Ce aniversează aniversările comuniste ?

Personal am prins vremea pe când nețărmurita grijă a comuniștilor pentru fericirea poporului se materializa generos prin completarea celor 8 ore de muncă standard plătite prost cu muncă național-patriotică-obligatorie plătită deloc.
Și cu „sărbătorirea sărbătorilor prin muncă”.
Asta era realitatea.
Dar ea nu avea nici o relevanță în fața propagandei comuniste. Nu avea suflu.
Permanentul bombardament al ideii „exploatării omului de către om” ce ar fi caracterizat pasă-mi-te capitalismul, nu lăsa nici cea mai mică îndoială că dincolo de cortina de lanțuri nimeni s-ar fi putut gândi la … să zicem trecerea de la ziua de muncă de 10 sau 12 ore la cea de 8 ore. Sau la introducerea ideii de „salariu minim”.
Era absolut absurd în contextul propagandistic despre care vorbeam.
Chiar dacă simțeam toți pe propria piele extinderea exploatării omului de către alt om cu mult dincolo de cele 8 ceasuri zilnice.
Idiots !!!!!!

Realitatea este însă că mișcarea socială pentru reducerea timpului de lucru la 8 ore zilnic și la 5 zile pe săptămână s-a afirmat acolo, în inima capitalismului. „Short-time movement” s-a născut în presiunea revoluției industriale britanice, ca orientare de stânga, pentru creșterea calității vieții muncitorilor.
Are sens.
Tendința celor ce cumpără forța de muncă este de a obține cât mai multă pe un preț cât mai scăzut. Balanța se poate echilibra prin refuzul celor ce o au de vânzare de a lăsa din preț și/sau de a crește cantitatea ofertei.

Se împlinesc 120 de ani de când a apărut conceptul de „minimum wage”. Unde ?
În Noua Zeelandă, colonie britanică.
Se împlinesc fix 100 de ani de când uzinele Ford au introdus ziua de lucru de 8 ore și salariul minim.
Aniversări ale unor succese de stânga.
Născute într-o lume de dreapta.

Poate este timpul ca stângiștii să-și pună întrebarea elementară și de bun simț : dacă acestea sunt „succese” de stânga/comuniste, atunci de ce un regim ultra-socialist, procomunist, absolut singur pe taraba politică și cu toate pârghiile sociale în mâna-i de fier, a recurs la cele ce le-am amintit în primul paragraf ?????
Atenție !
Că din contradicția flagrantă a mesajelor propagandistice cu realitatea observabilă rezultă extrem de evident falsitatea ideologiei, minciuna generalizată, bătaia de joc practic a întregii nații subordonate, este efect colateral.
Asemeni și maniera antidemocratică, ba totalitară chiar și impunerea cu forța a acestei politici socio-economice !

Da, socialiștii/comuniștii, mint.
Dar de ce mint ?
Dacă societatea despre care vorbesc e atât de plăcută și benefică, de ce e nevoie să mintă ?

Da, impun regimul prin forță și teroare. Prin amenințări și eliminarea celor ce nu sunt de acord cu opțiunea lor. Partidele de opoziție sunt dizolvate, individualitățile sunt eliminate din viața publică sau din toate aspectele vieții, că e mult mai simplu și ieftin.
Dacă doctrina lor e cea mai bună, de ce e nevoie de forță ?
Dacă societatea despre care vorbesc este atât de bună, de ce e nevoie să anuleze o parte din populație ?

Foarte probabil explicația stă în faptul că dominanta capitalistă duce omenirea la dezvoltare iar cea socialistă la dizolvare.
Dreapta reprezintă progresul, stânga este frâna. Dacă solicitarea motorului e excesivă, frâna mai domolește viteza până la acceptabil.
Dacă autobuzul progresului omenirii, marca „Flinstone”, forțează prea mult piciorușele ocupanților, da, negocierile lor pentru obținerea unui regim de alergare mai moderată, ceva pingele și hrană mai consistentă are sens.
Într-un context capitalist, da opoziția de stânga are un rost, obține un statut de factor de echilibru.
Într-un context socialist/comunist însă, un autobuz care stă și-n care au rămas doar cei ce pun frână, unde se ajunge ?

Viq

200 responses to “Ce aniversează aniversările comuniste ?

 1. Pentru a putea susține că există și pentru a putea juca comedia „construirii” sale, socialismul este obligat să recurgă, în interior, chemându-le în permanență din culisele istoriei, la elementele capitalismului
  [O idee care ne-a sucit mintile / Gabriel Liiceanu]

  http://www.contributors.ro/cultura/o-idee-care-ne-a-sucit-min%C8%9Bile/

 2. Slugoii de la b1 au intrerupt interviul ca sa cum sare cu parasuta. Implicatiile sunt extrem de nefericite.

  • cum sare Doamna cu parasuta, adica… X sare cu X 😛

  • Ezact, Bill 🙂

   Numa’ plutitori în politică: doamna cu parașuta de la 4000 metri, dl PM cu cauciucu’ de la 20 cm 😀

  • Slugoi esti tu!
   Si daca nu iti place stai la Felix si la Ghita!
   Fara comentarii jignitoare pe aici!

   • Pai daca Felix si Ghita au slugoii lor, asta exclude ca are si PMP-ul slugile lui? B1 si EVZ sunt niste antene pmp-iste care au marele merit ca macar nu fac apologia infractorului. Asta e diferenta esentiala. In rest, sunt ambele la fel de departe de notiunea de presa. Sunt doar canale de propaganda desantata. Si Andronic ala e exact ce e Sultanescu pentru PSD. Nastase a pierdut alegerile fiind consiliat de Andronic, deci a se lua aminte! Marele moderator/analist al lui peste prajit! Ce mi-e Badin? Ce mi-e Ursu? Ce mi-e Palada? ce mi-e Andronic. Las-o ca macane!
    Sunteti penibil. Pur si simplu nu mai sunteti capabili de gandire si de bun simt. Trezirea la realitate va fi dura. Atat de dura, incat veti da vina pe „necredinciosii/tradatorii” ca mine pentru orbirea dumneavoastra.
    Ponta va fi presedinte pentru ca Piratul se incapataneaza sa ne-o livreze pe Udrea. Pentru ca el are incredere in ea. Atat. E motivul unic, necesar si suficient. Noi, necredinciosii, suntem de vina ca nu avem incredere in ea! Si mai pretindem in mod pervers ca suntem basisti!

    • @bill. Ai doua alternative:
     A. ne convingi tu ca X face presa cf.definitiei lui Bill. Deci cine este X?
     B. faci tu presa si ramane sa apreciem noi calitatea a ceea ce faci.

     In rest, a injura pe toti nu face bine la „pisic”

 3. TB: „Daca pot sa cred in cineva sunt numele pe care le cunosc foarte bine: Emil Boc, Elena Udrea, nu ar face astfel de compromisuri. Pe Mihai Ungureanu nu il cunosc atat de bine ca pe Boc sau Udrea.”

  Deci cu Udrea stim clar ca nu vor fi compromisuri cu oligarhia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 . Unguentul in schimb, nu prezinta nicio garantie… Pentru ca Seful nu-l cunoaste prea bine!
  Cine stie, dragul nostru Piratul de cart, cu astrograma demna de Caesar sau Alexandru, stie ca basismul nu e prea popular si incearca sa-l scuteasca pe saracul MRU de eticheta de basism 😛 .

 4. Mare boala Basescu asta.
  Daca l binecuvinta si pe MRU parca nu mai era chiar asa de naspa.
  Multi , foarte multi il judeca pe Basescu exact asa cum un ateu il judeca pe Dumnezeu .Toata ziua il ignora dar cind e la mare necaz il roaga sa l ajute.
  Potoliti va ca mai e putin si scapati.
  De Basescu, că de Ponta veti avea parte mult timp.

  • Asa este, normal ar fi sa-l tratam ca pe Dumnezeu. Si cand Doamne-Doamne ne zice in cine are incredere, noi ne incolonam ca niste mioare. Ca sa nu cumva sa catige dragonul rosu de Ponta. Ce?, noi nu avem dragoana noastra parasutista blonda? Ne trebuie noua unguenti lipsiti de carisma pe care nici nu-i cunoaste Doamne-Doamne in sens biblic??
   Da, mai e putin si ne scapa de ea DNA-ul 🙂 🙂 🙂 🙂 .

   • Ai coșmare (!) Bill ?!
    …se umple au nu?!
    Păi dacă vrei, prestează tată, nu doar așa cu blonda, cu piratu’…

    • Saluttare!
     M. Old, suntem pe aceeași lungime de undă în privința prestației cu mintea independentă. 🙂
     De data asta 🙂 sunt de acord și cu Tucu2 când zice:
     „Potoliti-va ca mai e putin si scapati”.
     Am intervenit cu acest mesaj dintr-un motiv anume.
     @Cetățean și MRU bat câmpii (vezi linkul!); merită amândoi o lecție de mine. Rețineți c-am promis asta!
     Numai bine!
     *
     http://politeia.org.ro/stiri-revista-presei/revista-presei-1-mai-continua-jaful-national/27480/#comment-77765

     • @Bodolache,
      Nu ai nici o sansa.Nu vei reusi sa postezi nici macar un cuvint care sa atinga frizura lui MRU sau a lui @cetatean.

     • Bodolache

      @Tucu 2
      Nu știu de unde îți formezi grijile astea.
      Voi posta pe Cotributors ce am de zis. (acolo sunt TT de la Taika Terezu; când se va ivi tema potrivită, într-o săptămână-două). .

     • oldhashu

      Mister B, salut! 🙂

      Aștepăm cu nerăbdare lecția pentru cei doi! 😀

      …scuze pentru răspuns târziu, treburile prin gospodărie nu țin seama de 1 mai, ci de „ferestrele” cu soare oferite de vreme!

   • Si inca ceva.
    Cind Basescu declara ca nu stie daca poate avea incredere in MRU dupa ce tot el l a numit sef al unui serviciu secret atunci poti fi sigur ca nu are incredere.
    De ce nu are incredere poate ca intr o zi vom afla.
    De fapt astai si secretul despartirii lui Basescu de MRU .Probabil ca asta i si secretul caderii guvernului MRU.
    PS Va rog sa aveti in vedere ca atit numirea sefului SIE cit si schimbarea sa se face cu binecuvintarea aliatilor americani.

    Poate sa se revolte patriotul din noi dar asta e situatia.Vrem NATO si parteneriat strategic trebue sa invatam sa ascultam si de ei daca nu negociem cu Putin (Ce vremuri frumoase erau.Ati vaziut parada de 1 Mai de la Moscova?)..

 5. Foarte bun discursul Presedintelui!fata de cloaca varanului si reiinfiin tarea latrinei lui Vintu pe un alt post ,precizarile domniei sale aduc in fata adevarurile situatiei actuale,in intern si extern.
  un adevarat balsam dupa arogantele mincinoase ale lui Victor Ponta,dupa sfidarea pe care o simti in orice act al guvernarii,dupa umilinta cu care inghitim ,vrem,nu vrem o atitudine antieuropeana si pro rusa.

  Asa am aflat ca strategia de siguranta nationala este nelegalizata..pentru ca acestui Parlament profund viciat prin componenta membrilor sai,nu ii convine conceptul!
  Din 2010 s-a depus la Parlament pentru aprobare!Si suntem in 2014!

  Dezbinarea,invrajbirea,ura cultivata si intretinuta predate ca lectie de zi de catre cele doua trusturi de presa amintite fac cel mai mare RAU al romaniei!
  MINCIUNA se instaleaza ca si un drog necesar in mintile bolnave ,lipsite de claritate si intelegere ,captive,prinse in plasa dezinformarii mediatice..

  Nu este de loc in regula ca intr-o situatie de conflict geostrategic romanii sa fie sfarimati mediatic ca si popor!
  O parte dintre privitorii acestor televiziuni au deja formata parerea ca ne sta mai bine alaturi de rusi!
  Ppropaganda s-a facut pe tema:
  Europa ne obliga sa….
  FMI ne impune sa…
  NATO si SUA ne face si ne drege…
  Opinie cladita pe practici inadmisibile de presa printre care minciuna vehiculata si rostogolita ,dezinformarea,manipularea,intoxicarea..

  „Rusia ,o amenintare pentru toate statele democratice!”-Traian Basescu

 6. cine este BILL, ? dece isi permite sä facä glume ordinare si misogine? cum depäseste mäsura si inprovizeazä, cva un pres de mogul.
  este nerusinat si ce scrie de MRU.nu este nimic adevärat:

  • Dar sloganara semianalfabeta care nu intelege o ironie cine este???

   • Bill,

    Unu și jumătate! 🙂
    …”sloganara semianalfabetă” este o doamnă cu ani buni in buletin, plecată de mult din Ro, care n-a uitat limba română și care se chinue să se facă înțeleasă cu o tastatură cu caractere germane!!!
    Un minim de decență ar impune o scuză – mică să zicem dar totuși scuză!

    • Da? Are deci ceva circumstante atenuante. Dar nivelul e tot sub cel al Vaii Mortii.
     Vad ca usor usor, ma indrept spre deznodamantul inevitabil. Ce nu stiu inca e daca sunt sotia sau calul. Ca daca sunt sotia, chiar nu stiu pe cine mai incalecati dupa…

 7. Cine este Bill??
  Un infiltrat…lanseaza sopirle si insulta neavenit…tipic antenist

 8. Afis electoral PSD:

  • vorbeste in numele tau!
   Ar fi, daca intelegi asta, chestie de obaz.

   • Da, textul lui Barbu doare asa de tare incat induce coportamente pasiv-agresive…

    • Salutare tuturor,
     Bill, sa fim seriosi chiar daca azi e 1 mai. E la fel de dureros ca si cel al altui mare sociolog care ne prezenta, pe la inceputul lui aprilie, teza conform careia arestarile alerte ale baronilor vor crea o inversunare in populatie in sensul cresterii in sondaje a PSD-ului.

     • Nu vad totusi legatura intre ce spun doi sociologi diferiti pe doua subiecte diferite… Ati putea fi un pic mai concret? Ce mai zic astrele? 😛

     • Bill, nu fac nici o legatura intre tezele celor doi. M-am legat de caracterizarea facuta de tine textului.”dureros”
      Deviza stelelor pentru luna mai e: ”limpezirea lucrurilor”.
      Bonus pentru 1 Mai, mesajul este: ”Lucrurile nevazute isi impun punctul de vedere”

 9. Inca una:
  Udrea despre prezidențiale:

  ”Nu poţi să te pui în fruntea listei de europarlamentare, spre exemplu, şi să nu treci pragul electoral. Atunci, cum să pretinzi că poţi să îl baţi pe Victor Ponta?

  Dacă s-ar demonstra că electoratul mă susţine, atunci da, voi candida la prezidențiale.

  Eu sunt o femeie care tot timpul a luat voturi. Chiar aşa contestată, criticată. Electoratul este extrem de polarizat cu patimă în ambele direcţii. Cu toate acestea, de câte ori am candidat, am ieşit printre primii, întotdeauna. Dar nu mi-a fost uşor. În 2012, de exemplu, am avut cea mai grea luptă, am fost cea mai atacată. Cu toate acestea, am ieşit prima.”

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 10. @bill draga
  Faci o greseala uriasa atacind o pe Udrea.
  Atacul continuu , din mai toate partile nu face altceva decit sa arate ca Nuti este un adversar periculos.
  Ideea cu tocatul permanent a plecat de la A3.
  Tehnica este valabila pentru un subiect care detine puterea si serveste erodarii imaginii respectivului.
  Aceiasi tehnica aplicata unui subiect care nu detine puterea (cazul lui Nuti) nu face altceva decit sa i sporeasca notorietatea.
  Datorita A3 si a celor ca tine Nuti are in acest moment o notorietate care depaseste cu mult notorietatea lui MRU sau a lui Predoiu.
  Ii faceti un serviciu.Ceea ce pina la urma nu i rau .
  Mizezi pe ideea ca Nuti are o perceptie negativa.S ar putea sa te pacalesti pentru ca in afara de media , net si sondajul la coada la brinza nu ai nici o alta informatie privind atitudinea lui Nea Gheorghe.
  Si astuia s ar putea sa i placa.

  • @tucule, cand incepi tu cu draga bill, i se ridica omului parul pe spinare. 🙂
   Da draga, asta inseamna : Parasutista este un adversar periculos. Din pacate nu cred ca pentru Ponta 🙂

   Notorietate de asta avem nevoie ? Pai daca isi face si un piercing in buric ca poze selfie isi face o sa aiba si mai multa notorietate. Lui nea Gheorghe ii plac astea dar nu le ia de nevasta.

   Asteapta naiba pana in 25 si vedem atunci sondajul branzei.
   O sa primesti atunci la branza sa te saturi 4 ani. Nu mai puteti astepta ?
   Asteapta si in noiembrie.

   Si daca din decembrie Traian Basescu nu da de-a dura cu parasutista vedem pe naiba si in 2016

   • @Last
    (fara draga0
    Ai perfecta dreptate.Daca in Romania Nuti sau Daciana isi baga un belciug in nas capata notorietate.
    Ce inseamna asta in politica ai vazut si tu .Circari ca Jiji , Dan Diaconescu in direct si multi altii au adepti.
    Asta si doreste romanul mediu si nu numai romanul asta vindem.
    Politica i pe voturi.Voturile de cind cu sufrageria universala le asigura majoritarii.Majoritarii se cumpara cu circ si piine.Asa functioneaza alegerile de peste 2000 de ani cu mult inainte de a aparea meseria banoasa de amalist politic la Tv.

    • OK, atunci nu il mai fugari pe @bill care aduce si el articole interesante si se intreaba si el ca noi toti daca e bun afisul PMP cu ingerii lui Charlie, cu soldurile ingustate si picioare lungite cu fotoshopul . Poate e bun. Poate nea Gheorghe va spune moamaaaaa …. ce buna e blonda asta de Cristian Preda si o sa voteze lista. Dar un bob zabava. Mai sunt doar 24 zile.

  • Astuia o sa-i placa sa-l voteze pe Ponta. Poate o sa-i placa un pic si Nutzi, dar Ponta e mai original decat duduka.

   Tucudoi, tu de fapt propui urmatorul scenariu sofistic: daca Nutzi nu e atacata inseamna ca e chiar OK, ca nu sunt motive sa o atace nimeni, deci e buna de presedinte. Daca Nutzi e atacata, inseamna ca aia care o ataca, pe langa ca sunt toti niste antenisti, ii fac notorietate si o urca in sondaje, mai ales ca denigrarea asta maniacala ii enerveaza pe basistii verzi si pe oamenii obisnuiti, deci iarasi e buna de presedinte (cu sanse chiar mai mari!).
   GO, GO NUTZIIIII!!!
   Chiar nu inteleg de unde atata udrism la copac. Sunt curios daca mai exista vreun blog „de dreapta” unde comentatorii, dar si autorii sunt la fel de devotati dudukai.
   Chiar daca nu sunt mare fan al blogurilor de tip pudel ale lui MRU (Th.), Monica Macovei (GDS) sau PNTCD (blogary), macar pe aia ii pot intelege, au niste optiuni asumate clar. In schimb, copacul nu asuma integral optinuea de pudel al PMP-ului si al Elenei Udrea. Copacul e mai subtil, el asuma doar basismul, din care ar rezulta implicit si ceea ce eu numesc udrismul. Dai in udrism, dai in „basism”, dai in mine, dai in fabrici si uzine, monser! Totusi, copacul nu vrea sa para un club inchis, destinat strict sloganarilor de partid, asa ca mai lasa niste eretici ca mine sau lastnight sa comenteze, mai da drumul din cand in cand din lesa la postaci uselisti gen Loda sau Stela ca sa fie un pic de bumbaceala comica. Si stiu si de ce face acest lucru. Face asta pentru ca a pornit initial ca un think thank social al dreptei, iar acum nu da bine sa se prezinte drept breloc la poseta Dudukai. Strica la blazon. De asemenea, Doamna e mai greu de aparat direct, in modul in care pensionarii nervosi traducatori de wikipedia de la Politeia il apara pe MRU. Ar fi prea greu. Dar nu-i vina voastra ce e asa de greu. Asa ca, se incearca o falsa obiectivare si o escamotare a udrismului catre „adevaratul” basism.
   Asumati-va udrismul, sau redeveniti blog social comun!

   • @Bill,
    Nu toti cei ce o ataca pe Udrea sunt antenisti.Nu am spus asa ceva .Ar fi fost o prostie.
    Blogul asta este departe de a fi udrist.De fapt nici macar eu nu sunt udruist.Sunt doar satul sa adud sau sa citesc de nu stiu cite ori pe zi discutii despre Udrea.Sincer sa fiu nu cred ca Udrea este raul cel mai mare din tara asta.Inteleg atitudinea FC (sugerata noua de Th) sau a PDL istilor desi acum nu ar trebui sa se bata intre ei.
    Pentru noi insa Udrea nu este decit un alt politician care incearca sa se catere la virf.Ne place bine , nu ne place iarasi bine.Nu ne obliga nimeni sa o votam.Nu cred ca Udrea , care este atit de bine adaptata gustului majoritar face un deserviciu dreptei.

    • Tucu2..
     Nu ai cu cine..
     Cit timp au l;ipsit nimeni nu a laudat-o pe Udrea,Nimeni nu a vorbit de PMP
     Incepe calvarul…tocatul marunt ..in folosul EVIDENT al PSD

   • De ce as fi eu mai ,,postac” decat tine ? Postez mai rar si mai scurt decat tine
    .Ce ar fi sa scapi de complexele de superioritate ?
    P.S. Cand te-am ,,atacat” eu, la persoana ,ultima data? la tine nu e prima oara ori atacul la persoana=saracia argumentelor ;la tine nu e cazul, atunci de ce o faci ?

   • Prin atitudinea voastra adoptata de la Felix sunteti cei mai mari dusmani ai Presedintelui!
    Nu a Elenei Udrea!

    Nu exista udrism ..doar cel inventat de voi!
    Sustinut si promovat cu ardenta de voi..cei care aveti tupeul sa va n umiti basisti!

    Poseta..Duduca…nutzi…
    Un inventar al ticalosiei umane promovat,clamat de catre Antena lui Voiculescu!
    In loc sa combateti cu argumente ..voi confirmati!
    Iar cine il preia si il arunca mai departe este si mai ticalos decit initiatorii!

 11. Asta e misto in articolul de mai sus
  Exemplu de discuție:
  PontaEsteCelMaiBunnn: !!!!!!!

  LuptămContraComuniștilorJosPOntaIaMânaJavrăDePeNeamulRomînesc: !!!!!!!!!!!!!!!

  PontaEsteCelMaiBunnn: !!!!!!!!!!!

  LuptămContraComuniștilorJosPOntaIaMânaJavrăDePeNeamulRomînesc: !!!
  (cred ca Barbu a trecut si pe aici – 🙂 De fapt sigur incepuse sa treaca si sa comenteze dar l-a luat un corifeu copacic la 3 pazeste , de a fugit bietul sociolog mancand pamantul ):

  Eu zic sa il citim pe asta
  http://www.blogary.ro/editorial/prima-batalie-a-dreptei/

  • Unii nu stiu decit „jos Basescu”. El reprezinta Raul suprem.
   Cei care nu au curajul sa se alature corului (un dram de logica ii retine a fi ridicoli) au gasit chichita pentru a-i da, totusi, o palma cu piciorul: nesuferita de Elena Udrea.
   Daca ar vedea cit sint ei de nesuferiti 😛

   • Iarasi inversezi cauza cu efectul. Tie ti se pare sincer ca atat propozitiile (1) si (2) sunt adevarate? Ca daca da, atunci (1) (2), si, felicitari, esti udrist, dar poti sa-ti zici si basist daca ai o retinere freudiana (si ai!).
    Propozitiile de tip implicatie:
    (1) „Dai in Udrea. –-> Dai in Basescu.”
    (2) „Dai in Basescu. –-> Dai in Udrea.”

    • (1) echivalent cu (2), dar a disparut din cauza semnului de tag html.

    • te simti printre ei? si ce inseamna „ati parea sincer ca e adevarat?”
     Adevarul este adevar, nu are nevoie de sinceritate ori nesinceritate.
     In rest ramine cum am spus.

   • VictorL
    Cei ce spun Jos Basescu nu calca pe aici.
    Cei de aici care se lupta cu dusmanii lui Basescu la Copac, si inventeaza dusmani ai lui Traian Basescu au pontaje in alta parte sau asa se simt ei bine sa gaseasca dusmanul acolo unde nu este

    Imi este frica ca Elena Udrea ne face noua mai mult rau decat la oamenii lui Ponta. Poate ma insel. Vom trai si vom vedea.

    • tu iti faci singur rau si iti inventezi dusmani. De parca nu ai sti unde sa-i cauti.
     Si nu mai tot minti, scuze, dar nu am gasit alta rima, ca unii ar vrea sa il „alunge” pe marele analist @ Bill de la Copac.
     Mai citeste odata ce am scris; nici nu scriam ca la Copac sint dintre cei cu „jos Basescu”. Nu ma face sa cred ca ai tot atit de putina putere de intelegere ca @ Bill.

    • S-au obisnuit asa de pe forumurile infestate cu postaci pe care le frecventeaza. De pe voxpublica, ziare.com samd. Fara postaci de-ai varanului nici bravii nostri udristi nu pot produce altceva decat slogane. De aici si nevoia de Stela si Loda si p r l g r pe post de animale de circ.

     • markwilliams

      Bill
      Ia-l de mana pe mentor si scuteste-ne de „aprecieri”
      Aici nu sunt udristi.Cit timp nu se aduce persoana in discutie,nimeni nu o aminteste…
      Dar,daca este atacata muradr si pe nedrept ..se ataca Presedintele …

     • Again ? Esti irecuperabil ….

   • salut victor. O sa ma limitez la citate din Trotki [care CUNOSTEA comunismul mai bine ca multi de pe acest forum]:
    A. „comunistii stiu sa ia puterea, dar nu stiu ce sa faca cu ea”
    B. „comunistii au mereu nevoie de un dusman, care cica nu i-a lasat sa faca si sa dreaga. Altfel i-ar lua lumea la intrebari ca n-au realizat raiul pe pamant”

    Asa ca ai acum „baza ideologica” a atacurilor constante pe Basescu. Mai mult, consultantii lui Tariceanu vazand ca atacurile NUMAI pe TB nu prind, au elaborat tactica atacurilor pe cei din jur [Eba, Ioana, chiar si sotia, apoi Udrea, etc].
    Citind mai sus vad ca unii o tin inainte.

 12. Nu se construieste pentru Dreapta Unita.
  Nici nu este asta scopul.Din contra..Dezbinare…invrajbire..bete in gard..aroganta si pietre ..multe pietre..

  Trage cineva concluzia??
  Cind B1 este etichetat drept un post de slugoi,desi se stie ca este pro Basescu ..ce sa mai crezi despre cel care o trimbiteaza,chiar aici intre basisisti??

  Mai rarut,baieti,mai rarut…

  • salut mark. Chiar ma intreb de ce „perfectii” nu-si fac un partid personal:
   . stiu tot [si ce si cum]
   . cunosc in detaliu toate defectele celorlalti
   . sunt convinsi ca au atata dreptate incat romanii ii vor urma cu ochii inchisi

   Evident ca alde carcotasii ca noi nu-i vor urma [desi nu se stie niciodata] dar noi suntem asa de mici, de inculti, de insignifianti incat pierderea nu-i mare.

 13. VictorL escaladezi ?
  Nu draga:
  Exista personaje ce creaza miltii – vigilantes – ale lui Traian Basescu si se lauda la sefi cum lupta ei din greu cu dusmanii de la Copac (cand dusmaii au pu r sau chinezu au fost de mult banati)

  Florin: Salutare, prieteni! Oriana, Mark, Night şi ceilalţi susţinători ai lui Traian Băsescu, cred că este timpul să ne stràngem pe un forum (eventual şi pe acesta) şi să: discutăm, ne informăm, ne ajutăm etc în susţinerea proiectului T.B pentru înlăturarea hidrei PUPU, PUP, USL sau cum s-o numii ăştia! Cu celelalte situri aşazise ,,de dreapta” m-am lămurit! Probabil şi voi!

  @mark
  Florine,servus!
  Raspund prezent!
  De drept , ma aflu aici in permanenta!

  S-au reactivat retelele pesediste aflate in amorteala si plasate pe site-uri si bloguri de dreapta..
  Campania electorala va fi una murdara ,mincinoasa si corupta…Se infiltreaza tot felul de postaci care folosesc toate tehnicile pentru a ii scoate pe sustinatorii Presedintelui si a ramane ei ..sa poata introduce atacul…

  Ai precizat ce s-a intimplat la alte siteuri ..acum se intimpla la Copac..Au fost scosi doi grei Filadel si Theo..
  Era sa cad si eu in plasa…pina am priceput ce se vrea..
  .
  Ok!De acord cu propunerea!

  …..
  @mark nu a cazut in plasa 🙂 🙂
  Deci luptam, luptam, Basescu aparam, Copac desinfectam, 🙂
  Vigilantes 🙂

 14. Mai, oameni buni, … cu exceptia lu’ nenea bill si nenea lnm:
  Nu vi se pare cat de cat ciudat modul (timingul) in care (inter)actioneaza bill si lnm?
  Nu vi se pare ca au aproximativ aceeasi gandire si limbaj?
  Este deja a doua oara cand lnm il lauda pe „pretiosul” bill si incearca sa convinga bietul copac cum ca ce mare nevoie e de un bill pe aici.
  Totul s-a schimbat de cand a iesit lnm-ul asta la rampa, de cand el este vioara intai care lanseaza si „modereaza” dialogul. E ciudat … si foarte periculos.
  Oricum am sa studiez putin modul de exprimare al celor doi … poate-poate oi gasi ceva asemanari intr-ale scrisului/transmiterii de mesaje (sic!). 🙂

  • @naitarg tata 🙂
   Eu sunt acelasi si am aceleasi opinii incepand din 2007 – la Patrasconiu, Emil Thor, Copac, Politeia , gradina Norei. Eu nu sunt ciudat. Ciudat esti matale. Unde ai stat ascuns pana acum draga ? 🙂
   Acum, daca eu as fi si bill totodata as fi nemaipomenit. Pai adunati subiectele spuse de amandoi si vedeti ce mare ganditor ar iesi din noi doi.

   Daca naitarg iese sa povesteasca despre el, ii promit ca ii dau lui @bill parola mea de acces si sa mergem pe o singura semnatura ca Ilf si Petrov care scriau impreuna 🙂

  • Naitarg
   Majoritatea s-a convins..
   Marele guru cu suita cu tot face si desface regulile jocului pe COPAC

   Un singur lucru nu inteleg
   De ce Maria Sa nu a pus de un partid
   Stie si are programe..principii.,strategii..marketing..atinge perfectiunea si dsaca un partid indrazneste sa nu ii accepte sau sa nu ii aplice MAREATA OPERA
   Vai si amar..terci il face! Mameluci si tembeli….Vinduti si cumparati…cei mai rai dintre cei mai rai(Atentie: UN PARTID Initiat de Presedinte)

   Eu cred ca daca avea repsonsabilitatea pe care si-o asuma ar fi avut cel mai bun partid..cel mai votat si ar fi luat si Presedentia(sic)

   Cine este?
   Nu stiu!pentru mine nu exista!

  • unu și numai unu ar fi de-a mirării s-o poată face, probabil că sunt minim doi 😀

 15. Ok..imi pare bine ca ai intrat
  Te-ai lamurit
  Si de mine.”.obraznic” cum sunt nu scapi…
  Ori sunteti cu Presedintele ,ori impotriva lui!
  Nu va mai ametiti!Va pendulati in toate directiile..dupa care spoiti gardul:Votam PMP..pe dreaku…cine va mai crede

  Persiflarea nu ma atinge…Baga mai tare!

  • Stiu ca esti vigilanti din site-urile recomandate de tine : http://vigilantcitizen.com/latestnews/mikhail-gorbachev-says-occupy-wall-street-signals-an-emerging-new-world-order/ anti Obama, anti Soros, anti Gorbaciov esti anti tigani, anti corporatii (la fel ca si perechea ) si antisemit – vezi desele tale referiri la hidra careia aici nu ii spui iudeo masonica dar pe alte bloguri presupun ca o faci

   Vii aici la noi cei ce discutam problemele reale. (Pun pariu ca Basescu nu a fost intrebat de parasutista, si daca era intrebat nu aviza pozitiv tumba.
   Se vedea in ochii lui )

   • HEII
    amice,nu inventa
    Reluarea temei UDREA este doar o manipulare
    Ca sa mentina conflictul pe COPAC
    Spre a abate atentia de la subiectele zilei:Coruptie…Minciuna
    Dezinformare …
    Sa se astupe rahatul precum face pisica
    Gatu Maia
    UDREA..UDREA..UDREA..

    Lasati-i sa clantane …pentru asta sunt creati
    Ignorati-i ..este cea mai eficienta metoda de eliminare

    • Nu inventeaza nimeni
     Esti cunoscut in tara asta ca Vigilantes
     Vezi si aici http://www.nasul.tv/forum/viewtopic.php?f=19&t=619&start=1000#p123117

     Conflict la copac ?
     Tie iti trebuie conflicte ca sa raportezi cat de mult faci tu pentru cauza
     Vezi linkul draga

     • markwilliams

      Si care este problema?
      Faptul ca sunt sustinator al Presedintel;ui??
      Asta este linkul

      DA SUNT SUSTINATOR AL PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU

      Urlu ca sa INTELEGI ..ce fac eu pe aici!

     • Da mai esti sustinator al presedintelui, Dar dai dovada de schizofrenie politica.
      Udrea nu este Basescu. Fa aceasta mica diferenta.

    • mark,stii ce? 🙂
     am ajuns sa fiu si eu invidioasa pe blonda. Cum naiba are atata curaj sa se lanseze cu parasuta?Eu am fobia inaltimii si nu trec peste un pod cand vad un hau dedesuptul meu.Si demult vreau sa-mi depasesc aceasta frica.

     • Imi pare rau,mark!

      Parerea inocenta a cuiva nu te intereseaza,esti mereu calat pe dispute cu last sau Bill?
      Dac nu rezonezi cu amicii nu e de bine!

     • markwilliams

      Scuze,Dora…destul de tirziu..ce-i drept..
      O scapare..nicidecum o rea intentie…Sper sa imi accepti scuzele..

 16. csillo

  esti incredibil(a)!
  hahahahahahahahaha

  • Da, chiar ca e incredibila un fel de „monstruoasa coalitie” intre postacii udristi si cei uselisti. Curat murdar, coane Fanica!
   Vad ca intre timp a si disparut postarea nostradamei. Cineva mai cu cap si-a dat seama cat de ridicola ar fi o alianta ad-hoc intre sloganarii de pe extreme contra centrului rational, imaculat si modest (adica eu 😛 ).

   • DECE LÄSATZI USLINOSII SÄ MURDÄREASCÄ BLOGUL???????????

   • Mai acesta
    Nu iti permit sa faci acest gen de comparatii
    Ai inteles??
    Cine mama naibii te crezi??
    udristi uselisti
    semeni samante ca la antenisti..

    Pasteaza decenta exprimarii in spirit si litera..deja ai depasit orice limita
    Esti mai nociv decit Purly..Sper sa isi dea seama si adminii

   • Comentariul in asteptare??????????????????

   • Biil,
    catalogarea ta nu cred ca este una corecta.Parca,nu demult preferai „basisti”contra „antibasisti”,ceva la fel de artificial.
    Si cine crezi ca a dat tonul cu noua distributie politica,udristi? …..nici macar n-a tinut cond de reala grupare pmp-ista.

  • Unde si de ce a disparut comentariul lui Csillo?
   Era decent ..mult mai decent decit al lui Bill de exemplu..
   Nu imi place aceasta exorcizare fara nici o logica

   • mark
    noi toti stim ca tu , @noapte si @Csillo sunteti bara bara , mana in mana
    Cautati aici fratilor http://www.nasul.tv/forum/viewtopic.php?f=19&t=619&start=1000#p123117

    • Așa …si ???….care-i problema ta obsedatule ??? 😀

     Esti de miru’ lumii ,tataie ….cred că o iubesti mult pe udrea ,daca nu poti fără ea .. 😀

     • nightmare

      Măi ,tataie …uite ,daca esti curios inca un topic beton ,facut de un sustinator al Piratului….stela,nostradamus,star ,csila,etc

      http://www.nasul.tv/forum/viewtopic.php?f=19&t=457&sid=a660ea3d8ac8f6d7b231e4471a4e63bd

     • Uite ce mi-a placut!
      „ată de ce mi-e milă de băiatul ăsta asexuat care MIMEAZĂ barbaţia politică şi se visează preşedintele românilor. Dacă se va deştepta vreodata din visul său de prostănac împins intr-un joc care-l depăşeşte, va trebui sa ne-arate intâi cum se ia la trântă, bărbăteşte, cu Iliescu, Hrenbenciuc, Năstase, Vanghelie, Voiculescu & co. Şi-apoi, peste cinci ani, vom mai vedea… ”
      Sau”
      ..ontakamon şi Crinuţa nu sunt printre cei dăruiţi ! Ei sunt doar rotiţele ce fac mecanismul să funcţioneze ! Nici măcar n-au ajuns în postura ( măcar ) celor gratulaţi ca FUTEVÂNT !”
      de la linkul dat Quo vadis.

     • Pai mai @noapte
      Te dai de gol bine in textul asta

      Re: SUSTINATORII PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU

      Mesajde nightmare » Joi Mar 20, 2014 12:10 am
      Salve,Florine …..si bine ai venit pe topicul Sustinatorilor lui Traian Băsescu…..ai vazut bine la copac….nu-i bai ,că si io am dat la gioale de am rupt … 😀 😀 😀 ….sunt sătul de „băsiștii ” astia contriștii….o să fie o luptă dură si foarte murdară ..

      Pai noi incercam sa discutam aici si tu dai la gioale ? Pt ca asta stii ? Iesi din tura de la Roma obosit si amarat ……. si dai la gioale

     • nightmare

      Discuțiile tale de „expert” Udrea nu mă interesează ,așa că oricînd sunt dispus să-ți dau la gioale …tataie …pentru ca esti chinezu’ 2 …un diversionist

     • Tu ai vrea sa dai la gioale corporatiilor si patronului tau italian de butic …. si vii sa dai la gioale oamenilor de pe blogul asta care chiar discuta subiectele serios ?
      Macar stim ca ataci sa dai la gioale nu sa recuperezi balonul. Atata poti . OK . Saluta piata Navona din partea mea si dioscurul din stanga

     • nightmare

      Discuțiile tale „serioase si academice” sunt doar udrea …așa că scuteste-ne….ți-au spus mai mulți treaba asta ,inclusiv Viq….si da iti dau la gioale pînă iti iese pe nas udrea … Capito,bunicule ???

     • Stranepoate @noapte_dupa_job
      Udrea nu este un subiect atata timp cat ea este tot partidul PMP

      Nu vei pupa nici datul la gioale. Cand noi oamenii onesti ne vom apropia de acuma de tine vom sti ca tu nu esti in stare sa vizezi balonul ci vei vrea sa lovesti la gioale
      Asa ca dragul meu vom impinge balonul in fata si vom sari ca sa nu ne lovesti la gioale. Stim ce poti si ca doar asta poti , Latinul spune: Avertizat inseamna pregatit .

     • nightmare

      Față de pocherist ??…Piratul are față de pocherist ???

      Pai cin’ te crezi tu ,băi diversionistule ,să judeci fața lui Băsescu ???

      Tu uită-te ce față si tu ,pesedistule …

     • Giolarule 🙂 🙂
      Cat mai e baxul de Moretti la alimentara ?

      Fatza lui Basescu cand Udrea sare cu parasuta exact ca Gusa ? 🙂 Chiar mi-a parut rau

     • Cosmaru' amuzat

      Să nu-ți pară …. 😆 …despre bere ,cred că ar trebui să te întreb io pe tine …:D

     • hehehe 🙂
      esti……………. @noapte
      Ai ajuns cu boxul de Moretti la rulota .
      Pe via Aurelia.
      Bravo
      Mai noapte . Patronul ala de srl, broscarul ala, Giovanni sau cum il cheama 🙂 . nu stie in 1890 au murit niste oameni la Chicago ca sa dea liber toata ziua la romanii pe care ii exploateaza ?

     • nightmare

      Si n-am vazut numai eu asta ….e parerea multora care citesc Copacul ….capito,bunicule???

    • am mai raspuns la aceasta mizerie
     dar a disparut comentul
     Fratilor(denumiti de Lasty)
     Cautati si ve-ti gasi sustinatori ai Presedintelui
     suntem bara in bara si mana in mana
     pentru ca NOI credem si il urmam pe PRESEDINTE

     Ce vrea Last sa induce in fals??
     Cercetati topikul cu indicativul dat si vedeti cita MINCIUNA,cita manipulare poate cuprinde mesajul sau!

     • @mark
      Probabil ca TBasescu ar da mana cu tine desigur, ca sustinator al Presedintelui.
      Dar sunt sigur ca ar da 3 pasi inapoi vazand privirea ta inflacarata

      Si presedintele mai spune o gluma. Nu mai fi nene asa crispat ca nu esti Savonarola 🙂

     • markwilliams

      De fapt
      Ia uite ce se intimpla
      Ne concentram intr-o disputa lansata artificial de catre …………..
      pe o tema minora
      Cind in Romania se petrec evenimente de o importanta majora..cind in Romania se va vota la europarlamentare pentru EST sau Pentru VEST

      Ce tactica ticaloasa
      Sa ne reintoarcem la dezbaterea pe tema alegerilor europarlamentare
      Si sa n u mai ne lasam dusi de val ..pe teme absolut neinteresante

      Ce s-a intimplat azi aici ne dovedeste cum putem fi manipulati..intr-o alta directie decit aceea acuta si foarte importanta pentru noi toti

     • Poti tu mark sa discuti despre alinierea planetelor si politica mondiala
      Daca PSD ia 35% la PE iar Partidul blugilor + Bleaga + Mru ia la nivel de PNL atunci degeaba
      Nu te manipuleaza nimeni, Te manipulezi singura

     • markwilliams

      In loc sa introduci sondaje fara suport ..in favoarea PSD
      Ar fi cazul sa te reorientezi catre dreapta..fara persiflari ..fara manipulari..

      Bati deja toba..
      nu pentru ca esti pesim ist
      Nu pentru ca esti vizionar
      Ci pentru ca esti de partea LOR!

     • @mark
      Sunt de partea lor ?
      Esti tare doamna
      🙂

     • markwilliams

      Esti de parteaPUterii
      Oricine te citeste VEDE
      faci tot ce este posibil sa distorsionezi adevarul
      sa ATACI ..nu sa ajuti sau sa sprijini

      Esti exact ce te determina propriile tale comentarii\
      Un inamic al PMP..al lui Traian Basescu
      Prin mijloace colaterale..fie ele cuprinzatoare ,atotstiutoare si incriminatoare numite Elena Udrea

      Am o urare
      Sa iti moara PSD-ul in frunte cu Mitomanu si Plagiatoru

     • @mark Exact !
      Oricine citeste vede !
      Tu esti un dusman al lui TBasescu. Involuntar, Nici nu am pretentia sa intelegi asta.
      TB a inteles ca daca EBA intra pe liste asta inseamna dezastru, si dinamita pentru noi
      Udrea a incantat-o pe EBA ca sa castige influenta fata de TB. Tu si ai tai ati stimulat-o pe EBA impotriva strategiei lui TB.
      Si va mai suparati cand spun ca Luminita din Austria are un IQ mai mare decat toata gasca voastra ……. cumulat 🙂 🙂

     • Cosmaru' amuzat

      Stai linistit ca nu se supară nimeni ,cind spui tu ceva de Luminița .. 😀

      Strategia laudei e arhicunoscuta de diversionisti …..creează dependență .. 🙂

     • mai cosmarule amuzat 🙂 de unde ai mai aparut si tu ?
      Cred ca ti-ai facut id in ultima ora, caci de tine chiar nu am auzit 🙂
      Cu luminita din Austria chiar asa este. Eu am avut ceva altercatii cu ea . Dar am recunoscut valoarea
      Ei bine …. cand am spus chestia cu IQ care evident ii deranjeaza pe toti prostii 🙂 atunci stiu ca eu chiar i-am facut un deserviciu; Am cautat emailul ei sa imi cer scuze. Iti dai seama ,,,, lauzi pe cineva si ii faci rau 🙂 Nu mi-am imaginat, dar omul cat traieste invata 🙂

     • Mark,
      Nu te mai agita din cauza lui Last. Poate i-a sarit mustarul cand fetele angajate la el, part time (ca sunt si studente) i-au spus ce COOL a fost EU cand a sarit cu parasuta.

     • coool pe naiba .
      Stii sa ii tragi un clopotzel lui mrs mark

      Chestia de cum a tinut picioarele Elena a fost coooool ? dom prof ?

      Vrei sa iti spun ce zic studentele de baba Udrea ? Sau stii si tu desigur dar nu ai curaj …….

     • bunä,
      nici dusmanii nu sunt asa vehementzi cu bäsisti,
      dar este bine, acum stim cu adevärat cine sunt „unii.”

     • BARFE DE TZATZE; URAT SI PRIMITIV.

     • potzi mai mult, decat sä ironizezi si sä jignesti

     • Asta ai priceput @theo din toata discutia ?

      Acum stim cine sunt niste „unii” ?

      Eins Zwei Polizei ?

     • Ce mare cacareaza ai „clocit”,crezi ca te reprezinta?
      theo nu face parte din niste „unii”,ea este colaboratoarea copacului dintr’u inceputuri cu hazul ei incomparabil si bine tintit.

      Tu nu stii sa apreciezi valoarea,chit ca se prezinta sub o forma mai speciala.

     • De ce dora nu citesti atent ? : Theo e cea care ii pescuieste pe „unii” dusmani inchipuiti, intre noi.
      As fi mai moderat in locul tau …

     • glume urate si misoginism primitiv, nici nu mai au nevoie bäsisti de
      dusmani, dar este bine,s-au deconspirat singuri.
      numai oamenii slabi , bätrani si primitvii atacä femeile.
      un exemplar tanär dar aurolac ordina, este golanul PONTA.

 17. Celor interesati si care se simt „oprimati” la Copac, le pot indica o Poienita unde se arunca la tinta in Elena Udrea (nu pentru ca aici le-ar fi interzis, Doamne fereste, traim intr-o tara libera). Si unde nu vor intimpina opinii contrare, va fi un cor unanim, ca la Plenarele pecereului, cu aplauze prelungite si asistenta in picioare. Se vor putea desfasura in voie sub privirea obladuitoare a gazdei 😛

 18. @ tds,
  nu inteleg ce escaladez!
  Pe voi, cei care zi-de-zi (noroc ca nu si in proportie de masa) aveti in obiectiv doar pe Elena Udrea, nu doar ca nu va prea inteleg (nu merg pina la a spune ca o faceti cu un scop), ci va cred lipsiti total de pragmatism si realism politic.
  Nu exista acum decit doo variante: ei sau noi.
  „Ei” intelegind a fi pesedul si slugile din jur, iar „Noi”, cei care mai tragem spre dreapta. Sau ne laudam.
  Chiar atit de obuzi, ma intreb, pot fi unii, incit sa vada in Udrea raul suprem? Udrea va aduce voturi (stiu, voua iubitori de Fat Frumos si Cosinzeana, va miroase urit) mai multe decit unii catindati care vor la Cotroceni.
  O precizare: atita timp cit Basescu, Funeriu nu o „alunga” pe Elena Udrea din apropierea lor, nu vad dece as face-o eu!
  Tu, @ tds, nu imi propui nimic decit cruciada impotriva Elenei Udrea.
  Nu te pot urma; ramin cu Basescu si Funeriu.

  • victorL
   Pui problema fals :
   Concentreaza te:
   De fapt
   1 Si eu sunt cu Basescu, si cu Funeriu
   2 Cred ca Udrea nu este legata ombilical de Basescu si Funeriu
   3 Udrea conduce cu mana forte partidul. Rezultatul din 25 i se va datora la fel si perspectivele din 2016 la fel.

   Cred personal ca Basescu o mai rabda pe sturlubatica dar nu stiu cat. Dar e doar parerea mea.

   Mai tii minte cum a sarit presedintele PIN Cozmin Gusa cu parasuta tot cu televiziunea in fata ?

   Un rezultat prost pe 25 in carca cui va fi pus ?
   Dar un rezultat bun ?
   Hai sa asteptam pana in 25
   🙂

   • Sa nu ne amagim, un rezultat prost va fi pus in carca noastra, pentru ca, vezi bine, nu ne-am putu face jocul nostru de pase din cauza unor gica-contra. La fel, un scor bun ne va trimite la colt purtand tichie cu urechi de magar.
    Dar nu asta e important, caci indiferent de cum va fi rezultatul din 25 mai, potentialul de crestere dincolo de zona 10-12% este iremediabil compromis pentru PMP. Vor avea un electorat format strict din talibani si ceva asistati acolo unde „baronii nostri” conteaza mai mult decat „baronii lor”.
    Poate sunt ceva sperante de a scapa de Duduka (sau Pinalti sau Anton) pe filiera misterioasa a DNA-ului, daca Piratul nu vrea sau nu poate. Se aud ceva zvonuri, mai ales ca pentru Florin Popescu si Rudel camasa e mai aproape de piele decat Duduka, deci vor ciripi…

    • @bill
     1
     te rasfeti
     La cati intra zilnic aici + politeia + gradina + blogary + in linie dreapta e insignifiant ca sa determine o modificare cat de mica in intentia de vot a electoratului. Sub 0.7% Deci zero

     Intradevar, daca Basescu nu ia problema rapid in mana, daca Sebi Lazaroiu nu isi intra in paine atunci udrismul exagerat, stopeaza cresterea viitoare. Aici e partea nasoala.
     2
     Si mai stai si tu bland.
     Eu nu prea mai intru pe aici caci nu am ce spune mai mult decat am spus. Am intrat pt ca prea ti-au sarit cativa la beregata, pentru 2 linkuri si o indoiala 🙂
     Imi strici ziua de 1 Mai cea cu merlot Segarcea+Samburesti dorada de la Auchan cu legume si lime ? doar asa ca intr-un esprit de corps ca intre 2 viermi ? 🙂

     • Last,
      cu Sebi,ai dat-o in bara. Lucreaza foarte bine. Mai informeaza-te doar traiesti in capitala. Daca un provinvial a ajuns sa stie mai multe despre ce se intampla in culisele politicii bucurestene nici nu ma mir ca Vanghele face jocurile in Consiliul General.

     • Mai Ioane mai
      Hai ca esti previzibil
      Te urmaresc in fiecare seara, cand zic : Uite acum intra Ion profesorul sa zica Nope la cativa pe care ii are pe lista 🙂 ?
      Te informeaza Kepler ?
      Daca vrei sa fii util spune nene cu subiect si predicat ce face Sebi Lazaroiu, pentru partidul unde nu vad decat soldurile ingustate ale Elenei Udrea pe afise ?

     • Bine last, am inteles. Eu nu vroiam sa zic ca „strambele” mele ar influenta pe cineva. Vroiam doar sa zic ca voi fi ala pe care o sa dea vina markwilliams daca PMP ia 5-8%. Evident, eu nu voi fi influentat pe nimeni, dar decat sa dea vina pe Anton si sa recunoasca ca e groasa, nu mai bine arunca totul in carca lui viermelui Bill? Asta da, rasfat!
      O sa-ti urmez sfatul s-o las mai moale, chiar e mai intelept sa asteptam data de 26 mai. Eu nu am stat bland fiindca am abia 25 de ani si azi chiar am avut ceva timp liber la comp din cauza vremii ploioase de aici. Nu merg la gratare de unu mai, in mod normal, merg la munte cu o pisicutza adorabila, daca e sa ies in natura. Azi as fi vrut Vf. Buteasa, de exemplu, dar la cum a plouat la noi, chiar nu se putea, mai ales ca e si zapada pe varf.
      Scuze daca ti-am stricat ziua (mai in gluma, mai in serios), sunt sigur ca totusi te-ai putut bucura de compania celor dragi, in ciuda turbulentelor din copac.
      Cele bune, Last!

      P.S. Ca intre doi viermi, e pacat lumea ne vede ca pe viermii Níðhöggr si Jörmungandr, cei ce rod la temelia Copacului.
      ____________________________
      Bill/Ovi
      Un singur nick e necesar si suficient.
      Desi nu ne ocupam cu urmaritul ca-n filme, de regula folosirea identitatii multiple duce la balamuc si se toaleteaza cu foarfeca.
      Aviz si celorlalti amatori/oare. 😉

  • Victor L.
   Stai linistit..Last si company au misiunea lor de distrugere

  • victor L, 🙂
   absolut de acord cu tine. Contestatarii EU nu propun nimic in schimbul ei,o denigreaza pana la saturatie ,ii gasesc de hiba in tot ce face,ma mir ca inca nu i-au gasit vina ca ea respira aerul din jur.
   Pana acum EU a adus voturi pentru dreapta,indiferent ce tactici a folosit(in niciun caz din acelea cu iz penal utilizat perpetuu de pesedraci).Ea n-a pierdut nicio competitie,pacat ca altii nu s-au ridicat la valoarea ei.
   last 😦 ,unul din contestatarii ei cel mai vehement este categorit obsedat si nu cunosc motivul real.

   last ne tot abureste cu persoanele dotate cu IQ-uri superioare de tipul luminitei,care ne-a intoxicat luni de zile cu personalitatea malefica a fostului PM Emil Boc ,iar pe sustinatorii ne-a bombardat cu ironii desuchiate si de prost gust..A fost dumneaei atacat de masurile fiscale ale premierului in tandem cu presedintele?Sau a evitat numele lui Base din motive de siguranta imacologica?

 19. Udrea nu candideazä, dece o atacatzi, are si ea contributzia ei,
  dece jucatzi jocul ordinarului mitocan PONTA ???
  orce zice presedintele este rästlmäcit.
  am sä vä spun ceva, cand ea se sacrificä pt. dreapte, altzii
  saboteazä dreapta prin coalitzii :::::::::::::::::cu stanga.
  sunt oameni pe care Presedintele nu-i numeste , chiar ii discrediteazä
  tocmai pt. a nu-i pune in vizorul si gura lupului, PSD- SI A
  CAMPANIEI LOR MIZERABILE

  mä intreb unde este CNA???zilnic este insultat, invinuit, amenintzat
  PRESEDINTELE, la A3 si la romania TV- haznaua lui ghitzä- secu

  unde este CNA???????

  • Asa ca …. mai baieti
   Nu am intrat o saptamana si as vrea sa nu mai intru la harjoneala copaceasca prea curand,

   Hai sa asteptam rezultatele.

   Atunci vedem si noi si Piratul ce e bine ce e rau si ce se mai poate face

   Din ce scrie Barbu Mateescu, am un pesimism teribil ca prostii nostri de dreapta vor fi in stare sa se uneasca… si imi e frica ca nici macar Traian Basescu nu va fi in stare sa ii uneasca pe tampitii astia.

   Sper sa fiu eu prea pesimist. Si sa mearga lucrurile snur.

   • last, 😦
    eu nu-ti repros defel pesimismul! E de asteptat un rezultat defavorabil dreptei,dupa atatea contrapuneri la care si tu ai contribuit din plin.Decat sa continui in aceiasi maniera e de preferat sa faci o pauza in consens cu dragii nostri parlamentari.

 20. dece trebuie tocatä UDREA pe acest blog???
  cui foloseste???::::::::::::::::cine stie

  • @Theo
   nu o tocam. Ne e frica pentru noi si pentru dreapta si pt un Ponta presedinte 10 ani.

   Ea conduce acum partidul, Nimeni nu se mai vede decat ea. Asteptam data de 25 sa vedem ce rezultate a scos ea cu Anton

   Dar vai de capul nostru daca ura mitocanului roman nu se transfera catre Udrea si de la ea la Partid iar de la partid la dreapta.
   De asta ne e frica

   Dar vedem peste 25 zile rezultatul. Daca PMP scoate un rezultat prost ce ne facem ? Nu ia conducerea dreptei KKarau ?
   De aceea asteptam rezultatul.

 21. ce cautä zdrentzele useliste pe blog???

 22. NU FACETZI BINE NIMÄNUI „TOCAND ” PE UDREA,
  ea nu -i prietena lui crin-cretin, dar sustzinätorii ei
  vor sustzine candidatul de dreapta ca totzi „bäsisti”

  MAI BINE TOCATZI UN NENOROCIT AUROLAC(cum ii spune nicolicea
  lui ponta) care vrea sä de-a portul mafiotului Mazäre:
  ESTE O RUSINE SI O SFIDARE L-A ADRESA JUSTITZIEI:

 23. @ tds,
  nu te amagi: nu pun deloc fals problema. Ce spun eu sint fapte, nu banuieli pentru mai tirziu.
  Esti total incoerent (poate te intelege @ Bill, ca va potriviti la a jigni ” chiar ca e incredibila un fel de “monstruoasa coalitie” intre postacii udristi si cei uselisti”).
  Apoi, tu nu esti cu Basescu si Funeriu, ci vrei ca „Ei” sa fie cu tine si @ Bill.
  Ei bine, nu se poate.
  Daca „De aceea asteptam rezultatul” dece faci tot ce poti pentru a diminua rezultatul?
  Ti-am mai propus: intra in partid daca vrei sa faci ceva (oricare partid) si nu arunca brichete in pereti. Pe margine sint toti destepti si dau sfaturi. Arunca-te macar cu parasuta, cu o lozinca in miini: nu o votati pe Udrea. Ea este raul suprem, v-o spun io!
  NB,
  daca urmaresti cumva meciuri de fotbal vei constata: crainicii-comentatori sint mai destepti decit cei mai buni antrenori straini; le dau sfaturi si ii umilesc cu priceperea lor.

  • VICTOR,
   un bäsist, nu poate cu atata insistentzä sä insulte pe U
   cand ea sigur aduce voturi, e prea de duratä tema- sä nu batä
   la ochi.

   • theo
    O astepti pe Udrea sa iti aduca voturi ?
    De unde ? De la Popescu ? De la Anton ? De la DNA ?
    numaram voturile pe 25 da ?

    Stam toti oamenii de dreapta din Romania , toata istoria dreptei , asteptam sa ne aduca Elena Udrea ot Plescoi voturi ?
    Vai de capul nostru .
    Iar Ponta ia 30-40% ?
    Vai de noi.

    Ati auzit de Cozmanca ?
    Asta a organizat PSD si a adus voturi pt psd prin organizare. Dar nu il stia nimeni cum arata.

    Asta trebuia sa faca si Udrea, Sa aduca voturi dar sa nu iasa prea in fata, pt ca stim ca bizonul , tara profunda, idiotul o uraste .
    Dar pe ea o intereseaza mai mult brandul personal decat brandul dreptei sau al partidului.

  • @Victor L
   Daca iti par incoerent atunci draga nene , nu am ce sa iti fac. O spun pentru cei ce inteleg ce spun.

   • Doar oamenii tai de casa inteleg

    • Tu esti cazut in cap ?
     Oameni de casa ? Crezi ca eu fac canasta sau stau aici pt ca sunt o baba frustrata ?
     Pe mine ma intereseaza dreapta romaneasca, ca exponent al celor ce pot duce Romania mai departe.
     Eu am morminte in tara asta. Iau in serios asta, Cine reprezinta dreapta si cat de bine o face
     Dar daca Ponta ia 35-40% atunci deja chiar incep sa nu mai am incredere.

     • markwilliams

      Hai
      Lasa-ma cu argumente prefabricate
      Dai cit poti in o parte din Dreapta..cea care ii apartine exclusiv .lui Traian Basescu
      Nimic Neamtu..nimic MRU
      ..nimic PDL sau PNTCD
      DOAR PMP
      Doar Udrea

      si da-i si lupta si da-i si lupta

      Daca Ponta ia 35-40 la suta ,ii poti impartasi succesul previzionat
      Ai facut tot posibilul sa cobori Dreapta…

     • @mark
      Faci pe nestiutoarea ?
      Partidul fanion care poate dezvolta infrastructura este doar PMP . Neamtu s-a chinuit sa infiinteze partidul un an. MRU se chinuie sa apara la TV de ii vine rau
      In afara de socialistii de la PDL (caci Bleaga e o javra iar Boc un executant cu gandire de stanga) nu avem o alta sansa decat acest partid

      Si este pacat ca un partid al dreptei in Romania garantat de Basescu nu are un alt vector de imagine decat Udrea. O preferam pe Mona Musca daca e vorba tot de o femeie
      Pe Udrea care si-a ascuns Vuittoanele de prost gust abia de 3 luni, iar toaletele de vampa in roz cu Gusa doar de 1 an nu mi se pare ca este simbolul cel mai bun al dreptei. Sunt sigur ca si TB stie asta. Dar nu se poate exprima, Eu @tds am toata libertatea. Ai priceput ?

 24. @ tds,
  o ultima (cred) interventie: spui ca se vor pierde voturi din cauza Elenei Udrea. Posibil, mofturosi ca tine si @ Bill mai exista. Dar vor fi cistigati altii, mult mai multi.
  Votul tau si al meu valoreaza exact ca votul a doi tipi intrebati in ziua de Paste:
  – Ce sarbatoare este azi, ce sarbatorim?
  – Pai ce sa sarbatorim? nasterea Domnului, lu Dumnezeu.
  Si am schimbat urgent, nu stiu cum a mai continuat dialogul.
  NB,
  iar daca ai ajuns sa-l repezi si pe @ ion, cu superioritate si in zeflemea, nu mai ai leac.

  • @victor L
   vom vedea pe 25.
   Eu nu ma refer la mine cand analizez daca se vinde prajitura Joffre sau nu. Nu ai inteles ca eu ca profesionist nu discut in termeni de ce imi place mie care sunt unul ci in termeni de ce ii place bizonului
   2
   @ion e profesor universitar. Tu cunosti putini profesori universitari si de aceia ti s-a parut o impietate cosmica sa raspund la o impolitete mascata frantuzeste de dom prof de chimie cu un refuz clar de a dialoga in acesti termeni. Eu cunosc multi profi universitari asa ca sunt obisnuit cu patternul si cu ce ii duce mintea si de aceea imi permit
   Vezi ca pe 17 trec prin zona ta si te voi evita. M-am razgandit . Nu voi bea o Stella Artois in centru in Lugoj cu tine. Nu sunt pregatit pt asta

 25. Sara buna !

  Mi-am amintit ca programasem ceva de acum cateva luni pentru „Intai de Mai” si mi-a cazut fisa tarziu ca azi se implini 😀 😀 😀
  Mai aveam de gand sa-l lucrez, sa-l cizelez un pic, sa nu fie perceput distorsionat mesajul. Care e destul de delicat.

  Ma bucur sa observ ca…. n-a observat nime 😉

  Noroc cu Udrea ! 😀 😀 😀 😀 😀

  BTW, am spus-o de cateva ori, daca tineti mortis ca blonda sa fie in centrul atentiei, atunci postarile musai sa urmeze trendul de interes.
  Si se pare ca tineti.
  Chiar cu indaratnicie.

 26. Sara bună ,copaceni !!!

  Wow !!!…..iar au apărut obsedații de Udrea???… ..sunt distractivi băietașii ….parcă ar dormii cu poza Udrei sub pernă …… 😀

 27. Ioi….mi s-a dus comentul in alta parte

 28. Bilu’,

  Elocventa aia cu „analfabeta” !

  Stii, pretene, a fi magar cu carte e mult mai rau decat fara ! 😉
  Instruirea nu scuza problemele de caracter. DImpotriva.

  Old are dreptate. Daca Last ti-a dat nas nu inseamna ca nu s-o gasi cineva sa ti-l mai taie.

  • Viqule
   Daca nu era Bill , aveai doar pe @mih si pe %old sa ma zica ceva 🙂
   A venit bill cu un articol bun al lui Barbu Mateescu si cu febletea lui …. Parasutista !! 🙂 si i-a indirjit pe oamenii de bine 🙂 Am intrat si eu
   Ce dreak e rau in asta ?

   • Daca nu era Bill (si tu) aveam cum am avut 5 ani de zile pana sa descoperiti pomu’.
    Probabil nu s-ar fi intamplat nici acum daca patronul de dincolo nu lua lumea aiurea la suturi.
    Tam-tamu-ul asta cu „castigul” este real doar daca se materializeaza intr-un castig de dialog amiabil in limitele bunului simt.
    Daca veniti cu aerele astea de universitari printe melci, nu castiga nimeni.
    Nimic.

    Putina decenta. Asta ar fi primul argument real (PRIMUL) ca intr-adevar aveti gradul de instruire clamat atat de des.

    • @viq
     Melcii tai sar la gat. Ma refer la achizitiile tale tarzii. Decenta melcilor ar fi sa nu creada ca orice mesaj este exact pt ei si ca trebuie sa reactioneze ca fiind direct vizati

     Noi am vrut sa ajutam si Copacul si dreapta. Mai exista bloguri de dreapta daca am fi atat de singuri, si ingroziti de insignifianta si nu putem altfel decat sa scriem pe un blog

     Blogul este creat de oameni iar calitatea blogului este derivata din ce se scrie pe bloguri.

     Sunt decent. O saptamana nu am intrat aici nici eu nici cativa prieteni ai mei.
     Repet : Uita-te pe interviu si vezi fata de pocherist a lui Traian Basescu cand parasutista sturlubatica si-a facut showul

     • markwilliams

      Repet : Uita-te pe interviu si vezi fata de pocherist a lui Traian Basescu cand parasutista sturlubatica si-a facut showul

      Este mai mult decit suficient pentru un TUPEU fara de margini
      Pentru lansarea unei imagini devastatoare impotriva lui Traian BASESCU

      Calitate?Decenta??

      Pentru aceasta fraza si o reiterez:
      : Uita-te pe interviu si vezi fata de pocherist a lui Traian Basescu cand parasutista sturlubatica si-a facut showul

      te injur in gind(imagineaza-ti cum si cit)
      ca sa nu fiu admonestat de admini

      infiltratule

     • Ok, injura-ma doamna. Femeile au ceva funny cand injura … mai ales unele injuraturi teoretic barbatesti.

      Revezi secventa . Eu am vazut-o de 3 ori
      Toti stim ca TBasescu e genial si ca ascunde perfect ceea ce simte
      Cand pare vesel poate sa fie trist si invers
      Acum priveste-l cu atentie. Muschii faciali, privirea , Pariez ca nu i-a convenit de loc
      Chiar imi pare rau. Sunt sigur ca Udrea nu i-a cerut parerea

 29. Viq, Last, aveti adresa de mail si numele meu pe bune. Poate o sa scriu folosind-o pe aceea si articoleconform invitatiei cand se mai calmeaza lucrurile.
  Seara faina va doresc.

 30. Viq
  Zi-i mersi lui Bill ca altfel nu aveai nici pe sfert comenturi 🙂
  Viq
  Uita-te te rog la fatza lui Basescu si la muschii faciali in emisiune la EVZ cand a vazut[o pe Parasutista.
  Restul ti-l poti imagina singur

  • Cum am zis mai sus.
   Am stat verzi si cu un sfert din comenturi.
   No problem.
   Poate ne uscam inainte de prezidentiale.
   No problem.
   Viata merge inainte, cu sau fara Copac.

   pentru studiul recomandat n-am timp. Sorry.
   Deja sunt in intarziere.

  • Ca sa vezi unde este Adevarul
   Bill cu reusita comentariilor
   Basesscu cu muschii faciali
   Parasutista

   Ceva indescriptibil..ca si inteligenta
   Mizerabil ca si morala
   Urit , fara alte argumente…

  • Esti pur si simplu ORIBIL
   Sa te introduci in asa hal in mimica unui om
   Sa o interpretezi ca un adversar
   Scirba,omule.Greata..
   Pentru ca te dai BASIST

   • Sunt Basist de prin 2002 Nu am fost niciodata PD-ist chiar daca Basescu era presedintele PD

    Dar iubirea de Basescu nu implica iubirea de Udrea

    Iar iubirea de Basescu dureaza exact atata cat timp TB este un om de dreapta.

    Sefa ta e un om de succes… a plecat de la Plescoi e milionar in euro, are vuittoane pe care acum le ascunde a fost maritata cu Cocos, a facut afaceri cu Bittner, e in vizorul DNA . Dar nu ajunge draga mea. Relatiile tale cu ea nu ma intereseaza.

    • Mi-ai dat raspunsul care a fost procesat in laboratoarele lui Felix.
     Bine gindit.Bine realizat.Credeam ca prinde doar pe cei fara neuroni.
     daca te-ai bagat in rahatul asta i eu nu te pot estima ca fiind fara neuroni.
     Nu esti decit un aservit..
     Daca ai fi un basist ..ai contracara minciuna..
     Nu esti..deci traiesti cu aceasta intoxicare…iti place..o expui..o dezvolti..o transmiti

     Nu este sefa mea..
     Ti-am spus asta de mii de ori
     Dovedeste respectul tau pentru adevar …exact cum faci cu subiectul Udrea

 31. Mai,da’ dc va certati?Votati fiecare pe care vreti in turul 1 si apoi pe care iese in turul 2.Nu va place asa? Atunci…cand 2 se cearta al 3-lea castiga, adica Ponta.Si , dupa cate vad spre asta ne indreptam, ca ai lui nu se cearta intre ei.

 32. Si care este mesajul??
  Rauvoitorii sunt sustinatorii Presedintelui Traian Basescu!

  Voi ,cei care nu sunteti bara la bara cu noi…ce sunteti???ANTI BASESCU!

 33. Last, esti funny. Auzi, ”Kepler ma informeaza”. Nu Batrane vesnic tanar, Kepler e mult mai mult decat o simpla informatie si nu are nici o legatura cu Sebi. Poate altadata, stand la un pahar de ”tarie”, vom dialoga pe seama ”relatiei pre-existente pe care sufletul copilului nou nascut o are cu geometria cerurile”
  Referitor la cealalta chestiune, as spune, dar inca nu e momentul, insa iti dau un ”clue”, si anume intuitia este bonusul acestei perioade, asa ca vorba francezului ”cherchez la femme”.

  • @ioane
   Nu beau tarie
   Nu beau cu oricine si oricum. Prietenii pot sa confirme
   Bifeaza te rog pe alta lista

   • Last, keep calm
    It’s fine with me. O mica observatie, caci se pare ca nu am mai fost previzibil. Ti-am mai spus si cu alta ocazie, nu ma apuc sa bifez pe o lista nume, doar ca sa fiu in trend.

    • Dragul meu profesor
     Ai o lista clara
     Spui sarumana cui trebuie
     Vii cu un compliment unde trebuie
     Tragi de urechi pe cine trebuie
     Este stilul vostru
     Nu va eliberati de asta decat cand aflati ca aveti un cancer terminal in max 1 an si atunci scapati de reflexul de a lingusi si a da suturi unde trebuie,
     Tot atunci va lasati si de fumat 🙂

     • Last,
      Nu mai interpreta rolul Mamei Omida. Nu ti se potriveste. Nu fumez. Cu privire la profilul facut tagmei profesorilor trebuie sa iei in considerare exceptiile/erorile. In caz contrar se duce pe apa sambetei analiza ta.

     • Ion
      iau in considerare si exceptiile
      Dar in cazul tau nu discut despre viitor ci despre trecut. Stiu la ce doamne obscure ai spus sarumana. Vrei sa intru pe arhive ?

      Nu iti ajunge ca nu beau tarie si ca eu cu tine nu as bea nici macar un merlot ? Cel putin anul asta ?

      Cu soacra ta leoaica as bea un ceai Jasmine sau orice ar binevoi doamna. Am si eu slabiciunile mele

     • Last,
      Nu cunosc nici o doamna obscura pe blog. Ma adresez respectuos pentru ca nu stiu varsta comentatoarelor. Dar promit ca pe viitor sa folosesc expresia celebra din Lantul slabiciunilor ”sarut manusitele”. Poate asa te mai linistesti.
      Nu stiu de ce insisti cu bautul. Nu-ti fie teama, nu am pus la inima refuzul tau. Dar nu ti-a trecut prin minte si varianta ca poate, a fost doar un gest de curtoazie?

     • ioane
      bineinteles ca nu cunosti dame obscure, 🙂 🙂
      Eu cunosc profii univ romani. Cei din familia mea predau in strainatate dar ii cunosc bine si pe romani
      Nu imi trebuie detalii
      Mergi la nani
      Maine te rog eu chinuie laboranta
      Merita , fraiera
      🙂

 34. @night spune : Salve,Florine …..si bine ai venit pe topicul Sustinatorilor lui Traian Băsescu…..ai vazut bine la copac….nu-i bai ,că si io am dat la gioale de am rupt … 😀 😀 😀 ….sunt sătul de “băsiștii ” astia contriștii….o să fie o luptă dură si foarte murdară ..

  Acum cine mama naibii sunt basistii astia contristi de nu mai poate Basescu sa traiasca ? si ii apara @noapte cand iese din tura la Roma ?
  @Eugeni ? @tds ? @luminita ? @fini ? @skorpion ? @bill ? ca sa nu mai zic decat cativa. De astia vrea sa apera dreapta si pe Traian Basescu @noapte @mark ? plus freo 3-4 ? 🙂

 35. Baconski:
  „In adolescenta am urcat muntii Fagaras, Parang si Retezat. Ca diplomat, am parcurs cateva sute de mii de km cu avionul, trecand si prin momente dificile. In Afghanistan, la baza militara din Kandahar, am trait un atac taliban cu rachete. Dar sa ma puneti sa sar de la 4000 de metri cu parasuta, nu multumesc ! Asa ca mi se pare onest sa o felicit pe colega mea Elena Udrea pentru curajul dovedit azi ! E un gest simbolic foarte simpatic. Vrem altfel de politica: destupata, aerisita, avangardista.”

  Curaj dovedit printr-un gest simbolic foarte simpatic si destupat. Epic…

 36. gata ajunge
  am intrat ca sa il sprijin pe bill cel timorat
  A venit viq inainte de a intra in shift sa pronunte cuvantul…. decenta ,,, bineinteles referitor la mine,.. Pai mai fac o pauza

  Pauza este necesara doamnei parasutiste Elena U sa aiba timp impreuna cu dl Anton sa mai culeaga ceva adeziuni .

  Ca su eu si viq (sau poate ma insel) asteptam altceva de la non socialisti asta este altceva

  Hai sa tinem pumnii lui TB si echipei lui : Parasutista si Anton … poate trecem de 10%
  Noapte buna folks

 37. Baconski:
  “In adolescenta am urcat muntii Fagaras, Parang si Retezat. Ca diplomat, am parcurs cateva sute de mii de km cu avionul, trecand si prin momente dificile. In Afghanistan, la baza militara din Kandahar, am trait un atac taliban cu rachete. Dar sa ma puneti sa sar de la 4000 de metri cu parasuta, nu multumesc ! Asa ca mi se pare onest sa o felicit pe colega mea Elena Udrea pentru curajul dovedit azi ! E un gest simbolic foarte simpatic. Vrem altfel de politica: destupata, aerisita, avangardista.”

  E normal ?
  Astia sunt clasa politica pe care o dorim ?
  Ne luptam sa scapam de Ponta , de Iliescu, de Dej si dam de ………………….. Baconski ?
  Pai efortul e prea mare

  Unde naiba l-ati gasit pe avortonul asta ?

 38. Salut @Last,
  Crede-ma, am stat vreme de cateva zeci de minute si m-am gandit daca e cazul sa-ti raspund la ultimele tale postari de pe blog. Si vreau sa-ti reamintesc un lucru pe care tu il stii foarte bine. Acest blog este un blog care sustine Dreapta. Si Dreapta nu este perfecta, ai ajuns si tu la varsta la care ,cred, ai inteles ca nimic pe aceasta lume nu este perfect. Mi se pare aproape indecent ca un tip ca tine, inteligent si cu o minte speculativa, aidoma unui personaj dintr-un roman al lui Marin Preda, (personaj ce era capabil in fata unui auditoriu sa sustina o teorie cu argumente, iar apoi cu alte argumente, aproape valabile sa-si infirme propria teorie). Comparatia este oarecum fortata, aici pe forum tu avand totusi o „politica” coerenta Dar te-ai folosit de speculatia mentala pe care ti-a dat-o D-zeu sau ai dobandit-o prin experienta de viata. Si fiindca te consider un tip caruia viata i-a imbogatit mintea, i-a ascutit simturile facandu-te mai bogat spiritual, te intreb daca un om, oricare ar fi el, cu bune sau mai putin bune, om care ar avea niste pareri diferite de ale tale si care te-ar contrazice mai mult sau mai putin elevat, poate acuzandu-te de chestii oarecum neadevarate sau chiar neadevarate si tu stiind despre acel om niste chestii care nu-i sunt favorabile (D-zeule, ce fraza lunga si imposibila am scris) consideri ca e normal sa-l ataci dezvaluidu-le in piata publica. Chiar daca dezvaluirile n-ar fi o chestie de viata si de moarte, chiar daca dezvaluirile tale nu i-ar schimba cursul normal al vietii, eu consider ca chiar intr-o disputa de idei nu e cazul sa-ti minimalizezi „adversarul” cu ironii, zic eu, sub o anumita cota.
  Consider ca si cei ce beau Moretti ca si cei ce beau Cordon Rouge au drept la respect cand expun idei animati de aceeasi buna credinta.
  Ceea ce am vrut sa-ti spun e si nu e un repros. Doar o aducere aminte, pentru toti, inclusiv pentru mine, sa nu uitam butada „Respecta daca vrei sa fii respectat”
  Acest raspuns e valabil si pentru @Night
  La buna citire!

  • Raspunsul meu pentru @Last trebuia sa apara dupa comentariul lui Last de la ora 00:54. Asta e, era tarziu si era toamna…

 39. ION;

  O FEMEIE LA 40 DE ANI , NU ESTE BABÄ;ESTE IN FLOAREA
  VARSTEI:
  este o nerusinare cu catä urä si misoginism, este
  jignitä o femeie, indiferent cine este ea. f. urat si patologic:

 40. Buna dimineata! Cine-i brandul potrivit pantru PSD

 41. Repetir,ca-i tare fain

 42. Pariez ca daca Last si Bill isi vor tine promisiunea blogul se calmeaza ,discutiile vor fi pe o diversitate de subiecte de actualitate ,de Udrea nu va mai vorbi nimeni ,nici de bine ,nici de rau.In perioada in care Last a lipsit normalitatea a fost la ea acasa.Adica AICI.Fara Udrea.Chiar fara PMP.
  Nu este decit agresivitate pe tot parcursul de azi al lui Last.Si mult atac la persoana.Nu poti stima pe cineva care nu te respecta!Si nici nu poti sa nu replici.In aceeasi maniera.Exact ce nu vreau sa mi se intimple..

  Probabil tema Udrea este menita sa ne tina departe de tema PONTA.De coruptii mafioti ai PSD-ului..de arestarile in lant…de barcute de cauciuc si sa intretina,chiar si aici o imagine defavorabila Presedintelui(fata de pocherist – doar un exemplu..slugoiul de B1 -altul)

 43. Buna dimineata!

  WP-ul pare cam stresat si mai arunca aiurea comentariile…
  Deschid o pagina noua, poate se …calmeaza.

 44. Un alt comentariu s-a evaporat!Poate il gaseste cineva prin cosul lui WP??

  • Cosul e gol, dar WP-ul arunca aiurea comentariile, alea noi printre cele mai vechi (inclusiv pe-al meu care va anunta pagina noua intru calmarea …WP-ului…)

 45. Comentu; e pentru „marele last”!

 46. @ tds,
  vezi, cind se evapora „simburii” de Samburesti citeste ce scrie @ Inganduratul | mai 2, 2014 la 03:17
  @ inginduratul iti acorda o sansa.
  Eu mi-am pierdut-o (nu ca ar conta pentru tine, degraba varsatoriu de studii proprii ori ale rudelor), ci pentru ca sint convins ca si tu esti convins ca lumea trebuie sa se invirta in jurul tau.
  Dece crezi tu ca toata lumea ar trebui sa judece ca tine?
  Daca te declari fan al piratului (eu cred ca ne minti), atunci accepta-i si strategiile si slabiciunile. Sau fa cerere (ca „fugira” mai toti) sa devii consilier.

 47. Platforma cre`ca a baut in rind cu @ tds, ca arunca textele la intimplare.

 48. parca si-a revenit.
  Sal`tare la toata lumea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s