Traian Băsescu față în față cu încăpățânarea PSD

Astăzi au loc la Cotroceni consultările pe marginea implementării acordului semnat săptămâna trecută la Bruxelles. Consultările se anunță dificile din două motive: opoziția va veni hotărâtă să dinamiteze posibilitatea oricărui acord iar PDL a complicat și mai mult situația prin anunțul că dorește să pună în discuție și alte prevederi constituționale. Cu alte cuvinte, din considerente electorale dar și pentru a-i arăta președintelui că țin cont de opinia sa, liderii PDL se aruncă într-o luptă mult prea complicată pentru capacitățile dumnealor de negociere. Trenul unei modificări de amploare a Constituției a plecat de mult din gara politică. Dar dacă liderii PDL vor putea fi convinși să renunțe la modificarea de mai mare amploare a Legii fundamentale, problema principală o constituie încăpățânarea PSD care susține că implementarea „regulii de aur” nu trebuie făcută prin modificarea Constituției.

Pentru liderii PSD nu este important că tărăgănarea implementarii acestui acord poate lăsa România în afara noii construcții europene. Din contră. PSD încearcă să își păstreze posibilitatea de a face promisiuni electorale în continuare (majorarea salariului minim pe economie, dublarea alocațiilor și a pensiilor, etc.) și speră că poate dacă România nu adoptă rapid aceste măsuri va găsi aliați în alte țări europene care să-i susțină poziția. PSD speră că „regula de aur” să nu fie implementată mai pe nicăieri în Europa ceea ce i-ar oferi un motiv să i se împotrivească fățis.

Faptul că Traian Băsescu le-a făcut hatârul liderilor opoziției de a-i primi separat la Cotroceni demonstrează că președintele vrea să arate că este maleabil în aceste negocieri dificile. Cum se vor desfășura aceste discuții azi vom avea prilejul să vedem.

Tot ieri PDL a reușit să își bată singur un cui în talpă. Elena Udrea a anunțat că coordonatorul campaniei pentru alegerile locale din București va fi primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, fost membru al PC. Acest anunț demonstrează că PDL a renunțat la orice pretenție de a câștiga primăria Capitalei, că nu are nici un candidat cât de cât capabil să îl înfrunte direct pe Sorin Oprescu și nici nu intenționează să caute un candidat decent. Și este trist că democrat-liberalii nu au găsit un alt coordonator de campanie decât un personaj cu o imagine discutabilă. Această decizie, căci nu îmi închipui că Emil Boc va sancționa această hotărâre, confirmă o mai veche teorie proprie: și anume că Elena Udrea face mai mult rău decât bine PDL și că și-a atins maximul de incompetență.

Marele câștigător al acestei mișcări politice imbecile este Marian Vanghelie care se va poziționa în așa fel încât să profite și de problemele care au început să-l năpădească pe primarul Sorin Oprescu dar și de lipsa de entuziasm a electoratului PDL care va sancționa probabil prin absenteism greșelile electorale ale partidului.

Clemy

56 responses to “Traian Băsescu față în față cu încăpățânarea PSD

 1. neata,

  tinind cont ca in Franta Hollande va taragana implementarea acordului semnat la Bruxelles, este posibil ca si pacalicii u-slinosi sa procedeze la fel punind talpi nu lui Basescu, ci Ro.

  cit despre piedone, udrea….no comments!

  in prim plan sint tot smecherii…

 2. Salut!
  Îi spuneam lui #cinic ce fel de partid pot vota.
  Îl rog să-mi spună ce părere are despre asocierea Elenei Udrea cu Piedone.
  Şi-l rog să mă consilieze: la trecutele alegeri, eu am votat-o pe Udrea pentru că am avut de ales între ea şi Paveliu; la viitoarele alegeri, să o mai votez?
  Că mie îmi vine să spun hotărît ca, NU! nu o pot vota în aceste condiţii; dacă tot face alianţe cu un astfel de ins, măcar nu va mai avea girul meu.

 3. FuriousWordPressRipper

  OffTopic de suflet!
  Nasul Tv a obtinut licenta de emisie.

 4. Am văzut ştirea pe Hot News. Felicitări!
  Prblema e: cu cabliştii aţi aranjat?

 5. FuriousWordPressRipper

  @Tiberiu, toate la timpul lor. In fond, chiar daca va fi mai greu, acest nou inceput este mai provocator decat toate celelalte de pana acum. Marturisesc ca m-am plictisit de cand stau pe tusa, si ca arde camasa pe mine de nerabdare.

 6. OK Furry, multă baftă vă urez întregii echipe!

 7. Nu pot fi de acord cu demonizarea acestui tandem Udrea-Piedone, creat recent în scopul recâştigării electoratului bucureştean de către PDL. Din fericire această idee pesimistă se naşte în AFARA Bucureştiului, fiind oarecum mai departe de realitate, decât eram obişnuit. Ca titlu informativ, constant am răspândit idei de dreapta, de la tejgheaua micuţului magazin unde am rezistat între 92-07 (15 ani).

  Voi încerca să mă explic.
  Personal, sunt un om de dreapta, unul dintre cei care au votat de FIECARE DATĂ, ceea ce părea a fi mai aproape de o situaţie ideală, în această direcţie. Idealul a rămas de fiecare dată, undeva în depărtare, deşi Constantinescu-Ciorbea-CDR, în ’96, ne-a aprins pt o clipă unele speranţe, ce s-au năruit cu rapiditate şi datorită acţiunilor cuplului Băsescu-Berceanu, care peste ani, ne-a mai fluturat un steag al schimbării în bine, coborât apoi constant încet, încet, până aproape sub linia orizontului (normalităţii). Pe la începutul acestor amăgitoare fluturări, prin ’96, îi aveam în spatele nostru pe bulgari, pe albanezi şi pe lângă noi, şi alţi sărmani.

  ASTĂZI, suntem singuri-singurei în coada cozilor, la TOATE. Asta dacă suntem sinceri!

  Fiind un bucureştean locuind în sectorul 4, cel “gospodărit” de Piedone, îmi pot da cu părerea asupra imaginii pe care-o are acest primar “dalmaţian în politică”, printe cetăţeni. De fapt asta contează! Faţă de Piedone şi-au schimbat impresia iniţială proastă, de mare ciubucar, neşcolit şi şmecher foc, majoritatea bucureştenilor. Nu datorită unor campanii de presă care să intoxice adevărul, ci prin rezultatele sale, uşor observabile pe tot cuprinsul sectorului 4.

  Asemănător, tot distorsionat, este percepută şi Elena Udrea de către cei care s-au lăsat vrăjiţi nu de personajul în sine, cu bune şi rele, ci de şuieratul viperin al diversiunilor general anti băsesciene, unde gafa norvegiană, pantofii cu toc, etalarea unor toalete – au prevalat asupra realizărilor şi comportamentului de ministru ACTIV şi FĂRĂ INHIBIŢII. Din întreg cabinetul Boc, nu cred că mulţi dintre noi, la o analiză fără partipriuri, ar considera că E.U. cea blondă, apetisantă şi nonşalantă este oaia neagră. Mai degrabă ea s-ar înscrie undeva printe cei mai buni, dacă considerăm că ar exista şi din aceştia, în acel grup.

  Mă întreb care va fi reacţia generală, după recucerirea de către “dreapta” a redutei reprezentată de BUCUREŞTI.

  Ce este curios în această “spargere a tiparelor” mioritico-CAPRINE? Nu aşa i-a învins Popeye pe toţi adversarii, începând cu “pulovărul de la Apaca”, PR?

  Meciul Udrea-Piedone-x vs papagalii acerebelaţi-hoţomanul Oprescu, nu vă convine?De ce?

  laplopulcuportocale
  unde “filozofeşte” moş aa, în van, desigur ….când sunt atâtea mărgele la gâtul Ebei sau în buzunarele lui Blaga

 8. Deci domnul care a obţinut ca un geniu ce este TOATE gradele pentru licenţa de condus automobile – tramvaie – autobuze – remorci – şi tot ce mai mişcă pe şosele, într-o singură zi, Piedonele care s-a umplut de şpagă de stă să pleznească chiar şi acum cînd a slăbit peste doujdekile, cel care l-a pupat în cur pe felix pentru a căpăta o candidatură, ex-fugarul din psd, cel care a făcut circ pe la televiziuni cînd fugărea băbuţele cu putinele de brînză prin pieţe, MARELE Piedone, a devenit BRUSC peste noapte, doar din asocierea cu Madam Vuiton, un personaj frecventabil?
  Adică în loc să stea la mititica unde îi este locul, coordonează campania pentru recîştigarea Bucureştiului?

  Mulţumesc dar, NU. Aşa pedele să voteze cine vrea.

 9. off topic (dar va ajuta sa intelegeti cate ceva despre cum dreptul fortei isi baga picioarele in forta dreptului): DNA comenteaza la articolele GAZETEI DE CLUJ (este vorba despre materialul “Nu este SPA-ul lui Vântu dar se încearcă foloase necuvenite după el” preluat de pe Sare’n Ochi pe prima pagină de către Gazeta de Cluj sub denumirea “DNA pierde teren în cazul Apostu”) “Anchetatorii de la Directia Nationala Anticoruptie Cluj comenteaza la articolele Gazetei de Cluj. In loc sa caute informatii pentru a-si continua anchetele si a-si face datoria pentru care sunt platiti din banii publici, oficialii DNA comenteaza la articolele din presa, aratandu-si astfel disperarea. Va prezentam in continuare dovada ca IP-ul 85.122.160.1 apartine Ministerului Justitiei, mai precis Parchetului National Anticoruptie Cluj, actuala DNA. Solicitam Directiei Nationale Anticoruptie sa-si probeze comentariile cu probe sau altfel ne vom simti nevoiti sa actionam conform legilor Romaniei.”
  va dau linkul la Gazeta de Cluj – ei au descoperit ca suntem cititi si comentati de catre DNA Cluj (comentariul Dihorul)
  http://www.gazetadecluj.ro/citeste/6385-disperare-dna-comenteaza-la-articolele-gazetei-de-cluj

 10. @tibi. Ai rationat din nou ca un om onest si nu ca un politician de formatie si de mediu BIZANTIN!. Oricine pierde la Bucuresti, avantaj PDL! Pierde Sorinache-spertache e OK, pierde Slaninache iar e ok. Caci perdantul dispare din viata politica (cel putin) a Bucurestiului!!!!! Mai mult, daca iese al treilea -Vanghelie- devine mare perdant PSD, incalculabil de mare perdant.

 11. Preşedintele va face declaraţii la ora 19, în direct la tvr Info.

 12. Liberaloidul chuky plînge că în Ro a fost ucis statul asistenţial.
  No coment.

 13. Buna seara, buna seara.
  Astept si eu declartia presedintelui.

 14. Seara bună, Clemy
  A măturat pe jos cu cei doi uslinoşi şefi, de la prerogativele prezidenţiale pînă la regulile după care funcţionează UE, amintind de prevederile tratatului de la Maastriht, referendum şcl. Nu a răspuns la provocările unor jurnalişti. Băsescu pur şi simplu. Politician lucid şi eficient.

 15. Sara buna !

  Privind obiectivele ce ar trebui urmarite spre a fi inscrise in Cartea de Capatai a societatii, eu raman la parerea ca trebuie puse toate care au fost decise de societatea romaneasca (prin referendum) si cele ce rezulta din tratatele internationale la care Romania este parte.

  Putin sau mult, asta este ceea ce poporul a decis, iar daca pesedistilor le pica stramb n’au decat sa’si bata cuie’n cap, pentru ca EI sunt tembelii „nambar uan” care au provocat aceste schimbari in extremis.
  Fara un comportament atat de iresponsabil al Parlamentului pe care EI l’au opus eforturilor de reforma a societatii romanesti, referendumul privind reducerea numarului de parlamentari nu ar fi avut succes.
  Fara mizeria de tocatura a votului uninominal, pe care l’au ciopartit si i’au pus capul la subtioara dreapta, cu rinichiul in frunte, nu ar fi fost nevoie sa se revina nici asupra acestui subiect.
  SAMD…

  Ca sansele sunt mari sau mici, iar e discutabil.
  Din cate stiu eu pentru a obtine un pret corect in final, trebuie sa incepi prin a cere unul dublu sau triplu.
  Daca ceri mai putin decat merita ai toate sansele sa dai gratis in final.

  Indiferent insa cum ar fi, minima decenta politica obliga PDL sa se lupte pentru aplicarea tuturor masurilor ce pot materializa promisiunile electorale. Este un minim respect pentru electoratul care l’a ales.
  Daca va pierde luptandu’se sa le faca, isi poate pastra electoratul, sau cea mai mare parte.
  Daca va castiga, de asemenea.
  Daca NU VA LUPTA insa orice tentativa ulterioara de a castiga electorat isi pierde din credibilitate.

 16. @viq, salut. Din cate am inteles eu presedintele nu prea a fost de acord cu „impanarea” modificarii Constitutionale dupa ideea PDL. Poate am inteles eu gresit.

 17. Clemy

  habar n’am.
  Da’ „ideea PDL” care e ?
  Te referi la aia cu „schimbarea” uninominalului prin pastrarea lui in forma actuala ?

 18. FuriousWordPressRipper

  Bucurestiul a ajuns o galeata de laturi politice. Toti idiotii, absolut toti, din toate partidele, au ajuns sefi de partid pe filiala Bucuresti.
  @Viq, tu spuneai ca uninominalul poate schiba ceva in timp ce eu spuneam ca, atat timp cat nu ai ce alege, niciun sistem de vot nu va schimba nimic, ever.
  Iata, rapandula PDL vine sa imi confirme teoria.

 19. @viq, eu ma refeream la ideea exprimata de Boc cum ca PDL vrea modificarea Constitutiei ptr parlament unicameral si la Oltean care vorbea de referendum in acelasi timp cu alegerile. Din declaratia lui Basescu eu am inteles ca nu e de acord ca modificarea constitutionala sa fie ampla ptr ca nu e timp ptr asa ceva. Poate am inteles gresit.
  @fw, uninominalul are partile lui bune. In primul rand nu permite unor looseri de pe locul doi, trei sa ajunga in Parlament prin loteria redistribuirii. Asa nu inseamna ca este un panaceu universal. Si in SUA, unde domneste uninominalul pur, intra destui idioti in Congress si in parlamentele statale.

 20. Ponta, ….. mai Ponta..!…. PONTAAAAaaa

  Asta o sa ma omoare, oameni buni. Ma face sa ma rad si sa ma plang simultan in acelasi timp, ceea ce poate fi orice dar nu si semn de sanatate la scufie 🙄 🙄 🙄

  Va par nervos? Va par plictisit? Daca la ora asta nu sunt plcitisit…
  Eu nu discut declaratiile, 🙄
  …pe mine ma intereseaza ce s-a intamplat inauntru si nu pot face eu educatie politicienilor..

  Stiu ca sunteti un pic nedumeriti, asa ca va traduc.
  Asta e fix cam asa :
  „E ora 5 ? E vineri ? Daca ora a venit si omu’ negru n’a sosit…..
  Eu nu plou cand e vreme afara 🙄
  pe mine ma intereseaza cum bate vantul si nu pot schimba eu clima..”

  Mai vreti ????
  Pai mai e.
  Ca Ponta e „adanc” si n’are fund 😀

  Ia luati de macerati intelectul politic al avocatului (Dumnezeule mare, uitasem individul e component al justitiei romane, la un anume nivel,…)
  „..Nu vad in momentul de fata o solutie de acomodare a punctelor de vedere ale partidelor si concluzia la care a am ajuns e ca exista un consens legat de adoptarea acestui acord,..
  Intrerup aici oleaca partea una, sa nu va rup creierii din prima.
  Precum vedeti, mai sus e o bucata de fraza cu doua propozitii legate prin fundita „si”. Cele doua propozitii sunt purtatoare a doua idei ce se bat cap in cap fix precum doua accelarate ce vin din sens invers pe aceeasi unica linie. Deci in capul individului (ca „om” nu’i pot spune) ele se leaga armonios cu un „si”.

  Si inainte de a apuca sa respirati profund si sa numarati rar pana la 10, vine partea a doua a frazei cu :
  „.. iar toate celelalte chestiuni sunt colatarale si exista putine sanse ca partidele sa se inteleaga, inclusiv in privinta guvernului de tehnocrati..
  E clar ?

  Daca nu e clar, va clarifica el cu „colateralele” mintenas :
  Cred ca toate temele colaterale trebuie eliminate pentru a atinge acest target care este de interes national..
  Iac’asa, na !

  Daca Geoana a fost „prostanac” asta e prostalau de’a binelea.

  Si rog smerit si la modul cel mai serios cu aceasta ocazie toti simpatizantii PSD : va rog nu ucideti umorul romanesc in general (ca pe Caragiale in particular, l’ati terminat) alegandu’l presedinte PSD, dupa Ponta, pe Vanghele.

 21. Salut viq
  Şi iar vine Loda şi întreabă suav: dacă e prost, de ce vă temeţi de el? 🙂

 22. Apropo: tonta la Turcescu, pe B1. 😀

 23. Ideea e ca bizonu’ /guvidu’ să voteze mai întâi la parlamentarele anticipate, apoi la referendumul constituțional, iar în cele din urmă la localele amânate, ținute după noul tipic:

  Potul mare care se urmăreşte de fapt este trecerea în Constituţie a regionalizării, referendumurile anterioare şi unicameralul sunt doar încălzirea şi cârligul pentru guvidul votant.

  USL are în program, oficial, trecerea regionalizării în Constituţie, cu Senatul transformat în Camera Regiunilor. PDL se preface că vrea modificarea prin lege organică, doar în parlament. Se preface degeaba, deja USL şi PDL au bătut palma pe regionalizare.

  Scenariul e următorul:

  – trece angajarea răspunderii, cu localele bătute-n cuie pentru noiembrie 2012, “odată cu parlamentarele”;
  – vine Ceasul Rău şi coaliţia pierde ori printr-o moţiune de cenzură prin februarie-martie, ori prin altă metodă (nu este esenţial cum);
  – nu se poate mai departe decât cu anticipate, pentru luna mai, să zicem;
  – noul parlament, întrunit în iunie, are deja lecţia învăţată şi scoate din dulap noua Constituţie, undeva prin august;
  – în septembrie, referendum constituţional, “să se ţină localele aşa cum trebuie şi să nu pierdem alţi patru ani cu o administraţie locală baronizată”;
  – localele se ţin în noiembrie, pe noua schemă;

  E discutabil dacă se pot ţine, totuşi, localele „la termen”, în mai în loc de iunie, dar maşina de zgomote va bagateliza acest aspect.

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/frunzaverde-din-punctul-meu-de-vedere-reorganizarea-administrativ-teritoriala-nu-se-va-face-240160.html

 24. Fury

  Intram in eternul conflict al oului contra gainii !
  Dar eu zic ca oul meu este mai gogonat.

  Daca uninominal nu poti alege decat dintre cei ce ti’i ofera partidele, cum fortezi partidele sa’ti ofere ce’ti place ?
  Prin vot pe liste ?

  Pentru ca daca prin vot pe liste esti silit sa legi ce pun ei acolo, prin vot uninominal poti sa fortezi (indirect, e adevarat) sa umble putin cate putin la oferta.

  Poate acest „putin” este prea putin.
  Da, sunt de acord cu asta. Ca e extrem de putin.
  DAR E CEVA !
  Daca „e un proces”, vorba psihologului, atunci asta dureaza. Si daca facem pasi, chiar minusculi, in directia buna, se cheama ca mergem spre bine.

 25. Viq,
  trebuie sa-ti atrag atentia ca frazele la care faci referire mai sus nu ii apartin lui Tonta ci lui Basescu.
  Presedintele a vrut sa spuna ca el i-a chemat ca sa discute despre tratatul cu UE si nu chestiunile colaterale ca „guvern de tehnocrati”, „anticipate”, „comasarea alegerilor cu referendumul” care nu erau azi pe agenda intalnirii
  si in privintza carora crede oricum ca partidele au puncte de vedere divergente si se vor certa pana la pastele cailor.

 26. Viq,
  vezi ca pe Hotnews se specifica „referitor la ce a declarat Ponta”, adica Basescu se referea la ce a zis Ponta si nu Ponta era autorul frazelor disecate de tine cam pe nemestecate. 😆

 27. Avocatul lui EuroBăse pledează pentru SUE. Pâi, ce, ne mirăm ?
  „[…] Un model pentru viitoarele State Unite ale Europei (sau cum se va numi entitatea în care ar trebui să evolueze Uniunea Europeană) sunt Statele Unite ale Americii.[…]
  Cei ce spun că lucrurile nu se pot schimba sunt defetişti. Ei uită, prea uşor, că Uniunea Europeană este o creaţie a unor oameni. Ca orice creaţie a omului, aceasta poate fi desfăcută, refăcută, transformată sau anihilată. Este în puterea liderilor să ajungă la oricare dintre aceste rezultate”.
  http://www.contributors.ro/global-europa/europa-sau-nimic/

  http://www.ziare.com/basescu/mircea-basescu/avocatul-lui-traian-basescu-numit-membru-al-consiliului-concurentei-740926

 28. Riddick
  Ai dreptate. Nu ne mai mirăm. Ne minunăm.
  Nu ştiu alţii cum sunt dar, eu chiar mă minunez de intervenţiile tale.
  Şi-mi vine să te întreb – evident, cu simpatie: în definitiv, ce pofteşti dumneata, musiu? 🙂

 29. Tocmai am postat ce NU poftesc. Restul e deductibil.

 30. OK, Riddick.
  Părerea ta, contează. Nu ştiu pentru cine dar, contează.
  Tu ştii pentru cine contează, părerea ta?

 31. FuriousWordPressRipper

  🙂 astazi numai de offtopicuri m-am tinut.
  Steaua conduce cu 1 – 0 si se califica. Sper!

 32. Marturisesc ca nici eu nu il inteleg pe Riddick de la o vreme.
  E eliptic pentru mine.
  Cam asa batea campii si Londa Color Antenescu in seara asta la B1, fara cap si fara coada, fara subiect si predicat, fara logica a argumentatiei, fraze fara topica,
  pana ce s-a enervat Cristoiu si l-a obligat sa raspunda cu da sau nu daca este de acord cu revizuirea Constitutiei.
  Si Londa a zis ceea ce asteptam cu totii cu sufletul la gura :
  NU.

 33. FuriousWordPressRipper

  1-1 😦 … nu se mai califica, dar ce frumos este sportul!

 34. lumi
  Am impresia că R. se repoziţionează. Treaba lui dar, nu înţeleg de ce infestează copacul. Îl suplineşte pe humoral? Întreb. Nu ştiu. 🙄

 35. FuriousWordPressRipper

  🙂 2-1 …Steaua se califica 🙂 …minutul 70

 36. Am văzut Furry. 🙂 Hai Steaua! 🙂

 37. FuriousWordPressRipper

  3-1…Steaua continua sa se califice 🙂 Minutul 85

 38. FuriousWordPressRipper

  🙂 Tiberiu, mi-ai facut-o de data asta 🙂 🙂 🙂

 39. Cu simpatie, Furry, cu simpatie. Măcar pentru reuşita naşului. 🙂

 40. Dar cu cine joaca Steaua, bre?

 41. Repet, Hai Steaua, pentru că sînt român.
  Nu vreau să cred că în aceste mai puţin de două minute, Steaua va claca. Chiar, nu vreau să cred.. 🙂

 42. Furry, ai cuvîntul: cu cine joacă Steaua? 😀
  Pardon, cu cine a jucat? Larnaca? 😀

 43. FuriousWordPressRipper

  …si Steaua se califica, spre bucuria tuturor iubitorilor sportului. Multam fain, Tiberiu!. Sa nu uiti sa ma feliciti, maine, de ziua mea 🙂 Mai am putin si fac si eu o varsta 🙂
  Tiberiu, da, AEK Larnaca, dar parca mai conteaza daca este AEK Larnaca sau FC Liverpool?

 44. Nu contează Furry, nu contează.
  Chiar mă bucur pentru Steaua şi pentru cei care susţin sportul românesc performant.
  – – –
  Indiferent dacă este AZI, sau MÎINE, – chestie de minute, nu? – 🙂 , un mare şi foarte sincer, La Mulţi Ani! 🙂

 45. FuriousWordPressRipper

  Tiberiu, m-ai luat prin surprindere. Multam frumos, man! Da, este ziua mea de nastere 🙂 N-am crezut ca pot sa ma emotionez atat de usor.

 46. La multi ani si din partea mea, Furious!

 47. FuriousWordPressRipper

  Ma simt de-al vostru! Si cu siguranta sunt, daca asa ma simt, nu? @Luminita, mi-ai facut o surpriza frumoasa 🙂 Multam fain!

 48. @fury @ viq. Uninominal: daca dl.X de la partidul Y nu castiga si nu castiga, partidul nu-l mai promoveaza caci pierde din zestrea parlamentara urmatoare (PS. Daca era uninominal in 1992, mai ajungea Ipo-Crin in parlament? – a candidat de fiecare data in alt colegiu). NB. In primele parlamente din Anglia nu erau loaze?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s