Mai este vre-un prost care încă nu crede că USL este împotriva justiției ???

… să ia de aici !
Cu sare !

Îl invit să se uite la modul în care Parlamentul l-a ascuns pe Guzganian cu capul sub generoasele-i poale multiflorale cu motive naționale.

Dar mai ales cum nemuritorul Chiuilă, aceeași mostră de ticăloșie de mai an, refuza din poziția de președinte a comisiei juridice a Senatului punerea în executare a unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile a Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care un tovarăș de hoții, senatorul Mora Akos Daniel, a fost declarat incompatibil.

Este Parlamentul României, sau Comisia Juridică a Parlamentului României, sau președintele Comisiei Juridice a Parlamentului României … în măsură să împiedice aplicarea unei hotărâri judecătorești ?

Dacă da, atunci orice parlamentar, adică orice borfaș cu suficienți bani ca să plătească destui tâmpiți care să-l voteze, poate să-ți spânzure soția de grinda casei, să-ți violeze fiica minoră sau să te calce pe cap cu mașinoiul lui cu roate de tractor în cântec de manea. După care să se ducă să tragă un pui de somn în fotelul de parlamentar și să fie plătit cu mii de euro pentru asta.

Nu poate ?
Cine crede că nu, să-mi aducă orice argument găsește prin ogradă.

Eu am o singură afirmație susținută de argumentul realității crunte de mai sus : unui parlamentar găsit vinovat, cu o decizie definitivă și irevocabilă a sistemului de justiție, această decizie NU I SE POATE APLICA !!!!
Iar asta înseamnă în vorbe simple că România sub USL NU ESTE STAT DE DREPT !!!!

Viq

Anunțuri

44 responses to “Mai este vre-un prost care încă nu crede că USL este împotriva justiției ???

 1. Exact ce incercam sa expun la o anumita dezbatere pe constitutie…
  Si mai cred ca pina cind nu mancam constitutie pe paine ne asumam resemnarea si docilitatea
  Din rea vointa,din neintelegere,din refuzul intelegerii

  • noi ca noi, dar JUSTITIA trebuie sa manance constitutie pe paine. EU am asistat la perplexitatea unui judecator de tribunal (nu de judecatorie sateasca) cand i s-a spus ca o directiva europeana are prioritate fata de [credea el ca] invatase la facultate.

 2. Si am sa incerc .aici,pe aceasta tema un articol consttitutional incalcat flagrant de un regulament haiducesc si fara de integritate:

  NMENI NU ESTE MAI PRESUS DELEGE!

  Cum mama dracului se intimpla ca Parlamentul beneficiaza de imunitati si privilegii CONTRARE CONSTITUTIEI????
  Cum si cine le permite „reprezentatilor electorali” sa fie mai presus de LEGE>???

  TOATA LUMEA STIE..TOTI VAD…MAJORITATEA INTELEGE>>>

  citiva predomina,sfideaza si incalca/….

 3. MArk

  Pentru tipul asta de macroorganisme nimic nu e inadmisibil, imposibil, intangibil.

  Nimeni nu e mai presus de lege ???
  Right.
  Maine iese o lege care spune ca „Membri Parlamentului Romaniei sunt deasupra legilor Roamaniei” !

  Si, lege fiind, nu te poti ridica tu, un capos anonim cu nervi la tample, deasupra respectivei legi, pentru ca …… nimeni nu e deasupra !
  Na !
  Mai ai ceva de spus ?

 4. Viq
  Sigur ca da..
  Mai este ceva de spus..
  C onstiututional
  Daca exista cai si mijloace pentru erat demonstrandum
  Practica de pina acum ne arata
  Nerespectarea legii fundamentale cu trimitere la ramificatii ..de toate felurile..

  Deja exista o cutuma prin care membrii Parlamentului sunt peste Lege!
  Cei care sunt desemnati ca si acuzati pentru cazuri „N’ NU SE SUPUN LEGII
  Se adapostesc sub LEGE!

 5. Viq, servus! 🙂

  …numa’ unu’?!
  da’ de v’o patru milioane ce zici?! :mrgreen:
  …și nu le trebuie sare că n-au grețuri filosofice!

 6. Q: Mai este vreun prost care inca nu crede ca USL este impotriva justitiei?
  A: Mai sunt, dar din ce in ce mai putini, din secta Varanului. Problema reala e cu cei care cred ca USL e impotriva justitiei, dar ca justitia actuala nu merita aparata/salvata, fiind doar un instrument in mana unei alte tabere politice (basistii). Cu astia e buba, ca „e” multi, educati si cu pretentii.
  Vedeti ca referinta „argumentatia” lui C. Craciun pentru evitarea sediului DNA. Pe cate e de perversa, pe atat de bine prinde la popor. Si e normal, pentru ca poporul daca ajunge sa aiba de-a face cu Justitia nu cu ICCJ si Danilet si Papici si Morar se va intalni ci cu Completul Judecatoriei Husi sau Tg. Jiu.

 7. Buna ziua! 🙂

  Nimeni nu-i mai presus de lege?
  De-a lungul timpului dictonul a fost infirmat continuu. Privind putin in urma imi amintesc ca Hitler afirma acelasi lucru cu un amendament: „Nimeni nu e mai presus de lege… iar legea sunt eu.”
  Că nimeni nu-i mai presus de lege. Asta se presupune a fi un stat de drept. Doar că nu se aplică pe plaiurile mioritice. Sunt foarte mulţi cărora legea nu li se aplică. Cel puţin cât sunt în funcţii. În mod normal şi legal, imunitatea se referă la declaraţiile politice. Faptul că fostul ministru al economiei este acuzat de DIICOT de subminarea economiei naţionale n-are absolut nicio legătură cu declaraţiile politice ale senatorului Vosganian. Colegii săi din Senat s-au transformat în soldăţei şi l-au protejat. Au votat împotriva ridicării imunităţii, iar Vosganian nu poate fi trimis în judecată. Cel puţin deocamdată. Asistăm la o aberaţie. Videanu este trimis în faţa magistraţilor pentru aceeaşi acuzaţie, în vreme ce Vosganian stă liniştit. Cel puţin în perioada în care PDL a guvernat, s-a votat ridicarea imunităţii, inclusiv pentru ai lor.
  Ma intreb si eu ça Viq, unde este statul de drept?! 🙄

 8. Cu lege-n mana domna ministru Monica Macovei a castigat pe fond procesul cu Dan Sova.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/monica-macovei-sova-a-mintit-1062630.html

 9. Scuze pt off topic:

  Cristian Campeanu: Cum ne fură Chevron „bărbăţia” cu gazele de şist

  „Isteria protestelor împotriva exploatării gazelor de şist de la Pungeşti şi Bucureşti poartă toate caracteristicile unei vânători de vrăjitoare clasice în care se amestecă spaime apocaliptice, o xenofobie agresivă la limita rasismului bine înrădăcinată în regiunea respectivă, un antioccidentalism şi antiamericanism de sorginte (post)comunistă peste care este altoit un ortodoxism vulgar şi o mare doză de gândire magică mascată sub diverse forme, de la ecologismul trendy la anticapitalism şi naţionalism economic. Din punct de vedere sociologic şi antropologic este un fenomen excepţional similar cu alte forme de isterie în masă care pot fi întâlnite Africa, India sau Papua Noua Guinee, de unde şi titlul. Din punct de vedere politic, este o bombă pe cale să explodeze în braţele guvernului USL iar din punct de vedere geopolitic face un joc perfect în favoarea ruşilor, care îşi râd satisfăcuţi în bărbi.”(RL)

  • Asta cu gazele o sa ne incalece de acum pentru o buna bucata de vreme.
   Asa cum am prevazut de altfel.

   • De neinteles este cum de nu si-au dat multi seama…Ma rog, fapt consumat. Miza independentei energetice/gaze de sist e enorma si va fi crunt de acum inainte. „Baietii” se pregatesc cel putin de anul trecut. Vad ca au nevoie si de violenta, de victime (vezi „mortul” de la Pungesti pt care au tinut in Bucuresti un moment de reculegere, desi el e viu), isterie, xenofobie etc… Vai si amar!

 10. http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/senator-aparat-de-colegi-intr-un-caz-de-incompatibilitate-315392.html

  ANI consideră că “Prin funcţie eligibilă se înţelege orice funcţie aleasă. Legiuitorul nu face distincţie între funcţiile eligibile din cadrul autorităţilor publice locale şi cele din cadrul autorităţilor publice centrale, instituind doar faptul că persoana faţă de care s-a constatat definitiv starea de incompatibilitate, dacă aceasta a ocupat o funcţie eligibilă, nu mai poate ocupa această funcţie pentru o perioadă de 3 ani.”

  Constituția:
  ART. 70
  Mandatul deputatilor si al senatorilor
  (1) Deputatii si senatorii intră in exercitiul mandatului la data intrunirii legale a Camerei din care fac parte, sub conditia validării alegerii si a depunerii jurămantului. Jurămantul se stabileste prin lege organică.
  (2) Calitatea de deputat sau de senator incetează la data intrunirii legale a Camerelor nou alese sau in caz de demisie, de pierdere a drepturilor electorale, de incompatibilitate ori de deces.

  Ăsta a gafat în 2011. În 2013 ÎCCJ l-a dat vinovat de încălcarea legii și i-a aplicat-o. Și-a pierdut dreptul la funcția eligibilă pentru 3 ani. La anu îi mai vine rîndu după socotelile mele deși ar merita-o la paștele cailor.

  Deci da.

 11. Viq 😳 pentru off topic, dar cred ca este o parere la care ar trebui sa reflectam. Oare are Barbu Mateescu dreptate?

  „La sapte luni dupa discursul „Adio PDL”…La trei luni dupa anuntarea formala a partidului… PMP se pregateste, se pare, de fuziune. Chiar daca disparitia nu va avea loc, o concluzie este evidenta: debutul a fost nereusit. Exista cauze de forma, de exemplu faptul ca iulie e cea mai nefericita luna pentru lansarea unui concept politic. Dar si de fond, […]

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-15825984-partidul-miscarea-populara-start-ratat.htm

  • De regula Barbu cam stie ce spune.

   In plus am vazut cu totii ca PMP a stralucit orbitor prin absenta sau in cel mai bun caz a jucat rol de Gaga, inganand ca un ecou pozitiile piratului.

   Temerile lui Last erau indreptatite.

   • 🙂 🙂

    Si Last stie ce spune. 😥

   • salut viq. Barbu este un fantastic sociolog dar nu este politician. EU cred, din contra, ca fuziunea da un bun semnal, rezultatul fiind o agregare pe care Blaga nu o mai poate ignora de la inaltimea sondajelor.
    In plus, se aude de o potentiala migratie de la PDL spre PMP de indata ce PMP devine legal inregistrat. Cu un PDL numeric ajustat, aroganta lui Blaga o sa mai scada si va incepe sa inteleaga ca poate fi primul dar ” inter pares „.
    Cat timp PFC, PMP, PNTCD, PNR stau deoparte Blaga va dicta in zona. Un cuvant separat despre IRL: o apropiere vizibila intre [fuzionati] si IRL va crea posibilitatea unei schisme in PNL.

 12. Dupa incidentul „protestatari” furiosi vs ministrul Barbu, Ponta vorbeste despre pericolul anarhiei, despre statul care trebe sa-si faca datoria si despre… ghici? „Basescu e devina”.

 13. O,da!
  Romania nu este stat de drept!
  Fie ca il machiaza doritorii de a situa statul in limite favorabile pentru obtinerea unor limite de rating,fie ca se manipuleaza statistici…fie ca se abuzeaza de institutii in scop de manipulare…tot una este..

  Atita timp cit nu exista transparenta totala inprivatizari(de ce oare se impun secretizari??)
  Atita timp cit exista privilegii si imunitati
  Atita vreme cit Constitutia si legile tarii nu sunt respectate ad literam

  Romania nu este stat de drept!

  • be practical man! Cand va disparea ultima companie de stat si cu ea finantarea ilegala la partide (in mare %) aspectul justitiei se va schimba. Marile tunuri implica banii publici, iar marile tunuri genereaza BANI, cu care se platesc avocati buni si se ” inmoaie ” judecatori. Cand e vorba de bani multi si mijloacele sunt sofisticate, caci pe cei cu 2000 euro spaga ii prinde repede procuratura.
   Cred ca pe noi ne genereaza multitutdinea de „gafe” in justitie, caci si in alte tari au existat si vor exista tunuri de mare calibru.

 14. Ponta (P vine de la început de propoziție) trebuie să dispară ca și orice urmă a gubernării lui. Imbecilul ăsta este pericol public, atentat la siguranța națională, psihologică și de orice altă natură. Și-așa sîntem destul de bolnavi cu idiotul ăsta o luăm razna în cîteva luni.

 15. Mai exista, da’ i-ai banat de pe forum.
  Lucru ptr care suntem recunoscatori.

 16. Estule

  Nu merit multumirile.
  De regula nu eu ma ocup cu asta. Singurul care a reusit performanta sa ma implice in asta in ultima vreme a fost fitilistul ala ce a gafat grav. Dar si el e in dizgratie pe termen limitat 😉
  Ceilalti au cazut sub alte maturoaie sau au plecat singuri.

 17. in sfarsit, se respirä pe blog.

  vä salut cu mult drag.

 18. intradevär , Ponta este cel mai cretin Premier, avut vreodatä
  de Romania. toate declaratziile lui sunt de om descreerat.

 19. sunt securist ,popi secvuristi si salariatzii rusilor.

 20. Lazaroiu pe fb (despre pontanacul de pe A3)

  „Ponta e foarte mandru (ranjeste) ca prin expresia „iese cucul la 18.30″ l-a ridiculizat pe presedinte.

  Dar, de cate ori a iesit cucul, guvernul s-a conformat.

  Cand le-a zis sa nu prelungeasca termenul cu CFR Marfa ca incalca legea, s-au conformat.

  Cand le-a spus ca n au respectat procedura cu propunerea procurorilor, au revenit si s-au conformat.

  Cand le-a spus ca legea Rosia Montana nu poate contine acordul cu compania, s-au conformat si l-au scos-o din lege.

  Asa ca, rade Ponta, dar nu e chiar rasul lui.”

 21. in loc sä meargä la A3, dece nu s-a dus PONTA plagiatorul
  in piatzä s-au la cretinii betzivi ,incest,etc- asa le spune el, la
  tzärani din satul ala moldovenesc, unde sunt manipulatzi.

  • Tov Cristoiu a fost de coma cand s-a ofuscat pe motiv ca n-avea ce cauta Basescu la masa cu cei doi, pe motiv ca e „presedintele tuturor romanilor” 😀 😀 😀

  • am vazut-o fugitiv. De unde reiese ca avut loc de foarte curand? Sau a fost intentionat -pentru agitarea apelor politice- ? ca doar -intr-un restaurant gol, la ora diminetii, nu putea fi poza luata de un chelner…..
   Let’s think about it!

 22. si ce dacä s-au intanlit? poate aflä si el unele, iar
  cei 2, vor ceva sfaturi dela Presedinte.

 23. Theo

  Eu nu am sis cu rautate….dimpotrivă ,cred ca se preconizeaza ceva …la asta m-am referit

 24. off-topic, dar nu prea departe 🙂
  fara (alte ) cuvinte:

  http://blog.itmorar.ro/anarhie-sa-fie-dar-sa-o-aprobam-si-noi/

  o noapte linistita

 25. de fapt Romania nu mai e stat de drept dintotdeauna , nu inteleg de ce se mira autorul atat ,e suficient sa mergi pe strazile oricarui oras sa vezi patrule de batausi platiti travestiti de bodygarzi gata sa te bata daca cumva protestezi in orice fel. romania nu mai este stat de drept si ptr ca nimeni nu se mai raporteaza la CONSTITUTIA tarii ci la reguli facute ca sara peste ea. de ce nici un politic nu vorbeste de COnSTITUTIE? Romania este demult ipotecata si acum se cere executarea silita de catre lichidatori. totul pana va afla lumea in procente mai mari. si voi ma faceti sa rad cat de pasional abordati subiecte inutile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s