Pomu’ cu știri

Ziua bună stimați copăceni și bun venit la ultimile știri ale săptămânii ultime.
Sperăm să nu fie ultima, dar așa vine vorba …
… de capul ei ….

Precum știe toată lumea, iar în curând va afla și USL, a fost revoluție mare pe stradă.
Parțial și pe trotuare.
Odată trecută pe la INtercontinental și’a luat nickname’ul „Involuția”, sub care bântuie și pe feisbuc.
Pozițiile luate față de aceste manifestări au fost dintre cele mai drăguțe, de la Crin Antonescu cântând „Deșteaptă’te române …” cu oarece lacrimi în ochii osteniți din motive de deșteptare, până la Mazăre parașutistul cu parașutele după el.

Dar să o luăm sistematic, că doar e duminică și avem dreptul legal să batem câmpii oleacă 😀

Deci.
Starea vremii este relativ stabilă. Cerul e parțial noros, parțial însorit, parțial bate vântul iar parțial plouă cu ninsoare. Fiecare parte în altă parte, precum devine.
Dacă vreți să știți exact ce și unde, mai ales pe plan local, priviți pe fereastră.
În particular, bucureștenii pot privi prin gaura din fereastră dar nu de prea aproape din motive de securitate. Lui Felix îi este permis pentru că el nu se teme de securitate. Este rugat să facă și niște semnale luminoase cu o lanternă mititică și să scoată puțintel căpățâna mai în afară să știm și noi care îi e gaura.
Din fereastră.

Bursele economice europene au fost ocupate de tricolorul românesc.
Toate au deschis pe un roșu ca sângele eroilor, brokerii’s galbeni cum ar trebui să fie ogoarele’n vară, semn că treaba e albastră ca cerul patriei.

Euro a fost invitat de dolar în vizită de lucru. Se dau cu barca pe Niagara River cap’compas Ontario Lake.
Pentru moment cursul e stabil.

Leul valorează la casele de schimb. În magazine nu.
Cursul a fost stabilit de Banca Națională din Cișmigiu (aia verde de lângă lac, pe care un tembel a scrijelit cu briceagul „Hai Naționala”) la 2 lei pentru calculul salariilor, pensiilor și indemnizațiilor și la 0,5 lei pentru plata impozitelor și facturilor.

Gramul de aur se vinde ușor și se cumpără la greu.

Știrile pe scurt.

Săptămâna trecută care a trecut, în capitală a avut loc o demonstrație.
A avut foarte mult loc, cam 100 metri pătrați pe cap de demonstrant, care demonstrant l’a și călcat în picioare dimpreună cu ce s’a mai nimerit prin locul cu pricina, de la pavaj până la bunul simț. Ici’colo pe câte un demonstrant mai milos și cu frica domnului (Felix) nu l’a răbdat sufletul să calce pietrele de pavaj, motiv pentru care le’a ridicat de acolo și le’a depus prin azvârlire în freza jandarmilor cu băști de fier/nervi de oțel, incasabil scut de plastic, răbdare de gumilastic.

Demonstrația s’a lăbărțat cât a putut atât în spațiu cât și în timp, astfel încât la un moment dat cineva a avut impresia că în piață e AMP. Ulterior s’a dovedit că a fost o eroare. AMP se lăbărța la televizor că oricum în piață ar fi strâns’o intersecțiile la subsuori.

Domnul Iliescu a cerut întăriri verzi de la Cazino, drept pentru care domnul Mazare și’a ostenit boaba dintre urechi să găsească cea mai potrivita ținută/model „Macho’Pichu”.
Iliescu i’a zis că dacă vine cu cascheta cu cap de mort și zvastica pe braț, îl bate, așa că s’a împopoțonat cu bască. De parașutist.
Fericit nevoie mare,
Verde și cu moțu’ roșu.
Gângăvește’o cuvântare,
Pintenat precum cocoșu’
……
Ca un parașutist tâmpit
Ce intră în derută
Când află după ce’a sărit
Că n’are parașută.
Drept pentru care parașutele din inventar au vin’t fuguța să’l susțină în demersul democratic pe care l’a continuat apoteotic.
Ca un cioban pierdut de stână
La braț cu o buruiană
Cu parașutele îngână
Imnu’ în braziliană.

Auzind acestea, domnul dictator Traian a declarat în tăcere că își dă demisia.
Domnii Ponta și Antonescu a izbucnit în urale.
Trei.
Geoană stătea pe margine și se râdea de ei 😀
După uralele respective domnul dictator a declarat mut că s’a răzgândit.
Domnul Ponta s’a luat cu mâinile de cap.
Domnul Antonescu nu.
Lipsă piesă de inventar.
Geoană a luat’o pe râsete cu sughițuri 😀 😀 😀 😀

Supărat că e luat la mișto, domnul Ponta a dat fuguța la Strassbourg, Bruxelles și NASA să ceară sancționarea României pe motiv că e plină de proști. După ce oficialii internaționali au aruncat o privire la cantitatea de prostie rămasă după ieșirea respectivului domn peste graniță, au constatat că nu mai e așa de plină și și’au continuat netulburați șueta despre criză. Domnul Ponta a ridicat olecuță glăsciorul trecând în registrul acut cu o ușurință care a făcut să tremure ușor un tablou cu Maria Callas aflat pe peretele instituției.
„Dacă vreți, pot să’l chem aici și pe domnul Antonescu, să dea detalii …” a pițigăiat acesta.
În tăcerea ce s’a așternut brusc după aceste cuvinte s’a putut auzi bâzâitul firav al cuiului în care era prins tabloul menționat.
Oficialii au început să ridice ușor privirile, cu ochi cu tot, ca în fața unei iminente catastrofe. Unul din ei a încercat să moșmondească ceva la telefon, dar de emoție l’a scăpat pe mozaic.
L’a lăsat acolo.
„O să vedem ce putem face !” i s’a răspuns într-un final.
Astfel că demonstrațiile au avut în cele din urmă un oarece ecou internațional : „Comedy Central” a oferit sume consistente pentru achiziționarea episoadelor „Calafat”, „Coroana mortuară” și „Antonescu, un dictator mai bun”.
De asemenea domnul Владимир Воронин ar fi declarat că e gata să susțină orice prăbușire în România, fie ea pașnică sau cu cafteală.

Celebrul cuplu politic a anunțat că prost’testele vor continua și săptămâna viitoare. Domnu’ dictator Traian a anunțat că își mai dă o dată demisia cam pe miercuri între 14:00 și 14:30, tocmai când jumătate din cuplu are oră la coafor. Ceea ce a provocat un nou val de reacții biochimice în capul lui Ponta.
Nu și în cel al domnului Antonescu, care a declarat doar întrebarea „Ce ?”

Diverse.

Invizibilitatea obiectelor materiale nu mai e ficțiune. E o realitate.
Americanii au descoperit cum să facă o breșă în timp astfel încât să pună acolo un cobai, un eveniment sau criza mondială.
Spre deosebire de varianta clasică a invizibilității în care se urmărea „păcălirea” radiațiilor din spectrul vizibil astfel încât un obiect să nu mai poată fi observat cu ochiul liber, de astă dată s’a făcut o gaură în timp numa’ bună să ascundă ceva acolo. Deocamdată gaura e mică’mititică, dar vor s’o lărgească cu un cui.
La aflarea veștii, domnul Antonescu ar fi declarat : „Copilării. Verificați de câte ori am votat eu împotriva legilor lui Boc. Apoi întrebați pe cine vreți dacă m’a văzut cineva în Parlament în ultimii doi ani !”

Nemurirea bate la ușă.
Cercetătorii ruși au descoperit o bacterie care nu moare cu una cu două. Nici cu trei. Milioane de ani.
Injectând’o la niște cobai care erau p’acolo pe la ei, le’au dublat acestora durata de viață.
Domnul Iliescu a dat un telefon să vadă dacă mai au nevoie de cobai.
E bai !

Criza mamii ei !
Binecunoscutul grup Bodybuilding de care toată lumea știe că se întâlnește în secret în fiecare lună și pune lumea la cale, a făcut prognoza evenimentelor pe următoarele 15 luni și 30 de zile (nu’mi scrie șase la leaptoapa asta, sorry). Conform analizelor economice, financiare și de laborator, ei prevăd o creștere graduală a frământărilor sociale în a doua jumătate a anului 2012 și un sfârșit al lumii pe undeva prin decembrie. Prin urmare o revigorare a piețelor financiare va fi posibilă abia prin primăvara anului viitor.

Întrerupem aici știrile că a venit bossu’ și n’am terminat planu’ cincinal pentru azi ! Dacă nu mă dă afară, ne vedem mai încolo. Dacă mă dă, ne vedem de’acum încolo.

Viq

143 responses to “Pomu’ cu știri

 1. AMP se labarta la televizor ca oricum in piata ar fi strans’o intersectiile la subsuori.

  😛

 2. bunä dimineatza
  asta intradevär, trebuie sä-i scrie pe cruce,
  vioi frumos cu mult umor. felicitäri.

 3. 🙂 🙂 🙂 Of, ce pamfletar se pierde in tine ! mai fa !

 4. Servus,viq!
  Nu te dezminti de fel :faci un haz de necaz de ti se inclesteaza falcile si apoi se destind intr-un hohot de ras .

  De mine au avut grija serviciile tv.si internet sa ma lase in bezna cateva zile.Asa se face ca am ramas fara comunicare.Te pomenesti ca ma indemnau sa ma informez direct de la sursa…a strazii adica….si unde mai pui ca puteam economisi ceva banuti la consumul de curent.

  Din tot ce ne-ai spus ,m-a intrigat cel mai mult fuga lui Ponta cu jalba la Poarta Iouropei.Cu asta si-a dat foc la valiza si tare ma tem ca mai poate scapa cu fata curata.I-a suflat , cat ai zice peste, intreaga munca de propaganda ,unul si mai smecher , DD-PP cunoscut drept Senzationescu cu OTV lui cu tot. De multa vreme spuneam ca se minimalizeaza aparitia acestui ziarist-lider – „ciocoias”-care promite mai dihai bani si bunastare decat Mos Craciun.Ieri,dupa primul congres de la Palatul Poporului unde a prezentat un program in 22 pct.un amalgam de idei si fragmente din programele altor partide a avut loc un moment” emotionant”.:sub faldurile drapelului national DD si un reprezentant al pietii Universitatii si-au jurat credinta vesnica ,hotarati sa preia puterea din mana diktatorului Traian Basescu si implementarea pct 8 al Proclamatiei de la Timisoara.Atat au asteptat congresistii ,peste cateva minute au invadat piata alaturandu-se protestatarilor care scazusera ca numar. Zau ca nu e gluma!

 5. Ras-ul de dimineata e ca – multe alte lucruri bune .. de dimineata … luati de mai radeti de pruuuuuuuuooooostu asta

  http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Ponta-_Mama_si_sora_mea_au_fost_in_Piata_Universitatii-la_proteste_0_632336770.html

 6. Servus copaceni!
  Nu v-am vazut,nu aparuserati,
  pe mine ma chinuia talentul la scris.

 7. javrele uslinoase, nu se dezmint, ironii de 2 bani, ale unei scofacite comuniste.

 8. Buna Dora

  Nu e de gluma in masura in care ar avea ceva de spus. Altcumva oricumn membrii lor votau psd. Pana la urma doar slabesc psd-ul
  pdl este votat de altii la noi, ca de altfel si pnl

  si daca totusi, prin absurd, vor veni acesti doi pacalici , in alianta cu partidul prostilor, asta e – am mai „inchis ambasadele” cu romanii odata …

 9. dora,
  bine ai revenit, imi era dor de tine.

  vagabonzii lui DD, sunt acei pedofili, escroci, interlopi si santajisti, cu care OTV, educä popporul roman, ca pe o saträ. dela ei mizeria expresiile, injuräturile odioase, din piatzä.
  el singur DD, un santajist penal, colaboratorul lui felix
  , se victimizeazä inproscand pe altzii cu noroi.
  DD , este un primitivling, ce se dä mare, nu poate sä-l urmeze,
  decat niste naivi s-au inapoiatzi, ca cei pe care ii pläteste el si USL

 10. Buna de dimineata !

  Scorpy
  Impotriva personajelor de tipul AMP, CTP….XXP, am niste cuie suplimentare.
  Oameni de categoria asta mi’au smuls aprecieri (in sinea’mi, nu neaparat explicite) si am frustrari in plus. M’AU INSELAT !
  Ponta nu m’a inselat !
  Chiar daca nu stiam ce gogomanii poate sa faca, nu am investit incredere in el.
  Impotriva lui Ponta am doar componenta rationala.
  Impotriva astorlalti e si un vagon de emotii.

 11. FuriousWordPressRipper

  Ia fiti atenti aici : http://partidulstudentescsocialistroman.blogspot.com/

  MEMBRII – Orice persoana care a implinit varsta de 18 ani poate fii membru al Partidului Sudentesc Socialist Roman.
  – Pentru membrii, respectarea statutului si a tuturor celorlalte regulamente ale partidului sunt obligatorii.
  – Membrii fondatori ai partidului sunt urmatorii :
  Presedinte – Cristian Diaconescu
  Secretar General – Crin Antonescu
  Presedinte Tineret – Cristian Gava

 12. Loda

  In fiecare dintre noi se pierd uriase cantitati de sublime performante niciodata materializate.
  Suntem gardienii nemilosi ai propriului spirit, vanatori tembeli ai propriului zbor.
  Doar ca nu stim/intelegem asta.
  Nimic nu trebuie sa ne impiedice a ne valorifica potentialul.
  Am scris „stirile” dupa ce am primit vestea ca de saptamana viitoare imi scade salariul cu 10%.
  E criza si aici 👿
  Probabil tot din cauza lui Boc si bineinteles a piratului de serviciu. 😀

 13. 😆 😆 😆

  Tnx Viq!

 14. FuriousWordPressRipper

  @Viq, in caz ca va strangeti mai multi, dintre cei loviti de scaderea salariala, si doriti sa finantati un protest in fata ambasadei UK din Bucuresti, luati legatura cu Dna Mungiu, Președintele Societății Civile

 15. Nora Damian (o nouă carte):

 16. DECI ANTONESCU FACE PE LIBERALU; DAR INFINTZEAZÄ PARTIDE SOCIALISTE:

  HAI LIBERALILOR; NU VÄ BUCURATZI?
  perversiunea lui antonescu, nu mirä pe nimeni, a colaborat
  tot timpul cu ilescu, si cu securitatea e bine sä stie cat
  mai multä lume.

  dna. MUNGII, o balenä infectatä de mirosul banilor.

 17. frumos, o sä väd cum o obtzin.
  multzumesc f. mult fil.

 18. Furios

  Emblematic pentru multe lucruri.
  Ce erau studentii si ce’au ajuns !! 🙄

  Niste agramati cu pretentii in care repetentul clasei e lider.

 19. Ziua bună
  Partidul Studenţesc Socialist Român? Asta da, glumă proastă.
  În care se înfrăţesc C. Diaconescu şi CrinA? Haidi bre, ce naiba.
  Cum să crezi aşa ceva?

 20. Furios

  Apropo’s de scaderea salariala, eu nu am timp de nastrusnicii de’astea.
  Si nimeni cu capul pe umeri.
  Am obtinut in schimb 20 de ore libere pe saptamana.
  Timp in care trebuie sa fac ceva ca sa suplinesc ce pierd dincolo.

  Iar AMP cred ca are interdictie sa calce pe insula.
  Ne scufundam dracu’ cu totii….. 🙄

 21. Partidul Studenţesc Socialist Român ? … prea tare, am intreat si eu pe site :)))) … am material de ras tot weekendul asta…

 22. Salut, copaceni!
  Viq
  :))
  AMP nu mai are loc de ea insasi ; a ajuns ca reclama aia la iaurt: prea buna, prea desteapta, prea peste tot :))
  Si da, este greu si trist cand constatam ca unii oameni in care am investit apreciere si incredere, se dovedesc a fi niste ticalosi (chiar de proportii).

 23. Cu PSSR trebuie sa fie o facatura: fara Abramburica ca fondatoare? :))
  (nu ma scuz pt cacofonie, pt ca o merita)

 24. Tibi

  Te rog nu’l subaprecia pe repetent.
  Ma indoiesc ca sunt multe gogomanii pe care sa nu le poata face.

 25. Theo Nona

  Materialele alea sunt de acum doi ani 😀
  Crin nici nu stie ca a infiintat un partid asa de vechi 😀 😀 😀 😀

 26. Ma uitam aseara la imaginea mov in exces.
  Initial mi s-au parut putin periculosi. Doar initial. Dupa o noapte de somn am inteles de ce nu sunt periculosi.

  Pertidul prostilor nu va veni sa ia voturi decat de la psd. In mod ironic, vor fi in acest fel utili altora, cum ar fi pnl si pdl.
  Pnl nu ma intereseaza de unde mai ia voturi.

  Pdl ma intereseaza. Segmentul votant pdl este cel al micilor si mediilor intreprinzatori si a oamenilor din jurul lor. Tot pdl voteaza si o parte dintre intelectuali – cei care au si viziune economica si vad drumul ales de pdl.

  Sa fim intelesi – multi dintre acestia nu voteaza pdl de dragul organizatiei de partid care, cel putin la nivel local, lasa de dorit. Dar voteaza Traian Basescu, Boc si pe ceilalti deoarece sunt cel mai aproape asezati de un drum corect al tarii.

  De ce nu au succes initiativele verzilor, a noii drepte sau a noii republici? Deoarece nu au in spate intelectuali cu viziune economica.

  Ce se va intampla cand o reala grupare de intelectuali cu viziune economica va aparea? Va avea succes si va putea usor avea o alianta politica cu un pdl curatat de lichele.

  Daca intre timp cei doi pacalici si partidul prostilor vin la putere – probabil Romania va falimenta si ce va mai ramane dupa ei din Romania – va fi din nou salvat de cele doua formatiuni despre care am vorbit.

  De ce va falimenta Romania, in cazul acelei posibile, demagogice si eterogene aliante psd-pnl-pp? Deoarece motorul intreprinzatorilor mici si mijlocii nu va sustine acea alianta, “se va retrage”.

  Azi ii dispera pe acesti posibili aliati faptul ca in ultimii doi ani, in ciuda crizei si problemelor de tot felul, motorul dur IMM a platit taxele la timp. Ii dispera si nu-si pot explica de ce. ESTE MODUL in care acest nucleu dur al motorului Romaniei a inteles sa ajute un drum economic bine ales.

  Se schimba drumul – dispare ajutorul si Romania cade. Se lichideaza, se vinde la mezat, ce ramane dupa se va reorganiza in acelasi fel de mai sus.
  In ambele variante – luminita de la capatul tunelului este aceasta noua grupare si alianta ei cu un pdl restructurat.

  Daca pdl nu se restructureaza – atunci acea grupare reprezinta singura sansa a Romaniei.

  Cum se va numi aceasta “alba ca zapada”, care este ideologia si ce va face … este si va fi secret pana in momentul in care va putea sa nu mai fie.

 27. VIQ
  Nu repetentul mă nedumereşte. Ci asocierea lui C. Diaconescu în ciorba aceasta. Miroase a făcătură de la mare distanţă. Rur şi simplu, pute.

 28. Pur, dacă se poate spune aşa. 🙂

 29. purligaru' anticomunist

  mda, l-au scos pe Frankenstein sa adoarma pleaba… dupa aia golesc usor piata…

 30. Salve, dragilor! 🙂

  @Viq, prietene, ironia ta e amară, da’ e tonică! 🙂

  @Cristian, cred că ori ne dă Viq jos din Copac, ori mai punem amândoi de o cracă – cea a ponderaților, susținători credincioși ai marinarului și a ideii de PDL! 🙂
  Pe blogul meu, mai mult conservă pentru texte personale, dacă vrei vei putea găsi un articol vechi unde, la final, l-am „avut” de departe pe anticu’ ăla de Laocoon!!!
  http://oldhashu.wordpress.com/2009/03/25/pnl-2009-ratarea-sansei/
  Numa’ șarpele să nu iasă de pe undeva! 😉

 31. OLD;

  HAI FÄ CEVA!de care vobesti.

 32. Oldhashu – poate o noua creanga , cine poate stii, daca e mai de sus
  poate si ea unul dintre varfuri intr-un copac in extindere … pas dupa pas 🙂 Viq doreste un mare si echilibrat copac unde toti isi gasesc locul, cat timp nu dezechilibreaza copacul si au de-a face cu „firescul” si armonia cresterii lui.

  Acum, daca Viq imi spunea ca uite la noi nu sunt sute de comentarii ca la voi ha ha ha ha ha ha ha si acum ia de gestioneaza sutele lui de comentarii 🙂 – ce sa zic, locul frumos atrage si locul lui este frumos – atrage chiar si fara nici un plan (ca dincolo) – altul decat sa fie o larga coroana de copac cu multe locuri de discutii.

  Apropo de simbolistica – el zice copacul din padure si deseori asa este – uneori, insa, mie imi pare acel stejar mare din varful dealului de unde se vede bine de jur imprejur, unde oamenii vin si se opresc dupa munca, cu umbra deasa si cautata.

  citit … linistit loc … in legatura cu sustinerea drumului marinarului ea se vede prin gesturi si nu numi prin cuvinte. Nu din cauza lui – drumul ales de el in ultimii doi ani duce la aceasta sustinere. Un alt drum, poate mai bun, de ce nu, va avea imediat sustinere. O fundatura cum este cea a actualei opozitii sau acest drum impleticit pp – NU.

 33. Viq, servus !
  ,,imi scade salariul cu 10%…..Am obtinut in schimb 20 de ore libere pe saptamana.”
  Foarte interesant ! Pai, mi se pare foarte echitabil ;cand te gansesti ca mie mi s-a scazut sase luni 25 % si de un an si jumatate 10% si nu numai ca nu mi s-a dat nici o ora libera, dar, am mult mai mult de lucru, parca nu incape comparatie 😉
  In rest, inca odata felicitari, istoriceste verificat- noi romanii, supravietuim prin umor (de f. buna calitate in cazul tau )

 34. Buna ziua,

  Impotriva personajelor de tipul AMP, CTP….XXP, am niste cuie suplimentare.

  Impotriva astorlalti e si un vagon de emotii

  Subscriu, dar, nu in totalitate. Il extirpez de acolo pe CTP. Nu mi-a dat niciodata niciun fel de emotie, aaaa, ba da, mi-a dat: dispret. Daca-l consideram pe el, dispretul, emotie.

  Restul, vagoane de emotii, o data, candva.
  Astazi, pentru ca m-au inselat tot timpul, doar una, daca poate fi considerata emotie : dispret si inca unul mult mai profund decat pentru CTP. Pentru ca el nu m-a mintit. El a fost impotriva mea de cand eram manifestant seara de seara in Piata Universitatii anului 1990. ”
  „Asilalti” s-au prefacut atunci ca sunt de acord cu mine. Nu erau. Ma minteau. Cnd m-am convins ca m-au mintit tot timpul ? In timpul lui Tariceanu, cand au disparut prin amutire.

 35. Discursul lui Stolojan a fost ciuntit, totuși unele informații au reușit să scape. Informații care, după părerea mea, arată niște aspecte care cu siguranță vor putea fi rezolvate numai prin proteste în stradă.

  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-11298476-theodor-stolojan-prognoza-pentru-2012-este-zona-euro-intra-recesiune-tarile-curs-dezvoltare-inclusiv-romania-trebuie-pregateasca-pentru-mai-rau.htm

 36. Cristian,

  Frumos si foarte adevarat. Ai prins repede spiritul copacului.

 37. După ponta opoziția poate face orice. Numai puterea poate decredibiliza România. Adaug asta la articolul lui Viq fiindcă se potrivește. 😆

 38. Ca ma inspira Filadel, parafrazez :
  🙂
  Daca ponta si opozitia pot face orice si niciun oengeu ( nu stiu ce grafica sa mai folosesc) ca sa-mi exprim imensul dispret, NU protesteaza, asa cum ar fi normal, atunci, asa este.

  Numai puterea poate decredibiliza România.

 39. Vaaajjjjjjj…
  Mai intru pleaca 😀 😀 😀 😀

  Cristian
  E un moment mai tensionat dpdv politic, d’aia dau comentariile’n fiert..
  Am mai trecut prin asta.
  Ti’am zis parca, bloguletu’ a trecut de doi anisori si merge copacel. 😀
  Iar in spate sun mai multi ani de bantuiala pe net la majoritatea celor de aici.
  Da, imaginea pe care o ai este cea la care m’am oprit si eu initial, pentru ca dintre toate cele ce le stiu copacii sunt printre putinii care mor in picioare.
  Am optat pentru varianta padurii pentru ca este inainte de toate „social”.
  Fara componenta asta e doar lemn de foc.

 40. Viq,

  Focul din lemn de foc e bun. Cu focul din paie e de rau 🙂

 41. Loda

  Eu am capatat 20 de ore libere in plus (de fapt cam vre’o 23…24..) DAR….
  … asta pentru ca faceam binisor peste 80.
  Acum am ramas „numai” cu sasezeci, adica boierie curata 😀 😀 😀 😀

  Incearca sa socotesti CAND ai muncit 80 de ore pe saptamana !
  Si pentru cat timp.
  Eu am facut trebusoara asta cam de doi ani si jumatate cu bataie.
  Este una din diferentele capitale dintre activitatile de aici si cele din Romania prin prisma carora raportul munca/pomana de la stat se vede cu totul altfel, poti sa ma crezi pe cuvant.

 42. Ne murira laudatorii ?

  tin locul @celor anti, ca e democratie, ce naiba, trebuiesc reprezentate toate opiniile

 43. Mă uit pe știri, pe tv-uri. Sînt disperați. Măsluiala uselistă este în floare. Au spume la gură și stropesc peste tot.

  NU există nici o poziție rațională. Singura vorbă este JOS. România ar trebui să oprească televizoarele. Sînt sigur că ne-am simți mai bine cu toții. 🙂

 44. Adicatelea, manipulez, in fapt, tin cu laudatorii.

 45. Forțe, forțe, forțe. Ăștia de la usele au multe lipse la capitoalele studii. Altfel ar fi știut că Niuton a enunțat și demonstrat niște legi (în special a III-a) pe care niciun ainștain n-a reușit pînă acum să le dea jos.

 46. Nu ma mai uit la TV decat foarte putin. Gradul meu de suportabilitate la apocalipsa de pe Tv-uri s-a diminuat semnificativ. Ma ia foarte repede cu ameteala si cu multa si sufocanta indignare. Mi-e sa nu sucomb.
  Sa stiti ca am auzit si pe altii care nu se mai uita la TV-uri cu stiri si tocsoaie.
  Nici ei nu mai suporta atata apocalipsa.
  Ca nu suntem toti o apa s’un pamant cu fostii mei prieteni, ori cei actuali a lui
  Skorpi. Pana cand l-or rejecta si pe el, din cauza de apocalipsa, ceea ce evident ca nu-i doresc,
  pentru ca: „o fata mai gasesti, dar un prieten, ba” vorba cantecului din vremea tineretii mele.
  Nu pun semnul cu zambetelul. Nu e chiar o veselie pierderea prietenilor din cauza altora, nu a ta.

 47. „toczoaie” trebuia sa spun.
  Nu mi-a venit la timp.
  Lasa, mai bine mai tarziu decat nicodata.

 48. Ma duc sa-mi fac ceva ordine prin casa. Fusei toata dimineata „sa ma chinuiesc” sa-mi acord un trai cat de cat decent.
  Nu atat de decent incat sa-mi pot permite sa-mi faca altii ordine prin casa.
  Ca sunt care-si permit. Nu ma numar printre ei.

 49. Atît viktorel cît și madama cu(i)rasat din metale grele au retractat declarațiile de ieri fără să clipească din ochi. Din păcate minciuna a ieșit ca uleiul rînced la suprafață. Bine, că asta e numai o figură de stil. Ăștia sînt în stare să te și pupe în timp ce-ți înfig cuțitul.

  Puși în fața faptului împlinit (propriile citate înregistrate) au dat drumul la robinetul cu frazeologie de lemn, atacuri directe la Boc și Băsescu terminate invariabil și presărate în tot locul cu … deja știți poiezia: jos. Atît și nimic mai mult. Ce am înțeles eu de aici: bretelele astea profită de orice ocazie în care prin un canal media pentru a transmite UN SINGUR mesaj.
  Exact! Ăla.
  Nu există nici o dorință de a discuta, de a negocia, de a încerca să detensionezi ca un om normal la cap. N-a fost niciodată.

  Cititind și articolul de pe blogul lui Alexa îmi pun cîteva semne de întrebare: ?????????????????????????????????????????

 50. Am citit linkul lui Filadel. Foarte interesant. Sper din tot sufletul sa nu le iasa.
  Si din nou, Racoviceanu. Cel de la care s-a plecat cu filmuletul cu baietul pocnit crunt de dicatorul cel atat crud.
  Baiet care radea de se spargea cand il batea dictatorul.
  Un singur lucru a lipsit din facatura, lacrimile sau fetisoara speriata a baietului. Deh, nu s-au gandit chiar la toate .
  Si din nou, Sorin Rosca Stanescu.

 51. Le inmultesc si eu

  ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ??

  Cu indemnul de a citi linkul. Merita.

 52. Prea mare desfasurarea de forte anti-Basescu! Au scos tot si pe toti, de la membri USL la „revolutionari”, „intelectuali”, ONG-uri, Casa Regala etc. Si incercari enorme de manipulare… Si prea pe fata, totusi. Astia mizeaza iar pe naivitatea/vulnerabilitatea/prostia romanilor. Si totul indica disperarea. Sunt disperati sa profite de acest moment, acum, de parca ar fi ultima lor sansa.

 53. salut copaceni! nu mi-a rezistat stomacul nici sa vad pe Abramburica incercand sa o combata pe Monica Macovei nici pe Mixich (extrem de mare dezamagire!) incercand sa-l anihileze pe Bogdan naumovici (fara sa exprim vreo judecata de valoare despre initiativa acestui mic patron). Retin ca -inafara de TVR1 Info- nimeni nu vorbeste despre 100 000 manifestanti care-l sprijina pe Orban. Cand credeti ca e copt timpul ca cei ce nu vor USL la putere sa iasa in piata?

 54. @cinic… diferenta ca in ungaria e un regim cu nuante nationaliste…de aia au iesit… in Romania pt PDL nici cati vorbiti aici pe blog nu scoti in strada

 55. daca nu am dreptate… sa iasa base la baie de multime, oriunde in tara va vrea…

 56. USL , isi reactiveazä rezeaua de securisti, SRS, acum in piatä, poza lui DUDA SECURISTUL. mare rusine, cat de prosti pot fii romanii?
  romania e republicä, nu are rege, si cu atat mai mult nu este
  admisibil, ca acest figurant, sä reprezinte casa regalä.

  RUSINE ROMANI:

 57. Purly
  vreau șî io să știu, domnu, numerele la loto, dacă nu te superi, de la tragerea următoare.

  cinic
  este o varză absolută în presă. Fiecare vorbește pe limba lui și nu ascultă nimeni.

 58. Theo

  Eroare. Doar fiindcă sînt în București și au ieșit la balaboance în piață nu înseamnă că sînt români. Ei fac ce sînt puși să facă. Cu gînditul e mai greu prin părțile lor.

 59. @filadel… ma pricep la politica, de aia imi dau cu presupusu’… cunosc profilul politicii maghiare prea bine… daca ma insel…iesiti in strada… dar nu ma insel!

 60. Porligar, oare ponta si antonescu au iesit joi sa faca „bai de multime”, si daca nu de ce, ca doar erau in perfect acord cu multimea maifestantilor?
  Pana una alta observ sa ponta si-a trimis mama si sora la mitig, iar el urmareste miscarea populara la tv si pe internet.

 61. fil.

  asta e si mai räu.

 62. Dacă înţeleg bine, un mare cunoscător al politicii, apreciază că puterea de la Budapesta a adunat în stradă 100 de mii de oameni, ca răspuns la o manifestaţie a opoziţiei, care nu a adunat decît 80 de mii de demonstranţi. De ce nu mă mir?

  Apoi: cu scosul (şi al) bloggerilor în stradă, tocmai se occupy 🙂 uslinoşimea şi cu toată strădania celor care afirmă că au 90% din preferinţele electoratului, nu reuşesc să mobilizeze decît 0.09 din electorat. Este limpede ce disperare îi mînă.

 63. Purly
  lasă vrăjeala și zi numerele.

  Andrzej
  ar fi extraordinar dacă o simplă baie de mulțime ar rezolva durerea asta. 🙂

 64. 2 34 35 40 44 57

 65. o sa iasa 57 chiar daca e in afara graficului

 66. Filade, daca ar fi facut acel gest de „barbatie”, probabil ponta nu mai avea nevoie de raliuri pentru nevoia de adrenalina, iar antonescu scapa de grija coaforului…
  Banuiesc trimiterea lui orban ca test.
  Macar orban in mintea sa imbibata de alcool a avut curaj, dar ar trebui sa multumesca oficial jandarmeriei ca l-a salvat de o corectie memorabila.

 67. f.f. interesant alexa-blog, e f. indicat acum

 68. Andrzej
  nu era nevoie de nici un test. Cînd Occupy în piață (nu știu termenul în limba rusă deși l-am trăit) nu-ți mai trebuie test.

 69. test de relogare

 70. Pe un blog cunoscut articoul zilei poarta titlul”O revoltă diluată – oglinzile realităţii „ceea ce mie mi se pare inexact.
  Eu consider ca revoltele”spontane” ce tin afisul stirilor de 9 zile au reusit sa fie extrem de „concentrate” cand opozitia, joi 19.01.2012, a reusit sa adune doar 7-8 mii de angajati.
  E notabila acesta „concentrare ” de forte stiit fiind ca usl detine cam mai tot ce exista media in Ro, plus enorme sume de bani nedeclarate la fisc..

 71. Cristian,
  nu ma indoiesc ca ai dreptate: bazinele electorale nu se golesc cu totul, mai mare vanzoleala, cu aspect eterogensi mult mai mobil e pe partea stanga.De aceea DD a captat atat de rapid o halca din masa amorfa 🙂

  Iti sta bine de craca copacului! 🙂

 72. theo-Nona,

  asa se intampla in jungla damboviteana!

 73. Furi,
  ma tem ca are dreptate tibi : partidul studentesc socialist nu poate fi decat o facatura.astia au schimbat titlul unei organizatii de tipul ONG-rilor.

 74. Mi-a soptit doruletu’ ceva hazliu ,musai sa v-o spun si voua.
  La intrebarea mea : de ce in strada nu s-a inteles ca R.Arafat e din nou la minister si a fost retras proiectul sanatatii ,raspunsul: ” oamenii strazii n-au televizor si nu citesc presa”.

 75. Salve, dora! 🙂
  Bun banc! 😆

 76. O emisione absolut nociva la radio Ro. actualitati acum: http://www.romania-actualitati.ro/

 77. @dora… refuz sa iti raspund, am fost in piata dar inteleg umorul… pe de alta parte, urmand acelasi nivel elevat, iti recomand ceva ce cred ca te poate tine ocupata toata seara: http://www.realitatea.net/hagi-l-a-transferat-pe-dica-la-viitorul-constanta_906539.html

 78. … invitati in direct la rra cr. parvulescu si ctp care fac o manipulare grosolana incurajati de redatorul emisiunii. Halucinant….

 79. Salut Andrzej
  Uslinoşii au pus toate vuvuzelele la treabă, peste tot: radio, tele, presa scrisă – cîtă mai e – bloguri.
  Nu vor decît să-i facă Ro o imagine de coşmar.
  Pentru că manipulările repetate ani întregi, dau rezultate.
  Ce exemplu mai bun vrei, decît puţoii din piaţă care habar nu au ce este tirania dar strigă libertate???

 80. da, in germania e „pe bune”,ROMANII AU INVÄTZAT REPEDE; RELELE:

 81. MASACARADA, este plätitä.

  numai dobitocii nu pot vedea, lozincile sunt toate la fel, cartoanele au acelas scris, cele albe, acelas tipar.###mafiotzii plätesc, sä facä gälägie, vor plätii räu pt. asta, cand sacul v-a fii gol

 82. @ theo- nona… te inseli, ne-am gasit sponsor pe unu’ J. Gutenberg S.A…. face gratis afise ca sa-si faca si el reclama…

 83. ce delir astronomic cu dorinta imensa a celor certati cu legea sa-l dea jos pe basescu. Cei certati cu legea sint oameni ca adrian nastase, mitrea + zeci de carute cu alte personalitati din sfera politica, economica, mass – media.

  Iar in aceasta hazna sint atrasi – prin manipulari magistral de cinice – oamenii necajiti, frustrati, nemultumiti de ce li se intimpla de atitia ani, oameni care nu au observat ca Basescu, de fapt, se lupta cu prima categorie si nu a doua……

  @viq,
  si eu am lucrat ani de zile cite 10-12 ore dar pe seminte….aici in Ro sint putine locuri unde munca este apreciata si recompensata in mod corespunzator.

  @mihaela,
  ma tem ca nu te-am inteles, ai pomenit mai sus de mine…

 84. o invätzätoare din Hus, a promis copiilor bonboane, dacä ies afarä si strigä contra lui bäsescu. /era din PNL-:CRETINA:/

 85. Buna seara, buna seara.
  @viq, multe adevaruri ai spus sub umorul postarii. Felicitari.

 86. GRAF: VON GUTEMBERG; primul este democrat-CSU,
  sl 2 ; nu se amestecä cu voi, al 3 ; are destule probleme

  cu doctoratul lui, care era ca
  a lui
  oprescu,fenechiu,voiculescu,etc.

 87. Scorpy

  Asta e calea, batrane.
  „Calea, adevarul si viata”… 😀 😀 😀

  Privita din unghiul potrivit, „rascoala dreptei” impotriva pomanagiilor statului din ultimii ani e trasa la indigo dupa rascoala clasei muncitoare impotriva chiaburilor 😀 😀 😀

  A zis ala saracu’ da cine sa’l asculte : „…feriti’va de burghezia rosie !”

 88. Gutenberg… cu „n” nu „m”…

 89. Bonsoar Clemy,

  Am virat un pic spre detensionare.
  Am vrut sa mai domolesc olecuta spiritele, sa mai racoresc mintile infierbantate si sa’si mai incarce oamenii bateriile. Ca a fost ce a fost, dar ce urmeaza abia vine !
  Fara pauza riscam sa o luam razna, ceea ce nu’i frumos.

  Si sa’ti dau si tie un moment de ragaz ca eu stiu cum e 😉

 90. Seara bună, dragilor! 🙂

  Printre ale treburi de prin curte de care nu duce lipsă o gospodărie la țară, chiar și iarna, arunc câte un ochi pe cele trei bloguri care mă tin conectat. Aici, la Copac, dau uneori peste o situație ce îmi aduce în memorie o întâmplare din urmă cu destui ani.

  Eram mai multe familii invitati la o onomastică. Toti tineri, prima generație de orășeni cu părinții la țară, n-am avut posibilitatea de a ne lăsa „prăsila” acasă și ne-am luat plozii cu noi. Pân’ la urmă segregatia pe bază de vârstă și-a spus cuvântul, ăi mici la video cu desene animate (nema calculator pe vremea aia!), noi cu limbile dezlegate de tăriile lichide am dat drumu’ la bancuri – politice, cu perdea și mai străvezii…
  La un moment, gazda ne da un avertisment să „ingroșăm” perdeaua pentru că una din puștoaice se arăta mai interesantă de olimpiada noastră de bancuri decât de „animate”.
  Puștoaica Măgduța, o zgâtie de v’o 7- 8 anișori reacționează surprinzător la avertismentul gazdei: «Știu și eu un banc de al vostru!»
  Noi, amuzați, îi dăm liber să ne uimească…
  Și puștoaica ne lasă bouche bee!!!
  «Știți ce e fermoaru’? Uvertură la flautu’ fermecat.» 😯

  Bietu’ wczw, n-ajunge nici la genunchiul Măgduței, oricât s-ar strădui el să se bage pintre adulți… 😉

 91. Tare de tot, old! 😆

 92. OldH
  tocmai pregăteam una din fundu curții dar acu nu mai e cazul. 😆

 93. Old

  😀 😀 😀
  A !
  N’am intervenit mai sus, dar sa stii ca ma inscriu la craca aia a ta si a lui Cristian 😉

 94. @viq, multumesc ptr pauza si ptr binevenita idee de a mai detensiona atmosfera.
  @old, tare bacul 🙂 🙂

 95. @tibi, mă bucur că ți-a plăcut! 🙂

  @fil, eu mă mir cum poți sta mereu pe ziduri! Dacă te-am putut ajuta cu un „val de atac in afara zidului”, mă simt mulțumit! 🙂

  @Viq, înseamnă că nu voi risca vreodat’ evacuarea! 😉

  @clemy, îti dai seama ce efect de duș a avut asupra noastră?!
  D’apoi asupra părintilor ei, niște tipi foarte de treaba…

 96. Ce poți face dacă ești un zero imens în meseria ta?
  Te poți face politician.
  Dar ce te faci dacă ești la fel de bun și ca politician?
  …. aka Lavinia Șandru.

 97. Salut Tibi!
  Cel mai tare doare ca radioul national a castigat recent o nominalizare la categoria audienta.
  Am mai semnalat derapajele grosolane ale postului de radio national sici si pe alte bloguri.
  Nimeni nici aici si nici altundeva nu a fost interesat de subiect.
  De ce sunt insistent pe acest subiect, pentru ca majoritatea conetatenilor asculta in mod sigur , curent, Radio Ro. Actualitati si numai seara cand termina treburile ci permanent, la fel cum aculta taximetristii radio zu, sau alte posturi fm.
  Cred ca radioul inca este sursa majora de informare, iar ignorarea acestui canal de informare este si va fi o mare greseala.
  Faptul ca jurnalisti instigatori infiltrati in primul si cel mai important post de radio(real fiind cel mai ascultat post din tara) mi se pare o grava eroare.
  Recunosc eu sunt un impatimit al radioului si-l prefer oricand televiziunilor oricare ar fi ele.

 98. LaBe1TV este contaminat. Vlad Petreanu este o gazdă excelentă pentru Adriana Săftoiu, Lavinia Șandru și Iosif Boda și-i mîngîie pe creștet părintește. Păcat că pe Stolojan îl întrerupea la fiecare vorbă. Altfel spălat, apretat, cu blog, nimic de zis. Cum dumnezeu să comunici sau măcar să ai comunicare cu javre de-astea?

  Deci m-am enervat. Pricepeți voi ce am de spus.

 99. @filadel, am citit despre „razboiul” dintre Arsinel si Hrebenciuc. Culmea este ca Hrebenciuc a atacat-o pe Stela de pomana.
  @old, imi inchipui scena. Asa afla parintii ce vorbesc copiii la scoala. Intotdeauna este un moment de mare surpriza 🙂

 100. Despre utilitatea politicienilor, o zicere de pe vremea mea, din colectia „Legile lui Murphy”:
  «Cine stie, face. Cine nu, invață pe alții. Cine nu stie nici să-i învețe, îi conduce pe toți.»
  @ Fil, se pare că asta e boală veche …

 101. @filadel, croatii procedeaza corect in situatia in care se afla acum UE. Oamenii trebuie sa stie si sa voteze in cunostinta de cauza in ce se baga. Daca pe Ponta l-ar tine balamalele ar trebui sa fie sincer si sa ceara poporului sa voteze daca mai vrea sa ramana in UE si sa adere la moneda unica. Dar ptr ca nu are curajulsa faca chestia asta, incearca pe cai ocolite mergand cu jalba in protap la Bruxelles si Strasbourg.

 102. @filadel, una din trasaturile de baza ale opozitiei, ale PSD, a fost intotdeauna lipsa de originalitate. PSD, sub toate denumirile lui, nu a facut altceva decat sa copieze initiative ale miscarilor prodemocratie. Declaratia de la Timisoara a fost urmata de Declaratia de la Podul Inalt, organizatiile revolutionare au capatat copii conduse de oameni gen Bebe Ivanovici si asa mai departe. Si este trist ca oameni care stiu toate lucrurile astea tac acum in papusoi.

 103. excelent,

  chiar mi-a fäcut pläcere sä-i citesc,
  acolo, pe stradä, cei care dau cu pietre si injurä,
  sunt primitivi , inapoiatzi si manipulatzi.

 104. Theo
  am știut, de-aia l-am și pus. 🙂

 105. Dragilor, dragi
  Scenariul este gata făcut: Ro trebuie să intre în zodia coşmarescă.
  Ce nu vă este clar? Tiranul băsescu şi sluga sa prea supusă boc, au îndrăznit să aibă o viziune corectă asupra crizei care străbate întreaga lume şi să preîntîmpine cu măsuri dure, intrarea Ro într-o zonă de instabilitate economică şi financiară.
  Dacă acest pericol a fost îndepărtat cel puţin momentan, cum poate fi contracarat? Limpede: cu instabilitate politică.
  Deci: jos tiranul şi libertate pentru manipulatori.

 106. @tibi, adevarat. Si de asta planul USL este cu adevarat tradator. Ptr ca risca sa aduca Romania in situatia Greciei, fara nici un fel de orizont de insanatosire economica, doar ptr ca opozitia sa castige alegerile. Si temerea mea cea mai mare este ca se vor gasi destui care sa accepte manipularea de acum si sa voteze orbeste in toamna cu USL.

 107. Clemy

  Nu ştiu cum să mai spun ce spun de mai multă vreme. 😦
  Se pare că ăsta este mersul istoriei Ro din acest moment.
  Nu văd ce soi de minune ne mai poate salva în acest context internaţional. Nu cu idioţii care vociferează fără să înţeleagă că acesta nu este glasul lor.

  Mno, noapte bună. Vom mai trăi o noapte de coşmar…

  ps. Mi-e dor de fiul meu. Azi se împlinesc doi ani de cînd a plecat…

 108. @tibi,
  inteleg ca inca nu v-ati intilnit….iti doresc sa-l revezi cit mai repede si-i urez lui mult succes acolo in departare…

 109. Mulţumesc tare mult, skorpion.
  A venit astă vară într-o scurtă incursiune şi avem în plan să mergem şi noi la el, cînd va depune jurămîntul. Probabil, anul viitor.
  Ce mă doare pe mine, este că acolo are mult mai multe şanse decît ar fi avut, aici. 😦
  El a hotărît să plece deşi, nici aici nu ar fi suferit de nu ştiu ce soi de lipsuri…

 110. Seara bună, copăceni 🙂 Mai e ceva de adăugat la transcriptul lui Viq: anunţul de ieri al lui DD privind sfârsitul actualei clase politice odată cu intrarea lui în scenă. În cele două mandate pe care o să le onoreze, va transforma România. …Om serios, dedicat poporului 😆

 111. @tibi, noapte buna. Iti inteleg sentimentele pe care probabil le impartasesc si parintii mei. Si eu sunt plecata de mult de acasa.
  @nora, salut. Fereasca Dumnezeu de astfel de salvatori ai natiunii.

 112. salut copaceni. O intrebare pusa urlatorilor pe sticla: Romania este 700 din Piata Universitatii sau cei 15 000 de pe Valea Prahovei? Politica tarii dupa care se ia?

 113. depinde ce fel de tara vrei…

 114. Astia chiar au sanse de peste 3-5% ?!?!?!?
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-sunt-oamenii-viitorului-presedinte-al-romaniei-962751.html
  E drept ca am vazut multe, da’ tot nu-mi vine a crede.
  Iertare ca de mirare am uitat bunele maniere:
  Salut, copaceni!
  Si sper sa auzim de bine!

 115. bunä dimineatza,

  azi vom vedea , cum magistratzii ii dau NUP unui penal
  escroc precum NÄSTASE, s-au isi fac datoria.

  mai repede incä un termen, sä intindä pelteaua.

  justitzia este de muklt coruptä, nu pot credä cä mäcar odatä
  poate fii obiectivä.

  se pare judecätoarea GHICA,dela CSM, a venit cu un proect, cum
  sä scape hotzii, santajistii, mafiotzii, de puscärie

 116. este o diversiune, cunosc bucuresteni, ce mi-au spus, nu au fost decat-300-400, asta schimbandu-se, este o manipulare mediaticä

  acelas lucru, spune si DAN ANDRONIC, el spune chiar mai putzini.

 117. @cinic
  sau 2 milioane care se uita seara se seara la actiunile de protest pe televiziunile mogulesti?
  sau 4 milioane care ar dori reinstaurarea monarhiei?
  sau 12 milioane care cred ca tara merge intr-o directie gresita?
  sau 1 milion care il sustin pe actualul presedinte?

 118. Dan Ghenea,
  ultimul sondaj de saptamina trecuta:

  victor ponta…………..23%
  crin antenescu………21%
  Traian Basescu……..18%

  cifrele spun mai multe decit o mie de cuvinte
  🙂

  p.s. numai sa nu vii sa spui ca sondajul este cumparat de…etc.

 119. Sondajul publicat saptamana trecuta reflecta situatia de acum doua saptamani, inainte de pretioasele indicatii telefonice pe tema sanatatii.
  Dar fie:
  2 milioane care il sustin pe actualul presedinte?

 120. vä inselatzi , domnule ghenea.

 121. monarhie, nu existä in romania.
  monarhia a fost, ce existä acum,
  sunt niste arivisti,manä in manä cu secu.

  rusinos
  romania este republicä.

 122. Dan

  Aduni mere cu capre si ies masline 🙄

  Eroarea 1.
  Presupui ca datele sunt cele reale.
  Nici statisticile nu bat suficient de bine cu realitatea de fiecare data dar’mi’te sondajele/speculatiile/parerile !!!!

  Eroarea 2
  Presupui incompatibilitate radicala intre entitatile mentionate.
  Nu toti care se uita la televiziile mogule vor sa’l dea jos pe Basescu.
  De fapt Realitatea Tv, Antenele, plus B1, plus Elodia Tv….astupa probabil cam 80% din urechile si ochii romanilor. Nu de ieri de azi, ci de multi ani de zile. Si’l porcaiesc de la bun inceput.
  In ast rastimp Basescu a fost ales de doua ori in functia suprema in stat.
  Avem motive solide sa ne indoim de faptul ca aria de acoperire a vuvuzelelor coincide cu multimea celor care vor sa’l dea jos.

  Asemeni multimea celor care cred ca tara merge intr’o directie proasta nu coincide cu multimea celor care cred ca Basescu e de vina pentru asta.
  Samd….

  Sunt erori grosolane de rationament.

 123. ce revendicäri s-au ceva pt. popor. ei vor puterea.

  voiculescu, tartorul manipulärii si securist cu diplomä,
  taie si spanzurä.. are si dreptul, dela el vin banii pt. häitasi.

  almanahe, vrea revolutzie, acest tzigan, interlop, cu averi si legäturi
  mafiote, este expresia, USL- PUTEREA CU ORCE PRETZ:

 124. voiculescu , trebuie trimis ca si vantu si iliescu, etc. la inchisoare,

  dar cu cine.?

  JUSTITZIA CORUPTÄ, care face jocul escrocilor.

  ce s-a intamplat azi, este nerusinarea si” testul calitätzii justitziei”

 125. Romania est intr-adevar o republica. Postsovietica. Rusinos, intr-adevar.

 126. Arivisti? Unde ar pute sa ajunga mai sus un Rege al Romaniei?

 127. Dan

  Sunt pe zi ce trece mai convins ca voi astia cu maimutica aveti o problema de maturizare.
  Cred ca stiu mai bine decat 90% dintre „sustinatorii” monarhiei ce inseamna ea in societatea sec al XXI’lea.
  Nu are absolut nici o legatura cu balamuceala in care o bagati. Nici cu politicul nici cu economicul, nici cu … nimic !

  Aveti si voi un hobby, ca filatelistii ! 🙄 🙄 🙄
  Si va bagati cu marcile peste tot, de parca ar depinde ceva de asta.

  Adevarat e, atunci cand tot ce ai e doar un ciocan, ai impresia ca in jur sunt numai cuie.

 128. @dan ghenea. Test de onestitate intelectuala: citeaza UN SINGUR SONDAJ din ultimii 22 de ani cand „directia gresita a RO” nu a fost indicata de cel putin75%. Mai da-mi si o tara din UE care sa fi avut O SINGURA DATA directia buna cu peste 45%. Daca n-ai nu te mai obosi sa-mi replici la ceva caci ti s-a dus credibilitatea!

 129. @cinic
  Presupunand ca aveti dreptate (n-o sa ma puc acum sa iau 2000 de sondaje sa verific si nu cred ca ati facut-o nici dumneavoastra) ce ar demonstra asta? Ca regimul actual este, in cel mai bun caz, la fel de incompetent ca si cele dinainte. E asta un argument in favoarea ramanerii la putere?
  Oricum, al doilea argument e tras rau de par. Pentru ca nu ati luat in calcul NS/NR. Intr-un sondaj in care 75% sunt nemultumiti, multumiti sunt doar 10-15%, restul nu stiu/ nu raspund. Vi se pare ca ecartul dintre 15% si 45% ar fi ok?

 130. A, si n-are ce credibilitate sa mi se duca; exprim doar o opinie, nu sunt specialist in sondaje; daca vreti sa discutam despre psihiatrie, atunci da, s-ar bune si problema credibilitatii in sensul restans in care ati folosit termenul

 131. Ce-i cu maimutica? Nu cunosc acest cod, asa ca asfi curios sa stiu la ce va referiti.

 132. @ Viq
  Ce-i cu maimutica? Nu cunosc acest cod, asa ca asfi curios sa stiu la ce va referiti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s