Video

Bună dimineața!

O … cafea, ca pretext pentru o pagină nouă. Și-atât!

26 responses to “Bună dimineața!

 1. bunä dimineatza,
  s-a repezit omida prima, nu-l läsa tzi sä distrugä blogul,
  este un pres „de duzinä.”

 2. `neata,
  mai spre amiaza.
  Patriotism, sport si politica.
  http://dilemaveche.ro/sectiune/situa-iunea/articol/note-stari-zile-16

 3. Salutare all

  Si daca tot vrem sa ne binedispunem cititi – daca nu ati facut-o deja – ce scrie un idiot din Caracal (celebra localitate unde s-a rasturnat un car cu prosti gen Marius Stiuca si Dan Senzationescu) despre Transilvania.
  Numele idiotului – care se prezinta drept „scriitor” :mrgreen: – este Liviu Andrei

  http://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/nu-mai-vreau-transilvania-asta-jegoasa-la-mine-n-tara-scrisoare-din-caracal–127468.html

  O zi buna la toti

 4. 👿 24 de ani de la un…13 iunie sinistru, criminal si nepedepsit 👿

 5. Aici chiar eşti răutăcioasă. Aşa că ţi-am tras un deşt în jos.

  Pentru ziua asta şi până-n 15, că fură 15-15 iunie parcă, ceva legat de Pink Floyd, dar nu de ZID, mai degrabă de Gdansk, unde a început sfârşitul comunismului care încă nu a ajuns (definitiv şi irevocabil) şi pe acilea, prin Roowmania, unde încă ne mai temem că un w pontagios ar putea ajunge preşedinte. Lucru inacceptabil în oricare altă ţară din lume.

  • Mesajul era adresat lui tatoo … NOSTRA. Văd că în interval de convesaţie a dispărut. Practicaţi practicile lui răducu moralu, ăla verde ca bra(n)du …

   • Nu de practicile nustiucui e vorba, ci de ale celei cu care conversezi.
    Iar pe subiectul 13 iunie, nu-i accept nici macar „rautacisme”.

    • … şi astfel oferi un minunat exemplu de cum se mistifică istoria … cenzura nu a dus la nimic bun NICIODATĂ, pentru că iscă şi mai multe întrebări, dileme … încearcă (încercaţi) şi abordarea asta.

    • Tocmai pentru că e vorba de 13-15 iunie, băgarea pumnului în gură democraţiei ar vtrebui să te mai gândeşti la ce spunea Ion Raţiu, care o preluase de la Winston Churchill, care o preluase şi el de undeva … ceva de genul: „Îmi voi da viaţa ca tu să-ţi poţi spune ceea ce gândeşti, chiar dacă nu sunt de acord cu asta”. (reproducere mai mult decât aproximativă)

     • Dpmv comentariile pentru a caror „libera exprimare” pledezi, sunt doar laturi turnate in capul altora, nu „pareri diferite”.
      Sa lasam vorbele mari cand justificam rahaturi 👿

     • Dacă spui tu … aşa să fie !

 6. Salutare tuturor,
  S-a creat un precedent
  ”Curtea Suprema a respins, joi seara, contestatia senatorului PSD Marius Isaila fata de cautiunea de 500.000 de lei impusa de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), anunta adevarul.ro. Isaila este cercetat penal pentru trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri.
  Curtea a respins ca nefondata si contestatia impotriva masurilor asiguratorii impuse de procurorii DNA.” (hotnews.ro)

 7. Raspunsul senatorului penal:
  Senatorul PSD Marius Isaila, anchetat sub control judiciar pentru infractiuni de coruptie, sustine ca nu are bani sa plateasca isi cautiunea impusa de DNA, intrucat aceasta depaseste veniturile sale.”

  Eu zic sa faca colegii senatori care au votat impotriva incuvintarii cererii PG, o cheta pentru a aduna suma.

 8. De la Sarsailă, un ban pentru Isailă 😉

  • Un citat:
   „- Dacă socoţi societatea ca o fracţie, atunci o să observi la mijloc un strat subţire, care e al oamenilor normali. Crucea normalilor e că sunt foarte puţini, au devenit o minoritate fragilă, din care se tot desprind în sus şi în jos. Cei de sub acest strat, de dedesubt, sunt depresivii. Aproape o treime din populaţie suferă într-o formă sau alta de depresie. Însă nu pentru ei mă îngrijorez eu, ci pentru cei de deasupra stratului fin al normalităţii, pentru psihopaţi, care au ocupat toate posturile-cheie în ţară. De aia nu avem sănătate mentală în ţara asta, că populaţia se împarte în mare mă­sură între opresori (psihopaţi) şi oprimaţi (depre­sivi).”
   😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s