Cei trei crai bucureșteni vor da fuga la Bruxelles

Pentru că tot au găsit „soluția” pentru a declanșa alegeri anticipate, respectiv formula „grevei parlamentare accentuate” după cum a explicat Crin Antonescu, cei trei iezi cucuieți ai opoziției: Victor Ponta, Crin Antonescu și Daniel Constantin care îl reprezintă pe Dan Voiculescu, vor da fuga până la Bruxelles pentru a încerca să mai toarne ceva gaz pe focul emoției populare create de demonstrațiile de la mijlocul acestei luni. Cei trei crai vor ajunge la Bruxelles marți, căci azi are loc Consiliul European unde se va încerca găsirea unei soluții pentru creșterea capacității industriale europene ca soluție pentru șomajul extrem de ridicat din unele țări membre ale UE și, mai ales, situația Greciei care se complică de la o zi la alta. Cu alte cuvinte azi nu va avea nimeni timp să stea de vorbă cu domniile lor.

Crin Antonescu a prezentat excursia de la Bruxelles drept prilej de a prezenta situația din țară liderilor grupurilor parlamentare. În realitate cei trei se vor afla la o întâlnire organizată de Hanes Swoboda (liderul socialiștilor din PE) și Guy Verhofstadt, liderul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa întâlnire care poartă pomposul nume de „Political abuse and citizens reaction”. Scopul acestei vizite este extrem de clar. În lipsa apetitului Parlamentului European de a transfera circul politic românesc la Strasbourg, prietenii socialiști ai USL au organizat rapid o discuție care va da ocazia Antenelor să transmită non stop de la Bruxelles prin telefon și satelit despre „îngrijorarea” Europei față de situașia democrației din România. Iar pentru a da și mai multă greutate acestei vizite cei trei nu se duc la Bruxelles cu mâna goală ci îi vor lua cu ei pe Cristian Pârvulescu, liderul Asociației „Pro Democrația” (singurul lider de ONG care s-a declarat de acord cu ideea USL de a finanța de la buget organizațiile non guvernamentale) Victor Alistar și Răzvan Dumitrescu.

USL plusează pentru că a profitat de emoția creată atât de demisia lui Raed Arafat cât și de demonstrațiile din Piața Universității. Conform unui sondaj IMAS făcut la solicitarea cotidianului Adevărul, USL a reușit să ajungă la 53,40% în preferințele electoratului deși în decembrie se afla la 49,20%. Și liderii USL înțeleg că trebuie să profite de această stare emoțională și dacă se poate să o mențină pentru cât mai mult timp pentru că îi convine din punct de vedere electoral.

Acesta este motivul excursiei de la Bruxelles, aceasta este rațiunea anunțării grevei parlamentare și a consultărilor cu sindicatele (de la care se speră că odată cu încălzirea vremii vor încerca să scoată oamenii în stradă) și, mai ales, acesta este motivul pentru care liderii USL cer alegeri anticipate. Cu cât alegerile generale se vor desfășura mai repede, cu atât emoția populară va fi încă proaspătă și va putea fi transformată în voturi. Și în capcana alegerilor anticipate au căzut și unii lideri democrat liberali care au început să se gândească la această posibilitate care nu îi avantajează în nici un fel. Dar nu maturitatea de gândire și viteza de reacție sunt elementele care caracterizează lidershipul PDL.

Cât privește situația PDL, acest partid se află într-o situație extrem de grea. Dacă în decembrie se afla aproape de 22% în preferințele electoratului, miniinsurecția din ianuarie l-a coborât la aproape 16%. Și singura soluție pe care democrat-liberalii o pot aplica este o remaniere amplă a Guvernului și, eventual, după alegerile locale, demisia premierului Emil Boc.

Dar și această soluție este nesigură. Depinde până la urmă ce miniștri vor fi remaniați și, mai ales, cu cine vor fi înlocuitț. Dacă de exemplu doamna Udrea va continua să troneze peste Ministerul Dezvoltării PDL nu va înregistra cine știe ce salt în preferințele electoratului.Nu va arăta că a înțeles mesajul populației. Din contră, PDL va continua să se prăbușească pentru că va demonstra că nu a înțeles miezul dezamăgirii populației.

Sondajul IMAS este însă o cercetare a opiniei publice extrem de ciudată căci pe primele trei locuri la capitolul încrederii personalităților publice/politice se află trei membri ai Casei Regale: Regele Mihai (36,6%), Regina Ana (27,8%) și principesa Margareta cu 25,9%. Liderii opoziției îi urmează pe cei trei membri ai Casei Regale, Crin Antonescu înregistrând 25,4% din preferințele electoratului iar Victor Ponta 22,5%. Ceea ce până la urmă este un semnal prost pentru aceștia.

Domniile lor ar fi trebuit să se afle aproape de nivelul electoral al USL. Diferența poate fi tradusă într-un singur fel, dacă USL este percepută ca alternativă la PDL (pe baza votului negativ și al emotivității electorale) cei doi lideri nu sunt creditați cu capacitatea de a oferi o alternativă viabilă.

Clemy

97 responses to “Cei trei crai bucureșteni vor da fuga la Bruxelles

 1. cei trei crai de la răsărit.

 2. sondajul serveste anumite interese pentru ca in alte sondaje ponta este mai sus decit crizel
  🙂

 3. sondajul IMAS,

  este o bazaconie, in primul rand, putzini stiu de monarhie, al doilea rand ,regele a abdicat, nu are nici un drept, iar securistul duda
  este exponrentul securitätzii..
  sondajul este fäcut pe oamenii lor.

  fosta casä regalä, a abdicat.

  ROMANIA ESTE REPUBLICÄ:

 4. ESTE STUPID; PUNE IN SONDAJ O FEMEIE CE NU STIE ROMANESTE SI ESTE GRAV BOLNAVÄ;

  UN FOST REGE ZOMBI SI FICA; O NEAICA NIMENI; CE S-A
  FLUSTURAT PRIN SCOLI SI FESTIVITÄTZI:

  ROMANII NU AU NEVOIE DE UN MUCEGAI MONARHAL

  ROMANII AU OAMENI SÄNÄTOSI LA MINTE; PREGÄTITZI SI PUTERNICI:
  NU; O AIUREALÄ MINCINOASÄ IMAS:-ESCROCI PLÄTITZI:

 5. eu voi vota tot PDL,

  acolo sunt si oameni care meritä.

 6. multzumesc mult.

 7. idea articolului despre crin, cä exprimä corect, ideile träznite,
  si scenariile fäcute de crin-ochi de peste mort.
  care trebuia demult taxat, pt. absentzele din parlament.
  dar omul crin, ” este cineva,” vine cand vrea, bani are SUBVENTZII
  se plimbä cu iahtul si avionul nasului patriciu, dar face politicä de stanga.latrand din totzi plämanii, CÄ ALTÄ MESERIE NU ARE:

 8. theo- nona: „ROMANIA ESTE REPUBLICÄ”
  eu spun: „Ba chiar mai mult, este republica populara”

 9. petitzia cätre CNA, ar trebuii sä o sustzinem totzi,

  poate asa vor vedea, mogulii mafiotzi cä nu au dreptul de a
  manipula romanii.
  voi ce credetzi?????????????

 10. Uau, cineva vrea sa ma ,,detroneze” la clasamentul pe comentarii ! 😉

 11. petitzia cätre CNA??? Hai ca-i buna…deci presa nu mai trebuie sa fie libera. sa inteleg? Nu mai trebuie sa caute exclusiv audienta, caci, pana la urma, e o firma comerciala ce vrea profit?
  Sa tinem atunci doar TVR si B1 si am rezolvat, nu?

 12. Salut, copaceni!
  Salut, Theo! Despre ce petitie e vorba?

 13. este pe politeia.

 14. Multumesc, Theo! :))

 15. http://sareinochi.com/2012/01/30/de-ce-sa-furi-caciula-unei-opozitii-care-si-o-pierde-singura/
  referitor la USL si greva propusa de Crin Antonescu, legea le este iar defavorabila – deci, ei fac doar gargara si nici macar legile tarii nu le cunosc. pe cale de consecinta, ei doresc doar scandal (preluat de la @Cetatean de pe Politeia):
  1. Regulamentul Senatului: “Art.195.-Constituie abateri disciplinare săvârşite de senatori următoarele fapte, dacă, potrivit legii, nu constituie infracţiune: f) absentarea, nemotivată şi în mod repetat, de la lucrările Senatului.
  Crin Antonescu ar trebui sanctionat la foc automat pentru absenteism. Sa ii treaca cheful de “greva”. El face greva din ziua in care a intrat in Parlament.
  2. Legea 96/2006: Articolul 29 – Participarea la sedinta: (1) Participarea la lucrarile Camerei din care fac parte reprezinta pentru deputati si senatori o obligatie legala, morala si regulamentara
  La proxima “conferinta a USL”, sa il intrebe cineva pe Antonescu cand are de gand sa respecte Regulamentul Senatului si legea 96/2006. Nu de alta, insa inainte de a fi presedintele unei tari trebuie sa ii cunosti si sa ii respecti legile. Chiar si in somn!

 16. Salut, Sare!
  Pe astia ii doare in spitz de legi, reguli, reglementari, datorie, obligatii, bun-simt, sau interes national…
  Da’ cine ii opreste pe ceilalti sa aplice sanctiunile?

 17. Buna ziua prieteni,

  Sondajul nu poate fi decat masluit. Probabil a fost facut printre bugetari si pensionari.

 18. @Cristian… iesi din casa si du-te pan la colt cu un tricou pe care sa scrie…”Votez PDL”… dupa reactia publica si 3 saptamani de supa cu paiul sa imi raspunzi si mie, pls…

 19. Bine, rau… asta e adevarul…

 20. De proba poti sa bagi si unu’ cu „Votez USL”… sa compari cele doua reactii… asta da sondaj, pe viu… 🙂

 21. purligar, te inseli dar e treaba ta – noi avem altele mai bune de facut decat sa sustinem pe unul sau pe altul

  aici se munceste , in ciuda lenesilor si agresivilor din strada si parlament

  care lenesi si agresivi vor ramane oricand

 22. uite ce visau Tontonel si Isterel … dar, ce sa vezi, nu a iesit nimeni in strada …

  Colapsul Economic al Argentinei

 23. Diferenta intre „soarta tricourilor” o mai face si calitatea „interlocutorului” intalnit in strada. Dar despre asta, unora nu le place sa „converseze”.
  „Scopul” scuza …huliganul si-l boteaza „protestatar”.

 24. democratia e simpla… si oarba… azi bataus violator betiv drogat … maine la urna… problema? Chiar nici una… repet… democratia e simpla… si oarba…

 25. Purly
  și se poate întoarce foarte ușor în defavoarea favoriților … la urne – calea legală și de bun simț.

  Sesizez cumva o umbră de amoralitate în discursul tău?

 26. filadel – doar exasperare 🙂

 27. filadel, o forta de stanga noua nu am… (UNPR :))) ) deci e si exasperare, ca de, voi aveti de unde alege… amoralitate, poate, doza sanatoasa 🙂

 28. Cînd apare amoralitatea dispare diferența.

 29. In democratie, categoria care „huliganeste” trecatorul (purtator, sau nu de tricouri colorate), are „dreptul” sa „beneficieze” de rigorile legii si sa primeasca drept „recompensa” o condamnare cu executare, care inseamna si retragerea drepturilor electorale (art. 36 din Constitutia Romaniei).
  Democratia nu e oarba (aia legata la ochi e coana Justitia, da e de bine asa) dar sunt locuri sub soare unde multi se precipita sa-i traga pumni in ochi. Cam pe unde au avut unii idei „originale” pe acest subiect.

 30. http://stirileprotv.ro/stiri/politic/victor-ponta-liderul-opozitiei-intarzie-la-intalnirea-cu-fmi-jeffrey-franks-welcome-mr-ponta.html

  Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, l-a salutat pe liderul opozitiei din Romania, presedintele PSD Victor Ponta, care a intarziat la o dezbatere organizata la Palatul Parlamentului.

 31. este o rusine, lipsä totalä de neseriozitate, sä intarzii la o intanlire programatä. ce imi este crin-ochi de peste mort, ce imi este
  co-chilotul , nepotul lui ilici kgb.

  vai de capul romaniei, sä intre pe mana acestor cretini iresponsabili.

 32. azi bonbonel, v-a fii mangaiat din nou de magistratrzi

  NUP s-au AMANARE:

  CE RUSINE JUSTITZIA ROMANÄ ESTE O OTREAPÄ:

 33. Filadel
  O fi crapat un …necurat la 15:33?

 34. Mih

  😆 sper că cel din ultimele comentarii. Se pare că mai poate ataca decizia cu recurs.

 35. Si se pare ca e cu executare!!!
  Vai de …fundu’ lui!

 36. Salut
  Pînă nu văd toate etapele parcurse, nu o să cred.
  Ar fi prea frumos ca să fie adevărat.

 37. Este cu EXECUTARE! Au trecut suspendare din greșeală!

  Uau! Cred că se apropie șampania!

 38. Tibi, salut!
  Ai dreptate, dar azi ne putem incarca putin bateriile pe partea justitiei, cat sa ne hranim sperantele cu „si totusi, s-ar putea…” :)))

 39. Filadel
  Dacă rămîne definitivă condamnarea, ăsta DA! motiv de întîlnire şi sărbătorit la Hanul Berarilor! 🙂

 40. Salut Mih! Ai dreptate! Tot e ceva să-l vedem cu morcovul bine infipt acolo unde-i place lui cel mai mult! 😀

 41. Filadel
  😆 😆 😆

 42. e de bine…pacat ca e politic, insa…

 43. Buna sa va fie inima copaceni. Am vazut sentinta lui Nastase. Tare interesant. Dar pana la sentinta definitiva mai este. Oricum, frumoasa surpriza 🙂

 44. servus Clemy
  Este orice s-ar spune, o veste bună!
  Şi vorba lui Caragiale: Politic politic, da’ umflă-l! 😛

 45. Bună ziua
  Mă iertați că vă deranjez, vin cu rugamintea la d-voastră să ne sprijiniti cu un logo campania umanitară ”Să fim oameni…”( http://safimoameni.blogspot.com/) Dorind din această campanie să ajutam cât mai mulți copii.Aștept răspunsul d-voastră la pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com.Vă rog să-mi trimiteți și link-ul blogului d-voastră
  Vă mulțumesc frumos!
  Împreună putem schimba vieții!
  Campanie initiata de site-ul Pantocrator.ro

 46. filadel,Mih 🙂

  e condamnare de 2 ani cu executare si pierderea drepturilor de a fi ales etc. Voi ce ati citit?

 47. Dora
  inițial știrea a fost cu suspendare. Ulterior au fost clarificări. Link-ul e în comentariul lui Mih de mai sus.

 48. Ha,ha,ha……!

  3 cucuieti sau 3 crai de la rasarit se duc la
  Bruxelles cu echipa de ciomagari:R.Dumitrescu,
  Alistar,Parvulescu.

  Altfel zis.. cu Lucifer in persoana si cei 2 nephilimi

  in cautarea democratiei originale pierdute.

 49. eu nu intzeleg ,dece o dä cu dosare comandate de bäsescu..

  ce l-a pus presedintele sä fure,sä facä escrocherii, sä insele si foloseascä oamenii. ? a fost de oamenii lui pus pe tavä

  mie nu-mi place, nu am incredere in magistratzi

 50. Buna seara si buna sa va fie inima!
  😆

  In sfirsit, calitatea „trofeului” ANastase, nu a mai contat in judecarea dosarului „Trofeul calitatii”!

  Se vede ca ANastase NU l-a citit pe NSteinhardt:

  „Banii care vin spre noi ne pot face aroganţi şi zgîrciţi, cum succesul ne poate răsturna în abisul înfricoşător al patimilor sufleteşti. Drumul către iubire se îngustează cînd ne uităm spre ceilalţi de la înălţimea vulturilor aflaţi în zbor. Blîndeţea inimii se usucă pe vrejii de dispreţ, de ură şi de trufie, dacă sufletul nu este pregătit să primească reuşita sa cu modestia şi graţia unei flori.”

 51. Dora
  😆
  Servus,servus,servus!

  Ti-am raspuns de nenumarate ori,poate ca nu ai vazut;atita bai sa fie in lumea aceasta!

  Ma bucur „sa te vad” – multa,multa sanatate! 🙂

 52. Cei trei crai de la rasarit merg cu jalba in protzap la „inalta poarta”,
  intocmai ca si copiii piriciosi la doamna invatatoare. Nu-i nici un bai, macar vor reusi sa se faca de rusine/de ris, in sfirsit si peste granita!

  Tocmai ce va avea ocazia CAntonescu -Porumbacu sa demonstreze ca nu stie nici o limba straina, el, „mare” candidat USL la presedentia tarii!

  Sper sa se trezeasca dimineata, ca sa nu piarda avionul….

 53. Greva parlamentara?Chiar imi vine sa 😆
  Pai acesti „domni” sint intr-o continua greva!
  Sper ca nu vor primi indemnizatiile pe care pina acum le-au luat pe degeaba !

 54. Cei 3 crai de la rasarit merg la Bruxelles, MGeoana zboara in USA! 😆

 55. Bună Maya! 🙂

  pîrîcioșii …

 56. Adrian Năstase, despre condamnare: Sunt convins că lucrurile vor fi corectate
  Are dreptate: omu’ asta merita mai mult! :)))

 57. ce facu Nastasel? – ia sa-i vad acum pe astia din Psd – fac zid in jurul lui ? … pai ar cam trebui sa faca – ca doar AN i-a facut pe ei si nu ei pe ei HA HA HA AH AH AH

  HA e de la ras AH e e opusul rasului, sa ii zicem empatie cu asa situatie complicata, mai draga 🙂

 58. dacä päienjenisul de magistratzi securisti, prieteni cu voicu,
  mai opereazä, desigur il vor achita pe escroc.

  sä vedem dacä existä magistratzi, s-au niste escroci ce lucreazä pt. USL:

 59. nu PARACIOSI, sunt TRÄDÄTORI:

 60. Copaceni,copaceni! 😆

  -nu va este „jena” sa va bucurati de necazul lui Bombonel?
  Ce a spus de fapt dumnealui?:
  – este victima unei injustitii(sac!)
  -n-a fost complet de judecata ,a fost executie!
  -dosarul a fost urmarea politiei politice initiata de
  Monica Macovei si Traian Basescu
  -comanda via Daniel Morar si consiliera lui Cristina(Rotaru parca)
  -de ce a fost prelungit verdictul?(sa nu punem la socoteala cei 7 ani de prelungiri datorita abilitatii „subsemnatului”)
  -cum putea in cateva luni sa deturneze fondurile? Campania a fost dusa de
  el impreuna cu sotia.

  Acum va mai bucurati?
  Reactii la cald:
  -Tontonel e dezamagit,Floricel se delimiteaza de problema,Geonel mascatu’nu cere voie de la nimeni,pleaca linistit in vizita in SUA.
  Viata pe vatrai!!!

 61. DAR PE TARTORUL SECURIST VOICULESCU; DECE NU-L JUDECÄ;DAR :::::::::::: PE VOICU???

 62. Filadel
  😆
  Servus!

  Era o poezie: pira,pira,babele se fura!
  Li se potriveste manusha, tzincilor astia!!!

 63. Prejudiciul produs de ANastase 1,6 milioane euro

 64. Noroc cu averea agonisita de „matusa” Tamara!

 65. maya,
  ai perfecta dreptate si tu: venim alternativ pe la copac si nu ne prea intalnim mereu.
  Stiu ca esti alaturi de mine,ti-am simtit intotdeauna caldura ta sufleteasca si-ti multumesc din inima. 😆

 66. Buna seara, buna seara. Pe fuga intre clase.
  Eu cred ca Ponta e cat se poate de multumit de sentinta asta. In fond il scapa de un concruent serios. Si nu doar pe el ci si pe Pontel.

 67. O rectificare si scuze: nu Cristina Rotaru a decis condamnarea cu executare,ci Ioana Bogdan.Rotaru a decis suspendarea si este colega cu Nastase la Fac.de Drept.

  @clemy,asta am dedus si eu: ce doi clovni se bucura pe sub barba.

 68. Purlingaule, esti complet cretin – dar pe cine mai mira?
  procesul este politic? atunci si **** moderat ******!
  http://sareinochi.com/2012/01/30/lasati-l-pe-adrian-nastase-nu-are-sa-duca-lipsa-de-iubire/

 69. banc:
  Cînd mă gîndesc cîte probleme îi făcea arogantul viermelui bicefal parcă aș fi preferat o amînare. 😆

 70. @dora, exact. Ar trebui baietii sa ii pupe mainile lui Basescu daca ‘dictator” fiind i-a ajutat sa scape de Nastase.:)

 71. purligaru' anticomunist

  asa, publica-i comentul ****** … tine-l pe al meu bine… poate e mai ok asa…

 72. purligaru' anticomunist

  on-topic… clemy, aveti dreptate… chiar cred ca la liderii usl e party… spun lideri pt mai jos de ei e usor trist daca incepe sa se imputa treaba cu trecutul lor vesel…
  In esenta nu e decat un plus pt opozitie sa scape de unu’ asupra caruia planeaza mari suspiciuni…

 73. purligaru' anticomunist

  in esenta, ca votant comun, treaba asta imi intareste hotararea de vot, pe termen mediu si lung… pe termen scurt e insa un pumn in fata…

 74. OK… giugiuc atunci… ce naiba mai ramane de spus… inseamna ca momentul e doar o coincidenta, la fel si amanarea… na… oi da eu importanta la ce nu trebuie… sau poate am si eu un 10% dreptate… nu se va afla niciodata 🙂

 75. purligaru, viermii nu au indoieli, ei doar se indoaie.

 76. filadel,
  sunt sigura ca matusa Tamara isi da palme acum de ciuda, afland ca Justitia i-a ignorat milionul de euro agonisit din pensie si lasat mostenire bombonautului, iar asta in defavoarea unor amarate de termopane chinezesti instrumentate de DNA si devenite intre timp victime colaterale intr-un alt dosar, al calitatii trofeelor de chilipir, chipurile. :mrgreen:
  Numai matusa de bombonaut sa nu fii!

 77. Lumi

  😆 😆

  bombonaut (tare)
  Azi am mai văzut una la fel de tare: cum i se spune partidului conservă a lui Falix? no_name_PC!!! 😆

 78. http://www.revista22.ro/capcanele-istoriei-12943.html

  Lucian Boia – interesant cel puțin. Despre Dinescu într-unul din articolele ce vor veni.

 79. Cristoiu are dreptate: decizia ÎCCJ în cazul Năstase este un mare MARE semn de avertizare pentru toate partidele (incluzînd PDL) în legătură cu felul în care își subvenționează campaniile electorale. Mita electorală a primit o măciucă la carul cu oale.
  Încă nu vedem implicațiile deciziei de astăzi fiindcă avem sentimente contradictorii însă semnalul este cît se poate de clar. Vă jucați cu mita electorală? Veți păți ce-a pățit Năstase.

 80. Cristoiu zice bine ce zice. Condamnarile, de cate 7 ani, ale celorlalti implicati in “colectare” va duce la scarea drastica a apetitului conexilor oamenilor politici dar mai ales a oamenilor de afaceri sa se mai implice financiar in campanii electorale.

  Buna treaba, nu de alta dar pe vremurile, speram apuse, de dinainte de 2009 era la ordinea zilei practica (cu clipire de pleoapa si zambet complice) “pentru campanie” sau “pentru partid”.

  Sa vezi dracie ca se lucreaza si aici … BUNA TREABA!

 81. 7 ani … ha ha ha … pentru „onorabilii” afaceristi de kkt

  Ce imi place mie este cum incep sa aiba “zambre” toti cat de cat conectati cu oamenii politici.
  Cam strapezite si tematoare zambrele lor … parca-i aud pe dinauntru “aaaaa, cum adica vine asta, adica asta cum vine, pentru bani din campanie … pai daca se afla ce am facut eu … cat imi dau?”

  Toti vorbesc de “sa fie Justitie”, vrem Justitie ha ha ha si acum incepe sa vina Justitia si parca incep sa tremure jagardelele politice!

  Pana si Cristoiu zambeste feciorelnic, il vad si pe Banciu generalizand , ha ha ha, fratilor, parca-parca incepe o treaba buna si in Justitia noastra, cu ocazia premierei de azi, si la Nastase dar si la ceilalti.

  Base a devenit brusc Domnul Presedinte, ha ha ha ha

 82. Atenție!
  am constatat că reflectarea evenimentului Năstase în presă este quasiminoră. Există o majoritate în România care NU a aflat că Năstase a fost condamnat de ÎCCJ.
  În contrast cu revoluția din PU care a fost supramediatizată acest eveniment este trecut cu vederea pentru marea majoritate a țării.

  Mihaelaaaa! Ne reamintim de campania ta împotriva nenorociților din presă!

  Știu! Am fost surprins de această realitate. N-am crezut.

  Presa ne face pe toți cu seninătate.

 83. filadel,
  astora din presa le e rusine cu Bombo, de-aia tac malc. 🙄

 84. Filadel, se trezesc greu din nauceala celor 2 ani la Bombonel dar mai ales celor 7 la „colaboratori”.

  Cati dintre ei nu sunt conectati cu astfel de colectari?

  Nu e o minimizare – e TEAMA hotului inca neprins!

 85. I s-a dat prea puțin (inechitate crrrrrasă):

  http://www.adevarul.ro/opinii_la_zi/condamnare_adrian_nastase_editorial_de_liviu_avram_0_637136738.html

  Păi se poate? Parcă USL vrea să fie toți egali.

 86. Ăsta e strigătul și pe FB: PREA PUȚIN!

  E un slogan fair ca să zic așa. Deci:

  P R E A P U Ț I N !!!!!!

 87. Goblen

  nu încă fiindcă nu e clar cît e comisionu.

 88. „Sondajul IMAS este însă o cercetare a opiniei publice extrem de ciudată căci pe primele trei locuri la capitolul încrederii personalităților publice/politice se află trei membri ai Casei Regale: Regele Mihai (36,6%), Regina Ana (27,8%) și principesa Margareta cu 25,9%.”
  Parca nu mai pare atat de nerealista ideea restauratiei…
  Oricum, felicitari pentru articol. Dincolo de inerente tuse partizane, e destul de pertinent si echilbrat. Rara avis…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s