S.R. Stănescu – doi securiști într-unul: Deleanu și H15

În 2009 Raportul Oxford Analytica decreta „Presa din România, câinele de pază a mogulilor”.

O mare parte a presei a devenit un inamic public, ea nu mai este a patra putere în statul de drept. România a ajuns o țară a cartelurilor, de la cartelul farmaciștilor, medicilor, sindicaliștilor, ong-iștlor la cartelul presei.

Invitat la emisiunea „100%” realizată de Robert Turcescu la Realitatea TV (în iunie 2006 – nota noastră), Sorin Roşca Stănescu, directorul ziarului Ziua, a vorbit despre modul cum s-a autopropus pentru colaborarea cu Securitatea, cine i-a scos la lumină pentru prima oară dosarul de colaborator al Securităţii, cum a ajuns la conştiinţa că a făcut rău prin turnătoriile făcute sau cum se turna prin presă înainte de 1989.

“M-am autopropus pentru a colabora cu Securitatea prin 1973. La sfârşitul facultăţii m-am împrietenit cu un tânăr care era unul din liderii organizaţiei palestiniene din România. De la acesta am aflat că urma să pună la cale într-o altă ţară un atentat terorist. Mi s-a părut ceva grav şi m-am dus la redactorul-sef al revistei Viaţa Studenţească.

El m-a pus în contact cu un ofiţer care răspundea de presă de la Casa Scânteii. M-am întâlnit cu acela şi i-am relatat despre ce era vorba. M-a rugat dacă nu vreau să-i povestesc acelaşi lucru unui coleg de la brigada antiteroristă. M-am întâlnit cu ofiţerul de la brigada antiteroristă şi aşa mi s-a propus să colaborez şi pe viitor.

Am acceptat şi am semnat un angajament având două nume conspirative. Am avut succesiv numele de cod H15 şi Deleanu. Am primit şi bani, dar ca decont pentru deplasările făcute”, şi-a descris Sorin Rosca Stănescu începuturile colaborării sale cu Securitatea”.

”Sorin Rosca Stănescu, poreclit şi „Naşul”, este unul dintre cei mai vizibili jurnalişti români, născut pe 8 septembrie 1949 la Braşov.

A debutat ca ziarist în 70 la revista Amfiteatru fiind student în anul I al Facultății de Drept. Am început să lucrez ca ziarist pentru că muream de foame. Am lucrat numai pe investigații încă de la început.

În timpul comunismului, investigațiile jurnalistice nu puteau trata subiecte prea delicate. Roșca ne dă un exemplu de ce se putea ancheta: am făcut o anchetă în lumea prostituatelor, despre ceea ce cred acestea despre artă”. În 72 lucra deja la Viața Studențească.

A lucrat apoi la Informația Bucureștiului. În 87 s-a decis să predea carnetul de partid, dar după o serie de presiuni și-a reconsiderat gestul și a ajuns să lucreze împreuna cu Horia Tabacu la departamentul Social. Roșca Stănescu a recunoscut public faptul că a colaborat cu fosta Securitate, cel puțin în ceea ce îi privea pe studenții străini din București.

După `90 scoate Libertatea pe scheletul fostului ziar comunist Informația Bucureștiului. „Participă la munca în redactie a ziarului România Liberă, primul ziar proaspăt privatizat, și pune bazele unei secții de investigație. Are mână liberă la angajări și de aceea primește pentru prima oară porecla Nașul”.

Coordonează în `93 și o altă tentativă de apariție editorială, Ultimul Cuvânt, care se stinge la fel de repede precum a început. Participă la pornirea EVZ sub coordonarea lui Cristoiu, pentru care face angajări în parcarea din fața Casei Scânteii (erau cozi de sute de oameni care vroiau să devină ziariști) și își consolidează porecla de Nașul.

Mihai Băcanu de la România Liberă îi propune să scoată împreună ziarul Ziua, dar din cauza unor probleme financiare ziarul Ziua este lansat pe piață cu următorul acționariat: 50% pentru omul de afaceri Dinu Patriciu, 48% pentru România Liberă și 2% pentru Nașul.

În scurt timp România Liberă își vinde acțiunile către Patriciu. Roșca și-a vândut în cele din urmă și el acțiunile, iar ziarul Ziua a fost vândut grupului Petrom Service. Roșca conduce mai multe ziare în momentul de față: Ziua, Gardianul, Averea și gestionează mai multe proiecte editoriale.
Am pornit pe nimic și în 10 ani mi-am vândut acțiunile pentru 3 milioane de Euro.”

Într-adevar, Roșca a pornit de la statutul de reporter la România Liberă, în 1990. El descrie în câteva cuvinte cum a început să facă presă în anii 90: veneau multe delațiuni, verificarea lor dura mult și era foarte greu să publici informații foarte bine verificate.”
Acum este un prosper om de afaceri care gestionează și o parte a imperiului mediatic ce s-a format la umbra sindicatului Petrom și a lui Sorin Ovidiu Vîntu.
Roșca este acționar sau administrator la 15 firme în România. 7 dintre ele au legătură cu presa. Este vorba de Ziua Srl, unde și-a vândut acțiunile către Petrom Service și Comac Ltd. din Cipru, dar a rămas administrator prin intermediul firmei Media Protection (activități de consultare pentru afaceri și management) pe care o deține integral. Tot prin intermediul Media Protection deține 10 procente din Best Media Press, societate care editează ziarul Gardianul, unde Nașul a devenit și administrator.

Deține acțiuni la societatea Grupul Editorilor și Difuzorilor de Presă unde este și președintele CA. Societatea aceasta operează rețeaua de vânzare a presei scrise ? Acces Press” iar în CA se găsesc nume sonore ale media din România. Mai deține procente în agenția de știri Rusia la zi”, la Ziua de Constanța” și în tipografia ESOP Omega”. Urmează 8 firme cu diverse obiecte de activitate, fără legătură cu presa: producție de alcool (Agricola Alcohol Product SA), producție de scaune (Agrochim Impex), agricultură (Agricola SA), restaurante (BO – NA Co 95), comerț cu amănuntul și cu ridicata (Ethos Med și Elada Tours), turism (Marina Club) și activități recreative (Captain Port Service). .. asta era în anul 2005.

În anul 2012 acesta a adăugat în declarația de avere că deține o societate a cărei valoare ajunge la 8 milioane de lei, arată Mediafax.

El mai deține 10.010 de metri pătrați de pădure în județul Ilfov, cumpărați în 2008, și un teren intravilan tot aici. Acesta din urmă are 13.458 de metri pătrați și a fost cumpărat în 2010.

Sorin Roșca Stănescu mai scrie în declarația de avere că a construit în Comuna Gruiu 4 corpuri de clădire. Acestea au o suprafață de 1.074 de metri pătrați și reprezintă casă de vacanță.

Pe același document au fost trecute o șalupă Malibu fabricată în 2007, un autoturism BMW Z4 din 2005 și un skijet Seadoo Bombardier fabricat în 1996.

În anul cînd apărea Raportul Oxford Comisia Media le retrăgea titlul de jurnaliști lui SR Stănescu și Bogdan Chireac pentru încălcarea codului deontologic.

Între timp au devenit formatori de opinie și analiști politici, iar mașina de dezinformare cotidianul Ziua a fost folosit  de SR Stănescu în scopuri personale, de gașcă și de partid și a beneficiat de logistica teroristului Omar Hayssam.

Diversiunea lui SR Stănescu, referitoare la implicarea președintelui Traian Băsescu, via fratele său Mircea, într-o operațiune de trafic de armament și finanțare de organizații teroriste, a fost demontată, punct cu punct de către jurnaliștii Liviu Iolu și Mihai Munteanu  în ziarul EVZ.

Trăiască diversioniștii  !!!


Nightmare

102 responses to “S.R. Stănescu – doi securiști într-unul: Deleanu și H15

 1. Buna ziua!
  http://www.luju.ro/
  Mai multe opinii ala SRS.

 2. SRS este cel mai bun exemplu pentru modul in care poti avansa in viata politica,pina la rangul de senator .Dezinformezi,santajezi,esti informator recunoscut ,legitimat,calomniezi ,inscenezi…Santajul ANI..campania de presa antiBasescu(,armaghedoanele ), deleanu si H5.

  Moralitate?Un cuvint necunoscut pentru acest individ,dar si pentru toti cei care l-au imbratisat si propulsat in Parlamentul Romaniei..

 3. In anii ’70 SRS murea pe dracu de foame…Sau ma rog, depinde: foame de ce???

  A inceput investigatiile cu curvele. Ceea ce a si ramas…

  SRS vrea sa zica_ca a fost unul dintre securistii „buni”, care aparau tara de teroristi…Dovada stau si relatiile de mai tarziu cu Omar Hayssam, probabil…

  Dupa ce au fost scoase la iveala porcariile pe care le faceau SRS si Bogdan Chireac, a urmat o perioada indecent de scurta de retragere a celor doi din spatiul public/media, dupa care nu doar ca au revenit cu tupeu, dar mai ales, au fost primiti ca niste oameni respectabili si frecventabili, ca niste jurnalisti ok si cu drept de a-si da „profesionist” cu parerea, de catre confratii lor non-„realitatea-antenisti”, ca sa zic asa (vezi, de ex. B1). Cuvantul „jeg” pe post de eticheta lipita in frunte celor doi, nu mi se pare nici nepotrivit, nici exagerat…

 4. Ce-am vrut sa scot in evidentă cu aceste articole este legatura lor într-un fel sau altul cu arabii si înainte de ’89 si dupa.
  Pentru cineva care citește ,vede clar ca sunt legati de mafia araba,politicieni si santajuri ….nimeni nu reuseste sa-si facă asemenea averi ,daca nu face ilegalitati ,iar diversiunea pentru ei este lege.

 5. Într-o tara normala ,acești oameni erau demult la pușcărie sau cel puțin posturile de unde își lansau diversiunea si ziarele lor erau falimentare

  In schimb in România ,o groaza de oameni se uita in gura lor si mai nou diversionistii ajung in Parlament pentru imunitate

 6. toate dezväluire, cä bäiatul mare care a murit, avea sute de casete cu inregisträri, ce putea conpromite pe multzi, a fost fäcutä de DD
  care lucra atunci cu el, chiar a specificat-SRS ii adusese aparaturä de spionaj. ei au fäcut cateva emisiuni unde nu se ferea sä spunä,
  „POATE”-a fost omorat.

  asta la inpins in mormant, poate nu mai putea suporta presiunea,
  nu era asa pervers si securist ca tatäl lui, el il are pe constiintzä,
  dar nu cred cä are…………….

 7. SRS ESTE TOT UN TORTZIONAR A VREMURILOR NOASTRE
  CÄCÄRÄU; a primit in partid securisti-masoni si mafiotzi.

 8. sleiosul ala ca un bivol- pielea, are niste dosare pt. escrocherii,
  dece nu le terminä PROCURATURA????????

 9. Mih,
  noi nu putem intzelege, pe timpul ala acesti turnätori si
  securisti mancau O PAINE ALBÄ,-cum spunea turnätorul felix,

  säracii!!!!

 10. Theo

  Fiul lui SRS a fost parlamentar PSD ..

 11. eu stiu exact acele emisiuni ,cand urla DD si ala zäpäcit,
  ei credeau cä a fost omorat.,

 12. poate de aia s-a musamalizat tot repede si nu s-a fäcut
  perchezitzie, cine stie cine era pe casete.

 13. cine este dorian 65?

 14. Băsescu critică intenţia Guvernului de a majora unele taxe: Cum să pui taxe pe chirii şi să nu utilizezi banii europeni? Sunt politici necorelate (Mediafax)

 15. Un fan Giurgea si cred ca si Primo ….l-am vazut pe blogul lui Giurgea -capitalism pe pâine ….iar Giurgea si Primo au același limbaj agresiv si violent.

 16. Eugen Tomac îi cere lui Antonescu să nu accepte introducerea unor noi taxe și impozite (EvZ)

 17. Băsescu: Autostrada Nădlac-Arad este EMBLEMA unei proaste guvernări. Nu e permis să tai de la INVESTIŢII

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-autostrada-nadlac-arad-este-emblema-unei-proaste-guvernari-nu-e-permis-sa-tai-de-1051221.html

 18. Băsescu, în „inspecție” la Primăria Arad: Am vrut să văd dacă Falcă e la serviciu sau în concediu

  Citiţi mai mult: Băsescu, în „inspecție” la Primăria Arad: Am vrut să văd dacă Falcă e la serviciu sau în concediu – Preşedinţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-in-inspectie-la-primaria-arad-am-vrut-sa-vad-daca-falca-e-la-serviciu-sau-in-c-1051233.html#ixzz2bHXQ8b00
  EVZ.ro

 19. Salut! 🙂

  Vorbim de securisti buni?….si-l exemplu pe acest antidemocrat SRS?
  A stiut multa vreme sa induca in eroare constiintele inca nepatate,s-a dat prieten cu Base ,altfel zis s-a dat mereu cu puterea pt.a stoarce maxi9mul posibil pana a ajuns parlamentar.Si acum face pe dizidentul si minte cu mintea lui de securist pana si aceea parte din populatie care se revolta impotriva cancerului care a imbolnavit societatea romaneasca.

  Nu vorbesc de sentimentele mele fata de acest impostor si traficant de constiinte ,imi repugna si pana numele lui.

  Te felicit<nightmare 😆

 20. night, 🙂

  Ce crezi? Base si Falca sunt pe aceiasi lungime de unda.Eu asta cred. 😆

 21. Buna sa va fie inima precum va e cautatura

  Interesanta tema:

  1. Incepe cu un lucru mai putin stiut de toata lumea: ca SRS si-a inceput colaborarea cu secu’ pentru evitarea unui atentat terorist, motiv pentru autor-compilator sa ajunga la concluzia … nastrusnica: „Într-o tara normala ,acești oameni erau demult la pușcărie” ??!!

  2. Continua cu un elogiu la capacitatile de ziarist (implicat direct in infiintarea unora din cele mai importante ziare din RO post ’89) si respectiv antreprenoriale care i-au permis acumularea unei importante averi. Acest din urma lucru observ cu surprindere ca supara [pe unii din] oamenii „de dreapta”.

  Ne spune compilatorul articolului: „Ce-am vrut sa scot in evidentă cu aceste articole este legatura lor într-un fel sau altul cu arabii si înainte de ’89 si dupa”

  Pai ce sa spunem, frumoasa dar nefolositoare concluzie. E cumva o acuza? Nu de alta dar eu cunosc bine o persoana importanta, care a avut relatii cu arabii – nu ca particuler ci chiar din functiile inalte de Primar General respectiv de Presedinte de Republica.

  Nu mai insist off tpopic ci doar imi permit sa remarc ca:

  – SRS a fost un antifesenist activ.
  – Este si azi una din vocile critice din interior ale derapajelor USL

  Cat priveste acuzatia de „santajuri” (sic!) nu putem decat banui ca cei santajati sunt concomitent si muţi si … nici nu au invatat sa scrie.

  hi hi hi

 22. Mih,

  nu cred ca R.Tomac va avea succes.Crizel e in afara realitatii de cand sloganul sau anti Base a cam intrat in derizoriu.

 23. Băi,pudel diversionist ….ai apărut ???? …..ce va aparati turnatorii între voi

  Hă hă hă

 24. Preşedintele Traian Băsescu a acuzat, astăzi, Guvernul că mărește taxele, dar taie fonduri de la investiţii, demonstrându-și astfel neputinţa. În plus, șeful statului a reproșat Executivului că nu este capabil să folosească fondurile europene, pe care România le are la dispoziţie. Băsescu a inspectat autostrada Nădlac-Arad şi a subliniat că acest tronson este „emblema proastei guvernări”.

  Citiţi mai mult: Băsescu: Autostrada Nădlac-Arad este EMBLEMA unei proaste guvernări. Nu e permis să tai de la INVESTIŢII | VIDEO – Preşedinţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-autostrada-nadlac-arad-este-emblema-unei-proaste-guvernari-nu-e-permis-sa-tai-de-1051221.html
  EVZ.ro

 25. Traian Basescu: „In timp de criza sa maresti taxele este o greseala enorma!”

 26. @dorian65 , 😀 😀 , parca miroase a varan site ul cu pricina,n`asha?

 27. Chinezule,
  faci mici diversiuni ca de obicei.
  Una e sa colaborezi cu pe linie oficiala inclusiv cu arabii(palestinienii) si alta sa sa complotezi….cu aceiasi……adica particular cum insinuezi tu.

  Tu chiar crezi ca SRS este un antifesenist convins?Atunci de ce a fost atat de devotat PD-lui si era gata sa sara si in lac pentru ei?

  De ce nu ne spui direct cine sunt cei santajati „care nici n-au invatat sa scriie?” -poate suntem de acord cu tine.Pana atunci….fiind aparatorul securistului nu ne putem abtine sa nu te consideram unul de teapa lor.

 28. Dap. Luju.ro este o infecție. Nu te poți baza pe informațiile de acolo. De asemenea sînt și urme de SRS.

 29. Chinezu
  toata presa a vuit pentru santajul dovedit prin stenograme PUBLICATE,practicat la institutia ANI impreuna cu Bogdan Chireac…
  Vai,sarmane,ori nu iti functioneaza neuronii,ori tu aplici pe principiul antenist.da-i si da-i ceva tot ramane..
  http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009111036663/Actualitate/Rosca-Stanescu-si-Bogdan-Chirieac-santaj-la-seful-ANI.html.

 30. filadel,
  te salut cu drag!

  Piratul are perfecta dreptate cu taxe marite,deturnari de fonduri de la investitii.Autostrada Nadlac-arad trebuia terminata intr-un an.Am vazut si eu venind dinspre Ungaria ca, totul este intrerupt de pe vremea lui Boc-Boagiu.

 31. Bine,bine!!!!!
  Daca nu ma luati in seama,fac si eu pauza.Vin prichindelele mele si-l vot de Ms.Beam la comp.

 32. nightmare 14:50,

  Nu crezi ca ar fi mai corect sa respectam regulile … locului!?

 33. Depemures

  Giurgea a fost ziaristul lui Vantu si parca si director de știri pe la antena 3….din cite îmi aduc eu aminte ….o sa caut informatii

 34. dora,

  Eu incer sa ma pliez la regulile gazdelor: https://copaculdinpadure.wordpress.com/about/

  https://copaculdinpadure.wordpress.com/about/

  Credeam ca sunt destul de explicit cand ma indoiam ca ar fi existat foarte multi santajati care pana acum [sub atatea regimuri de toate felurile] sa nu fi incercat sa-l demaste.

  In legatura cu arabii NU ma refeream la relatiile transparente si institutionale. Ma refeream la altele cu iz mai putin placut, cu siguranta mult mai suspecte cu cat nu au fost facute de la un particular la altul ci de la un functionar superior la un afacerist aflat sub supraveghere.

  Nu intru in amanunte decat … la cerere 😉

  hi hi hi

 35. Imi amintesc de fotografia casei din Mihaileanu pusa pe prima pagina a editorialului ZIUA patronat de SRS.
  Tehnica,nu gluma…
  Luat de aproape pentru a MARI imaginea imobilul se arata ca fiind un PALAT.
  Subtitlul induce ca MONSTRUL si L_A LUAT Traian Basescu ,de la sine putere…

  Cine nu cunoastea ADEVARUL a fost lovit ca traznetul de dezinformatori

  CASA DIN MIHAILEANU
  Preluata ca atare de televiziuni si trusturi de presa ,de cotidiene bogat sponsorizate a creiat o imagine FALSA asupra intregii povesti..

  Pentru ca ,in primul rind
  Acel imobil avea colocatari cu aceleasi drepturi ca si Traian Basescu
  Presedintele avea un contract doar pe un apartament intre altele existente..
  NU DETINEA INTREGUL IMOBIL>>
  In calitate de chirias a cumparat EXACT ca si ceilalti colocatari ,in aceeasi baza legala acel apartament..

  De ce a prezentat SRS deformat si nesustenabil ca Presedintele SI-A LUAT O CASA???
  Pentru ca el a fost trambulina reluarilor dezinformatoare din toata gama de servicii media…..
  Asta este marele jurnalist SRS…un fauritor al diversiunii ,al scenariilor ,al facaturilor denumite armaghedoane,unu individ fara scrupule,cinic si pervers…ajuns gratie acestor inegalabile insusiri „Senator”….

 36. Disperare mare in rindul Kakarailor.
  Nu mai stiu unde sa se plaseze.Este evident ca minunatul Ponta este un esec major .PNL ul incearca sa coteasca la dreapta prin asa zisii dizidenti.
  SRS are doua lucruri de aparat pozitia de mincator de rahat semioficial PNL dind soft in guvern si propria pozitie de inculpat in procesul de manipulare a bursei impreuna cu Patriciu.Nu mai stie nici el ce sa atace dar este evident ca indicatia de la comenduire suna clar-la dreapta baieti.

  A mai aparut o problema .Majora .
  Basescu a inceput ofensiva de vara.Este uluitor cum un singur om poate sa faca mai mult decit o adunatura de macanitori de partid.
  Ofensiva lui Basescu nu numai ca zguduie tembelismul USL ist dar si „”firava”” dreapta care nu e in stare sa se mai auda nici macar ca pina acum.Vad ca in afara de Tomac si ai lui nu mai chitcaie nimeni.Or fi in concediu.

  Vad de asemenea cu bucurie ca „”andropauzatul”” incepe sa fie re re re evaluat si prin alte locuri ale netului.
  E bine.Macar azi.
  PS Chiar si Irealitatea Tv a mai lasat chilotii lui Nuti si a trecut la injurat Ponta.
  Daca tot se judeca cu Ghita macar sa le faca o bucurie.

 37. De ce nu va amintiti una din capodoperele lui SRS.
  Pumnul cu pixeli lansat pe piata cu ajutorul marelui ziarist Alecu Racoviceanu intretinutul in presa al aceluias SRS.
  Cred ca in domeniul porcariilor pe SRS nu l intrece nimeni.
  Este daca vreti etalonul jigodiei de presa care e in stare sa si vinda si mama pentru un profit oarecare.

 38. @Theo
  Dupa cum a mai spus si cineva pe aici am fost vazut pe CPP , Theodora 0303,Politeia si pe blogul lui Nastase etc..
  Am pus linkul acela pentru a vedea cine este acest domn SRS si cam ce gandeste acum .Acum il mangaie pe motanul Felix.
  Cine sunt eu ?Eu sunt din cei peste 50% care sunt indecisi si caut caruta sau trotineta cu care sa ma plimb.
  Am sarit de cam mult timp din caruta PNL si tot caut o caruta care sa se indrepte spre adevarata dreapta.
  Cine sunt eu?Sunt un indecis ca multi altii deasemenea.
  Nu stiu daca sunteti multumiti cum m-am prezentat dar acesta este adevarul.

 39. @depemures
  Pai de ce crezi ca l-am pus aici ca-sa vedeti si voi cu cine aveti de a face.Securist cu securist se asociaza .
  Am pus pagina principala pentru a va creia o idee de ansamblu asupra site-ului.

 40. @Dorian 65
  Eu zic ca toti cautam o caruta noua.
  Hai ca birjar am gasit mai demult dar ce folos daca vechea caruta avea roti patrate iar ce ne propun astia noi sunt ori trotinete ori roabe.
  Sa speram ca poate iese ceva din timplaria lui Tomac.

 41. e bine sa atacam presa…da-o naibii, si asa e prea libera…

 42. „Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a anunţat, miercuri, că a depus plângere penală la Parchetul ICCJ împotriva ministrului Dan Şova, acuzându-l că ascunde contractul original Bechtel semnat de Adrian Năstase în anul 2003 pentru a-l apăra pe fostul premier, relatează Mediafax.” (RL)

 43. Chinezule,
  nu ma indoiesc nici eu de nr.asa zisilor santajisti care au tacut atata vreme la atacurile securistului SRS.Vocile care spuneau adevarul au fost anihilate din fasa.
  Problema cu arabii,hai s-o lasam pentru vremuri mai bune!

 44. Dupa ce s-au infruptat copios din binefacerile puterii,

  liberalii degeaba fac acum cale intoarsa si se declara dizidenti fata de puterea pesedracilor.

  Ce mi-e mamba,ce mi-e cobra regala.

  • @Dora
   Merci!
   Ai spus mai sus ca nu este diferenta intre cobra regala si mamba iti spun eu ca este ca negrii de aici se feresc de mamba ca dracu de tamaie si prin cobra cu mana asa ca de cobra mai scapi.
   @Tucu2
   Ai dreptate incerci nu incerci dar alti se joaca cu focul dar vreau sa ma frig constient nu ca pana acum.

 45. mark,te salut! 😆

  Adevarul cu CASA Mihaileanu trebuie repetat pana dispare dezinformarea.

 46. @dorian 65
  Din nefericire chestia cu suflatul nu functioneaza.Nu te frigi tu te frig altii.Asa macar zici am incercat.Am fost de buna credinta , m am sau m au pacalit asta e. Voi incerca si data viitoare.
  Incerci nu incerci se joaca altii cu focul si tot noi ne frigem.

 47. @Dora,
  Lasa i si pe ei sa scheaune melodii vechi.Nu mai conteaza.
  Prostiile facute de astia sunt atit de mari incit nici buzele lui Gidea nu le mai pot acoperi.

 48. dora & mark,

  Voi chiar credeti ca asta e problema „Mihaileanu”: ca nu e CASA ci doar … un etaj, garajul si casa scarilor (fosta resedinta a consulului Germaniei – 334mp, cu echivalentul a … 19.000 de dolari!).

  Incalcarea legii (112) nu conteaza? „dreptul de a cumpara apartamentele in care locuiesc il au numai chiriasii care, avand un contract de inchiriere valabil incheiat, ocupau apartamentele respective la data intrarii in vigoare a legii” (legea e din 1996, Basescu si-a luat etajul-casa-scarii-si-garajul in 14.08.2002)

  Poate nu va pare mult nici ca si l-a aprobat … singur. Insa altii, chiar fara probe directe (in ciuda a 900 de martori ai acuzarii)… au facut deja puscarie.

  Poate se pune in aparare ca la inceputul lui 2005 a zis ca … o da inapoi

  hi hi hi

 49. dorian 65,

  eu am inteles:ferice de tine ca te-ai debarasat de falsii liberali.

  acum sa fii mai vigilent si mai bine inspirat.

 50. @Chinezule
  Tu chiar crezi? Crezi de exemplu ca eu cred ca tu te joci de a antibasistul pe gratis?
  Hai sa fim sinceri amindoi.Uite eu recunosc ca pe mine ma plateste Basescu cu 1,34 lei pe postare de luni pina joi.In rest e munca voluntara.
  La voi cum e? Ordin pe unitate sau cu banii jos?

 51. CHINEZULE-
  NU ESTI AMUZANT
  esti un mäscärici de papagal uslinos.

 52. tucu,
  chinezul e un mercenar de hazna.

 53. @Theo
  Nu fi atit de intransigenta.
  Poate are si chinezul o familie de intretinut , copii , bunici , srtrabunici stii cum e la ei – sunt multi.
  Ce vrei sa faca? Sa fure ca ceilalti din USL?
  Nu vezi ca in ziua de azi nici macar sa torni la securiutate nu mai e o afacere? Cum vrei sa si cistige banii?

  Chinezule nu ne lua in seama si nu te lasa descurajat.Scrie, combate bine si vei fi rasplatit .
  PS Sa nu dea dracul sa aud ca scrii pe gratis ca nu ti mai dau buna ziua.

 54. Si eu sunt nemultumita de puscaria pe care a facut-o Nascase…

 55. tucule,

  observ ca nu schimbi idei dupa cum ne indeamna gazdele ci iti incerci capacitatile de … profiler

  dar, fiindca ma intrebi, iti raspund.

  eu de vreo 20 de ani imi bag singur salariul in cont (ca una din putinele superstitii, DUPA ce le-am depus intai angajatilor si DUPA ce am platit darile).

  ceea ce – daca nu faci deja – iti doresc si domniei tale 😉

  hi hi hi

 56. Banciu zice ca multa lume e necajita c-a ratat…

 57. Tucu2
  Ai inteles? E sef, nu angajat. El are angajati pe altii. In timpul eliberat de sarcini, tasteaza din pasiune…

 58. Cititi si va minunati!
  Planul cincinal facut in cateva luni?!?!
  http://www.9am.ro/stiri/Business/246834/sova-acest-inaugurati-140-kilometri-autostrada-optimism-specific-usl.html?
  @Chinezu sa fi fericit inseamna ca ai o afacere buna daca iti permiti sa platesti toate darile(multe al dracului) catre tovarasii din conducerea centrala.
  Iti urez mult succes!

 59. @Mih @Chinezule
  Ca si Adrian Nastase,Si el isi baga cite ceva in cont de vre o 20 de ani.
  Tot respectul.
  In definitiv nu am scris nicaieri ca munca de „”scriitor”‘ ar fi ceva rusinos sau neimpozitat.
  In definitiv si SRS angajase ceva scriitori pe net.Se incurajeaza creatia, creerea de locuri de munca , raspindirea adevarului la orase si sate,.
  Este un act de cultura.

  Fara hi hi hi ca suntem oameni seriosi.

 60. salut
  Base saracu’ face pe opozitia : Băsescu: Autostrada Nădlac-Arad este EMBLEMA unei PROASTE GUVERNĂRI. FOTOGRAFIILE trimise de președinte lui PONTA
  ..
  Pe acolo parca a trecut de curand si senatorul de arad MRU care ii trimetea lui Ponta provocarea sa iasa singur pe strada 🙂
  A trecut si timisoreanul Blaga, care tot gandeste pe cine sa mai dea afara din pdl.
  De altii ce sa mai zic …
  Imi amintesc de perioada 2000-2003 cind TB era singurul din opozitie, chiar singurul, si care se lupta ca Mighty Mouse cu ciurda de pisici flamande

 61. @Chinezule
  Tu schimbi idei?
  Eu nu prea cred.Nu faci altceva decit scoti din sertaras acuzatia Nr 1242 si ne o plasezi.
  Casa Mihaileanu , Udrea, Chelia, Banii de pensie, Fratele , Nepoata, Varul Mitica . toata panoplia macinata ani de zile de A3 reprezinta pentru tine idei?
  Vrei sa l injuri pe Basescu sa arati ca este rau? Din ce motiv? Mai candideaza miine? Iti mareste impozitele? Mareste inflatia>? Mareste pretul la gaze?
  Nu chinezule toate astea le fac prietenii tai.
  Daca vrei sa schimbam idei explica mi si mie cu ce o sa platesc intretinera la iarna.

 62. http://www.evz.ro/detalii/stiri/bodu-cere-curtii-de-conturi-sa-controleze-biserica-cetatenii-sunt-indreptatiti-sa-stie-ca-1051210.html
  Bravo Sebastiane !
  Pai tu sa o zici pe asta, daca marii pitici ai dreptei se cutremura de frica sa se ia de preainscaunat
  Cred ca lui mru si mn i-ar cadea ochelarii iar lui Blaga dantura daca ar trebui sa o spuna pe a lui Bodu.

 63. Chinezule ma asteptam sa mai stai in concediu. Sau la Copac concediul Chinezului zboara mai repede decit concediile noastre. Parca nici nu ai plecat. Mai ai zile lasate pt la toamna ?
  ..
  Theo te-a intimpinat ? 🙂 Ar fi trebuit sa o anunti dinainte, dar nici o problema Theo e spontana ! 🙂

 64. sä vedetzi cand vine golanul plagiator, sä vedetzi emisiuni färä sfarsit, cum nu trebuia asta, s-au asta, Bäsescu de dimineatzä panä seara.

  parvenitul asta mincinos o sä vinä cu mari proecte,realizäri si
  ordonantze, legi pt. tampitzi si spumä de promisiuni pt.cretini.
  GUVERNUL PONTA CEL MAI PROST SI INCOMPETENT EXISTENT
  VREODATÄ IN ROMANIA:

  JOS GUVERNUL PONTA:

 65. DAR ONG -ul lui Cheriac-pielea……care acoperä afaceri mafiote
  si incaseazä banii dela UE, sä vedetzi ce veselie il va cuprinde,
  nu o sä-i ajungä nici banii din conturile elvetziene.

 66. Cäcäräu are o gurä si niste dintzi stricati, ca un cal bätran,
  oribil omul.

 67. hai sä vä spun ceva, NÜRNBERGER (carnäciori) au azi
  700 de ani, se retzeta este fabricatä din 1313

 68. Tucu 18:23,

  Daca ai cunostinte de html5 si sau IOS, FB, da-mi un semnal si daca ne intelegem nu vei avea probleme la iarna nici cu intretinerea nici cu vacanta la schi 😉

  Last,

  M-au amuzat atat exprimarea cu asteptatul sa … mai stau 😉 cat si posibila dihotimie (pe care o vezi TU) intre concediu si … distractia pe internet.

  Altfel, zile de concediu am cat … imi permit

  hi hi hi

 69. doi intr-unu, cati in doi: SRS&Episperma, inc.
  P.S.:…ah, era sa uit: si Ltd, pe deasupra.

 70. dl. Päträsconiu, are o postare bunä.

 71. @c-hi,hi,hi-nezul: pleci odata cu Cacarau si te-ntorci concomitent cu el. Care dintre voi este constipatul ( seful, cum ar veni…)? Sau nu mergeti ca indienii?

 72. Adevărul este că SRS ne-a arătat gaura din covrig, pe care o vedem cu toţii de ani de zile: în Româia doar se mimează democraţia.

  Citiţi mai mult: Oaia de teracotă SRS ne arată gaura din covrig – Opinii EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/oaia-de-teracota-srs-ne-arata-gaura-din-covrig-1051320.html#ixzz2bJCAtWKQ
  EVZ.ro

  N-am mai văzut așa denumire inspirată rezultată dintr-un typo: Româia!

 73. Theo

  dacă-mi spuneai de dimineață pe aia cu cîrnatul o băgam la wikipedia. 😆

 74. filadel,
  NICI EU NU STIAM;
  am primit un ziar local , FRANKEN REPORT, si spunea de
  aniversarea acestor carnäciori mici pt. grätar, sunt f. buni,
  dacä vrei itzi scriu maine mai mult de ei, au o anumitä greutate
  si lungime-lätzime, etc.o specialitate patentatä.

 75. Theo

  lasă că-i punem anul viitor pe vremea asta. 🙂

  Noapte bună!

 76. pîrligaru

  faci confuzii voite, nene. NU obții presă independentă în felul ăsta.

 77. tema f. interesanta, dar din pacate nu mai am timp s-o rumeg,
  pe individul SRS il detest in aceeasi masura ca pe felix, chelea p….etc.

  buna seara si la revedere
  🙂

 78. Sara bună, dragilor! 🙂

  …amintiri din iepoca de aur.
  Trei ziare centrale, mari și late, împachetai un bou în oricare din ele:
  Scînteia – organul PCR, Scînteia tineretului – organul UTC și România liberă – ziaru’ cu morții de la Mica publicitate.
  Cel mai cerut, bine’nțeles ăla cu mica publicitate, dar pe prima pagină zilnic nelipsitul articol în spiritul indicațiilor și orientăriilor…
  Semnau alternativ tusea și junghiu’: P M Băcanu și S R Stănescu.
  Mare foame de cacao la lihniții ăia…

 79. Sara buna ,copaceni !!!!

  Misto articolul lui Malin Bot ,cu gaura de la covrig si oaia de teracota ….s-a enervat pe H15 ….)))))))

 80. Oare pe unde umbla Eugeni???…o fi in vacanța????

 81. Dora

  Thx pentru felicitări ….multă sănătate ,iar pe soțul tau îl salut!!!

 82. Fil

  Pechinezu ‘ are firma de IT,dar nu zice ca-i pe ducă ….un patron de IT n-ar avea timp sa facă pe postacul,fiind nelipsit de la Nasu’ si acum aici.

 83. Se prea poate sa fie hackerul Motanului ……felix dispune de o armata de hackeri si sistem privat de ascultat cu tehnica mai ceva ca SRI

 84. Html5 si IOS (pt apple ) sunt chiar banale …
  Chestia e ca Chinezu ofera o viata indestulata doar cu atata expertiza. 🙂 E posibila ca prestarea pe blog sa i ofere o ciozvarta din contractele astea oneroase cum e cel de 4.5 milioane de euro pentru aplicatii si date care exista deja 🙂 si pt care Manolea a tras semnalul de alarma acum 2 zile. Daca dai falci pe blog primesti si ceva lucrari grasutze care sa nu exceleze in expertiza .
  Asta citesc eu din html5 si IOS care te imbogatesc …. 🙂

 85. LastNichtMusic,

  Ca fost student al lui M.C. Demetrescu, crezi ca mi-as fi ales sa fac bani in urma unui blog cu 20 de participanti in … zilele bune!?

  La un asemenea dever, nici  Vanghelie nu ar plati macar 1,34 lei – cum se lauda Tucu2 ca i-ar fi tariful.

  hi hi hi

 86. Chinezule

  lasă vrăjeala. Nu Demetrescu te caracterizează pe tine ci chiar tu. Așa că dacă nu vrei să mai fii urît fă-te frumos cu mînuța ta. Că gurița te cam dă de gol. Mare gol. P..la gol (vorba unuia).

 87. relax

  Blackstreet – No Diggity

  Chinezul … ai avut dreptate, ia uite cate posibilitati de noi taxe, bre, te ia cu ficatul, asigurari la dobanda si la chirie, la nevasta si cumnat … si puse de cine … de neplatitori de TVA la jdemii de case facute pe-persona-fizica.

  rasul lumii …. nuuuuuuuu, ca e de rasul lumii, frate! Nu imi mai ajung hahahohohihihehe-urile.

 88. Corect Filadelu
  Am cumparat mai an cartea lui Larry Watts – Fereste-ma doamne de prieteni cu 700.000 lei vechi, si imi pare rau de bani , cartea e groasa, copertata si nu spune decit prostii de adormit Mitzura si de justificat actiunile externe ale lui Ceasca. I-as arunca-o lui Ilici in cap de la balcon, dar nenorocitul , desi il pandesc, nu trece pe la mine prin 3 🙂

 89. Salut,
  Vad ca intre ora 2 AM si 5 AM am primit un minus ! ?
  Sa fie de la Ion iliescu ? sa fie de la Larry si securistii lui Ceasca ? Sa fie de la un cititor al cartii entuziasmat de ce bun era Ceasca si ce rai erau ungurii si Brejnev ? Sa fie Bubulii ? 🙂

 90. Ghici cine face azi cafeaua?

 91. @filadel | august 7, 2013 la 23:45 |
  FAIN! Multumesc, Filadel & ILD

  Raman la aceeasi parere: mafiotizarea securisto-comunistilor (primii „oameni de afaceri” aparuti in Romania post-decembrista) NU inseamna ca astia s-au rupt de fundamentele lor ideologice si ca azi NU ar mai fi de Stanga. Este doar o forma de „adaptare la mediu”. Putere politica & putere (mafiot/interlop-)financiara puse in slujba „sistemului emanat”… din vechile structuri PCR si ale Securitatii comuniste.
  Partidul lui Iliescu a fost/este majoritar al activistilor de partid (esaloanele secunde + urmasii), PNL-ul a fost „adjudecat” de reprezentanti ai secu & „colaboratorii”.

 92. @Dora,abia acum am vazut comentul tau despre casa din Mihaileanu a Presedintelui.Ai perfecta dreptate..eu asta am facut tot timpul…m-am luptat ,pe baza de argumente cu dezinformatorii postaci de meserie..

  @Chinezu:Nu ai nici un motiv sa nu iei de buna sursa,ca atare nu mai deforma si nu mai dezinforma:
  Marius Tuca: Care este adevarul despre Casa din Mihaileanu?

  Traian Basescu: Deci discutam despre un apartament, un apartament dobandit absolut legal si-mi asum responsabilitatea afirmatiei mele. Este apartamentul care este declarat de trei ani incoace in declaratia mea de avere, se poate verifica si pe site-ul Primariei Capitalei, cu anii anteriori si declaratia mea de avere de la inceputul campaniei si declaratia de dupa instalare.

  Iata, aceasta este hotararea judecatoreasca prin care se pune in posesie fostul proprietar pe bulevardul Aviatorilor 57 – o familie, Negulescu. Eu am locuit in acea casa repartizata de RAPPS, transferata pe urma la primarie in timpul procesului si cerea mea de renuntare la contract ca urmare a acestei hotarari. Era contractul cu Primaria cApitalei pentru ca intre timp trecuse… – fiind in proces – a luat-o inapoi Primaria Capitalei.

  Marius Tuca: Asta se intampla in 1997. Renuntarea dvs. la locuinta din Bulevardul Aviatorilor, nr 57.

  Traian Basescu: “Da. Pentru a da posibilitatea proprietarului sa intre in posesie. Dar aceeasi hotarare stabilea proprietarului obligatia sa puna la dispozitie apartamentul in care locuia. Era un apartament cu 5 camere deasupra Cismigiului.

  Locuita din Prezan. Apartamentul din Prezan, unde se specifica foarte clar ca este inchiriat strict pentru perioada cat sunt in functie. Deci este apartament de serviciu.

  Marius Tuca: In functie ce inseamna?

  Traian Basescu: In functia de Ministru. Dupa ce am devenit primar, trebuia sa parasesc locuinta. Mi s-a facut o prelungire de un an a acelui contract pentru ca nu rezolvasem problema. Adica Primaria nu-mi pusese la dispozitie apartamentul pe care l-a lasat liber familia Negulescu – ce-i drept l-a pus la dispozitia altui demnitar, dar n-are importanta. Dupa care s-a manifestat dreptul dat si de hotararea judecatoreasca, am inchiriat un apartament in 2002 – cand trebuia sa parasesc apartamentul din Prezan – si l-am cumparat in baza Legii 10.

  Toate povestile: declaratie mincinoasa, fals, marea poveste prezentata de presa “Iata un bloc”… Acolo-i un bloc cu 10 apartamente, din care 7 au fost cumparate. Si unul l-am cumparat eu. Contractul de inchiriere l-am facut cu AFI [Administratia Fondului Imobiliar]. Am cerut locuinta pentru ca trebuia sa plec din Maresal Prezan, mi s-a dat. Dupa care l-am cumparat in baza Legii 10, articolul 43.

  Marius Tuca: Proprietarii il dobandisera?

  Traian Basescu: Nu. Nu a fost revendicat niciodata acel apartament

  Vreau sa va asigur- pentru ca a intra in povesti juridice este complicat si s-ar gasi 50 de avocati care sa-si dea cu parerea. Eu va garantez ca n-am facut nici o ilegalitate, nu exista nici o declaratie falsa facuta de Traian Basescu. Nu mi-as permite s-o fac. Singurul lucru jenant in toata acesta campanie a fost afirmatia preluata “Traian Basescu si-a cumparat vila de 780.000 de dolari. Dom’ne de la 780.000 de dolari la 19.000 de dolari cale-i lunga si arata si minciuna si lipsa de profesionalism, daca vreti.

  Marius Tuca: Dar oricum poate sa faca mai mult decat…

  Traian Basescu: Categoric, da. Numai ca apartamentele din Fondul de Stat de vand dupa o Lege. Eu am cumparat pe Legea 10, articolul 43 si 52 din Legea 10, dar evaloarea lor se face conform normelor din Legea 112. Este un apartament din 1920 care atat valoreaza acum.

  Marius Tuca: De ce credeti ca nu a aparut aceasta informatie si cu tot tam-tam-ul de rigoare in campania electorala, de exemplu, pentru ca dvs ati spus un lucru foarte important si anume acela ca era acest apartament, sau aceasta casa, cum vreti sa-i spuneti, era de ani de zile in declaratia de avere. Si oricine s-ar fi uitat, s-ar fi putut duce la adresa respectiva si ar fi gasit casa/apartamentul. de ce credeti c-a aparut acum?

  Traian Basescu: Nu stiu. Va mai pot da un element. Eu am fost la vot intotdeauna in sectorul 2. Acolo am si acum buletinul. Deci adresa mea, domiciului meu, este pe Stefan Mihaileanu Nr 2. Singurea realitatea este ca acest apartament a fost dobandit legal si este proprietatea mea din Bucuresti. Va mai pot spune un lucruL m-am bucurat ca domnul senator Iorgovan a facut plangere la Parchet. Cred ca Primaria capitalei si Afi vor pune la dispozitie toate documentele si va avea marea surpriza sa constate ca cerea mea a fost de achizitionare pe Legea 10 si nu pe 112.

  Marius Tuca: Adica nu pe Legea caselor nationalizate.

  Marius Tuca Show /

  – See more at: http://www.traianbasescusource.com/traian-basescu-casa-din-mihaileanu/#sthash.QoX989qn.dpuf

 93. @Mark cred ca bati tasta de pomana.
  Pe de alta parte m am perpelit toata noaptea atras de oferta chinezului.Sa nu mai am grija facturii este ceva nu .Ba chiar sa ma pot iuce si la munte iarna sa dirdii si mai tare nu e de lepadat.
  Ma gindeam ce am reusit sa invat pena acum.Mai nimic.Nici pasareasca chinezului nu o inteleg .O fi pe chinezeste.
  Singurul lucru de care mi aduc amninte e ca am invatat ceva cu ++ dar nu mai stiu daca era limbaj de programare sau sifilis.
  Daca mi aduc aminte o sa l contactez pe chinez.

 94. @lnm: somnambubulii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s