De la București la Bruxelles via DNA

Procurorii DNA au descins ieri dimineață la sediul CSM într-o amplă acțiune de percheziționare a membrului CSM, George Bălan și a consilierului acestuia, Marcel Sâmpetru.

Din informațiile apărute în presă până în prezent cei doi au fost interceptați în timp ce își negociau cu PSD-ul numirea în funcțiile de procuror general și șef al DNA. Printre liderii PSD nominalizați în ancheta penală deschisă de procurorii DNA împotriva celor doi se numără și Victor Ponta. Bălan și Sâmpetru lucrau mână în mână cu șeful DGIPI Ilfov, comisarul Mihai Vlad care le furniza celor doi membri ai CSM informații confidențiale. Grupul Bălan-Sâmpetru-Vlad era bine conectat în interiorul PSD. George Bălan este unul din prietenii senatorului Cătălin Voicu, personaj care încă se află în anchetă pentru legăturile sale cu lumea interlopă. La rândul său Marcel Sâmpetru, fostul consilier al ministrului liberal de interne Cristian David, este mai cunoscut ca procurorul care a facilitat fuga din țară a lui Omar Hayssam, omul de afaceri sirian, membru de onoare al PSD, cel care a finanțat și instrumentat aventura răpirii ziariștilor români în Irak.

Din înregistrările convorbirilor telefonice reiese că Bălan a început să-l „curteze” pe Victor Ponta chiar înainte ca acesta să devină premier iar ultima lor discuție telefonică a avut loc după instalarea lui Ponta la Palatul Victoria, convorbire în care Bălan îi solicita premierului o întrevedere iar premierul accepta să se întâlnească la o cafea cu George Bălan.

Aflat la Bruxelles, unde a fost chemat de urgență pentru a da explicații pe marginea evenimentelor de ultimă oră din România, Victor Ponta a recunoscut senin întâlnirea „la o cafea” cu George Bălan. Un politician mai ascuțit la minte ar fi ezitat să dea un răspuns de Bulă. Căci din stenogramele discuțiilor înregistrate de procurori reiese clar că grupul Bălan-Sâmpetru-Vlad avea ca intenție traficarea de posturi oficiale la cel mai înalt nivel în propriul interes. Cu alte cuvinte constituiau un grup mafiot. Nimic mai prost la nivelul imaginii publice pentru un guvern și un premier care după ce a fost instalat ca urmare a unor trocuri politice de piață se dovedește a fi în relații extrem de amicale cu liderul unui grup de infractori. Dar aceste dezvăluiri nu fac decât să confirme teoria potrivit căreia întreaga piesă de prost gust intitulată „suspendarea președintelui Băsescu” a avut ca unic scop acapararea sistemului de justiție de către USL în folosul propriu și al sponsorilor văzuți și nevăzuți ai acestei uniuni.

Dar să ne oprim puțin la cele întâmplate ieri la Bruxelles unde primirea premierului Ponta a fost extrem de rece. Dacă Victor Ponta a sperat că va reuși să câștige de partea sa pe socialiștii europeni, domnia sa s-a înșelat amarnic.

Comisia Europeană urmează să se întrunească săptămâna viitoare pentru a discuta situația din România, o ședință de urgență de la care USL nu are nimic bun de așteptat. Iar Hannes Swoboda, omul care până mai ieri îi cânta în strună lui Victor Ponta, a declarat textual că grupul parlamentar al socialiștilor va accepta orice decizie a Comisiei în cazul României. În traducere românească aceste cuvinte înseamnă că în cazul în care Comisia Europeană va decide să înceapă procedurile de suspendare a României din Consiliul European și va trimite această solicitare Parlamentului European, socialiștii din PE nu se vor opune. Iar dacă citim cu atenție și declarația lui Martin Schultz, social-democratul german președinte al Parlamentului European care declara ieri că statele UE sunt „un pic prea tăcute” față de cele întâmplate în ultimul timp la București, putem trage o concluzie și mai tristă, și anume că votul în PE va fi probabil o simplă formalitate și că se va trece extrem de rapid la trimiterea cererii de ratificare a suspendării către statele membre ale UE.

Victor Ponta a fost chemat la Bruxelles să dea explicații și a fost tratat ca un paria. Martin Schultz a participat la conferința de presă alături de Victor Ponta mai mult din politețe pentru că toți cei care au urmărit imaginile video au putut observa cum președintele PE mai avea puțin și îl lua la palme pe premierul USL. Domnii Barosso și Rompuy, pe care Victor Ponta îi va întâlni mâine, nu vor da dovadă de îngăduința afișată de Martin Schultz, domniile lor nu vor participa la conferința de presă a premierului ce va urma întâlnirii. Acesta este locul lui Victor Ponta în Europa, și din păcate și al României ca urmare a acțiunilor guvernului condus de acesta: de indezirabil.

Clemy

138 responses to “De la București la Bruxelles via DNA

 1. Si pt ca, intre „””calitatile””” dovedite de Ponta este si aceea ca „obrazul” ii lipseste cu desavarsire, aseara, in loc sa se ascunda naibii undeva, sa nu-l mai vada nimeni, a mai trantit una:
  „http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/ponta-despre-refuzul-lui-daul-seful-ppe-de-a-l-intalni-o-grosolanie-pe-care-nimeni-nu-a-mai-intalnit-o-in-parlamentul-european-270272.html

 2. @mih, buna dimineata. Prostia asta nu o vazusem. Asta face ca hotul care striga „Prindeti hotul”.

 3. Servus, Clemy!
  Astia nu au limita…
  Poate cand vor reintra lucrurile pe fagasul normal vor face altii ce nu sunt ei capabili sa faca 👿
  Pt ca democratia nu este pt cei care isi bat joc de ea. Sau, democratic este si sa dea socoteala pt faptele lor.

 4. Sper din tot sufletul ca nu peste prea mult timp sa avem o societate civila suficient de inchegata si responsabila si o Justitie adevarata suficient de puternica, incat asemenea „episoade” sa nu se mai repete, sa nu mai fie posibile.
  Stiu ca de la speranta pana la convingerea ca este posibil, mai am drum de strabatut…

 5. Buna dimineata
  Clemy, ca de obicei ai facut o analiza pertinenta. Tare mi-ar place sa o citeasca si domnii din PE !

 6. @mih, morile Domnuli macina incet dar sigur. Va veni si vremea unei Justitii adevarate, a unei societati civile reale si nu una creata cu burse in America la inceputul anilor 90.

 7. @ela, buna dimineata si multumesc ptr complimente. Mi-ar place sa cred ca ce scriu eu se citeste la UE. Ar fi un bonus minunat. Eu sper insa ca postarile mele sa aiba si mai mare impact in tara. Tare m-ar bucura sa stiu ca sunt oameni care au inceput sa vada adevarata fata a lucrurilor datorita muncii mele.

 8. neat,

  oara vom mai intra in fagasul normal?

  iata mostra de ticalosie, ca n-as spune prostie ca nu este cazul, doar are 2 birouri
  🙂

  Alina Mungiu – bonus: „Ţigănia planetară pe care o facem, mai ales la Parlamentul European, e cu totul inutilă, că tot singuri va trebui să ne rezolvăm problemele, şi aduce o pierdere majoră de imagine pentru noi. Sînt din fericire plecată din ambele mele birouri de peste două săptămîni, cu acces limitat la Internet, că mă săturasem de ziarişti străini. Cei care au crezut că îi dau o mare lovitură lui Victor Ponta mergînd cu scandalul afară, în loc de la noi, au făcut o mare greşeală strategică, pe care au şi plătit-o la ora asta. ”

 9. @skorpion, mostra de gandire porceasca din partea AMP.

 10. Victor Ponta se întoarce și pe partea cealaltă. Astfel va fi bine prăjit, ușor crocant.

 11. imi place, clemy, cuvintul porceasca
  🙂

 12. filadel,
  o sa fie prajit, dar nu-i pasa, crede-ma!
  lui ponta ii este mai mare frica de cei din tara: tata-voiculescu-iliescu-chiar nastase……
  si are o teribila frica, ca nu va reusi ce i s-a ordonat si va lupta din toate copitele sa darime restul de tara democrata construita cu atita greutate…..

 13. Buna dimineata, oameni buni!

 14. @luminita, buna dimineata.
  @skorpy, nu am gasit un alt cuvant care sa se potriveasca atat caracterului cat si infatisarii doamnei Pippidi.

 15. „Legea votului uninominal incalca dispozitiile constitutionale, intrucat consacra o solutie legislativa contrara vointei poporului exprimata la referendumul national din 22 noiembrie 2009, arata Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) in motivarea deciziei prin care a constatat ca actul normativ este neconstitutional, transmite Agerpres….

  „Pana la momentul adoptarii legii criticate in prezenta cauza, optiunea poporului in sensul reducerii numarului de parlamentari nu a format obiectul niciunei reglementari legislative. In ceea ce priveste reglementarea criticata, aceasta modifica legea electorala, respectiv Legea 35/2008, iar prin reglementarea tipului de scrutin poate determina o crestere a numarului de parlamentari, care nu respecta vointa poporului exprimata la referendum. (…) Or, referendumul, indiferent de caracterul sau – decizional sau consultativ – cum este cazul referendumului national din anul 2009, reprezinta o modalitate de exercitare a suveranitatii nationale”…

  „Pentru aceste considerente, Curtea constata ca reglementarea unor prevederi prin care se tinde la o solutie legislativa care nu respecta vointa exprimata de popor la referendumul consultativ mentionat este in contradictie cu prevederile constitutionale ale art.1, 2 si 6”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12770711-motivare-ccr-legea-uninominalului-solutie-legislativa-contrara-vointei-poporului-exprimata-referendumul-din-2009.htm

 16. Iată și înregistrarea promisă azi-noapte de la emisiunea ByAlexa de la Nașul pusă la dispoziție de inliniedreapta.net :

 17. Bună!
  Ai sintetizat bine, nu înțelesesem legătura cu liberalul David până la articolul tău.
  Mă bucur că nu o mai suportam pe Purcelușa Pi-Pi-Di de când i-a nedreptățit pe prietenii Sare și Baricada.

 18. Amenințarea ziariștilor – pumnul în gură:

  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/ucrainizarea-romaniei-270219.html

  În această cheie ar putea fi citită şi ameninţarea pe care i-a transmis-o procurorul Sâmpetru, colegei noastre Ondine Gherguţ, după ce a dat publicităţii stenogramele despre aspriaţiile pe care le avea el şi procurorul Bălan, care sperau că Victor Ponta îi va propulsa în fruntea Parchetului Genral si a DNA. „S-a pus cu noi: o îngropăm”, acesta e mesajul de intimidare, care ar trebui să o sperie pe cea mai titrată ziaristă de investigaţii din România.

 19. Filadel,
  Exista romani atat de frumosi, de curati, de verticali !
  Nu cred, nu vreau sa cred ca ei reprezinta o minoritate pe care oameni abjecti, aflati vremelnic la putere, ar putea s-o ignore sau s-o reduca la tacere. Nu cred ca romanii frumosi, curati, verticali sunt partea care nu conteaza din ceea ce e „populatia” Romaniei. Cred ca ei sunt partea care, prin alaturarea noastra, a cat mai multora, poate face saltul de la „populatie” la „popor”.
  Cred ca in ultimii 22 de ani e prima data cand putem dovedi ca romanii frumosi, curati si verticali exista si ca sunt curajosi si puternici si hotarati sa apere pana la capat valorile in care cred, memoria inaintasilor si a idealurilor acestora, si viitorul copiilor nostri.
  Alaltaieri a fost decembrie ’89, ieri a fost iunie ’90, azi e anul de gratie 2012. Azi e ziua pe care nu avem dreptul s-o ratam!

 20. pärerea mea si a multora de aici, trebuie fäcutä presiune pe Ponta,
  färä pauzä, asda fel ca sä se atragä atentzioa pe vagabondul si USL; PE CRIN-CRETIN SI DOSARUL LUI PORUMBACUL:

  ACEL DOSAR TREBUIE POSTAT PESTE TOT:

 21. RUSSR incepe sa maraie cu voce tare din spatele puciuriilor, ca sa intimideze opozitia din Romania:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12776796-vocea-rusiei-romania-crahul-capitalismului-tip-cazinou.htm
  Doar ca noi stim de multa vreme ca ei exista in spatele decorului, stim si ce intentii au si nu ne vom lasa intimidati.
  La dracu cu propaganda voastra nenorocita si cu ura voastra istorica pt Romania! 👿 👿 👿
  (si luati cu voi si carpele kgb-iste pe care le-ati plantat aici )

 22. Monica Macovei demonteaza minciuna de ieri a lui Ponta:
  http://www.monica-macovei.ro/blog/

 23. Mih | iulie 12, 2012 la 10:50

  Ca la carte. Ideologie, terminologie care să ascundă rahatul de dedesubt.
  Lipsa de reacție a Rusiei față de lovitura de stat din România explică destul de clar rolul pe care-l joacă.

 24. Salut copaceni! 😆
  @clemy,avem datoria morala sa-ti apreciem stradania zilnica de a ne oferi un locsor de informare corecta si dezbatere pe masura. Cum ti-am putea multumi? 😆

 25. Fara a exagera,constat ca valul tzunami ce a dat peste noi
  are si o parte pozitiva,cel putin in lumea jurnalistica.
  Prea ne obisnuisem sa intoarcem de fata si pe dos zicerile consacratilor
  in domeniu si ne-a preocupat prea putin nasterea unei miscari jurnalistice cu tineri protagonisti de alta factura.Ii descoperim ,acum,la momentul critic.Sa nu-i pierdem din vedere! A cam apus vremea unui CTP( in ciuda unor puseuri uneori corecte),in timp ce AMP „revolutionara”luptatoare pentru principiile de integritate ale Monicai Macovei a ajuns sa se innece in „intelectualism multidezvoltat” si orgolii personale patologice.

 26. luminita, 😆
  mi s-a ridicat ceata de pe ochi.
  MM sustine ca singura solutie pentru tantalaul plastograf este sa-si recunoasca greseala si sa dea alte doua OUG corecte.Sa ma lase cu atotputernicia parlamentului ca argument de democratie europeana,doar stim cum s-a incropit majoritatea.

 27. Relu Fenechiu urla cu spume despre Bsescu si „mica parte din populatia tarii” care a devenit „clica lui” si instiga practic la violenta impotriva lui Basescu si a celor care il sustin.

 28. Sunt de acord cu ce scrie Dora. Clemy, faci o muncă deosebită și necesară.

 29. „Ziarul austriac Die Presse scrie intr-un articol intitulat „Premierul Ponta, in procesiune la Bruxelles” ca primul-ministru „intareste randurile pe frontul salvarii imaginii sale cu agentia de PR G+ Europe, care are in portofoliul sau de clienti, printre altii, concernul energetic Gazprom si Guvernul moscovit”.
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12778271-ziarul-austriac-die-presse-premierul-ponta-angajeaza-agentia-concernului-rus-gazprom-guvernului-moscova.htm

 30. Mih,
  tocmai eram cu linkul in varful mouse-ului , ca sa zic asa,
  mi-ai luat-o inainte,
  mersi!

 31. Cred ca din ext. cei care pot fi implicati (poate la intelegere, poate la concurenta cu USSR) in evenim. din Romania, se leaga au legatura si cu numele lui SOROS. Acesta e un personaj pe care merita sa-l avem in vedere, ca si trecutul si faptele sale de vitejie (si mai ales imbogatire).

 32. Luminita 🙂
  Bravo lor!

 33. Ponta isi Ia consilieri si rusi,

  cu ce bani???????????ce se ascunde acolo???????
  ESTE CUMVA CHEIA PT: A NÄVÄLI RUSII OFICIAL????????

  trezitzi-vä romani

 34. VOACEA RUSIEI; O DIVERSIUNE BOLSEVICÄ:

 35. Corlatean a facut o „prezentare neconvingatoare”, Reding are „Dubii serioase”: mesaj clar in limbaj diplomatic (ar trebui sa le traducem uslinosilor in limbajul de gang-mahala , singurul pe care il inteleg ei)

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12778413-european-voice-prestatia-lui-corlatean-fost-neconvingatoare-iar-reding-are-dubii-statul-drept-este-luat-serios-autoritatile-romane.htm

 36. Ce mai spun ai nostri:
  „Referendumul este o bataie de joc nationala, inainte de orice pentru ca pleaca de la premisa ca cetatenii romani sunt stupizi, neinformati sau primitiv-motivati si ca nu pot discerne intre, pe de o parte (a) o chestiune care poate fi rezolvata la urne in ciclul electoral normal (inlocuirea unui lider incompetent sau nepopular) si pe de alta parte (b) o lovitura politica de forta organizata de o grupare cu interese politico-economice bine definite.

  Dupa ce verdicul de mascarada politica si bataie de joc nationala este dat, fiecare cetatean poate sa faca ce vrea: sa voteze sau nu, sa bata campii impartial si echidistant pe Facebook sau in mass media, sa fie indignat sau s-o lase balta etc. Dar, fapt este ca -daca ne degajam de emotia si turbulenta momentului si privim la rece lucrurile- acest vedict este inatacabil: vrem, nu vrem, suntem obligati sa avem de a face cu o mare bataie de joc nationala.”

  http://www.contributors.ro/fara-categorie/referendumul-o-bataie-de-joc-nationala/

 37. Clar.
  În momentul în care degetele arătătoare încep să se îndrepte către Rusia aceasta arată cu degetul către americani. Ca să fie și mai convingătoare îl pune pe cariciul de șef al socialiștilor europeni (un bulgar) să-i arunce lui Ponta o găleată de apă în cap crezînd că astfel se face din nou alb și curat fără să știe că, de fapt, culoarea inițială a idiotului fusese roșie.

  Hai ai noștriiiiiii! Mai cu putere. Spălați-l pe Ponta ca să știm și noi ce are sub coaja asta europeană pe care cu greu a îmbrăcat-o și de-abia așteaptă să se întoarcă la tricoul cu chegargara și la șapca lui fidel castro.

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12778294-serghei-stanisev-liderul-socialistilor-europeni-guvernul-condus-victor-ponta-aratat-angajament-clar-fata-standardele-democratice.htm

 38. Mih

  Am să iau un ciocan și-am să sparg platforma. 😆 Aproape fiecare comentariu mi-l bagă la spam. Abia după o oră văd că nu mi-au apărut. Blestemul Lodei.

 39. Incredibil!!!!!!
  Liberalul Calimente ingurgiteaza rahat dupa rahat.(sa pun ghilimele???)

  Aflu de la el ca” Romania e Republica parlamentara” ??? si in consecinta ,parlamentul va decide cum se va desfasura referendumul.Vor scoate si uslasii dosare tip”flota” …..”poporul nu-l mai vrea pe Basescu” conchide triumfalist.
  Numai spun ce taraboi a starnit, lovind in jurnalistii din platou care au sarit ,pe buna dreptate,la gatul lui. 🙂

 40. Uite și un alt punct de vedere pe aceeași temă:

  Dan Alexe
  PONTA IN BRASSÃL, DAY TU (2)…

  Presa românã va scrie, de bunã seamã, fãrã niciun comentariu de background (pariem?) ca „premierul Victor Ponta a avut astãzi, joi, o întrevedere cu presedintele Partidului Socialistilor Europeni (PSE) fostul premier bulgar Serghei Stanishev”…

  Ce nu va scrie presa românã (pariem?, insist) este cã Stanishev a fost amestecat, pe cînd era la putere, in multe scandaluri de coruptie în Bulgaria, ca la un moment dat risca doi ani de închisoare, echivalentul perfect al lui Nastase (cu diferenta ca Stanishev a scapat de puscarie si ca acum e liderul interimar si nominal al socialistilor europeni)…

  Si, desigur, sa amintim jurnalisticeste faptele obiective, reale si intamplate ieri si azi:

  – cã marele boss al factiunii PPE din Parlamentul european, francezul Joseph Daul, a refuzat sa-l primeasca pe Ponta (trebuie insistat pe acest incident, pentru ca e de o grosolanie protocolara nemaivazuta ca seful unei factiuni politice trans-nationale din PE sa refuze sa primeasca in audienta seful guvernului unei tari membre in UE);

  – cã Martin Schultz, presedintele Parlamentului European (acesta fiind un socialist german) nu l-a asteptat pe Ponta jos, la intrare, asa cum se face si cu sefi de stat africani, dapoi din UE;

  – cã astazi nici presedintele Consiliului UE Herman van Rompuy, nici presedintele Comisiei Barroso nu doresc sa se afiseze alaturi de Ponta, motiv pentru care premierul nostru si-a anulat la rîndul lui întalnirea cu presa de dupa înfãtisarea la Barroso, ca sa nu aparã singur în faţa ziaristilor…

  In final, nu-i asa? a pune in faţã cã te-ai vazut la Bruxelles cu bulgarul socialist Stanishev e ca si cum te-ai mandri ca te-ai fotografiat cu Adrian Severin lîngã Manneken Pis.

 41. În orice caz intervențiile Rusiei de astăzi clarifică scena loviturii de stat. Probabil că pe măsură ce luările de poziție ale occidentului vor fi mai tranșante va crește și vizibilitatea celor rusești fiindcă, nu-i așa?, trebuie să-și apere interesele și oamenii.

 42. Filadel (14:50)
  ? Ce-am facut? 🙂

 43. Sebastian Lazaroiu – about an hour ago near Bucharest

  Poate credeati ca seria abuzurilor a luat sfarsit dupa vizita lui Ponta la Bruxelles. Ei, nu, va amagiti. Oamenii astia sunt determinati sa calce picioare democratia si sa impiedice dreptul de vot. Se preconizeaza reducerea la jumatate a numarului de sectii de votare din strainatate: de la aprox 296 la 141.

 44. Dora, servus 🙂
  Dimineata a aparut Fenechiu, acum Calimente (am vazut). Cred ca „liberalii” au premiu’ prima-ntai cu colac de WC, la mancat si azvarlit cu stercobilina. Si il impart (pe premiu) cu psd-eii :mrgreen:

 45. Filadel (14:58)
  Nuuuuuuuuuuuuuu, nu ne amagim, stim cu cine avem de a face! 😈

 46. Ponta a zis ca nu face declaratii de presa dupa intalnirile de azi.
  Hahahahahahahahaha! Asta da barbat! Le arata el ziaristilor impertinenti!
  Vorba aia: „dusmanul e in spatele nostru! inainteee, vitejii mei!”

 47. Mih,
  Toanta a zis ca nu mai are timp de declaratii de presa,
  pentru ca………………
  PIERDE AVIONUL!!!!!!
  poti sa crezi?!?

 48. Luminita 😀
  Cum ziceam, barbat de barbat, ce mai! :mrgreen:
  Las’ ca vine el acasa si ne zice ce si cum … :mrgreen:

 49. Mih, 🙂
  ia sa vedem ce zice o pesedista din diaspora.
  „Masurile pe care le-a luat Puterea, in ultima perioada, au fost criticate chiar din interiorul PSD. Magda Bistriceanu, fosta imagine a social-democratilor la ultima campanie electorala, ii reproseaza sefului sau de partid miscarile politice si taxeaza si declaratiile publice facute de Ponta” (Ziare com)

  Interesant!1 s-a creat un precedent zice Magda Bistriteanu.

  „”Sunt multi nemultumiti in PSD, doar ca nu au curaj sa spuna ce gandesc. Nu neaparat ar fi pro Basescu, ci nu sunt de acord cu modul in care a fost dat jos Basescu in cateva ore. Daca vom avea un presedinte de stanga in urmatorul mandat si vin cei de dreapta si-l suspenda exact dupa acest scenariu, ce facem atunci, daca nu vom avea majoritate in Parlament. Seful statului nu poate fi schimbat precum seful de la TVR sau Radio”, a adaugat Bistriceanu.

  ziare.com ,art.”Membru PSD: Nu l-au suspendat doar pe Basescu. Au suspendat statul de drept”

 50. Dora,
  Greu imi vine sa cred ca mai sunt in PSD/PNL oameni cu capul la ei si cu constiinta, dar uite ca putem avea surprize si din partea asta: cu atat mai bine!

 51. Mih, 🙂
  liberalii inca nu realizeaza in ce „rahat puturos”i-a varat vedeta Crinu’.Doamne da sa ne vedem visul implinit:destramarea sandramalei uslase.

 52. Mih,:)
  nici nu aveam dubii ca va apre un „Zeus” (sau mai multi)care nu se vor lasa devorati de tatal Cronos.

 53. Dora,
  Doamne ajuta!
  Aia de mai sunt in PNL-Antonescu, realizeaza ft bine!
  Electoratul lor, cel care o mai fi de bun-simt si buna-credinta (indoieli maaari, am), ar trebui, macar acum sa se trezeasca la cruda realitate.

 54. Mih, 🙂
  nu pierd din vedere nici arma manipulatoare ,diversionista aflata in „tolba” adversarilor politici,motiv suficient pt. a fi mereu in stare de alerta.

 55. Slujbasii de serviciu ce apar frecvent pe sticla si la dezbateri tv. in majoritatea lor au „sceleti in dulap”.Stii cat de vizibil era Diaconu ….acum scheltii au ajuns in justitie si tipul a tacut.
  Ma intreb cat mai rezista Ghise,Calimente,Mihalache sau Sova,Banicioiu.R.Negoita?

 56. Cica,

  Victor Ponta a fost la Bruxelles pentru un control medical şi a fost depistat xeroxpozitiv.

  😆 😀 😀 😛

 57. Luminita
  😀 😀 😀

 58. Dora 16:00
  Nu stiu cat ii vom mai vedea si auzi pe cei mentionati de tine si pe restul asemenea lor. Greu de suportat mai sunt, cu minciunile, mizeriile, ura si agresivitatea lor! Modul in care sfideaza bunul-simt si adevarul este in-to-le-ra-bil!

 59. Ft buna Irina Petraru pe B1!

 60. „Speranţa e o virtute, ca şi curajul, fidelitatea, smerenia ş.a. Cuvintele virtute şi virilitate au aceiaşi rădăcină. Vir înseamnă în latină bărbăţie. Virtus este folosit din sec. XIII pentru bărbăţie morală. Lipsa de speranţă arată aşadar slăbiciune morală. Şi mai arată orgoliu. Nimeni (în afară de Mama Omida, pe care nu o iau aici în discuţie) nu poate pretinde că posedă toate datele pentru a cunoaşte cum va fi viitorul.”
  (Mihaela Barbus/ ILD
  http://inliniedreapta.net/nu-mor-caii-cand-vor-cainii/ )

 61. Buna ziua, prieteni

  Mai mare rusine, ca tara, ma refer – decat :
  – sa nu iti fie intampinat prim-ministrul, „invitat” la discutii
  – sa nu vrea Barroso sa iasa in public cu tine
  – sa trebuiasca sa fugi de declaratii … ca pierzi avionul – nici ca se putea !
  Iarasi avem un record.

 62. Il bag in ma-sa de PM! Pe mine NU ma reprezinta! Chiar daca voi suporta consecintele faptelor acestor nenorociti, stiu ca NU pe MINE m-a sanctionat UE, ci faptele lor si pe aceia care le sustin.

 63. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://www.ziare.com/ccr/decizii/ccr-semnaleaza-comportamentul-neconstitutional-si-abuziv-al-guvernului-ponta-1178362

 64. Comportament neconstituțional și abuziv. CCR a dat cu Ponta de pămînt.

 65. salutare
  puciştii merg mai departe sfidînd o lume întreagă. 👿

 66. Din declaratia lui Ponta (ultima), ce am inteles eu: vor respecta decizia CCR pe care aceasta o va formula pe 30 iulie, deci decizia de validare sau invalidare a referendumului. Pana atunci vor continua presiunile pe CCR (cu amenintari, santaj si ce mai au ei in tolba), ca sa se asigure ca decizia va fi cum vor ei (referendum valid, basescu demis). Chestia cu asigurarile date liderilor europeni ca vor respecta deciziile, hotararile, pronuntarile CCR bla,bla, bla, va insemna in tara „armonizare”, „corelare” etc., dar NU RESPECTARE (ca nu au zis never „vom respecta”, ci „vom armoniza”, „vom corela”…).
  Bref: obiectivele USL la referendum:
  1) referendum valid
  2)fraudarea masiva a voturilor.

 67. Angela Merkel l-a convocat pe ambasadorul roman !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 68. „Echipa de campanie a presedintelui suspendat Traian Basescu acuza Societatea Romana de Televiziune (SRTV) de blocarea accesului acestuia la postul public de televiziune. Intr-un comunicat transmis presei, echipa de campanie sustine ca in urma unei discutii cu Anca Lazarescu, directoarea interimara a Directiei Emisiuni Informative si Sportive, pentru programarea unei aparitii televizate, aceasta a fost inlocuita din functie.”

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12781155-echipa-campanie-lui-traian-basescu-srtv-blocheaza-accesul-presedintelui-suspendat-postul-public-televiziune.htm

 69. bună seara vă spun şi eu. mă pun la punct cu ştirile şi revin. nu ştiu ce-a fost astăzi la bxl… dar şiu că pe noi, ăştia mărunţi, o să ne coste.

 70. Salutare tuturor!

  Off topic:

 71. Multumesc, Tibi! 🙂

 72. Buna seara,buna seara. Ponta a avut o zi proasta la Bruxelles. Intr-un fel asta e bine.
  Cat despre membrii PSD si PNL, eu acum nu stiu cati dintre ei chiar inteleg in ceea ce s-au bagat.

 73. „Heute ist der Botschafter der Republik Rumänien, Herr Lazar Comanescu, in das Bundeskanzleramt einbestellt worden…”
  (Astazi a fost convocat la CANCELARIE ambasadorul Romaniei, nea Comanescu) Deci la Angela, nu la Guido, ministrul de externe

  asta spune purtatorul de cuvant al cancelarului Merkel intr-un comunicat de presa aici http://www.bundesregierung.de/Content/DE/Pressemitteilungen/BPA/2012/07/2012-07-12-botschafter-bkamt.html?nn=391796

  Purtatorul de cuvant MAE a declarat pt Realitatea TV ca era o intalnire stabilita in prealabil etc. – minciuna se propaga: Ponta – Marga – purtator de cuant/minciuni

 74. @Silviu, astia mint si cand respira.

 75. In ultimile zile , am o senzatie de scarba amestecata cu teama, de cate ori ii aud vorbind pe multi dintre cei de la usl.

  SIMT de unde vin vorbele lor. SIMT ce vor sa faca. Si aici, ca o reprezentare – as avea cateva exemple.

  NU e o teama de forta lor. Nu e teama de urs, spre exemplu. E o teama amestecata, ceva intre sarpele cu muscatura mortala si cainele bolnav de turbare – sau mai bine, varanul ce te omoara, infectandu-te. Cam asa.

  Ma enerveaza si ca trebuie sa apar pe altii, din cauza asta. Iar unii dintre cei pe care trebuie sa ii apar, au si ei destule sa imi provoace dispret.
  Nu la acelasi nivel, dar chiar si faptul ca trebuie sa ii apar … ma revolta. Si ma revolt TOT IMPOTRIVA USL, ca m-au adus aici!

  De ce ma revolta? Deoarece , pana mai ieri – puteam sa nu fiu partizan si imi placea acel fel de a gandi, detasat, atent si critic, in care puteam sustine doar ce vedeam bine facut si critica pe oricine.

  Acum, cand trebuie sa aleg dintre doua rele, dintre care raul cel mare face raul cel mic – DE-A DREPTUL BINEVENIT !!!!, ei bine , MA ENERVEZ!

  Dar cred ca e o cale. Sperietura de ceea ce s-a intamplat – poate cerne neghina din partea actualei opozitii.

  Va fi greu, deoarece e nevoie de cat mai multi in etapa urmatoare – DAR AS APRECIA SA II VAD CA VOR SA FACA ASTA, pe TB, pe MRU, pe cei ce pot tine sita pentru a cerne.

  Nu vi se intampla si voua ?

 76. Un fapt fără precedent în ultimii ani de atentat la liberatatea presei, ordonat de guvernul Ponta, s-a produs pe 11 iulie a.c., când ziarului nostru i-a fost reziliat un contract de distribuție încheiat cu o societate subordonata guvernului, fiind acuzați, exact ca pe vremea stalinismului, că facem ”propagandă de natură politică” în ziar folosind ”mesaje indecente și instigatoare la adresa instituțiilor statului român”.

  http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012071374295/Actualitate/USL-continua-atacul-asupra-presei-nealiniate-Guvernul-Ponta-interzice-distribuirea-ziarului-Curentul.html

 77. http://www.reportervirtual.ro/2012/07/seful-ce-i-a-cerut-lui-ponta-sa-restaureze-puterile-ccr.html

  Președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, i-a cerut astăzi lui Victor Ponta să „restaureze puterile Curții Constituționale”, să „nominalizeze un Avocat al Poporului care să se bucure de susținerea tuturor partidelor, să asigure o procedură nouă și transparentă de numire a procurorului general și a procurorului șef al DNA și să facă din integritate o prioritate politică”.

 78. @filadel, tipic ptr PSD. Asta au facut si inainte de 1996 cand au sabotat cat au putut putina presa independenta care exista.

 79. Eh, suntem si noi , romanii, buni la ceva – pentru UE.

  ASA NU ! pentru asta suntem buni – de dat exemplu ce ce nu se va accepta vreodata in UE !

  Si atunci – vom deveni o lectie de democratie pentru ei – dar NOI VOM PLATI INTEGRAL LECTIA !

  Dar eu cred ca este mult mai rau decat atat !

  Vor da un exemplu de plata cu noi – tocmai pentru a ramane o lectie ! Vom plati mai mult decat face greseala noastra. Vom deveni exemplul penalizarii greselilor, plata noastra va fi usturatoare. ERA NEVOIE DE UN EXEMPLU, acum, cand Grecia nu mai poate fi data exemplu. Ironic, grecii au furat mult si bine , Ungaria a scapat si noi vom plati Lectia. Pe de alta parte nici in Grecia nici in Ungaria nu s-a calcat atat de flagrant regula statului de drept, singura , pana la urma – de interes acut pentru liderii UE.

  🙂 Ne treziram noi sa “aspiram” la postul liber si de material didactic, dar si de material necesar “detensionarii” Europei.

  BRAVO USL ! Mai ramane sa ne trimiteti si in lupta cu UE – ca restul l-ati facut !

 80. Parca ii aud – UE e dusmanul poporului. Poporul ne sustine. Haideti la popor, sa iesim din UE 🙂

  Dar cred ca nici Rusia nu ii mai sustine aici …

 81. @cristian, oricat ar dori ei sa ceara oficial iesirea din UE nu vor avea curajul sa o faca. Si da, Rusia nu ii va sprijini in trebusoara asta. Moscova are nevoie de ei in UE si NATO.

 82. Stire de stire: „Ministerul Justiţiei, condus de Titus Corlătean, a sesizat inspecţia judiciară şi a cerut să se analizeze preliminar dacă cei cinci magistraţi care l-au condamnat pe Adrian Năstase la închisoare cu executare au comis vreo abatere disciplinară”.
  Nebunia PSD se pare ca este contagioasa.

 83. Buna seara !

  Inainte de a vedea ce si cum voi a va zice mai pretini, ca in ultimile zile, aproape invariabil imi vine sa trantesc jucaria din mana dupa ce parcurg primele titluri despre ce se intampla cu amarata asta de tara.

  M-am batranit, ma lasa nervii … 🙄 🙄

 84. @filadel, asta bonus ptr ca tot s-a intalnit Corlatean cu comisarul european ptr justitie ieri.
  @viq, mi-au iesit peri albi (la propriu) de cand cu idiotii astia in fruntea Guvernului. Nu trece o zi sa nu ma enervez.

 85. @clemycali, poate pentru boborul roman ei (mai) inseamna ceva , dar pentru UE „ei” sunt capra raioasa de acum

  rusii nu ii sustin pentru ca au nevoie de Germania, poate, dar, serios vorbind, o tara nou intrata in UE si cu scutul NATO pe aici – ar fi numai buna de dat exemplu de neseriozitate ca partener – si de rusi

 86. Dragii mei, trebuie sa ma mai tin si de propriile treburi. Ne mai citim. Tuturor o seara cat mai placuta.

 87. o idee inainte de plecare si la mine …

  Eu stiu ca trebuie sa vezi qui prodest in ceea ce se intampla, de fiecare data.
  IAR ZILELE ASTEA m-am tot intrebat de ce isi baga Rusia coada, incercand sa intarate, nu numai cu generalul lui peste prajit, si cu altele.

  Si ce spate au cei din usl sa faca ce au facut ?

  Un raspuns ar fi:
  – decredibilizarea Romaniei, stat nou in UE, nou in Nato, cu amplasare de obiectiv strategic in cadrul scutului de aparare antiracheta … ei bine , aceasta decredibilizare ajuta Rusiei. Si ca exemplu si pentru a dovedi slabiciunea in alegere si, in principal, in sistem, chiar si pentru UE.

  S-ar dovedi ca avansarea UE a fost grabita, si ca Nato s-a grabit, alegand tari care NU POT FI BUNI ALIATI. Chestiunea cu R.Moldova e lasata pe ultimul loc aici.

  Vom vedea, in perioada urmatoare daca acesta e planul – decredibilizarea Romaniei; functie de directia in care se indreapta lupta.

 88. E cumplit !

  Ne indreptam cu viteza timpului spre coada Europei.
  Am zgariat cu unghiile centimetru cu centimetru fiecare palma care ne-a apropiat de normalitatea societatilor civilizate si cand sa zicem ca stam si noi la masa in rand cu lumea, vin criminalii astia si ne arunca in gaura de canalizare…..

  La doar cateva ore dupa ce jigodia pleaca plin de flegme din fata forurilor europene, incep cenzura televiziunii publice si a celorlalte publicatii la care pot ajunge.
  Concomitent Corlatean-Rahat cu Mot, incepe razbunarea lui Nastase…

  Fie blestemati nenorocitii dracului, …
  …. li s-ar starpi samanta pana la ultimul urmas aparent nevinovat acum…..

  Mai bine ies .
  Nu e starea de spirit potrivita pentru ceva constructiv.
  Tot ce as vrea acum ar fi ca moartea lui Bin Laden sa fi fost un rateu.
  Nu e bine.

  Ne vedem putin mai incolo…..

  Ma duc sa iau o gura de tarie, ceva….

 89. Tot ce pot să spun este asta:

  Răspunsul instituțiilor statului de drept trebuie să fie pe măsura violenței încercărilor de distrugere a statului de drept.

  Este singura posibilitate de ieșire din impas. Există deja legi, există trădare evidentă a interesului național, există toate motivele pentru acțiune.
  Mai trebuie acțiunea.

  După aia mai vorbim de votat, de popor, populisme, parlament. Cîtă vreme parlamentul acționează împotriva statului de drept (ar fi putut demite guvernul neconstituțional) parlamentul este împotriva legii.

 90. Incredibil !!!!!!!

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/cercetarile-privindu-l-pe-sorin-ovidiu-vintu-in-dosarul-fna-stopate-de-sampetru-si-balan-270333.html

  La subiectul temei: cei doi căcați de magistrați au antecedente incredibile în protejarea penalilor. Cum au ajuns acești mafioți notorii în CSM? Jeguri useliste !!!!!!!!

  Ne omorîți cu zile fir-ar neamul vostru dispărut pentru totdeauna !!!!!

 91. Luminița Șega intersectată cu cei doi este eliminată fizic. Cristian Panait eliminat fizic după ce se dovedește că cei doi au fost implicați în dosar. Victor Ponta face legătura. În ce țară trăim????

 92. „….. ar trebui dezbătut în USL dacă diaspora să mai voteze sau nu în alegerile din ţară.
  „Eu ştiu situaţia românilor din afară şi consider că o astfel de dezbatere ar fi foarte utilă. Nu consider că ar fi o îngrădire a dreptului de vot al cetăţenilor români de afară, cât timp spun şi îşi asumă că nu mai sunt interesaţi de situaţia din România şi că nu se vor mai întoarce niciodată în România. Sunt familii de români în care copiii nu mai ştiu limba română şi nici nu sunt încurajaţi să o înveţe pentru că părinţii au luat decizia să nu se mai întoarcă niciodată în ţară”
  Semneaza europarlamentarul PSD Cătălin Ivan

  Crapati-ar dovleacu, Ivane sa-ti crape.

  Si ambulanta sa se rataceasca in noapte.
  Blestemele sa te urmareasca cat veacu’
  Trasnite-ar seninu’
  Crapati-ar dovleacu’ !

 93. Alt nebun

  „Nu este corect ca persoane care locuiesc într-un alt teritoriu, în afara ţării lor de origine, să influenţeze viaţa românilor (…) care nu au părăsit ţara natală. Cu atât mai mult ar fi fără sens să votăm la referendumul pentru suspendarea preşedin-telui. Diaspora nu trebuie să voteze la referendumul din 29 iulie„,
  a declarat Marian Mocanu fost candidat al PSD, actual lider al mişcării politice din Peninsulă intitulată „Europeni pentru Italia”

  Mocane sa pati si tu ca Ivanu’
  Plesniti-ar si tie, ciobane, bostanu’ 👿

 94. Fil

  As prefera „vorba” Sf.Ilie ca tot s’apropie.

  Si p’aia a lu’ Sf.Gheorghe

  Unde umbla mah astia cand ai nevoie de ei ????????

 95. Ușure, prin leșia dimineții,
  La ceasul când se iscă precupeții
  Am fost lovit din trecere o babă
  Ce se ivise-n calea lumii, slabă.
  Gândul, rămas în urma mea,
  O a ghicit zicând pre ea:

  În două surcele de vreasc să se facă
  Picerele tale, făptură buimacă.
  Plesni-ți-ar timpanul,
  Să n-auzi când trece traivanul.
  Să uiți la cetanii tipicul
  Și psalmii în zi de Crăciun.
  Să n-ai după masă tutun.
  Să-ți pută buricul.

  Vedea-te-aș în vreo fițuică
  Pus cu litere de-o șchioapă.
  Curge-ți-ar pe-o nară țuică,
  Pe cealaltă numai apă.
  Lăuda-te-ar Bogdan-Duică
  Și pupa-te-ar Popa Iapă!

  Răstoarne-se cerul, să-ți cadă-mprejur
  Tăria sfărmată în cioburi de-azur.
  Pornească-se vântul, când somnul începe,
  La cap să-ți necheze o mie de iepe.

  Stihia, deasupra, să macine-n gușe
  Ninsori de funingini și ploi de cenușe.
  Să latre la tine, căzut în noroi,
  Zăvozii furtunii cu coada vulvoi.
  La urmă și munții, sculați în picioare,
  Cu labele-n șolduri pornind fiecare,
  Pe creștet să-ți calce, făcându-te turtă,
  Să nu se cunoască genunchii de burtă.
  Pe tine, jivină de mare valoare,
  Te blestem s-adormi de-a-n picioare
  Și când vei cerca să mai scrii vreo sudalmă,
  Să-ți fete un șoarice-n palmă.

  La fund, călimara aproape uscată
  Să aibă și-o muscă-necată
  Și stropi de negreală zvârlind pe hârtie,
  Penița crăcită să nu vrea să scrie.
  Un dinte să-ți crească, de cremene lungă
  Întors către lume să-mpungă,
  Iar altul, de cocă și moale, atins,
  Să-l simți că te doare-ntr-adins…
  La urmă, o droaie de tipuri nefaste,
  Profund imbecile și vag pederaste,
  Să-ți strâmbe-n neștire ținuta și graiul,
  Și-n uliți să crească alaiul
  Vârtej petrecându-te-n cale
  Păcate, măscări, osanale.

  Iar tu, piază-rea,
  Nu te depărta
  De prin preajma sa.
  Dă-i în ochi albeață,
  În păr mătreață,
  În nas roșeață,
  În inimă un ceas rău.
  În piept o scoabă
  Și-n pat o babă.
  Fă din el păpușe,
  Să-l strivească-n ușe
  Fată jucăușe:

  Să-i smulgă urechea și țâțele,
  Să-i curgă prin coate tărâțele,
  Stuchi-l-ar mâțele!

 96. ba, moare fsn-ul…tipati cat vreti, e ultima zvacnire!

 97. Astazi la orele 24, la Nasul TV, emisiunea By Alexa, prietenul si colegul nostru din Timisoara, Andrei Vacaru.

 98. Viq

  Îi lăsăm pe mîna lui Sf. Ilie. Sf. Gheorge la anu.

 99. Purly
  Moare cu noi de gît dar murim și noi. Adică ne omoară prima dată pe noi și după aia moare de inaniție ca orice parazit care se respectă.

 100. Dedicația mea din Arghezi este pentru bicefalul Pontantonescu.

 101. :)))
  ma bucura raspunsurile faine, un misto decent e perfect in perioada asta.

  In alta ordine de idei…avem democratie… ne certam in draci, suntem implicati foarte multi…ne certam…esenta democratiei… ma bucur!

 102. Purly

  Iar te mîngîi pe burtă. Cei pe care-i susții tu (USL – și înclin să cred mai specific PNL) ne-au determinat să facem aceste declarații care nu au fost necesare în timpul celorlalți pe care tu îi dezavuezi.

  Nu te supăra dar în această logică tu susții PDL fără să știi. 😆

 103. Ma bag si eu:
  Si bube si puroaie sa dea peste voi, sa va alunge neamul, sa crapati in nevoi.
  Eu incerc, pe cat posibil sa nu-i mai aud/citesc. Am in dotare neuroni si coronare la care tin si de care mai am nevoie.
  Tot un grup de comando…
  ……………………………………………………………………………………………
  E clar ca pontaguvernusl vor face TOTUL ca sa il demita pe Basescu. Toti sunt turbati si au inebunit. Oamenii astia sunt iadul iadul. (Doamne, iarta-ma!)
  O contra-lovitura de stat nu-i posibila?

 104. Purly

  Mars d’acilea, ca am niste draci de intri la pierderi colaterale in regim preferential.
  Da, sunt de acord ca fara sa gasim suficienti oameni intregi la minte care sa inteleaga ce se petrece, Romania este terminata. Noi suntem prea putini momentan sa putem face ceva. SI avem nevoie de orice mana de ajutor pe care o putem gasi.
  Dar trebuie sa fiu de acord si cu faptul ca dovedesti zilnic ca tu nu te poti numara printre recuperabili. Ca o faci pentru ca esti parte din sistem sau esti pur si simplu prost, chiar nu importa. Dar daca dupa toate cele ce se petrec acum nu esti in stare sa te trezesti la realitate, nu meriti timpul consumat.
  Nu poti gasi perle in toate scoicile. Unele sunt pline doar cu materia aia gelatinoasa si usor scarboasa…..
  A ma apuca sa mangai una d’asta, sa o descant si sa-i cant din Porumbescu sperand ca o sa creasca o perla acolo, este cea mai elocventa dovada ca m-am ramolit.

  Sunt mai mult decat deschis dar am si eu limitele mele.
  Avem nevoie de oameni care sa vrea sa asculte, sa vrea sa inteleaga, sa vrea ceva mai bun in tara asta, nu sa o distruga.
  Nu e cazul tau.

  Cand lucrurile vor reveni la ceva cat de cat normal, poate vom avea timpul necesar sa mai filosofam pe marginea prapastiei, dar asta este tot mai putin probabil.
  Daca cele mai mari jogodii din istoria contemporana stranse sub steagul USL vor duce dezastrul pana la capat, eu mi-am pierdut tara.
  Imprejurare in care faptul ca am pierdut un amic opozant va conta fix zero.

  Pur si simplu ati inceput razboiul.
  Nu va mirati acum ca se lasa cu victime.

 105. Mih

  „O contra-lovitura de stat nu-i posibila?”

  NU, ca noi sntem …. democrati !
  Noi stam si asteptam sa se aplice legea.
  Dupa ce o da Ponta prin OU.

  Sa ne spanzure pe toti de limba.
  Da’ sa fie frumos, cuminte si legal !

 106. Atunci sa-i salte naibii pt „evaziune fiscala” ca pe Al Capone, ca asa ar fi democratic.

 107. cand toti cei mari stiu cine esti
  cand toti iti stiu planul , de acum
  iar tu continui, totusi
  si esti politician
  … atunci altcineva iti tine spatele
  iar romanii vor fi sacrificati
  in concluzie
  sa speram pentru bine
  dar sa ne pregatim pentru rau

 108. Pe surse: Victor Ponta va fi debarcat de PSD în max. 48 de ore. Informație neconfirmată și greu de crezut. Probabil că idiotul va fi stros la maximum și abia apoi îi vor suci gîtul.

 109. Mihail Neamtu
  22 minutes ago via mobile ·
  In pauza publicitară la emisiunea Realitatea TV, Dan Șova s-a apropiat de urechea mea și, cu o privire fixă, a început următoarea incantație: Neamțu hitleristule, fascistule, Neamțule, hitleristule, hitleristule, fascistule… Ad nauseam. A durat cam cât de o pauză publicitară. Ca și Bănicioiu, Negoiță Robert sau Mazăre, omul ăsta e în prin Parlamentul României, prieten cu Victor Viorel Ponta, votează legi, dă interviuri, are permis de conducere și, mai ales, pregăteste viitorul României sub umbrela USL. Horror.

 110. Invazia dementilor turbati.
  Ceva, ceva tot e cu 2012…Cel putin in Romania.

 111. Or experimenta rusii vreo arma psihologica pe ei…

 112. guvernul terorist ne face k.o.

  azi am fost in a 11.a zi in PV.

 113. Mih

  și la experimentele astea trebuie un minim IQ altfel rămînem la Pavlov și salivare.

 114. eu cred ca ipoteza ca planul sa fie instrumentat (planificat,finantat, etc) din afara are sanse mari sa fie adevarata. nu stiu cum putem sa vedem unde suntem, pe care plan

  deoarece si pe unul (instrumentat din afara) si pe celalalt ( arhitect varanul ) – multe gesturi se potrivesc

  chiar debarcarea urgenta a lui Ponta (oricum terminat politic) se potriveste ambelor ipoteze

  nu stiu, sa fim atenti , se va vedea unde ne indreptam IN SECUNDA in care poporul va fi instigat impotriva UE

 115. Eu ma retrag.
  Pana la urma va fi bine. Eu asa zic. Cu democratie, cu contra-lovitura, cu comando, cu vot, nu stiu, dar va fi bine. Poate cu noi dosare…
  E prea mare disperarea uslasilor si parca si „spatele” lor incepe sa dea semne in acelasi sens, ca au inceput sa se expuna…
  Si inca ceva: daca uslasii nu s-ar da inapoi sa tarasca Romania dupa ei in cel mai negru hau, Basescu NU ar face si NU ar permite asta! Si daca spun „Basescu”, spun si aliatii lui (si ai nostri).

 116. Fruntea sus, sansele sunt de partea noastra!
  Noapte buna si somn odihnitor!

 117. Sa ne mai pierdem vremea cu comentarea CV-ului d-lui Ponta si cu descoperirea inca unei minciuni grosolane din acest CV, poate sa para o frivolitate in contextul evenimentelor la zi, care depasesc cu muuult in gravitate si consecinte minciunile „universitare” deja cunoscute si dovedite in cazul acestui personaj.
  Dar daca am trai in normalitate, aceasta a treia minciuna ordinara, ar avea relevanta ei si, cu siguranta, consecinte pe masura:
  http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Ponta_si-a_mai_inventat_un_masterat_0_735526826.html

 118. In realitatea aberanta, halucinanta in care traim azi, natura si dimensiunile evenimentelor la care asistam si in care suntem inclusi, devin tot mai clare.
  Ceea ce ieri putea fi considerat mai degraba o banuiala, o supozitie, oricat de intemeiata ar fi fost, capata astazi contururile tot mai clare ale ale certitudinii dovedite, argumentate concret.
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/rusia-intra-in-jocul-suspendarii-presedintelui-270370.html

  Dependenta energetica de RUSSR a altor tari si Scutul American Antiracheta, acestea sunt doua subiecte de MAXIM interes la Moscova.
  Pe ambele probleme, prin pozitia adoptata, prin sustinerea si promovarea fara echivoc a solutiilor favorabile Romaniei, prin aliantele construite si consolidate de presedinte la nivel UE si NATO cu partenerii europeni si americani, Traian Basescu a devenit un pericol al interesului rusesc de dominare economica si geostrategica in zona,care trebuie inlaturat cu orice chip.

 119. Mesaj MRU – ICCD:
  „Mihai-Razvan Ungureanu…”

  Dragii mei,

  Perioada reflecției a trecut. E timpul să schimbăm actuala clasă politică! E timpul pentru un alt mod de a face politică!

  Primul pas l-am făcut. Am creat Inițiativa Civică de Centru Dreapta. Reacția voastră a fost extraordinară. Zi de zi ne-ați contactat pe e-mail, la telefon, pe rețelele de socializare, dar și direct la sediul nostru din București și ne-ați arătat, prin mii de mesaje de susținere, că suntem destul de mulți pentru a nu fi ignorați.

  Consider că este timpul să ne cunoaștem față în față! Începem, în această perioadă, o serie de deplasări în țară pentru a ne întâlni cu susținătorii noștri.

  În zilele următoare vom fi prezenți în Cluj, Arad și Timișoara, după următorul program:

  Cluj Napoca – Vineri, 13 Iulie 2012, 16.30-18.00, Hotel City Plaza.

  Arad – Duminică, 15 iulie 2012, 16.30 – 18.00, locația va fi confirmată.

  Timișoara – Luni, 16 iulie 2012, 16.30 – 18.00, sala Adam Müller-Guttenbrunn.

  Așadar, vă invit să ne cunoștem! Vom fi și mai mulți și, împreună, vom schimba modul de a face politică în România.

  Cu drag,

  Mihai-Răzvan Ungureanu,
  Președinte și fondator Inițiativa Civică de Centru-Dreapta”

 120. viq, io vreau sa nu mai vad ministrii lui iliescu la putere…ca imi e rusine…pt asta lupt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s