Valentin Stan, Dan Voiculescu, Constituția și Băsescu.

Dat fiind că este o voce ce se pretinde a vorbi despre politică, m-am uitat și eu la „Laptostan” de câteva ori. Dat fiind că bate câmpii, nu am mai pierdut vremea, că timpul e totuși o avere importantă.
Sâmbătă seară se pare, având probabil laptopul virusat cu un „trojan”, cetitorul de prostii l-a luat la măciuci pe distinsul domn Pârțăilă, care-i e patron din umbră și-i plătește solda lunară.
După unele surse se pare că dialogul lui Stan cu peretele cu imagini mișcătoare a avut loc cam în felul de mai jos ce l-am preluat și eu de pe B1 :

Valentin Stan: Oare cât de deştepţi sau cât de proşti om fi toţi românii să înghiţim, prin reprezentanţii noştri în vârful Opoziţiei asemenea tâmpenii. De-ar fi numai atât…

Dan Voiculescu: A făcut o afirmaţie, a spus că el nu are nevoie de niciun fel de aprobare

Stan: Băsescu

Voiculescu: S-a ascuns în spatele Constituţiei

Stan: Băsescu, s-a ascuns, auzi

Voiculescu: Vreau să-i fie clar şi lui, să se uite în Constituţie

Stan: Aşa…

Voiculescu: El reprezintă România, nu angajează România

Stan: Serios?

Voiculescu: Spune am angajat România

Stan: Şi n-are voie, nu?

Voiculescu: Ăsta-i motiv de suspendare mâine

Stan: Îuuuuu

Voiculescu: El nu are voie să angajeze România într-un astfel de proces

Stan: Dom’ Voiculescu, mă doare măseaua

Voiculescu: El confundă şi crede că toţi românii sunt proşti

Stan: Nu el confundă, matale confunzi rău de tot, prietene

Voiculescu: Şi spune, a reprezenta pe cineva sau a angaja răspunderea pentru cineva e tot aia

Stan: Tot aia, da, nasol, naşpa

Voiculescu: Şi e o diferenţă de la cer la pământ

Stan: Da, dar tre’ să te urci de jos în sus, că aşa e la urcare, când e pleonasmul, de jos în sus te urci. Deci, dragi nemţeni, iată cu ce se ocupă Opoziţia. În loc să-l desfiinţeze pe Băsescu la tâmpeniile cu care a venit el aşa şi să-l bage sub incidenţa Codului Penal, se leagă de Băsescu pe bătăliile unde Băsescu are toate armele în mână că să-i facă muci, să-i facă praf şi să arate cât de incompetentă este Opoziţia. Ce spune domnul Voiculescu aici? Zice aşa: Bă, ăsta s-a dus pe acolo, a angajat România, n-avea drept. Că el doar reprezintă, nu poate să angajeze. Deci, vezi Doamne, trebuie să aibă o consultare, un mandat.

Chestia asta am mai auzit-o la băiatul ăla de-a scirs un pamflet: „Fir-ai al naibii, Majestate!”. E unul, un băiat din-ăsta căzut cu hârzobul pe aici, pe Dâmboviţa, cred că-l consiliază pe domnul Voiculescu. Bă cred că-l cheamă Andon. Un băiat, aşa, penibil, cu praf pe jilet, propăvăduit de spiritele bune ale Constituţiei, alea terminodiene, terminodoriene, sau cum se mai zice pe la planetarii ăia de-au inventat prima Constituţie.

Unde zice aici, domnul Voiculescu, că n-are voie să angajeze România în orice, în cacao, în ce vrea el? Unde scrie aici, în Constituţie? Preşedintele, aşa cum spune Băsescu, are dreptul să angajeze România oriunde, oricum, în orice fel. Nu are nicio constrângere de consultare cu nimic în Constituţie şi nici probleme decredenţiale de putere sau mandat. Ăsta este textul Constituţiei româneşti. Dar eu îi recomand domnului teoretician analfabet în constituţionalism, cum îl chema, c-am uitat? Andon. Şi dumneavoastră, maestre Voiculescu, să citiţi Constituţia SUA.

Şi dragi nemţeni vă mulţumim şi vă zicem la revedere, because nu se ştie dacă ne mai vedem.

Acum !
Dat fiind că știm ce știm despre Stan, despre Voiculescu și despre relația lor cu Băsescu via Constituție, se nasc câteva ipoteze :
1. Stan a înnebunit. Ipoteză firavă dat fiind că un nebun nu poate înnebuni, tot așa cum nu poți să ieși din casă când ești afară;
2. Stan a fost ales de Sfânta Mafie să se infiltreze sub acoperire în sânul susținătorilor lui Băsescu și își inaugurează dizidența;
3. În personalul lui mod percutant/tembel, Stan lansează și el ideea modificării prevederilor constituționale pentru anularea puterilor prezidențiale spre realizarea unei dictaturi parlamentare cu un președinte decorativ;
4. În plicul cu solda Stan tocmai a găsit preavizul și e „pe liber”.

De regulă explicația cea mai simplă e și cea mai aproape de adevăr. 😀

Viq

25 responses to “Valentin Stan, Dan Voiculescu, Constituția și Băsescu.

 1. bonjur,
  am ramas si eu oarecum perplex de dialogul lui laptop stan.
  explicatia mea este…….punctul 4.

  ziarele financiarul & altele au iesit pe minus,
  probabil si alte afaceri ale pirtzosului abject de felix
  si
  atunci s-a gindit sa mai dea afara pe cite unii.

  stan s-a razbunat pe felix!
  🙂

  oricum incredere nu are de la mine nici cit negru sub unghie.

 2. FuriousWordPressRipper

  Laptostan este irecuperabil, iar reactia sa poate fi si datorita unei posibile rectificari a soldei sale. Nu pot sa spun decat ca individul nu este intreg, iar daca Voiculescu nu il „ejaculeaza”, este interesant de vazut daca a fost matol sau a fost doar o maniera neortodoxa prin care acesta ii cerea Voiculescului o majorare salariala. Pentru ca, iata, daca omul ar fi fost ghiftuit, precum Gadea, lucrurile ar fi stat ca pana acum:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-i-a-stricat-victor-ponta-o-stire-buna-lui-mihai-gadea-si-tocmai-cand-apara-onoarea-957.html#ixzz1gsgyENGs

 3. omul este blem-blem, iar felix securistul, e prost ca noaptea,

  diploma lui felix de profesor, a fost cumpäratä, dela o facultate din anglia, ce nu este recunoscutä.grandomanie de mafiot.

 4. Buna seara, nici eu nu am de ce sa fiu entuziasta, chiar daca Laptop l-a pus pe Felix intr-o situatie, aparent, jenanta. Ar putea fi si un joc, unul care sa arate ca „trustul” da liber la „esprimare” libera. Sigur, intr-o mass-media libera, as fi asteptat sa se evidentieze ca Felix, sefu’ lu Norica Nicolai din comisia parlamentara care a hotarat ca trebe’ suspendat Basescu, nu cunoaste lucruri elementare din Constitutia Romaniei. Dar, asta trebuie trecut sub tacere. Oare d’aia tac Purli, Radukku si, cu voia cui vrea, ultima pe lista, Lo(a)da?
  P.S. Am si io o micuta curiozitate feminina, Lo(a)da cum o fi votat in mai 2007, la Referendumul de suspendare al „indragitului” ei Base? Te bagi, Lo(a)da?

 5. pina una alta este limpede ca sintem martorii instaurarii dictaturii magistratilor, a dictaturii nedreptatii,

  nastase adrian – achitat,
  pandele, primarul voluntari achitat,
  paul pacuraru + morega – achitati,
  sile camataru eliberat,
  mai urmeaza…..

  dar pentru asta tot Basescu este de vina!

 6. din voltii aia cu care ar trebui sa se trateze poate-i imprumuta si lui Neamul lui Tenes Curcanul
  http://sareinochi.com/2011/12/18/un-pas-mic-pentru-democratie-o-mare-pierdere-pentru-psihiatria-romana/

 7. 5. Stan si-a gasit Nasu’ !
  Cu care va incepe o noua emisiune !

  De altfel si Aura Vasile va fi de acum colega cu Roberta Anastase !
  Ce ti-e si cu politica asta !
  Dar ce sa te mai miri, daca si eu sunt gata sa scriu tampla la tampla cu …
  Nu-l mai numesc…
  Se stie el !

 8. Radule :
  Nope, Aura ,nu 🙂 A convins-o ,,decoratul ” sa nu-l paraseasca.Nu stiu ce i-a facut, dar de la biroul lui Marean a plecat cu salvarea directl la spital, pe bune. (de, temperamentali, soro, amandoi 🙂 )

 9. Bre Victoras ! Cand vrei sa razi de altii/altul ajutandu-te de poze, ai grija sa nu fie prin preajma nici una de-a ta, ca prin comparatie te poate desfiinta, sau umple de kk 🙄
  Dar pentru asta trebuie sa ai si CRBL nu doar pectorali 😆

 10. @ Loda
  Ma rog, asa o fi, dar principalul e ca ei (portocalii) au vrut-o si ea nu si nu !
  Mai bine moarta ( sau in spital) decat batjocorita de astia !
  Muiere apriga !
  Tot timpul cu detergentul dupa ea !

  P.S. Ai grija si tu, ca astia de pe aici e mare gagicari si nu te vad bine. 😆
  Stai tot timpul cu spatele la ei si fara a-l privi in ochi pe Basescu !
  Ca ochii care nu se vad se uita.
  Dupa un timp, dar si dupa altii 😉

 11. 😀 😀 ȘD Neamul lui Teneș Curcanul…
  Te-ai recunoscut în poza cu maimuțoiul sau în aia cu bulectrica?
  Cat despre tutuiala, sa te tutuiesti cu boschetarii aia de-ti beau alocatia de handicapat mintal

 12. Radule :
  Am eu grija la ,,marii gagicari’ (mie-mi spui ? 😉 ), dar si ei ar face bine sa nu uite proverbul :
  ,,Nu lua leopardul de coada iar daca tot l-ai prins de coada, nu-i mai da drumul.” 🙂
  O seara buna iti doresc, ma retrag ,ca doar nu m-oi conversa cu mada-lina, my God !

 13. @lasati madam, faceti un tur prin Moldova – varsta si mai ales mintile va fac eligibila pentru zona. cat daca vorbim despre gagicareala, numai pe la dealurile Moldovei nu trece un ceas sa nu fie o baba violata.
  din astfel de exces de dragoste s-au nascut poporenii care au dat si Proclamatia de la Podul Inalt prin care i-ati suflat intre buci lui Ion Ilici Iliescu pana a apuca 3 mandate. deh, fiecare cu dictatorul pe care si-l merita.
  in ce priveste leopardul, era tigru. stiti, madam, leopardul este pe dupa gardul vopsit. in ce va priveste proverbul suna: daca lasi scroafa sa se catere-n copac, nu te mira ca vin si godacii sa umple ograda cu scarna.

 14. Ce sa mai spun, e bine ca Radukku si Lo(a)da zburda pe aici. Ultima, isi arata lasitatea, se abzice, cica, de la dialog. Eu i-am adresat o intrebare, dar cum in panoplia iliesciana si, acum, (u)slinoasa nu exista atitudinea si uzanta de a raspunde cinstit, despre cum a hotarat „dansa” sa procedeze atunci – la referendumul din mai 2007, diversionista s-a dat dusa. DU-TE loaza!

 15. eu cred ca doliul Loadei si Humoralului dupa Kim Jong Il ii face sa zica lucruri tampite (dupa chipul si asemanarea lor). Tzoapa aia de Aura Vasile a fost razgandita:
  http://www.b1.ro/stiri/politica/surse-aura-vasile-a-revenit-asupra-deciziei-de-a-pleca-din-psd-deputatul-se-afla-in-spital-17418.html
  nu s-a vaduvit USLinoasa de o asa poama si a scapat si panarama aia de Lavinia Sandru de competitie.

 16. @Sare, promite-mi ca nu te superi daca folosesc si eu poanta asta. Este cea mai buna pe ziua de astazi. Pentru ca remarc si eu ca, prin revenirea Aurei Vasile in PSD, Lavinia Sandru nu mai poate avea niciun concurent in PUNR. 🙂 🙂 🙂 🙂
  Super tare!

 17. @Fury, nici macar daca intra Lo(a)da in UNPR?

 18. De unde v-ati adunat atati de multi sustinatori ai puterii ?ar trebui sa va teleportati in timp si sa traiti perioada de linguseli maxime ale puterii comuniste pe care asa zisi intelectuali de marca o adresau lui N.Ceausescu si distinsei academiciene, care putea si ea sa citeasca discursuri agramate in PE.Trezitiva si nu mai laudati puterea.Critica este cainele de paza al democratiei.Sa nunne lasam calcati in picioare de oricare putere. Pentru ca mafia sa nu cuprinda toata societatea puterea trebuie rotita.

 19. fifi
  n-ai înţeles nimic. Acest blog, tocmai este pe cale de a fi abandonat de susţinătorii unor anumite IDEI. Au început să aibă cîştig de cauză, susţinătorii unor lozinci. VIQ ştie de ce. De fapt, nu ştie; numai crede că ştie. Dragul de el. Dragul de el. Dragul de el, încă mai crede în puterea dialogului constructiv, purtat cu oameni distructivi.

 20. @FWPR – cu placere 😀

 21. @fifi cred ca ti se potriveste si tie aceasta radiografie a capului de fapt asa va aleg pe-alde voi suporterii USLinoasei, tu-i ramerul mani-sa de limba romana in care te-a invata Loada sa scrii cu „trezitiva”! trezeste-te tu daca mai ai dupa ce – urma de la chipiu nu tine loc de circumvolutiune!
  http://sareinochi.com/2011/12/18/un-pas-mic-pentru-democratie-o-mare-pierdere-pentru-psihiatria-romana/#comment-7742

 22. Liiceanu: Ion Iliescu: A fost emanatia unui popor idiotizat de propaganda
  http://www.hotnews.ro/stiri-10984921-audio-video-cum-explica-gabriel-liiceanu-absenta-unui-havel-romani-despre-ion-iliescu-fost-emanatia-unui-popor-idiotizat-propaganda.htm
  Adica cel putin a profesoarei de isterie din Zalau, a parintilor stupidului de Radu Humor, a parintilor purlyngaului samd.

 23. Bai asta ce te dai purice si sari ca un bezmetic de la una la alta (dar ajungi invariabil la Loda 😆 ) afla ca cea mai reusita caricatura ce apare pe blogul tau este chiar poza ta 🙄
  Cand ai asa o moaca si curajul nebun de a deschide cu ea un blog, crede-ma ca nu mai sunt multe de discutat !
  Astia ca tine, crescuti acum prin case de copii de catre stat, inainte formau acea categorie atat de necesara gospodarilor de la sate, la cele mai grele si rusinoase munci ( ca nu de multa minte era nevoie ca sa cari, sa sapi, sau sa cureti buda din fundul gradinii).
  Acum situatia e oarecum (nu mult!) schimbata : din „prostul satului” ai devenit
  „prostul nettului”, ce cara dupa el sloganuri portocalii, sapa la radacina democratiei si incearca sa curete toate mizeriile lasate de o guvernare catastrofala !
  Acum, platit ceva mai bine decat un argat, dar tot atat de respectat !

 24. 😀 Neamul lui Tenes Curcanul, cea mai reusita caricatura din blogosfera esti chiar tu. ce ma distreaza este cum vii sa-ti iei portia de suturi la modul masochist. hai c-am facut casa de pariuri si castigam si bani pe prostia ta. stam cu berile si pop-cornul in fata calculatoarelor si pariem cand apari tu sau tuta aia de Loda sa va dati cu presupusul despre democratie. asa ca nu trebuie sa ne plateasca nimeni – prostia voastra ne alimenteaza si contul si nevoia de circ. hai, prostane, sari in schema!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s