Romul, Palada și poalele-n cap ! (Cu și fără virgulă)

Dialog instituțional, Președenția României și Guvernul Ponta/USL.

Traian Băsescu, acuzat de USL de bădărănie : Nu mă aflu în nicio bătălie politică, dar eu îmi exercit atribuţiile constituționale.

Mirel Palada, vocea premierului Ponta, etalonul respectului : Ce se poate interpreta din seara asta?
Simplu: Speriat, incoerent și matrafoxat.

Traian Basescu, necizelat : N-am trimis OUG la CC, ci la Parlament pentru a găsi o soluţie.

Mirel Palada, reprezentantului „Bunului simț” : În disperarea sa, ca un lame duck pe cale să termine sceneta, și-a făcut curaj cu încă cincizeci de cinci sute și a ieșit să acopere spațiul mediatic.

Traian Băsescu, lipsit de etichetă : Dacă premierul vrea să colaboreze cu mine, să respecte legea. Dacă tu ca prim-ministru nu respecţi legea, degeaba ai o majoritate de 72%.

Palada, vocea echilibrului : “Garcon! Încă un carton la domnu’, să mai citesc aici la ziariștii care nu au economiști în redacții”.

Traian Băsescu, cu vocabular neacademic : În privinţa Rompetrol, aş vrea să lămuresc acest aspect pe care premierul îl vedea ca un dezastru: respingerea Memorandumului de către CC. El trebuie să fie optimist pentru că Memorandumul a rămas în vigoare, eu nu am contestat decât tangenţial.

Palada, imaginea eleganței : Cu mare părere de rău, cineva trebuie să constate că regele e gol. Pardon, că președintele e beat. Nu numai de putere.

Traian Băsescu : Un grup de parlamentari a atacat Memorandumul pe conţinut în luna iunie. Era un amestec de competenţe între Guvern şi Parlament, acesta este motivul pentru care CC a respins legea de aprobare a memorandumului.

Palada, ilustrația echilibrului psihic la cap : În seara asta, Președintele României se încurcă în asemenea hal în limbă încât concluzia e indubitabilă: îi e frică. Și pentru a-și învinge frica, și pentru a încerca să acopere cu zgomot, s-a matrafoxat.

Traian Băsescu : Un grup de parlamentari a atacat Memorandumul pe conţinut în luna iunie. Era un amestec de competenţe între Guvern şi Parlament, acesta este motivul pentru care CC a respins legea de aprobare a memorandumului.

Palada, bagă respect : Garcon, încă un carton la domnu’. Își face curaj să respingă bugetul României, să blocheze o țară întreagă.

Traian Băsescu, președenția : Premierul a mai spus: „Mai cred că dacă se dă o decizie a CC, ar fi extraordinar să nu se dea o decizie contrară după câteva luni”. E ca în Agamiţă Dandanache, el ar fi trebuit să ştie care e conţinutul sesizării făcute de parlamentari şi care e conţinutul sesizării Preşedinţiei.

Palada, guvernul USL : Garcon, încă un carton la domnu’. Alcoolul dictează: După dînsul, potopul !

Președenția : Premierul dă dovadă de incapacitatea de a respecta legile ţării şi Constituţia şi de incapacitatea de a face diferenţa între doua intervenţii la CC. Ăsta-i ghinionul când obţii doctoratul fără să ştii ce scrie în el, nici măcar jurist bun nu poţi să fii.

Guvernul USL : Stai, că-l trimite și la Curtea Constituțională. Nici n-a așteptat să vină concluzia de la Parlament că știe deja că se va pune contra până la capăt. Garcon, încă un buget la domnu’…

Traian Băsescu : Preşedinţia neatacând pe fond conţinutul Memorandumului, el rămâne valabil însă domnul prim-ministru va trebui să şi-l asume prin Hotărâre de Guvern, cu tot cu cei 400 de milioane pe care i-a făcut cadou.
Că acolo nu a semnat, exact ca la Roşia Montană.

Palada, Guvernul USL : BRRattt … RRRrrruuuu .. .. ssszzggar.. ..&*656544g 7dtXAfs y 👿

Traian Băsescu : Dacă problemele Guvernului le dăm Parlamentului să le semneze este un conflict constituţional major peste care nu se poate trece.

Palada, Guvernul USL :

Traian Băsescu : Susţin fără rezerve indexarea pensiilor şi creşterea pentru medicii rezidenţi şi cadrele didactice.
Este foarte bună creşterea venitului minim garantat cu 5%.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : Sunt un susţinător fără rezerve al creşterii volumului de cofinanţare pentru fonduri europene şi pentru autostrăzi. Nu înţeleg de ce s-a supărat primul ministru, vreau să îi demonstrez că poate să le facă fără creşterea accizei la benzină.

Palada, Guvernul USL :

Traian Băsescu : Această declaraţie de presă se vrea un avertisment şi o deschidere la dialog către Guvern şi Parlament.
Dacă nu se renunţă la creşterea accizei la carburanţi voi retrimite bugetul. Este posibil să îl atac şi la CC dacă voi găsi motive.

Palada, Guvernul USL :

Traian Băsescu : Şomajul în septembrie 2012 a fost de 6,7%, şomajul în septembrie 2013 este de 7,5%. Nu ştiu unde sunt zecile de mii de locuri de muncă şi investiţiile pe care le promitea premierul.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : Creşterea accizei la combustibil va avea impact în toată economia şi în fiecare casa, în ceea ce priveşte alimentele, bunurile de larg consum, transportul.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : Ceea ce domnul prim-ministru spune că vrea să dea oamenilor în plus va fi înghiţit de creşterile de preţuri şi de creşterea inflaţiei.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : Dacă BNR evalua o inflaţie de 3% pentru anul viitor, eu cred că prin introducerea accizei suplimentare pe combustibil, taxe pe stâlp şi altele inflaţia va fi 3,5%-3,6%.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : Aş vrea să se înteleagă ce înseamnă 7 eurocenţi creştere de acciză. Costul nu va creşte numai cu 7 eurocenţi, se adaugă TVA-ul 24%. Creşterea ajunge dintr-o dată la 8,8 eurocenţi.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : Este inadmisibil să pui o asemenea acciză întregii populaţii ca să faci rost de bani pentru baroni şi baronaşi.
Domnii de la Guvern pun un bir toxic pentru a satisface nevoile baronilor, este motivul pentru care voi retrimite bugetul la Parlament şi îl voi contesta şi la CC.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : Ar putea domnul Dragnea, din cei 1,57 miliarde pe care îi transferă la locale pentru programe, să renunţe la 1,4 miliarde pentru că îi are din bani europeni.
1, 4 miliarde i-am găsit la Dragnea. Unde mai găsim bani, că mai avem nevoie… Aş lua alte 500 milioane de la dobânzi.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : Mai sunt capitole care se transforma în buffere de rezervă pentru mişcat bani în funcţie de nevoile politice.
Şi pentru că v-am spus taina cu buffer-ul, gândiţi-vă că doamna Mariana Câmpeanu a dat anul acesta 500 de milioane înapoi. Care se duc la domnul prim-ministru şi le acordă clientelei politice.

Guvernul USL, cu gurnalisti cu tot :

Traian Băsescu : Aceşti 280 de milioane aş putea să spun oricând de unde să fie luaţi, dar dacă sunt de la Munca vor spune toţi că „vrea să ne taie pensiile”, dacă spun de la Transporturi vor spune „nu vrea să facă străzi”. Vreau să mă feresc de propagandă. Oricând, cu un ministru de Finanţe sau un premier serios, pot să le spun de unde să îi ia.

Guvernul USL :

Traian Băsescu : După trauma din 2010 poporul ăsta nu merită să mai sufere încă o dată în condiţiile în care nu e necesar. Atunci nu aveam de unde să luăm bani să plătim Sănătatea, Poliţia, Armata, Educaţia. Acum putem.

Guvernul USL : 

Traian Băsescu : M-am uitat în ordonanţa asta cu taxa pe stâlp, e atât de prost scrisă, se face o confuzie grosolană între patrimoniu şi proprietate.

USL : 

… șamd !!!!

Romul, Palada și poalele-n cap.

Ca să fim corecți, virgula trebuie să cadă :
Romul Palada și poalele-n cap !

Viq

61 responses to “Romul, Palada și poalele-n cap ! (Cu și fără virgulă)

 1. ‘mneața! 🙂

  Viq, ai deschis săptămâna super!!!

  …încă un cal mort în curte la jhth!***
  cu un asemenea sensei, tragi dreak obloanele dughenii până trece crivățu’!
  ___________________________________
  ***adica patronu’ de la poli

 2. Felicitari @Viq, stralucita idee.Nu cred ca se poate spune mai mult.
  Poate ca sa dau si eu un mic sut as mentiona referitor la Palada si prietenii sai ca cine se aseamana se aduna.

 3. Unde ai gasit pozele acelea ?
  Pozele sunt la subiect si tare haioase.

 4. Buna dimineata!

  Ehe, ce vremuri, cand era ametitul ala de Zaharescu purtator de cuvant al guvernului…

 5. Citindu-l pe Viq mi-am spus „nu e de gluma,nu se rade cand citesti asta!”
  Atunci cand realitatea este distorsionata nu se mai gaseste calea spre iesire.
  Cum se distorsioneaza realitatea? Prin minciuna, ascunderea adevarului .
  Asta nu mai este lumea lui Caragiale.
  Asta e lumea lui Hieronymus Bosch!

 6. Sa aveti o saptamana buna! 🙂

 7. Palada, acest facator de sondaje la porunca varanului, cadru didactic la SNSPA, are buna experienta si apetenta pentru postul de purtator de minciuni si mascari orale si o mai veche pasiune, mancatul de…stercobilina. Dupa un bradilalic, vvp si-a luat ceva mai pe gustul lui: un coprofag coprolalic…

 8. Marius dela epicentru (fb)

  „Le-a dat la iveală toate fondurile-tampon (citeşte fonduri de şpagă electorală) palmate în buget.”

  „După cît de activ şi de abject e Palada, e semn că Preşedintele i-a făcut muci. Iată cum nemernicia unui sociolog devine un indicator sociologic pentru nespecialişti. Las’, să mai fie şi el obiect de studiu”

 9. „Delaepicentru”

 10. neata,
  doar un singur like se poate da postarii, desi merita muuuult mai multe,
  🙂
  excelent, viq!

  iar guvernul usl cu nulitati si borfasi in frunte face zob Ro,
  vorba lui turcescu: ponta, guvernam ceva?

  pentru ca, ceea ce se intimpla de la indepartarea lui MRU (primavarea 2012) numai guvernare nu se numeste…..
  pe ici pe colo, excrocherie pura

 11. Viq,
  Exceptional!
  Asa trebuie tratati mincinosii,viclenii si profitorii de la guvernare!

  Serviti ca exemplu doamna Pora,Doamna Fati,domnule Cristoiu,Turturica ,Radu Moraru…etc.

  Se pune de o noua viziune ,reconsiderare a unei prese on line,bazata pe constiinta si pe adevar??

  O presa libera de interventii ,libera de orice forma de constringere,materiala sau politica??

  Cred ca s-a conturat, s-a consolidat ,s-a stabilizat si s-a intarit!
  Thx. Viq.

 12. Minciunile lui Ponta:

  Premierul a mai spus: “Mai cred că dacă se dă o decizie a CC, ar fi extraordinar să nu se dea o decizie contrară după câteva luni”. E ca în Agamiţă Dandanache, el ar fi trebuit să ştie care e conţinutul sesizării făcute de parlamentari şi care e conţinutul sesizării Preşedinţiei.

  no comment! o mica observatie:
  Ponta esti un Bou! Poate observa si caruta cu prosti!

 13. Buna dimineata!
  Pentru cine se astepta ca Ponta sa-l dea afara pe Palada, iata ce reactie idioata a avut primul mitoman al guvernului dupa conferinta de presa a Presedintelui:
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/ponta-mi-era-teama-ca-basescu-sa-nu-spuna-vreo-prostie-in-privinta-forumului-de-maine-era-in-stare-318782.html

 14. „Până acum, dl Palavra nu s-a făcut remarcat decât prin exactitatea sondajelor în care-l dădea pe Băsescu perdant în alegeri sau demis la referendum şi prin abilitatea de a auzi, de la distanţă, foşnetul de bancnote verzi. Acest Pristanda pe stil nou, care l-a pupat în bot pe un alt motan, Felix, de i-a păpat tot, a schimbat, mai nou, felina, trecând la pupat în bot Pisicul Ponta. Nu de alta dar a simţit şi el că bancnotele Motanului nu mai foşnesc ca pe vremuri, iar pe Felix o să-l înhaţe curând ecarisajul, în vreme ce Viorel o să mai miaune mult şi bine la Palatul Victoria.

  Nu cred, aşa cum spun alţii, că dl Palavra a scris ce-a scris pe Facebook fiindcă ar fi primit ordin de sus – asta din simplul motiv că mirelul nu scrie la ordin decât predicţii sociologice la fel de precise ca profeţiile doamnei Harra şi ale vrăjitoarei Expertiza. Pur şi simplu, a vrut şi el să-l plagieze pe Victor Ponta. Păi, nu-l face Ponta, de doi ani de zile, pe Băsescu, în toate felurile, de la grobian şi mârlan la beţiv sadea, curvar şi ticălos? Un ditamai sociologul, precum dl Palavra, să nu se ralieze acestei revoluţii a bunului simţ, să nu-l măscărească şi el puţin pe „matrozul chior”, ca să fie în trend?”

  http://www.academiacatavencu.info/opinii/mirel-palavra-plagiatorul-lui-victor-ponta.html

  • „Dar dacă tot am ajuns la Palada, să vă spun ceva despre el: trage pe nas! da, nu o dată a tras praf pe nas, uneori chiar în văzul lumii. Şi nu aştept ca Palada să se dezvinovăţească pentru că, din surse sigure, ştiu că trage pe nas, e o chestie notorie, o putem dovedi cu experţi medicali!”
   (IoanTMorar/Morar&More)

   Eu cred ca ma opresc aici in ce priveste mizeria de aseara…
   Pestilenta declaratiilor lui vvp & Co borfasii, este cu atat mai mare cu cat declaratiile Presedintelui lovesc mai tare in „inima” fiintei guvernamental-uslinoase, punand in lumina adevarului aceasta constructie ticaloasa, scopurile si metodele pe care le foloseste pentru a FURA si DISTRUGE Romania.

 15. Este o oportunitate pentru noi şi pentru ţările din regiune de a recupera din decalajul faţă de Occident”, a declarat Victor Ponta.
  cu ajutorul Chinei

  (am citat din articolul pus de @luminita)

  pai, daca tu – borfas si canalie ponta – vrei sa recuperezi decalajul fata de Occident nu accesind fondurile europene (unde nu ai voie sa furi, sa pacalesti, sa trisezi..),
  nu „plagiind” democratia occidentala, ci copiind struto-camila de regim chinezesc,
  pai, atunci este jale…..
  lui ponta ii place regimul autoritar din China, are stalinismul in singele lui de borfas, chiar si figura lui are ceva din maotzedun, kim ir sen si alti lideri care si-au distrus propriile lor popoare…..si ponta merge pe acelasi drum….

  cum poti sa-ti iei ca model de regim China si nu Vestul?

 16. Viq,

  Cum naiba de toate-s pe la noi de rasu-plansu ?
  Cum naiba pot astfel de indivizi alde Palada, Ponta, Antonescu sa se cocoate atat de sus ?

  Raspuns : pentru ca le permite societatea romaneasca iesita dupa cei 45 de ani de comunism (daca trebuia sa i se dea un nume) eu as spune 45 de ani de exersare asiduua intr’u anihilarea gandirii profunde a fiintei umane. Actiune reusita spre RUSINEA noastra ca natiune. Si alte natiuni au trecut prin prin cumplitul experiment comunist. Parca n-au fost anihilate in aceeasi proportie ca natiunea mea.

  Trec sa-ti dau un vot gandind-ma cu amara obida,
  cati romani talentati alde tine scapati cu creierul nepervetit din macelul intunericului comunist ratacesc anonimi prin tara ori prin lumea asta mare, in vreme ce la nivel national baltim cu alde cristoi (vezi ce editorial a trantit astazi), pore, sabine fati, aline mungesti, tapalagi, etc. un fel de substantive comune extrem de nocive … un fel de turma atat de penibil infatuata…
  Trist ! Trist ! Trist !

 17. Sorry, matii are cratima. 🙄

 18. Serviti ca exemplu doamna Pora,Doamna Fati,domnule Cristoiu,Turturica ,Radu Moraru…etc.

  Acelasi gand mi-a aparut si mie @ markwilliams (nu-ti citisem postarea) inainte de a asterne ce am asternut mai sus, la turma asta infatuata si la genialitatea unor oameni ca Viq.

  Traditional se spune , gand la gand cu bucurie numai ca numai de bucurie nu mai poate fi vorba.

  Tineti-va de nas si cititi editorialul de azi al cristoiului, component de vaza al turmei triste extrem de infatuata, extrem de nociva care din 1989 impiedica sistematic orice incercare de iesire din marasmul celor 45 de ani. Cumplite vremi, cumplite.

 19. Lumi,

  Ioana Ene era inclusa la etc.

  In loc de salut
  Nici nu stii cat m-am bucurat cand ai aparut, indraznesc sa spun, ACASA. Nu acolo era CASA ta, acolo unde un nemernic ca Palada era prietenul despre care nu se dorea a se carti.
  NU acolo era strada pe care trebuia sa fie CASA ta.
  De la acel episod m-a luat cu o imensa greata vis-a-vis de respectivul proprietar.

  Multa vreme m-am mirat (pentru ca iar indraznesc sa imi arog niste drepturi poate necuvenite) cum niste prieteni atat de buni ca TU si Skorpi mai salasuiati pe acolo… n-a mai durat mult si ati plecat si voi doi. Oricum nu acolo era CASA voastra. Pe la Nora, pe la Copac cam pe aici CASA voastra.

  Cu drag, mult drag, Lumi 🙂

 20. Sa-mi spuneti si mie da pe mai indelete, mai gospodareste (ca ma stiti, pricep greu si d’al d’astea) cum faceti voi de apareti imediat sub cel caruia va adresati.

  Acum ies ca am multe de facut.
  Voi sa-mi explicati. Promit ca ma intorc,
  ceea ce nu promit este ca voi intelege fara intrebari ajutatoare 😦 😦

 21. Buna dimineata, copaceni !

  Nu ma mai laudati atat ca mi-o iau in cap. O sa fac gat la boss cu pieptul de oras si-mi iau un sut in fund de pic in genunchi, ca am si eu calcaiul meu, Nu numa Ahile.
  Bila.
  (Cine nu-l stie pe „Ahile Bila” sa-l caute 😉 )

  In fond, definitiv si la urma urmei, textul le apartine autorilor in totalitate. Eu am facut numa’ „carte cu poze” sa se inteleaga povestea 🙄

  Si am semnat 😀 😀 😀
  C-asa e romaneste 😀 😀 😀

 22. Pe facobook inadecvatul Lazaroiu plinge ca in scurt timp , din cauza USL nu vom mai avea presa independenta.
  Pun si eu trei intrebari
  1/Cu asemenea jurnalisti avem presa?
  2/Presa asa zis independenta este chiar independenta?
  3/Jurnalistii asa zisi independenti fac mai mult bine sau mai mult rau?

  Daca la intrebarile 1 si 2 raspunsul este da iar la intrevbarea 3 veti decide ca binele facut de jurnalisti in evolutia ghiolbanului mioritic este de neinlocuit puteti plinge cu sughituri.
  Daca nu , propun sa ne vedem de treburile noastre.

  PS.S ar putea ca in 2004 , Basescu sa fi cistigat alegerile si din cauza ca aproape nu exista presa „”independenta””.Noroc ca nu mai candideaza si acum cind exista.

 23. Lazaroiu (fb)

  „O veste trista, ca tot vine iarna In cateva luni nu vom mai avea presa independenta. Nici cat in anul 2009. Nici macar cat in 2004. PSD are totusi o „calitate”. Nu face aceeasi „greseala” de doua ori.”

 24. Wow, o văzui și p’asta: patronu’ poli-ii stă cu mânurile incrucișate când pe propriul blog turambar-senseiu’ este numit «Mârlănel Palada» ❗
  Sfârșitu’ lumii, maică…
  …sau când te amesteci in tărâțe…

  • I-ar zbura el si pe astia de-l fac marlan pe Mirel Palavre, dar ramane singur pe blog. 😆

   • No, că trece la automultiplicare!
    Nu sunt eu specialist în stilistică da’ ceva mi s-a părut «pe lângă» cam de multișor:
    http://oldhashu.wordpress.com/2011/08/22/o-parere-contra-pt-politeia-martie-2011/
    …și când i-am pus întrebarea, m-a trecut pe „moderare” :mrgreen:

    • Imi amintesc faza
     De altfel scrierea cu greseli flagrante de limba romana continua si astazi, asta-i una.
     Corespondentul de razboi Huniad a disparut din peisaj, chipurile din orgoliu ranit de catre combatantul lnm- asta ar fi a doua.
     Atacurile fara temei ale sefului de blog plus consoarta la adresa comentatorilor care nu-i cantau in struna au continuat cu excluderi, asta-i a treia.
     Atacurile la adresa Copacenilor nu au incetat nici dupa ce i-a dat afara pe toti, a patra.
     Lista e in curs de actualizare. 😆

 25. Buna dimineata !!!!

  Viq

  Foarte bun dialogul institutional 🙂 ….denota gradul de perceptie al Executivului……in orice tara normala democratic ,acest Turambar era zburat imediat ….iar Guvernul demisiona.

  In România promovarea Non Valorilor a ajuns Politica de Stat ….iar Politica Non Valorilor este o Politica a Traficantilor de orice fel .

  Cind societatea civilă pune înaintea Familiei si Copiilor un câine,atunci .despre ce societate vorbim ???..,,,Le doresc acestor oameni sa ajungă să-i îngroape câinii si nu copii lor .

  Totul este posibil pentru ca ne-am îndepărtat de la traditii ….Familia ,școala ,educatia au fost permanent atacate ,precum si instituții ale statului .

  Internetul ar trebui sa ofere o soluție la Stoparea politicii promovării Non valorilor ,Inducerea de comportamente incorecte si denaturarea adevărului .

  • Daca aveam astazi o societate inversata ,toate s-au realizat in timp prin anularea premeditată a tradițiilor și ponegrirea sistematică a tuturor personalităților, instituțiilor sau organizațiilor care ar fi putut deveni un model sau reper de formare a personalității, stabilității intelectuale, ambiției și încrederii în viitor pentru generația tânără și nu numai.

   Politicienii de conjunctură datorită gandirii de tip mafiot și dorinței de înavuţire s-au gândit ce pericol reprezintă lipsa de respect și dezinteresul față de promovarea și apărarea adevăratelor valori și repere ale țării noastre.

   Din această cauză mafiotii și escrocii de toate soiurile au prosperat. O persoană ca să devină victimă a unui politician mafiot trebuie lămurită să renunțe la personalitatea ei, prin negarea valorilor care îi dau stabilitate și respect pentru viața și viitorul său.

 26. Mizeriile aruncate in spatiul public de MPalada (grajdanul purtator de stercobilina verbala a PM vvp), au ca scop deturnarea / pervertirea / ingroparea dezbaterilor pe subiectul BUGETULUI, in care Presedintele a identificat extrem de clar si corect HIBELE dar si DOVEZILE minciunilor si matrapaslacurilor puse la cale de guvernanti. In primul rand este vorba despre cum s-a pregatit guvernul sa FURE bani din buzunarul romanilor (accizele pe combustibili), pentru a-i folosi in POMENI ELECTORALE.

 27. ACCIZE pentru VOTURI!
  Un slogan pe care acum, ar putea/trebui sa-l exploateze la maxim Opozitia

 28. „De ieri, Mirel Palada a devenit un fel de Twentieth Century Matrafox al purtătorilor de cuvînt din lumea întreagă.”
  http://prisacariu.ro/2013/11/25/purtatorul-de-mirlanie/

 29. Ceata urat mirositoare raspandita DELIBERAT de si prin declaratiile si stilul lui vvp, are constant scopul de a deturna atentia publica de la INCOMPETENTA guvernului si mai ales, de la JAFUL pus la cale de USL, precum si de la toate manevrele menite sa transforme statul de drept in PARTIDUL-STAT (unde legi croite dupa chipul si asemanarea penalilor din parlament si SUBORDONAREA JUSTITIEI sunt elemente cheie).

 30. http://www.mediafax.ro/social/recursul-in-dosarul-transformatorul-in-care-relu-fenechiu-a-fost-condamnat-la-cinci-ani-de-inchisoare-cu-executare-amanat-la-primul-termen-11719219

  Motivul amanarii?
  Ati ghicit:
  „Unii dintre inculpaţii din dosar au cerut instanţei să amâne începerea discuţiilor în recurs, pentru a-şi putea pregăti apărarea.”

  Pana la termenul de azi inculpatii nu au avut timp sa isi pregateasca apararea.
  Ei nici nu stiau de fapt ca azi au termen la recursul formulat chiar de ei.
  Ooooo, saraca Justitie romana!
  Cum le lungeste ea inculpatilor suferinta.

 31. Detaliu din portretul politicianului de astăzi.

  Şi discret şi-ncet, încet,
  Se strecoară indecent,
  Până-n faţă, unde înalţă,
  Peste noi un fel de greaţă,
  Scoate un fel de cap din care
  Ochii scuipă ameninţare
  Şi-şi învârte vorba-n gură
  Pân’ se face-njurătură

 32. ❗ ❗ ❗
  Manipularea si porcaria „punerii in aceeasi troaca” din partea „puristilor echidistanti” din presa (si nu numai) continua:

  Ioana Ene Dogioiu pune egal intre Lazaroiu si Palada:
  M. Palada si S. Lazaroiu, doi inadecvati periculosi (Opinii)/Ziare.com 👿

 33. Din categoria poze de colectie, pana apar stirile cu Ponta vorbind cu premierul Chinei in mandarineza, daca aveti placerea:
  http://zoom.mediafax.ro/celebrities/expresivitate-in-politica-romaneasca-11716741

 34. Toti aceia care formuleaza, sustin si raspandesc acest mesaj de „egalitate” intre partide, politicieni („toti o apa si-un pamant”, Basescu- Ponta „nu conteaza cine are dreptate”, sau „Palada-Lazaroiu doi inadecvati periculosi etc.) FAC JOCUL ACTUALEI PUTERI (din interes, din prostie, dar mai ales din TICALOSIE).

 35. Postare noua!:)

 36. Ziua de ieri a adus o veste rea pentru USL: TB a spus, din nou „Aici sunt banii dumneavoastra!”. Daca se repeta istoria?

 37. Dincolo de tigania lor politica care nu mai intereseaza pe nimeni, imaginile sunt maxime si ii ilustreaza eficient !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s