Knock-knock-knock, ciucane cineva la usa PMP !

Specific din capul locului, am cetit doar articolul lui Ciucu, la sugestia voastra, nu si comentariile. Cele ce urmeaza sunt pareri pur personale si neinfluentate de cele ce s-au spus la articolul sau pe Contributors. Poate azi sa am timp sa cetesc si cele spuse acolo.

A. Fundatia.
Intregul edificiu creat de Ciucu se bazeaza pe doi piloni :

1. „Nulitatea blonda-roz”
” Traian Băsescu pierde competiția în PDL. Nu direct, ci indirect prin nulitatea roz pe care a sustinut-o si pe care o făcuse mare ministru, cu bugete imense în Guvernul Boc.”
„…Traian Băsescu se implică abrupt dar nu găsește de cuviință să susțină moțiunea reformiștilor la alegerile din PDL, ci alege să o susțină chiar pe nulitatea roz în cauză. Nu e foarte clar și ceea ce era rău cu Vasile Blaga și de ce acesta din urmă n-ar fi putut conduce partidul. A muncit pentru partidul acesta încă din tinerețe, reprezenta continuitatea. Acuzația de fesenism, astăzi este prea subțire. S-o fi gândit că Blaga nu-i va preda PDL-ul la cheie când va fi terminat cu Cotroceniul? Sau să fie chiar atât de pasionat de nulitatea blodă și să fi suferit sincer pentru ea de i-a promis că-i face partid chiar în ziua în care a pierdut alegerile? „

Personal consider ca acesta este viciat din start, pentru ca realitatea este flagrant ignorata, folosindu-se in locul ei imaginea (pre)fabricata a mijloacelor de indobitocire in masa.
Sntem/sunteti victime ale acestei manipulari ?
Greu de spus.
Dar nu atat de greu de aflat 😀

E simplu.
Va propun un test scurt de introspectie personala. Nimeni altcineva nu e cazul sa afle rezultatul.

Imi amintesc ca de fiecare data cand a venit vorba de Elena Udrea cei care aveau pretentia de a fi considerati pragmatici se eschivau de posibilitatea de a fi victime a imaginii false create de Voiculescu invocand lipsa realizarilor, ba chiar „dezastrul” provocat de respectiva persoana pe perioada detinerii diferitelor functii, cu osebire in guvern.
Realitatea este ca din perioada in care a detinut functia de „mare ministru”  as putea jura ca aveti inca in memorie ofensiva mediatica de promovare a turismului romanesc pe canalele CNN, Euronews, Eurosport cu Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci si Ilie Nastase pentru care a fost aspru acuzata de opozitia vremii, chiar daca in urma respectivei ofensive Romania a fost reintrodusa in circuitul turistic operatorului TUI si Neckermann si a obtinut in premiera mondiala trei trofee „Marul de Aur” de la Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism (FIJET). De la preluarea functiei pana la parasirea ei, pe perioada crizei in care a activat guvernbul Boc, madama a lasat turismul cu o crestere de 17 procente. Cu specificatia ca „bugetele imense” din guvernul Boc la care se refera Ciucu, de care aceasta a beneficiat, au fost in proportie de 75% bani veniti de la UE, (612 milioane din totalul de 800).
Ok.
E mult ?
E putin ?
Pe acest palier, respectiva persoana se poate afla in competitie cu urmatorii :

1. Mihai Lupoi – Ministrul Turismului
– Guvernul Petre Roman I (14ian 1990- 7 feb 1990 destituit)

2. Constantin Fota – Ministrul Comertului si Turismului
– Guvernul Petre Roman II (28 iunie 1990 – 16 octombrie 1991)
– Guvernul Theodor Stolojan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)

3. Dan Matei-Agathon – Ministrul Turismului
– Guvernul Theodor Stolojan (19 noiembrie 1992 – 11 decembrie 1996)

4. Akos Birtalan – Ministrul Turismului
– Guvernul Victor Ciorbea (12 decembrie 1996 – 17 aprilie 1998)

5. Sorin Frunzăverde – Ministrul Turismului
– Guvernul Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 16 decembrie 1998)

6. Matei-Agathon Dan – Ministrul Turismului
– Guvernul Adrian Nastase (28 decembrie 2000 – 19 iunie 2003)

7. Gheorghe Dobre – Ministrul transporturilor, constructiilor si turismului
– Guvernul Popescu Tariceanu I (29 decembrie 2004 – 13 iunie 2006)

8. Radu Mircea Berceanu – Ministrul transporturilor, constructiilor si turismului
– Guvernul Popescu Tariceanu I (13 iunie 2006 – 5 aprilie 2007)

Acum, (repet este doar pentru sine testul) verificati cate realizari in turismul romanesc aveti in memorie de la cei opt mentionati astfel incat raportat la ce a facut Elena Udrea aceasta din urma sa merite a primi din partea dvs eticheta „nulitatea roz”.
Desigur puteti cauta pe net ce au facut ceilalti, daca au facut ceva si n-am idee daca veti gasi ceva sau nu. Dar daca e nevoie sa cautati pe net, ati picat deja testul. Pentru ca aici vorbim de evaluarea dvs proprie si asta nu se putea face obiectiv in lipsa cunoasterii DEJA a unor rezultate net superioare ale celorlalti in raport cu Udrea. Daca nu STITI deja realizari net superioare ale majoritatii (daca nu TUTUROR) celorlalti in raport cu madama, atunci daca ati aderat la etichetarea asta, dragilor, sunteti victime ale varanului.
Parerea mea e ca EU a fost un ministru mai mult bun decat mediocru si imaginea e falsa. Ba mai mult, aceasta ar fi trebuit sa distruga efectiv ceva pentru a merita pe drept o asemenea catalogare.

Tot nu va vine sa credeti ? Puteti spune numele actualului ministru al turismului fara sa cautati pe net ???? 😀 😀 😀 😀

2. Idealizarea PDL-Blaga in raport cu PMP-Basescu
„..Nu e foarte clar și ceea ce era rău cu Vasile Blaga și de ce acesta din urmă n-ar fi putut conduce partidul. A muncit pentru partidul acesta încă din tinerețe, reprezenta continuitatea. Acuzația de fesenism, astăzi este prea subțire. S-o fi gândit că Blaga nu-i va preda PDL-ul la cheie când va fi terminat cu Cotroceniul ?”
„… reformiștii sunt și în PMP și în PDL. Chiar dacă PMP are doi, PDL-ul are campionul, pe Monica Macovei.”

Fie pe relatia Blaga-baiat bun, fie pe Macovei-campionul reformei, este relativizat rolul lui TB, ba chiar dus in polul opus. Al orgoliilor marunte, intereselor de culise, usor imorale, intr-un cuvant al mizelor mici. PDL-Blaga fiind de preferat pentru ca Blaga e un bun conducator de partid (???!!!) iar Macovei e varful de lance al reformei.
Din puncutl meu de vedere, ambele idei sunt false.
Blaga a distrus PDL-ul ce a purtat interesele mele pana acum un an, iar varful de lance al reformelor este Traian Basescu, nu Monica Macovei.
Nu bat aici cu argumente la usi deschise.

B. Constructia.

a. Parter.
1. Minimalizeaza PMP in raport cu PDL
Din trei „puncte tari” ale PMP una este…. slabiciunea presedintelui, in timp ce printre cele doua puncte slabe ale PDL nu se regaseste nici tradarea principiilor statului de drept prin demiterea lui MRU, precum si a celorlalte obiective initiale ale reformei statului roman si a clasei politice mutate acum sub stindardul PMP, nici ceea ce se ascunde sub aceasta dezertare : o masa de politicieni ce prefera statusul de tip USL celui propus de Traian Basescu.

2. Listele pentru europarlamentare ale celor doua formatiuni sunt elaborate in aceeasi nota.
Se opune Elena Basescu de pe lista PMP lui Jean-marinescu si Monicai Macovei. este singuras comparatie desi autorul spune singur ca lista PMP este in lucru si se pare ca EB NU va figura pe ea.
Nu este opus Cristi Preda lui TRU sau Baconschi lui Stolojan.

3. Alunecari eronate, tendentioase, imorale pe care le induce drept adevaruri deja acceptate de cititor.
„…Nu cred că este un secret pentru nimeni că Elena Băsescu nu este nimic mai mult decât capriciul tatălui ei.”
EB face ce face pentru ca asta vrea ea sa faca, ideea ca piratul ar fi introdus-o in politica si ar sustine-o cred ca este complet falsa.
Posibil ca unii lingusitori sa incerce a obtine un loc mai in fata prin perierea junioarei sperand ca asta le va aduce oarece avantaje in fata tatalui. Posibil dar destul de putin probabil.
Episodul Monica Iacob-Ridzi este cunoscut de toata lumea.

b. Etaj
1. Coafarea PDL si a lui Blaga continua in simbioza cu acuzarea lui TB.
Culmea aiurelii mi se pare intrebarea retorica : „Si ceea ce este cu adevărat neclar este de ce ar fi mai bună Elena Udrea decât Vasile Blaga la conducerea PDL?”
Daca Ciucu n-a priceput ca in spatele lui Udrea se afla programul lui Basescu de reforma a institutiilor statului si pdlistii care aderau la el iar in spatele lui Blaga o partea de pedelisti mafioti, atunci e dus cu sorcova. In realitate in PDL nu s-a dus o lupta Udrea/Macovei contra Blaga ci intre doua seturi de principii si valori.
Cine n-a priceput asta pana acum, are o problema. Cine a priceput si totusi o ignora, are una si mai mare.

2. PDL = bun ; PMP = rau !
„….PDL-ul a avut mai mult bun simt. Nu a iesit repetat cu atacuri frontale la Traian Băsescu, s-a abtinut să-și critice și foștii membri ce au defectat la PMP. Nu a primit acelasi tratament din partea actualilor PMPisti, iar cei care nu au fost dati afară, au iesit pe rând tocmai pentru a crea impresia (destul de falsă) că PMP exercită atractie pentru majoritatea oamenilor din PDL. Atacurile liderilor PMP la PDL au fost numeroase, dure, zilnice.”
Fals.
PDL a fost de fapt primul care a atacat PMP chiar in momentul in care a luat fiinta, desi Udrea era inca la ei. Inainte de a se misca primul om de la PDL catre PMP, PDL a dat dezgropat securea razboiului.
Cine a uitat, sa mearga inapoi in timp ca netul permite.

c. Mansarda
1. PMP/TB = cah !
„…Deși are niște fețe luminoase în vitrină, PMP se anunță putred în spate. Fețele luminoaste sunt cu totul dependente de Traian Băsescu, incapabile de a crea o platformă fără acesta, sau orice alceva fără Traian Băsescu. În schimb îi acceptă capriciile și lui și eminenței roz, aceasta din urmă asumându-și de facto leadership-ul mișcării. Ceea ce îi face să pară și mai decorativi și mai lipsiți de substanță. Mesajul nespus dar implicit al lui Traian Băsescu față de susținătorii lui (activi sau nu) sună cam așa: ăsta sunt și astea-s capriciile mele, luați-ne la pachet sau ne despărțim definitiv. Pentru că așa spun eu.”
Deja ne apropiem de acoperis 😉
Traian Basescu devine un dictator poate usor idiot, dar clar impertinent, care isi face porcu’ senator si gaina ministru, pentru ca … asa vrea muschiul sau.

d. Acoperis/Concluzie/scopul intregii constructii.
PDL si PMP trebuie sa se uneasca.
„.. PDL si PMP riscă să fie jucători marginali dacă vor actiona separat. Se vor bate pe locul de principal sustinător al lui Crin Antonescu. Dar si aici Traian Băsescu este în dezavantaj.”
Daca nu, cel care pierde este Traian Basescu (PMP).
Cu alte cuvinte, PMP ar trebui sa accepte conditiile PDL (care or fi nele) si sa renunte la tot ce a facut pana acum spre a se incolona sub comanda lui Blaga.

So…..

Din punctul meu de vedere este un articol destul de chinuit, cu efect nul pe directia vizata, dar ce poate purta un mesaj interesant.
PMP nu se va alia cu PDL, cu atat mai mult cu cat acolo raman pe zi ce trece doar personajele cu orientari radical opuse. Cei ce agreeaza directia pe care Traian Basescu a initiat-o, vor pleca si ei de acolo, daca nu au si plecat deja.
Dar faptul ca se incearca construirea unei punti dinspre PDL catre PMP, (prost gandita in opinia mea, ca dupa ce-l faci albie de porci, prost o fi pmp-istul sa se mai alieze cu tine ????) mie-mi spune ca buldogul s-ar putea sa aiba probleme mult mai mari decat se vad la suprafata.

Sunt extrem de curios sa le vad rezultatele la europarlamentare !

Viq

Reclame

251 responses to “Knock-knock-knock, ciucane cineva la usa PMP !

 1. @Viq,
  Ca de obicei la obiect.
  Citind si ascultind comentarii de aici si de aiurea am inceput sa inteleg cit de benefica este prezenta Monicai Macovei pe listele PDL Blaga.Am inceput sa inteleg cit de important este ajutorul pe care l da acest personaj , nedigerat bine de PDL,PDL ului.
  Daca nu era MM , PDL ul era un personaj marginal si in preocuparile noastre si in preocuparile media.
  MM are suporteri onesti.MM are insa si suporteri care o folosesc ca sa si mascheze sau justifice antibasismul.
  De cele mai multe ori ridica stindardul MM cei care considera necesara o motivare a antibasismului.
  Cit de iubita este MM in rindul PDL ului s a vazut atunci cind a candidat -3%.
  Cit de iubita este MM in rindul populatiei se vede acum cind ar fi putut sa candideze ca independent si ipotetic ar fi beneficiat de largul suport al media si al fanilor.De ce independent?Pentru ca asa nu si mai lega numele de Blaga.
  MM este un personaj benefic pentru Romania.O spun cu toata convingerea.Din nefericire unii incearca sa se foloseasca de situatia ei.
  Eu zic sa o lasam in pace pe MM si daca vreti sa justificam antibasismul (altfel decit a declara simplu -nu mi place) o avem la dispozitie pe EBA.Trageti tare.

  • tucu2, servus! 🙂

   MM scoate din „rahat” PDL!
   …cu ce preț pentru imaginea ei?!

   • @old,salut
    Se pare ca bizonul reactioneaza la alte impulsuri.Cred ca observi ca prietenii din presa incearca sa o scoata pe MM ca victima a lui Basescu si arunca in contrapondere situatia EBA.
    Pina la urma evident ca tot Basescu va fi vinovat.

   • Viq,

    Catre seara (pe la 4-5-6 pm) o sa vreau sa pun pe „fir” un post. Esti de acord?.

    • Nu se pune problema, Eu-le !

     Bineinteles.
     In principiu toti cei invitati, ce pot pune vorbe la pom, sunt coordonati de propriul simt al masurii.
     Respectiv vezi daca precedenta postare a avut macar cateva ore de vizualizare.

     Nu am avut reguli scrise sau orar de repsectat nicicand. Nici cand punea Fil, cand scria (regulat) Clemy.. samd.
     Pur si simplu nu a fost nevoie 😀

     Chiar si cand aparea cate un „Brusc news”, era ceva de la sine inteles si acceptat.

     Singurele exceptii sunt erorile. De ex. saptamana trecuta Mih a pus un material cu cateva minute inainte sa intre unul pregatit de mine si programat cu o zi inainte.
     Nu l-a observat.
     Eu nu am fpost prezent decat spre dupa-amiaz, n-am putut opri publicarea.
     Drept urmare, materialul ei a fost impins la o parte de cel „nou” inainte de a fi vazut/discutat.

     dar exceptia intareste regula 😉

     daca sunt materiale suficiente, eu cred ca 6-8 ore pentru unul e destul.

     Deci … no problem.

   • Old,

    Poate nu stii

    1.NIMENI nu a chemat-o pe Monica Macovei in PMP. (Declaratie a lui C. Preda. Mandru de asta)
    2. Imagine? pai intreaba-l pe @viq ce crede despre imagine. Ca nu conteaza atata vreme cat nu este adevarata.
    3. Imaginea adevarata nu intereseaza poporimea cum intereseaza botoxul clivage-ul, si silicoanele.

  • Salut Tucule !

   Eu nu m-am impacat si nu cred ca ma voi impaca prea curand cu decizia MM de a ramane in cotetul lui Blaga.

   Diferenta de optica politica/juridica/morala intre ea si buldog e strigatoare la cer. Mai mult chiar, prin ramanerea ei acolo se inregimenteaza intr-o falanga antiBasescu, cu care are afinitati de calibru foarte mare.
   Exact pe dos.
   e o anomalie care, ca orice anomalie,, produce alte probleme in lant de nici nu stii pana unde se adanceste si nici daca se mai termina vreodata.

   Cat de „vizionar” ar fi trebuit sa fi ca sa presupui spre exemplu ca odata ramasa acolo va fi folosita drept bat pentru dat in Basescu ???
   Si unde ar fi putut avea priza ideea decat la sutinatorii Base-Macovei. Adica la de-alde noi. Nu eram destul de imprastiati in opinii, asta lipsea.
   Sincer sa fiu ma asteptam ca dihotomia sa fie si mai acuta.
   Si este doar un efect colateral.

   sa vedem dupa europarlamentare care ii va fi mersul. 🙄

   Este o piesa importanta in procesul de transformare declansat de pirat care sper sa nu se piarda.

   • Exista o explicatie simpla: la data deciziei lui MM de a ramane alaturi de Blaga erau INCERTE sansele PMP de a avea macar doi europarlamentari. Iar MM nu a vrut sa riste [nu pin in dubiu utilitatea dnei in PE] Pe de alta parte, daca zvonurile despre promovarea lui MM intr-o functie de prim-ordin in Parchetul European, se adeveresc, atunci d-sa va lasa locul liber.

   • viq,
    dihotomia exista fara dubiu, motivul : interesul personal major al Monicai.
    I s-au deschis perspective pe care nu le poate rata.Spre beneficiul nostru si al europenilor.
    Ceea ce razbate la suprafata/supararea pt.acceptarea unui Nitu sau chiar Kovesi /sunt subiectivisme aproape acceptate in comparatie cu scopul final.

  • @tucu2 @viq. Recenta declaratie a lui Blaga despre o unificare PNL+PDL:
   A. este planificata de multa vreme [si atunci avem toate explicatiil eprivind TOATE declaratiile lui Blaga de dupa 2012]?
   B. este o oferta de a STRIVI concurenta [PMP, PFC, PNR, PNTCD etc]?
   C. este o legitimizare a kkaraului de catre Blaga prin ofranda MM?

   Cred ca trebuie sa avem niscaiva raspunsuri inainte de a ne pronunta.
   In ce=l priveste pe Ciucu, oare „vulpea care n-ajunge la struguri…..”?

 2. Viq, buna dimineața! 🙂

  Ce mai lipsește ?!
  …pe acoperiș antena de TV – emisie, proprie sau releu, preluare de la… ghici care post? 😉

  Parerea mea despre valoarea „textul care adaugă valoare” pe Contrib:
  ciuciu! 😀
  …asta în cazul prezumției de bună credință!

 3. ‘Neata,ce frumoasa este viata!
  Blaga nu mai reprezinta nimic in partid.La Sibiu din cate stiu de la un prieten, Turcan este cea care nu mai da doi bani pe Blaga.Nu vreau sa jignesc,dar Ciucu nu stie saracu’ ce se intampla…Blaga bate palma cu psd-ul peste tot(vezi cazul Iasi).Blaga este baiatul ala care la ora actuala are contracte cu statul date de catre ponta.Blaga este ala care s-a intalnit cu tata socru si puscariasul nastase pt. a distruge reformele lui Basescu.
  PMP-ul va fi partidul revelatie la alegerile europarlamentare,pot atinge chiar pragul de 20%.

  P.S Offtopic:O pacaleala marca latrina 3 pt.prostii care-i cred! Latrinistii de fapt nu strang semnaturi pt. Mircea Diaconu,ei strang semnaturi pt. Dan Voiculescu, pt. a candida el, ca independent la europarlamentare.Latrina 3 se foloseste de Mircea Diaconu,nulitatea politica care are psd-ul in suflet.

  • Veve,
   cum ziceam, vedem la europarlamentare cat sange mai au portocaliii in instalatie.

   Daca nu prinde postul pe lista lor, Macovei va primi cea mai usturatoare lectie din viata ei.

 4. @viq
  Excelent articol. Pentru ca a fost scris. Pentru ca arata o pozitie si nu se ascunde dupa cires…. spunand ca nu merita comentat pt ca Ciucu e platit de Soros… ca nu comentam caci contributors e un alt blog … etc.

  Ca personal as atenua citeva din afirmatiile lui @viq e altceva si faptul ca @viq considera sa raporteze jumatate din articol „nulitatii roz/blonde” care devine deja un sinonim al numelui partidului. ( Se spunea despre PCUS: Partidul lui Lenin-Stalin. Daca fascinatia la EU continua….. PMP va fi numit indiscutabil de vecinii mei din bloc votanti (care sunt mai multi decat mine) Partidul lui Udrea-Basescu.
  Salut articolul si curajul. )

 5. Viq

  Excelent !!!!….Felicitari ….argumente de argumente ,sper că il satisfac pe tataie Last & Co … 🙂 🙂

  In fond si la urma urmei cine sărăcie e si Ciucu ăsta ???

 6. Prin atacurile lui Basescu la adresa lui MM…eu am alta parere.Traian Basescu incepe sa-i croiasca o notorietate imensa lui MM si in final …cred ca ghiciti la ce ma gandesc…femeia sa devina… prima femeie din istoria Romaniei.:)

  • Salut ,veve !!!!….măi ,pe unde ai dispărut ??? 🙂

  • Veve… rito ! 😀 😀 😀

   Cred ca sunt vre-o doi ani de cand am lansat ideea unei doamne la carma de la timona volanului. 😀 😀 😀
   La ea m-am gandit. 😉

   Vedem daca are stofa !
   Acum are mai multe indoieli de spulberat.

   • va avea stofa NUMAI in masura in care va sti CAND si CAT sa fie compromisul! Asta in ipoteza unui presedinte NON-ONORIFIC..
    SI ca sa ma repet, ce demnitate statala a avut Mohandas Gandhi, Mother Teresa, Savonarola?
    Cat a fost de mare statura lui Lech Walesa INAINTE de a deveni presedinte? cat a ramas dupa?

 7. neata,

  1. felicitari pentru optimism.
  🙂
  buldogul s-ar putea sa aiba probleme mult mai mari decat se vad la suprafata.

  2.pacat ca intre MM si TB au fost disensiuni

  3. pacat ca MM nu l-a inteles pe TB (pe tema Justitiei/Nita/Koevesi)

  4. pacat de lupta asta fratricida;

  5. nasoale si semnalele de tradare, banuite inca de anul trecut: Blaga si tema fuziunii PDL cu ….PNL.

  • ‘Neata Scorpy !

   Sa-ti spu n sincer personal eu nu cred ca e o lupta intre Macovei si Basescu. Nici macar disensiuni nu cred ca sunt.
   Pur si simplu ea nu a crezut ca PMP poate creste suficient ca sa-i asigure mandatul. Piratul o fi chemat-o dar ea nu l-a crezut.
   Acum a vazut dar e prea tarziu.

   • Viq, Cristian Preda a spus, fara putinta de indoiala:
    „Cat despre MM ce pot sa spun sigur, este ca nu a chemat-o nimeni la PMP”
    A spus asta pe fb.

   • Viq,
    Poate sunt cinic, dar daca Piratul l-a schimbat pe Cartarescu cu Niccolo ( la citit) si a declansat un mic razboi cu MM pentru a castiga votanti din afara bazinului traditional basist.

 8. @night -Argumente de argumente ..pentru .. tataia Last
  1 Tinericule : Pai oamenii de baza in blogul asta care asuda de dimineata pana seara sunt in majoritate pensionari, si apoi e un blog sustinut de tatai. Pe mine nu ma deranjeaza apelativul. Sper sa nu ii deranjeze nici pe Tataia Old, Tataia Mih, Tataia Dora, Tataia Skorpion, Tataia Fini , aproape Tataia Mark, Tataia Theo, Tataia VictorL si Tataia Basescu care e mai mare Tataie. Mie as prefera sa imi spui Mamaie. 🙂

  2) @Viq
  Inutila Lista aia lunga de ministri rai dinainte de Udrea.
  Daca iei cabinetul Boc-Ungureanu la rand vezi ca in numar covarsitor ministrii nostri au facut mai multe decat ministrii lor. Nu numai Udrea ci toti
  Chestiile astea cu Agaton a fost mai rau ca Udrea seamana cu propaganda ceausista care spunea ca productia de otel, si locomotive , in 1980 era de 2 ori mai mare decat productia din 1938, anul cel mai bun al capitalismului 🙂

  Udrea a avut bani si a facut multe.
  Nu mi-a placut ca atunci cand a fost luata la rost de piscine construite in camp dadea vina pe primari. Daca primarii au cerut…. am dat

  Deasemenea nu mi-a placut ca atunci cand s-a remaniat guvernul Boc iar MRU l-ar fi pastrat pe CPredoiu, a fost fortat sa nu il ia pt ca dorea si EU in continuare sa fie ministru, a plans, a zis ca ori sa nu mai fie nimeni ori sa fie si ea…. si asa a ramas.

  Astea sunt impresiile mele.

  • Spre deosebire ,ceilalți nu sunt gică contra ca si tine &friends ,mamaie… 🙂

   Doar ,pentru tine trebuie reluate aceste argumente…noi le stiam demult

  • Last,

   fara sa fie nevoie, ilustrezi inca o data eroarea in care se afla multa liume.

   Judecatile asupra blondei se rezuma la persoana ei ignorand orice context. comparatie si etalon.

   banii ti-am spus cum si de unde au fost.
   Nimic nu impiedica actualii tembeli sa se comporte civilizat si sa paseasca pe poteca deschisa de Boc, obtinand astfel finantarea UE. Nimic exceptand …. reaua lor credinta.

   Iar ceea ce nu-ti place la ea se rezuma la … ce nu-ti place la ea 😀 😀 😀 😀
   Nu privesti lucrurile in raport cu ce au facut ceilalti ce au avut aceleasi functii.
   Inteleg ca nu ti-a placut cand a dat bani de piscine (desi parca erau sali de sport !!!! 🙄 ) dar de ce nu continui cu „… fata de Xulescu Ygrec, care atunci cand a avut aceeasi functie, le-a dat primarilor cate o lista de sarcini si cate un sut in fund ..”
   In lipsa unei comparatii cu altcineva, sau macar cu un etalon decent, cum poti da verdictul ca cineva este mai bun sau mai prost ???!!!!

   Mai bun/prost decat ….cine/ce ??

   Tu esti mai inalt sau mai scund ?
   Indiferent ce raspuns mi-ai da nu va fi cel corect cata vreme nu ti-am precizat un etalon.

   Si daca astea sunt impresiile tale, cata vreme nu le-ai sedimentat in urma unei analize personale, simple si firesti de genul celei de mai sus, nu te intrebi cum naiba de au aparut acolo in albumul PERSONAL cu impresii ????

   • @Viq-ule Nu contest ce spui tu.
    Elena Udrea este excelenta e minunata e formidabila dar eu consider ca in acest moment al PMP nu face bine, si dupa o crestere accelerata prin canibalizare pdl ne vom opri aici

    E rudimentara, si foloseste metode vechi de tip USL la fel ca si MRU

    Ori nu nu e in regula sa mergi pe metodele tari ale dusmanului
    Faci mitinguri ca USL fara sa ai forta USL
    Udrea aduna 10.000 activisti
    Blaga aduna 10.000 activisti

    USL a adunat la ultimul miting la Stadionul national 60.000 activisti
    Numai citind cele 3 propozitii trebuie sa te gandesti ca trebuie schimbat ceva

   • viq,
    nu am cuvinte!

    😆 😆 😆

 9. Buna dimineata, all!

  Viq

  O analiza brici, asa cum ne-ai obisnuit. Acuratetea argumentelor este o constanta valoroasa. Ca si corectitudinea lor. Mai departe, depinde de fiecare cititor sa culeaga si sa foloseasca pentru sine ceea ce ofera analiza ta.

  PS
  A respinge impunerile, somatiile unora in privinta subiectelor si comentariilor celorlalti nu este nici de departe o „ascundere dupa cires” .
  Cat valoreaza in realitate pt respectivii parerile si argumentele solicitate altora, se vede si se va vedea in comentariile pe care le vor face.

  • @mih draga uf uf uf
   Ascunderea dupa cires nu se refera la tine care ai refuzat sa deschizi un subiect ci la @old – care a spus ca nu putem comenta aici ci doar la contributors si la @mark care spunea ca nu putem discuta ce scrie alt blog… sau zicerea, ca nu discutam deoarece Ciucu e platit de Soros ..

  • @mih,

   Aluziile nu au rost. Vrei sa afirmi ceva , afirma si argumenteaza.
   Vorba cantecului: spune unde cand si cum.
   Altminteri, nu incita fanaticii. Remarca pozitia celor pe care ii ataci. Compar-o cu a altora (din partea cealalata).
   @tds a aparat-o (eu sunt martor) pe Udrea la vecini tot timul. Daca ceva s-a schimbat nu s-a schimat din cauza ca a fost un ministru bun/mediu/mediocru acum 2-3 ani, ci datorita a ceea ce s-a intamplat recent.
   Da dovada fairplay.

 10. In PDL au rămas destui care sunt băsisti si nu au trecut la PMP ….cum e Vlass,Boagiu,Anastase ,Turcan ,Stolojan etc …eu cred că la un moment dat PDL va fi recuperat de la Blaga ….

 11. Si eu cred ce spune @Viq: Ideea ca piratul ar fi introdus-o in politica si ar sustine-o cred ca este complet falsa.
  Cred ca ElenaUdrea o incanta pe EBA, insista sa o aduca pe lista, sa o aleaga, ca pe un great asset in consolidarea pozitiei ei in familia Basescu.

  Cred ca TBasescu nu prea are cuvant de spus in fata EBA-ei.
  Va reamintiti de relatia de iubire dintre EBA si Hrebenciuc Junior, care ajunsese in niste faze destul de nasoale pt presedinte, dar care s-a terminat cand a zis EBA ca s-a terminat si nu cind dorea presedintele (asta inteleg perfect pt ca si eu sunt tata de fete )

  • Mda ….se vede treaba că ai trecut la alta obsesie acum …de la Udrea la EBA ….ia vezi cum e treaba cu Daciana si Valeanca ,sau Norica Nicolai si Corina Crețu …..ia de încearcă ,vezi le poti forfeca pe astea ????

 12. draga @mda
  Daciana si Valenca , Norica si Corina au un electorat de 70 din bizoni deci nu conteaza prea tare.
  Nici la noi nu a contat prea tare candidatura EBA cand aveam 35% din electorat, Cautati sa vedeti ca @tds nu a zis atunci nici pas. A ignorat subiectul

  Acum 5% in minus conteaza. iar peste 8 luni cand vom incerca sa aducem la noi neutrii atunci vom rata un plus ce minim +20 % – pot explica de ce cred asta

  E vorba care sa spune : sa nu te legi la cap fara sa te doara

  Acum noi tacem cand se afirma ca Romania este tara din UE cu cele mai multe rubedenii la Bruxelles

  • Mamaie …..păi,tocmai ca au electorat 70% din bizoni ar trebui să te strofoci foarte mult ,ca treaba asta să se schimbe …ce zici ,faci un efort ??? ….sau e prea mult pentru tine ???! 😀

 13. Remarc o constanta tendinta de a-l judeca pe Basescu prin prizma „slabiciunilor” sale (iar limbajul folosit are menirea de a induce si sublinia „blamabilul” acestor slabiciuni).
  Neindoielnic ca si Basescu, „chiar” si Basescu are slabiciuni. Ba are dreptul, ca orice muritor, sa aiba slabiciuni. Chiar sa mai si greseasca. Dar prin ce a dovedit (cel putin in ultimii zece ani) ca este atat de slab incat sa pericliteze din cauza asta obiectivele sale majore, proiectele sale de tara?
  Detractorii sai (indiferent din ce tabara, de „stanga”, de „dreapta”, „echidistanti”) au incercat, incearca si vor incerca sa-l plaseze acolo unde le este lor mai la indemana sa-si reverse fie ura, fie resentimentele si frustrarile. Discernamantul si buna credinta ne pot ajuta sa facem distinctia intre omul real si imaginea pe care i-o construiesc altii. Ba putem sa distingem si motivele care indeparteaza imaginea de realitate.

  • @mih
   Prizma slabiciunilor ….
   Suntem o dreapta slaba. Partinic vorbind.
   Suntem la fel ca in decembrie 2012. Nu am facut mare lucru de atunci. Nu suntem dreapta din 2009.

   Noi aici suntem un site aproape nevazut de marele public deci nu putem influenta votul. Dar suntem cititi de cei care conteaza. Inclusiv De cei care lanseaza o stire si apoi asteapta reactiile.

   As fi nemultumit daca pulsul analistilor ar spune ca la Copacul din Padure 100% o sprijina pe Elena Udrea , eventual si la prezidentiale, si ca 100 % din comunitate asteapta cu nerabdare candidatura EBA – ceea ce nu nu este chiar exact. Daca o vor face, o vor face in cunostinta de cauza dar nu vor putea spune ca blogurile basiste sunt 100% udriste.

   Nu ne sugruma 🙂

   • Asta e tot ce te freacă pe tine la creier ????… ..ca blogurile băsiste să nu fie suta la suta si udriste??? ..de treaba asta esti obsedat ???? ….hahahahahahahahah

    Mamaie ,esti de comă ….Alooooo,aterizează strabunica !!!!…cu „schimbări radicale” …. Hi hi hi hi …si io ca un chinez .

 14. O prima observatie („observata” ieri): convingerea mea este ca C. Ciucu si-a retras articolul de pe Contributors constatind subrezenia argumentelor sale. S-a reabilitat publicind un articol despre ciinii maidanezi si noul caz.
  @ Viq,
  Doamne, ce bine primit ai fi fost pe Politeia cu asemenea articol 😛
  Ca parere proprie (si personala 😉 ): un articol sec si argumentat.

 15. Last,

  In momentul in care EU a intrat in PMP si la Copac au inceput criticile. De fapt, s-au mutat de pe „piticii prosti” (etc.) din PMP, pe EU. Ok! Pana la un punct, e absolut normal (si justificat si necesar). Ce cred eu despre Udrea am spus foarte clar si e departe de sustinere 100%, sau „iubire”) Trecem peste, ca oricum se interpreteaza dupa cum vrea fiecare. Dar criticile au fost in buna masura atacuri la persoana Si au fost atacuri care au preluat „clisee” vechi, din recuzita unei propagande anti-basiste cunoscute. Fapt! Asta nu e ok!
  Mi-am spus si imi sustin parerea ca atacul la persoana, excesul cu care e folosit, argumentarea cu „imaginea publica” (tributara covarsitor propagandei anti-basiste clocita in „laboratoare” de tip trustul intact – fapt!), dar si preluarea, insusirea efectiva a „temelor” vehiculate pana de curand doar de gasca „jos Basescu”, nu-i un lucru in regula, nu-i un lucru corect.

  • „Nu ne sugruma [!]” Tipic!

   • @Mih .Ce vei mai spune daca Tapalaga afla (pe surse) ca Elena Udrea este prietena cu fata de la pagina 5 din Libertatea?
    In momentul acela este clar ca EU trebue arsa pe rug.
    Fie vorba intre noi nici mie nu mi place dar parca e mai digerabila decit Norica Nicolai.

    • Imi aduc aminte cat de penibila era referirea obsesiva la EU in multe din articolele lui AMP. Tania-AMP. Nici eu nu ma prapadesc de admiratie pt EU. Insa asta nu ma va face sa pun un vreasc in plus la rugul pregatit de „curatii” aia care, bine zici, isi disimuleaza si ei cum pot mai bine, anti-basismul. Sau fac, poate fara sa fie constienti de acest lucru, jocul anti-basistilor.

  • @mih
   Intelege
   A critica pe Elena Udrea politician nu este atac la persoana. Este critica politica. In momentul in care EU a intrat in politica si-a asumat sa fie criticata sau pupata.
   A critica pe @mih pentru opiniile ei politice referitoare la Elena Udrea. este atac la persoana
   Asta s-a mai spus aici
   Hai ca nu e greu de inteles

   • Sa-ti trimit CV-ul sau o poza ca sa-ti dai seama de ce „nu inteleg” si cam la ce nivel ar trebui sa-mi explici ?

    Ai putea sa profiti mai mult de oferta generoasa a postarii lui Viq despre articolul lui Ciucu (marea ta dorinta de ieri) si sa nu-ti pierzi timpul cu intelegerea mea limitata.

 16. No… Buna de dimineata !

  Miroase-a weekend !!!!
  Ole !
  😀 😀 😀 😀
  Nici nu stiti ce s-a schimbat scara valorica a zilelor saptamanii in ochiul mintii in ultimele doua luni 😀 😀 😀 😀

 17. Hmmm !
  S-au schimbat si zambilicii la moaca !!!!

  🙄

 18. PMP- Partidul in blugi – branding

  Despre generatia in Blugi

  Eu cred subiectiv, ca acest slogan atasat partidului de Elena Udrea (pentru scop personal bineinteles incercand cu blugii sa faca uitata imaginea ei Vuitton ) ii poate face bine EUdrea dar nu si PMP. Sloganul a prins mai ales ca a fost rostit si de Presedinte, si stim ce impact au rostirile sale.

  Imi pare inexact desuet si compromitator acest slogan politic ( in marketing se cheama taglines sau straplines ) daca devine USP-ul PMP

  Generatia in blugi este sloganul scos de Adrian Paunescu la Cenaclul Flacara prin anii 70 si se refera la romani acum intre 55-70 ani.(Florian Pittis fiind etichetat drept lider al generatiei in blugi)
  Intrebati-ne pe noi bosorogii copacului, ce blugi wrangler purtam pe atunci, Luminita, Dora (alt Tataie al copacului 🙂 ) a mai povestit cu emotie despre prima ei pereche de blugi

  Sintagma: Generatia in blugi este cu atat mai veche cu cat blugii sunt mai disponibili. De pilda generatia in Blugi din Argentina,pro USA, ce cuprinde latura culturala si sexuala a fost intre 1960-1975

  Generatia in Blugi din Georgia a fost la inceputul anilor 80 a celor ce sub Sevarnadze erau elita tarii si care voia sa scape din urss, Sintagma a ajuns in vest in 1983 cand 7 artisti si doctori au vrut sa rapeasca un avion sa scape cu aeroflotul

  Sa le trimit o carte despre Brand failures a lui M Haig ? O gasesc pe net la un search google , are 320 pagini in pdf.

  Sa introduci blugul doar ca sa scapi de Vuitton este dupa parerea mea o solutie personala fericita si egoista a EU dar nu pentru etichetarea unica a partidului.

  Nota: Pun bold mai nou la contributii personale originale, pentru a le deosebi de barfe curente.

  • 😆 😆 😆

   Așa si ????…..Altceva ????….mai substantial n-ai ????…ai găsit doar blugii????…..te-a inspirat bine Pepine .

   Mda ….ce sărăcie să facă o mamaie pe la Copac ???….i-ați bre andrelele si ocupă un loc pe bancă in fața blocului ….vezi cine are Vuitton,blugi,”ciocate” si tocuri,fusta prea scurtă si rochia prea mulată pe fund

  • Ideea cu blugii este mediocra, pentru multi apartine vremii lui Paunescu. Tomac? Cum stau blugii pe Tomac? 😀

   • Probabil ca pentru marea majoritate a romanilor ,generatia in blugi a reprezentat ceva …..o formă de libertate ,chiar dacă Cenaclul lui Pauneascu era controlat …in momentul de fată sunt cam mari asemănari cu acea perioadă …..doar ca in loc de un Ceaușescu ,acum avem mai mulți ……lor se adresează aceast slogan …parerea mea .

    • Jeans-ii au reprezentat ceva atata timp cat raspandeau parfumul de „subversiv”, antisistem.
     Cenaclul Flacara a fost o supapa de refulare tolerata, acel „Te salut, generatie-n blugi!” a facut si mult rau.
     Jeans-ii „originali” nu erau la indemana oricui, cum ar fi fost normal pentru niste pantaloni banali.

   • Da @Gino e super mediocra ideea… nu spune nimic .
    Pe Tomac ? Pai sa vezi cum stau pe Pinalti 🙂
    Necazul este daca sloganul prinde, pentru ca atunci cand vor avea unul care chiar sa conteze nu vor putea scapa de asta.
    Stiu din experienta ca rebrandingul este de 10 ori mai dificil decat brandingul

    • @Last, @Gino ma intreb cam ce virsta aveti.
     Pentru mine care sunt sarit de a doua sau a treia tinerete , ideea cu generatia in blugi este caraghioasa.Ma amuza Nuti in blugi.
     Am invatat insa (avind copii si amintiri) ca inteleptii cu parul alb sunt in general incapabili sa inteleaga comportamentul unui tinar de 20 de ani.Poate la ei -ideea generatiei in blugi- prinde.
     Poate cineva din off a convins o pe Nuti ca tinerilor trebue sa te adresezi altfel.Ca poseta sau pantofii de firma nu i mai impresioneaza.Ca trebue gasit si altceva in afara de poeziile cu nivelul de trai ,locuri de munca Km de autostrada , adica litania cotidiana care nu mai spune nimanui nimic.
     Ca o sa reuseasca sa i mobilizeze la vot sau nu om vedea.
     Daca insa ne vom prezenta la urne tot numai noi circotasii cu parul alb , maturii inraiti de greutati, plescarii si robii primariilor rezultatul va fi trist.

     • Posibil sa fie asa, nu am fost niciodata de parere ca trebuie sa ma pliez pe asteptarile altora.
      Sunt de parere ca eleganta se potriveste oricarei varste, nu inteleg de ce nu poate purta tocuri si poseta LV si trebuie sa se coboare la o medie careia nu-i apartine.
      Din multe puncte de vedere o apreciez pe EU, unii ar spune ca din prea multe, daca ar sti, desigur 🙂 .

     • @tucu2
      unde ai trait tu pana acum ? la Plescoi ?
      Blugul clasic este echipamentul batranului de a 15 a tinerete.
      Intreaba-i pe bosorogii de pe blog, daca Adrian Paunescu din anii 74 nu iti ajunge, cand si-au luat primii blugi, si ce grozav era cu ei generatia in blugi la ceaiuri etc etc. si cum dadeau o bursa intreaga pt un levi \

      Da-le nepotilor de 20 ani 1000 de lei si trimite-i la C&A de pilda sa isi cumpere pantaloni. Si vezi daca vin cu blugi albastri.

      2
      Eu am discutat din punct de vedere al brandingului. E rasuflata generatia in blugi, nu spune nimic. Va deveni nociva cand va fi nevoie rapid de un rebranding cum am zis mai sus. Nu poti manca simultan cu 2 linguri nu poti sta simultan cu 2 sloganuri. Ti-o spune cineva care se pricepe

    • De la C&A nici un nepot nu va putea cumpara blugi Gianfranco Ferre.

     • Mey , pe tine te maninca sa raspunzi cu Nope ! indiferent de prefectura si de subiect. 😦

     • Mey Last,
      Eu ce sa fac daca asistenta mea, in pauza de centrifugare a unor proteine si-a bagat ochisorii verzui in tableta mea si mi-a atras atentia ca s-a strecurat o greseala in comentariul tau.

  • Cred ca era vorba despre generatia „smart casual”, nu doar despre blugi, dar nu i-a venit pe limba sa-i spuna asa. Ia nu mai carcotiti atata, bosorogi negativisti ce sunteti, vreti sa se demoralizeze blogosfera ca nici partidul asta nu-i mult mai altfel ca altele. Tot pe partea dreapta vorbesc, ca n-are rost sa compar ce nu votez. Si ce sperante mai aveam, mai acu’ vreo doua luni 😆 😆 😆

   • Generatia “smart casual” ???? Cei care in anii 50 au trecut la casual bussines? Cine Udrea fosta dna Cocos ? well-dressed in a casual style ? la fel ca office ladies in Africa de Sud ?
    Nu e Udrea din ele . Abia s-a dezobisnuit de Vuitton de nevoie – nu de voie si tu ai trecut la smart casual ? Ea este.Opulent Dambovita Style 🙂 🙂
    Parca sunt cazuti in cap. PNL e partidul cu papion, PMP partidul cu blugi. Si la tigani in ardeal e o etnie care se numeste Gaborii cu Palarie 🙂 🙂

    • Domnule, de ce nu crezi ca-i statea pe limba sa zica asta? Numa’ asa, de rauvoitor ce esti, d-aia (zambilici care se tavalesc de ras)

     • markwilliams

      Laura C.Poti sa imi spui de ce apari in albastru??? Nu cred ca esti aceeasi cu cea de la Nasul!

 19. salut copacenii mai vechi si mai noi 🙂 mai mult pe cei vechi caci dupa cum observ printre mai noii veniti s-au infiltrat catva care seamana cu…,,loda,, cum poti explica frate ,,dreptaci anti,, de stinga ca la politeia ,,aparai,, aprig ,,tutele,, pentru a enerva puristii iar aici desfiintezi tot ce aparai acolo pentru a enerva basistii :mrgreen: eu cred ca tu ai ramas ce ai fost dintotdeauna…un stangaci fsn-ist….care baga batul prin gard pe forumuri de dreapta…sorry prieteni dar nu pot sa nu intervin cind vad ca discutiile serioase se duc pe apa simbetei exact ca pe vremea loazei care a fost prea mult tolerata de @viq in numele unei corectitudini civice pe care nu o merita nici un …raspindac…cand vrei sa ataci pe cineva este de bun simt sa o faci civilizat si cu probe nu cu barfe de cartier..

  • @emily- salut ,
   eu am arhive. (pot sa iti trimit )
   Poti intra si pe Blogul lui Partasconiu care ii tragea tare in Elena Udrea cu toti de acolo si eu o aparam. (In cloudul blogului EU era imensa ! Patrasconiu chiar era obsedat 🙂 )

   Abia apoi a urmat figura din blogul lui @Politeu.
   Astia toti o atacau nu politic ci pentru ca e femeie, si da , din tuta nu o scoteau.

   Acum eu ma refer la Udrea recent prin faptul ca este o achizitie si au pus-o intr-o pozitie nefericita pentru PMP , reducand la maxim sansele partidului sa creasca peste un anumit procent al basistilor-udristi. „Limit of Growth ”

   Daca esti atenta si socotesti, nu ii enervez pe basisti ci doar pe udristii militanti (o multime inclusa complet in multimea basistilor )

   Ca sunt un fsn-ist asta e inedita 🙂 Ai prioritatea acestei descoperiri 🙂

   Pana acum am aflat :
   ca sunt femeie (dupa sintagma: „cu mintea mea slaba de femeie”-EcaterinaOproiu Nu sunt turnul Eiffel)
   ca sunt alcoolic
   ca sunt impotent
   Omul cat traiese afla
   🙂

   • @ emily
    are dreptate; si nu glumesc deloc.
    Ai ajuns un @ zigzag ori @ Tzepelica – nu le place nimic, nici Basescu, nici Kovesi, iar de Monica Macovei nu au curajul sa zica ceva ca sint arşi.
    Nu iti amintesti cite bobirnace ai luat pentru ca o mai aparai pe Udrea? sau chiar daca nu o aparai explicit, te impotriveai postarilor rautacioase. Daca nu iti amintesti poate o face Theophyle 😛

    • @victor_l
     ce naiba tot de mine vorbesti ?
     Nu imi place Udrea sefa la PMP in rest totul e ok
     Nu imi place candidatura lui EBA la PMP in rest totul e ok
     Basescu ? Kovesi, MM sunt ok
     Vrei sa iti mai spun odata asta ?

     In legatura cu @zigzag sau cu @tzepelica , ce ai cu bietii oameni ? Vrei sa se cutremure de oroare si furie ca i-ai imaginat ca ar putea fi ca mine

     Pe Udrea am aparat-o explicit la Politeu si cu curajul meu obisnuit. dintotdeauna

  • Fata, poti sa ma ,,lesi” in pace si sa nu ma pomenesti ? Ma oripileaza nickul meu in gura ta iar ,,eleganta’ cu ,,loaza” te definiste la fel de consecvent precum ai folosit-o de-alungul timpului(te-a luat careva la misto spunandu-ti ca esti spirituala ).
   Incearca sa nu ma definesti (infiltrata au ba) ,cap ai ,minte ce-ti mai trebuie?

 20. Viq
  Exceptional si foarte binevenit comentariul tau pe articolul lui Ciucu..
  UN ARTICOL ANTIBASIST suta la suta!
  Sper sa il citeasca si el..
  Se face multa lumina in nebuloasa creata ieri ,CU INTENTIE…de unii si de altii…pur si simplu ai adus articolul de la osanale ,la locul unde merita…knock-aut..cred ca se mai numara si la aceasta ora..
  Eu m-am lamurit ce si cum..probabil multi altii pricep ce se intimpla..
  Si ce se doreste pentru viitorul Copacului..
  Frunze in vint
  .radacinile sunt VIQ uroase ,nici o vijelie nu-l clinteste de pe locul sau..eternalizat!

  Imi cer scuze ca nu pot comenta..
  Dar il voi mai citi de citeva ori..sa -mi oblojesc supararea de ieri,alaltaieri…
  Dupa ce voi examina bugetul Ministerului Turismului si executia bugetara din timpul mandatului Elena Udrea voi face completari ,pe cifre exacte si matematice cu privire la accesarea fondurilor europene,distribuirea pe judete,modul lor de folsire si marile proiecte care s-au realizat …(am facut treaba asta in momentul in care au inceput birfele de sant ,in special cele cu alocatiile la primarii )Nu stiu de ce nu face asta chiar Elena Udrea…probabil din modestie..
  Inca odata ,felicitari!

 21. resalu 🙂 apropo de blugi si…branding… imi amintesc cu drag ca prietenul si gazda noastra @viq a inaugurat copacul definindu-l ca pe un spatiu de discutie libera,relaxata a unor oameni imbracati lejer..in blugi in contrast cu scortosenia discutiilor ,,telectuale,, ale purtatorilor de …papion 😆

 22. Totuși ….Cine-i Ciucu ăsta ,copacistilor ???…vad ca-i tare „important” pentru unii vopsiti de p-acilea de la Copac 🙂

 23. Eu credeam ca nu exista basisti fanatici decat in mintile bolnave ale celor de la Antena3. Asta ptr ca a fi basist ptr mine insemna a fi suficient de inteligent pentru a judeca singur si nu a lua de bun absolut orice zice sau face un om, oricat de mult l-ai aprecia.
  Dar se vede treaba ca aici m-am inselat.

 24. Mie mi-ar placea sa vina EU la un miting, sa-si parcheze Mercedesul langa tribuna si sa inceapa discursul cam asa:
  „Vreau sa-i salut in primul rand pe posesorii de Mercedes, dar mai mult pe cei care isi doresc un Mercedes in urmatorii cinci ani.
  Sa incep prin a va spune cum am reusit eu sa-mi cumpar Mercedesul, si facand la fel ca mine cum veti reusi si voi sa aveti unul.”
  Si tot asa, o ora, doua.
  Sa vedem, poate face asta?
  Nu ma impresioneaza cei care pupa babele, promit pensii, imbratiseza transpiratii si vor sa para si ei jerpeliti, nu asta este imaginea mea de lider.
  Opinii, ceva? 😀

  • Mda …..mie mi-ar place să-ți placa la un miting de stînga PSD să vezi si să auzi cum si-au cumpărat ăia primele Jeep-uri si limuzine,cum si-au cumpărat ditamai domeniile si palatele si mai ales cum au ajuns mulți latifundiari …e inutil să-ți aduc aminte de ” plinsetele” lor pentru pensionarii sărăciti si pentru salariile tăiate la bugetari de „dictator”

   • Nu ma intereseaza parerile socialistilor, ma intereseaza cei „de dreapta”, cum au reusit ei sa fie persoane de succes urmand principiile dreptei, libera initiativa, economia de piata, ce plusvaloare au adaugat prin munca lor de isi permit ce isi permit… and stuff 😀 .
    Vreau sa aud povestea lor de succes, sa-mi spuna de ce este bine sa fiu si eu de dreapta.
    Sa stiu de ce este bine ca dreapta sa conduca o vreme treburile, de ce sa ii aleg.
    Raspunsurile prin comparatie, gen talk show, nu le apreciez.

  • Salutare tuturor
   Gino,
   Din declaratia de avere a EU, Mercedesul are anul de fabricatie 2005, conform linkului http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=313&cam=2&leg=2008&pag=5&idl=1. L-a achizitionat in 2010. Inainte de acest an a avut un Mercedes an de fabricatie 1998 (apare in declaratia de avere din 2008).
   Acum, nu cred ca pentru amicul meu, director al unui liceu celebru din Timisoara, posesor al unui Volkswagen Touareg, an de fabricatie 2012, ar fi interesant un discurs al EU pe acest subiect. Ah, si sa nu crezi ca este singurul dascal de preuniversitar cu astfel de dotari.

   • Servus 🙂
    Cred ca iti dai seama ca atat Mercedesul cat si insasi 😀 persoana Elenei Udrea sunt numai particularizari, nu ma intereseaza in mod special.
    Spuneam numai despre ce as vrea sa aud, cum mi se garanteaza proprietatea, cum mi se asigura pozitia de patron in firma, absolut decizionala in raport cu angajatul, cum vor reglementa pozitia statului in raport cu firma mea, de cate ori pot fi controlat intr-un an, cum evit abuzurile, cum va scadea imputita asta de suprareglementare in orice vrei sa faci, suprataxarea muncii, niste questii din astea.
    Vreau sa aud cum se descurca ei cu astea, sau nu-i cazul, majoritatea fiind universitari, o dreapta mai soft. Sau capitalisti de stat, parcangii si furnizori de consumabile si servicii de curatenie la regii.

    • Serios ????….pai,ia de cetește programul PMP…dacă nu te satisface ,citește -l pe-al PFC,Noua Republică,PNȚCD ,PNL,PDL,ILR,PSD,UDMR ,PC,UNPR,MAR,PĂR,Bradul ,Nașu ‘,ONG ….si vezi care te satisface si cu ăla votează…dar,nu fă pe „prostul” p-acilea că,zău n-are nici un farmec

     • Am spus ca vreau sa-i aud vorbind. Daca vrei sa ne jignim putem dar nu vad rostul, mai bine ma ignori.

    • gino, mai pe scurt si mai direct:
     A. nici macar Ponta nu avut curajul sa modifice legile muncii emise sub Boc. [nu ti se pare un mare plus?]
     B. proprietatea INCEPE sa fie rezolvata in justitie, mai ales de la emanciparea judecatorilor.
     C. informatizarea procedurilor este boicotata [in secret] de asociatii patronale, caci marii patroni privati prefera inca sa vorbeasca „de la om la om” si „de la om la plic” cu inspectorii ANAF. Evident nu e vorba de multinationale ale caror case de avocati au bagat deja spaima in ANAF.
     D. cu o povara de 1,2 pensionari per salariat, unica IN LUME, suprataxarea muncii NU se va rezolva nici pe termen mediu. Acel 5% la CAS produce o gaura SUPLIMENTARE de 100 mil. euro la deficitul LUNAR de 300 mil. euro la plata pensiilor. Trist, iti vine sa urli, dar sa nu spui ca ai o solutie ca te propun pt. Nobel pe [ceva]. In domeniul pensiilor orice referinta la vreun model din …. e un jalnic bla-bla
     E. sunt multi universitari in PMP pentru ca patroni ca tine NU VOR sa se bage in politica. Asa ca nu te plange ca nu te inteleg EI, cand TU faci tot ce trebuie ca ei sa nu inteleaga.

     Been there, done that in ce ma priveste.

 25. „PDL-Blaga întră în cursa înarmărilor anti-Băsescu”

  „Vasile Blaga conduce de ani buni în interiorul PDL opoziţia anti-Băsescu, iar recenta sa campanie electorală internă a fost bazată pe stimularea nemulţumirilor membrilor de partid…”

  „…sentimentul anti-Băsescu care s-a consolidat în partid …”

  „Aripile Udrea-Boc şi Macovei-Preda se consideră în continuare parteneri în promovarea principiile politice asumate de Traian Băsescu, pierderea alegerilor interne fiind un punct de cotitură important. Vor rămâne într-un partid care se înarmează împotriva lui Traian Băsescu? Vor pleca sau vor fi daţi afară?

  Asa aratau lucrurile acum un an…
  Fragmente dintr-un articol datat 9 aprilie 2013
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-pdl-blaga-intra-in-cursa-inarmarilor-anti-basescu-1031843.html

  Ceea ce se intampla acum este o continuare si exacerbare (cu turarea la maxim a „motoarelor” si cu tunurile mediatice partizane puse pe „adversar”) a luptei anti-Basescu, pe fondul luptei electorale din 2014.

 26. @viq 😆 nu draga nu a scapat nici un papion nejumulit….ultimele franjuri le vor pierde la dna si europarlamentare :mrgreen:
  @last…fsn-isti inseamna ilicii recrutati de kgb dintre studentii anilor 80 aparuti din neant in balconul de trista amintire care astazi se dau de ceasul mortii sa scape de tradatorul,dictatorul TB cu procurorii lui si cu UE si MM :mrgreen: ..care le-a mancat zilele si ameninta sa-i lase fara …malaiul furat de la compatriotii …bizoni

  • @emily
   eu am ratat ocazia 1
   In anii 80 eu fusesem deja arestat in Ungaria cu acte false incercand sa trec in vest pin Kaposvar fiind returnat de militia sora maghiara militiei romane dupa un mic stagiu la inchisoarea de acolo plus cea de la Budapesta.
   am ratat si ocazia 2
   Cand ilici era in balconul de trista amintire eu eram in SUA lucram si imi faceam si a doua facultate, si credeam ca nu voi mai calca prin Romania niciodata.

   Cauta pe altii draga 🙂

   • 1 – multe sunt pe lumea asta cam relative: un sir lung de dizidenti (asa ii stia lumea) pre-decembristi s-au fesenizat dupa ’89 si
    2 – cum lumea e suspicioasa, unii s-ar putea intreba ce s-a intamplat dupa ce te-au repatriat ungurii, de-ai reusit ca in timpul scenei cu emanatu’ din balcon (22 dec. ’89) sa fi fost deja plecat (fugit?) iar, nu doar in tara pretina si vecina, dar chiar muuult mai spre vest?

    Subiectul comentariului in sine, nu ma intereseaza, chiar deloc. Dar argumentele nu-s chiar asa „beton” precum pare ca le-ai gandit cand i-ai raspuns lui @emily.

    • @mih, tu esti suspicioasa draga
     l-ai gasit pe tds fesenistul
     Multi oameni de aici si aiurea imi cunosc povestea . Vrei sa iti trimit xeroxuri de la acte.
     E simplu Ungurii m-au repatriat la inceputul anilor 80
     Dupa aceea dupa putini ani am plecat tot cu cheltuiala in SUA , Balconul si mineriada m-au prins in SUA
     Am venit cateva zile cand am participat la marea manifestatie a partidelor istorice din ianuarie 1990

     Eu nu te stiu pe tine, tu ai aterizat recent , cativa ani la Copac, dar eu sunt si la Copac, si la Patrasconiu, si la Thor , si la Pavel Lucescu de mai multi ani decat esti tu vizibila. Ori toti oamenii aia stiu cat de fsnist sunt. Daca nu esti in stare sa cercetezi arhive, pot sa te ajut , Am un software care scoate din memoria internetului postari de multi ani. Cam din 2008
     Ei poti analiza toate postarile mele si sa vezi cat fesenism e acolo.
     Intreaba-i pe reddog, luminita, viq, thor, nora, theophyle, tibi, filadel, si mai sunt cativa zeci daca nu sute si sa iti spuna ei cat de fesenist sunt.

     Hai sa te intreb si eu :
     Tu de cand lupti pe domeniul internetului de dreapta ? Recent ? Dupa pensionare ? In vremea lui Ceausescu mancai salam cu soia ?
     Eu am incercat sa fug din tara si pana la urma am reusit. Tu ce ai facut ca atitudine politica ?

     Eu in libertate am mai facut cate ceva …. legat de organizatia lui Ratiu de la Londra, dar nu prea povestesc pt ca nu am o impresie prea grozava

     TDS = FSN = alcoolic= impotent= femeie
     Mai gasiti mai fratilor scuze pentru faptul ca nu puteti raspunde coerent la ceeace spun eu ?

     • Last,

      Vorba ta, nu intelegi!
      Nu l-am gasit pe Last fsn-istul. Am gasit doua argumentari care nu mi se par atat de „beton” pe cat s-au dorit. Atat…

     • Eu ti-am spus. E o diferenta de ani de zile intre cele 2 evenimente . Acum cred ca e beton. (rimeaza cu Anton omul lui Udrea aparat de tine)

      Acum in contrapartida raspunde tu despre tine ce te-am intrebat ca sa inteleg mai bine militantismul asta recent la o persoana totusi in etate. De ce atat de tarziu ? Ce ai facut inainte de Copac ?
      Daca tot vrei sa ne cunoastem mai bine unul pe altul

     • Last,

      Nu e nici partida, nici contra partida. Eu nu te-am intrebat nimic. Cu atat mai mult nu te-am obligat sa dai vreun raspuns.

     • @mih
      o gajgai
      Te-ai repezit in seara asta sa investighezi acolo unde emily s-a oprit. Iti putzea ceva,
      Eu am vorbit despre mine despre traseul meu si despre oameni care ma stiu si documente pe care le pot produce.
      Tu esti in stare sa povestesti ceva despre tine ? Cand ai venit la copac ? Ce atitudine de dreapta ai avut inainte. Ce ai facut de dreapta pe vremea cand mancai salam cu soia ?
      Daca nu esti in stare de asta , abtine-te de la interogatorii
      Imi aduc aminte cum l-ai interogat pe Bill

     • Last,

      Nu eu ma ocup cu interogatoriile. Repet, nu te-am intrebat nimic. Nu mi-a „putzit” nimic. Ce am spus a fost foarte explicit. M-am referit strict la argumentarea, nu la subiect.
      Fiecare povesteste despre sine ce si cat doreste.

     • Ba da Mih
      Tu ai venit dupa ora 22 cu suspiciunile Nu „unii s-ar putea intreba ” ci „@mih se intreaba ” 🙂
      2 – cum lumea e suspicioasa, unii s-ar putea intreba ce s-a intamplat dupa ce te-au repatriat ungurii, de-ai reusit ca in timpul scenei cu emanatu’ din balcon (22 dec. ’89) sa fi fost deja plecat (fugit?) iar, nu doar in tara pretina si vecina, dar chiar muuult mai spre vest?
      Daca tu nu esti in stare sa explici intrebari nebuloase din trecutul tau , de ce oare vii cu rafinamente – Unii ….. (dar nu eu @mih, doamne fereste ) s-ar putea intreba 🙂
      Care ar fi aia in afara de tine draga mea ? Pe tine penibilul asta nu te oboseste @ mih ?

    • Ei, chestia cu ora la care (am voie sa) comentez nu mi-a trecut prin minte.
     Recunosc, am obosit putin (e 23:26). Dar desi te-ai straduit mult (apreciez asta), argumentarea tot nu mi se pare infailibila…Doar infatuata.
     Domnule, conform traditiei, aveti ultimul cuvant…

 27. Ha ha ha

  Eu rămân la părerea mea, până la europarlamentare, Bleaga rămâne cu sediile şi câţiva fripturişti, printre care şi MM din păcate. Organizaţiile, membrii şi simpatizanţi, eu zic cam 75-80% vor îmbrăţişa PMP sau FMP (ceea ce e cam tot aia).

  Anticipez următorul scor – PMP 13-15%, PDL 6-8%.

  Păcat că MM nu a înţeles mişcarea lui Băsescu cu PMP. N-a vrut să dea cioara din mână pe vrabia de pe gard, sau viceversa. A fost convinsă, ca destui afoni politic, că PMP nu are nicio şansă. Noroc că e cap de listă şi 1, 2 locuri o să ia şi PDL.

  • P.S. – Ha ha ha … legat de: Knock-knock-knock.

  • @pim Tu nu intelegi ca pe MM nu a invitat-o nimeni la PMP ? Ca sa ai o alternativa ar trebui sa ti-o dea cineva.
   CristianPreda care o injura acum, a avut aceasta alternativa, a fost invitat.

   In legatura cu scorul eu anticipez un 20-22% pe toata dreapta. non PNL Distributia in interior nici nu prea conteaza. PNL va lua cit toti dreptacii nostri la un loc. Iar PSD dublu.

 28. Eu, marturisesc, sint in mare dilema.
  Pe Blaga nu il suport, si nu pentru ca asa vreau, ci pentru ca este un politician excroc, blatist cum i s-a zis, dornic doar de putere. Si il mai creditez, partidul, nu pe buldog, cu sperante chiar slabe, ca este de dreapta sau macar centru dreapta. Dar in partid exista si M. Macovei care, desi slaba politiciana, este exemplara pentru sistemul de Justitie (ii iert si prostia cu acuzele ca Basescu a vindut Justitia; accept ca se temea sa nu ii fie sugrumat „copilul” pe care il moşise, dar nu singura).
  Din partea mea ar avea un vot.
  Si cu FC as vota daca as avea dreptul la mai multe voturi; in primul rind pentru MRU. Desi lui am a-i reprosa ca a trintit, prin incapatinare, guvernul sau. Nici pe el nu il consider inca un politician copt. Mai este ceva drum de parcurs, iar in politica nu ajunge sa fii inteligent si cu coloana vertebrala dreapta. Dar la FC, daca nu va creste in sondaje, exista riscul sa-mi risipesc votul. Dilema.
  Ramine PMP. Are putregaiuri? unde nu exista? vreau numele si adresa partidului ca sa ma inscriu. Aaa, da, partidlele celui mai cinstit guvern.
  Dar in PMP exista si Funeriu (ca sa dau un singur nume) si pentru acest domn fara diploma de Bac am o stima deosebita.
  Si-apoi, da, este partidu` lu` piratu` 😛
  (si o ultima, vorba sa fie, marturisire: enorm m-as bucura ca EBA sa stea acasa.)

  • Victor,
   Mie mi se pare ca toata aceasta vanzoleala legata de variantele: EBA pe listele PMP, EBA candidat independent, rugamintile unor lideri ai PMP pentru ca sa candideze in interiorul PMP, face parte din categoria ”mult zgomot pentru nimic”. Un amanunt mi-a atras atentia: EBA nu si-a dat demisia din PDL.
   Asa ca pana cand listele nu sunt depuse la BEC vorbim vorbe.

 29. razboinic baietul, razboiul fratricid continua spre bucuria pesedistilor, penelistilor, uslistilor si usedistilor

  cristian preda:

  „O invit pe Monica Macovei la o confruntare directă pe marginea chestiunilor europene. Sunt disponibil începând de astăzi și până pe 23 mai, când se încheie campania electorală. Propun ca moderatori să fie cinci dintre simpatizanții săi din presă și ONG-uri, care au răspuns până acum în locul ei la diversele provocări pe care i le-am adresat colegei mele. Eu voi veni singur”, scrie Preda.

  „Sunt gata să discut pe marginea oricărui subiect relevant pentru activitatea PE din 2009-2014, ca și despre ceea ce ar putea fi politica europeană în următorul mandat. Aștept un semn”, a adăugat eurodeputatul.

  Provocarea lansată de acesta vine în contextul în care în ultimele zile s-a intensificat o bătălie mediatică în care sunt implicați pe de o parte reprezentanții PMP și, pe de altă parte, Monica Macovei și o serie de jurnaliști favorabili acesteia

 30. Tot discutand despre performantele Monicai Macovei si valoarea ei ca tehnocrat, mi-am amintit de Dacian Ciolos. Tehnocrat de exceptie si el, a ajuns datorita calitatilor si performantelor personale, comisar in CE.
  Nu stiu cum functioneaza institutiile astea in UE, dar ma gandesc ca MM ar fi putut ajunge, tot pe criterii valorice, comisar pe Justitie. Caz in care nu se mai lovea de inabilitatile ei politice, nu ar mai fi fost nevoita la compromisul cu Blaga… 🙄

  • @ Mih,
   dar si intre tarile componente UE sint orgolii; sa numesti comisar UE pe Justitie un om dintr-o tara foarte corupta e cam greu digerabil.
   Eu mi-as dori, si nu doar din simt patriotic, ci pentru ca acolo ar fi in domeniul ei.

   • Observatie corecta. Dar personalitatea lui MM, performantele ei sunt si ele cunoscute si apreciate. Si cele din tara si cele din PE…
    Poate nu ar fi imposibil pasul de la „raportor” la „comisar”…Dar ma rog, astea sunt pareri de necunoscator al mecanismelor prin care se fac alegeri in functii la niv. UE.
    Interese si orgolii, cu siguranta din astea gasim peste tot.

 31. „Provocarea lansată de acesta vine în contextul în care în ultimele zile s-a intensificat o bătălie mediatică în care sunt implicați pe de o parte reprezentanții PMP și, pe de altă parte, Monica Macovei și o serie de jurnaliști favorabili acesteia”

  Nu doar „favorabili”, ci si apropiati si foarte apropiati Monicai Macovei. Cam aceiasi care formau „corul” justitiarilor de acum un an si care il acuzau de „tradare josnica’ pe Basescu.
  Sunt doua tabere angajate intr-o lupta electorala. MM si-a asumat asta cand a ales sa ramana langa Blaga. Da, ar fi fost „cavalereste” ca Preda sa taca in amintirea vremurilor trecute… Dar nu suntem in povesti cu Ilene Cosanzene si Feti Frumosi. E realitate politica.

  • mih, intram intram intr-o cursa „eleganta”!. Ca sa mascheze [maskirovka pura] atacul la PMP si Basescu a fost inaltata flamura MM. S-a mai intamplat si in Balcani si la Bizant, dar s-a intamplat mereu in zona bolsevica: martor dr.Petru Groza [unde a disparut Frontul Plugarilor?], martor Ghe Tattarascu [unde sunt adevaratii liberali din 1945?], martor Stefan Vojtech [unde sunt socialistii din 1947?]

   • Servus, Cinic

    Exact! Ce a fost in aprilie trecut va deveni „parfum” pe langa ce vor face aceiasi(+) anul asta. Agenti si idioti utili. Tema unica abordata non-stop. Nu mai exista puterea actuala, nu mai exista guvern vvp, nu mai exista Felix, nu mai exista mafia rosie si GIO si nici Putin la Rasarit. Un dram de luciditate si bun simt ar ajunge ca sa iti dea de banuit, sa-ti pui niste intrebari, sa iei seama…

    • Mih
     Cu noi nu le va fi viata usoara..
     Am trecut prin nu stiu cite electorale ,intr-un ocean de postaci platiti,care de care mai mincator de rahat cu linguroiul.. le stiu metodele,modalitatile de strecurat sopirle,minuirea minciunilor ca si adevar,folosirea limbajului licentios(aici nu este cazul) sau vulgar,calomnii si jigniri,dispret si hartuire ,aruncare in derizoriu,porecle si atribuiri de vicii de altfel inexistente..
     Cel putin Copacul este cu prieteni si nu unul garnisit cu postaci..adversi.

     Faptul ca dupa articolul lui Ciucu apare un altul cu aceeasi tema,si este citat si preluat aici la copac de catre Last et company ca sa se apese pe pedala. pe subiectul favorit cu Elena Basescu -PMP -Elena Udrea -Traian Basescu..sa mearga risnita…sa macine,sa roada la credibilitate.. ,da nastere la semne de intrebare.

     Cel mai imperios se ridica atunci cind ne dam seama DE CE se procedeaza astfel..fiind siguri ca nici unul dintre cei care protesteaza impotriva lui Eba si a Elenei Udrea,impotriva PMP nu au nici o trecere sau mijloc sa isi impuna punctul lor de vedere.
     Si atunci??
     A spus o data,de doua ori,a treia oara….de ce incapitineaza cineva sa mentina tira pe aceeasi melodie ??????????????
     Pentru simplul motiv ca PMP si Traian Basescu trebuie trasi cit mai jos..asta este de fapt obiectivul unei repetitii fara de sfirsit pe un leit motiv a lui Last, si nu o face chiar pentru ca asa vrea el!Este suficient de inteligent sa nu isi dea seama de inutilitatea repetarii ,dar si ca risca sa cada in ridicol!
     Iar prestatia este doar pentru cititori…sa poata fi influentati cit mai multi SA NU VOTEZE PMP! si ,mai mult,sa se preia asazisele acuzatii de catre naivi sau pur si simplu spalatii pe creier ai antenelor!

     .Nu intimplator al doilea autor dl.Lalu mestereste acasa la Vasile Ernu si V.Stoiciu stingistii intretinuti de aceeasi fundatie Frederic Ebert

     Iti dau un exemplu:
     Mi s-a imputat ca acest site este unul de Dreapta si nu unul al PMP …
     Cum se face ca cel care mi-a aruncat asta peste mana EXACT asta face:Vorbeste doar de PMP dar in sens invers..cel negativ…

     • Da, de „stangei” in presa este plin, plin, plin.
      In plus, „agentii” lucreaza cu materialul clientului, care risca sa devina „idiotul util” fara voia lui…

 32. Mi se pare ipocrita formularea „pe MM nu a invitat-o nimeni in PMP”.
  Eu sint convins, dar precizez: eu, ca daca MM ar fi facut o retractare la adresa acuzatiilor aduse lui Basescu ca vinzator al Justitiei ar fi fost invitata.
  Cum sa inviti in „partidu` lu` dictatoru`” un om care il acuza de lucruri foarte grave?
  Si, per total, e o pierdere pentru PMP.

  • Nu stiu de ce ti se pare ipocrita. Este reala si apartine lui Cristian Preda.
   anton a fost invitat. Dar el avea sacosa, nu? si nu a trebuit sa retracteze nimic.

 33. Visul politic al lui Vasile Blaga

  Vasile Blaga ne spune că unificarea dreptei se va face după alegerile prezidențiale prin unificarea PDL cu PNL. Nu se face acum pentru că în prezent „Antonescu e ca o floare”. Dar dacă în turul doi al alegerile prezidențiale vor fi Victor Ponta și Crin Antonescu? În logica lui Vasile Blaga, PDL ar trebui să-l voteze pe Victor Ponta. Pentru că dacă acum „Antonescu este „ca o floare”, cum ar deveni el dacă ar câștiga postul de Președinte al României? Pe de altă parte, să acceptăm premisa că PDL l-ar sprijini și Crin Antonescu ar dobândi cea mai înaltă funcție în stat

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/visul-politic-al-lui-vasile-blaga-1087967.html

 34. Una peste alta ,cred că „războiul ” dinte TB si MM este doar aparent …un joc de glezne pentru publicitate electorală ….Bleaga va fi debarcat de la șefia PDL ,dupa europarlamentare de basistii rămași in PDL si reformistii lui MM….subiectul disputei ,Daniel Morar ,este pentru aducerea in prim plan al „inculpatului” in atenția romanilor 🙂 …..cu siguranță DM are un rol in toată aceasta vînzoleală ….deocamdată Piratul face miscari care la prima vedere n-au nici un sens ,fiindca noi nu cunoaștem nici un plan de-al lui TB ,care tot timpul a fost surprinzător si imprevizibil ….visul meu 🙂

 35. Intre timp cred ca incepe faza a 2 a de ”unificare a dreptei”
  Deputatul Aurel Niculae trece de la PNL la PMP. http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/deputatul-aurel-niculae-trece-de-la-pnl-la-pmp-329906.html

 36. @skorpy
  Mai e maine sau duminica miting la PV. la girafa ? la LumiW ? ca saptamana trecuta am fost doar la Udrea si am pierdut sirul.

  • Tataie…ziceai că-l cunosti pe tat’so lu’Ciuca(letele) de pe Contributors ???….cum de nu-l cunosti pe fii’so???…sau poate il cunosti ,la cit de important l-ai vazut

   Daca nu te-a satisfăcut argumentul ca este finanțat de Soros ,poate de satisface alt argument ….cel finanțat de Fundația Friedrich Ebert

   Astfel, alaturi de trainerii ce au sustinut seminariile propriu-zise, Viorel Bota, Ancuta Prodan si Cristian Chiscop, li s-au alaturat si Mirel Palada, director executiv Compania de Cercetare Sociologica si Branding (CCSB) …..nu te ai bine si cu Palada-Turambar,internaut ca si tine ???…..atunci se explica de ce “aperi” tu dreapta cu atâta ardoare

   http://www.codrosu.ro/fundatia-politica-friedrich-ebert-romania/

   • @night
    Imi spui tataie si vrei sa conversez cu tine ? Serios esti tu ?

    Uite @viq a cetit articolul lui Ciucu si a incercat sa il analizeze. Bine rau a facut-o . Vom vedea in cateva luni care va fi evolutia si cat de bine va fi dreptei.
    Tu nu esti in stare de analiza, tu cauti sa vezi cine e ciucu si cu cine a fost coleg de banca. Ce naiba … serios esti tu ?

    Cand nu ti-am mai raspuns aici cateva zile ai revenit la sentimente mai bune.
    Bunaziua ti-am dat , belea mi-am capatat .

    Il cunosc pe Dl Ciucu, este vecin cu nepotul meu. O cunosc pe dna Ciucu care are o firma de expert contabil cu care am colaborat si colaborez. Nu il cunosc pe Ciprian Ciucu, dar articolele lui din Contributors vreo 38 sunt foarte bune in general. Sigur nu le-ai citit

    Vreau sa spun ca am un prieten nascut si crescut la Munchen in cartierul in care s a nascut Heinrich Himmler. Asta nu e motiv sa spun ca este nazist.

    • Măi,da mă lesi …..in Romanika noastră toate au legătură ….deci esti legat de Ciucu(lete) prin firma lu’ măsa….

     Păi dici nu zici așa tătăiță ….fiindcă e mai bine să fii legat de măsa lu’ Ciucu(lete) ,decît de purtătorul de cuvânt al lu’ Dottore ,Mirel Palada …. 🙂

    • Exact …nu le-am citit ,ca nu mă intereseaza sorosistii….care sunt ai PSD …Deci ,n-avea ce să mă intereseze pînă n-ai facut tu tărăboi pe tema asta …si atunci m-am interesat cine-i omu’….capito??

   • http://www.crpe.ro/proiecte-desfasurate-in-2011/

    Spun ei cu gurița lor cine-i finantează … 🙂

   • Uite , a mai aparut
    Elena Băsescu, fata lu` tata şi Monica Macovei http://www.contributors.ro/editorial/elena-basescu-fata-lu-tata-si-monica-macovei/ de Dragos Ghitulete de la Radio France International.
    In stilul tau binecunoscut, nu vei citi articolul si nici nu iti vei spune parerea despre articol, dar daca va fi necesar, vei cauta sa vezi daca Ghitulete nu e cumva un francmason, sau un pontist si ca RFI este un post de radio de tot rasul. Vezi si ce evrei maghiari il finanteaza pe Ghitulete
    🙂

 37. De ce m-am temut nu scapam.

  Ne-am legat la cap fara sa ne doara
  Uite-l acum pe Rasvan Lalu sociolog, cercet. st.(München), dr.(Kassel) doc.(Jena) cu niste texte foarte bune in Contributors – cautati-le si care nu poate fi nici el facut vinovat ca e usl-as

  Este deplorabil ce se întâmplă.

  Să fi fost d-na Băsescu o persoană de substanţă, şi tot ar fi trebuit a se ţine departe de politică pe timpul mandatului tatălui ei. Faptul că o nulitate ca d-na Băsescu este promovată europarlamentar, doar pentru că este fiica preşedintelui republicii, este scandalos şi incompatibil cu cultura politica din UE, aminitind mai curând Ucraina, Rusia, spaţiul sovietic.

  Mare păcat că preşedintele Băsescu, om politic cu merite majore în efortul de civilizare a ţării, compromite, din slăbiciuni omeneşti, o operă politică semnificativă, decredibilizându-se şi pentru viitor. Mare păcat …

  Eu @tds inca sper ca EBA sa nu candideze pentru binele pmp si al dreptei.

 38. Last
  Ai adus aici si transferi mereu tot ce se poate gasi injositor pentru Fiica presedintelui ,indirect pentru Presedinte…
  Esti releu??Nu stiu cine este autorul si nici nu ma intereseaza…spun doar ca promoveaza minciuna si degradarea ,iar tu o porti mai departe…strecurindu-o ,printre ramuri..

  Elena Basescu nu este o nulitate(cuvint avansat si de dl.Ciucu.. pentru Elena Udrea la fel de defaimator)…dovada sta obtinerea primului loc la discursuri(deci reprezentare pentru Romania) ,precum si la amendamente (187)..
  De ce se exclude aceasta onoranta clasificare data de o instanta europeana????
  Pentru ca autorul este ,din start,un tip ce utilizeaza o metoda de manipulare
  prin OMITEREA INFORMATIEI..este imposibil sa nu cunoasca acest top si acest loc al Ebei.
  Ce inseamna acest prim loc???MUNCA si SERIOZITATE
  calcate in picioare de indivizi care nu se dau la nimic in laturi pentru distrugerea mediatica a PMP si a presedintelui..

  Nici sotia lui ponta,nici sotia lui Antonescu nu detin aceeasi performanta..
  Nici un alt parlamentar.DOAR EBA.

  Pe de alta parte ,ea nu este „promovata”. Nu este numita…Sa nu mi se faca teoria punerii la dispozitie a voturilor din un partid…Asta sa i-o spuneti lui Dragnea…
  Si sunt abuzivi,mincinosi si ticalosi cei care o fac pe Eba nulitate…ca si cei care sustin asta…

  Ce inseamna in opinia autorului „cultura politica europeana” cu care este incompatibila EBA???Cu trimitere directa la Presedinte a carei fiica este???
  Cumva infractorul Becali??Sau extremistul si chiulangiul Vadim?Sau senior Severin care face de ras Romania luind mita???

  este rusinos ce se intimpla!
  Rusine pentru ca admitem manipularea,minciuna si dezinformarea…in favoarea celor de la Putere!

  • mark & night,

   În ” boxul” cu voi doi, prevăd cum amicul nost’ atoateștiutor va ajunge să-și spună, parafrazând pe latinul de Boetius «Si tacuissem…» 😆

  • salut mark. Eu i-am pus coanei zoe o intrebare directa si -evident- am ramas fara raspuns:
   la vot: Eba vs. Daciana, Eba vs Valean, Eba vs. Shorica Nicolai
   CINE?
   coana zoe nu m-a cadorisit cu un raspuns. Poate capeti tu de la ALTII.

   • Salut,

    Coana Zoe a plecat din tara cu bursa Soros – dupa declaratiile proprii. Ura care traspira din orice comentariu al dinsei impotriva EU/EBA intareste imaginea. Explica si solidaritatea cu altii de aceiasi „suflu”.

    • Exact ….acum se înțelege mai bine de ce contristii dreptaci stangaci o toacă pe Udrea si EBA ….

    • nu este vorba de ura,
     ci de realism, de capacitatea de a-si da seama, cit de nocive sint anumite situatii, personaje pentru anumite partide…

     • Aveti prejudecati si idei preconcepute …plus ca nu ați nimerit-o deloc cu PMP …de fapt n-ați nimerit nimic ,doar ați combatut si contrat la fel ca antenele lui felix

     • da, skopri, dar NICI tu nu ai raspuns la intrebare: Eba, Daciana, Valean, Shorica Nicolai?

     • @cinic,
      pentru mine chiar nu exista valeanca, daciana, renata weber, corina cretu, tusa etc, no me interesa, in schimb EBA ma intereseaza pentru binele PMP, pe care, din pacate, nu-l poate face.
      Daca EBA ar fi avut realizarile MM atit in Romania, cit si in UE, n-as mai fi comentat absolut nimic despre EBA.

      poate cineva sa inteleaga ce spun?
      🙂

 39. tds,
  habar nu am
  miting – girafa – lwilliams

 40. din pacate Elena Basescu este o mare nulitate.
  Sora ei este net peste EBA.

 41. @mark
  Nu stii cine este Rasvan Lalu ?
  Poti citi aici multe articole in care vezi pozitia sa de dreapta si expertiza sa precum acuitatea sa
  http://www.contributors.ro/author/razvan-lalu

  Unul din articolele sale excelente este de gasit acolo
  ce-ar-insemna-un-partid-al-clasei-de-mijloc-si-ce-i-de-facut
  E un analist extrem de pertinent
  ,,,

  Dusmanii nu suntem noi cei care ne rugam de EBA sa nu se inscrie in competitie
  Dusmanii tac acum: Vezi Ponta, Antonescu,Blaga chiar Neamtu, care tac chitic dar abia asteapta ca EBA sa se inscrie in competitie si vor va incepe circul


  Credeti ca ar rezista la interviuri la televiziuni cu 2-3 dulai care o vor tine in tir incrucisat. Nu antena3 ci B1,TVR,RFI,RTV Sau in competitie cu MM fara texte scrise de Cristian Preda ?

 42. Eu zic sa lasam articolele lui Ciucu, Lalu et. al., si sa ne intoarcem la interviurile Madamei Pippidi din anno domini 2009. Va redau 2 fragmente priceless ale educatorului: ”
  „Daca ma intrebati pe mine, care sunt educator, e o victima. Una de predilectie, cum se spune in romanele Agathei Christie (…).De regula, ea nu intelege pana cand nu e prea tarziu ce i se intampla. Daca mai pun la asta si anturajul general in care a crescut si creste dra Basescu (pe care eu nu am vazut-o niciodata la TV, deci m-a surprins faptul ca lumea are pareri asa ferme despre ea), chiar ca ii gasesc scuze. Daca esti prietena cu o fata cu mult mai in varsta decat tine, la fel de nestiutoare in ‘cine sunt Jean Monnet sau Konrad Adenauer’, ce sa mai vorbim de Chateaubriand sau Tocqueville? Si daca ea e parlamentar european… tu de ce nu?”, a spus Alina Mungiu Pippidi intr-un interviu acordat Academiei Catavencu.
  sau
  ””Eu nu prea dau telefoane la presedinti, asta e un obicei al oamenilor care au de solicitat ceva. Si cred ca nici cand nu au, sunt perceputi ca ar avea. Presedintele ma suna el cand are nevoie de mine. Dar, ca sa n-o lungim, i-am trimis un mesaj pe 2 martie, simplu si clar. Si am transmis si tuturor celor care se vedeau cu el zilele acelea sa ii atraga atentia asupra lui.
  (…)Mesajul meu spunea doar ca e probabil un zvon si ca se subestimeaza impresia dezastruoasa interna si externa a unei asemenea candidaturi, pentru ca in Europa de Vest nu se face asa ceva”, a mai explicat Alina Mungiu Pippidi.
  Parafrazandu-l pe Ioan Rus, pe subiectul EBA, de la Alina Miungiu incoace toate lumea plagiaza.

 43. Personal, daca EBA totusi e pusa pe lista PMP eu personal nu mai am nimic de zis.
  Raul va fi gata facut.
  Dar vor sari atunci toti dusmanii dreptei si ai Presedintelui.
  Si ar fi pacat, Dreapta e slabita, si nici Presedintele nu e intr-o pozitie la fel de buna ca anii trecuti.
  Voi astia mai tineri care puteti apuca si 2050 si o dreapta mai buna mai aveti timp de asteptat. Eu nu.

  • Si ce propui ,tataie???….esti membru PMP ???…..nu ….atunci ???

   Membrii PMP o cheamă să candideze …du-te si fă un protest in fața PMP …da nu ne mai stresa pe noi cu obsesiile tale cu Udrea si EBA …

 44. bune si comentariile la articolul lui Ghiculete.

 45. Si asa o sa fie tot anul asta…In cel mai „bun” caz… 👿

  • Important este care va fi scorul in mai si care in noiembrie
   Si va mai fi unul in 2016
   Sa vedem pe cine vom mai da vina.

   • Tomac, Preda o roaga pe EBA sa candideze pe liste. Conform deciziei, PMP daca EBA se inscrie in PMP va intra pe locul doi.
    Udrea: O candidatură independentă a Elenei Băsescu la euroalegeri nu ar fi benefică pentru PMP, noi am pierde voturi.
    Doresc din toata inima ca EBA sa intre pe lista PMP.

    Avem acum un nou penelist (care l-a citicat sever pe Boc si pe Basescu). Dar , este bine, nu conteaza principiile.

    De vina o sa fim amandoi.

    • Eugeni,
     Spui ”avem un nou penelist care l-a criticat sever…….”
     Pai, cine nu l-a criticat sever pe Boc fie ca a fost penelist/ pedelist/ psdist
     Daca te referi la deputatul care a trecut la PMP, omul se afla la prima legislatura in parlament.

     • Ion,

      1. A fost alaturi de suspendarea lui TB.
      2. A aprobat lovitura de stat.
      3. Traian Basescu nu l-a criticat pe Boc.
      4. Nu a mimat un mea culpa macar.

      I-ai vazut cv-ul?
      Pentru mine este suficient.

     • Eugeni,
      Ieri un celebru deontolog cu CV remarcabil, ne sugereaza printr=o stire ca daca o persoana a aparut ziarul Libertatea la pagina 5 nu poate fi membru al PMP .
      Azi imi sugerezi ca daca o persoana a votat in vara lui 2012 si a sustinut suspendarea Piratului, ba mai are si un CV subtire, nu e etic sa se inscrie in PMP ca membru de partid.
      In tara in care in fiecare zi, se face curatenie prin institutiile statului cu DNA, DIICOT si instante judecatoresti, tu vrei sa construiesti un partid cu MEMBRII avand doar gena lui Kant in privinta moralei? Pai vezi ca da faliment Biserica Catolica si/sau Ortodoxa, care ne spune ca Edenul nu e pe Pamant.

     • stii foarte bine ca nu zic asta. Este incorect cum pui problema. Aproape nepermis pentru tine lipsa de calitate a argumentatiei.
      1. Nu am afirmat ca doresc un partid pur.
      2. Nu o sa ma simt vinovat ca doresc ca un partid sa faca ce spune ca vrea sa faca. Adica nu minte. Din acestea avem destule. In mod normal voi ar trebui sa va simtiti un pic deranjati de prunele murdare.

      Cat despre CV nu este vorba ca este subtire, ci ce se poate deduce din el, evolutia personajului.
      O sa te las sa continui discutiile cu habotnicii politici, sunt destui pe aici.

 46. Eu mai sper ca de data asta tatal_Traian_Basescu va fi capabil sa puna piciorul in prag si sa-i recomande fiicei Elena sa nu candideze pentru Bruxelles.
  Stiu ca si data trecuta – 2009 – a fost intrebat pe chestiunea EBA si TB a raspuns, ca i-a spus fiicei, dar nu a reusit s-o convinga sa nu participe.
  Daca in 2009 problema EBA nu a fost asa grava, desi cunosc tineri care din cauza ebei n-au votat nici atunci, de data asta fragilul partid PMP ar putea sa piarda mult mai mult….

  p.s. apropo, ce meserie are EBA?
  stiti careva?

  • Ioana Hancu scrie in comment la Dragos Ghitulete pe contributors despre liderul nostru UE Cristian Preda. Daca va considera cineva de aici ca merita un raspuns vitriolic, va rog intrati acolo si raspundeti. Contributors e o platforma influenta si citita :
   Prin urmare, s-o lasam pe Elena Basescu ( sau, in fine, sa n-o lasam ca uite, asa se mentine mediocritatea-n top, pe bani grei, ai tuturor contribuabililor europeni, nu doar romani), si sa ne punem serios intrebarea cu privire la ceilalti asa-zisi politicieni de dreapta, pe care, cel putin pana recent, probabil din cauza profilului discret (lipsa activitate) ii puteam suspecta de gandire strategica si politica decenta (nu, nu neaparat inteligenta),. Adica cei pe care i-am fi putut considera la un moment dat, poate, o alternativa la actuala degringolada a clasei politice: E vorba de C.Preda .Nu e bine. Nu e bine deloc

   Mitzu: Cineva mai atent a postat un articol HN de pe 2 aprilie 2012, cind Preda a fost dat afara din PDL. Cine credeti ca se situa de partea ipochimenului, protestind deschis impotriva excluderii? Exact! D-na Macovei. Il apara, desi omul sta doar la televizor

   Avem argumente ? Sa raspundem acolo sau macar aici. Imi place ca Victor_l merge acolo si scrie (discutabil dupa opinia mea) dar scrie ce crede. Asa ca incercati sa comentati acolo sau aici .

   • scuze pt bold , si scuze pt locul unde a aparut, trebuia sa fie jos

    • tu nu postezi „discutabil”, ci doar genial.
     Si da, eu postez doar ce cred, nu sint nici sentimental si nu postez emotinal; recunosc meritele dnei Macovei, dar asta n-o scuteste de a nu observa ce cred ca greseste. A fost pion principal in corul bocitoarelor care plingeau ca piratul vinde Justitia. Si prostul n-a vindut nici Justitia si nici Flota 😛
     Acum dna Macovei trage ponoasele politice.

     • Si eu postez discutabil din punctul tau de vedere. cum si tu postezi discutabil din punctul meu de vedere. Nu e nici o tragedie
      ,,,
      Nu Victor L ! Nu Monica Macovei trage ponoasele politice daca nu mai ajunge la Bruxelles ci noi dreapta !
      MMacovei se descurca si cu un post de functionar la Bruxelles sau in Muntenegru, Dar pt noi atacul EBA la MM e cam nasol. \
      EBA poate fi privita extern ca Iovanca Broz Tito, sau ca Nicusor beizadeaua.
      Este exagerat , desigur , dar strainii nu pot fi impiedicati sa gandeasca asa.

  • Skorpi: EBA a absolvit facultatea de afaceri economice si financiare – interne si internationale, Universitatea Romano-Americana, Bucuresti si are o diploma de master in stiinte politice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative 1999- 2004.

 47. nait,
  te credeam mult mai inteligent, dar din ultima ta replica
  Si ce propui ,tataie???….esti membru PMP ???…..nu ….atunci ???
  Membrii PMP o cheamă să candideze …du-te si fă un protest in fața PMP …da nu ne mai stresa pe noi cu obsesiile tale cu Udrea si EBA …

  pe linga faptul ca este foarte obraznica si jignitoare, tu nu intelegi un lucru si anume: greselile invocate de @last, @eugeni, @estu, etc pe care le face PMP vor duce la esecul acestuia in alegeri.

  NU criticile facute de noi aici reduc sansele de reusita/succes ale PMP-ului, ci prostiile facute de-alde EU, Cristian Preda, EBA (cu textul iubirea rinceda …, atacurile la adresa MM), dar si tacerile lui Funeriu, Tomac, Baconschi…care in loc sa fie energici, tac ca niste pestisori. Chiar nu-i inteleg…

  asa ca nu te mai stressa, ca NU din cauza lui @last vom pierde cu totii,
  iar bolsevicii lui ponta vor guverna muuuult si bine..

  • @ skorpion,
   eu cred ca e doar o parere ce spui.
   Dece nu esti tu ca Preda ( nu zic „dece nu esti tu ca EU”) si dece vrei sa fie el ca tine? El a intrat in politica riscind sa-i fie taxata orice actiune (sper ca a fost constient de asta) si vrea sa-si atraga voturi dupa ceea ce zice el. Daca m-ar asculta pe mine ori pe tine, nu ar mai fi C. Preda, ci victor L ori skorpion.
   E putin cam complicata situatiunea.
   Inteleg sa spui ca nu iti place si nu il votezi, dar e complicat sa se schimbe functie de fiecare alegator.

  • Pai,nu inteleg unde-i nacazul vostru..
   Ati stabilit deja cite de slab este PMP,,cit de multi mediocri cuprinde,,ca sunt nepriceputi,,ca Elena Udrea si eba ii trage in jos…
   daca voi,cei care declarati ca stiti de campania de denigrare si defaimare organizata de latrinele cunoscute ,pina si voi va raliati cu ei …

   Nu stiu cit sunteti de pusi la curent cu ce se pune la cale…
   Sau daca stiti este si mai rau…
   Socialistii LUPTA pentru a cistiga suprematia in parlamentul european…de aceea orice structura politica,orice concurent de pe dreapta trebuie eliminat INAINTE de alegeri..si aici intra PMP si oameni ca Elena Udrea sau Eba…
   Fariseismul unora manifestat sub acoperirea grijei fata de onorabilitatea PMP este evident..

   Reteaua invizibila a lucratorilor pentru instalarea unui nou sistem mondial este implementata in toate institutiile statului..Cite unul cum ar fi dl.Ciucu sau Alina Mungiu Pippidi(care a produs aceeiasi mizerie in primul mandat al fiicei presedintelui si care prin ‘colegii’ plantati continua campania}dl.Daianu sau Isarescu sunt mai vizibili…

   http://www.crpe.ro

   de aceea rinjetul lui ponta este unul victorios..de aceea ponta nu presteaza pentru o guvernare normala..Asteapta europarlamentarele…
   Proiecte finantate din bani europeni acopera proiecte si strategii clocite in Clubul de la Roma din care fac parte si fostii presedinti Iliescu si Constantinescu..
   Strategiile elaborate sunt gata de a fi aplicate ,odata cu intoarcerea la 180 de grade a politicilor europene..sub directivele socialistilor.
   Generatii scolite,educate,licentiate sub finantarea Institutului german Frederic Ebert si a Fundatiei Soros sunt deja in actiune…simultan in toate statele lumii ,cu preponderenta in fostul bloc comunist din Europa de Est..
   gata sa schimbe sistemele existente cu un nou socialism..unul cu fata umana…foarte drag lui Iliescu..lui Gorbaciov,lui Soros…grupului de la Bilderberg..
   Unde sunt tinerii nostri socialisti??Peste tot..in sprijinul PSD ..al lui ponta…
   In guvern,in Parlament,in politici externe,in legislatie…pretutindeni..

   Desteptati-va,daca mai este ceva de desteptat…Si nu mai aruncati cu pietre in Elena Basescu care sigur nu va intra in gruparea socialistilor…
   Cui ii este frica de Elena Basescu???Ca independenta sigur va mai lua un mandat… de europarlamentar de dreapta!.

   • Nimanui nu ii e frica de Elena Basescu. As vrea sa o vad la TV in competitie cu MMacovei sau cu Valeanca sau cu cine vrei tu .

    Independenta va lua inca un mandat ? Cine o mai voteaza ? Isi mai permit primarii adusi la PMP sa dea cate 10 voturi pt fiecare circumscriptie pt EBA ? Nu cred. Acum 5 ani puteau, Acum pot baga PMP sub 5%
    Pun pariu pe 1000 de euro contra 1 leu ca EBA nu va candida independent iar daca totusi va candida independent – desi nu cred- nu va castiga ca in 2009 .

 48. Deci peneistul nostru a declarat:

  „….nu dau deloc bine astfel de încercări cinice de a vă afla în opoziţie la tot ceea ce este sub marca USL, mai ales după o serie de guverne dezastruoase şi de tristă amintire ca cele ale domnilor Boc şi Ungureanu, pe care le-aţi girat sau le-aţi acceptat la ordinul Cotroceniului. „.
  Acum a gasit in PMP locul unde se poate realiza. Dar Monica Macovei nu poate fi chemata in PMP.
  Bravos pmpisti, felicitari pentru principialitate si rectitudine. La ce va trebuie o impostoare ca Monica Macovei.(vezi Cristian Preda)? bine ca aveti pe anton-sacosa, si aurica – sportivu’ la dinamo (in anii 70, din anul 1990 director la o reprezentanta de masini)
  „Nu am plecat către putere, ci către partidul care se opune cu cea mai mare fermitate actualei guvernări”. adica psd cu care a fost la guvernare.
  Omul isi schima principiile ca ciorapii.
  Dar „tout va tres bien madame la Marquise” 🙂

 49. Ciripit de pasarele in Copac, dar unii isi vad de interese:
  „Valdimir Putin a semnat vineri legea privind preluarea de către Rusia a Crimeei de la Ucraina, în pofida unor sancţiuni adoptate de către UE şi Statele Unite, şi a ordonat focuri de articificii la Moscova şi în peninsulă, vineri noaptea, pentru sărbătorirea evenimentului, relatează BBC News ”
  http://www.bbc.com/news/world-europe-26686949

 50. mark,

  ai dreptate: orice concurent de pe dreapta trebuie eliminat INAINTE de alegeri.. dar ai uitat sa adaugi niste adjective:

  orice concurent de pe dreapta mediocru sau nulitate

  Jos mediocritatea!
  Jos nulitatile!

  nu ne este frica de Elena Basescu, ci ne temem de:
  mediocritate,
  de esecul PMP

 51. @cinic,
  daca spuneam ca ambele fete sint nulitati, ti-as fi inteles interpelarea….

 52. Mircea Marian

  Ponta, in vizita la o manastire din Georgia, pune urmatoarea intrebare „geniala” (min 2.47): „Si au fost declarati sfinți de catre Biserica?”. Nu, de catre părințelu Ilie Sârbu. Retardatule.

  :mrgreen:

 53. Pe 15 martie am avut demonstratii antiromanesti, dupa spusele pmpistilor,
  una din demonstratii a fost un meci de hochei intre doua echipe 99% formate din unguri. Banii obtinuti s-au dus pentru salvarea unui baiat 100% roman.

  Jos ungurii, sus cantecele naionaliste.

 54. madam Grapini

  Slava Domnului!

  „A fost o mare surpriză să văd stațiunea balneară Tășnad, din județul Satu Mare. (…)Oamenii erau deja acolo la tratament, este indicat tratamentul pentru reumatism și, Slavă Domnului, jumătate dintre români suferă de această boală. ”
  Maria Grapini

  :mrgreen:

 55. Skorpion

  Ți-aș recomanda si tie să nu te mai streseze „greselile” PMP ….nici unul dintre voi nu este sociolog,analist politic sau institut de sondare a opiniei publice …nici unul dintre voi nu detine toate datele …vă spuneti părerile de gică contra pe unde apucati…..contrar spuselor voastre PMP-lui i-au crescut procentele ,cu toate „greșelile ” invocate de voi

  Deci,cine a greșit ???….voi sau PMP ???

  Din punctul meu de vedere , voi ați greșit in aprecieri ….si atunci despre e vorbim???….nu vedeți că sunteti pe lingă subiect???

  Piratul are un plan cu PMP si-l va duce la capăt ,ca vă convine vouă sau nu ,cum si-a dus toate planurile la capăt si a cîștigat ….așa că vedeti-vă de ale voastre preocupări si lasa-ți dreapta in pace ,ca sunteti in afara ei si pe lingă subiect …..încă nu v-ați lamurit ca TB nu asculta de nimeni si nici nu se ghidează dupa parerile nimănui ????…..ce tot vă dați in stambă cu lectii gratuite pe care nu le ia nimeni in seamă ??

  • Tot ce-si dorește Piratul este doar încredere in el si loialitate .

   Aveti sau n-aveti încredere in Pirat ???….despre asta e vorba …altfel vorbim vorbe .

 56. MRU, (care este acum la B1 si vorbeste despre Republica Moldova)

  A avut o intalnire cu reprezentantii patronatului din Ro. la sfarsit a spus printre altele:
  Mihai-Răzvan Ungureanu şi-a arătat disponibilitatea de a susţine solicitările antreprenorilor. “Problemele discutate nu sunt noi. Am atras la rândul meu atenţia în repetate rânduri asupra acestor chestiuni. Stau la dispoziţia mediului de afaceri. Am nevoie de sprijinul reprezentanţilor privatului pentru a putea contribui în mod concret la schimbarea legislaţiei din România

  Analiza pe text:
  1. A „sta la dispozitie” este pasiv. Trebuie sa fie proactiv. Propune, cere analize, solutii. Integreaza-le in programul politic.
  2.MRU voreste la singular (Eu). Reprezinta, totusi, un partid, o forta politica.

  Ufff, greu

 57. @nait,
  lasa-ți dreapta in pace => si daca nu vrem?
  si daca noi vrem ca PMP sa cistige si stim sigur cum va cistiga,
  de ce sa-i las in pace?
  sintem calmi si nu ne stresam ca tine
  😛

  • Stie Piratul ce trebuie facut ….si pina la momentul astă voi ați greșit in aprecieri si previziuni,așa ca mai încet cu stiința voastră „cîstigătoare” …deci,din 2 una ….ori sunteti obsedați ,ori adversari acoperiti …..alegeți voi ce vă convine 🙂 ….in orice caz ,numai dreptaci nu sunteti .

   • Yellow Skorpion este pe bloguri din 2008 si toate interventiile lui sunt de dreapta . De atunci il stiu eu
    Skorpy a participat in PV 90 zile consecutiv
    Skorpy nu e de dreapta iar tu esti de dreapta ?
    Spune din ce an esti pe bloguri ca dreptaci care si sub ce nick. caci pot verifica.
    Nu cred ca esti mai de dreapta decat Skorpion

    • Tataie ….n-ai cum să verifici pe cele 2 siteuri prezidențiale la cele 2 suspendări ,ele sunt sterse …. 😀

     Caută-mă pe net cu același nick ….sau întreab-o pe Dora din 2010 pe unde am comentat

   • P.s. …da ,măi dragă am sesizat greșeala ,dar era prea tîrziu ….lăsați …esti satisfacut?

  • Skorpion
   Citeste si punctul meu de vedere in raspunsul dat lui Mih…mai sus..
   De ce ai impresia ca CINEVA iti va lua in considerare propriul tau punct de vedere???
   Nu este suparare ca asa crezi si vezi tu.,dar,.un partid nu isi propune sa cinte la flaut….
   In nici un caz nu ajuti…cu fiecare bisare tu sapi la credibilitatea PMP si alui TB>Constient sau nu…

 58. Si , totusi, SUA incepe sa isi gaseasca mijloacele de sanctionare:
  http://www.mediafax.ro/economic/visa-si-mastercard-au-oprit-serviciile-pentru-clientii-bancilor-rusesti-in-urma-sanctiunilor-sua-12308224

  Asta poate fi o lovitura mult mai importanta decat neemiterea unor vize. Cred ca o sa aiba un impact foarte mare.

 59. @noapte,

  Aveti sau n-aveti încredere in Pirat ???

  raspuns: in pirat am incredere, dar nu si in EU, EBA, Anton_sacosa, cristian Preda….etc
  😛
  multumit?

 60. @noapte,

  sintem obsedati sexual + adversari acoperiti!
  😛
  tu si cu mark formati o splendida echipa de sorginte anii 50!
  q.e.d.

 61. mi-a placut articolul lui Liiceanu de pe contributors.ro, nu stiu daca voi l-ati citit, deci vi-l recomand:

  Nu mai țin minte unde am citit că, pe vremea lui Bismarck, când unul dintre miniștrii de finanțe și-a încheiat mandatul, a lăsat pe biroul din cabinetul său câteva mărci, contravaloarea cernelii pe care socotea că o folosise pentru scrierea unor documente private în timpul ministeriatului său

  continuarea:

  http://www.contributors.ro/administratie/jefuitorii-de-bugete/

 62. e greu testul propus de tine\,/b>,
  ma incumet sa reliefez ceea ce ma preocupa si pe mine.
  1.nu-mi este indiferenta optiunea „piratului”pentru blonda EU.Este importanta competenta ei intr-o functie majora ca ceea :a turismului,comparativ cu toti predecesorii ei.” in urma respectivei ofensive Romania a fost reintrodusa in circuitul turistic operatorului TUI si Neckermann si a obtinut in premiera mondiala trei trofee “Marul de Aur” de la Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism (FIJET). De la preluarea functiei pana la parasirea ei, pe perioada crizei in care a activat guvernul Boc, madama a lasat turismul cu o crestere de 17 procente” Mai e ceva de adaugat?
  2.Unde este adevarul?Blaga fesenist si MM reformist? viq spune ca ambele perceptii sunt false.De ce? Reformisti sunt si-n PDL si-n PMP.Iar tolul lui TB in aceasta ecuatie este dus in derizoriu. In timp ce „. PDL-Blaga fiind de preferat pentru ca Blaga e un bun conducator de partid (???!!!) iar Macovei e varful de lance al reformei”.
  De fapt,cel care reprezinta varful de lance al reformei nu este nimeni altcineva decat Traian Basescu.Punct.
  3.In art.in discutie se spune:”Nu cred că este un secret pentru nimeni că Elena Băsescu nu este nimic mai mult decât capriciul tatălui ei.”Adica „fata lui tata” are binecuvantarea Zeului,pt.ca nu-i asa,presedintele „dictator” isi poate permite orice. Nu am vazut nicio declaratie a lui Base de incurajare in acest sens.In definitiv EBA e majora si are dreptul sa-si croiasca singura un drum pe care-l considera potrivit chemarii sale si daca a simtit apreciere in PE nu considera ca trebuie sa renunte pt.a face placere retractorilor ei.Stiu,propulsarea ei strica imaginea PMP-ului asa cum s-a intamplat si cu PDL-ul,dar de ce n-o comparam cu rezultatele altor reprezentante sotii,fiice,nepoate absolut nulitati pe aceleasi functii?

  Inchei cu concluzia lui viq, remarcabila.O reconciliere pe dreapta ramane dificila…..insa dupa mine nu neaparat imposibila.

  • @dora draga
   Si eu zic ceva : Gasirea anul acesta a unui tratament eficace pentru cancerul de colon ramane dificil….. insa dupa mine nu neaparat imposibil

   • Si eu zic ca, este dificil sa recunosti un bolnav psihic,dar nu este imposibil.Iti poti da seama de simptome cand cineva se substituie ,de pilda,unui medic si incepe sa puna diagnostice .Ce poti zice cand gandurile persoanei oscileaza intre euforie si tristete adanca cu repetitii obsesive ,manifestari de grandomanie ,autisme inexplicabile la evidente ,agresivitate verbala ,un fel de virusare informationala ?.

 63. @dora

  da, ai dreptate: O reconciliere pe dreapta ramane dificila, , dar si absolut necesara, altfel mincam pesede pina-n 2020 – asa obsedati si adversari acoperiti cum sintem –
  😛

  sa vedem daca si posibila….

 64. Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate, atrage atentia asupra faptului ca toti cei participa la strangerea de semnaturi pentru candidatura la europarlamentare a lui Mircea Diaconu impiedica infaptuirea justitiei si incalca legile.

  http://www.ziare.com/mircea-diaconu/pnl/horia-georgescu-ani-cine-strange-semnaturi-pentru-diaconu-incalca-legea-1289227

 65. @sora noptii,
  🙂

  Cel mai imperios se ridica atunci cind ne dam seama DE CE se procedeaza astfel……,
  pai, n-ai vazut de ce? ti-a raspuns fratele: pentru ca sint obsedati (sexual, eventual) + adversari acoperiti. Nu vezi ce simplu este raspunsul? simplu ca noaptea
  🙂

  +
  subiectul favorit cu Elena Basescu -PMP -Elena Udrea -Traian Basescu.

  te rog frumos, nu baga in aceeasi galeata pe TB cu EBA+EU+Anton_sacosa, chiar daca momentan aceste nume sint legate de PMP. Va veni la iarna TB si va face curatenie in PMP. Ai putintel rabdare…..

  Oricum TB nu ar fi prea mindru de oameni care nu accepta, ca altul sa gindeasca altfel sau lingai. Cred ca ii repugna astfel de indivizi, persoanele de fata se exclud! Normal…
  😛

  • Da ,unde să-l punem pe TB ???…..in ramă???….de ce -l decuplati de PMP ???….atacînd-o pe EBA il atacati pe TB …..atacînd PMP ,il atacati pe TB ….atacînd virfurile PMP ,il atacati pe TB …ce nu intelegeti ??? ….măi ,sunteti plecați de-acasă ??? …si mai vreți reconciliere ….aveti cu capu’ mey

 66. Ai dreptate SKORPION 2007
  Tu, Viq , Alina Protida, kiki in 2 iulie 2007

  2 Iulie 2007 (19:03)

  Parca e mai bine asa! N`asa?
  kiki:
  2 Iulie 2007 (19:43)

  alina, iar ai inceput sä insultii.ne-am simtit foarte bine , färä specimene ca tine.nu ai primit bani ?nu ai injurat destul.despre orce ar fi vorba ,tot la bäsescu ajungi.atunci putem spune si ” vai de mama ta.”

  skorpion:
  2 Iulie 2007 (19:48)

  #2 – Korrekt, ai dreptate, vai de mama noastra!

  Iliescu 85%(fata de cit avea in 1990)- totusi in anul de gratie 2007 mai are inca 18% – enorm de mult. Acest segment de 18% – cred – ca este compus in proportie de 90% din pensionari (avind peste 60 ani), in special din zona rurala saraca (si nu din zona de unde tinerii pleaca masiv afara la munca), batrini, depasiti de vremuri, fara contacte cu lumea reala si mass-media.

  Dupa mine aceste 18% sint cei mai amariti, tristi, ignoranti oameni din tara! acel stupid people al lui Brucan.

  Cred ca daca iliescu ar fi fost condamnat (intr-o buna zi) pentru crimele savirsite dupa fuga ceausistilor dar si la mineriade, oamenii astia tot l-ar fi simpatizat, pentru ca ei nu inteleg ce s-a intimplat cu ei dupa 1989 si nici pe ce lume traiesc. Ei au ramas incremeniti in proiect…
  viq:
  2 Iulie 2007 (20:14)

  Sondajele mi se par partial veridice. Spun partial pen’ca m-am uitat putin in spate si… ce-am vazt’ ?

  ….2004.PSD-u’ iese binisor, alianta DA e cam sifonata, Vine Basescu o ia-n carca si-l cocoata pe tron pe Tariceanu. Victorie !

  Odata ajuns acolo ca Prim Ministru incepe sa-si faca jocurile. PD-istii ii stau in coaste. Aplicarea metodei liberale “Ia Pedistu’ de-unde nu-i/Rupe-i gatu’ ca la pui” ariceste tot partidul liliput. Mic si-al draq, isi ia jucariile si pleaca. Victorie !

  PSD-u citeste zazania. Baga momeala cu suspendarea. Tine. Suspendarea este votata peste capul lui Basescu,de aproape toti, in par. Victorie totala !

  Abia dupa aia vad ca Basescu-i chel !!
  Referendumul scutura parul. Se da o 9 lege in artimetica : radacina rotunda a 75 % din 44% = 33%. Asa ca … Victorie din nou !

  Se lipesc etichete cu marlanii prezidentiale la gaurile prin care voturile curg din sacul cu procente. Gebeaba. Cursul curge linistit mai departe.

  Cei mai vajnici noi ministri fac treaba. Mare. Ziarele scot praf, televiziile scot fum, forumurile dau in clocot. Cursul continua sa curga.

  PSD-u striga ca nu sustine guvernu’ si-l voteaza cu amandoua mainile. PNL-u zbiara ca nu se lasa la mana PSD-ului si inghite tot ce-i introduce asta pe esofag. Cursul curge linistit.

  Si acu CURS-ul zice : 47 % cu 13% si cu 18%….
  De ce spun ca sunt “partial” veridice ?
  Pentru ca mi-e greu sa inteleg ca mai sunt inca atatia care tin cu PSD, dar mai ales cu PNL !!!
  Dar, daca sunt, este firesc sa fie si sustinatori pentru Geoana, si… (intr-adevar, ciudat) pentru Iliescu.

 67. 🙂 ati ghicit Viki era Theo 🙂

 68. final de vineri seara

  “stangei” ,
  “agentii” ……..
  materialul clientului
  “idiotul util” ,
  obsedati…
  adversari acoperiti ,
  tone de tataie………..
  vopsiti de p-acilea de la Copac,
  Cu noi nu le va fi viata usoara.
  etc, etc….
  + suspiciuni elegant si serpeste insinuate…..

  domle, din 2007 nu am vazut atitea tone de jigniri, insulte aduse celor care indraznesc sa gindeasca altfel!!!

  si culmea, ca am adus linkuri despre Mircea Diaconu, un articol excelent al lui Liiceanu, un citat din gindirea profunda a mariei grapini + etc….dar nimic nu se lipeste
  😛

  Dormiti linistiti si fara stress,
  X + Y + Z vegheaza!
  🙂

 69. Draga Mark,

  Nu stiu ce ai observat ca am in albastru, dar tot eu sunt.

  Mai sus ii atrageam, rautacios, atentia lui Last sa lase imbracamintea, ca nu cred ca si asta trebuie sa fie motiv de suparare, ci modul in care s-a modificat parerea simpatizantilor despre ce se intampla in PMP. Si da, sunt destul de suparata, pentru ca, oricat am incercat sa privesc lucrurile in mod cinic (este nevoie de bani in politica, este nevoie de oameni capabili de compromis), dezamagirea ca este atacata Monica Macovei si ca sunt acceptate persoane care au fost de acord cu lovitura de stat din vara lui 2012 in contrapartida cu demisia lui Papahagi si cu locul tz-spe al lui Funeriu pe liste, deci dezamagirea mea este enorma. Toate comentariile pe care tu le vezi ca fiind contra PMP, sunt, cred, adieri, pe langa ce se comenteaza de catre altii. Stiu ca nu sunt toti la fel si sunt convinsa de asta, dar, in acest moment, ce se vede din afara este ca ai nostri se straduiesc sa fie la fel cu ceilalti. Si asta ma infurie! As fi dorit ca acest partid sa fie altfel, cu oameni curati, asa cum spuneau Marian Preda si Adrian Papahagi la inceput.

  Deci, sunt de acord, in mare, cu Last, Skorpy si Eugeni. Sorry, Mark 🙂

 70. anca-gabriela| martie 21, 2014 la 23:04 | Răspunde

  Skorpi: EBA a absolvit facultatea de afaceri economice si financiare – interne si internationale, Universitatea Romano-Americana, Bucuresti si are o diploma de master in stiinte politice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative 1999- 2004.

  Yep …ce mare „nulitate” e si EBA asta …..nu-i așa ???

  • Imi pare rau sa spun asta, dar esti penibil continuand .
   Dar tu o vrei:

   Stiti voi cate fete absolvente la privat la URA si cu master SNSPA sunt secretare in firme, sau vand periute de dinti desi vorbesc fluent engleza si franceza ?
   Nu imi trebuie dar as putea sa dau un anunt pe ejobs ca angajez domnisoare cu calificarea asta pentru post de secretara executiva, dar cu minim 3 ani experienta. Nu am timp sa chem la interviu sa va spun dupa aia la ce suma am picat in principiu de acord si pe ce job.
   Cate limbi cunoaste ?
   De ce nu a incercat un doctorat la Harvard ca proasta aia de dra Usturoi ?

 71. inca una si ma duc:

  @noapte,
  eu personal as fi vrut ca PMP sa cistige.
  Nu atac, ci critic, pentru ca vreau ca PMP sa cistige!
  Si pentru ca eu visam ca PMP sa cistige, mi-am permis, am indraznit sa explic de ce este posibil ca PMP sa nu mai cistige,
  desi vreau ca PMP sa cistige…
  (copacul nu este atit de citit cum crezi.)

  +
  atacînd-o pe EBA il atacati pe TB @noapte dixit sfatos

  este echivalent cu

  dai in mine, dai in tine, dai in fabrici si uzine

  intrebare: cine este de stinga?
  evident ca @noapte
  =)) =))
  😛

  noapte buna!

  • Yep ….ce mai pot să zic la asemenea deductie logică …sunt dărîmat si deconspirat …. 😀

   • Măi dragă ,Skorpion ….

    din pacate Elena Basescu este o mare nulitate.

    Asta e critică la tine ???…..sau atac???

    Deocamdată EBA e parlamentar european,cu activitate mare ….din cite vad tu comentezi pe bloguri nu ea …Cine te indreptătește pe tine să numesti nulitate un om pe care nu-l cunosti??? …din punctul meu de vedere tu esti nulitatea,ca ea este in PE si tu esti bloguri ,daca tot vrei să analizăm fără să cunoaștem oamenii

    Mey,mai rămâne să vă apucati si de subiectul Ioana Basescu si Gazprom că rămîneți in urma antenei varaniste.

    • Ma doare rau inima cand vad ca doi prieteni-skorpi si night se contreaza atat de dur.
     Sunteti de aceiasi parte,ce naiba faceti?!

     • Salve ,Dora

      Să stii că-mi vine greu să scriu așa unui coleg de blog si basist ,zice el ….dar ,eu nu înțeleg cam cum vine asta …o faci pe fiica președintelui nulitate ,dar ai încredere in TB ….e un non sens …o stupizenie

     • night,
      sa nu ai nici un dubiu ca skorpi este basist si inca unul „inrait”,consecvent si gata sa sara la beregata orcui.Il inteleg reticenta fata de „fata lui tata”si nu pentru ca este convins in sine de „nulitatea” politicienei; acumulase si el frustrari in urma numeroaselor denigrari si manipulari care i-au terfelit imaginea si dintr-un motiv moral,in sensul ca,piratul a denuntat de atatea ori nepotismul.

     • Dora

      Aici nu-i vorba de nici un nepotism …sunteti in eroare ….TB nu o numește in vreo funcție bine plătită la stat ….fata candidează pe o lista ….care se votează sau nu …

 72. Boc: Voi participa, sâmbătă, alături de preşedintele Traian Băsescu, la Bucureşti, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/boc-voi-participa-sambata-alaturi-de-presedintele-traian-basescu-la-bucuresti-la-dezb-1088211.html#ixzz2wdO7omWJ

  Nu va fi nici o reconciliere. Oricum incepand de maine ”vom parcurge o perioada de 1 an si jumatate de modificare a idealurilor sociale. Speranta care se infiripa, va urmari sa schimbe lumea dar inainte de a o schimba o va tulbura sau ii va coroda invelisul subtire, lasand impresia de armonie, samatate sau profunzime.”

 73. http://www.evz.ro/detalii/stiri/boc-voi-participa-sambata-alaturi-de-presedintele-traian-basescu-la-bucuresti-la-dezb-1088211.html
  O miscare dibaca de subminare a pedeleilor. a lui T Basescu, aducandu-l pe Boc la Buc in timp ce Blaga are miting la Cluj cu PDL .
  Dupa mitingul de sambata, manevra de maine arata ca obiectivul momentului este sa stoarca tot ce poate de la PDL.
  Ponta, USD, PNL sunt a bridge too far … Acum dusmanul e….Sulfina Barbu 🙂 🙂 Bleaga si Stolo .

  Totul e sa o tina pe Udrea si pe EBA mai la dos.

 74. Cit de inapoiati putem fi,cita ceata sau..cita ura si rea intentie
  De ce or fi fost atit de prosti americanii aia care au permis clanul Kennedy sau Busch senior si junior??
  Cred ca ar trebui sa le transmitem si lor chestia asta cu Famiglia Basescu…Wow..ce afacere grozava face dl Presedinte cu Eba… nepotism,chestii trestii de Dimbovita..sa ne umflam muschii… muschetarii democratiei lui peste prajit…
  Mai avem citiva amatori de tira,din pacate tot atit de lipsiti de modestie fata de adevar…Cristoiu pe la RTV-ul uslamist…Gabriel Bejan de la Romania Libera ,repostat si pe la 22 (binecunoscut pentru placerea sa de a nu il separa pe TB de Ponta…ii serveste la pachet…) ,urmat de Sabina Fati…iata si un reporter virtual mai destupat la cap si probabil mai basist decit aia care ee dau caramida in piept..il subliniez pe Laurentiu Ciocazan…

  http://www.reportervirtual.ro/2014/03/pana-la-urma-de-ce-sa-nu-candideze-eba.html

  • @mark buna dimineata frate 🙂

   Vrei clan Kennedy ?

   Ce zici draga de clanul Ilie Sarbu
   Ilie Sarbu ministru, presedinte senat demnitar 2008-2018
   Daciana Sarbu fiica (parlamentar EU 2009 -2029)
   Gigel 1Ponta nepot (fiul Dacianei cu VPonta) – ministru 2025 presedinte al Romaniei 2038
   Viorel Viorel 2 du Pont stranepot (fiul lui Gigel 1) ministru 2065 etc etc

   La intrebarea: De ce da ? raspunsul este: De ce nu ?

   La intrebarea: Se poate ? Raspuns Da. Partido Revolucionario Institucional, din Mexic a fost la putere tot secolul 20 si mai traieste bine si acum.

   Evenimente importante pe parcurs? Ion Iliescu moare fericit in 2038 dupa participare la ceremonia prezidentiala a lui Gigel 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s