Fructul urii lor

Cu ani în urmă ceteam o schiță SF, cred că în Anticipația Almanahe dacă nu mă-nșel, în care o entitate din altă lume poposea pe Terra. Mică-mică, de-o furnică, de-o lași se strică, se ofilește și se oftică.
Dar era ceva altfel decât noi.
Și venea din altă parte.
Drept pentru care mai-marii lumii au decis pașnic să fie distrusă.
Așa că a fost luată la bătaie.

Cu pietre, cu șuturi, cu arcul cu săgeți, cu praștia, cu flintele, mitralerele, cu tancurile, avioanele și artileria din dotare, cu pocnitoarele cu rază mică-medie-lungă de acțiune, cu capete multiple și nucleare mai focoase ca braziliencele ce joacă volei pe plajă într-o zi de vară.
Chestia haioasă erea că drăcovenia …. se hrănea direct cu energia năzdrăvăniilor noastre.
Înghițea efectiv fiece lovitură și se mărea văzând cu toti ochii. Și tot așa, din șut în bombă se făcea mai imensă decât enormitatea, de la un moment dat îi aluneca stângul de pe planetă, mai-mai să cadă pe Marte.

Ciudățenia întregii povești era faptul că deși omenirea, prin reprezentanții ei oficiali mai ales, vedea foarte clar efectul devastator al atitudinii belicoase și ca toată ofensiva asta de fapt nu făcea decât să transforme efectiv ceva fără absolut nici o semnificație inițială într-un adevărat monstru care, chiar dacă ar fi vrut, nu ar mai fi putut conviețui cu noi pe aceeași planetă, pentru că … nu mai aveam loc, ei bine, continuă cu și mai multă îndârjire s-o pocnească peste bot cu nucleare.

Mi-am amintit de ideea asta zilele trecute când am văzut ce amploare începe să capete ofensiva premierului nostru, cap-de-mănușă asta cu degete lipsă, asupra a ceea ce (mai) reprezintă Traian Băsescu.

Până mai ieri, după zdrobitorul rezultat electoral din Decembre 2012, Traian Băsescu părea să-și fi pierdut toată importanța politică definitiv și iremediabil. Un pact între palate, solicitat de el, a fost servit cu o turmă de broaște drept garnitură, după care Ponta s-a împrăștiat în cele patru zări, sforăind pe nări, prostii și măscări.
Ici-colo țăpuitori de presă observau că Traian Băsescu nu mai înseamnă nimic pe eșichierul politic, adversarii lui îl considerau terminat iar foștii prieteni îi cereau care ceasul, care papucii, care cardurile … așa, de sanchi, să le păstreze.
Ce mai, nu mai era Traian Băsescu. Era …. traian băsescu.
Așa se părea până mai ieri …

Pentru că de ieri am început să am o anume impresie.
Impresia că văd o ofensivă din ce în ce mai nervoasă, folosind guri de foc de calibru din ce în ce mai mare și metode din ce în ce mai ieșite din limitele luptei politice asupra „insignifiantului” ce se încăpățânează să existe.
Și cu fiecare nouă lovitură am impresia că importanța lui va crește, cu fiece nouă măgărie dimensiunea lui Traian Băsescu se va mări direct proporțional cu anvergura loviturii și cu atât mai pozitivă în ochii privitorilor cu cât e mai josnic atacul.
Odată stabilită drept țintă familia proaspătului bunic, taman în locul în care gângurește „ăla micu”, tot omul care are în cap conceptul de familie va fi oripilat de nemernicia de care dă dovadă individul ce ocupă postul de premier. Și probabil Ioana Băsescu este doar începutul.
Traian a reacționat instantaneu la lansarea atacului către fiica sa, iar atacatorii se așteptau la asta, știut fiind cât de devotat este piratul familiei sale. Și exact din acest motiv, personal mă aștept ca măgăriile să continue cu o intensitate crescândă și pe o plajă tot mai cuprinzătoare. Ăștia sunt în stare să nu lase pe nimeni nemânjit cu rahat de la Maria până la bebelușul ăla, extrem de vinovat pentru că trăiește în România !
Și asta o face tot timpul !
În scutece.

Acum gloata penalilor se crede pe val, scăpați de grija ochiului critic al electoratului ca din lesă, că …. ce importanță mai are asta pentru votul tâmpiților ?  Este clar ca vaca că nu-i interesează nici o etică/morală/principiu ci doar o mărire de „salar”, la gaura-n buzunar, tot la 4 ani măcar. Ceea ce se rezolvă ușor.
Dacă vrei să vezi adevăratul caracter al cuiva, dă-i libertate totală de acțiune fără să-l pedepsești indiferent ce ar face.
Și atunci vei afla cine este cu adevărat.
Iar Ponta și penalii lui se pare că se cred liberi să facă ce vor. Dacă în vara lui 2012 au avut tupeul să bombardeze instituțiile fundamentale ale statului de drept, dacă după toată istoria aia care ne-a ridicat întreaga Europă în cap, românii i-au dat votul cu atâta amploare, atunci acum cât de idiot ar putea fi să nu facă orice. ORICE !
Și să vedeți voi că vom vedea ce nu ne va veni să credem că vedem.

Prin urmare nu văd absolut nici un motiv pentru care Ponta și ai lui nu i-ar pune pielea-n cui !
Dacă ar putea 😉

Dar efectul s-ar putea să fie teribil de pervers.
Pentru că așa cum spuneam mai sus, conform principiului că dimensiunea unei persoane este dată de dificultățile pe care se decide să le înfrunte, fiecare nouă ofensivă declanșată de mastodontul USL asupra lui Traian Băsescu îl ridică pe acesta din urmă pe o nouă treaptă.
Așa a fost la fiecare bătălie la care Băsescu a fost parte activă. Se spune că „câștigă pe mâna adversarului” dar de fapt lucrurile sunt mult mai simple. Este doar momentul în care Băsescu apără poziția fundamentală a unui om normal în fața mizeriei umane, a minciunii și ipocriziei, a hoției și nemerniciei, într-un cuvânt a anormalității.
El nu trebuie să facă mare lucru. Doar să reziste asalturilor ălora.

Privind mai departe, în ziua de mâine aș preconiza o șansă nesperată pentru formarea unui front unit împotriva netrebnicilor, care se va coagula absolut firesc în jurul elementului pe care ofensiva USL se focalizează 100% : Traian Băsescu. Vrând-nevrând el va fi reprezentantul luptei politice împotriva actualei puteri, tocmai ea fiind aceea care-l transformă pe Băsescu dintr-un fir de nisip în port-stindardul întregii „drepte”. Este doar chestie de timp până când toți ceilalți pseudo-lideri de pe bretelă vor fi siliți să accepte realitatea că pe ei nu-i bagă nimeni în seamă, că nici MRU, nici Blaga, nici Tomac, nici Pavelescu, nici Neamțu …. ci Basescu este inamicul No1 al USL. Drept urmare vor fi nevoiți să se încoloneze cuminți pe funcții de caporali păstrând bastonul de mareșal încă în raniță pentru când îi va veni vremea.

Privind și mai departe, văd la orizont că în nemărginita-i înțelepciune, USL a realizat că Băsescu nu mai poate fi președinte, că și-a epuizat mandatele, și-i pregătesc un post de premier cu prerogative pe care nu le-a mai avut nici un altul în istoria postdecembristă.

Poate mă înșel și nu va fi așa, dar dacă va fi, un Traian Băsescu Prim Ministru beneficiind de noile avantaje oferite de modificările constituționale pe care tot USL vrea să le introducă, este coșmarul pe care USL și-l construiește acum cu atâta râvnă fără să înțeleagă foarte bine ce face.

Viq

Anunțuri

117 responses to “Fructul urii lor

 1. Buna dimineata!
  Tare as vrea sa o vad si pe asta ,Basescu primministru.
  Fiecare pasare pe graiul ei piere asta au uitat cei de pe val si mai uita ca ce e val ca valul trece.

 2. buna dimineata,
  frumoasa postare.

  Nu era mai bine, daca TB nu ar fi cumparat acum cele 290 ha cu ajutorul fiicei sale? Nu era mai bine daca fiica lui nu apela la CEC, ci la alta banca? Nu era mai bine, daca TB nu dadea telefon lui chitoiu (in sprijinul lui ghetea), Nu era mai bine daca nu s-ar fi laudat cu pamintul cumparat? inclusiv consilierul lui prezidential radulescu, care, cica, s-a laudat pe la televiziuni diverse, ce sfaturi agricole i-a tot dat lui Basescu (de la sorin ionita aflai acest lucru)…

  intreb doar, pentru ca, vad, ca lupta cu borfasii si canaliile uslinoase este uriasa, iar caporalii, de care vorbeste viq, inca se dau/se cred maresali
  🙂

 3. Cu ani in urma il vedeam pe TB ca un excelent premier si, cred, ca trebuie sa-i multumim lui draga Stolo cu bube, ca nu s-a intimplat asa…deeeh…bubele
  🙂

 4. Daca presupunerea se adevereste ,Romania are sansa de a se recupera,de a isi reveni..de a iesi din intuneric,din haos..
  O degringolada mai mare deci cea provocata de acest guvern impotent,nu cred ca exista..
  Am discutat anormalitatea..i-am vazut cauzele si efectul,consecintele..
  ponta a atentat si la postul lui Dumnezeu..insusindu-si un indicator de crestere economica ,care este dat de agricultura ,mai bine zis de conditiile meterologice care au favorizat obtinerea unor recolte mari..

  cu ce nu se lauda ponta?? cu orice lipsa de strategie a dezvoltarii economice..NIMIC…un somaj in crestere cu lipsa ofertei de locuri de munca.. ce accentueaza starea de saracie a populatiei..
  Uneori ma gindesc daca nu o face rational ci cinic…pentru a tine captiv un segment din ce in ce mai mare ,dependent de alocatii si subventii,in vederea cistigarii de voturi…

  evaziunea fiscala este scapata de sub orice control…
  coruptia este incurajata de ciocoimea uslamista..de baronii locali…DNA a ramas singura modalitate de a lua masuri…in rest ..corp de control,zeci de mii de consilieri,departamente si sectii juridice fara eficienta.o curte de conturi masiva si fara rezultate…o politie mituita de jos si pina sus,,sectorul financiar este blocat de restructurarea fara de sfirsit..

  instabilitatea legislativa pune in alerta pe oricine ar dori sa isi deschida o afacere si alunga orice dorinta de investitie in Romania…
  Despre neaccesarea sumelor din fondurile nerambursabile de vina este Basescu care „a sabotat”Romania cind le-a negociat..
  Si,bineinteles.noi nu vom urma niciodata exemplul Poloniei care a atras peste 100 miliarde de euro..nu vrem exemplul nimanui pentru ca obiceiul dimbovitean este FURTUL …tapat cu minciuni…

 5. „Este mult mai usor sa te lupti pentru niste principii decat sa traiesti dupa ele.”
  Alfred Adler (1870-1937), doctor si psiholog austriac

 6. – Ma, Gheorghe, eu am patru copii:
  Primul e medic, al doilea profesor, al treilea- fetita – arhitecta si pictorita, al patrulea……..hot de buzunare.

  – Ma Ioane si nu iti vine sa-l dai afara din casa pe al patrulea??

  – Doamne. ma, Gheorghe. Cum sa fac asa ceva. Numai el aduce bani in casa……..restul sunt someri.
  :mrgreen:
  sau
  😦

 7. http://sorinamatei.blogspot.ro/
  Tintele axei Voiculescu – Ponta – Dragnea

 8. de la regatul banatului

  Potrivit condiţiilor de creditare publicate pe site-ul CEC Bank, instituţia financiară acordă împrumuturi ipotecare pentru achiziţia de terenuri agricole pe 35 de ani în limita unui plafon maxim de 2,8 milioane de lei.
  Creditul obţinut de Ioana Băsescu este în valoare de 4,6 milioane de lei şi este acordat pe o perioadă de 30 de ani. De ce a făcut CEC Bank o excepţie în cazul fiicei preşedintelui şi a majorat cu peste 60% (1,8 milioane de lei) plafonul pe care l-ar aplica în cazul unei persoane fizice obişnuite?
  Am încercat să aflăm de la bancă în baza căror norme s-a făcutaceastă excepţie. Biroul de presă al
  CEC ne-a comunicat că “decizia băncii este ca deocamdată să nu comenteze pe această temă”.

  • Orice banca are o plaja relativ larga pentru creditari in care se plimba in functie de bonitatea clientului.
   Daca nu stiai asta pana acum esti ignorant.
   Daca stiai si totusi aduci gunoaiele astea, esti ticalos.
   Iti sugerez sa alegi prima varianta 😉

   SI inca ceva.
   Nu te mai osteni sa-ti schimbi infatisarea de pomana ca tot nu treci daca nu esti bifat ca baiat de treaba. Platforma are mai multe filtre prin care te verifica.
   O sa-i punem si „facial recognition”, „PassBySmell” amprentare si verificarea irisului 😀 😀 😀
   Nu e mai simplu sa te comporti frumos ?
   Si mai putina munca in ultima instanta 😉

  • de la regatul banatului

   dar asta e treaba justitiei

   • de la regatul banatului

    sau unii nu au treaba cu justitia ca ei sunt buni ca sunt cu basescu?

    • Lectia 1.
     A fi basist presupune a te pune la dispozitia justitiei ori de cate ori exista vre-o acuzatie fie ea si tampita.
     Dupa exemplul lui.
     Cei ce au avut impresia ca ar fi altfel, au muscat zidul, asa cum au patit-o multi pedelisti.

     Lectia 2.
     A fi antibasist presupune sa fugi de justitie, de judecata, de raspundere, sa fi ascuns de Parlament, sustinut cu manifestatii de strada, sa-ti tragi gloante-n fular sau sa demisionezi-realegi-demisionezi-reintri ca parlamentar in functie de cum poti sa plimbi dosarul de la un parchet la altul.
     Asa cum au facut-o mai toti mafiotii stransi sub umbrela USL.

     Greu cu copiii astia caposi !!! 🙄

  • Salutare tuturor
   BNR: CEC Bank poate da credite și de peste două milioane de euro persoanelor fizice
   „Pot să vă spun care este principiul. Există o limită până la care se poate se da un credit. În aceste condiții, se poate da un credit până la 700.000 de euro la CEC. Mai departe, dacă sunt situații speciale, dacă există garanții, dacă există condiții de venit, creditul se poate da cam până la două milioane de euro, cu aprobarea Comitetului Director al băncii”, a declarat Adrian Vasilescu.„Mai departe, dacă există o cerere pentru un credit mai mare de două milioane de euro și sunt și condiții ca să poată fi obținut, atunci conducerea băncii trebuie să ceară aprobarea Consiliului de Administrație. Asta este regula generală. Regula este înscrisă în norme, ea se aplică”, a adăugat consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. (sursa digi24).
   Pe situl CEC ai componenta Comitetului director.

  • Stiai ca aprobarea a fost data de consilierii USL in Consiliul de Administratieal Cec Bank?? O fi SINGURA EXCEPTIE?
   Iar daca EXCEPTIILE sunt legale si criteriile indeplinite,,de ce nu i s-ar acorda???Pentru ca este fiica lui Traian Basescu??

   Toti purligarii condamna O INVESTITIE in agricultura…DE CE??? indiferent cine o face ,este binevenita.Dar daca a facut-o PRESEDINTELE este un subiect penal???

   de aia merge Romania spre prapastie….prea multi oratori si putini muncitori….

  • Mai secretezi mult pe aici?!
   Nici macar nu-ti dau un minus; nu obisnuiesc. Esti banat, asta meriti.

  • depasirea cifrelor comunicate de tine (adica dincolo de competenta unui ofiter de credit obisnuit) se face cu aprobarea Comitetului Executiv al CEC. Acest comitet A APROBAT acest credit cu aprox UNA LUNA inainte de cumparare, iar din comitet faceau parte membri USL. A se citi Evz.RO de azi (editia print).
   Restul sunt palavre [nu necesar obiective si cel mai ades rauvoitoare]. Raspuns?

 9. @Viq,
  Ca de obicei la obiect .
  Ai o varianta posibila daca nu chiar probabila.Basescu nu se poate reconstrui pe timp de pace.Nu avea cum.Asa ca a ales lupta.
  In definitiv daca ne gindim bine nu are ce pierde.
  @Skorpi
  Toata lumea s a intrebat referitor la terenuri-de ce acum ? De ce asa?
  Explicatia simpla ar fi ca de la anul cind se liberalizeaza piata terenurile se vor scumpi-pe de o parte si ca CEC ofera cea mai buna dobinda pe de alta parte.
  Probabil ca cele doua considerente trebue luate in calcul oricum.
  S ar mai putea intrevedea ceva insa.In afara de Basescu este posibil ca si o serie de mahari din PSD sa fi facut achizitii de terenuri in ultima perioada.Poate chiar socrul Sirbu asa ca dupa ce scandalul se va inflama suficient s ar putea sa apara pe piata vesti despre achizitiile familiei Ponta.
  Lovitura ar fi cumplita.
  Ponta este acum in ofensiva.Ce nu cred ca intelege Ponta este faptul ca orice ofensiva poate deveni o capcana.Vom vedea.

 10. Buna ziua tuturor! 🙂

  @ Viq ai adus-o frumos din condei. 🙂

  Ideea cu Traian Basescu – premier am auzit-o ieri si la Sebastian Lazaroiu care a participat la emisunea lui Robert Turcescu. E salutara. E posibila in anumite conditii si…… merita sa speram.
  Oricum omul acesta a fost o sansa pentru Romania.

  • Fini.
   Cind vine de la Lazarica vine ca si cind ar fi una de la Pirat..adica credibila.
   Vestea a dat frisoane rechinilor si mafiotilor care isi dezvolta afaceri pe seama statului,capusindu-le…
   Scrisnesc din dinti de furie..si fac ORICE sa nu se intimple acest lucru…

   Aria dusmanoasa cuprinde o multime de indivizi carora guvernul Boc si Presedintele le-a taiat mana hoata si prea lunga… si pe care Ponta ii reaseaza din nou,pe locurile pierdute…

   Cadrele disponibilizate din servicii,armata si MAI va sugereaza ceva??
   Prezenta lui Dogaru la manifestarile disponibilizatilor din Spania mi-a adus aminte de ce au fost debarcate aceste cadre militare..de soiul lui Dogaru..
   de ce exista intre manifestantii contra gazelor de sist un organizator ,gen(r).Nicolae Rotaru…din Braila .

   Citi dintre ei relationau cu fostul pact de la Varsovia??Cu retelele rusesti kaghebiste??Cum sa accepte NATO sau SUA cind criteriile au fost clar stabilite, de primenire a servicilor si armatei???

   Guvernul Ponta poate avea in spate o armata de ofiteri rezervisti,frustrati,ofuscati si porniti impotriva politicii externe alui Traian Basescu.(.GO,spre VEST!)
   Cum sa se domoleasca toate incercarile de a-l denigra pe Presedinte??
   Site-uri,bloguri,parteneriate secrete ,conventii,comitete de initiativa..se clocesc si se cuibaresc in Latrine…acolo unde sunt adapostite cele mai multe cadre in rezerva de la serviciile speciale..puse pe liber…

 11. Procesul lui Dragnea a fost amânat pentru 6 decembrie, iar cel al lui Mitrea pe 13.

  • Stie cineva in ce stadiu este procesul lui Necolaiciuc?
   Unul dintre cei bagati pina in git in escrocheriile de la CFR este fostul ministru Miron Mitrea..alti bani pentru partid ..alaturi de familia Sechelariu..
   A uita DNA?? A uitat PSD? A uitat Miron Mitrea???

   NOI nu uitam!

 12. BUNÄ

  Ponta-plagiatorul nu-si dä seama in cate cazuri poate fi el PENAL,
  e posibil sä nu-i ajungä viatza sä le ispäseascä.

 13. problema e ca luptele in ziua de azi se dau nu cu sabia, buzduganul sau calul din dotare ci decizia finala se ia pe baza de numaratoare.
  Si cum prostii si milogii sunt fara discutie majoritari in tara asta nu prea vad cum ar putea sa se schimbe ceva prin alegeri. Poate sa faca Basescu ce vrea, sa se dea peste cap de 3 ori si sa se transforme in Merkel sau putin ca tot degeaba.
  Ma uitam ieri la Cristoiu, ce logica stramba.
  Deci Basescu trebuie sa se abtina de la orice ca nu cumva bizonul local sa suspecteze cine stie ce neregula, ca e mai sensibil.
  Dar sensibilitatea asta, ca prin minune, nu se manifesta la toate magariile nu presupuse, ci dovedite cu varf ale lui Dragnea, Ponta,Voiculescu, Sova, Oprisan, mazare, vanghelie, nastase, Hassoti, Cancescu, Oprescu, ce mai ,in literalmente mii de cazuri.
  pai pe tampitii astia de votanti uslinosi nu-i schimbi daca te porti ca Maica Domnului in persoana. Ei tot cu coruptii lor o sa voteze pentru simplu motiv ca ii reprezinta perfect, sunt idealul lor in viata.
  Orice ar face sau nu ar face un om normal e motiv de a fi respins, si indiferent ce face un uslinos e admis. Coruptia, proswtia, ticalosia- asta e ce vrea bizonul local.
  Asa ca Cristoiu e complet deplasat in abordarea sa.
  Un tip mediocru a fost si asa a ramas.

 14. acum le tot amanä, sä vedem dacä PONTA plagiatorul se bagä
  sä-l apere pe infractorul DRAGNEA:
  SPER CA MAGISTRATZII IN CAZUL LUI SI A LUI vOICULESCU
  sä dea dovadä de tärie, sä nu se lase intimidatzi.

 15. Presedintele Traian Basescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar „vreun inculpat”, daca va fi cazul, deoarece ii va expira imunitatea, a declarat Victor Ponta la Romania TV.

  Cristian Diaconescu spune ca se asteapta la „absolut orice” din partea premierului: „Sunt doua variante, n-am de unde sa stiu detalii: fie este o constructie care se pregateste din timp si pe care imprudent Ponta o anunta deja, fie este o simpla aiureala, pe care sincer sa fiu, n-as comenta-o, ca multe altele. Avand in vedere dezvoltarile din ultimele zile, fiti sigur ca ne putem astepta la absolut orice”.

  Consilierul prezidential crede ca declaratiile premierului Ponta sunt „infernale”: „Din pozitia domniei sale, ceea ce spune este infernal! Sa fim rationali, credeti ca orice cetatean in tara asta poate fi anuntat anticipat de un factor politic cu ceva forta in tara in legatura cu o prezumtiva inculpare la un moment dat? Vi se pare normal sa traiesti intr-o astfel de tara?”

  Este un rasuns posibil si la tema anterioara „In ce societate traim?”

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-16031610-cristian-diaconescu-declaratia-lui-ponta-despre-imunitatea-lui-basescu-este-infernala.htm

 16. Cristoiu incearcä sä-l demonizeze pe presedinte,
  o fosilä comunistä ce se dä de gol, nu poate fi inpartzial.

 17. Spuneam mai sus ca Ponta se simte atat de tare incat poate face ORICE pentru a scapa de Basescu !

  Cand am scris asta nu am exclus nimic, am inclus si tentativa de proces politic si in ultima instanta de eliminare fizica. Personal nu voi fi surprins.

  Este o idiotenie daca te gandesti ca, lasat in ignorare totala, Basescu ar fi reusit relativ putin. Insa fortandu-l sa se apere impotriva unei asemenea ofensive, pe sine si familia, nu mai ai prea multe optiuni.

  Ponta ori reuseste sa reinstaureze statul totalitar prin care sa foloseasca serviciile si justitia drept parghii politice, ori va fi zdrobit de acestea sub greutatea propriilor nemernicii pe care, culmea ironiei, le face acum pentru a reusi sa le incalece 😉

  E clar ca pentru a reusi sa scape de Basescu va trebui sa inventeze falsuri si sa faca presiuni cat de puternice isi poate permite siputin peste. Cel mai probabil se va feri cat de mult sa fie implicat personal in rahaturile respective, precum in povestea cu falsurile prezentate de SRS dar e teribil de bou daca-si inchipuie ca in cazul in care justitia ramane independenta, nu vor ajunge la el cand vor desira ghemul.

  Au ajuns si la Vantu, si la Voiculescu, n-o fi el mai cu mot 😉
  Cand dobitocii ce vor fiimplicati direct vor constientiza in ce rahat au intrat, il vor da pe goarna.

  Totul e sa reziste independenta si corectitudinea in justitie si servicii.

  • salut viq.
   A. daramarea lui Felix atrage catastrofe in USL (eu personal cred ca Varanul are in mana si dosarul Porumbacu si dosarul Panait. Indiferent ce contin dosarele, latrina e in stare sa le termine cariera politica)
   B. revenirea atentiei romanilor la valul de scumpiri e de natura sa dea frisoane PSD.
   C. victimizarea lui TB poate avea efect de boomerang
   D. eu miros ca procurorii se simt oprimati de Ponta asa ca si aici poate fi un efect de boomerang.

   In rest, cand a renuntat PSD la dictatura „proletariatului pesedist”?

 18. este f. interesant ; cum Ponta jigodia rosie, acapareazä toate trupele de manipulare, manifestantzii isterici,mizerabili,gälägiosi au
  fost si supOrterii de fotbal in anul 2012,- oamenii astia se vand pt. o sticlä de bere.
  asa si-a asigurat „nenorocitul rosiu ” hoarda pt. debandadä.
  a schimbat pe interlopul Miticä militzianul cu Iorgulescu mafiot
  mizerabil- mare PSD-IST
  IATÄ CUM ACAPAREAZÄ MAFIA ROSIE TOT:

 19. felix varanul turnätor a pus si el o cärämidä la cavoul lui miticä mafiotul, miticä a spus tot despre ecrocheriile ciorilor de pe
  antene. desi joacä in aceias ligä- mafiotä.

 20. Istoria se mai scrie si asa:

  „Nu stiu motivul pentru care Basescu nu a fost azi la Bruxelles. Dar cu siguranta ca Jose Manuel Barroso, un politician extraordinar de experimentat, stie ca Traian Basescu trebuia sa fie in cadru alaturi de el. Prezenta oricarui alt politician roman la acest mare anunt este un fals istoric. De ce a ales Barroso sa-l invite pe Victor Ponta si sa-i dea gratuit un mare succes politic cu care sa se afiseze atit in Romania, cit si in Republica Moldova? Nu stiu inca.

  Stiu insa ca scena de la Bruxelles a fost furata. Prim-solistul era Traian Basescu. El – sprijinit de o diplomatie care a inteles miza jocului si l-a ajutat constant sa remorcheze Chisinaul spre proiectul european – a impus miza moldoveana pe agenda Europei. El s-a batut cu reticenta celor mai multi lideri europeni, satui de extinderi ratate. El s-a razboit permanent cu amenintarea unei Rusii care vrea sa-si mentina sfera de influenta intacta. El a mobilizat energii majore in acest proiect, in momente in care nici macar moldovenii insisi nu mai credeau ca tara lor se poate desprinde de influenta rusa.

  Acestea sint momentele in care cinismul politicii devine de neinteles pentru oamenii simpli. ”

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-16031961-bruxelles-facut-lui-traian-basescu-mare-nedreptate.htm

 21. Analistul de la Hot news, inainte de a da verdicte ce tin de sfera psihologiei sociale, ar trebui intai sa se informeze din cel putin 3 surse. Una dintre ele a aparut pe digi24 (Traian Băsescu, avocatul Chișinăului. Președintele a discutat cu J.M.Barroso despre R.Moldova)
  Preşedintele Traian Băsescu spune că a netezit calea discuţiilor programate mâine la Bruxelles, între premierul Victor Ponta, omologul său de la Chişinău, Iurie Leancă, şi preşedintele Comisiei Europene.

  „La Paris l-am rugat pe domnul Barroso, premergător întâlnirii pe care o să o aveți mâine și cu premierul, să se gândească la niște resurse din Connecting Europe pentru linia de 400 de kW și cele două de 400 de kW, și să vedem cum le mișcăm. Deci e pregătit pentru subiect”, a spus Traian Băsescu, preşedintele României.
  Si apoi Tov. analist e putin ”parsivel”, pentru ca nu-i asa ”Finis corona opus”, iar in poza de final deci pentru istorie, va fi tot Piratul deoarece intrevederea celor 3 de azi are loc cu doar două săptămâni înainte ca Republica Moldova să semneze acordul de asociere cu Uniunea Europeană.

 22. Viq, fa-mi un bine si spune-mi cum s-a terminat schita SF, ce s-a intamplat ? Cine a castigat, gangania sau oamenii ?

  • Etete, mah ! 🙄
   Nu acu’… finalu’ la terminare !

   Dupa alegeri 😉

   Da poti extrapola.

   Incearca sa gasesti un raspuns inteligent la intrebarea : CUM ar trebui sa arate victoria „oamenilor” cand ei declanseaza ofensiva impotriva lor insisi ???
   Concret.

 23. Dragii mei iepurashi de toate sexele.
  Un tablou al lui Andy Wharol s-a vandut recent cu 105 milioane de dolari http://www.b1.ro/stiri/externe/tablou-semnat-andy-warhol-vandut-la-licita-ie-cu-pre-ul-record-de-105-milioane-dolari-69496.html
  El reprezinta pe stanga 15 poze ale unui accident de masina iar pe dreapta un dreptunghi mare argintiu.
  Cum s-a platit asa ? Pai unii oameni se pricep, altii merg pe mana pictorilor consacrati, dar majoritatea accepta dar nu pricepe.

  Asa si noi. Avem pretentia sa intelegem tot ce face Basescu desi nu avem pretentia sa stim cum functioneaza glanda hipofiza

  In consecinta:
  1) hai sa mergem pe mana lui TBasescu cum merg unii pe mana lui Andy Wharol sau Picasso.
  2) Hai sa nu incercam sa explicam tot ce face Basescu pt ca
  2A) Basescu e mai tare ca noi
  2B) Nu avem informatiile lui Basescu

  Asa ca hai sa mergem pe mana lui, sa il sprijinim, eventual sa protestam pentru el ….caci cum spunea Sebi Lazaroa daca nu ne miscam … ne inneaca USL si bolsevicii pentru 10 ani

 24. Si cu asta am facut „flush”. 😀 😀 😀

  Acest comentariu nu comenteaza nimic asa ca nu-l cetiti 😀

 25. @ Viq, @ Dorian, poate si altii,

  am copiat niste bucatele dintr-un articol. Asta inseamna ca asa gandesc eu? Nu inteleg pentru ce sunt amendata. 🙄
  Am scris ca este din putul gandirii mele?

  „Fini te-ai gandit si la varianta asta?”

  „Fini,

  Eu vad altcumva.”………………..

  Viq, este o variatie pe o tema data de tine. Nu-mi apartine, nu mi-am insusit-o, ca dovada ca am inceput cu „Istoria se mai scrie si asa:” Baneza-ma omule, ca-ti este la indemana.
  Nici „banatu” nu beneficiaza de astfel de admonestare.

 26. Ia uite cum se intoarce nea Metica la liga si Ponta ramane cu buza unflata.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/varianta-soc-gino-iorgulescu-va-fi-nevoit-sa-si-dea-demisia-iar-mitica-va-reveni-in-fru-1067712.html
  @Fini te rog sa ma scuzi daca consideri ca te-am ofensat in comentarilu de la 13;38 sau 14;38 , la mine apare 13;38 eu sunt cu o ora in urma fata de RO.
  Am vrut, doar prieteneste si fara rautate sa te intreb daca te-ai gandit si la acea varianta.
  Scuze ca nu am raspuns promp dar deabia acum am sosit in fata calculatorului .Mai trebuie sa si muncim.

  • @dorian. E mai subtil. Gino o sa rezilieze contractul cu RCS/RDS si o sa-l dea lui Felix, adica vreo 35 MILIOANE EURO. Iar Felix o sa-l sustina pe Ponta in campanie (poate si cu bani …).
   restul sunt sentimentalisme pentru fraierii iubitori de fotbal.

 27. Iar Tonta a dat cu mucii in fasole.
  Legi promulgate de președinții Camerelor. Premierul spune că s-a informat de la Bogdan Olteanu Aflat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta a fost întrebat de reporterul Digi24 la ce legi se referă.

  „Președintele de atunci, dl. (Bogdan) Olteanu, a zis că a fost un precedent, însă nu cred că va fi nevoie de așa ceva”, a răspuns șeful Executivului. „Cred că Traian Băsescu va respectat articolul 77 – sper să nu greșesc – din Constituție, care îl obligă în 10 zile să promulge legea referendumului. E o lege contestată de două ori, Curtea s-a pronunțat definitiv, irevocabil, președintele are zece zile sa promulge legea, nu cred că va încălca Constituția”, a adăugat premierul.
  Nu degeaba studentul Tonta a avut in facultate la disciplinele drept penal si civil nota 6

 28. Ziua buna oameni buni,

  @ion

  Vezi, partea proasta este ca imbecilii o sa se uite la a3 si o sa spuna in gura mare:
  -„Pana si olteanu a zis ca a semnat legi in locul lui TB”. Aceasi imbecili o sa zica mai apoi: „Da’ justitia unde este? ca uite ca TB va incalca (poate) constitutia” asa ca trebuie suspendat, si iar o sa se repeada ca vitele sa spuna ca pune pariu pe o bere ca va incalca constitutia (care de secole , din 2004…..) cu toate ca TB nu a incalcat-o niciodata iar ponta (preacinstitul) a incalcat-o. Dar nu conteaza o mica fractura logica in creierul unui uslist, pentru ca a remarca fractura logica ar insemna sa gandeasca cu mintea lui.

  • Buna Eugeni,
   Hai sa nu fim ipocriti. Pe imbecili ii lasi in plata Domnului Eu nu am treaba cu ei ci cu canaliile care raspandesc intentionat asemenea aberatii. Si har Domnului sunt multi reprezentanti ai clasei cu studii superioare.

   • @ion
    Greu cuvant : ipocrit….de ce l’ai spus? cum s-o potrivi?….nu stiu. Dar nu cred ca vreau sa aflu.

    Asa cum am mai spus, parerea mea, daca ai votat cu usleu’ sperand sa devina cinstita si devreme acasa, daca ai sperat toate astea stiind ca usl a incalcat constitutia in mai multe randuri esti imbecil .
    Dupa cum se vede nu impart imbecilii in doua multimi disjuncte. In mintea mea cei cu „scoala mare” sunt o multime care se include multimii imbecililor (in conditiile mentionate mai sus 🙂 )

    Nu trebuie sa ai scoala mare ca sa ai un raport cauza / efect clar.
    In mintea mea (si cunosc o groaza de alti oameni fara scoala „mare” ) a fura este un act care te descalifica. A vota pe cineva, constient, pe cineva care a furat te califica drept imbecil.
    Cristoiu zicea ieri ca poporul roman este sensibil la cei ce se „dau bogati”, deh…. gena comunista. Dar vad ca, acelasi popor (70%) nu este sensibil la bogatia lui Dragnea,Voiculescu etc….., Eu, consider imbecila si afirmatia si pe cei care gandesc ca atare.
    Am incercat un „volet” mai mare de ceea ce consider imbecilitate si tot nu am vazut unde as fi fost ipocrit…….
    Just make it sure 🙂

    • Cred ca macar in unele cazuri de imbecilitate (nu pot generaliza), exista o alegere* din INSTINCT – de apartenenta la aceeasi „specie”, sau „haita” (fie ea si organizata ierarhic, sau mai ales una organizata ierarhic, unde unii sunt sefii si altii supusii care, cat de la periferie ar fi au asigurat un „dumicat” , fie el cat de mic, asigurat sa fie): sunt preferati „baronii” mafioti, cei care chiar daca s-au imbogatit prin furt, sunt perceputi ca_”conasii nostri”. In fond, furtul este cel care „marcheaza” teritoriul haitei si care asigura „supravietuirea” acesteia.
     Imbogatitii prin munca si efort propriu sunt alta „specie”, rivalitatea e pe „viata si pe moarte”, asa ca perifericii haitei mafiote strang randurile, isi arata coltii, maraie si se aseaza loial in spatele „sefilor” de haita, gata de atac la semnalele acestora…Ca vor primi toata viata lor (si ei si urmasii lor) doar resturi, nu-i deranjeaza: e conditia pe care si-o recunosc, ba sunt chiar vesnic recunoscatori…
     *) Nici macar nu-i vorba de o alegere, ci o orientare, o directionare dictata de instinct, de „miros”…

    • Mih,

     Cred ca este asa cum am spus mai inainte: „mentalitate de iobag. Zice arendasu’, boieru ceva ….. apai aia este….
     Eu am vorbit de: „hai sa nu fim ipocriti” zis de @ion :).
     Nu contenesc sa repet (nu pentru tine care intelegi, sunt sigur). Problema nu este de stanga/dreapta ci de a respecta statul de drept. Asta tine atat de scoala cat si de structura / firea/samanta/ morala noastra….(a lor 🙂 )

    • Eugeni,

     Problema cu „ipocritii” o poate deslusi Ion, nu ma bag.
     Despre mentalitatea de „iobag”, de acord. Dar cred ca tine si de stanga-dreapta, atata vreme cat prima depinde enorm si cultiva la greu asistenta/dependenta sociala, iar a doua are ca principiu fundamental libertatea individului.

    • Mih,

     Eu cand spun imbecil cred ca dau o conotatie un pic mai „usoara” cuvantului decat ceea ce zic aia in dex.
     Exista tendinta de a trata pe romani ca lipsiti de discernamant. Nu cred ca este adevarat, ei au tot discernamantul din lume, numai ca nu au datele (si nici nu ii intereseaza) complete. este o chestiune de interes strict personal. Ca aia de la CAP: Pai toti furam…..boieru a fost mai destpt si a furat mai mult….bravo lui… 🙂
     Iar despre stanga si dreapta, doctrinar, fara indoiala sunt de acord cu tine. Numai ca in Ro trebuie inceput cu respectarea statului de drept….. 🙂
     Acum, faptul ca „stanga” de 80 de ani incalca aceste principii si dreapta iarta lucrul acesta …..asta este o alta problema…..

   • @ion. Ma lasi sa-l citez pe Voltaire? „cel putin jumatate din omenire e formata din idioti”.

 29. Lumea incepe sa priceapa cite ceva,chiar si cei cu creierul de bibilica sau cei cu creierul de bovina…

  POnta MINTE.
  Ponta calomniaza si insulta.
  Ponta este iresponsabil si in actiune(activitate) si in declaratii ..
  Ponta nu isi respecta promisiunile.Niciodata.
  Ponta isi depaseste atributiile ..ajungind intr-un stadiu dictatorial.
  .fraudeaza legea..trecind peste prevederi constitutionale
  Confisca prerogativele prezidentiale la UE si in relatii internationale

  Ponta arunca vina guvernului executiv in spatele altora….
  Fara rusine ,fara bun simt…
  Guvernul Ponta impanat de plagiatori si penali..
  De puscariabili ,cu carte de munca in penitenciar…

  \\Un Ponta care iisi bate joc de tot poporul roman…de reguli ale statului de drept…

  • Salut,
   Referitor la Nicolaiciuc
   Procesul este la stadiu de fond are un nou termen in data de 27 noiembrie 2013. Avand in vedere ca in februarie 2014 intra noul cod penal procesul se va prescrie.

   • Thx.Ion
    Nu pricep mare lucru din ce se intimpla cu procedurile..
    Mi se pare injust sa nu se judece o cauza penala sau sa se prescrie pentru ca infractorii au reusit sa tergiverseze pe n motive,n amanari judecarea…

    Mai ales atunci cind exista mari prejudicii aduse statului ,cind exista complicitati duse pina in sfera politica…

    DAR, de ce oare nu se ia in considerare timpul in care Necolaiciuc s-a sustras de la cercetari???

    • Imi pare rau Mark,
     Asta ar trebui sa-i intrebi pe onor membrii CSM, doar ei ar putea da raspunsul la intrebarea cum My God un judecator poate sa aibe 62 de termene pe an si inca dupa 5 ani sa nu dea un verdict pe fond. Eu am avut aceasta curiozitate in cazul lui Oprisan, alt caz celebru care si dupa 7 ani e tot la Judecatoria Cluj. Pana acum nu am primit raspuns,

 30. Buna seara, din minunat-natala si infernal-rutiera capitala a patriei noastre, a tuturor!
  Momentan sunt in proces de recuperare a zilei copacesti (dependenta marturisita, pe care o alin mintean). 🙂
  PS
  Sper sa va pot ajunge din urma 🙂

 31. Seara bună, dragilor! 🙂

  …am revenit la Copac și încerc să intru în cadență 🙂
  Mai întâi, mulțumesc tuturor pentru vorbele bune. Uneori se dovesc de atât de mare ajutor, mai ales că vin din partea unor oameni care nu-ți sunt obligați cu nimic.
  La temă – capii ăștia ai USL-ului parcă sunt amețiți de un geniu rău din poveștile Sheherezadei să croiască situații de care să se bucure adversarii lor!
  Au uitat cum au „frământat” și au pus praf de copt în mandatul prezidențial pentru Prostănac de care mai apoi s-a bucurat Piratul.
  Acum îl despoaie de puteri pe președintele statului și i le transferă șefului guvernului de parcă pe scaunul ăla ar scrie ca la Hollywood «V V Ponta» pentru vecie!
  Își croiesc singuri coșmaru’ dacă acolo s’așează Corsaru’ 😆

  Mesaj special pentru Radu Banatu’ aka Vațlav Barbarosa:

  Pu’ly boy, ia aminte cu ce nike vei intra tura următoare căci numa’ cu ăla vei mai păși în pădurea Copacului!
  Toți de aici se respectă și respectă blogul, intrând de o groază de vreme cu același nike, numa’ tu te joci, sfidător, de-a «uite-o, nu e».
  Chiar și dna profa din Sălaj a intrat cu nike-ul «binecunoscut».
  …pentru asta, respect de la un vechi adversar! 🙂
  Filadel a fost delicat și ți-a atras odat’ atenția, da’ la cât este de domn și-o fi zis că n’are rost «să-și bată capu’ cu nărodu’»
  WordPress are o grămadă de filtre cu care, odată activate, nici activatoru’ nu mai ține pasu’.
  Deci, chiar de nu rămâi agățat «în căngi» și apari în pagină cu alte nume, vine măturoiu’ și direcția este numa’ una: «RecycleBin» urmat de «Delete».

  …asta ca să mai scape și dragul de Viq de dădăceala pe care ți-o aplică de fiecare dată și tu, ca un bebe răsfățat, umpli nu numai bavețica, da’ și pereții cu străduința sa! :D:

  • Old
   Eu dar sunt absolut de acord cu filtrele wordpress pe care vrei sa le pui
   Nu ma intreb de ce , asa cum zici, pu’ly, nu se duce sa vorbeasca cu cei de dreapta din psd si sa le scrie acolo vrute si nevrute, nu ma intreb de ce dreaq tot revine aici impingandu-si pruncu ca piranda ailalta, inainte ridicandu-si poalele’n cap, nu ma intreb cum un lingvist (roman- ca poate zice ca e neamt) este confuz folosind pronumele, nu ma intreb cum de nu stie daca lucreaza la sau este privat. Tot ce ma intreb este:
   Ce naiba imi poate spune, invata, demonstra, un individ care isi argumenteaza pozitia prin faptul ca:
   – are copil
   -isi uraste parintii ( se pare ticalosi, dar nu este treaba/vina mea)
   -este lingvist care nu stie cum si ce cu pronumele
   -habar nu are despre statul de drept si principii
   -……..etc
   Oare pot sa il dau ca referinta morala fara sa imi fie rusine la prieteni?.Raspunsul este nu……Eu niciodata nu o sa spun : pu’ly a zis ca…. si are dreptate, pentru ca nu are credibilitate (pierduta sistematic) si nu o sa mai imi pierd timpul sa ii verific afirmatiile lui. Si de aceea sunt, repet, de acord.
   Scuze pentru lungimea comentariului. 🙂 sambata placuta si MULTUMESC

   • eugeni, servus! 🙂

    Prima oară am crezut că e un debusolat – am și eu un exemplu p’aproape în familie.
    Apoi a urmat treaba cu părinții…
    După, a venit cu «eu, libertarianu’ votez usl!» și m-am lămurit!
    Ete unde era bățu prin gard :mrgreen:
    RECIPROCA! :D:

 32. bunä,
  viq,

  mai repede handicapatzi irecuperabili………..nu cäposi..

 33. Viq,

  „Băsescu apără poziția fundamentală a unui om normal în fața mizeriei umane, a minciunii și ipocriziei, a hoției și nemerniciei, într-un cuvânt a anormalității.”

  Normalitatea ca proiect de tara, asta ne-a adus si ne-a facut sa ramanem langa Presedinte…

  Avem de trecut prin taramul fiarei…Sper sa rezistam si noi…

 34. aruncatzi javra peste gard

 35. Ieri am ascultat o parte din interpretarile-„intelept”-parerologic-pro-pontanace debitate de Cristoiu (maaamaaa, ce s-a mai infuriat Orcan). Clar ca scanteiosul rosu s-a straduit sa-i dea o mana, doua de ajutor lui vvp.
  Deeeci…vvp cel transpirat, era/este la ananghie.
  Asa vad si altii, de exemplu Cristian Campeanu:

  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/l-au-tradat-securistii-pe-ponta-sau-l-a-cuprins-frica-317899.html

 36. ce nenorocit mincinos este plagiatorul,

  nu se poate sä aprobe legea alcineva decat presedintele.

  plagiatorul este unul din cei mai mizerabili borfasi PSD:

  UN ANIMAL CE O SÄ FIE PEDEPSIT DE DUMNEZEU

 37. Unora le-a placut articolul adus de mine ieri la 13,07, altora le-a displacut. Pentru cei din urma aduc alt articol dar cu un bonus la sfarsit propus de Skorpion.
  Parafrazez – „Cum va place?”
  Unora le place Cristian Pantazi,
  altora le place alt Cristian…….Ghinea.

  http://www.contributors.ro/global-europa/faza-cu-vizele-despre-cum-a-devenit-basescu-din-campion-o-problema-pe-tema-moldova/

  Skorpion mi-a atras asupra unui comentariu pe care nu apucasem sa-l citesc :

  Dle Ghinea, e limpede ca n-ati priceput nimic si nici nu pricepeti vreun dram din geopolitica. Cristian Pantazi are 100% dreptate. Basescu a fost si este nedreptatit de CE si de Barroso in persoana. Dealtfel, intr-un mod destul de suspect, Barroso a devenit extrem de prietenos si de tolerant cu Ponta. Desi n-ar avea nici un motiv din lume sa-i acorde plagiatorului merite pe care nu le are. Ce sa inteleg? Ca Basescu a devenit o problema? Pentru cine? Pentru Rusia? Stiam asta. Nu e nici o noutate. Dar pentru cine a (mai) devenit presedintele Romaniei o problema? Pentru CE? De ce? Pentru ca presedintele abordeaza miza Republica Modova intr0un mod mai direct, fara manusi? Nu e correct si nici nu e justificabil. Dle Ghinea, daca ati pricepe vreun dram din geopolitica, apropo, ce expertiza spuneati ca aveti?, ati sti ca UE si CE abordeaza Rusia exact asa cum isi doreste Germania. O Germanie mereu prietenoasa si intelegatoare cu Rusia lui Putin. O Germanie dispusa oricand sa uite de orice alte probleme, asa cum este si problema Transnistriei, in situatia in care interesele prorusesti cer asta. Romania trebuie sa se arate puternica si ferma, nu slugarnica, in relatia cu Rusia. Orice slabiciune va fi speculate la maxim. Si apropo… Ce spuneati ca a facut UE si CE in sensul rezolvarii situatiei din Transnistria, a determinarii Rusiei de a-si retrage armata si echipamentele militare din zona? Pai va spun eu: NIMIC! N-a facut nimic. Vorbe si… atat. Si da dle Ghinea, uneori in chestiunile politice care tin de relatiile internationale e necesar si sa-ti arati muschii, ca sa va citez. Sa inteleg ca dv va doriti un fel de diplomatie a manusilor albe in relatia cu Rusia, care se amesteca grosolan atat in chestiunile interne ale Republicii Moldova cat si, sa nu fiti surprins!, in chestiunile interne si jocul politic din tara noastra? Sa inteleg ca va doriti un presedinte docil, ori vreun iresponsabil pliabil pe dorintele si interesele Moscovei, asa cum este Victor Ponta? Defapt ce anume doriti dle Ghinea? Sa-l aruncati la cos pe Basescu pentru ca nu joaca asa cum doresc marile puteri ale Europei, Franta si Germania, tari deosebit de prietenoase cu Rusia lui Putin? Tara asta nu-si poate permite sa aiba un presedinte care sa demaste imperialismul rus? De ce? Ai cui sclavi ne vreti? Nu sunt in nici un fel in acord cu elucubratiile pe care le-ati emis in aceasta “analiza” de politica externa. Cu asa consileri de “calitate” (sic!) pe care ziceti ca si i-a luat Ponta, de-aia a facut numai rau tarii de cand se afla la putere. Ce-a facut acest plagiator mitoman, memorabil, bun si favorabil pentru Romania? NIMIC. Daca ati ajuns sa ni-l prezentati pe Ponta in ceea ce nu este si nu va fi el niciodata, inseamna ca v-ati pierdut de-a binelea contactul cu realitatea. Trist, foarte trist.”

  Cristian Ghinea? Mi-a placut cum scrie mult timp. Parea echilibrat. Acum vad ca a sarit pe talerul cu greutate al balantei.

 38. In legatura cu Barosso si frikin’ ceilalti….
  Un comentariu pesimist….

  Sa ne punem in pielea iuropii. Avem niste „tigani” care fac scandal, care nu au principii sau respecta principii. I-ai primit in casa, sperand ca se vor adapta si/sau integra. Constati ca situatia nu este roza. Vezi ca omul care a incercat sa sustina statul de drept in Romania este huiduit si urat. Vezi ca imbecilii sunt multi si castiga societatea este de structura feudala. Vezi ca au ales prin vot democratic, pe unul despre care toata lumea stia ca a minte si fura.
  Vrei sa fi politicos, dar planul tau este deja clar.
  Sa ne gandim ca Romania este privita ca primitiva…..

  Ce faci? Il sustii pe omul care este urat de toata lumea?. Sau…. esti diplomatic……si refuzi o tara care nu stie sa aleaga?

  • Eugeni,

   Ar mai fi poate, o nuanta: sa nu ignoram total hibele „de centru dreapta”, intre care o toleranta adesea paguboasa, un exces de ingaduinta diplomatica si de acceptare a compromisului in raport cu „vecinii” din stanga…Ca aceste hibe mai au si interese economico-financiare in spate, nu-i greu de intuit…Zic si eu.

   • La fel cum ultima arma de aparare anti aerian a albanezilor contra americanilor era unul care urca pe munte si racnea la avioane : las’ ca ruginiti voi, la fel si pdl asteapta ca usl sa se erodeze iar cretinul de flutur spune : Las ca din ianuarie nu va mai iertam……

    • „…discursul sustinut la sedinta de alegeri a organizatiei de femei din cadrul PDL Suceava”

     Probabil ca Flutur a vrut sa nu le streseze prea mult pe femei in perioada imediat urmatoare, cand incep pregatirile pt sarbatori si ele au alte prioritati…Ei, glumesc 🙂
     PDL-Blaga e inca pe traseul „cotit”, din 1 ian. intra in „linie dreapta”…
     Imi inchipui ca teama in tabara adversa va tot spori intre timp 😛

   • Mih,
    Vorbesti de hibele centru-dreapta ca de o raritate. Nu hibele astea abunda si infloresc pe tot locul. M-am retinut de multe ori sa nu sar (ca @Theo sa nu zica ca sunt usleist 🙂 ) sa ii tratez ca inadecvati pe PFCisti si PMPisti.
    Ultimul exemplu: Papahagi care dupa principiu : qui s’excuse s’accuse a inceput sa se scuze ca are principii si a fost mai direct cateodata.(vezi facebook). Ce dreaq (doamne iarta-ma) 🙂 sa mai intelegi.

 39. Scze @mih, Buna Dimineata…., 🙂

 40. Am vazut Elysium. Este vorba de Obamacare.
  Deci: avem cateva miloane care traiesc „sus pe cer” bogati nu se poate.
  Avem miliarde care traiesc , tatuati, in promiscuitate, (nu stiu cine le fabrica lucrurile pe care le folosesc, da’ asta nu se pune ca este intrebare ticaloasa) si care nu au ce manca. Lumea este supra populata. Situatia este groasa. Chifteaua este imputita.
  Dar vine EL si rezolva situatia. Da medicare la toti. Remarcati ca nimeni nu cere de munca. Sunt unii, tatuati, care vor sa munceasca , dar sunt o minoritate.
  Un film uslist de prima mana. Mai lipsea CHE…. 🙂
  Oare de ce Hollyood nu isi doneaza banii saracilor, adica nu isi pun banii acolo unde le este gura…. 🙂
  De ce zic uslist? pentru ca spune poolimii ca tine cu ea, ca lupta pentru ea, pentru bunastarea gratuita a poolimii, dar in realitate ii fura cat incape…..

  Vreti un film real? Dogville (cu Nicole Kidman) , despre cum este lumea de buna/rea, despre cum oamenii e bine iti pun jugul justificat, despre faptul ca in vechiul testament s-a zis: ochi pentru ochi dinte pentru dinte……si se pare ca acolo intelectualii poarta vina cea mai mare……numai ca este un film facut de Lars von Trier…….new (kind of old) kid in the block….
  Gata……

 41. buna dimineata,

  apropo de “mentalitate de iobag”

  Nu este vorba numai de asta, ci iobagul mai fura un șurub, un cocean de porumb, o sirma – fie la locul de munca, fie de la vecini….si voteaza USL,
  Iobagul merge la scoala si duce cite un cadouaș doamnei educatoare, invatatoare, profesoare pentru ca odrasla lui sa primeasca note mai mari sau sa treaca clasa si ………….voteaza, in mare, USL.
  Acelasi iobag se duce si la doctor, obligatoriu cu plicul, chiar daca mai sint unii medici, care il refuza, da plicul si………….voteaza, de regula, acelasi USL…

  trebuie sa observam ca intre iobagul mentionat mai sus si politrucii uslinosi nu prea sint diferente, ci doar de cantitate….unul fura o sirma de 2 lei, altul fura de sute de milioane euro…..
  si iobagul si politrucul se recunosc precum ciinii intre ei
  🙂 si de aceea iobagul voteaza pontisme, colratenisme, nastasisme, iliescisme, mitrisme, căcărisme…
  😛

 42. e varza pozitionarea mesajelor
  🙂

  • Au ramas cele trei de mai jos ca „ultime”, cu exceptia celui de al 4-lea (Theo), care nu stiu cum s-a „strecurat” acolo 🙄 😀
   Parca s-a mai intamplat cand o data…

 43. eugeni spune mai sus:
  isi uraste parintii ( se pare ticalosi, dar nu este treaba/vina mea)
  comentariul meu: asta nu inseamna ca in mod obligatoriu parintii sint cei ticalosi, s-au mai intilnit parinti care au facut totul pentru odraslele lor si…..odrasla a devenit ticaloasa (deh, genele, anturajul + educatia gresita, chiar daca dorita a fi excelenta)
  🙂
  si intotdeauna o odrasla ticaloasa va crede ca parintii ei sint ticalosi
  😛

 44. se intimpla din cind in cind
  🙂

 45. citeam niste declaratzii dea lui N Nicolai- este de-o jigosenie
  ca o matroanä de bordel, asa si aratä.
  cred räutatea le iese pe fatzä, ca si la madam pipi si weber,
  bufnitze politice.

 46. plagiatorul mitoman ,se pare o sä aibä dublu capete de acuzare
  ca mentorul lui

 47. PONTA plgiatorul distruge tot, este combinat cu cei mai mari turnätori si mafiotzi, ästa este piaza rea a romaniei.

 48. O zi frumoasa, tuturor! 🙂
  Sper sa va „revad” diseara.

 49. Salutare tuturor,
  Eugeni,
  Nu o lua ca pe un repros personal. Am folosit expresia respectiva, ca argument la propozitia ta ”Vezi, partea proasta este ca imbecilii o sa se uite la a3 ….” si m-am bazat pe definitia imbecilului asa cum este data de psihologii americani.
  ”In the early 1900s, psychologists used the terms to describe various levels of retardation. Those with an IQ of 0 to 25 (an IQ of 100 is average) were called idiots, 26 to 50 were called imbeciles morons. Morons could communicate and learn common tasks; imbeciles stalled mentally at about six years old; and idiots couldn’t respond to stimulus or communicate with any level of competency.”
  Dar daca vrei sa-i caracterizezi in continuare pe cei ce frecventeaza Latrinele ca imbecili, atunci analistilor de pe Hotnews (Pantazi, Tapalaga, Ghinea, etc), care au de la o vreme articole asemanatoare, ce categorie le rezervi?
  PS. Poti sa faci si un exercitiu de perspicacitate incercand sa raspunzi la urmatoarea intrebare: Carui jurnalist roman ii apartin frazele:”Vreau si eu un credit de 1 milion de euro pe persoana fizica, deschid o ferma pe net. Stiti vreun expert de talie prezidentiala care sa ma ajute? Vin si eu la spartul targului cu acelasi set de nedumeriri. Poate orice om simplu sa primeasca un asemenea credit? Cam cate tranzactii trebuie sa incheie un notar sa ajunga sa plateasca rata la acest credit?”.

 50. si poatarea lui ION, o postare f. bunä, despre imbecilitatea unor jurnalisti, ,pe care ii cred ca SI-AU FÄCUT TRANSPLANT DE CRiiEER USLINOS; ILOGIC SI TENDENTZIOS”

 51. iar s-a dus naibi postarea undeva.

 52. licheaua plagiatoare este de-o obränicie mizerabilä,

  cicä este contra extremismului si populismului, el cretinul
  mitoman, este revoltätor sä-l ascultzi.

 53. Temporar am scos nesting-ul comentariilor fiindcă se pare că WP-ul are o problemă. Urmează vre-un update de cod probabil.

 54. ESCROCHERIA PE CARE AU FÄCUT -O PSD-istii

  asa ceva nu se face, si licheaua vorbea de populism

  uslinosii au un strat mare de jeg .
  cu ce bani s-a deplasat ponta in grecia??????????????

 55. „….. tandemul Emil Boc preşedinte-Traian Băsescu premier ar fi o variantă spectaculoasă şi cu potenţial pentru 2014. Mai rămâne doar să se înscrie în cursă…”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-tandemul-emil-boc-presedinte-traian-basescu-premier-pentru-2014-1067791.html

  Cea mai buna varianta posibila din punctul meu de vedere.

 56. “Este de-a dreptul revoltător ce s-a întâmplat ieri, când Ponta zâmbea perfid în poza alături de Barroso și mima o bucurie pe care n-are cum să o simtă pentru ca nu înțelege nimic, absolut nimic din ceea ce reprezintă pentru noi Basarabia.

  Paradoxal este că în timp ce Președintele Comisiei Europene anunța ca există probabilitatea ca românii de la est de Prut să beneficieze de liberalizarea regimului de vize pentru UE în viitorul apropiat, la punctele de trecere a frontierei instalate de Hitler și Stalin pe Prut începea calvarul.

  USL a decis ca începând de ieri, românii din Basarabia care vin în România să declare la vamă dacă transportă mai mult de un kg ulei, zahar, tărâțe, fructe, flori, etc. și lista prostiei continuă cu tot felul de restricții halucinante, care fac un mare rău imaginii României.

  Cozile la vama sunt de zeci de km, umilințele sunt de nedescris, explicațiile cutremurătoare și cu toate acestea, Ponta zâmbește și spune ca a trecut de la vorbe la fapte (!?) Doar Iliescu mai afișa un asemenea cinism…

  R. Moldova este un stat locuit de români, iar România are obligația sa-i susțină și sa le fie alături, nu să le pună piedici la tot pasul.

  Voi cere, luni, în Parlamentul României, clarificări autorităților statului român privind noile măsuri impuse la punctele de trecere a frontierei de peste Prut și mă voi lupta ca aceste decizii proaste să fie eliminate.

  Evaziunea nu se combate prin prostie, iar marii evazioniști nu sunt basarabenii, așa că lăsați oamenii să-și viziteze în liniște și în condiții civilizate țara!” –– EUGEN TOMAC

 57. EUGEN TOMAC
  Te adresezi unor JEGURI UMANE!
  Unora care nu au mama ,nu au tata,deci nici frati si surori..
  Singura lor expresie a unei existente date este BANUL…
  Cele mai rapace animale,cele mai distructive arme impotriva umanitatii…
  NIMIC si NIMENI nu prezinta interes pentru ei…PUTEREA si armele prin care o pot dobindi si retine..o pot aplica sa isi satisfaca propriile lor cereri…BANI..BANI..BANI..

  JEGURI UMANE

  Pe mana lor a ajuns natiunea romana..si viitorul imediat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s