Sindromul scaunului moale în adropauza timpurie la femeile cu barbă

Tanti Motto :
„- Băi abia aștept să mă topesc în scaunul lui Băsescu !
– Serios ? Ai idee ce înseamnă asta  ?
– Ce vorbești, Frantz ? Păi când am fost interimatz a fost dificil ?
În plus de atunci s-a făcut și mai fain.
– De unde știi ?
– Am tras cu urechea pe surse. Zicea una către alta că scaunul lui Băsescu e moale.
Îți dai seama ce somnic tragi lăfăindu-te în el ??? 😀 😀 😀
– Păi tu știi la ce se referea „aia” către „ailaltă” ?
– La ce ?
– (inaudible, la ureche) … Shshshhh shoshish …
– 🙄 Da, măh ??? 🙄 Atunci nu mai vreau acolo.
Ba am o idee genitală : îl împing pe cap-de-neamț acolo, că m-a secat de când îmi vânează postul !”
(Fragment din lucrarea pseudo-științifică „Complicațiile rupturii de menisc la șarpele cu doi clopoței”, aflată încă sub tipar. Stă acolo și geme-ncetișor !)

_____________________________________________________

Domnnul Johannis, sau Iohannis, sau Iohanis, sau …. mă rog, știți voi, a reușit o performanță de mare calibru prilejuită de descărcarea forțată a tensiunii pe paratrăsnetul „Mircea”, fratele fratelui său.

Domnul aruncă un fitil de lampă de genul : „Nu am crezut că preşedintele ţării mele are de ales între a se implica în justiţie şi în a nu se implica. Am rămas şi eu surprins. Eu dacă aş fi în situaţia lui Traian Băsescu, mi-aş da demisia„, sugerând străveziu că piratul ar fi posibil suspect pentru implicarea politicului în justiție. Nu că ar zice el … ci … vezi Doamne, lumea a fost atât de impresionată de gestul/vorbele prezidelului încât ar fi fost de așteptat o altă poziționare.

Cam tot pe acolo cu vorbele gri ale colegei noastre de zile negre, Loda :  „Mă frec la ochi și nu-mi vine să cred ,chiar așa gândiți ? Imposibil să fie adevărat …. Precizez de la bun început că nu m-am gândit nici o secundă că Băsescu (Traian) ar fi fost câtuși de puțin implicat în această afacere, este mult prea deștept și uns cu toate alifiile ca să pună botul la așa ceva, când știe că toți ochii sunt pe el …”

Adică noi, („băsiștii hard” după criteriile bobocilor) am avut în vedere și o asemenea posibilitate imposibilă, drept pentru care ne-am extaziat când președintele s-a comportat normal.
Etete, măh ! 😀 😀 😀 Pe cuvântul tău de pionier ????
Parcă Băse văzându-și fostul partener de mâncat magiun pe pâine (borcan arestat din cămară) n-ar fi putut să sară cu acuzații (greu de contracarat) la demenții de la A3, că vor să-l doboare înfundându-i rudele de grad unu. Că vor să-l facă să capituleze și să treacă de partea celor ce vor să blocheze justiția ca să-și scape tăntălăul de frate care e încă cu borcanu’ în mână. Precum și invers. (Mâna și borcanu’… ). Să facă o declarație de presă virulentă și fără ștaif, arătându-și eventuala rană psihică întregului stol de corbi ce se rotesc asupră-i.

Ar fi putut, sigur că ar fi putut. Și tot n-ar fi însemnat atac la justiție. Ar fi însemnat însă gaz pe foc unde chiar nu e cazul.
Dar n-a făcut-o, na !
Însă nu despre sora noastră întru suferința rănilor e vorba, cea cu solnița harnică, ci despre posibilul candidat la președinția României, cel cu limba în &.

Care candidat, după ce evidențiază normalitatea actului celui Traian ce ocupă actualmente funcția de președinte, trage concluzia că acesta trebuie să demisioneze. Pam-pam !
Normal.
E prea normal.
Într-o lume de nebuni.
Ne trebuie un președinte care să se acorde în gen, număr și orice caz cu tâlharii.

Așa că după un debut în coadă de rândunică bearcă, bagă mare :Acuzaţiile care au conţinut şi numele preşedintelui Traian Băsescu sunt de o asemenea gravitate încât noi, politicienii, trebuie să ieşim din discuţie şi să lăsăm justiţia să explice dacă preşedintele ţării a fost sau nu atins în aceste chestiuni şi să avem o lămurire a situaţiei. După părerea mea e o situaţie de o gravitate cum nu am mai avut, sper să primim repede răspunsurile aşteptate de la procurori şi judecători. Ca simplu cetăţean aştept să fiu lămurit dacă preşedintele este sau nu implicat în această chestiune. Daca este, evident trebuie să plece. Dacă nu e implicat, atunci e opţiunea dânsului”.

Omul pare afectat de tulburări ușor metabolice specifice unei anumite vârste.

Idei :
1. Gravitatea e atât de uriașă/babană/covârșitoare încât … politicienii nu trebuie să se mai amestece !!!! 🙄 🙄 🙄
Right !
Numa’ la cazuri de licitații trucate, transformatoare care o iau pe ulei și fantome cu ștampila e voie. Dacă acuzațiile „conțin” numele „Traian Băsescu”, „ApocalipsaDupaIoan” și „666”, musai nu trebuie să se bage acolo că fac bubă la buba de sub pălărie !

2. Justiția este pilonul de bază al statului care se ocupă cu …. explicatul !!!!
Eventual încropește o traducere romano-română pentru indivizi nelămuriți, mai înceți la o scufie, care vor să reprezinte o nație fără.

Mărturisesc că până acum nu m-am uitat cu atenție la declarațiile holograme ale lui dom’ Johannis. Acum însă mă uit pentru că există posibilitatea ca (în turul II) să fiu pus în situația de a-i acorda votul meu, dacă Cristi Diaconescu nu reușește să surclaseze candidatul PDL+PNL !
Cred că MRU ar face figură mai bună.
Așa mut cum e, parcă l-aș prefera ciudatului ăsta harnic, care aflat abia la mijirea zorilor unei posibile candidaturi, deja e în mijlocul tarlalei și bate câmpii.

Până acolo însă iau în calcul forma și fondul în care se manifestă pe acest subiect Cristian Diaconescu :
„Terfelirea Codruţei Kovesi, procurorul-şef al DNA şi a Liviei Stanciu, preşedintele ICCJ reprezintă, în fapt, principalul scop al întregului demers vizând distrugerea independenţei justiţiei….
…..scopul evident al întregului scandal generat în aceste zile este intenţia clanurilor politico-financiare din România de a introduce sub control politic sistemul judiciar……. o cedare a sistemului judiciar va avea consecinţe dezastruoase pentru toti.
…….
Nu este o coincidenţă faptul că în România şi Polonia spaţiul public este ocupat cu două teme similare, care pot afecta stabilitatea statelor respective. Nu este o coincidenţă faptul că se încearcă afectarea credibilităţii a doi lideri pro-occidentali si pro-americani, prim-ministrul Tusk şi preşedintele Băsescu. Este de neînţeles cum politicieni de dreapta, care se delimitează astăzi de Traian Băsescu arată ca nu înţeleg nimic din miza acestei lupte”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Diaconescu.

Referitor la alunecarea manipulatorie către Traian doar o observație scurtă și la obiect : „… a reacţionat consecvent în sprijinul justiţiei şi al independenţei acesteia ca un adevărat om de stat”.

O diferență de clasă uriașă în toate dimensiunile. Și ca profunzime a înțelegerii problemei și ca efecte pe plan intern/extern, și nu în ultimul rând observații formulate clar și concis.

Viq

Reclame

83 responses to “Sindromul scaunului moale în adropauza timpurie la femeile cu barbă

 1. mă leşi musiu !?

 2. NERUSINATUL MIZERABIL jOHANNIS , vorbeste de lucruru grave?
  el personal, a manipulat,inselat si colaborat cu haita rosie si
  mafiotzi.
  nu are nici un pic de decentzä.
  pt. cä este de origine germanä, nu-i sterge mizeriile, sä nu
  flutrure cu originea, nu are nimic din caracterul si corectitudinea
  unul neamtz.
  MAI INCET Cu PIANUL…………….. D-LE jOHANNIS.

 3. atitudinea corectä in privintza Presedintelui, o are numai
  C Diaconescu SI Predoiu, care nu repetä ca nerusinatul Johannis si
  antonescu ; Ponta- demisia, clar cine gandeste ca mafia

 4. UNDE ESTE SOCETATEA CIVILÄ??????????????

  • Theo,Nu mai pune intrebari care nu au raspuns.
   Societatea civila romaneasca NU EXISTA in esenta si in drept.
   Puzderia de ONG-uri cu pretentii de staif civil isi au radacinile in c u totul altceva: Fiecare serveste pe cel care le-a infiintat si sponsorizat!Pe cel care a infiintat scoli,institute ,acorda burse,plateste programe ….

   O societate civila inversata valoric..obedienta si la fel de implicata in scenarii dubioase comandate de papusari..de aceasta data cei din coloana a 5-a de care vorbea Dughin.. ca exista si poate fi reactivata astfel incit sa se poata dezmemebra UE si statele nationale sa isi regaseasca identitatea sub umbrela Eurasitica condusa de tarul putin!

   Am vazut-o in actiune deseori..ultima oara manifestind impotriva exploatarii aurului de la Rosia Monta si impotriva exploatarii gazelor de sist…

   Si intr-un caz si altul NU S_A ACTIONAT impotriva Puterii ,din contra au ajutat guvernul Ponta si USL..
   Au venit la ordin..au plecat la ordin!

   Au manifestat cot la cot cu jandarmii care le-au asigurat cale libera …

   Eu,unul sunt satul pina la Dumnezeu de atita ticalosie,atita tradare,atita minciuna,atita imorala ….

   • mark,:)
    obida ta este justificata ……. cu aceasta ocazie iti multumesc ca ai revenit printre noi. 🙂
    Din pacate nu reusim sa trecem de prispa casei si nu realizam intregul context in care se desfasoara evenimentele.Se duce un mare razboi rece,cu incandescente si trotill intre est si vest,unde suntem parte beligeranta. Actuala putere si-a dovedit apetenta spre est,desi declarativ sunt mari euro-atlantici.
    Aici ar fi punctul unde ONG-urile ar trebui sa intervina.Dar,cine sunt ei?Niste SRL-uri cu afaceri particulare si alimentati din bani publici.

    Sunt si eu ofuscata la maximum. Imi rezerv energia pentru batalia finala,aceea care ne va decide parcursul urmatoarelor decenii.Nu glumesc!Urmatoarele decenii,ca acum ne aflam la rascruce de drum. 🙂

    • Draga Dora,
     iti multumesc pentru mesajul tau ..eu nu am plecat niciodata de la Copac1
     Chiar daca a existat o perioada de restrictie ..v-am citit,v-am dat voturi ,v-am apreciat!

     contextul la care faci trimitere depaseste granitele Romaniei!

     Caracatita corupta,mafiota este omniprezenta in toate domeniile /..
     O vezi..o simti..o traiesti…
     Evenimentele se deruleaza cu repeziciune…Ponta si USL ,Ponta si PSD sau USD

     au facut pasii pentru schimbarea directiei..
     I-am redat odata cu nedumerirea omului de rind:de ce,pentru ce procedeaza astfel Pon ta???

     Acum,mai mult de cit oricind avem si un probabil raspuns.
     Inclusiv majorarea retribujtiilor unor categorii de militari..
     ATENTIE LA PONTA!

 5. plagiatorul Ponta, rämane cel mai mare mincinos al tzärii,
  spune, nu m-am dus la UE färä aprobarea presedintelui.
  # mintzi nerusinatule, ai fäcut-o.

 6. in scaun se vrea si libidinosul manechin rosiu Trädiceanu,
  cicä vrea o discutzie in parlament, despre situatzia presedintelui.
  adicä relatziile lui cu mafiotul Patriciu, pupäturile cu argint in italia,
  si multe altele, ii dä dreptul sä vorbeascä de presedinte.

  porcul de Täriceanu intrece orce asteptäri, EL un imoral,trädätor:

 7. Au schimbat o arătare (că nu-i pot spune lu KKrău imagine) cu alta. Și mai prost încă măcar KKrău avea o idee (fixată bine cu pironu în breton) pe cînd arătarea asta are o agendă diferită de a noastră și nici n-o știm care e.

  • Nici el n-o stie.
   ca nu e a lui.
   O primeste-n plic. 😉

  • Categoric nu stim in ce ape se scalda si ale cui interese le slujeste,adica neamtul Johannis. 😦
   KKr are o calitate:stie sa invarta vorbele de poate ameti si cel mai lucid ascultator…….il contrazice pe marele orator Cicero ,care vroia sa afle adevarul,nu sa-i convinga pe adversari. Numai ca spre deosebire de parintele oratoriei ,liberalul nostru nu stie sa si respecte adversarii.
   Facand o comparatie neacademica desigur si pastrand proportiile,ii spun d-lui Antonescu ca,marele orator roman Cicero din care s-a inspirat l-a numit orator ideal pe Demostene,adversarul sau

  • este metoda pe care o folosesc unii, printre care si cel ce ne ruga sa-l lasam leş.
   Ca sa nu mai zic alte nume sa nu stirnesc muşuroiul 😛

  • Toate evenimentele recente sugereaza ca suntem deja intr-un conflict semi-deschis pentru reimpartirea Europei.

   Miza este foarte mare si cu efecte majore pe termen lung.
   As evalua importanta lor pentru noi cu efectele rasturnarii din ’89 !
   Doar ca acum se reaseaza intreg contextul continental.

   Mare nevoie avem acum de niste capete limpezi in locurile importante !!!!!

  • filadel,exact 😆
   asta incercam si eu,timida cum sunt sa evidentiez.
   Sa retinem, deci ,de unde ne paste pericolul si care sunt manipularile pe care sa le evitam.

   Vladimir Putin ştie că Articolul 5 din Tratatul NATO îi protejează pe membrii Alianţei de o invazie terestră, dar nu şi de acţiuni subversive, prin cumpărarea instituţiilor media, a băncilor, a declarat, joi, analistul american Robert Kaplan, avertizând România să se ferească de acţiunile Rusiei în următorii cinci ani 🙂

 8. Colega noastra, @ Loda, nu doar aici scutura crengile ipocritei mirari, ci si in alte locuri blogosferice: „Aud tot timpul placa asta :,,sa preferi justia contra fratelui” ;spune-mi ,te rog, ce alternativa avea Basescu ?”
  Pai, dna profesoara, „hoardele” de procurori nu erau basisti? nu este Justitia manevrata de Basescu? provocind atita durere cu procesele politice intentate unor Adi, Jiji, Relu, saracii de ei.
  Si daca da, pune imaginatia in micare si vezi ca erau ceva variante; mai ales de la un sef de Stat si dictator.
  Sau mai clar putin: sa procedeze ca ai tai, in apararea carora sari coarda cu o sirguinta demna de altceva.
  Plagiatorul nu si-a abandonat nici colegii in bratele Justitiei; atunci a fost demn de toata admiratia ta, caci nu am gasit niciun semn, din partea saritoarei de coarda azi, de revolta, ori macar sa ne intrebi: da` ce alternativa avea?

  • Baiete, vorbesti discutii : cand am vorbit eu de ,,procurori basisiti, justitie manipulata de Basescu’ sau i-am luat apararea lui Ponta? Iesi cu probe sau inregistrari, daca nu iti fac de voi pomenitul ,,denunt calomnios” ;).Si daca nu am facut ce zici tu ,atunci stii unde se duce esafodajul ,,imecabilei” tale argumentatii ? La subsol tataie, (ca sa citez un clasic in viata)

 9. Ideal ar fi ca evenimentul Mircea Basescu sa fie analizat in profunzimea lui. Din pacate, precum maimuta calofila, mai toti analistii si comentatorii se multumesc cu ambalajul. Istoricul indepartat al acestuia reprezinta un cumul de fapte conjuncturale care au favorizat actiunea la care asistam azi aproate fara drept de replica. Inainte de toate trebuesc identificate obiectivele acestor actiuni conjugate si abia apoi sa ne pronuntam asupra unui demers inca greu de acceptat pt ca nu MB e tinta si paradoxal nici macar justitia. Justitia este, dupa parerea mea instrumentul cu care se incearca scoaterea din joc a presedintelui si nu din motive electorale si nici de protectie a unor corupti cu staif. Priviti in jur si veti constata ca Polonia trece printr-un proces asemanator celui din 2012 din tara noastra, Ungaria este placa turnanta pt destabilizarea UE, Serbia, curtata intens de Rusia, inca nu-si poate stapani resentimentele fata de NATO in virtutea evenimentelor din urma cu 12 ani, Bulgaria este nesigura iar Ucraina e in prag de colaps.
  In Romania, presedintele Basescu este cuiul lui Pepelea si daca altfel nu se poate (printr-o actiune directa), atunci sa dam cu manta si nu e vorba doar de o compromitere ci despre inlaturarea lui efectiva. O noua suspendare nu e posibila iar demiterea ca o consecinta a suspendarii, ipotetice, e putin probabila.
  In urma cu nu mult timp, varanul sugera puerea sub acuzare a presedintelui avand drept consecinta suspendarea de facto a presedintelui si demiterea lui implicita odata cu inceperea urmaririi penale. S-a incercat asa ceva in cazul Nana si din fericire momentul a fost depasit datorita faptului ca la Nana infractiunile vizau retrocedarile din vremea lui Nastase&Sarbu si nu cumpararea terenurilor.
  S-a inlocuit seful DGIPI si s-a putu accesa mult dorita arhiva, vizata, nota bene si de Voicu-Vanghele, de unde s-au accesat datele referitoare la MB. Ce a urmat se stie: santaj prin clanul mondialul, Abraham furnizeaza inregistrarile, etc, samd. E inlocuit Antonescu de la senat, probabil pt ca acesta nu a percutat la actiune si atentie, pe motiv de minister de interne „patronul” DGIPI. Se incearca ruperea PNL pt ca la punerea sub acuzare sau suspendare e nevoie de doua treimi din numarul de parlamentari, apoi, pe jumatate esuata ruperea, de trece la cooptarea ppdd.
  Conjunctura devine astfel favorabila si incepe actiunea propriu zisa. Tariceanu, succesorul de drept la Cotroceni, pt a nu fi implicat direct, pleaca in cele strainatati (ce bine seamana cu plecarile lui Ponta in momentele cheie din ultimul timp); se anuleaza proiectata „plimbare” a lui Ponta la Moscova, timp in care nici Vocea Rusiei nu sta degeaba. Isi indulceste tonul aratan un neutralism suspect, neutralism afisat si de premirul care da dovada de un oarecare echlibru in atitudine, lucru complet neobisnuit la el cand e vorba despre presedinte. Si masinaria isi vede mai departe de lucru. Sunt vizate si institutiile cu rol intr-o eventuala punere sub acuzare: ICCJ, singura instanta cu drept de a judeca un presedinte si fiind vorba despre coruptie, obligat DNA’ul. Planul pare a fi esuat dar nu inca abandonat si asta pt ca presedintele iese si isi afirma pozitia. E retinut MB care lasa impresia ca a fortat retinerea refuzand sa faca declaratii in fata procurorilor. A doua zi, judecatorii hotarasc arestul preventi desi motivatia e cam subtire
  Pe fundal Ponta, desi nu e in dreptul sau, anticipeaza o sesiune extraordinara a plenului reunit a parlamentului imediat dupa incheierea sesiunii ordinare (ca-n 2012). Desigur e un scenariu, dar un scenariu de cosmar aproape impoibil de contracarat si asta pe fondul intoxicarii produse aspura unor jurnalisti cunoscuti ca fiind „basisti” si care se comporta ca si colegii lor de la A3 si RTV devenind cioclii, cu cazmalele petitei in dinti, ai carierei politice a presedintelui Turcescu, Pora, Tapalaga, Turturica, Sorina Matei si inca multi altii, mai mult sau mai putin organizati, devin Casandrele apocalipsei statului de drept.
  Ce e de facut? Sa ne regrupam, atatia cati mai suntem, in jurul institutiior statului, ICCJ, DNA, SRI, SIE… si bine inteles presedintie.
  Probabil ca voi abandona aruncatul cu privirea la B1; gasesc echilibru la didi si realitatea!

  Știu că puteam să dau doar link-ul.
  Lasă, să rămînă aici.

  • Filadel..
   Ai pus degetul pe rana
   aseara prestatia Sorinei Matei m-a umplut de dezamagire si dezgust…
   Cred ca si-a recuperat atitudinea pe care o avea la Antena 3..
   A fost deplorabila…
   Imi trece prin minte daca plecarea sa de la Antena nu a fost premeditata pentru a se infiltra la B.1.
   Pur si simplu am simit dezgustul..

   • ASA ESTE; NU-MI VEVEA SÄ CRED, am schimbat canalul
    Banciu, a mancat si el ciuperci nebune, el pierde.

   • mark,ai dreptate! 🙂

    Pe mine a inceput sa ma oboseasca SM ,are o voce stridenta greu de ingurgitat,un obicei sinistru de a interveni peste interlocutori si aseara insista cu dementa pe invinuirea lui MB.
    Recunosc experiza ei in anchete sociale si mai ales penale,numai ca sare mereu calul si nu asteapta verdictele date de magistrati ,se antepronunta si manipuleaza.

    • Dora
     eu am trecut de aceste presupun eri intr-un registru mult mai grav
     Sorina matei nu este p;roasta..nu poate fi intimidata .. stie la cit este ora in ceasul politic…
     dupa prestatia de aseara…am curajul sa spun ca Sorina Matei a ramas aservita lui Felix…
     Nimic,absolut nimic nu contrazice aceasta trimitere…

     • Să nu ne grăbim să punem verdicte. Eu n-am văzut emisiunea dar o urmăresc de multă vreme pe SM și cred că este vorba de altceva. Nu mă întreba deocamdată ce. 🙂

  • Destul de limpede analiza pentru cine cunoaste Rusia si ceva politica externa.
   Unii am crezut ca ursul hiberneaza, ca se va face urs de Ioropa, dar nici vorba; nu-i ajunge arealul.
   Asa cum a fost pacalit sa-si piarda coada, o sa fie cineva sa-i taie si o laba.

  • filadel, 🙂 chiar daca nu ma vezi,

   iti spun ca un asemenea rezumat al ultimelor evenimente

   merita un topic de chilin cum zice ardeleanul .:)

 10. theo, 🙂 si all 🙂
  tii copacul viu in padure! 🙂
  Am remarcat pana acum doi politicieni,ambii candidati la prezidentiale-C.Diaconescu(o persoana de dimensiune intelectuala certa) si Predoiu(jurist cu reale calitati,sa nu uitam contributia sa la elaborarea si adoptarea Micii reforme si a noilor coduri) si inca o paranteza(cei doi au merite in reformarea justitiei)……… ambii,zic, au judecata la ei cand vorbesc de iarmarocul balcanic,poate fi si maidanez in care se complac mai toti politicienii de la stanga la dreapta.

  • Dora,

   poate pentru o mai echilibrata imagine a posibililor prezidentiabili de pe trotuarul nost, ar fi fost interesante si pozitionarile lui MRU si respectiv Predoiu in povestea asta.
   Insa materialul se facea mult prea lung si greoi.
   L-am luat pe asta ca mi-a sarit in ochi.

   Nu am nici o indoiala ca vom avea ocazia sa facem si alte paralele cat de curand, 😉

   • viq,:)

    sunt si eu convinsa ca subiectul la tema va continua si cu mai multa documentatie si acuratete din partea noastra.
    Cei doi prezidentiabili Diaconescu si Predoiu au fost ok.,s-au pronuntat si nu cred sa-si retracteze punctul de vedere.Si in perspectiva bataliei electorale conteaza,cel putin pe partea dreptei. 🙂

 11. Cel mai bou dintre senatori, mai precis boul boilor, cere rapoarte de la SIE și SRI pentru cazul Mircea Băsescu.
  Întrebare: DE CE?!!!!!!!

  • Mutălăul care nici un bilețel nu știe să scrie corect gramatical sau măcar logic sau măcar legal. E imposibil să compari nulități atît de egale la capitolul valoare cînd toate sînt pe zero.

  • Pentru ca este necesar la Pasul II…sau III din tot circul asta…sa se continuie alimentarea cu „noi date”…
   Stai ca urmeaza si Zgonea …cu ce stiu eu de interpelari

   Este un parcurs..stabilit si urmat..pe modelul scenariului din lovitura de stat din 1989…

   Pasii i-a inceput Ponta..eu i-am mai descris ..si nu stiam ce urmareste ..unde vrea sa ajunga…

   Ia sa vedem
   Cit de cinstite,cit de corecte sunt serviciile??

   Ce i-ar putea raspunde lui Tradiceanu???

   sau OFICIAL Parlamentului???
   Eu,inca mai am incredere in integritatea SRI si SIE.

   • Mark
    de ce însemna în virtutea cărei legitimități. Eu știu că ei au nevoie să afle noi date (adică cu ce îi are informațiile la mînă).
    Potrivit legii parlamentul n-are nici o treabă cu ce face justiția. Este încălcare clară a separației puterilor în stat. Boul nu poate pricepe subtilități de-astea nici dacă-i pui papion pă frunte.

 12. DORA,

  este o mafie din care face parte si Trädiceanu, el vrea sä bage in mocirlä si SRI, omul asta este un nenorocit, un mafiot ce face ca si Voiculescu räu Romaniei.
  ei vor cu orce pretz sä descrediteze tot ;sä punä mana PE TOT

  RUSIA VÄ PRIMESTE REPEDE SI ” VÄ AJUTÄ”

 13. TOTZI SUNT O MAFIE FÄCUTÄ SÄ CREEZE SI SÄ DISTRUGÄ:

  UNDE ESTE SOCETATEA CIVILÄ???????????

 14. EI VOR SÄ-L DISTRUGÄ SI SCHIBE PE BÄSESCU;
  SÄ INTRE LA PUTERE CAT MAI REPEDE.

 15. Putini sunt cei care au curaj sa faca trimitere la Voiculescu ca fiind RAUL Romaniei!
  Comentatori,jurnalisti,analisti,basisti ,elite,partide

  TAC!
  Nu comenteaza,nu acuza,nu argumenteaza,nu au CURAJ!
  CINE,DE CE ,CUM este Voiculescu evitat ca si analiza,ca si studiu de caz,ca si exponent oligarhic si mafiot? Ca si infractor?

 16. speram sä väd niste capete luminate, ce i-au atitudine:

  IN LOC LA PARLAMENT SÄ DISCUTE DE CONDAMNATZII ;EXPIRATZII; INCOMBATIBILII
  ei se tzin de mägärii

  • Fil,
   din cate am vazut, la lovitura data de PSD in BNR, de la noi s-a ingrijorat efectiv doar DPA !

   Suntem un popor de gusteri fara pic de minte. Fac „putinii” ce vor cu noi.

   • Plus alți cîțiva pe FB dar care erau oricum ultimii care ar fi trebuit să ia măsuri. N-am ce comenta mai mult. Sîntem prinși cu chiloții-n vine.

 17. Nu vă mai mirati de cei de la B1

  O știre pe surse vorbește despre întâlnirea, în Herăstrău, la restaurantul lui Gino Iorgulescu, a câ­tor­va patroni de presă de coloraturi di­ferite – Cristian Burci (Prima TV), Cozmin Gușă (Realitatea TV), Sebastian Ghiță (Ro­mâ­nia TV), Sorin Oancea (B1 TV) cu doi con­sultanți ai PSD – Bogdan Teodorescu și con­troversatul Adrian Thiess

  Stirea au dat-o si cei de la Kamikaze ….

 18. Buna seara, ramurele

  La subiect, nu suporta comparatie Johannis si Diaconescu.
  Diaconescu si-a asumat clar temele consacrate de TB, pe cand sasul ne sugereaza ca scoaterea din peisaj a lui TB trebuie insotita de inlocuirea acestora. Pentru ca asta auzim: alianta fara Basescu, justitia este independenta, statul de drept e un concept care permite si mici lovituri de stat daca indeplinesc cerinta de a fi realizate institutional/comunicational, valorile vest-europene pot fi mimate in continuare si dintr-o zona tampon mai prietenoasa cu Rusia.
  De fapt, sasul isi continua viziunea uselista schimband doar destinatarul lui Jos, de la Basescu la Ponta, pariind in continuare pe ura si atat.

  • Light,

   e nu doar „de-al lor” ci si destul de incuiat la cutiuta.

   Eu ma uit la optiuni.
   DIn ograda cea mai apropiata piratului, e Diaconescu.
   ok.

   E important insa si cine se baga pe felie de la „ei” !
   MRU, Predoiu, sau Johannis.
   Pentru ca inca nu stim cum stam in turul II.

   Daca o sa-l impnga in fata pe asta, cresc sansele lui Diaconescu sa intre in turul II. Dar daca totusi nu reuseste sa depaseasca efectul masinariei de partid si intra Johannis in turul II impotriva PSD, s-a terminat !
   Dupa mine mai bine de jumatate din antipesedisti nu mai ies la vot.

   Cu alte cuvinte cea mai buna schema pentru PSD ar putea fi impingerea lui Johannis de catre PNL+PDL, dar asta in cazul in care ei conteaza serios pe masinaria de vot.
   Daca nu sunt foarte siguri pe ea insa, vor merge cu Predoiu sau chiar MRU, ca sa nu riste strecurarea lui Diaconescu in turul II.
   Astia doi inca mai au ceva credibilitate, pot rupe ceva din votantii antipesedisti.

   Desi mai au timp sa-si consume capitalul de incredere 😉
   Vor avea destule ocazii in perioada imediat urmatoare.

   • Ce parere ai despre un Antonescu intrat tarziu ca cel mai bine pozitionat, pampersat de binecuvantata uitare mioritica si sustinut clandestin chiar de PDS?

    • Pai, de ce nu spuneti asa, mai frate

     Şefii de guvern social-democraţi din UE, prezenţi sâmbătă la reuniunea de la Paris, au luat în discuţie şi posibilitatea creării unei alianţe între popular-europeni şi social-democraţi, o alianţă care susţine Comisia Europeană (CE), a declarat premierul Victor Ponta . “A fost, dacă putem extinde aşa, de la o discuţie de coaliţie de guvern în România, la o discuţie de coaliţie de guvernare în Europa, care va însemna pentru următorii cinci ani foarte multe lucruri care sunt importante pentru viaţa noastră de zi cu zi’, a mai precizat şeful Executivului de la Bucureşti.
     http://www.stiripesurse.ro/marele-compromis-anuntat-de-victor-ponta-la-paris/

 19. Salut!

  Foarte „vorbaret” sasul pe „colaterala” subiectului BM-MB, pe care si el, ca si multi altii, o transforma in tema centrala, cu sintagma „demisia” lipita-n fruntea dorintelor tuturor taberelor anti-basiste.
  Se vede si mai bine „calitatea” personului prin comparatie cu „greseala de comunicare”, un soi de porecla afectoasa data puciului din 2012.
  Altfel spus si pe scurt, nicio surpriza acest Johannis! 👿

  • Fat Frumos avea niste frati nevrednici. Sa-si dea demisia, nu sa caute iarba fiarelor! Asa cereau niste calaritori de martoage, din ordinul teutonilor in pijama. Inca nu se inventase pasta de dinti, nici hartia igienica. Noroc cu Istoria.

 20. Iohannis şi MRU s-au întâlnit la o cafenea din Bucureşti (Adevarul)

  (…)„A fost o cafea între prieteni. Am discutat şi despre politică, am discutat şi despre ce se întâmplă în ţară în acest moment, de ce trebuie să facem cu toţii. Evident, acesta este subiectul pe care îl avem în principal în atenţie şi în dialogul cu domnul preşedinte Vasile Blaga şi în dialogul cu domnul preşedinte Klaus Iohannis“, a spus MRU (…)

 21. doamna`nţătoare,
  eu, eu, eu vreu sa raspund:
  „Premierul Victor Ponta a anuntat, sambata, ca i-a solicitat presedintelui Traian Basescu mandatul de a reprezenta Romania la reuniunea Consiliului European (CE), programata pentru saptamana viitoare, si ca, deocamdata, nu a primit un raspuns din partea acestuia, informeaza Mediafax.”

 22. La o privire superficiala, pare ca Bloggy ar putea merge pe sustinerea lui Johannis !

  Titlul ala al lui Bleen „De ce Diaconescu si MRU sint sah mat si obligati sa-l sustina pe Iohannis in turul II” sugereaza asta.

  Poate li se trage de la Chiliman 😉

 23. Lazaroiu, pe fb:

  Vrea si Parlamentul sa faca o ancheta in cazul Mircea Basescu. Ce lipsa de rusine! Institutia corupta pana n maduva oaselor vrea sa ancheteze un caz de trafic de influenta. Institutia Parlamentului ajunsa celebra pe mapamond pentru martea neagra. Institutia care se pune scut in fata membrilor ei ca sa nu dea declaratii in fata procurorilor vrea sa ancheteze un caz in care justitia isi face datoria. Mircea Basescu n are imunitatea infractorilor care stau bine mersi acum in bancile forului legislativ, pretinzand ca fac legi. Ce ar putea sa ti provoace o scarba mai mare decat hotii care vor sa se substituie justitiei?

 24. se pare cä agentzii rusi din interiorul tzäri felix,abraham si multzi altzii
  se sträduesc demult sä-l dea jos cat mai repede pe Presedinte.
  totul este cusut specian, nemernicul Abraham tocmai a spus, are
  multe filmäri, poate acest interlop a fost introdus special, de ani
  de aia i s-a tolerat multe, o fi spionat si lucrat pt. ei- haita rosie
  ce lucreazä cu rusii. se auzea demult.

  nici TÄRICEANU nu este sträin :
  jOHANNIS ESTE UN MARE PORC

  • Interesul nr.1.,in acest moment ar fi obtinerea plecarii Presedintelui,ungerea interimarului obedient PSD,Tradiceanu si promulgarea Legii gratierii..al cui interes???Al Varanului….care se da de ceasul m ortii sa scape de inchisoare!

 25. C Diaconescu, este singurul ce ar putea duce mai departe romania
  färä sä distrugä Justitzia, si sä nu punä mai multzi rusi piciorul la voi:

  ATENTZIE MARE ROMANI!!!!

 26. abraham tocmai se laudä pela tv, cä are multe inregisträri, hata rosie
  cu felix si rusii ,dacä nu au reusit cu suspendärile, au fäcut alte planuri, puciul,martzea neagrä, infitrarea unui interlop den 2011
  eu asta cred, cu astfel de interlopi incultzi se lucreazä, precis le-a
  promis gratzierea.ei nu presedintele.

 27. http://www.comisarul.ro/actualitate/cine-a-ascuns-inregistrarile-din-2011-despre-care-_98927.html

  În acest fel a ajuns Bercea să deţină o avere de peste 15 milioane de euro în lichidităţi certe. A rulat şi înmulţit banii multor procurori şi judecători rezultaţi din şpăgi. De aceea a fost intangibil acest Bercea atâţia ani de zile. Nu înrudirea cu diverse mărimi, din varii domenii, ci banul l-a făcut pe el imun.

  […]

  La momentul arestării lui Bercea, stiţi cine era principalul concurent pe piaţa cămătăriei din Slatina? Un anume Gogioman. Protejatul şi asociatul fiului procurorului Iacobescu, Alex. Nu vă miraţi oameni buni, Oltenia ascunde în burta ei jeguri aproape de nesuportat şi complicităţi uneori ucigaşe.

 28. bunä dimineatza,

  f. multzi nemtzi spun, cum le-a trecut prin cap unor tzigani sä
  filmeze, cine i-a invätzat cu cablurile, cu sonorizarea, cine a fost in spatele lor. este o mafie intreagä care a cäutat unde sä plaseze,
  o excrocherie pt. al inlätura pe Presedinte.securisti-rusofili ???

  inafarä de toate,suspendäri,puci.sicanii.
  PONTA SI HAITA ROISIE;
  L-AU AMENINTZAT PE PRESEDINTE CU PUSCÄRIA ; DE SUTE DE ORI
  nu au fost numai declaratzii politice, le-a fäcut la parlament ,la guvern si campanii.

  ASTA NU ESTE DEAJUNS;A FOST AMENINTZAT TOT DE EI CU MOARTEA:

  nu intzeleg dece PROCURATURA, nu face legäturä intre toate,
  JUSTITZIA, lasä sä-si batä joc de ea??
  PONTA-DUICU-TOBÄ
  DRAGNNEA EXCROCUL CE A MANIPULAT VOTURILE MORTZILOR
  MAZÄRE SI CONSTANTINESCU;OPRISAN

  SI CEL MAI INFIORÄTOR CANCER AL ROMANIEI-TURNÄTORUL
  SANTAJIST VOICULESCU.

 29. ABRAHAM MILITZIAN SECURIST- ESTE OMUL RUSILOR
  o rusine pt. romania sä promoveze si sä dea voie sä practice
  unuia ca asta.

 30. interesante supozitzii si intrebäri pun si romanii.
  de unde stia Abraham cä inregisträrile sunt cu M bäsescu,
  camerele din cravata tziganului erau din rusia?
  Abraham a auzit de tzigänia din slatina, s-a oferit sä-i reprezinte,
  dar sä declare orce despre Presedinte.
  Abraham a promis tziganilor din slatina , cä-i scapä de puscärie:

  ESTE CLAR ,TOTUL PUS LA CALE DE MAFIOTZI SI SECURISTI
  IN SLUJBA PSD.

  • Draga Theo
   Poate iti aduci aminte..a existat un moment AICI,la Copac ,cind un individ a incercat sa strecoare sopirle cu privire la Mircea Basescu..
   Acum realizez ca STIA ce vine… si nu este singurul…in toata aceasta URIASA cloaca propagandista contra Traian Basescu…

 31. dece stau casele mondialului, cand sunt construite ilegal??
  PT: CÄ IL APÄRÄ PSD
  MONDIALUL A PLÄTIT CAMPANIA LUI VALCOV; SPUN TOTZI.

 32. Cautati subminimale la televiziunile varanului,emisiuni de divertisment,la rtv chiar si la b1, realitatea,in noul context politic.Atentie la Gusa nu este asa de democrat,are nuante de rosu.Eu am incredere in miscarea ,,RUSLAN” cea care la propulsat peTB la presidintie,sint putini dar pina acum au facut fata MOSCOVEI.NASU se scalda intre masonerii de toate culorile si numere +nostalgici care au condus cindva Romania-NAsul ca emisiune si om.

  • Nășicu e demult roșu ,nu că o scaldă ….stiu toti ca PER,unde a candidat cap de listă ,este anexa PSD ,combinatia lui Hrebenciuc si Magureanu ….iar cu masoneria ai dreptate ….multă dreptate .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s