Marlowe, unde a disparut anorexicul de la 9 ?

La SPAIMA* s-a intamplat de curand o veste care mai-mai să devină eveniment.
Pacientul Pop Orul, internat in salonul 9, a dispărut.
Nu s-a auzit deocamdată nimic despre el pentru că nu era o persoană cu greutate.
La varsta lui, de peste 2000 de ani, cantărea mai putin de 20 de milioane de suflete și era in continuă scădere.
Anorexia generalizată părea că se datorează unui fond foarte puțin nervos. N-avea nerv nici cat să se ridice singur de pe el insuși atunci cand cădea.
Din greșeală.
In altă greșeală.

Cazul nu a mai apucat să fie elucidat de echipa de cercetători si cercetătorese cu stiință in cap de la Institutul „Deșteptii Satului European”, pentru că pacientul pur și simplu a dispărut la doua zile de la internare.
In cadrul cercetărilor altor cercetători, care spre deosebire de cei de mai sus aveau in cap numa’ o șapcă, s-a stabilit ca personalul spitalului se face vinovat de dispariția prin absență a pacientului extrem de sighinaș.
Din față ca zimbrul, din profil ca timbrul.

De pe inregistrările camerelor de supraveghere audio-video, ce din motive tehnice de inginerie pozițională inregistrau video doar tavanul și-un colț de fereastră, s-a extras urmatorul dialog :

______________________________________________

ora 00:25
Pop Orul – (sună la soneria de alarmă pentru camera de gardă) Soră ????
CameraDeGardă – __________
Pop Orul – Sorăăă !!!!!!????? Alooooo !!! E cineva acolo ???
CameraDeGardă – Mmmmrrr…hmm, grhrrr .. Alo, Da !
Pop Orul – Soră, veniți repede la mine in cameră !
CameraDeGardă – Hmm ! Dar ce s-a intamplat ?
Pop Orul – Un păianjen. E un păianjen in camera mea !!!
CameraDeGardă – Mda. Bine. Asta e tot ?
Pop Orul– Păi….. da. Dar eu sunt anorexic, remember ? Eu sunt mic, el cu picioare. Eu sunt slab, el milă n-are……
CameraDeGardă – Hihihihihihihihi… mda. Bine, bine. Stati liniștiți la locurili voastre.

Ora 00:48
Pop Orul– (sună iarași din alarmă, nu lasă garda să doarmă) Sorăă ăăăă ??!!
CameraDeGardă – Sforrrrrr….sforrrrr…!!!!
PopOrul – SORAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ???!!!
E UN PAIANJEN…. si se uita la mine !!! 🙄
CameraDeGardă – SFORRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrr !!!
Pop Orul – Sorăă ăăăă! Păianjenul vine la mineee !!!

Auch ! 🙄
Ajutoooooor !
……….. Unde mă duci nebunuleeee ??????

__________________________________________________

De pe colțul de fereastră s-a extras doar acest fragment de imagine** oglindit din neatenție și rămas din nebăgare de seamă.

1505442_700913086615248_1737768248_nDeocamdata nimeni nu intelege ce semnificatie are, dar in scurta vreme misterul se va elucida.

Viq

* SPAIMA – „Spitalul Pentru Adormiti Intelectual si Momai Anorexice”

** – Imaginea a ramas pe retina Copacului, desi paianjenul a incercat sa-si stearga urmele ! 😀

Anunțuri

141 responses to “Marlowe, unde a disparut anorexicul de la 9 ?

 1. Bancul se termina cu:
  Unde ma tarasti bestie !
  Dar e bun 🙂

  • ‘Neata !
   Mi-a revenit in memorie instantaneu cand am vazut imaginea de mai sus.
   Ma uit la pozitionarile actualei conduceri a Ro pe plan international si ma trec fiorii.

   De doua ori.

   Odata pentru ce fac ei si a doua oara pentru ce NU face ametitul asta de popor.

 2. repun aici ultimul coment de dincolo, ca sa il gaseasca @estu cand se intoarce fericit diseara de la ambele manifestatii din Bucuresti:

  @Eeeestuleeeeee ! participantule moralist 🙂 Se aude pana in PV ? cum ramane cu butada : dusmanul dusmanului e prietenul tau ?
  Cum ai resimtit pe viu cuvantarile? Nu ai simtit o lovitura in plex ?
  Doamna de la 1500 km ce ziceti ?

  ora 12 :Liderul PDL, Vasile Blaga, a lansat si atacuri la adresa Partidului Miscarea Populara (PMP) si a presedintelui Traian Basescu, fara insa a-i nominaliza explicit.
  Si europarlamentarul Traian Ungureanu a avut atacuri voalate la adresa Fundatiei Miscarea Populara, a Partidului Miscarea Populara si a liderilor acestora. “Vreau sa intelegem cu totii un lucru: cine a pus fundatia PDL si cine a pus in miscare PDL nu va mai rabda nicio fundatie si nu se va teme de nicio miscare. Omul nostru este Vasile Blaga”, a spus Traian Ungureanu.

  • Eu ii privesc ca posibili parteneri. Nimic mai mult.
   Mitingul a fost impotriva USL si de asta am fost acolo pentru 20 de minute.
   Pe viitor promit ca o sa ma limitez doar la mitingurile de maxim 100 de persoane gen alea de la Antipa. Acolo impact serios, tremura aia de la guvern!

   • Asta a priceput ? 🙂 🙂
    Pai poti participa si la mitingurile USL . Acolo sunt mai multi si tot pe Basescu dau vina ca e rau in tara asta.

    Ce sa faci draga. Daca aducea Oltean 100 de oameni de la Bistrita prin santaj la Antipa eram mai multi….
    Succes diseara la mitingul lui Uniti Salvam, Spune-ne ce va declara dna Pippidi despre TB

    • Deci asta ai inteles tu ca am inteles eu.

     Pai cu aere din astea de superioritate vrei tu sa convingi lumea? Poate sa o convingi sa stea acasa, ca nu-ti iese nici macar sa nu enervezi pe cei ce deja sunt de aceeasi parte cu tine.

     • Eu nu conving pe nimeni sa iasa draga @estule
      Nu poti convinge decat pe cineva convins. Eu nu sunt agitator
      Eu am spus de dimineata de ce nu particip eu, pentru ca se stie ca eu particip la manifestatii. ATAT
      Iar tu te-ai repezit pe mine. Nu ti-a convenit Ai fost tu ? Bravo ! Sa fii sanatos ! Daca sambata la Antipa se face vreo manifestare contra usl ma voi duce indiferent ca vor fi 46 sau 1000. Cand au fost cei de la PMP desi nu imi place Elenina, macar ea nu a spus porcariile lui TRU sau Blaga de azi.
      Fiecare cu optiunile lui.

 3. ”Într-o emisiune a postului B1 tv de vineri seara, purtătorul de cuvânt al PSD a afirmat că prezența lui Ponta la Soci nu diminuează în vreun fel atenția socialiștilor pentru românii din Moldova și, în particular, din Trasnistria.

  Asta îmi dă ocazia să fac o precizare legată de felul în care PSD a abordat dezbaterea din PE a rezoluției despre Transnistria. Două elemente mi se par semnificative.

  În primul rând, nu a existat picior de pesedist în sală când s-a discutat tema. Fără comentarii.

  În al doilea rând, atunci când, înainte de dezbaterea din plen, s-a negociat textul rezoluției comune a grupurilor politice, propunerea făcută de mine și de EBA, cu sprijinul PPE, de înlocuire a trupelor rusești cu o forță civilă a fost refuzată de negociatorul de la socialiști. Care era Ioan Mircea Pașcu.”

  Cristian Preda
  http://cristianpreda.ro/2014/02/08/ponta-a-ales-sa-mearga-la-soci-nu-la-tiraspol/

 4. Ziua buna, tuturor! 🙂

  Viq,
  glumesti serios. Rasu’ plansu’.

 5. E „uichend” si trag cu ochiul in urma.
  Off topic. Poate ca nu. 😥

  De-a lungul acestei saptamani canalele de televiziune pe care le frecventez au difuzat in mod repetat secventa in care Bunea Stancu, presedintele CJ Braila, jigneste o ziarista. Bunea Stancu este prototipul mitocanului din zilele noastre.
  La fiecare vizionare insa l-am umarit pe cel din dreapta lui , pe Mircea Dusa care-si poarta cu cochetarie bretonul lasat pe frunte ca o toapa masculina mutata de schimbarile sociale rapide din cadrul ei natural, rural intr-un cadru nepotrivit. Ca toti cei de-o teapa cu el iata ca aduce „mode” noi, nepotrivite. Pentru ei este caracteristic proverbul ‘Ori te poarta cum ti-e vorba, ori vorbeste cum ti-e portul”. Este si firesc sa se exprime jalnic , dupa propiile lor reguli nepotrivite si barbatii sa poarte breton. Nea Caisa! Domnul ministru Dusa zambea larg in timp ce Bunea Stancu a erupt in nesimtire, semn ca toapa „consimte”. Nascut la 1 aprilie este o pacaleala. Oare sparge si seminte ca orice toapa?
  Domnul Andrei Plesu spune despre „toapa si mitocan”:

  „Descinsi parca din lumea lui Caragiale, desi au radacini mult mai adinci, toapa si mitocanul fac parte din peisajul nostru cotidian. si nu reprezinta o patura sociala, ci o stare de spirit. Sunt omniprezenti si se inmultesc exponential. Te izbesti de ei in absolut toate locatiile, chiar si acolo unde teoretic nu ar trebui sa-i intilnesti.
  Se raspindesc rapid. Ca gripa. Au mereu acelasi tipar, acelasi cod genetic, de parca s-au desprins toti din aceeasi tulpina. Nu poti sa-i ignori, pentru ca nu te ignora ei pe tine. Te vor baga mereu in seama, iar daca vei incerca sa-i eviti, vor gasi intotdeauna o cale sa te incolteasca si sa te oblige sa-i remarci…”

  Am ajuns sa traiesc ceasuri de cosmar privind la toapa frustrata din camera 9 care-si flutura banii de toate culorile si-mi striga „Nesimtito!”, „Asta-i casa mea!”
  Ma teleportez pentru totdeauna.

  TOAPA SI MITOCANUL

 6. Ca la noi, la nimeni!

  ROMATSA a trimis ISU Neamt sa salveze de pe lacul Bicaz o ambarcatiune esuata in Franta

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16569176-romatsa-trimis-isu-neamt-salveze-lacul-bicaz-ambarcatiune-esuata-franta.htm

 7. Din reactia „Camerei de Garda” :

  „Două documente interne ale Uniunii Europene sunt acum pe masa decidenţilor de la Bruxelles, anunţă EUObserver, informaţia fiind preluată de portalul infoprut.ro, ideea de bază fiind legată de un lobby puternic pe care, în următoarele luni, Europa să-l facă asupra Republicii Moldova.

  Se mai arată faptul că unul dintre aceste documente, intitulat „20 de puncte ale Parteneriatului Estic post-Vilnius”, a fost elaborat de Suedia, la idee raliindu-se Germania, Polonia şi Marea Britanie.

  Planul prevede ca în următoarele luni să fie angajaţi experţi în lobby, aceştia urmând să acţioneze pentru contracararea dezinformării la care este supusă populaţia din Republica Moldova, încât influenţa rusească în zonă să scadă.
  Concomitent, planul mai prevede ca un număr mare de înalţi funcţionari de la Bruxelles să viziteze, de acum încolo, Chşinăul, la care se va adăuga prezenţa unor demnitari din Vest în Republica Moldova.

  Toate acestea sunt necesare pentru ca Moldova să rămână conectată la parcursul european şi nimeni să n-o deturneze de la acest drum, având în vedere că în 2014, mai precis în luna august, Chişinăul urmează să semneze Acordul de Asociere cu UE. ..”

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/planul-uniunii-europene-pentru-republica-moldova-contracararea-printr-un-lobby-puternic-a-influentei-ruse-asupra-chisinaului-325441.html

 8. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  (vvp cam are ghinion cu pozele pe care le pune pe fb)

  „Fotografia care îl înfățișa pe Victor Ponta la dineul oferit de Vladimir Putin cu ocazia deschiderii Jocurilor Olimpice alături de președintele ucrainean Viktor Ianukovici, Kim Yong Nam, președintele Marii Adunări Populare din Coreea de Nord, și omologul său bulgar, Plamen Oreșarski, a fost ștearsă de pe pagina de Facebook a premierului.”

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-retrage-de-pe-facebook-o-poza-in-care-apare-alaturi-de-un-lider-nord-coreean-1081314.html#ixzz2sjPhOV5b
  EVZ.ro

 9. Joc de glezne.

  Cine-l face? Cârlanul.

 10. Bl(e)aga & TRU scuiping after smoking weed.
  Jos pălăria pentru simpli membrii care au fost la miting.

  • @pym „jos palaria pentru activistii simpli dupa vorba dupa port ”
   Poate era mai bine daca simplii membri nu veneau, sau daca strigau NU cand Blaga a bagat strambele la Basescu (dar ma rog membrii de partid trebuie sa respecte disciplina de partid ca de aia sunt membri cu carnet. )

   Sau daca 500 de simpli membri veneau si la mitingurile organizate de societatea civila de lumiw de george la care nu se dau bonuri de masa
   Sa mai fi venit , 500 de la MRU 300 de la Neamtu, 200 de la PNTCD 500 de la PMP Asa … din solidaritate cu skorpy si ceilalti cuceritori ai inutilului. La mitingurile soc civila nu striga nimeni jos Blaga , sau TRU

 11. Panseurile lui Gâgă.
  Pe surse.ro – Ministrul culturii, nea Gigel Marinel Nedinţatu a interzis concertul lui Tal Wilkenfeld ce urma să se desfăşoare la Bucureşti în vara lui 2014.
  Motivul … e basistă.

 12. Scuze pentru lungimea copy/past-ului, dar PDA merita:

  „E incredibil ca astia au avut si au pretentia sa conduca lumea si terorizeaza acum un continent cu ambitiile lor. E un mister, un paradox, ceva intre o farsa cosmica si o enigma: care sunt sursele puterii, influentei si ambitiilor oamenilor astora care in mod repetat si sistematic arata o incapacitate structurala pentru managementul modern, pentru auto-guvernare democratica, pentru lucrul bine facut.

  E cert ca au un talent incontestabil in a interfera, a strica, a dezmembra, a submina, a domina si controla prin forta, smecherii dincolo de limita legii si bunului simt, santaj, mita, coruptie etc etc. Nu-i vedeti si acum: nu se potolesc, nu-i sta naiba la locul lor. Cand nu e Georgia e Estonia, nu e Estonia e Moldova, nu e Moldova e Romania….

  Ce vor oamenii astia de la ei, de la istorie si de la noi?! De ce nu ne lasa in pace?! De ce nu-si vad de mizeria lor si nu incearca sa-si foloseasca resursele ca sa gospodareasca la ei acolo?!

  O incapacitate evidenta de a se autoguverna, de a-si pune casa in ordine, de a face decent si bine lucruri pe care lumea civilizata le considera de cateva sute de ani elementare.

  Ce se intampla la Soci e spectacol total. Absolut senzational. Ce era de demonstrat, daca mai era de demostrat. Vezi aici mostre:

  http://thechive.com/2014/02/06/conditions-at-the-sochi-olympics-are-badhilarious-32-photos/
  (PDA / fb)

  • Asa o fi cu rusii.
   Dar romanii sunt printre ultimii care ar trebui sa rada de ei. As fi zis ultimii dar nu stiu cum stau albanezii.
   Ah, si vezi ca privitor la costumele alea negre din Obor, au cam facut americanii misto de noi. Cred ca erau platiti de rusi, evident.

   • Hai, mai Estule ca asta e !

    Nu vrea nime sa te contrazica pe tine ca te-ai impresionat de artificii.

    Tu chiar crezi ca daca Romania ar fi avut bani de o Olimpiada, ar fi pus intr-o singura cuseta 2 sau 4 scaune de toaleta ?
    …. si scaune pentru asteptare in alta ????

    Asta arata ca in ciuda banilor pe care pretind ca-i au, sunt cel putin doua trepte de civilizatie mai jos decat noi.
    Si asta pentru ca banii aia nu sunt atat un rezultat al succesului lor economic/social cat al jecmanelii popoarelor ce au avut nesansa sa le fie vecini.
    Sunt niste primitivi din punctul meu de vedere.

    • Nu am inteles niciodata aerele de superioritate fata de rusi, francezi,estonieni sau kirghizi. Indiferent de la cine vin.
     E bine totusi sa afli ca suntem cu doua clase mai sus decat primitivii aia.
     Eu propun sa-i invadam, nu are cum sa nu ne iasa dat fiind ditamai superioritatea si in plus bastinasii din stepe se vor bucura, ca suntem factor civilizator.
     E totusi ceva care ma intriga. Romanii aia din Basarabia, ca in continuare sunt cam vreo 65% etnici romani, de ce nu vor sa se uneasca cu noi?

     • Estu,
      au un gust amar nedumeririle tale.

     • Pai pune si tu mana pe niste carti de istorie bune si vei intelege. Si nu ii pune alaturi de estonieni caci estonienii sunt jos palaria

      La chestia cu basarabenii ma faci praf: Abia acum inteleg , ca rusii ne-au luat Basarabia legitim
      In 1940 de aia au venit rusii cu Diktatu, si au luat Basarabia, pentru ca 65 % din romanii de acolo doreau la URSS si nu la Regatul Romaniei 🙂

     • Dora,

      iti este strain Lew Tolstoi,P.I. Ceaikovski, Dostoievski, A. Ahmatova, A. Puskin, S. Esenin?

      Antioh Dimitrevici Cantemir iti este total paralel. El este izvorul literaturii ruse moderne recunoscut pe tot mapamondu’ si mai este si Dimitrievici. Este al lor! Nu ni l-a furat nimeni. Din respect pentru numele Cantemir ar fi trebuit sa te abtii.

      Vrei sa-ti enumar si nume de savanti rusi?
      Vrei sa-ti enumar nume detinatori ai premiului Nobel pentru literatura? Dar pentru diferite domenii stiitifice?

      @ Estu are destuuule in cap atunci cand este „nedumerit” .

      Lasa amaraciunile sau scoate-ti fierea.

    • Una rece:

     „Sunt niste primitivi din punctul meu de vedere.” 🙄
     Nici chiar asa.
     Cultura rusa este o mare cultura. Ai putintica idee?

     Una calda:

     Pentru cei care nu cunosc varianta necenzurata

     DOINA – Mihai Eminescu

     […………………………………….]
     Cine ne-au adus Muscalii
     Prapadi-l-ar focul jalei
     Sa-l arza sa-l dogoreasca
     Neamul sa i-l prapadeasca

     Cine tine cu strainii
     Mânca-i-ar inima cânii
     Mânca-i-ar casa pustia
     Si neamul nemernicia

     • fini, 😆 categoric!Civilizatia,cultura in special nu trebuie politizata.
      Este un cusur al radicalilor care fac semnul egalitatii intre puterea politica la un moment istoric dat si geniile creatoare perene ale caror sursa sunt traditiile poporului cauia ii apartin.

     • Dora,

      postand versurile interzise din „Doina” n-am vrut sa te fac sa razi.

     • fini,
      am ramas profund contrariata.La ce interventie a mea te referi?
      Unde am negat eu valoarea culturii rusesti? Am amintit eu de titanii literaturii ruse sau de clasicii muzicii ,pe care de atatea ori le-am propus pentru audiere? Ii cunosc foarte bine,de aceea am subliniat ca nu trebuie sa confundam cultura (geniile)unei natiuni cu regimul politic la un moment dat.In primul caz vorbim de vesnicie,in cel de-al doilea de trecerea unei comete.
      2Doina lui Eminescu nu mi-a starnit rasul.In 5 ani de facultate am invatat si eu o „bruma” de istorie.

     • Fini
      Repet : Din punctul MEU de vedere !
      daca-mi e permis sa am asa ceva 😉

      Nu stiu cati rusi ai cunoscut personal.
      Eu am cunoscut. Multi.
      Si sansa mi-a suras sa cunosc si alti locuitori ai planetei. Destui.
      Din sighinasa-mi experienta, cred ca poporul rus este (la nivel de masa) efectiv in urma cu cateva secole.
      Nu inseamna ca asa si e !
      „Cred ca” inseamna !(eu) CRED CA……
      Tu poti cred altceva.
      Ca si Estu.

      Plimbarea la Cahul a fost si ea o experienta incredibila.
      Ca sa intelegi de ce „nu vor” sa se uneasca cu Romania, ar fi utila o calatorie de weekend pana acolo.

      Cat despre Eminovici…. no comment.

     • @ Dora,
      vrei sa vorbim discutie?

      Pentru ca @estu ti-a transferat „nedumeririle” (asa cum spui) si ai ramas profund contrariata mai citeste de cateva ori ce a scris @estu in prima fraza la 16,49, apoi citeste raspunsul tau de la 17,04 caruia i-am adresat comentariul de la 17,46.

      2) emoticonul de la 17,29 rade hohotind.
      Apoi…… comentariul de acolo nu prea reusesc sa-l inteleg si nici sa-l lipesc de al meu.

      „geniile creatoare perene ale caror sursa sunt traditiile poporului cauia ii apartin”, ca sa te citez, s-au mai si implicat in politica.
      Ce te faci cu scrierile politice ale lui Mihai Eminescu?

     • Viq,

      nu-i greu sa te inteleg.
      Numai ca asa cum ai spus-o „Sunt niste primitivi din punctul meu de vedere.” m-a facut sa privesc si din alt unghi.
      In trecerea eliberatoare a armatei rusesti prin tara nostra, bunicii mei au fost jefuiti in puterea noptii, cu pistolul la tampla de catre soldati rusi si au ramas ca un soarece de biserica: cu ce au avut pe ei si mobila goala. Au carat nenorocitii doua camioane.
      Nu degeaba am citat din Eminescu versuri ce nu se publica nici acum dupa lovilutie.

      Eminovici a dorit sa fie Eminescu. Sa respectam oricui dorinta de a fi roman.

     • Viq,
      am recitit ultimul tau comentariu si am remacat ca ai scris:
      ” cred ca poporul rus este (la nivel de masa) efectiv in urma cu cateva secole.” Daca scriai asa in primul tau comentariu probabil ca priveam din acelasi unghi.
      Poporul rus este asa cum este ca o consecinta a politicii lui Petru cel Mare perpetuata pana in zilele noastre.

      Spicuiesc din testamentul lui Petru cel Mare:

      ……………………………………………………..
      „Iată de ce transmit succesorilor mei următoarele învăţăminte…
      …să menţină naţiunea rusă într-o stare de război continuu, pentru a ţine soldaţii bine antrenaţi şi mereu disponibili ; nu-i lăsaţi să se odihnească decât pentru a reface finanţele statului, reface armatele şi alege momentele oportune pentru atac. Astfel pacea va servi războiului şi războiul păcii, în interesul creşterii şi prosperităţii mereu mai mari a Rusiei. De la popoarele cele mai instruite ale Europei aduceţi prin toate mijloacele posibile generali pe timp de război şi savanţi pe timp de pace pentru ca naţiunea rusă să poată profita de avantajele celorlalte ţări, fără a şi le pierde pe ale sale. Cu toate prilejurile posibile, trebuie să se ia parte la problemele şi neînţelegerile Europei,” [….}

   • PDA nu vorbeste despre hainele „din Obor”. Nu prea mai inteleg comentariile tale 🙄 Parca-i vorbi…chinezeste 🙄

 13. Salut copaceni! 😆
  viq,
  anorexicul de la 9 poate fi si prototipul „cetateanului”nu numai dus cu pluta,ci si biciuit de spaime inexplicabile si mereu momit fantasme si false iluzii.

  Cand ma uit la imaginea „de pe coltul ferestrei” imaginatia imi este pusa la grea incercare.De la mesajul imagologic cu bietul premier roman lasat in spatele somitatilor rosii,ma gandesc la o disertatie ampla pe tema „Quo vadis „Romania? „Quo vadis sora R.Moldova”?

  • Dora, e foarte grav ce se petrece acolo.
   E un moment istoric major care in functie de cum e jucat poate ridica natiunea romana pentru multe decanii de acum incolo sau, dimpotriva, o poate ingropa.

   Si mi se pare cumplit ca ACUM cand se joaca asemenea carti, ne descoperim nemernicii din noi.
   Ce fel de roman poate fi cel ce e gata sa-si vanda intreg neamul pentru orice valori materiale ?
   Ce fel de roman e cel ce alege in fruntea natiunii o intreaga sleatha de asemenea nemernici ???

   E infiorator !
   Cel putin pentru mine.

 14. Am un obicei,nu chiar rau:recitesc ultimele interventii de la precedenta postare.
  Asa am aflat de fericitul eveniment din familia prietenei noastre theo.

  La multi ani theo,sa aveti o casnicie minunata si de acum inainte,sa va bucurati de copiii vostri 😆

 15. Puteti sa ma criticati,puteti sa ma lapidati,sa ma ironizati…..raman la ideea cea mai sanatoasa ,benefica pentru noi ca Dreapta trebuie sa fie unita in lupta cu uslamistii .
  theo,draga de ea, de cate ori vine la copac ne invita sa numai lovim in fortele de dreapta indiferent daca sunt mari sau mici,puternici sau slabi. Nu in sensul in care se prezinta unitisalvam,mesajul lor este distructiv,omit obiectivul principal -salvarea democratiei si al statului de drept – confunda dusmanii democratiei si orientarii proeuropene si nord atlantice.Lozincile lor „toti politicienii sunt la fel”.”,”toate partidele aceeasi mizerie””Jos Basescu” fac parte din binecunoscuta propaganda iliesciana diversionista,manipulatoare .
  Voi fi in discordanta cu unii dintre voi, indraznesc totusi sa afirm ca,mitingul PDL-ist de azi este un succes al militantilor cu torentul uslamist:daca este adevarata cifra de 10000 de participanti ,asta dovedeste forta organizatorica din teritoriu,deloc neglijabila,iar mesajele vorbitorilor au fost de substanta si mobilizatoare.

  • @dora , te lapidez cu placere. Am pietre multe in balcon. Doar anunta-ma cand treci prin sectorul 3, Pot folosi rosii coapte sau oua fierte ? 🙂

   Mitingul a fost organizat de niste oameni organizati care nu au manifestat de loc din vara lui 2012. la nici o manifestatie anti usl,
   participant: Un miting lipsit de electoratul din afara cercului. Un miting format NUMAI din membrii PDL din toata tara. In fapt, nu prea reprezinta nimic. Este artificial, este doar teama lui Blaga de PMP, de plecarile in masa..crede ca daca a adus oameni gratuit la Bucuresti, poate determina pe cei care vor sa plece in PMP nu o vor mai face? Nu. Pentru ca se stie ca PDL scade rau in sondaje, nu fac Opozitie, sunt pe blat cu PSD, oricat ar racni Blaga la microfon ca un scapat….Afacerile lui vorbesc, contractele cu statul de milioane de euro, astea vorbesc, nu se pot ascunde. Nici macar bucurestenii n-au iesit la miting, spune multe, nu?

   Organizatorii, Blaga, Oltean si captivii:( TRU,Stolo , MM sunt cei ce vor ajutorul pdl pentru parlamentare ) cu cat aveau mai mult succes de organizare cu atit puneau conditii mai grele pentru unificarea dreptei

   • last,ne putem contrazice pana maine si dupa…….
    Nu vreau sa cad in pacatul negarii sau denigrarii unui eveniment politic notabil,numai pt.ca optiunile mele s-au reorientat in ultima vreme si pe bau-baul de Blaga l-am demozizat alaturi de voi:nici nu pot dezice asa…..intempestiv de toti pedelistii pe care i-am votat din 2004(plus liberali o vreme) si pana acum.

    Nu,nu doresc destructurarea acestui partid si nici nu-i anatemizez implacabil pana ce nu ma conving ca sunt altfel decat vor sa para.

    Si chiar nu e momentul sa le facem procese de intentie in scop defavorabil.

    ps.pt.cate oua si rosii necoapte in cap nu ma deplasez in sec.tau,am si eu balconul meu la Cluj!

    • @dora inseamna ca am ceva timp liber daca ma contrazic cu tine, ai observat. Altfel cum nu ne-am inteles 5 ani nu ne vom intelege nici in urmatorii 10
     Blaga nu a poftit pe nimeni la lupta. Blaga si-a convocat militareste activistii morti de foame, si pe cei din varf ce depind de ei sa faca o demonstratie.
     Pun pariu ca daca veneau 20.000 intra in negocieri directe cu Cacarau pentru o dreapta PNL_PDL . Il cred in stare pe cat de venal si veros este.
     Boc nu trebuia sa lase partidul din mana !

 16. Da,viq e infiorator si simt ca am datoria sa ma mobilizez mai mult ca niciodata.Sa nu iert niciun derapaj al ticalosilor de la putere.

 17. In perspectiva anului electoral 2014, colectia de primavara-vara si toamna a Casei de Propaganda MASKIROVKA lanseaza pe piata noi si „atragatoare” modele. Fiti pe faza! Glumesc, dar vorbesc foooarte serios.

 18. @dora, pt aval.
  Vezi ca dupa marele succes de organizare apare Estu caruia i se par putin 100 de voluntari la Antipa saptamanal.
  Mai apare gluma abjecta: PMP – miting in cafenea , Miscarea Poponara Aduna fro’ 13-14 cu tot cu chelner.

  • Nu mi se par putini, mi se pare ca e ridicol de mic numarul. Dar cu o atitudine ca a ta cred ca se mareste exponential, totul e sa te ia pe post de consultant.

   • Da mai estule sunt ridicol de putini
    Suntem ridicol de putini cei ce dorim dreapta, nu cersim nimic de la partide si iesim in strada asa fiindca vrem noi. suntem la nivel de 500 la nivel de Bucuresti , Skorpion y compris

    Sunt consultant si castig bani dar nu din politica. In strada ies un om un buletin. (spui consultant ca pe un pacat 🙂 parca ai spune homosexual 🙂 )
    Vorbind serios: Numarul nu se mareste umflat cu pompa. Partidele trebuie sa creeze nu activisti ci aderenti

  • last,
   de data aceasta chiar imi faci o mare nedreptate M-ai auzit pe mine sa denigrez PMP, PFC sau PNTCD-ul? Poate nu ne-am inteles in privinta blondei recent intrata in PMP pe care eu am sustinut-o. Mi se pare ca esti prea prins in dispute cu unii si altii si mai incurci intre ei comentatorii.

  • last,
   vezi de ce pledez eu pentru unitatea dreptei,nu-i critic nici pe aceea care reusesc sa mobilizeze mii de protestanti,nici pe aceea care o fac cu 100.
   Dar fii sincer,esti multumit de mesajele controversate si lipsite de coerenta a celor de la unitisalvam? Stii la ce ma refer..la pct.1 din manifestul programat.

 19. Ziua buna oameni buni,

  1. vad ca pdl mai are destul de multi adepti. Se pare ca a fost o demonstratie de forta a pdl.
  2. In mod cert daca Elena U. nu defecta si impreuna cu ea parlamentari pdl, nu am fi vazut nimic din aceste demonstratii de opozitie.
  3. Vad ca Monica Macovei face unusor rabat de la principii si se alatura celui care a perimis : „iesi afara, javra ordinara”. Ma intristeaza….
  4. Repet, din ceea ce vad pe fb, PMP trebuie sa isi stabileasca emitatorul de mesjaje. EU, face , cateodata , rau prin mesajele ei.

  • @eugeni
   Da-mi voie sa te contrazic. Nu au venit adeptii PDL . Au venit activistii PDL. Sunt cei care au avut cascavaluri, contracte, neveste angajate local peste tot si care sunt in pdl. Sunt cei care au votat pentru Blaga si practic contra lui Basescu si votau si contra bunicului cu gandul ca Blaga ii rezolva
   Blaga a demonstrat ca poate sa ii mobilizeze ca la armata pe activisti, Oltean a adus 100.

   • @tds,

    Activisti/neactivisti a fost o demonstratie care va avea un impact in mintea pdlistului. (cred eu).
    Cred ca si la activistii se poate aplica chestia cu layere. Nu cred ca trebuie neglijat aspectul acesta. Ca pdl numai este ce a fost este clar. Toti vor spune : iata pdl a strans atatia oameni , pe cand ceilalti……

  • eugeni, 😆
   si eu cred ca a fost o demonstratie de forta a pedelistilor, dovedind prim marea masa a participantilor fie activisti ,fie simpatizanti ca, ei reprezinta inca puternici si in prima linie a luptei cu uslasii.
   N-am uitat nici eu revolta „caschetelor” si am identificat vinovatul in persoana buldogului…..nu cunosc imprejurarile cu precizie -il invinuesc si azi ,dar n-am acceptat niciodata ca ar fi pesedist deghizat.

 20. Raluca Turcan:
  Mai bine mi-aş tăia o mână decât să-l votez pe Antonescu
  12.11.2013

  Raluca Turcan:
  PDL isi pune mari sperante in Klaus Iohannis ca viitor vicepremier
  7.02.2014

  • @skorpi
   Raluca e lipsita de caracter, Se supara degeaba @estu care e un pmp ist valabil ca nu am fost ecumenic sa merg si la manifestatia pdl.
   Pai as fi vomitat sa ii aud declarand ce au declarat la microfon anti base anti pmp anti orice nu e pdl
   As fi venit doar ca sa mai vad cum arata activistii PDL adusi cu autobuzele de la Neamt. Sa vad daca sunt tot aia adusi in vara 2012 tot de Blaga la Ateneu, langa care am scandat

  • oameni cu viziune: Blaga, Raluca Turcan, Udrea, Ioan Oltean.
   Ne putem baza pe ei, sigur ne scapa de USL, noi nu trebuie sa facem nimic,ne dam pe internet. Decat.

 21. ce entuziasmatzi sunt uslinosii de JOHANNIS, este un manechin, un
  om de paie, cu amintirea ce o au despre nemtzi ;il idealizezä.
  cand vor iesii la ivealä escrocheriile lui, nu o sä credetzi , e un borfasi ca si opärilä. ca a profitat de sprijinul socrului fost procuror.

  dar este bine, sä-l numeascä. PRESEDINTELE SÄ NU SE BAGE,
  SÄ NU CADÄ RÄU CA LA CALAFAT- CARE A FÄCUT C––L
  PRAF.

 22. R T: – este o persoanä cäruia ca si sotzului ei, i s-a dat prea multä incredere, nu a meritat. tocmai ea il incrimina pe JOHANNIS

 23. CEA MAI MARE DEJAMÄGIRE A MEA , ESTE M MACOVEI:

 24. semnificatia mitingului de azi din PV:

  Vasile a petit-o pe Crina!

  that’s all, nimic mai mult…ia, ginditi-va…
  🙂

 25. Salutare tuturor,
  Stie cineva, care locuieste in Bucuresti, daca al 2 lea miting mai are loc?
  Vad ca la Sarajevo ruleaza o noua versiune a ”jocurilor foamei”

 26. @Theo,

  spui: CEA MAI MARE DEJAMÄGIRE A MEA , ESTE M MACOVEI:

  de ce? zau, daca te inteleg de data asta. Nu spuneai tu ca noi sa mergem la miting? nu spui tu ca toate dreptele sa se uneasca, de ce atunci esti dezamagita de loiala Monica Macovei, injurata cindva de blaga ca la usa cortului…
  politica este arta compromisului si doar cine este capabil de asa ceva (sau marea curvasaraie) face parte din ea…

  iata, de ce noi de aici din copac nu sintem nici politruci, nici macar politicieni..
  😛

  • skorpion,
   vezi ce-au facut ticalosii de uslamisti si haznalele lor din media?
   Ne dezicem de ce am sustinut ieri,ne razboim intre noi si de fapt nu cunoastem culisele politicii ,dam cu presupuneri si-i imitam pe analisti.

   Ai surprins ironia lui Base care a declarat la Cluj ca”Johannis este un castig pt.guvern” ,nu a fost propus in laboratorul Grivco. A strecurat subtil si problema incompatibilitatii sasului.
   Ieri am amintit si eu acest „amanunt” si raspunsul lui Johannis,ca in prima instanta a fost gasit nevinovat.Parerea mea ca si mitul celebritatii lui va fi cu timpul spulberat.

 27. Mai oameni buni , hai ca ma enervez ! 🙂
  De USL scapi deoarece are o populatie care il voteaza. Chiar daca se aduna toti sefii cu toti parlamentarii intr-un avion urias de 3000 de locuri si cade avionul si mor toti – Iliescu inclus – (cum a cazut echipa lui Manchester United in 1958 ) la urmatoarele alegeri castiga tot USL
  Pentru ca au o populatie care ii voteaza. Ai nostri nu se concentreaza sa delimiteze sa incercuiasca si sa convinga un grup mare de bizoni care sa fie bizonii nostri. Degeaba avem partide cu carmaci dibaci , ne lipseste electoratul
  .

 28. Dacă nu aveţi nimic în program, seara asta sau pentru mâine, vă propun un film … care mi-a fost recomandat de un prieten neromân.
  Uichend plăcut tuturor copăcenilor.

  • Ce naiba ne faceam daca nu veneai tu sa ne ocupi timpul 🙂 ne urcam cu picioarele pe tavan sau ne rodeam cizmele .
   Si daca prin absurd ne uitam la el si nu ne place pe cine injuram ? Pe tine sau pe neromanul tau prieten ? Sa ne zici cum il cheama….

   • Oricând cu plăcere last. Accept înjurăturile tuturor celor ce n-o să le placă.

    • Uite. Simplu este sa faci o descriere scurta a filmului si sa spui de ce iti place si de ce sa il vedem. Chiar si CTP care zice ca se pricepe, nu recomanda un film fara sa zica uite cateva vorbe. Poate mie imi plac doar hororurile vesele, sau comediile amare. Intelege si tu chestia asta.

  • Buna seara, copaceni.

   @pim5, eu m-am uitat la film si mi-a placut. Multumesc mult pentru invitatia la film!
   O seara placuta va doresc tuturor.

 29. Si apropo de MMacovei si de restul speakerilor. Am fost la toate mitingurile la care a fost MMacovei, si TRU si imi placea TRU care dinamiza publicul, iar MMacovei aproape ca te facea sa lacrimezi de mandrie ca e cu noi.
  (TRU e un jeg care isi salvagardeaza inca un mandat de deputat EU dupa care are asigurata o pensie consistenta, buna si pt cel ce creste o familie la Londra.) Am in biblioteca toate cartile magarului astuia. Cand dau de ele le arunc cu sete…

 30. preluat de pe hotnews (comentator @MarianEugen):

  In doua cuvinte, mitingul PDL a fost in pur stil romanesc: cantitate dar fara multa calitate. Cantitate – au fost in jur de 10000 de persoane conform jandarmeriei si a ochilor mei. Calitate – oamenii adusi de PDL au fost mai vocali decat la ultimul miting al acestui partid la care am participat, cel din 2012, dar nu indeajuns sa satisfaca asteptarile de la o multime atat de mare privind dezastru pe care il face USL in tara… Dupa miting l-am acostat si pe domnul Daniel Buda, lider al PDL Cluj cu care am avut o discutie de bun augur privind soarta dreptei romanesti. Spusele dansului va las pe voi sa le decriptati cum vreti: „Asteptam o minune azi de la Cluj unde va fi Traian Basescu!”…

  interesanta ultima propozitie….

  • @sk hehehehe
   Stii de ce e interesanta ultima propozitie ? Pentru ca si tu 🙂 🙂 skorpionul insusi astepti la fel ca si Buda o minune de la Traian Basescu

   • Mi s-a parut interesant CINE a spus-o!
    si anume un lider PDL…

   • Last he,he,he…
    Ce vrei sa faci, daca stelele au hotarat ca Piratul sa faca minuni pentru acest popor

    • Pai dom profesor (gata igzaminele, ai trecut loazele de studenti ? 🙂 ca am si eu fete/student in firma si greu mi-a fost sesiunea asta )
     Stelele @domnu Ion , au deschis ghiseul si au vazut ca la rand e doar Piratul. Si daca era singur, alegerea a fost usoara. L-au hotarat pe el !

     • Nu stiu Last ce le faceti voi patronii la bietele studente, ca dupa examen vin ”saracutele” si se plang ca nu au putut invata din cauza ca ”lucreaza la privat”

     • Ei si tu ,,,,, La mine vin si se plang de voi 🙂
      Stii….mielul bland suge de la doua oi

     • Oricum si anul acesta am fost consecvent si am respectat curba lui Gauss. Astept cu calm sedinta de departament sa ne dea indicatii pretioase decanul.

     • Hehehe @ion
      Curba lui Gauss se respecta pe ea insasi 🙂 doar ca sunt multi ticalosi care intervin pe parcurs .
      Dar nu ai emotii la caracterizarile pe care le vor face in mod anonim loazele tale despre tine ? Alea de le vezi doar tu si sefii tai.
      Oricum e mai bine la tine. Fratele meu si fiica mea care predau in strainatate le pun aia pe internet toate parerile anonime ale studentilor. Oricum ei au mai multe emotii decat tine 🙂
      Desi sunt sigur ca esti bun si empatic cu studentii tai. Vad aici, nu e nevoie sa iti cercetez astrograma de Red….. 🙂

  • Mitingul de astazi = „Nu sunt ce par a fi”.
   ” cat sunt eu presedintele acestui partid, niciodata n-o sa inchei un pact de coabitare cu USL, Ponta sau Antonescu. Altii au incheiat” , de la Blaga citire!
   Lui Blaga ii aluneca a vrajmasie ochiul cel sasiu catre Traian Basescu la fel ca si lui Traian Ungureanu.
   Cu celalalt ochi clipeste a blat spre Usl. Partidul sasiilor – „CLARENCE”.

 31. @ Estu

  ai spus „Eu ii privesc ca posibili parteneri. Nimic mai mult.
  Mitingul a fost impotriva USL si de asta am fost acolo pentru 20 de minute.”
  Dupa ce l-ai ascultat pe Blaga mai speri la parteneriat?
  Blaga = Alba ca Zapada

 32. Pe mine ma socheaza poza maimutoiului din topic.
  Denota nu doar prostie si stupiditate, gonflate sub moaca de cocalar, ci si inconstienta patologica a unui cinic iresponsabil, care are si tupeul si pozitia politica pentru a putea distruge o natie intreaga.

 33. @partide de dreapta ! Apropo de ce am vorbit cu @ion
  Angajati fete tinere absolvente sau studente in ani terminali sa lucreze din greu pentru partid. City Bank a avut aceasta inovatie antreprenoriala in anii 60-70 si au progresat uimitor. Daca nu gasiti povestea, va trimit eu la ea 🙂

  • Last,
   Daca te referi la lipit de afise, si diverse actiuni caritabile, sa sti ca o parte din studenti lucreaza pentru partide. Vezi cazul Politehnicii Bucuresti.

   • nu prietene, nu ma refer doar la lipit afise. Sunt bune la mult mai mult. Asta a fost revolutia city bank. La lipit afise i-as trimite pe liderii care nu au gandit nimic in ultimii doi ani, si as pune tinerii la capitolul gandit. Asta spus grosier

    • Last, cred ca esti prea optimist in privinta dorintei tinerilor de a gandi. Ma rog, poate cu disciplinele de marketing/managementul firmei et Co, e mai usor, dar cu referire la disciplinele de chimie organica si analitica eu sunt mai sceptic.

     • @ion cu tot respectul te contrazic
      daca esti specialist in chimie organica sau analitica atunci ai o anume rigoare stiintifica in stiinta propriuzisa dar si in cercetare dar liderii nostri cu doctorate teologice, drept , poezie mexicana etc opereaza totul dupa sentiment, ureche si ce mai cred ei. Studentul tau este obligat sa foloseasca un aparat stiintific caci altfel ii dai nota 3. Nu iti spun mai mult ca stii tu mai bine ce vreau sa spun.
      Managementul si antreprenoriatul performant este mult mai apropiat de stiinta decit de poezie … Cei cu poezia … dau faliment

 34. Buna seara!
  ca uitai sa zic.

 35. Buna seara,

  Vazand relatarile de la miting imi dau seama ca desfasurarea acestuia nu are prea multe de-a face cu ce-mi imaginam eu zilele trecute ca se va intampla. Ce sa-i faci, n-am experienta la mitinguri din astea cazone, cu sindicate sau membri de partid…
  Am fost naiv sa cred ca „ai nostri” trebuiau sa sa alature. In cap aveam mai degraba cuvantul protest decat cuvantul miting. Semantica asta…
  Mitingul a avut doar rolul de a reconfirma „forta” marelui organizator Blaga. Si-a etalat activistii, specimenele rare din insectar (Vass, Macovei, TRU, Turcan) si si-a intarit de fatada pozitia subrezita dupa evenimentele recente.
  Cu alte cuvinte, PDL e un partener puternic, dar flexibil de negocieri. Acum in opozitie, dar nu prea basist, un partid de dreapta care vrea sa elimine saracia si muritorii de foame. Cine da mai mult pentru un iepure in turul unu si 5% in plus in turul doi? Ala io? Ala io?

  • adminii….
   eu am avut ceva replici contondente cu Billu-Ovi
   dar am asa o vaca (pardon ..vaga) impresie ca daca picati la intelegere… adica daca si el vrea…. si are timp si are chef Bill ar putea primi un acces si ar putea sa scrie aici ce ii mai trece prin minte. Sigur noi nu am regreta. Sper ca nici el 🙂 Parerea mea… nu trageti dom Semaca … sunt eu Lastarica tds

  • Eu tot mai vreau sa cred in Monica Macovei.

 36. hehehe e groasa …. gata cu dolce farniente 🙂
  am incurcat-o iar fereastra de oportunitate a dreptei incepe sa se inchida
  astia cu uniti salvam schimba un pic mesajul si trec pe politica . Astia se fac partid si ne inlatura pe noi inodorii si incolorii dreptaci.
  Aia ai lui pippidi nu protesteaza impotriva guvernului, sa nu ne amagim,,,, aia isi fac loc la masa … ca sa inlature dreapta concurenta. Stanga sunt inamicii, dar dreapta sunt dusmanii,,,,, daca intelegeti nuanta
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/peste-200-de-oameni-protesteaza-impotriva-guvernului-1081360.html

 37. De duminica viitoare, Sorina Matei va avea emisiune la B1 ( talk show politic intre 21:00 si 23:00) / Reporter Virtual

 38. este ora 22,25 si la B1TV inca NU se difuzeaza filmul promovat cu atita tamtam pentru ora 22.
  Soci – Putin – coruptia.
  Oare de ce?
  (sper ca este vorba de vreo defectiune tehnica, nu de altceva)

 39. e maine la zece

 40. programarea initiala a fost pentru azi/ora 22.
  ceva a aminat pentru miine.

 41. @Dora,

  blaga nu este pesedist deghizat, ci mai rau, este fesenist nedeghizat,
  🙂
  pesedisti sint cuscrul si ginerele lui
  😛

  gute Nacht,

 42. Gute Nacht,scorpion! 😆
  Esti prea incrancenat.Eu zic totusi ca buldogul nu e dusmanul dreptei,numai concurentul. N-ai vrea sa am dreptate?
  ps.Inainte de culcus,de ce nu-mi raspunzi cand te invit la dialog?Critica-ma,desfiinteaza-ma dar sa nu taci.Am vrut sa te atentionez cu un canticel cu Nana Mouskouriuri.

  • Blaga nu este de dreapta. E un vames imbogatit care isi imbogateste neamurile prin contracte dubioase,
   Blaga nu e buldog. E un umflat, de prea multa mancare cu falci de grasime.
   El nu are cum sa fie concurentul cuiva. Niciodata nu a castigat vot popular. In 2012 a intrat la redistribuire,
   Ce naiba sa iti mai raspunda Skorpion. Nu vezi ca e degeaba ? Ti-am zis ca eu de cand te vad pe bloguri de 5 ani nu a reusit sa te convinga nimeni de nimic. Asa e. Discutii paralele
   Traiasca Bocutzuuuuuu ! O zi buna.

 43. Nana Mouskouri

 44. Neata, la cafea. 🙂

  „Is the Tall Man Happy?”

  Un crampei din dialogul Noam Chomsky – Michel Gondry , prezentat zilele acestea la festivalul de film de la Berlin.

  • la cafea din discutiile @tds cu noam ciomu 🙂
   Is the tall woman happy
   Din examinare si din marturii in lunga mea viata, femeile inalte in Romania au fost mult mai nefericite decat femeile mignone. Iar cele foarte inalte au fost nefericite proportional cu inaltimea

   ce parere aveti de impresia mea ?

 45. Nu stiu daca oamenii inalti sunt neaparat fericiti, dar e placut sa vezi ca un om destept si cu umor cum e Gondry reuseste sa arate ca lucrurile complicate pot fi simple.
  Nu stiu cum este cu femeile, pe care cred ca le putem include cu putina bunavointa in categoria „oameni”, spre deosebire de olteni care spun altceva prin vocea lui Marin Sorescu in poezia „Randuieli”

  „Femeia are socotelile ei, ea să ţină de coada cîrpătorului,
  Să ţină oala de mănuşă, la foc, să stea ciucită la vatră
  Şi să lase politica – de-asta ne ocupăm noi, asta e pentru oameni –
  Femeia, ce ştie femeia?
  Ea să şteargă sticla lămpii, să alinieze clondirele pe corlată,
  Să fie toate drepte, aşa să tragi cu aţa
  Să te tragă, să-ţi pună ventuzele şi să nu-ţi iese din vorbă,
  Că ce ştie ea?”

 46. neata,

  @Dora, multumesc mult pentru frumosul cintec (Amazing grace) al Nanei Mouskouri, chiar nu stiu de ce acest cintec a primit 2 minusuri…
  Nu te gindi la incrincenare la mine, probabil ca inchisesem pravalia sau poate pentru ca tu aveai dreptate in ceea ce ai spus mai sus, nu mai aveam ce replica si, da, ti-am raspuns la ora 23.23…… si mai stii si tu f. bine ca tacerea este acceptare, nu?
  si inca ceva, buldogul nu este sub nici o forma un concurent al dreptei, este o frina….pacat ca MMacovei nu a cistigat anul trecut… asta este…

  @Elsewhere,
  mersi….si,poate, b1tv va difuza azi totusi….dar mai stii, orice este posibil

  @Mih,
  simpatica replica
  🙂

  • skorpion, 😆
   Nu Nana Mouskouri a primit minusurile,ci eu.
   Decand e confuzie generalizata in tara,nici nu ma mir.Prietenii nu se mai recunosc intre ei,dreapta e confundata cu stanga,gandurile sincere si de buna credinta sunt interpretate in stil diversionist,unele nedumeriri repede sunt taxate drept incultura ,libertatea de exprimare un moft sau si mai rau incriminat ca intentie dusmanoasa.Si cate si mai cate imi vin acum in minte dupa reintalnirea cu „prietenii”.

 47. fapt divers:

  februarie 2014 – Centrul Vechi Bucuresti.

  Ia foc shaormeria Dristor Kebap.
  Pompierii s-au chinuit 30 de minute pentru a descoperi sursa incendiului, iar in acest timp, focul s-a extins si la etajul superior al cladirii. Intreaga zona s-a umplut imediat de un fum negru.

  Clientii au fost insa extrem de linistit si au mancat in copertina din afara shaormeriei, fara sa le pese de incendiu.

  Se pot trage niste concluzii?
  de ce ii suportam atit de bine pe ponta, pe uslasi, nedreptate, nelegiuirile…..?
  de ce nu ne indignam/revoltam/actionam deloc?

  linga noi arde, dar noi mincam linistiti, indiferenti……

  poate eu exagerez si atunci scuzi
  🙂

 48. Clipul propus de Fini m-a facut sa ma gandesc iar la un aspect pe care nu trebuie sa-l neglijam.

  Suntem de DREAPTA? Ce promovam? Intre altele, ar trebui sa promovam idei de DREAPTA, idei ale oamenilor de DREAPTA. Si oameni, personalitati, modele de DREAPTA. Eu asa cred.

  Naom Chomsky: lingvist american apreciat in domeniul sau. A devenit celebru pe plan mondial pentru ACTIVISM politic [de STANGA]. Se descrie el insusi ca fiind ANARHIST SOCIALIST, simpatizant al ANARHO-SINDICALISMULUI. Cunoscut ca o figura intelectuala importanta a STANGII americane. Nume de referinta pentru STANGA si EXTREMA STANGA din tarile occidentale si nu numai* Promoveaza anti-capitalismul, anti-americanismul, anti-semitismul. (sursa – Wikipedia, ILD s.a.)

  *) NC este foarte indragit (putin spus) de activistii, propagandistii, stangistii de la CriticAtac, de exemplu… 👿

  • Bine ca-i rau!!!!!!

  • Ceva mai devreme, comentul asta avea un plus. Atat. Acum are un minus. Atat. Semnalez doar pentru ciudatenia „fenomenului”. 🙄

   Cine vrea sa inteleaga si eventual sa accepte punctul meu de vedere, ok! Cine nu, nu si e de asemenea ok (fiecare isi asuma puncte de vedere si/sau reactii in care crede si/sau care il reprezinta).

 49. Bună dimineaţa, prieteni! Haideţi să ne detaşăm puţin de sentimentalismul politic şi să privim lucrurile , politic, dar la ,,rece”.
  Deşi, nu-mi place Blaga şi nu mă dau în vànt după PDL, trebuie să recunoaştem că acţiunea de ieri, cu activişti…neactivişti, a fost una de forţă. Aduceţi-vă aminte de mitingul usl-ului din toamna 2011 (cu un M.Diaconu penibil), ţinut cu 6 luni înaintea căderii guvernului Ungureanu, usl-iştii stràngeau tot cam atàta popor, chiar dacă, spre deosebire de PDL acum, erau bine înfipţi în teritoriu, cu o grămadă de primării ,CJ-uri, mass-media etc şi parlamentul arăta net diferit.
  Personal, consider că dacă toate acţunile acestor partide ar conduce la consolidarea statului de drept, mai puţin contează numele unor personaje controversate care le alcătuiesc, acestora rămànàndu-le doar alternativele de a se potolii sau, să bocească în închisoare la fel ca Fenechiu. Practic s-ar curăţa singuri! Si rolul preventiv al legii îşi v-a face efectul.
  Cu o justiţie profesionistă şi independentă plus un lider apropiat de anvergura lui T.Băsescu (eventual, coordonat din umbră de acesta), ţara asta ar face un uriaş pas înainte, iar nivelul de trai, barometrul esenţial în ràndul electoratului, ar creşte simţitor. Politicienilor din componeţa acestor partide care susţin statul de drept, odată aleşi, pentru următoarele alegeri ,nu vor mai avea nevoie de sume uriaşe de bani pentru campaniile respective. Deci, nu vor fi nevoiţi să mai facă toate măgăriile care au sugrumat această ţară. Dovada, unii primari care şi-au făcut treaba.
  Dacă nu fac ceea ce trebuie, ori se contopesc cu usl-ul, ori, în timp destul de scurt vor fi înlocuţi de alte partide cu oameni noi. Timpul nu mai are răbdare cu ei!
  Duminică faină!

  • Eu imi aduc aminte de mitingul coordonat de Blaga in 2012 tot la Ateneu si tot cu activistii adusi cu autobuzele, pentru referendum.
   Atunci glasul era mai moale.
   Acum glasul a fost mai tare, pentru ca la activistii din teritoriu li s-au terminat contractele, cascavalele, nevestele au fost date afara din serviciile din administratie, usl-asii locali nu au nevoie de ei , fiind flamanzi de multi ani.
   Florine ce spui tu e ok. dar e complicat ca activistii lui Blaga cam 40% din total sa treaca la Basescu (ei nu au nevoie de reforma statului lui Basescu, ei au nevoie sa dirijeze resursele la ei in comuna, catun,oras, judet) Poate vor trece dar in termen mai indelungat.
   Vezi ca la PMP au trecut de fapt ultimii adusi de Basescu la PDL si nu PD-ul etern. din 94-2010
   Ori Blaga are interese personale….

   • Eu nu susţin ca activiştii lui Blaga să treacă la Băsescu. Eu, la ora actuală, susţin pe cei contra usl-ului şi pro statul de drept real. Ieri,îmi spunea un patron de firmă, fost coleg de facultate, apolitic şi fără contracte cu statul, că s-a dus împreună cu càţiva angajaţi care şi-au manifestat dorinţa de a merge la acest miting. A făcut 600 de km deoarece, zicea el, cu ăştia de acuma nu se mai poate. Mi-a dat dreptate pànă la urmă, că a fi total dezinteresat de politică, nu-i un lucru tocmai bun.

    • Desigur, avea şi ceva treabă în Bucureşi şi Braşov.

    • E un exemplu minunat. Daca ar manifesta si acolo in orasul lui in fiecare sambata 2 ore – 50 oameni ar fi perfect

     Eu am in vedere pe Oltean care si-a adus 100 de oameni de la Bistrita, mai mult ca sa il apere pe Blaga decat statul de drept

     • Apoliticii si fara contracte cu statul pot sa manifesteze independent, asa cum o fac si sustinatorii dreptei din PV la manifestatiile saptamanale.

      Capatand o identitate acestia in final vor decide pe cine vor sprijini: PMP ? Neamtu ? FC ? PNTCD ? chiar UDMR ? si vor negocia ferm cu acestia sprijinul pe care il vor da la alegeri.
      Sa creem o societate civila care sa negocieze cu toti inclusiv cu ai nostri.
      Ca nu mai merge: voi ma votati / eu devin ministru/ eu pun biruri pe voi sa ii ajut pe cei ce nu au votat pentru mine.
      Ca eu am doctorat in teologie si stiu 3 limbi smechere si in fond ma doare in pix de voi cei ce produceti totul in tara asta. Iau de la voi ca de la puturosi nu am ce lua.

 50. Reblogged this on Jurnalul unui scorpion and commented:
  Extrem de originală prezentarea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s