Holograma Ponta se injectează în venă

„Corupția omoară regulile și creează o altă realitate”

Procurorul Ponta și-a plagiat lucrarea de doctorat. Nici nu se știe dacă a făcut-o el sau i-au făcut-o alții. El și-o asumă. Nici nu s-a strofocat prea mult să acopere evidențele. N-avea rost. Statistic va exista întotdeauna un procent suficient de oameni neinformați, indiferenți sau rău intenționați care vor trece peste amănuntul ăsta nesemnificativ. Pentru acest procent al societății noastre plagiatul nu există. Este suficient ca Ponta să iasă pe media și să declare zîmbind (acea expresie tîmpă pe care i-au sudat-o pe partea frontală a monitorului și de care n-ar putea să scape nici dacă l-ar scoate din priză), că nu este adevărat că a plagiat pentru ca gloata procentuală să accepte minciuna pe negîndite. Se vede din sondajele chiar și falsificate.

Prim Ministrul României, Ponta, ajuns geografic (și numai geografic) în State își însușește fără nici o problemă morală discursul opoziției românești pe care a uzurpat-o de la putere printr-o lovitură de stat (nu mă enervați că n-a fost sau că n-a reușit!) din exact opusul motivelor pe care le declamă acum mincinos fără să aibă vreo tresărire. Statistic există întotdeauna procentul de mai sus care abia așteaptă să audă aceste minciuni la televizor ca să vrea să le creadă.

Pentru Victor Viorel Ponta realitatea nu există. Imaginea proiectată prin miniciună abjectă este singurul lucru care contează. Este singura realitate acceptabilă. Imaginea de pe ecran este realitate, ceea ce vezi cu proprii tăi ochi, în afara ecranelor de tv este relativism al cunoașterii. Simțurile sînt resetate, recalibrate pe imaginea proiectată în ecran iar realitatea refuzată, aruncată la gunoi.

Comunitatea românească este supusă unei inoculări cu drogul insidios al minciunii. Comunitatea românească nu se împotrivește în timp ce acul i se înfige în venă.

Minte-mă frumos, cu stil, cu cît mai bădăran cu atît mai bine. Spune-mi orice minciuni numai să fie frumoase, scoate-mă din realitatea asta deprimantă din jurul meu. Poate că atunci cînd mă voi trezi toate problemele mele vor fi rezolvate. Poate că va înceta acest coșmar pe care-l experimentez de cîte ori deschid ochii afară și-mi iau mîinile de la urechi. Toată realitatea asta bezmetică trebuie să înceteze. Vreau să mi se spună numai ce vreau să aud. Vreau să mi se arate numai ce vreau să văd. Restul nu mă interesează.

România sub Ponta este un drogat lungit pe marginea drumului.

Peste el se depune praful iscat de trecători și se pișă cîinii comuntari. Din cînd în cînd cineva se împiedică și-l dă mai la o parte din drum, tot mai aproape de ghena de gunoi, ținîndu-se de nas.

Unii, bine intenționați, sună la urgențe și încearcă să-l ridice din balta de urină în care este impregnat. Alții îl înjură și-i trag cîte-un șpiț direct în figură.

Ce imbecili!

N-au habar la ce hologramă extraordinară se uită cadavrul din fața lor. Nici nu-și pot imagina cu mințile lor reduse ce viziuni inimaginabile are el! Ce muzică a sferelor îl pătrunde pînă la ultimul atom! Ce viață nepereche trăiește el.

După care urmează sevrajul.

Fil

140 responses to “Holograma Ponta se injectează în venă

 1. Buna dimineata!

  Despre „drogul” Ponta, la care altii sunt imuni, privit comparativ:

  http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/10/vizitele-in-sua-de-ce-premierul-ponta.html

 2. Raportul Monicai Macovei privind fondurile de preaderare în domeniul justiției și combaterii corupției a fost ADOPTAT de Parlamentul European

  http://www.revista22.ro/raportul-monicai-macovei-privind-fondurile-de-preaderare-n-domeniul-justi539iei-537i-combaterii-corup539iei-a-fost-adoptat-de-parlamentul-european-32658.html

 3. „Premierul Victor Ponta a fost primit la Casa Alba (…) de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. (…) la intalnirea dintre premier si vicepresedintele american au mai participat, din partea Guvernului roman, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si consilierul Mihnea Constantinescu, iar din partea delegatiei americane a fost prezent si Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane C. Butcher.
  (…)
  Intalnirea dintre cei doi oficiali, care a durat aproximativ o ora, nu a fost urmata de declaratii de presa comune.
  (…)
  Casa Alba a dat publicitatii un comunicat (…)”

  Comunicatul de presa difuzat marti de Casa Alba:

  „Vicepresedintele Biden s-a intalnit astazi cu prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta. Vicepresedintele a reafirmat angajamentul solid al Statelor Unite pentru un parteneriat strategic cu Romania si a multumit premierului pentru sprijinul constant al Romaniei in o serie de provocari regionale, inclusiv in Afganistan si prin gazduirea unei baze de aparare antiracheta la Deveselu, in sprijinul inzestrarilor cheie ale NATO. Ambele contributii demonstreaza dedicarea neclintita a Romaniei, ca partener bilateral si aliat NATO, pentru intarirea securitatii regionale si internationale.

  Cei doi lideri au convenit de asemenea asupra importantei extinderii comertului si investitiilor intre cele doua tari si si-au aratat sustinerea pentru negocierile din cadrul Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii, care are potentialul de a genera cresteri semnificative in numarul deja substantial de locuri de munca sustinute prin comertul si investitiile dintre SUA si UE.

  Vicepresedintele a subliniat faptul ca succesul Romaniei ca partener democratic, cu un stat de drept puternic, este vital pentru intretinerea unui mediu de afaceri sanatos si ramane in mod considerabil printre interesele noastre comune”.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15866905-joe-biden-dupa-intalnirea-victor-ponta-succesul-romaniei-partener-democratic-stat-drept-puternic-este-vital-pentru-intretinerea-unui-climat-sanatos-business.htm

  • Ma gindeam…O fi uitat vicepresedintele american cum era garajul suspendarii Piratului????
   O fi uitat ca smecherasul ce ii sta in fata a fost dottore,apoi pucist…si atacator al statului de drept?

   De mincinos si dezinformator il stie toata lumea…

 4. Un mic semi-off topic: cazul Pavalean (despre care nu s-a facut mare caz in presa 🙄 )

  Republica de la Ploiesti si cazul Pavaleanu
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-15856486-republica-ploiesti-cazul-pavaleanu.htm

  Cum a ajuns in Guvern Marcel Pavaleanu, fostul consilier arestat pentru o evaziune de 35 de milioane de euro? Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova: „Nu e copil de pe strada, e baiat cu facultate, cu vechime, cu alea”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-15866188-cum-ajuns-marcel-pavaleanu-guvern-fostul-consilier-arestat-pentru-evaziune-35-milioane-euro-mircea-cosma-presedintele-prahova-nu-copil-strada-baiat-facultate-vechime-alea.htm

 5. neata,
  scena cu betivul este adevarata,
  🙂
  chiar ieri voiam sa chem 112, cind de fapt era un betivan lungit pe caldarim cu sticla linga el, se uita foarte mirat la mine…
  tu ce mai vrei de la mine..
  sticla de vodca proasta = ecranul TV_latrine
  🙂

 6. Ce se afla in spatele implicarii „slujitorilor” (???) bisericii, in protestele „RM” si „Gaze de sist”

  Patriarhul Daniel vrea să facă jocurile în investiţiile strategice

  Capul Bisericii implică instituţia pe care o conduce în politică, plasându-se ca inamic al investiţiilor străine de la Roşia Montană şi din domeniul gazelor de şist. Preoţii au devenit liderii unor proteste stradale violente.
  Prea Fericitul Patriarh Daniel

  Patriarhia Română a cerut ajutorul bănesc al americanilor de la Chevron pentru finanţarea unor proiecte ale Bisericii, în schimbul sprijinirii exploatării gazelor de şist din judeţul Vaslui, ne-au declarat surse extrem de sigure apropiate discuţiilor. Americanii au refuzat politicos afirmând că preferă să discute doar cu primarii(…)

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/patriarhul-daniel-vrea-sa-faca-jocurile-in-investitiile-strategice-1063489.html

 7. Dacă vă mai amintiți filmul Dansînd cu lupii era un personaj care se numea ZîmbeșteMult (Smiles A Lot) fiindcă atunci cînd era mic căzuse în cap or something. Iată că avem și noi unul.

 8. nu le-au dat americanii bani bisericii, atunci biserica s-a pozitionat contra….ce jeguri umane… aceeasi miscare ca la blocul turn de linga biserica catolica sf. iosif (parca) din bucuresti. le-au dat un etaj intreg, dar nu nu le-a fost de-ajuns…apoi au solicitat demolarea blocului turn….
  este de-a dreptul tragic comportamentul bisericii per ansamblu.
  se compromite, dar nu si in inima electoratului..

 9. @filadel,
  zimbetul borfasului ponta are si sens de sfidare!
  sfidare, sfidare, sfidare,
  putin imi pasa de voi, ce ginditi, cum ginditi,
  eu va sfidez pe toti cu zimbetul meu
  (asa gindeste licheaua, canalia de ponta)

 10. bunä,
  are zambetul asiaticului, dar comite crima.
  la Ponta este si mai räu, este o lichea construitä si pregätitä
  de cele mai perfide creeaturi, comunistii- precum ilici,bonbo,etc.

 11. auzi des la escroci, nu-i orcine, bäiat cu facultate……………..cu
  diplome cumpärate si doctorate plagiate, cu sigurantzä- mutra aluia
  spune, nu a luat pe drept nici o diplomä ……pungasii USL

 12. De obicei sunt moderat si gasesc un motive sa ma amuz/ sa nu raman incruntat.

  Acum, voi incerca doar sa imi ponderez vorbele si sa exprim cu franchete ceea ce simt.

  Cel care a revarsat laturile de azi este cu siguranta un suferind (titlul aberant-ilogic este un prim semn). N-am mai citit de mult atatea chestii abjecte la adresa Romaniei.

  Sper ca niciun alt om (retineti, nu neaparat roman) normal nu poate accepta ca Romania sa fie descrisa (si ilustrata) ca „un drogat lungit pe marginea drumului”, intr-o „balta de urină în care este impregnat” pe care „se depune praful iscat de trecători și se pișă cîinii comuntari” pe care altii, (intelegem alte tari, nu?) „îl înjură și-i trag cîte-un șpiț direct în figură”.

  E clar sarmane Filadel ce muzica iti pune in vibrare in aceste clipe neuronii. Nu pot decat sa iti doresc ca starea de acum sa iti fie pasagera.

  Cand depasesti nefericitul sevraj, reciteste-ti postarea si apoi pune-o in oglinda nu cu ce iti spun eu ci, de pilda, cu postarea de la 9:12

  Mie nu trebuie sa imi raspunzi. Nu ma supar nici daca imi stergi mesajul. Oricum, pe starea ta de acum nu pun niciun pret

  Un sfat pentru tine: Daca iei de curand un nou medicament, reciteste prospectul (si data de valabilitate).

  Un sfat pentru prietenii tai: Fiti aproape de el

  Iti doresc cu sinceritate insanatosire grabnica

  • He he chinezule! Adevărul deranjează. Cuvintele dor. Știu că ți-am fracturat pozele cu România dar scoate-ți nasul din ecran și mai umblă pe stradă, pe-afară. Peste jigniri să trecem.
   De obicei nu citesc comentariile tale. Astăzi ți-am răspuns fiindcă m-ai vizat.

   • Nu trebuie sa fii defensiv. Nu ma intereseaza acum vreo disputa. Mesajul meu se voia simplu.

    Daca nu poti face misto de ei intr-un mod mai elegant [care doare de obicei mai tare], mascareste-i cat/ cum vrei pe Ponta, PSD-ul, USL-ul etc. dar nu încerca să târăşti in jeg pestilenţial imaginea României.

    Efectul, dupa mine, oricum e altul. E ca şi cum ai voma de pe covertă contra … furtunii.

    Ceea ce sper ca, nici macar sa lasi impresia nu iti doresti.

    Sau ma insel eu … intr-atata?

    • N-am avut nici cea mai mică intenție să fac mișto. Regret dacă ai înțeles așa ceva.
     Eu nu mînjesc imaginea României, eu descriu, extrem de mîhnit, realitatea în care trăiește România, realitate în care a fost adusă de Ponta, PSD-ul, USL-ul, prin degradare continuă sub ambalajul frumos pictat de deasupra.
     De fapt pe tine te supără faptul că am rupt ambalajul, staniolul în care marmota Ponta tot învelește putreziciunea ca s-o ascundă.

     Hai că nu mai continui. Ce banc mai e ăla care necesită explicații?

    • Elegant????
     Este mistoul elegant???
     Zi”eruditule”
     Dupa care iti transmit informatia PE VIU
     Cine este si cu ce se maninca Rosia Montana mitomanul si altii mai mici de aceeasi substanta..

     Romania nu are nici o vina…
     Jegurile care o acopera si o domina o maculeaza….

  • Chinezule…
   M-am lamurit ..din clipa in care ai vrut sa induci ideea ca sunt rusofon am realizat ce jalnic esti..
   Ai incercat cu mine toate procedeele invatate la taica Ilici si motanul Felix…

   pentru ce ai afisat mai sus la adresa autorului iti ofer REALITATEA Presedintelui Traian Basescu

   Tine pentru tine si haita ta trandafirii mincinosi ai lui Ponta….linge blide mai departe..
   Sfatuieste-l pe Pontalone sa mearga si in Rusia..
   Poate il primeste portarul de la Kremlin……

   • Марк,

    Rusofon si rusofil nu au aceleasi inteles si conotatie. Sper ca nu te descumpanesc complet indemnandu-te sa renunti la complexele … rusofobe.

    Cred ca iti e la indemana sa gasesti, indemnele lui Biden de a face afaceri si cu rusii [si cu chinezii si …]. De a fi o punte catre ei.

    A mai facut-o anterior public si apasat un presedinte american, aflat in vizita la Bucuresti (OK … alte vremuri!). Rezultatul:

    – s-a schimbat presedintele
    – desi a facut prima vizita a sa peste hotare la Kremlin,
    – a dat ulterior foc tuturor puntilor utile la nivel de tara pe care o reprezenta insa,
    – a consolidat puntile pe care defilau PDL-isti de varf apropiati si consilieri proprii – Udrea si Stolojan la Alro, de ex)

    Altfel, da, cunosc si apreciez la adevarata valoare intreg footage-ul rezultat in urma intalnirii Obama- Basescu.

    Adica cele 3 … poze.

    • Chinezule
     iar ma dai pe spate cu desteptaciunea….
     M-ai determinat rusofon TU,prin adresare cu litere rusesti..ce inseamna ca stiu cunosc limba…sau iar o dai cotita???

     Chiar stiu limba…fusei cu niste treburi la Moskova,in alte vremi…

     Musca-ti limba inainte de a-ti da cu parerea…

    • Марк Уильямс,

     Esti inconsecvent si contradictoriu si derizoriu in aceeasi zi, pe aceeasi tema: referitoare la isasi persoana matale. Ce sa mai comentez. Intai ma acuzi:

     „ai vrut sa induci ideea ca sunt rusofon „

     apoi revii si … recunosti ca lucrul de care m-ai acuzat este adevarat:

     „Chiar stiu limba…fusei cu niste treburi la Moskova,in alte vremi…

     Cred ca mai am puţin (nu Putin) si aflu ca am avut dreptate si cand afirmam ca ai fost propagandist la caminu’ cultural.

     In alte vremi … desigur 😉

     hi hi hi

 13. purly-revenind (doar nu credeati ca rezist sevrajului)

  O lume sumbra.

  Prin ochii unora lumea pare neagra. Peste oras se lasa noapte necunoasterii ca o ceata apasatoare.
  Oamenii par a umbla cu capul plecat si cu mainile invelite intre ele. Frigul vine din inma nu din exterior.
  Cantecul perpetuei alarme de incendiu rasuna dar nu mai deranjeaza. Copii dorm pe ea ca pe muzica de harpa.
  Betivii par a fi singurii normali in sevrajul lor, singurii ce inteleg durerea si moarte si putregaiul.
  Basistii imbracati in culori aprinse danseaza in jurul focului facut din secere si ciocane pe care doar ei le vad. Asa inteleg ei a lupta. Din cand in cand unul arata cu degatul catre vre-un strain: „Comunistul!” si toti se napustesc asupra lui mancandu-l de viu.
  De sus de la balcon presedintele-i motiveaza cu vorbe de duh si strigate de lupta. Doar ei mai pot salva ceva!

  Restul oamenilor, cei normali la cap, se amuza. Viata merge inainte. Se munceste, se traieste, se continua. Lumea basistilor e invizibila celor normali. Basisitii sunt lasati sa danseze caci daca cineva ar incerca sa-i opreasca, acestia ar intelege ca e vorba de un atac rosu, ceea ce le-ar alimenta si mai mult delirul. Sunt tolerati…
  Oamenii zambesc, dar si compatimesc… a trai voit intr-un autoexil ce simuleaza dulerea doar pentru a compensa pentru un trecut las…asta e cu adevarat tragic.

  • Exact P.urly!
   De-aia ți-am scos comentariul de la moderare fiindcă este ilustrativ pentru temă. Nu există realitate, nu-i așa? Există numai imaginea pe care dorești s-o ai în minte.

  • Purly
   Ai revenit ,draga,cu picioarele pe pamint..
   Vi s-a cam fasait plimbarea stradala..
   Mie,sincer,imi pare rau….asa de mult vroiam sa cunosc deliciul meritocratiei
   ce mai..O stinga de stinga ..cum nu a mai existat vreodata…
   Doar in visele programatice ale invataceilor vostri..si in cultura lui Friederich Ebert…

   • purly-revenind (doar nu credeati ca rezist sevrajului)

    io-s pro exploatari…daca te referi la aia

    • Seara buna tuturor!
     Purly,
     Esti ,,pro exploatri,,?
     Exploatrea cui, Purly? A omului de catre om sau a resurselor minerale.
     M-ai facut confuz?!
     Chestia cu basisti si usl-isti ma irita enorm.Chestia aceasta este o mare tampenie care va fost bagata in devla de mentorii vostri pentru a ne dezbina si ne tine ocupati.Asa isi acopera ei tampeniile pe care le fac.
     Eu nu am pus si nu voi pune botul la o asemenea tampenie.
     Vad ca voi traiti in lumea voastra si vedeti un viitor cu lapte si miere . Eu,prostul si idiotul,sunt orb sau tampit de vad viitorul din rau in spre mai rau?
     Fa-ma sa inteleg democratia asta asa cum o definiti voi originara ,originala sau cum dracu ii spuneti ca tare de cap mai sunt!
     Ori sunt eu conul Leonida ?!
     Doamne cat de actual a ramas Caragiale!

  • @purly. Eu SUNT basist. Ma insulti (in mintea ta a fi basist este o insulta)? cum iti permiti? cum crezi ca nu voi reactiona ?
   PS. acet blog este rezervat celor ce nu insulta (macar intre ei). Ce cauti aici?

   • eu descriu…
    insulta tine de interpretare…
    eu nu judec…

   • cred in dreptul fircaruia de a fi ce doreste, ii e dat…
    totul trece prin prisma mintii mele si e interpretat si cernut de mine.
    nu pot sa fiu nici altul nici nimeni.
    sa tac ca sa nu spun ce cred imi aminteste de altceva si eu nu am asta in sange.

 14. ZGURA USLINOASÄ’, iar murdäreste blogul.un gunoi

 15. nu face pe desteptul chinezule, rämai un maidanez.

 16. siktir!!!!!!!!!!! gunoaie uslinoase

  • Theo
   Mi-a placut atit de tare „siktirul” tau ca l-am lansat si eu,exact acolo unde se cuvenea,unde se merita,la o ‘gratioasa” zeita daca,profund antiamericana,asadar si impotriva mea(am cetatenie dubla)……si …sa stii..grozav m-am racorit…hahahahahaha Thx.

   De cite ori afisezi cuvintul miraculos ,ma bucur impreuna cu tine…

 17. presuri ordinare, nu vä säturatzi sä lucratzi pt. securistii mafiotzi?

 18. FELICITÄRI SORINA MATEI !
  o analizä formidabilä intre vizita Presedintelui Bäsescu in state,
  si falfaiala plagiatorului Ponta.Ponta rämane o lichea ce face figuratzie bolsevicä. un cabotin de butaforie.

 19. Pechinezu’ ai intrat in servaj cu singurul neuron ????… 😆 😆

  La creierul tau mic de cațel de companie, iți imaginezi ca Pontalone reprezintă România? ….nu reprezintă decât gasca de penali si hoti acum la putere …..putere care au câștigat-o cu bipezi ca tine cu un singur neuron ….din fericire sunt doar vremelnic puși acolo

  • nightmare,

   Cand/ daca te trezesti din … ce te bantuie, reciteste si vezi ca se jigneste abject, in vorbe si imagine, Romania, nu Ponta

   România sub Ponta este un drogat lungit pe marginea drumului.

   Peste el se depune praful iscat de trecători și se pișă cîinii comuntari. Din cînd în cînd cineva se împiedică și-l dă mai la o parte din drum, tot mai aproape de ghena de gunoi, ținîndu-se de nas.

   Unii, bine intenționați, sună la urgențe și încearcă să-l ridice din balta de urină în care este impregnat. Alții îl înjură și-i trag cîte-un șpiț direct în figură.

   Nici macar tie nu iti sta bine sa faci pe niznaiu’ doar ca sa fii lingusitor pe langa cei cu maturoiul locului in mana.

   Oricine o poate da in bara. Recunoaste si nu-i taie nimeni capul.

   Însă, când o ţii … langa, e altceva

   • Confuzie. Intre patriotism si nationalism.
    Tu manifesti un nationalism idiot demn de Romania Mare.

    Orice om intreg la minte isi evalueaza calitatea lui/familiei/neamului in raport cu respectarea unor valori/principii acceptate la macronivel si eventual cu obtinerea unor performante in raport cu alte multimi similare in marea competitie a lumii.

    Sa evaluezi ca poporul e sublim doar pentru ca tu faci parte din el e o gogomanie, materializarea unui nationalism primitiv, semn de prostie crasa provocata de incapacitatea de a vedea realitatea si duce inexorabil la agravarea situatiei sau in cel mai fericit caz la stagnare, la perpetuarea mizeriei din momentul observatiei.
    Adica exact starea letargica despre care vorbeste Fil.

    Un patriot adevarat nu refuza realitatea pentru ca nu-i convine.
    Dimpotriva.
    O recunoaste si o expune. Un prim pas absolut necesar spre a fi corectata.

    • nici macar viq. Nu e nationalism e xenofobie amestecata cu sovinism (demna de Imperiul de mijloc).
     Dar, ce te mira? Sub Ceasca in „numele ROmaniei” erau vehiculate aceleasi osanale.

    • Cinic,
     Am incercat sa fiu mai impaciuitor.
     Da, parca e crainic la „Telejurnal”

    • habar n-am ce „fumati”.

     va fura si va ineaca vorbele personale si cred cu nu mai puteti gandi limpede nici cateva secunde.

     va certati, nu cu mine ci cu propriile voastre plasmuiri din propriile voastre cosmaruri.

     am zis sau sugerat eu ca „poporul e sublim”? sigur, nu!

     daca nu, atunci nu este „gogomanie, … semn de prostie crasa provocata de incapacitatea de a vedea realitatea” faptul ca imi reprosezi asta?

     zici ca un „patriot adevarat nu refuza realitatea pentru ca nu-i convine”, chestie cu care sunt de acord.

     asta nu are insa nimic de-a face cu proferarea sau acceptarea dejectiilor deversate fara discernamant la adresa intregii tari sau popor.

     efuziunile scatologice nu vor fi niciodata patriotism. insa intotdeauna manjesc in primul rand pe cei ce le promoveaza.

     lumea normala, ia atitudine sau le ignora scarbita

    • Draga Viq
     Au invadat chinezii copacul…Iata ca sunt impotriva ta 11
     Si pro chinezu amuzat 11

     La cita chinezime exista ne putem astepta sa ramanem fara frunze…
     Poluator mai mare nu exista….

     Sper ca iti dai seama care este situatia de fapt….UN ATAC

     Sper sa pui capat invaziei..

   • @china. A fi „naiv” in ale istoriei da cumva galoane in plus? Cum era categorisita Germania sub Hitler sau Japonia sub Todzio sau Italia sub Mussolini?
    Iar istericale nationaliste poate mai potrivite la Shanghai ” a d’autres”.

   • Chinezule
    Imaginea este perfecta..este hida..dar reala..nu o mai tine,tu,langa cu virgina,fecioara ,biata Romanie..

    Si,parerea mea este ca nimic nu poate fi mai distrugator decit ajungerea la Putere,prin fals si minciuna,Ce degradare mai mare vrei??

    Ce tara demna este aceea care este condusa de plagiatori,pucisti,puscariabili…oameni fara scrupule si moralitate??????
    Nu ti-a sarit mustarul cind PRESEDINTELE acestei tari este terfelit in fel si chip de latrine ,si chiar de musiu Ponta???
    De fapt,si tu ai tehnica terfelirii..
    Romania este sub jug..cu capul plecat si ochii plinsi…
    Dar nu de la pamflete….nu.
    De la o alianta imorala de partide si de interese obscure…de la o LOVITURA DE STAT cunoscuta de toate statele lumii…

    De la paduchii si plosnitele care i-au supt vlaga…
    Chinezule,chinezule ,acuzatia asta pompoasa,penibila sugereaza o alta
    (a cita oara??) metoda de intoxicare ( a cui cutie de rezonanta esti??)

    • Марк,

     Eu am primit o deja explicatie suficient (intre doi barbati) de satisfacatoare de la Filadel.

     Nu vreau sa continui discutia pe tema asta cu tine. Uite, pana la proba contrarie te cred ca nu esti rusofil.

     Poate incetezi la randu-ti sa te comporti ca un românofob. Nu vei fi mai interesant daca iti pute Romania in ansamblu.

     Rezuma-te si tu la uselisti, pesedisti, chinezi amuzati … si ce te mai framanta.

     Macar pentru faptul ca, altfel, ajungi sa te jignesti singur

     hi hi hi

   • Hai,c-am căzut pe spate cu grija si patriotismul tau de mahala fata de România

    Orezare sunt de acord cu ce scrie Filadel ….România sub Pontalone a ajuns de rasu’ lumii cu pacaliciul asta de 2 bani si Parlamentul de hoti si penali ….am ajuns mai rău ca si africanii …..toată lumea ne ia in derîdere si la misto cu papagalii uslamisti votati de prostii României

    In tara asta prefacuta
    Cacatii scriu în loc sa puta.
    Iar scriitori-adevaraţi
    Sunt dati afara de cacati…

 20. Dragnea este disperat, dupä proces si calcule, marea infamie USL,
  nu a fost votatä nici de 4 milioane, calcul este simplu, tot
  acest guvern si parlament, este prin hotzie la putere.

 21. Draga Theo

  Ce disperat o fi javreta de Ghisa..

  Nu mai are sunete pentru 7,5 milioane de romani prezenti la referendumul de suspendare…

  lui si celor care au servit gogoasa lui Dragnea le ofer asta:

 22. ..un comment semnat Oriana mi-a atras atentia :

  da, m-am enervat! …ma inflamez cand vad ipocrizia oamenilor
  brusc a devenit foarte eco, il doare apa, nu si aerul )))))))))))))) se plimba pe la meciuri si curse fara sa se intrebe cat si ce scuipa avionul in atmosfera …se deplaseaza cu 240 km/h pe autostrazi fara sa stie (oare?) ca la aceasta viteza, o masina de calibrulul mare consuma 16, 17, 18 l combustibil, si arunca in aer, cu toate filtrele performante, gaze otravitoare

  explodez!!! nu-i doare curu’ de apele poluate, pline de gunoaie si peturi, nici de muntii defrisati…
  sunt curioasa unde isi spala masina? in curte, in fata casei, in spalatoriile jalnice fara filtre si scurgeri speciale, de unde jegul si uleiul de la motoare se scurge direct in apa freatica???
  pai, ia sa faci asta in germania, sa vezi cum ti-o iei!!!
  prin recas trece un canal cu apa, in urma cu 30 ani arata ca un paraias cu apa clara, cristalina, sa-l vezi acum…plin cu dejectii, vara este imposibil sa tii geamurile deschise ptr ca pute ca in iad

  noaptea trecuta am urmarit pe pro tv o emisiune despre sturionii din delta …mi s-a zbarlit parul in cap, mi-a venit sa-mi arunc tv ul in gradina
  aproape au decimat aceasta specie…pe vremea lui ceasca Romania exporta 1000 t anul de caviar, azi se mai exporta 400 t.
  au luat milioane de euro de la EU, chipurile ptr protejare, repopulare si ferme, crescatorii , iar ei si-au tras hoteluri si pensiuni
  exista o adevarata retea mafiota in delta dunarii, de la braconieri pana la politicieni, nimeni nu are vreun interes sa impiedice prohibitia
  implicat pana in gat este unul Bittner, daca am inteles bine, prieten la catarama cu nastase, asta a concesionat suprafete imense din delta

 23. de disperare Ghise a muscat dintr-un rahat cu pietre, acum
  este stirb si istericä, cu dintzi era tot la fel.dar si CÄCÄRÄU
  ESTE LA FEL DE LIBIDINOS.cäcäräu; ESTE ASA PARANOIA
  CÄ ACUM ;bagä mana pe gurä, se apucä de coadä si se intoarce pe dos.
  vai si amar de Romania, cu o paiatzä präfuitä si scofalcitä si o curciturä de carlan cu maidanez-PONTA

 24. Mark,
  Ghise este mai mult Gheise, este o curvä securistä.

 25. ce tampenie, am citit si in Capital I IN ALTE ZIARE
  „dezastru in Germania”, minciuni, minciuni, minciuni
  fac asta , numai sä acopere paranoia guvernantzilori Romani.

 26. ‘Neata !

  Dragut ! 😀 😀
  Si interesant.

  Fil afirma ca o masa de tembeli refuza sa se dezmeticeasca dintr-un vis indus, preferand iluzia in locul realitatii neplacute degradate tocmai de cantonarea lor idioata in afara lumii.
  „România sub Ponta este un drogat lungit pe marginea drumului…”

  am fost tentat sa zic ca ” a fost”, atunci in decembre cand a ales o gloata de hoti cu dosare penale sa-i conduca destinele. Pentru ca neplacuta realitate asta e. Natiunea si-a ales drept reprezentanti toate scursorile ce s-au putut baga-n fata sa fie vazute, toti pestii si dealerii de praf in ochi suficient de tupeisti ca sa minta senin cu flagrantu-n mana.
  Dar „a fost” nu e tocmai corect.
  „Este” !
  Asa arata sondajele.

  Dintre cetitori unii au considerat aprecierea corecta, altii au sarit ca arsi. „Ba pe-a ma-tii !”
  Interesant !!!
  Cei ce au aprobat probabil sunt de aceeasi parere cu autorul. Vad ca alesii reprezinta virtual intreaga natiune, iar pe real – scursura morala a societatii. Dat fiind faptul ca alegerile au fost libere si democratice,cele doua multimi coincid. E un rationament perfect logic si simplu.
  Singura explicatie posibila pentru care intreaga natiune NU ar fi atat de decazuta pe scara moralitatii este cecitatea in masa, incapacitatea de a vedea realitatea. Iar ca sa ii mai dam si alte circumstante atenuante, gandim ca nu poporul e atat de prost cum reiese din situatia actuala cat sunt de diabolici dealerii ce-i furnizeaza drogul de care l-au facut dependent.

  Right !

  Si apar si alti cetitori perfect ofuscati cu neaosa replica „Ba pe-a ma-tii !”

  Ezist-o esplicatie !!! 😉 😀 😀 😀
  Pe care n-o spui !

  • viq. Legenda spune ca in procesul Caritas unul dintre inculpati a exclamat: „Prosti sa fie, ca escroci se gasesc”.
   Imi marturisesc dilema: in ce categorie intra alde china/purly etc?

 27. MÄ DUC SÄ FAC DULCEATZÄ DE GUTUI, sigur existä si aici,
  dar eu fac cum imi place , cu bucätzele,nu-mi plac geeleurile.
  ne vedem mai tarziu.

 28. sä nu uitatzi de cine sunt fäcute sondajele de intoxicare;2 firme,
  Dancu si „Tembelin” ala ;care este acum la comunicare pt. el:
  NU CREDETZI TOTZI BORFASII:

 29. Viq,
  eu au logica porcului bolnav.

 30. Salutare tuturor
  Pe fuga
  CCR a amanat sesizarea Piratului pana in 14 noiembrie.

  • salut. Asta inseamna ca urmatorul presedinte va avea prerogativele de azi. Si uite asa incepe dihonia in USL. Cu urechile ciulite se aude mai bine tocila care ascute URGENT pumnalele si cresc achizitiile de armuri pe sub camasa contra injunghierii pe la spate.
   Interesante vor fi pozitionarile latrinelor de azi incolo…..
   Ca sa previn comentarii „originalo/maskirovate” textul scremut de comisia kkrau nu a fost trimis inca la Comisia de la Venetia spre opinionare.

   • Da si inca 2 mandate. Vezi tu o revizuire a Constitutiei facuta de gasca lui KKrau sa fie votata cu un prag de 50%?.
    Pe de alta parte cu toate plecaciunile facute de Tonta in USA, americanii nu i-au dat inca Ok-ul pentru a candida.

 31. Minciuna are picioare scurte..

  Ei bine,plimbareala stradala initiala si-a atins scopul…muzici,tanz,jandarmi adormiti,negociatori..circul strazii …..a fost scenariul regizat de strategii PSD…

  A insemnat covorul rosu pe care a pasit Pontalone la Casa Alba…
  I-a definit FORTA ,DIRZENIA cu care el este pro investitii americane…
  Altfel nu pupa el vizita oficiala.. Cred ca generalul Clarck,impreuna cu Soros
  l-a ajutat prin ONG-urile sorosiste..
  Asta ar fi explicatia ecologista pasnica,dulce ca mierea..de parca CIANURA aia invocata ca otraveste mediul nu ar fi intr-atat de periculoasa pe cit se striga…
  daca ar fi fost REALA,revoltatii nu s-ar fi miscat de la GUVERN cerindu-i lui Ponta demisia…
  Nu pentru ca a semnat PRO,ci pentru ca a INSELAT electoratul…si a bulversat o tara intreaga afirmind contrariul provocind caderea guvernului Ungureanu..

  MINCIUNA guverneaza Romania,misca mii de tineri pentru a o servi…
  RUSINE SA VA FIE!

  • are picioare scurte numai pentru cine e capabil sa o identifice. Adulatorii o vor primi mereu drept iluminarea venita de la „conashul Ponta”.

 32. Off.
  Dupa refuzul lui Blaga la propunerea piratului de unire a dreptei inainte de europarlamentare, a venit lovitura de picior cazuta la imaginea de fum a lui Predoiu. Probabil piratul n-ar fi lovit daca nu ar fi stiut planurile lui Blaga.
  Si iata ca Blaga confirma.

  „Preşedintele PDL tatonează terenul la PNL, pentru o susţinere în turul doi al alegerilor prezidenţiale de anul viitor, au dezvăluit pentru EVZ surse din mediul politic.
  Vasile Blaga conduce PDL tot mai departe de Traian Băsescu.

  Democrat-liberalii preferă să poarte discuţii în perspectiva alegerilor prezidenţiale cu liberalii lui Crin Antonescu şi nu cu celelalte formaţiuni de dreapta, au declarat surse parlamentare pentru EVZ. Discuţiile vizează susţinerea, în turul doi, a celui mai bine plasat dintre candidaţii celor două partide în cursa pentru Cotroceni şi constituirea unei majorităţi guvernamentale PDL-PNL….”

  • Lazaroiu, pe fb, acum 2 zile:

   „Blaga se intreaba ipocrit intr un interviu: „daca dreapta nu se uneste in jurul meu, atunici in jurul cui? Al lui Tomac?

   Pai sa vedem. Tomac a castigat colegiul in care a candidat fluerand cu peste 50%. Blaga a intrat cu emotii in Parlament din mila computerului. Adica, pentru cei care nu sunt familiarizati cu sistemul de distribuire a mandatelor: intai au intrat parlamentarii USL, pe urma cei ai PPDD, pe urma cei ai PDL si, la sfarsit, Blaga.”
   Si
   „Am uitat sa adaug ca acelasi Blaga, care il dispretuieste pe Tomac, cel mai performant candidat al PDL, facea azi plecaciuni in fata lui Tariceanu, cel care i-a dat afara pe pedelisti de la guvernare in 2007. E drept ca si Tariceanu a intrat in Parlament in 2008 tot din mila computerului. Deh, ca fratii…”

 33. Wow
  Am avut dreptate??
  SE INTERZIC MITINGURILE SI MANIFESTARILE NEAUTORIZATE..
  Dragi”tineri frumosi si inteligenti ai patriei”
  Piesa de teatru s-a incheiat!

  Primul ministru nu mai are nevoie de voi!
  O fost la Casa Alba!

 34. Se vede ca are consilier un general..un strateg….regia a fost tipica punct cu punct..
  Biserica???
  Se stie ca este antiamericana,anti europeana si pro PSD….

  • Cred ca acorzi prea mare credit generalului chiar daca e american.
   Eu as fi mai atent la acest paragraf „Ceea ce se întâmplă în Bucureşti şi în multe alte oraşe ale ţării m-a făcut să adopt o poziţie neutră faţă de proiect, dar am obligaţia să dau o informaţie corectă şi, în timp ce sunt de acord cu dreptul acestor oameni de a se manifesta, cum sunt de acord şi cu cei de la Roşia Montană, am un comentariu: aici este un protest curat, acolo este unul fabricat, chiar dacă pe fond au dreptate, oamenii vor locuri de muncă“, a declarat preşedintele Băsescu, într-o emisiune difuzată de Pro TV.

   • Ion
    No comment

    Progresistii lui George Soros conduc Romania
    by Cristian Calin
    Nimic din tot ce se intampla pe scena politica din Romania nu este intamplator.
    In cele ce urmeaza doresc sa va aduc la cunostinta cum am ajuns la concluzia ca progresistii din Romania si nu numai, au un plan bine pus la punct, un plan care nu are absolut nici o legatura cu agenda omului de rand(asta ca sa folosesc o expresie des intalnita in vocabularul politicienilor populisti).
    Pasul 1: Progresistii Claudiu Craciun si Cristian Parvulescu isi fac aparitia. Demonstratiile care au avut loc in aceasta iarna in piata Universitatii din Bucuresti, au fost conduse din strada de catre Claudiu Craciun. Cine este Claudiu Craciun?? Profesor la SNSPA, domnul progresist Craciun are legaturi stranse cu fundatia lui George Soros, Open Society Institute (www.policy.hu/document/200808/craciun_f2j.pdf&letoltes=1 )
    Claudiu Craciun are stranse legaturi cu un alt progresist si mare sustinator al lui George Soros in Romania; este vorba despre Remus Cernea. Cine este Remus Cernea??? Presedintele miscarii verzilor, ajuns intre timp consilierul primului ministru Victor Ponta. Vedeti cum progresistii se aduna in jurul lui Victor Ponta????
    In luna februarie am scris urmatorul lucru despre Claudiu Craciun si Cristian Parvulescu :” Am numeroase motive care ma fac sa nu am incredere in Claudiu Craciun. La o cautare mai atenta, am aflat ca tanarul din Piata Universitatii este un sustinator al ideilor promovate de Open Society(fundatie a lui George Soros). Mai mult,Claudiu Craciun, a declarat in emisiunea lui Gadea ca “se afla din intamplare la Bruxelles”, numai ca in emisiunea lui Victor Ciutacu, acelasi Claudiu Craciun a declarat “am fost invitat in Parlamentul European de domnul Cristian Parvulescu “. Pentru cine nu stie, Cristian Parvulescu este presedintele Asociatiei Pro-Democratia. Daca mergem pe siteul oficial al Asociatiei Pro Democratia o sa vedem ca printre finantatorii aceste asociatii se regaseste si Open Society Institute Budapest. Cum se face ca de cate ori incercam sa aflam ceva de Claudiu Craciun descoperim ca acesta este in stransa legatura cu Open Society Institute si George Soros? Claudiu Craciun e marioneta lui spooky dude George Soros. Atat si nimic mai mult. O simpla marioneta.”
    Pasul 2: Numirea in fruntea Romaniei a progresistului Victor Ponta.
    Nu credeti ca Victor Ponta este progresist???? Iata ce scrie publicatia Huffingtonpost, citata de presstituatele de la antena 3, despre cel mai tanar progresist din europa de est : “…succesul lui Ponta pare să fi supărat vechea gardă şi preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu. Noul prim-ministru se află acum implicat într-o serie de controverse politice, care par destinate să deturneze programul său de reformă şi să submineze popularitatea sa. Tânărul PROGRESIST se confruntă cu cele mai dificile provocări de până acum.”

    http://www.huffingtonpost.com/matt-browne/ponta-romania_b_1621033.html

    De la cine primeste bani Huffingtonpost???? Ati ghicit: de la George Soros.
    Pasul 3: Numirea lui Wesley Clark in functia de consilier personal al primului ministru Victor Ponta. Cine este Wesley Clark???? Hmmm….cred ca banuiti. Un progresist manipulat de GEORGE SOROS. Wesley Clark – care a fost implicat si in masacrul de la Waco si in bombardarea Iugoslaviei – apare in board-ul BNK Petroleum, companie manipulata de George Soros. Domnul Clark a primit si ceva banuti de buzunar de la George Soros, mai exact $75.000.
    Considerati ca numirea lui Wesley Clarck este o intamplare????? Va rog sa vizionati videoclipul si o sa aveti o mica surpriza la minutul 1:55 . ATENTIE: emisiunea respectiva a avut loc in 2007. http://youtu.be/ymqLlNCu7GU
    Pasul 4: “Victor Ponta protejează democraţia, nu o subminează” citeaza PRESSTITUATELE de la antena 3 din Center for American Progreess . http://www.americanprogress.org/issues/2012/07/romanian_primeminister.html
    De cine este finantat “Center for American Progreess”. Conform siteului Wikipedia aflam ca ” Soros gave $3 million to the Center for American Progress”.
    Acestia sunt pasii care ma fac sa cred ca nimic din tot ce se intampla pe scena politica din Romania nu este intamplator.
    Dar mai sunt cateva lucruri de subliniat.
    Ati auzit de Van Jones??? Daca nu, atunci e timpul sa cautati pe google/youtube, cine este Van Jones.
    Pentru ca nu vreau sa va rapesc timpul, va spun pe scurt ca Van Jones este senior fellow la Center for american progress. (http://www.americanprogress.org/experts/JonesVan.html/ ) si un foarte bun prieten cu Wesley Clark si George Soros. Care este legatura? In 2010 am vazut urmatorul filmulet si trebuie sa va spun ca nu ma gandeam ca respectivii vor ajunge sa aplice “Top Down, Bottom Up Movement” Romania . Iata ce spunea Glenn Beck despre Van Jones (http://youtu.be/cCThLQeeMWA ) .
    Va adresez rugamintea sa google George Soros, Van Jones si miscarea progresista, pentru a afla cu exactitate ce se va intampla practic cu Romania.
    Concluzia mea este urmatoarea : daca nu se vor trezii la timp, in cel mai scurt timp romanii vor deveni sclavii progresistilor.

    P.S. http://open.salon.com/blog/gregory_h_bontrager_1/2011/05/11/no_friend_to_america

    http://www.cristiancalin.ro/progresistii-lui-george-soros-conduc-romania/ (iulie 2013–??)

 35. VVP s-a confesat la Biden cum că el a fost forţat de Băsescu să fie anti-american, anti-Roşia Montana, anti-Chevron, pentru că Băsescu fiind pro, el este obligat de procentele sale să fie contra. Deci – Băsescu e de vină!

 36. Ponta s-a dus oficial să negocieze. Problema lui este că nu-i nici măcar pe-aproape de poziția din care ar putea negocia ceva. Neoficial s-a dus să se milogească.

  De ce să se milogească?

  Fiindcă fondul de pensii se apropie de final cu pași repezi iar starea economiei pusă pe șine de Boc și care a mers pînă acum în virtutea inerției începe să meargă de-acum pe ce poate fiindcă Ponta i-a furat șinele, le-a topit și-a băut toți banii. The winter is coming.

 37. INTERVIURILE 2+1. Teodor Baconschi: „Îndepărtarea lui Blaga de Băsescu e veche. De asta e iubit de USL”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/interviu-teodor-baconschi-indepartarea-lui-blaga-de-basescu-e-veche-de-asta-e-iubit-de-1063458-1.html

 38. Si tot pe fb, Daniel Funeriu:

  „Unul dintre motivele pentru care mi-am dat demisia din PDL a fost o frază, repetată obsesiv în PDL, și pe care o auzeam foarte des: „mai bine cu proștii noștri decât cu deștepții lor”. Răspundeam invariabil cu „mai bine cu deștepții noștri decât cu oricare de-ai lor”. Cred că ăsta a fost văzut ca motiv de neintegrare Da, sunt mulți oameni de valoare în PDL, pe care-i apreciez mult. Dar în PDL nu funcționează mecanisme care să-i ducă pe acești oameni în față. De aceea, chiar dacă se observă cu ochiul liber o escaladare (inutilă) a discursului din partea PDL, nu voi fi parte la această escaladare.

  Mai mult, PDL și mulți alții, par să nu înțeleagă ceva fundamental: e nevoie de o uniune a oamenilor de dreapta, nu a liderilor „de dreapta”. Liderii de dreapta s-au unit odată în ARD, cu rezultatele care s-au văzut. De aceea e nevoie ca liderii actuali să fie generoși cu oamenii de dreapta, nu ahtiați după posturi de șefi și locuri pe liste. De acest tip de lideri oamenii de dreapta se pot lipsi. Ahtiații și pseudo-liderii, în schimb, nu se pot lipsi de oamenii de dreapta. Get it dudes?

  Modul în care FC și PMP înțeleg să se apropie e un test al generozității față de cei care zi de zi cred în noi, nu un test al capacității de negociere. Cred că testul va fi trecut cu bine, iar dacă se face bine, sky is the limit.”

  • Oamenii de dreapta au treaba, nu au timp de adunari si povesti. Lucrurile nu au cum sa porneasca asa, se unesc oamenii de dreapta si gata, se face si partidul. Ar fi frumos sa fie asa. Ce s-ar putea face insa ar fi selectia pe alte criterii a liderilor. As vrea sa vad un intreprinzator, un om de afaceri cu o biografie credibila, cineva care a pornit de jos si si-a construit afacerea cinstit, fara contracte dubioase cu statul, fara excrocherii, cineva care are ceva de spus despre cum ar trebui sa fie un partid de dreapta, despre ce inseamna valori si principii de dreapta, despre cum ar trebui sa arate o economie competitiva si despre cum vede viitorul Romaniei. Un om cu experienta, cu vointa si cu viziune. Asa ceva ar trebui sa caute partidele de dreapta in toate orasele, comunele si satele Romaniei. Un lider capabil sa atraga de partea lui oamenii de dreapta de care vorbeste Daniel Funeriu. Cineva care sa aiba generozitatea de a-si asuma o asemenea misiune, nu pentru functii si capatuiala, ci pentru ca cineva trebuie sa o faca.

   P.S. Nu am idee cine ar putea fi acela, insa mi-ar place sa stiu ca exista. 🙂

 39. Articol in New York Times, ieri (preluat de RL)

  Rusia încearcă să forţeze fostele state exsovietice să devină membre ale uniunii vamale Rusia-Kazakhstan-Belarus. În caz contrar riscă sancţiuni economice. Informaţia este detaliată de cotidianul american New York Times, care publică, în ediţia eletronică de ieri, un articol care arată ce arme utilizează Rusia pentru a-şi întâri poziţia pe plan european.

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/new-york-times-rusia-pune-tunurile-pe-vecini-315970.html

 40. Aceasta este Romania reala
  ”Protest inedit la poarta DIICOT Buzău, organizat de angajaţii unor turci cercetaţi pentru evaziune fiscală” Acţiunea a fost organizată de un număr de 30 de angajaţi ai unei brutării din oraş, supăraţi că din cauza anchetei DIICOT asupra patronilor turci, au rămas fără loc de muncă şi salarii. Săptămâna trecută, şase afacerişti cu cetăţenie turcă s-au ales cu dosare penale pentru o evaziune de 18 milioane de euro.
  Printre protestatari s-au aflat de la brutari, şoferi, vânzătoare până la morari sau muncitori necalificaţi. Au intrat în curtea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău pentru a-i cere explicaţii procurorului care i-a arestat pe patronii lor. sursa http://adevarul.ro/locale/buzau/buzau-diicot-turci-1_5267da0ec7b855ff566fbc96/index.html

 41. Discutam acum citeva zile despre miscarile de pe partea dreapta a politicului.
  Este interesant ce scrie Dl.Aligica referitor la posibilele scenarii:

  „”””Vreau, nu vreau sunt informat de prietenii din tara ce mai au acces la discutii si speculatii de linia a doua, despre tot felul de manevre si strategii. Deunazi am auzit de la un amic a carui capacitate de analist politic si al carui caracter le respect profund, un scenariu cu privire la preluarea PDL de catre aripa Basescu-Udrea &co de o ingeniozitate remarcabila. Habar nu am daca e imaginatia amicului meu (pe care il cred capabil sa inventeze asa ceva) sau e real, dar ideea pivotala e oricum ingenioasa:

  La europene o parte din structurile PDL lucreaza in teritoriu pentru o constructie politica din afara (probabil PMP). Astfel voturile sunt drenate prin chiar mecanismele electorale de partid catre candidatul/lista extern/a. Scorul mic obtinut (naturalmente prin cerititudine artimetica) de PDL duce la congres si decapitarea actualei conduceri. Noua conducere jonctioneaza cu entitatea exterioara. Familia reintregita.

  O fi sau nu asa, nu stiu. Dar vad ca circula varianta. Acum dintr-o alta sursa. Am zis s-o impartasesc aici intre prieteni ca mi s-a parut de o ingeniozitate diabolica in eleganta si eficienta ei strategica. Chiar si numai ca speculatie si e ceva interesant.””””

 42. Cind discutati despre vizita lui Ponta in SUA trebue sa tineti cont ca americanii nu joaca nici o data la un singur capat.
  Probabil ca dupa atente analize s a ajuns la concluzia ca unul dintre posibilii viitori presedinti este Ponta.
  In conditiile astea americanii au inceput tatonarea si de ce nu „”fidelizarea”” respectivului ipochimen.

 43. Buna seara tuturor! 😥

  @ Fila,

  este trista postarea ta. Este trista pentru ca relecta tristetea realitatii in care traim. Am dat un like pe „Excellent”.
  Romania se discrediteaza lasand un plagiator socialist sa o reprezinte.
  Oricum in America este cunoscut limbajul dublu al acestui personaj amoral cu fata de mongoloid; domnul Neagu Djuvara este si mai aspru cu privire la Victor Ponta – asculta interviul incepand cu minutul 6,16

  Unii se intreaba ” oare cat il mai suportam?!” Raspunsul este limpede: 41% simpatie pentru Victor Ponta in sondaje de opinie . Exasperant!

 44. „Preşedintele Traian Băsescu sesizează Curtea Constituţională cu privire la neconstituţionalitatea Legii privind aprobarea Memorandumului de înţelegere încheiat între statul român şi The Rompetrol Group NV semnat la Bucureşti la 15 februarie 2013. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a trimis miercuri preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii respective.”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-trimite-ccr-o-sesizare-referitoare-la-legea-privind-aprobarea-memorandumului-inche-1063636.html

 45. De la Filadel consider am primit (14:17) toate explicatiile suficiente pentru a-i intelege demersul pe care l-am sanctionat mai vehement.

  Prin urmare, NU mai vreau sa raspund altora (in special celor cu instinctul gudurarii) pe tema asta.

  -=/><\=-

  Daca vreti, abordez o alta tema din "materialul"de azi

  „INSIST ca este mult mai eficient sa luam banii proveniti din activitati penale si sa oprim acesti bani murdari sa circule liber decat sa trimitem la inchisoare 3-4-5 persoane daca nu luam banii care produc in continuare crima organizata.”

  Iata o pledoarie, din discursul Monicai Macovei (1’46”), postat in cap de pagina si numai bun pentru salvarea mafiotilor. Gen: „M-a prins, e nasol rau de tot. Trebuie sa dau inapoi banii ca sa scap de parnaie”

  Sustine involuntar primul subtitlu “CORUPȚIA OMOARĂ REGULILE ȘI CREEAZĂ O ALTĂ REALITATE” care la randu-i poate fi tradus in noua paradigma astfel:

  Mafioti din toata lumea (sau macar UE), uniti-va!

  Fara niciun … stress

  hi hi hi

  • chinezu’,

   nu esti amuzant neam, cum ai deschis ciocu’ ti-a scăpat o porumbea – aia cu traducerea a ceea ce a gândit MM când a spus vorbele ălea.
   Păi, vrabia mălai visează și tu o coafezi cum ți-ai dori mătaluță a fire.
   Visează, visează că e pe gratis 🙂

  • profesore (vad ca dai lectii nesolicitate tuturor), ce-ar fi sa citesti RICO Act in USA?
   dupa care putem discuta CU argumente. Magariile antiMacovei tine-le pt. A3.

 46. Accesati potenta chinezului in materie de blogspot
  http://chinezu-amuzat.blogspot.ro/
  Infiintat din 2010
  Membri 1
  Comentarii:IOC

  Caraghiosul asta isi permite sa [polueze un blog..nefiind in stare sa isi administreze la timpul prezent propriul sau blog….
  Neputinta se manifesta sub varii manifestari….
  Promit sa vin si cu alte amanunte…prea miroase a sconcs pe aici

 47. „Valoarea mitei promisă unui membru al consiliului de supraveghere al Hidroelectrica pentru a vota acordarea unui contract de vânzare de energie era de 1,4 milioane de euro”

  „Ioan Mihăilă, consilier al ministrului delegat pentru Energie [Ctin Nita] şi membru în Consiliul de Supraveghere al S.C. Hidroelectrica SA, precum şi Eugen Brădean, director de trading la Hidroelectrica S.A. şi membru al Directoratului aceste societăţi au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie pentru dare de mită şi complicitatea la această faptă.”

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/director-hidroelectrica-si-un-consilier-al-ministrului-pentru-energie-retinuti-pentru-coruptie-316004.html

  • CNiță este ăla care-a introdus impozitul forfetar în guvernarea Boc-Ponta din 2009 ceea ce a dus la îngroparea a mii de firme mici și mijlocii. Există video pe yutub da nu pot acu să caut. Prostu se mai și lăuda cu chestia asta. Deci ….

  • mih, cum crezi ca-si tine PSD 38 de vp, sefi de filiale, birouri, secretare, prestatoare de alte servicii etc?
   . Pavaleanu 35 mil NUMAI in taxe, Mihaila 1,4 mil spaga, membri AGA la 25% din leafa presed.AGA etc
   Astia intra la zdup pentru firimituri….

 48. Chinezu e – – – …Ia priviti comentul si avatarul 🙂

  – – –

  Daca îl cauti ii vezi si moaca aroganta si fițele care le are in cap …ehehehehehe

  https://www.facebook.com/ – – –

  • Sau aici

   • Amândoi chinezii au sunt in solda Varanului …primul ,cel care l-a postat Mark a fost Presedinte TSD intr-un județ ,nu mai stiu care si avea o poza cu Varanul pe blogul lui si care acum e stearsa ..astalaltu’ amuzat are legatura cu Voiculescu prin nevastă’sa

    N-are importantă care dintre ei posteaza pe aici ….toată treaba e ca amandoi sunt slugile Varanului

    • Chinezule
     Tocmai ai pierdut o arie de influenta …
     PLEACA
     Daca mai ai o bruma de onoare
     Nu cred ca te vei simti confortabil fata de ce ar urma…

     .

  • Night
   Ai facut un gest salutar.
   Sa stim cine este personajul care te injoseste,care te denigreaza,si te ataca..desi nimic nu il indreptateste sa procedeze astfel…
   Ilprimesti ca musafir …si el se urca cu bocancii pe masa..

   Este clar ce intentii are ,aici la COPAC..

   Nu stiu(asta poate sa certifice adminii) CIND a aparut CHINEZUL la Copac?
   Ca sa gasesc un raport de cauzalitate..

   Stiu doar ca nimic nu il indreptateste sa atace la persoana…
   Si putem sa suplinim informatiile privitoare la acest personaj…
   Ca raspuns la aroganta,suficienta si nesimtirea postarilor lui…

   PS.Identitatea s-a evaluat la rubrica Colegii mei.ro.
   Nicidecum la NASUL.

 49. Administratia Prezidentiala:

  Preşedintele Traian Băsescu se va afla joi şi vineri la Bruxelles, pentru a participa la lucrările Consiliului European, dar şi la Summitul Partidului Popular European.

  Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va susţine joi, la ora 9,45, o declaraţie de presă pe Aeroportul Internaţional ‘Henri Coandă’, înaintea plecării la Bruxelles.

  Joi, Traian Băsescu va participa la Summitul Partidului Popular European, dar şi la Reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European. Tot joi, va lua parte şi la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, precum şi la Dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern.

  Vineri, Traian Băsescu va lua parte la cea de-a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, după care, în jurul orei 13,45, va susţine o declaraţie de presă

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/administratia-prezidentiala-traian-basescu-participa-joi-si-vineri-la-ce-si-la-summitul-ppe-1063657.html

 50. Automatonul imbecil – un pic de istorie si o lamurire, toate bazate pe afirmatiile lui, automatonului

  In primul rand, scuze pentru exprimarea tautologica, un automaton este imbecil prin constructie si face un numar limitat de lucruri dirijat de „constructorul lui”

  Automatonul, ne-a spus povesti despre proiectele mari la care a lucrat si automatizarile pe care le-a facut, mandru de el si” epoca de impliniri” in care s-a format.

  Cu siguranta ne da impresia clara ca a fost secretarul de partid din IPA responsabil cu propaganda. Proiectele „mari” la care a lucrat, (interfata ???!!!??? :), cu care i-a batut la cur pe americani si germani, apropos „colegii tai stie” ca te lauzi cu ea ?) , confuzia elementara pe care o face intre sisteme de numeratie, automatica si cine facea ceva in Ro in acest domeniu. (apropos, Bre!, asa ca sa te lamuresti, IIRUC repara case de marcat mecanice , asta in proportie de 80%, restul ceva centre de calcul si cnc-uri si automate programabile dar tu spui ca era competitor puternic in automatizari…. o…. sfanta imbecilitate a automatonilor), faptul ca stabilitatea unui sistem este analizata de functii de transfer si aplicarea unor criterii de convergenta in spatii imaginare, ca avem modele mai mult sau mai putin empirice care trebuie implementate modelate, nu il intereseaza, (dupa cum a declarat , nici macar faimoasa „interfata ” nu stie cum a fost implementata sau daca a functionat in parametrii, dar a „raportat” indeplinirea planului si depasirea stiintei capitaliste). Am subliniat acest lucru pentru ca , la fel ca ponta, s-a impaunat cu munca altora fara nici-o rusine si este cu gura mare crezand ca impresioneaza.
  Deci , vine acest automaton, sa ne spuna ce si cum cu justitia, cu statul de drept? dupa votul dat usl? dupa laudele aduse lui voiculescu? Si noi il ascultam?, un politruc?,un ratat profesional?

  Cum ma intereseaza ca sa simta bine, aici, o sa il tratez ca la a3 (gadea) si o sa ii spun ca este un dobitoc daca nu intelege. (ma intreb daca nu o fi si pedofil, pentru ca l-am vazut prin parc…de mana cu o fetita, baietel.)
  Deci, precum gadea,:
  Automatonule esti un dobitoc daca nu intelegi.(apropos, ce cautai in parc cu copilul de mana?)

  Si cu siguranta nu intelegi….argument:

  Vad ca arati ca esti si analfabet functional si nu intelegi ce se scrie.
  Unde dreaq vezi functia „sau exclusiv”? in declaratia lui MM . Avem un : decat. Pe care il putem considera functie SAU , dar si o functie SI aplicate A si non B. oricum aplici relatia de Morgan (non (a+b)) egal cu (non a x non b) tot nu dai de un SAU exclusiv care sustina ce ai spus tu. (sper ca ai facut asta la scoala)
  Elementara greseala de analiza logica , demna de un automaton (responsabil cu propaganda). Un pic de rusine? ponta esti tu acolo? Hai spune-ne de baraje, laminoare, si tehnologia sovietica atot biruitoare…..

  • Eugeni
   o fi fost interfața aia care încasa aprecierile după cum Ponta e interfața lucrării lui de doctorat. Adică ăl de stă în față. 😆

   • Filadel, 🙂
    Automatonu’ era (si este) omul -propagandist-care le spunea ca daca se „pune interfetele” cap la cap costa cu 100 de ruble mai putin decat platesc americanii pe interfata lu’ Aldrin dar cu mult mai mult decat interfata lu’ Gagarin, care a fost facuta de oamenii de stiinta sovietici, sau mai nou ca pibul tarilor pe care le-a vizitat ponta a depasit……

    Pentru un profesionist, aceasta analiza devine un reflex. O aplici instictiv. Ce vad la automaton este ca face o mistocareala ieftina care este specifica celor care nu au avut responsabilitati si se laudau cu ce facea „colectivul”, adica politruci.

 51. Esti cu pluta pe Pechinezu’ …..uite unde ți-am găsit avatarul cu numele real …eu sunt acolo cu gelu vasilescu si cu pălăria de orezar??? 🙂

  • Primul link …te rog sa-l vizionezi ….. :)…..ai atâtea rahaturi pe netul asta ca era si foarte greu si-ți trebe’ o știință gigantica sa te găsească omu …. 🙂

 52. Ponta vrea să crească cota unică la 22%.

 53. fil,
  Daca ajunge cota la 22% ma duc pe coji de nuca la colt si imi dau si singur doua dupa cap!
  Tine minte ca fac film si iti pun pe wall

 54. Pe de alta parte, eu nu m-am dus pe nici-un link care sa imi dezvaluie identitatea „automatonului”. Nici nu o sa ma duc. Eu sunt lamurit cine este, postacul cui este, dar ma dereanjeaza un pic ideea, (si numele acela ar putea fi fals, nu ? ) . Increderea, odata pierduta, este foarte greu de recuperat. Vedem asta in fiecare zi cu ponta si usl.

  Personal, cred ca daca informatia a provenit din surse care erau confidentiale, emitatorul ei avea responsabilitatea si a fost investit cu incredere asupra ei, ar trebui retrasa din comentariile de aici.

  PS. Nu ca imi pasa de automaton, ca doar a3 si voiculescu a dat adresa unor judecatori si parca nu l-am vazut pe automaton sa racneasca……ci este chestie de principiu.

  PPS. Parerea mea, 🙂

  • Eugeni
   Stai linistit.
   Informatia are alte surse….
   Nicidecum cea invocata de automaton…

   Postacul este deja descoperit….
   Motivatia postacului este riposta prin atac…

 55. Sara buba !

  Mark, Night

  Nu e fair.
  Sunt metode care noua in principiu nu ni se potrivesc.
  Poate celor din solda lui Felix, dar nu noua.

  Daca omul vrea sa evolueze cu o anume identitate, nu vad de ce am scotoci.
  Ne intereseaza CE spune.

  • @ Viq te salut!

   Vazand genul de ganduri imprastiate de „numitul” in blogosfera, pe mine nici nu ma intereseaza ce spune „Insirand cuvinte goale”……….. si interjectii imbecile. Drept pentru care nu pierd timpul citindu-l. Din partea mea poate sa-l cheme oricum.

  • Si ce ne spune,Viq???
   Atit te intreb
   Ce ne spune???
   Daca acest individ este agreat in continuare pentru a iwsi dezvolta ineptia socialismului cu fata umana…\
   Daca in continuare jigneste si insulta,denigreaza si minte
   ESTE AGREAT
   Viq
   Cu parere de rau
   Te las in compania lui

   • Mark, Mark, Mark 🙂

    eu moderez discuția în seara asta la acest articol. Să nu ne supărăm din motive chinezești că chinezii se bucură. Am șters referirile la identitatea chinezului. Dacă el nu vrea să vină public e libertatea lui. Asta trebuie respectat. Nu prin atac la persoană îi dovedim. Au pielea prea groasă.

    • Nu e nici un atac la persoana ….e doar o certificare ca e un diversionist varanist ….cu ce l-am atacat ?? ….cu numele lui real??….daca nu voia sa fie cunoscut nu-si făcea atâtea pe net ….logic si simplu

  • Viq

   Pe netul asta Varanul are următorii postaci ….infiltratii…demolatorii si diversionistii …daca ,tu vrei sa facă aici ce-au facut la nasul,e doar problema ta ….ai vazut bine ce mobilizare a micilor varanisti la postarea diversionista de atac a chinezului ….daca ,tu vrei corectitudine nu cred ca o poți rezolva in genul asta cu micii varani ….dar,e alegerea ta …..eu rămân aici ca si eu am obrazul gros si sunt obișnuit cu gherile de tipul chinezului ,John ,antonie ….dar gandeste-te ca nu toti sunt obisnuiti cu tipul asta de atac Maskirovka …..deja aici se încearca diversiunea ca Mark e rusofil …..dincolo la nașu ‘. John si timan au aceiasi directie cu mine ….pe nici nul nu ne interesează ce metoda folosesc varanistii …era ca fapt divers ca e ceva concertat …..banuiesc ca au dispozitii sa distruga orice blog unde e susținut Piratul ….cu tipi de genul asta nu merge sa acționezi cu manusi …..dar ,e alegerea ta

   Thx

 56. hello,

  Lenin se poate bucura (ma refer la chinezoi)

  Ponta ar putea deveni favoritul, pentru că este tânăr, pentru că are timp să înveţe, dar numai dacă îşi respectă promisiunile, inclusiv cele referitoare la independenţa justiţiei. Dacă îşi va păstra tactica de a spune ceva în biroul vicepreşedintelui american şi altceva în declaraţiile de presă, atunci, chiar şi în absenţa unui contracandidat serios, Victor Ponta ar putea eşua.

  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/a-devenit-ponta-favoritul-sua-315992.html

  dar sper ca atit borfasul (ponta), cit si paiata (antonescu) sa-si rupa giturile la prezidentiale…..desi…

 57. Hey voi astia partzani ai USL!
  http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-15873878-director-hidroelectrica-retinut-procurorii-dna-dupa-promis-mita-1-4-mil-euro.htm?cfnl=
  Sa nu va aud ca iara s-a fabricat un nou dosar penal la ,,prea cinstitii ” vostri!

 58. Doamne, cît de penibil poate să fie Ponta! Nici nu știu cum să mă ascund de jenă și scîrbă. E atît de libidinos că aș prefera să stau de vorbă fără nici o problemă cu homeless-ul pișat pe el decît cu Ponta.
  Măi prietenii mei oameni, idiotul ăsta este un blestem peste România.

 59. No comment ,Fil…
  Problema este obrazul vostru..mult prea fin…
  Individul asta iisi face de cap pe blogul Copacului…
  Ingaduinta nu are nici o motivatie

  Desigur
  Ramane la latitudinea voastra
  Si eu,la atitudinea mea…

  Realizez ca nu este conforma…

  • îți convine mai mult un chinez martir decît un magnet de ironie și … etc? 😆

   • Filadel,

    Totusi, Mark , are un punct de vedere valid. Cred ca trebuie instituite niste reguli de postare pentru „postaci”. Nu cred ca trebuie sa le fie permise aceleasi liberati ca celorlalti. Daca cineva este porc nu trebuie neaparat sa il tratezi cu ingaduinta pe termen nelimitat. ceva criterii.
    Sa nu uitam , comunistii, s-au urcat la conducere cerand aceleasi drepturi si tratament democratic, ca mai apoi, dupa fraude si acuzatii de furt, sa preia conducerea si sa injure democratia.

    Am putea sa le aplicam aceleasi metode pe care le folosesc ei………

    • remarcati va rog ca 66% din ce s-a scris aici s-a referit la chinez IN LOC sa discutam despre cele ce frig. Scop atins, maskirovka in floare. Deci INSIST: ignorati-l total.

   • Gresit!
    Chinezul asta nu este nici martir nici magnet de ironie

    Chinezul asta planteaza seminte de discordie

    de orice fel..
    Modul de tratament le da curaj
    Tratati cu blindete,cu ingaduinta
    Te face harcea parcea..

    Te calca in picioare pe principiul daca esti bun esti prost

    Chiar NU SESIZATI intentia prezentei chinezului???
    Nu va deranjeaza impostura ce il caracterizeaza?

    CHINEZ MARTIR???ma faceti sa rad
    Uns cu toate unsorile…MARTIR??
    Va bate la fundul gol..ce martir visati??

 60. incep sä iasä la suprafatzä escrocheriile lui Täriceanu, dar este
  un monument de mizerie, manechinul de paie, in ani de crestere economicä, a mancat banii cu bolsevicii PSD, a läsat gäuri si
  datorii imense, isi tzinea socrii in vilä statului la snagov, colabora de mult cu ILIESCU si restul. vor iesii multe. cä Blaga il simpatizeazä
  este o rusine, dar stiu unul de altul multe. cu „Javrä ordinarä”
  a fost opera lui Blaga- chiar dacä nu credetzi.

 61. mark,

  are perfectä dreptate, nu pricep dece murdäresc, dece sunt läsatzi
  zgura uslinoasä sä vinä cu parigorii libidinoase.

 62. JIGODIA DE POPÄ RÄSPOPIT i: SARBU, a declarat Bäsescu nu s-a intanlit cu Obama niciodatä; ATUNCI A TRECUT OBAMA PE LANGÄ EL SI A DAT MANA:

  CAT DE ORDINARI POT FI NENOROCITZI ASTIA SECURISTI:

 63. Viq

  Pe netul asta Varanul are următorii postaci ….infiltratii…demolatorii si diversionistii …daca ,tu vrei sa facă aici ce-au facut la nasul,e doar problema voastra ….ai vazut bine ce mobilizare a micilor varanisti la postarea diversionista de atac a chinezului ….daca ,tu vrei corectitudine nu cred ca o poți rezolva in genul asta cu micii varani ….dar,e alegerea voastra ….si eu am obrazul gros si sunt obișnuit cu gherile de tipul chinezului ,John ,antonie ….dar gandeste-te ca nu toti sunt obisnuiti cu tipul asta de atac Maskirovka …..deja aici se încearca diversiunea ca Mark e rusofil …..dincolo la nașu ‘. John si timan au aceiasi directie cu mine ….pe nici unul nu ne interesează ce metoda folosesc varanistii …era ca fapt divers ca e ceva concertat …..banuiesc ca au dispozitii sa distruga orice blog unde e susținut Piratul ….cu tipi de genul asta nu merge sa acționezi cu manusi …..dar ,e treaba voastra

  Thx

  Ps ..la revedere

  Filadel …..thx de moderare .

 64. Filadelule daca te vad vreodata nu o sa -ti dau nici o bere 🙂 O sa te rog sa bei bere cu Chinezu’
  Tu pui antibioticul pe Night si Mark iar microbului chinezesc ii dai iaurt cu fructe ? Moooderatooorule 🙂 🙂
  Las ca ne modereaza pe toti Dragnea si socrul lui Ponta de la anu 🙂
  ..
  Asta e un subiect interesant. De ce mergem anonim ? Trage si tu o explicatie . Ai ? in timp ce chinezul cu cipilica pe ochi trage cu rahat in tot ce misca pe drumul din dreapta 🙂

 65. Filadel, magnetul de ironie huhuhu 🙂
  ai spus-o singur . Un singur magnet chinez anihileaza 20 de ironici. Nici nu le trebuie mai mult.
  Poate va explic si eu unde esti tu Filadelule martir naif dar inca am de lucru la raportul meu si e deja ora 5 🙂

 66. Buna dimineata!

  Anda Calugareanu (24 oct. 1946 – 15 aug. 1992)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s