România – țara în care … maidanezii über alles

Ionuț Anghel

Un copil a fost ucis de maidanezi în mijlocul zilei, în mijlocul Bucureștiului.

Ionuț Anghel (4 ani) a plătit cu viața factura emisă cu multă vreme în urmă de politicieni și ONG-iști iresponsabili. Această podoabă o poartă cu mîndrie la butonieră plăgaru șef Ponta care a ajuns la guvernare propulsat exact de aceste jeguri umane fără morală și fără responsabilitate. Ponta uită-te în oglindă și minte-ne ce vezi!

Nu voi evoca nici botul murdar de sînge al maidanezului, nici ditirambele cretine ale reporterilor ProTv care continuă să inventeze realitatea după bunul plac, nici criminala atitudine a unei foste angajate la ONG-uri pentru salvarea animalelor care spune că Am înțeles că s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am conștiința curată și mă ocup în continuare să salvez animale. Încerc chiar să nu interpretez în cheie politică acest caz, dacă o asemenea echilibristică este posibilă.

De ce s-a întîmplat această inimaginabilă realitate de coșmar?!!

De ce semeni ai noștri ne condamnă la experiențe inumane în secolul 21 al mileniului 3?!

De ce luptăm cu ignoranța, prostia și iresponsabilul în loc să surmontăm provocările reale ale acestui secol că doar toți am primit creierul de gratis?! Ce dracu facem cu el?

500 și peste de minți alese în parlamentul ăsta de cretini n-au fost în stare să găsească o soluție pentru problema cîinilor vagabonzi?

Nici pomeneală. Există soluție. A fost găsită și propusă cu multă vreme în urmă. Primarul Bucureștiului din 2001 a avut o abordare pentru care a fost țintuit în oprobiu public (vezi un video de la finalul articolului) și spălat de ONG-urile binecîștigătoaredebanimulțipedeamoaca cu tone de dispreț.

PDL a propus o lege asemănătoare de eutanasiere a cîinilor fără stăpîn încă hăăăt înainte de 2011 pe care au reușit să o aducă în parlament pentru aprobare. Ce s-a întîmplat cu legea asta?

În ianuarie 2011, Curtea Constituțională a decis că Legea referitoare la câinii comunitari care prevedea ca eutanasierea animalelor fără stăpân se va putea face după ce autoritățile locale vor consulta populația este neconstituțională. Sesizarea CC a fost făcută de 70 de deputați PSD și 54 de deputați PNL. Gestionarea câinilor fără stăpân nu este o situație excepțională, care să necesite măsuri în vederea evitării unei grave atingeri aduse interesului public. Fără a o desconsidera, problema câinilor fără stăpân poate fi gestionată și rezolvată prin măsuri eficiente de către serviciile comunitare, politici publice coerente și alocarea unor resurse adecvate„, se arată în sesizarea deputaților PSD și PNL trimisă Curții Constituționale.

Rezultatele? Un copil nevinovat de numai 4 ani ucis, ONG-uri de cîini pe profit dar fără nici o responsabilitate reală, peste 16.000 de persoane spitalizate în 2013 numai în București din cauza atacurilor maidanezilor, cheltuieli de milioane de euro din bugetul public fără a primi nici un serviciu înapoi, peste 65.000 de maidanezi in the wild pe străzile capitalei. ZERO!!!

Asta nu este o situație excepțională pentru interesul public?

Sîntem în același hal din 2001 numai că mult mai grav și am cheltuit absolut gratuit sume imense ani de-a rîndul pentru a primi la schimb bezele oengisto-stîngiste cu cuțu-cuțu. Ba nu e chiar la fel. Unii erau mult mai săraci în 2001 înainte să se apuce de afacerea cu cîinii.

19.04.2001 – Băsescu primar la Buciureșci, guvernare en% PSD, tratat cu scîrbă de cei care azi nu-și asumă nici o răspundere deși au umflat banii și gura nu le miroase deși duhnesc de la o poștă.

Aveți aici link-ul inițiativei lui Ciprian Ciucu care, la fel ca și mine, s-a săturat de atîta nesimțire politicianist0-hipsteristo-stîngistă-criminală. Căci în final asta rămîne: crima făptuită de politicieni – semenii noștri împotriva noastră.

Fil

PS:

http://www.reportervirtual.ro/2013/09/opinie-ziua-cand-basescu-a-muscat-ca-un-caine-politic-adevarat-asa-nu-mai-merge.html

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-15503816-traian-basescu-face-declaratie-presa-marti-ora-19-30.htm

Președintele Traian Băsescu a cerut, marți, seara, Guvernului „să emită o Ordonanță de urgență prin care să stabilească un termen scurt sau rezonabil în care iubitorii de câini să ia câinii maidanezi acasă, să-i țină în țarcul lor, după care cei care nu au fost adoptați să fie imediat eutanasiați„. „Castrarea e o soluție pe termen lung care din 2004, de când avem noua legislație în vigoare, s-a dovedit că nu dă rezultate„, a adăugat șeful statului.

Ponta, ai legătura!

Reclame

106 responses to “România – țara în care … maidanezii über alles

 1. Buna dimineata!

  Mai jos sunt doar cateva exemple de cum rezolva alte tari civilizate problema cainilor fara stapani.

  http://victorblog.ro/2013/09/02/legislatia-din-alte-tari-privitoare-la-maidanezi/

 2. In USA, din ce am vazut in documentare tv, cainii fara stapan (sau cu stapani „decazuti” din drepturi pt rele tratamente, nesupraveghere, abandon etc.), beneficiaza de un un interval de timp limitat (2, sau 4 saptamani, nu stiu exact – pt ca sunt implicate niste costuri) in care pot fi recuperati si/sau adoptati, apoi sunt eutanasiati.

  Problema nu este insa dificultatea de a gasi o solutie. Solutia/solutii exista. Problema este nepasarea = cinismul (care a ajuns din pacate la un nivel criminal) autoritatilor, ong-urilor „iubitoare de animale” si stapanilor care-si abandoneaza cainii in spatiul public. Iar in cazul primelor doua categorii mai intra in discutie si lacomia/hotia pt ca e vorba si de sumele „cheltuite”/matrasite de ani de zile cu eficienta zero (ba, cu minus chiar, pt ca situatia e tot mai proasta).

  Radu Banciu a avut o rabufnire de revolta foarte dura si total indreptatita (de pe la min 17:25)

  http://inregistrari.b1.ro/view-lumea_lui_banciu-85.html

 3. ONG-urile care apara animalele, cu mici exceptii sunt fabrici de deturnat fonduri si nu au nici un interes ca obiectul muncii sa dispara…
  Legislatia e prost facuta, tocmai ca sa permita capusarea perpetua a banilor publici! De unde denumirea de caine comunitar? De ce nu si sobolan comunitar, tantar comunitar sau altele…
  Cainele fara stapan e parazit si trebuie tratat ca atare, tot asa cum fac cei din familia europeana, pastrat in adapost o perioada limitata, apoi exterminat

 4. neata, asta am scris azi noapte la nora in gradina:

  am citit si eu, ca a intrat DNA pe fir, intrucit sefa de la Cutu_Cutu a amenintat ca va trage dupa ea inca vreo 200 bucuresteni, care primeau bani (400 lei/luna/ciine) cu promisiunea ca le vor da mincare ciinilor pe care ii au in grija… unele persoane aveau in grija (in ghilimele) si 20 de ciini.
  acum sa calculam 400 lei x 20 ciini….8000 lei pe luna, si daca persoanele respective erau lipsite de constiinta si responsabilitate, se pare, ca bagau banii in buzunar…

  si 8000 lei /bucurestean smecher x 200 bucuresteni smecheri cum ameninta doamna de la cutu_cutu ca ii va da in vileag, rezulta 1.600.000 lei pe luna…halucinant, nu? mai ales ca banii nu se duc la ciinii maidanezi, ci in buzunarele smecherilor, lichelelor, care sper sa intre si ele la puscarie…
  oare chiar pot dormi linistit astfel de fiinte? auzindu-i pe ciinii nehraniti cum latra noapte de noapte?

  +
  +
  iar nebunia cu ciinii maidanezi a inceput odata cu demolarile lui ceausescu ale caselor cu ciini, proprietarii au fost mutati fortat la bloc impotriva vointei lor, ciinii lasati pe maidan…si tot asa pina s-a ajuns – gratie politrucilor iresponsabili – ca bucurestiul sa aiba 65.000 de ciini si 15.000 de muscaturi pe an……

 5. Si nu e vorba doar de capitala: acelasi lucru se intampla peste tot si nu doar in orase…

 6. da, @mih, ai dreptate, mi-aduc aminte caz sinistru, drum de tara, copil asasinat de ciinii abandonati de proprietari,….judetul Constanta…

 7. Nu s-ar fi ajuns aici daca s-ar fi tinut cont de interesul general prezentat atunci de primarul Capitalei, vezi video de mai sus.

  Traian Basescu 2001 – minutul 60 – “Decizia am luat-o (eutanasierea, n.m.) pentru ca exista o bataie de joc la adresa banilor publici…. Eu sunt mai marcat de sufletele de copii muscati, de oamenii in varsta muscati.”

 8. ca sa impiedice ABANDONUL, in Italia se pune cip la ureche, care contine intre altele si numele proprietarului.

 9. S-au cheltuit sume mari de bani pentru SOLUTIONARE.
  Ati auzit despre rapoarte de control la adaposturi,la ONG-uri si pretutindeni unde s-au dus acesti bani.????
  Tot astfel cum am auzit si de finalitatea unor rapoarte de audit facut de Curtea de Conturi, cu recuperarea sumelor fraudate sau insusite?O Curte de Conturi DOMNEASCA.IMENSA.Cu salarii enorme….

  SE FURA porceste….
  Nu exista respect pentru banul public..
  Se ciordeste pur si simplu.Legea nu exista in Romania.Ea este aplicata doar in rafuieli politice….
  Cine urmareste amenzile date de POLITIE?Sa se incaseze…De x.pentru prostituate prinse in delict…sau pentru cioflingarii care cotizeaza..si carora li se aplica de ochii lumii cite o amenda ce nu isi mai urmeaza ruta…

  Nu a existat deloc o politica generala,comuna pentru ADOPTIE.
  Ati vazut vre-o emisiune la TVR ,care sa prezinte adaposturile din tara si sa ofere caini spre adoptie?Daca fiecare curte individuala ar tine DOAR UN CAINE ,nu ar mai exista caini comunitari.

  S-au cheltuit milioane de euro pentru lovitura de stat cu toate consecintele suspendarii……le plateste cumva Dan Voiculescu cel care a declarat public ca este initiatorul SUSPENDARILOR???

  Se cheltuiesc in continuare bani publici ppentru tot felul de reclame si anunturi tembele care nu intereseaza pe nimeni…

  De ce nu exista o COMUNICARE intre cetatean si cei care se ocupa de caini???
  Nici nu te lasa sa intri intr-un adapost,daca vrei sa iti alegi un caine…

  Barbari si neoameni…se ocupa de animale spre a le chinui,maltrata si ucide,Contracost.

  Ce sa mai spun de IDIOTUL care a initiat o lege prin care se interzicea sa fie hraniti cainii comunitari??

  Nenorocitul ala ar trebui inchis si NEHRANITSa isi manince propriile maini.
  .Realizati ce inseamna haite de caini morti de foame????Acest lucru a facut posibila moartea unui copil nevinovat.
  Nenorocita clasa politica!Nenorocit popor!

 10. Primarele Onteanu isi face „culpa voastra, nu a mea” si pune cenusa in capul subordonatilor:

  „Primarul Neculai Onţanu a dispus sancţionarea a doi directori din cadrul Primăriei sectorului 2 pentru lipsa de reacţie în cazul tragediei în care un copil a fost omorât de câini în apropiere de parcul Tei.
  Aurel Dobrilă, director general al Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 şi Isabela Hurjui, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 vor fi amendaţi pentru lipsa de reacţie în realizarea atribuţiilor ce revin conform legii. (RL)

 11. buna ziua, in SPANIA , cind iti ei un , ciine daca te prinde pe strada cu el politia fara cip iti ei amenda,ciinele trebuie neaparat sa aibe si medicul lui de familie analizele bune,aici in BARCELONA, cred ca jumatate din ei au un ciine chiar doi in casa, si nu sint ciini de fite majoritatea sint ciini luati din adaposturi, bine ca si de la prieteni. Cunosc o familie de spanioli care au fost cu pisica la doctorul veterinar si au platit 6oo euro operatia, de la ei am luat si noi o pisicuta dar primul drum a fost la medic, am avut si un pitbul superb un catelus ptr care am platit 150 eur cipul unde se inregistreaza toate datele stapinului, dar l-am facut cadou ca era cam nebunatic.Toti tinerii viitorului cum se autointituleaza cei care cica lupta ptr RM , ar trebuii sa iese in strada sa lupte ptr legislatia corecta a tarii si functionarea ei, o tara fara legi este o harababura unde se poate fura si minti si de ce nu si ucide, AS DORII FOARTE MULT CA JURNALISTII DE BINE SA SE IMPLICE IN ANCHETE PTR BANII ALOCATI PTR CIINI SI MINCATI DE LIPITORILE POLITICE, CIVILE DIN TARA

 12. Este doar o alta fateta a aceleiasi probleme : diletantismul elementar imaturitarea, iresponsabilitatea.
  A clasei politice si a celei NEpolitice deopotriva.

  Asa cum este perceptia capitalismului, drept o metoda nemiloasa, brutala si inumana a organizarii societatii, la fel este perceputa si curatarea strazilor de caini fara stapan.

  Este inuman sa eutanasiezi un caine ?
  Asa pare.
  Personal am incercat pana acum de 4 ori sa vad un documentar si n-am putut trece de secventa in care era filmata o asemenea chestie.
  Am simtit ca-mi vine rau.
  Dar problema nu se pune in acesti termeni !

  Daca asta nu o putem face acum, atunci cum vom extermina cateva zeci-sute de mii peste cativa ani cand numarul lor va depasi numarul cetatenilor urbei ?
  Toata lumea stie ca viteza de multiplicare e uriasa.
  6-12 catei, de doua ori pe an, e destul ca numarul sa explodeze pur si simplu.

  Iti e mila acum de cele cateva mii care vor trebui eutanasiati ?
  Da, pot intelege. Nu inteleg de ce nu ai facut ceva ATUNCI, in 2001 cand marinarul zicea cele de mai sus, ca aceste mii sa nu existe ACUM !
  Si daca nu se actioneaza acum la nvelul asta, ceea ce se va impune a fi facut peste cativa ani va fi si mai cumplit.

  Nu se poate sa-ti fie mila de maidanezul de la coltul blocului si sa nu-ti fie mila de urmasii lui sectionati de tramvai.
  Care vor fi cu atat mai multi cu cat se intarzie mai mult masurile ferme de punere sub control a situatiei.

  E complicat ?
  Nu se poate intelege fenomenul?
  Nu.
  Societatea e imatura si incapabila de a accepta evidentele si regulile supraumane impuse.

 13. Ponta a gasit VINOVATUL.”Basescu este de vina…Si isi poarta vinovatia de 14 ani.de cind a fost primar cind a promis ca rezolva problema..
  Creatura asta ,rodul MINCIUNII frumos ambalate are impresia ca in Romania exista un popor fara neuroni..
  Dasteptule,frumosule,viteazule ,haoleo,mincate-ar patrupezii…

  CINE ESTE PRIMAR ,la al doilea mandat??
  Pupila lui ilici
  Preferatul de serviciu al PSD..onorabilul doctor Sorin Oprescu…
  S-a oprit cumva timpul in loc?
  Nu au fost alocate fonduri,nu s-au intocmit programe,nu s-au dat legi si hotariri,timp de 14 ani????
  Hai sictir,pe romaneste…

 14. bunä,

  vagabondul asta maidanez Ponta, este un turbat, un nerusinat,
  incepe sedintzä de lucru la parlament, si dä vina pe BOC si
  BÄSESCU, pt. maidanzi si RM.

  Ponta este un escroc nerusinat, ceva mai infect decat el nu existä;
  iar nu-si asumä nici o räspundere, trimite tot in parlament, si
  acolo dumnezeu cu mila.

 15. Ieri pornind de la comunicatul ala de presa amarat, intre cele 3 defecte – reparabile – ale MP am pus „modul prolix si complet neatractiv in care ii ameteste pe nonbasisti” adica Relatia dezastruoasa a MP cu nonbasistii
  As putea detalia asta in 200 de cuvinte. sub titlul De ce leneveste la scris Miscarea Populara ? Va intereseaza opinia mea mult, asa si asa sau de loc ? Pt ca daca va intereseaza mult de tot pot face efortul sa detaliez (orice inseamna gandire abstracta ma solicita f mult ) desi am ceva clienti care abia asteapta sa imi bata obrazul ca nu le dau la timp lucrarile.
  Fiind un efort considerabil pt mine, iar sa scriu doar ca sa ma aflu in treaba ….
  ca tot ma haituieste Mih….

 16. Apropos… Am fost intrebat in privat de unde stiu si am afirmat ca Mih are 170, par auriu, ochi caprui, parfum fleurs de rocaille (mih a contestat doar parfumul 🙂 )
  Pai stiu de aici http://filmehd.net/scent-of-a-woman-1992-filme-online.html vezi partea a doua de la minutul 69.58

 17. nu a exista o hotärare bunä pt. romani, in care haita rosie
  sä nu-si bage coada si sä boicoteze.

  O RUSINE NATZIONALÄ ACESTI MIZERABILI; UN MIZERABIL VAGABOND CA PONTA si USL, vor mintzii si distruge.

 18. nu vä mai certatzi si voi, ce naiba avetzi acum zilnic cu MP,

  ocupati-vä de maidanezul ponta.

 19. Last,

  Pe mine ma intereseaza opinia ta! (atat ajunge?)
  Astept cu interes, dar si cu rabdare, cele 200 de randuri. Ok? 🙂

 20. 1) Mih data trecuta te interesa, prin intrebari succesive si repetate sa gasesti greseala chiar daca ne departam de subiect .
  Nu sunt in stare mai mult de 200 cuvinte sau semne tipografice. 200 de randuri ? Nu e masterat sau dizertatie 🙂
  2) vad ca am un minus deja – deci cineva care e negativ doar pt ca eu as putea spune ceva, sau titlul meu i se pare de minus
  3)Vad ca am un minus si la mih de 1m70. Aloooo …. ala era un omagiu !!!!

 21. in principiu, de acord cu articolul.
  cu exceptia de rigoare.
  zice autorul :

  Această podoabă o poartă cu mîndrie la butonieră plăgaru șef Ponta care a ajuns la guvernare propulsat exact de aceste jeguri umane fără morală și fără responsabilitate. Ponta uită-te în oglindă și minte-ne ce vezi!

  pai bine mai draga filadel, pai jarlele alea aveau varsta mai mica de un an jumate, ca sa dai vina pe prim ministru, nu ca mor eu de dragul lui???
  pai vina eu cred ca e a administratiilor locale, in ultimii 20 de ani.
  si dupa cum isi aduce pana si dl. pacala bine aminte, inainte de diletantul asta de oprescu a fost marele videanu.
  si inaintea lui a fost… oare cum il chema….??? ma rog, sa trecem.
  si ce, pe vremea lor n-au fost maidanezi???
  dar daca dl. autor zice ca e vina de premier, inaintea lui ponta a fost mru, si mai inainte boc, si mai inainte tariceanu, nastase si nu mai stiu cine.
  si ce, n-au fost caini liberi???
  dar vedeti boieri dumneavoastra, e usor sa tragi la tema orice subiect pt a-ti refula frustrarile anti un om, oricine ar fi acela.
  parerea mea:
  cainii care nu sunt reventicati si contra cost in o saptamana, pa pa.
  sanctiuni drastice pt propietarii de caini care ii lasa liberi.
  acte de identitate pt caini ca si pt oameni.
  si mai am propuneri.
  numai sa pot posta, daca nu ma baga iar onorabilul domn oldhasu la asteptarea nemeritata.
  ps. in alte tari, cum ar fi austria, elvetia sau monaco, ca sa vezi cum arata un caine tre sa te duci , contra cost, la gradina zoologica.
  o zi buna va doresc.
  si fara mushcaturi canine.
  doar de la iubite/iubitzi sau amante/amanti, eventual.

 22. cat de lasi potzi fi ca premier, incat sä nu potzi lua o hotärare,
  unde este vorba de viatzä. Ponta maidanezul estea cea mai infectä
  creaturä . RUSINE ACESTEI CREATURI MINCINOASE SI ORDINARE:

 23. PONTA , ESTE MAIDANEZUL CEL MAI AGRESIV AL TZÄRII:

 24. pe tema:
  Comunicat de presă
  Materiale de presă | 4 septembrie 2013
  Apel către premierul Victor Ponta: Daţi o ordonanţă de urgenţă şi pentru binele românilor!

  Domnule Prim Ministru, aveți nevoie doar de voință politică pentru a adopta o ordonanță de urgență privind eutanasierea câinilor comunitari. Vă somez public ca în prima ședință de guvern să adoptați o ordonanță de urgență care să prevadă ca toți cainii care nu sunt adoptați și care nu sunt în grija unui stăpân să fie eutanasiați.

  Aveți toate instrumentele legale la îndemână. Aveți o majoritate parlamentară de 70% care nu se va opune unei astfel de ordonanțe. Aveți motivul urgenței: tragedii ca cele întâmplate zilele trecute, nu trebuie să se mai intample.

  Vă dau și soluția juridică. Ea se regăsește în răspunsul CCR, la contestația pe care ați făcut-o, când anul trecut s-a încercat promovarea unei astfel de legi.

  CCR a spus : “nu constată neconstituționalitatea vreuneia dintre soluțiile prevăzute prin legea criticată în privința gestionării fenomenului câinilor fără stăpân, ci sancționează doar lipsa de previzibilitate a legii determinate de inexistența unei ordini de aplicare a acestora”.

  Cu alte cuvinte, Domnule Ponta, prevedeți in ordonanța de urgență ca, din momentul în care ea intră în vigoare, timp de 10 zile, oamenii care vor să adopte un animal și să îl ia în îngrijire, să aibă această posibilitate. După acest termen, toți câinii care sunt găsiți pe străzi să fie prinși și duși la adăpost, în vederea eutanasierii, dacă acolo nu își găsesc un stăpân care să îi adopte.

  Domnule Prim Ministru, dramele trebuie să înceteze. Ipocrizia politicienilor trebuie să înceteze. Frica de a vă asuma măsuri dure trebuie să înceteze. Nu lăsaţi Parlamentul să decidă pentru că, din experienţele anterioare, în Parlament legile sunt tergiversate şi îngropate. Va trece şi emoţia publică generată de tragedia petrecută zilele trecute şi politicienii vor profita de asta ca să “uite” de lege. Asociaţiile pentru protecţia animalelor vor da bani şi vor face lobby pe lângă parlamentari, iar aceştia vor fi stimulaţi să “uite” de această lege.

  Adoptati in regim de urgență această hotarare! Aţi emis ordonanţe de urgenţă pe bandă rulantă pentru tot felul de interese ale clientelei politice. Adoptaţi o ordonanţă de urgenţă şi pentru binele românilor!

  Eugen Tomac
  Presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara

 25. Last 13:55

  Scuze, am gresit eu cand am preluat cele „200” scrise de tine si am pus (din graba) „randuri” in loc de „cuvinte”.
  Primul minus nu-i de la mine
  Al doilea, nici el…

 26. Emil Boc cere guvernului retragerea proiectului de lege privind Roşia Montană: E NECONSTITUTIONAL

  „Din punctul de vedere al regimului exproprierilor, proiectul de lege este neconstituţional. Pe de altă parte, este neconstituţional şi dacă ne gândim la cazul Rompetrol. Curtea Constituţională a declarat neconstituţional un proiect de lege cu o temă aproape similară ca idee, în sensul că o asemenea competenţă ţine de Guvern şi nu de Parlament, iar CC în cazul Rompetrol a spus că trebuie să rezolve Guvernul, nu Parlamentul, o asemenea problemă, în consecinţă proiectul, fiind neconstituţional, a trebuit să fie retras de către Guvern”, a spus Boc. (Rev.22)

 27. Ufffff Nu ar putea macar odata pe luna, Basescu sa lase MP sa vina ea prima cu subiectul iar apoi sa vina Basescu cu acompaniamentul ?
  In felul asta Tomac venind pe urmele lui TB cu „instructiunile de folosire ” accentueaza ideea partidului marioneta care pana la un punct nu e rea.
  Si baie de cuvinte: penultimul si antepenultimul paragraf (11 randuri ) puteau foarte bine sa lipseasca fara a stirbi nimic.

 28. Dupa portia cotidiana de „felul intai” de „Basescu e devina”, urmeaza „felul doi”: pasarea responsabilitatii/rezolvarii problemei:

  Premierul Ponta pasează Parlamentului răspunderea pentru rezolvarea situaţiei câinilor maidanezi: „Legea e în Parlament” (EvZ.ro)

 29. Tomac corect. I-a oferit prostului mură-n gură. Ce poate să-i mai facă? Să-i deseneze? 😆

 30. Este un individ pe-aici care dă minusuri toată ziua. Este absolut comic că le pune și la comentariile neutre (despre starea vremii, de exemplu). 😆

 31. John

  avem amîndoi dreptate dacă mai citești odată. N-am disculpat pe nimeni din vechile administrații înafară de Băsescu care a încercat să se războiască cu guvernarea PSD din acea vreme că numai în cămașă de forță nu-l puseseră.

 32. Hai sa ma aventurez tot eu, ca ..
  … chiar asa ???!!!!
  Oare de ce tot eu ??? 🙄

  In fine !

  Deciiii…

  tentativa de incercare 😉

  Comunicat de presă
  Materiale de presă | 4 septembrie 2013

  Apel către premierul Victor Ponta: Daţi o ordonanţă de urgenţă şi pentru binele românilor!

  Domnule Prim Ministru, vă somez public ca în prima ședință de guvern să adoptați o ordonanță de urgență care să prevadă ca toți cainii care nu sunt adoptați și care nu sunt în grija unui stăpân să fie eutanasiați.

  Aveți toate instrumentele legale la îndemână.
  Aveți o majoritate parlamentară de 70% ;
  Aveți motivul urgenței materializat in copilul ucis bestial in aceste zile.
  Aveti intreaga responsabilitate politica.

  Va recomand sa prevedeți in ordonanța de urgență ca, in termen de 20 de zile de la intrarea ei in vigoare persoanele care vor să adopte un animal și să îl ia în îngrijire, să aibă această posibilitate.
  După acest termen, toți câinii care sunt găsiți pe străzi să fie prinși și duși la adăpost, în vederea eutanasierii.

  Adoptati ACUM, in regim de urgență această hotarare de guvern !

  Eugen Tomahawk
  Presedintele a diferite Comitete si Comitii, si a lu’ Statua lu’ Traian

  Ce zici, Last, e mai bine ?

 33. Tinerelu

  trimite-mi articolul pe mail și mă voi ocupa de publicarea lui cînd dorești. (sper să nu iau minus și la ăsta 🙂 ).

 34. John

  Victor Ponta: Problema câinilor fără stăpân într-adevăr este gravă. Legea e în Parlament. Sper să se găsească soluţia. Băsescu n-a făcut nimic. (Mediafax)

  O fi vinovat?

 35. 😀 😀 😀 😀 😀

 36. 😦 😦 😦 😦 😥 😥

 37. OffTopic.
  „Fostul prezentator BBC Charlie Ottley s-a aflat din nou în România unde a realizat un al doilea documentar despre România intitulat “From the Mountains To The Sea” („De la munţi până la mare”). Acesta poate fi văzut vineri pe Travel Channel…”

  daca are cineva tunner si-l „agata” il vreau si io 🙄

 38. Mai pun unul ca sa fac tabla plina cu mine la „Comentarii recente”
  😀 😀 😀

  Comentariul asta nu comenteaza nimic, asa ca l-ati citit gebeaba 😀 😀 😀

 39. Perfect ComuniViq ! 🙂
  (parca Mark Twain spunea ca daca tai fiecare al doilea cuvant nuvela devine mult mai expresiva 🙂 )
  Ar fi fost minunat daca copacenii luau ieri comunicatul cu RMontana si puneau cele 5 puncte ale MP dupa mintea fiecaruia si in ordinea dorita. Ar fi fost interesant, chiar si pt scriitorii de la MP

 40. Solutia…capitala: adaposturi de caini suspendate, in toata tara. Un sondaj care sa indice numarul de suporteri ai acestei solutii asta ar fi lamuritor pentru proportia de fraieri si potentiali sinucigasi la nivelul tarii. Ieri in capitala, maine in toata tara…

 41. Chestia cu „nu va mai luati de ăi de azi, frustratilor!” si „ce-au facut ăi de dinainte, ha, aud?” nu tine. Dincolo de alte discutii, taman ăi de azi au responsabilitatea pt ce se intampla si sunt obligati sa ia masuri.
  Basescu nu a dat vina pe PM, ci i-a cerut sa ia masuri urgent, pt ca acum s-a ajuns la o situatie extrema: a murit un copil hacuit de caini. Punct!
  Ce face Ponta?
  Da vina pe Basescu (mai stie si altceva?) si paseaza responsabilitatea.
  Ce dovedeste asta?
  Ca-i mai bun ca altii?
  Ca-i capabil sa rezolve probleme?
  Ca-l intereseaza sa rezolve probleme?
  Are o functie, sa-si faca naibii datoria daca e in stare (dar nu e!), daca nu, sa stea pe curu’ lui acasa, sau sa mearga la muuuuuuunca (daca l-o angaja cineva, ca-i varza si plagiator de profesie) nu la dat cu gura minciuni si obraznicii pe la tv-uri!

 42. Last

  Am vrut sa fac mutarea asta de acum cateva zile, nu de ieri.
  M-am abtinut asteptand sa se miste ceva in areal.
  Ca nu de ieri ai sesizat critic viciul asta de comunicare.

  Si… vorba cuiva…
  „de ce trebuie sa fie mereu Base primul care arunca piatra ?”

  Data viitoare sper sa rezist mai mult 😉

 43. Viq
  Am spus-o odata si o reiau..
  Punem la orice ora iti convine ,probabil in partea a II-a comunicatul zilei de la PMP si discutam pe el..
  Vom reusi sa ii facem pe voie si lui Last…desigur vom atrage si atentia MP asupra Copacului..
  In acelasi timp sustinem mediatic Miscarea Populara…. iar Last va putea sa isi dezvolte mai bine critica…avind,poate posibilitatea de a fi interpelat sau a i se raspunde de cineva din conducerea PMP sau a fundatiei…
  Adminii pot lua legatura cu ofiterul de presa fie prin email la adresa andreea.costaciuc@gmail.com, fie telefonic la numărul 0724247276. Pentru orice fel de detalii, vă rugăm să contactaţi ofiţerul de presă, Andreea Costaciuc, 0724.247.276.

  pentru a se expedia materialele de presa la Copac.

 44. Si Felcerul, ce mafiot, ce scursura de om nesimtit, las si fara caracter!
  Ales si asta a doua oara de bucuresteni sa puna palmier de plastic si oi de traforaje in buricul targului, in fata Universitatii!…

 45. Mark

  Am trimis o scurta misiva doamnei.
  vedem 🙄

 46. Buna ziua boieri mari,

  Inca de pe vremea celui mai bine informat si competent, atat pe mare cat si pe uscat, exista normativ legal pentru rezolvarea inclusiv prin eutanasiere a cainilor vagabonti

  http://www.dreptonline.ro/legislatie/ordonanta_caini_vagabonzi.php

  Da … parca fusera dati si niste bani de aur (v’o 50) de la madam Bardot, care poate ca au … inmuiat chiar inima piratului

  Impartasii cu aceasta ocazie ideea ca niciun primar nu e si nu a fost mai breaz. Al putin, nu in pricina de faţă.

 47. Pacalici

  Dragule,
  ca stii scrie nu inseamna ca si cetesti !
  Poate sti.
  Poate poti…
  Dar clar, nu o si faci !

  Care crezi ca e deosebirea dintre un analfabet si unul cu peretele plin de carti din care nu ceteste nici de-al dreacu’ ???
  None !

  Face rogu-te un effort si verifica succesiunea literelor adunate de Filadel in materialul postat, poate gasesti ceva ce nu bate cu sacul de vorbe varsat de mataluta mai sus.

  Scuze pentru ton.

 48. SenSeiu, duce acum o felie de conzonac mai mare acasa la copiii sai flamanzi (oricum aia dinainte cind facea interpretari de tot rasul pentru Voiculescu avea un miros patrunzator de kakat ) http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-15510262-sociologul-mirel-palada-fost-asociat-cameliei-voiculescu-este-noul-consilier-stat-probleme-strategii-guvernamentale.htm

 49. Boier Viq,

  Diferenta de clasa/ clase. Atata … putui cu tot effortu’, asa ca ma … pierdusi in vorbe de şagă.

  Mie mi se paru foarte clar ca legea spunea in 2001 FOARTE CLAR. Citez din sacu’ de vorbe al legii nu din mintea mea … neşcolită pe masura aşteptărilor Dvs.

  „…
  Art. 4 
  Cainii fara stapan vor fi capturati si transportati in adaposturile serviciilor pentru gestionarea cainilor fara stapan, unde vor fi cazati o perioada de 7 zile, cu respectarea normelor prevazute in anexele nr. 1 si 2.


  Art. 7 
  (1) In situatia in care, dupa expirarea termenului de cazare prevazut la art. 4, cainii nu au fost revendicati sau adoptati conform anexelor nr. 4 si 5, acestia vor fi eutanasiati.
  (2) In perioada de cazare a cainilor in adaposturi se rezolva cu prioritate cererile de revendicare a cainilor. 
  (3) Cainii nerevendicati in termen de doua zile pot fi adoptati de persoane fizice sau de centrele de adoptie special amenajate si organizate in acest scop. … „

  Despre asta vorbii si inainte, nu despre diferenta dintre rata analfabeta si psihologia consonantista.

 50. Salutare,
  Amice Pacala,
  OUG155 din 2001 a fost amendata prin legea 9 din 2008 in care art7 a fost modificat in sensul ca nu se puteau eutanasia dect cainii bolnavi incurabili.. Banuiesc ca sti atata lucru ca OUG trebuie sa fie adoptata ulterior prin lege. Asa ca Piratul cat a fost primar a putut beneficia de art.7. al faimoasei OUG.
  Si oricum pe vremea Piratului nici o fiinta omeneasca nu a fost prada pentru caini. Daca intelegi ce inseamna prada.Tovarasul Ciuca care a dat stirea azi pe toate posturile trebuia sa mearga pana la capat cu citirea art7.Dar ce sa te astepti de la un deputat al RO

 51. Intre stirea cu Dragoteasca si cea cu Mirel Palada, s-o adaugam pe cea cu Andrei Zaharescu, alt „recompensat” al regimului Ponta-Antonescu-Voiculescu-USL

  http://prisacariu.ro/2013/09/04/andrei-zaharescu-sufleurul-lui-ponta-mandat-de-4-ani-in-ca-al-e-on-gaz-distributie/

 52. Bade Ion,

  OUG-ul fu aprobat prin Legea nr 227/2002 publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 289 din 29/04/2002 

  Deci, si Basescu putea, daca era atat de determinat,  sa actioneze si rezolve problema legal.

  In definitiv, cainii muscau si pe vrema aceea cateva mii de bucuresteni pe luna. 

  Nu mai stau sa caut marturia celui de la IML care a mai pomenit cazuri de omor din acea perioada. Fiindca oricum nu are relevanta, eu spunand clar ca niciun primar nu fuse mai breaz in aceasta tarasenie

 53. Si daca ar avea dreptate personul @pacala (in opinia mea, un postac de rea-credinta, scuzati pleonasmul, nu si tonul, ca „dobitoc” n-am adaugat) sa duca discutia de-aiurea-n-timp, e de discutat CE TREBUIE FACUT ACUM si CINE POATE si TREBUIE SA FACA:

  Si uite o opinie cu mintea la ea, nu plecata cu cimilituri pe miriste:

  „În mod normal, premierul ar trebui să fie ultimul deranjat de îndemnul şefului statului, iar asta din două motive: 1. în 2013, ţara a fost condusă mai mult prin ordonanţe de urgenţă, Victor Ponta emiţând, în medie, câte una la fiecare trei zile; 2. Având în vedere legislaţia actuală, rolul Curţii Constituţionale şi rolul Avocatului Poporului, Ordonanţa de Urgenţă s-ar putea dovedi cea mai redutabilă armă în lupta cu acest fenomen. Vom vedea mai jos de ce.” (Laurentiu Mihu/RL)

  http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/cine-sunt-cei-doi-oameni-care-ne-pot-scapa-de-maidanezi-si-cum-pot-face-asta-311625.html

 54. Pai vad ca imi dai dreptate Tov Pacala
  Piratul a profitat de OUG si nr. cainilor a scazut. Ai o statistica din acea perioada Intr-un an au fost muscati 11 bucuresteni. Incepand cu anul 2002 cu intrarea in vigoare a legii art 7 e modificat mai citeste si tu si vezi ca nu mai apare fraza ”dupa 7 zile ei vor fi eutanasiati”‘. Ba mai mult li s-a permis ca dupa 10 zile de adapost sa fie intorsi in teritoriu.
  Iar in ceea ce priveste medicul de la IML acesta a spus foarte clar: am mai avut 2 cazuri de acest fel unul din 2006 si altul din urma cu 4 ani (facea referire la femeia care a fost sfasiata in curtea ADP-ului.).
  Si inca ceva nu mai manipula una este sa fii muscat si alta e sa ajungi prada.
  Daca tot l-ai mentionat pe medic tot el a spus ca pentru prima oara a vazut muscaturi in zona cervicala asa cum numai animalele salbatice ataca.Vezi ca ai secvente pe Animal Planet, daca tot nu intelegi.

 55. Miting anti-maidanezi!

  Asociația Pro Civilizație Secolul 21 organizează un miting anti-maidanezi și, în același timp, de susținere a familiei copilului ucis de maidanezi ieri, în zona Parcului Circului.

  VREM RIDICAREA DEFINITIVĂ A CÂINILOR MAIDANEZI DE PE STRADĂ!
  Haideți sa ne strângem cât mai multi VINERI, în PIAȚA ROMANĂ – începând de la ora 19,30 pana la ora 21,30 – la un MITING AUTORIZAT, pentru a cere factorilor de decizie (Guvern, Parlament, primării) să ia măsuri imediate și eficiente pentru asigurarea DREPTULUI LA VIAȚĂ, LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ, PENTRU NOI ȘI FAMILIILE NOASTRE!
  NU MAI VREM COPII MUTILAȚI ȘI UCIȘI DE CÂINII FĂRĂ STĂPÂN!
  NU MAI VREM SĂ FIM TERORIZAȚI DE CÂINII MAIDANEZI!

  Vă așteptăm să fiți alături de noi și să arătăm autorităților că ne-am săturat de maidanezi pe străzi. Ne-a ajuns! Băiețelul de patru ani nu e primul copil ucis. Mâine, copilul oricăruia dintre noi se poate afla în pericol!

  PS – Vă rugăm distribuiți și voi pe paginile voastre acest anunț, poate le pasă și altora și ne ajută cu prezența lor.

  https://www.facebook.com/events/225314847623909/?ref=22

 56. eu pot sa adug ca dl Pacala e un cretin infect?
  Jegosul nu face decat sa preia teza Tontomacului iresponsabil cum ca Basescu e de vina ca nu a eutanasiat acum 11 ani cainele asta de l-a omorat pe sarmanul copil.
  precum v-am spus daca alde Mazare sau oprescu omaora un copil in direct la televizor tampitii astia de uslinosii le gasesc imediat scuze si tot cu ei voteaza.
  pacala asta ar trebui eliminat urgent de pe forum ptr nesimtirea si cinismul pe care le manifesta.
  A murit un sarman copil de 4 ani si tampitul asta nu stie sa faca altceva decat sa dea vina pe Basescu.

 57. Estu…ai o abordare de om prost
  nu te schimba…ai potential de manipulabil
  cheers!

 58. Asteptat, de ce nu, ca e vorba de un tata de copil parca, a venit inca un „valoros” comentariu „ON TOPIC”. [„qed”]

 59. Purly>apriori as spune ca e valabila si ptr tine postarea de mai sus dar nu stiu daca ai aceeasi abordare cu a lui pacala pe tema asta. Banuiesc ca da, ca doar au zis-o la Antena3, dar fara dovezi nu ma pronunt.

 60. Purly,

  Ce s-a intamplat , s-a legat @estu de ponta cel cinstit?. Ponta , reperul tau moral? Cel care ti-a format conceptele privitoare la responsabilitate si adevar? S-a legat de usl?
  Nivelul tau (declarat de lingvist????) este penibil, potential zero…..Faptul ca ai cunostiinta ca exista literele (mari) nu te face scriitor.

 61. Ioane,

  Nu cred ca-i adevarata statistica matale cu 11 oameni muscati decat daca … se refera la oameni muscati pe … ora. Insa, ma poti contrazice daca ai … dovezi.

  Cum ar fi asta pe care o am eu la indemana, in care vaz că şi in lege, articolul 7 aliniatul 1 îi identic cu cel din OUG http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_caini_vagabonzi.php

  Nu stiu de ce imi tot bagasi la inaintare chestia pseudocinegetica, pseudofilologica si obsesiva cu prada. E caraghios sa iei lectii de la Pacala. Cuvantul prada are si sensul de victima. Iar … cineva agresat recte muscat devine victima, nu?. Apoi, din fericire, nu orice prada incoltita este omorata – pradatorii (de orice fel) mai dau si gres.

  Propun sa intrerupem dicutia despre filozofia … dobitoacelor fiindca, putem deranja „auditoriul” mai simandicos 😉

  Mai spun doar ca o lege devine obligatorie din momentul publicarii in MO. Nici la asta de care vorbim nu s-a pus ca termen de aplicare … inregistrarea primului deces.

 62. Pentru cei pe care-i fascineaza … estu’

  Eu zisăi cum ma pricepui eu mai bine si mai neutru: 

  TOŢI primarii care fură pân-acu’, FURĂ la fel 😉 

  Deh, nu scapam asa usor de metehnele …  „orientale”

 63. Nici de maskirovka… 👿 👿 👿

 64. Putine ingrasaminte la baza copacului ajuta sa creasca iarba. In cazul lui @ion, se poate spune ca de sub darele de @pacala a mijit chiar iarba fiarelor. La mai mare! Iarba, evident.
  P.S. Sa-ti traiasca, @ion!

 65. Pacala
  Daca tot vrei sa intelegi farmecul discret al expresiei”‘legea in litera si spiritul ei” te-as ruga sa citesti intreg art 7 adica coroboreaza alin 1 cu alin3 si ai sa te lamuresti de perfidia acelor parlamentari care au pocit OUG 155/2001 prin legea 227 De acolo a inceput nebunia afacerilor adoptiilor de caini maidanezi. Sper ca PG-ul sa mearga pe aceasta filiera.
  Iar in ceea ce priveste abordarea ta filosofico artistica a cuvintului prada eu il iau asa cum spun specialistii iar in acest caz intreaba un medic veterinar.

 66. estule…nu e un subiect de interes pentru mine…

  nici atitudinea ta nu e…doar ca ai o lipsa fascinanta de capacitate intelectuala, ceea ce te o tinta perfecta pentru rautati si ironii…scuze

 67. eugeni…
  cel mai trist e ca politic, economic si moral esti mai apropiat de mine decat de estu dar considerentele dupa care judeci iti apartin, nu ma bag…

  p.s. felicitari sincere pentru pozitia pe subiectul rosia montana

 68. totzi din haita uslinoasä, au aceleas texte – primitive.
  o rusine ,acest nemernic OPRESCU, ar trebuii dat afarä,
  s-au dacä are bun simtz , sä demisioneze, dar uslinosii nu au caracter. uitatzi-vä la sparcaiturile astea de pe blog,vorbe,
  smecherii,minciuni.

 69. demonstratzie contra maidanezilor USL; asta cat mai urgent.

 70. Pacala,
  bonus pentru perioada 2001-2003 cand Bucurestiul era sub Pirat
  „‘În perioada 2001-2003, primarul Bucureștiului de atunci, Traian Băsescu, a adunat de pe străzi circa 100.000 de câini, pe care i-a și masacrat în proporție covârșitoare – pe mulți în aceeași zi în care-i prindea[14]. În 2003, consiliul a votat spargerea Administrației pentru Supravegherea Animalelor (ASA) pe sectoare, încetând activitatea acesteia pentru șase luni[14]. Din vara lui 2004, ASA a fost reînființată, iar până în 2008 numărul câinilor prinși s-a situat constant în jurul a 13.000-15.000 anual, cu adopții de maximum 1.000 – 2.000 de câini[14]. În ciuda promisiunilor, iubitorii de animale n-au avut puterea de a adopta toți câinii prinși[14].http://ro.wikipedia.org/wiki/Maidanez#cite_ref-mbl2010-02-12_14-1

 71. Pacala
  Cum iti dovedesti de bine meseria…Apuci firul de ata lansat de sponsor si rostogolesti ghemul…ca sa se imprime pe retina…tema nu este primarul Basescu…
  Tema este primarul Oprescu si prim ministrul Ponta…

  Daca au trecut 14 ani de cind Traian Basescu nu mai este primar ..ce virsta aveau cainii ucigasi???ACUM,IN ACEST MOMENT al evenimentului cine sta pe scaun???

  Si de citi ani?Si ce promisiuni facea cu adapostul facu de societatea civila de 10000 de maidanezi..
  Hai sictir si voua antenisti poluatori…
  Insinuezi ca fostul primar Traian Basescu a luat bani de la Brigitte Bardot??

  Admin este ultima oara cind mai suport DEZINFORMAREA lafaindu-se la C
  Copac.
  daca acest individ mai posteaza asemenea mizerii , va fi 0-1 pentru voi.Am plecat eu si il cistigati pe el.

 72. Au aparut balegile/dejectiile comuniste sub copac.

  purly, te maninca, ai? te maninca rau de tot, ca tot te-ai laudat ca te cari, invirtindu-te, din copac… dar vad ca nu te poti abtine nicicum, te manica rau de tot…tare plictisitor trebuie sa fie in concediul paternal, nu-i asa??
  :mrgreen:

 73. via Iulian Urban:

  Declaratie-soc a unui angajat al Primariei Capitalei audiat cu putin timp in urma de procurori in dosarul copilului ucis in parcul Tei ; de frica puscariei acesta a spus procurorilor ca ” patrupedul care l-a sfasiat pe Ionut Anghel si pentru care se alocau bani publici Asociatiei Caleidoscop, figureaza in evidentele oficial ca fiind sterilizat de…8 ori !” Procurorii anti-coruptie au deja dureri de cap : In mafia sifonarii banilor publici pe relatia Primarie-Asociatii fantoma- cetateni care declara in fals ca se ocupa de caini doar ca sa incaseze bani, se pare ca sunt implicati peste 100 de medici veterinari care PE BAZA DE FALS IN DOCUMENTE, sterilizeaza cainii doar pe hartie. Si suna asa de lacomi incat ii sterilizeaza si de 1000 de ori acelasi caine daca este nevoie sa sifoneze banii publici !

 74. Mai ,ce nasol mirosea cand treceai pe la Ploiesti pe langa ,,Protan”.Retehnologizati(sau lasati-o asa) fabricuta aceea de faini proteice. Cu banii pe care ii cheltuieste guvernul pe tampenii se impusca doi iepuri dintr-o data ,adica locuri de munca si faina proteica made in Romania.
  Asa ca ,,primul brutar”al tari(el este cu painea ,deh) are si cu ce se lauda dupa asta ca si-a respectat cuvantul dat cu locurile acelea de munca
  P.S.Se mai obtine si ceva piei pentru tabacaria din Ploiesti.

 75. Referendumul idiotului nesimțit de Oprescu

  Sebastian Lazaroiu
  Am si eu o curiozitate. I a spus cineva lui Oprescu pana la ora asta ca problema cainilor comunitari este o problema NATIONALA si nu locala si ca referendumul lui local inseamna bani aruncati pe fereastra?

 76. Mark

  sorry dacă moderez mai rar dar nu pot să stau tot timpul pe blog – mai am și alte alea de făcut. Există și o parte pozitivă: fără comentariile evident mincinoase ale lui Păcală n-ai fi citit replicile excelente ale lui ion iar eu pe ale tale. 🙂

 77. Să recapitulez că mă doare capu:

  Oprescu vrea să facă un referendum local (în București) privind eutanasierea maidanezilor, pe care-l recunoaște că-i consultativ (deci fără efecte juridice), pentru ca să pună presiune pe un parlament care nu se simte deloc presat să respecte un referendum național validat după toate regulile democratice și juridice și care are putere de lege.

  Ce face Oprescu?

  Își ascunde nesimțirea și incompetența gigantice prin pasarea responsabilității în grădina altora și mai cheltuiește chirurgical cîteva meleoane din banul public c-așa vrea mușchii lui useliști.

  Dispari tîrîtură din orice funcție publică din țara asta!!!! Demisie hoțoman nenorocit!!!

 78. Buna seara,

  pe mine ma mai framinta inca ceva: fratele cel mare al lui Ionut Anghel, frate care are numai…..6 anisori, care a scapat cu viata, muscat si el de ciini si care a fugit din fata ingrozitorului pericol canin…….si acest frate supravietuitor – in momentul in care va trece peste socul traumatic – va constientiza niste lucruri, este posibil sa se invinovateasca O VIATA INTREAGA ca nu si-a ajutat fratele cel mic……desi nu putea sa faca absolut nimic, nu ar fi putut sa-si salveze fratele, dar care se va invinovati o viata intreaga. vai de copilul – fratele lui Ionut, vai, de parintii acestor copilasi, unul mort si celalalt…………….

 79. Mark

  Spuneam odata cuiva …

  Zmeul se inalta impotriva vantului.
  Dar niciodata in lipsa lui 😉

 80. filadel,
  o fi avind tîrîtura de Oprescu vreo tipografie unde sa-si tipareasca buletinele de vot?!

 81. Skorpi

  n-are el că nu prea citește da au pretenarii lui, tovarășii de tîlhărie a banului public, din USL.

 82. Sara buna ,copaceni!!!

  Atac a lui Funeriu la b1tv ….atac la toată presa ….beton !!!!

 83. Fil,Viq
  Nu sunteti voi singurii agresati de postaci..
  Ideea este sa nu li se acorde spatiu de expunere a unor dezinformari,denigrari,mistificari..acelea care se rostogolesc oriunde le este permis…
  Cui serveste?
  DOAR LOR…
  Daca veti intelege..

 84. L-a făcut zob pe Pontalone …l-a lăsat fără turul pantalonilor.. )))))

 85. Am fost plecat, am un raspuns de dat lui purly la 19:33, scuze pentru lungime

  Purly,
  Moral, politic nu suntem apropiati. As zice ca suntem disjuncti. Si iata unde sunt diferentele:

  a) in 2012 s-a incalcat constitutia in incercarea de lovitura de stat. Tu consideri asta un moft, sau tratezi asta cu superficialitate si ca un lucru neimportant.
  b) Consider ca plagiatul este un furt- Tu il consideri pe ponta un reper moral(???!!??) de cinste si responsabilitate.
  c) eu consider ca problemele de astazi, morale, sunt o persistenta in istoria noastra.- tu consideri ca „parintii tai si generatia lor au fost lasi, fara principii”, principii p-e care tu, din punctul meu de vedere, nu le demonstrezi o iota. (ce atitudie ai luat cand s-a incalcat constitutia?)
  d) eu nu il consider reper moral pe voiculescu, turnator declarat la securitate al familiei lui. Tu….- no comment
  e)Eu consider ca numai o mica parte din psd are valente europene, (am spus de ce) tu consideri ca psd-ul este un demn reprezentant al social democratiei europene.(Nastase, ponta, sova, iliescu, hrebenciuc, geoana, dragnea, corlatean, banicioiu, daciana, sarbu,etc ?!?!?!)
  f)Din ’90 pana acum dreapta, sub o forma sau alta, a incercat sa repare ce a stricat stanga (si a fost blamata pentru asta). Tu consideri ca psd-ul a facut numai bine iar dreapta a stricat
  g) criticile tale catre dreapta sunt clar influentate de catre ce „ai auzi pe la tv-uri” iar criticile catre stanga sunt inexistente sau mai degraba mangaieri
  h)Eu ma raportez la dreapta, care are empatie institutionalizata, cu responsabilitatea individului ,cu rolul statului de a proteja pe cei responsaili, si vad stanga cu empatie necontrolata (populism, demagogie) cu societatea care primeaza in fata individului. Pe tine te apuca tot felul de stari emetice cand este vorba de dreapta.
  ………………………………………………..

  Asta este numai o mica parte din lista…..
  Aproape ca pot considera comentariul tau despre mine defaimator…. 🙂

  PS.
  Cireasea de pe tort:
  Consider ca Romania a avut un noroc extraordinar prin faptul ca Traian Basescu este presedintele Romaniei. O sansa unica.
  PPS. pnleul l-am luat la gramada cu psd-ul, doar atat ca este , daca se poate, mai ticalos decat psd-ul lui ponta , corltean, dragnea,

 86. Mirel Palada a devenit noul consilier al lui Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale, comunicare si cercetare sociala.

  Se leagă ceva? Se închide vre-un cerc?

 87. Night,

  Cand a a vorbit Funeriu?

 88. Purly, parerile tale despre mine ma intereseaza cam la fel de mult ca cele ale unui limax.
  Esti un uslinos mai deosebit insa. Colegii tai fura si se simt bine mersi prin cine stie ce job-uri caldute, tu insa esti asa de fraier incat te-au trimis sa te faci de ras in continuare pe tot felul de bloguri.Te cati ani ai acelasi post ingrat?
  Cred ca pana si Pacala e mai mare in grad decat tine.

 89. Sorin Oprescu a venit azi sa planga in fata “pulimii”. De ce? Pentru ca vrea sa scape basma curata. Pentru ca, undeva in intunecimea mintii sale, stie ca orice hot neprins este cinstit cel putin pana la proba contrarie. In tara lui “merge si asa”, acest politician de moda veche, demn de lada de gunoi a istoriei, a crezut ca o sa scape de vina uciderii, indirecte, a unui copil. A venit azi in fata bucurestenilor nu pentru a cere iertare, cum era firesc, ci pentru ca mai vrea sa ne mai prosteasca inca o data. Asa cum ne-a prostit atunci cand a promis ca rezolva problema cainilor maidanezi sustinand blocarea legii, la unison cu ceilalti “Opresti”, tovarasi de minciuini si de ticalosii din PSD.

  Catalin Predoiu

  http://predoiu.wordpress.com/2013/09/04/niste-opresti/

 90. Cind a fost accidentul din Muntenegru borfasul ponta a stat non stop la televizor, cind au fost accidentele din Ungaria – idem, de fapt, borfasul guverneaza via ecran_TV….si acum unde a disparut asa brusc?

  l-ati mai vazut careva la TV?
  sau a tinut cont de cele spuse de TBasescu, sa mai si guverneze, sa nu televizeze zi si noapte….te pomenesti, ca s-a apucat de treaba!

 91. eugeni

  La emisiunea lui Prisecariu”butonul de panica”

 92. OffTopic

  Farther to the East, in Romania, talented web intellectual entrepreneurs helped change the course of history. The Blogary platform, run by Mirel-Valentin Axinte, was very influential last year when anti-reform and anti-Western forces staged a coup against the pro-Western president Traian Basescu. Blogary was crucial in fueling an internet campaign which lead to the boycott on a referendum to validate the coup. The referendum did not meet the quorum and the president was reinstated. Blogary is a preeminent platform of principled, intelligent defenders of free society ideas…

  http://www.forbes.com/sites/alejandrochafuen/2013/09/04/expanding-the-reach-of-think-tanks-the-growing-relevance-of-online-media/

  Daca e asa cum cred eu, cineva va avea nevoie de o tona de saprosan la faza asta 😀

 93. Ministerul justiției a dat un aviz prin care a desființat pur și simplu legea lu Ponta pentru Roșia. Ponta a devenit atît de reflexiv încît se autodesființează că doar nu-i ministeru lu mama.

 94. Viq

  😆 😆 😆

  Mai degrabă de Rudotel,nu de Saprosan…..ce lovitura …ha ha ha

 95. Daniel P. Funeriu
  Se pare că există un protocol semnat de USL prin care USL își asumă interzicerea eutanasierii. Așa cum spuneam, inconștiență criminală.

  În urma consultarilor cu Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului, Uniunea Social-Liberala va depune, in Parlamentul Romaniei, in sesiunea legislativa de la inceputul anului 2012, o initiativa legislativa care sa impunanormele europene in ceea ce priveste gestionarea cainilor comunitari, prin interzicerea eutanasierii.

 96. neata,

  @viq

  de ce ar fi nevoie de Saprosan sau Rudotel in cazul blogary?

 97. Skorpi

  aștept și io, măcar pe mail, explicația! 😆

 98. Scorpy, Fil

  Bloggy sunt citati de Forbes ca au avut rol crucial in campania virtuala care a condus boicotul referendumului de demitere.
  Sunt singurii mentionati. 😉

  Ei nu au nici un motiv sa se „opareasca” !
  Nu de ei era vorba.

  Dar altii da 😉

 99. Viq

  îhî, am priceput din ce parte vrei să tragi cu arcu numa că nu vedeam cam în ce derecție. 😆 Să vedem cine se așază în calea săgeții.

  Pe de altă parte îmi amintesc că și aici la Copac a fost susținută aceeași poziție (nu de toată lumea și nu imediat) dar nu mi-a trecut prin cap că ar trebui să mă urzic din cauză de Forbes. 😆

 100. Fil

  Noi avem un avantaj urias : suntem amatori ! 😀 😀 😀

  Ne descarcam mintenas de orice chestie fara sa ni se ofileasca nimic nicairi !
  Pentru noi nu conteaza prea mult statua calare 😉 si nici la suflet nu punem 😀

  dar poate sunt si case cu pretentii !

 101. De acord. 😆 Și ăsta e un comentariu care costă al naibii de mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s