Vizita de lucru

Buletin de stiri 01
Luni, 26 august 2013, tovarasul secretar general al Partidului in fruntea unei delegatii condusa de el insusi a efectuat o vizita de lucru in judetul Iasi.
Aceasta vizita a coincis cu inceperea lucrarilor la gazoductul Iasi -Ungheni, marcand o pagina istorica a relatiilor romano-romane cu fratii moldoveni din tara de peste Prut. Prim-secretarul judetului a prezentat schema lucrarilor la care secretarul general a facut precizarile necesare si a trasat termenele de finalizare pe etape.
In aplauzele asistentei tovarasul secretar general a aratat cu destu’ de unde trebuie sa inceapa si unde trebuie sa se termine gaurile pentru infipt conductele in ele.

Buletin de stiri 02
La eveniment au fost invitati sa participe observatori de la toate posturile de televiziune Intact, precum si televiziunile pretene, Realitatea si Romania Tv. De asemenea a participat un important numar de observatori independenti de la aceleasi mijlace de informare in masa, care desi se aflau in timpul lor liber, s-au folosit de aceasta ocazie pentru a filma evenimentul unic si irepetabil cat mai pe viu.
Unii au facut si poze.
Altii fotografii.

Buletin de stiri 03
Oamenii muncii, de la orase si sate, de pe santierele de pe ogoarele patriei, fruntasi in intrecerea capitalista, muncesc cu deosebita daruire si abnegatie pentru realizarea proiectului.
Tovarasul secretar general a urmarit operatiunea de spanzurare a tevilor cu putina sarma de carligu’ de la macareaua, acestea urmand sa fie asezate cu grija in santuri orizontale.
Santurile vor pastra aceasta pozitie pentru a putea permite gazului sa se circule prin ele la si de la un capat la celalalt. De preferinta la celalalt.
Tovarasul secretar general a dat dispozitii pentru realizarea si unor puturi de mare adancime pentru niste irigatii, fara cheltuieli si efort, prin simpla ridicare in picioare a santurilor, cu tevile deja montate in ele.

Buletin de stiri 04
Dupa patent in intregime romanesc, realizare de exceptie a cardului de cercetatori si cercetatoare sub indrumarea savantului de renume mondial, au fost realizate si tevile ce vor fi folosite la aceasta monumentala realizare de constructie. Procedeul consta in alegerea unei gauri in aer si adaugarii de putin fier pe langa ea, astfel incat in final se obtine o structura cu doua capete, unite printr-un tunel cu diametru exact cat „FI”-ul tevii, masurat in milimetri.

Buletin de stiri 05
Tovarasul secretar general a dat mana tovaraseste cu muncitorii fruntasi, atat cu cei care ar fi dorit sa fie femei cat si cu cei care ar fi dorit sa fie barbati, feminizandu-i pe unii si imbarbatandu-i pe ceilalti cu indemnuri mobilizatoare.

Buletin de stiri 06
Tovarasul inginer-sef Mutulica, directorul de santier al acestei uriase constructii a multumit tovarasului secretar general pentru pretioasele indicatii si a asigurat conducerea de partid si de stat de maxima eficienta in toate aspectele care tin de stat.

Buletin de stiri 07
In pauza binemeritata, intreg detasamentul participantilor a fost invitat la o cafea de mare renume, „Nechezol”, dupa care acestia s-au ingramadit in santurile sapate pentru instalarea tevilor, din motive fiziologice.

Buletin de stiri 08
La plecare, tovarasul secretar general a tinut sa-i asigure pe toti cei ce muncesc pe acest santier de intreaga sa consideratie si le-a cerut daruire si abnegatie pentru umplerea primilor cinci santuri cu patru tevi si jumatate, pentru succesul si gloria societatii. Comerciale.
Intreaga asistenta a aplaudat furtunos, scandant ritmic „Pon-ta U.S.L./Doo zile li-be-re” in timp ce un muncitor ce tocmai facea putin pipi intr-un colt mai la stanga a scandat numai vorba „Au”.

Buletin de stiri 09
Odata cu plecarea tovarasului secretar general de pe santier si incheierea filmarilor evenimentului de inaugurare a lucrarilor, muncitorii fruntasi in intrecere au agatat la loc tevile in carlige cu putina sarma si le-au incarcat la loc in camioane, dupa care au plecat spre o noua inaugurare programata.

Buletin de stiri 10
Terenul a fost redat agriculturii din zona, care l-a redat la randul ei cu ani in urma naturii, pentru a pastra arealul salbatec, atat de necesar conservarii florei formata din 6 papadii cu ciuful galben precum si faunei reprezentata de doi fluturi „Cap de prost”.

Buletin de stiri 11
Utilajul „Autogreder 14785” a ramas pe pozitie, mecanicul acestuia, domnul Gigi Gamalie, aflandu-se in concediu de maternitate la Maiami.

Buletin de stiri 12
Alaturi de acesta se afla garate regulamentar si alte doua utilaje in scopul de a scuza mijloacele, fiecare din ele oferind o larga gama de piese de inventar, de la 2,45 kg in sus, cu valorificare sigura la fier vechi.

Buletin de stiri 13
Baracile aduse cu ocazia evenimentului pentru a da impresia unui santier in lucru sunt in conservare de foarte scurta durata, pana la ridicarea si transportul lor catre punctul urmator de lucru la care toavarasul secretar general si-a anuntat prezenta.

Buletin de stiri 14

„La doar două zile, însă, de la trecerea delegaţiei oficiale, pe şantierul de la Rediu n-a mai putut fi găsit decât un paznic al unei firme private. Toate conductele au dispărut, la fel ca şi majoritatea utilajelor aliniate pentru vizita şefilor de la Guvern. „N-am mai văzut pe nimeni să lucreze. Când a venit Ponta, ăştia s-au apucat de sudat un pic. După ce-a plecat le-au tăiat, le-au încărcat pe utilaj şi au plecat. N-a mai venit nimeni după aceea. Asta e România!”, a declarat paznicul de şantier de la Rediu”
(Adevarul)

Viq

17 responses to “Vizita de lucru

 1. excelent reportaj cu borfasul ”Tovarasul secretar general”.

  daca au inceput sa faca chestii din astea tipice ca pe vremea dinainte de 1989 este chiar naspa …..

  ia, sa fi facut Boc asa ceva, ii sareau in cap borfasul si toata haita rosie, care a pus mina pe Ro prin indepartarea guvernului MRU.

  este o guvernare extrem de toxica, dar culmea din cauza unui excelent PR & mediatizare mincinoasa, PSSSSSSD are si azi 40% din simpatiile potentialului electorat votant

 2. preluat de pe FB:

  1. Ponta: Proiectul Roşia e şi va fi blocat pentru că nu toţi politicienii pot fi cumpăraţi ca Băsescu – 6 oct. 2011

  2. Ponta – sedinta de guvern, acte aprobate:
  • Aprobarea ”Acordului privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montana”
  • Declararea proiectului ca fiind de utilitate publică şi de interes naţional deosebit.
  27 aug. 2013

  3. Premierul Ponta a declarat, vineri, că proiectul Roşia Montană, este unul extrem de controversat, de care personal nu este convins – 30 aug.2013

 3. Asta-i Ro anului 2013, in care un borfas – fost puscarias – condamnat puțin isi permite sa fie in prim planul societatii, sa dea lectii bizonilor, sa distorsioneze realitatea, cind, de fapt, ar trebui sa stea ascuns pentru decenii de rușine si sa astepte urmatoarele verdicte pentru alte dosare penale…

  si cine este de vina pentru asta?
  doar borfasul N0049?
  doar borfasii din USL?
  sau noi toti!!!!

  Năstase:

  “Nu Băsescu e adversarul.

  Bătălia trebuie dusă împotriva instituţiilor pe care le foloseşte”

 4. Viq 😀

  Am citit si eu reportajul de dimineata, dar in ziar au dat varianta ceva mai cenzurata, asa ca multam pt relatarea ta pe sleau!

 5. Skorpy

  AN rosteste un adevar pe care il stim de vara trecuta.
  In plus, da „detalii” despre cum vede el finalizarea puciului. Pt ca eu asa inteleg chestia cu ” parlamentarizarea guvernului” = se amesteca, incalcandu-se si Constitutia si principiile Statului de Drept, puterile legislativa si executiva pt a incapea mai bine in „mana” partidului si „mesajul” transmis unor „sefi de institutii”, care „isi vor continua mandatul”, dar ar trebui sa-si „schimbe conduita” – cu adresa in primul rand spre institutiile din sistemul de Justitie (mie asa mi se pare – ca doar aici mai au ei de ‘luptat”).
  Nu Traian Basescu, este adversarul, ci „regimul Traian Basescu”, sintagma sub care USL vrea sa mascheze adevarata tinta: Statul de Drept.
  Sintagma (cu varianta pontanaca „regimul Basescu Udrea”) a fost folosita recent de PM, Voiculescu si acum, de AN…Nimic nu e intamplator, desigur.

 6. tovarasul Viq are un umor cu PH mic asa ca se poate interpreta. Organele de partid si de stat o sa fie vigilente si cu ochii pe articolele tovarasului Viq. Da’ ala a lu’ Antenescu nu e vigilent, ci doar bulversat din cauza de probleme de identitate si de incotro sa se indrepte.
  Cred ca pe PNL ii paste schimbarea siglei.

 7. Na, ca il uitasem pe Antonescu, din randul celor cu „regimul…”. De fapt cred ca o sa-i auzim pe mai totii rostitorii USL & Co. care apar in spatiul public…E „slagar” de campanie…

 8. bunä,
  am mai citit odatä declaratzia lui CÄCÄRÄU, de ieri,
  o gargarä de cuvinte färä noimä si sens, omul este
  dezechilibrat,s-ar putea hormonal sä fie inbibat cu …………….
  este f. grav, acest neterminat confuz, vorbeste despre Romania,
  la fel si cretinul plagiator,cu haita lui a distrus romania
  anul trecut, dar de vinä este Bäsescu si MMacovei.
  sunt niste mizerabili, nu au proiecte, nu au nimic dupä un an jumate.

 9. Declaratii deja delirante in registrul mincinos-tupeist al plagiatorului iresponsabil (cred ca astea nu mai sunt „doar” declaratii politice, sunt semne de boala…pare sa fie una „contagioasa” in cazul liderilor USL)

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-basescu-ne-a-sters-de-pe-harta-europei-de-pe-harta-lumii-1055136.html

 10. cand a iesit PSD de sub mentalitatea comunista?

 11. Cinic
  никогда!

 12. Incredibil !!!

  „România, am reuşit să o scoatem din izolare, pentru că în ultimii ani nu ne băga nimeni în seamă. Am reuşit să scoatem ţara din sabloanele pe care le spunea Băsescu. Ei conduceau ţara dar era o ţară de corupti, de bandiţi, de subdezvoltaţi.

  (…) USL este o forţă proeuropeană, spre deosebire de alţii care au nostalgii dictatoriale estice şi prieteni dictatori prin Siria. Eu nu am prieteni dictatori. Vă rog să nu obosiţi în a ne repara imaginea de ţară”

  zice nimeni altul decat PONTA !

  El, care a facut Romania o anecdota la Bruxelles, care-si exprima adoratia tampa pentru Castro si Guevara…

  Ptiu !
  … secatura !
  Nu te-ar mai rabda pamantu’…

 13. OOoops ! 😳

  Era deja mentionat !

 14. Am vrut și eu să fac observația dar se pare că a fost deja făcută. Penibilul Ponta în penibilele lui vizite de lucru cu aberantele lui declarații.

  Mă mir că nu-i crapă buboiul care-i ține loc de cap la minciunile colosale pe care le scoate pe ceea ce ar trebui să-i țină loc de gură.

  Încă odată: tot ce spune ponta trebuie intepretat exact invers. Ar trebui să-și cumpere o oglindă și să vorbească numai prin ea.

 15. Salut, dragilor! 🙂

  Unde ești tu, purly, să vezi cum arăta libertatea presei pe vremea împușcatului?!
  Doar pe aceii care au trăit și au suferit atunci îi pot cuprinde fiorii de ghetă ai amintirilor urâte, pentru ceilalți este doar o poveste…
  …și urmașii ălora care ne-au croit atunci viata aia de pușcăriași se ridică iar?!
  Îi doare capul și îi mănâncă pielea!!! :mrgreen:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s