Stimată doamnă ……

Stimată Doamnă !

Îmi permit să vă scriu prezenta misivă atât din considerații personale cât și de factură socială, ce țin de respectarea minimei decențe, fără de care societatea omenească în general și cea românească în particular, s-ar risipi în cele patru zări din lipsă de repere elementare.

Percepția tuturor privind frumusețea, calitățile precum și respectul aferent de care personalitatea dvs, cu totul deosebită, se bucură în fața cunoștințelor mele, se datorează în mod exclusiv comportamentului în societate pe care îl visam drept ireproșabil.

Toată lumea vă dorește cu ardoare și în același timp acceptă că nu vă poate avea doar pentru sine. Toată lumea visează să vă obțină, sa-i fiți aproape și să-și petreacă restul zilelor cu dvs. alături.
Și nu sunt persoane hapsâne, de un egoism ieșit din comun în ceea ce vă privește.
Dimpotrivă.
Toți ar fi fericiți să le aparțineți TUTUROR simultan.
Dar atenție !
Nimeni nu va accepta să fiți vreodată în mod particular a unei alte persoane sau grup restrâns, indiferent despre cine este vorba.

În momentul în care acest lucru se întâmplă, prestigiul dvs. va avea de suferit enorm.
Și nu numai atât.
Respectul tuturor foștilor dvs. adoratori va fi înlocuit cu o furie ce poate avea manifestări dintre cele mai vulgare și pe alocuri chiar violente.
Faptul că acceptați să deveniți parteneră particulară, intimă și mai mult sau mai puțin pasivă a unei anumite persoane care va profita de toate cele pe care dvs. i le puteți oferi, vă face să fiți automat percepută drept o târfă în plin adulter.
O târfă care fie se vinde ca o prostituată ordinară, fie o face din plăcere ca o desfrânată scabroasă, dar care nu mai merită decât un singur fel de răspuns : ura disprețuitoare și feroce.
O ură plenară și perversă, manifestată prin acțiuni concrete de a vă poseda, fie public sau în intimitate, în manieră violentă dusă până la sadism. În momentul nefericit în care veți fi percepută că ați aparținut cuiva, tot ceea ce vă dă puterea divină asupra muritorilor se va spulbera. Toți se vor îngrămădi să …. (iertați-mi expresia) .. să „v-o tragă” cu sete.
Și nu numai cu sete.

Cu sau fără motiv, în toate ocaziile, în toate modurile și pozițiile imaginate sau nu până acum.
În acel moment nu doar că prestigiul, respectul, considerația de care vă bucurați acum vor dispărea, ci însăși existența dvs. la modul cel mai concret va fi pusă sub semnul întrebării.

Mi-am permis să vă scriu acestea pentru că îmi pasă, vreau să vă păstrez un minim respect și dat fiind faptul că ați fost surprinsă în câteva ipostaze extrem de compromițătoare cu anumite persoane. Drept urmare, acum toată lumea este extrem de atentă la modul dvs. public de comportare.
În funcție de cum veți acționa în viitorul proxim, respectul pentru dvs. se poate restaura, aducând totodată și atașamentul și susținerea publică sau, dimpotrivă, veți fi târâtă de plete prin târg în strigătele furioase ale mulțimii care vă va silui individual și în grup fără cea mai mică remușcare. Deja legată la ochi, veți fi aruncată ca o cârpă de la unul la celălalt, zdrențuită, făcută ghem, secționată, lovită, întinsă pe caldarâm și călcată în picioare ….
Nimeni nu vă va lua apărarea. Inclusiv bodyguarzii numiți și plătiți pentru asta se vor număra printre violatori. Și nu printre cei mai pașnici.
Este un posibil coșmar pe care numai dvs. îl puteți evita.

Vă rog să-mi iertați cuvintele nepotrivite acolo unde nu se potrivesc și să reflectați asupra celor potrivite acolo unde credeți că nu greșesc.

Cu stimă și respect (încă) dar și cu speranță,
Viq.

Doamnei Justiția D. România
Sala Pașilor Pierduți
cum intri, prima la dreapta.

…………………………………………………………………………………………..

O națiune fără o economie funcțională o duce prost.
Una fără justiție nu o duce deloc. Și nicăieri.
Fără justiție nu se poate concepe ideea de comunitate umană. La nici un nivel. Nici de grup, nici de trib, nici de familie. Nici măcar acolo unde sunt numai două persoane, necum dacă vorbim de o întreagă societate umană.
Justiția este cel mai important element al fundației unui stat. Este funcția lui de căpătâi.
Statul poate fi mai performant în sprijinul economiei, în asistența socială sau în susținerea culturii, sănătății, cercetării ….
Sau mai puțin performant. Se caută căi pentru a crește performanțele în domeniile respective, se caută soluții pentru eficientizare, pârghii pentru obținerea unor performanțe mai bune.

Dar dacă într-un stat justiția nu funcționează, poporul respectiv este pierdut.
Aici nu ai ce să schimbi.
Regulile justiției nu pot fi schimbate. Pot fi doar respectate.
Se poate cizela pe ici’colo maniera lor de punere în aplicare.
Dar dreptatea e un principiu care nu se schimbă.
Justiția poate funcționa sau nu, poate fi aplicată sau sugrumată.
Asta e tot.

Examenul pe care justiția română urmează să-l dea în următoarea perioadă este capital pentru națiune.

Legătura de pe ochi nu trebuie să cadă de acolo ascunzând în schimb restul feței. Asta înseamnă banditism juridic.
Adulterul cu inculpatul va atrage după sine instalarea plenară a pornografiei judiciare. La care orice cetățean se va simți îndreptățit să răspundă cu aceeași monedă.
Cum poți răspunde rațional și corect la o justiție strâmbă care este „brațul înarmat” cu care tâlharii îți golesc buzunarele ??

Într-un singur mod.
Dacă între tine și pretinsa justiție a societății începe războiul, dacă acest organism vrea să te distrugă, instinctiv vei face tot ce poți să o distrugi tu pe ea.
E chestie de supraviețuire.

Ce vedeti mai sus a fost ieri in Londra. Aproximativ 200 de tineri certati cu doamna Lege au crezut de cuviinta ca e timpul sa dea iama in magazine si sa puna putin foc.
Ganditi’va ce se poate intampla intr’o societate in care legea nu mai este respectata nici macar de oamenii decenti.

Tot Viq.

E bine de stiut :
* 08.08.2011 Nicoleta Savin „Politicieni pe banii deturnaţi de Sorin Ovidiu Vîntu”
* 06.08.2011 Cristian Şt. Vasilcoiu „Caracatiţa lui SOV şi moartea singurului procuror incomod”
* 05.08.2011 Cristian Şt. Vasilcoiu „SOV: Mega-anchetă În România. Încă un FNI în Republica Moldova”
* 05.08.2011 Nicoleta Savin „Dosarul Vîntu, un cutremur urmat de tsunami”
* 04.08.2011 Cristian Şt. Vasilcoiu „300.000 de păgubiți FNI așteaptă ca Vîntu să plătească. Parchetul General a reluat cercetările”

42 responses to “Stimată doamnă ……

 1. Buna dimineatza ! Sa speram ca ,,stimata domana” imbatranind , sa se transforme (nu ar fi prima data si nici primul caz 😉 ) intr-o respectabila si evalvioasa matroana care va roade pragul bisericilor pentru a i se ierta ,,pacatele tineretii” desi, stiti cum se spune ,,din cocos nu faci gaina/nici din curva gospodina ”!
  ,,Ganditi-va ce se poate intampla intr’o societate in care legea nu mai este respectata nici macar de oamenii decenti.”
  Nimic !!! Acum ori fi fost 200 de derbedei care au distrus la Londra, dar de manifestat au manifestat mai multi ;nu mai vorbesc de greci si,mai nou, de israelieni.Daca luam in considerare ca toti care au reactionat au un nivel de trai, chiar si in aceste conditii, incomparabil cu cel din Romania si totusi noi stam linistiti, cred ca putem considera aceasta situatie drept n argument pentru acel ,,nimic”. Am scris alta data, destul de clar de ce noi, romanii, stam cuminti.

 2. Salut Viq, si ceilalti!
  Excelenta postare iar scrisoarea dvs. catre justitie mi-a placut indeosebi, insa ma intreb cine i-o va citi stiindu-se ca respectiva doamna este legata la ochi.
  O zi buna tuturor, ne citim mai pe seara!

 3. Buna dimineata !

  Andrzej
  Salut, mersic, o zi buna pe plantatie.

  Loda
  Doamna cu pricina poate fi batjocorita si in tacere. Asa cum a fost in ultimii ani de comunism, in care nu era om sa nu ia/dea spaga, sa nu „aduca” ceva de la serviciu, sa nu se foloseasca de PCR.
  Iar maniera asta de acceptare tacita a unui status/quo de societate „in iegalitate” al intregii natiuni nu a facut altceva decat sa perpetueze fenomenul si nu numai. Hotiile din ultimii 20 de ani sunt fructul buruienii morale ce a tanjit dupa soarele libertatii la furat pana’n ’89.

  O noua epoca de acceptare pasiva si de inregimentare la furatul plenar, nu cred ca este fireasca.
  Dar nici prima nu a fost.
  Asa ca…. nu stiu.
  Poate ai dreptate.

 4. furiouswordpressripper

  @Viq,
  Articolul este cat se poate de corect, dar imi permit sa amendez o alunecare emotionala exagerata. Scris astfel, efectul produs cititorului este estompat de propria-ti furie. Mai mult, un cititor neatent ar avea tendinta sa „incendieze” si el cate ceva, pentru ca, uite, @Loda sta cu faclia aprinsa in mana si ne spune de ce nu pot romanii sa fie tot atat de „curajosi” si nu incendiaza si ei masinile vecinilor, nu jefuiesc si ei magazinele, etc.
  Daca intrebi vreunul dintre piromani pentru care scop nobil au incendiat si au jefuit, inainte sa iti trimita o smetie intre felinare, acesta iti va trimite o flegma ideologica pentru lubrefierea dialogului.

 5. Fury, servus si felicitari pentru postarea de ieri (crede-ma ca sunt foarte zgarcita cu felicitarile)
  In rest inexact ,eu nu spun nimic (tocmai ce am scris ca am spus-o odata pe acest blog si nu ma repet) si ,in nici un caz nu ma refeream la incendiatori, ci la zecile de mii de oameni din statele lumii care uzeaza deomcratic de dreptul de a protesta si a demonstra atunci cand se simt in pericol,lucru pe care romanii nu il fac .Atat !
  Frumos ma vezi, calare pe un politist, cu un Molotv in mana si racnind ,,la lupta” ! 🙂

 6. Lodaaaa!
  Big words!

 7. @ Viq
  Tardiv de tot Apelul tau!
  Si mai ales deloc echidistant !
  Dovada linkurile pe care le adaugi la sfarsit :
  Tu vrei dreptate, dar doar pentru misei 😉

  Unul ca tine putea sa observe ca doamna-si trage/strecoara privirea pe langa si imparte dreptate si placere, doar celor aflati la/in putere 😳
  Ca orice tarfa :mrgreen:

 8. Radu

  mai precis dreptate pentru 300.000 de misei de romani care au avut nesimtirea sa investeasca in FNI.

 9. 🙂 buna scrisoare – sa speram ca adrisantul va fi cunoscut…
  in ce ma priveste, la capitolul „procurorul cu toporul” de la mine m-am exprimat suficient cu pruvire la aceasta semi-doamna, semi-tarfa.
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/05/15/ati-fost-vreodata-beti-matol-dupa-dreptate/

 10. furiouswordpressripper

  @Loda, multam fain! Cat priveste dreptul de a protesta si maniera in care o face fiecare dintre protestatari, putem discuta mult, dar fara succes. Pentru ca specificul predominant al protestelor din Romania este unul sindical de stanga (bugetar). Altfel spus, protestatarii vin si presteaza dansul pinguinului, contra cost, desigur, dar in marea lor majoritate nu au nici cea mai vaga idee care sunt revendicarile invocate de liderii lor sindicali. Cei care au constiinta curata, chiar daca sunt profund nemultumiti, decat sa se confunde cu aceasta masa amorfa sau cu liderii acestora, „miliardarii sindicali”, ei bine, acestia prefera sa ramana in sanul familiei. Eu nu pot sa ii condamn. Pot spune ca sindicatele si-au facut-o cu mana lor, pentru ca marea masa de muncitori cu constiinta si spirit critic au plecat in sectorul privat, acolo unde au sansa unei cariere remunerate corespunzator cu performanta, iar sindicatele i-au ignorat cu desavarsire. Oare de ce? 🙂

 11. Furios

  Ce vrei badie ?
  Naturelu’ simtitor….
  Eu daca cetesc ceva si nu simtesc nimic am impresia ca am pierdut timpul.
  Adevarat e ca de multe ori, mai ales la noi, realitatea picturala e suficienta sa te buseasca plansul.
  Dar am senzatia ca daca nu o mai stergem de praf pe ici/colo, isi pierde stralucirea.
  Si oricum realitatea nu e tocmai reala 😀

 12. Radu

  … sa’ti ziiiic !
  … sa nu’ti ziiic ! 🙄

  hai sa’ti zic.
  Da’ sa nu spui la nime !

  Linkurile alea’s pentru manipulare.
  In postare nu am trecut nici o chestie de ideologie, partid sau, Doamne feri, vre’un nume de person. Numa chestii de printip, care vas’zica, sa nu sa eziste careva care sa nu fie de acord.

  Dupa aia, la lincK… ZBanG ! SOV !!!!
  Adicatele cetitoriul il va percepe drept Scaraotky.
  iar pe cei care s’au infruptat din masina lui de facut bani si l’au protejat, turma lui de draci.

  Acuma, na !
  Tu oricum te’ai prins de smekerie asa ca pot sa ma destanui.
  In rest…. meri pe burta. SSsssst !

 13. Fury :
  Nu stiu de ce sindicatele nu s-au extins spre sfera privatului, posibil sa nu fi primit semnale pozitive din directia celor angajati acolo, habar nu am.Pe de alta parte, oamenii care demonstreaza in alte state, nu sunt sigura ca sunt exclusiv sindicalisti;in Grecia ,da, cei nai multi, in Franta-da, dar in Anglia vad ca e ,in special, revolta cartierelor sarace, iar in Israel nu stiu, dar nu am auzit sa fi fost exclusiv sindicaalisti.
  Lipsa de incredere a romanilor bugetari in sindicate este pe deplin justificata si eu, in postarea despre care aminteam ca am scris-o, am indicat-o drept una din cauza ,,cuminteniei” romanilor. Ma bucur ca ,,nu-i condamni” pe cei care stau acasa, pentru ca eu sunt una dintre cei care nu a iesit niciodata si sub nici un motiv in strada la actiuni ale sindicatului nostru.Am participat la toate grevele, dar la demonstratii, nu. Mi se parea, desi poate gresesc, un lucru inadmisibil ca sa ma vada elevii mei marsaluind si scandand lozinci pe strada .

 14. cativa ca tine, si cred, surda si oarba justitzie, poate fii vindecatä.

  chiar dacä unii judecätori, vor primii un cadou, cätuse.

 15. acuma ca mi s-a inrosit firul telefonic 🙂 constat ca materialul din EvZ este copiat cu tot cu greselile facute de co-partenerul meu de blog dintr-un material publicat in 22 aprilie anul curent. materialul este aici:
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/04/22/la-inceput-a-fost-cuvantu%E2%80%99/
  copy-paste-ul (ca ne-a fost lene sa corectam): Bacauan din text este de fapt Barcauan (cu un r in plus).
  ma duc sa fac scandal in blogosfera 🙂

 16. noi am scris in text: „SOV si-a tras niste finantisti gen Nicolae Popa”, iar autoarea furtului, Nicoleta savin (aveam alta parere) invitata la infoTV zice de doua ori: „generalul Nicolae Popa”…
  credeam ca copy-paste-ul este numai la texte… (gen nu este general)

 17. furiouswordpressripper

  Cine este autorul autorul si incercati sa ghiciti daca este fericit posesor de termopane la cel putin una din cele patru case ale sale:
  „Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania. Inexistenta acestei autostrazi este unul din preturile platite pentru alegerile din 2004. Costul real al autostrazii Transilvania era de 2,5 miliarde euro. Atat ar fi platit statul roman daca Traian Basescu si guvernele care au urmat dupa 2004 nu ar fi blocat contractul”.

 18. Sare

  Mda.
  mai mult decat jenant.
  Se pare ca madam Savin a „investigat” materialele „cretinetilor” cum ii/ne alinta CTP si le scoate acum drept trufandale.
  iar aia cu „gen”eralul e culmea ridicolului.
  Pacat.

  Furios
  Stiu eu !
  Geoana !
  Mircea Geoana ! 😀 😀 😀
  Primesc un premiu ?

 19. furiouswordpressripper

  Viq, nu ai ghicit, dar iti dau un indiciu suplimentar: este acuzat de DNA ca, in 2004, a camuflat strangerea de fonduri pentru campania sa electorala prin initierea unui simpozion. Manifestarea “Trofeul calitatii in constructii” a fost organizata de catre Inspectoratul de Stat in Constructii, iar taxele de participare incasate (peste 1,6 milioane de euro) au ajuns la patru companii controlate de doi dintre apropiatii familiei sale. De aproape trei ani, de cand s-a declansat procedura juridica, procesul a fost amanat in mod succesiv de apropae 30 de ori.

  Intrebare suplimentara: De cate ori consideri ca se va mai amana procesul pana cand Justitia, aceasta domnisoara neprihanita, va judeca pe fond si va da un verdict, oricare ar fi el?

 20. Fury: a. nascase

 21. furiouswordpressripper

  @ela, te rog frumos sa nu ii suflii, ca aici nu suntem la examenul bac. Si vezi ca, odata cu intrebarea, am postat si o camera video de supravehere. Da?

 22. fury :
  Oricum ela a gresit, citatul e din Nastase ! vreau premiul, eu eu il merit !!!!!!!

 23. Hm, oare din ce ,,laborator ” a aparut diversiunea cu Patriciu ? Stiu, stiu, a aparut pe blogul lui Tanase, dar lui ce binevoitor i-a ,,suflat-o” ?Nu de alta, dar, in politichie, nimc nu e intamplator 😉 No, atata vreme cat posturile de tembeliziune pun botul si organizeza talk-show-uri de vara pe chestia asta ,liber si laalte diversiuni !

 24. Buna seara, buna seara.
  @viq, felicitari ptr post. Doamna de care vorbesti este batjocorita in permanenta si ptr ca noi lasam sa se intample asta. Nici o noutate ca justitia nu functioneaza, ca e corupta, ca are standarde diferite ptr cei cu bani si ptr cei fara posibilitati materiale. Lucrurile astea se stiu de peste doua decenii. Si cu rare exceptii, si cateva firave campanii de presa, razlete si fara impact, nu s-a intamplat niciodata nimic.
  @fw, eu stiu raspunsul la intrebare. Sa-l fac public?

 25. furiouswordpressripper

  Nu dezvaluiti nimic, va rog! 🙂 Vreau sa il fac de ras pe Viq, ca nu si-a facut temele in mod temeinic. Plus de asta, dupa cum stiti deja, presedintele este degraba cititoriu de bloguri si, daca afla ca justitia trage balanta pe uscat, rau se va intrista. Sa avem gija, deci, de linistea cea dinaintea furtunii.

 26. furiouswordpressripper

  @Loda, cum poti sa iti inchipui ca Patriciu poate fi premier in timpul mandatului dictatorial?
  1756 de zile de la trimiterea in judecata
  „Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri autohtoni, politician important, chiar daca nu detine nicio functie importanta in PNL, patron al unuia dintre cele mai importante grupuri media, Dinu Patriciu a fost trimis in judecata in 2006 pentru sapte capete de acuzare, printre care delapidare, spalare de bani, asociere pentru savarsirea de infractiuni si manipularea pietei de capital”
  http://anticoruptie.hotnews.ro/ancheta-7898787-dosarul-rompetrol-dinu-patriciu.htm
  Acesta este semnul ca presedintele citeste acest blog, in special pe tine, @Loda, si ca trimis comanda de presa sa actualizeze dosarul lui Patriciu.

 27. eu mai am sperantze.

  cand presedintele tace, se pregäteste de atac.

  vai de pielea lor.

  CSM; DACÄ NU SE PUN PE LUCRU, sä se desfintzeze.

  JUDECÄTORII; TREBUIE SÄ FIE TRAS LA RÄSPUNDERE:

 28. INSTINCTIV; PRESEDINTELUI NU-I PLAC LOASSELE

 29. @fw, esti rautacios. Eu cred ca viq nu a avut timp sa citeasca ultimele stiri. Ceea ce mi se va intampla si mie cand voi reancepe scoala.

 30. AIURELILE LUI TÄNASE S-AU ALTE PRESURI; A PENALULUI PATRICIU; SCRIU S’Ä PROVOACE

  pt. asemenea cretini si mafiotzi, presedintele nici nu trebuie sä räspundä.cred cä se amuze , de ridicol

 31. furiouswordpressripper

  @clemycali, si eu si Viq ne jucam. Ne ridicam unul altuia la plasa. N-am nimic cu el, asa cum nici el nu cred ca are cu mine. Era pur si simplu o joaca de baieti 😛

 32. furiouswordpressripper
 33. Impresionanata scrisoare, Viq !
  Impresia mea este ca a fost alcatuita din multa disperare amestecata si cu un dram de speranta. La prima vedere acest amestec mi s-a parut nefiresc. La a doua, firesc. La sfarsit, mi-a ramas definitiv, nefiresc. Pentru ca doamnei respective ar trebui sa-i scriem numai cu speranta nicicum din disperare.
  Cum de am fost pusi sa mestecam acest amestec nefiresc ? Nu stiu.
  Poate si pentru ca doamna a tot fost violata si de masculi si de femele. De costinii, pivnicerese, pauni, stanoaice si multi alti nestiuti ce stau pititi prin instante, ca sa nu-i afle lumea ca sunt si ei violatori.
  Din pacate, scrisoarea cu amestecul ei ciudat : disperare si speranta NU cred ca va ajunge la destinatara, pentru ca,
  doamna fiind gestanta cu progeniturile violatorilor a fugit de la adresa ce i-o stiam. Ginecologii ce si i-a ales ales s-o scape de rusine, alde de Dumbrava, Danielet si cati or mai fi si cum i-or mai chema, nu numai ca Nu au chef s-o scape de rusine, dimpotriva, mai ca le vine sa aiba si ei oarece placeri perverse cu EA.

 34. Nu stiu ce sa zic daca Blaga o fi defectat, ori nu. Ce stiu sigur, e ca Pressalert (sper ca e corect) asta, preluat de toata lumea, e ciudat rau. Tot de acolo s-a starnit mizeria cu Deta, de se facu ditama-i taraboiul politic pentru o bataie intre niste derbedei, unii romani, ceilalti tigani. Ca taraboi politic s-a dorit a fi, nimic mai mult. La esenta n-a mers nimeni..

 35. Iata si adevar, adevarat, despre Oprescu. Din pacate si acest adevar va ramane ascuns marelui public de bravele noastre televiziuni, inclusiv cea de stat.
  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/oprescu-ce-este-in-spatele-ambalajului-233653.html

 36. Extrag un pasaj

  În al doilea rând, este vorba pur şi simplu despre norocul pe care-l poate avea un primar în mandatul căruia se termină câteva investiţii uriaşe care au necesitat însă mulţi ani de disconfort major pentru locuitorii oraşului, disconfort pentru care însă predecesorii săi au fost înjuraţi (uneori pe bună dreptate, alteori gratuit) şi au plătit scump din punct de vedere electoral.

  Asa cred si eu. Cei care au initiat si au luptat pentru aceste realizari cu care se impauneaza nemeritat Oprescu, au fost criticati la moguli zi si noapte platind scump pentru ca chiar au vrut sa faca ceva. Contributia lui Oprescu la aceste proiecte ? Costuri mult mai mari, Costuri despre care televizoarele, atat de galagios scandalizate in vremea predecesorilor, nu mai fac taraboi.
  Ba au cazut intr-o admiratie demna de presa din vremea raposatului, ca si la idiotul de Mazare.
  Off, Doamne, greu, cand „deontologia” in presa noastra este formata din nemernicie in stare pura nealterata de nicio urma de bun simt..

 37. Gata ! Plec. O zi buna, copaceni !
  Macar atat daca iar am uitat sa va dau buna-dimineata

 38. si anbalajul la felcerul oprescu, este numai hartie creponatä, dela tomberon.

  ii compätimesc pe bucuresteni, s-au läsat inselatzi, de o hahalerä, puturoasä si betzivä.

 39. Buna dimineata !

  Mihaela

  Da, cred ca cu sau fara voia mea este acolo si un pic de disperare.
  INjustitia din justitie este fundatia pe care se inalta rapid disolutia autoritatii organelor statului.
  In orice societate sunt descreierati care pot vandaliza magazine si pot fura tot ce le pica in mana.
  Dar atitudinea majoritatii este decisiva. Oamenii decenti, normali, onesti.
  Poate sa colaboreze cu autoritatile si sa’i izoleze pe nemernici sau poate, dimpotriva, sa fraternizeze cu infractorii daca ei percep ca justitia statului este stramba.

  Asa a fost in toata istoria omenirii.
  D’aia haiducii, altminteri talhari de drumul mare, erau protejati de oamenii cinstiti in fata stapanirii.
  Dar istoria ne invata ca oamenii …..

 40. Furios

  AAaaaaa !! 🙄 roll: 🙄
  Nu e Geoana ! 😥
  DNAaaa….DNA…dna….
  O fi Vanghe…
  .. a nu, ca asta erea…
  Creeed ca ar putea fi … Mitrea !
  Da’ nu sunt sigur.

  La intrebarea suplimentara raspunsul e simplu : mai poate fi amanat doar pana se ajunge la numarul maxim de amanari permis de legea romana.
  Si p’oOrma…. gata.

 41. Clemy

  Lasa ma ca m’oi descalci eu din corzi…
  Ii iau pe toti la mana pana’l nimeresc, ca doar nu s’o baga in vre’un buncar… 😀 😀

 42. Pingback: Triumful spiritului asupra materiei | Copacul din pădure

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s