Cum luptăm la o adică, cu-o Elenă și-o Monică ?

Începe să capete sens ofensiva pontacă la Elena Udrea și Monica Macovei.

Încă înainte ca piratul de cart să nominalizeze armazoancele, Victoraș Vioraș foarte probabil a văzut și el ce a văzut acesta : că cele două persoane nu stau deloc rău în percepția publică.
Și până la urmă ăsta e elementul fundamental.
Dintr-un motiv sau altul (cel mai probabil, altul) pe trotuarul de dreapta asistăm ba la fente la două capete politice, ba la încropirea unor formațiuni politice liliput cu un efort guliverian, dar mai ales la o lălăială pseudoacademică, în care gulerele scrobite se străduiesc să arate cât mai sifonate muncitoresc, reușind la fel de bine ca interpretarea Concertului pentru vioară în Mi minor, Op. 64 a lui Felix Mendelssohn Bartholdy, de către Cătălin Zmărăndescu, între doo gonguri.

Atât Macovei cât și distinsa fondatoare a împletitului în direct, reușesc cum-necum să țină aprinsă plăpânda pâlpâială a speranței că cineva …. cândva …
… cumva !!! 🙄
La un moment dat m-am gândit că poate referințele piratului au drept țintă o realimentare a „războiului civil” din PDL. Și Macovei și Udrea sunt în fracțiunea anti-Blaga.
Dar se foarte poate să nu fie asta ținta piratului.
O spun și ieșirile repetate ale celor două și în egală măsură și ieșirile Ponta-Crin împotriva lor. Nimeni de pe frontul antiUSL, de la MRU la Neamțu și de la Preda la Pavelescu nu beneficiază de atâta atenție la înalt nivel 😀

Hărnicuțe ca două albinuțe, îl înțeapă pe amețitul de premier cu coraju-n șifonier pe tot felul de subiecte. Ba pe încălcat de legi, ba pe prostii guvernamentale, fiecare după cum devine. Și se pare că reușesc.
Deși se deosebesc pe multe paliere, sunt încă în situații foarte apropiate.
Ambele-două au evoluat la conducerea unor ministere, ambele-două sunt încă în PDL și tot amândouă reușesc să se impună cu o forță pe care la prima vedere nu ai bănui-o.
Nu am idee în ce măsură se agreează reciproc, dar încep să cred că atunci când PDL va pierde una din ele (dacă…. ), nici cealaltă nu va mai rămâne mult pe acolo.

Cu siguranță sunt multe ce li s-ar putea reproșa. De la gafele blondei la pseudo-capitularea legistei în fața buldogului pentru un loc de europarlamentar.
Dar în paralel cu acestea nu cred că putem trece cu vederea două elemente importante : au făcut treabă bună în funcții de conducere și reușesc să ajungă cu adevărat la electorat.
Iar dacă la conducerea unor ministere au fost mai mulți care au strălucit la un moment dat, dacă nu mulți dintre ei la fel de bine precum Monica Macovei dar cu siguranță mulți mai bine decât Elena Udrea, această din urmă performanță nu prea o mai reușește nimeni deocamdată de pe trotuarul antiUSL.
Bine, exceptând piratul de cart, dar el nu se pune 😉

În situația actuală, în care NU avem posibilitatea de a pune persoane în posturi guvernamentale, de fapt primul element nici nu mai are importanță. Dacă ne gândim că ăntr-o societate democratică cum ne pretindem a fi, pentru a putea așeza pricepuții pe posturi-cheie trebuie mai întâi să câștigi niște alegeri, atunci toată greutatea cade pe cea de-al doilea element.

Dar, așa cum spuneam, cele două sunt încă în PDL. Una dintre cele mai proaste tabere antiUSL conform percepției mele. Adică, dacă ele sunt cele mai vizibile vârfuri, vin din cea mai proastă zonă.

Mă întreb CUM va gestiona opoziția starea asta de lucruri.

Viq

Anunțuri

146 responses to “Cum luptăm la o adică, cu-o Elenă și-o Monică ?

 1. Buna dimineata !!!

  Legi sunt două, fluturate mereu şi niciodată aplicate în totalitate în mandatele primarului Sorin Oprescu. Există Legea 227 din 2002, care se referă la „gestionarea câinilor fără stăpân” şi Legea 9 din 2008, care se referă la protecţia animalelor cu stăpâni. Ambele conţin articole cu privire la eutanasiere. Din anumite interese, Primăria, Administraţia pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi ONG-urile specializate au preferat mereu să invoce Legea din 2008 care le interzice eutanasierea câinilor comunitari, dar impune sterilizarea acestora de către ONG-uri pe banii ASPA.

  Citiţi mai mult: Sorin Oprescu, ne-ai minţit! Avem lege pentru maidanezi, dar primarul a aplicat voit alta – Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sorin-oprescu-ne-ai-mintit-1056015.html#ixzz2e5Rpz236
  EVZ.ro

  Exact ce spuneam ieri de cele 2 legi ….USLamistii astia ne cred prosti pe toti si fac teatru ieftin la teveuri ,cu plansete si jeluiri ,referendumuri si legi discutate prin Parlament .

  Viq ….o sa ajungem o natie de juristi cu imbecilii astia ….dar ,nu-i bai …totul este spre folosul nostru ,pentru ca la un moment dat nu vor mai putea sa fraiereasca pe nimeni fiindca vom fi beton de legi..)))))

  Incapabilii astia joaca o piesa rasuflata si o joaca prost.

 2. Viq,eu am spus-o mereu și tot ce se întâmplă îmi confirmă (inclusiv remarca ta, admirativă, „piratul nu se pune”) că marele ghinion al dreptei este că Băsescu nu a fost suspendat. Rămânerea lui ca Președinte a îngropat definitiv dreapta din jurul PDL. Norocul USL a fost la fel de mare. Pare un paradox așa că mă explic. Funcția de președinte a limitat excepționalele calități ale lui Băsescu. În mandatul doi s-a comportat catastrofal, dar are și circumstanțe atenuante din cauza contextului(global) total nepotrivit pentru firea lui conflictuală. Peste firea lui iubitoare de crize, reale sau închipuite, a venit o criză economică reală și într-un domeniu în care el are competențe limitate. Dacă Băsescu intra în opoziție în 2009, dar mai ales la suspendare, în fruntea PDL, într-un an de zile aveam alegeri anticipate și o altă configurație politică actuală. Rămânând Președinte singura șansă a dreptei este atitudinea ostilă față de PDL. Peste câteva luni în percepția publică se va stabiliza ideea că PDL e un partid pe care te poți baza și că toate faptele rele din trecut au fost din cauza lui Băsescu. Faptul că singurele voci din PDL care sunt vizibile sunt ale celor două personaj, total legate de Băsescu, întărește această percepție și fac și mai credibilă lepădarea publică da partidului de balastul trecutului, penitența lui. Scoaterea în prim plan a lui Predoiu face parte din acest plan.Ponta a înțeles exact jocul, dacă nu o fi parte din el, și pune paie pe foc la momentul potrivit …cu un singur interes…zădărnicirea oricărei tentative a lui Băsescu da ași crea un vehicul politic…Probabil că în maxim 10 ani vom avea două mari partide …PSD și PPLD…

 3. salut viq. [nu mai importa cauza] Pe dreapta fanii lui X face un job perfect contra -potentialului leader- Y. Iar fanii lui Y, fara sa-l uite pe X, vor sa-l jupoaie pe Z s.a.m.d.
  De parca [sau e pe bune?] ar fi agenti ai lui copy/paste si gasca.
  Si tu in cele de mai sus si alti contributori pe ACEST FORUM fac similar.
  OARE nu intelegem ca al nostru DIVIDE joaca perfect in mana lui IMPERA al USL????? OARE NU INTELGEM? OARE NU VREM SA INTELEGEM?
  Din al meu pdv e bun X/Y/Z sunt de preferat lui copy/paste.
  Poate, poate, daca noi incepem sa ne unim „in cuget macar” ne vor urma si fanii-talibani ai lui X,Y,Z.
  PRIMUM VIVERE DEINDE PHILOSOPHARI asa ca sa nu uitam cele doua numere: UN MILION ca sa contezi ca organizatie si CINCI milioane ca sa discuti despre Cotroceni.

 4. @antonie. DIntr-un sondaj + analiza sociologica nepublicat (vei intelge cauza si efectul catastrofal al publicarii) rezulta ca 25% din POPULATIE il regreta pe Ceasca. Acceptand ideea ca aceste persoane nu au putut sa se adapteze trecerii la economia de piata libera, nu cumva in realitate acesta este conflictul din societate?
  Prin disparitia lui TB acest clivaj (care creste) va disparea? TB are o pozitie clara, spre deosebire de Ilici sau Umilica sau gargaragiul numit Ponta. Urmarind vorbaria de pe sticla, USL joaca la ambele capete, chiar daca ar intelege ca in economie nu poti implementa contradictii evidente:
  . monopoluri de stat si piata libera
  . integrare in UE si restrictii puse firmelor si persoanelor UE
  .preturi controlate si disparitia granitelor economice
  .politica pietii muncii si Schengen
  .prosperitatea clasei de mijloc si stat asistential extins
  si nu-mi ajunge spatiul si atentia ta pt. cate s-ar mai putea spune.
  PS. Un decident e cel ce decide, iar procesul de decizie NU este caracter conflictual ci responsabilitate.

 5. Antenele
  Decizia însușirii creanței Libia a aparținut inculpatului Patriciu Dan Costache care a prezentat Consiliului de Administrație a Rompetrol un dosar incomplet, bazat pe o opinie singulară a cabinetului de avocatură Predoiu & Racoți, arată procurorii DIICOT în apelul împotriva deciziei Tribunalului București de achitare a lui Dinu Patriciu.

  Predoiu va avea o mare problema in continuare

 6. Buna dimineata!
  Interesant subiect!
  Reactia pontanaca la „amazoane” pare ca este momentan, cea mai vizibila dovada a unei posibile aliante intre cele doua.
  Din partea mea, MM si EU pot sta „spate-n spate” – o pozitie propice de aparare si bun punct de plecare pt un atac simultan 😀

 7. neata,
  am si eu o mica teorie si anume: nu cumva piratul din Cotroceni le-a spus celor doua amazoane, stati in PDL pina la semnalul x?
  apoi una din amazoane (blonda sau bruna) urmind sa preia conducerea PDL secondata fiind de cealalta…
  cum va place?
  🙂

 8. Salut
  1) Basescu arunca pastila cu EU si MM la foarte mare deruta stiind sigur ca nici una din ele nu va fi candidata lui pt Prezidentiale. Fumul e inca necesar pana in momentul in care va scoate Iepuroiul din joben
  2) Ele sunt urate din motive diferite.
  – MM e urata sincer si se tem de ea pt ce stie ce face si vrea sa faca.
  –E Udrea nici macar nu e urata (decit de neveste de bloger) de cineva, dar toata campania este pentru a-l lovi pe pirat (In situatia in care nici EU nici TB nu se delimiteaza unul de altul. Bravo lor ) TB face bine pt ca arata ca e consecvent , chiar si in greseala, iar noua ne place consecventa care ne lipseste.
  3) De pomina a fost reactia lui @cetatean. A zis, trist ( aproximativ):
  bine , o accept pe MM (cu noade ) , il accept si pe Predoiu , dar …… sa o propuna pe tuta de E U asta este inacceptabil domnilor ! 🙂

 9. eu nu vreau să aud de partide în care se acționează la…un semnal exterior în desemnarea conducerii…Cred în aglutinarea intențiilor unui grup de oameni, inclusiv la primirea unui ordin, dar acele organizații nu sunt democratice.

 10. @night. Apropos de casa de avocatura: opinia nu e cenzurabila si e perfect legala, bazata pe datele oferite de client.
  Actiunea pe baza opiniei poate fi ilegala.
  Daca era altfel, orice avocat din RO ar fi fost puscariabil!

 11. Asa e, PSD si PNL nu le au cu democratia. Nici PC…

 12. Cinic

  Eu stiu ce spui si sunt de acord cu tine …..dar ,kaghebistii astia uslamisti ii vor lega o piatra de gâtul lui Predoiu ….cita lume crezi ca va pricepe ce spui tu acum ???…..noi ,cei de la Copac si cei care mai înțeleg …in rest ,pauza

 13. Buna dimineata, tuturor !

  Night
  Imbecilii despre care vorbesti ne forteaza de fapt sa facem ceva elementar.
  Sa cetim articolele de lege si sa legam logica intre ele. Sa intelegem in prima faza si, cu timpul, sa respingem in procent tot mai mare anomaliile antisociale.

  Cu cat vor fi mai multi care vor face asta, cu atat societatea avanseaza pe drumul civilizatiei.

  Lupta dintre bine-rau nu va disparea nicicand.
  Dar cu timpul in tabara „raului” tipologia Vanghelie-Becali are sa fie impinsa la periferie.
  Coruptia cu caltabosi si minciunile sfruntate de tip Ponta ,vor deveni desuete.

  Tot e ceva 😉

 14. Antonie

  Teoria avantajelor posibile ale demiterii piratului are sustinatori ei. Eu personal nu sunt de acord cu ea.
  Am convingerea ca transformarea societatii romanesti din ceea ce a fost (si inca in mare masura mai e) spre ceea ce ar trebui sa fie in timpurile moderne in care traim, este un proces dificil in care persistenta/perseverenta si CONTINUITATEA au un rol vital.

  Faptul ca justitia a inceput sa miste si se comporta mult mai liber decat inainte de Basescu se datoereaza nu doar masurilor promovate de le ci – foarte important – ca aceste masuri au fost sistematic aplicate timp de doua mandate fara pauza !
  Asta a reusit sa puna bazele unui alt fel de a face dreptate, o alta conduita, un alt comportament. Si avem si alte rezultate.
  Niciopdata in istoria Romaniei din ultima jumatate de secol justitia nu a fost atat de lipsita de inhibitii in fata puterii politice.
  Mai e inca de lucru, dar inceputul e promitator.
  Deci cu riscul erodarii popularitatii cred ca ramanerea piratului in functie, unde reprezinta un garant al acestui proces, este vitala.

  In ceea ce priveste presupusele reactii fata de PDL sunt speculatii, a caror logica nici macar nu o inteleg.

  „…Rămânând Președinte singura șansă a dreptei este atitudinea ostilă față de PDL. Peste câteva luni în percepția publică se va stabiliza ideea că PDL e un partid pe care te poți baza și că toate faptele rele din trecut au fost din cauza lui Băsescu. Faptul că singurele voci din PDL care sunt vizibile sunt ale celor două personaj, total legate de Băsescu, întărește această percepție și fac și mai credibilă lepădarea publică da partidului de balastul trecutului, penitența lui.

  Din punctul meu de vedere, n-are sens ce spui. 🙄

 15. Cum luptăm?!

  Față în față, piept în piept – dacă ai cu ce! 🙂
  Dacă n-ai, începi cu „cotitele”…
  Dacă ține, tine!
  Dacă nu tine, te dai cavaler – nu te lupți cu doamnele! 😉

  O zi bună, dragilor! Eu mai am porumb de cules…
  ‘da și când voi termina cu agricultura! 🙂

 16. Cinic

  …Pe dreapta fanii lui X face un job perfect contra -potentialului leader- Y. Iar fanii lui Y, fara sa-l uite pe X, vor sa-l jupoaie pe Z s.a.m.d.
  …………..
  Si tu in cele de mai sus si alti contributori pe ACEST FORUM fac similar…

  Ajuta-ma sa inteleg.
  Da-mi un exemplu concret.
  Daca ai putea incepe cu mine ar fi excelent ! 😉

 17. Mih

  Nu stiu.
  Nu le cunosc foarte bine pe nici una dintre ele.
  La prima vedere ai fi tentat sa spui ca alinata dintre cele doua poate fi de conjunctura pentru ca sunt multe skilluri ce le diferentiaza.
  Dar in viata reala lucrurile pot sta altfel.

 18. Scorpy

  Razi tu, razi, Harap-Alb, dar piratu-i in stare de manevre pe care putin le pot banui macar.

  Parca n-as crede.
  Dar….

 19. <bBLast

  E mai credibila decat ce zicea Scorpy mai sus.
  Da, piratul e in stare de manevre de genul asta.

  Aparent dreapta e ca o gaiina cu capul taiiat, habar n-are in jurul carui fir de nisip sa adune sideful.

  Dar in egala masura artileria cu rahat a USL nu stie in cine sa traga 😀 😀 😀 😀
  Mai dau in ala…. mai dau in alalalt… apoi se intorc constiinciosi la „Jos Basescu !”
  😀 😀 😀

 20. Bingo !

  Am prins quinta 😀 😀 😀 😀

  Fug pana la banca.
  Ne vedem mai incolo 😉

 21. buna sa va fie inimiorele!
  (mai ales veteranului oldhashu, care ma tzine aiurea-n tramvai „in asteptare”, sa-i dea dumnezeu sanatate si recolta barosana )
  nu va perturb spiritul justitziar decat cu doo lucruri, si alea marunte:
  unu. cu cainii vagabonzi si maidanezi pe deasupra:
  nu ii putem exporta ca carne de oaie sau miel la arabi?
  ca ca carne de cal in vest nu prea mai merge, cred…
  duo (sau secundo, dupa preferintza): meshterul antonie cred ca are un pic de dreptate.
  nu poti construi o structura sanatoasa daca stai si astepti indicatziile zeului suprem.
  mofturile lui.
  preferintzele lui.
  nimeni si nimic (nici macar buruiana ) nu va voi si nu va putea creste stiind ca sef si beneficiar al puterii va fi tot cel ales (cam nedemocratic mi se pare mie) de catre cel numit „zeus”…
  concluzie: mru, neamtu, si toti ceilalti nu au nici o sansa.
  chiar daca cele doua alese au ceva sange in pas… instalatziune.
  gata, am terminat,
  daca mai imi vine vreo traznaie prin dovleac, va mai scriu.
  daca nu, nu.
  si daca ma lasa si maestrul oldhashu si nu ma pune iar „la asteptare”…
  ps. azi e ziua doamnei maria basescu.
  chiar daca pe barbasu nu il am prea mult la inima, cu toate ca imi este presedinte, eu ii zic doamnei lui:
  „la multi ani!”
  …am impresia ca sunt prima „omida” din copac care face asta…
  rushine mie…

 22. ce repede am revenit…
  ce tare e viq:
  dreapta nu se coaguleaza ca sa nu stie usl-ul in cine sa traga…
  buna viq, o sa o retzin…
  numai sa nu o citeasca si monsiu pacala, ca cine stie ce mai zice…

 23. @viq. Criticandu-l pe Blaga/MRU/MP il ajut de fapt pe Ponta. Pana si destramarea zvonului/perceptiei ca dreapta + PNL il pot darama pe Ponta ajuta USL.

 24. bunä,
  iar vuvuzele, ce balast, nu la Bäsescu trebuie sä refere
  vuvuzele guzganilor rosii, ci la criminalul ilici, la puscäriasul bonbo,
  a cäru-i invätzäminte le urmeazä maidanezul plagiator Ponta, cu
  mizerabilä mitocänie , persistä in linia odioasä a celor mai perversi si mincinosi uslinosi.
  Bäsescu;: a reusit sä tzinä putzin Ro. sä nu alunece spre stanga
  mizerabilä, cersetoare, plinä de mafie si interlopi. DE PUTUROSI
  eu sunt de acord, indiferent din ce partid, dacä greseste sä pläteascä.

  dar nu sä mergi cu jalba la parlament, sä aperi mafia A3,
  escrocheriile turnätorului Voiculescu.
  ce fel de om este MAIDANEZUL PONTA, ce a promis primarilor
  cä ii scapä de DNA, este praf in ochi, cu märirea salariilor.

 25. Cinic

  Aha ! 🙄

  Adica asta :
  „…cum spuneam, cele două sunt încă în PDL. Una dintre cele mai proaste tabere antiUSL conform percepției mele. Adică, dacă ele sunt cele mai vizibile vârfuri, vin din cea mai proastă zonă…

  Oh, c’mon,man … 🙄 🙄 🙄

 26. On topic, dar la postarea de ieri:

  „Acţiunea de protest în memoria lui Ionuţ Anghel, care trebuia să aibă loc vineri, la ora 19.00, în Piaţa Romană, a fost amânată din cauză că nu a fost obţinută aprobare de la Primăria Capitalei, comunitatea de părinţi anunţând că se va alătura manifestaţiei organizate duminică, în Parcul Izvor.”

  http://www.mediafax.ro/social/protestul-parintilor-de-la-piata-romana-amanat-pentru-ca-actiunea-nu-a-fost-aprobata-de-primarie-11297158

  NB Protestele RM, zilnice, or avea aprobare?
  Daca da, de ce ele o pot obtine, iar cel pt Ionut, nu?
  Daca nu, de ce nu iau parintii exemplu si aleg sa-si anuleze protestul lor?
  Si
  Cei care au iesit cu adevarat spontan pt RM, daca mai sunt in strada, de ce nu or fi preluat si protestul pt Ionut?

 27. Si mai ales, cum or justifica aia de la primarie, cu PG Oprescu in frunte, neautorizarea protestului pt Ionut? 👿

 28. Tatal lui Ionut lucreaza la primaria lui Oparila. Sunt convins ca-l zboara imediat daca ii face probleme lui nea felceru’.
  Democratia e doar ptr dulai, nu ptr catei.
  Romanii au ceea ce au votat, adica niste javre infecte.

 29. Salut din coltisorul meu din Ardeal!
  >b>viq,
  Nu e nevoie s-o mai spun ca cele doua amazoane (plus Anca Boagiu) ,au fost si au ramas preferatele mele din politica romaneasca.
  Ambele au avut de infruntat o crunta adversitate din partea uslasilor si aproape in aceeasi masura din partea propriului partid.
  Tu spui ca se deosebesc „pe mai multe paliere”: asa este,au insa in comun tenacitatea in lupta cu hidrele din politica,sunt adevarate luptatoare.Amandoua au studii juridice-una procuror,cealalta avocat- Imi permit sa spun ca Elena este un om politic cu reale capacitati de conducator,este „absolventa” scolii piratului.Base in ciuda criticilor care i-au fost aduse(exagerate si fara relevanta) a continuat s-o aprecieze si sa vada in ea un real lider politic.Si mai e si charismatica.

  Pana nu-mi fuge comentu’ va demonstrez ca are viziune politica:”Eu însă cred că altceva este extrem de important din acest moment şi îmi pare că nici noi, clasa politică, dar nici presa ori societatea civilă nu abordează încă o realitate pe care nu numai că nu putem să o ignorăm, dar ar trebui să fie cea mai mare preocupare a tuturor. Din decembrie anul viitor, Traian Băsescu îşi încheie rolul oficial în fruntea ţării şi, măcar teoretic, nu numai politica, ci toată societatea iese din epoca Traian Băsescu. Întrebarea care trebuie să ne îngrijoreze şi să ne facă responsabili este: ce punem în loc?
  În această logică, anul electoral 2014 capătă conotaţii unice, iar europarlamentarele devin doar testul premergător confruntării din decembrie.

  Citiţi mai mult: INTERVIURILE 2+1. Elena Udrea: „Ponta îl ţine pe Antonescu ca să arate că este mai bun decât un om care doarme” – Interviul 2+1 > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/interviurile-2-1-elena-udrea-ponta-il-tine-pe-antonescu-ca-sa-arate-ca-este-mai-bun-dec-1055998.html#ixzz2e6fpakGJ
  EVZ.ro

 30. @pacala. Iar ne umpli de abjectii uslamiste? Cand a ajuns in fruntea PD, cand s-a propulsat pt. Cotroceni il asculta pe Nastase sau pe ROman in baie?
  Ca interesul lui nu coincide cu al tau mi se pare normal (tu ai interese profund contrarii cu majoritatea celor de pe acest forum), iar prin tamaierea USL pe care o faci perpetuu am dubii ca interesul tau e si al RO.
  Iar CONDAMNAREA lui Nastase a fost facuta de servili? idem Becali, Fenechiu etc?
  brr de aici, du-te la A3 la ai tai ciraci!

 31. ” „Ponta îl ţine pe Antonescu ca să arate că este mai bun decât un om care doarme”
  😀 😀 😀 😀 😀

  Pacala
  Bati campii cu usa de la intrare.

  Forta piratului rezulta din cu totul alte fapte decat cele cuprinse in lista voastra de la Antene.
  Spre exemplu din faptul ca e singurul politician care a renuntat benevol la imunitatea parlamentara ca sa se puna la dispozitia justitiei pe vremea cand el era in opozitie, sau din faptul ca nu a tinut partea nici unui corupt (INCLUSIV din propria formatiune politica care il sustinea) acuzat de vre-o incalcare a legii pe vremea cand era la putere… samd.
  Adica dupa interpetarea voastra antenista, ca „nu are nici mama nici tata” 😀 😀 😀

  In raport cu Nastase-fara-oase, cu Felix-trelix ce se ascund prin toate ungherele parlamentare sau intreaga hoarda PSD si PNL ce latra la orice organ de justitie cand da sa muste din fenechii lor, e un fenomen rar.

  Pe cat de rar pe atat de util unei societati in care persoane ce gandesc ca tine au si drept de vot.

 32. Dora

  Ai dreptate !
  Si blonda are !

  Curand iesim din epoca „Basescu”.
  Si intram in alta.
  Daca cea in care intram va putea sa fie caracterizata doar ca epoca „post-Basescu” e vai de cozonacul nost.

 33. viq, justiția trebuie să fie legată la ochi nu doar când judecă ci mai ales…când alege pe cei ce-i judecă. Judecarea se face după coduri specifice și e încorsetată în prevederile acestora. Problema, marea problemă a justiției pe care o vede tot poporul este …libertatea ei în a-și alege …materialul de …malaxat. Să luăm cazul lui Năstase. Ce fapte au fost selectate pentru malaxor? Acelea sunt reprezentative pentru percepția populară de cel mai mare corupt al timpului său? Să fim serioși. Primarul Solomon? Aceea a fost cea mai mare abatere a sa? …Videanu???Știi care este percepția publică? Se judecă pe lege dar se alege …pe sprânceană…astfel încât marea corupție în care e implicat unul sau altul devenit incomod e dat departe…iar …garda merge înainte. Se aleg fapte …gen pisica moartă …și urma scapă turma, care își continuă, bine mersi, infracțiunile…

 34. dacă USL nu se opunea legii noastre, acel băieţel ar fi fost acum în viaţă. Drama aceasta oferă imaginea cea mai bună asupra multor politicieni de la noi din ultima perioadă: iresponsabili, laşi, populişti, demagogi şi incompetenţi. Mi-aduc aminte cum spunea Victor Ponta la căderea legii că „s-a făcut dreptate”. Şi iată unde ne-a adus „dreptatea” lui…

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/interviurile-2-1-elena-udrea-ponta-il-tine-pe-antonescu-ca-sa-arate-ca-este-mai-bun-dec-1055998.html#ixzz2e6fpakGJ

 35. Trebuie sa posezi ceva imbecilitate sa afirmi ca serviciile de securitate asculta-n baie convorbirile dusmanilor Piratului.
  Trebuie sa posezi ceva mai multa imbecilitate sa afirmi ca sistemele juridice actioneaza la ordinul Piratului in contra adversarilor acestuia. De parca Basescu ii impinge pe hotii PSDisti si PNListi sa faca manarii.
  Trebuie sa cari in carca o tona de imbecilitate ca sa poti face afirmatia ca Udrea dar mai ales Macovei nu inseamna nimic bun in politica romaneasca.
  Si ca toate astea sa devina realitate, trebuie sa ai lipsuri gramaticale, tupeu cat casa si sa posezi o ticalosie USLinoasa, cultivata la greu.
  In rest, e frumos la Copac!

 36. Argument postacesc : „vede tot poporul”.
  Nu se mai multumesc cu alea „7,4”milioane numarate de pristandaii de anul trecut…

 37. Monica nu este Monica. Monica este Justitia. Iar Elena este Politica. Asta inseamna ca:
  a) daca Justitia nu poate fi impusa in Ro decat de la PE, atunci MM trebuie sa fie acolo (sa nu mai vorbesc si de o contrapondere la sleahta de imbecili, golani si hoti trimisa acolo sa ne prezinte lumii ca pe un focar de barbari necivilizabili, chititi sa contamineze UE cu boli de mult timp disparute in lumea civilizata, de la ciuma ciumetilor trecand prin balbaiala bebecala si severiniana, pana la febra vosganiala). Deci, MM la PE din partea PDL nu mi se pare nici pe departe o capitulare, ci o indicatie ca PDL e recuperabil.
  b) Atata timp cat EU este in PDL, in PDL poate fi sondat adevaratul suport pentru programul cu care TB a devenit Presedinte. Stim, de exemplu, ca acest suport era cam 50% (la fel cum stim ca suportul in cadrul acestui partid pentru reforma in justitie este cam de 2%).
  Pe scurt, ceea ce deosebeste cele doua amazoane (alaturi de Boagiu, a treia, asa cum bine aminteste Dora) aduse de Basescu in fruntea scenei politice este CLARITATEA. Cu asta se combate cel mai bine IMPOSTURA. Iar impostura=minciuna. Clar ca buna ziua, mai putin pentru @antonie, care are lumea lui, in care minciuna si adevarul sunt doua fatete ale aceleiasi realitati, la doua momente succesive, in succesiune mult prea rapida pentru perceptia umana (exceptandu-se pe sine, fireste…) Cata abureala, mai Fizicel de floare albatra! Ah,…si pentru Pacala, care vede lumea cam la fel ca Fizicel (adica de departe, si are si el vederea la fel de tulbure), dar prin ureche, ca Bula, personaj cu care, decaltfel, seamana mult mai bine. Doi Pacalangii, un mincinos pentru elita si unul pentru plebe – duet de trombon, premiera in muzica clasica.
  @nightmare: cainii lui Oprescu si Pasarile lui Hitchcock demonstreza ce important este Crizel in lumea de azi: el este singura legatura „cu chip uman” (vorba Romanului lui Ilici – petricica si lupul debarcat din fruncea PD, in epoca trotskista) intre gainat si rahatul de caine. Cred ca vor disparea toate trei (Cacaraua, Gainata si Rahata) in aceeasi punga in care va fi pus si Felcerel.

 38. Doamnă Mih, …Copăceni, când vreți să-i replicați unui postac nu mai faceți ce zice Mih să nu faceți, faceți ce face Mih…și replicați-i liniștit…

 39. ” e singurul politician care a renuntat benevol la imunitatea parlamentara ca sa se puna la dispozitia justitiei pe vremea cand el era in opozitie”

  Nu spui ca-i esential ci doar ca nu fu … sigurul. Si Trelix demisionă de … 3 ori. Prima oara fu si el in opozitie (2007). OK, o facu’ precum pirat-tu’ – inainte de alegeri, adica … degeaba.

  Nici faptul ca a sacrificat un pion in timp ce a protejat stive de „regine” nu ma convinsă mai abitir. 

  Pot reaminti mai elocvent ca a cazut pe …  „surse”  chiar dânsu’ cu Sorinache cand se interesa de problemele cu ANAFU ale „regilor” de asfalt (intr-o perioada in care el declarase ca nici nu-l cunoaste) sau de inregistrarile audio in care tuna si fulgera ca a intrat PNA-ul peste prefectul PD?

  Nu mi se pare serioasa ignorarea faptelor doar fiindca au aparut (si) la … Antene. Una e behaitura si alta … fapta.

 40. judex, politica e oarbă și justiția e …damă de consumație, ori invers? Sunt puțin buimac, poți să mă lămurești? Văd că te pricepi la femei. Mai e unul care zice că statul sunt eu. LYS…Antonescu?

 41. Antoan

  Esti haios 😀 😀 😀

  Adica sa-i aleaga dupa criteriul … antiUSL 😀 😀 😀

  Tocmai ce-i aratam mai sus pacaliciului ca sub Basescu a disparut criteriul politic dupa care justitia isi selecta subiectele. A fost pentru prima oara si intaiasi data in ultimi 50 de ani cand un partid aflat la putere a fost rarit fara mila de bratul justitiei.
  Dovada imposibil de ascuns.
  Nimeni pana la PDL nu a mai patit asta 😉

  Stiu ca nu va place, ca va doriti din toata fiinta ca magistratii sa revina la pozitia ghiocelului si sa primeasca lista cu victimele de la secretarul general, dar eu sper (tot din toata fiinta) ca situatia asta sa nu mai revina prea curand.

 42. Pacala

  Esti demential… 😀 😀 😀 😀

  „…Nu spui ca-i esential ci doar ca nu fu … sigurul. Si Trelix demisionă de … 3 ori…
  😀 😀 😀

  Taticu’ai un premiu de la mine 😀 😀 😀
  „Scoarta cu rasina” in grad de kelvin.
  Pentru perfomante deosebite in plantarea de balarii voluntare cu umor involuntar.

 43. 2 – 0, PSD – PNL.

  Penelacii ce păzesc?

 44. <viq,
  vrand -nevrand asa se va intampla o vreme.Mereu se va raporta prestatia presedintelui nou ales la inegalabilul predecesor.Traian Basescu.De-ar da Domnul sa ne raportam dar in sens pozitiv.

  Eu nu ma hazardez in speculatii in privinta planurilor lui Base cu cele doua amazoane.Cum bine ai remarcat si tu,nu putem ghici ce are in vedere piratul. 😆

 45. @antonie: Fizicel, aprecierea mea pentru gaselnita ta cu (Violet, Viorel) LIS Antonescu este sincera, dar nu se extinde si pe persoana …fizica. Lis nu este Louis, intelegi? Este doar Viorel. Cred caCrin este chiar gelos pe bigudiurile lui Louis, nu pe scafarlia lui Lis. Cat despre muierile care nu te lasa sa aprofundezi legile Universului – Justitita, Politica, Macovei, Udrea, Mih – te-as trimite direct la Nostradama, sunt sigur ca va vei intelege mai repede ce-ti spune ea, aveti ceva comun…

 46. Viq, pot mult mai mult, dar nu ține copacul. Oricum remarca se referă la ceva ce știm toți…bărbații, despre cea mai veche meserie din lume și despre gleznele subțiri ale unor politiciene. Gura…judex-ului adevăr grăiește…
  Am văzut că nu prea mă înțelegi. E firesc, ai altă vibrație …admirativă…și la tine succesiunea e prea rapidă în a percepe lumea și de aici senzația de simultaneitate. Nu e grav, trece odată cu vârsta… Îți explic …și mai rar…se aleg infractorii astfel încât structurile în care au acționat să meargă liniștit înainte. Fă un exercițiu și vezi traseul tuturor secretarilor generali ai guvernului din 1989 până azi. Berca, Mihăilescu, Opriș, încă unul care-mi scapă de pe vremea lui Năstase…care i-a dat marmura lui Videanu…Berca era cu Tăriceanu când au dat gazele din Marea Neagră…despre …Michy…ce pot să-ți mai spun…Îl anchetează pentru niște amărâte ae arme și trece în tabăra puterii… Crezi că un premier face ceva , sau un ministru ia aprobări de la Guv. fără să știe secretarul gen. Unde sunt cei 4 de care îți vorbesc?

 47. Viq,

  Oare Copacul face concurenta amicilor citati de „Forbes”?
  Ca e asa vizitat de „Vorbes…”!
  („Vorbesc, vorbesc, USLamul servesc!”)

 48. …Bejenariu…

 49. Mih, dacă asta de satisface pot să-ți spun, mutatis mutandis, că cei mai frumoși copaci se își trag seva, ecologic,…din bălegar…

 50. @antonie, 15:26: Fizicel, azi esti inspirat din nou! O mica corectie: nu atat frumusetea copacului este amplificata de balegar (aici ingrasamintele sunt mai eficiente), cat sanatatea lui! Si o observatie: tu admiti, implicit, ca in cursul procesului balegarul se transforma in copac, nu invers. Sa vedem, este evident ca ai substanta necesara transformarii…Pacala s-a descompus deja in altceva, l-a sorbit roiul de muste…Muslix pentru toata lumea!
  P.S. ca tamplar, am invatat ca vibratia si rezonanta nu sunt sinonime…

 51. judex, frumusețea e în ochiul privitorului, deci nu te contrazic. Vrei …surogate în ochi e alegerea ta…politică. Transformarea …e de fapt o nouă colapsare în planul existenței…dar nu mai vreau să-l supăr pe viq. Cu tine, nu stric orzul pe …gâște…Tâmplarii de…instrumente muzicale te-ar scoate în șuturi de pe blogul lor. Copăcenii sunt mai toleranți cu …călăii copacilor. Ești tâmplar prost dacă nu știi că totul e vibrație. Rezonanța doar se întâmplă …uneori…

 52. viq, te rog scoate „imnu”…Promit că nu o mai supăr o săptămâna nici pe Doamna Mich., nici pe Doamna Theo.

 53. pt. cä protescul contra RM- este o fäcäturä in BUCURESTI,
  acum se vede, zänaticii nu au aprobare si de o säptämanä,
  tzopäie pe sträzi. SOROSI si altzii interesatzi plätesc bine ????
  PROTESTUL PT:; IONUTZ TREBUIE SÄ FIE;

 54. BÄLEGARUL ARDE DACÄ NU ESTE COMPOSTIRT,

  ce grozav este sä arunci lozinci, dar habar nu ai de realitate.
  zgura asta uslinoasä ce face valuri la copac, habar nu au de realitate. nici totzi copacii nu fac rezonantzä, decat in fantezia lor.
  cat sunt copacii de necesar vietzii, atat sunt uslinosii ,de däunätori
  lumii.

 55. asta este ce aruncä Dragnea ; escrocul ce a manipulat alegerile.
  in realitate, le-au promis cä desfintzeazä DNA

 56. Maine alde Chiliman si Tusa de la Initiativa liberala semneaza protocol cu Alianta da – FC si Pntcd. MRU declara ca dreapta se reuneste in jurul FC 🙂
  Eu stiu de de 1 an toate initiativele strategice ale lui MRU au fost proaste. Poate asta e prima buna ?

 57. Salutare tuturor,
  Pacala,
  spui „‘Pot reaminti mai elocvent ca a cazut pe … ”surse” chiar dânsu’ cu Sorinache cand se interesa de problemele cu ANAFU ale “regilor” de asfalt (intr-o perioada in care el declarase ca nici nu-l cunoaste)
  Stimabilule tin sa te anunt ca acel rechizitoriu s=a intors la DIICOT pentru refacerea urmaririi penale,Citez de pe AGERPRES
  Magistraţii Tribunalului Braşov au admis, marţi, solicitarea făcută de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, în 4 decembrie, prin care a cerut instanţei returnarea dosarului în care este acuzat de evaziune fiscală cu produse petroliere, la DIICOT, pe motiv că instanţa a fost ilegal sesizată.

  Sti ce se spune in lumea magistratilor cand motivul returnarii e cel invocat mai sus”?.
  Cat despre PNA-ul lui Amariei si a sinistrei ministrese Stanoiu, dovedita in instanta ca a a facut politie politica cred ca nu merita sa-l mai amintim nici la capitolul Diverse
  PS: vad ca te lasa memoria nu era vorba despre regii astfaltului in interceptare ci despre Dosarul Rompetrol

 58. BUCURESTENII S-AU TAMPIT DE TOT, se lasä manipulatzi de escrocii USL
  ce a fäcut felcerul OPÄRILÄ; UN CARNAT, o statuie scäläbäiatä,
  milioane afacere pt. fiul si prieteni, paranghelii de neamuri proaste.
  si in Bucuresti, misiunä milioane de microbi dela caini si rahatul lor,
  suntetzi totzi in pericol, ei si copii lor nu, au cate 2 bone ca Ponta, pe totzi ii plimbä cu masina oriunde. trezitzi-vä si iesitzi in stradä.

 59. eu nu am incredere , nici in firma unde scrie liberal,
  sunt trädätori. nu stiu cum MRU, are incredere, dar este
  treaba lui.

 60. @Fizicel: Vad ca vibratia din gura judexului te-a cam enervat. Nu-ti pierde calmul, este singurul lucru acceptabil din prezenta ta…fizica. Sezi bland pe scaunelul tau, incropeste-ti legile fizicii pe care ti le doresti si impleteste-le cu itele politicii. Pe ambele le intelegi la fel de bine. Din cauza ca le observi pe ambele cu urechea. (psst, intre noi: nu te legana, tu nu vezi – urechile nu vad prea departe, urechistii sesizeaza doar un spectru limitat de frecvente – „vibratii”, cum ai spune tu – dar scandura ingusta pe care stai impreuna cu pacalici este doar un veceu turcesc…).
  P.S.: Asa fizica ai invatat tu (la Spiru?) ? Sper ca nu mai ai niciun examen de trecut (doar daca opresc aia camerele)…Adica, daca vibratia e-n toate (…sesizezi?), putem s-o folosim si in loc de sare de bucatarie? Si putem s-o confundam cu orice alt concept derivat? Atunci, de ce avem nevoie de atatea alte cuvinte, inventate de colegii tai, fizicienii? De fapt de ce avem nevoie de cuvinte? De ce nu suntem doar vibratii? Ce vibratie este Dzeu, prea-marite („prea” – in sens de „exagerat”) Fizicel? Noi, de exemplu, la tamplarie, translatam, nu vibram. De exemplu, atunci cand am dat la taiat scandura cu gauri unde „rezonezi” cu Pacalici. Nu din intamplare, Fizicel, ci din potrivire…Sa-l rugam pe administrator sa deschida o craca speciala, pe persoana fizica, doar pentru tine si @pacala. Cu diplome de dottore, atarnand pana la nivelul solului. Solului…Uite si un sfat de final: nu e bine sa mesteci ceea ce speri sa calci cu talpa. Chestiune de rezonanta, nu de vibratie. Gura pacatosului…

 61. ce semnificativ sunä,
  ” CAINELE DE PONTA ,MI-A FÄCUT-O”

  s-o intoarce blestemul lui Panait, asupra criminalului?

 62. @lnm, 16:21: MRU este azi cel mai la indemana detergent pentru cei care vor sa se separe de turma liberbecalilor. Adica, sa scuture de cacarezele cu care s-au umplut de la Cacarau si de la Becali. Cred ca este testul de (re)intrare a lui MRU in politica mare. Tardiv, ai dreptate, nu mai este o incercare de a prinde podiumul, dar este echivalentul unei curse de calificare in finala. Eu, personal, ii doresc succes.

 63. oprescu, dacä ar avea cel mai elementar bun simtz,ar

  DEMISIONA:

  cu banii aruncatzi pt. referendum se pot face multe.
  sä preia problema cainilor sectoarele, nu sä läfäiascä el in
  afaceri si cälätorii.

 64. judex, la 14:34

  exceptional 😆 😆 😆

  Gandurile noastre se incruciseaza,deosebirea e ca ale tale sunt mai clare,asa cum ai remarcat calitatea discursului delor doua(trei)doamne.
  Politicienii in general si uslasii in special tin „lectii” de retorica,imalmajesc cuvintele ca sa nu inteleaga plebea votanta si sa-i poata aburi mai cu folos.

 65. nu dau nici o sansä lui MRU, cu trupa liberalä renegatä

 66. scuze: celor dou-trei
  si imbalmajesc cuvintele.
  Mi-e noua tastatura si inca n-am dresat-o!

 67. @theo, 16:37:
  Eu cred ca MRU are aceeasi problema cu CDP: se transforma balegarul in copac, sau doar se manjeste scoarta? In firea lucrurilor, ar trebui sa se intample prima varianta. Dar la noi, Firea nu e acelasi lucru…

 68. Last 16:21
  Judex 16:51

  🙄 🙄 🙄
  Sunt cam trista: nu reusesc sa-mi gasesc fix acea parte de pragmatism care, poate, m-ar ajuta sa impartasesc (cat de cat, macar) pdv cu MRU + IRL = prima initiativa strategica buna a lui MRU si = (re)intrarea lui MRU in politica mare…
  PS Si dupa ce s-or folosi de MRU pe post de detergent, ce-o sa faca „albitii” – or sa ne convinga ca PNL fara Antonescu si cativa ministri (eventual), e Dreapta cea adevarata, uscata si curata?

 69. Daca ar trebui sa aleg exclusiv intre un „banicioiu”, de exemplu si o „tusa”, tare m-ar bate gandul sa stau acasa, sau sa-mi anulez votul…sincer! 😦

 70. @Mih, 16:51:
  Eu cred ca MRU=Calgon. Adica, se lupta cu murdaria. Evident, nu se poate lupta cu murdaria decat acolo unde e. Asta e de bine, mi se pare mie…Pune-te tu in pozitia lui Cioroianu, Marius Oprea, Djuvara sau Olaru,de exemplu, sa vezi dilema (toate-s vechi, si Noua-s toate – N.B.: 9>7)…
  Mai sus, cu Dora, vorbeam de claritate: cred ca asta este miza cea mare si in cazul PNL. Eu cred ca este un fel de sondaj (cam ca alegerile din PDL): cati dintre cucumanii sunt gugumani. In acest caz, este o dovada ca in politica de dreapta din Ro exista si meseriasi. Iar cineva chiar gandeste, sunt convins.

 71. @Mih: dilema alegatorului Tusa/Banicioiu ar putea fi rezolvata de dilema premergatoare a lui Tusa. Taiming….sa vedem cine clipeste primul. De asta spuneam ca este un test pentru MRU: compostarea lui LYS.

 72. Judex

  Multam! 🙂
  Cuvantul de ordine: VDM! 🙄

 73. Numai ca sa stiu daca am inteles bine:
  Ideea este ca:
  MRU face bine ca se alatura, vremelnic (?) unor oameni care l-au dat jos de la guvernare cu un populism desantat, fara alte principii decat o demogie fara margini, dupa care aceasi oameni au aplaudat fanatic incalcarea statului de drept si au au avut visuri erotice (umectati ca fetele de la apaca) depre crina si toate astea fara sa ceara macar exprimarea unor regrete din partea lor.
  Ca avem pe un ciorianu, marius oprea liberali de factura dubioasa, usor arivisti, care s-ar putea sa inteleaga un bob mai mult despre liberalism dar nimic despre statul de drept nu ma incalzeste, mai ales ca ei stau inca, bucurosi maria ta, cu crina.
  Parerea mea:
  Nu cred ca MRU vrea sa se alature lui TB si consider ca poate sa isi aleaga drumul lui independent. Dar cred cu toata taria ca daca renunta la promovarea principiilor statului de drept, pentru o alianta efemera, greseste foarte tare.

  Pe de alta parte, daca vrea sa ajunga candidatul „dreptei”, (aici incluzand si liberalii de renume: orban, tariceanu, vozganian, qiuariu,srs etc) aceasta este calea.

 74. VDM, VDM, VDM!!! 😉

  „Eu mi-aş dori ca dreapta unită, pe care noi avem misiunea să o coagulăm, să aibă timp până în 2016 să se construiască în opoziţie. Eu cred însă că, din decembrie 2014, evenimentele ne vor duce în Executiv. Asta înseamnă să ne pregătim oameni competenţi de pe acum. Avem foarte puţin timp la dispoziţie!”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/sebastian-lazaroiu-pmp-din-decembrie-2014-evenimentele-ne-vor-duce-in-executiv-1056141.html

 75. Hmmm, am ajuns s-o vad si pe asta. Daca speranta e la Udrea (si Macovei pentru pudibonzi), atunci suntem pa.
  Eu cred ca declaratiile lui Basescu sunt lansare de iepuri pentru kompromate.Candidatul real sta inca la cutie.

 76. Mih,judex,eugeni,
  a ajuns si MRU un personaj politic controversat.
  Din pacate eu nu am vazut nicio strategie politica care sa-l justifice lider al Dreptei.Ca este o persoana de factura liberala o stie toata lumea si nici el nu s-a sfiit s-o recunoasca deschis.Ma intreb totusi ce incredere poate sa aiba fie si in liberalii dizidenti care nu s-au sfiit sa-i tranteasca guvernul.O singura justificare poate invoca ,succesul Aliantei DA intre liberali,democrati si taranisti.Nu intotdeauna trevutul copiat aduce acelasi succes.
  Si pe urma sunt de acord cu presedintele PNT-CD trebuie sa ramana o identitate distincta,un partid trebuie sa-si pastreze valorile mostenite de la Maniu si Coposu.

 77. Revin la subiectul maidanezilor fara stapan, semnaland articolul lui @Cetatean, in primul rand pt informatiile despre halucinantele argumente ale maidanezilor din parlament care ar trebui sa stie ca au pe constiinta moartea lui Ionut. Dar cum sa simta vreo vina, sau responsabilitate, cei care NU au constiinta? 👿

  „124 de deputati USL, la data de 25 noiembrie 2011, dupa adoptarea legii care permitea eutanasierea maidanezilor, au contestat-o la Curtea Constitutionala (…)

  * argumentele * folosite de cei 124 de deputati USL:
  ……….
  „Eutanasierea cainilor fara stapan contravine demnitatii umane, intrucat eutanasierea este o masura violenta, traumatizanta, care impiedica libera dezvoltare a personalitatii umane. O asemenea masura este lipsita de proportionalitate in raport cu situatia care a determinat-o, deoarece se inlatura dreptul la viata al acestora”
  ………..
  „Eutanasierea este totdeauna individuala si nu colectiva. Nu pot decide comunitatile, oricat de legitim si democratie ar parea, eutanasierea cainilor fara stapan”
  …………
  „Legea de gestionare, prin prevederile referitoare la eutanasierea câinilor fara stapân, contravine dreptului la un mediu sanatos si echilibrat ecologic”

  [Constitutia Maidanezilor. In memoria unui copil ucis!/Redactat de @Cetatean]

  http://www.contributors.ro/administratie/justitieordine-publica/constitutia-maidanezilor-in-memoria-unui-copil-ucis/
  PS
  La comentarii apare si lista cu cei 124

 78. IAR A APÄRUT UN BIBILOI, nu vä säturatzi de intrigi nerusinatzilor,
  viermi uslinosi plini de venin.

 79. Dora,

  In extremis, as trece (impreuna cu MRU, la urma urmei) peste contributia liberalilor (toti!) la caderea guvernelor Boc (nu pot sa-l omit) si Ungureanu si as trece peste toate porcariile pe care le-au facut, sau la care au contribuit toti intre 2004 si 2012. DAR PESTE PUCIUL DIN VARA LUI 2012, cand singurul gest „salvator” al „dizidentilor” ar fi fost sa se desolidarizeze public in secunda 2 de Antonescu si camarila acestuia, gest pe care NU l-au facut nici atunci, nici mai tarziu, NU pot sa trec.

 80. ungureanu 100%…de aia sta la cutie…nu-i niciun mister…si e bine asa…Ungureanu e o speranta…o speranta reala caci spre deosebire de restu el e de dreapta

  p.s. theo, te iubesc

  p.p.s. hai romania

 81. Desi nu au primit autorizatia PG, in Piata Romana s-au adunat cateva zeci de protestatari. Putini, dar bravo lor! Acolo au venit, pt a le multumi si parintii lui Ionut.

 82. nu-l intzeleg pe MRU, s-a indepärtat de presedinte, a fost dat jos de liberali, Täriceanu il ignorä si acum, pe ce s-o baza? presedintele are mai multzi sustzinätori, care ii reveneau lui ,dar
  se pare nu are nevoie, o sä rämanä cu 3 speriatzi trädätori.

 83. imi pare f. räu, eu am avut mari sperantze in MRU,
  sunt profund dezamägitä.

 84. Pentru mine exista un singur liberal in PNL, un singur om pe care eu il respect. Este vorba de Neagu Djuvara!

 85. este o persoana de factura liberala spune @Dora.
  De ce, Dora? Cum ai tras concluzia asta? are firma? are angajati? a facut profit?
  🙂

 86. @mih, @judex
  Barbatii de stat trebuie sa aiba integritate my friends mai ales cei ce vizeaza functia suprema – din partea fortelor democrate
  Ori MRU se face frate cu cei care l-au dat jos , de ce ? Ca sa se puna importiva omului care l-a ridicat inclusiv la pozitia de PM

  Iar PNL devine mai curat si frecventabil ? daca scapa de Crin, si se ataseaza de MRU – cu dusman comun = Traian Basescu,
  Asta ne lipseste acum ? PNL-ul nereformat dar fara Crin dar cu MRU reprezentand in viitor dreapta legitima iar PSD reprezentand centrul stanga legitim pt urmatorii 2o ani ?

  Domn’ MRU, chestia aia se cheama integritate !

 87. lnm
  probabil ca MRU crede ca ar obtine mai multe voturi din partea celor care l-au dat jos!

 88. Posibil. prietene @skorpy
  Si eu cred ca daca fur portmoneul doamnei din fata mea voi avea mai multi bani.
  Dar asta e un lucru care nu se face, indiferent cit de sarac sunt

 89. Sorin Roşca Stănescu se transferă la PP-DD
  :mrgreen:

 90. lnm, stii ce-i lipseste lui MRU si nu numai lui? sentimentul indignarii, al revoltei, sesizarea nedreptatii acolo unde se produce…

  in plus da dovada de dorinta de a lasa peste o usa deschisa, pentru a culege cit mai multi ungureni….vorba lui theo, si eu cred ca va lua plasa!
  inclusiv la liberalii kiliman, vlad moisescu, tariceanu etc care niciodata, nici o clipa nu au regretat ura lor impotriva lui TBasescu. Si tu, MRU, te asociezi cu ei? este adevarat, politica este o kurva, dar nici chiar asa..

 91. Păcala

  nu te-a tăiat Viq. Ghici ciupercă ce-i?!

 92. Sara buna !

  Deci au fost identificati „ungurenii” !!
  Well done !

  Cinic, hai cu aia… cu .. igrec care-l jupoaie pe zet cu picioarele-n ics … 🙄

 93. Täriceanu, este un talhar de zile mari, numai el si altzi tampitzi,
  isi inchipuie cä scheletul mafiot pe care stä, nu se cunoaste.
  Täriceanu s-a ascuns ,in blana liberalilor, dädea bine si putea
  mai departe sä facä afaceri si sä misculeze cu secu. chiar nu stiu
  cum gandeste MRU,s-au este felul de a spune multzumesc lui Bäsescu. nu mä mai mirä nimic.poate este si el ca täri.

 94. skorpy,
  eu m-am referit la modul lui de gandire,la principiile si valorile liberale pe care le impartaseste.Este un intelectual rasat ,la fel ca Neagu Djuvara.
  Daca el nu face profit din activitate privata,face sotia lui.

  Adu-ti aminte chiar in ziua preluarii functiei de PM el cocheta cu liberalismul.Si sa fim coreti ,toate partidele care se revendica de dreapta contin in doctrina lor(un pic cam pretentios spus) o latura liberala.Nu vreau sa ma contrazic cu tine ,am suficiente dezamagiri legate de MRU ,nu are vigoarea necesara pentru un lider politic de a se impune.De fapt ,eu n-am incredere in liberalii de carton si nicio consideratie pentru ei. ……..nici pt.aceea care-si pun acum cenusa-n cap si fac pe dizidentii.Sunt la fel de vinovati ca pesedracii pt.lovitura de stat din vara trecuta si pt.ca s-au inhaitat cu neocomunistii

 95. corect, Dora, Du hast Recht!
  🙂
  flecirari! 🙂

 96. bufnitza buhäitä si scälämbäiatä OPÄRILÄ, trebuie sä DEMISIONEZE

  este oribil si inexplicabil , cum se joacä cu banii romanilor,
  sä dai milioane pt referendum.omul este un ratat, un mizerabil.

  DEMISIA OPRESCU!

 97. Respect pt. totzi care au fost azi la manifestatzie pt. IONUTZ:

  NU AU FOST ASA MULTZI CA LA R M ; pt. cä nu se inparte bani.

 98. Cine declanseaza referendumul pentru demiterea lui Oprescu? MP, PNL, PDL, NR sau MRU? Adica, cine vrea la guvernare?

 99. de ce-oi fi primit un minus la ora 22.23?
  pentru ca am scris ceva in germana?
  pentru ca am scris gresit felicitari?
  chiar interesant de aflat motivul pentru care am primit un vot negativ pentru un comentariu nevinovat.
  🙂
  hai, somn ushor!

 100. Dora, 🙂

  Subscriu la ce zice Skorpy (22:23)! Ceea ce nu-i o surpriza… 😀

 101. „Felicitari”, Skorpy, „felicitari” 😛 😛 😛

 102. ASTA AR FI UN CASTIG FORMIDABIL; PT: CINE CERE DEMISIA LUI OPRESCU:

 103. Judex

  sînt curios cine. Motivele sînt atît de evidente încît nu mai trebuie nici un comentariu. Să vedem cine are balls că-l votez.

 104. skorpi,
  nu te necäji, ei -jigodiile maidaneze uslinoase, mäcar sä facä ceva,
  o micä räutate, numai asa sä vä datzi seama ce cretini sunt.
  o sä se inece in veninul lor.

 105. un sfert din bucurestenii cu drept de vot pot declansa un referendum pentru demiterea primarului general!!!

  cererea, cica, se depune la prefect.

 106. sä fiu in locul romanilor, nu m-as duce la referendum.
  oricum nu tzin cont de el, sä nu se ducä nimeni, peste tot
  scrietzi, sä voteze numai maidanezi.

 107. @Mih,
  ca esti mai noua pe aici… pe Dora o cunosc inca de la patrasconiu, apoi de la mount thor si apoi multi ne-am refugiat pe cite o craca din copac..
  Dora are doua nepotele minunate care traiesc in „Nemtia” 🙂 si in loc de Felicitari, una din ele pronunta FLECIRARI.. ne-am amuzat cindva cu totii de acest cuvintel si nu l-am uitat
  🙂
  that s all!
  🙂

 108. sä initzieze cineva un referendum, ar fi minunat,
  sä-i cadä coroana cainelui bätran opärilä,uitatzi-vä
  la el , este o sperietoare, o caricaturä de om.

 109. hăhăhăhă….hăhăit băsescian, am doua minusuri 😛

 110. acum cad Bucurestenii sunt infuriatzi, trebuiesc stranse
  semnäturile.sä de-a treaba pe mana sectoarelor.

 111. Skorpi,
  @ 22,55

  ma amuza teribil aceste minusuri ratacite. 🙂 🙂

  Gute Nacht!

 112. nu vä necäjitzi, avem niste maidanezi.

  noapte bunä.

 113. Judex

  PDL.
  Mihai Atanasoaei.

  O sa fie primul care cere demisia lui Oparila.

  Ieri 😀 😀 😀

 114. De cîte cereri este nevoie din partea cetățenilor pentru un nenorocit de primar ticălos ca să demisioneze???
  Dacă demisia este o problemă de onoare ne-am ars. Boul de Oprescu n-are așa ceva.

  Oprescule, boule, dă-ți demisia pînă mai poți! Oligofren afacerist de doi bani!

 115. @skorpion: comentariile de la CDP vor deveni cu adevarat importante atunci cand (evident, in absenta unor pacalici si impostori), scorul lor va arata 51 la 49. 100 la 0 nu este bine, este rau, inseamna ca nu exprima decat evidenta. 100 la 0 inseamna,de fapt 0 la 0. Asta este, de fapt, groaznic, nu numai rau. Ce mai, aproape Cacarau.

 116. filadel,
  ai raspunsul la intrebarea ta la ora 23,05 vezi mai sus

 117. @Judex,
  la 51-49 este aproape de razboi civil
  😛
  deci altfel trebuie sa stam: 80-20, 90-10, 70-30
  🙂

 118. Multumesc,skorpi! 😆

  Noii veniti nu cunosc povestea cu flecirari
  Cat ne-am mai amuzat si ne-am simtit toti ca o mare familie.

  Gute Nacht draga skorpi! 😆

 119. Noapte buna,dragi copaceni! 😆

 120. @Fini:
  Da, PDL pare sa aiba un start bun….Important este, insa, cine obtine semnaturile (sau impune, in orice fel, referendumul de demitere). S-ar putea ca actiunea asta sa fie primul proiect/test al coagularii adevaratei opozitii.

 121. hai sa traiti, locuitori ai copacului !
  zice domnul viq:
  „Cum luptăm la o adică, cu-o Elenă și-o Monică ?”
  si cum proverbu ala vechi zice ca undde-s doi puterea creste, dar unde-s trei???
  io zic ca se dubleaza, mai ales daca al treilea are un tata sus pus…
  asa ca il rog sa reformuleze:
  „cum jucam la o addica,
  cu-o elena, cu-o monica si-o mamica?”
  va multumesc anticipat pt intelepciunea ce ati avut-o sa ma cititi.
  ps. domnu oldhashu, vezi mata, am devenit deja fan ultrash al lui basescu?
  pai merit io sa fiu iu… nu , asta era un cantec vechi.
  merit io sa mai stau la asteptare???
  cum fu porumbu anu asta?

 122. iateee, minune duhovniceasca!
  am intrat direct, fara nemeritata asteptare!!!
  in seara asta ma imbat de bucurie, am luat pt acest eveniment doo baxuri de evian…
  cine vrea e invitatul meu.

 123. iar a apärut zgura uslinoasä, golänealä , ala felcerul opärilä,
  vai de capul vostru, vä schimbatzi nikurile si stilul, dar tot gunoaie

 124. @skorpy: in alegerile din SUA, un scor de 51 la 49 este considerat o diferenta mare…dar daca tu iti doresti o tabela pura, asa iti doresc si eu.

 125. Sara buna !!!!

  Acu ca MRU a semnat ILR ……Politeia va face campanie si lui Chiliman si lui Tariceanu????…..hă hă hă

 126. o invit la un pahar de evian pe doamna theo, draga de ea.
  ddar vreau sa ii amintesc ca neparticiparea la referendum a fost valabila pt ala e anu trecut.
  pt asta inca nu ne-a spus mesterul basescu ce sa facem ca, nu-i asa, noi n-avem nici o parere in privinta jarlelor bagaboante si maidaneze.

 127. John

  nu m-aș aventura să emit păreri despre doamna Theo. Alege-ți un alt subiect și speră că …

 128. Johnel, Johnelule,
  Nu mai bea, baiatule

  /Fiindca te rad FTL.

 129. bai, e ceva putred in … frantza asta.
  evianu asta e, la draq, apa chioara.
  si mai e si scumpa rau.
  io am crezut ca e un vin, ceva…
  filadel
  nu am emis nici o parere despre doamna theo, draga de ea.
  este o scumpa si ar fi dine sa avem toti sufletul ei.
  mai ales pacala si antonie.
  i-am reamintit doar ca la referendumuri ne prezentam doar asa cum ni se zice, nu cum gandim noi, nu?
  in rest, nu o mai invit azi la un pahar, ca ma fac de ras.
  maine o sa cumpar ceva mai de soi un recas poate,si poate cine stie… ne si imprietenim,ca oricum suntem de-o seama, aproape la fel de tineri… si patrioti.

 130. judexule
  io zice ca o varianta mai buna ar fi:

  Johnel, Johnelule,
  Nu mai bea, baiatule

  /Fiindca te rad PDL
  (sau USL, sau PMP, sau… ce vrei tu.)
  cand ai zis FTL sper ca nu te-ai gandit la lenuta, la monica sau mamica…ca nu-i frumos…

 131. Don’șoara Filadel,

  Foarte frumoasa incercarea, n-am ce zice dar … NU va pot crede!

  Eram intr-un dialog cu boieru’ Viq pe care il vazui adesea blocat si fara argumente dar, nici nu cred ca e atat de complexat incat sa accepte ca altcineva sa-i cenzureze dialogurile.

  Ar fi ceva mult prea injositor pentru domnia sa, dupa regulile celor ce gandesc cu … capul … de pe umeri insa, nu imi va afecta prea mult … citybreacku’

  Va doresc asisderea

  P.s. Daca totusi se intampla si ceea ce imi vine mie greu sa cred, macar ascundeti-i si mesajul de față

 132. Păcală

  sînt sigur că Filadel îți va aproba comentariile imediat cînd ai de spus ceva concludent. 😆 Nu mă supăr pentru discretul atac la persoană. 😆 Poți continua pe tema asta. Promit să-ți citesc toate comentariile de la spam și să mă amuz de umorul lor involuntar și subtil. Acum nu garantez că intru prea des pe moderare. N-am timp destul pentru viața mea darmite pentru idioțenii grosolane cusute cu ață albă.

  Pa.

  Dacă doriți în continuare să citiți pe Păcală vă dau fwd pe mail. Tenchiu. 😆

 133. Și Păcală

  îți doresc s-o întîlnești pe donșoara Filadel în carne și oase, trogloditule. Și să nu fugi ca un maidanez cum fuge Oprescu. 😆

 134. Pacala
  Felicitari
  Poti cere o prima sefului
  Ai reusit sa elimini un comentator care VA ERA CONTRA!

 135. Ți-am dat un plus ca pe o apreciere. 😆

 136. Mark

  cine e persoana, dacă mi-a scăpat ceva?

 137. Bonsoar !

  Fil, I-ai taiat penele cocosmarcului ???!!! 😀 😀 😀

  Bai nu mai stiam pe unde sa scot camasa….
  … din masina de spalat…

  Avea asta niste fraze suptile de mi se bloca televizoru’ cand dadeam refresh la pagina …. 🙄
  …. David Cameron incepea sa vorbeasca romaneste si ploaia sa ploo-n sus….

  Ma duc sa ma cuc ca mi-au cazut ochii sub pleoape.. 😳

 138. Freddie Mercury (5 sept.1946 – 24 nov. 1991)

 139. Roger Waters (n 6sept. 1943)

 140. Gloria Gaynor (n 7 sept. 1949)

 141. neparticiparea la referendum, D, a fost fäcutä special de sustzinätorii presedintelui. cei ce nu au participat sunt sustzinätorii PRESEDINTELUI; CIOCUL MIC- SÄ NU VÄ CADÄ LIMBA

 142. jigodiile uslinoase nu se väd ce decäzute sunt, s-au bätut in piept cu 7 milioane, mercenari hotzi, cu fortza nu au fost decat 4 milioane, restul au fost manipulate de derbedeul mafiot DRAGNEA:
  -V-nu mai läsa jagardelele sä murdäreascä blogul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s