O lume mai bună. Dap.

O lume mai bună. Daaa!

Cine are controlul aici? Părinții sau copiii?

Enjoy your coffee! 😆

Fil

9 responses to “O lume mai bună. Dap.

 1. Simpatic filmulet pentru cafeaua de luni dimineata!
  Multam, Filadel! 🙂

 2. Poate ca o alta lume ar fi posibila invatind si asumind niste principii, nu multe, citeva, care sa fie respectate de tot mai multi. O experienta la un liceu din Santa Cruz, CA. O activitate „in teren”, dintr-un program de formare formatori. Juniori cam la 15 ani, incurajati sa puna intrebari, tema fiind sanatatea reproducerii. Inainte de a veni cu micille lor probleme mari, fiecare trebuia sa se prezinte si sa spuna ce face in timpul liber („musafirii” fiind prezentati ca voluntari in informare/educatie/consiliere pt sanatate). Asa am aflat ca mr Brown cu piciorul rupt si alone primea mincare calda, ca gunoaiele erau monitorizate si anuntate la primarie, sau ca mrs. Johnes isi primea legumele in fiecare simbata pe la 11, samd. Ziua urmatoare, programul nostru incepea cu impartasirea impresiilor. M-am declarat incintata ca toti, fara exceptie, faceau ceva in timpul liber. Ni s-a spuns cam asa: de mici stiu ca au drepturi (aferent intelegerii lor) dar ca, in acelasi timp, ca au si responsabilitati: fata de fratii mai mici/mari, parinti, vecini, cartier, oras samd si, deloc nu in ultimul rind, fata de tara lor (nu m-am mai mirat sa vad steaguri fluturind in multe curti). Mutindu-ne la noi, presupunind ca peste noapte am avea politicienii cei mai cei, la directa concurenta cu ingerii, si-ar da demisiile in secunda doi, pentru ar vorbi singuri. Asadar, cine traduce electorilor (potentiali, ca deh, politica e cih, toti vor doar ciolane, samd) ca politica e despre viata fiecaruia in parte si a tuturor impreuna ? Voluntari ? (mai adaug ca in afara de voluntariat cu juniori, am fost si foarte bine platita pt. formare, adulti, de data asta. dar relax, nu de vreunul dintre ministerele noastre)

  • „…de mici stiu ca au drepturi (aferent intelegerii lor) dar, in acelasi timp, ca au si responsabilitati”

   Fff important, esential in educatie (familie & scoala)!

 3. neata,
  impresionant filmuletul,
  mai ales sa-i vezi pe parinti lacrimind cind isi vad odraslele gângurind, gândind, brodând mici idei & vise…
  🙂
  parinti pesimisti vs copii plin de optimism

  Si euas vrea sa sper ca sa o fie bine pentru generatiile viitoare, mai ales ca avem ca exemplu Europa (cu citeva exceptii) bucurindu-se de aproape 7 decenii de pace non stop, ceea ce nu este putin lucru pentru aceasta planeta atit de framintata de razboaie de cind exista specia umana …..

  +

  sa va bucurati in continuare de fleacuri:
  flashmob airport Bucuresti

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=DWNuyUYB-jA&feature=youtu.be

  • Salve Skorpi! 🙂

   Multumesc pentru clip. E tonic, o placere.

   Fenechiu apare ca un bruiaj, este uratul in contrast cu placutul atmosferei.
   In viata si in arta nu putem concepe Frumosul fără Urât, deoarece frumuseţea şi urâtul sunt concepte care se implică unul pe celălalt. Deşi urâtul este pus în opoziţie cu frumosul, nu am şti ceeste frumosul dacă nu l-am raporta la urât.

 4. Sa aveti o saptamana buna! 🙂

 5. Care va sa zica, iata SCOALA lu’ Puie Monta: mai intai se hotaraste ca X trebuie inlaturat din functie (motive: de exemplu, sta in calea intereselor, planurilor USL, guvernului, sau ale PM & Co). Apoi se organizeaza un control cu rezultate prestabilite si raport pre-intocmit care sa arate ca s-au „descoperit” nereguli…
  Cum altfel sa inteleg declaratiile lui vvp:
  „Gheţea NU va mai fi preşedinte CEC” + „…domnul ministru de Finanţe, pentru că este singurul care are competenţa de a face schimbări în conducerea CEC, şi îl susţin total să verifice foarte clar lucrurile şi să propună măsurile care se impun”

  „Logica” de mafiot…(si inca, pe fata)! Ceea ce e foarte GRAV 👿

 6. Neața! Postare nouă.

 7. Excelent filmulet ! 🙄

  Cel mai fructuos mod de a folosi 150 de secunde din viata.

  Scurt, concret, la obiect, elocvent, extrem de usor de inteles, imposibil de combatut….

  Superdestept !

  Mi-ar placea sa ma duca bila sa fac asa ceva 🙄

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s