Adevarat inviat !

„Doresc să adresez tuturor românilor din țară și din străinătate urările mele cele mai călduroase cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști.
Fie ca Învierea Domnului să ne aducă împreună, în familie, și printre cei dragi sufletelor noastre și să ne determine să înțelegem valorile pe care trebuie să le împărțim cu toții pentru binele comun al tuturor !

Vă doresc multă sănătate, împlinirea aspirațiilor pentru o viață prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem și asupra cărora trebuie să reflectăm mereu, pentru a le putea asuma ca repere în acțiunile noastre. Sărbători fericite și un Paște luminat de bucuria Învierii!”

Traian Basescu,
Presedintele Romaniei

Reclame

7 responses to “Adevarat inviat !

 1. Multumim domnule Presedinte Traian Basescu!
  Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!

 2. CRISTOS A INVIAT !

  TUTUROR:

  D-LUI PRESEDINTE,
  II URÄM SÄ FIE SÄNÄTOS SI FERICIT CU INTREAGA LUI FAM:
  SÄ STIE CÄ MULTZI ROMANI APRECIAZÄ CE FACE:

 3. (Just.
  Era si raspunsul activistilor de partid; nu sint io infiltrat uselist?)
  Adevarat a înviat, dle presedinte.
  Sanatate.
  Si tutulor zburatoarelor de la Copac.
  Cioc-cioc; s-a spart cel rosu in ciocnirea cu cel albastru.

 4. Cristos a inviat !
  si pentru Luminita, Fini, Maya, si pentru multi alti prieteni care nu au mai trecut pe aici de mult. Se stiu ei !

 5. Hristos a Inviat!

 6. „Eram tânăr judecător atunci, uimit și scarbit de ceea ce văd: dosare cerute la Guvern spre analiza, greva procurorilor, șefi care dădeau și luau dosare, ministrul care trimitea inspecții când vroia el împotriva magistraților incomozi, tineri delegați la Parchetul General sărind toate treptele intermediare și apoi trimiși ca niște kamikaze să ancheteze cazuri extrem de sensibile și care îi depășeau cu mult, declarații ale oamenilor sus-puși cum că nu cred în arestările dintr-o anumită seară urmate de eliberarea celor arestați, servicii secrete militarizate înființate nelegal și care spionau viața privată a magistraților, procurori care făceau arestari și de abia apoi căutau probe, șefi din justiție schimbați peste noapte și altii cu capul plecat ca niște ghiocei, mandatul judecătorilor supremi limitat în timp, ordine verbale de la șefi și dispoziții scrise de la MJ cum să soluționăm dosare, chiar anchete dacă îndrăzneai să aplici CEDO etc. Și, dincolo de toate, o frică imensă care domina sistemul. Frică și tăcere…”

  Cristi Dănileț evocă voalat și moartea procurorului Cristian Panait și spune că „abia așteaptă” să vadă filmul lui Tudor Giurgiu.
  „În acei ani, câțiva magistrați au îndrăznit să iasă din conformism. 2002-2004 au fost ani de revoltă, deseori înăbușită. Unii și-au pierdut funcția, alții… viața. Alții am devenit persona non grata și am intrat pe lista neagră a ministrului. Din fericire, a venit anul 2004 cu cele trei legi ale justiției și apoi îmbunătățirile din 2005, iar lucrurile s-au schimbat radical: funcțiile de conducere se ocupă prin concurs, promovarea se face prin concurs, serviciul de spionaj al magistraților a fost desființat, s-a creat CSM, inspecția a trecut de la MJ la CSM, toate dosarele „de cadre” au fost transferate de la MJ la CSM, a început informatizarea, transparența și apoi… dosarele. Eu de abia aștept să văd filmul”, scrie judecătorul membru al CSM.

  Băsescu a facut multe reforme in România ,dar cea mai importantă rămîne Reforma Jutitiei,cum afirmă si Dănileț….vedem clar diferența dintre cele 2Justitii .

 7. Happy Easter with Andre Rieu – Lauve Joyeus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s