Cine încalecă pe „tancul verde” ???

Tanti Motto :
Vine ploaia mi se pare…
În piață-i manifestare,
Ploaia o-nervează tare…
Vine ploaia, bine-mi pare.

S-o iau.. se strică
S-o las mi-e frică
Că vine altu și mi-o …. consfică !!!

Nu cred în manifestația populară care cere un act politic dar nu acuză concret un anume vinovat (real sau fals) cum nu cred în mișcarea browniană a picăturilor de ploaie.
Mi se pare destul de evident că manifestarea/manifestările ce tot cresc și se foșnesc ce au drept obiectiv declarat „Salvați Planetu de niște oameni” are rădăcini bine înfipte într-un sol bogat în gunoaie și bine hrănitor. Foarte puțin probabil să fie politicieni/partide. Mai degrabă un grup de lobby din sfera afacerilor.
Faptul că până acum nu au început să se focalizeze clar pe un „JOS CUTARE” cu nume-prenume și funcție cred că se datorează faptului că cei care au organizat istoria/isteria merg la mai multe capete politice. Când vor putea conta pe cineva cu un cuvânt greu de spus în politică și cu putere de decizie gata să le dea ce vor, vor pune tunurile pe adversarul lui.
Practic de la punctul ăsta încolo, oamenii adunați sub pretextul salvării zonei respective (sau a întregii țări, a Europei și a lumii) vor fi direcționati de ce vine pe un Tom-Tom de la un John Doe, iar energia protestului lor va fi canalizată concret către o țintă reală abia atunci când vine comanda de acolo.

Dar poate eu mă înșel și șirul ăsta de proteste e ca manifestațiile gay pentru libertățile cu fundiță din vest, ceea ce trebuie să recunoaștem că pentru un popor ca cel pe care ni-l știm foarte bine, este de-a dreptul SF.
Nu imposibil.
Dar extrem de improbabil.

Indiferent însă care sunt cauzele, motivațiile, sforarii și mecanismele ce au scos atâția oameni în stradă, pentru politicieni este o problemă. Deopotrivă o tentație teribilă de a beneficia cumva de susținerea turmei respective dar și de o frică vecină cu groaza că o poate folosi adversarul.

Dacă o „luăm” noi, zicem că „am capitalizat” o oportunitate ce se cerea folosită. 😦
Dacă o „fură” ei, zicem că „au confiscat” mișcarea de stradă deturnându-i scopul. 🙂

Și într-un caz și-n celălalt, cred că cineva va pune căpăstru pe ea. Pentru că evident ea VREA asta. Prea se plimbă-n nudu’ gol mișcându-și lasciv șoldurile, cocoțată pe tocuri cu cucui ca să scape curată și virgină din pădurea românească plină de fiare politice. E chestie de timp până va aluneca pe saliva cuiva și se va da cu roatele-n sus !
Dar cine fi-va făptuitoru’ ???

USL, Ponta/Antonescu & Co cred că sunt mai mult decât derutați de mișcarea asta.
Faptul că pe canalele lor de propagandă nu se bate toba absolut deloc (față de aberațiile exacerbate împotriva lui Băsescu spre exemplu) sugerează că nu sunt nici ei în clar cu ce se întâmplă. Nu știu nici de unde s-o apuce și le e și frică că-i frige 🙄

MRU s-a arătat mai mult decât rezervat, PDL cred că habar n-are că e o manifestație în piață iar PMP își sărbătorește nașterea. Din vorbele lui Lăzăroiu se desprinde clar părerea ăstora de pe dreapta că totul e o făcătură, o construcție pe un pretext absolut artificial grefat pe apetitul tradițional-mămăligos al românilor și care poate avea potențial nefast pentru cine își bagă ghearele-n ea fără să știe ce-i acolo.

Aș zice că o curte destul de asiduuă îi face nudistei zgubiliticul de Mihail Neamțu, care s-a „invitat” prin portița Cernea în Parlament ca să-i pună coarne lui Ponta când ăsta a reușit și s-a aburcat la tribună.
Moment ales bine, gândit bine și aplicat cu succes atâta vreme cât și-a atins scopul : a apărut pe fluxul de știri ca reprezentant al opiniei celor din piață, în răzbel deschis cu Ponta Premier.
Dacă luăm în calcul și campania furibundă dusă de Nașul Tv pentru mediatizarea protestelor și faptul că Neamțu este politicianul preferat, susținut fără urmă de perdea al postului, parcă încep să se schițeze niște linii.
Mă îndoiesc ca Nașul/Neamțu să fi pus la cale toată tărășenia, dar nu mă îndoiesc că tare le-ar plăcea să o încalece.
Chestia e că la locul obiectivului marea majoritate l-au tratat cu o sublimă indiferență, cu mici excepții care l-au huiduit generos ! 😀

Oricum totul pare dintr-o dramă prost pusă în scenă care are toate șansele să devină o comedie involuntară.
Ceea ce se pretinde a fi acum ditamai bidiviul se poate dovedi doar o mârțoagă în momentul în care grosul celor amăgiți în piață ce nu au intenția să se alinieze politic vor constata că sunt mânați într-o direcție politică anume.
Interesant !

Viq

Anunțuri

75 responses to “Cine încalecă pe „tancul verde” ???

 1. salut viq. Parca n-am chef sa trag concluzii simple/simpliste:
  A. orice meeting impotriva a [ceva] va aduna persoane care sunt contra [ceva] dar NU SUNT unitari contra a [specific altceva]. Si argumentez: Jos Fascismul corporatist n-are nimic cu GreenPeace (generic), iar jos Chevron nu e inrudit cu RMGC
  B. PU (si similare) sunt folosite si de cei ce vor pe sticla [Jos Capitalismul] sau alde V.Ernu/Rogozanu care prin extremismul opiniilor nu mai sunt invitati des pe sticla.
  C. [nu este exclus ca] Greenpeace dupa niste esecuri usturatoare in alte tari sa-si caute o „revansa”
  D. nu putem elimina ipoteza ca unii dintre cei din PU sa miroasa a GAZ(PROM)
  E. in masura in care unii politicieni proeminenti joaca pe bursa de la Toronto amploarea PU poate fi si „stimulata”

  PS. nu vad intense slogane anti-Certej si Baia-Mare (tot cianuri), anti Cernavoda, anti-termocentrale desi pare-se ca poluarea ar fi mai riscanta acolo.

 2. Viq

  Excelent articol ….normal ca nu Nasul a pus la cale tarasenia….aici e vorba de mulți bani pentru 2 saptamâni de proteste ,dar vorba ta ,tare ar vrea s-o incalece si nu pentru Neamtu neaparat ……mai mult pentru post si pentru rating …..nu-l condam pentru ca vrea ca teveul lui sa fie cunoscut ,ii dezaprob doar metodele de care se folosește ….e greu dupa ce-ai fost virf de lance cindva sa o iei de la zero pe banii tai ….crede ca acum e momentul lui ,chiar daca nu ii place cine sunt organizatorii si ce se striga acum in piata …..înainte de toate Nasul e un afacerist …..afacerile n-au de a face cu ideologiile si sunt de acord cu asta ,dar acum este un punct critic si nasul trebuie înainte de a fi afacerist sa se gândească bine in care parte merge cu stanga sau cu dreapta …din ce vad eu ,inclina spre stanga foarte mult,tinand cont ce manifest de stanga s-a lansat in piata….promovarea cu asiduitate a meritocratiei marca Primola ,care este un manifest arogant de stanga….ce invitați permanenti are ,Giurgea,care a fost ziaristul lui Vantu si ceva directoras pe la Antena 3 ….Roxin ,mare admirator al emisiunilor antena 3 si ce este mai dezamagitor este faptul ca a fost de dreapta si era de partea Președintelui Basescu ,pe care azi a ajuns sa-l atace .

  Radu Moraru fost varf de lance pentru dreapta crede ca-si face rating cu ajutorul atacurilor împotriva Piratului ,promovand manifeste de stanga in momente cheie ale natiei ,cu asta nu pot sa fiu de acord ….si mă indoiesc ca așa si gândește …..eu nu pot sa cred ca Nasul gândește stangist si ca vrea ca ei sa fie la putere ….nu pot sa cred ca idealul lui e Comunismul cu fata umană ,visul lui Iliescu .

 3. Viq,

  pot … pentru ca sa zic ca … ai ceva mana la … scris. atat de buna incat imi pare ca … reusesti sa te incurci, pe persoana fizica in propriile-ti vorbe.

  poate fiindca vrei sa dai neaparat concluzia pe care o ai apriori de analiza faptelor.

  sigur ca toate miscarile de strada au o vulnerabilitate de a fi manipulate intr-o oarecare proportie. asta nu inseamna ca e imposibil ca originea lor sa fie intr-o rabufnire de constiinta civica [si curata] a colectivitatii.

  mi se pare caraghios sa faci misto de cei care demonstreaza fiindca nu spun din prima clar JOS CUTARE. de ce ar numi TURMA pe cei care isi revendica civic niste nemultumiri tocmai un om ce se da „de dreapta”!?

  Mie, cu toate exagerarile si „infiltrarile” mi se pare ca face parte din maturizarea treptata a societatii.

  Daca se va ajunge si la un dialog real, vom vedea. Pentru cine este interesat am prezentat mai jos [aproape] toata TURMA adunata de „grupul de lobby din sfera afacerilor” (poate vi se pare dar, nu l-am citat pe … Ilici ;))

 4. Buna dimineata!

  Ceea ce ar merita sa rezulte/ramana din povestea cu iesitul in strada de acum (o noutate in spatiul romanesc care include si multa eterogenitate si multa vulnerabilitate) ar fi cred (si/sau in primul rand) NECOMPROMITEREA IDEII DE PROTEST AL SOCIETATII CIVICE…
  Poate ca asa se explica opinii despre protest venite din Dreapta (SL, DPA etc.)
  In rest, de acord cu ce spun Viq si Cinic…

 5. Cinic

  Salve !
  Dau o bere si interioru’ de la un covrig cui imi spune ce om politic/partid va fi sustinut de piata si carui politician/partid i se va cere demisia !!!

 6. Night

  Personal sunt mai rezervat priivind orientarea intima a lui Radu M.
  Cu ani in urma mi-aduc aminte cum infiera niste bogatani ce-si permiteau iahturi pe spinarea exploatatilor…
  Asta nu inseamna ca ar fi ramas intepenit in proiect, dar .. cum am zis, am rezerve.

 7. Atit le-am intors pe fata si pe dos,incit mi-am definitivat citeva obiective sau tinte ale celor iesiti in piata..
  Mai sunt niste nebuloase…
  De exemplu.De ce a iesit SOROS din afacere?Care a fost motivul??
  Cind?

  Actionarii americani sunt multimiliardari..Nu putem sa invinuim pe cineva ca proiectul s-a incredintat unor coate goale..

  Sa fie doar o cearta intre bogatii lumii?Ce cauta in ecuatia asta Tonny Blaire si presedintele Guineii?
  Sunt agreati acesti miliardari de catre Obama??Sau acesta fiind dator lui Soros pentru finantarea campaniei electorale doreste sa ii inlature pe afaceristi din acest proiect??Ca sa ce?Sa intre SOROS? Sau sa stopeze TOTAL exploatarea?

  Nu stim ce statut au acesti bogatasi in SUA.Daca ei sunt agreati ca si investitori in Romania,atunci statul roman are o problema.
  Defineste pentru alte investitii americane,prevazute in pactul de parteneriat economic incheiat de Romania cu SUA,

  coruptia,nesiguranta,neseriozitatea romaneasca.

  Cine are interesul sa se VADA si sa se consemneze acest lucru??
  Adica sa impiedice investitiile americane???

  Cine a scos protestatarii in strada…Protestul ecologic initial,apoi s-au alaturat si altii…
  Revolutionarii lui Maries…sa credem ca au aceleasi intentii?
  Si meritocratii interni si internationali ce vor?

  Intimplator un senator BAPTIST ce apartine PPDD s-a dus la Becali sa il converteasca??
  Poate nu am fi aflat niciodata ca PPDD-lipit acum de PC…duce cultul baptist de la menirea lui fireasca ,la implicari politice si miscari stradale, stiut fiind faptul ca PPDD a imbratisat odata cu difuzarea emisiunilor pe tv…si propaganda binefacerii de kibutz.Intrati pe site si veti reusi sa CUNOASTETI ce gindeste si ce face acest partid..

  Deocamdata constat ca se iuteste viteza cu care este ATACAT Presedintele Traian Basescu

  Iar JOS CAPITALISMUL este un mesaj CLAR…ca multimea ,indiferent de natura mobilului este condusa ,organizata de entitati de stinga.

 8. China

  Nu ma mai peria ca nu primesti nik 😀
  Sunt amator 100% si foarte subtirel informat ca am o viata de trait. Nu din cele mai simple 🙄
  Asa ca stiu foarte bine ca nu concurez cu nime.

  M-as foarte bucura ca manifestatia sa fie asa cum incerci s-o prezinti tu.
  Nu cred.
  Iar motivele indoielii mele au fost mentionate in mai multe randuri de multe persoane. Au fost situatii incomparabil mai grave iar multimea n-a dat doi bani.
  Ne iau aia aurul ???
  Hai sa fim seriosi !
  A facut cineva un calcul la 1,05-1,1 grame la tona cat inseamna cheltuielile cu energia, forta de munca, amortizarea utilajelor…. si cat e profitul, altcineva decat aia de la Gabriel ???
  Pana acum se scotea de acolo pana-n 29 kg/an, adica undeva cam la 2,4 kg lunar.
  La un pret de 140 ron/gram, inseamna undeva la 335.000 ron/luna venit brut, aproape 75.000 euro. Scade redeventa de 6%, apoi 26% din ce ramane care e cota de participare a statului roman, apoi scade impozitul pe profit, si daca or fi (probabil ca sunt) taxe diverse, inclusiv de mediu, de salariile si impozitele pe ele….. samd.

  Nu-i plang eu pe „exploatatori” nici o grija. Daca lor le convine inseamna ca le-a iesit calculul cu plus. Dar nici nu ma dau de ceasul mortii ca-mi „iau bogatile pamantului romanesc”.

  Chestia e ca am convingerea ca aia din piata habar n-au despre asta. Si nu vad nimic grav. Inteleg ca interesul poate sa fie mai subtire. Dar ce cauta atunci in strada ?
  N-are sens !!!

  Exista o singura explicatie logica : mobilizarea !!! 😉
  Cineva s-a ocupat efectiv sa scoata oamenii aia in strada.Iar daca-ti inchipui ca acel „cineva” a facut-o pentru ca se plictisea si voia sa-si umple ziua, cred ca te inseli.

  „A revendica civic niste nemultumiri” presupune a avea clare cel putin doua lucruri :
  1. ce nemultumire ai si
  2. cine e raspunzator pentru asta.

  Cum ti-am zis, sunt si p’aici iesiri pe strada pentru tot felul de chestii, care nu cer nici coroana regala nici capul lui Cameron. Dar cer clar fie o lege pentru banarea niqab/burka sa nu mai intalneasca mumiile alea ca Darth Vader pe strada, fie referendum care sa scoata UK din UE, … si toate, TOATE fara exceptie sunt organizate de cineva. De un grup care se ocupa de subiectul respectiv sistematic, de ani de zile.

  Intreaba-te tu singur si raspunde-ti credibil daca poti :
  1. Cine a organizat si de ce numai pentru Rosia si numai acum ???
  2. Cand ai mai auzit in Romania de o asemenea „opozitie civica” la … ceva, indiferent ce ???
  3. Cati din cei din piata stiu ceva despre subiectul ce-l clameaza si daca nu stiu, de ce au venit acolo ???

  Sa-ti amintesc despre manifestatia de sustinere a lui „Calafat” ????

  In particular fie spus, eu cred ca pe zona aia – si nu numai – s-ar putea obtine mult mai multi bani din turism spre exemplu, fara sa strici nimic, ba dimpotriva. Pentru asta insa e nevoie de ministri responsabili, daca nu ca Udrea care a demarat 6.000 de proiecte cat a fost ministru, macar unul cu 1.500-2000…..care sa-i ajunga pana la genunchi.

  Dar cum ziceam sunt doar un observator amator, tot ce vad poate fi eronat.
  VDM !

 9. moraru :

  „De marti, 17 septembrie, circula o dezinformare in legatura cu retragerea licentei Nasul TV, dezinformare intretinuta de adversarii postului care nu sunt putini in aceste zile. Va informam ca Nasul TV are licenta perfect in regula, licenta care expira in 14 decembrie 2020, putand fi prelungita cu perioade de cate 9 ani.

  Licenta Nasul TV apartine societatii Nasul, Prietenii de pretutindeni si Asociatii SA. Nasul Tv ocupa pozitia 20 in lista „must carry”, fiind liber la retransmisie fara conditionari tehnice sau financiare, de catre toti operatorii de cablu din Romania.”

 10. viq
  daca vi cu aeroplanu in tara si ai norocu sa treci pe deasupra judetului alba si ai noroc sa fie si o tzara de soare, nu ai cum sa nu observi o pata mare, gaben-maronie, in imensitatea aceea verde…
  e vorba despre craterul existent acum la rosia montana…
  dupa tarashenie, craterul va fi de cateva ori mai mare…plus un lac foarte nesigur cu cianuri…
  pai rmgc a zis (sau guvernul?) ca noua ne vor reveni cam 2,2 miliarde euroi…
  eu imi amintesc ca unu a luat , de curand, 20 de miliarde fara sa il intrebe nimeni nimic plus ca nici el nu ne-a intrebat daca vrem sa ne inhamam la aceasta datorie, pe care o platesc si eu, si tu… mai putin nichtmare, ca el e la roma si il doare undeva de romanica…
  pai eu nu vreau asa ceva.
  daca suportam o datorie de 20 mld, nu mai putem „pierde” 2,2 dar sa ramana tara curata?
  asta e parerea mea si o sustin si o semnez cu nicknameul meu.
  ps. cu oameni ca nicht, marcu sau judex (aici am rezerve pt ca nu il cunosc ) trebuie vorbit cu mare precautiune.
  ei sunt fundamentalisti, sunt fanatici… nu conteaza tema in discutie, totul sa nu te legi de traian basescu…restul nu conteaza…
  iar daca televiziunile boicoteaza manifestatiile din strada si sunt totusi acolo atatia oameni, problema nu cred ca e de „mobilizare”, de platzi ascunse… sau interese meschine…
  or fi, nu exclud, dar „grosul” nu e mobilizat de banii unuia sau altuia…
  cu stima
  unul contra rmontana
  john

 11. Viq,

  Nu ma bag acum in subiectul Rosia Montana propriu-zis. Ma rezum la manifestatiile civice.

  Oricum le-as intoarce, ca si tie de fapt, nu imi „iese” un organizator. Teoria „oportunistilor” mi se leaga. Chiar si aceea a unui „declansator”. Incercarea si dorinta de control exista. Insa toate sunt diluate de … multimea adunata.

  La intrebari:

  1. mi se pare posibil ca delansatorul sa fi fost ecologistii
  2. timpul frumos dar si faptul ca acum pare sa existe o disponibilitate mai mare de dialog din partea guvernantilor, cultura si suportul de social-networking e posibil sa fi fost catalizatoare suplimentare.
  3. cred ca cei care s-au implicat aveau o idee sau o … clisee (cum ai spune poate tu) despre pericolele de la Ro.Mo.

  La cat de putin se stie (zic asta gandindu-ma si la … mine) e firesc ca reprosurile sa fie destul de imprastiate si … prin urmare mai difuze. Oamenii nu sunt prosti ci, au (avem) un anumit nivel de informare. Asta poate fi cauza ca nu se striga grupat spre cineva.

  Ei stiu ca drobul de cianura a fost rostogolit prin 7 guverne. Ar da mai mult in actualul fiindca acum e momentu si pe asta il au la indemana. Pe de alta parte, guvernul asta este primul care incepe sa le spuna lucruri aparent concrete si la obiect despre ceea ce ii framanta. Este dispus la dialog.

  Pe fondul asta eu personal stiu azi mult mai multe despre problematica in discutie decat stiam acum 2 saptamani. Cred ca toata lumea interesata e in situatia mea. Am auzit cu totii mult mai multe argumente pro si contra, stim cu totii mai multe despre „istoria” acestei afaceri.

  Gratie „nebuniei” declansate, am mai vazut cu totii si unele mecanismele de tradare si furt indreptate impotriva interesului national. Intr-o tara normala, „organele abilitate” fie si cu intarzierea greu pardonabila ar trebui sa isi faca datoria.

  Pentru mine, cursul spre normalitate mi se pare mai valoros decat tot aurul de la Rosia Montana. Na, ca am devanit mai patetic decat … Cinic

  hi hi hi

 12. Asta cu „disponibilitatea la dialog” a guvernului Ponta e tare :mrgreen:

 13. „De multe ori, elementele vizibile ale schimbării so­cia­le vin după ce aceasta s-a produs. Exact în acest sens trebuie văzute şi actualele manifestaţii din mai mul­te oraşe ale României, începând cu Bucureştiul şi Clujul. Acestea vor să producă schimbarea, dar sunt deja rezultatul acesteia. Dacă vrei să vezi cât de mult a evoluat o parte a societăţii româneşti în ul­timii ani, trebuie să mergi printre manifestanţi. Ce­le două săptămâni, fără incidente semnificative, spun ceva despre dimensiunea socială şi cea an­tro­po­lo­gi­că a acestei schimbări.

  Însă veştile bune se opresc aici, pentru că, din alte puncte de vedere, România pare că nu a evoluat. Iar asta se vede cel mai bine privind la modul cum a reacţionat sistemul politico-mediatic.
  (…)
  Imaginea fabricată a primului mi­nis­tru cu cască de miner nu a făcut decât să arate şi mai clar că nu este un autentic salvator, ci un ba­nal pompier-piroman.(…)
  http://www.revista22.ro/articol.php?id=31105

 14. (bis)
  MRU a spus, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca, in momentul in care a fost numit prim-ministru interimar, negocierile pe care si le asuma acum Guvernul condus de Victor Ponta erau deja facute, astfel incat participatia statului crescuse de la 19% la 25%, iar redeventele de la 4% la 6%.

  „Imi pare rau, dar ce a spus domnul Ponta e un fals, o minciuna, aceste chestiuni sunt consemnate in minuta finala a negocierilor din timpul guvernarii lui Boc. Aceste documente se gasesc in original si in copie la Cabinetul prim-ministrului si la ministerul de resort, la vremea aceea Ministerul Economiei. Nu s-a negociat nimic din februarie anul trecut pana azi, e problema lui ca minte”, a afirmat MRU.
  http://www.revista22.ro/mihai-razvan-ungureanu-ponta-minte-nu-sa-mai-negociat-nimic-la-rosia-montana-de-cand-eram-interimar–31166.html

 15. chinezule
  daca e sa regret acum pe cineva
  il regret pe bibliotecaru…

 16. China

  Uite, vezi, pentru „amanunte” de genul asta nu treci testul de minima obiectivitate :
  „Pe de alta parte, guvernul asta este primul care incepe sa le spuna lucruri aparent concrete si la obiect despre ceea ce ii framanta. Este dispus la dialog…”

  Absurdul ce-l etalezi acolo inhiba pe oricine ar fi avut o bruma de disponibilitate la dialog si scoate din sarite pe toti ceilalti.
  Ce sa fac acum ?
  Sa incep sa-ti explic…. ca Ponta a inaintat proiectul ala de lege complet aiuristic pe viteza mica si dupa aia a fugit inaintea lui sa-i puna piedica.. ???
  Ce aiureala e acum in guvern/Parlament ca nici ei nu inteleg nimic din povestea asta ???!!!
  „lucruri concrete”.. si „la obiect” … !!!???
  C’mon !! 🙄
  Mai bine te las in durerea ta.

  Ma duc sa vad emisiunea cu Udrea.

 17. Pe Calea Victoriei e o hărmălaie de nedescris. Vreo 2000 de manifestanți produc un zgomot insuportabil. Vuvuzele, trompete, stații de amplificare. Se duc spre splai. Sindicatul din transporturi cere mărirea salariilor pentru metroiști și reatebiști. Au umplut cu carne frigiderul lu Ponta și Oprescu.

 18. Pareri, pareri…Comentarii, comentarii…

  „(…)
  Mai devreme, dau peste status-ul unei fătuțe bine trecute de 35 de ani, care o arde de câteva nopți prin Piața Universității:

  Pot să vă spun că mi s-a rupt geanta și simultan am fost strigată de un tip și o tipă, care mi-au atras atenția că-mi curg lucruri din ea. Cam aceștia au fost oamenii de la protestul de azi. M-am simțit acasă după 23 de ani.

  Comentariu: ce frumos zici, ţi se simte entuziasmul până aici

  Păi, entuziasm să fie, că minte, mai va! Vorba neamțului „Herr, lass Hirn regnen!” („Doamne, fă să plouă cu creier!”). Aceeași individă, postează ceva mai târziu:

  Cred că e aiurea să strigi „Jos capitalismul!”, cînd nu e nicăieri în lume capitalism. E „Corporatism”, e „Noua Ordine Mondială”, e „Neo-conservatorism”. Așa că JOS cu ele și hai să salvăm măcar Roșia Montană de la dezastrul care se petrece as we speak în lume.

  La ora la care scriu rândurile astea, strânsese vreo 30 de like-uri. Dar și un comentariu șugubăț:

  Te-ai intrebat, oare, vreodata, de ce mai merge, inca? Era o “intrebare” la radio Erevan: “daca la ei e asa de rau, si la noi atât de bine, atunci de ce la ei e atât de bine, si la noi atât de rau?”
  (…)”

  🙄 :P: 🙄 :P:

 19. „……………………
  Dacă voia cineva să vadă extremismul în laborator, în mediu controlat (wink wink), în piață, acum a avut ocazia. Și-au dat mîna toți anticapitaliștii și antipluraliștii: comuniști, anarhiști, ecologiști, legionari, corporatiști fasciști (nu vrem partide, nu vrem profit, nu vrem străini, vrem tehnocrați, vrem cooperative, autohtoni, bunul sălbatic etc). De obicei nu-i întîlnești pe toți în același timp în aceeași piață. Cercetătorii au nesperata ocazie să-i vadă acum pe toți la treabă. Nu sînt foarte coerenți și foarte aplecați spre detalii programatice însă știu ce vor. Sau, mai bine zis, ce nu vor. Chiar dacă le e jenă s-o spună (de obicei își îndulcesc lozincile cu precizări: sîntem împotriva partidelor corupte, sîntem împotriva capitalismului de cumetrie, sîntem împotriva capitaliștilor lacomi, sîntem împotriva străinilor aroganți și coloniali etc. Dar toate extremismele sînt împotriva capitalismului sălbatic, împotriva partidelor corupte și ineficiente, împotriva străinilor aroganți și lacomi. Acolo, în piață, se vede cum extremismele își dau mîna. La urma urmei, diferențele dintre ele sînt conjuncturale, istorice. Fasciștii, comuniștii, național socialiștii, corporatiștii (ideologia – sindicalismul/tehnocrația/corpul social organic, nu angajații la corporații) au fost dintodeauna de aceeași parte a baricadei și au avut un dușman unic: liberalismul clasic (capitalism, piață liberă, pluralism politic, parlamentarism, stat de drept, separația puterilor în stat). Tot aud că respectivii nu sînt ”ideologizați”. Liderii sînt. Însă marile mase care au adus la putere totalitarismele nu erau ideologizate. Erau oameni de bine, un pic distrați politic, care voiau să fie bine și armonie (armonia albinelor). Care nu mai voiau certuri, străini aroganți, partide corupte, capitalism sălbatic, burghezi lacomi. Doar agitatorii de frunte (puțini) erau ideologizați. Nici comuniștii și nici fasciștii sau naziștii nu erau numeroși cînd au preluat puterea.
  ………………..”
  http://www.blogary.ro/cafeaua-de-dimineata/certuri-de-cuplu-extremismul-macheta-geto-dreapta-si-rudotelul/

 20. 1) Nu stiu cine a sunat adunarea in PU, asa cum nu stiu nici 99% dintre cei prezenti acolo. Pe de alta parte, cred ca taberele sunt despartite nu de atitudinea pro/contra, ci de motivatia atitudinii. A aparut asta clar din discutia despre RM intre un impecabil Malin Bot si un ermetic (mi s-a parut mie) Neamtu. Ce-o mai fi, OMT si OMV…
  2) Trimiterea lui SL la emisiune lai Moise Guran a fost evenimentul zilei de ieri. Intervievierea „Ermeticului” lui SL (acelasi cu Ereticul din sceneta spagistica a lui MN/RC montata la Parlament) a aratat ca gura targului aa doar la spartul targului ceea ce se stie demult de capul satului. Vestea buna este ca satul are cap. Paradoxal, ne bucuram ca are si caini. Guran a fost de ambele parti ale lesei. Guran si Bot au fost eroii zilei, dupa parerea mea.

 21. EHEEE, cit de curind o sa apara super eroul si in PU , cum a facut salvat si pe fraierii din mina turistica.E u am la prieteni pe facebok o d.soara,d-na .ELLA SMITH, ce stiu ca ese sustinatoare a lui TB, SI POSTEAZA ZILNIC FOTO DIN PIATA, AM COMENTAT CU MOARTEA LUI IONUT , de ce nu fac demonstratie si ptr ciinii golani, ca degeaba iti aperi aurul tarii daca pe cetatenii ei ii maninca ciinii, nici macar nu m-a injurat nimeni asa sint de imuni si indiferenti.Le-am propus sa-si stabileasca lideri sa faca agitatie in piata sa strige numele care considera ei ca ii supara si ii dezamagesc -NADA-, ei danseaza, cinta, cea ce inseamna ca ,capeteniile lor sint platiti si ei toti nu sint ingrijorati de soarta tarii. Nu contest faptul ca printre ei sint si oameni de buna credinta, am participat la multe mitinguri mari in tara si cam stiu cum se organizeaza, nimic nu se face fara un interes personal.A cum am vazut ca ELLA ii face propaganda lui NASUL , TARE DEZAMAGITA SINT DE ACEST nas de televiz, mi-as dorii sa spuna adevarul schimbarii sale.

 22. Mih…

  “……………………
  Dacă voia cineva să vadă extremismul în laborator, în mediu controlat (wink wink), în piață, acum a avut ocazia. Și-au dat mîna toți anticapitaliștii și antipluraliștii: comuniști, anarhiști, ecologiști, legionari, corporatiști fasciști (nu vrem partide, nu vrem profit, nu vrem străini, vrem tehnocrați, vrem cooperative, autohtoni, bunul sălbatic etc). De obicei nu-i întîlnești pe toți în același timp în aceeași piață. Cercetătorii au nesperata ocazie să-i vadă acum pe toți la treabă. Nu sînt foarte coerenți și foarte aplecați spre detalii programatice însă știu ce vor. Sau, mai bine zis, ce nu vor. Chiar dacă le e jenă s-o spună (de obicei își îndulcesc lozincile cu precizări: sîntem împotriva partidelor corupte, sîntem împotriva capitalismului de cumetrie, sîntem împotriva capitaliștilor lacomi, sîntem împotriva străinilor aroganți și coloniali etc. Dar toate extremismele sînt împotriva capitalismului sălbatic, împotriva partidelor corupte și ineficiente, împotriva străinilor aroganți și lacomi. Acolo, în piață, se vede cum extremismele își dau mîna. La urma urmei, diferențele dintre ele sînt conjuncturale, istorice. Fasciștii, comuniștii, național socialiștii, corporatiștii (ideologia – sindicalismul/tehnocrația/corpul social organic, nu angajații la corporații) au fost dintodeauna de aceeași parte a baricadei și au avut un dușman unic: liberalismul clasic (capitalism, piață liberă, pluralism politic, parlamentarism, stat de drept, separația puterilor în stat). Tot aud că respectivii nu sînt ”ideologizați”. Liderii sînt. Însă marile mase care au adus la putere totalitarismele nu erau ideologizate. Erau oameni de bine, un pic distrați politic, care voiau să fie bine și armonie (armonia albinelor). Care nu mai voiau certuri, străini aroganți, partide corupte, capitalism sălbatic, burghezi lacomi. Doar agitatorii de frunte (puțini) erau ideologizați. Nici comuniștii și nici fasciștii sau naziștii nu erau numeroși cînd au preluat puterea.
  ………………..”

  e un real risc…un real risc…mare, urias. Ma cert cu o groaza de prietini, pe unii poate ii pierd. Bafta noastra e ca nu a aparut un zelea codreanu pe acolo, inca, desi neamtu a incercat…

 23. Viq,

  Poate ca zic chestii absurde. Fiindca asa le vad eu:

  – EU am aflat multe lucruri noi despte RM – TU inteleg ca NU
  – EU il vad pe VVP la orice TV il invita, TU, NU
  – EU vad ca e dispus sa discute si cu cei CONTRA si cu cei PRO – TU, NU
  – un fel de corolar: eu nu l-am vazut evitand un dialog – tu, da

  Bine, il vad cateodata si ezitant, il vad si nepregatit perfect in toate.

  O avea pe cap mai multe decat mine si de aia sunt eu mai intelegator. Eu mai fac comparatie si cu cei ce l-au precedat in functie

  O avea mai putine pe cap decat tine, nu stiu 😐 caz in care esti mai indreptatit sa il desfiintezi. Poate tie ti-a placut politica PDL cu „ciocu mic, acum suntem noi la butoane”. Mie, NU. Chiar m-a afectat DIRECT, pe TINE, NU

  Ca sa fiu sincer pana la capat, imi place sa fiu asa absurd incat sa nu ma deranjeze ca se nasc discutii in parlament, intre membrii guvernului, ca e o dezbatere reala, ca sper ca intr-o problema punctuala mai intai sa se faca lumina.

  Sunt chiar si mai absurd. Nici macar nu imi pasa daca dialogul il face din lipsa de curaj de a-si angaja singur responsabilitatea sau din …. educatie. E bine ca exista si il intretine.

  Vizionare placuta cu madam Udrea. Acolo transparenta. 6000 de proiecte ar insemna ~10/ zi calendaristica sau ~14/ lucratoare. Probabil ca iti este foarte usor sa spui ziua aia cu 10 proiecte importante si necontroversate.

  Dar am eu gandul absurd ca … n-o vei face. Asa c-o sa incep eu sa imi fac o idee despre … celelalte 5800 care de buna seama mi-au bucurat existenta

  hi hi hi

 24. javrele uslinoase, se intrec sä-si lase balele pe blog,

  niste nimicuri.

 25. theo presedinte, pentru o romanie dreapta!!!
  batranii trebuie sa aiba sansa lor! Batranii trebuie sa decida!
  Votati theo ca presedinte al romaniei, o femeie batrana pentru o romanie noua!

 26. „Oda lui Ponta cel cinstit, curajos, harnic, cumsecade, educat…”

  Asta deja nu mai e postaceala, nu mai e tupeu, nu mai e propaganda DOAR. E si dileala balamuca… cred 🙄

 27. Poate nu ați sesizat ,dar protestele si grevele anuntate sunt la ministerele liberalilor ….liderul de sindicat de la Metrorex ,din cite îmi aduc aminte este un fost deputat pesedist ,parca

 28. ” (pana)Si tu…Ion M Ionita ???”

  „Ponta, greselile [11] capitale in scandalul Rosia Montana”

  http://adevarul.ro/news/politica/ponta-greselile-capitale-scandalul-rosia-montana-1_52389e55c7b855ff56945900/index.html

 29. javre läträtoare sunt uslinosii, nu-i intreabä nimeni nimic,
  dar se intind ca raia. tupeist ca golanul Ponta.

 30. theo, schimba Romania…salveaza-ne viitorul, candideaza!

 31. Ionitä este ginerele aluia färä ochi, ANDON
  din gasca turnätorului voiculescu.

 32. javra laträ, mercenari uslinosi.

 33. Elena Udrea: Emil Boc si MRU, posibili candidati ai dreptei la prezidentiale.
  hehehe
  Urmeaza o noua pruna ?? 🙂

 34. cand se vor trezi romanii, abia au invätzat ………
  va fi vai de capul uslinosilor.ce au vrut sä parä joacä
  se va intoarce inpotriva lor. acum au läsat o anarhie
  bolsevicä.nicäieri in lume, nu urlä si protesteazä, totzi
  drogatzii,marcenarii,betivii, färä bun simtz, färä rusine.trebuia cu aprobare, si atat. democratzia bolsevicä, este un iarmaroc de vite.
  päcat de cei care au fost de bunä credintzä.

 35. Night

  Pai nu mai divorteaza (inca), dar ostilitatile „casnice” continua…

 36. Theo, vindeca javra… candideaza! Salveaza tara!
  Fa ceva…ai atata potential pe care il irosesti. Tu trebuie sa fi presedinte al romaniei!!!

 37. eu cred, cu mai multä indräznealä, chiar täios; MRU,
  era bun ca presedinte, este cunoscut in UE, are un vocabular elevat,si nu se schimonoseste ca ;cäcäräu, cand vorbeste o
  limbä sträinä. dar trebuie sä iasä din umbrä, sä nu se bazeze pe liberali, sä colaboreze cu totzi de dreapta.SÄ CEARÄ AJUTOR:
  dar nu intzeleg, dece nu iese in fatzä, ESTE NEVOIE

 38. Complexul celmaicumotului este explicatia (a)sezutului lui KK pe creasta valului de manifestanti antiRM. Chiar daca nu se termina niciodata, valurile (ca si Vanturile) se sparg. Unul cate unul. La mal, se sparg insa toate.

 39. Boc este un om de ispravä, un roman adevärat, iar pt.
  perioada de crizä, a arätat clasä, s-a sacrificat, sä poatä
  scoate romania din crizä f. curajos; RESPECT !!

  nu o potaie mincinoasä si lase, precum mitomanul Ponta.

 40. modificarea ATRIBUTZIILOR DNA DE USL ; TREBUIE URGENT FÄCUTÄ PUBLIC SI CONTESTATÄ. asta vor borfasii USL, sä distrugä
  justitzia. hai dreapta………….atzi priceput????
  a inceput asaltul pE JUSTITZIE !!!!

 41. opreste-l theo, organizeaza proteste…iesiti in strada…sub indrumarea ta abuzul si hotia pot fi stopata! trebuie facut ceva si romanii nu au curajul tau!

 42. purly,

  Întinzi coarda și te joci cu focul…
  Trage aer în piept și numără pân’ la zece, apoi lasă bățu’ ăla de băgat prin gard!
  Că doar te dai băiat mare, nu?!

 43. „Pacat ca a trecut neobservat. Reamintesc ca, in campania electorala din noiembrie-decembrie 2012, USL, la punctul 8 din cele 15 propuneri pentru guvernare, scria: „Respingerea proiectului Rosia Montana”. In interviul cu Moise Guran, Victor Ponta spune ca anul trecut, 2012, s-a decis in USL promovarea legii din aceste zile. Asadar, in campania electorala USL stia deja ca va promova proiectul.

  Moise Guran: Apropos, cand v-a venit ideea acestei cai de rezolvare [lege privind Rosia Montana, n.n.], cam cand asa?
  Victor Ponta: Anul trecut [2012, n.n.], am discutat-o si cu domnul Antonescu si cu ceilalti, am spus foarte clar proiectul Rosia Montana nu mai putem sa l tinem asa in sertar unde il pitise Boc.” (SL/fb)

 44. Ziua buna oameni buni,

  Il vad pe zgonea ca este suparat pe cernear. Ca a lasat o persoana straina sa intre in parlament. (pa MN). Spune zgonea (in mare nevoie de un logoped) ca se arunca o umbra asupra parlamentului. Nu crede zgonea ca aceasta umbra s-a asternut cand s-au votat penali in serie? Cand voiculescu ba era ba nu era parlamentar? Oare cand noricanikolai a pus-o sa voteze pe nepoa’sa nu a adumbrit parlamentul?

  Vad pe preacinstitul ponta (admirat de lingvisti de sama, votanti usl) ca minte fara jena (de peste un an a vorbit cu crina sa scoata proiectul rmgc ?????) oare el, nu arunca o umbra asupra parlamentarilor?.
  Oare fenchiul nu a facut acelasi lucru cu usleu? Dar marga, dar mang, dar grajdanii, dar sova, dar dragnea, dar corlatean, dar banicioiu, dar negoita, dar , screw that…..tot usl-ul nu face umbra usleului?

 45. viq,
  te mai „apelez” o data,daca nici acum ma ma bagi inseamna ca tare mai esti ofticat pe mine.
  Toata tarasenia cu „asaltul PU” mi s-a parut din capul locului ceva ireal ca dimensiune si tinta precisa.Cred si eu ca tine ca,mai degraba initiatorii urmaresc un lobby prntru niste afaceristi.Ca-i vorba de miliardarul american sau altcineva nu are importanta in acest stadiu.
  Pe mine ma intereseaza masa de protestatari care si-au expus opinia in defavoarea clasei politice .Ma astept sa se radicalizeze ,sa-si clarifice tinta ,sa-si deschida bine ochii la dusmanii reali ,adica actuala putere care le-a facut promisiuni de ani de zile si neonorate nici pana azi.
  In privinta exploatarii aurului,eu n-am nimic impotriva,sunt impotriva secretomaniei ,care ne tine atata timp in ceata si nu cunoastem in clar proiectul ,mai bine zis avantajele ca,de dezavantaje am tot auzit.
  E toamna si acum se numara bobocii.Care vor fi,vom vedea.

 46. Pareri, pareri…

  „Spectacol mai dezgustător ca aşa-zisa coborîre în mină a Întîiului Salvator al Ţării pentru a-i convinge pe minerii îmbrăcaţi în mineri mai ceva decît minerii din montajele literar-artistice de pe stadion din vremea lui Ceauşescu să iasă la suprafaţă şi să meargă la casele lor, să-şi ţuce „pruncii şi muierile”, n-am întîlnit.
  Cei implicaţi în hăuliturile literar-artistice de pe stadion din vremea lui Nicolea Ceauşescu nu se dădeau de ceasul morţii să ne convingă că sînt sinceri în ceea ce făceau şi zbierau.
  În spectacolul de prost gust – Victor Ponta în mină / Să ne dea lumină! – pe oamenii de bun-simţ din Români i-a oripilat strădania tuturor celor care angajaţi în comedia de la Roşia Montană să pară sinceri.
  …………….
  Cîţi bani ar fi trebuit să pună la bătaie RMGC pentru a face o vedetă a vieţii noastre publice să vină la Roşia Montană, să fie filmată şi transmisă în direct de televiziunile de ştiri în timp ce vizita mina muzeu invocată de Compnaie în toate pliantele despre grija sa neţărmurită pentru prezervarea site-urilor arheologice?
  Mulţi, desigur.
  Victor Ponta a făcut-o pe gratis.
  Dar, oare, chiar pe gratis?!
  (Ion Cristoiu/EvZ)

 47. Dora

  Ziua buna, dara !
  Mi-s ocupat, soro….
  Acum am prins putin timp si adunam emisiunile alea de sa pornira.

  Daca „masa aia de protestatari” cu pretentii „civice” a iesit cu adevarat pentru un scop nobil, din proprie initiativa si fara plata cu ziua, asa cum s-a facut de nenumarate ori pana acum, are tot respectul meu.

  Daca a iesit la alt fel de comanda asa cum banuiesc, nu importa a cui comanda, duce in derizoriu insasi ideea de civism.

  Cel mai probabil e o amestecatura acolo, iar in momentul in care cei onesti isi vor da seama ca-s dusi de nas, masa de protestatari se va subtia exact cu procentul real de onestitate.
  Eu asa zic.

  Si acum astept. 😉

 48. tds,

  Daca pruna asta se va dovedi „comestibila” atunci nu mai raman decat foarte putine, si mult mai curate. Si totul va fi ca inainte (mai putin MNeamtu si Nicusor Dan)

  @All,
  Vad ca Orban este plimbat ca un guru pe la televiziuni. (digi24). Omul de o jegosenie profunda. Face jocul lui crina mimand independenta.

 49. UITATZI-VÄ LA FILMULTZ ATENTZI, o sä descoperitzi f.f.f. multe.
  inafarä de jucätori, aceastä debandadä, nu este permis intr-o tzarä democraticä, un haos, totul trebuie fäcut cu intinerar si ore exacte.
  o captalä nu poate fii läsatä asa pt. huligani.

  VAI SI AMAR DE ASA POLITZIE; SE VIOLEAZÄ PE STRADÄ;
  COPIL MUSCAT DE CAINI; INPUSCÄTURI SI DEMONSTRATZIILE
  PLÄTITE DE SOROSI SI ALTZII:
  POLITZIE INPOTENTÄ:

  oricum nimic nu se rezolvä asa, ci cu discutzii serioase,
  la guvern ,cu toate ” GRUPÄRILE „

 50. Vad ca la metrou este o greva pentru salarii. Usl a gasit o cale de rezolvare tipic bolsevica. Te duci la sindicate , te iei de liderii sindicatelor, le spui ca nu o sa mai aiba avantajele de pana acum. Sefii sindicatelor vor da inapoi.
  Santaj ordinar: Afacerile metroului nu vor mai trece prin sindicate….daca….

  Poolimea va afla ca usleul pe care l-a votat intr-o veselie, pentru egalitate, fratie intre oameni, pace in lume, momentul pentru greva este nepotrivit pentru ca tarisoara nu mai are bani, pentru ca aia demonstreaza in PU si nu mai sunt locuri de munca……ca trebuie sa fie fericiti si sa pupe mana celui care i-a dat locul ala de munaca.(usl si sindicate).
  Spor la munca dragi tovarasi.
  http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-15603876-cum-raspunde-victor-ponta-protestele-sindicatelor-din-transporturi-nu-mai-pot-face-toate-afacerile-metroului-prin-firma-sindicatului.htm

 51. Si pentru cei mai pretentiosi, intelectuali de seama, care au strambat din nas la „Nature” pentru ca s-au legat de preacinstitul ponta. Pentru cei care considera ca pozitia pe locuri mari (703) a primei facultati Romanesti este o lauda a sistemului de invatamant si au votat usleul cu androneasca, mang, marga pentru propasirea culturii si stiintei romanesti:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15602458-doi-profesori-sarbi-publicat-deliberat-revista-stiintifica-romaneasca-metalurgia-international-lucrare-cercetare-falsa-care-citat-personaje-precum-goofy-presa-sarba.htm

  Felicitari pentru cei care au luptat sa puna usl la conducere , sper ca se simt mândri de fapta lor.

 52. Remember.
  Selectie din emisiunea lui Moise Guran din 9 septembrie care arata cu degetul spre „vinovatii pentru proiectul Rosia Montana”

 53. Nu apare comentul lui Filadel

 54. Ba apare, dar fix unde trebuie …Scuze!

 55. mangafaua Ponta, s-a balbait, este nevoie de indräznealä, intrebäri
  directe, sä nu-l lasi sä te intrerupä. f. bun GURAN.

 56. Pareri, pareri…

  „(…)
  Trebuie sa fie un adevarat lider si sa poata strange suficiente resurse pentru a duce o astfel de batalie. E greu chiar si pentru un partid mare sa creeze un candidat cu sanse la Cotroceni. PSD ajunsese sa aiba doi, iar in mai putin de doua saptamani a ramas fara niciunul.
  Daca povestea cainilor l-a daramat pe Oprescu, Rosia Montana face ravagii pe flancul lui Ponta. Actualul prim-ministru a fost luat prin surprindere de forta manifestatiilor anti-Rosia Montana. A crezut ca o strategie duplicitara il va ajuta si in acest caz asa cum l-a ajutat in cazurile Oltchim sau CFR Marfa. Daca trimite o lege in Parlament si spune ca sustine proiectul ca prim-ministru, dar voteaza impotriva ca deputat va scapa inca o data basma curata. Nu s-a mai intamplat asa.
  Poate ca ar fi mers daca amicul lui de „dracii politice” nu i-ar fi dat o directa in falci, anuntand sus si tare ca e de partea manifestantilor din Piata Universitatii (…)
  Un lider subtire ca Victor Ponta nu face fata unor critici conjugate, venite din strada, dar si din parlament. PSD s-ar eroda rapid si n-ar mai conta in
  confruntarile electorale de anul viitor. Acesta e motivul pentru care, in acest moment, Ponta trage de Antonescu. PSD a pierdut acel moment de gratie cand putea orice. (…)”

  http://www.ziare.com/crin-antonescu/victor-ponta/invitatii-ziare-com-emilian-isaila-cum-a-ajuns-ponta-la-mana-lui-antonescu-1257457

 57. Si inca 2 x SL/fb:

  „Gata, de azi nu mai e nimeni la guvernare. Tudor Barbu (PC) tocmai a zis ca Partidul Conservator se afla in opozitie. PSD trecuse in opozitie indata ce deputatul Ponta (presedinte PSD) a declarat ca va vota impotriva unui proiect aprobat de guvern, Antonescu, seful PNL, se auto-proclamase lider al opozitiei. Mai ramasese Voiculescu la guvernare. Dar ne-a lamurit Tudor Barbu. S-au retras si ei.”

  „Crin il prinsese pe Dumnezeu de picior. Da’ i-a dat drumul. Cand gasesti un subiect bun si incepi ofensiva secretul e ca nu mai trebuie sa dai inapoi. Azi a confirmat ca „pupat toți piața endependenți”. A doua oara nu te mai intalnesti nici cu subiectul si nici nu mai esti credibil. Iar PSD nu va renunta la candidatul propriu. Nici n-a renuntat vreodata.”

 58. Tudor Barbu, un bätran gäinar,oportunist.

 59. mie mi-ar place un FUNERIU, intr-o functzie mare in stat,
  romanii nu stiu sä aprecieze astfel de oameni, prea sus nivelul
  lui , pt. romani (pt. unii)

  derbedeii astia ca oprescu,ponta,etc trebuie trimesi la gunoi,
  sunt viermii comunismului.

 60. Eu nu am in dotare A3, dar voi stiti ce se intampla acolo?

  Lazaroiu pe fb
  „Interesanta strategia antenelor. Ii iau la rand pe „liderii” protestelor din Piata Universitatii si ii mustruluiesc public pentru ca oamenii nu striga Jos Basescu. Ieri a fost Nicusor Dan care a fost strans cu usa sa spuna ca e anti-Basescu. Azi e randul lui Cernea caruia i s a cerut imperativ ca duminica viitoare sa „se”strige in piata Jos Basescu. Nu e nicio gluma. Chiar asta se intampla.”

 61. Guran a dovedit cu acte, cä TÄRICEANU, este un tip de escroc,
  , bägat in o retzea mafiotä. poate candva Procuratura v-a ajunge pe urmele escrocheriilor si in timpul ca premier, furatul
  banilor statului ,cu Vosganian SI PSD, inpreunä, au plecat in plinä crestere economicä, läsand totul distrus si furat.
  iar Boc in crizä a luptat pt. supravietzuirea Romaniei si a läsat
  bani pt. a da märirea pensiilor si salariilor.
  PONTA s-a läudat ca un mizerabil, cu faptele lui BOC:

 62. cernea un fätäläu iresponsabil, iar nicusor dan-päcat de studii,
  a rämas un gäinar de obor, lucreazä la comandä.

 63. INSTIGAREA LA URÄ; ESTE PREOCUPAREA A3

 64. Noapte buna 🙂

 65. buna seara spre buna dimineata,
  🙂

  dar parca acelasi moise guran facea emisiuni fericite cind a fost suspendat TBasescu…..

 66. Apropo de cazul Ficior

  “Cei care au dat doar ordinele fara sa-si murdareasca degetele sunt tortionarii care nu au platit si nu vor plati niciodata despagubiri. Pentru ca si astazi, la 23 de ani dupa, statul roman e condus de ei si de discipolii lor. ”

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-15606226-balul-tortionarilor.htm

 67. ‘Neata!

  Ieri am vazut un comentariu (nu mai stiu exact unde) in care cineva se mira ca in cazul primarului din Rm. Valcea s-a dat condamnare de 4 ani cu suspendare. Intrebarea era „de ce cu suspendare?” (caz de spaga prins in flagrant delict). Iata si foarte „posibilul” raspuns:

  „Judecătoarea miloasă cu şpăgarii are soţul condamnat pentru corupţie”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/judecatoarea-miloasa-cu-spagarii-are-sotul-condamnat-pentru-coruptie-1057980.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s