Cei 3 „R” e 2 : REsetarea REsentimentelor și REinstalarea softului de lucru

Nu rareori dacă te-au podidit bug-urile și atunci când deschizi râșnița îi ia 5′ până reușește să se trezească la viață, timp în care-ți bagă pe gât tot felul de trăsnăi înfiltrate din neantul netului, e mai ușor să reinstalezi windows-ul decât să faci dezinsecție gândac cu gândac.

Personal aș folosi metoda asta în acest moment pentru opțiunile politice din următoarea perioadă.

Vorbim de lucruri extrem de prozaice și clare.

1. Formațiunea politică continuatoare a programului socio-politic al (încă) președintelui Băsescu este PMP.
Fact.

2. Alianța pretinsă „de dreapta” PNL+PDL a respins această formațiune cu o grabă ce dovedește fără dubiu tentativa de marginalizare și eliminare a președintelui cu întreaga lui reformă cu tot.
Fact.

3. Alegerea EU drept președinte al PMP are o singură rațiune: siguranța că această colibă politică rămâne loială principiilor inițiale. Necesar și suficient.
Speculație.

4. Desemnarea lui Cristian Diaconescu drept candidat pentru Cotroceni ridiculizează temerile că Elena Udrea ar fi considerată cel mai bun politician din PMP.
Fact.

5. Eventualul candidat al alianței PDL+PNL va fi cel mai probabil sub standardul lui Diaconescu.
Speculație.

6. Existența a doi candidați anti-PSD cresc șansele ca voturile cumulate de candidatul PSD în primul tur să nu însumeze necesarul de 50%+1, pentru a fi validat direct. Mai ales în actuala mare de otravă de pe dreapta, în care există exclusiviști și în tabăra PMP și în cea a Alianței, care în cazul unui singur candidat ar opta pentru neprezentare.
Fact.

7. În turul II candidatul anti-PSD va trebui votat de TOT electoratul antiPSD pentru a avea șanse de a scăpa de blocarea completă a parcursului politic actual (intern și extern).
Fact.

Și drept concluzie, după 7, înțepăturile pe tema Udrea/MRU/Blaga/Macovei…. indiferent câte resentimente avem și indiferent cât de realiste și justificate sunt, trebuie să înceteze.
Continuarea lor nu schimbă absolut cu nimic actuala configurație dar scade sever șansele unui vot unit al candidatului ce (sperăm că) va rămâne împotriva PSD în turul II.
INDIFERENT cine va fi acela.
Cine o face, este un susținător sincer al politcii antiPSD.
Cine NU o face și preferă mai departe întreținerea acestui conflict artificial, este (conștient sau nu) un partizan al PSD.
Ceea ce din punctul meu de vedere, nu e fromos ! 🙄

So…
Keep calm and ……. ce vreți voi ! 😀 😀 😀

Viq

Reclame

159 responses to “Cei 3 „R” e 2 : REsetarea REsentimentelor și REinstalarea softului de lucru

 1. Buna dimineata, all!
  Si o „cafea” pentru…RElaxare 🙄

  • viq,
   „Resetarea resentimentelor si reinstalarea softului de lucru”
   este singura modalitate de a repune copacul pe directia normalitatii.

   Nu suntem partizanii PSD-ilor ,ne luptam cu ei de la inceputurile existentei noastre ca blogeri responsabili de soarta tarii aflata tot timpul pe buza prapastiei.
   Conflictul artificial creat aici,trebuie sa inceteze,daca vrem sa conservam ceea ce a fost bun din infaptuirile de pana acum si daca vrem sa mergem mai departe cu singurul proiect viabil ,cel initiat si sustinut de piratul luptator Traian Basescu. 😆

 2. Fromos ce cetesc.
  Vanzoleala de aici are totusi cu totul alt subiect, un pic mai subtil:

  Cred ca pentru noi** nu e importanta problema cu cine vom vota la toamna. Pentru ca nu avem incotro. Vom vota cu CP (Maior ) Iohannis sau MRU. Cu mai multa sau mai putina greata. In turul 1. Caci turul 2 ar putea fi unul de tip Iliescu-Vadim
  **(Cand spun noi,ma refer la noi, votantii onesti de pe blog ce nu primim plata de la partide, sau lingem in virtutea unei viitoare sinecuri sau din obisnuinta – )

  Discutia noastra, a celor ca mine nu a fost ca piticul nostru de 6% e mai tare ca piticul lor de 2%.

  Pentru noi e important cum ne vom proteja civic noi alegatorii de dreapta in anii viitori de panaramele de stanga daca vor conduce in continuare, si de mamelucii de dreapta care vor continua sa ne ocupe ecranul. cu aceiasi ineficienta pasiva de pana acum (intrucat legea partidelor ne forteaza sa ne multumim cu ei )

  • sal1tare tutulor
   Desi aveam sarcina de la soacra sa raspund celor ce vor sa moara cu ea de git, pun PUNCT.
   (Da` pina cind? 😛 )

   @ tds,
   imi asum incapacitatea de a patrunde in meandrele scrisului tau: nu inteleg deloc ce vrei sa cuvintezi. Imi pari ca apa sfintita.
   Prea vaga exprimarea.
   Eu, par egzamplu, daca discutam despre alegerile prezidentiale, voi suporta alaturi si pe Norica, Ghise si Hasoti ori Iohannis, pe buldog (pe DD nu pot sa mai contez, ca se alie cu plagia, pardon, ciocoii), pe oricine vrea ca pesedeaua sa nu cistige Cotrocenii.
   (Exista nume pe care nu le-am amintit, dar care sint la alt nivel.)
   Voi accepta chiar sa colaborez si cu tipi de genul „mor cu ei de git” dar, precizare, numai pentru prezidentiale. Pe mai departe: te iert, dar nu te uit 😉
   Nu voi accepta niciodata alianta cu „RIP, Doina”; mi se par prea de mahala cu poalele-n cap. Dar, probabil, nolens volens, vom fraterniza in fata urnei.
   Nu achiesez nici indemnului „sa plece toti”. Comunistii au incercat asa ceva si rezultatul este omul nou de azi.

   • victorL, 🙂
    asa gandeste un om cu logica si bun simt 🙂 ,conciliabil cand trebuie si intransingent in rest.
    Cu personii amintiti de tine-Nicolai,Ghise,Hasoti (Johannis eu il tin inca sub observatie) e greu sa te aliezi.Sincera sa fiu broaste raioase nu sevescDoar cu partidul din care fac parte as coopera si asta pana la infrangerea pesedracilor. Am si eu ca si tine motive suficiente sa nu le iert trecutul de tradatori,oportunisti ,perfizi si lingaii pesedistilor.

 3. DECI , LA MASÄ COMUNISTI

  vai de capul vostru:

 4. @sabina. nu rezolvi mare lucru. Chiar daca Ponta castiga cu 80% piticii nostri vor spune ca ei nu au ce sa isi reproseze. La alegerile din 7 ai vazut pe cineva care sa demisioneze (in afara de kkrau) sau sa recunoasca rezultatul prost ? Nu ! Suntem potcoviti cu clasa politica dreptace de tip Anton a la long.

 5. Dragomir și-a pus problema condițiilor în care e cu putință un dialog. Socrate fusese primul individ din specia noastră care fixase regulile lui „a sta de vorbă” cu un scop bine precizat. Este nevoie, le spunea el celor cu care intra într-o discuție, să ne întâlnim, după ce ne-am pus eurile în paranteză și am uitat de „dreptatea fiecăruia”, într-un loc aflat mai presus de noi și care ne înglobează pe toți. Condiția dialogului era atingerea acelei regiuni impersonale a spiritului, numită logos, „rațiune”, în care singurul lucru important e adevărul.”
  Liiceanu pe Contributors, si care se potriveste cu ce am trimis, dar nu stiu dece nu apare; poate am gresit.

  • victorL,
   tu nu citesti niciodata comenturile aliatilor tai de idei,
   iti place sa te afunzi in dialog cu diversionistii si manipulatorii fara discernamant?
   Truda noastra devina apa de ploaie sau apa-n piua (vorba unei intelepte deghizate) daca nu ne racordam la telul nostru comun.Disputele sunt bune pana la un punct,daca nu ne adunam…DEGEABA! 😦

 6. „Dragomir și-a pus problema condițiilor în care e cu putință un dialog. Socrate fusese primul individ din specia noastră care fixase regulile lui „a
  sta de vorbă” cu un scop bine precizat. Este nevoie, le spunea el celor cu care intra într-o discuție, să ne întâlnim, după ce ne-am pus eurile în paranteză și am uitat de „dreptatea fiecăruia”, într-un loc aflat mai presus de noi și care ne înglobează pe toți. Condiția dialogului era atingerea acelei regiuni impersonale a spiritului, numită logos, „rațiune”, în care singurul lucru important e adevărul.”
  Liiceanu pe Contributors, si care se potriveste cu ce am trimis, dar nu stiu dece nu apare; poate am gresit.

 7. turnätorul mafiot VOICULESCU, incearcä se triseze Justitzia,
  sper ca acestui monstru ordinar, sä nu-i meargä.

 8. Salutare all.

  Viq pana acum doar punctul 7 de pe lista ta ar parea sigur.
  Dar si aici pot interveni schimbari. Ce te/ne faci/ne facem daca isi anunta candidatura George Maior.? Este un scenariu din ce in ce mai vehiculat. Si tare ma tem ca vor fi multi din dreapta care il vor vota. Inclusiv EU spunea ca, in lipsa candidatului PMP in turul doi, l-ar vota pe George Maior.

  • Pe ala l-ar vota si Ponta. O finala Maior – Johannis ce zici ? 🙂

   • TDS. Da, ar fi extrem de interesant. In acest caz, dar numai in acest caz, parca mai mult as inclina spre Maior. Macar SRI sub conducerea sa s-a reformat si s-a implicat serios in lupta anticoruptie. Pe cand Johannis provine din partidul pucistilor si nu l-am auzit delimitandu-se de porcariile din 2012.

    PS. Victor L.
    Promit solemn ca, daca tot trebuie sa „mor de gat” cu o multime de oameni in turul doi – cum insinuai aseara – sa nu fii tu deschizator de lista. Pe tine te las undeva pe la capatul listei, nu de alta dar ne stim de multa vreme si din acest motiv meriti acest mic favor din partea mea. Unde mai pui ca esti si fan Poli, ori cei din urma se aseamana cu caprele negre: sunt pe cale de disparitie ! 🙂

    • Red 🙂
     ce e drept si lui Dumnezeu ii place! 😆
     Am pus si eu un punct pe „i” caracterizandu-l pe Maior.Nu-l putem compara cu pucistul Johannis,independentul sau ce o fi mai daunazi.
     De ce tie teama sa ma abordezi si sa-mi spui raspicat unde gresesc si unde ma aprobi? Ti-am raspuns de cateva ori fara replica din parte-ti.E mai importanta uzura in batalii personale decat scoaterea adevarului la lumina?
     Cu respect,Dora din coltisorul de Ardeal.

  • George Maior ?

   Ok.
   DIn partea cui?
   PDL+PNL ?

   Cred ca se intelege ca merg pe Diaconescu in turul I.

   Dar daca intra in turul II impotriva PsD, il votez.

   • Nope
    Maior ar putea fi de dragul discutiei un PMP (adus de TB)+PsD (impus de americani fiind si fost psdist si nasul lui Ponta). E doar o speculatie, ca sa arat ca se pot intimpla multe si sa THINK DIFFERENT in afara de keep calm 🙂

    • I see ! 🙄

     Adica PMP a aiba doi candidati la presedintie !
     Cool !
     Definitely outofthebox !

     • Nope,
      Tot de dragul discutiei :
      Pe rand
      Diaconescu a fost numit fara surle si tobe. A fost numit asa cam pe sestache fara sa fi fost validat macar la congresul din 7. Nu ar fi fost o problema sa fie validat in unanimitate. Asta poate da prilej la speculatia mea de azi:
      Ca este doar un iepuras iar in cazul in care Piratul face marea intelegere mare cu Maior si factor mari din politica atunci se retrage CD cum s-a mai retras si apare Maior. E pura mea speculatie.
      Nu este outofthebox. E levantinism pur valah. Outofthebox e altceva .

  • Servus Reddog, 🙂
   daca avem timp putem pune de cate scenarii vrem.
   Ceea ce stiu sigur e ca George Maior e asimilat de haznale drept omul lui Basescu,deci neagreeat de mogulii si mogulasii rosii….apoi,intr-un interviu Maior a declarat ca nu este interesat de intrarea in politica.
   Nu inseamna ca nu se pot schimba optiunile ,dupa cum vedem in politica se poate orice .
   Mie mi se par pct. 4 si 6 de luat in seama…..e un pic de drum pt.a ajunge acolo. 🙂

   • Dora, servus.

    E mai complicat nitel. Maior este inclusive nasul Lui Ponta. Cine stie, poate candidature lui Maior ii convine si lui Ponta. In orice caz o eventuala candidatura a lui Maior va reseta intregul joc. Sa vedem ce va fi .

  • Asa cred si eu, schimbarea va veni din exterior, de asta nu prea imi pasa de cine va fi presedinte, daca va fi socialist schimbarea va fi contondenta sau daca nu, mai blanda.
   Trie senatori americai au venit in Ro. Mie mi se pare un semnal de expresie a puterii deosebit.

  • TDS. Simptomatic. nu? Se cam adevereste zicala cu victoria a la Pyrus ! Inca o victorie ca asta si sunt pierdut !

   O zi buna la toti.

 9. Servus 🙂
  ‘1. Formațiunea politică continuatoare a programului socio-politic al (încă) președintelui Băsescu este PMP.
  Fact.”
  Mie nu mi-e clar. Deloc.
  Cum ar spune cineva: argumente sunt?

  • ce fel de argumente?
   Din moment ce Basescu spune ca PMP este partidul care ii va continua obiectivele, ce fel de argumente astepti?

   • Tie iti ajunge atat? Faci parte dintre fericiti 😀 .

    • Pai, daca eu iti spun ca voi sustine initiativele lui Basescu, nu am nevoie de argumente ca sa spun asta. Ca nu ma voi tine de cuvint, este alta treaba, dar deocamdata PMP s-a declarat continuatorul programului politic initiat de pirat.
     Daca zici ca fac parte dintre „fericiti”, eu consider ca faci o afirmatie de badaran 😛

     • Am spus ca faci parte dintre fericiti, nu „fericiti”.
      Dar si feeling-ul are rolul lui in interpretare 😀 .

  • M-ai prins aici !!

   sincer nu mi-a trecut prin cap ca asta ar trebui s-o mai argumentez !!!:D 😀 😀 😀

   • Vezi, superficialul ne invadeaza, consideram ca de la sine intelese niste lucruri care ne sunt servite si de fapt nu este chiar asa.
    Putem spune chiar superficialul blond 😀 , fara sa gresim prea mult.
    Cand am vazut scris asa, negru pe roz 😀 m-a fulgerat intrebarea „de ce?”. Nu prea am stiut ce sa raspund.

    • Noi folosim ca sa vedem solvabilitatea unei firme un Acid Ratio (vezi pe wiki daca nu stiti)
     Un Acid ratio aici este : Daca maine Traian Basescu devine inapt sa conduca un partid (Doamne fereste, bat in lemn) cu cine se va alia mai degraba PMPul lasat liber pe mana dnei Udrea: . Cu Blaga+kkarau sau cu Ponta ?

    • Pai daca pui intrebarea De CE ? … poate nu ma mai vezi atat de superficial !

     De ce ……….. nu este prima pe lista continuatorilor proiectului Basescu ?

     Ia pune-o de cateva ori inlocuind pe rand punctele de suspensie cu PDL…. MRU…PNL….PsD….PNTCD….PPDD….FC…. etc.

     • Am pus-o o data si nu o mai pun 😀 .
      Nu mai bine imi dai tu trei argumente, cand ai timp, ca n-or intrat zilele-
      n sac 🙂 .

     • Citind mai bine am observat ca spui ca te vad superficial.
      Nici nu ma gandesc sa spun asa ceva dar nu pot sa nu observ cum prinde ceva ce acum are foarte putina consistenta.

     • Nu.
      daca trebuie sa-ti argumentez asta, nu e doar „apa-n piua” cum zice mai sus „sabina”.
      Este o doza de desconsiderare a dialogului.

      Daca ai ajuns la concluzia asta cum am ajuns eu, in urma declartiilor (publice si repetate ale) piratuui, in urma crearii MP si uterior aPMP, si/sau in urma declaratiilor (publice de asemenea ale) PMP, nu e necesar a inventariez astea aici.

      daca NU ai ajuns la concluzia asta, este inutil sa le inventariez.

      Mai bine ne uitam la clipuri cu pisici 😀

     • Viq,
      ceea ce enunta ei declarativ tu o iei in inventar ca un „fact”.
      Traian Basescu nu poate sa ofere acum nicio garantie, pentru ca i-o interzice functia pe care o ocupa.
      Partidul nu ofera nimic altceva decat declaratii, pentru ca nu are pozitia din care sa decida ceva concret.
      Sa ma multumesc cu declaratii si sa aplaud ca pinguinul?
      Nu sunt genul.
      Dupa cum simt eu ca merg lucrurile, directia nu este buna dar pot sa gresesc.
      Un „fact” de care pot sa fiu sigur este ca sefului de filiala pmp din minunatul meu oras 😀 i se rupe de proiectul socio-politic al presedintelui si nu a surprins pe nimeni ca intr-un loc in care psd a avut traditional rezultate slabe acum i-a batut pe toti la fundul gol.
      Fundatia pare cam avariata dupa demisia lui Preda, acum sunt ceva declaratii proaspete, caut link.
      Multumesc pentru pisici, sunt preferatele mele. Si bufnitele 🙂 .

 10. pai du-te de-l voteaza ce mai pierzi timpu’ p’acilea?

  meri acum ca nu e ingramadeala 😉

 11. Viq
  daca mergem cu jumatati de masura-inainte … asa e, ai dreptate
  m-am abtinut, de ceva timp, sa mai imi spun parerea … poate si datorita acestor, cum spuneam, jumatati de masura, pe care le banuiam

  si pe care le si inteleg, dealtfel … cand cresti, chiar daca ai crescut bine, pana la urma … mai faci si greseli, iar daca moda locului este sa afli greseala celuilalt si sa o arhivezi, pentru a contracara o alta arhivare a greselii tale, aici se ajunge. Ce se intampla acum inseamna prima generatie de politicieni sacrificata, dar, prin meteahna locului, de care spuneam mai sus, tare imi pare ca urmatoarele sunt tot pe teava.

  meteahna locului – daca nu exista onoarea de a plati greseala, dupa ce o faci, pentru a nu fi santajabil, spunandu-ti ca ajunge sa nu o mai faci (dar argumentand, corect dealtfel, ca ceilalti sunt mult mai periculosi, nu prin greselile facute, ci prin cele ce le vor face)… dar pentru asta trebuie traditie si nu putem cere nici unui roman sa reactioneze la o simpla suspiciune de cateva sute de euro, cum un neamt o mai face

  in fine … unii vor rezista la aceste jumatati de masura, altii, ca Preda, acum, nu … unii vor merge la vot, altii nu

  nu se pune problema de alege-s-ar praful, hai la vot PSD … ca se usuca mana … dar lipsa la vot este posibila si, stii ceva? nici macar nu stiu daca nu este acesta masterplan-ul politicienilor in general …

  • Salut!

   Spui putine in cuvinte multe, ti-e frica de ghioagele fluturate p-aci? Glumesc. Zi-i, bre, ca-s majoritatea din conducerea PMP santajabili, ca din cati potentiali candidati la presedintie s-au aratat cam toti sunt santajabili. No, acum sa vina sa dea cu ghiaga-n mine! 😛

  • Cristi,

   Cred ca e doar chestie de perceptie
   Acolo unde tu vezi „jumatati de masura” eu vad zona dintre extreme.

   Orice masura ete o jumatate de masura a altei masuri !
   Cu alte cuvinte nu exista „jumatati de masura” in ideea la care faci referire.
   Exista erori de evaluare a realitatii.
   Iar o dorinta nerealista nu produce realizari ci esecuri lamentabile si frustrari pe masura.

   Dorind mai mult decat este posibil obtii intodeauna mai putin decat este posibil.

   Arunca-ti un ochi la locul in care au ajuns acum „puristii” si ai sa intelegi ce vreau sa spun.

 12. Inteleg ca alianta pdl-pnl nu ar fi de dreapta in opinia multora dintre voi, dar cristian diaconescu fost membru si candidat psd la primaria capitalei si la functia de presedinte psd, precum si membru si vicepresedinte unpr ar fi de dreapta si ar merita votul dreptei…..logica propusa starneste cel putin ilaritate….vreti sa va redau o declaratie a elenei udrea dupa demisia lui diaconescu de la cotroceni in care spunea ca acesta nu va deveni membru pmp si nu ar putea fi candidatul dreptei sau al pmp la presedintie intrucat a fost membru de rang superior in psd…e devastatoare aceasta declaratie….in primul rand, pentru elena udrea, evident……personal, cred ca scorul de 6% obtinut de pmp va ramane cel mai bun scor pe care il vor atinge vreodata….am discutat cu persoane care au votat pmp si in afara de o persoana fanatica (si stiu ce spun!) ceillalti imi spuneau ca se vor orienta spre pdl-pnl, caci stiti cum este , oamenii se duc acolo unde simt ca se aduna oaste pentru lupta…..

  • Adi,

   dreapta-stanga sunt relative la noi acum.

   Deocamdata arde sa nu ne manance pesedeaua la micu’ dejun.
   Ar fi pacat.
   PNL+PDL poate fi o optiune.
   Nu e cea mai rea 😉

   Care este candidatul lor la Cotroceni?

  • SI geoanä este psd-ist, Johanis este un liberal din haznaua lui Voiculescu, ljumate din liberali si democratzi fosti comunisti si securisti.
   nu vä e rusine, Diacopnescu este un diplomat si jurist eminent,
   asa l-atzi spurcat si pe MRU.iar el s-a läsat influentzat

  • C.Diaconescu n-a fost niciodata perceput ca un taliban pesedist.Ca ministru de externe si al justitiei n-a fost atacat,i s-au recunoscut meritele.Nu s-a simtit in largul lui la socialisti (eu la vremea respectiva chiar mi-am pus intrebarea ce cauta in PSD?),urmarind traiectoria sa politica e lesne de inteles ca si-a ajustat conceptiile politice in stransa legatura cu lumea occidentala.
   Am fost ferm convinsa ca dupa plecarea din funtia de sef al cancelariei prezidentiale si vacanta petrecuta in SUA s-a decis rolul sau in politica mare.

 13. Salutare copăceni! Ce părere aveţi de scenariul relatat de amicul meu, amic care are tangenţă cu mediul politic şi a cărui informaţii în legăură cu viitoarele mişcări pe scena politică s-au dovedit a fi adevărate în timp.?
  Anume:
  V.Ponta nu v-a fi candidatul stàngii la preşedenţie ci C.P Tăriceanu, iar studiile ştinţifice făcute în acest sens (nu sondaje) dau un tur doi:
  C.P Tăriceanu – Cristian Diaconescu!
  Acum, ţinànd cont de pariul lui Turcescu de aseară, scăderea abruptă a cotei de încredere în V.Ponta, întàlnirile lui Dragnea cu baronii pe bărcuţă…aştept părerile voastre în legătură cu acest scenariu!

  • Interesant !

   Inca n-am date, dar eu zic ca daca Diaconescu intra in turul II, castiga !

   • viqule,
    desi suntem pe aceiasi unda de perceptii,ai prostul obicei sa nu-mi raspunzi si-ti plac mai degraba clinciurile cu opazantii fara efect scontat.Scuza-ma,dar era momentul sa intervin.

  • 1
   Ponta a zis ieri parca ca Tariceanu nu mai este o optiune pentru PSD
   2
   Studiile stiintifice de la mine din cartier au aratat ca turul doi va fi intre cocosatul ce vinde alvitza in parcul Titan din partea PSD si Cristian Diaconescu din partea dreptei superunite. Va castiga Cristian Diaconescu cu 50.5% contra 49.5%
   Nu suna promitator ?
   🙂

  • florin,
   scenariul lansat in spatiul public (din si pe diverse surse) e foarte probabil,mai ales in ce-l priveste pe Tonta.In cateva luni pozitia lui de lider se va eroda,gafele lui atrag antipatii tot mai evidente si in tabara pesedista.
   Pentru duelul final tur 2,eu nu-l vad deloc pe Tariceanu. Cunoastem relatia mai mult decat prietenoasa dintre el si PSD,cum altfel rezista in fruntea unui guvern liberal minoritar ?
   Sper ca nu le va Dumnezeu mintile electorilor de dreapta sa cada in capcana El ar fi sustinut pentru refacerea USL-lui.

   • Iota-te ce de pesedisti dezigati avem p’aci! 😦
    Niici nu-mi imaginam ca sunt atat de multi.Altfel cum se explica ca o argumentatie,zic eu logica,este in acest mod apreciata.
    Incep sa cred ca am devenit periculoasa pentru o categorie mult mai numeroasa de partizani rosii si antibasisti de-o potriva.

 14. TÄRICEANU ESTE UN MAMELUC; MANIPULAT DE ZECI DE ANI DE
  ILIESCU SI PSD. un mizerabil trädätor.

 15. Bună ziua!
  Pai eu zic ca la anumite puncte din postate se poate lucra în spatele lui ,, fact” cu ,, k”😷😎 și dacă nu se supără tastatura se poate adăuga și un ,, up”😉😸

  • Cum doresti,pretene !

   Eu raman la parerea ca e imperios neceara o abordare mai cuminte a lucrurilor. Mai rationala.

   Ne „emo” mai incolo,in sezonul toamna-iarna, dar acum ar fi momentul sa vedem corect cum sta treaba.

   sunt date clare, concrete, pe care ne putem baza si am putea trage niste concluzii deloc proaste daca avem puterea ne detasam de otrava emotiilor sumbre.

   Nu ma astept ca asta a aiba loc instantaneu…. acum, azi, … saptamana asta…
   „E un proces” 😀 😀 😀

   Dar sper ca cel putin o parte din multime sa prinda ideea si sa o placa.

 16. dece are dreptul turnätorul mafiot VOICULESCU; SÄ-SI BATÄ JOC DE JUSTITZIE??????????

 17. sabina,
  ce inger negru te bantuie intr-atat incat sa decizi hotarat ca sunt mai digerabili pontistii decat cei de dreapta….in nuantele lor mai galbeni sau portocalii? 😦
  Haznalele pesediste au acaparat deja constiinte ,fara efort,fara focul confruntarii?

  Inseamna ca-ti merge bine:iti place povara taxelor,la facturi nici nu te uiti,nu clipesti de fel cand mafiotii corupti din fostul USL cad ca spicele de grau in groapa deschisa de procurori si judecatori,nu te incalzeste aprecierea partenerilor nostri euroatlantici la adresa „eroinei” Codruta Kovesi din fruntea DNA.Ce sa mai vorbim de primirea calda de care s-a bucurat presedintele la intalnirile internationale.

  E mai frecventabil lasul Ponta care a ajuns sa se impauneze cu meritele sportivelor noastre, insusite ca succese personale?Am facut referirea ca ultim gest din panoplia „patriotului care e mandru ca este roman”.

  • DORA,
   dobitocului ii este de ajunsl, cä este el mandru,nu-tzi spune nimic invazia de omizi???

   • Theo

    Q.e.d. Amin !
    :mrgreen:

    • Red, spui ”Implicarea in politica, in treburile lumesti nu inseamna desigur renuntarea la cariera stiintifica, dimpotriva.” Poate o fi spus-o Cioroianu care si-a demonstrat calitatile de politician din postul de Min. de Externe (apropo cum si-a dat doctoratul in Canada cand el abia rupe limba franceza). Dar Funeriu te/il contrazice. In momentul in care a devenit Ministrul Educatiei, Funeriu a pus punct carierei stiintifice. Chiar el a declarat ca nu e Napoleon.

 18. o zi buna in continuare, tuturor.
  😉

 19. Iar eu, un interviu fluviu cu Lazaroiu.
  http://www.revista22.ro/articol-43243.html

 20. Dimineata crengile Copacului m-au aruncat in toate directiile.
  Blestemele, zice soacra 😉 Si politica 😉
  Farea argumente prezint:

  Cum arată 10 reguli stricte impuse de un bărbat englez pe durata Campionatului Mondial:

  1. De pe 12 iunie pînă pe 13 iulie televizorul este al meu. Tot timpul.
  2. Cînd joacă Anglia, este un eveniment pe durata întregii zile.
  3. Să te plimbi în faţa televizorului în orice moment este stric interzis.
  4. Reluările golurilor sînt FOARTE importante. Nu mă interesează dacă le-am văzut deja. Vreau să le văd din nou.
  5. Frigiderul trebuie umplut cu bere şi cidru 24/7.
  6. Dacă / Cînd Anglia va pierde NU spune: „E doar un meci / Treci peste / Vor cîştiga data viitoare”.
  7. Dragostea şi afecţiunea trebuie să aştepte pînă la pauză sau pînă cînd jocul s-a terminat.
  8. Alte evenimente care s-ar putea întîmpla în timpul Cupei Mondiale trebuie discutate înainte.
  9. Nu întreba care este regula ofsaidului.
  10. Dacă mă auzi că îţi strig numele, fii pregătită să: Aduci o băutură / Aduci o gustare / Aduci baterii pentru telecomandă.

 21. Resetare, RAM si sistem de operare:

  1. Politica are regulile ei. Ca si tamplaria. Ro e plina de tamplari, dar politicieni – acestia se pot numara pe degetele de la o mana.
  2. RAM(ura) de baza. In vara lui 2012, un GIO a recidivat (dupa o prima incercare in 2007) in incalcarea regulilor politice elementare, inducand in eroare o natiune intreaga, „organizandu-se” sa ocupe scena politica. Cea mai buna si sintetica eticheta pentru acest grup diversionist este aceea a lui Malin Bot: GIOP. Scopul GIOP era (lN.B.: la imperfect) scoaterea Ro din lumea civilizata si trecerea ei in randul statelor deviante. De ce „Jos Basescu!” nu are azi echivalentul „Jos Hollande!” in Franta impopularului ei, azi, President? Aud?!
  2. Toti participantii la cele doua evenimente trebuie eliminati din politica, unii pentru complot si instigare, altii pentru inconstienta, lasitate sau labilitate. In politica nu primeaza prezumtia de nevinovatie, ci aceea de neincredere, pentru ca a face politica nu este un drept, ci o favoare: investitia de incredere a celorlalti.
  3. Cei de la 2. (95% in USL) sunt imprastiati azi in mai toate partidele, dar cu precadere la PSD si PNL.
  4. Ruperea USL si sistem sistemul vaselor comunicante al partidelor din Ro („mafia transpartinica”) a avut ca scop dispersarea GIOP, asemanator hotilor care se separa dupa ce au spart banca ca sa-si faca urmele pierdute.
  5. Dispersarea GIOP are si un cost: pierderea masei critice in interiorul partidelor fondatoare ale GIOP. Raul este proportional cu pinderea membrilor GIO in formatiunile existente azi. Cautati-l pe cel mai mic!
  6. Falia dreapta/stanga este azi depasita in toata lumea. Nu pe baza asta pot fi categorisite partidele si politicienii. Aici, Ro s-a aliniat lumii civilizate. Falia adevarata este: corupt/incoruptibil.
  7. Ex-piratul nu este raul, ci este „raul , RAMul (sic!) . Istoria remanenta. Memoria noastra care nu se sterge. Punctul cel mai solid de sprijin in lume al Ro. Turnesolul lui @ion.
  Parerea mea: PMP este eprubeta in care este turnesolul lui @ion. PMP este o lupta, nu o cazemata. Rosu/albastru, 0/1. RAM.

  • judex 🙂 ,interesant ,numai ca prea concentrat in idei si diverse concepte.
   Nu avem prea mult timp sa disecam fiecare idee.si s-ar putea sa ne ratacim.
   Iti apreciez comenturile,de data aceasta mi s-a parut prea sofisticat….scuza-ma! 🙂

 22. Prostul daca nu-i fudul, crede ca nu-i prost destul.
  Este, sa nu se teama 😛

 23. „Cancelarul german si-a reafirmat, marti, sprijinul pentru Jean-Claude Juncker, Angela Merkel sustinandu-l pe fostul premier luxemburghez la sefia Comisiei Europene. Merkel si-a reafirmat sprijinul pentru Juncker dupa o intalnire, la Stockholm, cu premierul britanic David Cameron, premierul suedez Fredrik Reinfeldt si primul ministru olandez Mark Rutte – trei opozanti ai candidaturii lui Juncker la conducerea Comisiei Europene, potrivit Reuters.”

 24. „Răul de altitudine apare frecvent la persoanele care urcă la altitudini mari. Severitatea afectării depinde de cât de sus şi cât de repede urcă persoana respectivă. Persoanele care prezintă rău de înălțime acut trebuie să oprească ascensiunea şi să se odihnească. Până când nu dispar simptomele, nu trebuie continuată ascensiunea. Simptomele se ameliorează în câteva zile. Se administrează acetaminofen sau medicamente antiinflamatorii nesteroidiene. Dacă simptomele sunt mai severe, trebuie suplimentat oxigenul prin intermediul unei măşti faciale. Cu toate acestea, problemele se rezolvă după coborâre, chiar fără tratament.”

  • Ei, si tu acum…@Bull se buluceste si el sa ne spuna cine suntem si ce crede el despre noi, ca e trendi. Pune si el osu’: hei-rup, hei rupisti, hei rupest(e)rii lu Peste Prajit. Observatorii de tip @Bull au complexul cavernei pentru ca ei gasesc intunericul in ei (se cheama lumina neagra). Psihanalizabila la ei este si exprimarea plastica, si desenul plagiat-rupestru, infatisand stele (inspirate de astrologul nostru) si cai (verzi pe pereti).

 25. Mă Bilă….stai prost de tot la capitolul umor…dar foarte bine la capitolul urdori …mai spală-te dreaq pe față si la ochi ,că deja esti orbinson 😀 😀

  Bagă mare ,mucea …de mine poti scrie orice ,’telectualule de mucava ….mă doare la doi metri -n față si nici acolo …ocupati timpu’ cu mine ,decît cu PMP si tante Nuti …e mai incitant o măciucă ,care nu stii din ce parte vine … 😆 😆

 26. Ponta este un mizerabil mitoman, un obsedat de putere,
  i se dä prea multä inportantä rinocerului

 27. Premiera absoluta: un 0m care confunda ochelarii de cal cu telescopul. Bill e Om: ombil…

 28. Efectele razelor ga, pardon, Funeriu:
  „Ministerul Educatiei: Peste 160.000 de candidati s-au inscris la examenele orale ale bacalaureatului, in scadere fata de anii trecuti „

 29. Din ciclul Mandru ca sunt…de_Bill :mrgreen:

 30. Au aparut si sectantii de rit (a?) Man0lescu. In eprubeta lui @ion, nu toate paserile dorm….

 31. Ce faci @innoroiatule, ai aparut?
  Iar te doare la bibilica ? Incearca o metoda bio de tratament cu coji putrede de cartofi aplicate pe creierasii netezi si cu piciarele nespalate introduse intr-un lighean cu laturi clocotite. Mi-a spus @ovi ca la el a dat rezultate, avea aceleasi dureri. 😀 😀
  Spor la tratament, ca la sanatate sa nu ai mari asteptari!

 32. esti suportera basista daca îi folosesti sloganul 😛
  plagiatoareo 😉

 33. C.Diaconescu e noul presedinte ales al fundatiei MP.

  • Light, asa cum ti-am raspuns si ieri remember episodul AC de la sfarsitul anilor ’90. Se pare ca cineva a inceput sa-l citeasca pe Julien Benda.
   Il respect foarte mult pe Marian Preda dar cred ca a fost prea ingaduitor.

 34. Salve Copaceni,
  Astazi a avut la Bucuresti un simpozion stiintific coordonat de prestigiosi oameni de stiinta romani si straini. Tema simpozionului a fost „Involutia unor organisme de la stadiul semibipedic la zombie si omizi paroase”.
  Dupa cum multi ati sesizat la noi in tara au fost semnalate aparitiile unor organisme ciudate care au trezit interesul specialistilor in domeniu.
  Participarea generoasa a unor somitati in domeniu precum antropologul francez d-l Claude Karnoouh, d-l Eugene McCarthy genetician la Universitatea din Georgia (USA) si a d-lui conf. univ. dr. Cristinel Pantelimon sociolog la Univ. Spiru Haret- Bucuresti.
  Sponsorul simpozionului a fost firma ALCEDO si FARMER specialisti nin producerea de substante antidaunatori si antidaunatonti
  La lucrarile simpozionului au participat in calitate de exponate si material didactic organismele @ ovi, @Bill si ultimul, @innoroiatul mocirlos (denumirea populara). Toti au facut obiectul cercetarii in cadrul activitatii simpozionului fiind studiate originea (din paleolitic si pana in present) cauzele involutiei de tip degenerativ-genetic cu stagnari temporare la nivel de zombie si involutia finala la stadiul de omizi paroase ce ataca in special Copacii si Copacenii
  Au fost analizate modificarile de mediu (social,politic si mai ales moral) ce pot conduce la efectele catastrofale amintite, prin aparitia lor in societatile libere. De asemenea s-au discutat metodele de combatere a efectelor daunatoate ale actiunii acestora in societate si mediu.
  Ca metode au fost propuse actiuni cu substante de sinteza sau naturiste, tratamente de coercitie contondente (bataite aplicate si in locurile ascunse) si tratament final virtual prin limitarea accesului in mediul sanatos.
  Lucrarile s-au bucurat de aprecierile participantilor, mai putin din partea Asociatiei de Aparare a Fiintelor Fara Busola (AAFFB) care a protestat prin incercarea sustragerii si acapararii materialului didactic de cercetare.

  • Inganduratule 🙂 :),
   se pare ca te-ai pus pe treaba.
   Pamfletul anuntat ca noua arma ideologica din partea „schizoizilor”politici ,de loc de neglijat,trebuie preluat cu cea mai mare seriozitate.

   E de viitor ,cand e vorba de „semibipezi zombi si omizi paroase”.Eu nici nu am cum sa rad.

   • Sarut mana Dora,
    Crede-ma ca nu l-as fi „talonat” daca nu ar fi produs mizerii la poalele Copacului. Am mai avertizat ca cine sare parleazul aiurea, fara sa fie provocat o sa aiba surprise din parte-mi!
    Sa ne citim sanatosi!

    • Da,vorba lui ion,l-ai intrecut si pe Kepler.
     Eu as zice ca si pe Socrate! 🙂 .Livrezi fara greutate celor care sar parleazul raspunsul la marele intrebari „ce este binele”si mai ales care e” regimul politic” cel mai potrivit pe care trebuie sa-l urmam.

     • Inganduratul

      Multumesc, Doamna!
      Mi-amintesc ca acum ceva ani ati avut o reactie spontana prin care m-ati invitat sa vin sa mai scriu pe acest blog, dupa prima mea postare. N-am scris, dar v-am citit Copacul cu interes. Si n-am gresit! M-am revoltat la postarile unora si am jubilat la scrierile celorlalti, fara sa stiti.
      M-am bucurat sincer, cand citind, unii sau altii, au depasit necazurile, de sanatate sau de orice fel…
      Seara buna Dvs si familiei Dvs…

     • Iti multimesc si eu inganduratule! 🙂 🙂

      😆 Noapte buna!

  • Inganduratule, cu acest comentariu l-ai intrecut si pe Kepler.

   • Multam Ioane,
    Consider, sincer, ca nimeni nu poate sa-l intreaca pe maestrul Kepler 😀

    • Inganduratule, aceasta saptamana ”este cea sentimentelor inflacarate. Este posibil ca nevoia de liniste sa fie zdruncinata de fiinte galagioase gen ”musca la arat”, insa nun este acum cazul sa le acordam prea multa atentie” Stie Piratul ce faca.

     • Inganduratul

      Ioane, retine ca ma bazez pe informatiile care-ti mai pica de la Maestru 😀
      Asa sa fie ca doar ce este scris in stele, musai se indeplineste 😀

    • Cand vad ce degringolada e pe partea stanga, am ajuns sa ma amuz de frustrarea ex ministrului de externe Baconschi, ramas fara ”coledgi”.

 35. sabina, 😦
  nu cred ca mie special imi acorzi onoarea de a interactiona cu copacenii.Flerul imi spune ca te cunosc sub alt nick la fel de ambiguu si distorsionat in logica si mereu translatata spre zone inacceptabile pentru un copacean autentic …ca mine.
  Eu n-am de ce sa ma binedispun citindu-te!
  As fi cu adevarat onorata daca mi-ai da prilejul sa dialoghez pe teme de interes major.Uite,vezi?…….cine spune in mod repetat ca p’aicilea se bate apa-n piua nu e prea luat in seama si pe buna dreptate.Civilizata cum sunt iti raspund pt.ca m-ai abordat personal.

  Iti place replica „patronului” nostru …”pai du-te de-l voteaza ce mai pierzi timpu’ p’acilea?

  meri acum ca nu e ingramadeala 😉 „.Mie mi-ar fi jena sa mai apar in public! 😦

  Si eu adaug: „ce ai de a face cu o Romanie care nu este a ta?

  • Salutare tuturor,
   Victor, a luat 4500 de euroi. In schimb a cerut 400000 de euroi.
   In ceea ce priveste incalcarea art.8 din Conventie, CEDO nu a avut ce face. Dar in tot raul e si un bine. Odata cu venirea lui Kovesi aceste scurgeri in presa au incetat. A ramas in schimb Tapalaga fara surse.

   • atita a cerut? nu am citit tot articolul.
    Cit despre Kovesi, multi ar trebui sa-si faca harakiri in piata publica.
    Tapalaga: imi mentin parerea ca omul nu a primit ceva, si e suparat rau.

 36. Chitai bai @innoroiatule morcilos, chitaie pana nu mai poti 😀 😀 😀
  Stiu ca te doare 😀 😀 😀

 37. @VictorL . Multumesc.Cum spuneam si ieri.Eu nu reprezint decat un vot ( de mahala zici tu) . Am auzit si eu de „poale” . Nu cred ca am purtat niciodata asa ceva dar nu este tarziu si cred ca nu ar fi cel mai rau lucru. Scuze ca ti-am sifonat fracul. Promit sa n-o mai fac.

  • @ Doina,
   dece te mira ca, insistind sa postezi doar „RIP PMP”, fara alte consideratii, trag concluzia ca sint comportari de mahala?
   Daca tu crezi ca e limbaj elevat, nu trebuie sa te supere faptul ca nu ma pot ridica pina la intelegerea sensului sublim.
   Despre „poale” nu stiu ce vrei sa zici. Iar „frac” nu am purtat niciodata. Mai nou, desi imi placea mult, nici cravata n-o mai suport.
   Sa auzim chiar de mai bine.

 38. Se intampla in Bulgaria
  Guvernul socialist si-a dat demisia asumandu-si doi ani de guvernare ” ineficienta”

 39. Azi dimineata Marian Preda, mai nou T. Baconschi. Se pare ca multi sunt foarte multumiti de rezultatul alegerilor din 07.06.2014

  http://www.realitatea.net/baconschi-basescu-si-a-ales-urmasul-pe-udrea-intelectualii-pmp-au-fost-marginalizati-la-congres_1458679.html

  • Reddog, eu nu va inteleg . Ati vrut un partid nou cu oameni ideali. Piratul a luat de buna scrierile lui Platon care îi alunga din cetatea lui pe poeţi. “Republica” lui ideală era imaginată fără aceşti bârfitori care ridică glasul împotriva zeilor sau propaga bârfe despre ei”. Iar nu sunteti multumiti?

   • IOn

    Iarta-ma ce nu intelegi? Eu nu amvrut un partid cu oameni ideali gen Alba ca Zapada (Sebastian Lazaroiu dixit). Asa ceva nu exista I decat in povestile nemuritoare. Dar m-as fi asteptat ca Papahagi sau Funeriu – amandoi mult mai culti, mult mai cinstiti, mult mai capabili si cu o imagine publica mult mai buna decat EU – sa preia conducerea PMP. Eu asa ceva as fi vrut. Si ce s-a ales in schimb? O doamna sefa PMP si niste vicepresedinti. Unii dintre ei mai onorabili, altii mai putin, iar altii de-a dreptul deplorabili (Marin Anton este un pucist sadea, votant in martea neagra, etc).
    Bun, sa zicem ca asa a decis congresul. Dar ma intreb: Papahagi sau Funeriu nu ar fi avut loc in echipa de conducere? Nu ar fi fost o miscare inteleapta cooptarea lor?
    In ce-l priveste pe Cristi Diaconescu, eu il apreciez, sincer. Si chiar pot sa spun ca in calitatea lui de fost ministru de Externe a scris prefata la unul din volumele pe care le-am publicat cu ceva ani in urma.

    • Red,
     Esti istoric. Rememoreaza perioada CDR cand oameni din Alianta Civica, nu numai ca au capatat multe functii, Catalin Harnagea, Madame Pipiddi, Zoe Petre, Stelian Tanase etc. dar au mai dorit sa si preia fraiele puterii executive. Imi aduc aminte de Emil Constantinescu promovat din randurile aceleasi AC, care a fost in final invins de sistem, si pe noi ne-a lasat cu ochii in soare. Sa-ti mai amintesc de sinistru Dorin Marian,sau de ilustru critic literar Nicolae Manolescu. Toti sunt intelectuali dar ca politicieni au esuat lamentabil.
     Pornind de la aceste exemple si de la multe altele, nu ajungi sa-l confirmi pe Julien Benda care spunea sec:”Participind la disputele lumesti (politice) si, mai mult, dorindu-si sa schimbe lumea, carturarul isi tradeaza menirea si angajamentul fata de valorilor suverane, ale libertatii, justitiei si Adevarului.”

     • Ion

      De acord cu Alianta Civica. In fapt din personajele enumerate de tine, cam toate s-au dovedit fripturiste iar evolutia lor ulterioara confirma pe deplin afirmatia asta.
      Bun, tu il citezi pe Benda, desi stii bine ca lucrarea sa este foarte controversata. Eu nu sunt de acord cu el si nu cred ca intelectualul nu trebuie sa se implice in „conducerea cetatii”. Si eu am fost mult timp de parere ca a te amesteca in politica inseamna a te baga in rahat. Gresit, iar greseala asta mi-a relevat-o si mai bine Adrian Cioroianu, intr- o discutie avuta cu el in octombrie 2003 la Timisoara.
      Implicarea in politica, in treburile lumesti nu inseamna desigur renuntarea la cariera stiintifica, dimpotriva.
      Pot sa te intreb ceva: daca esti adeptul lui Benda, cum de tu comentezi si te implici?

     • ion,
      este bine stiut ca managementul social nu este chiar apanajul ganditorilor,invatatilor. Iti trebuie o calitate in plus pentru a mobiliza grupuri de oameni,a le capta interesul si a vorbi pe limba lor.Se uita repede ca nu e locul pentru disertatii ,comunicate stiintific,…..te adresezi votantilor cu pregatire de grade diferite.
      Regret ca Papahagi a tinut un discurs care i-a lezat pe multi.Cand le spui „cacaciosi” si ca nu-l preocupa partidul…….chiar daca eu de exp.am inteles mesajul si dincolo de cuvinte.

     • Red, eu nu ma implic in politica. Mai comentez/dau informatii pe acest blog si din cand in cand la Nora. Nu ay apucat sa ma faca membru pcr ca a venit Revolutia.Dupa 1989, cand am vazut ca fostul rector al unei universitati a trecut de la pcr la PNL unde s-a declarat si monarhist, si apoi a stat vreo 3 legislaturi in postul de senator, iesind la pensie din pozitia de secretar al Academiei Romane, am zis pas partidelor. Ma mai duc sa votez din cand in cand.

     • Ion,
      dar chiar si in ipostaza descrisa de tine tot implicare se numeste. Chiar daca nu o recunosti ca atare.

     • Dora,
      Crezi ca Baconschi ar fi putut sa- i inflacareze pe acesti oameni, sustinand o prelegere despre semnificatia poruncii a doua:”Sa nu-ti faci chip cioplit”
      Frenezie in Giurgiu: Oamenii se roaga la un zid pe care vad chipul lui Iisus Hristos”
      http://www.ziare.com/social/biserica/frenezie-in-giurgiu-oamenii-se-roaga-la-un-zid-pe-care-vad-chipul-lui-iisus-hristos-1303683

  • Salut Red,
   A fost o competitie, poate nici mie nu-mi place, dar cel putin nu a fugit nimeni cu urna de vot. Stiu ca nu e o consolare, dar parca conteaza si asta.
   Totusi, ce diferenta intre reactia lui Funeriu si cea a lui Baconschi, ai remarcat?
   Sunt curios, poti sa-mi explici cum a influentat voturile Basescu? Ca doar n-a telefonat la filialele PMP si nici n-a vorbit cu delegatii. Niuci mesaje voalate prin media nu a trimis! De fapt tace si acum!

   • Salve Inganduratule

    De accord cu tine ca nu a fugit nimeni cu urnele. Asta este un punct pozitiv, fara indoiala.
    Dar sa nu-mi spui ca nu se stia cine va castiga alegerile. Astea au fost niste alegeri cu final dinainte stiut. De Baconschi chiar nu imi pare foarte rau, in schimb de Daniel Funeriu da. Marinarul a tacut, oficial, dar in culise esti sigjur ca nu a manevrat?

    • Multam de raspuns!
     Dar chiar nu inteleg, explica-mi cum a manevrat din culise?
     Prin ce mijloace tehnice si fizice a facat manevra asta?

     • Inganduratul

      Nu am certitudinea, dar nici nu exclude o asemenea varianta.
      Cum putea manevra? Pai cum a reusit marinarul sa tina in frau atatia ani un PDL cu tendinte centrifuge?

    • Funeriu este in conducerea Comitetului Executiv National PMP.

 40. Kovesi – avertisment in cazul Voiculescu (B1)

 41. viq,
  tu chiar crezi ce ai scris aici?????

  Cat despre scorpy, lucrurile stau altfel din pacate.
  Decizia lui de a pleca a fost luata cand Night si Mark a fost pusi pe banca de rezerve.
  Adica un pic exact invers de ceea ce pretinde. Nu te lua dupa ce spune, nu e real.

  In realitate cauza pentru care s-a retras ( si nu numai el), este ca si Last a fost rugat sa faca un pas inapoi.

  adica eu mint, asa vor intelege toti cei care ti-au citit comentariul, mai ales aici:
  Adica un pic exact invers de ceea ce pretinde. Nu te lua dupa ce spune, nu e real.

  ia, rasfoieste si tu postarile anterioare si respira putin adinc din istoricul copacului mai ales dupa aterizarea nu intimplatoare a 2 personaje aici la copac, astfel incit sa poti trage concluzia corecta privind retragerea mea!

  si va rog nu dezbolduiti textul asa cum a procedat aseara mih cu textul porei!

  viq, nu astept raspuns, nici justificari, nici reprosuri, nici nimic,
  mersi!

 42. Mark Williams ai un mesaj pe mailul de la Nașul

 43. @Reddog | iunie 10, 2014 la 20:41
  Sa presupunem ca-si disemina dorintele in PDL prin Boc, Udrea prin lacu’ si dracu’. Ce mesageri a avut acum sa-si trimita mesajul catre aia care au votat? Nu putea sa-i foloseasca nici pe Cristi Diaconescu, nici pe Daniel nici pe Baconschi, nici pe Preda Si-a trimis SPP-ul, consilierii, nu pricep, ce mijloace a folosit? Ar fi rasuflat, lumea lor e relativ mica, nu crezi? Cred ca si in PMP sunt unii cu misie, poate vorbesc cu pacat dar cunosti cazurile cand au aparut stenograme si directive ale PSD pe surse…
  Ar fi rasuflat ceva spre bucuria celor de la butoanele masinii de tocat Piratul! Banuielile, doar ele, mi se bpar ca nu prea au sustinere. Telepatia nu poate fi invocata in acest caz decat de latrineii Varanului.
  Ceva nu se leaga…

  • dece ii risipesti placerea omului pentru scenarii fanteziste?
   Tu chiar nu cunosti ca Basescu e in toate? cele ce rid la soare sau chiar nu s-au trezit?

   • Servus Victor, am trecut de la lirica poeziei la proza horror (Te salut Crengulin!) Sau SF… naiba sa ma ia … Am avut o ploaie de fix 6 minute si o cadere rezonabila, ca timp, de energie electrica… Doar de 4 minute…Deh, e greu de trait intr-un orasel adoptiv fost „militaro-curvo-agrar” cu servicii varza 😀 😀 Acum nu mai este decat un orasel „rosu” , cu nuanta aia inconfundabila de „rosu de Iliescu”.
    Da’ o satisfactie tot am, sunt „chior” in tara orbilor 😀 😀

  • Inganduratul

   Si crezi ca in PMP nu sunt oameni prin care ar putea disemina acelasi mesaj. Crezi ca daca vrea sa transmita un mesaj explicit pe alte canale catre PMP nu o poate face?
   In plus nu am spus ca sunt sigur, am spus ca nu exclud o asemenea ipoteza.
   Desigur, pentru Victor L asta este fantezie.
   Ceea ce penru mine este o ipoteza, pentru Victor este fantezie. Unde dai si unde crapa !

   • de ipoteze fanteziste nu ai auzit?
    Tu nu excluzi „o asemenea ipoteza”, dar nici nu o poti demonstra decit cu fantezii.
    Care sint intotdeauna mai atrgatoare decit realitatea.
    Fara fantezii lumea ar fi mai plictisitoare 😛

   • Redule, atunci, fara probe concrete se aplica prezumtia de nevinovatie!
    Cum se spune in popor (scuze maestre Boia, salutari Last), „hotul neprins e negustor cinstit”.
    La buna citire!

 44. Doamnelor si domnilor, nu mai zic nimic despre partidul doamnei Udrea. El isi urmeaza cursul…
  Sper intr-un presedinte al Romaniei care sa deschida un alt capitol de istorie nationala. Un democrat, pro-occidental, cultivat (pe cat posibil), vorbitor de limbi straine, care sa ne reprezinte onorabil.
  Tara noastra arata rau astazi: scena politica e un camp plin de ruine fumegande. Institutiile sunt decredibilizate, candidatii la presedintie sunt anihilati, ridiculizati, lipsiti de minima demnitate pe care o asemenea aspiratie ti-o ofera. Nu mai credem in nimeni, nu mai avem modele, nu mai respectam nicio valoare certa. E trist, in fond, e chiar tragic.
  Se incheie o epoca. Dar poate incepe o alta, mai normala, in care se cuvine sa nadajduim, macar din patriotism.

  Să cînte cocoșii! 😆

  • sa casandrele 😛

  • Pacat de timpul petrecut pe la Paris. Nici in al 12 lea ceas nu realizeaza ca votantul simplu nu ii iubeste pe indivizii contemplativi; el respecta eminamente actiunea.

   • Te resalut,
    Ce zici, nu poti sa „palmezi” din laborator niste Hg(ONC)2 sa-i dam un „ignition” ?

    • Lasa-l in plata stelelor. Nu-mi nurdaresc eu constiinta. In orice caz l-a taxat bine Capricornul pe Varsator. Se intampla destul de rar, dar in cazul unei tradari, exceptia intareste regula.

     • Inganduratul

      Nu fii ciudat, era o metafora. 😀
      Maestrul Kepler, ma rog, Doamna Kepler stie ca dai din casa in miezul noptii? Cred ca o saptamana nu mai ai acces la taina planetelor! Plus ca o sa muti, manual, pe acelasi termen, planetele in Planetarium! O sa vezi ce greu o sa-ti fie sa-l misti pe Saturn in Scorpion! 😀 Plus constelatiile 😀 😀
      P.S. Cred ca-ti dai seama ca e doar o replica amicala si ca-mi face o deosebita placere sa comentez cu oameni buni. destepti si cu simtul umorului!
      Sanatate maxima iti doresc, Ioane!

     • Inganduratule,
      Lasa-l pe Saturn in Scorpion ca sta bine acolo. Eu as fi atent la Luna Plina in Sagetator din 13 iunie(fatidica zi). “ Cauze aparent minore, efecte mari”

 45. @ion | iunie 10, 2014 la 23:59
  Tu ai ceva cu mine, Ioane! 😀
  Pai la cate am pe cap crezi ca mie imi mai pasa cei cu Luna Plina in Sagetator in 13, zi fatidica? La mine facturile sunt fatidice, dorintelesi indemnurile Madamei la munca, celelalte cataclisme sunt boare racoroasa si binevenita!
  Indicii ajutatoare n-ai? 😀
  Daca patim ceva rau in 13 Iunie, te dau in judecata! 😀 😀 Maine caut bilete low cost pentru mine & Compania, Iti cer si daune interese 😀 😀
  Daca insa e de bine, da-mi un semn discret!
  Trimite-mi ca raspuns un zambilici!

  • Scuze, a se citi … pasa „ce-i” cu Luna…
   Bine ca doarme d-na profesoara Loda, sa nu ma parati, ca altfel imi spune sa vin la toamna 😦

 46. Scurta testare

 47. Buna dimineata! 🙂
  Am asteptat ieri sa primim o hotarare in dosarul varanului.
  Si din nou amanare,in urma cererii avocatilor aparari de schimbare a completului de judecata, sustinand ca completul nu a fost ales in mod aleatoriu. Judecatoarea Florica Duta sustine ca exista baza legala pentru schimbarea completului de judecata.

  O noua metoda de tergiversare:pensionarea judecatorilor care au pe mana dosarul. Se pare ca le frige tare la degete….se vede acum cat de puternic este mafiotul Felix.

  Faca ce-or vrea,numai sa nu amane dosarul la „calendele grecesti”.

 48. Buna dimineata! 🙂
  Mi-a disparut comentu”!WP inca doarme?

  Am reamintit cele intamplate ieri cu dosarul varanului.Se stie ca sericuristul Felix este expert in stapanirea retelei de crima organizata.Pe rand,cate un judecator ba se recuza,ba se pensioneaza,ba este saltat de DNA.
  Acum s-a cerut schimbarea completului de judecata pe motiv ca anteriorul n-a fost repartizat aleatoriu.

  Asa vom avea o sentinta la „calendele grecesti,mai simplu in decembrie se prescrie cazul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s