Guvernul „una spune, alta face”

Deși s-a angajat în fața ambasadorului american că va pune capăt intenției de a organiza un mini recensămînt pentru actualizarea listelor electorale, guvernul Ponta continuă acțiunea în stilul binecunoscut.

Faptul că Victor Ponta a transformat vorba veche în „una spune alta face” în mod de guvernare nu trebuie să mire pe nimeni. Așa cum nu trebuie să ne mire nici faptul că prefecților li s-a trasat sarcina completării numărătorii până în data de 24 august iar pentru București data limită este de 27 august. La rândul său, Ministerul de Externe, a anunțat că va începe demersurile necesare „pentru a stabili numărul cetăţenilor români care deţin un drept legal de şedere în ţara de reşedinţă şi care au împlinit 18 ani până la 29 iulie 2012”. Cum va reuși acest lucru MAE îmi este extrem de greu să înțeleg. Nu toți românii stabiliți în străinătate au pașaport de cetățean român stabilit în străinătate, singura dovadă cât de cât reală a numărului de cetățeni români care nu mai locuiesc în țară. Nu toți cei plecați la lucru în special în Spania și Italia și-au schimbat pașapoartele și domiciliul. Pentru românii aflați în străinătate Guvernul nu poate apela la administratorul de bloc sau la nea Vasile, vecinul.

Strategia USL este extrem de simplă. În primul rând, prin continuarea referendumului (în ciuda angajamentelor internaționale) dovedește că nu îi pasă de reacția comunității internaționale. În al doilea rând se dorește cu orice preț scăderea numărului românilor aflați pe listele electorale în tentativa de forțare a mâinii CCR pentru validarea referendumului. În caz contrar, căci este posibil ca Curtea Constituțională să se mențină pe poziții, USL va urla că a învins moral și să refuze convocarea Parlamentului pentru ca acesta să ia cunoștință de decizia CCR forțând astfel continuarea interimatului lui Crin Antonescu.

Cât ar dori USL-ul să dureze acest interimat? Cel puțin până în octombrie, când îi expiră mandatul procurorului general, astfel încât USL să numească un om „de casă„, un personaj care să protejeze clica sponsorilor infractori ai USL. Iar maximal până după alegerile generale astfel încât viitorul premier să fie numit tot de Crin Antonescu. Înclin să cred că varianta maximală este cea pe care merge în prezent USL. Și asta dintr-un motiv extrem de simplu. Traian Băsescu ar putea nominaliza un alt premier în cazul unei victorii substanțiale a USL (ceea ce este greu de crezut că s-ar putea întâmpla în acest moment) în timp ce Crin Antonescu îl va nominaliza tot pe Victor Ponta indiferent care va fi rezultatul alegerilor și indiferent cât de fragilă ar fi poziția acestuia în interiorul PSD și fără preocupare pentru faptul că izolarea politică a premierului echivalează cu izolarea politică a României. Aș merge chiar mai departe și aș spune că pentru scopurile „oamenilor din umbră” ai USL o izolare cât mai temeinică a României ar fi chiar ideală.

Clemy

117 responses to “Guvernul „una spune, alta face”

 1. Bună dimineața !
  Clemy, cred că trebuie să învățăm limba rusă.
  Ce francofonie, rusofilie !

 2. @carmen, buna dimineata. Eu sper ca jocul inca nu a fost jucat si mai putem iesi din mizeria asta. Eu doar atrag atentia asupra unor scenarii posibile. Trebuie sa fim pregatiti ptr a putea lupta in consecinta.

 3. Buna dimineata!

  Clemy,

  Guvernul Ponta, USL, interimatzu’ si toti ai lor (la vedere, sau din „umbra”, de aici sau de departe) au „meritul” de a se stradui (din rasputeri) de a asigura „stabilitatea”…
  Stabilitatea MINCIUNII, IMPOSTURII, INCOMPETENTEI, TICALOSIEI, HOTIEI, URII etc. Caci in asa ceva sunt priceputi si consecventi…Pt asta au fost pregatiti, asta stiu sa faca, asta fac 👿

  Sa-i destabilizam!
  Pe ei, pe ei, pe mama lor! 😈

 4. Carmen,
  Nu-i nevoie, translatorii sunt asigurati „din partea casei” 😈

 5. @mih, asa este. Ei fac ceea ce au facut intotdeauna. Si s-au bazat intotdeauna pe faptul ca adversarul se da batut rapid. Trebuie sa le aratam ca am invatat si noi ceva. Adevarul este unica metoda prin care ii putem destabiliza.

 6. Salut doamnelor! 🙂

  @Carmen, pentru început, uite cum poți să-i „feliciți de origine”: «iob svaih materei!» ( ‘mama lor! 😉 )

  @Clemy, sper că ticăloșii nu se inspiră din temerile noastre!

  @Mih, așa domniță, ca la peluză!!! 😀

 7. @old, nu se inspira din temerile noastre dar sunt mai tenaci si mai disperati decat am crezut noi.

 8. Buna dimineata!
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-cavalerii-apocalipsei-995839.html

  Căci această generaţie învechită-n rele, reacţionară, antioccidentală a crescut cu răbdare, de-a lungul vremii, o nouă, şi mai înspăimântătoare promoţie. Sunt căţelandrii tari în colţi careau venit recent la putere în România. Amorali, narcisici, cinici, îi cunoaştem deja cu toţii prea bine. Am putea spune că formează, după remanierea guvernamentală, grupul statuar al celor patru cavaleri ai Apocalipsei: Victor Ponta, care s-a construit toată viaţa pe sine din bucăţi furate de la alţii, care minte cu fiecare respiraţie, care s-a-mpodobit cu titluri universitare false, care a dovedit de două luni încoace că nu poate nici forma, nici conduce un guvern, care-a arătat o obrăznicie nelimitată faţă de personalităţile Europei. Titus Corlăţean, un robot politruc. Dan Şova, un antisemit sfidător. Şi, „în fruntea tuturora, oastea să şi-o recunoască”, omul care fără să fi făcut nimic în viaţă, fără nici un merit personal, fără sprijin popular, cu o inapetenţă proverbială pentru efort, cu o singură idee fixă în cap, a ajuns preşedintele, fie şi interimar, al nefericitei noastre naţiuni: Crin Antonescu. Inşi fără conştiinţă morală, în stare de orice ca să-şi atingă scopurile.
  Nu e de glumă cu ei. Aceşti oameni nu sunt nici paiaţe, nici marţafoi, nici gâşte. Sunt cavalerii întunecaţi ai Apocalipsei. Au pus ţara pe foc ca să ia puterea şi, dacă nu-i vom opri, vom vedea şi mai departe lucruri de care să ne ferească Dumnezeu.
  Iliescu, Năstase şi Voiculescu ilustrează simbolic alianţa postdecembristă dintre comunism, Securitate şi corupţie.”

 9. „Atunci cand premierul plagiator numeste ca ministru pentru relatiile cu Parlamentul pe un negationist dovedit al Holocaustului, riposta trebuie sa fie rapida si fara urma de ambiguitate. Sa adaug ca senatorul PSD Dan Sova este absolvent de istorie (pe langa drept), asemeni presedintelui interimar Crin Antonescu care l-a confirmat in functie. Avem de-a face cu ceea ce Andrei Plesu numeste obscenitatea publica. Salut aici, de asemenea, protestul societatii civile si al unor intelectuali in legatura cu aceasta numire strigatoare la cer. Cine tace, consimte.”

  http://hydepark.ro/articol/articol/impotriva-obscenitatii-publice-cine-tace-consimte-1023.html

 10. @luminita, buna dimineata. Te ingrozesti cand vezi cata lipsa de responsabilitate si lacomie zace in ei.

 11. Nenorocitii astia au mai mizat pe ceva: pe faptul ca doar ei isi pot permite incalcarea cuvantului dat, incalcarea regulilor, a legilor, a Constitutiei si statului de Drept, adica un joc cat se poate de murdar. In schimb, ataca tot ce nu le convine si astfel boicotul e „antidemocratic”, dezvaluirea marsaviilor pe care le fac ei „dauneaza” imaginii Romaniei si nu marsaviile etc.

 12. @mih, categoric si asta au facut dintotdeauna.

 13. Oldule,
  Ce peluza, ca as intra in teren sa le-o „zic” contondent, de la obraz :mrgreen:

 14. Trebuie calm si umor, nu au cum sa cistige, pe termen lung. Nu mai merge cu double talk, double standards. Dar nu au ce face, in acest moment.

  Ati observat declaratia lui Ponta despre Reding si Barroso:” … am un angajament foarte clar, in care am spus ca numirea noului sef al DNA si a noului procuror general, pentru ca doamnei Kovesi ii expira mandatul la sfarsitul lunii septembrie, se va face doar in baza unei proceduri transparente de selectie a celor care vor sa candideze pentru aceste functii, si imi voi respecta acest angajament.”

  Dupa precedentul cu referendumul, se poate crede ca o va schimba pe Kovesi si va declara ca procedura a fost transparenta.

 15. „Președintele interimar este victima unei confuzii pe care o răspândește pretutindeni în jurul lui: el crede că pe 29 iulie au avut loc alegerile prezidențiale și că 80 la sută dintre cei prezenți la vot l-au ales președinte al României.”

  http://www.contributors.ro/editorial/pre%C8%99edintele-inchipuit/

 16. „Disperarea de a ajunge in fruntea tarii cu orice pret, manevrele din umbra pe care le-a facut cel care il dirijeaza, Dan Voiculescu, manevre prin care se urmareste controlul asupra justitiei, nu mai au nimic din ceea ce inseamna o confruntare politica dupa reguli.”

  http://www.contributors.ro/editorial/gol-si-fudul/

 17. „USL, prin intermediul membrilor CCR subordonați (Gaspar, Toader, Predescu) dorește să le ia dreptul de vot celorlalți judecători ai Curții Constituționale și apoi să-i dea afară, urmînd să fie înlocuiți cu oameni fideli puciștilor. USL dă afară pur și simplu judecătorii Curții Constiuționale care nu votează așa cum vrea USL.”

  http://www.blogary.ro/2012/08/puciul-impotriva-curtii-constitutionale/

 18. @mih, cand le-a pasat comunistilor de reguli? Niciodata. Platim acum pretul ptr faptul ca Emil Constantinescu nu i-a dat pe mana justitiei pe complicii lui Cozma. Trebuia taiat capul PSD si poate asa am fi avut azi un partid de stanga acceptabil si nu haita asta nesatula de golani.

 19. Din partea mea sa se duca dreaq si Basescu si Antonescu si toti.Niciunul nu e bun.Duca-se dreaq cu toti.

 20. La o demisie de onoare
  de Neculai Constantin Munteanu
  http://www.revista22.ro/la-o-demisie-de-onoare-17015.html

 21. @mih, am citit. Se pregatesc de inca o ilegalitate. Nu le pasa de consecinte si vor tara tara asta si poporul asta vegetal intr-o rapa din care ne vor trebui ani de zile ca se ne cataram inapoi in randul statelor civilizate.

 22. fac un recensämand cu liste si nr., indirect fac o escrocherie

  ce o vor folosii si pt, toamnä, listele vor fi gata stampilate ,

  vor frauda färä griji. ESCROCII LUCREAZÄ INAINTE

  mi-a dezvälui cineva.

 23. Copii, ma retrag. E tarziu. O zi buna tuturor. Nu va lasati provocati si, mai ales, nu va pierdeti speranta.

 24. Somn usor, Clemy, cu multumiri pt articol, urari si sfaturi 🙂

 25. Radu Stroe, „ministru de legat”, face presiuni asupra CCR cand afirma ca erata e un fals. Nu e de competenta sa si nici a USL sa decida asta… 👿

 26. Dragi copaceni! 🙂 🙂 🙂
  am o mica ferestra ca sa va impartasesc parerea mea-luata sau nu in considerare de voi –

  Regret profund ca nu aminteste nimeni de lupta pe care o da PDL-ul in aceasta crancena batalie.Sunt singurii parlamentari care au legitimitate si se pot pronunta legal si legitim asutra masinatiunilor usliste ,inclusiv in parlament.
  L-am demonizat pe Vasile Blaga pana la anihilare ,dar el s-a dovedit foarte activ in demolarea tuturor ilegalitatilor comise de USL.

  Va trascriu pozitia sa in urmatoarea interventie.

 27. „USL a declansat operatiunea de epurare electorala si a trecut la raschetarea listelor electorale. Pentru USL, alegatorii sunt o masa de manevra care poate fi marita sau micsorata in functie de interesele de moment ale trioului Ponta-Antonescu-Voiculescu. Va anunt ca primarii PDL nu vor fi partasi la incalcarea legii si a unei decizii a CCR. Primarii PDL vor transmite exact listele solicitate de CCR, adica acele liste actualizate pana la data de 11 iulie 2012, potrivit legii”, a precizat Vasile Blaga.

  ul in care Guvernul instrumenteaza aceasta noua actiune abuziva, prin memorandumuri care au valoare de lege, prin adrese si circulare, arata cat de las este Guvernul Ponta, se foloseste de primar in incercarea de a pacali Curtea Constitutionala”, a afirmat liderul PDL.

  ” El a mai spus ca obiectivul guvernului USL este sa deruteze CCR, punandu-i in fata mai multe date contradictorii, si ca, dupa ce a pierdut referendumul, Victor Ponta si ceilalti lideri USL au decis sa modifice numarul de alegatori si sa-l faca mai mic, pentru a-l pastra de Crin Antonescu la Cotroceni.”

  Este cat se poate de adevarat!Ma oripileaza ideea ca un Stroie,Dusa cauta votantii decedati,votanti fara identitate,casatoriti sau divortati iesiti din identitatea cetateneasca,…..dar,niciun cuvant despre tinerii care au implinit varsta majoratului(chiar daca acesta e minim).
  Sa va dau un exemplu din familie:fiica si ginerele au domiciliu in Germania,dar n-au renuntat la cetatenie romana ,ei nu participa la alegerile din landul german.Ei devin cetateni fara drepturi electorale?

 28. Mih,
  cum am mai spus timpul imi este limitat.Sper ca parerea mea sa conteze,macar intr-un final.
  Nu descifrez inca unde si cum au gresit Rus si Dobre de sunt urmariti penal.Din stenogramele interceprate rezulta altceva:n-au vrut sa fie partasi la mistificarile listelor electorale.Dar lasitatea lor,plecand intr-un moment critic si lasand adjunctii sa decida nu poate fi iertat.

 29. filadel,
  va fi interesant sa aflam cine a facut plangerea penala impotriva lui Rus(considerat omul piratului) si a lui Dobre(inocent pana la lasitate) ,ambii ridicati in slavi de partidele lor.Mare-i gradina ta,Doamne! 🙂

 30. Rus:”eu nu semnez niciun om in plus sau in minus”
  Nu e evident?

 31. ei nu stiu , cä au mai multe dovezi contra lor.

  uslinosi ticälosi.

 32. Daca vreti sa ma ignorati constant,nu am alta solutie decat sa va spun Adio.Eu mi-am facut datoria,cu toata problema mea de sanatate si alte mici interferente din viata mea personala.

 33. Salut, salut, @luminita, @dora, @filadel
  Dora 🙂
  Iti dau in mare parte dreptate. Am inca ceva rezerve, dar nu mai e mult timp si ne vom mai lamuri. Oricum, prezenta PDL alaturi de ICCD si celelalte formatiuni este cel putin necesara (suna putin cinic, dar doar suna). In plus, acum au ocazia sa recupereze ft mult din increderea pe care au pierdut-o strict pe mana lor. E o sansa pe care de ei depinde s-o fructifice cat mai bine. Cat despre cei care nu vor gasi lucruri de apreciat, e opinia lor…
  In privinta lui Rus si Dobre, ne vom mai lamuri, de asemenea, cu timpul.
  Dpmv sunt membri PSD/USL si asta e destul…

 34. Servus 😀 .
  Pot sa-mi dau si eu cu parerea:
  Telefonul lui Rus a fost ascultat cu acordul si la cererea lui 😀 . Pentru orice eventualitate, ca sa nu-si petreaca batranetile in panaie 😀 .

 35. Dora, Dora,
  Nu pleca si nu spune „adio” ca eu nu accept 😀
  Si eu „vorbesc” cu mine de multe ori (nu e chiar placut, recunosc), dar ma gandesc ca ceilalti or fi ocupati cu altele, nu te gandi nici tu ca e vorba de ignorat.

 36. …in puscarie, na… 😀

 37. Gino,
  Tot ce se poate.

 38. Doamnelor,
  intram cand putem si stam cat putem, la iarna vom vedea 😀 .

 39. Dora,
  Ca sa nu fie gresit inteles:
  cand am spus „incredere pierduta strict pe mana lor”, m-am referit la ce isi pot asuma ei, nu m-am referit si la excesele de critica din partea cealalta (excese reale si ele).

 40. Abia astept sa vad ce mai zice „cetateanul” Traian Basescu (si cand isi vor inghiti liberalii tote marlaniile, toate badaraniile…)

 41. Mi se pare mie sau chiar se întîmplă? Mă trezesc din coșmar?

 42. Filadel,
  Nu stiu cand… dar se apropie…noi iesim, ei vor intra 😈

 43. Eu vreau sa vad cum il scot pe Crin de la Cotroceni, ce camasa va imbraca cu ocazia aia 😀 .
  Si daca masina va fi chemata prin 112 sau va fi una privata, cum deja ne-am obisnuit 😀 . Rus le stia pe astea, ar fi fost bun acum…

 44. Pucistii isi muta „terenul” in interiorul CCR. Vor sa fie ultima lor lovitura. Si eu sper sa fie ultima…care sa insemne si esecul definitiv al loviturii de stat.

 45. Gino,
  As merge pe un modelul clasic…

 46. „Domn: Ce s-a vorbit la tele-conferinţă, este instigare la infracţiune… aia a PNL-ului. Pe bune!
  Dobre Victor Paul: Da, sunt convins.”

  Discuție între PSD-iști. Cred că e destul de edificator despre ce va urma.

 47. Muuuicaaa, mor gorjenii pe capete (sau pe liste?)…40000 in 10 zile…ramane pontanacu fara judet…

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/angajatii-mai-s-au-inregistrat-40000-de-morti-in-gorj-judetul-lui-pontanu-are-cum-su-9959.html

 48. Grup infracțional organizat – check !

 49. Diagnostic avem, asteptam sa se aplice …tratamentul 😈

 50. rämane poata singurul locuitor in gorj

 51. Mih,
  sigur ca este necesara coagularea Dreptei si asta in jurul structurilor deja existente ale PDL-lui.Sunt multi activisti credibili,integri si de buna credinta in acest partid hulit pana la gretosenie din partea inamicilor si „amicilor”Fara logistica pusa la dispozitie de PDL in alianta cu cateva organizatii prietene cum s-ar fi desfasurat campania lui Base?
  Din pacate mi-a revenit o oarecare neincredere in M.Neamtu dupa prestatia sa la OTV.Cu exceptia sustinerii ideii ca,presedintele ales trebuie sa-si incheie mandatul,n-am receptionat nicio aderenta la Platforma de dreapta,din contra o retinere suspecta fata de aderarea la programul politic al pedelistilor si al ICCD a lui MRU.Am surprins o manifestare de orgoliu si din perierea partidului(bine situat in sondaje)Al PP-DD-ului.Nu m-ar mira o alianta subterana intre cei doi.Subliniez si o alta pozitie declarata de economistul Biris ,aliat o vreme cu NR si care si-a declinat colaborarea fiind atasat de programul lui MRU.Am si eu „antenele”mele care reactioneaza la impresii vazute si simtite pe viu. 🙂

 52. Dora
  bună intervenție. Sînt și eu pe-aproape. 🙂

 53. Dora,
  …Ce sa zic…iar ni se suprapun „lungimile de unda” 😀
  In ultima vreme m-am gandit ca e bine sa fie toti impreuna…si sa fim, ca ne includ si pe noi, poporenii de rand. Nu m-am mai gandit la alte alea…
  Da’, ca si „dragostea dintai”, nici indoielile si semnele de intrebare dintai nu dispar cu totul…Iar acolo, mai la varf, ma gandesc ca „cernerea” se va produce dupa ce trecem de hopul cel mare. Si probabil ca ambitzurile marunte sau nejustificate, oportunismele mai ieftine, frustrarile perturbatoare ale unora si ce-o mai fi pe acolo, isi vor gasi locul binemeritat, mai la margine, mai afara…
  ‘Om trai si ‘om vedea…Pe fagasul de normalitate sa ne vedem 🙂

 54. oldhashu, să fii convins că în casa mea între 4 pereți le zic și de mamă și de tată. Am grijă să nu mă audă cei de la CNCD.

 55. Vezi, Dora, eu sunt doar un om simplu si ma informez din ce gasesc in presa si din ce vad in jurul meu, plus filtrul personal care e prin tartacuta, prin inima, prin suflet… Pentru mine conteaza uneori si lucruri poate, mai putin importante…In cazul lui Blaga, de exemplu, nu pot sa uit episodul cu caschetele date de pamant in fata Cotrocenilor (nu insist). In cazul lui MN tin minte niste hohote de ras care m-au surprins neplacut, gentile lui Udrea care nu pot fi argumente de dreapta si… mai ales afirmatiile despre Basescu (pe astea nu le iert). Poate sunt subiectiva…Da’ poate nu 😛

 56. „Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, i-a cerut vineri premierului Victor Ponta, sa depuna toate eforturile pentru a respecta independenta judecatorilor Curtii Constitutionale in fata „alegatiilor de presiune si de intimidare” „

 57. @Dora,
  Intru văd ce scrie și câteodată fac comentarii. De cele mai multe ori nu mi se răspunde.
  Clemy, Mih și, astăzi Old, îmi răspund.
  Într-o dimineață cineva, nu știu cine este Mihaela, m-a apostrofat brusc.
  Toți suntem cu nervii întinși din cauza celor ce trăim.
  De cele mai multe ori mă simt la fel ca și tine numai că, vrem sau nu vrem, singurii care au păreri asemenea nouă sunt pe blogurile acestea.
  În viața reală majoritatea sunt bătuți în cap adică antenizați.
  Adevărul este că spre deosebire de useliști noi nu suntem liberi profesioniști.
  Ai dreptate cu Vasile Blaga dar tot nu-mi inspiră încredere.
  Era ministrul de interne atunci când s-a strigat de către polițiști
  „ ieși afară , javră ordinară ”.

 58. Carmen 🙂
  Daca ar putea vorbi peretii…mama, ce as mai rosi… 😳 😛

 59. DW:
  ”Termenii aceştia războinici în care se exprimă preşedintele interimar nu sunt întîmplători. Recent, Crin Antonescu a afirmat public că dacă USL nu ar fi iniţiat procedurile de demitere a lui Traian Băsescu, la toamnă ne-am fi confruntat cu violente manifestaţii de stradă. De unde ştie Antonescu acest lucru? Probabil că acesta este planul doi al încercării de acaparare a puterii, pus la cale împreună cu Dan Voiculescu”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/deutsche-welle-microbul-puterii-l-a-cuprins-fara-scapare-pe-antonescu-995975.html

 60. Carmen, Mih, Dora

  îmi cer scuze dacă nu răspund întotdeauna. În momente ca acesta pur și simplu nu mai am timp fizic. Vă rog să mă credeți, fără dovezi, că citesc absolut tot ce scrieți.

  În legătură cu stînga și cu dreapta este sănătos să-i susținem pe cei care ne reprezintă cel mai bine dar și mai sănătos să ne păstrăm un gram de independență față de fiecare în parte. Important este să fim noi uniți. Asta produce uniune între ei.

  Cred c-am fost fost nedefinit la maxim. 😆

 61. Filadel
  😀 😀 😀 (mi-a placut „nedefinirea maxima”)

 62. Balada lui Cacarau (variante multilingvistice) cam de la min 10:20

  http://inregistrari.b1.ro/view-08_Aug-2012-lumea_lui_banciu-85.html

 63. varianta spaniolä , este cea mai bunä-

 64. Theo-Nona 😀 da!
  Asteptam si variantele in engleza, germana…

 65. Barroso i-a cerut lui Ponta să dea listele de URGENȚĂ astfel ca mîine cel tîrziu CCR să ia decizia, TB să revină la Cotroceni, guvernul USL să se întoarcă la Jilava iar noi să ne reluăm viața de la zero că oricum plata vine. Și va fi grea de tot.

  Luați-l pe Ponta de pe mine că-l omooooor!!!

 66. Interimatzu’ si toti ai lui: valeeeaaa!!! (da’ asa, mai abrupt, abrupt de tot)

 67. Ponta și Antonescu (laolaltă cu toată șatra de țigani sovietici): VALEA!!!!!
  Înainte să vă schineze poporul.

 68. Da,Mih,Carmen,filadel! 🙂 🙂 🙂
  E cat se poate de important sa trecem peste diferentele de detaliu si sa vedem mai departe, in perspectiva (mai apropiata sau mai indepartata) sirul evenimentelor. Din acest punct de vedere analizez eu sarabanda politica la care asist zilnic si cu ochi de vultur identific „prada”. Stiti si voi, la vanatoare cad victima cei slabi si lipsiti de vlaga.

 69. Dora

  Exact ceea ce fac eu. Nu propun tuturor să facă asta. Dar mi-aș dori s-o facă. 😆

 70. filadel spune ca trebuie sa-i sustinem pe aceea care ne reprezinta cel mai bine.Sa nu fim insa carcotasi si sa-i demonizam definitiv pentru greseli omenesti ,marunte,care nu le afecteaza structura interioara de buna calitate.

 71. Tot respectul pt procurorii care, in aceste zile, lupta in prima linie pt Statul de Drept, pt Democratie si pt viitorul nostru, al tuturor. Cinste lor!!!

 72. filadel, 🙂
  zilele trecute am prezentat astrograma unor lideri politici.
  Mi-a placut „constiinta analitica” ce-l caracterizeaza pe MRU si cu care incerc sa ma identific si eu.

 73. Mih,
  nu-ti impartaseste opinia Tontul de premier.Se simte lezat ca,amicul lui „nazist”este luat la intrebari de procurori in loc sa-i urmareasca pe „hoti”,”violatori”si „criminali”.Pai,gasca uslasa nu e criminala?Nu violeaza statul de drept?Nu fura pe fata din munca noastra?

 74. Într-adevăr. Procurorii ăștia sînt niște eroi! Toată stima mea pentru ei.
  Știu ce spun.

 75. In plan politic, asta e esential:

  ” …constituirea unei forțe politice de centru dreapta capabilă să câștige parlamentarele”

  http://iccd.ro/mru-pdl-pntcd-pcd-noua-republica-si-initiativa-civica-de-centru-dreapta-vor-forma-o-platforma-de-centru-dreapta.html

 76. Dora, 😀
  Ma bucur! Iti dai seama ce greu mi-ar fi sa aflu ca Puie Monta imi impartaseste parerile :mrgreen:

 77. Mih

  dar Cuie Antonescu? 😆

 78. Filadel,
  Cuie Antonescu nu impartaseste nimic cu nimeni, „decat” totul cu varanu’ sau, stapanu’ sau!

 79. am uitat: 👿 😈

 80. Eu totuși insist: Cuie Antonescu!!! 😆

 81. Intr-adevar este foarte putin probabila o victorie substantiala a USL in alegeri , s-ar putea ca USL sa nu mai existe la alegeri …

 82. Cuie!!! 😀
  (vai, in ce hal am ajuns sa vorbesc) 😳

 83. Cuie Antenescu?E mai nasol de aceea care l-au tintuit in scaunul prezidential provizoriu,totusi. Si vor sfarsi sa manance cuiele!

  Vreau un michidut cu coarne,mie nu-mi ies.

 84. Am obosit!
  Ma var in scutece,noapte buna si vise colorate! 😆

 85. Noapte bună bravilor!

  Sînt alături de voi și România noastră!!!

 86. Noapte buna, somnorosi frumosi ce sunteti!

 87. Pupicărici tuturor! 😆

 88. buna seara prieteni

  Căcărău a pierdut.

  In veşnica maniera iliesceana, comandata de alt cacarau – voiculescu, santajandu-l pe ponta, l-a compromis – cred ca definitiv

  cum ar fi fost altcumva ? poate ponta sa fi putut recunoaste greseala plagiatului si poate viitorul lui politic nu ar fi fost direct la arhiva ?

  pe de alta parte, deoarece TOTI membrii pnl cu imagine publica l-au sustinut pe cacarau in aceasta perioada, si, de cele mai multe ori, l-au imitat, cu mentiunea ca ghise chiar si-a depasit maestrul – cred ca pnl are o mare problema acum

  psd il va indeparta pe ponta, va rupe usl cat de curand, dand vina pe cacarau – si va continua

  deja marea majoritate a celor din psd – nu mai ii vezi in fata, cum ii vezi pe toti ametitii de pnlisti

  PROSTI politicieni !

 89. Cristian
  Căcărău este deja istorie. Mai durează ore, zile, luni. You name it. Povestea s-a terminat. Over. Scheleții la dulap!!!

 90. Daca scapam – sa nu uitam! Fara UE – dar IN SPECIAL fara Germania – eram de mult la caruta pucistilor.

 91. Buna seara bravule Filadel
  o placere lupta aici la voi 🙂

 92. Cristian ( 22:25)
  Si nici fara USA…unde guverne vin si pleaca, dar aliantele raman…

 93. bineinteles MIh, bineinteles, de apreciat aliatii americani, de apreciat si prudenta FMI dar tot imi ramane in minte o Doamna ce a apreciat politica austera, dar corecta, a unui marinar…e drept, un capitan de cursa lunga, nu orice matroz 🙂

 94. SA FUGIM din acest “grup infractional organizat” va fi lozinca , de acum 🙂

 95. Concluzia mea : USL a fraudat în pene. 46,7%-le lor este cu greu 38%. S-au umflat în pene. Cu greu au 30% în realitate. Și cu asta am dărîmat și majoritatea aia … masivă.

  Ponta – you’re doomed.

 96. neamuleeeee, care mai eşti prin Gorj ?

  auzii de la ponta că în 10 zile murirăţi 40.000

  să mă ierţi, maestre Tudor, dar nu ma poci abţine sa cânt un joc ))))

  muicăăăăăă, suntem neam de piatră
  când e vorba de socoată
  suntem neam de căcărăi
  de pontaci şi de dulăi

  daca n-aveam ponţi de soi
  tragem kooondyak la noi
  căcărău daca n-aveam
  ilici in reinventam

  lista plină cand e dată
  dupa interese-i luată
  electori ca pe la noi
  sunt mişcaţi după nevoi

  Muicăăăăăă, Ponta ne-a ucis
  iar varanul stă la umbră
  am plecat după un vis
  dar avem o soartă sumbră

  … şi aş putea continua dar … se supără Maestrul

 97. Cristian
  Maestrul doarme momentan!

  😆

 98. da, Filadel, da’governu’ nu doarme

  il face pe Barroso prost … actualizat , informat, ca nici nu mai stiu cum sa ii zic )))) 🙂

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12996197-guvern-nu-are-informatii-complete-privind-listele-electorale-termenul-raspuns-curtea-constitutionala.htm

 99. Iata ce aflu, la ceas de dimineata si cafea proaspata, via blogul Sorinei Matei:

  „On August 12, Assistant Secretary Gordon will travel to Bucharest, Romania, where he will meet with senior government officials to discuss the concerns the United States has regarding recent government actions that threaten democratic checks and balances and weaken independent institutions. Assistant Secretary Gordon will also meet with members of civil society and the business community to discuss how their work plays a role in strengthening the democratic values and principles that unite the transatlantic community.”
  http://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2012/08/196326.htm

  http://sorinamatei.blogspot.ro/2012/08/vin-americanii.html

 100. Mneaţa.
  Postare nouă. 🙂

 101. cel mai mult imi place versiunea spaniolä.

  sä fiu in locul cäcänarului si plagiatorului m-as retrage imediat,

  sunt de rasul lumii, niste dementzi cu o retzea de mafiotzi.

 102. Da domnule sa ne revoltam 🙂
  Sa vina Basescu rapid inapoi ca doar a ,,castigat” 😛

 103. 11:48
  Nu pui „prea” corect problema: nu au fost alegeri, ci referendum.
  Intrebarea USL a pierdut pt ca mai mult de 50% +1 dintre romani NU au raspuns afirmativ la aceasta intrebare.

 104. Si da, multi dintre noi sustinatori ai lui Basescu, sau nu) suntem revoltati de felul in care USL incearca sa falsifice rezultatul referendumului. Indiferent cum s-ar numi presedintele ales si suspendat NEconstitutional, si referendumul (aparent democratic) si tot ce face USL reprezinta, per total, un PUCI. Iar puciul nu e nici legal/constitutional, nici legitim, nici moral, nu apartine nici democratiei autentice, nici statului de drept, nici lumii civilizate, deci a te revolta impotriva celor care urzezc si pun in practica un asemenea plan, e ft indreptatit…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s