USL visează la o armată condusă de Moși Teacă

Traian Băsescu a retrimis Parlamentului un proiect de lege care ar fi decapitat conducerea armatei române.

Nu întâmplîtor inițiatorul acestei legi este liberalul Corneliu Dobrițoiu. Președintele nu s-a sfiit să caracterizeze respectivul proiect de lege drept „un act de trădare națională ori un act care vădește o profundă prostie„.
Înclin să cred că este vorba de o combinație a celor două. PNL s-a dovedit a fi mai antioccidental decât PRM iar ideea subordonării politice a armatei a fost întotdeauna o intenție a PSD care nu s-a împăcat niciodată cu ideea unei armate curățate de vechile cadre incapabile și servile ridicate în grad în timpul lui Nicolae Ceaușescu.

Dacă aș fi promulgat legea, 41 de generali ar fi fost trecuți în rezervă. Comandamentul forțelor terestre ar fi rămas fără niciun general, la fel la forțele navale, cel al forțelor aeriene cu un singur general… Sunt comandamentele de armă care stau în legătură cu toate structurile NATO. Generalii aceștia nu sunt cei de imediat după revoluție, sunt cei care la începutul anilor 2000 erau căpitani, maiori, cei care au modernizat armata, care s-au instruit în comandamente NATO, care au introdus spiritul NATO în armată„, a ținut să sublinieze președintele. Un spirit contrar cu orientarea politică a actualilor guvernanți ai României.

Președintele a ținut de asemenea să adauge că inițiativa legislativă a atras deja atenția partenerilor NATO. Nu am nici o îndoială că așa este și că acest subiect a fost discutat în timpul întâlnirii dintre președintele Băsescu și vicepreședintele american Joe Biden. Și pentru a arăta că înțelege să se lupte pentru a ține armata română în afara jocurilor politice șeful statului le-a explicat liderilor coaliției majoritare că „Dacă Parlamentul va insista să mențină legea în forma actuală, o să mă duc la Curtea Constituțională. Afectarea capacității de comandă a armatei nu este acceptabilă … Cu ministrul Apărării m-am întîlnit de trei ori. Ultima oară a fost de acord cu mine că proiectul trebuie retrimis Parlamentului„.

Cuvintele președintelui au lovit adânc pentru că altfel Crin Antonescu nu s-ar fi reprezit în studiourile Televiziunii Naționale pentru a condamna inițiativa prezidențiala. Și după ce l-a acuzat pe Traian Băsescu că nu știe ce spune, că vrea să rămână în funcție generalii ridicați în grad în timpul mandatului său (confirmând practic spusele președintelui),   a declarat că „….. am fost votați ca să facem schimbări în România. Nu consider intemeiate acuzațiile, problema nu e că nu avem destui generali, ci că nu avem de foarte mulți ani echipament, pregătire militară, că pleacă 10 sau 15 generali atunci vin alții, nu este o problemă. Reacția președintelui Traian Băsescu este una personală, pentru că generalii sunt numiți de domnia sa și ar vrea să rămână cât mai mult timp în aceste grade și funcții. Parlamentul va decide fără să țină cont de aceste reacții personale„.

Domnul Antonescu este în eroare. USL nu a fost votat ca să aducă România înapoi în anii 80 ci pentru că a promis unui electorat lacom și prost informat salarii mari și pensii nemeritate. Iar în materie de capacitate de înțelegere a problemelor armatei președintele este cu mult peste închipuitul Crin Antonescu care nu a înțeles că România este parte a NATO și că astfel de schimbări masive și bruște pun în pericol relațiile României cu comandamentul central al Alianței. În apărarea aberațiilor președintelui PNL a sărit telefonic și Victor Ponta care a ținut să sublinieze că Parlamentul este cel care decide și a afirmat că ministrul apărării nu a fost niciodată de acord cu președintele Băsescu.

USL și liderii săi sunt obsedați de ideea falsă a atotputerniciei parlamentare pentru că cred că se pot ascunde la nesfârșit în spatele acestor manevre politicianiste. Este același scenariu pe care l-a încercat USL și anul trecut în timpul suspendării prezidențiale. Nici Victor Ponta și nici Crin Antonescu nu au înțeles încă pe deplin că au călcat atunci pe un teren minat și că sunt încă ținuți sub atenta supraveghere nu doar a Bruxellului dar și a administrației americane. Atunci când cei doi agită steagul mandatului electoral uită să amintească faptul că în timpul campaniei electorale nu au suflat nici un cuvânt despre schimbarea de orientare a României anti-UE și anti-NATO.
Și poate că o discuție asupra cursului politic al României este de dorit și chiar și o schimbare de opțiune este posibilă, dar asta nu înainte ca electoratul să voteze în cunoștință de cauză. Dar lui Victor Ponta în special îi lipsește curajul de a veni în fața votanților și să recunoască cinstit că vrea ieșirea României de sub umbrela NATO și a UE pentru că știe că sunt puține șanse ca electoratul să aprobe cu entuziasm o astfel de schimbare de macaz. Acesta este motivul pentru care atât Victor Ponta cât și Crin Antonescu trimit personaje ca domnul Dobrițoiu să le facă jocurile murdare în Parlament. Că stfel de manevre țin poate în fața telespectatorilor imbecilizați ai Antenelor este o posibilitate dar ele nu au nici o șansă în fața decidenților de la Bruxelles și Washington.

Clemy

44 responses to “USL visează la o armată condusă de Moși Teacă

 1. Buna dimineata!

  O problema de maxima gravitate, aceasta „lege”. Sa nu uitam ca actele de tradare a intereselor reale ale Romaniei au inceput vara trecuta si au continuat dupa castigarea alegerilor de catre USL.
  Justitia, SIE, SRI au fost atacate rand pe rand, iar acum a venit si randul armatei. Daca prostia celor la vedere, din primele randuri, nu prea poate fi pusa sub semnul intrebarii, ea dovedindu-se o „prezenta” constanta, in privinta „eminentelor cenusii”, mai mult sau mai putin cunoscute publicului, tradarea este cea care sta la baza actiunilor/masurilor/legilor despre care vorbim.
  Si mana in mana cu tradarea din interior, sunt interese externe (ca nu prea merg una fara alta).

 2. neata,
  tradare, prostie, interese subterane?
  oricum cosmarul continua, in curind se va face anul si nici o imbunatatire nu se intrevede la orizont.
  USL este pe val, opozitia doarme sau se face ca doarme, singurul politician care se lupta cu monstrul_USL este TBasescu. Restul = tacere…

  Pina cind?

 3. Off topic
  Azi vreau sa va daruiesc tuturor una dintre melodiile preferate. Sper ca va place si voua. 🙂

 4. ms de melodie,
  la subiect nu ma pricep…dar am o zi proasta si melodia e un ajutor misto.

 5. ma repet? Dobritoiu este un dobitoc funebru. Prin definitie Ministrul Apararii este civil (sau nu mai este general activ). Cum sa puna generalii la mana lui Oprea, DObritoiu, DUsa in doar UN AN?? functie de cheful personal schimbam generalii din functie? De la an la an generalul care abia a apucat sa stie rotitzele de la … este pensionat?

 6. Salut,salut! 🙂
  Este o problema intr-adevar grava ceea ce intentioneaza sa faca actuala putere. Traian Basescu in calitate de sef al CSAT avea datoria sa intervina promt si sa arate tarii si lumii pozitia noastra oficiala.
  Nici Ponta,premier si membru in acelasi CSAT nu-si permite sa se opuna pe fata unei situatii atat de delicate,ce vizeaza parteneriatul nostru cu SUA si apartenenta nostra in structurile NATO,in timp ce un neica nimeni ,Crin adormitu’,seful cacarailor isi contunua nestingherit politica-i antieuropeana,antiamericana si implicit antinationala.

  acesta sa fie si motivul destramarii tandemului (intr-un viitor nu prea indepartat) celor doi carlani lipsiti de diplomatie si politica internationala?

 7. Mih, 🙂
  minunata piesa,numai ca in acordurile angelice se profileaza un copac trist si golas.Sper ca nu e aluzie la copacul nostru. 😆 😆

 8. purly,ai o zi proasta?Nu-i de mirare cu prostia debitata de mai marele cacarailor,chit ca tu nu te pricepi la subiectul in discutie……….sa te faci tu asa….carlig?

 9. Cine ma cenzureaza?E prima data cand comentariul meu este in asteptare.

  old,filadel unde sunteti?

 10. Salutare.

  aici e mana „bunicutei” 🙄

  Controlul politic operativ al armatei pe timp de pace se justifica strict intr-o singura logica : folosirea ei in conflicte interne.

  Armata se subordoneaza politicului, in speta poporului reprezentata prin politicienii alesi, dar la cu totul alte nivele. Strategic/tactic. Adica pe obiective mari, cu termene de dimensiuni corespunzatoare, la un nivel de generalitate mult mai ridicat.
  Cum ar fi spre exemplu orientarea pro sau anti NATO, cooperari cu armate straine, implicari in teatre de conflict.
  Dar la nivel operativ, direct, imediat, adicatele CUM, CAND, CU CE, IN CE FEL….. sa actionezi (prompt) in anumite situatii armata functioneaza independent,precum unitatea de pompieri. In interesul general stabilit de orientarea de mai sus depsre care am vorbit.

  Atunci cand vrei sa o conduci in mod direct si nemijlocit, tu, element politic, nu exista decat un singur motiv : ai nevoie de ea pentru situatii de acest gen !

  Care pot fi situatiile bruste, de interventie rapida, in care obviectivele strategice/tactice nu mai au importanta cand armata ar trebui condusa de elementul politic ??????
  Nu e marja larga de raspuns.
  Cu o probabilitate de peste 95% raspunsul este ca ea va constitui un element de presiune si la nevoie de „raspuns” armat in interesul fortei politice care si-a subordonat-o.

  Si cum spuneam, pe un asemenea teren, Ponta si Antonescu sunt doua carpe de sters hartia higienica.
  Iliescu e tartorul.
  El stie, ce si cum.

  Iar dupa cata incapatanare arata inca de la primele reactii, ma tem ca au un plan chiar mai diabolic decat pana acum. Probabil se asteapta la o trezire (cel putin partiala), la posibile revolte si miscari de strada.

  Iliescu nu a avut nici cea mai mica retinere sa puna mana pe putere omorand oameni nevinovati in numele „ideologiei” lui pe cand lucrurile statea mult mai periculos decat acum.
  De ce ar avea retineri acum ?

  Puterea politica (Parlament/Presedentie), Justitia, Serviciile, Armata….
  Toate sunt puncte vitale pentru indeplinirea obiectivului USL : „Sa punem mana pe putere…”

  Electoratului tembel neinspirat, pacalit, prostit…..care i-a ales I se pregateste lagarul.

 11. Dora

  A intrat pentru ca avea in continut numele prietenului adversarilor nostri 😉
  Purly !

  BTW… dupa ce i-am remarcat prezenta, am revenit putin asupra catalogarii electoratului USL. 😉

 12. Dora, servus! 🙂

  Nu, nu este aluzie, doar o intamplare.
  Dar sa stii ca asa sunt acum si pomii mei: par golasi, dar mugurii stau sa apara si sa explodeze-n flori… 😀

 13. Mersiviqut,
  la asta m-am gandit si eu.Am folosit un nume „proscris”,numai ca de data aceasta a fost mai precaut,n-a rabufnit,a insinuat doar.

  Cat crezi ca-l mai tin puterile pe Ilovici alias „bunicuta?”.O fi el conectat la aparatele bolsevice……si probabil isi doreste lovitura vietii sale care nu i-a reusit intr-utotul in cei 23 de ani. Vrea sa incheie ultimul capitol al istoriei vietii in glorie total purpurie.

 14. Pomii vor saracii sa explodeze in flori ,dar vremea nu le prieste.Stau cu ochii pe prognoza meteo,ca vin printesele duminica dimineata.

 15. Citez din articol „electoratului lacom si prost informat”. Eu nu am retinerile lui @viq, si pe baza faptului ca cel care conduce in sondaje, inclusiv ca si cantindat cu 60% la presedintie, este Ponta, un individ care minte zilnic, hot intelectual dovedit, cataloghez electoratul drept doar lacom si prost. Aici nu mai e chestie de lipsa informatiei. Cind individul pus sa conduca guvernul zice una dimineata, alta la prinz si altceva seara, deci minim doua sint minciuni, sa consideri asa ceva drept maximul de incredere nu poate dovedi decit ori prostie, ori lacomie, ori amindoua.

 16. Aș fi putut să pun numai link-ul dar cum e scurt și cuprinzător postez tot articolul:

  http://sociollogica.blogspot.ro/2013/03/studiu-de-caz-in-autodistrugere.html

  Studiu de caz în autodistrugere
  Polonia a fost cândva o naţie puternică. Dar în secolul 18 a intrat într-o pasă proastă:

  Austria, Rusia şi Prusia, cei trei vecini importanţi, ajunseseră să decidă ce se întâmpla în Polonia. Nobilii polonezi primeau şpăgi de la o tabără, de la alta sau de la mai multe. Vorbim de un război prin proxy, în care nu se vărsa o picătură de sânge austriac, rusesc sau prusac.

  Povestea n-a durat extrem de mult, cele trei imperii s-au săturat să arunce bani pe fereastră şi au împărţit Polonia pur şi simplu. Procesul n-a fost brusc, au fost trei etape.

  Toată lumea a fost fericită. Mai puţin Polonia, care a dispărut. Certurile şi disputele s-au încheiat. Graniţele noi dintre Austria, Rusia şi Prusia au rezistat o sută treizeci de ani, până la primul război mondial. Dar acel război n-a pornit din cauza lor.

  În tot timpul ăsta, Polonia fusese condusă de un Sejm (parlament): 77 de nobili şi 51 de reprezentanţi ai populaţiei. Eminamente şpăguibili:

  Sejm-ul a fost de acord cu prima împărţire a Poloniei şi a votat în favoarea sa.

  Sejm-ul a fost de acord cu a doua împărţire a Poloniei şi a votat în favoarea sa. O figură romantică şi demnă pe nume Tadeus Kosciuszko a pornit o rebeliune împotriva împărţirii, dar povestea s-a terminat foarte repede.

  La a treia împărţire, deja Sejm-ul nu mai conta.

  Orice asemănare între povestea de mai sus şi dispunerea partidelor de pe scena politică românească este absolut întâmplătoare.

 17. Dora

  Si aici e rece.
  Si va mai fi inca pana dincolo de finele lui Martie. 😦
  Sunt multi pomi care au inflorit deja, blegii 😀 😀 😀
  De, se mai pacalesc ei ditamai oamenii, dar-mi-te pomii !!!! 😀

 18. Hmmm. Baietii astia scot tembelisme din ei la foc automat, parol. Doua erate la articol: „Ponta viseaza armate conduse de mosi Teaca”-gresit, deja le are – armata condusa de Mos Dobritoiu. Noroc ca are si Basescu un cuv. de spus in treaba asta, ca altfel….
  Erata 2: „Domnul Antonescu este în eroare. USL nu a fost votat ca să aducă România înapoi în anii 80” – corect, nu; a fost votata ca sa o aduca inapoi in anii 50, ceea ce, daca se straduie in continuare cum o fac, vor reusi curand. Iar Crin ar face bine sa se ocupe naibii de ceva concret, decat sa tot manance kk pe la televiziuni, daca tot a vrut sa fie pus sef la comisia de schimbare a Constitutiei. Asta nu ca n-ar fi clar ce-o sa iasa din constitutia aia dupa ce o traforeaza Crinut, dar macar cateva zile mi-as dori sa nu-i mai aud vocisoara pe la moguliziuni. Si, ca sa revin la subiectul anii 50…..imi pare sincer rau, de romani, de Romania, dar, daca tot zac si asteapta sa distruga tembelii astia tot ce mai exista normal in tara asta, inseamna ca asta-si doresc, anii 50. Si asta e: asta vor, asta vor avea.

 19. Auziti, si inca ceva. Aseara imi venea sa sparg „tv”-ul, cand l-am auzit pe Ponta, ca „Parlamentul e suveran”. Si nu s-a gasit nici o sulfa de jurnalist sa-l intrebe „pai bine bai, gunoiul politicii si rusinea tagmei plagiatorilor ce esti, dar tu nu cumva esti parlamentar, ales la Gorj cu 68%? Tu nici usturoi n-ai mancat, bai tavarish?”. Dar deh, ce spun eu, jurnalistii in Romania s-au inventat ca sa investigheze in chiloti si sutiene, n-au ei treaba cu d-astea.

 20. Aha

  te inteleg.
  Ba chiar mai mult : te aprob.

  Doar ca eu as vrrea sa folosesc din ce in ce mai putini termeni radicali sau jignitori la adresa multimii care a votat USL.
  Incerc sa inteleg mai mult modul lor de a privi lucrurile banuind ca mie mi-ar fi mai usor sa vad unde e defectiunea.
  Daca inteleg ceva din ce se intampla, daca identific relativ binisor eroarea lor de perspectiva, am sanse sa pot explica….
  ….. noua de ce ei sunt pentru moment dusi cu sorcova iar lor cum ar trebui sa abordeze corect realitatea.

  Fara nici o indoiala, nici in tabara noastra nici intr-a lor nu-mi voi gasi laudatori pentru asta 👿
  Nu ma deranjeaza prea tare .:D 😀

 21. Fil

  DIn pacate treaba e foarte serioasa.
  Ma abtin cat pot de teama sa nu cad in paranoia, si s-o mai si imprastii celorlalti, dar situatia de acum este fara precedent in istoria postdecembrista.
  Si e in sensul prost.
  Practic orice, si cand spun asta nu exclud nimic, nici macar integritatea teritoriala, deci ORICE se poate intampla.
  Descreieratii astia ce au ocupat scena politica si care vor sa elimine puterea tuturor celorlalte institutii ale statului nu au nici o limita. Sunt de o rautate si iresponsabilitate pe care doar propria lor prostie o poate depasi.
  N-au nimic sfant.

  L-am vazut pe Ponta la BBC.
  Daca nu ai sti ce este si ce face in realitate ai zice ca e normal.
  Ceea ce m-a infiorat si mai mult.
  Se joaca cele mai grele carti ale Romaniei din ’89 incoace.

 22. Liviu

  „…..imi pare sincer rau, de romani, de Romania, dar, daca tot zac si asteapta sa distruga tembelii astia tot ce mai exista normal in tara asta, inseamna ca asta-si doresc, anii 50. Si asta e: asta vor, asta vor avea…”

  Welcome in the club 😦 😦 😦

 23. Viq,
  ce se intampla in Ro. e simplu, ca buna-ziua (poate si de-aia e mai greu de decelat, din UK). Pur si simplu o gasca de tembeli, cu papagalul aproape perfect, insa, au pus stapanire, atunci cand oamenii buni, Basescu, etc, au obosit putin (ca asa-s oamenii, de fel, mai si obosesc uneori). Si i-a ajutat la asta si starea mentala a unui popor chinuit de niste zeci de ani de dictaturi mai soft/mai hard (dupa parerea mea, dar si a lui Lucian Boia, Alex Stefanescu, din ’30 incoace, si, anterior, pana-n 1866, de la inceputul timpurilor, cam asa – poate doar exceptand 2004-2012 – putin, la scara timpului). In fond, da, personajul nevinovat in povestea asta e poporul. El nu era in pozitia in care sa poata face altceva – era prostibilul perfect.
  Asta a fost analiza mea; acuma, cu solutiile, vino tu, te rog :)) :)) 😉

 24. Alta „felie de viata” marca Liv:
  merg momentan la un curs de dulgherie. Majoritatea cursantiklor, adulti, au mai lucrat, ca si mine, in constructii. Profesorul, primele 2 zile, a vorbit numai despre diverse greseli si intamplari de pe santiere (el avand, din cate inteleg, si el, o firma de consolidari si reparatii la case din lemn). Si bun, s-a ajuns la un moment dat, in aceasta un fel de „sezatoare” a constructorilor, si la capitolul „stiti, dragi cursanti, este bine sa avem, in meserie, si deontologie profesionala, trebuie sa intelegem si sa ajutam sa se inteleaga ca, in constructii, calitatea aduce bani, inseamna bani, etc”. Reactia unanima a salii (- eu): pai da dl profesor dar, vedeti, daca patronul iti spune ca „ce, ai tu pretentii pe banii mei?” Ce poti sa faci, dl profesor, pleci capul, ca asta e, ai o nevasta de intretinut si un copil de crescut, pai nu?
  Cam asta gandesc romanii, la cap. deontologie profesionala. Si inca, astea-s maruntisuri, frecusuri pe santiere, cu clientii, cu patronii. Dar daca la scara mica, lucrurile asa stau, la a’ mare…..deh.

 25. Viq, Liv

  în cheia articolului lui Barbu Mateescu Parlamentul e suveran înseamnă că gașka Ponta s-a prins că nu mai pot mitui o majoritate populară (fiindcă nu mai au de unde) și atunci au ales o submulțime pe care o controlează total declarînd-o mai presus de lege. Avem mai puțini de plătit ca să ne facem treaba, în care treaba este procesul de defecare pe ceilalți.

  Nu am simțit niciodată în toată guvernarea silită a USL-ului un singur moment că ar face ceva pentru mine. Dimpotrivă am același sentiment de inutilitate în prizonierat trăit pe vremea comuniștilor lu Ceaușescu, după aia pe vremea comuniștilor lu Iliescu și după aia cu o scurtă pauză în care chiar am respirat liber (cîtă vreme Băsescu a reușit să spargă blocada). Acum am revenit la condiția de mai înainte.
  Dacă asta se numește paranoia cred că sînt paranoic.

  Să recapitulăm? Nu cred că mai este nevoie. Datele sînt pe prima pagină ale tuturor publicațiilor.

 26. Iete alt paranoic:

  Paul Dragos Aligica
  Lapte, miere si bentite: 70%, nu?

  Hai ca asta e buna:
  Incompetenta guvernarii baga unul cate unul sectoarele economiei in criza – “criza laptelui”, licitatiile, sanatatea, educatia, etc. etc.;

  Imaginea Romaniei in strainatate si in ultima instanta credibilitatea internationala a romanilor si chestiunilor romanesti sunt facut praf, iesire cu iesire, festival cu festival;

  Opozitia trece maine prin primul test major de viabilitate – viitorul politic al opozitei si dreptei poate fi decis maine
  etc. etc. etc.

  Si brusc, ce ne loveste? Cum ce? Scandalul bentitei insusi.

  Hai, ii mai tinem ocupati 48 de ore. 70%, nu? Lapte, miere si bentite tricolore.

  Guvernarea la romani. Manual de intrebuintare.

 27. Paranoia plus 😆

  Am verificat la întîmplare conturile de FB ale unor descreierați care umflă subiectul bentița în mod propagandistic. Te doare capul. Nici unul nu are cont mai vechi de februarie 2013. Concluzii, ceva?

 28. Prima înregistrare video de la salonul de carte de la Paris:

  Îmi țin comentariile pentru mine (sentimentul de mai sus).

 29. Foarte bine ca au manifestat; eu credeam ca-i vorba de altceva, pt ca intotdeauna presa deformeaza realitatea.
  Foarte bine ca au purtat mastile alea. Sincer, ce vroiau ei, clar, nu prea se intelegea, si, sigur, e o manifestare cam tembela, oricat ti-ar displace Ponta, Plesu, Liceanu. Insa din faptul ca Plesu, Liiceanu, Djuvara, erau „reprezentati” prin mastile lor si atat, iar Ponta prin masca pe fruntea careia era scris „plagiat”, eu inteleg mesajul „Plesu/Liiceanu/etc trebuiau sa fie aici, Ponta trebuia sa stea naibii in Romania, si poate nu la guvern, ci acasa”. Asta inteleg eu – manifestatii de genul asta sunt, in fond, ca o sculptura din aia postmodernista – fiecare intelege ce vrea sa inteleaga din ea. Eu asta vreau sa inteleg.

 30. Buna seara tuturor.
  Sa ma lamureasca si pe mine cineva ce este „scandalul bentitei”?

 31. Servus, Clemy
  O puştoaică de 15 ani din Harcov a purtat o bentiţă tricoloră într-un liceu plin de maghiari. Atît a aşteptat media: să facă din ţînţar armăsar şi să acopere scandalurile cu laptele şi cu generalii.

 32. Salve Clemy

  cam așa cum zice Tibi.

 33. @filadel, tibi, buna seara. Dar i s-a intamplat ceva copilei daca a purtat bentita? Presupun ca nu. Vai de capul presei romanesti care nu intelege pe ce lume traieste. Multumesc ptr raspunsuri 🙂

 34. Nu i s-a întîmplat nimic copilei 🙂
  Am uitat de semiîngroparea scandalului de la Paris, cu Marga contra Liiceanu, Patapievici, Pleşu, Cărtărescu, Djuvara şi nu numai. În rest, linişte şi pace.

 35. bunä,
  urangutanul comunist Marga, este o coadä de topor , ce lucreazä
  la ordine, un bätran mizerabil si cretin.

 36. primitivul Vanghelie , vrea un miting sä organizeze pt. fetitza cu bentitzä, cretinul mai bine organizeazä o zi de curätzenie in ferentari,
  unde gunoiul intre blocuri este panä la etj. 1 , colcäie de sobolani,viermi si caini raiosi.

 37. Neaţa! 🙂

 38. Neaţa! 🙂

 39. Buna dimineata,lume!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s