Negocierea la tarabă a Justiției

Guvernul Ponta a trecut sub tăcere faptul că s-au împlinit 100 de zile de când a preluat oficial puterea. Nici dacă ar fi vrut probabil că nu ar fi putut să anunțe în mod triumfalist aniversarea unui prag politic la care orice guvern din lume trebuie să-și prezinte primul bilanț. Guvernul Ponta nu a făcut-o pentru că pur și simplu nu are cu ce realizări să se laude. Pentru că suspendarea președintelui Băsescu, căderea leului, oprirea finanțărilor europene, relațiile încordate cu UE și NATO pot fi orice dar mai puțin realizări cu care să te prezinți propriului electorat.

Și dacă miercuri guvernul s-a împiedicat în scandalul din jurul concertului Lady Gaga la București pentru care statul român a plătit peste 300.000 de euro dar nu s-au găsit fonduri pentru premierea premianților la olimpiada internațională de matematică, ieri, scandalul din Justiție a atins cote și mai înalte.

Pe scurt, România TV (postul lui Sebastian Ghiță) a arătat imagini filmate în care Mona Pivniceru (propunerea PNL pentru ministerul Justiției) în timp ce cobora din mașina lui Andrei Năstase, fiul condamnatului Adrian Năstase, pentru o vizită la o prietenă: Mariana Alexandrescu, nimeni alta decât fosta consilieră pe probleme juridice a fostului premier. O coincidență stranie. În orice țară civilizată o astfel de companie ar fi pus capăt oricăror ambiții politice ale doamnei Pivniceru dintr-un motiv extrem de simplu: Adrian Năstase a fost deja condamnat pentru fapte de corupție și mai este anchetat și în altele iar orice apariție a unei persoane care se dorește ministrul Justiției alături de familia și apropiații acestuia este considerată nu doar inoportună dar și un fapt menit să pună în discuție corectitudinea anchetei penale.

Și tot ieri, cotidianul România Liberă a publicat din stenogramele procurorilor care îi anchetează pe procurorii Bălan și Sâmpetru din care reiese clar care este planul USL de subordonare a Justiției. Primul pas îl vizează numirea Monei Pivniceru în funcția de ministru al Justiției, urmând ca aceasta să îi propună apoi pe George Bălan în funcția de procuror general iar pe colegul său, Marcel Sâmpetru, în funcția de șef al DNA. Celălalt pas l-ar fi reprezentat decapitarea conducerii CSM și a Înaltei Curți și înlocuirea actualilor titulari cu oameni de încredere ai USL. Pasul final al acestui plan îl reprezenta răsplătirea Monei Pivniceru cu numirea în funcția de judecător la Curtea Constituțională.

Mizeria acestui plan este uriașă dar mult mai interesant este momentul și modul în care acesta a ieșit la suprafață. Mai întâi însă merită să consemnăm faptul că existența acestui plan a fost confirmată parțial chiar de Mona Pivniceru care a recunoscut că i s-a propus funcția de judecător la CCR dar, mai ales, de insitența lui Ion Predescu care cerea ca în schimbul votului său pentru validarea ilegală a referendumului de demitere a președintelui să primească garanții că fiica domniei sale va fi numită judecător la CCR. În momentul în care presa a oferit această informație era oarecum neclar de ce bătrânul dar vicleanul fost președinte al comisiei juridice din Senat ridică astfel de pretenții. Cu dezvăluirile de azi lucrurile devin clare. Ion Predescu a aflat de existența planului și, probabil în consens cu alți lideri ai PSD, a decis că postul de judecător al CCR este prea important pentru a fi dat plocon unui om al PNL. Important este și faptul că imaginile filmate au apărut la o televiziune prietenoasă cu Victor Ponta și critică cu Crin Antonescu, o dovadă a faptului că între palatele Victoria și Cotroceni începe să se caște o prăpastie din ce în ce mai mare.

Spuneam nu cu mult timp în urmă că puciul a ajus într-un moment critic iar evenimentele ultimelor zile nu fac decât să confirme acest fapt. Grupul puciștilor începe să aibă probleme interne pentru că conspiratorii încep să aibă interese divergente și care nu mai pot fi conciliate. PSD, în special premierul Ponta, are până la urmă de guvernat țara iar fără finanțare internațională acest obiectiv devine greu și pe alocuri imposibil. În capul premierului Ponta s-au spart nu doar propriile prostii (episodul plagiatului este unul dintre ele) dar mai ales ambițiile lui Crin Antonescu care au declanșat suspendarea președintelui Băsescu și actuala criză politică. În capul lui Victor Ponta s-au vărsat și amenințările cu represaliile ale UE și ale SUA iar prețul electoral al acestei aventuri va fi decontat în cea mai mare parte de PSD și nu de PNL. Este deci evident că lui Victor Ponta i-ar conveni de minune ca Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni atât din rațiuni interne dar și internaționale. Congresul socialiștilor europeni va avea loc la București săptămâna viitoare și Victor Ponta nu vrea să fie pus în situația să explice de ce președintele ales nu și-a reluat funcția deși nu a fost demis prin referendum. În plus, cu Traian Băsescu la Cotroceni Victor Ponta are un țap ispășitor pe care să dea vina pentru propriile nereușite în actul de guvernare. Traian Băsescu este de vină pentru că Guvernul nu poate lucra, președintele se opune creșterii salariilor și pomenilor electorale, etc. Atâta timp cât la Cotroceni se află instalat Crin Antonescu, Victor Ponta nu poate da vina pe nimeni altcineva decât pe el însuși și asta nu îi stă în caracter liderului PSD.

În schimb PNL-ul, mai ales Crin Antonescu, are interesul ca Traian Băsescu să stea cât mai mult posibil departe de biroul său de la Cotroceni. Nu doar faptul că odată președintele întors la postul său pentru Crin Antonescu se cască un hiatus politic de doi ani dar și perspectiva de a-și pierde orice posibilitate de a influența candidaturile pentru alegerile parlamentare în favoarea PNL. Și pentru ca scandalurile din jurul PNL să fie și mai grele (căci nu era de ajuns prestația jalnică a fostului ministru Marga și problema Pivniceru), în atenția procurorilor a intrat și fiul vitreg al actualului ministru liberal al apărării, Corneliu Dobrițoiu.

Dumitru Samson este acuzat alături de președinele organizației PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, pentru tentativele de fraudare a referendumului din 29 iulie. Și aș fi gata să pun pariu că multe din firele pe care merg azi procurorii au fost furnizate discret de micii boiernași ai PSD satirisiți de relația păguboasă cu liberalii.

Victor Ponta nu a avut niciodată curajul unei acțiuni directe ci s-a folosit întotdeauna de interpuși. Asta face și acum când pregătește terenul pentru a-l da afară de la Cotroceni pe Crin Antonescu.

Clemy

49 responses to “Negocierea la tarabă a Justiției

 1. neat,
  este atit de sinistru tot ce se intimpla, inclusiv faptul ca puscariabilii (de la fenechiu, ponta, atanasiu……, iliescu, antonescu) asmut populatia proasta impotriva procurorilor care doar vor sa faca dreptate.

  in RL un articol f. bun de C.Cimpeanu.

 2. @skorpy, buna dimineata. Mie mi se pare firesc ca puscariabilii incearca sa incite prostimea. Este ultima lor sansa.

 3. Bună !
  „Țineți-mi pumnii ! Plec la Ploiești să rezolv problema cu repetentul.”
  M-am copiat pe mine.
  http://dictaturajustitiei.wordpress.com/2012/08/14/doamna-caty-doamna-caty-stricasi-maica-tot-invatamantul-ce-mai-vrei/
  Vă povestesc mai târziu.

 4. @carmen, mult succes!

 5. da, la naiba, si securitatea a fost holita cand incerca doar sa protejeze statul de inamicii sai… ce oameni rai sunt romanii ca judeca, rai, rai, rai

 6. sper ca nu vom fi martorii unei noi bizoniade de tip mineriada

 7. @skorpy, si eu sper ca nu vom asista la asa ceva.

 8. @wsz. Cine impeidica IN ORICE FEL exercitarea justitie devine complice. Esti deci complikce la frauda/hotie/talharie WSZ??? e penal ce faci (si o stie si idolul tau Crin sau icoana ta Ponta sau…)

 9. Inghesuiti cu dosare, interceptati de DNA si de ai lor, USL-asii au iesit de ieri in strada. Ei bine, a fost vorba de categoria fringe si freak-show gen Roxana Iordache.
  Este si asta un semn ca sunt dosare grele.

 10. bunä,

  colaborarea cu interlopii a celor din USL, este clarä,
  de aia fac turbare si vor urgent sä o punä
  pe precupeatza Pivniceru, ce este demult in colaborare cu mafiotzii USL:

 11. 😆 😆 😆

  Uitați-vă la Luju! He he he! Cine n-ar fi jenat de asemenea aberații cu spume. Ciuvicu a intrat în trepidații.

 12. Servus, tuturor!

  „Cand Dumnezeu vrea sa piarda pe cineva, ii ia mai intai mintile.”

  Uneori, se pare ca e vorba de o grozava molima …

  Chipuri schimonosite, desfigurate de ura nebuna…
  Ochi iesiti din orbite si priviri impaienjenite ce nu mai pot, si de ar vrea, sa mai vada adevarul lumii…
  Guri strambe, improscand venin, rictusuri sinistre…
  Voci disfonice, gatuite, cu corzile vocale explodand sub presiunea minciunii ce se vrea eliberata in jet, masiv, gros…

  In ’89, primul lucru care mi-a starnit totala neincredere si respingere fata de „emanat” a fost chipul, grimasele, felul in care rostea cuvintele, in care se balanganea si dadea din maini, plus acel „tovarasi” lipit definitiv pe limba de lemn…In ’90 ma intrebam cum de pot atatia oameni sa il creada pe Iliescu, sa isi puna sperantele in el, sa-l aleaga…

  Ca intr-un film horor, „regina-monstru” a facut pui…Multi, hidosi, balosi, spurcati, rai…
  Gata sa devoreze totul in cale…

  Fascinatia raului pe plaiuri mioritice… Hidos…

 13. precupeatza mincinoasä Pivniceru nu trebuie sä vinä la jzustitzie,

  si nici Alistar, cel ce are biroul in sediul PNL si afaceri cu……….ei

 14. ilescu? ce treaba are ilescu?

 15. Purly

  Chiar asa !
  De unde pana unde Iliescu in povestea asta ?

  Stiu si eu ?

  O fi de aici :

  „…Parlamentul, ca «organ reprezentativ suprem al poporului român», aşa cum este definit de Constituţie, este dator să intervină energic şi să cheme la ordine conducerea Parchetului General pentru abuzurile săvârşite, să o determine să-şi respecte atributele conferite de Constituţie!”
  Agerpres.

  …pe aici :
  „Când ne-am trezit cu armata de procurori trimisă la oameni, ce are asta în comun cu libertatea pe care am cucerit-o în urma cu 22 de ani?”, a declarat Iliescu pentru Ziare.com. „M-a scandalizat treaba, trebuie să facem ordine! Parlamentul va trebui să intervină, să acționeze. Trebuie o anchetă imediată, cu toate instituțiile implicate, Parchetul înainte de toate”.
  Ziare.com

  …pana aici :
  „….Am asistat în ultimele zile la nişte fapte, la nişte intervenţii inadmisibile ale procurorilor privind anchetarea cetăţenilor, pentru că au participat la vot. Este fără precedent un astfel de gest al procurorilor după terminarea unui referendum. Am avut atâtea confruntări electorale, alegeri, referendum şi niciodată până acum n-a intervenit Procuratura să cerceteze un rezultat”, Antena 3.

  Trei atacuri la justitie in doua zile !

 16. Buna ziua ,

  Si totusi, din teritoriu, din Dolj, din Valcea, din Mehedinti – azi am primit vesti bune. Multi dintre oamenii usl nu mai vor sa stie de aventurile sefilor de la Bucuresti.

  Inca le si convine ca liderasii , cei dintre “ai mari” si ei, s-au compromis.
  Asa ca , pana la urma, poate nu vom avea mineriada. 🙂

  Iar daca, totusi, va fi ceva, va avea o slaba sustinere in teritoriu. Oare Ponta o fi aflat si el de lipsa de sustinere de acest fel ?

 17. hai viq, plalavrageste unu si toata lumea il asculta ca pe cineva important

 18. asta e fobie nu luciditate

 19. Purly

  daca nu e „cineva important” de ce te deranjeaza ???
  Tu ai vrut detalii.
  Lasa-l focului, acolo unde ii e locul.

  Din punctul meu de vedere el e cel ce da tonul la lalaiala lu’ Tony-Mascaltzony…
  Daca vrei sa stii ce va zice interimatzu la 5, il asculti pe Ilici la 4 😀

  Dar poate din punctul tau de vedere Tony e tampit din proprie initiativa.
  Eu nu-l cred capabil.

 20. revin un pic la o reactie fireasca totusi. a teritoriului.

  la intrebarea, pusa de fiecare, zilele astea – iesim sau nu iesim ? ))))))
  raspunsul nu a fost – HAI ! pai stai, ca eu am deja, ce sa caut langa astia anchetati ?

  intr-un fel era de asteptat o asemenea reactie, ei inca au mult de pierdut local, nu sunt pe tobogan, ca cei de la Bucuresti

  pe de alta parte or fi ei mai prostuti, dar stiu si ei ca tot in UE ramanem. cum dracu’ sa mergi cu unii care acuza UE si SUA ?

  unde sa mergi ?

  iuful de dupa betia “revulutiei” trece, incet-incet 🙂

 21. Servus 🙂 .
  Nu stiu daca ati remarcat dar Codruta Kovesi le-a dat cu flit, inclusiv lui Antonescu.
  Nu am auzit niciun raspuns de la Parchetul General.

 22. Gino, e halucinant … si ar fi amuzant, daca nu ar fi tragic, cum, un fost sef de stat copiat de unul actual, chiar si interimar, unul inglodat intr-un socialism de balta, altul doar un chiulangiu – fac aceeasi greseala de neiertat in orice stat de drept.

 23. @Filadel,
  Ce fată cu bun simț era acum 20 de ani Luju !

 24. @Clemy, mulțumesc pentru urări !

 25. cum s-a inteles Basescu cu maghiarii ,azi in Covasna… 😆 😆 😆

  http://kukker.manna.ro/showvideo/3861/roman_nyelvlecke_szekelyeknek_ii

 26. Cristian,
  durerea este ca oamenii aia nu fac nicio greseala, asa vor ei sa mearga lucrurile, atata stiu, atat ii duce capul.

 27. tare clipul din Covasna 😀 😀 😀 😀

 28. Da Gino, in sensul asta greseala. Ei sunt gresiti cu totul, sunt niste pitecantropi. Ar fi fost amuzanti (cum e Vadim, spre exemplu, si DD si multi altii), ar fi fost amuzanti daca nu ar fi tragic cati romani ii asculta.

 29. 🙂 )))))))))))
  oi
  oi noi
  doi oi noi

 30. Salut !Sunt nou pe aici ,asa ca nu ma luati tare de la inceput !
  Cred ca tocmai suntem in faza de „negocieri” si „renegocieri” ,referitor la ceea ce se intimpla acum in Romania.Nu ma refer la ce se vede in tara,ma refer la ce se vede in exterior (da sunt „capsunar”!) .Rusia de foarte putine ori a respectat rezultatul negocierilor ,(chiar si atunci cand au fost convenabile pentru ea !).Si aici ma refer la negocierile referitoare la Siria , astfel cum va imaginati ca rebelii sirieni aveau acceptul la tot ceea ce fac ,avand in vedere ca Siria este zona traditional ruseasca inca de pe timpul lui Assad senior (anii ’70 !).Fara sa obtina ceva consistent nu aprobau ei planurile USA,ce fac acum impreuna cu chinezii sunt chestii de „imagine”,indelung exersate ,ultima oara anul trecut cu Libia. Ramane de vazut ce a castigat Rusia si de ce nu-i convine,sau poate ce mai doreste in plus ,de ce se preface suparata .Si nu-i strica un port in Adriatica ,sau altceva mai consistent !
  Multumesc admin pentru ca lasa backlinkurile sa treaca !
  Mai jos aveti o analiza proprie a situatiei ,precum si interviul Presedintelui la Vocea Rusiei !

  Caldura mare in portul Tartus !
  xdangels.com/caldura-mare-in-portul-tartus/

  Video integral Traian Basescu la Vocea Rusiei

  „Carui politician roman credeti ca i-ar trece prin cap sa se apere cu 24 de rachete impotriva Federatiei Ruse? Cum credeti ca un presedinte roman ar da o bucata din teritoriu in afara Constitutiei sa devina autonom sau ce credeti ca-i aici, Transnistria?” -Traian Basescu

  http://xdangels.com/interviu-traian-basescu-la-vocea-rusiei-video/

 31. offtopic, cifre
  daca in total suntem 22,25
  si pe liste , peste 18 ani – sunt 18,3
  rezulta aproape 4 milioane de cetateni intre 0 si 18 ani.
  ceea ce arata gradul de imbatranire al populatiei

  dar mai arata si aproximativ 14 – 15 milioane de romani, in total, peste 30-40 de ani.

  daca ar fi adevarat ca cei 0.45 nu sunt intre cei 18,3 – ar fi si mai tragic, ar ramane numai 3,55 milioane ontre 0 si 18 ani si atunci calculul ar duce la un dramatic 13 milioane… dar nu cred, probabil TB se inseala aici

 32. Daniel

  Personal am trecut pe la tine deja pentru materialele respective metionate aici de unul dintre cei ai casei, zilele trecute
  Esti binevenit, cu bonus pozitiv suplimentar de cel putin doua puncte :
  1. esti pre limba noastra de perceptie politica din ce am vazut pe la tine….
  2. ai inceput ins.pirat cu „..nu ma luati tare, sunt nou…” care rezoneaza haios.
  Ai stil 😀

 33. Multumesc !Personal cred ca putem face mult mai multe pentru Romania,cu conditia sa trecem de anumite prejudecati instalate in mintea noastra …De ceva timp caut oameni care sunt pentru Romania,(fara interese materiale !) ,nu nu vreau un partid (deja partidele …) ,o echipa mica ,dar isteata…cu lovituri in presa putem inclina balanta in favoarea Romaniei …de exemplu caut un bun cunoscator al limbii engleze …(cunosc doar engleza tehnica !),stiti la fel de bine ca si mine ,ca sunt multi vorbitori de limba engleza + 1.000.000.000 ,iar vorbitori de limba romana 27.000.000 …Poate trecem de stadiul de comentatori ….astept reply ,cei care doresc stiu unde sa ma gaseasca !
  O seara placuta !

 34. Cristian

  Imbatranirea populatiei este reala se pare si nu numai in Ro.
  Aici pe insula se are in vedere inclusiv cresterea varstei de pensionare datorita cresterii senificative a sperantei de viata.
  Indeobste este cunoscut ca la nivel de trai mai decent numarul de copii/familie scade pe cand sarantocii si analfabetii se puiesc ca iepurii.

  Daca se face un calcul matematic, prin raportare la durata de viata este firesc sa scada natalitatea in regim compensatoriu.
  In plus, luat la nivel global, cresterea populatiei a fost aproape exploziva in ultimile secole, chestie cae nu poate continua fara consecinte tragice pentru specie.

  Ce mi se pare mie interesant in povestea asta este maniera de abordare a activitatilor si implicare in viata comunitatii de catre cei de varsta a III.a.

  Aici din ce vad eu, dorinta de a se pensiona este mai dominanta la putorile inca tinere cu precadere care nu au muncit niciodata in viata lor. 😉
  Cei pensionati pe real, daca nu gasesc sa faca ceva pentru care sa fie platiti (sau nu au nevoie de mai multi bani) lucreaza pro.bono.
  Sunt o gramada de „charity.shop.uri” in care personalul nu primeste nici un penny pentru munca depusa. Si o fac de parca de asta ar depinde ce pun pe masa.
  Vor sa se simta utili, in lipsa unei activitati concrete prin care sa influenteze viata celorlalti din jur se simt morti social. Este poate un aspect care poate vine de la sine pe masura ce societatea se ridica pe alte nivele. Sau altcumva, dar asta e explicatia mai simplista pe care am gasit.o.
  Sau o fi chestie de educatie indusa de prin perioada postbelica..
  Nu stiu.
  Orice ii determina insa au dorinta de a fi activi pana crapa.
  Deunazi am chemat ambulanta pentru unul ce sarise bine de 70, care a picat cand voia sa urce la volan. S-a facut maro si in cateva minute era ca o vanata bine coapta.
  Cand a venit ambulanta era mort de tot.

 35. Viq
  discutie lunga. dar, ca noutate , in ceea ce priveste multi oameni civilizati, in perioada lunga de pace si de crestere economica – multi dintre ei chiar au facut si fac ceea ce le place

  si atunci, cum sa renunti, mai ales daca nu este nevoie de multe resurse fizice pentru a face ceea ce iti place ?

  eu incurajez aceasta atitudine, care tine omul activ , implicat si , in definitiv , foarte util celorlalti, tuturor „celorlalti”, nu doar oamenilor

  posibilitatea de a ajuta alti oameni, alte fiinte, nu stiu, animale, pomi, etc – creaza o uniune energetica foarte utila continuarii unei vieti echilibrate si placute

 36. A FI POLITICIAN – O PROFESIUNE FARA PRACTICIENI IN ROMANIA

  Mie imi plac politicienii care fac politica profesionist, care o practica, care mor de dragul politicii si renunta la somn si avantaje si alte alea – pentru politica.

  Nu avem pana acum decat unul – Traian Basescu. Mai trag , din spate , sa vina si altii, vad pe Macovei, vedeam pe Boc, mai vad si pe altii. DAR BASESCU ESTE EXEMPLUL.

  MAREA MAJORITATE – au un cont in banca de umplut SAU au un ego de satisfacut SAU au freza de pastrat intacta la televizor SAU jefuiesc SAU fac sex mai usor SAU dau lovituri de stat SAU au avantaje si sunt prin tot felul de firme conectate SAU … sa mai spun ?

  Marea majoritate a politicienilor romani, psdisti, penelisti, pedelisti, udemeristi, nu mai vorbesc de partide de emisiune la televizor.

  De ce il vor pe Basescu JOS, unii dintre ceilalti, pe langa puscariabilii ce isi apara PIELEA ?

  Deoarece Basescu este politicianul profesionist. Si incepe sa faca pui. Si ceilalti STIU ca daca se impuiaza – vor fi aruncati ca niste masele stricate.

  Baieti si fete, inca aveti timp sa invatati , sa o luati de la capat si … cine stie … sa deveniti si voi politicieni , intr-o zi !

  Bineinteles ca nu ii includ aici pe proaspetii viitori ratangii de puci. Astia au calcat legea intr-un asemenea fel incat nu cred ca mai e loc pentru ei in politica, de acum.

  Oricine va purta eticheta atacului la UE si NATO , la statul de drept, doar pentru a proteja niste jefuitori – va trebui sa mearga acasa la el si sa apuce de altele. Mai devreme sau mai tarziu. Aviz amatorilor ce mai doresc politica , post puci. Eticheta de a fi participat la asa ceva ii va urmari si dupa pensie.

 37. Buna (de cu foarte de ) dimineata (-n cap)!

  Asist la toata nebunia asta turbata anti-procurori si anti-DNA si ma gandesc ca furia disperata a uslasilor (+ jurnalisti, analisti, societate-aparent-civila etc.) se datoreaza in mare (sau foarte mare) masura SI efectelor pe termen ceva mai lung decat cel al trecutului referendum. Ce se face USL-ul daca nea Vasile si tanti Frosa, mai la toamna, mai la iarna, vor incepe a se codi sa mai asculte de „primarele”, daca nu vor mai simti imboldul „turistic” de pana acum, daca vor pica putin pe ganduri si retineri la vederea unei hartii de 50-100 RON., a unei galeti si una bucata tenis (a doua, dupa), sau a kilului de ulei, sau dupa caz, daca ar fi in postura lucratorului cu norma la stampila…Ca una e sa ma „cinsteasca”primarele si „ai nostri” , alta sa ma controleze procurorul la cinste si sa-mi dea judecatorul…
  Daca ramane USL-ul si cu „erodarea guvernarii” si cu prea putina „mana de lucru” in sectorul „buletine de vot, urne si stampile”?
  Asta, fara sa minimalizez, desigur, pierderile de „imagine” si de activisti cu dosar penal…

 38. „Europa, SUA, cerul, pamantul si poate chiar Dumnezeu au conspirat impotriva lui Crin Antonescu, eroul care, avand in spate 7 milioane si jumatate de voturi, lupta pana la ultima suflare pentru a invinge aceasta conspiratie mondiala si chiar extraterestra.
  Aceasta este imaginea pe care presedintelui interimar ii place sa alunece tot mai departe de realitate.”
  Ioana Ene / Rev. 22
  http://www.revista22.ro/sinuciderea-politica-a-lui-crin-antonescu-17153.html

 39. @mih, buna dimineata. Avem postare noua 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s