Curând vom scăpa de politrucii din fruntea bucatelor. Vor pleca singuri !

Nu pot nega că de câteva ori m-am gândit foarte serios că Radu Moraru ar putea fi diabolic de parșiv. A făcut câteva mișcări care pur și simplu sunt greu de acceptat fără o explicație de genul ăsta.
Și totuși impresia mea e că nu e chiar atât de parșiv pe cât dă uneori impresia că e. Omul are multe bune intenții.
Înclin să cred mai degrabă că are un deficit de neurotransmițători la scufie. Sau un exces (momentan ?) de noninteligență, dacă vreți 😀

De o bună bucată de vreme, de când a pornit pe piciorușele lui, merge din gafă-n prostie de parcă ar vrea să le comită el pe toate.
Ultima e și cea mai firoscoasă.

După ce ia la puricat declarațiile marinarului făcute la altă televizie decât a lui, Radu Moraru își ridică plenar poalele peste cap și-și pleznește „obrăjorii” să audă audiența :
„Băi Băsescule, dă-ți demisia !”
*****************************************************
Domnule Președinte Traian Băsescu,

Sub mandatul d-voastră de 9 ani avem 3-5 mari bandiți la pușcărioară, încă vreo 50 de bandiței la pușcărie și nici măcar 50 de milioane de euro recuperați din Marele Jaf Național!

În rest, sîntem mai îndatorați, cu vreo 40 de miliarde de euro sub mandatul Băsescu, România e prăbușită economic, sanitar și educațional, presa și ziariștii independenți sînt pe cale de dispariție, ȚARA nu are nicio perspectivă iar SPERANȚA românilor e mai jos decît în anii ’90! În plus, clasa politică, inclusiv oamenii d-voastră sau promovați de d-voastră, a devenit o mafie transpartinică, trădătoare de neam și țară!

Domnule Traian Băsescu,
Vă rog să demisionați, în al 13-lea ceas și ultim al României, să dați un exemplu tuturor politrucilor din fruntea bucatelor! Vrem să plecați cu toții! Ascultați STRADA numită ROMÂNIA NORMALĂ! Lăsați Revoluția de Catifea să așeze România pe un drum corect! Fără vărsare de sînge! Încă nu e prea tîrziu! Și înainte să demisionați, demiteți-i pe toți trădătorii, știți bine cine sînt!
Puteți schimba cursul istoriei, nu vă fofilați! Toți ceilalți vor cădea singuri!

Radu Moraru
*****************************************************
Că cele 40 de miliarde erau deja „vândute” pe pensii și salarii bugetare umflate de niște tembeli (care până deunăzi îi cereau și ei demisia, dar acum au înțeles că nu mai au de ce) și pe care statul nu le putea plăti ….
…… că pe perioada invocată s-a pus frână căderii libere economice și România s-a agățat cu ghearele de crăpăturile stâncii europene unde se leagănă încă atârnată de-un fir destul de subțirel …..
…… că nici cei „3-5 mari bandiți” și „50 de bandișei” n-ar fi intrat la zdup în veacul vecilor dacă el s-ar fi comportat la fel de execrabil ca președinții anteriori și ar fi ținut în continuare botnița pe fălcile Justiției …
…….. sau că pur și simplu multe din alea țin de alte competențe decât ale președenției … toate astea nu importă.

Acum nici să nu facem pe căpcăunii și să nu observăm frustrarea tip „șef de post”, destul de prost mascată, că președintele în funcțiune (încă), care alt’ dat’ îi era oaspete de la cafeaua de dimineață la napolitana de seară, acum îl ocolește cu încăpățânare. Taman când îi arde buza pentru puțină audiență.
Poate din cauza susținerii unui anume zăbăuc dar mai probabil din cauza idioțeniei meritocratice.
Dar asta era absolut firesc.
Când i s-a spus în toate felurile, mult mai prietenește decât ar fi meritat, că prosteala aia miroase-a pute, s-a făcut că ploo. Acum dă vina pe umbrelă.
În maniera brută a unui tonomat habotnic de la Antene, descoperă paratrăznetul de serviciu : același marinar chior și-al dracu’ ce se încăpățânează să existe.

Chestia cea mai penibilă e că demisia incriminatului nu mai are nici un chichirez la ora asta din noaptea minții. N-o mai cer nici măcar Pat și Patachon, Lolek și Bolek, Stan și Bran sau cum vreți să le spuneți, celebra pereche de eroi nemuritori din filmele cu proști.
N-o mai cere nime că nu mai are de ce.
Omul stă acolo la Cotroceneni ca-n vârful unui stâlp, zile numărate de-andoaselea, și-n cel mai rău caz dă din aripi și vântură vorbe pe care le mai ascultă doar unii ca mine, cărora le pasă. Restul lumii, inclusiv o generoasă majoritate de peste 70% bubuli, n-aude n-a vede ce face ăsta acolo. Să le pese cu atât mai puțin.
Și atunci ????
Care-i șpilu’ ???

Logica simplă mă direcționează către două posibile motive :
1. Să lovească prin ricoșeu în eventualii „pupini” viitori recruți PMPiști; știut fiind că pupilu’ postului e un „cap-de-neamț” membru al propriului partid, umplut plenar cu el însuși.
Variantă destul de improbabilă, destul de contorsionată, dar totuși posibilă.
2. Să câștige simpatia „scuipinilor”, populația de melci cu ochi-ventuză lipiți de ecrane, destul de numeroasă judecând după forța cu care au strivit portocalele.
Varianta jenantă dar mult mai probabilă.

Așa că stimabilul Radu Moraru cred că se zbate pentru contraperformanța de a transmite auditoriului că va profita de plecarea lui Voiculescu în turneu cu trupele „The Voare” și „The Brelle” ca să încadreze căruța cu coviltir a postului său pe nișa Antenelor.

El însuși va prelua probabil chiloții lui Gâdea, maieul lui Badea și inteligența tomberonului de la intrare.

„…dați un exemplu tuturor politrucilor din fruntea bucatelor !… 🙄 🙄
….. Toți ceilalți vor cădea singuri !” 🙄 🙄
WTF ??????
Asta i se-nfățișează acum drept exponentul hoției generalizate ???
Când USL a acoperit orizontul ???
Jos Băsescu ??

Bine măi Radule.
Dacă zici tu!

Uite mai sunt câteva zeci de zile de numărat și o să fie jos, indiferent că mai latră cineva prosteala asta au ba. Asta e regula.
Și tu o să dai la televizie marșul coloanei „politrucilor din fruntea bucatelor” care vor pleca singuri de pe unde căpușează acum grație votului plenar proUSL, luând cu sine doar câte un maieu rupt în coate și periuța cu dinți …. într-o gentuță mică, de mână.

Acu’ pot să zic și eu ceva ?
Mai du-te dracu’ de prost !

Viq

107 responses to “Curând vom scăpa de politrucii din fruntea bucatelor. Vor pleca singuri !

  • marcule,

   la tema: lamureste-i matale pe dl Viq si pe ceilalti copaceni, cum sta treaba cu nenea Moraru’.

   fiindca ai facut parte niste ani [buni?] din corpul de preoti locali de la Nasu.tv care tamaiau la greu cu naftalina pe orice intrus ce se-ndoia de mirobolanta-i faptura

   cu ocazia asta poate iti trece si spaima ce o ai mai nou. dupa cum vezi, ne simtim foarte bine noi cei care nu i-am tinut … ISONul

   hi hi hi

   • Macar in ultimul ceas …
    recunosti ca te tii dupa mine de ‘ani buni”????

    „Copoi” inutil…

    • marcule,

     ma dau si eu chinez amuzat dar, nu am zis ca sunt orb, surd si fara simtul olfactiv.

     e normal deci ca recunosc.

     recunosc … ipocritii labili care:

     – cu o mana scriau [acum 2-3 luni] volume omagiale lui Moraru insusi (or crede unii ca e inventia mea, ii lamuresti tu ca e real),
     – cu alta aruncau cu naftalina in populatia neportocalie si-n fine
     – cu cealalta (;)) isi inventeaza o biografie de cetateni persecutati de un … poporul chinez

     cine stie, poate candva … o „prinde” bine

     hi hi hi

   • Chinezule ai boala grea…
    Ai fost in ultimele luni la un psihiatru?Poate te scapa de psihoze…ca neuronii nu se pot transplanta….
    Stii cine ride cu hi.hi.hi??
    Du-te unde te-am trimis ,poate afli ….

    • CITEZ
     „- cu o mana scriau [acum 2-3 luni] volume omagiale lui Moraru insusi (or crede unii ca e inventia mea, ii lamuresti tu ca e real)”

     Dezinformator de meserie…
     Nu i-am scris lui RMoraru nici un volum omagial
     I-am trimis o carticica cu poezii scrise de mine,pentru ca tot ce se posteaza pe platforma,CONFORM REGULAMENTULUI ii apartine, cu toate drepturile..

     De aici si pina la a-i dedica volume omagiale ….. recunosc tusa dezinformarii si mistificarii ce apartine antenistilor….

     ,

 1. Salut,
  Nu ma uit la Moraru, inca din vremea cand aparea fara dintii din fata ca un punkist,
  Nu e nici rau, nici tampit, nici ticalos.
  E un buticar care se orienteaza in piata.
  Noi ne-am bucurat de pilda cind B1 a devenit cumva a noasta, iar Cristoiu la fel si ne-am suparat cind B1 si Cristoiu ne-au tradat.
  De fapt B1 e o televiziune comerciala si a cules publicul ce nu se uita la antene si Realitatea.
  Tot asa Moraru vrea sa prinda publicul lui DanDiaconescu ramas acum orfan. Pentru asta cere demisia lui Basescu. Totodata vrea sa culeaga publicul indiferent la Basescu dar ostil Antelelor.
  Nici gand sa maimutareasca sau sa se plieze pe Antene. E one man show si OTV-ul este mai plauzibil pentru el.

  Omul asta isi castiga painea. Nu este imoral ci doar amoral

  • Batrane, in opinia mea e prost.
   Daca nu permanent, cel putin la faza asta.

   Lucru in vanzari de aproape doua decenii.
   Si pot sa-ti garantez un lucru : daca ai vandut un produs o vreme, cu tot halimaiul ce presupune asta, de la certificari si autorizari pana la campanii de promovare si reclama, iar la un moment dat te sucesti cu 180* si spui ca produsul e o mizerie, poti obtine doar doua lucruri :
   1. Pierzi toti clientii castigati anterior pentru respectivul produs;
   2. Confirmi/recunosti ca cei ce au injurat produsul (si pe tine ca-l vinzi) au avut dreptate; deci credibilitatea ta si a produselor pe care mai vrei sa le vinzi de la momentul ala mai departe se indreapta catre zero;

   De-asta zic, strict pragmatic, ceea ce face acu e o prostie monumentala.

  • Şi eu zic că s-a dat cu prea mult DDD!

 2. ‘mneața! 🙂

  @Viq, rău te-a supărat nașu de strici un scuipat pe el!
  @Last, murdară pâine…

 3. Viq,
  Este,dupa parerea mea cea mai faina”bucatica” de articol scris si citit de mine….
  Impanat cu tot sarmul…intersectat de ingrediente de pamflet ,iutit mai ceva decit vitriolasul nelipsit al unei ciorbite de burta……curajos..foarte direct..
  Felicitari,Viq…..
  Si ai ales corect locul…ramane la arhiva….

  • dupa cum i-am spus-o direct si lui Moraru, osanalele fara limite … nasc monstri.

   si … unii profita. eu de ex. am mijlocit [anuntand chestiunea la data respectiva pe forumul nasu.tv] un studiu (francez) despre mecanismele de aparitie a cultului personalitatii. i-am convins pe respectivii ca e mai util sa analizeze pe viu decat sa caute in arhivele din anii ’50. nu am ascuns faptul ca mi-am si „scos” din asta una din cele mai frumoase vacante de schi.

   inchid paranteza pentru a mai admira inca o data una din culmile tamaierilor pe care se cocoata Marcu. adresata unui material la care se pare ca a colaborat fiindca zice: „cea mai faina”bucatica” de articol scris si citit de mine….”

   dl. Viq eu zic sa … faceti atentie. primiti osanalele dar, ganditi-va bine inainte de a lua masa cu Mr. Marc.

   daca primiti totusi invitatia, nu uitati de … „vitriolasul nelipsit al unei ciorbite de burta……” ?!@W-T-F^&%%!

   hi hi hi

 4. ‘Neata,ce frumoasa este viata!
  Nu va suparati pe nasu’ Radu Moraru,se chinuie cu Mihail Neamtu pe care l-a si trimis in PU unde a fost huiduit,se chinuie cu orgoliosul ala in speranta ca va creste NR si Basescu va apela la acel lider ingamfat al partidului NR.
  Radu Moraru nu poate sa inteleaga ca cei din PU se plieaza aproximativ pe ideile PMP,de fapt toata clasa politica actuala este speriata de acest fapt.
  Ideile PMP se adreseaza si socialului si cel mai mult dreptei,ceea ce doreste si PU.
  Vrand,nevrand,duminica la PRO TV piratul a cucerit in proportie de 70% acea piata.Cei din piata mai mult ca sigur au si fost transferati sau s-au transferat catre PMP in secunda doi.
  Usl-ul si Pdl-ul sunt in degringolada,isi dau seama ca acel capital din piata se orienteaza catre PMP.
  Pe Radu Moraru ar trebui sa-l intrebam ce punem in loc dupa „demisia” lui Basescu,in afara de odorul lui Mihail Neamtu. 🙂 🙂 🙂

 5. Nasicu’ a ajuns un biet propagandist …..TB a știut cu cine are de a face ,de aia i-a dat flit ….nu prezenta încredere ,cu toate cărțile si emisiunile lui despre TB …acum încearca sa preia telespectatorii OTV si pe cei care sunt dezamagiti de A3 ….nu prea cred ca o sa -i reuseasca ….se vrea virf de lance pentru ce crede el ca va fi noua clasa politica meritocratica … 🙂 🙂

  Din ce vad ,se grăbește sa dea tonul următoarelor sloganuri din PU ,pentru ca simte ca protestul o sa cam facă fassss ,iar organizatorii dezavuati pe zi ce trece ….sincer ,devine penibil cu Cernea ,Neamtu si „bombele” de presa pe care nu le preia nimeni

  Banuiesc ca face totul in numele ratingului si din dorința de a plăti niște polite …merge spre dezastru

  • Night

   Nu poti face afaceri fara profit si televizie fara rating.
   Maniera in care o faci insa este vitala.

   Conceptul asta bagat in capul intregului est salbatec, conform caruia profitabilitatea se obtine prins orice mijloace ” cu precadere, daca nu exclusiv, ilegale si imorale,este o eticheta pusa de comunisti sistemului capitalist. care se afla acolo, in capetele alea ce se straduiesc acumk sa „treaca la capitalism”. Adica la pacalit, mintit, furat, …

   Spuneam la un moment dat ca un vanzator bun nu este cel care „vinde frigider la eschimosi” ci alege sa le vanda mai degrab radiatoare si barometre. La care Last a tinut sa marcheze o cu totul alta conotatie a nefericitului de frigider decat cea careo primise de la mine. Ideea de baza e ca un producator/vanzator/furnizor bun identifica corect nevoile pietei si vine cu produsul care acopera acele necesitati. Nu se apuca sa faca ce-i trece lui prin bila si apoi sa pacaleasca pe oricine-i intra-n raza de actiune sa-i cumpere bazaconia.

   Un client care primeste ce are el nevoie e un client multumit, un punct de emisie a unei reclame pozitive gratuite si care revine cu incredere.

   Unul care se trezeste c-a luat ceva ce nu are trebuinta, iti devine antireclama.

   In perspectiva asta, ia de vezi abordarea Nasul Tv !
   De cand a luat fiinta pana in ziua de azi !
   Ce face Radu ????

   Vrea sa performeze in capitalism cu o perspectiva comunista asupra capitalismului.

   • Viq

    Cind vii cu Gotiu,Rogozanu ,Giurgea ,Coja,Cernea si Primo nu mai ai nici o credibilitate ,chiar daca pozezi in independent

    Radu Moraru a ales ,iar Iliescu poate fi mulțumit de propaganda agresiva a Comunismului cu fata umană ,la care tot visa si visează

  • Anul trecut ai fi luat gâtul oricui ar fi spus ce spui acum dragă 1 Frate Petreuş. Mă bucur că începi să înţelegi.

 6. veve, servus! 🙂

  Nimic nu ne împiedică să visăm frumos, numa’ ca trezirea e mai dureroasă după asta :mrgreen:

  Dacă Piata Univ s-ar plia după PMP, ăsta e visu’!
  Da’ dacă îi alege pe ăilalți?!
  Ehh ?!

 7. Scuze, ies puțin din linie, trebi gospodărești 😀

 8. Buna…amiaza (cam deja)!

  Viq,

  Faina scriitura si as zice cam ca Old, ca subiectul (N)RM nici n-o merita, desi se straduieste mult :mrgreen:
  Daca pe vremuri i-am trecut (sa zicem) cu vederea si cu greu, de exemplu, dragalaseniile debitate la adresa unei frecvent invitate pe atunci (de tovarasa Andronescu e vorba), la faza incipienta cu primolianul am zis deja „pa si pu”, adio si-un praz verde. S-o indeletnicii ‘mnealui cu „comersul”, dar taraba, produsul si promovarea acestuia, magneti cu lipici pt unii, ii indeparteaza pe destui altii, cred.

 9. Despre USL, din propria tabara:

  „Dacă suntem bărbaţi şi oameni politici responsabili, trebuie s-o recunoaştem, că ea (lipsa de comunicare din USL-n.r.) se vede. Trebuie s-o corectăm. Putem s-o corectăm, bine. Nu? Trebuie să luăm o decizie. Aşa, lăsând lucrurile să treneze, să degenereze, nici unul dintre noi nu va câştiga nimic, toţi vom pierde, pentru că e un proiect care a avut un mare succes, ne-a dus la aproape 70%, vă daţi seama, aproape incredibil pentru România. Şi acum să vii şi să dai oamenilor explicaţii, când ei aşteaptă de la noi rezolvarea problemelor, metroul, agricultură, învăţământ, sănătate, pensii, salarii. Ţara fierbe pe problemele reale, iar noi începem să ne coafăm! Nu ştiu dacă-i bine” (Ilie Sarbu)

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/ilie-sarbu-despre-tensiunile-din-usl-tara-fierbe-pe-problemele-reale-iar-noi-ne-coafam-trebuie-luata-o-decizie-in-usl-1059824.html

 10. Mult prea bun editorialul pentru cineva care s-a otevizat mai ceva decât OTV. Măcar ăla a făcut PP-DDD, adică Partidul Păcăliţilor- DDD. Moralu ce-o să facă PP-Bozzocracy?

 11. Viq, sunteți acționari la Nașul.Tv? Apelați la Piperea dacă nu vă știți drepturile. O acțiune în mâna unui acționar bine sfătuit … e o mină de aur….

 12. Nenorocirea cu Moralu este că n-a înţeles, asemeni lui S.R. Stănescu, Nistorescu, Patriciu şi mulţi alţii că din momentul în care a devenit Preşedinte Traian Băsescu a devenit o INSTITUŢIE. Ori ei şi mulţi politicieni nu pricep, nu vor să priceapă asta.
  Dacă ei n-au votat pe cineva, nu există. Nici eu nu l-am votat pe Ponta sau l-am vrut P.M., deci nu este P.M. ul meu. Cam la atât îi duce bibilica, deşi oameni umblaţi p-AFARĂ, tot politichie de Dâmboţita au în tărtăcuţe. CONSTITUŢIE, MANDAT, INSTITUŢII – nu ştiu ce-i aia şi cu ce se mănâncă. Le interpretează cum vor, cum le vine mai bine. ATÂT!
  Asta legat de orgoliul lui Moralu, că Traian Băsescu îl ignoră. Adică cum tocmai pe el care l-a făcut Preşedinte (căci aşa-şi imaginează Radu Moralu). Îi narată el!
  Ca manager de business, e CATASTROFĂ (am mai spus-o, doar dacă Nasol Tv. nu-i NUFĂRUL)!

 13. La Brasov ninge….

 14. dupa atatea nenorociri cu ploile astea, iata ca mai vine o veste proasta.

  ne vom desparti pentru cateva saptamani

  sper sa va regasesc plini de voie buna 😉

  • Te cheama fiorii poesiiei???
   chinezu’ amuzat
   August 6, 2013 at 12:09 pm
   visez
   că scriu

   ce vreau
   să fiu.

   ascund
   ce ştiu

   chiar
   şi-n pustiu

   mă-ntorc
   zglobiu

   şi-apoi …
   rescriu

 15. Phii !
  Ninge…..

  Vine Craciunu’…

  S-a dus si anu’ asta ! 🙄

 16. hehehe amuzatule , chiar ca este veste proasta ca te reintorci odata cu mine tocmai cind lipsesc eu lipsesti si tu .

  Oricum la Lisabona vor fi 27 grade si vreme frumoasa . Sper sa nu aud hihihi uri acolo 🙂

 17. Viq

  Îți aduci aminte ce entuziasti eram acu 2 ani???….blogul Nasului azi împlinește 2 ani …..uite-te la noi dupa 2ani ….daca,îmi zicea cineva ca eu voi scrie măcar un coment împotriva lui Moraru,la nici 2ani de la apariție ,i-as fi spus ca-i nebun …in fine….ajung la concluzia ca banul face totul in tara asta si fiecare om are prețul lui

  Sper ca Moraru s-a vândut destul de scump ,ca să fie linistit cel puțin mulți ani de acum încolo ,chiar daca nu mai are verticalitate si onoare.

  TB cu toate greselile lui ,este singurul care merge pe drumul lui ,indiferent de consecințe si nu dezamageste ….cel puțin pe mine

  Mulți se dau mari patrioti si interesați de tara asta ,doar pentru un scop …..folosesc cuvinte prea mari pentru niște oamenii atat de mici .

  Dar,așa e in viața ….iei si țepe…probabil ,pentru ca in tot raul exista si un bine …..totdeauna .

  • Sincer …..nu-mi face nici o plăcere sa scriu ceva contra unei idei sau cuiva ce acum 2ani am susținut si bagam mana-n foc

   Păcat

  • Un şut în fund, totdeauna este un pas înainte!
   Respect Hombre! Te-ai spălat de toate păcatele (pentru mine).
   Şi ce nu de doboară … te întăreşte!

  • Night,

   a fost initiativa mea sa-l sprijin si am crezut sincer in proiectul lui.
   A fost prima data cand eram dispus sa ma implic mai mult decat de pe pozitia galeriei si numai lipsa de timp m-a oprit.
   Acum ma bucur ca n-am apucat s-o fac 👿

   In fine !
   Asta-i via… asta-i gara.
   Asta-i neamu’..
   … asta-i tara !

 18. … şi pentru că „vara nu-i ca iarna … şi pentru c[ suntem luaţi mereu pe nepregătite … şi pentru că tensiunile în usele sunt lichide … şi … şi … şi …

 19. „Fostul deputat PSD, Mugurel Surupăceanu, a fost condamnat la 7 ani cu executare!” [pt spalare de bani si abuz in serviciu contra intereselor publice]

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/news-alert-fostul-deputat-psd-mugurel-surupaceanu-a-fost-condmant-la-7-ani-cu-executare-1059891.html

 20. Sebastian Lazaroiu pe fb;

  „Aviz negativ pentru inceperea urmaririi penale in cazul Vosganian. Banuiesc ca asta ne va ajuta sa luam primul Nobel, dar nu ne va ajuta deloc sa intram in Schengen.
  Intre Nobel si Schengen, USL a ales Nobel.”

  „Voiculescu trimis in judecata in dosarul de santaj”

 21. DPA / fb

  „Observ ca in contexul agitatiei publice recente multi critica sau chiar injura B1TV si EvZilei. Poate pe drept, poate pe nedrept, nu stiu. As vrea sa spun ceva in apararea lor. Sau daca nu in aprarea lor, cel putin ca o precizare sau aducere aminte.

  Anul trecut cand societatea romaneasca a dat testul suprem de maturitate politica, fiind confruntata cu criza suprema a unei democratii, anume abolirea statului de drept, oamenii aia au fost pe barricade de partea buna a lucrurilor. Asta cand altii mai mari si mai tari –oameni politici, intelectuali si potentati- se facusera mici si disparusera de pe radar. Daca nu trecusera cu arme si bagaje de partea Grupului Infractional Organizat.

  Sa reamintim ca azi, retrospectiv privind, poate ca pozitia celor de la B1 si EvZilei nu pare sa implice asumarea unui risc prea mare. Dar atunci, in incertitudinea aceea, si tinand cont de furia, ura, intoleranta si prostia pucistilor, NU era de gluma. Cine s-a pus la bataie atunci, a fost cineva. Si-a riscat cariera, loc de munca, status social. Poate chiar libertatea. Cine stia atunci ce mai puteau sa faca apucatii si iresponsabilii intrati cu tancul si bocancii in statul roman, daca nu interveneau SUA si cancelariile Occidentale?!

  Cine a stat atunci pe baricade si –mai bine, sau mai rau, mai inteligent sau mai stupid, mai motivat sau nemotivat- a aparat ceea ce era cu adevarat de aparat, merita un credit.

  Nu or fi ei poate cei mai tari jurnalisti si poate ca gresesc cu privire la chestiunea zilei aflata in litigiu. Totusi, sa pastram proportiile. Povestile de azi sunt efectiv jocuri de copii; nu se compara cu testele istorice reale. Haideti sa fim rezonabili. Sa dam totusi oamenilor creditul ce-l merita; au trecut testul serios. Si au castigat creditul cand acest credit insemna ceva.”

  • Buna seara tuturor! 🙂

   Fila, multumesc pentru clip.
   Adaug acestui clip si urmatorul link:

   Raportul Macovei este „Raportul privind fondurile de preaderare in domeniul justitiei si combaterii coruptiei”, el arata ca reformarea sistemului judiciar si lupta impotriva coruptiei necesita o strategie regionala mai buna si fonduri suplimentare.
   Europarlamentarul Monica Macovei este raportor al Parlamentului European pentru acest raport, iar votul in plenul Parlamentului va avea loc in octombrie 2013.
   Raportul Macovei arata ca trainicia proiectelor ramane o problema. „Banii contribuabililor sunt cheltuiti pe proiecte care nu sunt intotdeauna durabile sau echilibrate. De exemplu, Croatia a beneficiat de fonduri UE de preaderare pentru o agentie anticoruptie cu puteri de investigare, in timp ce in Kosovo a fost finantata o astfel de agentie lipsita de puteri de investigatie, ridicand astfel indoieli in legatura cu eficienta acesteia. Acest lucru dovedeste ca este nevoie de o strategie regionala clara, bazata pe o perspectiva pe termen lung si pe faptul ca in multe din statele candidate reforma justitiei si anticoruptia se datoreaza unor neajunsuri si obstacole similare. Aspectele negative similare sau asemanatoare trebuie tratate la fel”, a subliniat Monica Macovei. De aceea, europarlamentarul Monica Macovei cere si indicatori mai precisi de masurare a eficientei proiectelor, care sa indice daca rezultatele proiectelor finantate de UE au corespuns finantarii (analiza cost/beneficii).

   http://www.monicamacovei.eu/ro_press/26-09-2013-bruxelles-26-septembrie-2013-cabinet-europarlamentar-monica-macovei-comunicat-de-presa-monica-macovei-a-obtinut-votul-comisiei-pentru-co/190

 22. @Cinic
  https://copaculdinpadure.wordpress.com/2013/10/01/curand-vom-scapa-de-politrucii-din-fruntea-bucatelor-vor-pleca-singuri/#comment-101691

  Desi suna tentant nu pot sa o conving pe sotia ta (glumesc)

  In portugalia e de mers pentru o perioada mai lunga. Italia e italia totusi portughezii sunt mult mai prietenosi cu strainii decit italienii.
  Casele sunt ieftine daca te aranjeaza ceva langa ocean, una casa portuguesa 🙂 Viata e ieftina. E de stat acolo . Nu m-am repezit sa cumpar casa pt ca am mai cumparat una in leasing in Costa Rica la pacific si am vandut-o
  Vinul e bun au muzica buna, carciumi frumoase, scriitori mari , limba e familiara noua, femei frumoase ca peste tot in lume
  Da costa avionul, nu au lowcosturi dar e altceva, Spania e aproape.
  Repet – portughezii sunt infinit mai prietenosi cu strainii decit italienii
  Daca as cumpara o casa stiu ca as amortiza-o partial invitandul pe amicul Skorpy sa ma viziteze in concedii 🙂

 23. Viq

  Traian Basescu demisiona demult ,daca asta ar fi dus la schimbarea clasei politice ….nu trebuia să o ceara nimeni ….cind ai un Cacarau presedinte de senat si un imbecil prim ministru ,te gandesti de 1000de ori daca poți sa faci treaba asta si daca schimba ceva demisia asta

 24. Monica Macovei lasă în urmă rezultate. Măslin verde.

  • dar revin: pînă și trocul ăsta plin de îngălare, spume, libidinoșenii, este făcut în stil tipic comunist. Indicațiile vin de la tovarășu după care sînt împachetate de sclavii machiați cu paiete pînă devin „vedete” într-o formă persuasivă. Ăsta e singurul „adevăr” pe care poate USL-ul să-l vîndă.
   Ce alte dovezi mai sînt necesare pentru ultimul bețiv ud pe el de la colțul străzii?

  • Fufii si fufele servesc cauza! Ca doar de aia i-au facut…”vedete”: sa serveasca…

 25. LA ORA 20.00 “ARUNCAM IN AER” GASCA POLITICA TRANSPARTINICA !

  Nasicu afirma ca la Galați aceste cutremure se datorează de fapt exploatarii gazelor de sist

 26. Buna seara . Ca tot se face vorbire despre televiziuni si moguli, So : in exclusivitate , va prezint adevaratul viitor mogul „care este ” http://www.evz.ro/detalii/stiri/rtv-vanghelie-negociaza-cu-avocatii-lui-elan-schwartzenberg-preluarea-realitatea-tv-1059935.html ;D ;D ;D

 27. Na FMM!!!!!!

  http://www.gandul.info/politica/fostul-deputat-psd-mugurel-surupaceanu-condamnat-la-7-ani-de-inchisoare-cu-executare-pentru-coruptie-11434139

  Fostul deputat PSD Mugurel Surupăceanu a fost condamnat, marţi, la şapte ani de închisoare cu executare, într-un dosar de corupţie aflat pe rolul Tribunalului Gorj, dosar în care au mai primit pedepse similare şi foşti şefi de la fostul complex energetic Turceni.

 28. Filadel

  Le-a descoperit cu satelitul in localitatea Schela si aparțin Petrom …sunt aproape de localitatea cu pricina

  • Aștept reactia Petrom

   • Night,

    Ai fost pe faza la ce data a spus ca se desfasoara sedinta de la Agentia de Mediu, ca am gasit si eu un anunt la Agentia de Mediu Galati, dar nu stiu daca data e aceeasi. Google Earth spune ca datele sunt luate in 2009.

    • Hai ,ca ne-a lamurit geologul ….nu exista iaz de decantare …sunt sonde de gaze conventionale

     Iar nasicu se chinuie acu’ sa găsească un iaz subteran ….Mih a arătat stirea care circula pe internet de ieri …deci,salut bomba la nasicu …a început atacurile asupra gazelor de sist . punct

    • Eu voiam sa zic ca din 2009 (cand au pozat cei de la google earth) exista bazinele alea si ca la Agentia de mediu Galati chestia aia cu conducta de amestec a fost incadrata ca fiind fara impact asupra mediului, deci e ceva destul de mic ca anvergura. Iaca Marmureanu, ne lamureste.

    • Night,

     Cred ca e chiar mai veche: am mai gasit si asta, din 29, care preia subiectul de undeva, la randu-i:

     http://nazone.ro/2013/09/cutremure-la-izvoarele.html

 29. In fine …s-a trecut la atacul gazelor de sist …următoarea etapa

  • Si probabil se va schimba „registrul”, pt ca gazele de sist nu rimeaza cu protestele pasnice RM (s-ar putea ca multi rosiamontani sa nu preia „din mers” si tema „gaze de sist”, probabil ca sunt deja semnale in acest sens). E nevoie de ceva mai „hard” si mai sigur…

 30. buna seara,

  ancora!

 31. DIICOT a pus sechestru pe averea lui Videanu,
  Vosganian a scapat deocamdata.

  • Tov Vozganian primi azi de la Comisia Juridica a Senatului aviz negativ pentru incuvintarea Parchetului de incepere a urmaririi penale. Scorul a fost 5 la 5. Senatorul UDMR a lipsit. asa ca votul presedintelui Comisiei a contat.
   Vedem la Plen ce se intampla.

 32. ma copii, ma…
  mai lasati prostiile astea…
  io mi-aduc aminte ca acu vreun an si ceva, parca,
  doi fluturi celebri,
  kukri si cu ala cu nume e catzel… asa, patrocle
  spuneau ca se apuca e un proiect nemaivazut-nemaiauzit in media si pe internet…
  s-or fi apucat de sapat gauri pt cautat gaze de sist?
  ca asa se explica cutremurile alea…
  sau au plantat un pomisor intr-o padurice si acu asteapta sa creasca?
  cred ca numai chinezu si antonie ne pot lamuri…
  si ca sa zic si ceva la tema…
  pai ma oameni buni (viq, old…) si rai ( nicht, marcu, john, anto, china…)
  daca pleaca aia din frunte bucatelor, credeti ca vor pleca flamanzi?
  io zic ca vor pleca si cu burta, si cu camarile si cu conturile pline… si vor veni altii, tot ei adica, si mai hamesiti…
  lasati orice speranta, voi cei ce locuiti aici…sau nu?
  sa mai speram?
  daca si nasicu se … reevalua…

 33. daca ar trebui sa fac un istoric…in bucataria mea
  Radu Moraru mi-a fost reper moral intr-o sectiune de timp…

  L-am inmagazinat in memoria mea ca fiind exemplar pentru toata presa…din punct de vedere al expunerii clare ,documentate si incisive..

  Asta se intimpla cind realiza acele emisiuni EXTRAORDINARE de la B.1
  Apoi s-a pierdut..

  Canal 10 a fost perdantul reputatiei nasul..
  Un amalgam de emisiuni diverse ,prost realizate ce nu puteau concura cu televiziuni specializate..

  NASUL TV era un brand…pentru toti romanii..era oponentul latrinelor lui Dan Voiculescu

  Trecerea pe ‘independenta’ i-a fost fatala..

  L-a determinat sa faca aliante contra naturii(sale)
  L-a expus mediatic a se fi intors PE DOS…
  I-a creat o imagine de amoralitate in media..

  Radu Moraru a fost un MUNTE

  CE NU MAI EXISTA
  ca sa fim in ton cu tema zilei
  l-a macinat cianura…staffuluui,colaboratorilor si slaba sa perceptie asupra politicii romanesti

 34. Ion,
  @ 20,13

  viitorul presedinte va fi un decorativ cu atributii mult reduse or, MM este un om de actiune si exact cum ai spus „prea cinstita”, fapt care ma face sa am incredere in ceea ce se va intampla sub ochii ei.
  Cred ca si tu si Last va ganditi ca influenţa pe care un preşedinte o are asupra poporului sau asupra instituţiilor, nu depinde în mod necesar de numărul şi întinderea atribuţiilor pe care le are, sau de puterea acestuia de a impune prin forţă unele măsuri. Influenţa unui veritabil şef de stat, este dobândită prin respect, modestie şi puterea propriului exemplu.

 35. Copacule,

  vise placute in continuare.
  Am inteles ca va place Lisabona.

  No Castelo ponho um cotovelo
  Em Alfama descanso o olhar
  E assim desfaço o novelo
  De azul e mar

  À Ribeira encosto a cabeça
  Almofada da cama do Tejo
  Com lençóis bordados à pressa
  Na cambraia de um beijo

  Lisboa menina e moça, menina
  Da luz que os meus olhos vêem, tão pura
  Teus seios são as colinas, varina
  Pregão que me traz à porta, ternura

  Cidade a ponto luz bordada
  Toalha à beira mar estendida
  Lisboa menina e moça, amada
  Cidade mulher da minha vida

  No Terreiro eu passo por ti
  Mas na Graça, eu vejo-te nua
  Quando um pombo te olha sorri
  És mulher da rua

  E no bairro mais alto do sonho
  Ponho o fado que soube inventar
  Aguardente de vida e medronho
  Que me faz cantar

  Lisboa menina e moça, menina
  Da luz que os meus olhos vêem, tão pura
  Teus seios são as colinas, varina
  Pregão que me traz à porta, ternura

  Cidade a ponto luz bordada
  Toalha à beira mar estendida
  Lisboa menina e moça, amada
  Cidade mulher da minha vida

  Lisboa do meu amor, deitada
  Cidade por minhas mãos despida
  Lisboa menina e moça, amada
  Cidade mulher da minha vida

 36. Un zambet pentru dimineata cand voi va treziti si eu ma culc. 🙂

  „A noastra e mai frumoasa decat a lor!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s