PNL s-a îmbogățit cu Sorin Roșca Stănescu

Mitingul USL de la Șosea nu a umplut străzile Bucureștiului cu demonstranți. Doar între 7000 (conform cifrelor Jandarmeriei) și 15.000 (conform cifrelor organizatorilor) oameni s-au adunat pentru a asculta discursurile domnilor Antonescu, Ponta și Sorin Roșca Stănescu. Cifra participanților, care cred că a fost sub așteptările organizatorilor, s-a datorat lipsei de apetit a liderilor PSD din teritoriu de a trimite la București oameni. În plus, dacă liderii USL s-au așteptat ca populația Bucureștiului li se va alătura atunci domniile lor nu înțeleg esența protestelor din Piața Universității. Oamenii care protestează în Piața Universității au un dezgust profund pentru întreaga clasă politică, pentru întregul sistem de stat care funcționează în România în ultimii ani. Nu poți încerca să te declari solidar cu protestatarii și în același timp să îl ai prezent pe Radu Mazăre costumat cu beretă de parașutist a la Hugo Chavez și însoțit de o trupă de blonde aspirante la titlul de „Miss Playboy Romania”. Iar PNL, care acuză securismul PDL și al președintelui Băsescu tocmai s-a procopsit cu un colaborator al Securității cu acte în regulă: Sorin Roșca Stănescu. Așa cum nici purceii, caprele și oile costumate și purtând efigiile lui Emil Boc și Traian Băsescu nu fac parte din arsenalul unei forțe de opoziție care se dorește serioasă și responsabilă.

Și pentru că demonstrația de protest nu a arătat suficient limitele opoziției, seara, la căldură, în studioul Antenei 3, Crin Antonescu vântura ideea demisiei in corpore a parlamentarilor opoziției pentru a forța organizarea de alegeri anticipate. Ideea nu este nouă, a mai fost luată în considerație cu ceva timp în urma și juriștii PSD au renunțat la ea, dar reșaparea ei dovedește că pentru liderii USL, și pentru liberali în special, organizarea alegerilor cât mai rapid cu putință, dacă s-ar putea mâine, a devenit o chestiune de viață și de moarte.

Nu doar organizarea cât mai rapidă a alegerilor este un scop al opoziției ci și tentativa de a bloca comasarea alegerilor locale și parlamentare căci, așa cum a recunoscut unul din liderii mai săraci cu duhul al USL, opoziția intenționează să repete mitingul de azi pe 25 ianuarie când CCR va discuta obiecțiile de neconstituționalitate ridicate de opoziție.

Cred că USL greșește fatal atunci când se cramponează în tentativa de capitalizare a protestelor din Piața Universității și că această acțiune nu le va fi favorabilă. Ce îi deosebește până la urmă pe liderii USL de cei ai PDL în ochii protestatarilor? Nimic. Disprețul și neîncrederea populară îi atinge și pe Victor Ponta și pe Crin Antonescu tot atât cât îl acoperă și pe Emil Boc. Norica Nicolai nu este mai populară decât Elena Udrea iar Ludovic Orban, care a avut ieri o nouă tentativă de a se alătura demonstranților din piață, a fost din nou alungat cu huiduieli și înjurături. Iar târziu în noapte, jandarmii s-au mai bătut puțin cu reprezentanții galeriilor de fotbal, așa pentru a pregăti week-endul.

În ceea ce privește PDL, pentru prima dată, prin tăcere, liderii democrat-liberali acționeaza corect. În primul rând pentru că multe din doleanțele protestatarilor sunt corecte și apoi pentru că PDL se teme că pierde puncte în opinia publică și preferă să aștepte calmarea cât de cât a spiritelor pentru a face ceva. Aș spune că nu este foarte clar cât pierde PDL din aceste demonstrații. Cei care protestează acum nu ar fi votat oricum cu PDL iar faptul că în ciuda eforturilor opoziției protestele nu capătă o amploare care să forțeze demisia guvernului este un semn bun. Nu știu cât ar fi de eficientă în acest moment o remaniere guvernamentală. Aceasta ar fi utilă dacă Guvernul s-ar putea descotorosi de personaje pe care strada, și chiar mulți dintre votanții PDL, îi urăște sincer, așa cum este doamna Elena Udrea. Ar fi deci necesară o reînnoire cvasitotală a cabinetului pentru care nu știu dacă există suficient de mult curaj în interiorul partidului și înțelegere la Cotroceni. PDL are o șansă mică de a înfrunta această furtună și ar fi cazul să încerce să profite de ea.

Cât privește protestele din Piața Universității acestea vor continua probabil cu diverse grade de intensitate pentru o perioadă. Și nu protestele în sine sunt lucrul de care trebuie să se teamă în principal PDL și guvernul Boc ci ceea ce oamenii cer cu adevărat acolo, ci lipsa de încredere a cetățenilor în clasa politică.

Clemy

121 responses to “PNL s-a îmbogățit cu Sorin Roșca Stănescu

 1. SRS s-a bagat in PNL in speranta obtinerii imunitatii parlamentare care pe multi parlamentari i-a salvat de DNA.

  pesedistii nu s-au implicat atit de mult in manifestatia de ieri intrucit au sperat ca interventia ”patrioata” a lui Ponta de luni/16 ianuarie la Strasbourg va realiza aducerea Ro la acelasi nivel cu Ungaria, pe care UE vrea s-o pedepseasca.
  Si pentru ca Ponta avea in mod sigur biletul spre Strasbourg deja rezervat, am tras concluzia ca vandalismele din Bucuresti din noaptea de simbata spre duminica au fost organizate doar de catre PSD (fara PNL) pentru a merge la Strasbourg cu dovezi cit de violent este statul dictatorial Basescu.

  spre nefericirea pesedistilor planul lor mirsav nu i-a convins pe europeni…

 2. @luminita, buna dimineata. Sever este unul din putinii lideri ai PDL care poate vorbi in acest moment in numele partidului. Sa vedem cum vor duce la capat „intelegerea” nevoii de dialog ca de la intentie la fapta e drum lung. Si in cazul PDL si mai lung si mai anevoios 🙂

 3. @skorpion, salut. Uite ca la chestia cu DNA-ul nu ma gandisem. Dar tot ce se poate. Cat priveste excursia lui Ponta la Strasbourg eram sigura ca va fi un esec. PSD -ului i-au scazut si mai mult actiunile pe plan international prin aventura asta. Nu da mai nimeni in Europa fuga la Strasbourg sa ceara sa ii fie pusa tara la zid. Doar Ponta se putea gandi la asa ceva.

 4. Neața!
  În condițiile date și la nivelul cererilor din piață este aproape imposibil pentru orice forță politică să poată răspunde pozitiv. Dialog da fiindcă trebuie răspuns și calmat însă răspunsul cel mai clar este reîntoarcerea la obiectivele propuse de PDL. Nimic altceva. Guvernarea la foc mic fiindcă oricum în intern totul este o reacție la evenimentele de afară care se colorează fierbinte și toate forțele pe planul inițial. Așa mi se pare mie – poate greșesc.

 5. Buna Clemy. Eu cred ca, desi acum este dificil, premierul (daca mai vrea sa fie in acest post) in primul rand, ar trebui sa explice rostul masurilor luate. Dar nu in aceeasi exprimare seaca, ci sa vina si sa exemplifice, cat mai pedagogic. Sa arate si alternativele. Se poate, inca se poate.

 6. Salut!
  Clemy,
  Buna, succinta si corecta, analiza de azi (ca de obicei, de alt fel).
  SRS are motivele lui personale, cu siguranta. Pt PNL, de la Stolnici la Felix, nimic nou.
  Gh. Zamfir, trist, trist, inca un exemplu de cum poti imbatrani urat. Nu prea pare sa fie vina lui, saracul. Doamne, fereste-ne!
  Constat ca in USL (si in PNL cu precadere) isi gasesc locul doua categorii (uneori, mixate): securistii si oamenii cu probleme de patologie mentala (si aici, mai ales deliruri de grandoare si/sau tendinte schizofrenice).

 7. MÄDÄ;

  INTR-O TZARÄ CU PROBLEME; CU UN BUGET GOLIT DE TÄRICEANU , CU BARONI SI MAFIOTZI CRSCUTZI DE ILIESCU

  FACI TREABÄ; NU TE DUCI SI PÄLÄVRÄGESTI

  CE VRETZI VOI ? sä vinä la TV cu cincinalul?

  poate esti tanärä, eu am aproape 70; AM CUNOSCUT SI AM VÄZUT METODELE CEAUSESCULUI SI A CrIMINALULUI ILIESCU

  VOI VÄ PLICTISITZI REPEDE, le vretzi pe toatre schimbate, pe loc

  de cate ori a boicotat o lege opozitzia,?

  de cate ori a fost crin-cretin in parlament.?

  nu vä ingrijoreazä, nemernicia lui PONTA; CE S-A DUS LA PE

  si a mintzit ordinar, e trädare natzionalä, ce a fäcut.

  ASTA AR FII TREBUIT SÄ-L INGRIJOREZE MAI MULT PE DL: GHENEA:

 8. Buna dimineața, copăceni! 🙂

  Circula saptamânile trecute p’aci o glumă despre cine e mai tare, net-ul ori renelu’. Am simțit-o pe pielea mea, prin două împrejurări: o factură renel de anu’ trecut rătăcită plus tâmpenia poștasului de sat care n-o știa pe Mme Old pe numele de familie ca să-i aducă somația de plata înaintea decuplării de la rețea. Așa că m-am trezit cu aprigii de le renel că „mi-au tăiat sârma”. In vreme ce Mme Old a umblat să refaca actele cu renelu’, eu am avut grijă de casă cu generatorul de rezervă: prioritate zero – hidroforul, centrala termică și frigotehnia, ca nu era să arunc o groază de produse de ast’ vară la gunoi. Televiziunea și calculatoru’ n-au mai avut loc…
  De ieri am din nou „sârmă”, da’ am fost prins să mă pun la punct cu restanțele aci, la Politeia și la Nora!

  Ce să spun, carnaval sadea cu măsti proaste ce cad la prima adiere și din spatele cărora rânjesc lipsa de caracter și bun simț atât a personajelor principale, cât și a umpluturii…
  Uite cine vorbește de dictatură!
  Moțu’ pe prăjitură am înteles că l-a pus în prime time „Moartea care a terminat de citit ziarul” și acu’ s-a făcut moșier pe glia altuia! :mrgreen:

  Salut o aparitie echilibrată aci, @Cristian (777) ! 🙂

 9. „”Numai cine nu a trait pe vremea aglomeratiei din 89 nu sesiseaza asemanarea cu ce se intampla azi si nu recunoaste actorii si dirijorul.
  ………………………………………………………………………..
  Ramane fireasca intrebare…ce uneste pestrita adunare ?
  Ei bine, stim cu totii…obstacolul Basescu.Cel ce incurca ploile rusilor, oligarhilor, mafiotilor din sistem in general.Ultima mare suparare pentru Moscova vine de la Deveselu, un scut mult prea enervant. Despre necazurile celorlalti domni stim cu totii, nu le voi mai aminti. Razboiul e deja pe fatza. Ziaristii care asteapta lumina de la Rasarit nu se mai ascund si isi arata toata aversiunea fatza de aliatii americani.
  …………………………………………………………………………
  Pentru ca Romania nu este rupta din context ci functioneaza in context european si global, iata ca dupa UE, care a refuzat penalizarea Romaniei pe baza raportului de vanzator de tara al lui Ponta, vine si reactia SUA:
  Statele Unite au cerut joi manifestantilor si autoritatilor romane sa se
  “abtina” de la orice “violenta”, relateaza AFP. „”
  http://alexaionescu.wordpress.com/2012/01/19/la-spontanele-lui-crin-pesedistii-nu-prea-vin/

 10. la spontanele lui crin- vin securistii.

 11. stitzi cumva CNA este desfintzat?

  este ingrozitor e propagandä, mizerie si minciunä
  face acest escroc santajist dela OTV , omul lui voiculescu.

 12. …-salut…vb despre dif dintre partide…iata ce am gasit…aici…

  http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/01/20/nu-putem-sa-muncim-noi-cat-puteti-sa-furati-voi/
  Un prieten a exprimat clasa politica astfel :
  PDL= hoti , talhari , comunisti
  USL= hoti , talhari , comunisti si prosti gramada.
  Se pare ca totusi USL-ul are ceva in plus

 13. cu muncitul pe sträzi,…………………… mai incet

  dar USL, are multe in plus.

  am mai väzut un carton ,acum 2 zile,

  era purtat de o femeie la vreo 50-60 de ani

  „ILIESCU SI NÄSTASE;

  JUDECATZI PANÄ LA MOARTE”

  disperatzi din echipa propagandä usl, au inbrancit-o pe femeie,
  si i-au rupt cartonul.

  dovada trebuie sä fie, pe filmärile dela B1; PELA ORA PRANZULUI:

  acolo in piatä, existä dela inceput totzi, clietzii OTV-ului

  aia care primesc bani si cosuri de mancare si urlä orce, la comandä.

  se stie, DIACONESCU ESTE COLABORATORUL LUI VOICULESCU:

 14. Altun
  Ai dreptate. In parte.
  Inainte de a demola tot, asigura-te ca NU strici si ceea ce merita si chiar trebuie pastrat si mai ales, asigura-te ca ai FORTA si MIJLOACELE de a (re)construi solid si durabil.
  Si mai inainte de toate, intreaba-te daca esti un tanar (sau un varstnic, de ce nu?) MATUR = RESPONSABIL
  Daca raspunsul sincer/corect este DA, SUCCES!

 15. @ALTUN

  Se pare ca totusi USL-ul are ceva in plus

  da, aveti perfecta dreptate, ca USL-ul are ceva in plus si anume:

  – pe ilici care in decembrie 1989 a confiscat revolutia si a alipit-o la sinul lui rosu + a chemat minerii in 1990.
  – ii are pe majoritatea securistilor, activistilor de partid (PCR), fostilor turnatori pe care i-a recompensat magistral prin capitalismul de cumetrie (sintagma ii apartine lui iliescu)
  – capitalismul de cumetrie iliescian a devalizat tara de vreo 100 miliarde euroi cu teoria „nu ne vindem tara” ca ne-o insusim noi, a distrus agricultura, fabricile (pe cele rele nu-i bai, dar si pe cele bune)
  – iliescu a fost obligat sa puna in pozitiile cheie in Justitie tot oameni de-ai lui, obligati, santajati cu dosare CNSAS si altele, astfel incit la peste 22 de ani inca nu exista judecatori curajosi care sa-i bage pe vinovati de jaful institutionalizat dupa 1989 dupa gratii dupa hotiile uriase.
  – iliescu si ai lui au facut legi cu tonele tot in interesul capitalistilor de cumetrie
  – il mai aveti pe patriciu care inca din februarie 1990 a stat la masa cu iliescu (poza il contine si pe tariceanu)…..si deci partidul liberal s-a nascut cu voie de la iliescu.

  mai vreti, ca mai am!

  p.s. recunosc ca si la celelalte partide pdl, unpr, udmr exista destui ticalosi care merita sa ajunga dupa gratii, dar in proportie mai mica, iar strigatul de pornire l-a dat tot iliescu
  🙂

 16. Salut!
  Am mai spus-o: ideea de a separa mitingul usl de mitingul din p-ta Universitatii a fost o tampenie.
  V-am spus si aseara ca mitingul din p-ta Universitatii era deja onfiltrat de uslinosi inca de pe la ora 14-15.
  Urmare axa centrala a orasului a fost blocata prosteste fara a se putea gestiona acest eveniment.
  Mai in gluma mai in serios am aratat ieri zonele prin care s-a facut infiltrarea.
  Mai vb.

 17. ..Acum aud ca organizatorii mitingului usl vor fi amendati……
  Rad cu lacrimi de aceasta vigilenta…
  Serios am inceput sa am dubii serioase asupra loialitatii celor care conduc MAI.

 18. skorpion,
  ALTUN a vrut sa se inteleaga ca USL are in plus fata de PDL „multi prosti gramada”. 😉

 19. Cum „organiza” USL mitingul de ieri:

 20. FILADEL;
  IESTI UN SCUMP, tu stii cä eu nu mä pricep,

  fimuletul este f. clar, desi multzi il contestä.
  sä se uite mai bine pe listä, sunt emblemele unsurosilor
  sper ca aceste filmulete si celelalte, sä fie väzute de procurori, s-au cei din PE. unde a mintzin mitocanul PONTA
  POATE IL PUI LA DNA: MACOVEI PE BLOG; EU NU MÄ PRICEP::


  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/ponta-antonescu-au-incercat-sa-forteze-sanctionarea-romaniei-250801.html

  Cred ca asta era articolul de care vorbeam. Nici o problema Theo. 😆

 21. Perfecta dovada, in patru timpi ! Eu, Viq si filadel vrem sa aratam cum a platit PDl-ul pe provocatori sa arunce cu pietre in Piata Universitatii :
  1.Viq tine in mana o mapa pe care e o foaie de hartie si, in cealata un pix ;
  2Eu, singura care mai fumeaza ,vin tragand cu sete dintr-o tigara si ma postez langa, Viq, iau pixul si semnez pe foaie, iar Viq imi da o bancnota pe care o strecor ,,conspirativ” in buzunar ;
  3.In tot acest timp Filadel filmeaza, dar cu grija, sa nu se vada fata mituitorului si a mituitului, pentru ca ar putea fi indentificati si luati la intrebari.
  4.In final, pun un titlu edificator ca s-ar putea ,ca unii din cei care vizioneaza, sa nu -si dea seama cine ce face 😉
  Mai aveti multe asemena dovezi ? 🙂
  Haideti sa-i prostim pe prosti !

 22. Da Loda, dar ce dovezi îți mai trebuie?
  Asta era doar o ilustrare.
  Acuma nu-i sfîrșitul pământului că USL-ul și-a plătit manifestanții. Este doar o simplă și obișnuită încălcare a legii în buna tradiție comunistă. Mare brînză să te scandalizezi pentru asta. Dacă aduceau iar minerii? Nu era mai rău?

 23. Filadel :
  Asa sa fie ,cum zici tu, o ,,ilustrare” 😉 Parerea mea este ca o asemenea dovada ,,imbatabila” ar trebui sa fie urgent urmata de o sesizare penala ,fiind o incalcare a legii, cum bine spui.Astept.
  Eu, fiind mai grea de cap, vad in continuare ,,pixeli albastrii” 😉 dar nu cred ca cineva de aici se asteapta sa pricep din prima.

 24. Dac-ar fi numai filmulețul ăsta nici nu l-aș băga în seamă. Din păcate au fost altele cu mult mai strigătoare la cer și la cel mai înalt nivel.

 25. säracii, sunt prinsi cu ocaua micä

  USL- HOTZII STRIGÄ HOTZII:

 26. AU FOST ULUITI SI AIA :

  CE A FÄCUT PONTA; A FOST O TRÄDARE NATZIONALÄ

 27. Ziua bună

  Că SRS a ajuns la pnl nu este de mirare.
  Atîţia turnători dovediţi sînt în pnl că unul în plus nu mai contează.
  Aşa lehamite mi s-a făcut de toate leprele astea securiste băgate prin toate segmentele vieţii din Ro că-mi vine să-mi iau lumea în cap.
  Cum naiba s-a lăsat infestat neamul acesta necăjit, cu toate lichelele pămîntului? Cum Dumnezeule, CUM?

  Filadel
  nu te mai obosi să-i explici fitilistei cum este cu filmele alea.
  Ai văzut tu uslinos sau uslinoasă, să nu conteste adevărul indiferent cît de evident este?
  Şi mă mai întrebam cum este cu infestarea. Iată cum. 👿

 28. ATZI VÄZUT; CAND ISCÄLESC
  SE VEDE CLAR, ANTETUL PSD-PNL-PC

  SE PARE, cä vor mai apärea dovezi, abia astept.

 29. Buna ziua, buna ziua.
  @tibi, Romania nu are mai multi ticalosi ecat alt neam. Prfoblema noastra este ca societatea nu are filtrele necesare ptr a-i tine la distanta.

 30. Sigur Filadel ,uite un exemplu :
  -Adevarul de azi publica un articol cu o fotografie ;
  de bun credinta si cu speranta, este preluat pe Politeia :
  ,,ar fi si timpul :
  ,,http://www.adevarul.ro/locale/botosani/Manifestatie_pro-Basescu_la_Botosani_0_631137114.html#

  peste putin timp, pe Politeia apar clarificari :

  ,,Poza cu mitingul pro Băsescu este din Cluj, cred că din 2009. Eu sunt al treilea din colțul dreapta-jos, după domnul cu părul alb. Ciubica aia neagră de piele am cumpărat-o din Piața Mărăști, de la „ruși”. Atunci era nouă, dar umblu cu ea și acum, aici prin Alsacia. Și haina gri o mai am. Dacă vreți, vă pot pune o poză cu mine din același unghi. Steaguri portocalii nu mai am.

  http://www.adevarul.ro/locale/botosani/Manifestatie_pro-Basescu_la_Botosani_0_631137114.html#

  Isailă Brătfălean

  20/01/2012 at 3:17 pm ”
  No, ce zici Filadel, nu-i strigator la cer ? omul care semneaza este un cunoscut postator pe net.
  Si Tiberiu Orasanu are dreptate ,exact atata cat are intotdeauna ( 🙂 ) io sono vero fitilista, care nu intelege domnule, contesta evidenta !

 31. Salut Clemy
  Probabil că ai dreptate. 🙂

 32. dna. Savin, are un articol f. bun pe blog,

  omul legäturä, intre VOICULESCU SI RUSI

 33. Pentru cine nu ştie:
  Isăilă Brătfălean este alt fitilist pe care chiar Teofil îl rugase să nu mai vină pe la Politeia. Dar poţi scăpa de nesimţiţi? Nici vorbă!
  Poza aia nu demonstrează absolut nimic, adevărul lui păturiciu minte de îngheaţă apele, iar loaza tot loază rămîne.

 34. FuriousWordPressRipper

  Buna ziua, Copaceni!
  Pe surse, se zvoneste ca mai multe ONG-uri se organizeaza in mod „convenabil” si vor sa probeze proverbul „cand doi se cearta, al treilea castiga”. Au bani, sunt bine „pregatiti” si se vor bucura de un suport „larg”. Cel mai probabil ca se vor folosi de acest moment ca sa iasa in fata, pentru ca la viitoarele alegeri sa ia caimacul electoral.
  O fi bine, o fi rau?
  Nu stiu, mai sap.

 35. FuriousWordPressRipper

  Pentru mai multe detalii, urmariti-le discursul. Sunt multi, au acoperire in teritoriu si sunt „pregatiti” sa ia puterea. Longin? Nu stiu.

 36. Tibi :
  pai, de ce te enervezi ?
  ,,adevărul lui păturiciu minte de îngheaţă apele, „”
  Exact asta demonstrasem eu 🙂 deci ,ma bucur ca suntem de aceeasi parere care este ea exacta 🙂

 37. Tibi :
  Am intrqat pe facebook-ul ,,fitilistului”
  https://www.facebook.com/isaila55
  Ai acolo poze cu omul ,pe urma te intoric la poza din Adevarul ,vezi indicatiile si vezi ca e acelasi om ,deic nu minte.

 38. Loda,

  Maliorozement tre’ sa’tzi dau dreptate. Filmuletzul cu copilul, sorry, cel cu plata de catre USL putea fii facut de catre orzshicine. :).
  Acum serios, da!, shi acest film, ca atatea altele, shi din campaniile electorale, se pare ca esteo „facatura”. Sa itzi fie rushine DP. 🙂

 39. pentru Loda (sînt convins că o să găsești pasajul cel mai interesant din articolul de mai jos):

  http://rahoveanu.wordpress.com/2012/01/20/strigatul-unui-cetatean-disperat/

  N-am încredere în postacul ăla de care vorbești Loda. L-am întîlnit în multe locuri și făcea același lucru 😆 (ambiguitate voită).

 40. se potrivesc. turnator la turnatori trage.
  http://sareinochi.wordpress.com/2012/01/20/anticipapate-in-ritmul-acesta-chiar-ca-are-sa-vie-nemteanu-ca-e-baiat-destept-vobeste-frumos/
  ps: nu am mai vazut vanatorii de portocalii manifestandu-se pe blog. i-au saltat jandarmii?

 41. purligaru' anticomunist

  si atat, am plecat… nu imi mai place sa stresez…

 42. sa nu uit – din informatiile pe care le detin, „apetit” nu a fost nici la PNListi. din judetul Hunedoara li s-a comandat 300 de indivizi, au reusit sa agate 70. din judetul Cluj li s-a comandat 500, au reusit (zic ei) 112 – 2 autocare de 56 de persoane. din Bistrita-Nasaud au dus 50, poate ne spune @Loada cate mii a aliniat Salajul – eu cred ca numai Zalaul a dat vreo 500 de mii de manifestanti.

 43. purlingaule, tu esti anticomunist ca si Iosf Visarionovici Stalin. ai confuzii mai grave decat la BAC.

 44. Filadel :
  Raho e baiat misto , dar sensibil ;da, societatea noastra este eterogena si acest lucru se refelcta in Piata, sunt acolo si tigani (posibil platiti ) si ultrasi, dar si tineri studenti si oameni educati .pentru ca sunt si cersetori si tigani ,ii bagam pe toti in aceeasi oala ? Nu uita ca si in 1990 pe langa oamenii de acolo se aciuiasera tot felul de bruneti si dezmosteniti si \TVR <<Libera" mai mult pe aceia zabovea ,sa convinga telespectatorii ca in Piata sunt doar ,,tiganii" si ,,drogatii" ,iti amintesti ?
  Cat priveste manipularea televiziunilor de care vorbesti ai dreptate, asa cum nu-mi place sa fiu prostita de actiuni ca poza de mai sus sau filmul de care am discutat, asa nu accept sa ma prosteasca A # si realitatea, deci, nu ma uit ! ma uit pe B! si, mai mult, pe TV info, asta dupa ora 21, dupa ce-mi vad serialul.
  Zici ca nu ai incredere in ,,postac' ,, e dreptul tau sa vezi cu ochiii tai si sa spui ca nu e asa, pe mine nu ma deranjeaza . dar, spune-mi sincer, unde in Romania s-a strans in ultima saptamana o multmie de oameni cu o padure de STEAGURII PORTOCALII ? Sa fim seriosi 😉

 45. Isaila Braftalean este un rahat cu perje care isi posteaza mucii de la granita dintre Germania si Franta – un cretin notoriu care nu avea ce sa caute la acea manidfestatie care este clar de la Cluj – se vad Casa (de cultura – pentru cunoscatoarea nord-coreeana Loda) a studentilor si BCU. si care-i problema de-ti arati ratul pe aici Loda? Adevarul este oficina USLinoasa, platita din banii furati de Patriciu prin mic.ro – este firesc sa bage o dezinformare sa grohai tu p-aici.

 46. Hai, siktir, Loda!
  Ce tot pistonezi pe rahatul cu poza din Adevarul?
  Ce vrei sa demonstrezi?
  A fost atasata o fotografie veche la un articol nou.
  Du-te acolo pe forum si comenteaza.
  Dar chiar intreci orice masura, fitilisto!
  Nu esti in stare sa scrii doua fraze gandite cu neuronii din dotarea unui profesor de istorie.

 47. Mulţumesc, Sare.
  Ce vă mai miraţi fraţilor? Nu v-aţi obişnuit cu şopîrlele uslinoasei?

 48. Sare’n ochi
  Nu pot sa-ti spun cati salajeni au fost la Buc si daca au fost, de 20 de minute ma uit in presa locala si nu am gasit nici o data despre problema.Cu regretul de a va fi dezamagit (a cata oara) a dumneavoastra, nebarberita, Loda .

 49. ,,luminita | ianuarie 20, 2012 la 19:05 |

  Hai, siktir, Loda!”
  Asemena ,dragutzo, plus dobanda aferenta 🙂

 50. purligaru' anticomunist

  @luminita… nici cine a fost Nozick nu stii, de Hayek nu mai spun nimic… vorbiti de economie si politica de parca ar fi la voi in curte si al latra… …asta e cel mai penibil, vorbesc de capitalism, liberalism, anti-comunism, comunism, politica in genere, toti oamenii care habar nu au pe ce lume traiesc, de ambele tabere… sa emiteti pareri e una… sa bateti campii… cu autoritate… grav…

 51. tibi, salut!
  tara e in criza si dumneaei se scarpina.
  Ca profesor de istorie putea sa aiba niste opinii cu privire la evenimentele in desfasurare, sa emita niste consideratii personale, sa ne dea ideea ei de dezamorsare a conflictului…
  dar ea vine si rage.
  Este peste putintza sa ii mai suport tupeul de nesimtzire si fudulia aferenta. Chiar ma deranjeaza.

 52. Salut lumi!
  Văd că apăru şi tembelul celălalt. asta e.
  Dacă li se permite să-şi bage rîtul aici, şi-l bagă.

 53. purligaru,
  ai scapat si tu din lantz, maica?
  de ce n-o iei pe Loada la tine pe blog, ca doi prieteni ce sunteti, sa discutati voi impreuna ?

 54. purligaru' anticomunist

  da tibi… si tu esti un intelectual, nu? a emite pareri personale inseamna a fi fie o entitate in domeniu’, fie politician… a comenta politica la alt nivel decat piata matache inseamna a fi deschis o carte… …altfel nu e nicio diferenta intre a pune stampila din convingere sau a pune stampila pt o sticla de ulei… spor… iar imi pierd vremea…

 55. SUNT INPREUNÄ; NU-TZI FACE GRIJI

 56. purligaru' anticomunist

  @luminita… imi place sa ma simt superior… asta cred ca e buba mea… altfel plecam … daca erau doar fil, viq si orasanu plecam in prima ora…

 57. tibi,
  eu as supune la vot cine este deranjat de comentariile ei si ale lui purly si sa se ia o decizie.
  Blogosfera e mare si au unde sa scrie.
  Chiar m-am saturat sa vad cum cativa binevoitori se tot straduiesc sa ii explice loadei ca unui tampit ce ar trebui sa priceapa si-un retardat mintal iar ea de-a naibii o tine danga-langa.

 58. he, he, devine distractiv :
  ,,Ca profesor de istorie putea sa aiba niste opinii ”
  I-auzi, ce-i intereseaza pe unii de aici, opiniile mele, ,au chef de cearta si n-au pe ce ? 🙂 ca si cand cineva este interesat de opiniile mele, da, doar ca sa-mi ,,ridice” in slavi IQ-ul si sa-si exerseze siktirul ! (a se vedea mai sus)
  ,,sa ne dea ideea ei de dezamorsare a conflictului…”
  Ipiii ,i-auzi cine salveaza natiuneza, subsemnata, vaca ! Acum nu zic ca tere mi-ar fi placuit sa ma intrebe cinbeva, macar odata, ,,Dar tu ce parere ai?”” ( Exceptie Viq, Fury ‘ dar nu a fost cazul, iar cand mi-am dat-o neintrebata, mi-am luat-o ,oho ! (iar ma victimizez, of course)) ,incredibil !

 59. purligaru' anticomunist

  eu sunt deranjat… 1-0

 60. purligaru,
  vrei sa spui ca te consideri superior celorlati?
  asa zicea si o rama ajunsa in ciocul unei pasari in zbor.

 61. lumi
  Cred că s-a mai discutat acest lucru. VIQ are alt punct de vedere.
  După părerea lui, cele două furuncule oferă un fel de contrast.
  După părerea mea, cele două javre au efectul bîtei la carul cu oale.
  Derbedeul acela este un îngîmfat semidoct iar despre nesimţirea sa nu are rost să mai vorbim că o cunoaştem de mai bine de şase ani de zile şi tot atît de sfidătoare este.

 62. purligaru' anticomunist

  @luminita… pai ia hai sa vedem de ce iti place tie politica economica propusa de base (care si mie imi place, in parte 🙂 )… daca imi raspunzi coerent ai o bila alba… daca nu, asta e viata…

 63. Luminita, Tibi
  Daca se accepta votul, pun si eu un DA + injuratura la care face referire Alecu Paleologu in a sa Glosa Folclorica:
  „”Demna de elogiu e insa injuratura noastra principala sau, daca pot zice, de baza, cea mai simpla si absoluta: respingerea preopinentului la starea prenatala, poate chiar pregerminativa.” :)))

 64. purligaru' anticomunist

  Au!!!

 65. OK, Mih! 🙂
  Să vedem ce vor spune VIQ şi Filadel.

 66. purligaru' anticomunist

  hai, m-am lamurit… o seara buna si ma bucur ca nu a fost nimeni sa ma combata… imi creste iar ego-u’… ce sa-i faci… ne vedem in piata…

 67. in piatä, sä däm la ratze.

 68. Buna seara,

  Asta ati vazut ?

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11283116-nu-prea-zice-despre-aceste-proteste.htm

  Eu ma intreb SRI ce face ? N-ar trebui sa vina cu un comunicat ? Intreb si eu.

 69. Sa spuna SRI cine este in piata, majoritar, si ce vrea de fapt ?

 70. Seara bună Mihaela
  Se pune o întrebare: nu cumva o parte din SRI este implicată în organizarea acestei occupyade? Prea şnur merg protestele în fiecare zi.

 71. La tema, acum.

  Sorin Rosca Stanescu s-a inscris in PNL, adica USL. Pai acolo a locuit dintotdeauna. N-avea acte. Ieri si le-a perfectat.

 72. De la faţa locului, via Teofil :

  „@huniad Piata Universitatii update 20:00 – Avem o miscare care se numeste “Occupy Bucharest”, care are o problema cu forarea “Gazelor de sist” . Gazele respective vor creea multe cutremure distrugatoare. Avem si o gazda, probabil un dom rrom pe nume Alexandru Cioaba, care a adus o statie de amplificare prin care s-a declarat gazda si a “deschis” Universiada. O nebunie totala. Viermii scandeaza “sa vina galeriile.” Jandarmii au inceput sa nu-i mai simpatizeze pe viermi. Pacat ca un lucru corect civic a devenit un Hyde Park al nebunilor. Multi ciudati traiesc in tara asta.”

 73. Tibi,
  Am pus-o mai demult, o gandeam si mai demult. Am prins curaj dupa o postare a lui Sare.

 74. o ploaie grozavä , s-au un ger teribil, si dupä 2 runde se

  lipsesc.sigur cä sunt plätitzi, uite ce mutre au.
  dacä cineva s-ar degiza putzin, ar face ceva ca ei, s-ar pute
  afla surs manipulärii.

 75. Eu nu stiu, a mai ramas cineva cu capul pe umeri din mas media ?

  Ce face mass-media romaneasca este……….nu gasesc cuvante potrivite, ba le gasesc, dar nu sunt de spus in vazul lumii.

  Oare chiar ar fi un act asa de nedemocratic, sa nu mai lase amestecuri umane stradale, fara autorizatii ? Ce-o fi cu babilonia asta, nu stiu, de nu i se pune capat odata. Pai ce-o sa facem, o sa stam seara de seara, sa vedem ce mai fac 600-700 de oameni la universitate ?

  Si ce-o sa facem de acum inainte, o sa platim mereu pentru joaca ciudatilor, in centrul capitalei ? Ca si jandarmii si benzina, plus lacrimogenele si ce-o mai fi, costa. Totul costa. Cine plateste ? Noi, cum cine ? Pana cand ?

 76. BUna seara, buna seara. M-am intors dupa o vizita la dentist 😦
  @mihaela, protestul de la Universitate nu poate dura la nesfarsit. Asta se intampla cu mai toate miscarile de protest de acest gen.Si cu cat dureaza mai mult, cu atat devin mai suparatoare ptr restul populatiei care poate le impartaseste obiectiile fata de starea socio-politica dar nu le aproba metodele. Iar can in scena mai intra si galeriile si diversele partidel in cautare de voturi, miscarea moare.
  @tibi, salut. Foarte pertinente observatiile lui huniad care banuiesc ca nu este ziarist cu patalama dar se dovedeste a fi un corespondent mai bun decat multi oameni cu diploma de jurnalist.

 77. dar cum e permis: tziganului sä facä paranghelii cu muzicä,
  cine are voie sä tulbure linistea, dece lasä sä transforme bucurestiul
  intr-o saträ ?

 78. ITZI DAI SEAMA; TOT TRANPORTUL SI OAMENILOR ADUSI DIN PROVINCIE; BANII; AIURELI SI STATZII; INSTALAT SCENÄ
  si politzia ar trebuii sä ii trimitä acasä, nu este legal ce fac acolo.
  tzigänia asta, cu cersetorii stirbi si betivi, vai de imaginea romaniei.

 79. Servus Clemy
  Huniad este un om de onoare nu o vuvuzelă plătită cu bani murdari.

 80. Si madam Udrea trebuia sa se abtina de la vreun comentariu in aceste zile. In mod experes ea. Tot asa s-a gasit sa vorbeasca inoportun si dupa meciul lui Bute in Romania, in timp ce aia de la Antene infuriau pe toata lumea cu carcotelile lor atragandu-si noi antipatii. Nu stiu, zau, femeia asta, dupa gafele pe care le face, incep sa cred ca ori e deficitara rau, da rau de tot, la capitolul gandire, ori ca e cartita USL in PDL

 81. Clemy, ai citit ce a scris Tapalaga azi ?

  Il mai pun odata sa-ti fie mai usor, in caz ca nu l-ai citit. Mai afli si tu ce nu se spune despre piata in „brava” noastra mass media

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11283116-nu-prea-zice-despre-aceste-proteste.htm

 82. mihaela,

  eu nu o cunosc pe udrea, dar dacä mä atacä ordinar, si o tzin lantz, si as face la fel. cu bute o atacau oricum, nu e drept.
  nu este drept, ca securistul cu condicutzä sä spunä orce,
  dreptul la replicä, apoi cretinul ala, a fäcut räu, familiei lui si
  romaniei.

 83. @mihaela, parerea mea este ca e doar proasta.

 84. noapte bunä,
  sä fitzi cumintzi.

 85. Completari la @ huniad, in art. lui Tapalaga. Ma si mir dupa evolutia din ultimul timp.

 86. Clemy,

  Aica cu cartita a fost gluma. Ca tine cred si eu.

 87. Theo

  Atunci cand cu meciul lui Bute, lumea era atat de suparata pe Antene, ca au uratit victoria lui Bute, spunand ca nu se poate face nimic frumos in Romania ca gata incep carcotasii de serviciu cu mizeriile. Implicit nemultumitii de carctelile Antenelor o aparau pe ea, ca ea organizase meciul. Trebuia sa fi tacut. N-a dus-o mintea si iar a vorbit cand nu trebuia.
  Nu-mi place EU, Theo, nu-mi place deloc. M-am straduit. N-am reusit. Mereu este inoportuna. Apai cand te uraste toata lumea pe drept pe nedrept, bine e sa stii sa mai si taci. EU nu stie niciodata cand trebuie sa taca.

 88. Noapte buna, Theo.

 89. Mihaela

  articolul lui Dan Tăpălagă nu poate fi combătut (cel puțin nu de mine). Dacă aș avea talent la scris cum are el așa l-aș scrie și eu. Problema mea cu DT este că un astfel de articol apare ca un apendice (povestit în clandestinitate cum se spuneau pe vremuri bancurile) după tone de exerciții în public într-un echilibru fragil. C-o fost, că n-o fost. Nici acum nu știm cu precizie.

  E ca și cum și-ar cere scuze că le spune dar, nah, e jurnalist și trebuie să fie echilibrat. Trebuie să reprezinte și partea adversă.

  Despre Loda și Purly fac și eu cum face Băsescu. 😆

 90. Aşa Filadel? Te speli pe mîini? Bineeeeee! 😆

 91. Loda
  am discutat deja problema contramanifestațiilor. Nu vreau să reîncălzesc ciorba doar pentru că tu ai fost la DivaTV.

  Aș reformula însă o problemă prost pusă: Toată lumea din România este nemulțumită în diferite grade și din diferite motive. Pe lîngă nemulțumire mai există și îngrijorare și nu știu care e pînă la urmă pe primul loc ca importanță.
  Prin urmare faptul că există manifestanți legitimi în piață scoși afară de un protest premeditat (organizat de o entitate politică) nu este relevant. Fără premeditare oamenii ăia nu ieșeau în stradă. Nu vorbim de ultrași și de alte mostre de participanți ci doar de cei (pe care toată lumea simandicoasă, inclusiv Hantenele, inclusiv puterea, inclusiv Loda îi consideră) legitimi. Informația pe care societatea o primește de la acest protest este redundantă. O știm cu toții. Diferența e că noi ceilalți mai știm și că o simplă rocadă pe tabla de șah nu poate schimba în bine rezultatul.

 92. Asta, cu alte cuvinte desigur, a încercat să spună și Elena Udrea astăzi dar oricum era părerea mea dinainte, deci nu o plagiez. 😆

 93. Filadel,

  Eu am recomandat art. lui DT numai si numai pentru informatiile de acolo, pe care nu le-am aflat de la niciun ecran tv, nicidecum din admiratie pentru autor.

  Si, DA ! Sunt de acord cu afirmatia ta.
  E ca si cum si-ar cere scuze că le spune

  Din pacate nu avem jurnalisti de exceptie, curajosi, care chiar sa fie in slujba unui bine comun si adversari nemilosi ai raului din aceasta tara.

  Cum ne-am saturat de clasa politica asa ne-am saturat si de clasa jurnalistica. Si una si alta au actionat numai pentru binele lor. Cei pe care trebuiau sa-i deserveasca au fost, cantitate neglijabila, in optiunile lor. Trist !

 94. @Mihaela, asta reprosez si eu presei romanesti: au facut cel mai mare pacagt posibil, si-au tradat cititorii.

 95. Mihaela
  e foarte bine că ai semnalat articolul, altfel nici nu-l citeam 🙂 . Am adăugat doar părerea mea personală despre stilul deontologic DT.

  Există jurnaliști buni, aici te contrazic, da numa o țîr, însă din păcate chiar și aceștia uită din cînd în cînd că meseria unui jurnalist este 99% investigație și abia 1% editorial. S-au obișnuit să-și dea mai mult cu părerea decît să ofere ceea ce se așteaptă de la ei: informația. Ca și cum noi cetitorii n-am fi în stare să rumegăm concluziile decît atunci cînd ne sînt livrate gata mestecate, ștampilate, aprobate.

 96. Clemy,

  Da, mare pacat.

 97. Am citit si eu articolul lui DT. Nu spune nimic nou fata de ce scriu de o spatmana bloggerii. Si e si mai disgratios faptul ca scrie de parca isi cere scuze ca spune niste adevaruri.

 98. Filadel,

  Nu e cu bai, ca ma contrazici..

  In opinia mea, singurul jurnalist foarte bun, jurnalist de investigatie in adevaratul sens al notiunii in acest momentla noi, este Dan Badea. A fost primul care a dat informatia foarte detaliata cu minciunile lui Ponta de la PE si ce s-a intamplat acolo in urma acestei declaratii, in „Curentul”.
  Cand a dat-o „Romania Libera” era fumata de mult de Dan Badea.
  In rest total de acord cu tine. Cica ei ne traduc creierelor noastre, ce si cum.
  Nu cred ca este jurnalism adevarat, ce se practica la noi. Mai degraba vezi informari detaliate de la blogari, avem cu totii exemplu lui @cetatean. N-am vazut o asemenea analiza in presa romaneasca despre justitie ca cea a lui @cetatean, care o face fara bani, pe timpul si oboseala lui, castigandu-si painea din alte indeletniciri. Mare saftea sa fii azi jurnalist roman, mare de tot.

 99. Clemy
  exact aceeași senzație am avut-o și eu.

  Mihaela
  n-am vrut să dau nume dar Dan Badea era unul dintre ele. 🙂

 100. purligaru' anticomunist

  ma, da voi stiti presa din SUA? cu mainstream media, liberal media, fox (republicanii, conservatorii, pt care nu stie)… e mai rau ca aici… nu exista presa impartiala… dar e democratie bre… asta e… de la diversitate se trage…

 101. Mare dreptate aveti, Clemy si Filadel, uite, nu ma gandisem,
  ca scrie de parca isi cere scuze ca spune niste adevaruri
  desi, repet, nu din admiratie fata de DT am mentionat art., ci ptr.informatiile de acolo. Daca stiam ca le stiati, nici nu-l mai mentionam. Nu ma mai omor demult dupa personaj, cu c…in doua luntrii, mai ales in ultimul timp. Pacat ! La inceputuri a fost si el bun, foarte bun.

 102. @filadel, Dan Badea este unul din ultimii mohicani ai celor care au cladit presa romana dupa 1989 si nici macar nu are diploma de jurnalist. Dan este matematician. Ceea ce confirma pana la urma spusele lui Cristoiu care sustinea, nu stiu daca mai are aceeasi opinie si acum, ca jurnalismul este una din putinele meserii ptr care trebuie sa ai talent si chemare. In fine. Cand imi amintesc de atmosfera din presa noua din 1990 si cand vad mizeria care domneste azi mi se face greata.
  Si acum am sa va spun noape buna mai devreme decat imi sta in obicei. Medicamentle si anestezicul dentistului incep sa isi faca efectul secundar, adica ma trimit la somn. Ne citim si maine. Somn usor tuturor. 🙂

 103. @mihaela, nu stiam ce a scris. Am citit la sugestia ta si apoi mi-am spus paerea. Atata tot.

 104. Filadel,

  Ma da unul, mai ai macar unul ? Sunt chiar curioasa. Nu glumesc deloc. Chiar sunt curioasa.

 105. OK ! Clemy, nu-i niciun bai 🙂
  Nu m-am suparat, Doamne Fereste 🙂

  Somnic usor, Clemy.

 106. Noapte bună Clemy!

  Mihaela
  nu mă simt bine să dau verdicte însă mă refer la toți acei jurnaliști care respectă proporția pe care am menționat-o mai sus. De exemplu n-am citit vreodată un editorial scris de Sorina Matei.

 107. Fil, ramane pe alta data, cu exmplele. 🙂

  Noapte buna, copaceni.

 108. OK ! Fil 🙂

 109. @mihaela @luminita @mih. Cu Tibi am cazut de acord acum 2 sapt. sa nu mai reactionam la scrisele lui Purly si Loda. Si nu le mai dam oportuniatea sa intervina la nesfarsit.
  @copaceni. N-as dezbate cate dreptate au FIECARE in parte in Piata. Nu se pot intampla toate odata (daca scoti taxa auto nu poti sa militezi pt. mediu de exemplu). Iar cand incepi sa dai prioritati, toti ceilalti te injura.

 110. bunä dimineatza ,

  ce perversi sunt actorii romani.
  povestea cineva, care are legäturä cu ei

  actorii si cantäretzii romani, sunt cei mai mari evazionisti romani
  vin pe sume f. mari aici , in frantza in israel s-au america, si scriu in contracte sume f. mici.
  nerusinatul de emil hossu, cand venea in germania, frantza, injura pe iliescu si nästASE, pe täriceanu cu ilustrii securisti si incultzi,
  acum se urcä pe scenä cu ei, acela lucru cu poataia bätranä………
  sunt oameni care tot dovedi, perversiunea si minciuna, jocul
  artistilor si muzicantzilor.

  chiar au spus, au mintzit tot timpul, stela,rebenciuc,zanfir,mirabela,
  etc
  au fäcut-o si la haznaua DD, dar se vor trezii cu dovezi,
  cei ce au dovezile, ii vor zdruncina räu pe escrocii, ipocritzii
  artisti.

 111. As dori sa i raspund domnului ”tibi” in legatura cu etnia din care face parte Alexandru Cioaba ,ca aveti dubii si nu e bine sa propagati pe forumuri presupuneri
  Alex imi este nepot si este mai roman decat unii dintre noi.
  Nu are nicio legatura cu etnia rroma si nu a avut in arborele genealogic vreodata descendenti ai acestei etnii.
  Daca a avut taria sa apara acolo si sa vb este convingerea ca in tara aceasta lucrurile trebuie sa se schimbe, hotia trebuie sa dispara ,coruptia trebuie sa fie lichidata.
  Acest sistem este nociv si este nociv tinerilor care acum stau si dau din gura fara sa faca ceva .
  Daca voua nu va pasa lasati pe altii carora le pasa sa mearga acolo ,dar numai comentati fara sa aveti date,fara sa cunoasteti realitatea.fara sa stiti ce se intampla cu adevarat.
  Numai jigniti oamenii fara sa i cunoasteti.
  Ganditi inainte de a vb si a scrie pe forumuri ca d aia suntem aici ca nu se gandeste suficient

 112. Dragă doamnă Mariana
  de gîndit nu se prea gîndește însă se acționează foarte mult. Din gură. Iar asta deja arată probleme de gîndire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s