Vendetta lor și mirarea mea. În pustiu.

Vânătoarea de vrăjitoare văd că a început cu Ioana și cred că va continua până când Plagiatorul Cel Viteaz, ce țopăie peste pârleaz, va reuși să determine pe cineva să-l bată naibili pe Băsesc.

Sau până își va agăța biluțele-n pârleazu’ prea ‘nalt pentru țopăiala lui.

Personal mi-aș dori să-l aud chițăindu-și minciunelele cu doo octave mai sus decât Ouatu, dar asta depinde mai puțin de ce vreau eu și mai mult de forța de rezistență la presiune a sistemului juridic.
Rezistența la presiunea politicului ce induce tangențial un teribil modul de torsiune.
Și dacă justiția se ștorsionează sub momentul încovoietor, vă sugerez s-o apucați care-ncotro, axial sau transversal, vertical și abisal, că începe balul-bal.
Și se doarme pe țambal !

Este posibil ca rezistența justiției la împinsul mitomanului să depindă în oarece măsură și de percepția și reacția societății civile.
În fond ea este (sau ar trebui să fie) cea interesată în păstrarea unei justiții curate, drepte, nesubordonată politic.
Dar dacă amețiții ăștia nu înțeleg dovezile grosiere de încălcare prin încălecare, a violării separației puterilor în stat prin instituirea de „comisii de anchetă” de adunat chetă și pentru verificat nasturii de la fermoare sau pasul metric la cuiele de șiță, atunci e dificile 🙄

“Premierul Victor Ponta a precizat marți că se va înființa o comisie parlamenteră a Camerei Deputaților și Senatului care va ancheta “întreaga afacere Călărăși”, referindu-se la împrumutul acordat Ioanei Băsescu, fiica președintelui, de către CEC, fiind vorba de o altă comisie pe lângă sub-comisia parlamentară de la Comisia de buget-finanțe a senatului care anchetează doar modul în care CEC-ul a respectat legile.”

Mai știe cineva care este rolul Parlmentului ?
De când se ocupă de „modul în care X respectă legile” ????

Cumva „Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării” ??? (Constituția României art. 61, al 1)
Care adică FACE legile, le clocește, le naște, le fată, le eclozează …. iar în cazul actualului Legislativ al Rușinii – le vomită peste populație ???
De aplicat nu se ocupă cumva executivul, iar de verificat … juridicul ?????

Se bazează pe ideea cretină că cei ce ar avea tupeul să observe măgăria vor fi acuzați că „nu lasă justiția să-și facă treaba”… că „încearcă să blocheze ancheta” ????   Tot ce se poate. Dar la care eu i-aș răspunde : „Măi Kaka-Maka, tu NU EȘTI  JUSTIȚIA, bărzăune cu gușă !”.

Înțelege cineva că permisiunea de a constitui comisii de anchetă menționată la art. 64 al 4, este o idee subordonată rolului de bază al instituției, respectiv de a elucida detalii care să ajute la formularea legislativă ???
Că aceasta nu poate și NU TREBUIE să încalece rolul și rostul puterii judecătorești, așa cum cea din urmă nu are ce căuta la făcut legi și nici una dintre ele nu se apucă să se joace de-a ministerele ????

Știe cineva.. înțelege cineva… ???
Ete, FÂS !
Întrebări proaste !
Întrebarea corectă este : Mai interesează pe cineva ?????

– Alooo ! 🙄
– …. aloooo…..looo….oo…o……

– Se auuudeeeeeee ????
– ….e Udeeeee……udeeee….eee…..

– Numa ecou’ ????
– …..’ma ecou ?….cou’……ou’….

– Mai du-te dreacu de ecou ?
– … ai ..u-te … reacu ..de bou !

– Eteteeee !!!! 🙄 🙄 🙄
– E ! 😉

Nu zic decât atât : Traian, Ioana, Elena.. și alți Băsești vor pleca și-și vor vedea de treaba lor. Greu de crezut că ar fi făcut cineva dintre ei vre-o greșeală în direcția asta. Și chiar pentru popor contează mai puțin dacă or să fie și jupuiți sau trași pe roată pe drept/nedrept/degeaba/drept răzbunare/… șamd. Impresia mea e că îl doare-n paiș’pe, fix în moțul de la bască dacă i se face vre-o nedreptate piratului care l-a scos din rahat.Dar obiceiul pe care Ponta îl instituționalizează acum o să-l căpăcească. Este o tentativă evidentă de totalitarism iar ignorarea ei o să coste scump.

Viq

85 responses to “Vendetta lor și mirarea mea. În pustiu.

 1. salut
  Pai cand erau in opozitie trageau in Mircea (fratele mai nereusit) Basescu 🙂 L-au iertat se pare deocamdata
  Dupa ce il vor condamna la moarte pe TB in 10 minute la si executa la Targoviste il vor spanzura pe Mircea in subsolul ambasadei din Viena ? si ii vor aresta copiii dupa modelul Ion Iliescu ?
  Caci poate nu ati observat iepurashilor, Iliescu le-a fost baci la astia toti Lui Ponta ! voican clitoritianul traieste.
  Ce naste din pisica rosie soareci mananca !
  ce dreak ? 🙂

 2. buna dimineata, all & iepuras,
  🙂

  cred ca borfasul ponta a supt cu laptele matern & patern iubirea si apucaturile pentru totalitarism.

  dovada: ca anul trecut, fara jena, fara teama ca va fi pedepsit, fara mustrari de constiinta a participat cu trup si suflet, ba a si coordonat atit decapitarile (senat, camera deputatilor, avocatul poporului, monitorul oficial, ICR, IICMER etc etc etc), cit si lovitura de stat parlamentara si suspendarea presedintelui Ro.
  S-a dus la Bruxelles in locul presedintelui, desi CCR a decis altceva.

  si uitati-va la el, seamana tot mai mult cu putoiul ăla nord-coreean, care si-a executat fosta iubita pe stadion, care participa la executiile oamenilor care au curajul sa se uite la filme venite din Coreea de Sud.

  Si pentru ca Justitia inca nu a avut curaj sa-l ia la puricat pe borfas pentru nici una din faptele mentionate mai sus (sint muuuult mai multe), canalia tropaie in continuare cu bocancii totalitari pe body-ul acestei tari.

  si sa NU pierdem din vedere ca actiuni gen Ioana Basescu_ancheta_in Parlamentul_Ro ascund mereu si altceva: incalcari ale legilor sau masuri antidemocratice, antieconomice, anti_bizoni, pe care le vrea mascate de ochii lor…….

  si pentru asta noi sintem de vina, cu tomaci, mru-isti, blagisti, preda-isti, macoveisti, papahagisti in frunte……..

  have a nice day, yet
  🙂

 3. consider o masura totalitara: propunerea ca fiscul sa-ti intre in casa… pentru ce?
  sa verifice unde am asuns borcanul cu miere, varza murata sau ce??

  uite, asa ushor ushor intră o dictatura intr-o țară

  • Mie mi se pare o masura corecta, scapam de coruptie si frauda. Dar cu o conditie… sa fie egala.
   Adica sa ne permita si noua daca facem cerere cu 20 zile inainte sa putem intra in casa mamei lui Ponta sa cautam prin sertare si sub pat documente. Ea are contracte bazate pe banii mei ai contribuabilului si vreau sa ma asigur ca nu sunt fraudat.

 4. Am recitit …. Ciresarii…. 🙂 o carte de suflet de copil (nu cuore de edmondo de amicis 🙂 )
  M-a umplut de scarba. Cand l-am citit cind eram mic nu am observat ca Petrachescu si celalalt bandit pe care cei 4 pionieri (pe care ii iubeam) i-au dat pe mana tov capitan securitate erau un mosier si vechilul sau care dupa toate confiscarile voiau sa fuga din tarcul comunist. Ei bine pionirerii+Tica 🙂 le-au dejucat planurile si cred ca banditii daca nu au fost impuscati au murit in parnaie sau la canal.

 5. ‘Neta!

  Ihi! vvp & Co fack legi anti-coruptie…

 6. Am citit o remaraca pe situl Politeia care m a revoltat.
  Se referea la noi cei ce l sustinem neconditionat pe Basescu.
  Vreau sa l anunt pe aceasta cale pe amicul @city ca ,daca nu a aflat pina la virsta asta ,este cazul sa afle acum ca toti gresim.Si eu si noi si el si Traian Basescu si oricine altcineva.
  Eu il sustin neconditionat pe Traian Basescu pentru ca este singurul luptator impotriva ciumei rosii.Cu greselile , cu cedarile , cu neputintele lui a reusit ca in ultimii 10 ani sa sperie si sa raneasca ciuma rosie.
  Nimeni pina acum nu a reusit asa ceva.De fapt nici nu a incercat.
  Si bdin nefericire inca nu se arata altul care sa o poata face.
  Sigur ca boala chibitilor este sa dea sfaturi .Nu pot face ceva concret dar le stiu pe toate.Ei nu gresesc.Nici nu si pot imagina ca ar putea gresi.Societatea noastra merge cum merge si din aceasta cauza.Din cauza ca nimeni nu vede mai mult decit lungul nasului , din cauza ca le stim pe toate dar nu suntem capabili sa facem nimic concret si din cauza obiceiului de a ciomagi calul care trage.
  Sa nu ne mire daca cu asemenea mod de gindire ne vom trezi cu caruta n drum.

  • Vara trecuta MRU a urcat pe scena si a fost ovationat pentru ca reprezenta speranta multor votanti de dreapta. Inclusiv a sustinatorilor presedintelui. O fi vina Presedintelui ca pana in decembrie MRU nu a reusit sa pastreze capitalul de incredere si speranta cu care a plecat la drum? Cred ca nu atat rezultatele alegerilor cat campania electorala a fost cea in care MRU a dezamagit pe multi. Ori asta NU i se poate imputa presedintelui.
   Derularea evenimentelor ma face sa-mi pun intrebarea daca nu cumva of-ul cel mai mare a fost si este ca nu s-a reusit demiterea lui Basescu…Asta mi se pare ca explica destul de logic atacurile ulterioare la presedinte, invinuirea repetata cu obstinatie, spumegata cu ura chiar, ca „nu a mers pana la capat” etc. Si daca e asa, oare nu am dreptul sa ma intreb CINE naiba sunt si CE naiba reprezinta in realitate sustinatorii lui MRU de la Politeia?

  • Buna dimineata!
   Tocmai asta a fost si intentia mea cand am scris acel comentariu. Dreapta se dezbina incet-incet iar Traian Basescu ramane singur-singurel. Uitandu-ne retrospectiv in ultimii 3-4 ani vom constata ca Traian Basescu a ramas singurul care mai poate estompa „ciuma rosie”. Drama cea mare este ca au reusit sa dezbine nu atat vocea politica cat si pe cea sociala adica a noastra. Cat timp electoratul, presupus de dreapta, nu sustine la unison un curent, o persoana dadatoare de speranta, de lupta nu se va schimba/intampla nimic. Asta-i adevarata drama! Traian Basescu este incoltit din toate partile. Mult nu mai rezista. Unde sa se refugieze? Unde sa se retraga sa-si refaca fortele dupa lupta asta sfasietoare? Ce scenariu poate fi acela in care sa-l vedem pe Traian Basescu retras, refugiat la Cotroceni fara vreun sprijin real? Daca nu s-a limpezit pana acum niciun personaj/nicio miscare capabil(a) sa-i duca in continuare nazuintele, proiectele, creedintele nu inseamna ca el este vinovat. Dimpotriva! Avem si noi partea noastra de vina prin modul in care (nu) dialogam.

  • despre chibitii lui TB
   Un ascultator intreaba: Poti face sex in piata garii din Erevan ?
   Radio Erevan raspunde: Sigur ca da, Singura problema este ca vor fi prea multi privitori in jur care sa iti dea sfaturi
   🙂

  • @ tucu

   apropo de „nimeni nu vede mai mult decit lungul nasului”,

   de acodrd cu tine si uite un „like” de la mine, cu un amendament : pe blogul cu pricina de la Theophyle care NU- și da seama de măsura pe care trebuie s-o păstreze față de alții si mai ales fata de presedintele tarii, pana la MRU care NU-si da seama cât e în stare să facă cu puterile proprii, via @ cetatean care este un melanj de Theophyle si MRU, oamneii acestia NU isi vad, Nu isi cunosc lungu’ nasului.

 7. Buna ziua!
  Suntem unde suntem pentru ca nu vrem sa fim ceea ce trebuie sa fim.

 8. @tucu2

  Intelege si tu drama baietilori in general si a lui @city in special.
  1) Frustrare1 Acum juma de an citi a facut un material publicat is pe contributors http://www.contributors.ro/politica-doctrine/bilantul-necesar-al-%C2%AB-basismului-%C2%BB-si-viitorul-dreptei/ in care expiratul basescu era ingropat si betonat – Mortul insa a miscat in continuare mult mai tare decit viitoristii dreptei luati la un loc si inmultiti cu 10
  Frustrare 2 Sefii lui care se luasera de Basescu cantarindu-i ce are in pantaloni – andropauzatul Basescu – vad ca asta e mai barbat decit ei toti la un loc
  Frustrare 3 Tot ce au promis cu surle si tobe nu s-a intimplat:\
  A) Amenintare : Asteptati si vedeti ce se va intimpla in 1 luna, 15 zile , maine . Azi : S-a intimplat !!! Trrrrrrrrrraam : FC s-a unit cu PNTCD infintand alianta DA ! DA ! DA ! si………….. fassssss
  B) Amenintare: Nici nu stiti ce se va intimpla peste 1 luna, 15 zile, maine Azi : S-a intimplat Trrrrrrrammmmm : PDL a facut congres. si fasssss …….. Nu au rupt gardurile disidentii sa fuga la FC asa cum se asteptau

  Mai sunt destule cazuri in care amenintarile erau clare: Se va intimpla, dar nu va spunem inca ce . E secret conspiratif . Veti intelege atunci
  si…. fassss de la 1 la N
  Reactiile sunt previzibile tucu2

  • @Last,
   Este cea mai cretina modalitate de a atrage electorat spre FC dar si cea mai eficienta modalitate de a lipi pe fruntea lui MRU eticheta-nefrecventabil.
   Daca Politeia asa intelege sa l sprijine pe MRU inseamna ca de fapt intentioneaza sa l demoleze.
   Ciudatenia acestui blog este ca are pretentii ca rastignitul Basescu sa faca tot in tara asta.
   Il injura si pentru ce face si pentru ce nu face.
   Este incredibila dedublarea asta.

   • Parca mai știm noi niște dedublati. ….care spun un ca ministri si votează alta ca si parlamentari…….buna treaba ne învăța Plagiatorul asta căcănar ….toti o prind din zbor ….de fapt dedublarea asta e parte din viața lor

    Mai frate ,nici măcar intelectualii astia care se dau rasati nu pot ieși din paradigma comunista …..greu …foarte greu ….si mai așteptam de la bobor așa ceva si de la singurul om care le tine piept cit de cât la gasca asta de infractori …..

 9. Cred ca nu mai stiu sa ma bucur: il ascult pe Blanculescu (la B1) care insira (as zice ca mai degraba incalceste) pe ata fericirile prezente si mai ales viitoare ce vor da buzna peste noi prin stradania guv. vvp si iaca fapt de neinteles, mie mi se face frica si-mi vine sa plang…

 10. Companiile de stat CONTROLATE DE oamenii lui Ponta. Secretari de stat şi consilieri ai premierului, propuşi pentru Adunările Generale ale Acţionarilor

  http://www.revista22.ro/companiile-de-stat-controlate-de-oamenii-lui-ponta-secretari-de-stat-si-consilieri-ai-premierului-propusi-pentru-adunarile-generale-ale-actionarilor-33959.html

 11. Ca tot nu mi a trecut enervarea ii propun lui @cetatean o lectie gratuita de bagat strimbe.Strimbe ca lumea zic eu si va rog pe voi ceilalti sa apreciati.
  Deci marele MRU din postul de superspion ajunge prim ministru.
  Pierde functia dupa 70 de zile.
  In conditiile astea imi este imposibil sa nu l compar cu Basescu care , fara sa vina din pozitia de sef al unui serviciu secret,a reusit timp de 9 ani sa si pastreze functia in ciuda tuturor atacurilor si mai mult decit atit a reusit sa pastreze guvernul Boc la guvernare desi nici o data PDL nu a obtinut cel mai mare scotr in alegeri.
  Tinind cont de cele de mai sus ne putem pune fireasca intrebare.Cit timp va ramine MRU presedinte in cazul in care va fi ales avind in vedere abilitatea sa extraordinara de a pierde puterea?
  Putem reformula si altfel intrebarea.Ce compromisuri va trebui sa faca MRU cu PSD ca sa si pastreze postul avind in vedere talentul sau de a pierde puterea?
  Hai ca m am racorit.

 12. Chemarea unui privat in fata unei comisii de ancheta, dreptul fiscului de a intra in case FARA ordin judecatoresc, anchetarea relatiei dintre o banca si un privat…. mai lipsesc ode de slavire ale lui Ceasca.
  Au vrut PSD? Big brother o sa aiba, cu varf!

  • Daca cumva vor sa imi vada fasolea din oala nu le dau voie decat cu ordin judecatoresc in mana sa intre,nu ca el este smecher de la ANAF cu o legitimatie in mana.
   O legitimatie pot sa o printez si eu si cu o ceata de golani sa intru la ciordeala in casa omului cinstit.
   Cum verific eu ca ala este de la ANAF sau un smecheras ?
   Un frailop a vazut in cutia postala scrisoarea idiotilor de la ANAF care in document spune ca va veni in data de dar nu precizeaza ,clar,ora si nataraul ii da drumul in casa si-l face.

 13. Dragilor , de acum încolo vom răspunde doar in fata Marii Adunari Naționale ,numita pompos Parlament .

  Ce gluma buna ,daca n-ar fi așa tragic ,m-as tăvăli pe jos de ras …..dupa 23 de ani ne întoarcem de unde am plecat .

  Păi,la ora asta in fata Marii Adunari de Penali,ar fi trebuit sa protesteze mii de oameni …..suntem o natie de tampiti ,care nu vede mai mult de blidul de haleala din față……fomisti ….cu fomistii nu faci nimic decat le arunci niste ciosvîrte sa se incaiere ….poate ca trebuie sa mai cădem inca o data jos ,ca sa facem ceva noi de noi ,ca in 89 au facut altii

 14. TRAIAN BASESCU ESTE INVITATUL LUI ROBERT TURCESCU LA „SUB SEMNUL INTREBARII”, ASTAZI, DE LA 21:30

  Preşedintele Traian Băsescu este invitatul jurnalistului Robert Turcescu, într-o ediţie specială a emisiunii „Sub semnul întrebării”, astăzi, de la ora 21:30, exclusiv pe B1 TV.

  Care este opinia şefului statului referitoare la comisiile de anchetă din Parlament, cum califică luptele interne care se duc în USL şi cum vede anul electoral 2014 sunt câteva dintre subiectele pe marginea cărora preşedintele României va fi invitat să discute.

 15. Unul din cele 1000 de lucruri bune de facut (despre care pomenea Last) a fost sa citesc articolul Ioanei Hincu, „Mitologia stângii actuale. O problemă mediatică sau psihiatrică?”. Al doilea – sa vi-l recomand si voua:

  http://ihincu.wordpress.com/2013/11/17/mitologia-stangii-actuale-o-problema-mediatica-sau-psihiatrica/

 16. Buna ziua,
  Sant si am ramas un sustinator al lui Basescu din 2007 (l-am votat bineinteles si in 2004 dar eram simpatizant PNL).
  Citesc si Copacul si Politeia cu acelasi interes , comentand mai mult pe acolo, foarte rar in ultimul timp.
  Consider ca Basescu nu si-a spus ultimul cuvant, ramane portdrapelul opozitiei adevarate, dar a facut in acelasi timp si foarte multe greseli (ultima , ce l-o fi mankat cu pamantul din Calarasi?).
  Imi pare f rau cand vad ca unii dintre noi (toti de aceeasi parte in fond, vreau sa cred) ii supraliciteaza greselile iar ceilalti il scuza pentru orice situatie .De aici iese o zazanie datorita careia cred ca o sa pierdem toate bataliile de anul viitor.Pentru ca asta se va intampla daca vom ramane dezbinati.

  • Papi
   În ce constă greșeala lui Băsescu cu pămîntul? Aș dori subiect și predicat. Tnx

  • Banuiesc ca ai spus ceva asemanator si acolo unde comentezi mai mult, macar pt ca, eu asa cred, acolo Basescu a fost mult mai atacat, decat aici scuzat (pt ca a respinge excesul de atac si a afirma sustinerea pentru presedinte nu e sinonim cu a-l scuza pt absolut orice, nu?)

   Bonus (in loc de alt comentariu la „ce l-o fi mankat cu pamantul din Calarasi?”):
   http://www.revista22.ro/articol.php?id=33884

   • Basescu e ca un fel de antrenor, mai usor de atacat decat de scuzat cand echipa pierde.Sa nu credeti ca sustin toate atacurile la adresa lui(de ex. compromisul cu procurorii, a salvat ce se putea in conditiile date )
    Eu mi-am spus parerea si mi-o sustin.La anul vom pierde cu brio daca nu vom avea si nu vom sustine acelasi candidat la prezidentiale.Cine va putea fi , vom vedea. Eu acum il vad pe MRU , voi poate pe altul.Sper ca altii mai destepti ca noi vor alege pe cel care are mai multe sanse.

  • esti EXTREM de sigur ca nu a fost o fenta de sold. Acum sa te tii plezneala! In special cu acea comisie [in pofida CCR]. Ioana cred ca nu se prezinta si ii plezneste in direct.
   Deja BNR a spus ca detaliile tranzactiei nu sunt publice decat cu ordin JUDECATORESC nu parlamentar.

 17. Via Angele Tocila (fb)

 18. Vendetta si conotatiile ei.

  „Cred că scandalul cu comisia de anchetă ascunde un fapt îngrijorător pentru președintele PNL. Ponta și Voiculescu au început asaltul pentru confiscarea PNL de sub autoritatea lui Antonescu. Se vede mai bine acum sciziunea între tabăra liberală guvernamentala și tabăra parlamentară (la care se alătură și aleșii locali). Chițoiu și Stroe sunt pârghiile PSD pentru confiscarea PNL din mâna lui Antonescu. Sau măcar o bucată din el”, a spus consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu.

  Citiţi mai mult: Sebastian Lăzăroiu:”Chițoiu și Stroe sunt pârghiile PSD pentru confiscarea PNL din mâna lui Antonescu” – Preşedinţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sebastian-lazaroiuchitoiu-si-stroe-sunt-parghiile-psd-pentru-confiscarea-pnl-din-mana-lui-antonescu-1068513.html#ixzz2lBs5LR5c
  EVZ.ro

 19. Astia de care vorbea tucu2 sunt patologici: Au Basescofobie ! 🙂
  Cedric
  Traian Basescu, deseara la Turcescu, ora 21.30.
  Kenwood
  iar?
  theophyle
  Salut ken,
  din nefericire. Se bat ca niste chiori si noi platim lautarii
  Kenwood
  uominii si uominele cari mai are carlionti
  a-nteles demult cam ce rost are acest tovaras-dom’ capitan
  … sau dom’-tovaras, inca nu m-am decis cum e mai potrivit
  theophyle

  iar o sa iasa cu flegme – mama, cat m-am saturat de ei!

  Unu exasperat ca basescu iar apare la tv, altul suparat ca din lupta intre chiori poporu pierde
  unu ca basescu e chel si e tovaras-domn altul suparat ca iar se ascute lupta flegamatica si nu ne lasa sa ne facem digestia
  🙂 🙂 🙂

  • last

   pune, omule, nește ghilimeturi – rahații ăia de muscă de lângă Enter – ca să priceapă ominii la care le e târșală să mai facă rating lu’ politeia că citezi pe unii de p’acolo!
   …flegme la ei pă pereți! 😀

   PS: Esti prea blând, nu e fobie, este comandă politică cu decont pe număr de caractere!!!

 20. Lazaroiu (fb)
  „Liberalii nu sunt de acord cu comisia de ancheta anuntata de Ponta. Totusi Ponta, aseara, a zis ca l a sunat pe Crin si a fost de acord. Nu cred ca a mintit Ponta”
  😀 😀 😀

 21. Procurorii DNA Papici şi Ţuluş, numiţi şefi de serviciu anticorupţie de către CSM (RL)

 22. Ma gandesc ca iritarea vecinilor ca Basescu iese din nou la TV este motivata de faptul ca din nou TB va face valuri, va lovi in usl, va naste discutii si se va dovedi ca de fiecare data cel mai redutabil lider al dreptei.
  iar piticii dreptei se vor vedea din nou inodori, incolori si marunti.
  iesirile lui TB aratandu-le cum ar fi trebuit ei sa combata si nu o fac.

  • Si poate l pune aghiuta si scoate pe gura vre un nume de prezidentiabil -altul decit MRU .
   Groaznic!

   Desteptii aia m au adus in situatia de a ma amuza pe seama singurului prezidentiabil mai de doamne ajuta pe care l avem in prezent.

   • tucu

    Daca noi ne amuzam,îți dai seama ce fac ceilalți , stangistii 😆 😆

    • @Night,
     Ce putem face?
     Asteptam. Poate se uita Cel de sus si la noi.
     Stii zicala -La barza chioara face Dumnezeu cuib.
     In rest , de astia care trag un pirt si l boteaza uragan avem gramezi asa ca ne putem permite un hohot de ris pentru ca dupa ce i vom vota ( ca altceva nu avem) vom avea suficient timp de plins.

 23. 😀
  Daniel Funeriu (fb):

  „Legea descentralizării” în concepte simple, pe înțelesul pesediștilor:
  1) Șpaga se ia local dar se decontează central. Rezultat: dublarea șpăgii la donator.
  2) Mecanismul de furat voturi se centralizează sub coordonarea lui Dragnea. Rezultat: vor intra mai mulți în penal, până vor ajunge în număr mai mare decât polițiștii care trebuie să aibă grijă de ei.
  3) Criterii de promovare pe posturi: a) plagiat 10 puncte; b) dosar penal: 10 puncte; c) mințit pensionari: 10 puncte. „Bonus Dragnea”: 20 de puncte. „Bonus șpagă”: un punct la milionul de euro. Pentru ocuparea postului minim 40 de puncte.

 24. Ieri vvp a spus ca a vorbit la telefon cu antonescu si sunt de acord cu comisia…
  Antonescu a zis ca vvp nu l-a sunat (in traducere libera, a zis”ponta minte”)
  Azi, cei doi s-au intalnit la sediul USL:
  „Sedinta conducerii coalitiei s-a terminat fara a se ajunge la un consens, Victor Ponta si Liviu Dragnea au plecat fara declaratii ”

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-16057999-liberalii-contrazic-victor-ponta-liderul-deputatilor-pnl-george-scutaru-pana-prezent-nu-exista-acord-pnl-privinta-comisiei-privind-cazul-calarasi-suntem-dispusi-discutam.htm

 25. IOAN STANOMIER despre descentralizarea social – liberala.

  „Descentralizarea pe care o iniţiază noul proiect de lege nu are nimic în comun cu generozitatea unor idealuri europene, după cum are ca obiectiv nici consolidarea guvernării libere la nivel judeţean. Distanţa dintre impostură şi realitate se cere observată şi subliniată, apăsat, spre a evita riscul căderii în potemkiniadă. Prin creşterea, semnificativă, a atribuţiilor Consiilor judeţene se oficializează, în fine, decuparea României în satrapii care vor fi apanajul unui potentat şi al grupului său economico- politic. Este suficient să examinăm moravurile elitei ce îi regrupează pe susţinătorii descentralizării actuale spre a anticipa direcţia în care va evolua noul curs al politicii din teritoriu. Perspectiva întăriri dimensiunii neo-patrimonialiste a guvernării locale şi naţionale este o realitate pe care nu o mai putem ignora.

  A fi criticul actualei variante de descentralizare nu înseamnă a milita pentru menţinerea centralismului debil şi corupt. Dimpotrivă. Implică opoziţia faţă de un scenariu de dezvoltare ce va exacerba racilele vizibile acum în sistemul administraţiei centralizate. Descentralizarea social- liberală condamnă la servaj politic întregi comunităţi. România însăşi este reîmpărţită, pe termen mediu şi lung, spre a satisface voracitatea unei elite prădătoare.”

  http://www.contributors.ro/administratie/de-la-fotbal-la-descentralizare-romania-si-guvernarea-social-liberala/

 26. Erata: Ioan Stanomir

 27. bunä ,
  escrocheria plagiatorului PONTA SI HAITEI ROSII

  o sä fie taxatä de totzi occidentali, este un terorism mediatic
  pus la punct de bolsevici ” cu metode sovietice” ca nimeni sä nu-si dea seama de furtul vietzii si intereselor romanilor.

  cat priveste intrebarea , SE RUPE s-au NU SE RUPE haita USL
  MÄ SCUZATZI;

  NI SE RUPE!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. cred cä este cazul sä fie multora rusine.

  orce face Bäsescu este un motiv de barfä.
  IOANA Bäsescu SÄ-I DEA IN JUDECATÄ PT: HÄRTZUIALÄ;
  NIMIC NU-I INDREPTÄTZESTE S-O ATACE PE EA-

 29. Deci, spre disperarea „vecinilor” TB iese din nou pe „sticla”. Prunele vor fi din ce mai murdare iar daca nu le curata vor fi foarte amare.
  Vad ca MRU spune: „se încearcă a o suta oară legarea numelui preşedintelui Băsescu de o ipotetică ilegalitate”. oare detectez o usoara luare de pozitie pro TB? Mai sa fie….pai mai remarca ca, coabitarea ,duce la niste luari de pozitie bune ale csm si niste nominalizari bune, oare @cetatean de ce nu il felicita pe TB pentru pactul de coabitare? Oare sa fie din cauza de dublu standard pe care il aplica tot timpul?.
  De exemplu: PFC are parlamentari de ce permite infiintarea comisiei?. Poate din cauza de 70%?.
  PS. In mod normal, daca nu ar fi lasati sa faca interpelari ar trebui sa intre in greva foamei….nu?. Ala breichingniuz…..

 30. Sa nu se intelega gresit , NU MRU nu a zis ceva de coabitare, ci eu constatam… 🙂

 31. CEI DIN POLITEIA; II FAC F: RÄU LUI MRU,

  s-ar putea sä doareascä sä-l boicoteze indirect, e treaba lor.

 32. la Turcescu in seara asta este invitat Presedintele Bäsescu:

 33. ATZI PÄRÄSIT COPACUL, singurä nu-i frumos.

  noapte bunä.

 34. Pana nu incepe interviul presedintelui Traian Basescu cititi-o pe Tia Serbanescu cu „Pitiponta”.

  http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013112193653/Bref/Pitiponta.html

 35. Nu Theo eu va citesc dupa e-mail.

 36. theooooooooooooooooooooo,
  nu fugi, abia am aterizat si eu pe o cracă de copac…
  intii am citit si ce ati comentat voi mai sus,
  se rupe usl, nu se rupe?
  lui theo i se rupe!
  vezi, ca te-am citit?
  😛

 37. decat am croncänit,
  si atzi venit.

 38. croncănitoareoooo,
  daca tu croncăni, ne speriem si venim iute la copac
  😛

 39. sä vedtzi ce o sä turbeze jigodia sovieticä Ponta,
  Presedintele nu o sä-i ierte. oricum pt. härtzuialä si
  boicotul BOLSEVIC , trebuie reclamat la Parchet.

 40. sä spun ciripitoare, ar intzelege jigodiile alceva
  si tare „sufär ” nu am putut fi nici in UTC:::: asa cä nu am
  avut sanse.

 41. va recomand un filmulet f. scurt de numai 6 minute si cieva secunde…

  uitati-va!

  http://www.artthesystem.com/2013/11/the-best-short-movie-has-ever-made-102.html

 42. Lazaroiu (fb):
  „Voi intelegeti pe ce se cearta nevolnicii astia? A dat Voiculescu ordin sa se faca o comisie pentru anchetarea lui Traian Basescu si ei nu sunt siguri daca trebuie sa o execute. Nu e nimic despre guvernare sau despre tara. E doar o pofta de a lui Felix.”

 43. @mih,

  tu ai avut impresia ca ponta guverneaza?

  ai impresia ca parlamentul lucreaza?

  ei aș, functioneaza acum la fel ca inainte de darimarea guvernului MRU masina de propaganda USL condusa de voiculescu.
  abia astept sa ajunga dupa gratii, latrinele_TV sa faca implozie,
  nu se poate asa ceva!

  tara este neguvernata, se umple de txe si impozite,…..

 44. skorpy,
  multzumesc, f. bine realizat si spune asa mult.

 45. Ponta este piaza rea a romaniei, nimic nu-l v-a ajuta,

  o sä distrugä tot.

 46. Acum or fi priceput matracucii (toti!) cum e cu „reevaluarea lui Antonescu” ? Ca mai clar de atat nu se poate spune (si clar a fost de prima data)

 47. sä vedetzi ce nemernicie. presedintele nu a spus cä l-ar vota pe cäcäräu, numai dacä ar avea de ales intre Ponta si cäcäräu,
  ar pune stampila pe el, Ponta fiind mult mai nociv.
  culmea cei dela politeia au inceput, in sfarsit a spus presedintele
  pe cine ar vota- este o mizerie ce se face la POLITEIA
  de data asta au interpretat cum au vrut, ca sä-l besteleascä pe Bäsescu.

 48. Mih,
  nu au priceput nici acum, o rea vointzä extraordinarä,
  parcä sunt sustzinätorii lui ponta, , este o rusine , o mizerie
  dumnezeu sä le de-a ce meritä.

  • Theo,
   Au priceput de prima data, dar sunt niste ticalosi cu planuri si interese mici, meschine, egoiste. Niste mediocri. Si in tara asta e traditie ca mediocri sa faulteze, sa dea in cap celui care dovedeste ca e mai bun, mai destept, mai priceput si mai corect si care, prin comparatie, le pune in evidenta micimea, mediocritatea. Rusine sa le fie! 👿

 49. sä vedem ce cloceste ticälosul consomolist ponta , cu turnätorul
  panä maine.

  noapte bunä.

 50. Noapte buna, Theo!

 51. Sunt multumit. Incepusem sa cred ca sunt prea critic cu PMP , PFC si mesajele lor. Dar am avut dreptate. Doctrinar, un om de dreapta nu „uita ” ca este de dreapta si mesajele trebuie sa fie percutante, cu impact puternic. Am vazut cum trebuie sa arate un leader, viu, de dreapta si acesta este TB. TB care:
  -Investeste, riscand (banii lui. Aici trogloditii ar putea sa zica ca nu sunt banii lui.Le propun sa taca dreaq din gura)
  – ii place ceea ce vrea sa faca, chiar pasionat si transmite aceasta pasiune
  -Isi planifica forta de munca, intreaba expertii, vrea sa angajeze experti
  – Se va implica in lupta politica cu PMP. (daca idiotii astialalti continua sa ramana idioti).
  -Nu renunta la lupta lui.
  Un exemplu
  Ma gandeam la o comparatie intre oricare leader de drepta si TB, la mesajul de apreciere a muncii agricultorilor. Pentru ca a fost transmis un atare mesaj chiar daca nu explicit si poate nici chiar intentionat.
  Poate sa fie el, Baconschi, Tomac, MRU, Predoiu, Blaga, Elena Udrea, (nu vorbesc de idiotii din usl ca aia nu se pun…)
  Cuvinte grele imi vin pe limba…….Nu vad pe nici unul ca ar fi viu ci un fel de morti-vii care nu au nici-o pasiune.

  • @eugeni,
   un om viu este si Daniel Funeriu, cred, ca doar ti-a scapat din vedere….
   🙂

  • Scuze Eugeni ca te contrazic.
   Terenul acela este platit din imprumutul de la banca si pana nu termina de plata pot spune ca sunt banii bancii.
   A riscat enorm pe investitia aceea dar sper ca daca il lucreaza se poate scoate profit .
   ,,Unde sapa sapa locul /sare din pamant norocul…”
   Eu ii doresc succes!

  • De acord cu ce spui.
   Eu cred ca mesajul care vizeaza interesul pentru agricultura nu a fost deloc intamplator.
   PS
   M-a pus naiba sa citesc articolul Sabinei Fati din RL. Nu spun mai mult ca ma enervez iar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s