Dacă dreapta nu fuzionează, să-și ia gândul de la electorat.

Încă n-am apucat să vizionez emisiunea în care a fost invitat președintele Traian Băsescu.
Însă două fraze scurte se impun de dimineață pe mesajul său privind candidatul prezidențial cu șanse în 2014.

„PSD nu poate da României preşedintele, mai ales când personajul este Victor Ponta. După mine, PSD singur nu poate da preşedinte iar dacă se rup (partidele din USL, n.r.), PNL are o şansă în plus ca să dea preşedinte, pentru că, cu Crin Antonescu în turul doi, şi celelalte candidaturi de dreapta se vor strânge în spatele lui …”

În opinia mea, mesajul vizează în primul rând dreapta politică. Și nu electoratul acesteia ci oamenii politici, formațiunile-cluster ce baleiază pe zona anti-USl în speranța că ar reuși să se impună în lupta cu mastodontul politic aflat la guvernare actualmente.
Mesajul președintelui spune că nu.
Nu vor reuși să facă nici o brânză dacă nu fuzionează, din cel puțin două motive.

Nu au viziune politică.
Nici unul dintre liderii antiUSL nu pare să fie în stare să vadă întregul tablou. Nici spațial, integrând multitudinea de nemulțumiți față de PSD-PNL și cu atât mai puțin temporal, incapabili să vadă mai departe de seara zilei de azi. Și nici aia până-n noapte.

Și în al doilea rând, nu au capacitatea de a-și ține orgoliile sub control rațional. Nu înțeleg simplu că „automobilul” ăsta nu are toate locurile-n față.

Afirmațiile lui Traian Băsescu sunt demolatoare prin realismul lor.
Da, e cât se poate de clar că în lipsa unui candidat unic din partea dreptei, dacă ies cu mai mulți pretendenți, aceasta are șanse minime (de fapt cam deloc) să prindă turul II cu cineva, oricine.
Și tot da, pe cale de consecință, în turul secund, adică atunci când se va decide președintele, electoratul de dreapta (care va mai avea forța să meargă la vot) îl va prefera pe Antonescu în fața alternativei Ponta.
Dintr-un motiv simplu : Antonescu e prost și cam atât.
Pe când cinismul mincinosului național este deja cunoscut, iar ușurința cu care provoacă răul dă fiori. Automat te duci cu mintea nu la binele pe care l-ar putea face vre-unul dintre ei nației ci la dimensiunile răului.
Problema opțiunii se va pune în sensul dacă preferi să cazi de la balcon sau din avion.

În cazul în care însă PNL vrea să se desprindă de PSD, atunci un alt candidat decât Antonescu i-ar multiplica semnificativ șansele.

Deci mesajul pentru politicienii de pe dreapta pare să fie „Fuzionați, sau pierdeți !”. Nimic nou de altfel, doar îngrijorător.

Și aici intră și o scatoalcă frugală peste tărtăcuța lui MRU căruia fuziunea-i miroase strâmb dar și o palmă zdravănă peste fălcile buldogului care latră la lună. Practic PDL trebuie să înțeleagă că nu el este în măsură să pună condiții în cazul formării unei drepte unite.
Pentru simplul fapt că dacă încearcă să impună condiții exagerate celorlalți și unirea nu se face, PDL NU va da președintele. Nu e în stare. Electoratul de dreapta se va scurge către candidatul PNL care va avea uriașul merit de a prinde cel de-al doilea tur.

Mesajul aici cred că a fost : „Dacă dreapta nu fuzionează, președintele va fi de la PNL !”

Aceeași informație însă induce un mesaj indirect și în USL.
Dacă USL merge în continuare pe structura convenită, cu un singur candidat – Antonescu – la prezidențiale, are șanse să câștige în cazul în care dreapta nu se sedimentează în jurul unui unic candidat.
Dacă în cursă intră însă și Ponta în competiție cu un candidat PNL, atunci Ponta pierde.
Iar asta îi dă muniție lui Antonescu în fața lui Ponta.

Interesant e că, ca de obicei, fără a fi elemente de mare noutate, cele spuse de președinte cântăresc greu.

Oricum, Traian Băsescu pare relativ detașat ca și cum ar fi pregătit pentru o perioadă de „copilărie” a dreptei, până-i vine mintea la cap.

Dar poate mă înșel.
Abia acum mă apuc să vizionez emisiunea.

Viq

159 responses to “Dacă dreapta nu fuzionează, să-și ia gândul de la electorat.

 1. toatä lumea vede, licheaua mitomanä este un escrement a lui ILIESCU-NÄSTASE, o mare rusine si o mare nenorocire aduce
  potaia-ponta.

 2. Basescu a mai contribuit la falia intre imbecilii din USL mangaind pe crestet orgoliul nemasurat al nataraului de Antenescu si calcand pe ego-ul lui Pontache.
  Stie si el ca daca USL ramane unit castiga fara probleme.
  Dar daca se desparte natafletul de Antonescu va avea o problema de fapt si e posibil sa nu intre in turul 2.
  Si stie si el si stim si noi ca de fapt Antonescu nu neaparat castiga caci nu va mobiliza dreapta. Sau poate o va mobiliza ca sa-i traga una peste bot.
  Eu cand am de ales intre ciuma si holera nu ma obosesc sa ma duc la vot. Doar daca mi se pune literalmente pistolul la tampla si in cazul asta imposibil l-as vota mai degraba pe Ponta decat pe Antonescu.

  • @Estu,
   anul trecut, paiata a fost mai periculoasa ca plagiatorul.
   anul acesta, borfasul ponta este mai periculos ca crin.
   🙂
   doar o parere…

 3. presedintele ii scoalä din adormire pe totzi, o rusine monumentalä,
  la varsta lui este presedintele mai activ si plin de viatzä ca lulele
  politicianiste.

 4. Trebuie sa recunosc …scrisnesc din dinti la gindul ca Antonescu ar fi pe felie…am o greata la numele si chipul asta…ca oricite lamai as ingurgita nu mi-ar trece..
  daca prin absurd Ponta si Antonescu ,sau Oprescu si Antonescu ,sau candidatii PSD contra PNL ar intra in turul II,as anula buletinul…

  Mi se pare de neconceput sa reintroduci PNL-ul in partea dreapta…acolo unde el nu a fost niciodata,,doar a mimat… a mistificat si a tradat,aflindu-se permanent linga PSD…

  PDL cred ca este deja in ritmul aliantei gretoase.. sa nu credem insa ca o eventuala victorie a PNL inseamna neaparat despartirea definitiva de PSD.
  Experienta anilor trecuti,aliantele tradate,aliantele innodate ii determina a fi mai speculanti decit UDMR-ul..

  PNL stie sa joace cartea cea mare…ramanerea permanenta la putere…
  Nu cred ,in ruptul capului in defavorizarea PSD prin o alianta a partidelor de dreapta cu acest vicios si falsificat partid politic…cu lichele si jigodii,cu puscariabili,hoti si imorali de jos si pina sus…

  .

 5. presedintele este un mare om politic, mare päcat, romanii nu stiu sä aprecieze.

 6. Eu nu fac absolut nici o diferenta intre PSD si PNL asa ca povesti cu candidatul dreptei de la PNL nu ma misca, indiferent ca vin de la Basescu.
  si ca mine gandesc multi, nu toti, dar multi.
  Eu nu cred ca Antenescu ar castiga in turul 2 in fata lui Ponta, a produs mult prea multa scarba.

  • @estu. Ne-am jucat odata si ne-am ars RAU [l-am votat pe Ilici in loc de VAdim]: l-am avut pe Bombo, Dipo, pe Stanoiu, pe Abrambufrica etc. Pe Vadim l-am fi putut da jos in urmatoarele sase luni si -dezmeticiti- l-am fi adus pe Mugur sau pe Stolo la Cotroceni.,
   Sa nu facem acum aceeasi prostie!!! intre ciuma si holera va trebui sa alegem bine! dar sa nu ne ducem la vot inseamna sa-l inscaunam pe plagiator si PSD pe zece ani.
   Un kkrau incomod la Cotroceni zboara pe mana PSD la care care pot da ajutor si ceilalti. Iar kkrau AR PUTEA aduce in 2016 un premier liberal.

   Evident ca o dreapta unita e ceea ce vrem, dar prea multi -chiar si de pe dreapta- cauta un Sf.AUgustin care sa candideze.

  • Estule…
   Am stat si m-am gindit…mesajul presedintelui nu s-a adresat basistilor…ci
   In primul rind lui Antonescu,sugerindu-i sa intre in cursa impotriva lui Ponta..descrie un scenariu in care tot electoratul de dreapta il va sustine impotriva lui Ponta..

   Presedintele omite cu buna stiinta sa remarce degradarea morala a lui Antonescu,drept pentru care NICI un om de dreapta NU L_AR SUSTINE..(asa cum as face eu,de ex.).Dar stie acest lucru…

   Urmareste cu tenacitate sa scindeze USL… sa determine rivalitate… sa puna la cale foc si sa il hraneasca constant sa nu se stinga…

   Sa micsoreze potentialul electoral asa cum s-a determinat la alegeri(minus frauda gasita de DNA)..

   Cum se va inchide predictia???
   Surprize surprize…
   Nici nu imi bat capul…Presedintele STIe ce are de facut..STIE pe cine se bazeaza…STIE cui sa i se adreseze…STIE pe ce mizeaza…
   Am incredere ca STIE ce este de facut!

   .

 7. observ , cä voi nu suntetzi atentzi la declaratziile presedintelui

 8. Incep sa apara reactiile :

  „Crin Antonescu a spus, marţi că preşedintele are dreptate şi că PSD singur nu are şanse la Preşedinţie.

  În politică nu trebuie să spuni niciodată ”niciodată” a mai spus Crin Antonescu, potrivit B1TV. 😀 😀 😀
  _______________

  „Eugen Tomac, şeful PMP a declarat pentru B1TV că ”nu putem avea la cotroceni un preşedinte de stânga care ori a fost plagiator ofi a fost marginalizat de partidul său, cum e cazul lui Geoană. Dreapta poate da oricând un preşedinte.

  Pregătim fuziunea dintre Mişcarea populară şi Forţa Civică. Şi noi credem că Ungureanu este o opţiune foarte bună pentru România. Crin Antonescu nu este o soluţie pentru noi”.

  ”Orice candidat din pertea dreptei care nu este susţinut de Traian Băsescu nu are nicio şansă în faţa stângii, a mai spus Tomac”.

 9. niciodatä un bäsist nu-l voteazä pe cäcäräu, pt. räul fäcut
  dreptei.incä odatä nu suntetzi atentzi ce spune presedintele,
  este cu mult talc.

 10. v-am spus,
  presedintele ii aruncä din pat pe dreptacii nostrii……………….
  desigur nu se poate compara Ungureanu cu cäcäräu, este diferentzä
  de stil si culturä.

 11. Scuze pentru OffTopic

  RIP Geo Costiniu.

 12. ca de obicei cei de pe Politeea am vazut una si au inteles alta. Ptr ei e o noua coabitare, gata, re-evaluare, inca o tradare samd.
  Ce natarai!

  • Pe mine m a amuzat altceva.Referirea lui Basescu la sustinerea PMP a fost comentata la vecini ca un ajutor dat de Basescu PMP in negocierile cu FC.
   Sincer sa fiu eu nu inteleg nici ce i de negociat nici ce i de impartit.
   Doi sarantoci isi impart averea pe care o vor cistiga la loto?
   Ce argumente au? MRU cu cei 25% intentii de vot? PMP cu votantii lui Basescu? Nu prea inteleg mai ales ca Basescu a spus ieri cu subiect si predicat ca PMP se pregateste pentru 2016 nu 2014 deci dupa mintea mea MRU are mai mare nevoie de PMP decit invers.

 13. Eu cred ca mesajul pentru dreapta este clar.Ori intrati cu un singur candidat ori nu ajungeti in turul 2.
  Mesajul pentru USL este insa mai tare.Basescu spune de fapt ca PSD are nevoie de PNL si nu invers din acest motiv a si reactionat Crizel atit de repede.Ii convine teribil pozitia.Sper sa se omoare reciproc.

 14. mie imi pare räu cä la Politeia se face aceias politicä ca USL,
  contra presedintelui. presedintele nu candideazä, dar f. multzi
  l-ar fi sustzinut pe MRU, ei ii gonesc totzi sustzinätorii-päcat.

 15. sunt catziva care se prefac, dar stiu cä atacand pe Bäsescu
  ii fac un deserviciu lui MRU,nu stiu cum gazda nu si-a dat seama.

  MRU, trebuie sä iasä repede si des la inaintare.la PMP, are oameni de acelas nivel, care nu-l vor träda precum-, liberali.

 16. si bleaga cu secta lui

 17. ce naiba o tzin langa cu udrea, este cineva ga-ga,
  se tin de tampenii, sä intretzinä caldä ura………..jalnic-primitiv

 18. Viq,

  Buna analiza! Astept comentariile de dupa vizionarea emisiunii. Cred ca vor fi tot pe-acolo, cu completari. 😀

  Basescu nu doar ca le da mura-n gura celor de Dreapta (care, cum), dar le da si o mana de ajutor, ocupandu-se de adversarii vvp si crizel (ca doar el e opozitia…). Receptacii ar cam trebui sa fie FC, PMP, PDL-non-Blaga, PNCD & IRL si PNL-non-Antonescu…
  Si normal ca nu trompeteste nume proprii, pt ca Basescu nu indica numele, ci NUMARUL =1, adica una bucata candidat pt toti astia…
  Daca ar da nume, sansa unirii (si asa pusa sub semnul intrebarii de micii orgoliosi), s-ar diminua…
  Dar inteleg ca nici asa nu-i bine, daca ziceti ca unii tot gasesc prilej de zbarleala la Pirat…Mare e gradina!!!

 19. Eu cred altceva

  Mesajul lui Base ,pare către dreapta ….dar nu ….ei îl interpretez așa …Pontalone trebuie scos din joc …….deocamdată masinaria PSD de voturi e afectată :)….. USL trebuie ținut neaparat împreuna ….nu uitati iarna si cind sunt alegerile ,….dreapta trebuie sa fie fără Antonescu ….de ce trebuie ținuti împreuna???pentru ca nu vor câștiga ….pesedistii nu îl vor vota veac pe Cacarau si nici u vor face campanie .punct

 20. USL nu a luat voturi mai multe decât PSD ….4 milioane si ceva …..unde-s voturile PNL???

 21. Voturile PNL trebuie sa meargă neaparat pe dreapta ….Pontalone care e cel mai periculos trebuie scos din joc cu mana lui Cacarau …nemultumirile vor creste in iarna iar singurul vinovat va fi Ponta care nu stiu cecandidat va mai fi ….mesajul lui Base se adreseaza baronilor PSD …Ponta a luat-o in barba pe oriunde a fost in special de la SUA ….daca Base ii tine Uniti ,dreapta are o sansa

 22. Vad ca a dat iar strechea „re-evaluarii” (lui crizel, de data asta) in analizatorii „Basesco-sceptici” si/sau anti-basisti de, ma rog, dreapta…
  Astia se opresc la suprafata vorbelor. Oare nu pot, sau nu le convine sa mearga mai departe???

 23. Deși pare aiurea daca astia se despart si candidează separat au mai multe voturi decât Uniti ….apoi se vor sustine unul pe altul in turul 2 ….

 24. Salut
  Si eu cred ca Tomac a sarit gardul.
  1 Basescu a spus aseara vrea din 2015 sa se ocupe de PMP care sa castige ca dreapta unita alegerile din 2016 (ori tomac freamata in zabala)
  2 Pentru 2014 nu e necesara fuziunea FC cu PMP ci doar MRU candidat unic la presedentie.

  Acum vazand declaratia de aseara indraznesc sa gandesc ca : Basescu a pus la conducere niste pinguini onesti curati dar fara anvergura – Tomac si MPreda ca sa nu aiba surpriza ca nu il mai cunosc cind va veni. Vezi cazurile de nerecunostiinta MRU, Tariceanu, Blaga

 25. Desi nu mi place, recunosc ca MRU este cel mai credibil catindat aparut pe firmament pina la aceasta ora.
  Eu nu am incredere in capacitatea lui de a cistiga niste alegeri .
  Altii au si il sustin.Vazind pina mai ieri consecventa cu care l proclama general am zis ca poate ma insel eu.
  Si totusi , de cite ori Basescu face o referire la alt posibil cistigator al alegerilor prezidentiale , blogul respectivilor sustinatori incepe sa plinga siroaie iar tartorul Basescu este facut cu ou si cu otet.
  Nu mai inteleg nimic.
  Ori MRU este generalul capabil sa conduca armata dreptei prin toate urgiile soartei la victorie ori ,judecind dupa reactiile sustinatorilor sai , este elevul silitor care asteapta ca dl diriginte sa l faca seful clasei.

  Voi ce ziceti?

  • Tucule,

   Mi-as dori sa gresesc, dar mi-e greu sa cred ca MRU va ajunge presedinte.
   Nu are stofa.

   Am reusit sa vad (cea mai mare parte din…) emisiunea cu Base.
   Oricum as spune-o, ma repet : este un om normal.
   Se comporta normal, vorbeste normal, responsabil, corect si la obiect, dar…. normal.
   Cand il privesti/asculti simti ca este el, in persoana lui. Iar asta inseamna intr-un cuvant, credibilitate.

   Cand il privesc pe MRU am senzatia ca interpreteaza un rol.
   Este un elev silitor, spune ce trebuie, este elegant, ingrijit, are distinctie, se exprima corect, dar nu pare sa fie el. Nu stiu cine este de fapt „omul de dincolo” de vorbe.
   Imi spune ce vreau eu sa aud.
   Asa crede el.
   In realitate eu nu vreau sa aud ce crede el ca vreau sa aud. Vreau sa-l aud pe EL.
   Nu-l cunosc. Si nici nu cred ca-l voi cunoaste prea curand.

   Unora „le place jazz-ul”, pretind ca agreeaza stilul, ca si cu monarhia……,
   … au asa o inclinare pentru muzica clasica pentru ca epateaza sa ai pian in sofragerie, desi cand baga cineva un Bach tot ce simt e o teribila toropeala.

   Neamtu e mai bun de 10 ori decat MRU. Falseaza, uneori derapeaza, cu „vocea politica” mai haraita decat a lui Joe Cocker, dar ii vezi sufletul prin ea.

   Sansa lui MRU ar fi putut fi ACUM.
   Pe seceta asta de personalitati, daca s-ar aduna toata dreapta gramada si l-ar sustine, ar reusi. Ar avea si votul meu inclusiv.
   Dar sansele sunt din ce in ce mai mici.

   Si nu din cauza piratului sau a PMP. Cei care sustin asta sunt complet pe dinafara evidentei. E cat se poate de limpede ca ar fi de acord cu el daca s-ar face unirea dreptei.
   Si oricum e vorba de electorat, care, asa cum bine observa piratul, se va duce in siajul ORICUI este macar un milimetru mai la dreapta decat Pontacul.

   Iar daca nu prinde trenul acum, pana la urmatoarea sansa cred ca ii ia altcineva caimacul.

   Inca se joaca.

   • Asta e Viq, credibilitatea…L-am urmarit si eu un pic, omul crede ce spune si asta se vede/simte. Asta lipseste nu numai la MRU dar la mai toti liderii nostri. Macovei, Funeriu, Papahagi ar fi credibili dar nu cred ca ar lua destule voturi..What about Cristian Diaconescu? Vad ca nu se mai vorbeste nimic de el. Oare citi USL-isti satui de Ponta/Antonescu ar vota Diaconescu? Ca noi cred ca ne-am incolona frumusel. Eu una nu am probleme majore de ideologie, vreau doar unul care sa nu fie ticalos sau catastrofic si sa continue lupta Presedintelui. Vreau si eu sa stau 2 luni pe an la pensie in tara mea curatita un pic de mafie. Cer mult? Daca se instaleaza Ponta pe 10 ani se scufunda corabia ptr inca vreo 20-30..Cred ca Ponta e pericolul major, e prea ticalos, prea plin de el, prea dependent de baroni. In plus fiind el insusi un procuror de 2 bani cred ca uraste magistratii corecti. O sa vrea putere totala.

 26. M am inselat privind reactia vecinilor la spusele lui Basescu.
  Nu mai este jale ci apocalipsa.
  Basescu a tradat din nou.
  Nu mai inteleg nimic.Basescu a scos in fata un scenariu plauzibil.
  Nu a promovat pe cineva , nu a sustinut pe cineva ci a aratat ce se poate intimpla.
  Este incredibil ca acest adevar bulverseaza o parte a dreptei.
  De ce oare? Ce socoteli incurca scenariul prezentat de Basescu?
  Enigma si suspans .
  Cred ca pina la urma multi dreptaci vor deveni mai antibasisti decit Ciuvica.

  • TUCU 2.
   a fi dreptac fara Traian Basescu este un non sens..Cel care a despartit apele intre doua mari ideologii a fost Piratul..

   Toti cei care se dau dreptaci si sunt impotriva Presedintelui ..isi legitimeaza fariseismul…
   Eu nu lke-as acorda nici un dram de incredere…
   Sunt tot atita de dreptaci cum si liberalii sunt pesedisti sadea…

   • Mark,

    Poate ca incet-incet o sa inlocuim termenul asta de „dreapta basista” cu … sa-i zicem „valorile basiste” ??!!! 🙄

    Noi inclinam deopotriva spre dreapta si agreeam masurile de consolidare a valorilor democratice ale piratului, dar chestia cu dreapta cred ca are aspecte mai complicate.

    • Viq
     Le dau dreakului pe amandoua..pentru ca asa s-au amestecat si s-au contopit ca nu le mai deosebeste nimeni…cu alba neagra s-a ivit o zona uniforma gri unde se bulucesc partidele..intr-o dezordine data de miscarea continuua a traseistilor

     de fapt ,sunt doua grupari antagonice de fatada…cind ,de fapt,membrii lor sunt uniti prin interese interpartinice si private.

     de aceea nu exista raport de inchidere si predare de gestiuni la incheirea unui mandat guvernamental si inceperea altuia…
     De multe ori imi pun intrebarea daca nu exista o intelegere secreta intre partidele ce se succed la Putere .Acea intelegere ce imi bantuie amintirile din anii de pomina ale domniei Iliescu…membrii sistemului ticalosit sa se apere intre ei sa se sprijine sa se ajute…sa nu tradeze..sa nu denunte…

     In campanii electorale se fac raportari la diverse fapte infractionale..se promit dezvaluiri,sanctiuni,pedepsiri exemplare etc…
     La preluarea Puterii ,ambele tabere TAC. Si iar TAC.
     Ce poate fi mai clar decit o duplicitate aranjata,pe baza de acord si reciprocitate???

     In aceste conditii,unde este dreapta si care este stinga???
     Unde sunt actiunile de combatere ale opozitiilor,in afara declaratiilor tembele cu jigniri,insulte si calomnii,cu minciuni si gogosi ,cu circ mediatic,,FARA NICI UN REZULTAT in dezavuarea infractiunilor sistemului mafiot???

  • Sunt „vecinii” asa de neincrezatori in cel pe care il sustin incat se strofoaca sa pregateasca inca de pe acum „tapul ispasitor” pt rezultatul de la anul?
   Sunt asa orbiti de ura si resentimente ca turbeaza la ideea ca are sanse candidatul sustinut de Basescu?
   Merita sa ne batem capul cu motivele ce-i mana pe ei in efortul de a-l ataca pe Presedinte?
   PS Si prin presa au inceput „texte” cam ca acelea din vara…Probabil, o parte prostie (amestecata cu resentimente si vanitati tembele), o parte manipulare…

   • @Mih
    Poate merita sa incercam sa intelegem ce se intimpla deoarece pina acum altceva decit MRU nu avem.

    • Tucu,
     Eu nu stiu cat de legat este MRU de „vecini”, cat de reprezentativi sunt ei in realitate in tabara (sustinatorilor lui) MRU. Chiar nu stiu asta…Ca ei se considera alfa si omega, ok, e problema lor. Dar chiar sunt? 🙄

 27. salut @tucu @mark
  Vecinii astia ai vostri sunt inadecvati de-a binelea.

  Pai noi vedem cu ochiul liber ca Antonescu vrea sa cucereasca electoratul lui Traian Basescu ca un asset important
  In timpul asta si de muuulta vreme @city si ai lui afirma ca Basescu nu are decat un electorat minor ce nu trebuie luat in seama 🙂 🙂 La fel de inadecvati precum MRU cand s-a despartit de Basescu.
  Miopia asta il va costa pe MRU iar tiganul va fi fortat sa manance prunele proaspat murdarite.

  ..

  • @Last ,@Mark,
   Lasind gluma la o parte si cunoscindu i cit de cit pe vecini stau si ma intreb ce dracului nu merge in pravalia lui MRU.
   PMP pupilul lui Basescu afirma pe toate drumurile ca MRU este candidatul lor , altul nu au scos inca si totusi tutarii lui MRU ataca incontinuu la Basescu (nu numai pe blogul vecinilor) in loc sa incerce sa si fidelizeze electoratul basescian.
   Nu prea inteleg ce se intimpla.

  • Last
   ma gindesc la fel…
   Nu mai avansez in supozitii,ca imi ies al naibii de corect…..))))))))))

 28. Am descoperit misterul apocalipsei.
  Citez-„”presedintele nu are voie sa spuna ca dreapta se va uni si va vota Antonescu „”
  Evident ca o asemenea prostie nu ar avea voie sa spuna si nici nu a spus.Daca memoria ii ajuta pe amicii nostri ar fi bagat in citat si cele citeva cuvinte lipsa si anume ca „”Dreapta se va uni si va vota cu Antonescu daca in turul doi se vor confrunta Ponta cu Antonescu”” .
  Nu sunt cuvintele folosite dar aceasta este afirmatia.
  In conditiile astea evident ca presedintele putea sa:
  -taca-nu stiu la ce ar fi folosit dar macar nu era blamat
  -sa declara ce in turul II daca se vor confrunta Ponta cu Antonescu dreapta va vota MRU -o atitudine constructiva si de aplaudat.
  -sfatuiasca dreapta sa stea acasa ca tot nu mai este nimic de facut- de blamat clar.
  -declare ca indiferent cine va cistiga alegerile prezidentiale el in va nominaliza presedinte pe MRU -o atitudine constructiva si necesara (dar nu suficienta) ca MRU sa ajunga presedinte

  Greu sa i satisfaci pe toti.

  • Mda. hai ca am intrat sa citesc si eu la Politeia …
   Eu cred ca fac pe prostii cand se revolta la spusele lui Basescu.
   Basescu are un joc extrem de fin si ne trebuie timp si informatie ca sa il intelegem. El are informatii pe care noi nu le avem, el incearca sa dezbine pe unii si sa uneasca pe altii. E un joc fin.
   Nu e frumos din partea lor de loc ca se leaga de prostii, in ura lor pe Basescu.
   Exact ca si in cazul lui Sebastian Lazaroiu care a fost/este cel mai redutabil maestru in diversiuni pe care il are dreapta…. Sebi facea o diversiune iar City venea imediat si spunea ca Sebi a facut o predictie ca sociolog care nu s-a indeplinit …. 🙂
   Tot asa si acum. Se leaga de prostii.
   Caile lui Basescu sunt ascunse dragilor 🙂

   • @Last
    E putreda gulia n Danemarca.
    Aseara dupa interviul Piratului vecinii erau destul de multumiti.Ba unii laudativi .Inclusiv seful ( temperat desigur dar binevoitor asa cum ii sta bine unui guru).Azi de dimineata la fel.Nimic rau de luat in seama.
    Dupa amiaza insa s a pornit apocalipsa.
    Ce s a petrecut intre timp nu stiu .Pot numai banui ca lui MRU nu i ies pasientele in „”negocierile „” cu PMP sau mult mai probabil PMP pretinde ca nu l accepta decit pe MRU nu si coada de activisti pe care acesta o tiriie in urma sa.
    Probabil ca aici este cheia .

    • Ceea ce spui are sens, am vazut si eu schimbarea de directie. Inseamna ca politeia chiar e vocea lui MRU/FC? Pai atunci sa ne mai miram ca Presedintele face ce face? Ca si Prim Ministru Basescu si-ar putea face un Guvern beton si sa reformam o data sanatatea, administratia, una -alta. Cu MRU presedinte sau cu Predoiu cine ar fi PM si care ar fi rezultatele in economie? Intreb si eu.
     Ar accepta Crin un pact pe Justitie cu acordul EU, SUA, de genul facut de Base cu Ponta? Si mai ales l-ar respecta??
     Parerea mea e ca Presedintele nu are incredere decit in Boc. Predoiu sau MRU nu prezinta suficienta incredere ca sa se zbata ptr ei. Miza lui incepe sa devina un Guvern de Drepta. Poate gresesc.

     De citit art lui Silviu Sergiu in Ev zilei..Zice ca el ar vota Crin..

     PS. Vad ca-mi luai o gramada de plusuri la commentariul precedent. Ce ti-e si cu manipularea asta..:)). Un plus de la tine e un compliment, mersi!!.

  • Tucu
   Dupa cum isi expun parerile…este clar..
   Ori nu pricep limbajul subtil al presedintelui…ori il considera un inamic…din motive care imi scapa…
   Mai degraba s-au inscris pe o traiectorie ce il scoate pe MRU de pe ruta cistigatoare…

 29. Lazaroiu:
  „Traian Basescu legat de intrarea Romaniei in Schengen: In legatura cu lovitura de stat din vara lui 2012, poate domnii Ponta si Antonescu ar avea ce sa si reproseze.” 😈

 30. Tot pe pag fb a lui Lazaroiu:
  Text: „Predoiu: „Am adus Pacea în sistemul judiciar, cu consimțământul premierilor Tăriceanu, Boc și al președintelui Băsescu”
  Peace, man…”
  Si imaginea(via comentariu)

 31. „Antonescu: M as fi asteptat ca Barroso sa ne spuna ce face pentru aderarea Romaniei la Schengen.

  Acum sa vrei ca Barroso sa i scoata pe penali din Parlament si din Guvern, nu e cam mult? Pucistul Crin da foc la tara si pe urma asteapta sa vina aia de ii injura in 2012 sa stinga focul.” (tot Lazaroiu / fb)

 32. @Nih
  Asta se cheama dus scotian
  Aseara Basesu recunoaste sansa lui Kaka de a ajunge la Cotroceni si Kaka face azi pe curcanul.
  Lazariou asteapta sa l vada bine unflat si i varsa oala de kaka in cap .

 33. Andrei Cornea:

  „(…)ținând seama de situația dezastruoasă în care se află acum opo­ziția – ruptă între trei-patru forțe concurente, amenințată să fie fagocitată de PNL –, cât și de forța copleșitoare a actualei puteri, nu prea văd cum s-ar putea ea descurca fără Traian Băsescu. Prevăd de pe acum: și europarlamentarele, și pre­zidențialele vor fi un dezastru pentru opoziție. Ce rămâne atunci, pentru ca 2016 să nu fie și el re­­petarea aceluiași dezastru? Unde este acea fi­gură carismatică, cu autoritate și în PDL, și în FC+PNȚCD, și în PMP, și în NR, în stare să re­u­nească piesele detașate ale opoziției, să refuze orice compromis cu PNL-ul lui Crin Antonescu, să inspire elan și încredere militanților și elec­toratului, pentru a recuceri puterea la alegerile par­lamentare? Predoiu? E o glumă. Boc? Dis­cre­ditat (fie și pe nedrept) în ochii majorității na­țiu­nii. Blaga, Falcă? Nici dacă li s-ar da aripi, nu ar putea zbura. MRU? Azi, din păcate, a devenit mai mult o siglă decât o șansă. Și atunci cum să te lip­sești de Traian Băsescu, despre care cam toată lu­mea – chiar și inamicii săi – recunoaște că joacă „în altă ligă“ decât restul politicienilor români?(…)” (Rev. 22)

 34. 17:14. @Tucu 2 Un plus de la tine e un compliment..Mersi!

 35. @Coana ,
  ma coplesesti si zau ca nu merit.

  • Haha..Am scris asta de 2 ori (trecu mult de azi dimineata..).
   Cert e ca inainte ma uitam mai mult ce zice Viq ( am si eu simpatiile mele) dar acu Eugeni, Tucu2, last, mih, o gramada de minti luminate. Oare noi l-am bate pe Ponta? Si mai ales cum ne-am alege leaderul, loserii de noi..
   De asta eu zic merita sustinut oricine se zbate cu astia dar daca nu se bate nimeni si un pact e ok. Intre ciuma si holera, pina se mai trezeste poporul , isi mai cucereste un pic de self-esteem.

 36. MRU: Dreapta românească va avea grijă să nu intre Antonescu în turul doi al prezidenţialelor
  Gata m-am linistit ! 🙂 Aseara ma temeam ca Basescu va fi fortat sa dea lectii lui KKrau pt turul 2 🙂 dar siguranta lui mru m-a confortat.

  • @Multumesc last.
   Subiectul este deci inchis.Sper ca i a comunicat si lui Kakarau chestia asta.

   PS. Daca esti dragut sa mi explici si mie cine i personajul „”Dreapta Romaneasca””

   • Stai sa deslusesc cine e personajul „Dreapta Romaneasca” 🙂

    Analizand citatul lui MRU : „Noi, dreapta, o să avem grijă……..
    rezulta ca:
    – E un personaj colectiv care il are in centrul geometric pe MRU:
    – El il contine cel putin pe profesorii universitari de diverse: MRU, CPreda si sustinatorii lor

    -Acest personaj nu e de acord cu toate spusele lui TB (sau cum spui tu ,cu ce e de acord seara …se schimba dimineata 🙂 )

    • Vezi mi ai dat un deget si eu irti cer toata mina.
     Deci daca ai descoperit cine este „Dreapta Romaneasca”” te rog dai un SMS si intreaba cum il opreste pe KK sa intre in turul 2 in varianta in care KK ramine candidatul USL?
     Mie imi este frica ca la cit sunt de destepti intra Predoiu si MRU in turul 2 si cistiga Ponta.

    • Nici o problema @tucu Sunt fericit ca imi ceri expertiza 🙂
     Cum il opreste pe KK sa intre in turul 2 ?

     Nimic mai simplu. Metoda : Goe

     – Mamiţo! mam’mare! tanti!
     – Ce e? Ce e? sar cocoanele.
     Să oprească! zbiară şi mai tare Goe, bătând din picioare. Mi-a zburat pălăria! să opreascăăă!!!

    • last. Faute de mieux on couche avec sa femme – spun galii, mai cinici decat multi altii.
     Daca vor fi numai profi universitari vom vota intre profesori si repetenti.

     • Intre 0nassis care nu avea scoala de loc si a construit un imperiu si profesorul englez de la Iasi ala pedofilul l-as vota pe Onasis
      Dar cred ca daca ai analiza un pic mai mult ai mai pierde din cinism 🙂
      Cu ce imi foloseste istoria religiilor la MRU sau Neamtu ? mai cinikule ? 🙂

 37. ……..Iar vecinii ar trebui sa spuna sarumana ca Basescu il demoleaza constant pe Catalin Predoiu (aseara inclusiv)– dar nu ! Ei suparati . ca Base nu il pune pe piedestal pe mru . Sa fie simplisti ? Sa fie rau voitori ? Naiba stie fratilor …

 38. Ziua buna oameni buni,

  Impresia mea este ca pericolul cel mai mare pentru Romania ar fi fost ruperea USL. La congresul psd s-a dat de inteles ca psd va da presedintele. antonescu cred ca avea discutii avansate cu blaga. Marea problema a lui antonescu este paradigma „cainele de la macelarie”.
  Prin afirmatiile lui TB ca psd are mai multa nevoie de pnl decat invers se da lui crina impresia ca este din nou in control. Asa ca „ruperea” usl se va amana atat cat va conveni lui TB.

  Cat despre vecini, ei nu isi dau seama ca este vorba de un ajutor important dat „dreptei’. Ei ar dori ca TB sa il „impinga” in fata tot timpul pe MRU, sa duca luptele in locul lui si ca dupa aceea , acesta, sa il trateze cu indiferenta pe TB in functie de interesele de moment.

  PS. @tds „atingerea” lui predoiu (in trecere) este esentiala. Ai dreptate

 39. @Last
  Corect ,si din pacate se lipeste ca timbrul de scrisoare.
  M ai surprins .Este incredibil cit de bine se lipesc cele doua imagini.

 40. @ Last
  Te plagiez dar nu ma pot abtine.
  Mai exista o metoda.
  II toarna lui KK magiun in galosi inainte de a merge la vot.

 41. Lumea este in deruta. Postacii nu stiu ce sa zica. Asteapta instructiuni „de la centru”. Postacii pnlisti nu poa’ sa spuna ca TB greseste….da’ nici ca le zice bine. Postacii psdisti o sa zica ca tb „a tradat” ce dreaq a tradat.
  Asa o sa vedem si noi de partea cui sunt 🙂 .

  • Corect prietene/ Dar nu numai postacii….
   Si noi suntem in deruta . Basescu are un joc de inalta clasa.

   • tds,

    Sunt convins ca TB nu i-ar da un pic drumu la lesa lui crina daca nu ar sti cu siguranta ca nu poate sa il tina sub control usor si fara efort. 🙂
    Ca suntem debusolati si noi, cu siguranta. Nu ar fi fost TB daca am fi stiut/intuit exact strategia adoptata. Dar ce stiu, cu certitudine , este ca nu am nici-un motiv sa am nu am incredere in TB, el fiind singurul politician care a vorbit constant de statul de drept, respectarea principiilor statului de drept, consolidarea unor institutii puternice si de credibile.
    In rest…..
    MRU pe feisbuc:
    „Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, cetățeni români cu drept de vot, l-ați vota pe Crin Antonescu ca Președinte al României doar pentru că trece de la putere în opoziție? Doar pentru că ar rupe concubinajul cu socialismul? Nu vreau să fiu pus iar în situația de a alege între două rele comparabile!”
    Nu aflam DE CE sa il votam pe el, ci DE CE sa nu il votam pe crina…..
    Am recitit mesajul si tot nu m-am lamurit care a fost scopul mesajului.

    Astept pe cineva , tanar , dornic de afirmare, sa ne spuna ce zice Blaga la B1. Eu nu rezist……. 🙂

   • Last

    Eu nu sunt deloc in deruta…Merg ,constant si mereu pe mana Piratului…
    Deocamdata ma amuz al naibii ,pentru lectiile de inalta clasa ce le administreaza Presedintele catelandrilor ….

  • io-s pesedist dar sunt banat

 42. „Am impresia că unii s-au uitat la altă emisiune decât mine aseară, altfel nu îmi explic de unde a apărut isteria cu ”reevaluarea lui Crin Antonescu” de către Traian Băsescu. N-am susținut niciodată că inteligența e distribuită uniform, e după curba lui Gauss. Dar să folosești o năzărire ca să argumentezi: iată, un nou compromis al lui Traian Băsescu! e o dovadă de prostie, aș zice. Compromisurile facute de Traian Băsescu au fost în interesul țării, inclusiv cel cu procurorii. Știu însă două persoane, adulate de cei care azi au închipuiri cu ”reevaluări”, care au făcut și fac încă și azi compromisuri în interes PERSONAL.”
  (Lazaroiu / fb)

 43. Pentru ioubitorii muzicii clasifice, o seara melomanica cu Cristi Preda.

  Interpreteaza pentru dvs. „Aria lu’ Figuranto” de prin „Spargatorul cu nuci” :

  „Uneori, tăcerea e de aur. Alteori, dimpotrivă, se impune să vorbești.
  Gh. Falcă are datoria de a spune ce e cursa internă din PDL.
  A avut curaj să intre într-o bătălie pe care alții o pregătiseră pentru un singur concurent.
  Acum, întrucăt a înțeles despre ce este vorba, e obligat să părăsească pseudo-competiția…..”

  .. precum si „La donna e IMOBILE” din „Balta pedelelor” :

  „…Ghiță nu e singurul care tace.
  A amuțit și Monica Macovei.
  În fața spectacolului jalnic oferit de cei cu care până mai ieri se confrunta, Monica a ales tăcerea.
  E dreptul ei, de bună seamă, să ignore ceea ce se petrece. N-ar fi primul politician care abandonează lupta în numele unor principii.
  Am însă impresia că publicul ar dori să afle ce crede ea despre mimarea competiției în partidul din care face parte.
  Unii dintre susținătorii săi au ajuns să se întrebe dacă poți iubi justiția disprețuind dreptatea…”

  Cand spun io ca are mai multa stofa la hainuta decat MRU la palton, chiar zic 🙄

 44. „Eu văd decât doi oameni importanţi din stat care se înţeleg foarte bine”
  (Liviu Dragnea)
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/liviu-dragnea-despre-basescu-si-antonescu-le-sta-bine-ar-putea-sa-functioneze-1067175.html

  • Salutare tuturor
   Mih, eu am spus de multe ori ca inteligenta multor intelectuali doritori de functii politice in Romanica este sub media determinata din distributia Gaussiana. Cred ca rade Piratul cu gura pana la urechi cand citeste blogurile de dreapta. Pana si Dragnea, un amarat de inginer, este mai subtil in fraza amintita de tine.Sub aparenta fina ironie Dragnea simte deja fiorii panzei de paianjan pe care o tese Piratul.

   • Pot sa mi-l inchipui pe Basescu amuzandu-se copios de ceea ce pe mine inca ma contrariaza si adesea, ma revolta…Un motiv in plus sa-l apreciez si sa-l admir 😀

   • Si mai are Basescu ceva ce n-am vazut la alt politician roman: in situatiile foarte critice pentru el, cand e in dezavantaj, reuseste sa-i puna in dificultate maxima pe adversari. Nu stiu cati asi are in mana, dar cred ca joaca perfect (si fara sa triseze) si cartile mici…

 45. sterpelit de pe facebook:

  Vali Paun

  Nu înțeleg care-i problema.

  S-a trezit Băsescu vorbind într-o seară (din postura de președinte al statului, ce-i drept) și au început să se certe prieteni, rude și partide. Băsescu a facut mereu ce i-a trecut prin cap, adică fix aia! Nu l-au putut clinti nici consilierii, nici evidența, nimic. Majoritatea gesturilor, declarațiilor si acțiunilor le-a ales pentru că a putut. Are fler, are simț politic, are inteligență și o capacitate enormă de lucru, dar e și foarte impulsiv, egomaniac și sufera de un complex de superioritate gros de 10 km.

  Băsescu nu-i Ponta, nu-i Antonescu și e mai puternic decat Iliescu și Constantinescu la un loc. Dacă a hotărât să meargă cu Antonescu, putem să urlăm și să țipăm cat ne ține: tot aia o sa facă! A facut ințelegeri cu Voiculescu, a discutat cu Vantu, a facut coaliții cu PSD și acorduri de colaborare cu Ponta. N-o să-i subliniez meritele, că le știm toți.

  Pe Antonescu n-o să-l votez nici daca-l susține Băsescu, nici dacă pogoară Duhul Sfant cu el în lift și nici dacă-l poartă Putin și Obama în brate peste Carpați. Nu pricep de ce se supără constructorii, programatorii și proiectanții de viitoruri posibile… că Băsescu îndrăzneste să facă altceva decât prognozeaza ei. Băsescu e animal viu, încurajeaza femeile și e votat de ele, bate campii în multe ocazii, face bine deseori și cade (aproape) mereu in picioare.
  În binele ăsta al lui, l-a nimerit de multe ori și pe la nostru, ca nație. Dovada cea mai buna e deranjul care se iscă în cancelariile occidentale de cate ori miroase în România a puci și lovitură de stat. Dovada cea mai bună e treaba aia de la Deveselu. Complexul de tătuc, pe care vad ca-l au si susținătorii și detractorii lui… nu înseamnă nimic.

  Nu-ți convine ce zice sau face Băsescu? Ești liber să alegi o altă parte, alt om, alți oameni. Pune la punct un partid sau o firmă, schimbă-ți domiciliul, serviciul, divorțează.

  În ceea ce-i privește pe Ponta și Antonescu, daca ei o să candideze… o să fac ce-am facut la meciul Vadim vs. Ilici: o să dorm!
  (Vali Paun)

  • Comentariul lui Vali Paun ar fi de nota 10..daca nu ar exista deformarea esentei declaratiei lui TB.
   Nu a intuit DE CE a facut TB aceasta declaratie..unde este efectul ,care este cauza si unde este TINTA.

   EHEHEHEHE,
   Doar un basisit pur singe STIE ce contine in substrat spusele Piratului…

   • Mark,
    Iti dau un clue. Revezi te rog meciul jucat de Pirat in campania electorala 2009 si anume confruntarea televizata cu Cacarau la Cluj. Toti analistii lui peste in frunte cu CTP au considerat prestatia Piratului mult inferioara celei a Crizelului,gata terminat obosit and so one, cand realitatea a fost alta.

 46. am reusit sä mä amuz, la Politeia au intzeles cä presedintele
  il sustzine pe cäcäräu. doamne, ei nu au observat cum a zis la sfarsit nici vorbä, dpe predoiu la eliminat, boc nu vrea si in trecere
  la nominalizat pe MRU, dar nimic räu, dar nici bun ,tocmai sä nu-i
  atragä ura dementzilor.

  dar orce ar spune, fiecare intzelege ce vrea, ca si uslinosii

 47. f.f. bun ce a postat skorpy, mi-a pläcut foarte mult
  asa gandesc si eu despre el. ce päcat romanii sunt lasi.

 48. mark,

  vrei sä sti prea multe, el a spus, tu gandeste ce vrei
  nu o sä spunä cu ce scop………………………………..e el.

 49. Uite ca am ajuns si eu sa re-evaluez.
  Pai pana acum il consideram pe Theophyle inteligent si extrem de cult, acum cred ca la prima calitate as putea sa mai tai.
  Restul de pe politea sunt oricum o adunatura de natangi ca pe aia isteti i-a dat de mult masculul alpha afara, sa nu-i stirbeasca aura.

 50. inca o idee interesanta, pentru care da, as vota, maybe, paiata

  ia, ascultati aici:

  Am mai spus-o, tare mi-as dori sa-l vad pe Traian Basescu prim-ministru ! Dar pentru asta, e nevoie sa ma intreb daca pretul care trebuie platit platit este sa fie presedinte Crin Antonescu ? Se cam zburleste parul pe ceafa…
  (Ionut Popescu)

  • la mine nici nu se pune problema sa votez cu Antenescu, poate sa mi se zbata si ochiul stang, ca degeaba!

  • Pai asta cred si eu..Din pozitia de Premier TB ar putea reforma sistemul, sa puna de niste criterii in administratie, sa dea afara cu activistii incapabili si corupti..Bun Ionut Popescu asta, cred ca mi-a citit gindurile..:))
   Ponta ramine problema nr 1 dar problema nr 2 e neincrederea lui Basescu in „dreapta unita” si candidatul ei actual, oricare ar fi..
   Ramine problema controlului lui Crin.

 51. aflatzi golanul ponta a plecat pe urmele presedintelui, sä
  prindä ceva oficiali, sä le explice cä nu-i plagiator, nu-i mitoman, nu-i un mizerabil borfasi, asa la fäcut mä-sa.

 52. Bäsescu nu l-ar pune pe cäcäräu nimic, cäcäräu,este o paiatzä
  scofalcitä färä culturä, färä viatä, un bätranel buhäit cu ochi de peste mort .eu nu as da un vot lui cäcäräu niciodatä, niciodatä.
  presedintele are 10 ani mai mult, dar este cu 20 de ani mai viu.

 53. „Ponta va avea o viață mult mai grea cu Antonescu decât cu mine”
  => nu cred fraza asta a lui TB nici sa ma pici cu ceara… nici Basescu nu crede ce a spus
  🙂

 54. le-ar fii f. greu, cäcäräu este tembel isteric, si-ar da inportantzä,iar chema la raport, ar face gafe si prostii.

  • iar pesedistii l-ar suspenda sau l-ar judeca pentru inalta tradare.

   tot au deja „expertiza” cum – arogant – se mai spune
   🙂
   au exersat anul trecut, au exersat si acum cu SRS, precis ca cu paiata le va si reusi
   🙂

 55. uite cä ponta ii ia apärarea lui SRS, si tot ii cautä ceva sä-l jigneascä pe presedinte. s-a dus la A3 numai sä-l insulte pe presedinte.

 56. @theo,
  1. ai nervii tari daca ai poposit la latrinele_tv.
  2. cred ca insultarea lui TB nu va tine la nesfirsit, cred ca si creierele bizonate la latrine se vor satura….

 57. dar trebuie sä fi bolnav, un om tanär sä potzi debita cu asa o urä
  mojicii,lucruri demente ,urä contra procurorilor, orce, un om plin de urä, este un nenorocit.
  PONTA ESTE UN DEMENT FÄCUT SI EDUCAT CU URÄ:

 58. de mic am fost alergic la imbecili, ma uit la aia de pe politea si am aceeasi senzatie de gretea cand ca atunci cand aud opiniile unui antenizat.
  La astia daca le zice theophile ca nevasta i-a inselat cu postasul si copilul nu-i al lor, dau divort imediat, nu mai conteaza ca postasul e femeie.

 59. Daca ponta are cuvinte grele, iar mistourile indiferente s-au „topit” inseamna ca TB a lovit la marele fix si a spus adevarul despre sansele lui ponta la presedentie. pesedeu isi da seama ca ponta nu mai are „forta” si cred ca ii vine vremea de debarcare cat de curand.

 60. NU VOR DEBARCARE; VOR BANI

  si vor avea inbarcarea in jilava, hotzii USL

 61. NU SE POTOLESC
  A3 a trimes un act la parlament, sä verifice propietatea
  cumpäratä de ioana bäsescu.

  alt nenorocit, ce ar face orce numai sä-l sicaneze pe presedinte.

 62. asa räu a ajuns parlamentul este la ordinele A3

  a turnätorului VOICULESCU:; AIA CU SRS a fost tot de el clocitä.

 63. Salut prieteni,
  Ce dreak incercam sa gasim o explicatie la tot ce face Basescu ?
  Noi ca sa il aparam iar dusmanii lui de toate culorile ca sa il infunde ?

  @noi astia devotati si sinceri ca @mine @mark etc etc sa il aparam pe base si sa dormim linistit caci base inca ne vegheaza. ailalti, cei ce se pishe pe prune si apoi ajung sa le manince si ceilalti ce il urasc animalic , nu

  Dece asta ?
  1) pentru ca basescu are informatii pe care noi nu le avem
  2) pentru ca basescu duce politica in domeniile alea de sus unde politica se intilneste cu arta.

  Ori cu arta… noi am fost invatat prost in secolul 19 ca orice opera artistica poate fi explicata, ca are o explicatie tangibila si toata omenirea incepand de la bizon pana la marii critici au incercat sa-si explice inexplicabilul.
  Iexista o iexplicatie spunea Garcea. Sigur ca exista dar nu e decelabila acum, sau peste o luna. O vom intelege, dupa ce fenomenul a trecut si vor iesi la iveala toate componentele pe care le a avut base in mana.
  panimaesh ? 🙂

 64. panimaem, panimaem, lnm,
  sa speram ca este vorba de arta, sa speram, ca actioneaza bine, pentru ca vad ca unii considera ca tot, dar absolut tot ce face TB este bine, este OK. Sa nu uitam ca pentru referendumul din 29.07.2012 la inceput ne indemna sa mergem, dar cind s-a dumirit, ca sint vreo 700.000 care nici in ruptul capului nu se vor duce, indemnul lui a schimbat directia.
  Acei nebuni nu voia sa confirme si ei puciul parlamentar pontanesc.
  Asa ca posibil si acum, daca borfasul si paiața vor intra in turul 2.
  vedem, vedem – vorba cintecului
  🙂

  • De ce nu cred eu ca Ponta si Antonescu se vor intilni in turul II:
   1.-Au prea multe intelegeri si activitati infractionale la baza aliantei USL(inclusiv cea a loviturii de stat)..savirsite la unison..
   Ar trebui sa se altoiasca zdravan,pe ultima suta de metri ca sa isi adjudece locul I …ori acuzatiile ,vor nu vor sunt COMUNE.

   2.-Nu cred ca se va mai incerca furtul voturilor,fraudarea electorala care le-a adus constant ,pe metode cronicizate cca 2 milioane de voturi.
   .
   3.-dreptacii nu vor acorda votul lui Antonescu,decit partial…de catre cei care l-au sustinut in aceasta alianta conjuncturala…pentru ca Ponta se confunda ca si comportament si atitudine cu Antonescu -Voiculescu..

   4-nu se vor mai produce seisme bugetare ,cum a fost cel generat de guvernul tariceanu ,prin marirea pensiilor in scop electoral…

   Antonescu are o unica sansa:
   USL sa il sustina ca unic candidat si sa ajunga in turul II cu un candidat de forma care sa ii faciliteze cistigarea scrutinului….

   Oricum ar fi in turul II nu se vor intilni Ponta si Antonescu
   Comprimisi,erodati ….
   Ponta va fi sustinut de electoratul PSD …in dauna lui Antonescu,care si-a cistigat locul in Parlament datorita PSD-ului…intr-un fief pesedist…
   Pentru cel de al doilea loc va decide o majoritate…..toti aceia care au fost afectati intr-un fel sau altul de politicile irationale ale guvernului USL…

   al doilea candidat este in opinia mea MRU sau Predoiu…care vor avea ultimul cuvint..

  • Prietene skorpy
   Cu multa umilinta te rog sa gandesti si asa:
   Basescu a afirmat ca vrea prezenta la referendum, pina cu cca 5 zile inainte de referendum. Astfel i-a pacalit pe usl-asi care nu au mai avut timp sa arunce o lege noua pe piata. Chiar i-a pacalit.

   Ca de aici au aparut toate vorbele iar @Cetatean care se ruga de Base sa nu fie miop apoi a afirmat ca Basescu l-a ascultat pe el e alta poveste 🙂
   Misto cu Basescu este cand a anuntat neparticiparea dand vina pe sotie Maria Basescu 🙂 care i-a interzis sa participe ….. 🙂 De tot mukalul

 65. Traim in Absurdistan.
  Probabil ca in lipsa unui campionat de fotbal serios, si dupa incarcerarea lui Gigi Becali toata lumea s a indreptat spre campionatul national de dat cu parerea despre viata politica.
  Nici noi nu scapam de microbul asta deci sa comentam.
  Romanii au o foame insatiabila de vedete.In cazul nostru capul de afis il detine Traian Basescu.
  Plecind de aici este explicabil torentul de comentarii referitoare la personaj.Este explicabila si foamea cronicarilor de a da sau dezbate stiri .False sau adevarate nu conteaza pentru ca pe romani nu i intereseaza adevarul atita timp cit birfa sau injuratura sunt suculente.
  Povestea insa are doua parti proaste;
  – Dezbaterea a coborit atit de jos incit devine posibila lansarea oricarei acuzatii fara a avea un minimal fundament.Chestia asta nu l va afecta foarte tare pe Basescu deoarece el a inghitit aproape toate acuzele posibile in schimb procedeul o data aplicat se va muta pe toti actorii politici.
  Aviz lui MRU.Daca deschizi gura te acuz , eu @Tucu2 de colaborationism cu Ponta , Antonescu ,Hitler , Stalin si mai gasesc eu.Punem pariu ca prinde?
  -Noii politicieni au renuntat sa urce pe scara puterii prin fapte si au constatat ca , cu ajutorul sustinatorilor , ar fi mai simplu de urcat pe cadavrele celor batrini.Solutie politica de aplaudat numai ca atunci cind intri in cimitir posibilitatea de a te molipsi de bolile si metehnele mortilor este uriasa.

  Acestea fiind zise sa ne razboim tovarasi pe principiul ca daca tu potentialul meu aliat imi dai in cap atunci te ciomagesc si eu fara sa tin seama ca asa imi ajut dusmanul real.

 66. Nu gasesc nici o ratiune pentru care pe diverse bloguri asazis nealiniate politic ,libere sau chiar declarativ de dreapta se regasesc valuri de ura si de acuzatii tembele sau induse directionate ANUME catre Presedintele Traian Basescu.

  Umori personale de genul CINE ESTI <BA?? in comparatie cu supraomul EU???varsa laturi si zoaie in capul SINGURULUI OM capabil sa poate mai face citeva ceva impotriva mafiotilor institutionalizati…

  In opinia lor si incercarea de denigrare permanenta ,il aseaza pe Traian Basescu in aceeasi oala cu Voiculescu de ex…chiar daca acestia doi sunt dusmani de moarte… si de viata..cea mai recenta actiune a presedintelui
  avind o consecinta URIASA ,o lovitura masiva data diversionismului mafioto -securist..

  NU CONTEAZA…nici nu se apreciaza…nu se comenteaza.
  Indivizii care fac CONSTIENT aceasta josnicie,aceasta mizerie sunt cei care isi determina ppropriile lor interese si nu cele raportate la nivel de tara..

  Afisindu-le public isi dezvaluie caracterul ..urit..murdar…josnic…si se mai pretind a fi cei mai buni,cei mai neangajati,cei mai cei….bleah..
  In jurul lor se aduna pleava …ce tine isonul si joaca geamparaua…
  Se potriveste bine acest banc:

  Gheorghe si Ion se odihnesc …dupa o zi de munca..
  Gheorghe:
  -Ma Ioane..
  -Zii,Gheorghe!
  -Mai ioane..da,ma o basina!
  ..esti nebun??
  -Da,ma o basina..n-auzi???
  Se straduie Gheorghe si in fine ,reuseste sa ii faca pe plac lui Gheorghe,care trage aerul in piept si exclama fericit:
  -No,ase ma…prea era imputit aerul de la picoarele tale..

 67. Curs de sopirle.
  Lectia 1.Sopirla simpla (minciuna prin asocierea cu un fapt real)

  ICE Dunarea +Crescent au sterpelit citeva sute de milioane de $. Ambele apartineau DIE -actualul SIE.
  Actalul SIE nu a facut nuimic ca sa descopere hotia deci probabil ca sefii sunt beneficiari ai acestor sume.
  Cine a fost seful SIE ? MRU.Sa ne traiasca.

  Va place? Ce ar fi sa o lansam ? Mincatorii de Basescu sustinatori ai lui MRU s ar bucura? Daca nu le pasa sa spuna si atunci ne putem distra cu constiinta impacata.

 68. Dacă dreapta nu fuzionează, să-și ia gândul de la electorat

  Da electoratu’ lu’ dreapta cand fuzioneaza, Viq ? Ca-l vad mai dezbinat ca oricand. Spre marea mea amaraciune dar si spre imensa lui pierdere, a lu’ electoratu’ de dreapta.
  Pentru prima data de cand te-am aflat, de pe timpul blogului lui Cristi Patrasconiu, imi permit sa te parafrazez cu RAUTATE si mai ales multa TRISTETE 😦
  Daca electoratul de dreapta nu fuzioneaza sa-si ia gandul de la partide de dreapta si de la vreo GUVERNARE DE DREAPTA
  in urmatorii 100 de ani in aceasta amarata tara.

 69. Ca zici ca a dat strechea in tot electoratu’ asta gomos a lu’ dreapta de m-am speriat, zau asa.
  Ca nu e bun Mihai Razvan Ungureanu, ca nu e bun Predoiu, ca Papahagi e prea soft, ca Monica Macovei prea tace si nu pleaca din PDL, ca sunt prea universitari si ca nu facura afaceri, ca o parte a lu’electoratu de dreapta il vrea pe Basescu, ca alta parte nu-l mai vrea. Ptiu, ptiu, drace ! ! ! Ca te pusesi pe electoratu’ lu’ dreapta de-l facusi arsice.
  Ca nebun o fi ala care o vrea sa se mai faca politician pentru gomosu asta de electorat a lu’dreapta.

  • Divizarea electoratului de dreapta nu ascunde nici un secret.Este normala in conditiile de astazi .Mesajul care vine de la virf este divizat si alegatorul reactioneaza functie de preferinte.
   Nu alegatorul este vinovat ca exista mai multi sefi care pretind ca reprezinta dreapta , nu alegatorul este vinovat ca respectivii sefi negociaza la nesfirsit , ca se unesc si se despart , ca transmit mesaje contradictorii.
   Electorul de dreapta are preferatii lui .Ca sa actioneze unitar ar trebui ca acestia sa se uneasca astfel incit fiecare elector sa si regaseasca preferatul in structurile de virf.
   Din nefericire se merge pe ideea perdanta ca de voie de nevoie electoratul de dreapta va vota ca sa scape de USL.In conditiile astea puzderia de sefi si sefuleti de dreapta se ocupa de tras sfori in loc sa se ocupe de captat electorat.

   Nu te uita la ce facem noi aici.Mai mult ca sigur ca noi cei de aici vom vota si pe scaraoschi numai sa ne scape de cuplul Ponta Kakarau.
   Dar daca oricum vom vota candidatul dreptei indiferent cine va fi el lasa ne si pe noi sa i injuram bine pe cei ce ne calca preferintele in picioare.

 70. bunä,
  MMacovei ce face la UE face f. bine, dar C Preda nu este cazul s-o critice, mie el nu mi-a spus nimic niciodatä.

 71. Ca nu vrem universitari modesti cu case la bloc ca cica nu „e buni” ne zice „tanaru” mai nou „last” imediat si ne si tranteste tot imediat o super teorie despre marketing politic de parca nu vazu tanaru cum furam guvernati de afaceristii tariceni si patricieni…of fir-ar sa ne fie teribila gomosenie, de mor de ras de noi cei doi derbedei capi uselisti plus stapanitorii lor…of..of…of…

  • Mai mihaela draga
   Tariceanu a facut parte din cleptocratie, si el conferentiar la constructii iar Patriciu numai politician nu a fost decit prin 90. (inainte de a fi hot a fost lector la Arhitectura la stufo -studiu formei)

   Profesorii universitari modesti cu casa la bloc si care in viata lor nu ar amaneta casa pentru a deschide un butic, care nu au avut in viata lor nesomn pentru angajatii lor si care in toata lumea sunt de stanga nu au capacitatea sa se impuna politic si sa faca ceva politic. Emil Constantinescu , Nicolae Manolescu iti spun ceva ?
   Persoane who never ran a candy store ? Basescu cel care a condus un vapor a stiut sa conduca si o tara. Dar profesorii…… ?? 🙂

 72. MRU a venit tarziu la SIE, dar sä nu uitäm Nästase si Täriceanu
  le-a secretizat beton. nu vedetzi cä vagabondul mitoman nu vrea sä
  desecretizeze” cicä era altceva de discutat”
  LICHEAUA PLAGIATOARE ESTE MAI PERICULOASÄ DECAT CREDETZI a invätzat comunismul bine in campusurile chinezesti
  perversiunea in bordelele din Paris,turnätoria si mafiotzii sunt o scoalä in romania, cu Voiculescu-Nästase-Hrebenciuc-CRIMINALUL ILICI

  • Theo,
   Eu nu l acuz pe MRU de nimic .Fereasca Dumnezeu.
   Am dat numai un exemplu cum poate fi cineva tirit intr un scandal printr o simpla asociere cu un fapt real.

 73. Buna Theo,

  Ba eu zic ca face foarte bine Monica Macovei ca ramane acolo. Sa constituie masa critica care sa-l dea la o parte pe buldogul nesimtit si tradator cand o sosi ceasul. Ceasul va sosi insa cu o singura conditie, sa nu mai fim naibii atat de dezbinati, ca praful se va alege de-o vom tine tot asa.

 74. am väzut asearä ifosele lui bleaga, omul este un arogant incult.

 75. Mihaela,
  te salut cu mult drag, si eu zic la fel de MM ESTE ACOLO O PERLÄ
  cat priveste MRU s-au Predoiu, MRU ESTE SUPERIOR LUI PREDOIU; cateva limbi, diplomatzie, „cunostintze, ” etc

 76. MRU, TREBUIE SÄ VIE MAI VIZIBIL; MAI ACTIV; MAI AGRESIV
  sä nu-i mai critice tot timpul, sä castige orce sustzinätor si pe UDREA, lupta e grea ; NU FACI MUTRE CÄ ARE TOCURI………….
  TREBUIE SÄ SE UNEASCÄ TOATE FORTZELE DE DREAPTA
  dacä vor sä-i invingä pe viermii rosii, am inpresia bleaga …………e cu ” ei…”

 77. eu sunt bäsistä; dar desigur mä bucur sä castice un om de dreapta. Cäcäräu este o caricaturä infantilä, amorezat de persoana lui.

 78. Theo,
  Acelasi drag si de la mine pentru tine 🙂
  Si Predoiu, si MRU si Monica Macovei si Funeriu si Papahagi si Cristian Preda, si Cristian Diaaconescu si altii care nu-mi vin in minte acum sunt la distanta ani lumina de funtasii uselisti, TOTI Theo, toti sunt de preferat actualelor capetenii useliste TOTI, Theo TOTI.

  Iar pe derbedeul repetent nu o sa-l votez in vecii vecilor

 79. POATE PT: TRECERE CUM SPUNE PRESEDINTELE

  CRISTIAN DIACONESCU: -nu ar fi räu, cunoaste haita dinäuntru
  si jocul lor mizerabil, aparent calm, poate lua foc dar arde diplomatic cand de infurie, pt. incä o legislaturä f. bun.

  un lucru, nu vreau in nici un caz pe GEOANÄ, ala cu mafiotul
  vANTU, cu guse-cäpuse-cu zborurile de noapte la Moscova.
  NU GEOANÄ ESTE UN PRODUS SECURIST 100%

 80. „MRU, TREBUIE SÄ VIE MAI VIZIBIL”
  Unde sa fie Theo mai vizibil ? La ce televiziune ?

  Nu stiu daca observi la singura televiziune care se da d’a dreapta, B1, vezi acelasi sistem ca alta data la antene si irealitati 3-4 de la usl si cate unul din opozitie facut arsice de moderator „lasa ca si voi ati facut la fel” vezi la Badin.

  Buna emisiune face din cat am vazut eu doar Prisecariu. Restul ? Derbedei de presa, vrajitori si prezicatori. A dat-o la maina demult si B1. De cristoiu ce sa mai vorbim, ca n-are rost.

  Vezi tu macar prin telefon luata la B1 vreo figura proeminenta din actuala opozitie ?
  B1 o mare diversiune-presa opozitie. Cu foarte mici exceptii, cum am spus Prisecariu si ocazional ca invitati Malin Bot si Sabin Orcansunt care sunt de pus in geam ca sa se creada ca este o televiziune de dreapta. Aiurea !

  • @Mihaela
   MRU apare la televizor. Problema lui e ca nu trece prin televizor
   1 Oamenii ca mine si ca tine ii sorb cuvintele, dar cei 80% care voteaza nu il asculta.
   2 Ar trebui sa imparta fraza in mai multe propozitii.
   Ar trebui sca vada ce face cu ochi pe care si-i misca in cap. (daca as avea pe cineva in tramvai care face la fel m-as feri la buzunare )

   Va rog sa va uitati la un discurs al lui MRU astfel : Il ascultati 10 secunde apoi opriti sonorul 5 secunde apoi repetati secventa. Veti pricepe mai bine ce vede/intelege un privitor ce nu e indragostit de MRU
   🙂

 81. @tucu2

  Nu te uita la ce facem noi aici

  Ba ma uit. Si ma uit zilnic chiar daca ma abtin sa-mi spun parerea. Ma uit si constat cu amaraciune ca asa cum ne zapacesc ei pe noi, asa-i zapacim si noi pe ei tanand cu unul sau cu altul, cand de fapt orice persoana din actuala opozitie fie ea si divizata este mai apta sa se afle la conducerea acestei tari decat derbedeii care sunt acum.

  Eu cred ca dezvoltam un soi de umor si negru si trist.
  Ai de votara useleul este electorat tampit si vinovat. Noi care ne dezbinaram cand si cum nu stiu, ba s-o zic p’a dreapta pe care o gandesc si am expus-o aici, STIU. Vecinii. Nefasta aparitie in blogosfera lu’dreapta. Au remarcat-o demult cu delicatete Mih, Viq si eu, cu mult timp inaintea domniilor voastre.

  Sa revin la umorul nostru negru si trist. Electoratul uselist e vinovat,
  Noi astia a lu’dreapta NU suntem vinovati. Ramane cum am zis. Dadura dracii in noi si ne incurcam unii pe altii politicieni si electoratu ala a lu’dreapta. Fie ca vrem s-o recunoastem fie ca nu, fie ca suntem constienti de asta, fie ca NU.

  Ptiu… si imi propusesem sa tac si sa inghit. M-a starnit Viq cu titul. Asta e defectul lui, pune titluri incitante cu care starneste gospodinele de alta dat, vorba „tanarului” de mai ieri, „lastul” de azi.

  @lastule,
  cum mai nou iti zice Skorpi, pune-o iar de o directiva cu marketingul politic, ca mi-e un drag sa o citesc….sa ma dumiresc si eu biata gospodina de cat de gresiti sunt astia din fragmentele lu’dreapta, vai de capul lor de universitari pricajiti care habar n-au de vreo afacere ori de vreun marketing politic d’ala d’a lu’dreapta.

  Sincer @lastule fara nicio rautate, sincer, sincer, sincer, iti admir cultura, dorinta dar si putirinta de a calatori, muzica pe care o ascult adesea pe relativ noul blog dar asta cu marketingul…nu pot neam s-o admir pentru ca nu pot ca s-o inteleg, uite d’aia ca asta e cusurul meu, n-o inteleg p’asta cu marketinul sau ce-o fi el, neam.

  • @Mihaela
   E simplu:
   1) Oamenii astia care nu au riscat in viata lor absolut nimic nu vor face nimic notabil intr-o cariera in care risti in fiecare ora. Asta daca vrei sa faci ceva pt tara (MRU a pretextat ca nu a coborat din tramvai sa vorbeasca cu muncitorii protestatari – ca intirzia la curs la universitate si ca niciodata nu a intirziat la studentii lui. (pai sa aleaga atunci intre politica si cursuri) )

   2) Marketingul si managementul politic sunt esentiale atunci cind nu esti numit ci esti ales. MRU a fost toata viata numit. A demonstrat ca e bun unui grup limitat de decidenti – un senat universitar, un Plesu, un Falca+blaga Acum trebuie sa fie ales de milioane !!! Pentru asta e nevoie de marketing .
   Management politic ? Pai omul asta conduce un partid de 14 luni !! In afara de el si de Pirpiliu mai stiti pe cineva in partidul ala ? E bun de management politic ? Nu prea !

 82. desecretizarea arhivei ICE Dunarea este o minge ridicata la fileu lui MRU..
  Ii poate da idei despre cum poate fi batut USL kla fundul gol…
  Cine cunoaste mai bine decit MRU tainitele (nu tainele) acestor dosare pline cu documente probatorii impotriva multor capete de afis politici?
  Sa vedem..daca stie,daca vrea,…sa le exploateze …

 83. @Mihaela,
  Eu pot sa te inteleg .
  Nu pot insa sa fiu in totalitarte de acord cu tine.
  1/ Ii raspunzi lui Theo argumentind ca bietul MRU nu este chemat la televiziuni.Orice om politic sau orice partid politic apare pe ecran atita timp cit este capabil sa provoace un eveniment.Mai ales in Romania unde ziaristii umbla cu limba scoasa dupa asa ceva.
  Ma opresc aici pentru ca altfel devin rautacios.
  Oricum ceea ce ti am scris mai sus este o banalitate pe care o cunoaste foarte bine orice sttaf electoral.
  2/ Blamezi si tu , blamez si eu electoratul.Se pare insa ca din motive diferite.Eu blamez lipsa de discernamint a celor ce voteaza teleghidat si lipsa de responsabilitate a celor ce stau acasa.
  Tu blamezi , printre altele si pretentiile de nesatisfacut ale electoratului de dreapta.
  Aici ar trebui sa ti precizezi pozitia .Ce doresti de la noi? Sa votam teleghidat? Sa acceptam orice ni se pune sub nas?In conditiile astea ce alegem Predoiu ca i mai brunet sau MRU ca s a infipt mai repede pe scaunul de candidat? Asta pina acum .Daca mai apar 2 ce facem?
  In acelasi sens nu crezi ca respectivii candidati ar trebui sa faca un minim efort de a cuceri electoratul nehotarit? Noi suntem talibani.Votam dreapta orice ar fi.Suntem suficienti ca sa dam un presedinte? Sigur ca nu .
  Pot sa nu l critic pe MRU ca sta pitit si nu a reusit sa si puna la punct un sistem de comunicare cit de cit valabil macar pe net?
  Consideri ca criticile noastre sunt demolatoare sau constructive adica vrem sa l demolam pe MRU sau ii cerem , fiecare in stilul lui sa fie activ si prezent?Il demolam amintindu i ca nu se afla intr o aula universitara ci intr o batalie politica unde goma si distantarea de vulg nu au ce cauta? Nu cumva incercam sa l ajutam?

 84. @ tucu 2

  Doream de la NOI, nu VOI, incluzandu-ma in electoratul care voteaza dreapta din 1990, sa le cerem imperativ sa se uneasca. IMPERATIV ! NU sa ne divizam tanand cu o grupare sau cu alta ori cu o personalitate sau alta din cadrul dreptei. Socot ca este gresit cum procedam si ca fragmentele de dreapta existente azi s-ar fi unit mai repede daca le-am fi cerut-o vehement. Mai socot ca atat timp cat NOI vom fi fragmentati in optiunile din cadrul aceluiasi curent vor fi si EI. Din pacate pentru toti. Si pentru NOI si pentru EI.

  Aflati despre mine pentru ca dvs. ati aparut la Copac mai tarziu ca sunt basista convinsa. Cu toate acestea daca Presedintele ar sustine pe bune pe derbedeul repetent (desi nu cred, cred ca le-a aratat pisica – daca nu va uniti mai repede si nu propuneti un candidat la prezidentiale ne-a luat gaia pe toti – eu asa am interpretat dar ce a fost in mintea Presedintelui n-am cum sa stiu) deci daca m-ar ruga personal TB sa votez cu repetentul NU O VOI FACE. Singurul scrutin la care n-am participat din 1990 incoace a fost cel in care trebuia sa aleg intre Iliescu si Vadim.

  Ca sa fiu mai explicita asa cum m-ati rugat, vreau de la NOI nu VOI sa realizam cu onestitate ca oricare lider al dreptei de acum (PNL-ul nu-l consider a fi de dreapta cu sau fara repetent in frunte) asa farmitata cum este se afla la ani lumina diferenta fata de orice talhar derbedeu mafiot uselist. A sta NOI electoratul de dreapta precum galeriile de football pe stadioane fluierand si huiduind este si profund gresit si prodund pagubos. NU !!! Eu nu cred ca asa ajutam. Atat !

  p.s.
  cat despre presa de dreapta din Romania am atata obida incat ma abtin. N-are rost. Consider ca PNL-ul si presa de dreapta sunt principalii vinovati pentru readucerea la putere a sistemului mafiot care daca trebuia sa i se dea un nume i s-a spus FSN, PDSR, PSD. Am avut in 2005 sansa uriasa de a scapa pentru totdeaunta de acesti talhari la drumul mare care sunt pesedistii. Am fost tradati de PNL si presa de dreapta. Eu asa cred.

 85. Mihaela.
  Hai sa ne unim toti cei de dreapta.
  Pe cine votam ?

  PS.Nu prea inteleg chestia cu vechimea in copac.Eu sunt ulrtimul venit deci ce importanta are cine a venit inaintea mea.

 86. Ca sa fiu mai explicita cum am interpretat eu spusele Presedintelui la B1, pentru ca nu mi s-a parut ca mi-a iesit prea clar – ne-a luat gaia pe toti adica ne trezim cu repetentul in turul doi si o sa-l votam ca sa scapam de derbedeul plagiator – daca nu veniti mai repede cu un candidat UNIC.

 87. NU, Doamne Fereste, nuuuuuuuuuuuuuuuuu. Dar eu nu am mai prea aparut in ultimul timp si am vrut sa stiti mai multe despre felul in care ma raportez la Traian Basescu. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, cum sa cred ca are importanta cum si cand s-a venit aici.
  NUUUUUUUUUUUUU, NU !!! Consider ca sunteti o buna achizitie a copacului si va citesc cu interes intotdeauna si pe dvs. si pe TDS (tanarul).

  Cu cine votam ? Pai cu FC+Miscarea Populara, cu ala mic cu capu mare 🙂 care s-a unit cu cine s-a unit (as inghiti-o ce naiba sa fac) cu un PDL care care sper sa scape cat mai repede de Blaga iar in locul lui sa fie Predoiu (n-as avea nimic impotriva, oricum e mai bun decat repetentul in opinia mea). Inca in PDL mai sunt oameni onesti, la loc de cinste l-as aseza pe Emil Boc + infrastructura pe care ceilalti inca nu o au si timpul este prea scurt sa si-o faca. Care TOTI, sa se UNEASCA si sa-si spuna cum si-or spune. Cu EI sa votam.

  • Nu cumva ar trebui gasit unul sau reconstruit MRU in asa fel incit sa i atraga si pe cei din PDL?PDL are totusi un numar important de votanti.Este usor de spus MRU -care este in adevar cel mai bun din tot ce a iesit pe piata insa si eu si @last avem indoiala asupra capacitatii lui MRU de a atrage un numar important de votanti.
   Aici este necazul.

 88. Mii de scuze pentru ca v-am facut sa credeti ca are vreo importanta pentru mine vechimea la Copac. Mii de scuze. Nu m-am gandit niciun moment la vechimea la Copac. Mii de scuze.

 89. De fapt eu v-am mai citit, nu mai stiu unde, poate pe la Madame Blogary sau la Nasul TV, nu mai stiu unde dar v-am mai citit. Nu-mi erati complet nestiut. Intotdeauna v-am apreciat postarile chiar daca acum gandim putin diferit stiu ca scopul nostru este acelasi. Cu deosebita simpatie va doresc o zi cat mai buna !

 90. Mihaela !

  ma bucur ca te vad 😀

  Stiu, inteleg si in principiu sunt de acord cu tine.
  In linii mari intotdeauna am cerut mai mult de la mine decat de la cei din jurul meu. Chestie de principiu.
  Cu o abordare de genul asta imi permit de regula sa cer SI de la ceilalti, am tupeul minim necesar. Altminteri m-as simti ipocrit.

  Concret.
  Copacul a abordat constant o „politica” noncombat fata de „aliati” in limitele posibilului. Si au fost destul de largi dupa parerea mea.
  Drept pentru care copacenilor le e destul de facil sa-si indrepte votul practic spre ORICE formatiune a dreptei si catre orice candidat, fie MRU, Predoiu, Boc, Diaconescu.. inclusiv Udrea, daca vrei. Nu ne-am ridicat bariere de nici un fel. Slava Domnului, avem mintile mai libere decat in alte parti.
  Ideea unificarii fortelor pe care o sustinem constant este rezultatul unui calcul simplu si de necombatut.

  Deci daca este o problema, ma indoiesc ca se afla aici, la noi.

  Ceea ce a spus piratul si am rezumat eu in titlu este o varianta foarte probabila care trebuie luata in calcul.
  Ceea ce fac liderii „dreptei”, sau mai bine zis ceea ce NU fac, faptul ca-s incapabili sa stea 30 de minute la o masa cu o cafea in fata fara sa si-o arunce peste ochi, altoita pe o cumplita incapacitate de a mobiliza ceva-orice, este dezastruos.

  In fapt Basescu incearca sa-i trezeasca din amorteala.
  Daca ne gandim putin, teoretic chiar daca vom opune trei candidati diferiti in fata candidatului USL, ar trebui sa prindem turul II, cu conditia sile-n-vagon ca USL sa mearga doar cu unul 😉
  Iar dupa cum a pus piratul problema ii determina sa mearga pe o singura mana.
  Face si el ce poate 😀 😀 😀

  Problema e ca ai nostri, cel putin cei doi ce se profileaza actualmente, MRU si Predoiu, sunt catastrofe din multe puncte de vedere dar cl mai important din perspectiva fortei de penetrare in mase.

  Gandeste-te doar ca in turul II vor avea de multiplicat niste voturi. Candidatul USL va fi in pollposition, cu o masinarie de vot infioratoare la scara nationala, pana la ultimul catun, iar al nostru vine din urma !
  Fara organisme functionale in teritoriu, fara televizii care sa-l pupe pe frunte, fara un electorat lamurit incotro s-apuce….
  Doar cu cateva mii de habotnici ca noi nu se aleg presedinti !

  E adevarat, Traian Basescu a reusit asta.
  Dar astia sunt la ani-lumina de calitatile lui pe palierul asta.
  Ne trebuie un „Basescu II” pentru o performanta asemanatoare.

  Last vorbeste de „marketing politic” relativ generic,facand trimitere la performanta de a clusteriza opinii, de a mobiliza, de a organiza… samd.
  La o analiza mai atenta e nevoie si de marketing si de management dar mai ales de leadership.
  Cel din urma fiind vital pentru un candidat viabil.
  Celelate le mai fac altii, dar a fi lider nu poate nimeni in locul tau !

  Iti amintesti secventele satirice cu vanzatorii ambulanti ce dadeau buzna in locuintele americanilor in anii postbelici musai sa-ti probeze aspiratorul, robotul de bucatarie, masina de tuns iarba… turuind ca o moara stricata uluitoarele, extraordinarele si nemaivazutele calitati ale dracoveniei ?

  Este vorba de o implicare trup-suflet si ceva peste. Este nu doar convingere, ci entuziasm, o atitudine vitala care alor nostri le este complet straina.
  Cineva zicea ca ultimile patru litere definesc sansele de succes in domeniul asta :
  I Am Sell Myself”

  E acel „feeling” care nu te mai lasa sa dormi noaptea, care te seaca, te usuca pe picioare de grija si implicare…
  Ar trebui sa fie in contact cu oamenii ZI SI NOAPTE incepand de ieri !!!!
  Pe ulitele tarii, mancand branza cu rosii la pachet si dormind inghesuit pe bancheta din spate, dar stand de vorba ZILNIC cu cat mai multi oameni.

  Sa dea cate 8-10 comunicate pe zi privind politica devastatoare a guvernului….. sa dialogheze pe forumuri si cand sta pe toaleta… sa declare, sa ia pozitie, sa condamne, sa anunte, sa critice, sa laude, sa … SA FACA DRACULUI CEVA CARE SA ATRAGA ATENTIA !!!!!

  BAAAAAAaaaah !
  SUNT AICI !
  SUNT VIU !

  WTF ??? 👿
  Noi avem slujbe si griji ALTELE decat de a deveni presedinti ai Romaniei si tot ne gasim timp sa tinem o discutie vie zilnic ????!!!!

  Parerea mea sincera e ca in acest moment NU SUNTEM IN STARE SA DAM PRESEDINTELE !
  Nu-i vad pe nici unul dintre cei doi capabil sa transmita entuziasmul necesar, sa mobilizeze, sa motiveze…. sa faca individul sa-si ridice poponeata de pe canapeaua din sofragerie si sa zica, „Mah, ‘rea’r sarea mani-sa a dreacu, trebuie sa fac ceva, nu pot sa stau asa cu palmele-n mana !”

  Fac eforturi sa nu ma iau de ei, dar stam prost, cu usoare tendinte spre catastrofal.
  In fine, mai vedem.

  Altfel, fii linistita, vom supravietui. Am suportat noi si ceausismul.
  Numa sa nu inceapa sa ne urmareasca astia cu puscaria din cauza de blog.
  Atunci va trebui sa ne mai cumintim. 🙄

 91. prlwaszrad banatul

  „Numa sa nu inceapa sa ne urmareasca astia cu puscaria din cauza de blog.
  Atunci va trebui sa ne mai cumintim. :roll:”

  aici e problema…ca old habbits die hard!

 92. si dacä in fiecare zi apare intr-o piatzä MRU; se face cunoscut

  dar agresiv, COMBATIV;
  romanii nu cunosc decat minciuna si lichelismul lui PONTA

 93. Viq,
  In primul si in primul rand macar e bine ca ma intelegi 🙂 Parca si eu te-as pricepe, doar pe ici pe colo, deh, mai greu cu priceputul la mine.

  Spui,
  Ceea ce fac liderii “dreptei”, sau mai bine zis ceea ce NU fac, faptul ca-s incapabili sa stea 30 de minute la o masa cu o cafea in fata fara sa si-o arunce peste ochi, altoita pe o cumplita incapacitate de a mobiliza ceva-orice, este dezastruos.

  iar eu te intreb: NOI sustinatorii ori alegatorii LOR suntem in stare sa stam la o masa la o cafea fara sa ne-o aruncam in fata ? Nu prea cred. Vedem cu totii ce falie s-a produs intre cei ce intra aici la Copac si cei ce intra la „vecin”.
  Din pacate cred ca si NOI procedam la fel ca EI, fapt ce mie mi se pare pagubos pentru toti. Asta am vrut sa spun ieri, mai dezlanat, asa cum mi-e felul si naravul.

  Apoi mi se pare nu stiu cum sa spun, oarecum nelalocul ei, superioritatea cu care-i tratam. In fond astia sunt cu bune, cu rele. EI si-au asumat implicarea responsabila din punctul lor de vedere, in schimb, noi NU. Noi mai de dupa bloguri asa … pe deasupra vesnic nemultumiti.
  As pune-o de-o discutie cam asa:
  acceptam oferta, ajutam oferta ? Ori ne vedem de treburile noastre si ale familiilor noastre, si-i lasam in plata Domnului, adicatelea, fie ce-o fi, oricum nu sunt asa cum ne-am fi dorit sa fie.
  Vezi, cu asta nu prea as fi eu de acord.
  Ca „basisti” ce suntem, sigur ne-am dori un alt Traian Basescu (dar n-avem) care alt Traian Basescu sa faca pentru NOI (ca prost ne-a mai invatat) tot ce ne-am dori NOI sa facem dar nu avem timp, chef, ori viata noastra nu ne permite sa facem. Acceptand ca nu avem un alt Traian Basescu, ce facem NOI sustinatorii a lu’dreapta ? Ne impartim in tabere ? Pai daca NOI ne impartim in tabere, cum sa-i determinam pe EI sa NU se mai imparta ??? ?
  Asta am vrut sa spun ieri si asta este dilema care ma bantuie, nu m-ar mai fi bantuit ca nu mi-e deloc usor cu ea.
  Unde este adevarul adevarat in caz ca ar exista ? Probabil ca undeva pe la mijloc. Probabil !!!

  p.s.
  TU Viq esti de vina. Numai si numai TU. De nu puneai titlul pe care l-ai pus, imi inghiteam vorbele, asa cum mi le inghit de o buna perioada de timp.

  p.s.1
  in ceea ce priveste marketingul politic sau cum i s-o spune, am cam inteles eu, dar ceea ce nu prea am inteles, de ce nu se duce autorul marketingului sa AJUTE concret ????? De ce ? Oare chiar TOTUL SE FACE NUMAI SI NUMAI PE BANI ???? Asta nu inteleg eu de fapt ieri am spus-o mai pe ocolite. Dar pentru ca ma starnisi, azi o spun pe sleau.

  p.s.2
  De ce imi permit sa NU fiu de acord ca totul trebuie sa se faca numai si numai pe bani ??? Pentru ca in 1996 (si nu numai) pentru campania Conventiei Democrate, familia mea, mai precis sotul meu cu ACCORDUL MEU ( pentru ca altfel era DE MARE RAU 🙂 pentru linistea lui in micuta noastra familie) a cutreierat toata tara timp de 2 saptamani pe banii nostri (desi i s-au oferit bani) lasandu-si balta toate treburile si crede-ma erau treburi destul de grele, avea un copil de crescut, o firma pe care o conducea singur, salariul meu intr-un institut de proiectari – manta de vreme rea – in caz ca ne innecam cu firma, imprumuturi de restituit, alea, alea, adicatelea alcatuirea vietii de zi cu zi NU I-O PREA PERMITEA.
  Admit ca poate sunt nostalgica si as mai vrea sa vad MAREA SOLIDARITATE de atunci din 1996. Admit.

  • Mihaela,

   Servus!
   Eu sper ca Viq sa mai fie de vina si pe viitor daca asta te ajuta sa nu-ti mai inghiti vorbele, ci sa le aduci la Copac 🙂

 94. Consider daca esti de acord si tu incheiata discutia aici. NU de alta, dar n-o mai terminam niciodata, daca ne punem 🙂

  Mai consider ca Predoiu poate a dorit sa fie Ministrul Justitiei in perioada neagra care se anunta odata cu venirea plagiatorului national premier tocmai pentru a o apara de personaje gen pivnicereasa.
  Putem sa-i acordam oare vreun gir ?
  Eu cred ca am putea.
  Nu intotdeauna scandalul este benefic. Poate se mai poate face ce trebuie si in liniste. Nu stiu, zic si eu.
  Inteleg ca derbedeul plagiator ar fi fost de accord cu Predoiu la Justitie NU a fost de accord celalalt derbedeu, repetentu’. Oare cu derbedeii astia doi si cohortele de derbdei din spatele lor ne putem permite sa fim atat de dezbinati desi in fond sustinem aceleasi valori ????

 95. Mih,

  🙂 🙂 🙂

  Lasa ca de mine nu scapati asa usor. Sunteti voi prea buni si imi acoperiti cerintele. Cand socot eu dupa capul meu ca am ceva de adaugat, gata la razboiu

  🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s