Ghici pentru cine sună telefonul la 5 dimineața

Cea de a 6-a ședință în recursul fostului premier Năstase a dovedit că vechiul proverb românesc „Nu aduce anul ce aduce ceasul” și-a păstrat intactă valabilitatea.

Nu aștepta nimeni mai nimic de la acest nou termen, cel mult anunțarea datei la care completul de judecată ar fi urmat să facă publică decizia în dosarul „Trofeul Calității„. Totul a început cu o întrebare nevinovată a procurorului Elena Mateiescu la adresa inculpatului Adrian Năstase și anume dacă îl cunoaște pe Adrian Balaban Grăjdan (fostul șef al ICS) și dacă a discutat cu el. O nadă din care fostul premier a mușcat fără să clipească. „Pe domnul Grăjdan l-am întâlnit în cadrul departamentelor partidului. Domnul Grăjdan este membru al departamentelor de specialitate ale PSD. Este membru PSD. Îl cunosc de vreo doi ani. Iar în fiecare joi a săptămânii mă întâlnesc cu Balaban Grăjdan la ședințele departamentelor PSD unde sunt peste 100 de persoane„, a răspuns plin de siguranță liderul PSD. Procurorul însă vine cu o nouă întrebare, a luat inculpatul legătura cu domnul Grăjdan înainte sau în timpul desfășurării acestui proces? Avocații fostului premier cred că au avut o presimțire atunci când au auzit această nouă întrebare încât au încercat să ceară respingerea acestei întrebări. Fără succes. Iar Adrian Năstase a răspuns că „În cadrul acestui proces nu. Am discutat cu el cum trebuie construite noile instituții. Nu am discutat cu Grăjdan nimic despre faptele de care sunt cercetat în Trofeul Calității„.

Lovitura de teatru a venit fulgerător prin cea de a treia întrebare a procurorului (ca și cel de-al treilea cântat al cocoșului din Evanghelie) care a vrut să știe dacă în data de 22 mai, la ora cinci dimineața a discutat telefonic cu Balaban Grăjdan, ziua în care ISC s-a retras ca parte civilă din dosarul „Trofeul Calității„. Judecătorii au admis că inculpatul nu trebuie să răspundă la această întrebare, în fond se incriminase suficient până la acel moment, dar au admis ca procurorii să depună la dosar toate noile dovezi de care dispun. Iar aceștia au depus lista convorbirilor telefonice din data de 22 mai din care reiese clar că la ora cinci dimineața, în 22 mai, Adrian Grăjdan l-a sunat și a discutat 46 secunde cu Adrian Năstase. Nici măcar nu mai contează conținutul acestei convorbiri în care Adrian Grăjdan putea foarte bine să-i spună „Bună dimineața” fostului premier. În cel mai fericit caz Adrian Năstase se face vinovat de sperjur pentru că a declarat că nu a luat legătura cu Grăjdan în timpul procesului. Dar este bătător la ochi ca o cunoștință aproximativă, care se întâlnește în fiecare joi cu inculpatul în cadrul ședințelor de partid, să-l sune pe fostul premier la o oră atât de matinală doar pentru a-i da binețe în aceeași zi în care cunoștința se prezintă în fața instanței și se retrage ca parte civilă din dosar. Nu cunosc conținutul acestei scurte convorbiri și nici al SMS-urilor schimbate între Adrian Grăjdan și Adrian Năstase în aceeași fatidică zi de 22 mai, dar această revelație leagă în mod direct retragerea ISC din proces de dorința de a-l scoate nevinovat pe fostul premier.

Importanța acestei descoperiri este imensă pentru că consolidează opinia populară potrivit căreia demiterea premierului Ungureanu a avut drept unic scop scăparea lui Adrian Năstase de pușcărie. Reverberațiile evenimentelor de ieri au prins pe picior greșit întreaga garnitura de lideri ai PSD cât și pe premierul Victor Ponta. Premierul a declarat ieri că va cere să se verifice că el personal nu a vorbit niciodată cu Grăjdan. O cercetare inutilă și o declarație care mai mult îl învinovățește pe Victor Ponta decât îl absolvă de orice vină. Nu contează dacă Victor Ponta a vorbit personal sau nu cu fostul șef al ISC, nu are nici o importanță faptul că nu domnia sa l-a recomandat pentru respectivul post. Răspunderea lui Victor Ponta este una pur politică. Pe Grăjdan putea foarte bine să îl fi recomandat pentru respectivul post Ion Iliescu, Adrian Năstase sau însăși Patriarhul. Victor Ponta este cel care l-a numit după ce a subordonat ISC direct în cadrul aparatului de lucru al premierului. Răspunderea politică îi revine deci în exclusivitate. Dezvinovățirile de ieri ale premierului au fost inutile căci în astfel de coincindențe nu crede nimeni.

Întreaga afacere ISC-Adrian Năstase, inclusiv telefonul de la 5 dimineața, deschid noi perspective atât în lupta pentru independența Justiției cât și în cea electorală din acest an. Din punct de vedere juridic, în lumina acestor noi dezvăluiri, le va fi extrem de greu judecătorilor să îl scoată basma curată pe Adrian Năstase. Este încă posibil să o facă fie din lașitate, fie din fidelitate față de sistemul politico-economic care s-a instalat în România în ultimii ani. Dar dacă vor face acest gest, în afara furtunii care va veni de la Bruxelles (și de care Victor Ponta se teme cel mai tare), o astfel de decizie va mobiliza un important segment al electoratului românesc care a stat în hibernare politico-civică până în acest moment. Este vorba de aproximativ 10-15% din electorat care, dezgustat de politicile de cadre ale PDL și ademenit de retorica presei, fie s-a declarat scârbit de politică și înclină să nu mai participe la vot, fie se numără printre simpatizanții de circumstanță ai USL pe principiul „toți sunt la fel”. Este greu de calculat dacă afacerea Grăjdan va avea consecințe în alegerile locale. Este posibil ca marginal această întreagă aventură să faciliteze succesul PDL acolo unde diferența dintre oamenii democrat-liberalilor și cei ai USL poate fi recuperată dar marea luptă se va da în alegerile generale.

Reformele sistemului juridic operate de guvernul Boc sunt încă extrem de fragile și reversibile. Un USL care va câștiga detașat alegerile și va beneficia de o majoritate covârșitoare în Parlament nu va avea nici un fel de ezitare în anularea acestora. Din acest motiv este absolut necesară mobilizarea cât mai rapidă a electoratului de dreapta. USL, PSD în special, nu trebuie lăsat să obțină o victorie zdrobitoare în toamnă. Pentru a putea avea o șansă în stoparea restaurației de inspirație iliesciană dreapta românească trebuie să dispuna de o voce considerabilă în interiorul viitorului Parlament. Liderul acestei noi drepte este deja cunoscut: Mihai Răzvan Ungureanu. Ceea ce îi lipsește deocamdată acestuia este vehicolul politic care să mobilizeze electoratul. Dar sunt convinsă că după alegerile locale acest vehicol va putea fi construit.

Clemy

55 responses to “Ghici pentru cine sună telefonul la 5 dimineața

 1. Fapte cunoscute descrise frumos .Viitorul ne va arăta ce va înțelege electoratul din toată povestea.

 2. @dictatura, buna dimineata. Eu cred ca nu creditam electoratul cu suficienta inteligenta. Nu vorbesc de electorat in intregimea lui. Nucleul dur al votantilor PSD nu va intelege niciodata, si nici nu cred ca il intereseaza, miza poltica a acestor evenimente. Eu ma refer la educatul relativ educat dar care se declara pana nu demult dezgustat de politica, sustinea ca USL-ul nu poate fi mai rau decat PDL-ul, etc. Aici este miza care poate face diferenta. 10-15% inseamna foarte mult.

 3. Ia uite cum ursu’ ăl baban și-a prins oo’le între uluci, încercând să sară peste gard! 😀
  Să-i vedem pe băieți punând lăbuțele la treabă ca să-i scape fudulia intactă! 😆

 4. neata,
  nastase a dat cu m….in fasole, cita imprudenta sau sfidare la adresa justitiei. O fi crezut, ca daca psd-ul a preluat puterea, daca corleone este ministrul justitiei, atunci el poate sa govoreasca si la ora 5 dimineata cu cel care urma sa blocheze procesul lui.

  in schimb reactia lui ponta a fost de-a dreptul infantila.
  bine, bine, nu l-a cunoscut pe grajdan, nu a vorbit cu el niciodata

  pai, atunci se pune intrebarea: cum l-a nominalizat pe acesta?
  nu trebuia sa aiba discutie cu toti ministrii nominalizati si cu citiva directori noi? cam asa procedeaza un om responsabil, chiar politic

 5. @old, bine te regasesc ! Grea sarcina ptr PSD. Acum indiferent cum o dau tot prost cad. Daca ajuta ursul pune bata pe ei Bruxellul iar daca il lasa pe urs fara instrumentul barbatiei cine stie ce incepe sa povesteasca despre diverse personaje.
  @skorpion, exact. Ponta a scos capul la inaintare ca un prost ce este. Cine l-a propus pe Grajdan de primul ministru nici macar nu a stat de vorba cu el?

 6. in mod normal, intr-o tara normala ponta demult si-ar fi dat demisia,
  cazurile corina dumitrescu, mang, analfabetul liviu pop,
  alistar,
  grajdan,
  andrei marga,
  el corleone cel care ameninta procurorii care ancheteaza dosarul nastase cu arestarea,
  serban nicolae, avocatul mafiotului catalin voicu, pus secretar de stat,
  si cite si mai cite, personaje absolut dubioase….

  ponta a reusit intr-un timp extrem de scurt sa ne dovedeasca ca el, impecabilul (lady Pippi Di dixit) ca a impus cel mai murdar, incompetent, mafiot, dubios, penal guvern postdecembrist posibil!!!!!

  deci?
  demisia, pontanacule!

 7. @skorpy, Ponta trebuie lasat sa isi duca crucea pana la capat. O demisie a lui acum nu ar sluji cauzei dreptei. Lasa-l sa se afunde cat mai tare in noroiul propriei prostii.

 8. Alta gafa de proportii a lui Ponta:
  La indemnul unor politruci iliescieni si, se pare si la dorinta noului consilier Remus Cernea, Ponta desfiinteaza Secretariatul de Stat pentru Culte transformandu-l ca in vremea raposatului intr-un departament oarecare.
  Complet la:
  http://conco.ro/sub-influenta-vechilor-politruci-comunisti-ponta-desfiinteaza-secretariatul-de-stat-pentru-culte/

 9. puneti dvs o virgula dupa „se pare” ca altfel imi moare predicatul :))

 10. bunä,

  cel mai tare mä intrigä, obräznicia si aroganta apärätorilor.

  betivul si ratatul de Bolcas, este un ratat bätran, lätreäu si traseist.

  dar unul din apärätori, a vorbit ca un securist ordinar, ca tata hotzilor Jorgovan.
  a denigrat pe rand in diferite ocazii, procurori, judecätori, cc si CSM.

  cu obräznicie umileste si vrea sä de-a ” lectzii de drept”;
  DATA VIITOARE:

  ADICÄ CEILALTZI SUNT DOBITOCI, ei escrocii specializatzi in
  manipuläri si apärat hotzi si mafiotzi, oräznicesc si umilesc
  JUSTITZIA ROMANÄ:

  BINE VÄ FACE DOMNILOR MAGISTRATZI!!!!!!!!!!!!

  I-ATZI LÄSAT SÄ-SI FACÄ MENDRELE; SÄ AMANE SÄ MINTÄ:

 11. Buna dimineata!
  Inainte de toate nota 10 procurorului Elena Mateiescu care a declansat procedura judiciara care l-a prins pe picior gresit pe Bombonel si din care nu poate iesi decat sifonat.
  Inspiratul moment este comparabil cu dezvaluirea relaxarii lui Geoana la Spa-ul lui SOV in noaptea dinaintea alegerilor prezidentiale. 🙂

  Poate ca reformele in justitie sa fie fin cosmetizate in favoarea noii puteri,nu cred insa ca ceasul poate fi dat inapoi.Presiunea interna,dar mai ales cea externa este mult prea mare pentru anularea rezultatelor pozitive din sistem.Coruptia din justitie nu poate deveni dominanta.

 12. SE PARE CÄ ALTFEL E JOCUL,

  se presupune cä a fost totul inscenat, ca sä se amane procesul,
  astfel NÄSTASE POATE CANDIDA LA PARLAMENT, si atunci incepe
  din nou circul ,cu comisii, etc.

  jocul cu gräjdarul cel tampit, a fost o inscenare fäcutä tot de ei.

 13. Cine va avea curajul sa dovedeasca ca am asistat la constituirea unui grup infractional in apararea infractorului Nastase?
  Presa vizuala de ce insista cu prezentarea pozitiei aparatorilor lui Nastase?

 14. @dora, bine te regasesc ! Ai punctat foarte bine. Telefonul asta de la 5 dimineata este echivalentul vizitei lui Geoana la Vantu.
  @theo, buna dimineata 🙂

 15. Servus fetele,theo,clemy! 😆 😆
  In acest timp Ponta Che isi recita poezia repetata zilnic la sediul PSD cu „curatenia si integritatea”.Premierul asta nu are de lucru la guvern? L-am tot criticat pe Boc de lipsa de comunicare,ce face omul palid e deja intoxicare mediatica.

 16. Buna dimineata! – va spun repede ca mintean trece de amiaza 🙂
  Citit, placut, alaturat comentatorilori mai vrednici.
  Este mult peste asteptari evolutia ticalosilor guvernanti uslinosi (si a uslinosilor, in general). „Mult peste” pt ca era de asteptat sa faca gafe, dar se intrec pe ei insisi ( :mrgreen: )
  Ajungi sa te intrebi, ft. indreptatit, prin ce se caracterizeaza in primul si in primul rand: ticalosie sau prostie. Imi era teama ca sunt mai ales super, mega ticalosi, dar se pare ca prostia vrea si ea pe primul loc. In fapt, MINCIUNA carora le sunt sclavi (am mai spus, Minciuna, fiica Raului) le joaca feste, dar si Minciuna este dovedita, in cele din urma de ADEVAR.
  Deci:
  „pe ei, pe ei, pe mama lor!” (eu l-as include si pe tata lor 😛 )

 17. Pontontontontanacu nu mai pridideste cu schimbarile din functii – astea da solutii la problemele tarii (mai ales pe principiul depolitizarii 👿 )
  Scoti 6, bagi 14 (ca si economii trebuie sa facem, nu?)
  Nici de Doina Melinte n-au mai avut loc (bleah!):
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12398291-noi-schimbari-facute-ponta-doina-melinte-fost-inlocuita-din-functia-presedinte-autoritatii-nationale-pentru-sport-tineret-locul-sau-fost-nmita-carmen-tocala.htm

 18. Pingback: Năstase KAPUT! | Sare'n Ochi

 19. Inca una si iau pauza:
  Astept ca PM sa se ratoiasca si la Constitutia (in vigoare), ca-i zice de „ne”-urile masurilor preconizate de marlania sa, Victoras Ponta:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/supraimpozitare-neconstitutionala-984158.html

 20. dragilor salut. Conteaza IMAGINEA politica a PSD (si implicit Nastase) chiar mai mult decat condamnarea. In definitiv nu faptele ci imaginea dauneaza PDL (suntem laudati -si nu putin- peste granita).

 21. Buna dimineata !

  PONTA – DEMI…..

  … adica nu.!
  M-am razgandat !

  Are dreptate Clemy ! 😉
  Avem nevoie de Ponta ca material didactic pana spre toamna 👿

 22. Servus 🙂 .
  Cum adica material didactic, ca broasca 😀 care mai zvacneste din picior daca este curentata, chiar daca este moarta demult 😀 ?

 23. Gino,
  excelent! 😆 😆 😆
  Ponta Che broasca ,curentata?

 24. PDL a contestat legea votului uninominal la CCR.

 25. Ma aventurez si eu intr-un joc de scenarita,desi nu obisnuiesc.
  Ma gandisem la personajul din umbra care a pus in aplicare planul cu ISC si „grajdaru” scos in fata.La inceput in mintea mea era prestidigitatorul Hrebe,care pregatea terenul pentru candidatul PSD la prezidentiale.de aceea n-a imbratisat ideea suspendarii imediate a lui Base. Si uite cum Bombonel putea renaste din spuma marii.
  Mi-am amintit insa de eminenta cenusie conservatoare Felix , care-si vede visul spulberat cu al sau Floricel acum trecut in uitare ,iar Cotroceniul tot mai indepartat.

 26. @filadel

  ..haideti sa nu ne imbatam cu apa rece….

  „Ponta huiduit la Iasi”…asa o fi. Dar e vb de 10 persoane care au strigat ce-au strigat. La fel se intampla cand cate 5-6 persoane platite cu ora ii huiduiau pe Boc, Basescu sau Ungureanu si USLamistii se laudau ca „se revolta Romania!”
  Cat despre neconstitutionalitatea supraimpozitarii, nu prea sunt multe de spus (deocamdata). Cei care au declarat neconstitutionalitatea acestei masuri, nu sunt decat un avocatel dintr-o oarecare casa de avocatura si o oarecare cucoana de la o firma la fel de obscura..
  Nu cred ca e momentul sa cadem prada unei euforii fortate.

  Iar in legatura cu votul uninominal pur, sa nu uitam ca tocmai Basescu era cel mai infocat partizan al acestui tip de scrutin, la vremea in care considera ca acest sistem de vot ar avantaja PDL.
  Greseli si de-o parte si de alta.

 27. Asta cu impozitarea pute de la o posta a „comunistul bun” care ia de la cel care are „mult”… si atat 😀 , nu va bucurati ca nu-i musai sa dea la cel care are putin.
  Vreau sa aflu ceva despre cifra neta care vine la buget ca urmare a impozitarii, cator persoane de adreseaza, cate sunt exceptate, care sunt costurile cu implementarea, fleacuri din astea care se cheama parca studiu de impact.
  Si abia pe urma putem sa ne laudam.

 28. Parca exista o lege a salarizarii unice in sistemul bugetar, se aplica, e moarta in cotetz, ce o fi cu ea?

 29. @Gino

  Suma adusa la buget este infima, avand in vedere ca 95% din „clasa muncitoare (pensionara)” a Romaniei nu se apropie cu salariul lunar nici macar de jumatatea celor 4500 de lei pe luna.
  Dar ideea este populista pana in panzele albe.

  „Ştiu că nu ar aduce mulţi bani la buget, dar ar fi un semn de solidaritate”, recunoaste insusi premierul Ponta.

  Socoteala este cat se poate de simpla. Daca aduni doar cate 5 lei de la fiecare angajat sau pensionar al Romaniei, aduni la buget cateva zeci de milioane de lei, lunar!
  Daca insa aduni 20 de lei de la fiecare din cei care castiga peste 4500 nu aduni mai nimic la nivel national.
  Dar, cum spuneam, ideea da bine in urechile tugulanului roman, care isi imagineaza ca prin aceasta masura, fiecare roman sarac va primi o parte din averile lui Patriciu, Tiriac, Becali sau a celorlalti 300 de milionari delcarati ai Romaniei!
  Complet fals..dar populist pana la limita absurdului.

 30. @Oarecare
  cu respect îți spun că nu m-am îmbătat cu apă rece. Am menționat cît se poate de sec știrile preluate de la respectivii care le-au dat. Acum fiecare citește și se îmbată dacă vrea și poate. 😆

  În legătură cu votul uninominal într-un singur tur sînt de acord. Nu este nici măcar mai bun decît cel prezent. Și Da și Băsescu o mai comite ca fiecare dintre noi.

 31. Dap, e tare aia cu solidaritatea, eu nu as fi solidar cu nimeni cand mi se ia din salariu, i-as uri pe toti, o fi vorba de solidaritatea lui Ponta pe banii altora.
  Stangisme de „handicapati”.

 32. „Şase persoane care l-au huiduit, astăzi, la Iaşi, pe premierul Victor Ponta, la ieşirea din clădirea unde acesta avusese o întâlnire cu primarii USL din judeţ, au fost amendate cu câte 700 de lei, pentru tulburarea liniştii publice, informează mediafax.ro.”

  Probabil ca daca strigau „traiasca Ponta” primeau cate 700 de lei prima de sustinere, iar cei care au urlat ” javra ordinara” la adresa lui Basescu au fost plimbati 2 saptamani prin Antenele lui Voiculescu si au fost prezentati ca eroi ai neamului…..

  De rasul curcilor ….

  Dar romanul dorme in continuare.

 33. asta este metoda pietzii rosii din china.

  politica lui Ponta este cea mai distrugätoare, este marxismul radical CHINEZ:

  ACUM ATACATZI SAU PONTA SI USL VÄ DISTRUGE :

  DACÄ S-AR RISICA MAI MULTZI, AR FII BINE:

  DAR ROMANII SUNT LASI:

 34. @oarecare. VU este eficace daca este aplicat ca in Anglia: nu exista demnitar care nu e parlamentar, iar seful partidului castigator devine automat prim-ministru. Nicio prajitura la care schimbi 67% din ingrediente nu poate reusi. In plus, era vorba de 300 de ipochimeni (dintre care 18 alte minoritati) si nu de 500, cu care schimbi nu numai constitutia, ba chiar si aderarea la NATO. NB. sa nu uitam ca toti judecatorii sunt peste 4500 lei, asa ca legea nu trece in justittie.

 35. @cinic

  Asta cu solidaritatea „de musai” este o brasoava comunistoida.
  A fi solidar cu cineva inseamna , prin definitie, un gest benevol, voluntar..
  N-au decat sa faca un cont special in care cei care au bani mai multi pot sa doneze pt cei cu mai putini bani.
  Dar sa impui prin lege o taxa oarecare si apoi s-o numesti „taxa de solidaritate” e o abjectie in adevaratul sens al cuvantului.

 36. scorpion,

  „ponta a reusit intr-un timp extrem de scurt sa ne dovedeasca ca el, impecabilul (lady Pippi Di dixit) ca a impus cel mai murdar, incompetent, mafiot, dubios, penal guvern postdecembrist posibil!!!!!”

  Scurt si cuprinzator,numai e de adaugat nimic. 😆

 37. oarecare, 🙂
  sa nu uitam de taxa de solidaritate fluturata acum in schimbul sustinerii guvernului de progresisti.Sunt curioasa ce vor mai zice la anularea ei.
  .In legatura cu manifestantii,parca vuvuzelele si guristii uslasi spuneau ca exista libertate de exprimare,fiecare cetatean isi poate striga nemultumirea cum doreste.Eheeee….da, vrem dreptate ,dar nu pentru catei…..ne spun acum aceiasi „iubitori”de libertate si democratie.

  Problema cu votul uninominal a fost aprig dezbatuta,esenta insa se eludeaza.Nu se respecta vointa electoratului exprimata prin referendum,in loc sa scada nr.alesilor,creste……..sa numai vb.de lipsa de reprezentativitate care in mod fals e sustinuta prin desfintarea pragului electoral.Sa nu ne imaginam ca grupurile mici vor castiga primul loc in circumscriptii ca sa fie reprezentati in parlament.

 38. filadel, 😆
  nu se vorbeste de fel de legea unica de salarizare.Asa ca „taxarea include deja niveluri diferențiate, mai mari pentru salariile mari și mai mici pentru salariile mici”.

 39. Dora

  la cât sântem deja de taxați numai taxa lui Ponta pentru solidaritatea cu USL ne mai lipsește. Muncă la negru mai bine.

 40. Chestionar de opinie: Prin ce vama va parasi Nastase tara?

  http://conco.ro/chestionar-de-opinie-prin-ce-vama-va-parasi-nastase-tara/

  Variante: Sculeni, Sulina, Vârsand

  Votati!

 41. Cur…tici 😀 !

 42. Bună seara ! Cine este Carmen Topală ? De Doina Melinte am auzit chiar și eu.

 43. o membrä de partid, cu familie comunistä.

 44. filadel,ma tot intreb cu le le mai astupa gura uneperistilor,tiripliciul Che prostanac secund?…macar pana trec primele alegeri

 45. mägarul de ponta, care are toatä familia in politicä, zice cä e usor sä stai pe bani la Bruxelles, si sä critici GUVERNUL

  bine tu mägarule, dar oaia proastä cu ochi
  de bou nevastä-ta, ce aia mä-si fäcea. ( scuze)

  ponta , este un handicapat , ce face o politicä istericä ordinarä distrugätoare

  blestematzi sä fie trädätorii, ce au contribuit la cäderea guvernului
  MRU.

  nu le place civilizatzia, nu le place oameni educatzi.
  asa rämane romania o golänie marxistä chinezeascä.
  ponta si usl; DISTRUGE ROMANIA:
  romani ,nu-i votatzi pe cei din USL

 46. UNPR, sunt niste mincinosi, niste trädätori.

  niste porci ce au un crez , la putere, nu mai tzine cu onoarea de militar. s-au pierdut-o, javrele ordinare. a cäzut masca .

 47. CURENTUL ,a trecut de partea USL

  sä-i citeascä dracul atunci.

 48. ministrä la sport, prietena lui PONTA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s