Înapoi la rădăcini !

O duminică senină, ușor călduță, însorită mai ales !
Una din zilele în care-ți amintești că nu e deloc rău că ești în viață.
Cu tot ce-o fi însemnând asta.

Bag samă că pe platforma noastră civică românească e ca după plimbarea grăbită a unui taifun cu nume de femeie și miros de praf de pușcă 😀
E o vraiște de nu se vede om cu persoană, nu se înțelege liter cu literă și număr cu cu numără.
Ăla spune că e băsist și deci să moară Udrea că prea-i ține partea, ălălalt că MRU-cel-tare merită să-i dea telefonu’ lu Antonescu-cel-slab că mai are unu’ nou, cu taciscrin, …. mai încolo altu’ că Macovei trebuie susținută în virtutea trecutelor făptuiri pentru a face pe cele noi care să le suprime pe primele….. și, în fine, altul că Băsescu este punctul de reper în toată nebunia asta pentru că e căpos.

Ceea ce gândeai cu puțină vreme în urmă e contrazis logic și radical de ceea ce se petrece azi sub ochii tăi ușor exoftalmici, ceea ce erai convins ieri că e de nefăcut de către cel în care ți-ai pus speranțele electorale, le face azi cu o amploare depășită doar de cea a deschiderii propriei cavități bucale, pe când maxilarul e în cădere liberă, determinat de nunta cu strigături dintre procentele favoriților și accelerația gravitațională….

La ce să te mai raportezi ?

La ce studii/cunoștințe/IntelectualValue au personajele ?
Păi Oxfordul pupă fundul Adormitului Național, în timp ce Vulcana Noroioasă ot Buzău, ‘ce că nu-i frumos !!!
Asta demolează criteriul.
Precum am tot zis, învățătura e ca benzina : merge și la ototurism de fițe, și la trotineta de familie da’ și la tanc. Ea în sine nu e ceva ce merită prețuit. Are valoare EXCLUSIV în contextul modului în care e folosită. (Right, Gino ??? 🙂 )

La ceea ce zic/spun/pretind vocal unii și alții că vor ?
Precum vedem deja mai clar decât în cealaltă situațiune, e un criteriu și mai prost. Dacă n-am avea netul ăsta cu memoria lui de neam prost la-ndemână, am putea crede că noi suntem nebuni și ei sănătoși, la cât de des se sucesc în vorbe. (Săru’ mâna dom’ Net ! )
Vorba volant de se rupe-n inerție, pe când scripca manent, că e de mână ! 🙄

Atunci…. în ceea ce fac !!!
Deși pare cel mai beton criteriu de evaluare, (sau poate tocmai d’aia 🙄 ) e și cel mai șocant. Monica Macovei pare să-l feștelească și p’ăsta !
În virtutea celor făptuite până acum, pur și simplu face pe dos și ne rupe pe noi între semnale.

Ce să crezi ?
Pe cine să crezi ?
Pe „Monica 2000” sau pe „Monica 2014” ?
Sau pur și simplu ceea ce face ea e același lucru dar noi ne-am tâmpit ???

Cu ani în urmă, la o școală pentru copii adulți, îmi amintesc că o zi întreagă s-a discutat despre necesitatea imperioasă de a reseta periodic sistemul și a reinstala programul de bază.
Reîntoarcerea la „rădăcini” ca soluție pentru eliminarea „bug”urilor ce invadează memoria și așa ostenită și relativ limitată.
Deșteaptă idee 😀

O folosesc de atunci conștient și periodic, așa cum verifici harta în timp ce rulezi să te asiguri că n-ai luat-o naibili pe ogor și să reglezi dacă e cazul, din viraje, începând cu proxima intersecție, spre a-ți păstra direcția pe care ai pornit inițial. Poate așa reușești să atingi scopul inițial 😀

Ion Cristoiu evaluează foarte clar că PSD și-a atins maximul „mașinăriei de partid” cu cele 37 de procente, ceea ce-i preconizează eșec sigur la prezidențiale, neuitând însă să specifice și faptul că ….. Mircea Diaconu a luat voturi en-gros de la același PSD, că electoratul lui a luat de bună afirmația lui Ponta că Diaconu înseamnă PSD 🙄 !!!
Dacă iei în calcul ambele constatări, te-ai lămurit !
Buștean !

În alt registru, Adi Halpert constată că față de cele 20% pe care, conform sondajelor, Băsescu le deține la el în buzunarul de la piept (interior), Udrea a reușit să păstreze pentru PMP doar aproape 7 procente în timp ce celelalte 12% s-au dus (sau au rămas ?) la PDL.

Cine-i de vină ?
Udrea, normal, că pe ea o înjură lumea.
Ar putea fi adevărat.
Ar putea fi DACĂ am putea crede că în lipsa blondei din reclama PMP, PDL ar fi luat zero procente 😀 😀 😀 😀
Cu toată structura lui teritorială și cu Macovei cu tot.
Really ?????? Nu cumva e mai de bon-ton să crezi că sondajul e aiurea ?

De ce se vorbește prin vecinii fani MeReU nu iau în calcul din două motive : în primul rând nu cred că pentru moment este gândit cu capul ce zic ei pe acolo și în al doilea rând nu prea am habar ce zic ei pe acolo 😀 😀 😀   Dacă aș avea destul timp aș ceti-o mai des pe Nora, care are plante sănătoase în grădinuța ei 😉

Într-un cuvânt, să iei în calcul contextul actual pentru a avea o imagine a ce se petrece e „cumplit meștesug de tâmpenie”.

Fapt pentru care eu mă întorc la rădăcinile mele :
1. – Acțiunea vitală dorită de la un politician contemporan : curățarea/reforma clasei politice. Adică Coana Justiția să-și ia obolul fără milă.
2. – Cea mai de încredere persoană/formațiune politică care cred că vrea și poate să facă asta : Traian Băsescu/PMP.
3. Cel mai periculos adversar al lui Traian Băsescu nu este Ponta, Antonescu, Blaga sau Udrea.
Este Monica Macovei.
Este singura persoană capabilă să „rupă” electoratul băsist. A făcut-o deja în aceste preliminarii și o va face iar, și mai dur, la prezidențiale.
Asta dacă nu virează cumva brusc din drumul pe care se află acum, ceea ce mă îndoiesc.

Plecând iar de la punctul ăsta, pot să constat că EU este destul de urâtă de o parte a electoratului băsist spre a pierde voturi, dar dacă piratul ar desemna-o (sincer nu cred asta, pentru că probabil și el vrea ca PMP să obțină mai mult decât 7% 😉 ) ar însemna simplu că NU ARE ALTERNATIVĂ !
Iar alternativa nu se judecă prin prisma cât de deștept/cult/titrat este alt posibil lider PMP, (probabil că și dacă iei la întâmplare, cu ochii închiși, nimerești altul cel puțin de două ori mai bun decât blonda) ci cât de încredere este că se va opinti să ducă treaba asta mai departe.
Iar dacă asta s-ar întâmpla, probabil PMP este blocat pentru prezidențiale și-și pune toate speranțele în 2016.
Lucru extrem de periculos după părerea mea, pentru că un președinte proPSD cu actualul guvern și actualul Parlament, anulează practic șansele ca să mai existe ceva după pârjol, să mai ai cu cine vota în 2016.

Personal înclin să cred că PMP va avea cât de curând un alt lider/vector de imagine, că în PMP se pare că sunt destui personi în care merită învestită încredere.
Poate nu au trecut proba timpului, ca blonda, nu au suficientă experiență de trosneală politică, dar uneori ești silit să-ți asumi niște riscuri. Și cred că piratul înțelege asta.
În definitiv și când a ales-o pe Macovei și-a asumat un risc. Și pe termen limitat a mers bine.
Câștigarea președenției de către un propesedist ridicat la fileu de Blaga/Antonescu riscă să anuleze speranțele pe termen destul de lung.
Nu e de joacă.

Personal aștept cu încredere decizia lui.

Viq

Reclame

69 responses to “Înapoi la rădăcini !

 1. Felicitari,

  Acum am inteles ca Piratul nu a vrut sa riste cu un C. Diaconescu sau Papahagi, aflati la categoria gradinita politica – grupa mica si a mers la sigur cu Doamna Elena Udrea. A fost o decizie inteleapta…. pe care inchipuitii justitiari nu au fost in stare sa o aprecieze.
  Plesu fuse primul care a parasit Cotroceniul din … „cauza” Doamnei Elena Udrea.
  Ha ha ha, unde e multa minte e si multa prostie. Si unde e multa minte nu e nici o garantzie de caracter sau de loialitate!

  • ,, Si unde e multa minte nu e nici o garantzie de caracter sau de loialitate!”
   Wow ! Deci sa ne inconjuram de cei cu minte putina, ca aceia au si caracter si loialitate ? !

  • Multamesc de felicitari.
   Le iau cu tot atat bucurie pe cat sunt de sincere 😀 😀 😀

   Papahagi ?
   Da, e cam acolo.
   Nu inseamna ca nu ar putea face figura frumoasa, dar pe neverificatelea…. e doar o supozitie.
   Dupa evolutia lui MRU la Gadea, ai fi zis ca nu e in stare decat de sub 3% ????

   Diaconescu ?
   E mai sus oleaca. La „grupa mare”.
   De ce nu pana acum ?
   Habar n-am.
   Dar sigur are piratul 😀

   „La sigur” cu Udrea ?
   Nope ! 😀
   Eu as zice mai degrab „la verficare” 😉
   Nu e exclus nici „la nevoie”… dar personal sper sa fi fost „tragerea de reglaj” 😉

   „Inchipuitii justitiari” sunt de-adevaratelea. Dac-ar fi doar superficiali, ar fi bine.
   Teama mea e ca ei chiar cred ce zic 😉

   Plesu a parasit Cotroceniul pentru ca asa a vrut el. Ar putea fi „pentru ca Udrea…”, „pentru ca Basescu…”, „pentru ca politica…”
   Asa cum si Catalin Avramescu a parasit-o „pentru ca….”.

   So on…..

 2. Referitor la text as scrie excelent daca nu mi ar fi frica sa l tamiiez pe Viq de doua ori in aceiasi zi.
  Nu am ce sa complectez.
  Daca as fi scris eu resetarea scriam exact acelasi lucru.
  As vrea doar sa va spun cum vad eu miscarea haotica de idei si atitudini pe care Viq o seziseaza .
  Romanul este invatat din mosi stramosi sa mearga pe mijlocul drumului.Motivele nu conteaza.Efectul -adora centrul.Romanul condamna atitudinle transante.In cel mai bun caz le trece in categoria lipsei de maniere.Adora ambiguul.Aici gaseste o anumita siguranta data de posibilitatea de a se refugia in orice directie fara sa si calce pe principuri.
  Iliescu a fost (si inca mai este) un bun roman.El stia ca filozofia de viata a romanului este modalitatea de a impaca si capra si varza.
  Clasa politica, mass media , formatorii de opinie actuali au invatat lectia de la Iliescu.
  Sloganul national este si astazi „”Nici prea prea nici foarte foarte””

  Iesim anul asta dintr o decada in care un neadaptat ne a obligat la atitudini transante.
  Zilele astea am descoperit la orizont sansa de a scapa de aceasta obligatie deranjanta.
  In consecinta toti am sarit de pe unde eram , in tufisuri , pe marginea drumului , in porumb sau pitulati dupa vre un boschet, sa ne aliniem frumos pe mijlocul drumului.
  Dupa ce ne vom alinia si se va lasa praful stirnit toti vom cinta imnuri de slava consensului.
  Mie imi aduce aminte de un banc de pe vremea comunismului care se termina asa – va aliniati toti si mergeti in liniste spre cimitir.

 3. Tucu2,
  ai perfecta dreptate.

  • Au descoperit cite valori comune au?Cit sunt de dedicate apararii statului de drept? a justitiei ? etc etc imi este lene sa insir tot pomelnicul.
   Chestiile astea au capatat valoarea lui „”Tatal nostru”” .Ajunge sa l evoci (desi majoritatea nu l stiu ) si intri imediat in rindul bunilor crestini.

   • Spicuim din interviu:
    ””Nu stiu daca fuziunea este cel mai bun lucru. Eu vad o alianta care sa sustina un candidat unic la alegerile prezidentiale”, a spus Monica Macovei.

    „Trebuie masurat, fiecare are candidat. Noi il avem pe Catalin Predoiu, trebuie sa vedem ce vrea electoratul. Trebuie facute masuratori pana in iulie. Trebuie sa dam jos mafia rosie, asta inseamna PSD. Acum au luat 37% din 8% din totalul populatiei care voteaza, este un scor foarte mic. Prezenta a fost mica”, a spus Macovei, privind viitorul candidat al dreptei la presedintie.

    „Ultimul congres in vigoare in PSD il declarase pe Crin Antonescu candidatul lor”, a spus Adina Valean.
    Restul aici
    http://stirileprotv.ro/emisiuni/dupa-20-de-ani/nu-stiu-daca-fuziunea-este-cel-mai-bun-lucru-la-dupa-20-de-ani-monica-macovei-si-adina-valean-analizeaza-pdl-pnl.html

    • @Ion,
     Nu am rabdare sa le ascult.
     Inteleg din ce spui tu ca au rezolvat o cu „”credinta”‘ si se discuta canonul.
     In definitiv este bine asa.O discutie benigna care nu dauneaza nimanui.Sigur ca daca se dadea ceasul inapoi pina n 2012 era altceva dar daca a plecat Crin chestiile astea nu mai au importanta.
     Sincer mie putin imi pasa daca fuzioneaza sau se divizeaza daca se organizeaza pe verticala sau pe orizontala.
     Au ce toca acum pina n noiembrie.

 4. Asta e interesant !!!!!

  Klaus Johannis dixit :
  „Cu unirea aș lăsa-o mai încet…..
  … Nu cred că trebuie să fie obiectiv naţional, cum și moldovenii ne-au spus-o clar că ei nu-și doresc o unire cu România….”

  „… indiferent cât ne agităm, ce povestim, România rămâne aici, Rusia rămâne acolo, Ucraina rămâne vecinul nostru.
  În loc să ne ambalăm artificial, mai bine să aprofundăm tematica şi să vedem, pe căi diplomatice, cum putem noi să contribuim la programele europene și americane care clar converg spre o pacificare a zonei de la noi. Nu să facem notă discordantă și să țipăm că ne trezim cu rușii la Dunăre și Ucraina să facă nu știu ce….”

  „…Singura cale care duce la conflict este izolarea Rusiei. Orice altă cale va duce la o pacificare a zonei (…) Singura cale catastrofală este izolarea definitivă a Rusiei. Asta nu înseamnă că trebuie să dăm înapoi, nu vreau să fiu înțeles greșit. Nu vreau nici să dăm înapoi, nici să tolerăm anexări de teritorii prin metode care de care mai curioase și inventate recent, dar să-ți propui să mergi spre o izolare a Rusiei mi se pare fundamental greșit. Eu cred că trebuie, împreună cu ruşii, să vedem cum resetăm jocul, cum găsim iarăși un dialog pe ce ne unește, nu pe ce ne desparte și să detensionăm criza”.

  http://www.paginadepolitica.ro/ce-vrea-iohannis-la-extern-cu-unirea-as-lasa-o-mai-incet/

  Este ca are „viziune diplomatica la macronivel” ????
  Gandeste la nivel de reprezentant al unei tari, n-asa ?

  Cu directia parca n-as prea rezona ! 🙄
  Miroase-a PSD de la o posta.
  Daca el va fi catindatul proaspetei haliante…..pentru mine e si mai simplu de inteles incotro sunt impinse lucrurile.

  • Chiar ca i foarte interesant.

  • Se potriveste si cu „puntile” lui MRU…

   Raman la parerea ca pretextele „interne” pt „Basescu, nu!”, sunt mai degraba perdele de fum pt „afinitatile” cu interese „externe”!!!

  • Imi fac datoria si te anunt ca ai dat-o-n bara !!! Pentru un link de la aceeasi sursa Victoras m-a facut mincinoasa :
   ,,Loda | mai 30, 2014 la 15:32 |
   http://www.paginadepolitica.ro/prietena-elenei-udrea-atac-la-papahagi-o-nulitate-o-hahalera-de-joasa-speta/
   victor L | mai 30, 2014 la 15:36 | Răspunde
   te-ai tranformat in postas de minciuni? ”
   ,,@ coana Zoe,
   de pe aceiasi pagina aduci si tu link-ul.
   Adica vrei sa va cred daca sinteti doua? ei bine, intre doo nu te ploua, dar nici bine nu iti merge.
   Asa ca nu merg pe informatiile voastre.”
   Auch ,dar poate la tine nu se pune? 😉

   • Datoria mea e sa te informez ca „dat-in-bara” e my middle name 😀 😀 😀 😀

    Dar….
    (ca dar din dar se face car)
    …. dar, nu atat de link era problemu’ cat de seriozitatea sursei.

    care la mine e
    http://adevarul.ro/news/politica/adevarul-live-ora-1400-klaus-iohannis-politicianul-cotat-cele-mai-mari-sanse-sa-l-bata-victor-ponta-prezidentiale-explica-viziunea-despre-romania-1_5375b86b0d133766a8b2f151/index.html

    iar la tine un cretinism ca ala cu „prietena varrului care a fost odata coleg cu sotul cuscrei ce afacut curat la UDREA, are un catel care latra la Papahagi cu gura…” nu putea fi clocit decat de un autor …. anonim 😀 😀 😀

    N-a avut nime curajul sa-l semneze 😀

    hai, las-o asa, ca nu-ti sade bine cu palaria cu struguri 😉

    • Motivul tau ca, desi era aceeasi sursa ,autorul era ,,anonim’ si aceasta ar fi justificarea reactiei lui Victor nu sta in picioare ,pentru ca era o pagina de facebook a unei persoane apropiate unui binecunoscut politican si nu asa cum, ducand intentionat in derizoru ,spui tu ,,prietena varului …etc. etc”.
     Pagina mea de face e ,asa cum stii pe numele meu ,dar sunt multi care isi iau un nick ,sau isi pun numai prenumele dar pun fotografii care atesta ca nu sunt anonimi si nu au intentia de a se ascunde ; nu stiu ce putea da mai multa creibilitate decat pozele expuse ,mais, en fine.
     Admir ,nu cu multa bucurie, volutele pe care le faci pentru a nu recunoaste ca ,,quod licet Jovi,non licet bovi” 😉
     Sincer, I don’t know ce poate insemna ,,palaria cu struguri” ????

    • Am uitat : daca ai urmarit linkul dat de mine ai vedea ca pagina de face a fost preluata de ,,Departamentul politic” ,domeniul ,,RV” : presupun ca stii ca ,,RV” este ..Reporter Virtual” site-ul aflat in stanga acestui blog, adica a Copacului(presupun ca l-ai pus fiindca e credibil)

     • Ar fi culmea sa nu stiu cine e RV 😀 😀 😀

      dar cum ti-am zis, (poate nici n-ai observat pana acum) articolul ala nu e semnat. Si asta nu pentru ca stirea nu ar fi reala, ci pentru ca e penibila.

      Eu nu o duc in derizoriu.
      Nu o pot face asa cum nu pot da gradina afara din casa.
      Ea e deja afara 😀 😀

      Inca o data… despre ce era vorba de fapt ?
      Despre o … prietena a aleia care nu-l sufera pe Papa.
      Hagi.
      Numai sfantul Dumnezeu poate sti cati prieteni de-ai mei nu-l sufera pe pirat 😀 😀 😀
      Am rude care nu l-au votat nicicand !!!!

      Oare vecina lui Udrea, il agreeaza pe Tomac ???
      dar colega de banca dintr-a sasea il inghite pe Pale ???
      Ologu ???
      N-au gasit pe nime printre rude si au trecut la prietene ????

      Tu zici ca EU duc „stirea” in derizoriu ???
      C’mon !!!!!

 5. Emil Boc: Dacă începe acum să se pună pe tapet în primul rând problema fuziunii, vă asigur că şase luni în teritoriu vor fi dezbateri în fiecare judeţ cine să fie şef, pe ce poziţie şi cum. Obiectivul comun, de a câştiga prezidenţialele, va deveni un obiectiv secundar.

  Dar chiar asa: or fi alegerile prezidentiale obiectivul principal al PDL-Blaga – PNL ???

 6. 1. Macovei nu este ecoul lui Blaga. Ea adauga terta.
  2. Bun, Blaga a avut ieri rau de mare. Sa vedem daca va avea si rau de aer.
  3. Ziaristii recent ticalositi se joaca cu cuvintele pentru ca le lipsesc ideile. In plus, criza impune economie la tus. Se mananca, premeditat, litter.

 7. rolul meu aici e sa fiu cinic.
  A. nu uitati de cifra celor 5+ milioane necesare. Asa ca proponentii minunii de la Maglavit sa ne spuna si noua -vulgul- cum aduna 5 milioane votanti
  B.ca sa complic putin, cele 5 mil. trebuie adunate IN POFIDA A3, RTV, TVR

  Inca o serie de cinisme [cu iz de fotbal, SANKI]:
  A. a fost Hagi, Pele, etc un mare antrenor sau un mare sef de federatie etc? NU! NU! NU! caci a stii „toate suruburile” nu te face inginer si chiar daca te face inginer nu te face oricum manager de industrie. E pur si simplu o alta meserie, unde se cer ALTE calitati.
  B. se poate face o mare echipa cu 11 Hagi/Zidane/Messi ? Evident NU, ba chiar e o reteta de dezastru [si nu numai din cauza orgoliilor personale]
  C. cine a stat macar o UNA DATA intr-o tribuna la un meci a descoperit ca „expertii” erau in tribuna, iar „fazanii” alergau dupa minge. La orice faza, cei din tribune stiau mai bine decat cei din teren, ba chiar cu ANTICIPATIE. Mai mult, in nici 5 minute, cei din teren ar fi fost EXTERMINATI. Cei care i-ar fi inlocuit ar fi fost evident -la randul lor- exterminati.
  D. ascultandu-i pe cei din tribuna, nu era posibila alcatuirea niciunei echipe, caci fiecare avea formula ideala. Semana perfect cu chibitii de la loto sau pronosport [sau ruleta] care au mereu formula perfecta, desi personal nu s-au imbogatit ei insisi din aplicarea magiei.

  PS. Intoarcerea la baza inseamna altceva decat NU PONTA LA COTROCENI. Exista altul, caci vazand unele comentarii, raman perplex???

  PS2. Nici W.Churchill, nici F.D.Roosevelt nu au fost comunisti, dar s-au aliat cu Stalin contra lui Hitler. Poate nu le-au placut figuri din staff, dar Hitler era dusmanul. Sa nu se fi facut alianta pentru ca un general nu era unanim placut?

 8. @ 19:32 Mai intai vezi pe pagina anterioara: Viq | iunie 1, 2014 la 15:22 si conformeaza-te!

 9. eu nu am mare incredere in Johannis, el a mintzit chiar a avut
  colaborare cu varanul, se intanleau la grivco, iar nu stiu care este
  locul lui la secu, plus si socru fost procuror comunist, etc:

 10. A LUI PONTA ESTE TOT BLONDÄ
  oaia cu ochi de bou:

 11. Salut Copaceni,
  Ingrijoratoare pozitia Monicai in contextul in care si-a asigurat locul in PE. Merita in PE dar incepe, de la o vreme, sa uite ca si ea ii datoreaza foarte mult lui Basescu. Acesta a sprijinit-o enorm si cand a fost ministru la Justitie si dupa. Cu toate ca eu am remarcat aceleasi teme (sau aproape aceleasi teme) de baza ca viziune pentru viitorul ce va sa vina. Mai exact trei:
  -respectarea statului de drept
  -independenta justitiei
  – drumul spre vest si peste Atlantic
  Basescu a mai spus si
  -depolitizarea institutiilor de stat
  Or mai fi fost si altele comune, dar astea sunt cele importante.
  Ce-i desparte in fond? Ce resorturi (resoarte) s-au declansat de a aparut un soi de adversitate? Sa fie de la declaratiile Moniocai Macovei in legatura cu numirile pe Justitie? Ce stiu ei (TB si MM) si nu stim noi???
  In legatura cu ceea ce a scris Viq despre candidatul la Presedintie, tacerea Piratului imi da sperante ca poate cloceste ceva. Ceva care sa ne fereasca, ca tara, de un viraj fatal precum un avion in pierdere de viteza si cu hidraulica comenzilor blocata. Iar daca cloceste ceva bun asta se va vedea in vitrina PMP-ului. Ca slava Domnului, in depozitele acestui partid se gaseste si destula „Marfa” de calitate.
  La buna citire!

 12. TDS,
  face „plingere in „Gradina…” ca este moderat la Copac, si se jura ca nu foloseste alte nume.
  Face cu degetul „v-am spus io”.
  😛

 13. aoleu, iar s-a ambetat platforma 😉

 14. Hmm, v-am citit opiniile.
  Ce sa inteleg ca suntem in urma cu cadidatul la presedentie.
  Pai nimeni nu se gandeste ca avem nevoie de o figura noua si cu un dosar curat curatel.
  Ce rau face MM ?!
  Eu cred ca o sa continuie proiectele sale si atat.
  Ce am inteles eu din postare ca exista un singur dusman si trebuie sa ne aliem contara lui si atat.
  Mai oameni buni masinaria lor de propaganda functioneaza, inca.
  Noi daca nu avem facilitatea de a utiliza tembelizorul pentru a prosti poporul putem sa facem propaganda in zona in care locuim.
  Ce spuneti, va este frica?Eu cred ca da ca votantii alora care isi iau ‘jtorul nu prea au carte multa si sunt speriati de domnul ,,primarele care este” ca daca vin aia nu mai vad ‘jtorul si la ce lipsa au ei din materia cenusie si buzunar aveti ocazia sa lasati praf in urma.
  Spuneti oamenilor de unde este zaharul,uleiul etc care se distribuie prin intermediul primariei!Spuneti-le ca nu vine de la PSD sau USD cum lasa sa se inteleaga primarii!
  Spuneti-le ca primarul este un edil si atat.Asta pe intelesul lor.
  Spuneti-le ce vreti voi numai sa le deschideti ochii si mintea !

 15. Eu nu am mai intrat la copac. Filadel si Viq spun ca eu intru sub diverse nume. https://copaculdinpadure.wordpress.com/2014/06/01/inapoi-la-radacini/#comment-129634
  @Ion se intreaba daca eu sunt acela.
  @ioane salut.
  Nu sunt nici @N, nici @ovi, nici @bill nici nimeni. Nu am mai scris aici de cand am fost poftit afara.

  Nu am nici un pic de venin. As putea la modul cinic sa fac haz de necaz. Ce am avertizat eu aici in 2014-2013 si pe Politeia in 2012-2013, din pacate s-a intimplat. Cu toata dreapta noastra non pnl. Dar nu vin sa va scot ochii cu asta.
  Vad ca va lipsesc. 🙂 Dar imi pare inutil sa mai scriu. Va citesc cum citesc toate blogurile de dreapta. Va rog frumos nu ma mai invocati.

 16. Intre Monica Macovei si candidatura la prezidentiale este o distanta de exact o mila marina. Valabil si pentru oricine altcineva. Madri ca suntem marinari!

  • Salut Judex,
   Iti raspund aici la comentariul de la postarea anterioara.
   Lazaroiu are un zambet enigmatic de Mona Lisa pe FB, iar Piratul nu trebuie sa se precipite cu proiectul sau mai ales ca evenimentul are loc pe 7 iunie, cand aspectul stelar e foarte periculos.

 17. räspunsurile d-nei MM , corecte,
  rogozant, un stangist carcotas si teribil de nesuferit

 18. Sara buna copacenilor !!!!

  În ceea ce îl privește pe Mihai Răzvan Ungureanu, liberalii speră că acesta va accepta, în cele din urmă,varianta fuziunii prin absorbție și nu iau în considerare să îi ofere poziția de premier sau prezidențiabil.…. 😀 😀

  http://www.evz.ro/cum-se-pozitioneaza-taberele-din-pnl-dupa-retragerea-lui-antonescu-.html

 19. Ziua buna!
  Am luat aer pana pe 27, 2-3 zile am citit ce s-a scris pe aici. Liniste si pace, comentarii putine o vreme, cum bine observa elsewhere. Postarea in engleza nu prea a fost comentata, poate au fost alte subiecte mai interesante.
  Acum 2 zile il invocati pe TDS, cel cu tamabalul. Azi ba ca e Johny, ba N, ba bucatarie. Ok, unde scriu eu acum se pare ca este livingul iar in bucatarie se intampla niste scamatorii. Daca nu e cu suparare, puteti prezenta dovada stimabililor? IP ul e ca buletinul, unic, nu merge cu marja de eroare cum spune viq. Ori e alba, ori e neagra. De ce intreb? Pentru a sti cui sa spun rusinica.
  @Victor L, ai lucrat cumva la posta?
  @Inganduratul, poezim, poezim, alti copaci de mai sadim.

  • ” IP ul e ca buletinul, unic”
   Cu conditia sa ai…un singur IP 😛
   Ceea ce in alte cazuri s-a dovedit ca nu… (vorbesc doar din ce stiu)

   • Exact cu IP-urile

    Ma si vedeti voi pe mine ala timidul si lasul care se ascunde dupa pseudonime ?. Mai ales ca tot ce am spus despre dreapta non pnl s-a adeverit punct cu punct
    Daca ar avea rost si daca nu mi-ar fi pierit cheful sa mai scriu aici v-as spune-o verde in fata. Pe blog sau ochi in ochi, la fiecare sau la toti odata.
    Dar chiar nu pricepeti ? ca nu !

    • @Last,
     Nu are nici un rost sa va impungeti pe teme de IP.
     Hai mai bine inapoi sa ne certam pe ce va urma.
     Eu recunosc ca ai cistigat prima runda asa ca din politete macar trebue sa ne oferi revansa.
     Hai ca aveo o droaie de ghicit , birfit , dat in boboi si de ce nu paruit pina in noiembrie.

    • Pentru moment ma retin sa mai am vre-o parere formata in ce te priveste.
     Capitalul de incredere initial s-a erodat constant.
     Acum orice varianta este posibila.

     Am facut apel la tine in repetate randuri. Pentru varii motive.
     Inclusiv pentru eroarea privind traficul la postarea aia unde ai perseverat in confuzia grosolana a accesorilor cu accesarile. Impardonabil pentru pretentiile emise.

     Poate in viitor, daca voi avea mai multe date imi voi forma o parere.
     Si daca mi se va parea important.
     Ceea ce acum e greu de crezut.

  • Creanga,

   Nu Ramurel, nu pot sa-ti dau.
   Acolo se vede si geolocatia omului si nu e corect.
   Daca vrei sa bati cuiva rusinica, poti sa incepi cu mine. 😀
   Nu ma deranjeaza.

   Dar daca vrei sa pricepi cu adevarat cate ceva, pune mana si vezi ce e ala un IPdinamic, un proxy si alte farafastacuri inainte de a da cu barda.

   In subsidiar poti sa iei in calcul ca sunt rare caminele unde e un singur device conectat la net. La mine sunt 4 leaptoape, doua tablete si televizorul. Asta face 7.
   A !
   Si 4 mobile.
   Adica 11 dispozitive, fiecare cu propria identitate.
   In Ro n-or fi chiar atatea peste tot, dar ma indoiesc ca-s multe cu mai putin de 3-4.

  • Salut Creanga,
   Pai decat sa scriem „Ba pe-a matii!” mai bine poezim.
   Plus ca nu toti avem asa… o viziune politico-strategica… cel putin la nivel national, daca nu si planetar. Ca altii… 😀 😀
   In ceea ce priveste sadirea, nu prea am mana buna! Ori solul nu a fost potrivit, ori tehnica mea e lamentabila.
   Mai incerc, chiar daca ma chinui si rezultatele sunt sub asteptari 😀
   La buna citire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s