SRS. Schema manipulării proștilor

Dacă îmi aduc bine aminte, metoda asta era folosită cam așa :

Pasul 1.
Arunci o acuzație foarte gravă, absolut neadevărată, dar șocantă suficient ca să nu fie ignorată și să fie vehiculată informația chiar și de cei ce nu o cred, determinați de furie și indignare. Fără să se gândească la asta ei sunt doar un vehicul util.
În această etapă nu este important ca informația să fie crezută ci să fie diseminată, să ajungă la urechile tuturor.
Majoritatea nu va crede zvonul iar susținătorii acuzatului vor nega cu vehemență, cerând dovezi.

Exemplu : Regina l-a ucis pe prinț.

Pasul 2.
Arunci pe piață al doilea zvon sub acoperirea că este o dovadă pentru acuzația din primul. Acesta nu poate fi o dovadă, este tot un neadevăr, dar poate fi un pretins detaliu care să joace acest rol.
Deja poteca este făcută de zvonul anterior și toată lumea va prelua noua știre pentru că există interes pe subiect.
Nici în această etapă nu se urmărește convingerea celor mulți privind acuzația inițială, ci deplasarea atenției lor pe noul element.
Majoritatea încă nu va crede că este adevărat, prietenii acuzatului vor nega și vor cere dovezi, dar unii se vor gândi că „nu iese fum fără foc” și mulți vor deveni mai reținuți în a combate zvonurile.

Exemplu : Pentru a-l ucide pe prinț, regina a folosit otravă.

Pasul 3.
Arunci pe piață al treilea zvon. Acesta va fi un detaliu al celui de-al doilea zvon. Evident o altă invenție pe marginea celei precedente. Nu are absolut nici o relevanță importanță/gravitatea lui, poate să fie un detaliu absolut nesemnificativ în contextul acuzației.
Zvonul va fi preluat firesc și va ajunge ușor peste tot.
Scopul este repetarea crescândă a ideii și cuprinderea pe cât posibil a întregului spectru al tuturor discuțiilor dintre toți oamenii cu acest subiect dominant și mutarea lor de la acuzația inițială pe aceste detalii.

Exemplu : Pentru a-l otrăvi pe prinț, regina a folosit o otravă verde.

În această fază, câțiva ce încă îl susțin pe cel acuzat vor nega și vor cere vehement dovezi !!!!
De astă dată însă discuțiile se vor roti în jurul acestui ultim element, și se vor confrunta cei câțiva ce susțin că otrava a fost verde cu cei ce pretind că NU a fost verde.

Dar majoritatea va privi din exterior și indiferent dacă se ajunge la concluzia că otrava a fost verde sau nu, în mintea lor ideea că regina l-a otrăvit pe prinț este deja instalată.


Pasul 1.
SRS îl acuză pe Traian Băsescu într-o emisiune televizată că a luat mită pentru a susține proiectul Roșia Montană.

Pasul 2.
SRS revine cu detalii :

“Celui care ieri m-a dat în judecată pentru că am spus, în calitate de senator PNL, câteva adevăruri scandaloase vizând legăturile frauduloase pe care le are cu Gold Corporation în afacerea Roșia Montană, îi atrag astăzi atenția asupra propriilor sale conturi. Din străinătate. Depozite de bani. În sucursale bancare situate în Seychelles.

Banii din aceste depozite provin de la o serie de corporații. Cum ar fi: Asia Invest, Newmont Mining Corporation, Grupul Tester, Westport Communcations, Upetrom Trading, Astalvi, Technostrate și, fără doar și poate, RCS-RDS.

Când mă refer la depozitele bancare deținute de Traian Băsescu, mă gândesc nu numai la milioanele de euro din Mauritius Commercial Bank, dar și la depozitele deținute de Elena Udrea în aceeași sucursală și chiar de Marius Daniel Morar. Ca să nu mai vorbesc și de alți câțiva corifei ai Direcției Naționale Anticorupție. Una din plățile importante făcute anul trecut, în valoare de zeci de milioane de dolari – echivalent euro – au provenit de la Newmont Mining Group, iar beneficiar a fost domnul Traian Băsescu ……..”
…șamd, inclusiv cu „documente” care pasă-mi-te ar dovedi …. aiurea-n tramvai, în realitate nimic ! 🙄

Orice om întreg la minte și care are un cont în bancă (mai toți au acum) înțelege că este practic imposibil să ascunzi mișcarea banilor de ochii justiției vehiculându-i prin bănci. Este complet absurd. De-asta mafioții ce scot bani negri din canabis și din țuică „Pufoaică” mișcă întotdeauna cash și nu-i pot introduce în circuitul bancar decât cu artificii acoperitoare. Se cheamă „spălare de bani”.

Nu știu, poate pasul 3 ar mai urma. Sau poate le-a amestecat pe 2 cu 3 pentru că noile diversiuni aruncate pe piață sunt pline-ochi cu detalii de zici că e scenariu de film :
„…..voi oferi mai jos câteva exemple asupra modului în care a operat. Iată, în cele ce urmează, cu titlu de exemplu, unul dintre traseele acestor fonduri: banii lichizi ai firmelor din România, reprezentând în ultima instanță evaziune fiscală, ajung în nord-estul Italiei, în localitățile Madonna del Capiglio, Malle sau Dimaro, de obicei, prin intermediul unui autoturism Audi negru, cu număr de înmatriculare BC – 69 – FGC. Aici, o persoană, fost membru al unui serviciu secret, preia transportul de bani și îl transmite unui reprezentant Eurotrend Investment S.A., societate elvețiană. Din Elveția, banii ajung în băncile din Seychelles. Aproape fiecare firmă care a livrat bani în beneficiul lui Traian Băsescu ori a acoliților acestuia are trasee asemănătoare și doar intermediarii sunt diferiți …”

Ar urma procesul, care însă indiferent că îl va pune pe SRS să plătească cei 100 de lei sau nu, nu va putea opri infiltrarea îndoielilor în sufletele unor spectatori. Cu cât procesul se tărăgănează mai mult cu atât efectul pervers va fi mai puternic.
De fapt SRS nici nu cred că urmărește să câștige procesul ci să lovească în imaginea „Băsescu” și prin asta în mișcările politice ce-și trag din el capital de imagine.

Piratul cred că a sesizat mișcarea, fapt pentru care s-a mișcat relativ repede și l-a dat în judecată ca să scurteze perioada, dar ceva efect cred că tot va avea.

Asta e !
Cu asemenea gunoaie ne confruntăm în România anului 2013.
Cum spuneam mai antărț : o Românie a proștilor și una a ticăloșilor !
Unde naiba să-ți mai găsești un loc uscat ?

Urmează probabil ca cei doi combatanți (nu Ponta/Antonescu, ci alții) să joace firesc rolul de vuvuzele și să ne bombardeze și pe noi cu „dovezi” pentru idioți. Le sugerez dinainte să calce cu grijă și să nu ne ia de fraieri.

Viq

Anunțuri

131 responses to “SRS. Schema manipulării proștilor

 1. Buna dimineata!
  Subscriu la ce ai scris in ultima fraza.

 2. Bună dimineața! 🙂

  La mulți ani celor care poartă numele îngerilor luptători Mihail și Gabriel! 😀
  …la temă: tare se mai tem ticăloșii de cel care nu i-a lăsat să-și faca de cap cu puterile legale conferite de oamenii obișnuiți!!!
  …și multe au să-i plătească.
  Mobilizare generală de ticăloși și javre, să vedem câți vor scoate capu’ pe aici.
  Eu îi aștept că azi sunt mai liber! 😀

 3. Buna dimineata!
  Urari de bine pentru Mihaela, pentru Mih, pentru toti cei care astazi isi serbeaza onomastica.

 4. Buna dimineata!

  Daca ticalosii sunt dornici de dezbateri pe tema culorii otravei folosite de regina contra printului, ar ajunge sa le taiem „microfonul”. Si sa ne axam pe realitatea ca printul (care e viu) se ascunde prin catacombe si mlastini uneltind cu tradatorii impotriva reginei si a regatului. Ca din greseala, o fi tras o gura de otrava (rosie, cu tenta maro – asta-i culoarea, n-are rost sa mai dezbatem) din clondir, nu stiu, e posibil. Ceva, ceva tot or fi mancat/baut el si-ai lui, ceva neprielnic, ca prea vorbesc cu spume si dau semne de deranjament la mansarda. Sssau poate doar sssi-au mussscat limba 🙄

 5. neata,
  la multi Ani pentru @Mih, @Mihaela si…..(cei care-si mai aduc aminte de)….. gabry_el!!!
  🙂
  si plus tuturor celorlalti care poarta acest nume

  🙂

 6. citeam aseara ca aceasta canalie patenta – fost colaborator auto-declarat al Securitatii ceausiste si acum parlament al Romaniei, cica, democrate – aka SRS, cica, si-ar mai fi retras acuzatiile abjecte la latrina_TV…

  s-o fi speriat?
  l-o fi sfatuit cineva?
  sau
  a fost destul, otrava s-a revarsat in mintile manipulate…..

  o otrava in + sau in – nu mai conteaza!

  p.s.
  chiar ieri ma conversasem cu o doamna, care imi spunea ca e.b. ar fi avut o amanta in Buc… m-a pufnit risul, chiar crezi asta, o intrebai? pai, am citit… hai, sa fim seriosi, deci mostra de otrava…..

  • Scorpy,

   pai de ce sa-i fie frica ?
   Ca plateste 100 de lei ?

   Mai degraba cred ca au facut presiuni aia din spate.
   Au luat probabil in calcul posibilitatea ca scandalul sa aiba efect bumerang, ca in cazul filmuletului in care Base l-a omorat pe copilul Copil.

   Cine se pricepe la jocul asta poate intoarce efectul invers.

   In locul lui Base as declansa acum o ofensiva pe SRS cu tot istoricul sau securist, cu detalii amanuntite si picante de la martori care il stiu pe SRS din vremile cu cozoroc, cu dezgroparea motivelor pentru care fiu-sau s-a sinucis si marturii ale celor ce l-au cunoscut personal, cu alunecare pe formatiunea politica care l-a bagat in Parlamentul Romaniei si pe calitatea Parlamentului in ultima instanta…

   Vedem cine iese viu din cafteala asta 🙄

   Cat despre madama aia incantata ca a aflat neaflabilul,e dovada ca exista persoane incantate ca stiu ceti 😀 😀 😀

   • Viq,
    ce cred eu ca s-a aflat in spatele acestui montaj??
    Fiind expus la Parlament ,nu mai ramanea ,pina la dovedirea trucajului decit o alternativa clocita de mizerabilii natiei:

    Acuzarea Presedintelui de Inalta tradare ,votul in Parlament pentru suspendare imediata…

    De aceasta data Presedintele Traian Basescu s-a miscat repede…s-a sesizat si a blocat mistificarea…

    La asta ma poarta gindul…Pina si-ar fi dovedit nevinovatia ,ticalosii si osinda neamului romanesc il puteau suspenda…

    SRS isi plateste politele…ale lui si ale altora,inclusiv ale lui Felix..Atacul este in haita…
    PONTA debiteaza de 10 ori pe zi aceleasi acuzatii impotriva lui Traian Basescu cu o nerusinare incredibila…TRADARE se rostogoleste in eter ..
    Cuvintul TRADARE este si in strada..

    Am stiut ca ecologistii organizatori il au ca TINTA pe presedinte…nicidecum pe Ponta..
    Oare cit de important este ca Traian Basescu sa fie prezent la summitul de la Vilnius???
    TRADATORII sunt mana in mana cu rusii,le fac jocul sa il scoata pe Base din joc pina atunci…
    Ramane de vazut de ce NASUL plateste amenzile incasate de organizatorii protestelor???????????????

    • Buna, Mark!

     Ieri dupa-masa, LP (la rubrica aia de cacao meritococica) cita ca din biblie din minciunile ordinare ale lui SRS. Si cu ce satisfactie!!!
     „Investitorul strategic” – nu ti se pare ca duhneste a varan?…

    • PUTE RAU DE TOT,Luci..
     Tara asta nu se va uni,nu se va trezi nu va avansa decit atunci cind Iliescu si Voiculescu vor dispare…

 7. prlwaszrad banatul

  Manipularea e parte din democratie…sa nu ne mai cacam pe noi sustinand ca e securism, comunism, etecetere!

  Ia vedeti cu certificatu de nastere a lu Obama!

  E greu de priceput cu democratia si libertatea de exprimare si justitia si astea. Oricine poate spune orice, oricine poate plati pentru ce spune. Si asa trebuie sa fie!

  • … asa cum crima face parte din libertatea de exprimare !! 🙄

   Si asa trebuie sa fie !”

   Cumplita mentalitate !

   • prlwaszrad banatul

    democratica mentalitate…

    eu am mai dat link-uri cu extrase din televiziunea americana…in care de exemplu d. trump e invitat sa-i suga unui moderator boasele…
    da, asa e democratia…poti spune ORICE si poti PLATI pentru ce spui.
    Daca faci fals, platesti si pt ala!
    De aia e stat de drept…ca pana la o decizie a justitiei ce spui tu nu e nici fals, nici calomnie, nici nimic…doar justitia decide nu opiniile altora!

    • Ti-am scos vorbele de la galeata pentru ca am simtit ca trebuie sa-ti raspund.
     Cer scuze celor care te-au aruncat acolo, nu mai scot 🙄

     P. Faci confuzii uriase.
     Democratia nu are nimic comun cu nerespectarea normelor morale.
     Dimpotriva.

     Minciuna/manipularea, hotia, crima…. tot ce contravine normelor morale elementare nu are ce cauta in nici o comunitate umana, indiferent de structura functionala, intr-una democratica cu atat mai mult.
     Asta este si sensul pentru care ele sunt sanctionate/pedepsite/corectate.

     Ele nu sunt componente ale libertatii ci inamicii ei.

     Sistemul de justitie la care faci referire este doar forma prin care comunitatea incearca sa se apere de aceste anomalii, sa le elimine, nicidecum justificarea pentru care ele „trebuie” lasate sa se manifeste liber.

     Falsul, minciuna, hotia…… samd, sunt antisociale indiferent daca sistemul de justitie le catalogheaza ca atare sau nu.
     Sistemul de justitie poate fi construit stramb.
     Sistemul de justitie poate fi slab.
     Sistemul de justitie poate gresi.
     „Calitatea” antisociala a actului respectiv nu se schimba in sine in functie de decizia justitiei, ci doar in fata perceptiei membrilor societatii respective. Si poate nici acolo.

     A le justifica existenta si a le proteja in numele libertatii este o eroare fundamentala. Iar ca efect imediat si pervers rezulta dreptul (de ce nu, chiar obligatia, daca esti un om al libertatii ?) de a le folosi, de a recurge la le ori de cate ori consideri ca interesul tau o cere.

     Nu este o mentalitate democratica.
     Este una anti democratica in particular si in general antisociala.
     Conceptiile de genul asta nu au ce cauta intr-o comunitate de oameni.
     In NICI ocomunitate.
     Trebuie eliminate.
     Ar fi preferabil sa se faca asta pastrand capatana-gazda.

     Doar preferabil….

  • pu.ly,

   e greu de înțeles un lucru pentru tine, acela că, fără să ți-o mai repete cineva mereu, libertatea înseamnă responsabilitate pentru ceea ce faci și pentru ce dai pe goarnă!
   Altminteri, suntem o turmă de pitencantropi care fac coadă în fața templului dreptății unde așteaptă sa li aplice una, două, trei plezne peste bot, în funcție de gravitatea prostiei produse!
   …bun, da’ cine se bagă la plesnitu’ atâtor dobitoci?!
   Pentru unu-doi, asa de sămânță mai merge, să nu uite mulțimea ce e bine și ce e rău și cum se plătește asta, da’ dacă toți ar fi așa?!
   …pe ce lume ai trăit până te-ai înmulțit, rădukule?!

 8. Buna dimineata !

  Scuze, mi-a scapat,
  LA MULTI ANI !!!

 9. In primul rand un La Multi Ani … sfintilor

  La tema: Daca SRS a ales sa iasa cu niste falsuri, dovedibile in maxim o ora, inseamna ca nu e intreg la minte. Sau … minte sau … amandoua.

  E pacat ca institutiile indrituite nu au iesit inca sa spuna chestia asta ci l-au „delegat” pe Basescu. Care, posibil, nici nu are cele mai bune argumente fiindca nu e specialitatea domniei sale.

 10. La mulți ani sărbătoriților! 🙂

 11. O scirba ,nu om!
  O javra care intruneste la modul cel mai ideal caracteristicile fostului securist TURNATOR.
  Faptul ca respira nu ma deranjeaza..Jungla umana se intregeste cu tot felul de colcaitori..
  Ma isterizez la gindul ca putreziciuni ca astia (pina mai ieri al doilea om in stat era Motanul) detin PUTEREA asupra noastra…contribuabilii jegmaniti pina dincolo de suportabilitate SA LE OFERIM CONDITII DE EXCEPTIE pentru a isi cultiva ticalosia …a o hrani.. aruncind-o mai apoi peste capetele noastre seci..
  Nu mi-a placut niciodata CASA POPORULUI…
  Acum insa O URASC pentru continutul jegurilor oplosite….cu nerusinare,…
  Cum mama naibii or arata oamenii aia care voteaza asemenea specimene??

 12. În cazul SRS merg pe mîna lu Cristoiu care spune că fumigena este destinată a detensiona percepția opiniei publice de pe mărirea taxelor și incredibil de proasta guvernare mutînd-o pe un subiect fără miză. Cam cum se face și pe blogul ăsta la comentarii de personajele cunoscute. 😆

  • Fil,
   Parca n-as crede.
   Efectul taxelor se va face simtit ceva mai tarziu.
   Sistemul are inertie. Stiu pana si „specialistii” in economie 😉
   Vad ca Udrea il preconizeaza prin primavara.

   • Dacă-i vorba numai de imaginea lui Băsescu și a celor pe care-i trage după el atunci n-a planificat-o prea bine. Presa găgăuză n-a marșat pe subiect. Uită-te ce repede se stinge. Mai multă gălăgie a făcut presa opoziției rupîndu-se pentru moment de la impozitele pe stîlpi, fumărit, etc.

 13. dragilor,
  are dreptate Luminitza, dece läsatzi zgura asta sleioasä de uslinosi
  sä murdäreascä blogul. noi venim aici sä schimbäm päreri,
  dar nu este päcat sä läsatzi sä intoxice javrele uslinoase-plätite,
  sä murdäreascä blogul?

 14. INAINTE DE A IESII JAVRA SECURISTÄ CU SCARBOSENII, se pare
  cä Ponta care il amenintza pe Presedinte cu tribunalul , stia,
  gaditzi-vä
  asta este o fumigenä securistä, ei nu se vor rätzoi la SRS, cä
  sceneta este tipic comunistä.javrele ordinare mai bine scriu de Ponta
  care se” juca” cu minore in hotelui lui Negoitzä; DE HOTZIILE MAMEI
  LUI , care cu ajutorul lui a pus mana pe o vilä la busteni- escrocherie. si multe nemernicii fäcute de licheaua perversä Ponta
  PLAGIATORUL asta nemernic niciodatä in altä tzarä nu putea fi pe post, un escroc bolsevic.

 15. Foarte bun articolul lui Hancu:

  Imposibila solutie. Pai adica de ce?

  „Macar cu un lucru putem fi de acord, covarsitoarea majoritate dintre noi: traim intr-un stat exceptional de corupt.(…)
  (…)Natura umana e aceeasi peste tot, cade prada acelorasi gogomanii. Numai ca Occidentul este incomparabil mai bogat si poate rezista, inca, la infectie. In mizeria in care se zbate Romania, infectia este in faza terminala.”

  http://www.blogary.ro/editorial/imposibila-solutie-pai-adica-de-ce/

 16. Luminita,
  imi face o mare pläcere sä „te väd ” pe blog,
  vin o mai des,tzi-am simtzit lipsa.

 17. Mih la Multi Ani ,
  Buna dimineata.

 18. in 40 de ani, nu am auzit intre politicieni atacuri atat de ordinare,
  sigur cä s-au fäcut demascäri–in justitzie, dar la tv asa ordinar nu,

  si nemernicul vagabond este unicat, vocabularul lui Ponta este de HULIGAN, cu sigurantzä totzi oficialii se minuneazä de declaratziile bolnave a cretinului plagiator-
  dar cum sunt cei din mucegaiul regal- primeste precis o decoratzie
  sunt o hazna unde se scaldä totzi
  ca stalin cu mihai.

 19. Mih;
  SÄNÄTATE SI TOT CE ITZI DORESTI !!

  aceleas uräri de bine särbätoritzilor.

 20. ”Cu prilejul sărbătorii închinate Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, doresc să adresez gândurile mele cele mai calde, însoţite de sincere urări de bine tuturor celor care îşi celebrează ziua numelui.
  Vă doresc multă sănătate, bucurie şi spor în tot ceea ce vă propuneţi !
  La mulţi ani !

  Traian Basescu ”

  Si cand te gandesti ca din cei 1,3 milioane de purtatori ai acestui nume multi isi propun sa-l vada mort, ai impresia ca esti in Romania ! 🙄

 21. Buna ziua tuturor! 🙂

  Tot de manipulare tine si declaratia de ieri a lui Vasile Blaga:

  „Toate analizele arată că acela care va fi desemnat de PDL, va fi candidatul Dreptei”, a declarat Blaga într-un interviu pentru ziare.com. ”

  Citiţi mai mult: Blaga vrea să bage candidatul PDL pe gâtul întregii Drepte – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/blaga-vrea-sa-bage-candidatul-pdl-pe-gatul-intregii-drepte-1066414.html#ixzz2k39pXqO5
  EVZ.ro

 22. din ce in ce mai mult, bleaga demonstreazä cä tacit,
  isi doreste sä-i lase pe tovaräsi din USL la guvernare.ii iubeste

 23. Pentru mine barometru psiho-social sunt babele menopauziste care-şi plimbă căţeii în aceeşi zonă în care o fac şi eu. Involuntar asist zilnic la şuetele lor politice.
  Azi (obsesia nopţii probabil) erau de acord că SRS TREBUIE SĂ AIBĂ DREPTATE, are el ceva CONCRET şi că (,) Crin ar trebui să facă comisia parlamentară să-l verifice pe Băsescu !!!(vorbele le aparţin).
  Aşa că voala dă vezi că (,) cu prostia se umple RoowMania.

 24. e ziua si a lui MRU,
  sä-i spuem , multzi ani la ! sä lupte pt. a da jos uslinosii,
  si sper cä s-a convins, Täriceanu-omul de paie este un figurant
  pervers ,ce joacä cu orcine pt. pozitzie si castig, liberalii au trädat mereu , chiar dacä fluturä cu brätianu si principii.
  sper cu MPM sä aibä aliatzi loiali.

 25. :mrgreen:
  „Din ciclul Vox populime vox derbedei”
  http://politicstand.com/noi-vrem-respect/

 26. si eu zic, sä facä comisie, sä-l verifice pe Täriceanu,Voicu, etc
  si sä-l arunce la inchisoare pe SRS;

  DAR DE PUNGASII ;HOTZII;ESCROCII;PENALII din parlament, dece nu face, dace nu-i lasä liberi pt. justitzie??????????

 27. MIH;

  CU CAT MINT MAI MULT SI SUNT MAI ORDINARI
  II CRED POPORUL ROMAN CRETINIZAT, altfel nu se intzelege.

 28. Domnul WolksWagin :

  „…… eu asigur stabilitatea țării și asigur cooperarea instituțională între Guvern, Parlament și Președinție. Și mă pregăetsc pentru un președinte demn și care să își îndeplinească cu demnitate și cu cinste funcția importanță pe care i-au oferit-o românii”

  Se pregateste pentru un viitor post pe care romanii …. i l-au oferit deja !

  Pam-Pam !

 29. HULIGANUL PONTA, pe el nu se aude, cicä la insultat presedintele pe NÄASTASE BORFASUL si nu coabiteazä cu el.

  dar el isi permite sä-l trimitä pe presedinte la tribubunal, sä-l insulte ,sä-i doreascä moartea, sä-l facä incompetent, trädätor de tzarä????

 30. PLAGIATORUL VAGABOND,dä ordonantze mai departe pe educatzie,
  cicä boicoteazä Bäsescu, le este fricä de escrocheriile lor
  asta este munca unui plagiator, PLAGIAZÄ ORDONANTZE:

 31. F: MULTZI DINTRE ROMANI NU STIU, PNL este afiliat la UE cu
  ALDE – care nu este democrat este o grupare de stanga.

 32. Buna ziua si cele mai bune urari celor ce-si serbeaza astazi ziua numelui.
  Inca una marca vvp:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-da-iarasi-indicatii-justitiei-aceasta-imunitate-de-care-se-bucura-tpt-1066490.html

  • Multumiri pt urari 🙂

   In privinta lui vvp, singura mea uimire ar fi sa treaca o zi (o jumatate, un sfert…) fara sa rosteasca o magarie (in cazul minciunilor as reduce timpul, pt ca ar fi vorba despre o apnee luuunga de cateva…minute :mrgreen: )

 33. La multi ani !

 34. Adrian Papahagi (pe fb)
  „La mulți ani Regelui Mihai pentru ceea ce a reprezentat monarhia (politico-teologic și istoric)!
  Altminteri, cu Victor Ponta alături, onomastica regală devine prohodul unui mit.”

 35. Felicitäri d-le Papahagi, atzi spus elegant , ce au gandit
  milioane de romani, fostul R, este o marionetä manipulatä
  de DUDÄ si secu.

 36. O zi frumoasa va doresc tuturor! 🙂

 37. ponta licheaua mitomanä, stia de planurile de atac securist
  pus la cale de SRS;

  • Theo,
   Ponta a dat tonul…Nu stiam de ce il insulta pe Presedinte intr-un cadru institutionalizat..in sedinta de guvern …
   Ca sa se preia apoi in PARLAMENTUL RUSINII NATIONALE.. de catre SRS..\

   Sigur un scenariu ratat..la mustata…
   Iti dai seama cine detrine PUTEREA in Romania???

   Si amaritul ala de vinzator de anvelope si panouri radiante se viseaza Presedinte ..vai de mama lor de escroci …internationali…

 38. am o rugäminte, putetzi sä aducetzi toate insultele fäcute de Ponta l
  licheaua mitomanä la adresa presedintelui si cand aproximativ.???
  candva vä spun dece, multumesc

  AM MARE NEVOIE:

 39. La data de 08.11.2013, Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor a comunicat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că în urma verificărilor efectuate, „operaţiunile menţionat în mesajele swift, nu sunt reale, respectiv nu au fost efectuate”.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/spalarea-banilor-documentele-lui-rosca-stanescu-nu-sunt-reale-1066532.html

  • Aceeasi sesizare a fost facuta acum ceva timp de catre FACIAS ,ONG-ul lui Felix…cel care sta la baza organizarii protestelor contra exploatarii gazelor de sist… cea care a organizat la Birlad manifestarile de protest …
   Joaca tare motanul…dar cred ca e pe ultima suta de metri…

   Acest ONG a organizat o dezbatere care a fost reprodusa pe youtube cu invitati anume alesi sa se pronunte asupra promovarii sau excluderii acestor exploatari…cca 17 episoade ,in care suntem convinsi argumentat de ‘specialisti” ca acest proiect este distructiv….

   Ca la carte,o inscenare abil regizata..doar au stadii facute la rusi..sectia A.Directoratul 1 al KGB…au fost invitati organizatorii (chipurile)…satenii..comitetul de organizare din care cel mai activ a fost POPA……

   Acolo,la Birlad au experimentat cum se poate lucra prin manipulare,intoxicare si dezinformare..reusind sa scoata in strada peste o mie de oameni…convinsi ca stiu adevarul…..
   s-au bazat pe experienta mitingurilor din ianuarie 2012 si pe folosirea ofiterului in rezerva Nicolae rotaru dar si a lui Claudiu Craciun… implicati azi in organizarea protestului ecologist din Bucuresti… cu implicare unor deputati PC…

 40. Presedintele, la 18,30 – declaratii.

  La multi ani fericiti, cu sanatate, celor care-si sarbatoresc ziua numelui!

 41. Ziua buna oameni buni,

  Pana mai ieri purlee era fericit. Credea ca l-a prins pe TB cu o minciuna, ceea ce era foarte grav din punctul lui de vedere. Faptul ca ponta minte tot timpul: „mai greseste si el ca e oameni”. Adevarul este ca ieri eu nu am dat atentie la ce a zis srs, pentru ca srs pentru mine este un jeg moral si nu are rost sa imi pierd timpul cu ce zice el.
  Astazi m-am lamurit. Pe extrasul de cont, cont in lei, era trecuta o suma in dolari, ca si cum s-a facut un transfer de valuta intr-un cont de lei pastrandu-se dolarii. Asta este imposibil si astazi si ieri si maine.
  Nu ma astept ca purlee sa isi prezinte scuze. Stiu ca Viq il crede „recuperabil”. Dar nu este parerea mea. Eu cred ca este un postac nenorocit care se arata framantat de viitorul tarii promovandu-l pe ponta. Un postac cu un mod de gandre limitat , cu ceva carti citite dar care nu il diferentiaza de „fetele de la apaca” care citesc (daca citesc) sandra brown.

  PS. Dupa cum vedem, luju sunt ididoti. Titlul spune tot. De parca TB ar fi avut nevoie sa fie aparat de Vantu. Cretinii dreaq. Mark, cred ca luju nu reprezinta sursa cea mai buna de informatie…..

  • luju.ro
   Apropiați ai lui SRS, unii foști angajați la Ziua, cu apariții aproape zilnice la LA3. Cîntă cum dirijează Felix.

  • Eugeni,stiu..
   Dar numai acolo am gasit declaratia lui SOV…care a fost redata exact cum a scos-o ..in rest nu bag in seama…reiesea clar ca cei doi au fost complici in montaj…SRS a fost indignat ca SOV nu face o altfel de declaratie….in care sa il implice pe TB.SRS nu avea cum sa gaseasca documentul,fara aportul lui SOV.,

   • Mark,

    Ce spune srs, vantu luju, indiferent de partea cui se pun, nu ma intereseaza pentru ca stiu cu siguranta ca au o agenda secreta si vor sa spuna altceva. Cum este cazul cu vantu care ia apararea lui TB.
    Pentru un purlee este tot ce are nevoie ca sa fie convins ca TB are ceva de ascuns. Acest purlee va citi si asculta cu nesat, considerand apriori ca zic adevarul si lundu-i ca repere morale pe susnumitii.

    Cand ai dat linku’ de la luju , fara nici-un comentariu despre credibilitatea sursei, ce as fi putut sa cred. Ca tu esti de acord cu faptul ca TB a avut nevoie de apararea lui vantu? Glumesc, dar numai pe jumatate. Ce zice cineva care vine si citeste prima data blogul si vede linku’?

  • scuze! sincer!
   cred ce cred dar am gresit modul de exprimare si locul!
   scuze!

 42. eii,urma comisia parlamentara care ar fi decis ca TB se face vinovat de inalta tradare,dupa care urma suspendarea..

  Mai sunt si prosti pe deasupra…falsul este de ageamii…rudimentar…
  Va dati seama cite inscenari de acest gen au produs de-a lungul carierei lor de securisti??Pe citi au nenorocit??
  Destept barbat! Wow sa crepe toti cei care il dusmanesc de ciuda si neputinta..
  Voiculescu se pregatea sa isi puna altceva in locul Intactului daca va fi inchis..Uite cu ce se ocupa cel mai cinstit guvern??
  Stie ca fara media obedienta, NU EXISTA…
  Mare tupeu..multa nerusinare….totul pe banii nostri..

 43. 😀 Un comentariu pe fb:

 44. Probabil ca a inceput , cu un an inainte, batalia electorala.
  Se poate pune intrebarea ce treaba mai are Basescu cu batalia electorala.
  Are.Este singurul subioiect de care se poate agata Ponta.Antonescu are doua variante-razboiul cu Basescu si razboiul cu Ponta.Razboiul cu Ponta insa nu va fi declansat decit in momentul in care Ponta va nominaliza un candidat PSD ca prezidentiabil.Si va nominaliza sigur pentru ca intrarea in cursa a unui PSD ist si a unui PNL ist are , judecind situatia de astazi 80% sanse sa scoata din turul doi orice alt candidat
  Pina una alta singurul la indemina este razboiul cu Basescu si baietii au inceput sa traga din toate pozitiile.
  Ceea ce nu stiu nici eu si probabil nici Dl Palada este care este reactia romanilor fata de un Ponta sau Antonescu pe post de aparatori impotriva unui Basescu care nu mai candideaza.Chiar daca nu au priceput inca ca epoca Basescu se va tremina la anul este sigur ca vor pricepe pina in alegeri.Si acest lucru nu se vede in sondaje pentru ca una este sa nu ai incredere in Basescu si alta este sa l percepi pe Basescu drept agresor al propriului buzunar.
  Astfel , spre norocul nostru Basescu va fi mitraliat cca 8 luni de acum incolo.
  Ceea ce eu nu inteleg este motivul pentru care corifeii dreptei MRU si cine o mai fi nu profita de pozitia de iepure a lui Basescu pentru a musca nestingheriti in dreapta si in stinga.
  Trezirea tovarasi candidati pentru ca cu o asemenea situatie nu va veti mai intilni.

  • Tucu,

   Ma doare sufletul cand ii vad ca actioneaza ca niste amatori.

   • @Eugeni
    Sunt niste amatori.
    Putem privi lucrurile insa din doua unghiuri.
    Cel optimist spune ca adevaratii profesionisti stau inca la umbra si asteapta semnalul pentru a pasi in arena.Daca i asa mai avem o speranta.
    Cel pesimist insa ne spune ca ceea ce vedem este cea mai buna marfa gasita de dreapta.Daca i asa am pierdut inainte ca batalia sa inceapa.

 45. Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri seara, intr-o declaratie de presa sustinuta la Paltul Cotroceni, ca a initiat, in sedinta CSAT din 1 octombrie, o hotarare de desecretizare „a ultimei parti a arhivei Dunarea, asa numita Dunarea Operativ”. Seful statului spune ca a luat aceasta decizie dupa ce „Am vazut solicitarea verisoarei domnului Voiculescu, care a fost turnata de turnatorul Voiculescu, de desecretizare a arhivei Dunarea Operativ”. Traian Basescu a explicat ca hotararea de desecretizare a CSAT „A fost repinsa ca urmare a pozitiei premierului, care nu a fost de acord. Am incercat sa obtin semnaturile membrilor CSAT pe alta varianta, in care un proiect se transmite ministrilor, serviciile au semnat-o, premierul nu si nici ceilalti ministri”

  „In 30 octombrie am transmis o adresa SIE si CNSAS, primului sa treaca la predarea arhivei Dunarea Operativ si CNSAS informatia ca poate incepe sa preia arhiva. Am fost informat azi de SIE ca sunt gata sa predea arhiva”, a precizat Traian Basescu.

  „Nu as vrea sa cream asteptari, Dunarea nu e Crescent, arhivele Crescent nu sunt in Romania”, a incheiat seful statului.

  • Foarte corecta evidentierea acestei parti din declaratia Presedintelui. De departe, cred ca este cea mai interesanta si importanta in descifrarea „evenimentelor” recente.

 46. Ponta se tot afunda…
  „Victor Ponta despre votul IMPOTRIVA desecretizarii arhivei Dunarea: Nu era pe ordinea de zi”
  (Rev.22)

 47. Buna seara!
  Stie cineva de ce este inchisa poarta la Gradina Norei?

 48. Hmmm ! 🙄

  Ma gandesc ca multa munitie are piratul in depozit 😉

  Si cand va incepe razboiul o sa fie distractie mare !!!

  • Viq,

   Mi s-a parut un pic ciudata afirmatia cu „crescent”.
   Nu stiu ce sa cred.
   Dar munitia, cu siguranta nu ii lipseste.

   • Aparent sugereaza ca n-ar avea acces la ele ca-s „dincolo”.

    Dar cine dintre politicienii romani au bune relatii „dincolo” si ar putea sa obtina acces la ele ?
    Foarte putini.
    Si cred ca nici unul de talia lui.

    Poate e foc de reglaj.

    Vad ca Antonescu e ud tot.
    Cica-l da afara pe SRS din PNL. 😉

 49. Poate mă lămurește cineva că-s cam ignorant în materie de jurisprudență:

  SRS a declarat în seara asta pe B1 că a luat „dovezile” (hîrtiile false în baza cărora l-a învinuit sforăitor pe președinte) din dosarul aflat la procuratură și deschis ÎNCĂ din luna martie de FACIAS-ul lu Voiculescu. Este propria lui declarație. Îi pare rău că s-a înșelat, că probele erau false, bla bla.

  Întrebare: este legal ca un senator să scoată probe dintr-un dosar al procuraturii, aflat în lucru, și să le facă publice?

  • Fil,

   te lamuresc eu ca ma pricep la toate 😀 😀 😀
   Pai…… nu cred 🙄

   Da’ putem sa-l intrebam pe Danilet.

  • Salutare tuturor,
   SRS minte ca le-a luat din dosar. La emisiunea lui Prisecaru, tipa de la FACIAS a spus ca a depus plangere penala la Parchet in legatura cu spalarea de bani din campania aliantei DA pe baza articolelor scrise aparute in presa din acea perioada februarie-martie 2013. Incep sobolanii sa se parasca intre ei.

   • Tnx pentru lămurire. Am observat și eu nepotrivirea dintre declarații. Era vădit încurcat și vorbea în dodii.

    • Pai cum sa nu fie descumpanit cand sursa sa din interiorul serviciilor l-a tradat. Piratul a fost atat de transparent astazi incat Cuplului vesel si acolitilor sai nu le vine sa creada nici la aceasta ora. Prin desecretizarea dosarului Dunarea operativ se vor dezvalui boborului sursele de finantare ale partidelor. Dupa discursul de astazi, cred ca multi ”oameni de afaceri’se pregatesc sa-si declare insolventa.
     Faceti legatura si cu promisiunea de a fi Presedinte pana in ultima zi de mandat si de a apara Iustitia pana la capat.

    • Cuibușorul de nebunii al viespilor va fi deranjat.

   • Ion,,
    Asta a fost si impresia mea. Ca „undeva” s-a produs un scurtcircuit. srs s-a trezit ca boul singur (fiind prea sigur de el) cu niste hartii de se intreaba si el de unde dreaq le are. Desecretizarea Dunarea poate avea un impact mare. Daca ar fi sa devin patologic de suspicios as observa ca aici este atacata foarte tare ramura pnl a usl si poate ceva „batrani” din psd.

    Oare sa fie capatul unui ghem care se va destrama?

    Dar o sa vedem…..

 50. E rasu’-plansu’…..

  Piratul il porneste-opreste pe Ponta cum schimbi canalele cu telecomanda.

  „Sunt în posesia proiectului de scrisoare care a rezultat în urma negocierilor dintre FMI şi Guvern: este o negociere de proastă calitate, care nu dă şanse de relansare a economiei româneşti, care îi va face pe cei care vor primi o brumă de bani să piardă mai mult prin creşterile de preţuri”, a declarat, vineri, Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.

  „Rog Guvernul să analizeze încă o dată obligaţiile pe care şi le-au luat faţă de FMI, CE şi Banca Mondială şi, dacă are nevoie de experienţa mea, o ofer”, a mai spus şeful statului.”

  Bou’-baltii a muscat :

  În replică, premierul a spus că „se lipseşte” de expertiza preşedintelui, care, în 2010, „a tăiat salrii şi pensii şi a majorat TVA-ul”.

  Acum cand o scanci romanasul ca e nasol, Base poa’ sa-i aminteasca si asta :
  „Ba, io am vrut sa il ajut pe dobitocu’ ales de voi, da’ el „Batman-Batman” !!!
  Ce sa va fac ?”

  • Cred ca TB a astepta raspunsul acesta. Asta inseamna ca sunt niste detalii care nu sunt prea „bune” acolo.
   Acum „opozitia” ar trebui sa sara cu tunurile pe ponta si usl……

   • Eule, mie mi se pare ca piratul a ramas fara rabdari la el.

    Nu stiu daca era programat sa inceapa acum, sau daca era asteptat un moment de genul atacului lui SRS, sau pur si simplu piratul si-a iesit din tatani.
    Cu asta nu sti niciodata 😉

    Dar par sa se petreaca miscari importante de trupe pe front.
    Antonescu ‘ce cacandideaza de capul lui, Ponta declara public ca are si pesedeaua de-o ciorba prezidentiala…. ceea ce-nseamna dupa mine ca in USL s-a dat drumul la caini ….

    Au trecut cam 12 ceasuri de la ce ziceam mai sus la 11:36 si vad ca Base face exact dupa sufletul meu :

    „… dacă tot se întrunesc la grupul parlamentar, public îl rog pe dl Crin Antonescu să îl întrebe pe Roşca-Stănescu dacă pe data de 3.02.2004 i s-au virat în cont, exact de la firma cipriotă care era în documente, suma de 299.672 de dolari. Asta pe 3.02.2004, şi să îl mai întrebe despre o altă dată, tot din anul 2004, adică 30.12.2004, dacă i s-a virat cumva, de la aceeaşi firmă din documente, suma de 486.000 de euro şi eventual contra căror servicii. Poate îi spune lui Crin Antonescu”, a declarat Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.

    Nu stiu frate cum face, dar cand incepe cafteala lucrurile se aseaza asa de cuminti in plutonul lui de zici ca le pune cu mana !!! 🙄

    Te si intrebi : nu cumva piratul i-a intins o momeala sarpelui securist ?
    Cum naiba de tampitul ala chiar n-a bagat de seama ca e vorba tocmai de o firma care i-a bagat LUI bani in cont ?

    Sau cumva exact pentru ca stia ca pe filiera aia vin spagile ???

    • „Te si intrebi : nu cumva piratul i-a intins o momeala sarpelui securist ?”

     De cand l-am auzit pe Base cum si ce le zice, ma intreb acelasi lucru si nu stiu de ce-mi tot vine sa zambesc… 😀

   • Iaca :

    „As vrea sa clarific povestea acestor documente. Ele vin de la o anumita firma din Cipru.Nefericita idee, sa folosesti aceasta firma, pentru ca e firma prin care Sorin Ovidiu Vintu a spalat bani. Iar acest lucru e acum in investigarea procurorilor”, a spus presedintele.

    Acesta a sustinut ca Sorin Rosca Stanescu a mai avut un „ghinion”, si anume ca „prin aceasta firma i s-au virat bani dl Popa de la FNI care se afla in Indonezia”.

 51. De ce am impresia ca acum ar fi fost nevoie de un partid puternic ca sa intre in siajul Piratului?

 52. DOVADA CÄ STIAU PONTA SI CÄCÄRÄU, este reactzia lor sub formä de gargarä, cu apä chioarä, amandoi golanii au stiut si au
  fost de acord. acum cativa timp spunea licheaua ponta,- bäsescu
  se duce la tribunal nu acasä, in fiecare zi il tocau la a3, totul
  este manipulare aranjatä.

  acum sä räspundä Ponta; SÄ SPUNÄ ROMANILOR, cum nu a vrut sä primeascä sfatul presedintelui, si nu este prima datä.

 53. hello, bonsoir,

  se pare ca rahatul adus de SRS frige rau de tot, incit, aud, ca este posibil sa-l zboare pe SRS din PNL.
  SRS accepta ”spasit” aceasta situatie.
  (l-am auzit la b1tv)

  cred ca ne scapa niste chestii foarte grave si interesante…….

 54. avetzi dreptate, UNDE SUNT CEI DE DREAPTA?????????????

  ACUM ATAC LA ANTONESCU SI HAITA LUI PONTA:
  PONTA NU A VRUT DESECRETIZAREA; HAI ; UNDE SUNT
  CEI DIN OPOZITZIE:

  PRESEDINTELE v-a livrat motive de atac.

 55. porcul mizerabil ponta, spune cä bäsescu cu securistii……………
  intrebat de unde stie cä e secu bäsescu, din declaratziile lui ciuvicä.
  dar ciuvicä a pierdut procesul in fatza presedintelui, dar licheaua bolsevicä o tzine langa.

  acum sä vedetzi cum lanseazä mizerii, iar altzii ca ponta le repetä

 56. licheaua ponta, mägarul necivilizat isi permite sä-l jigneascä pe presedinte, sä-l umileascä si el e cel ce nu coabiteazä.

  golanul asta needucat il spune cä presedintele minte, nu pricepe, trädeazä ; s-a vandut la cei dela UE
  POATE AUD CEI DELA UE , CUM VORBESTE GOLANUL PONTA:

 57. “Te si intrebi : nu cumva piratul i-a intins o momeala sarpelui securist ?”

  eu nu cred!

 58. La mulţi ani tuturor celor ce poartă nume de arhangheli!
  🙂
  La mulţi ani fericiţi, Mih!

 59. Salut, Lumi! Bine ai revenit! 🙂

 60. Noapte buna! 🙂

 61. derbedeul uitä dela manä panä la gura,
  a spus cä desecretizarea nu era pe program,
  apoi a spus cä minte presedintele, cat de ordinar este.

 62. Vantu i-a spus lui SRS cä actele sunt false–.a declarat.

  deci nemernicul securist SRS , desi stia , a aruncat pe piatzä
  asta este nemernicia, ca sä mai murdäreascä pe presedinte.
  SRS nu trebuie iertat.

  nici licheaua Ponta care nu vrea desecretizarea.

  trebuie scris mult si tocat, trebuiesc scoase la luminä escrocheriile.

 63. vantu si ciripoi sunt buni prieteni, pt. interesele lui vantu,
  a fost ciripoi si in asia si in alte ………..directzii, o sä-i
  descopere .

 64. Viq
  ai vazut ce-i pe blog la RM???

  • Nebuneala cu spume si bulbuci! Acolo a inceput deja epoca meritocraticaca”
   Este o „macheta” la scara a ceea ce viseaza (in somnul, sau coma ireversibila a ratiunii) sa faca in realitate…Niste ticalosi care intre timp s-au imbolnavit si au devenit nebuni periculosi…
   Asta imi sugereaza articolul si comentariile lui RM.
   Oricum, Doamne fereste-ne!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s