MIZA BĂTĂLIEI DIN CAZUL PAPICI E URIAȘĂ

La sugestia lui Mih reiau aici articolul din EVZ fiindcă ne interesează pe toți la cel mai fierbinte nivel.

evz

Sursa: EVZ.ro

MIZA BĂTĂLIEI DIN CAZUL PAPICI E URIAȘĂ. Judecătorul Dănileţ: „Este POZIŢIA CHEIE prin care se stabileşte destinul dosarelor de mare corupție”. Guseth: „În ţară situaţia este mult mai rea”

Emisiunea poate fi urmărită aici: http://inregistrari.b1.ro/view-evenimentul_zilei-107.html

Fil

20 responses to “MIZA BĂTĂLIEI DIN CAZUL PAPICI E URIAȘĂ

 1. Filadel,

  Intr-adevar, emisiunea de azi a fost interesanta pentru ca arata pe intelesul oricui in ce situatie este acum DNA/Justitia si de ce e important ce se intampla. Se vede clar ca Justitia (DNA in primul rand) este sub asaltul actualei puteri USL, ceea ce e extrem de grav.
  Daca USL isi va impune controlul politic asupra Justitiei, nu vom mai fi un stat de drept pentru ca nu va mai exista separatia puterilor in stat, iar asta se face in numele faradelegii. Liderii coruptiei din Romania vor sa isi aserveasca Justitia (asa cum a fost pana in timpul regimului Nastase, inclusiv) pentru ca asa isi apara existenta si pe mai departe.

 2. important este sa se sperie SI intermediarii (Irina Jianu a luat 6 ani iar Nastase doar doi) care culeg mita in cash. Unora li se va face frica, iar altii vor mari comisionul de risc.
  Sefii de sectie de votare vor intelege riscul smenului electoral.

 3. Victor Ponta a incalcat grav constitutia,incadrind acest cod la o „situatie extraordinara,care nu mai poate fi amanata”..Tare as fi curios sa vad MOTIVAREA…fara de care OUG nu este valabila..
  Se mai spune in Constitutie la al.5 art.115:
  „Oug intra in vigoare numai dupa depunerea sa spre dezbaterein procedura de urgenta la Camera competenta sa fie sesizata…..”

  O fi fost pe acolo, cinci minute cred..

 4. borfasul/canalia ponta nu se va potoli si va incalca mereu Constitutia si legile Ro.

  Se va potoli, eventual, cind va raspunde penal pentru faptele sale sau macar citeva, incepind cu fuga la Bruxelles peste decizia CCR (atunci am sperat ca va fi arestat la scara avionului), pentru participarea la lovitura de stat de anul trecut (aici sint mai multi borfasi responsabili), pentru diverse si diverse decizii complet anti_democratie, anti_lege!

  Asa cum nu am crezut ca Bombonel va deveni intr-o zi N0049, asa nu cred acum in legatura cu canalia_ponta….poate, totusi, va primi rasplata pentru faptele lui iresponsabile.

  il consider mai iresponsabil ca bombonel, mai periculos, chiar, decit iliescu….il cred de gesturi mai violent antidemocratice, acum doar sta inca in cuibul lui si exerseaza, inclusiv darimarea lui Papici/Alexandru a fost un prim exercitiu

 5. Tpalaga in art sau de azi zice clar spre ce ne indreptam. Feudalism. Ceea ce spun si eu de cativa ani, da’ e bine ca s-a trezit si omul , macar acum stie ce-l asteapta

 6. @lnm,

  gresit!

  venind cu totii din „iepoca” ceausisto-comunisto-securista trebuia sa fie invers….tinerii din ce in ce mai curati ca parintii lor
  😛

 7. Se zvoneste ca PFC va strange randurile (foarte tare, pana la contopire) cu PMP. Stie cineva ceva? Eu am oarece indoieli…….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s