CCR în fața unei decizii istorice

După declarații belicoase și după un minirecensământ total neavenit și aflat în contradicție cu cererea Curții Constituționale, Guvernul Ponta a venit ieri cu câteva date. Doar puțin peste 30.000 de români au decedat sau și-au pierdut drepturile electorale (și rămâne de văzut totuși câți dintre aceștia au votat pe listele suplimentare) și peste 500.000 au actele de identitate expirate. Faptul că unei persoane i-a expirat buletinul nu înseamnă că respectivul cetățean nu mai are drept de vot și, pe cale de consecință, trebuie scos de pe listele electorale.

Nici în privința numărului românilor aflați în străinătate Guvernul nu a reușit să facă prea multă lumină. După o numărătoare ciudată Guvernul a contabilizat aproximativ 3 milioane de români care au drept de ședere în afara granițelor țării. O cifră care ar putea fi exactă dar care nu diferențiază între persoanele majore, deci cu drept de vot, și cei care nu au împlinit încă 18 ani. Cifra ridică însă alte probleme. Dacă în afara granițelor se află aproximativ 3 milioane de români cu drept de vot atunci de ce a trimis Guvernul doar 500.000 de buletine de vot la secțiile de votare din străinătate? Dacă USL nu s-ar fi opus cu cerbicie ideii votului prin corespondență poate că astăzi am fi avut o cifră mult mai exactă a numărului de votanți români care se află departe de casă. Dar USL, care vede în românii care rezidă în străinătate, doar o sursă de venit pentru bugetul statului, nu a acceptat această idee pentru că s-a temut, și se teme în continuare, de puterea votului acestor oameni care nu se duc la vot pentru o cinzeacă și nu pot fi convinși să voteze cu o anumită persoană pentru câteva zeci de lei.

Victor Ponta s-a ferit ieri să spună dacă cetățenii care se află în străinătate și cei cu actele de identitate expirate ar trebui scoși din listele electorale permanente. Onoarea de a demonstra necesitatea acestei acțiuni i-a revenit lui Toni Greblă, care într-o logică poticnită, a susținut că deși acești oameni au dreptul de vot ei nu trebuie să figureze pe listele electorale permanente. Epocal.

Toată această perdea de fum, toată acțiunea de alba-neagra practicată de USL cu listele electorale, are ca unic scop îngreunarea sarcinii Curții Constituționale care astăzi va trebui să decidă în privința validității referendumului de demitere a președintelui Băsescu. Nu știu care va fi decizia CCR. Îmi este imposibil să anticipez cum vor acționa cei 9 judecători care au preferat să amâne până acum soluționarea crizei speriați de propria lor importanță. De decizia de azi a Curții va depinde până la urmă drumul pe care o va apuca România: fie înapoi poticnit către statul de drept (dacă CCR va decide că referendumul nu a fost valid), fie către haos în cazul unei decizii neclare sau chiar în fața unei noi amânări. Vor avea judecătorii curajul să pună capăt crizei politice fără precedent în care se găsește azi România?

Clemy


 1. EXCLUSIV. DECLARAŢIE ZGUDUITOARE. Judecătoarea CCR Aspazia Cojocaru: “Eu nu vreau să fac puşcărie, să încalc legea nu pot! Transmiteţi-i domnului Predescu să lupte în continuare singur!”

234 responses to “CCR în fața unei decizii istorice

 1. Bună !
  Să dea bunul Dumnezeu ca astăzi să se termine această criză !
  Toți suferim.
  Părea invins ieri Ponta dar, parșiv cum este, nu știm la ce să ne mai așteptăm de la el.

 2. @carmen, buna dimineata. Eu pe Ponta nu-l cred nici mort. Pe el nu-l intereseaza neaparat decizia CCR cat instalarea Monei Pivnicieru la Justitie si schimbarea lui Kovesi si Morar.

 3. @carmen, si eu. Si cat mai repede cu putinta 🙂

 4. Buna dimineata…..daca,Basescu se intoarce la Cotroceni ,mai poate bloca numirile Pivniceresei Motanului..aici e toata Drama pentru ei…….nu stiu citi parlamentari trebuie sa fie pentru citirea deciziei CCR in sala,pentru ca nu specifica nicaieri ..Preda ,spunea ceva de demisia parlamentarilor USl ,pentru prelungirea perioadei de intoarcere a Presedintelui.

 5. Perioada care urmeaza nu va fi, din pacate, una de revenire la normal, indiferent de decizia de azi a CCR.
  Pana la alegerile generale vom tot avea parte de tot ce inseamna guvern si majoritate parlamentara USL. Vom avea o continua si mizerabila campanie electorala a actualei puteri, asa cum a demonstrat cu varf si indesat ca e in stare sa faca…
  Si sa nu uitam ca revenirea lui Basescu la Cotroceni, dupa o decizie a CCR de invalidare a referendumului (care, desi fireasca si legala, este inca sub semnul incertitudinii) va fi marcata de continuarea luptei anti-constitutionale a puciuriilor atat in parlament (chestia cu „va decide calea de urmat” = o mare porcarie) cat si in strada, unde se instaleaza hoarda dementului Dogaru…
  N-are rost sa spun ca validarea referendumului (varianta teoretica pe care n-o putem exclude in acest moment, oricat de aberanta este ea) ar aduce cea mai oribila situatie in care ne-am putea gasi dupa decizia de azi a CCR.
  Invalidarea ar insemna rezistenta statului de drept si a justitiei in fata loviturii de stat.
  Validarea, ar reprezenta o mare batalie castigata de pucisti (nu as spune, totusi ca ar reprezenta si victoria finala a loviturii de stat).

 6. Ceea ce am spus mai sus are legatura cu ce voi spune in continuare.

  Mi se pare extrem de important, obligatoriu chiar, ca in perioada imediat urmatoare sa vedem o Dreapta activa, prezenta in spatiul public cu mesaje foarte clare, o Dreapta angajata in confruntari, care sa depaseasca discursul moderat si anemic de pana acum. O Dreapta dura, agresiva chiar cu adversarii…
  Decizia de invalidare, revenirea presedintelui ales la Cotroceni, rezistenta justitiei, a statului de drept, normalizarea pe care o dorim, toate astea au nevoie de suportul politic al Dreptei, pt ca lupta care se da este una politica.
  DREAPTA, TREZIREA!!!!!!

 7. Nu aștept o minune de la CCR doar o decizie corectă. Singura posibilă într-un stat de drept: invalidarea mizeriei de referendum.

 8. Filadel,

  O decizie corecta in ziua de azi, in Romania, a ajuns aproape o minune…

 9. Trebuie sa recunoastem/ recunoasteti ca, [mai toate] mesajele USL din cursul zilei de ieri au fost foarte tonice pentru sustinatorii lui TB.

  „Nu am modificat nicio lista electorala, am dat doar niste cifre”
  „Nu am spus ca trebuie scosi de pe liste cei dinafara, am dat doar numarul lor”
  „Nu spunem ca cei cu actele expirate trebuie scosi de pe listele permanente”
  „Au fost gasite doar ~30000 de decedati care ar trebui scosi” (relaxant, nu)
  „Am dat si situatia din mai multe tari. Unele ne-au putut indica numarul de persoane majore, altele nu”
  „Am specificat unde a fost cazul ca verificarea s-a facut din 3 surse sau doar din 2”

  In concluzie, excesiv impaciuitorul si adormitorul:

  „Noi am dat niste date care ni s-au cerut, CCR va decide in cunostinta de cauza”

  Daca in cursul zilei lucrurile au fost calmante si le-a facut placere sa conduca discutiile spre dileme gen

  ” …
  – De ce ii scoateti pe unii?
  – Noi, nu scoatem pe nimeni, nu avem dreptul
  …”

  cu mici şopârliţe (cel mai adesea vorbind dubitativ de cei fara documente actualizate) cand dialogul incepea sa … treneze, spre seara USL a inceput sa devoaleze ca are niste argumente, adica texte de legi, romanesti si internationale cu privire la regimul rezidentei in special.

  Daca argumentele au fost bine si succint incluse in adresa catre CCR, atunci poate fi bine pentru USL. Daca nu, ma indoiesc ca judecatorii CCR vor cauta singuri printre textele de legi.

  Ce este bine in toata afacerea asta? Este ca CCR este formata din oameni integri, care judeca dupa propria constiinta si care nu raspund comenzilor politice, nu? 😉

  hi hi hi

 10. Banciu – fara sa fiu fan, aseara a fost in mare forma (in special partea adresata lui Nastase este excelenta)

  http://inregistrari.b1.ro/view-lumea_lui_banciu-85.html

 11. neata,

  21 august 2012 !

 12. [autoplagiat, fara ghilimele] frati copaceni salut. Doua reflectii: 1. RTV ieri seara, la culmea abjectiei: De ce plange Maria Basescu?. CNA de ce permite asa ceva????? 2. De ce renunta Pivniceru la magistratura? Ipoteza: nu ajungeai judecator in 1982 fara sa ti se aprobe dosarul. Ce contine dosarul Pivniceru? cine-l are? ce potential de santaj contine dosarul? Ori e ceva acolo, ori vanitatea personala, ori vreo explicatie emotionala (afectiune) sunt mai logice deact dorinta de a “face bine” la Minister. Evident poate fi si iluzia ca poate modifica justitia, neintelegand ca Ministrul este DOAR un administrator de bugete si uneori un elaborator de PROPUSE strategii. PS. OK, e acolo ca sa mazileasca procurorii (numai daca URLETUL ce se va auzi de la UE si avertismentul dat de Gittenstein lui Corlatean este ignorat), dar dupa..?

 13. @ 10:17

  Pentru cei care NE DORIM respectarea constitutiei, legilor, statului de drept, justitiei, democratiei reale etc…mesajele dinspre mitoman pot fi tonice doar daca anunta ca individul a demisionat (la trecut, adica s-a si intamplat), sau chiar ca a ajuns sa-i tina companie „mentorului”…
  Dar daca n-ai ceva mai bun de facut, bate matale campii, poate fi tonic si sa vedem cum te strofoci asa, cam prosteste si fara rost…

  Asta a fost varianta „toleranta” de comentariu.
  Avem si alte variante. Vi le putem livra prompt, repetat si indesat 😈

 14. Excelent textul/umorul lui Danilet!!! 😀 😀 😀

 15. Si textul Laurei Stefan ft bun. Ca de obicei 🙂

 16. Buna dimineata !

  mai incolo, la pranz om mai vedea cat e de buna 😉

  Nu pot alt decat sa (ma) repet : toata tevatura nu face doi bani dpdv juridic.
  Regulile de desfasurare a referendumului au fost stabilite INAINTE ca acesta sa aiba loc.
  Referendumul s-a desfasurat.
  Rezultatele s-au centralizat.
  CCR are de facut o singura trebusoara : sa constate daca desfasurarea nu a fost viciata (in cazul furtului de voturi cu camionu’ spre exemplu) si/sau centralizarea este corecta. Asta ii vine mura-n gura de la BEC.
  Daca aici nu sunt probleme, CCR constata ce e evident : referendumul nu e valabil.

  Nu se pot pune in discutie ACUM regulile stabilite, ACCEPTATE de toate partile si institutiile la vremea respectiva, dupa care referendumul s-a desfasurat deja.

  iar regula care anuleaza tot demersul USL este mentionata negru pe alb :

  „…..a) în listele electorale permanente utilizate la referendumul naţional pentru demiterea Preşedintelui României din data de 29 iulie 2012, întocmite potrivit dispoziţiilor legale în vigoare în domeniul electoral, au fost înscrise un număr de 18.292.514 persoane.”
  (Adresa a MI, înregistrată la Curtea Constituţională cu nr. 5.271 din 1 august 2012)

  Nmeni nu poate sti care ar fi fost atitudinea electoratului daca datele initiale ar fi fost altele decat cele STABILITE la acel moment.
  Ar mai fi fost boicot sau nu ?
  Ar fi iesit mai mult electorat la vot impotriva demiterii presedintelui ales ?
  …samd..
  Toate raspunsurile posibile la un munte de asemenea intrebari (ce ar fi fost daca….. ?) nu pot fi decat supozitii si nu pot argumenta nimic, pentru ca e tardiv.

  Pot fi schimbari in reguli/legi insa doar cu efect ulterior = principiu fundamental in drept.

  Orice persoana cu minimul de cunostinte juridice (dupa mine orice persoana intreaga la minte 😀 , chiar fara cunostinte juridice de specialitate) nu poate decide decat pe baza regulilor stabilite atunci, care erau in vigoare la momentul respectiv, respectiv dupa care s-a desfasurat actiunea/competitia.

  Votul corect al CCR este referendum nevalabil cu 9-0.

 17. Viq,

  Este asa de firesc, simplu, clar si corect ceea ce spui…
  Ramane sa vedem cat din Romania si cati dintre romani functioneaza si gandesc azi firesc, simplu, clar si corect…
  Daca rezultatul nu este cel normal si asteptat si dorit de oamenii cu capul la ei, ramane de vazut cum poate fi adus in limitele unei stari de normalitate (pt ca ar trebui sa existe si aceasta posibilitate)

 18. Mih

  Unul din articolele „Constitutiei Viq” suna cam asa :
  „Tot ce e corect, e simplu !” 😀 😀 😀

 19. Viq,

  Da, Asa e! (cu „A” de la Adevar 🙂 )

 20. Altii simt nevoia sa explice, sa explice, sa explice…

  „Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a trimis CCR o adresa semnata si de Petru Filip (presedintele Senatului) in care explica modul in care trebuie citite datele trimise de Guvern – surse parlamentare. Adresa nu fusese solicitata de CCR”

  Si au facut-o, se pare, in numele parlamentului…care NU e in sesiune si nici nu am auzit sa se fi intrunit in sesiune de urgenta, sau cum ii zice…

 21. „(…) Puciliștii au însă ordin să facă orice – moarte de om, moarte de lege, moarte de buletin, moarte de țară -, numai să nu plece Crin de la Cotroceni. Pur și simplu Antonescu nu vrea să mai plece din Palatul pe care-l ocupă abuziv.
  Cum să plece? De-asta a rămas el repetent la Facultate? De-asta a chiulit o viață-ntreagă? De-asta a pretins el c-a fost la revoluție în Tulcea? De-asta n-a mai citit nicio carte, după cum a mărturisit? Poate a jucat cărți, dar atât. Adică după ce-a ratat tot ce se putea rata, să rateze și președinția? (…)”
  Tia Serbanescu/Revista 22
  http://www.revista22.ro/la-curte-17218.html

 22. 9.30 – Judecătorul Tudorel Toader a declarat, la intrarea în sediul CCR, că decizia judecătorilor ar putea fi amânată.

  Este Toader „coada de topor” ????

  Numit de Camera Deputaţilor, Tudorel Toader (64 de ani) a fost numit funcția de judecător la Curtea Constituţională la propunerea Camerei Deputaților. Numirea sa ca judecător a fost propusă de către Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal.

  De revazut : „….Magistrații Acsinte Gaspar și Tudorel Toader au modificat hotărârea CCR..”
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/surse-magistratii-acsinte-gaspar-si-tudorel-toader-au-modificat-cele-doua-hotarari-ale-cc-9956.html#ixzz1v9ZaRcPe
  EVZ.ro

 23. CCR spune ca Tudorica a fost nascut de mama lui proprie in martie 1960, ceea ce-l face „SpeedyGonzales” la varsta crono-logica.
  .
  Sau poate are 64 numa’ la creiere … 🙄

 24. ok, deci iese cu pietre… mama ma-sii de democratie fara vot!

 25. „…..Orice individ fără studii, dar cu o fărâmă de raţionalitate, pricepe că dacă nouă oameni se adună să voteze ceva, iar regula de decizie este 2/3, atunci există două posibilităţi: ori ai majoritatea de două treimi şi propunerea trece; ori nu, şi atunci cade. Ca în orice Parlament din lumea asta unde se cer 66% pentru adoptarea unei legi speciale: ai voturile, sau nu le ai, fără cale de mijloc…”

  Citiţi mai mult: SENATUL EVZ: Antonescu: militanţi, vă ordon, începeţi decimarea, sporiţi confuzia – Opinii EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/SENATUL-EVZ-Antonescu-militani-v-ordon-ncepei-decimarea-sporii-confuzia-997246.html#ixzz1v9j9NZaN
  EVZ.ro

 26. REFERENDUMUL A FOST INVALIDAT! Traian Băsescu rămâne la Cotroceni

  Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online > Evenimentul Zilei > EVZ.ro http://www.evz.ro/index.html#ixzz24AltMJWg
  EVZ.ro

 27. Interimatzu anunta conf. de presa de la sediul PNL…

 28. Presedintele ALES de doua ori, suspendat NECONSTITUTIONAL de doua ori, REVINE LA COTROCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Antonescu si Ponta sa-si ia naibii doagele din strada!
  👿 👿 👿

 30. criza nu se va termina astăzi, din păcate. cine crede că lucrurile, amânate şi aşa prea mult, se vor limpezi, este fie optimist, fie naiv.
  mai avem de tras… şi preţul nu e deloc mic.

 31. @ psi
  Salut!
  Asa e, mai avem de tras…
  Dar mai bine sa tragem cu Basescu la Cotroceni… 🙂 🙂 🙂

 32. Victorie!
  CCR il trimite pe CaCaRau inapoi in lada cu excremente a cotoiului Felix!
  Inapoi la scoala, repetentule!
  Ne-ai disperat destul, schizofrenicule!

 33. Sper ca procurorii sa mearga pana la capat cu dovedirea fraudelor de la referendum!!!

 34. Am pierdut 10 euroi !!!
  Traiasca esecul !!! 😀 😀 😀 😀 😀

  Gino te contactez pe mail pentru numarul de cont.
  Abia astept sa platesc 😀 😀 😀 😀 😀

 35. psi,
  lasa pesimismul, te rog!
  Victoriile mici si dese- cheia marilor succese!
  Cotoiul Felix sa-si cheme de urgentza Zambilul la latrine!
  Iar Zambil sa puna steagul NATO inapoi, in stanga pupitrului prezidential,
  de unde a latrat mai mult decat i-ar fi permis legea penala!

 36. „Urmeaza ca decizia Curtii sa fie citita miercuri in Parlament si apoi Traian Basescu isi preia prerogativele de presedinte al tarii. Parlamentul NU poate refuza citirea deciziei in Parlament, iar Guvernul NU poate bloca publicarea acesteia in Monitorul Oficial. Nici NU se pot intarzaia aceste proceduri deoarece atunci LOVITURA DE STAT ar fi pe FATA, iar fondurile europene si toate imprumuturile contactate de Romania vor fi blocate. Daca acest flux financiar este intrerupt, Romania intra in incetare de plati, iar plata pensiilor si salariilor NU mai poate fi facuta pentru luna septembrie deoarece NU mai sunt bani.”
  (RL)

 37. Viq,
  te imprumut io cu 5, ca sa te recuperezi mai repede, hihihi!

 38. Psi
  Adevărat. E o victorie cu gust amar. Însă nu noi am declanșat-o.

  Justiția și statul de drept merg mai departe. Asta e victoria cea mare.

 39. PUSCARIABILII LA PUSCARIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 40. Psi

  Pai tocmai asta-i spilu’ :rol

  Daca CCR se kkr pe ea la faza asta nu mai aveam nimic de facut.
  Abia acum avem de munca 😦

  Dar ASTA e semnalul ca justitia poate sa-si faca treaba nestingherita. Chiar dac-ar fi sa urmeze oricine, de la Felix la Basescu si retur, cred ca NIMENI nu mai poate rasturna infaptuirea justitiei in Romania.
  Este primul si cel mai important pas spre o societate normala.

  Alea cu stanga/dreapta/centru/oblic sunt pentru timpurile viitoare.
  Acum trebuie curatata societatea de jigodii.

  Sa vedeti vaicareli si chiraituri cu poale-n cap ca chivutele prinse cu televizoru’ sub fuste….

 41. PUCISTII SA DEA SOCOTEALA PT TOT RAUL FACUT ROMANIEI SI ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 42. Dau o lada de bere la tot blogul.
  Maine va dau sampanie. 😆 😆

 43. SI-AU RUPT DINTII! 😈

 44. Luminita,

  iti dau o mana de ajutor 😀

 45. Sa-mi ziceti si mie cand „ceteanul obisnuit, cu bluza albastra” o sa dea o declaratie de dupa gardul garajului, ca sa ma uit la tv.
  Vreau sa-l vad daca e fericit. 😆

 46. Mih,
  asa, asa… 😛
  Dar io Heineken la sticla de sticla am.

 47. Mih,
  corect,
  CaCaRau si Toanta sa-si ia doagele din strada!
  Iar CaCaRau sa puna la loc steagul NATO, bestia naibii de repetent puturos!

 48. Luminita,
  Bem din sticla, nu-i problema…
  Problema e ca _cacaraii (gen Ghise) au inceput sa bata campii (de nebuni de furie cu spume ce sunt)

 49. MRU:”Salut deciziile Curții de a scurta termenele de la 12 septembrie la 31 august și apoi la 21 august, semn că a dorit să pună capăt crizei politice în care a fost antrenată fără voia ei și pe care ar fi putut să o prelungească.
  Decizia de astăzi de invalidare este o decizie normală, firească, care ar fi putut fi luată încă din 2 august, dacă nu ar fi fost vasta operațiune de intoxicare a Curții de către instituțiile statului deturnate de USL. USL este singura responsabilă atât pentru criza politică și instituțională profundă, cât și pentru prelungirea ei cu încă o lună, accelerând regresul economic.”

  Un comentariu corect al lui MRU , dealtfel salut pozitia sa discreta in perioada in care CCR a dorit decenta si liniste in perioada deliberarii curtii.

 50. Ma rog, „a incepe” e un fel de a spune…
  Acum, legat de hotararea CCR si acel „parlamentul hotaraste calea de urmat”.

  Dar sa luam o pauza de la declaratiile cacarailor…

 51. @ andrzej,

  Ai dreptate.
  Dar cred ca de acum, MRU, ICCD si tot ce se mai alatura Dreptei trebuie sa dea dovada de combativitate, sa iasa la atac („gratie” USL, au si vor avea la ce) si sa taxeze dur toate porcariile uslinosilor.

 52. Mih, si eu ca fortele de dreapta ar trebui sa inceapa sa aiba initiativa. De fapt in cei 22 de ani de „tranzitie” fortele de dreapta nu au facut decat sa astepte ocazii pentru a spune ceva. Mai cred ca tactica de a merge pe „gresala adversarului” este paguboasa.
  Miscarea de dreapta ar trebui sa capete curaj si sa provoace evenimente nu doar sa astepte conjunctura.

 53. andrzej,

  Fff corect! Subscriu la ce spui.

 54. Completez;
  asa e, Dreapta trebuie sa vina cu initiative si stiu ca MRU va face acest lucru. Discursul sau a fost constant unul constructiv, de perspectiva.

 55. Si vor veni, cu siguranta, si cu solutii optime la problemele pe care le avem 🙂

 56. KK.raKtitza coruptiei a luat un bocanc in botic.

 57. Viq,
  suuuuuupeeeeer! 😛 😀 😛
  I`m Popeye the Sailor Man!!!!!!

 58. Purly ne-a adus lada de la Luminita 😀

 59. Da’ cu sticlele ce-a facut? 😛

 60. Pucisti din toate structurile, carati-va!
  Inapoi in cotloanele voastre!
  Procuratura v-a luat urma.

 61. ACUM SÄ VEDETZI CHELÄLÄIELI; TÄVÄLELI; SMÖRCÄIELI

 62. Mih,
  le-a baut de necaz. Si din rutina obisnuintei, hihihi!

 63. Luminita

  Popeyeul nost face istorie.

  Si superhaios e faptul ca n-a avut nicicand in cap o asa chestie !!!!
  Marturisesc ca in ultima vreme am crezut ca nu mai poate tine pasul.

  M-am inselat.

  CEILALTI nu prea pot tine pasul cu el.

 64. Super the Sailor Man! 😀

 65. Viq,
  lada mea era verde.
  Si avea 24 de sticle, arme Frau, deh, hihihi!
  Plastografie de plagiat. Cacialma! 😆

 66. Parca vaz ca Ponta surubareste acum ceva la tastatura Monitorului Oficial, ca s-o declare defecta si sa mai ceara o amanare pana la publicarea deciziei CCR.
  Intre timp o sa solicite o secera si un ciocan de la Vocea Moscovei, par avion.

 67. Cacarau a luat act si va respecta…
  Dar hotararea e nedreapta pt ca bla, bla, bla…

 68. SAlut, Luminita, Viq, Mih,Theo-nona, si ceilalti!…..
  Cred ca MRU, ar trebui sa plece la drum cu un partid, nu cu asociere a miscarii de dreapta.
  Cred ca un partid mic dar activ care sa intre in parlament este solutia. Asociatii vor veni ulterior si va fi necesara o triere drastica a celor care solicita asocierea.
  Mai sunt putine luni in care se poate injgeba un partid cu structuri solide in teritoriu, astfel incat e greu sa crezi ca initiativa lui MRU va fi reprezentata in parlamentul viitor, dar nu imposibil. Acum se pot testa viitoarele aliante, iar daca acestea se vor dovedi vi si cu influenta vor merita sa acceada la pozitiiile la care tintesc.

 69. Chiar daca respecta decizia CCR si TB redevine presedinte, pt cacarai nu mai e presedinte si nu il recunosc de presedinte, zice kaka-mal

 70. Adica ce zicea theo:
  „CHELÄLÄIELI; TÄVÄLELI; SMÖRCÄIELI”

 71. Nebunu’, la balamuc!!!

 72. Ha, ha, ha!
  nu se retrage din politica pt ca …ca ca …

 73. Luminita,

  O vor insurubarea pe Temnicereasa urgent, probabil e deja in drum spre Cotroceneni…
  ….. ca tot urgent trebe sa-i schimbe pe Morar si Kovesi… probabel din mersul masinii…. prin teleconferinta….

  Interimatzu tre sa fie furios la culme ca nu mai poate dormi pana vine Popeye. Are de semnat, de demis, de inlocuit…..
  Si pun pariu pe paharul meu gol contra lada aia a ta ca in viteza asta vor face gafe monumentale.

  Iar ciocanelu’ justitiei e cat barosu’……

  Sa nu-mi spuneti mie „Viq” daca nu se lasa cu procese la cele mai inalte paliere.

  Sunt foarte curios ce gaseste piratu cand o veni acas din concediul fortat.
  Prin ce borcane cu magiun si-a bagat Crizel boticul si ce chiloti murdari a lasat pe calorifer…..

 74. De azi, nebunu’ ex-interimatz devine haiducacu…

 75. Mih,
  unde-l vezi pe Kakarau?
  nu poci pentru ca sa ratez sa-i mai vad moaca de oligofren ratat.
  Zi-mi, sa ma uit si io!

 76. Nebunu’ indeamna populatia Da-ista la revolta

 77. Andrzej, salut!
  MRU si-a exprimat deja intentia de a face iute un partid pe structura ICCD.
  Gasesti la el pe site mai multe.

 78. Intrebat daca s-a consultat cu ponta, zice ca nu (inca, ma rog)

 79. kkakarau, are un discurs absolut gretos, dezarticulat si manipulator. Acest individ este o otrava, un ins toxic pentru Romania si romani.
  Dejea antonesu voloseste limbajul de lemn:nou”, asemanator cu cel folosit de ceausescu in anii ’80.

 80. Viq,
  prevad ca diseara o sa apara Kakarau cu oala de noapte pe cap la latrina 3, ca sa-si exprime starea de facto in care l-a adus nebuneala de a se crede presedinte.
  Iar Galmea o sa-i tina nadragii, astaaaa, oala,
  pardon, isonul.

 81. El nu inghite povestea cu economia afectata de suspendare…
  N-are rost sa mai povestesc, o tine gaia-matzu cu continuarea luptei impotriva lui TB

 82. Luminita

  Pai unde altundeva decat in gaura de canal
  http://www.antena3.ro/live.php

 83. Salut!
  Dpua lucruri asteptate:1.Decizia Curtii,care s-a produs in favoarea presedintelui nostru.Am avut emotii mari si inca nu mi-au trecut.
  2.Am asteptat reactia psihopatului Antonescu.Doamne iarta-ma,omul acesta trebuie pus in camasa de forta.Va respecta decizia cu majoritate calificata,dar vede Armaghedon cu revenirea :diktatorului”,care vrea sa desfiinteze toate partidele cu exceptia PDL.Pana unde va merge cu declaratiile acest nebun?

 84. Servus 😀 .

 85. Pentru kkakarau nu conteaza nimic din cei ce spun ca acesta criza induce costuri enorme pentru Romania si romani inclusiv luarile de pozitie ale lui Mugur Isarescu.
  Omul acesta este bolnav.
  – Recormanda protestul”legal” ale celor nemultumiti.
  -Acuza „tonele de mizerii” ale presei pro Basescu(?), uitand ca media felixista face acest lucru de ani de zile..

 86. Luminita,

  Felix te-a ascultat, Crizel vine la 21:30.

  Olita vine la 21:00 s-o probeze si redactia, precum pantofiorul Cenusaresei, poate-poate…..

 87. Dora, 🙂
  servus si scuza-mi limbajul: va merge pana-n strafundul intunecat al trecutului fetal propriu… 😈

 88. Cartitele din CCR care au luptat pentru USL :

  Tudorel Toader (PNL)
  Ion Predescu (PSD)
  Acsinte Gaspar (Ion Iliescu)

  Rusinea justitiei romanesti la cel mai inalt nivel.

 89. Dementa senila sau nebunie agresiva ?

  „….Ghişe: BĂSESCU POATE FI DESTITUIT, dacă Parlamentul decide că nu e obligatoriu cvorumul la referendum..” .!!!!!

  Adicatele Parlamentul Penalilor sa destituie presedintele !!!!!
  Adica …. 🙄

  Astia vor cafteala si baga batu’ prin gard sa ne intarate….

 90. Daca as fi CSM, nu as pune pe ordinea de zi discutarea demisiei din magistratura a timniceresei decat dupa publicarea in MO a deciziei CCR = intoarcerea lui TB la Cotroceni.
  Da’ recunosc, nu sunt CSM 😛

 91. Andrzej,
  am ascultat si eu o bucatica din kktul debitat de Zambil adineauri,
  iar el a avut neobrazarea psihoida de a pronunta „presa finantzata de Basescu”, frate.
  Asa ceva nu se face.
  Basescu nu finanteaza presa, asta e clar pentru orice nene din Isaccea.
  Kakamal e descalificat, e purtator ilegal de buletin.

 92. Blaga declaratii (B1)

 93. Stimata Redactie,
  am un comentariu la spam.
  Mentionez ca nu contine link.
  Cu stima si consideratie. 😆

 94. Dementa nu este declansata de senilitate ci de disperarea celor care, disperati incerca sa scape de puscarie.

 95. Blaga zice ca joi ar fi sesiune extraordinara in parlament pt a lua act de decizia CCR

 96. Orice declaratie a pdl ar trebui sa se concentreze pe problemele de guvernare, economice si sociale , sa lase in urma episodul suspendarii. cred ca asa se poate castiga electoratul si nu pe galceava sterila.
  USL trebuie atacat pe problemele de guvernare restul ramana in seama istoricilor.

 97. „Domnul senatorul Antonescu este suparat, dar asta nu-i da dreptul sa instige lumea”, zice Blaga.
  Dar procurorii?
  Dar specialistii psihitri?

 98. „psihiatri”, desigur…

 99. Parerea mea este ca si dreapta care acum incerca sa se dezmeticeasca, ar trebui sa aiba un discurs cat mai critic( argumentat) si adus la nivelul electorarului cel mai needucat, cu explicatii si solutii.

 100. Gasca liderilor USL, in frunte cu crizatu’ s-au dus la prim-mitomanu’ guvernamintal…

 101. Mai mult ar trebui ca acesta contraofensiva ar trebui ACUM si continuata cu obstinatie pana la campania electorala de peste trei luni.
  Asta este parerea mea.

 102. Acum PNL- Voiculescu preseaza PSD.

 103. Va doresc o zi buna!

 104. Nebunia devine colectiva.
  Fenechiu :

  ” – …nu ne impiedica nimeni sa reluam procesul de suspendare al lui Traian Basescu, sa il suspendam pana cand acesta intelege sa plece…
  – Veti avea nevoie de o incalcare flagranta a Constitutiei, adica Traian Basescu….
  – Nu e nevoie de asa ceva, el prin simpla lui prezenta la Cotroceni incalca Constitutia asa ca…..”

 105. Mih,
  degeaba se mai duce Zambil cu gaska la prim mitomanul.
  Mai bine isi amintea ce i-a spus Basescu despre telefonul cu butoane si s-ar fi dus sa apese pe ala negru , al patrulea din dreapta.
  I s-ar fi varsat oala de noapte in cap si-si revenea instantaneu la starea lui normala, de somn cracanat.

 106. Viq, Relu Fenechiu poate fi inteles, puscaria e mai aproape decat domiciliul inscris in cardul de identitate.
  El poate spune tot ce crede ca poate spune, doar , doar o scapa.
  Pentru noi ceilalti e important este ce se poate spune in favoarea legii, astfel incat acesti infractori sa fie incarcerati.
  Eu cred ca orice declaratie publica facuta de acesti infractori nu este decat o dovada in plus ca trebuie inchisi pentru multi ani.

 107. Viq,
  Fenechiu se chinuie demult sa-si tot amane termenele de judecata, are procese grele pe rol.
  Q.E.D.

 108. andrzej , 15:31,
  a mai crapat un drac. 😛

 109. Viq,

  Molima dementei colective joaca tzontzoroiu pe circumvolutiile libelabarilor de multa vreme. Acum e o acutizare a starii cronice cunoscute…

 110. Da, urata combinatie: puscariabilul dement cu imunitate parlamentara

 111. Relu Fenechiu, si acel „scopit” fost ministru al justitiei Chiuariu sunt pateneri( complici) in multe afaceri de „famiglie”).
  Noroc pentru prestigiul moldovenilor daca MRU vafi ceea ce ne dorim sa fie.

 112. Cacarau a plecat de la guvern. Oare stie soferul drumul spre Balaceanca?
  Sau il duce la „spa” la Grifco, sa se relaxeze putin?

 113. Mih,
  Sa-l duca la Glina!

 114. Luminita, sper sa crape toti dracii…
  Atentie in continuare fiindca dracii din pdl tind sa se umfle pe o victorie care nu este, nu a fost si nu va fi decat meritul presedintelui Basescu.

 115. Mih,

  good point !
  SI se prea poate ca acest lucru sa se si intample.

  Pentru ca vezi tu, desi sistemul e inca plin de carcalaci, vana dominanta pare sa fie cea despre care vorbea piratul. Ori, daca curentul apei e suficient de puternic incat sa dea sensul de curgere, aia pot face doar valuri si ici-colo mici vartejuri turbionare, dar nu mai pot influenta directia.
  INDIFERENT pe ce post sunt insurubati !!!!

  Spuneam cu ceva timp in urma ca daca justitia nu vrea sa mai fie incalecata NU VA MAI FI !
  Aia din interior care mai incearca s-o dinamiteze, vor pica ca popicele.
  Poate nu toti odata, dar de scapat nu vor scapa.
  Protectoratul politic pica si el odata cu initierea drumului catre temnita a respectivilor mafioti,

 116. … eu mai astept iesiri spectaculoase din clich-uri politice cu marca Basescu, dar daca dreapta nu se va articula si nu va iesi cu un mesaj puternic, coerent si cu priza la masele largi de alegator atunci….

 117. Wiener Zeitung: „Pentru Guvernul Ponta, întoarcerea preşedintelui suspendat va fi un coşmar”

  😀

 118. De Văzut
  Antena 3 și Mircea Dogaru organizează, “spontan”, “înc-o revoluție”
  Costin Andrieş / ILD

  http://inliniedreapta.net/lavedere/antena-3-si-mircea-dogaru-organizeaza-spontan-inc-o-revolutie/#comment-65752

 119. OK, am terminat monologul, ne mai vedem cand o vrea cCel de Sus.
  Cu simpatie, Andrzej!

 120. Pontanacu va face si el o declaratie (dar nu impreuna cu crizatu’).

  Andrzej, cam toti monologam pe aici…impreuna 🙂
  Cu simpatie si din partea mea, imi va face placere sa te mai intalnesc 🙂

 121. Dragii mei copaceni, 😆
  va vad pe toti entuziasmati, si e firesc dupa batalia inegala dusa pana acum cu borfasii din grupul infractional organizat.

  Din putul gandirii mele la cald:
  -psihopatul Crin, suntem cu totii de acord asupra acestui aspect ,se pozitioneaza ca lider al opozitiei in continuare
  -se lupta mai departe,nu cu criza si instabilitatea economica si politica, ci cu cosmarul vietii sale ,pe nume BASESCU.
  -este clar ca cercul sustinatorilor sai se ingusteaza,raman pe pozitie protejatii si luptatorii din prima linie:Hasotti,Nicolaescu,Ghise,Mihalache,Fenechiu,Stroe,Calimente,UioreanuRestul…cred ca asteapta debarcarea sa pentru esecul lamentabil
  -nu vrea coabitare,crede ca el a castigat lupta .ascunzandu-se dupa 7,5 mil de romani care au votat DA.Tampitul naibii,n-a fost competitie intre el si Basescu ,se afla intr-o grava eroare.In 2009 n-a trecut de turul doi,la generale n-a fost capabil sa adune mai mult de 9000 de voturi,intrand in Senat de pe locul 3 asa era legea atunci si i-a convenit..Cu cine se crede ca se lupta,idiotul?
  -mi se pare ca tot timpul doreste sa-i ia fata premierului,iesind inaintea acestuia la declaratii.Pe mine nu ma intereseaza problema,sa-si scoata ochii cat vor! 🙂
  ps.Sper sa-mi luati in consideratie o parte din gandurile mele. 🙂

 122. Imi place ce spune Plesu:”Traian Basescu este politician de anvergura cosmica”…..si de ce nu? N-a pierdut nicio batalie politica,in ciuda marsaviilor puse la cale de adversarii sai.

 123. ponta: ” respectam DAR, decizie nedreapta, impotriva legilor democratice si impotriva majoritatii absolute (???) a populatiei, referendum legitim, bine organizat, presedintele TB ilegitim din 29 iulie (parca era deja)”
  Plus, atac la „o doamna judecator” care a trecut de partea lui Basescu.
  Etc…..

  JOS BORFASII USL!!!
  JOS ponta si antonescu!
  PUCISTII sa dea socoteala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 124. Servus, Dora 🙂

 125. Musai, da’ musai ca la parlamentare sa castige Dreapta!!!

 126. Ponta si Antonescu trebuie sa PLECE din politica romaneasca. SA DISPARA impreuna cu toti cei asemenea lor.
  Sunt cu adevarat TOXICI pt Romania!!!

 127. Nu ma asteptam la o pozitie contrara din partea lui Ponta.Avem aceiasi vinovati fara vina-judecatorii,serviciile si milioanele de romani ignorati si scosi din drepturile lor.
  Un singur lucru nu inteleg:ce naiba mai vorbesc de „regimul Basescu?” Un singur om este considerat detinatorul puterii.Ei unde sunt? N-au puterea?N-au guvernul(in curand si pe Mona cea neprihanita la justitie),n-au prefecti si primari,n-au Mo.la discretie,Parlamentul?Ce vor si gainile din batatura satenilor?

 128. Mih,
  trebuie sa luam in considerare cu cea mai mare responsabilitate presiunea exercitata de „batalioanele”uslase conduse de Dogaru.
  Trebuie sa fim pregatiti pentru orice provocare si gata sa iesimin strada,la nevoie.

 129. Dora,
  Trebuie atacat tot ce este normal, tot ce functioneaza normal.
  Daca Basescu apartine acestei normalitati si daca de opt ani de zile a luptat pentru aceasta normalitate (reforme de sistem si ale institutiilor statului, justitie independenta si puternica, buna pozitie in relatiile cu partenerii UE, NATO si USA), trebuie improscat ordinar impreuna cu tot ce a reusit si impreuna cu toti cei care s-au alaturat acestui demers si efort de normalizare si de realizare a unei democratii REALE.

  USL, prin lideri si sforarii din umbra sunt si raman TRADATORI de neam si tara. TREBUIE sa dea socoteala pt asta. Doar atunci vom avea liniste sa ne vedem de viata si viitorul nostru si al copiilor nostri.

 130. Interesanta declaratie:

  Aspazia Cojocaru, judecator la CCR, pentru EVZ: Eu nu vreau sa fac puscarie, sa incalc legea. Transmiteti-i domnului Predescu sa lupte in continuare singur!”

  Am porcait-o pe A.Cojocaru,ce s-a intamplat? In spatele puscariasului care a amentat-o se afla USL?

 131. Dora,

  Este ft posibil ca in strada sa fie provocate violente si haos. Nenorocitii astia, puciurii naibii, au asta in plan si nu vor renunta s-o puna in practica.

 132. Dora,
  Indirect, prin „reprosul” pe care i l-a facut ponta acum, in timpul declaratiei de presa („o judecatoare a trecut de partea lui Basescu”), cred ca dovedeste de unde au venit amenintarile…Cazul e in ancheta parchetului.
  Vom avea raspunsuri si la episodul asta…
  Si nu numai…

 133. Mih,
  concret, vreau sa stiu ce trebuie sa facem pentru restabilirea sau mentinerea normalitatii(tot ce tine de demersurile lui Base)?
  Avem de demontat in toate pozitionarile noastre ca pe langa cei 7,5 mil.mai suntem si noi.

 134. Dora,

  E timpul ca MRU, ICCD, Dreapta sa iasa din transee si sa se implice direct in „evenimente”. Cred ca asa trebuie. Si asta va fi si modul in care vom gasi raspuns la intrebarea ta. Sansele unor reactii spontane si razlete, fata de atacurile organizate ale USL, sunt minime.
  Si noi trebuie sa fim organizati si acesta ar fi, cred, la acest moment, rolul Dreptei, al liderilor ei.

 135. Mih,
  tu stii ca zile in sir am vrut sa merg la vot pt.”NU”.Am inteles ,in extremis” strategia si m-am conformat.In ziua referendumului era aici si fiica mea care dorea sa voteze cu doua mani pt.Base,greu a inteles de ce nu trebuie sa mergem la vot.Cred ca greu au inteles si romanii din diaspora,asa au aparut cei aproape 1 mil. de Nu-uri.

 136. Si inca ceva. Trebuie sa ramanem uniti, sa tinem legatura, sa ne informam permanent si sa fim pe faza daca apar initiative care merita atentie.

 137. Asa s-a intamplat si in cazul meu.
  Eu am tot sperat sa apara mesajul pt o atitudine unitara, care a si venit.

 138. Inteleg ca ponta a declarat ca decizia CCR este „ilegala”.
  Deci, pucistii nu renunta…
  Cred ca au pierdut ultima sansa (daca au avut-o) de a scapa de rigorile legii. Indivizii astia TREBUIE sa PLATEASCA pt TOT RAUL facut Romaniei.

 139. kkrau, nu ne pare rau!!! kkrau vai de c….l tau! kkrau, jos si partidul tau!

 140. Mih, 🙂
  sigur ca e rolul Dreptei din acest moment.
  Parerea mea,sa nu ignoram batalia legala dusa de pedelisti in aceasta luna.Nu voi accepta minimalizarea rolului pe care l-au avut ei,in ciuda linistii asternute cand e vorba de ei.Nu dau nume,i-am urmarit indeaproape si mi-am dat seama de entuziasmul si determinarea lor in apararea piratului.(nu discut interesele proprii,salvarea imaginii dupa ura dezlantuita impotriva lor),constat si nu le pot face reprosuri categorice ,nici unele refutabile.
  Eu care m-am aliat cu ei in 2004(ce-i drept datorita liberalilor) ,nu-i pot nega sau abandona,cu atat mai mult cu cat liberalii s-au dovedit tradatori,lupi in blana de oaie,neocomunisti mascati si aparatori ai securistilor-turnatori , pe care i-am urat cu toata puterea

 141. cinic,
  sa-ti fie gura aurita! 😆

 142. Dora ( 16:59)

  Iti impartasesc aceste opinii. 🙂

 143. Mih, 🙂
  sunt perfect de acord ca trebuie sa ramanem UNITI in orice situatie.Din acest motiv nu voi accepta injurii la adresa acelora care au luptat efectiv pe baricade in aceste saptamani de cosmar.Sa ramanem lucizi si sa fim capabili a alege graul de neghina 🙂

 144. Mih, 😆
  ma bucur nespus ca am un aliat de nadejde in tine.Unele controverse sau neintelegeri ,aici la copac,m-au derutat ,m-au descumpanit,m-au determinat sa spun uneori „ancora”la postari si comentarii ……desi spatiul acesta imi este f.drag de la inceputuri(la fel si gradina Norei si blogul lui tibi).Probabil ca uneori par ambigua,prea concilianta ,nu-s p-rea combativa si acida…..dar,nimeni nu-mi poate reprosa ca tradez cauza normalitatii si al singurului reprezentant(pana in acest moment) al democratiei romanesti,dragul nostru „pirat” pe nume Basescu.

 145. Buna zi, prieteni ! 🙂

  2012 – anul renasterii Justitiei Romane.

  Daca ceva ar trebui consemnat in acest an, ce putea fi de trista amintire pentru istoria democratiei in Romania – este FAPTUL INCONTESTABIL ca Justitia Romana a renascut.

  Schimbarile se vor face de sus in jos si strict pe nivel profesional. La nivel politic ea mai poate fi chinuita, mai ales de catre cei invatati cu politica de dinainte de 2010, dar la nivel profesional – justitia romana a inceput sa aiba reflexe bune si sa creasca.

  Incepand cu ceea ce nu putea fi imaginat din 89 pana in urma cu 2-3 ani. Condamnarea unui om ce , practic, a avut intreaga tara in mana. Politic, administrativ, judecatoresc.

  Continuand cu unul dintre cei mai vizibili corupatori. Intre timp – nenumarate cazuri de politicieni, multi dintre ei de la putere.

  Ce mai, cu varf de lance procuratura coordonata de Kovesi, DNA de Morar, ANI, instantele supreme, acum CCR si CSM, anul renasterii reale a Justitiei Romane poate fi inscris 2012.

  Excluderea politicului din justitie si increderea in profesionistii ei – A DAT REZULTATE.

  DAR CUM A FOST POSIBIL ACEASTA, IN PLINA CRIZA si cu toate neajunsurile ei, cu pierderea de incredere, cu supararea si pericolul unei crize?

  DIN INAUNTRU IN AFARA a fost posibil, si de sus in jos se va desavarsi!

  MARELE SEMNAL de reinoire a METODEI executive de promovare si recunoastere a valorii profesionale – a fost dat cativa ani in urma, de catre Traian Basescu si acela a fost numirea in functii cheie la sevicii a unor oameni din opozitie.

  Dupa aceasta au inteles TOTI profesionistii CA NU MAI E NEVOIE SA FIE TRIBUTARI POLITICULUI. Si ca acest nou fel de a face politica, reprezentat de Traian Basescu, ii poate promova DACA SUNT BUNI si nu daca sunt subordonati.

  Numirile lui Maior si a lui Ungureanu la sefia SRI si SIE – au fost cele ce au dat scanteia aparitiei INCREDERII si AUTOCURATARII procuraturii, la inceput, dinspre inauntru in afara , si a Justitiei, in final, de sus in jos.

  Acesta este, clar, unul dintre motivele principale pentru care il felicit pe Traian Basescu!

  Si il numesc acum – unul dintre parintii viitoarei Justitii Romane Libere.

 146. Draga Dora, 🙂

  Eu cred ca diferentele de opinii sunt firesti, important este ca exista un set de principii si valori pe care le impartasim cu totii (personii se exclud 😛 )
  Aceste diferente nu trebuie si nici nu au cum sa constituie, cred eu, motive de mari disensiune intre noi.
  Simpatiile pot diferi, criticile sunt adesea motivate, iar excesele nu cred ca fac bine, in general. Loialitatea obiectiva este, zic eu, o calitate. Iar schimbarea unei opinii intemeiata tot pe motive obiective, este inevitabila uneori…
  Controversele fac parte din orice dialog viu si constructiv, alaturi de opiniile impartasite. Important este argumentul. Si evident, buna-credinta. 🙂

 147. „Judecatorul GASPAR (PSD) recunoaste ca a el a redactat continutul adresei false din 3 august, care a fost trimisa la GUVERN

  Tot tambalaul cu listele electorale care trebuie actualizate post-referendum a fost generat de o adresa compusa de judecatorl ACSINTE GASPAR si trimisa la Guvern pe data de 3 august. GASPAR a recunoscut astazi pentru RL ca este AUTORUL ADRESEI, despre care la data de 4 august Romania Libera a dezvaluit ca este falsificata in articolul ” La CCR se falsifica hotarari in folosul USL”.

  Insa, magistratul PSd a refuzat sa ne spuna de ce continutul adresei pe care a compus-o nu a respectat continutul juridic al hotararii luate de majoritatea judecatorilor CCR, invocand faptul ca nu discuta cu presa deciziile sale.

  P.S. Acsinte Gaspar a fost consilierul pe probleme juridice al lui Nicolae Ceausescu din 1965 pana in 1989. L-a consiliat atat de bine ca a murit impuscat tot de comunisti, la fel ca Lucretiu Patrascanu.
  In 1990 a fost „recuperat” de Iliescu si pus in tot felul de functii de prima importanta printre care si ministru, sau parlamentar.
  Acest dinozaur intr-un fel sau altul ne conduce de 47 de ani!”

 148. Aspazia Cojocaru

  „Eu respect Legile, pe care le si cunosc, spre deosebire de pustii (cu referire la Ponta si Antonescu -nn) care ma critica la televiziuni. Eu sunt magistrat, NU politician, ca sa execut ordinele partidului. Si nu permit nici unui pusti, care n-a dat un examen corect in viata lui, sa ma critice! Pe mine nu ma poate nimeni intimida, orice ar spune despre mine, iar domnul Predescu n-are decat sa spuna ce vrea, sa execute ce ordine politice vrea dumnealui. Eu voi respecta doar textele de lege!”

 149. Cristian,

  Meritul lui Basescu este incontestabil (de aici si ura reprezentantilor „sistemului ticalosit”). Cat despre aprecierea a tot ce s-a straduit si a facut in mandatele sale, asta va creste pe masura ce se vor vedea roadele.
  Doamne, ajuta!
  Si sa-i dea Cel de Sus sanatate si putere „piratului”, ca mai are treaba in tara asta 🙂

  Cred ca Presedintele ne-a dat inca o ocazie sa intelegem ca putem avea incredere in cuvantul si faptele sale.

  Drum mai este lung si dificil in fata, dar din cand in cand avem nevoie si de astfel de „imbarbatari”…

 150. D-na judecator Aspazia Cojocaru, felicitari!
  (bine le-a zis-o derbedeilor)

 151. Pe B1, vorbesc membrii de vaza ai CDDPPT (Clubul Derbedeilor si Dementilor Politici Puscariabili si TOXICI)
  Nu ma mai uit ca nu-i mai suport. Bleah…

 152. „Referendumul a fost invalidat. Ce va urma? Probabil alte amînări din partea Parlamentului și Monitorului Oficial. Probabil faza violentă a loviturii de stat, că tot s-au plîns mulți că ce lovitură de stat e aia fără sînge pe caldarîm?

  Vor încerca să scape de Kovesi și Morar pînă la revenirea lui Băsescu la Cotroceni. PNL se va transforma probabil în falanga paramilitar psihiatrică a USL în timp ce PSD va juca rolul psihopatului căruia i-a rămas o urmă vagă de rațiune. USL este însă unit și ambele partide au aceleași obiective, diferă doar stilistica. După chipul și asemănarea șefilor de partid, PSD e un grup de șmecherași veseli, hoți și mitomani iar PNL un cortegiu de psihopați triști dar violenți.”
  Bleen / Blogary
  http://www.blogary.ro/2012/08/lovitura-de-stat-continua/

  PS
  Din acelasi articol:
  „Diseară ne vedem în Piața Victoriei, în față la Antipa, la 19.00”

 153. @ Aspazia Cojocaru,
  doamna judecator,
  aveti tot respectul meu daca va mentineti verticalitatea pozitiei avuta astazi ,
  in apararea statului de drept.
  Altfel nu va mai respect.

 154. Mih,
  nu va fi nimic cu sange pe pereti.
  Se vor isteriza la Galmea pe mustatza 3, in seara asta mult si un pic maine.
  Apoi, gata!
  Li s-a terminat atza!

 155. Buna seara dragii mei. Repede, intre clase: am obtinut o victorie in drumul spre normalitate.
  Tot respectul meu ptr doamna judecator Aspazia Cojocaru care a dovedit, inca odata, ca in Romania femeile sunt mai curajoase decat barbatii.

 156. Hi !

  Domna Aspazia e un fel de „Cristoiu” cu efect intarziat ! 😀

  In momentul in care a inteles ca drumul are o singura directie si NU e aia care parea pana acum, s-a incris si ea pe banda din vreme sa poata s-o coteasca natural. 😀

  Si indraznesc sa sper ca e varful unui aisberg care incepe sa se dea la o parte din calea corabiei. „Putirinta” 😀

  Este a doua persoana cu oarece greutate care foloseste cam aceiasi termeni „Nu voi sa fac puscarie la temnita, ca are beci….”
  Ca STIU ce inseamna sa urmezi ordinele celor doi tembeli nu e o noutate.
  Stiau demult.
  Noutatea este ca acum inteleg ca nu se mai pot fofila.
  Ii incalta chiar colegii lor.
  SISTEMUL CADE !

 157. @viq, salut. 🙂 Sa te auda Dumnezeu!

 158. Copii fug la clase. Ne citim putin mai tarziu 🙂 Pupici tuturor.

 159. Analistii lui peste-mputit o tot dau cu cele 7,5 milioane de Da-isti (ca si uslinosii puciurii). Ca ce „vot masiv”, alea,alea…Om vedea cati au fost, de fapt, dupa anchetele pt fraudare.
  Dar votul de la referendumul parlamentar, cum fuse, stimabililor? Si atunci afost prezenta peste 50%.
  N-ati mai sarit de cur in sus ca s-a votat masiv cu Da la intrebarile lui Basescu…Si derbedeii politici o dau cu „legitimitatea”, cu „poporul”.
  Da’ pt reducerea nr. de parlamentari, n-a fost important ce a vrut „poporul”. Atunci a fost prost poporul, n-a inteles despre ce e vorba, nici nu trebuia intrebat (ca asa zicea de curand Sokkaciu)
  ‘Ra-ti ai dracu’ (Doamne iarta-ma!) de ticalosi…si cu doagele voastre cu tot!

 160. Salve, Clemy 🙂

 161. Fain MRU (prin telefon) pe B1

 162. „”Plenului CSM i se va propune, miercuri dimineata, suplimentarea ordinii de zi cu cererea de demisie din magistratura a doamnei Mona Pivniceru. In masura in care aceasta propunere va intruni majoritatea voturilor membrilor CSM, se va proceda la suplimentarea ordinii de zi”, a declarat marti pentru Agerpres purtatorul de cuvant al CSM, Monica Prejmereanu.”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13067023-csm-demisia-din-magistratura-monei-pivniceru-discutata-miercuri-daca-aproba-suplimentarea-ordinii.htm

  Sper sa nu intruneasca majoritatea voturilor…poate nu se intruneste nici cvorumul…
  („Potrivit legii, sedintele plenului CSM trebuie sa indeplineasca conditia de cvorum, respectiv prezenta a 15 din cei 19 membri ai Consiliului.”)

 163. Hei, unde sunteti? Chiar toti v-ati dus la Antipa? 🙂 (n-ar fi rau 🙂 )

 164. Mih,
  eu sunt pe-aci.
  Plimb lada.
  Care mai vrea o bere???
  Ca care nu, maine primeste sampanie.

 165. Cacarau, pune steagul NATO la loc, puturosule!
  Si ia-ti viteza catre penthaus-ul cumparat de nevasta-ta, pe credit, de la conu Dinu, jigodie ce esti!

 166. Clemy,
  salve!
  Sa te tina Dumnezeu sanatoasa, ca mare bine ne-ai facut tinandu-ne treji si alaturi !

 167. Luminita 🙂

 168. Mih, 😆
  vrei o bere sau te abtii pana maine cand dau sampanie?!=? 🙄 ❓

 169. Un colonel rezervist din PV la B1!
  Sa traiti, d-le colonel! 🙂

 170. Luminita,
  Ce-are berea de azi cu sampania de maine? Sunt incompatibile? 😛

 171. mai sunt si eu…. printre trebi.

  Ca-s pe plantatie de azi dimineata. Am avut o pauza la pranz si a trebuit sa fug la posta sa verific daca mi-a venit o comanda de la mama dracu’….
  N-a venit 🙄

  Luminita, deciiiiii ….
  … lasa ici o bericica….

 172. Va uitati la B1…

  Ehehe !
  Nu stiti unde sa va incarcati bateriile, manca-v-ar norocu’.

  Io ma uit la Antene, bre 😀 😀 😀

  E mai ceva ca Stan si Bran.
  😀 😀 😀 😀 😀

 173. Luminita,

  Deci: una ici, una colea
  Cine-a vrut si cine-o vrea
  Este faina berea ta
  Maine bem sampania…

 174. Viq,
  vine baiatuuuuuuuuu!
  😛 😛 😛

 175. A !

  Sa nu uit.

  Mesaj privat in spatiul public.
  Mihaela
  Draghe, cand si daca treci p’acilea, rogu-te accepta scuzele mele pentru ce s-a intamplat in lipsa-mi.
  Nu ti le pot oferi p’ale altcuiva ca nu mi le-a dat, asa ca ia-le si tu p’astea.
  M-ar fi bucurat sa te bucuri si tu cu noi un pic.
  Macar acu, cand avem de ce.
  Si-asa e cam rarut….. 🙄

 176. Toata lumea la bere, s-aude ?

  Ca altfel ne-o bea moartea pa toata….. 🙄

 177. Viq,
  ca bine zisesi.
  Mihaela,
  si io te-astept inapoi, in bloaga noastra mica.

 178. Viq, 20:28,
  hai, ca-i prea tare , frate!
  Totusi cu flexu nu l-a taiat. hmmmm.

 179. Viq,
  Mortala reclama! pot sa zic altfel? 😛
  Poate multi- sau pluri-mortala??? 😀

 180. Luminita,

  In bloaga noastra mica
  O asteptam pe Miha(ela) la berica

  Ar fi frumos sa dea toti copacenii pe aici, macar asa, un strop…

 181. Mih,
  ne-adunam inapoi, la bloaga noastra mica, toti care-am haladuit pe ici, pe colo, „fraierii” de noi.

 182. Am revenit 🙂 Toata lumea in piata?

 183. Și eu! Și eu! Acu plec de pe plantație. Ne revedem. 😆

 184. @filadel, acum, cand am revenit si eu la umbra copacului? Nu e fair 🙂 oricum, sa strigati acolo si ptr mine 🙂

 185. „„Ceea ce contează este binele public, și asta înseamnă coabitare. Dacă Ponta nu poate asta, înseamnă că nu poate înțelege că este în fruntea unui guvern, nu ca să îi fie confortabil lui. Ponta s-a jucat cu politica și de acum încolo va avea o enormă ecuație economică de rezolvat. Ceea ce îl așteaptă, ne așteaptă pe noi toți”
  MRU / B1
  http://www.b1.ro/stiri/politica/mihai-razvan-ungureanu-crin-antonescu-este-un-instigator-politic-exista-anse-ca-pnl-sa-se-insanato-easca-dar-nu-cu-toata-conducerea-sa-35761.html

 186. Laura Stefan la B1, acum.

 187. Luminita,

  Mi-ai luat-o inainte 🙂
  Si Bogdan Manoiu (il vad prima oara) consilier al lui TB (fost, ca si-o fi dat omul demisia, sau l-a demisionat cacarau) expert pe probleme de politica externa.

 188. Bai ce-mi place… 😀 😀 😀 😀

  „Basescu tace malc. Oare ce pune la cale ????” – se fierb pe sine in sucuri proprii cotii lu’ Felix !!!!

  Citat aproximativ de pe fluxul „Felix” :
  „…Traian Băsescu nu s-a prezentat nici la sediul său de campanie, re’ar sarea lui a dracu’, în cursul zilei de marţi, care e azi, cu toate că era aşteptat de câteva zeci de jurnalişti ai presei române, dar si de oamenii nostri cu carele, carutele si coviltirele noastre de reportaj, precum şi cele mai internaţionale pentru o eventuală declaraţie a sa pe care sa scuipam deseara.

  Jurnaliştii, dar si oamenii nostri de la Antene, s-au strâns într-un număr foarte mare în faţa sediului de campanie, în special după ce CCR şi-a anunţat decizia de a nu valida referendumul din 29 iulie, re’ar sarea lor a dracu’…..

  În acelaşi timp, jandarmii au coborât din maşini şi gardurile folosite pentru blocarea accesului pe stradă, re’ar sarea lor a dracu’, însă traficul nu a fost restricţionat, iar singurul incident a fost venirea pe stradă a unui protestatar anti-Băsescu, care a fugit până sub ferestrele sediului de campanie, unde a scandat cu putere câteva lozinci împotriva preşedintelui suspendat şi a Curţii Constituţionale.
  Mircea Badea a fost apoi ridicat de o echipă de jandarmi, dupa ce si-a aratat tatele la public, tanandu’se cu o mana de nas, cu una de testicule si cu cealalta fluturand un steag cu o gaura din panza rosie…..”

 189. @viq, Basescu nu are ce sa declare acum si nici nu cred ca ar fi potrivit sa o faca. Si tacerea lui cred ca ii scoate din minti pe toti oamenii de la Antene. 🙂

 190. Buna seara tuturor !
  Iata ca ,Dumnezeu a mai dat o sansa Romaniei !Institutiile occidentale ne-au ajutat sa ne mentinem drumul catre Occident,fara ocolisuri pe la Moscova ,iata ca nu s-au indeplinit dorintele unor lachei ai altor state.Romania ramane si trebuie sa ramana pe acest drum !Acest referendum a reamintit multor „capsunari” ca totusi sunt romani ,iar tara lor are nevoie de ei in continuare ,si la bine si la rau !Inainte de referendum nu bateam cararile internetului romanesc,mai mult ,nu am scris in viata mea mai mult de doua fraze legate impreuna !Dar cand am realizat ca tara mea este aproape de pierzanie ,am luat foc ,nu numai eu ,sunt o gramada ,nici nu va imaginati cam cati „capsunari” am intilnit pe cararile internetului luptind pentru aceeasi cauza.Daca am reusit sa conving un singur roman de nedreptatea referendumului ,atunci sunt multumit !Acest referendum ,a readus in mintile noastre dispretul pe care il poarta unii fata de noi ,la fel eram dispretuiti cand am emigrat .Dar cred ca trebuie sa schimbam ceva in datele acestei ecuatii :
  DE CE SA NU EMIGREZE TOTI INCHINATORII LA ANTENA3 SI SA NE INTOARCEM NOI ?
  Sa mearga la munca in strainatate sa simta privirea patronului in ceafa ,sa aiba teama pentru ziua de maine ,nu sa stea la coada la ajutor de la guvern …Pe noi „capsunarii” nu ne ajuta nici guvernul roman si nici alte guverne ,nu primim nici bani de lemne ,nici prime grase de pasti si de craciun .Cand venim in tara toti ne asteapta cu bratele deschise ,de la guvern pina la vanzatorul din colt …Doar pentru a mai lua ceva din buzunarele noastre.Sa fim seriosi ,nu toti romanii emigranti suntem hoti ,nu toti avem functii inalte in multinationale ,dar muncim .pentru banul acesta .Si noi avem familii ,are cineva idee cam cat platim pentru scoala copiilor nostri ?Emigrarea nu este o optiune buna pentru cel care-i place sa stea la umbra ,in schimb este o buna optiune pentru cei care vor ceva de la viata ,vor sa-si vada visele indeplinite ! Iar pentru asta trebuie sa muncesti mult !
  Oricum ,sunt incantat de mobilizarea pe care am vazut-o in aceste zile !
  Dar mai avem multe probleme de rezolvat .Una ,si cea mai importanta ,este Basarabia .Daca nu batem fierul acum cat este cald …dupa aceea nu se stie .Recent la Balti ,au fost cateva demonstratii pro Unire .Daca cineva de aici doreste sa ma ajute cu material ,cu articole ,este binevenit!
  In curand voi restructura siteul ,asa ca am ceva de lucru .Rog admin sa publice adresa de mail si linkul catre siteul meu !
  danyelhelp@gmail.com
  http://xdangels.com

  O seara placuta !

 191. Clemy

  Sunt disperati !
  Trebuiau sa se agate neaparat de vorbele lui (nu importa care ar fi fost, oricum era doar un pretext) ca sa aiba paratrasnet pentru incarcaturile pe care le provoaca, pentru tensiunile pe care le creeaza.

  Exacerbarea tensiunilor pana la exploziv e tot ce mai pot face. SI o vor face mie-n suta.
  Descarcarea insa trebuie canalizata pe Basescu. Si cum naiba s-o faci daca el …. nu exista ????

 192. Am revenit de la B1 si Nasul si se pare ca,
  luminita a distribuit aproape toata berea din lada.
  Ma multumesc maine cu sampania 🙂

  Nu ma pot abtine,Crizel e diliu rau.Ce a mai inventat? Basescu a cumparat judecatorii Curtii,a tot amanat verdictul final.Auzi,tampitule liberal repetent,Presedintele a devansat de doua ori data: de la 12 sept. la 31 aug. si din nou la 21 august.

 193. Concluzia cea mai corecta,logica si constructiva a dat-o C.Preda( ii cer scuze pentru defaimarile si neincrederea de care a avut parte in ce ma priveste): Batalia cea mai grea a fost dusa de statul de drept.

 194. Viq, 21:31,
  😀 😀 😀
  21:09
  Ursus n-am, decat Heineken, arme Frau, bre, arme Frau, hihihi!
  Si cica Kakarau se simte frustrat, ca tre sa plece inapoi la penthaus-ul lu Adina Valean, care nici nu are el habar cat l-a costat pe conu Dinu Paturiciu, ca cat costa rata pe luna la penthaus mai bine mai dormea el la Cotroceni pe de gratis, cu steagul NATO sub pat.
  Medicamente si Parchet, bre!
  Altceva nu s-a inventat deocamdata pentru deviatia lui Cacarau de sept.

 195. Intr-o euforie debordanta va spun la toti noapte buna si sa fiti cuminti!. 😆 😆 😆

 196. Vroiam sa scriu un mesaj lui Victor Ponta, spunandu-i sa se opreasca, sa vina in fata oamenilor si sa recunoasca greseala doctoratului … altcumva , o gresela de multi facuta in acea perioada in care Romania devenise o fabrica de licente, masterate si doctorate.

  Sa o recunoasca, sa renunte la titlu, sa isi ceara iertare … dar mi-am dat seama ca nu o poate face.

  Asta se poate recunoaste si asta cu siguranta ar fi fost acceptata … si poate si acum nu ar fi prea tarziu.

  DAR cum sa spuna ca a falsificat in cv doua masterate? cum sa recunoasca aceasta greseala si cum sa spere sa fie iertat …

  Nu sa combine aia 3-4 milioane, care oricum voteaza psd – cautam eu pentru Ponta.

  Doream pentru Ponta o solutie in care sa poata ridica fruntea linistit in fata noastra si a lumii civilizate.

  Victore, oricum – mergand pe mana liberalilor, ce te folosesc si te adancesc in greseala – se va alege praful de tine, si ca om si ca politician.

  Poate nu e prea tarziu sa vii in fata oamenilor si sa iti recunosti greselile si sa promiti ca nu vei mai gresi. Macar vei putea dormi linistit.

  Asta, bineinteles, daca ai o constiinta. Daca altceva , mai rau , nu o apasa.

  Iar daca altceva nu mai e, singura ta sansa, Victore, este sa recunosti si sa speri ca oamenii sa te ierte!

  Nu iti asculta colegii , ce doresc sa te vada compromis, nu ii asculta pe liberali ce te doresc controlat si panicat … asculta-ma pe mine, care iti caut acum iesirea dintr-o prapastie unde era sa ne tarasti pe toti.

 197. Pe Ponta o sa-l dea afara colegii lui „cacademicienii”, hihihi!

 198. Cristian,
  cine sa-l asculte pe Ponta?
  Ponta si-a abandonat studiile liceale la varsta de 17 ani,
  a haladuit prin Europa, naiba stie pe unde, ca nu a specificat asta in CV,
  apoi a revenit in RO si intr-un interval foarte scurt era deja absolvent de Drept.
  Masteratele si doctoratul si le-a obtinut la fel cum si-a absolvit si liceul, si facultatea.
  De ce ar trebui sa isi ceara iertare cuiva?
  Pentru ce sa il ierte cineva?
  Ca sa il accepte in impozanta functie de premier mai departe?
  Nu. Nu. Nu.
  Inapoi la scoala, Ponta!
  Si inapoi la Procuratura. Ca inculpat.
  Ai gresit grav. Ai tradat interesele de stat si ordinea de drept ale Romaniei,
  porcurorule!

 199. În concepția USL judecătoarea Aspazia Cojocaru a trădat fiind numită în CCR de către PSD în 2004.

  Pe Antena 3 gîdele și cu discipolul său mai puțin sau deloc dotat – Crin Antonescu – o execută absolut stalinist. O desfac în bucățele pe care le zdrobesc oscior cu oscior, verifică dacă a mai rămas ceva întreg după care rînjesc unul la altul. Și asta cu metodă pînă la a 7-a spiță. Copil, gineri, mătuși, veri. Orice poate fi folositor bășinosului GIO.

  Luați aminte trădători la ce vi se va întîmpla dacă partidul vă condamnă!!! Ia aminte Tonta!
  Ia aminte Căcărău!

  Această doamnă judecător mi-a produs cea mai profundă admirație! Mulțumesc, doamnă! O femeie care conține 90% coloană vertebrală.

 200. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 201. Cristian

  C’est trop tard, mon ami !
  Nimic nu-i mai poate spala pe gogomanii astia doi.

  Au fost papusile perfecte pentru Felix si Iliescu. Pe cat de tampiti pe atat de ambitiosi.
  Numai ca, vezi tu, atunci cand lucrezi in aceasta maniera cu intrigi de palat trase de parul facut maciuca, nu poti avea papusile si destepte in acelasi timp;
  sa poata construi, sa aiba initiativa, sa aiba fler, sa fie-ntr-un cuvant niste personaje puternice.
  Daca ar fi asa nu ar mai „papusi” pentru tine !!!!
  Asa ca prosti vrei, prosti ai !

  Iar atunci cand se intampla ca papusa sa se destepte pe parcurs, papusarul e primul caruia ii ia gatul 😉

 202. Mihaela

  Multe salutări! 🙂

 203. Mihaela,
  😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 204. Mihaela,
  si eu si eu 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

 205. http://www.reportervirtual.ro/2012/08/premiantii.html

  Trofeul „Pinochio” se acordă domnului Crin Antonescu, viitorul fost preşedinte interimar al României: „Nu mă retrag din politică pentru că, în realitate, Traian Băsescu a fost demis”.

  Trofeul „Picat de pe Lună” se acordă domnului Daniel Constantin, preşedintele PC: „Nu mă aşteptam la una ca asta”.

  Trofeul „Vorbeşte gura de pomană” se acordă domnului Puiu Haşotti, vicepreşedinte PNL: „Decizia judecătorilor CCR este antinaţională, împotriva realităţii şi a cifrelor”.

  Trofeul „Alzenheimer” se acordă domnului Ion Predescu, judecător la CCR: „Când, domnule, când am declarat pentru Gândul?Azi?!. Nu, domnule, nu am disponibilitatea necesară să fac declarații”. (EVZ)

  Trofeul „Că aşa vrea muşchii noştri” se acordă domnului Relu Fenechiu, vicepreşedinte PNL: „Prin simpla lui prezență, Băsescu încalcă Constituția”.

  Trofeul „Democraţia originală” se acordă domnilor Crin Antonescu şi Victor Ponta:

  „Suntem hotărâţi să ne batem în continuare şi sunt absolut convins că un preşedinte legitim – domnul Crin Antonescu – îşi va face datoria pentru ţară. Traian Băsescu ştie că sfârşitul carierei sale politice este aproape”, Victor Ponta.

  „Chiar dacă respectăm decizia CCR şi, chiar dacă Băsescu va redeveni, legal, preşedinte, pentru noi, Băsescu va fi un preşedinte pe care noi nu îl vom recunoaşte”, Crin Antonescu.

  Trofeul „Stalin s-ar mândri cu tine” se acordă domnului Mircea Badea, formator de opinii fabricate la Antena 3: „Votul e o vrăjeală. Nu contează decât ieşitul în stradă. Dacă nu ies azi măcar nişte sute de mii, merităm să fim violaţi în continuare”.

  😆 😆 😆

 206. Lumi si Viq,
  cred ca aveti dreptate. incerc sa indepartez senzatia de ireal din ultima perioada si nu reusesc. nu ajuta cu nimic sa aud doi inalti functionari de stat , un ministru si un judecator ccr , pomenind puscaria.
  cu nimic, din contra…

 207. Fil

  la anii adunati pe raboj si imaginatia mea uneori zburdalnica, cred ca pasii inapoi facuti de Rus si de Cojocaru sunt dovezi serioase ca structura justitiei s-a schimbat multmai profund decat ni se pare nou si mai ales decat au crezut maimutoii si mafiotii din spatele lor.

  Il vezi tu pe Rus hotarand asa…. de-amboulea ca „e periculoase” ???

  Eu zic ca omul a stat de vorba cu conexiunile pe care le are de-o viata, cu prieteni si cunoscuti ce se stiu de multi ani de zile si de multe magarii comune.

  As pune mana-n foc ca a fost ceva de genul :

  – Bai Coco, ia uite ce zice Victor ma ! Ci-ca sa bag aia sa iasa la numar si sa trimit la barosani, dupa aia se aranjeaza treaba si toata lumea-i …….

  – Ioane fii atent ca-i groasa.

  – Hai, ma ! Pa bune ?

  – Pa bune, nu-i de gluma. Fii atent ca si „papa” s-a dat la fund. A picat si Gicu, i-au facut astia un dosar de e fiert de tot.

  – Bine ma, da ai nostri ce dracu’ fac acolo ?

  – Care „ai nostri” Ioane ?
  Nu mai au curaj sa miste nimic. Au aia inregistrari cu ei, sunt filati …
  iar care nu sunt inca in obiectiv nu mai vor sa se bage.

  – Da, ma da’ asta e totusi premier, da’l dracu. Doar nu-si risca……

  – El nu risca Ioane. Te pune pe tine. El iti spune doar, tu semnezi. Ce dracu’, ma ?! Nu fi copil !

  Sau ma rog, ceva p’aproape 😉

 208. Viq

  Păi ai reprodus, mult mai … intelectual 😆 , stenogramele procurorilor.

 209. Tot gandindu-m ala ce se intampla la noi, comparativ cu altii, notez o mare diferenta.

  NOI NU MAI AVEM forte politice de stanga sau dreapta. Incet-incet, noi avem POZITIV si NEGATIV.

  Ma explic

  Mie imi trebuie sa stiu doua forte politice , opuse ca si ideologie si metode (gen dreapta-stanga, unii pragmatici, altii sociali) dar care AMANDOUA sa fie egale , pe acelasi nivel, din punct de vedere DORINTA DE A AJUTA TARA si oamenii pe care ii reprezinta.

  Ca in State, ca in Germania, ca in Franta, ca ORIUNDE intr-o tara pe care o respectam.

  In Romania, insa – eu cred ca polarizarile s-au inversat. Si din stanga-dreapta , a devenit pozitiv si negativ, din punct de vedere interes national. CU TOT CE DECURGE DIN ASTA, inclusiv metode.

  O forta doreste drumul Romaniei intre aliatii sai, plus pentru tara si plus pentru popor. Alta doreste Romania pentru sine, minus pentru amandoua.

  O forta doreste sa ajute Justitia sa fie independenta, plus pentru tara si plus pentru popor. Cealalta o doreste subordonata – minus pentru amandoua.

  O forta foloseste metodele democratice adoptate in lume, in respectul legii statului de drept, plus pentru tara si plus pentru popor. Cealalta da lovituri de stat, daca este nevoie – minus pentru amandoua.

  Pentru viitorul imediat, in logica acestor forte – o forta va lupta cu metode democratice – plus pentru tara si pentru popor. Cealalta va transforma o parte a acestui popor in infractori – mare minus pentru amandoua.

  Noi nu mai avem putere-opozitie, stanga – dreapta, ci avem, de acum mi-e clar, “+” SI “-”, pozitiv si negativ, in politica noastra. Om cu un comportament corect si om cu un comportament de infractor.

  De acum imi dispare senzatia de ireal … si ma trezesc intr-un cosmar ingrozitor , prin ceea ce poate urma, tot asa, in deductie logica.

 210. Cristian

  Daca vrei sa vezi ceva viitor la stanga romaneasca eu sugerez ceva de genul Rus sau p’aproape 😉

  Vechea garda cu noua plagiatura vor fi spulberate daca pierd alegerile in toamna.
  Iar asta e din ce in ce mai probabil.

  Interesant e ca si Geonel pare ca prinde mirosul de hoit de acolo de sub pat unde s-a pitit 😀
  S-ar putea sa iasa vitejeste la dat cu bocancu-n gura astora cand vor fi destul de doborati la podea sa-i ajunga si el cu pociorusu-i firav …..

 211. Cristian

  Din punctul meu de vedere vrei ecuatii cu matrice si determinanti rezolvate de scolerii de-a doua, care invata tabla adunarii abia saptamna viitoare 😀 😀 😀

  Acum suntem in etapa BUN-RAU, legal-ilegal, mafiot-cetatean….. samd.

  Aia cu stanga/dreapta va fi mai incolo.

 212. 🙂 Da, VIq , rad si eu

  Drumul e gresit. Accept orice forta , cu o singura conditie – jocul in conformitate cu legea.

  Dupa incercarea transformarii oamenilor in asistati, pe vremea cand economia o permitea si pe mintea lui tariceanu, ceea ce se intampla acum, transformarea multora in infractori – este gresit dar mai ales periculos.

  Ce faci cu invatatorul ce iti invata copilul sa fure si sa dea in cap, daca nu poti schimba scoala ? macar tariceanu il lasa doar sa copieze

 213. – Am auzit c-ai intrat într-o formație de maneliști.
  – Da măh! Am o problemă la frîne.

  😆

 214. Am chiulit putin, da’ recuperez, va prind eu din urma, comentariu dupa comentariu, ca nu pot pt ca sa sar peste ele ca sunt faine…
  Salut si eu prezenta , chiar si discreta, a Mihaelei! 🙂
  Trofeele sunt criminale! 😀

 215. Va abandonez iar, temporar, in favoarea emisiunii Alexei
  http://live.nasul.tv/

 216. A fost super azi in PV.

  din 2 iulie pina azi 7-8 saptamini zi de zi in PV, cu doar vreo 3 absente 🙂
  zile calduroase, zile cu oameni multi, dar si zile cu f. putini oameni.
  zile triste, dezolante, dar nu ne-am predat.

  Dar AZI a fost o zi SUPER FAINA in PV:
  s-a cintat, s-a scandat, lumea a fost vesela,
  Basescu – s-a scandat mult, se si zvonea ca ar veni atit el, cit si MRU.
  apoi jos ponta, jos guvernul mincinos, dottore plagiatore,
  cacarau – balada lui cacarau, unele gagici au si dansat pe balada 😆

  steaguri ale Ro, UE si SUA,
  pe la ora 21.30 s-a pornit vintul destul de tare
  era splendid sa vezi steagurile fluturind..dinspre est spre vest, pe bune 🙂

  a fost o atmosfera super !!!!

  si am mai constatat ca azi a fost mai multa lume,
  inclusiv un numar mult mai mare de tineri.

  desigur ca treceau masini care ne claxonau a victorie si noi le raspndeam,
  dar treceau si masini care ne injurau.

  – 2 camerani de la realitatea_tv: astia din PV sint civilizati, nu se compara cu cei din PU.
  – unul din cameramani a primit direct in camera un ou dintr-o masina uslinoasa
  (taman pe irealitatea 🙂

  oleee, olaaaaa,
  multumim, Aspazia!
  🙂

  tot in PV

 217. Mulțam fain skorpi. Am urmărit cîteva fotografii și clipuri pe FB. 🙂

 218. SAlutare all !
  Ma bucur ca s-a facut dreptate ! Decizia CCR este corecta ! Bravo doamnei Aspazia Cojocaru !
  Insa nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece ! U niunea Stalinist-Leninista nu va renunta prea usor ! Uitati-va doar la declaratiile iresponsabile ale Cacaraului. !

  De maine incepem sa manifestam si in Cluj !

 219. trebuie sä atentzionäm peste tot,
  zgonea vrea sä amane hotärarea CCR
  normal in cel tarziu 24 de ore trebuie cititä.

  trebuie sä se facä presiune pe jigodii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s