Mai e cineva „aici” ?

Privind la pățania marinarului numit prin alegere comandant de navă pe „Corabia Nebunilor”, mi-am amintit subiectul unei schițe SF publicată în almanahul „Anticipația” pe vremea timpului.
Era un subiect interesant.

Se ducea o luptă politică dură la nivel înalt între o grupare care încerca să conserve drepturile umanilor tradiționali față de „umanoizii” derivați, un fel de androizi în care raportul dintre organele naturale și cele artificiale era radical schimbat. O ramură interdisciplinară între medicină, microtehnologie și informatică făcuse posibilă înlocuirea aproape a tuturor organelor și sistemelor funcționale ale corpului uman cu proteze inteligente.
Cei dintâi susțineau că, pe măsură ce ființa umană devine tot mai independentă față de nevoile tradiționale, inclusiv prin mărirea duratei de viață de câteva zeci/sute de ori, transformarea se manifestă inclusiv în plan psiho-fiziologic și moral.
Studiile arătau că printre alte transformări notabile, capacitatea de empatie față de celelalte ființe umane scade direct proporțional cu volumul/numărul de organe/sisteme funcționale înlocuit, până la un nivel primejdios, la care deciziile politice care îi afectează pe oamenii normali nu mai pot reflecta corect interesele și dorințele comunității.

În două vorbe, deveneau prea „roboți” ca să mai înțeleagă corect și să țină seama de caracteristicile inițiale ale rasei.
Problema era veche, redundantă, se ridicase în mod repetat și se votaseră rând pe rând praguri crescânde de greutate/volum/număr maxim de organe artificiale pe care era permis să le posezi pentru a mai putea exercita o funcție de decizie.
Interesant, nu 😀
Dar ăsta este doar contextul !! 😉

Urma ca în câteva zile să se voteze un nou prag, mai ridicat, până la care politicienii aveau dreptul să fie „artificiali” pentru a-și exercita puterea, iar liderul „opoziției” la ridicarea acestui prag nu putea fi convins de nimeni și nimic să cedeze. Avea și el câteva organe artificiale dar era încă departe de pragul cu pricina. Prin urmare lunetistul care l-a punctat a ales cu grija o traiectorie complicată a glontelui, astfel încât să distrugă un număr suficient de organe, a căror înlocuire l-a forțat pur și simplu să treacă efectiv în tabăra adversă. Pentru ca în noua conjunctură, să-și mențină opțiunea ar fi însemnat ca practic să se autoexcludă și pe sine. Îi putem spune și „conflict de interese” :D.
Este că e și mai interesant decât interesantul anterior ? 😀 😀 😀
Te face să gândești la multe lucruri printre care că și-n nemurire ne perpetuăm dark-side-ul nostru demonic mai abitir decât orice alt aspect moral.

Ei, exact paralela asta mi-a venit în minte când am văzut că tâlharii l-au „pușcat” pe pirat în aripa-frate, cu un mesaj absolut identic : „treci de partea noastră sau îți bagi fratele în pușcărie !”
Poate mă înșel, dar impresia mea e că deși piratul nu va ceda nici un milimetru din principiile pentru care s-a sacrificat până acum, tare i-ar prinde bine să simtă că nu e tocmai singur în cruciada asta, că mai e cineva lângă el care chiar apreciază.

FMP, PMP și Cristian Diaconescu nu îi întorc spatele.

„Preşedintele, ca un adevărat om de stat, a dat probabil cel mai important test de consecvenţă pe care îl poate da un politician. Când cineva extrem de apropiat intră într-o situaţie dificilă, când ai a alege între consecvenţa sprijinirii independenţei justiţiei şi o situaţie specială de un anume fel, faptul că preşedintele a rămas consecvent arată fermitatea principiilor sale politice. Şi din punctul nostru de vedere, această fermitate, care ţine strict de independenţa justiţiei, este un exemplu de urmat. Preşedintele a apărat justiţia mai presus de orice, mai presus chiar de familie.
Preşedintele Traian Băsescu va pleca după câteva luni dar sistemul judiciar va rămâne, aşa cum e el. Problemele nu sunt de la preşedinte sau de la fratele preşedintelui, problemele sunt de la clanurile politico financiare , acolo este tema, restul sunt subsidiare”

Mai e și altcineva ?????

Ați văzut/auzit ACUM, PDL sau FC solidarizându-se cu verticalitatea președintelui în funcție ? Sau pe PNL  :evil : ??
L-ați auzit pe Predoiu, sau pe MRU declarând ceva prin care să se alieze acestui om politic ? Sau pe Johannis 👿 ?
Dacă da, vă rog aduceți citatul și linkul.

Dacă nu, nu.
Dar e de ținut minte cine minte.
De înțeles corect ipocrizia și demagogia declarațiilor sforăitoare ce pretind că ar intenționa să-i continue efortul de modernizare a societății românești. Dacă și atunci când ele vor veni.

mos-traian

Mă alătur și eu lui Diaconescu și lui …. „Nea vasile de la sculerie” ăsta care se ține de cartonul ăla să nu cadă, și-i transmit piratului : Traiane, și eu sunt aici.
La mii de km, la dracu-cu-cărți, dar mai aproape decât marea majoritate a românilor de lângă tine, pentru care faci toate astea, în timp ce ei se uită ca curca-n lemne. La meci.

Viq

UpDate !

Au raspuns rugamintii mele de mai sus Dora si Doina (multumesc, fetelor) care l-au remarcat si pe Catalin Predoiu luand pozitie pe acest subiect : „Consider că ar fi o eroare ca preşedintele să-şi dea demisia, ar fi o destabilizare a vieţii politice, ar fi un gest care nu ar avea temei, ar fi o oportunitate pentru cei care declară că vor justiţie şi vor aflarea adevărului, dar nu lasă justiţia să-şi urmeze cursul până să dea verdictul, sunt doar oameni care vizează o scurtătură către Cotroceni. Cotroceniul are o singură poartă, votul popular, nu peste gard, prin scurtături politice aşa cum visează Geoană, Tăriceanu şi Ponta”. Mai voalat, dar pozitiv totusi.

Reclame

189 responses to “Mai e cineva „aici” ?

 1. Comentariile politice (scrise de oameni care ştiu să scrie) îmi apar întotdeauna comice: un fel de volum de versuri al nu ştiu cărui (cărei) veleitar, la care, din cine ştie ce motive, Nichita Stănescu îi scrie prefaţa 🙂

 2. Buna dimineata!

  Si eu!

  Link-urile de care vorbeste Viq nu prea au sorti de existenta…Prea multe zam()njete de satisfactie pe „dreapta” noastra (?)…Care, cum 👿

 3. Bună dimineața! 🙂

  Am un nou PC, asamblat în ultimele zile din piese – bune! – de care s-au debarasat în timp butonarii mei juniori 😀
  …la țară merge! 🙂

  @Viq, titlul tău mi-a adus în memorie un altul care evocă efortul lui TB pe timpul mandatului său ca presedinte: «Singurătatea alergătorului de cursă lungă» .

 4. Buna dimineata,viq! .
  Trec si eu printr-o criza ,simt ca mi-a pierit curajul si speranta. .
  „Clanurile politice” sau din orice zona ar fi i tin tot timpul cartusul pe teava gata sa-ti dovedeasca(tie,opozant capos) ca,daca nu devii maleabil si „cuvincios” esti scos din functiile vitale.
  Este un moment greu pentru piratul nostru si pentru noi care ii suntem alaturi.

  Te intrebi cine a ramas alaturi de el dintre politicieni sau partide.Primii care s-au pronuntat si pe care i-am auzit la tv.au fost Cristi Diaconescu si Predoiu.Eu am o problema urgenta acum,cand ma intorc caut declaratia.Poate altineva sa fie mai promt.Poate theo.

 5. Si eu. Dar nu pentru ca Traian Basescu sa nu se simta singur, ci din cauza ca nu m-a inselat niciodata. A mai gresit, dar nu a tradat niciodata. Hotarat, si eu sunt AICI. Si, cu siguranta, Sebastian. Si Cristian. Si Cristian. EBA, Maria – si ele. Si mult hulita (evident, cea cu paratrasnetul impotriva trasnitilor), si Melania V. Si Malin. Si mai vad si altii, deocamdata imprastiati prin alte parti. Si MM (…de unde ma uit eu). Si nu in ultimul rand, armata lui @theo si radacinile ei. Si copiii lui @Mih. Si…si…si…
  Dar azi este si ziua cand sunt identificati ceilalti, cei care sunt cu ei: cu GIOP. Iata la ce este buna bipolaritatea. Iar aceasta se poate realiza in functie de pozitia fata de Dreptate, nu fata de ideologie.

 6. bunä dimineatza,

  CÄPITANE;

  „SI NOI SUNTEM AICI ”

  cest om cu placarda in manä, m-a inpresionat teribil atunci,
  nu numai pe mine, pe f. multzi care suntem peste mii de km.
  de Ro:

  acum cand se vede pt. orcine, haita rosie cu securistii ei,
  dau PUCI, nu numai la Bäsescu, la JUSTITZIE, la ROMANIA

  unde sunt oamenii cu scaun la cap, vocalii intelectuali ,ce se
  dau mari si desteptzi???
  acum nu apäratzi pe Bäsescu, ci ce a castigat si apärat el pt. voi.
  nu esitzi in stradä, lenea vä v-a costa:

 7. PARLAMENTUL NU ARE CE LUA IN DISCUTZIE DEMITEREA
  PRESEDINTELUI

  TRAFIC DE INFLUENTZÄ A FÄCUT PONTA CU DUICU SI TOBÄ

  PONTA TREBUIE DEMIS URGENT; A FÄCUT TRAFIC DE INFLUENTZÄ SI A APÄRAT SI COLABORAT CU INFRACTORII:

 8. … mda , il doare pe basel fix in palaria vremii de/o mai fi cineva … ”ici” . Ha ha ha . Ce mama naibilui sa faca cu trei matusalemici aplecati spre dreapta de … urgiseala vremii !

  • nu-tzi este rusine, vä facétzi de ras intregii lumi, voi care apäratzi securisti si infractori, de aia vretzi sä-l datzi jos pe Bäsescu.

   o sä vä coste, noi diaspora; am trimis scrisori in toate cancelariile, ce face ponta si haita de securisti, si acest bloc il citesc ambasadele:
   PONTA , NU O SÄ MAI POATÄ SCOATE CAPUL IN LUME.

  • este si nu este asa.

   Nu conteaza prea mult daca nu mai e nimeni.
   „singuratatea capitanului de cursa lunga” cum zice Old !

   Dar daca mai e cineva, conteaza.

  • Doamne fereste sa ajungi ca „matusalemicii” astia, mai italianule! Grea povara mai porti pe gat…Unde-ti stau picioarele din fata?

 9. Sufar la unison cu Presedintele. Si sunt alaturi de Domnia Sa..

  .Contextul este atit de murdar,atit de masluit,atit de puturos cu cit realizezi ca se desfasoara organizat,pas cu pas ,pe un palier ce atinge virfurile intregii clase politice in strinsa colaborare si folosire a virfurilor din retelele mafiote interlope..

  Mafiotii la mafioti trag! Coruptii sunt cel mai usor de atras pentru colaborari in vederea functionarii acestor retele consolidate pe intreg teritoriul Romaniei. Politicienii corupti sunt controlati prin importante sume de bani date ca partea leului,sunt santajati cind nu ajuta clanul, ca sa nu mai vorbim despre voturile etniei asigurate la campanii.
  Verificati functiile din administratia locala..nu exista primar sa nu aiba consilieri personali recrutati din etnia rroma.

  Sa nu ne mai intrebam cum a fost posibil ca sa se construiasca fara autorizatii cartiere intregi cu palate tiganesti.Au cotizat.Primarului,partidului,politaiului,consilierului.. deseori judecatorului sau chiar procurorului ….

  Sa nu ne mai intrebam cum a fost posibil sa apara clanul Fane Capatina cind bock-notesul acestuia confiscat de catre procurori la arestarea sa cuprindea mai multe numere de telefon apartinind lui Pavel Abraham..atunci
  cind acesta detine o inalta functie in Politia romana…

  Un Nelson Mondialul,regi si imparati ai etniei,un Bercea mondialul si cite sute de altii vor mai fi ,in toate orasele Romaniei..
  Toate acestea au creat posibilitati de consolidare a mafiei politice..interpartinice,cea pe c are o vedem azi CONDUCIND Romania..

  • atentzionatzi rapid ambasadele, acum nu dupä.

  • @Mark ,
   In apararea Sorinei Matei iti amintesc ca a scos tot aseara pe post sezizarile facute de Mircea Basescu la procuratura .Sezizari facute in 2012.Este un amanunt foarte important .Vad ca pina acum nimeni nu a reusit sa faca o corelare intre data depunerii sezizarii si data presupusei spagi.Probabil ca urmeaza .Pentru mine este de neimaginat ca un om care seziszeaza procuratura sa se fi incurcat ulterior cu cei reclamati.
   O sa vedem dar nu mi pot imagina ca Mircea Basescu este chiar atit de prost sau chiar atit de nesupravegheat de SPP SRI etc.

   • Scuze comentariul era pentru postarea de la 9:58

   • Banuiesc ca aici ar trebui sa fie alertat CSM.Prin inspectia judiciara sa se implice in cercetarea parcursului acestor sesizari facute de Mircea Basescu…sa controleze corectitudinea actului judiciar….

   • Tucu2, 😆
    am scris si eu acum ceva vreme ca,ma exaspereaza Sorina Matei.Are o voce stridenta si cand mai si ridica tonul simti ca-ti plesnesc timpanele.Ce deranjeaza sunt desele intreruperi ale invitatilor,nu are rabdare sa asculte raspunsul la intrebarea pusa de ea sau……te poti gandi ca o face deliberat.
    Remarcasem ca e specialista in anchete si are „surse” din toate mediile.
    Mi-a placut prezentarea sesizarilor facute de MB cu mult inainte de plangerea depusa pentru santaj.

    Cel care a facut legatura intre data depunerii sesizarilor si data presupusei spagi a fost Silviu Sergiu si Cristi Diaconescu care a interpretat in termeni juridici.

 10. MARK;

  DACÄ SUFERITZI SI NU ACTZIONATZI; ESTE NIMIC

  ceretzi imediat demisia Premierului ,ce face trafic de influentzä cu
  infratorii.CE APÄRÄ INFRACTORII.

  • Theo,
   Poti sa fii sigura ca aceasta noua incercare de puci va fi dezvaluita si suportatata ca atare de toti cei care au organizat-o…in frunte cu Voiculescu si Ponta!
   Nu pun la indoiala faptul ca Mircea Basescu nu a luat banii de la interlop..

   Pun la i ndoiala SUB CE FORMA???PENTRU CE ANUME??CIND?

   Stiu modalitatea de ;lucru a unui CAMATAR!

   Si de aici incepe o ancheta CORECTA!
   Data si suma…
   Datele sunt incurcate…sumele sunt cind 600.000.cind in doua transe..odata
   350.000,mai apoi 250.000 ,se cere o restituire de 280.000..ce inseamna un plus de 30.000 ???care cum se justifica??Implicarea lui Capatina …licitatia de la AVERSA.De ce a retinut Capatina o suma atit de mare de la Bercea??
   I-a dat-o lui Blaga?? a sponsorizat PDL?I-a bagat in buzunar??I-a dat lui Mircea Basescu?? a dat declaratie la procuror prin care dovedeste CLAR ca banii erau destinati traficului de influenta?? I-a restituit lui Bercea?????
   ..functia detinuta de Bercea la PSD si faptul ca era membru PSD… Sunt atitea intrebari ,la care nu au dat inca raspuns procurorii…nu apar in referat..nu se fac discutii despre ele in televiziunile pucistilor..

 11. Un personaj ne-frate, dar egal prezent in scandal si invinuiri, pe care ar trebui sa si-l „asume” unii, altii:

  (…)Potrivit unor surse politice, cei care au votat pentru Căpățână au fost: Theodor Stolojan – PDL, Despina Munteanu – FC și Mihaela Vasilați – PNȚCD.(…)

  http://www.evz.ro/scandalul-bercea-mondialu-legaturile-lui-capatana-si-mondialu-cu-lumea-politica.html

  • Ma io-s mai greu de cap!

   Depre ce comisie e vorba acolo ????
   Cine sa valideze ?
   PDL+FC+PNTCD….
   Cand a fost asta ?
   E o alianta deja formata cu acte-n regula ?
   E mai veche ?

   Am lipsit de la lectia asta.

   • Comisia de validare a candidaturilor ARD.
    Vezi artic. din EvZ – declaratiile lui MM, cazul Capatana (intermediarul intre BM si MB)…

 12. Urmarind emisiunea de aseara a Sorinei Matei ,imi intaresc opinia precedenta ,de indoiala ca aceasta este ce am crezut unii dintre noi a fi..

  De nerecunoscut!
  Stiam ca intra peste interlocutor,ca nu lasa pe nimeni sa isi termine ideea,ca nu cumva sa se imprime o alta sugestie,decit cea dezvoltata de ea, insa urmarindu-i mimica,gesturile fortate sa se calmeze,un ris artificial precum si obstinatia prin care rostogolea numele Presedintelui am realizat ca are acolo o misiune…pe care cu greu si-a indeplinit-o datorita prezentei lui Robert Turcescu,insistentului Silviu Sergiu si obiectivitatii lui Orcan…

  Mi-a fost suficient sa o vad CITIND pentru a cita oara rechizitoriul din referatul procurorilor,apasind pe acele note care profilau posibilul trafic de influenta al fratelui catre Presedinte..Asta in conditiile in care aceste dovezi ale procurorilor sunt preluate dintr-un material inregistrat ATENTIE nu legal prin SRI ,ci de catre interlopi,singurul material ,cel difuzat PUBLIC ,prin Antena 3…si banuit a fi fost prelucrat …

  La un moment dat chiar l-a contrazis pe Robert Turcescu cu privire la actiunea lui Traian Basescu in aceasta poveste,intarind un punct de vedere exprimat mai devreme prin care il contrazicea pe Sabin Orcan ca povestea lui Turcescu nu este chiar verosimila…

  Am crezut ca a fost doar o intimplare cu prestatia sa anterioara. in toata aceasta poveste.ramane sa vedem de fapt…cine o foloseste si de ce…

  • esti penibil draga narcis ! o fi nas’to mai credibil !

   • Esti prea sigur de tine!
    CIND m-ai vazut tu pe mine fiind de partea Nasului???
    Penibilul iti apartine…in intregime..nu esti in stare de un comentariu serios si judeci pe ceilalti exact cum iti convine tie!
    Chiar nu te vezi??

   • nu avem nevoie de calificative

  • Mark,

   sorina e alunecoasa.
   E de inteles.
   ceva 🙄

   Parea la un mment dat ca ar fi altceva, poate chiar e si are un punct de vedere mai aparte…. dar are un istoric cel puin dubios si asta ii sapa credibilitatea..samd.
   Mine un material depre incredere 😉

   • ca sa nu intru in conflicte cu admiratorii Sorinei-usor-clipitoare-din ochisorii-prea rimelati, nu m-am esprimat despre Sorina-cu-radacini-anteniste.
    Dar ramine cum gindesc.
    Alunecoasa-ochi 😛

   • Viq..
    cred ca am demonstrat (poate inadecvat uneori) ca am nasul..bun..si in tuitia nu ma inseala…))))))))))))))
    Asa am fost educat:sa desfac firul in patru..nu ai idee ce rezultate uimitoare iti aduce un amanunt considerat de altii nesemnificativ.. pe un asemenea amanunt s-a consolidat intrega mea cariera!

    • ”…pe un asemenea amanunt s-a consolidat intrega mea cariera!”

     Pare c/aci chiar avem de/a face cu spuma/spumelor societăţii intelectuale . Unu mai_mai ca celălalt ! Mă leşi ?! … Ce carieră musiu ? Dezvoltă rogu-te . Aia cu ode dedicate lu’ moralu’?!

     … unde naiba eraţi când (mai) aveaţi niscaiva virilitate , şi nu mâzgăleaţi (încă)pe bloguri , atotştiutori , sofisme de doi lei , cu iz de goarnă propagandistică?! Pe-un post cald de bugetar !? Ai ? Că ţara asta n-a ajuns cum a ajuns , aşa … într-un zori de zi , tam-nesam . Aţi contribuit şi voi cu prisosisinţă , dăăăă .
     Aşa că mai uşor cu pianu’ pe scări ! Ce-aţi dat voi ţării ăsteia de vă erijaţi .- decât , propovăduitorii dreptei , în zale d’un mesmerism lugubru !

     Ha ?!!!

     • DE VIRILITATEA TA SECURITÄ ,NU AVEM VEVOIE

     • markwilliams

      Nu,draga,nu…amanuntul a fost strict tehnic..care a rezolvat o mare tarasenie la timpul potrivit!
      Ce legatura are cu intelectul??
      Si,nu,draga, nu ocup post de bugetar…sunt angajatul unei companii straine…
      Nu mai introduce fitile ,ca nu tine..
      Nu am cintat ode nimanui …mereu mi-am luat-o peste nas,cum faci tu acum si au procedat si altii,doar pentru ca mi-am dorit Adevarul..
      Apoi,nu te supara
      Eu am stat mai putin in tara…ca sa ma bagi in gramada de la caracal;
      Nu te credeam sa ajungi intr-o stare atit de deplorabila…ca sa te crezi cuiul lui Pepelea..mai presus decit toti…

      Nu iti acordam atentie daca comentariul tau nu ar fi fost lizibil..sau vizibil..
      Un drept la replica..

     • Drafa@PITI.
      Ce a dat stanga tari?
      Eu in acesti 25 de ani nu am perceput partidele politice decat ca niste sisteme organizate care promovau sclavia moderna,Asta asa ca-sa vorbim in termenii stangii voastre drage si nu doresc sa dezvolt subiectul ca nu am timp.

  • mark,
   mai sus am depus si eu „marturie” ca e ceva cel putin dubios in prestatia fostei angajate de la varan si Ghita RTV.
   Ai vazut cum Sergiu i-a luat foaia cu notitele ei si a citit cu claritatea plangerea depusa de MB.Si atunci a exclamat cu satisfactie ca aici e cheia dezlegarii intregii tarasenii.

   Tot ieri a fost la B1 si Monica Macovei.Ea a reusit s-o puna la punct pe SM cu eleganta si hotarare in acelasi timp: „va rog,sa-mi termin ideea….m-ati intrebat ,lasati-ma sa raspund”.

   • Dora
    Sunt pe faza…in asteptarea sau confirmarea a celor la care,deocamdata gindesc..
    Prea fost vizibila atitudinea…

 13. Si eu sint alaturi de Presedinte si de voi,cei care nu se lasa inselati si sedusi de mizeriile lui Voiculescu Din pacate lupta este pe viata si moarte,din pacate este inegala,nu este o lupta cinstita,este un asasinat miselesc.Nu ramine decit ca poporul sa aleaga intre un turnator odios si un patriot adevarat.Din pacate sansele sint imense ca poporul sa aleaga turnatorul.

  • POPORUL NEEDUCAT ALA MONDIALII???
   astia ii cumperi cu admistia s-au promisiuni.
   dece este säräcie in olt, bastina PSD-istilor??
   il loc sä-i educe, i-au läsat sä facä infractiuni.

  • CE SPUNE PREDOIU ;ESTE F: ADEVÄRAT;

   CA JURIST; VEDE CE CURSÄ INDIND ESCROCII HAITEI ROSII:

  • E cam superfluu, dar poate fi interpretat si in cheia ata.
   L-am preluat in UpDate !
   mersic :

   • viq, |:lol:
    nu uita,Catalin Predoiu a fost un bun ministru,multa vreme in afara politicii,acum cand a imbracat direct haina de prezidentiabil isi modeleaza si discursul in tonul noii sale pozitii.

    I-a tocat pe rand pe Geoana,Tariceanu si Pontaniste ipocriti ajunsi in functii mari si care dau lectii despre justitie.

    E de retinut”Domnul Ponta trebuie să dea lecţii doar după ce lămureşte ce a discutat cu tânărul procuror Panait, după ce lămureşte ce s-a discutat în biroul domniei sale de prim-ministru de către domnul Duicu şi după ce îşi asumă bărbăteşte furtul intelectural, plagiatul”

    • Dora,
     dacä fiecare din voi, scrietzi o scrisoare unei ambasade,
     o sä facetzi mult bine Romaniei, vouä: AR FI F: BINE:

     • markwilliams

      Theo,
      Ceva mai in urma spuneam si eu: daca fiecare ati face o scrisoare -seiszare impotriva Antenei 3
      Catre CNA
      S-ar putea ca sa dea rezultate

      Stii reactia:
      Nimeni nu a confirmat!
      Nimeni nu a ales aceasta cale!
      Si au mai fost unii care au gasit de cuviinta sa condamne aceasta procedura!

      EXACT la subiect:
      Nu exista implicare directa ,cu efecte care sa anihileze minciuna si impostura!

     • hă hă hă

 14. un om care a profitat ca PDL-ist si ca PSD-ist, de banii lui
  monialul, este Valcov, asa spun cei din slatina, sigur nu recunoaste,
  dar ca primar, a tolerat infractziunile, pt. cä se folosea de el.

 15. Buna dimineata,
  Hai sa ne mai descretim fruntile matusalemice (cum zicea un june inteligent mai sus) facind un scenariu .
  Plec de la ideea ca in Romanica inteligenta , culta , politicoasa , unde gasesti neuroni la orice aprozar sau in orce tastatura , se pot intimpla si lucruri mai ciudate.
  De exemplu este arestat un politist de prin Alba si dupa o perioada se constata ca este nevinovat , i se da drumul si o intreaga increngatura de sefi de politie, magistrati si potentati locali cade pentru un dosar trucat.
  Mircea Basescu nu este nici cel mai inteligent om din Romanica si poate nici cel mai cinstit.Avind in vedere cele doua calitati semnalate baietii s au gindit sa profite.
  Problema pe care noi nu reusim sa o deslusim este care sun baietii.
  Or fi subordonatii lui Ponta de la doi si un sfert in concubinaj cu prietenii lui Voiculescu? Or fi cei de la SRI? Or fi si unii si altii?
  Nu stim.
  Exista insa posibilitatea ca cei dintr o tabara (sa zicem ramura liberala a SRI) sa vrea sa le o traga baietilor pontificati din politie.
  In conditiile astea s ar putea sa asistam la un foc de artificii din care bietul Mircea Basescu sa iasa ca o victima o maleficului Ponta si diabolicului Voiculescu.
  Ar fi frumos mai ales ca votantul inteligent adora victimiele.
  Poate vom trai momenttul in care TV urile vor titra ”Free Mircea””
  In definitiv daca avem un ”Free Jiji” de ce sa nu avem si un ”Free Mircea”?

  • E interesant scenariul.:)
   Si de ce nu s-ar intampla asa? Baietii destepti dintr-o parte nu se pupa bot in bot cu baietii destepti sin cealalta parte.

   Am vrut sa mai semnalez pozitia unitara a celor afiliati familiei PPE.Nici UDMR nu considera oportuna demisia presedintelui,nici PDL prin vocea presedintelui Blaga.Ca a spus-o crasnind din dinti se prea poate…..dar se poate ca,nu.

   • Normal. In drumul spre UE, Ro face azi o scurta escala in cultura F., prin lupta impotriva agresiuni asupra cetatenilor si statului, exercitata de catre clanurile tiganesti: capete de pod, banci camataresti, taxe de protectie, ninja cu sisuri ruginite, cabluri electrice, sine de tren, atacul asuora demnitatii statului, etc…Bercea+Voicu+Voiculescu impotriva lui Basescu. Rrrrromi contra tatari, in vizuin(e)a mass media romanesti.

 16. poporul este surd si orb, arätatzile ce se intamplä
  DEMISIA TREBUIE SÄ SI-O DEA POINTA!!!!!!!!!!!!

  O CERE CINEVA PE STRADÄ? NU
  VÄ LÄSATZI MANIPULATZI SI VANDUTZI DE INTERLOPI SI
  TURNÄTORI CA FELIX:

 17. Cei care vorbesc acum despre „necesitatea” demisiei Presedintelui (ba chiar si cei care nu iau atitudine fata de asemenea declaratii), sunt nu doar alaturi, ci si asemenea netrebnicului aflat in fruntea celui mai corupt guvern

  Premierul Victor Ponta a anuntat, duminica seara [evident, la A3], ca in sedinta de luni a coalitiei de guvernare se va discuta „daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare” in legatura cu o declaratie prin care Legislativul sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu. (HotNews)

  • Lazaroiu (pag. fb):

   Decembrie 2013 „În fiecare an, Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) recunoaşte eforturile celor care lucrează neobosit la promovarea crimei şi a corupţiei. Pentru 2013, oferim această dubioasă distincţie Parlamentului României”

   In iunie 2014, aceeasi infama institutie, Parlamentul Romaniei, se pregateste sa adopte o declaratie prin care sa ceara demisia Presedintelui Romaniei. Pe ce motiv? Pentru ca fratele acestuia este suspectat intr-un dosar de trafic de influenta.

   Credeti ca le crapa obrazul de rusine? Nu, pentru ca fiecare din ei se ascunde in spatele unei turme. Asa cum au facut in martea neagra cand au vrut sa deschida portile puscariilor ca sa mearga acasa la familii tovarasii lor infractori. Asa cum au facut atunci cand s au opus anchetarii colegilor lor acuzati de coruptie.

   In 2016 vor veni sa va ceara votul. Probabil nu personal. Probabil ca pana atunci se vor reintroduce listele si fiecare ticalos se va ascunde iar in spatele unei sigle de partid.

  • „Te lepezi de Basescu?” – canta azi doar suvitele din coada Dracului. Ele vor sa faca uitata intrebarea cheie: „Te lepezi de Satana?”, protectorul si posesorul (gad(st))elor. Telepezeala asta este, evident, o fila din dosarul „Te lepatia”. Coada dracului este suma coditelor de topor. Emblema GIO-farmacistilor: o fiinta care isi uneste limba cu coada. Si secretiile aferente, de neevitat. Un cerc vicios care ni se prezinta ca spirala.
   P.S. Ce mai ramane din aria telepaticilor astora daca Mircea isi da demisia din functia de frate?

  • Mi-a trecut un fior rece pe sira spinarii.
   La 17,20 Base vorbeste la B1.
   Sper sa fie la inaltime,asa cum il stim,
   Doamne fereste sa-i treaca prin minte sa-si dea demisia!

 18. vä rog sä eliminatzi nerusinatzii, ce vin cu mizeriile
  lor pe blog,s-au sä punä minusuri, ajunge cu slavii turnätorului.

 19. actzionatzi, cum stitzi, cum vä vine, dar cateva cartoane poistate, s-au mers la perlament.pt. demisia plagiatorului ce face targuri cu
  infractori.

  PONTA DEMISIA!!!!!!!

 20. SI

  DIZOLVAREA PARLAMENTULUI CORUPT:

 21. Ziua buna ,copaceni !!’

  Viq

  Ar trebui să scrii pe pagina de FB „Alături de presedintele nostru” un mesaj de susținere din partea comunității de la Copac ,că suntem si noi aici ,iar Traian nu-i singur .

  • Sustin ideea! Hai,Viq,go!

   • OK…
    Iti respect opinia!
    Nu stiu cine anume ,aici la Copac,dintre cei care sunt comentatori pe ramuri nu sustine ,in acest moment pe acest Presedinte ,greu incercat si atit de haituit,atacat injust si odios …
    Cei care sunt ostili acestui gest nu pot fi considerati dedicati Copacului!
    despre asta era vorba!Indiferent de cauza,principiul solidaritatii aparind o valoare in care credem si o urmam ,este firesc,uman si un sprijin la greu!

  • Mark, Night !

   sorry, prieteni.
   La Copac nu merge asa.

   Aici nu vrem „armata politica” iar asumarea .unei pozitii (oricare) in numele intregii comunitati este cea mai flagranta inregimentare. Fortata, falsa, nereala si cum ziceam, neprincipiala.
   Eu nu fac asta.

   pot sa scriu in numele meu (eventual sa fac trimitere la acest articol, asa cum oricare dintre copaceni o poate face) dar nu in numele altcuiva. In opinia mea ar fi o grava lipsa de respect penru libertatea celorlalti.

   • Corect. Paradoxal, semnaturile cu greutate sunt cele facute cu penita, nu cu bidineaua. O mie de penite fac de o mie de ori mai mult decat un trafalete. Impresionisti. Chestie de definitie: HD.

 22. Serviciul secret al Ministerului de Interne controlează foarte bine mediile ţigăneşti. Afirmaţia a fost făcută de fostul procuror Gheorghe Oancea, la Realitatea TV. Totodată, acesta a susţinut că Serviciul secret al MAI este implicat în scandalul care-l vizează pe fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu. Afacerea Bercea este „o lucrătură”, spune Oancea.

  http://www.realitatea.net/procurorul-oancea-acuzatii-bomba-serviciul-secret-al-mai-implicat-in-dosarul-bercea_1467330.html#ixzz3dm3F6dwF

 23. Theo,
  Cine sa iasa in strada Theo??
  Partidele sunt implicate pina in git..Toate au intelegeri si activitati ,afaceri interpartinice necurate..
  Sindicatele sunt in pact cu Diavolul..
  Oamenii simpli ,daca nu au lipsa de neuroni si cultura …sunt abonati la handicapuri inventate,la subventii sociale,la tot felul de ajutoare ….
  Afaceristii au parte de contracte grase…consultantii sunt majoritar angajati in proiecte finantate de Putere…

  Putreziciunea politica venita dinainte de 1989 a fost accentuata continuu in intreaga societate,prin diverse facilitati…sau modalitati..
  rezervistii lui Dogaru-prietenul lui Dughin sunt rasplatiti de catre PONTA si mentinuti in stare de alerta..O adevarata armata din umbra este implicata .
  Daca mai sunt oameni cinstiti in Romania si pot discerne Adevarul ,acestia nu se implica…

 24. rezum ce s-a zisazi pe aici: traiasca Capitanul, slavii e naspa, parlamentul trebuie dizolvat. nu am ma avut odata asa un program?

 25. MARK;
  VOI TREBUIE SÄ SCRIETZI AMBASADELOR;
  SÄ ATENTZIONATZI CE INFRACTZIUNI VOR SÄ FACÄ; UN
  PREMIER MITOMAN SI UN PARLAMENT CORUPT:

  NU VÄ DOARE MANA; FACETZI SCRISORI: CEL CE COLABOREAZÄ CU ESCROCII SI INTERLOPII ;ESTE PONTA:
  PONTA SI PARLAMENTUL CORUP TREBUIE URGENT DEMIS:

  AI VÄZUT CE EFECT A AVUT CEL OM CU PLACARDA?

  TRAIANE NU ESTI SINGUR

  SCRISORI SI CATEVA PLACARDE AR FI CEVA; DAR VOI ATZI ASTEPTAT SÄ FACÄ TOT PRESEDINTELE; NICI ACUM NU-L APÄRATZI???

  eu nu vä inteleg, vä compätimesc:

  SUNT SUPÄRATÄ PE VOI.

  • theo, 🙂
   noi putem condamna parlamentul corupt si mai putem aminti celor care ne viziteaza ca,Forul legislativ populat de oameni certati cu legea care-si protejeaza inculpatii si voteaza legi pentru binele lor si nu al alegatorilor, numai aredemult legitimitate morala sa ceara presedintelui sa demisioneze.
   De aceea imi este frica sa nu anticipeze Base hotararea plenului parlamentului. Poate voi regreta ca mi-a trecul un asemenea gand prin tartacuta.

 26. vä rog eliminatzi gunoaiele de pe blog

 27. MAI, in loc sä-si facä treaba, l-a boicotat si lucrat pe Presedinte,
  asa gandesc multzi de aici. acelas lucru ;s-a spus asearä la Realitatea

  • Theo
   Si aici ai dreptate!Abia acum avem un raspuns pentru ce si-a subordonat Ponta politia si de ce si-a numit om la doi si un sfert!
   astept o confirmare a presupunerii despre ponta,in momentul in care s-a refugiat la MAPN>..

   • WOW
    5 contra Adevarului!
    viq..s-ar putea sa ai dreptate..cu acel respect pentru toti comentatorii sau cititorii ,in libera lor alegere- optiune..

  • Mai precis DGA -doi si un sfert .De aceea s-a dus un razboi atomic pt.acapararea acestui serviciu de pontanaci.

 28. `zent, aici sint piratule.
  Dar observind ce se intimpla in Polonia ma bate ginmdul ca sint multi lunetisti. Si care, ca mai-anţărţ, de la Rasarit au lumina.
  http://www.mediafax.ro/externe/ministrul-de-externe-al-poloniei-intr-o-inregistrare-secreta-alianta-cu-sua-este-daunatoare-12811323

  • Sa nu uitam ca Tusk, spre deosebire de Kaczynski, a fost „agreat” la Moscova. Chiar daca evenimentele din Ucraina au dus la anumite declaratii, „buba” (poloneza de centru-dreapta) e mai veche… Si n-a disparut

 29. Intr-un fel, piratul plateste pretul propriilor actiuni: nu a spus el adio PDL, pa, pa, pa……tocmai cand le era mai greu celor de la pdl ? nu le-a rupt el partidul, infiintand pmp, prin elena udrea ? nu i-a atacat constant in campania electorala de la europarlamentare ? nu a facut el tot ce depindea de el pentru a ingropa pdl ? OH, da….si inca cum….si asta dupa ce pdl-istii l-au sustinut la referendumul din 2012, cand Elena Udrea era pitita de ochii publici…..sa ai pretentia ca acesti oameni sa vina inapoi catre tine, sa iti sara in ajutor si sa se solidarizeze cu tine, cand inca nu sunt clarificate toate aspectele cauzei, mi se pare cel putin o dovada de tupeu…..chiar si asa, in contextul a ceea ce am aratat mai sus, cred ca pozitiile celor de la pdl au fost mai mult decat elegante…..au avut o atitudine corecta, impotriva demagogiei psd. (vezi Predoiu, cel atat de detestat de pirat, evident, de cand nu a vrut sa se alature pmp, caci inainte era foarte bun !)…tot pdl sa salveze situatia, dupa ce au fost facuti cu unt si cu otet de pirat ?! Din pacate, piratul nu va invata nimic din aceasta situatie, nici de aceasta data, si va continua sa o sustina neconditionat pe EU……evident, pe fond, sunt impotriva demisiei presedintelui si a demagogiei stangii….dar, stiti cum se spune, cine seamana vant, culege furtuna…….

  • @ Adrian,
   cu tot respectul, dar privesti prea la virful picioareleor.
   Chiar crezi ca doar piratul e miza? despre Justitie chiar nu ai auzit?
   Sigur ca plateste, dar plateste si pentru unii dintre noi, carora ne-a intrat in cap himera Statului de drept.
   NB,
   nu mai plinge de mila buldogilor portocalii; iti place cum se lingusesc pe linga partidul lui Cretinel si Tradiceanu?

   • Evident ca statul de drept e miza ! Crezi ca nu m-am prins ?! Din acest motiv sunt impotriva demisiei presedintelui si a demagogiei desantate a stangii……dar una e una, alta e alta….eu m-am referit la faptul va presedintele s-a izolat si singur, situatia in care se afla este si rezultatul propriilor erori….uriase…..eu nu am contestat meritele lui in privinta statului de drept….dar, orgoliile, slabiciunea fata de anumite persoane, pierderea instinctului politic, dorinta de a nu iesi nimeni din cuvantul lui….cred ca l-au izolat……

  • adriana,
   Predoiu, nu a fost detestat, presedintele a spus numai ce jocuri a fäcut Predoiu,o micä piruietä a fäcut..
   dar sä nu uitäm, tot presedintele l-a promovat:
   desigur Predoiu o sä castige voturile bäsestilor, si Johannis
   care are un dulap plin de scheletzi, nu le v-a primii, niciodatä.
   originea cu care fluturä, nu-i ajunge este unul rosiu, se stie de
   mult, este fals, dar el are si azi, contact cu GRIVCO.PE NE-VE

 30. O greseala, chiar din graba tastaturii, reflecta o realitate:
  „Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca propune Senatului adoptarea unei declaratii prin care sa se ceara demisia de onoare a presedintelui Tariceanu.”
  😛

  • pentru asta, dar il vreau mai guraliv, sa tipe ca din gura de sarpe peste tot, caci are posibilitati, pentru asta zic, buldogul are o bila alba de la mine.

 31. Victor L.
  Dincolo de interesele private ale lui Voiculescu si ponta,in a isi apara propria lor piele,alaturi celor doua suspendari ,organizate prin abuz si neconstitutionalitate ,de catre aceeasi papusari de azi,si aceasta uriasa diversiune pusa la cale din umbra de coloana a 5-a ,consemnata de Dughin,recent la vienna.. in care este existenta si o retea din Romania…

  Sa nu ne mai punem intrebarea DE CE Tariceanu s-a aliat cu pesedistii ..
  El a fost unul dintre cei care a luat legatura cu Kondyakov ,la prima suspendare…el a dat ordin peste capul CSAT sa se retraga trupele romanesti din irak..
  El actioneaza dupa ordin…al CUI?Poate ca totusi serviciile secrete romanesti sunt INCA nealiniate si loiale Romaniei…

  Franta s-a lasat tirita ,dusa de val ,pe o dementa iluzie socialista ,nationalist-extremista si antieuropeana…
  Polonia trece prin asemanari incredibile cu cele romanesti..
  In Romania nu exista o societate civila REALA!
  Doar una intretinuta si finantata de catre cei care sunt azi la Putere..cei care sar la beregata ca sa apere si sa consolideze pe cel care o hraneste!

  PS.A zis Voiculescu ca Traian Basescu nu isi va termina mandatul!
  Dar si Traian Basescu a spus ca Ponta nu va fi Presedinte!
  Graba strica treaba!
  In acest moment le ard calcailele pucistilor!Cu propriul lor foc!

 32. Salut Copaceni,
  Si eu sunt langa Presedinte

  • Lista este de-abia deschisa. Dramatic vorbind, acum se ridica cortina (N.B.: nu cade, adica). Meteo – se ridica ceata (rosie). Acvatic: se separa apele (cuirasatele nu plutesc unde se balacesc barcutele pneumatice). Geo: se arata falia. Filosofic: dilematic, de nepatruns (unde v-ati ascuns, fratilor? Mai aveti limba?). Se pare ca ei n-au descoperit cercul (elitico-vicios). Ca urmare, nici roata. Le-o fi frica sa nu-i confunde lumea cu Doja. Cucumani, deh…infratiti cu gagauzi: ADN=DNA.

 33. Mai Adita cu fundita….

  Pai daca eu ma uit catra cetatenii strazii cand ma ingramadesc golanii in colt tu-mi zici :
  „Da, ma, acu vrei sa iau atitudine, da’ ai uitat cum ma-i pocnit in autobuz cand m-ai prins ca-ti gadilam portofelu’ ! Hai, basti !”
  Brava !

  Hai si te reabliteaza : da-mi numele unui sef de partid politic care a luat pozitie publica penru sustinerea pozitiei corecte a presedintelui tarii in apararea independentei justitiei, cand a fost santajat cu acuzarea unui membru al familiei sale !

  A !
  completare Divertis : de la noi din tara 😀 😀 😀

  Ai 3 incercari !

 34. TRÄDICEANU , manechiunul rosu se vrea mäcar pt. cateva zile
  presedinte. TÄRICEANU , este cea mai ordinä persoanä pe care o are romania.
  un mafiot ce a lucrat si lucreazä cu securistii , el are la activ
  escrocherii,averi,si afaceri si azi ascunse. nu se Ia nimeni de el
  pt. cä a colaborat intodeauna cu KGB.
  ce stitzi de averile lui?????? NIMIC, sunt ascuns- ca totzi mafiotzi:-

 35. CE SOBOLAN MIZERABIL ESTE MRU

  NU MÄ ASTEPTAM, mare om de stat? dracu ii dä un vot:

 36. Vreau sa fac o precizare: potrivit sondajelor, Johanis este cel mai bine plasat candidat al dreptei intr-un eventual tur 2 cu ponta…….basescu in nenumarate randuri a spus ca e cel mai bun candidat sa-l bata pe ponta…..ca ne place sau nu, a fost validat de pirat……in acelasi timp, piratul i-a atacat constant pe ceilalti candidati ai dreptei,mai ales predoiu, diminuandu-le sansele….prin urmare, faptul ca cel cu care va trebui sa defilam pe dreapta e johanis….i se datoreaza si piratului………..turturica a gasit vreo 12 declaratii de sustinere ale piratului pentru johanis……nu e optiunea preferata de mine, dar, iau act de situatie si il voi sustine pentru ca are sanse, daca va fi candidatul pnl-pdl….cum s-a ajuns aici nu mai conteaza acum………nu mi-a placut referirea lui la demisia presedintelui, dar trebuie punctata o nuanta….el nu a cerut demisia presedintelui….el a spus doar cum ar fi procedat el intr-o situatie similara, asa cum si eu sau tu sau oricare putem sa spunem cum am fi procedat fiecare dintre noi….si asta e dreptului fiecaruia sa spuna ce ar fi facut…..deci, nu a cerut explicit demisia….e o nuanta, dar importanta……
  In legatura cu fuziunea pnl-pdl aceasta se face prin comasare, pe principiul 1 la 1…..deci eventual se gudura fiecare dintre cei 2 pe langa celalalt……inteleg ca in sondaje noua constructie are in jur de 30%, iar psd+pc+unpr este pe la 40%…..pmp este, astfel, iesit din joc…..

  • Ai un plus. Pentru sinceritate, nu pentru inteligenta. Bine ai venit!

  • Adrien..
   Nu te hrani cu o aberatie..
   PDL si PNL nu sunt decit alternativa PSD..Nimic altceva.
   Cit priveste PMP ..lipseste ratiunea…Este singurul care va ramane credibil pe piata politica…si care se va ridica pe ramasitele fumeginde ale acesteia…

   • markwilliams….din pacate cel care se hraneste cu iluzii esti chiar tu……crezi ca mie imi place ca pdl a trebuit sa se alieze cu pnl pentru a face fata stangii ? Evident ca nu….dar piratul ce imi proprunea….o dreapta dezbinata………o continuare a bataliei pmp cu pdl……o lipsa de perspectiva pe dreapta, eventual, tricouri cu votez pmp………. daca pmp nu se desprindea de pdl, probabil….pdl ar fi luat 20-22% la europene si acum discutam de pe alte pozitii……e tarziu pentru alte scenarii……imi amintesc ca piratul spunea ca dupa europene partidele de dreapta trebuie sa fuzzioneze, repede, cat mai repede, inclusiv cu pnl……s-a schimbat ceva in optica sa fata de o saptamana inainte de europene, de nu mai vrea udrea sa fuzioneze cu nimeni…?! nu ar mai accepta-o vtreun partid de pe dreapta……..crezi ca pmp va lua 50%……si atunci care e perspectiva ta ?

    • ADRIAN;

     BULDOGUL ESTE CEL CARE A JUCAT MURDAR;
     DAR NU TREBUIE SÄ DISCUTÄM DESPRE ASTA:
     SÄ NU UITÄM; BLAGA A STIUT DE MILITZIENII CARE AU DEMONSTRAT LA COTROCENI; SI-AU ARUNCAT SEPCILE:
     SI MULTE ALTELE.
     a mai vorbit urat si de presedinte, in anumite inprejuräri,
     avem si noi prieteni care nu fac politicä, dar l-au mirosit pe blaga:
     DAR EU REGRET
     nu trebuie distrus PDL, nu fuziune, nu o sä fie bine.o sä vä arate
     usa la o adicä, o sä vedetzi:

    • Adrian
     Te contrazici singur:
     „piratul propunea o drepta dezbinata…etc”

     „imi amintesc ca piratul spunea ca dupa europene partidele de dreapta trebuie sa fuzioneze….etc”

     Nu ai cum sa cunosti strategia fiecarui partid ,daca ea exista in interior si este tinuta confidential,tocmai pentru a nu fi combatuta si anihilata…
     Emiti doar supozitii ce iti apartin exclusiv…
     Si care nu se suprapun cu ce vrea si ce poate PMP..in viitor…

     PS.Inacceptabil este ca sunt foarte multi bagatori in seama si atotcunoscatori in ce AR TREBUI sa faca un partid sau un ,lider la un moment dat…
     Mi se pare mie,sau te cunosc de undeva??

     • Nu eu ma contrazic……actiunile, pozitiile piratului se contrazic intre ele….la asta ma refeream cand spuneam ca si-a pierdut instinctul politic….ma bucur ca, in sfarsit, ai observat acest lucru…..

     • Inca o bila alba, @hadrian: pentru fudulie.

   • Scuze..este foarte importanta aceasta rectificare:
    a se citi ADRIAN..am tastat gresit o litera

  • Sa nu uiti sa specifici care sondaje.
   Pentru ca daca inca nu esti lamurit cum e cu sondajele pe Dîmboviţa, fara suparare, ai cam lipsit din tara 😛

  • Adita,

   pedalezi pe langa realitate i s-ar putea sa ti-o ia inainte.

   1. „..potrivit sondajelor, Johanis este cel mai bine plasat candidat al dreptei..
   „…in sondaje noua constructie are in jur de 30%, iar psd+pc+unpr este pe la 40%…..pmp este, astfel, iesit din joc…”.

   Tot in sondaje PDL era tare la europarlamentare, PMP cu doua cifre iar mai candva Geona era presedinte.
   Poate e asa, poate nu.

   2. Piratul a zis ca cel mai bine situat candidat al opozitiei impotriva candidatului PsD trebuie sustinut > Johanis „este cel mai bine situat” = rezulta ca piratul a zis ca-s sustinem peJohanis.

   iar miriapodul fara picioare, nu aude !!!! 🙄
   Daca e mai incriu in cura impotriva lui Ponta i Oprecu, Geoana i Voiculecu ???!!!
   Iar Voiculecu iee cel maibine i indaje ??!!!
   Ineamna ca Basescu a zis a-l utinem pe Voiculescu.
   Vorba lu’ Ritzi-Pitzi :Ma lesi ???

   amd.

   Ies ca e tarziu!

 37. Täriceanu, este un mincinos un mizerabil, el spune in biletzel pt. Patriciu nu cerea nimic, il informa ceva pe presedinte.
  ordinar mizerabil, Täriceanu a scris biletzelul si nu numai atat
  a chemat-o pe MM sä-l ajute pe Patriciu. e nemernic mincinos:

  • Lazaroiu (pe fb):

   Batranelul Tariceanu sufera de amnezie. Dupa atatia ani, iata cum isi aminteste el povestea cu „biletelul roz”: „Eu ii inaintam presedintelui copia unei sesizari privind nelegalitati intr-un dosar si CEREAM SA SESIZEZE CSM. Era firesc sa fie instiintat presedintele in legatura cu acest lucru, el numeste procurori, judecatori…”,

   Dar biletul inca mai exista (vezi mai jos). Scrie undeva „CSM”? Nu, nici vorba. Tariceanu ii cere presedintelui pe sleau sa vorbeasca cu procurorii sa il mai slabeasca pe amicul Patriciu.

   Continutul biletelului roz:
   „Draga Traiane,
   Iti trimit alaturat un document redactat de Petromidia in legatura cu cercetarile care au loc.
   Daca ai ocazia sa vorbesti la Parchet despre subiect?”

 38. DUPÄ MINE DIN ISTORIE; LIBERALII AU EXISTAT DEMULT;

  DAR AU TRÄDAT INTODEAUNA; CE VALOARE AU???

 39. pdl O SÄ PIARDÄ.- liberalii o sä-i escrocheze:

 40. O MARE PROSTIE fuzionarea, mare mare prostie.
  aliantzä DA, dar nu fuzionare:

 41. http://www.contributors.ro/politica-doctrine/%E2%80%9Efoarte-sus-foarte-jos%E2%80%9D-caderea-unui-presedinte/
  ,,puterea adevărată şi respectată de-a lungul deceniilor, de generaţiile succesive ale unei naţiuni, înseamnă distanţă, autocenzură, singurătate şi restricţii severe. Desigur, e mai uşor şi mai plăcut să fii un tip de gaşcă.

  În orice ţară, stilistica puterii reflectă perfect nivelul de educaţie a naţiunii respective, nu numai a liderilor ei, pentru că naţiunea, în fond, este cea care îi acceptă şi îi suportă (sau nu), din toate punctele de vedere: constituţional, politic, financiar.”
  Hm, se poate reflecta ca, vorba lui nenea Iancu ,,E scris adanc”

  • Visul GIOP este eliminarea de Basescu: suspendare, puci, boala, discreditare, ingroparea in minciuni, ca e tatar, etc. Produse tocmai bune pentru acefali de tip @Loda, alegatori de Oprescu. Iesirea lui din scena inseamna cale libera pentru GIOP.

   • Mai complimentaristule (,,acefali de tipul”) ,tu ai IQ-ul lui Mircea Basescu, mai 🙂
    Suntem in iulie, da, in decembrie (deci peste sase luni) Basescu pleaca oricum ,este eliminat legal ,si atunci ce, moare justitia si castiga GIOP ? Pai atunci fa-ti harakiri in semn de protest ca Basescu al tau nu e presedinte pe viata.(am un ton neobisnuit pentru mine, dar tocmai mi-am adus aminte de citatul lui Ioga si sunt satula de cate ori se confirma in cazul tau, ca raspuns la postarile mele, cel putin decenta). Bag seama, apropo de ,,acefali” ca tu ai ceafa dar…groasa 😉

    • erata : Iorga, sa poti cauta pe google 🙂

     • @ Loda,
      geaba il citezi pe Ioga, pardon, Iorga, daca folosesti un vocabular de Bercea Mondial.
      In plus, Basescu nu va fi „eliminat legal”, ci ii va expira al doilea mandat.
      Iar Nastase tot la mititica va fi 😛

     • @Lada: tu esti mama lui Calimente, recunoaste! (H)ipochimenul ti-a mostenit, evident, atat spiritul polemic cat si placerea de a-si calca pe urme, increzator in zicala populara aferenta. Si suma sinapselor dintre axoni si calcaie pare sa va indice ascendenta (…descendenta?). Inteleg ca studiati si anatomie la fac. Istorie. Bravo, fata! Sau doar iti dai cu presupusul, ca orice istoric de mucava? Ai fost colega cu Floricel?
      P.S. Iorga imi este foarte apropiat, cam asa cum iti este tie Calimente. Orice filosof ar remarca filiatia. Dar un istoric de mucava ar ignora-o. Tu de ce nu canti la masa cu manele in fiecare seara?

     • Auzi Victoras dar ,,acefali ca Loda” cum ti se pare? dragut, nu, exact pe gustul tau, fiindca, altfel, ai fi comentat.

     • @Loda.
      Sa-ti explic esenta comentariului meu [sperand ca vei intelege, poate, si justificarea „beton” a complimentului pe care ti l-am…atribuit (ai auzit de „atribut circumstantial”?)] : de ce te incapatanezi sa inoti in ape neprietenoase?
      Ei, ce zici acum: ti se potriveste „complimentul” ? Fii sincera!

    • Auzi judex, ,,fata” sa spui rubedeniilor tale ,ca nu suntem colegi nici de scoala, nici de educatie, nici de dormitor. Auzi la el ,,ruda lui Calimete” ,vai dar ce argumentatie logica si sofisticata, sa nu-ti fie de deochi 🙂
     Intri in ,,dialog” (ma rog, asta, dupa putirintele tale e dialog cu mine ) doar fiindca esti putin maso sau nu mai poti de dragul meu ? Scuteste-ma ,exemplare atat de ,,civilzate’ care nu sunt in stare sa scrie doua randuri fara o insulta sunt destule, poti face un partid si sa te alegi lider.

     • @Lada: ce zici, Capatana e acefal? Cum interpretezi, ca istoric?

     • Sunt ,,acefala” fiindca ma ,,incapatanez sa inot in ape neprietenoase” ??? Da, foarte logic.
      Nu ma intereseaza Capatana a fost figura marcanta a unui partid pe care nu l-am agreat niciodata ,dar tu da, deci e problema ta.Atat timp cat nu te referi la mine in termenii care te-ai referit eu nu am ce discuta cu tine ,nu intru nici in dialog ,nici in ,,polemici” cu tine, mai ales ca ai demonstrat ce inseamna pentru tine polemica. O zi buna .

     • Iata de ce „acefal” nu este nepotrivit, sarmana fata a lu’ goagal:
      Urban Dictionary: loda
      http://www.urbandictionary.com/define.php?term=loda

      Ce zici, nu mai bine te superi pe nasii si pe ursitoarele care te-au condamnat sa te faci de ras pe-aici? La rascrucea dintre istorie si anatomie, cineva s-ar freaca in scafarlie. Daca ar avea. Condamnat la mancarime pe viata.

 42. Salut,
  E frumoasa poza cu „Traiane nu esti singur, eu sunt aici”.
  Rau este ca e doar una. Nu avem imagini cu zeci, sute , mii de oameni protestand pentru Presedintele Basescu. Dar nu pe Copac care are 200-300 vizite/zi cum spune viq ci pe strada.

  De pilda in iulie, cand vine in tara @creanga intentioneza sa protesteze in fata parlamentului pentru introducerea votului prin corespondenta. L-am anuntat ca particip si eu cu el daca voi fi in tara.

  Acum ar fi valoros daca Lumiwilliams ar organiza un miting tot de 200 de persoane cum ne-a obisnuit pentru sprijinul Presedintelui Basescu.
  Ar putea iesi in Munchen @theo chiar in scaun pe roate, daca nu se poate deplasa, cu un banner. Iar daca se poate deplasa cu atat mai bine. Faceti o poza si avem grija sa ajunga peste tot. Da fel @dora ca sa nu mai vorbim de altii.

  Exact asta i-a lipsit lui TBasescu la greu. Alegatorii de dreapta iesind sa il sprijine, multi , putini,
  Sa ne batem cu Pora, Plesu si viermii rosii doar din tastatura si cu masca lui @night pe fata … am facut-o pana acum. Poate ar fi cazul sa incercam si altceva.

  • mägäriile , cu scaun cu rotile si altele, pästreazä-le pt. tine,
   te-am rugat sä evitzi numele si dialog cu mine. se pare nu ai
   limitä.

   • Unde vezi magaria ? Nu am dialogat pana acum.
    Daca te poti deplasa atunci e perfect !
    Ai iesit macar odata la un protest pentru TBasescu, macar 3 persoane, caci ai familie uriasa cu copii si nepoti si toti iubiti Romania si pe TBasescu ?
    Poti scoate un banner in fara casei ? Ati vazut cat de mult a contat, cand in iarna in care a demisionat boc, PSD a adunat oameni la Londra, Stockholm, Barcelona ? Erau cate 5-6 dar a contat. Boc a picat. Sa nu subestimam protestele individuale mediatizate apoi pe un Youtube.

    Basescu este extrem de singur. Acum mai mult ca oricand. Daca puteti face ceva, care apoi sa fie prezentat pe net.

    • eu cand ziceam ca toti au fost mari anticomunisti abia dupa 90… . stai sa vezi ce eroi or sa se arate dupa ce pica psd-ul! o sa ceara certificat de revolutionar. p.s. eu cand am fost la ambasada ucrainei am fost singur. ce te astepti? oriunde ar locui, cine e lenes si las e lenes si las. un lenes si las in comunism nu se mai schimba in democratie.

 43. Am o imixtiune in scris…imi sar literele de la un cuvint amestecindu-le prin intercalare in altele si nu numai la Copac…mi s-a mai intimplat acest lucru…in timpul suspendarilor Presedintelui..

  Stie cineva sa imi explice ce se intimpla??Sau i se mai intimpla asta si altora??
  Asadar,este vorba de o actiune constienta,intentionata si care apare doar in momentele decisive promovate impotriva Presedintelui!

  Mi s-a mai intimplat citeodata si nefunctionalitatea tastaturii…temporara..

 44. Un comentariu pt articolul lui Naumescu

  Si totusi, dincolo de ce este de apreciat in gestul lui W (si de aluzia implicita la evenimente autohtone), exista o (mare) diferenta intre suspiciuni privind faptele lui W si suspiciuni privind faptele lui MB, fratele lui TB.
  Sa nu sugeram „elegant si discret” o comparatie „mere-mere”, cand in realitate facem una „mere-pere”.
  Alte contra-argumente pot fi gasite in situatii similare privind rude apropiate, frati, copii ai unor foarte cunoscuti si apreciati lideri occidentali.

  • Mih
   Cea mai mare imorala o constituie faptul ca NIMENI nu a tinut cont de „Prezumtia de nevinovatie”
   Din contra
   S-a pedalat intens ,doar pe baza PROBELOR depuse de INTERLOP si s-au luat de bune ca si motiv de condamnare si lapidare publica…

   • Da, si ce spui tu, dar mie mi se par mizerie speculatiile, insinuarile, apropourile si/sau declaratiile directe legate de demisia presedintelui.
    „Corul reunit” GIOP si alti diversi „guru-guristi”…

   • O explucatie a grabei GIO588: teama ca MB ar putea fi gasit, pana la urma, nevinovat de catre Justitie. Eu zic ca graba asta cu „declaratia poitica” este mai curand un semn de disperare al GIOP, decat o dovada de forta.
    P.S. Nu orice este etichetat ca „declaratie politica” este lipsit de urmari juridice. Incercarea de destabilizare a statului in urma unei „declaratii politice”, in conditiile unei tari care se invecineaza cu razboiul este tradare de tara.

 45. Trollpeu = tupeu de troll :mrgreen:

 46. ti-am mai spus: eşti lăsat, eşti leş 😛

 47. Oscar Manto:

 48. Ciolhanis nu e decit celalalt candidat al USL, deci daca ajunge in turul ii pe votul meu sa nu mai conteze.
  In rest, si eu il sustin pe pirat in continuare. Mai intii sa-si dea demisia aia din GIO, adica grupul de imbecili organizati de antena 3.

 49. sper sä aibä cineva curajul in plen,
  sä cearä demisia lui PONTA; el personal are capete de acuzare:

 50. MIZERIA ASTA DE PONTA, CONTINUÄ SÄ-L INSULTE PE
  PRESEDINTE: FEREASCÄ D-ZEU DE ACEST NENOROCIT:

  sä vedem cine aprobä proiectul lui Trädiceanu de demisie a presedintelui. alora sä nu primeascä voturi , sä päräseascä parlamentul

 51. eu prefer pe ORCAN; in locul Sorinei Matei.
  Sorina Matei, este alunecoasä, dublicitarä si
  distruge orce räspuns al invitatzilor. nu-mi place:

 52. NERUSINATULE!!!!!!!!!!!
  TU NU MÄ TZII PE MINE, AMÄRATULE

  EU AM MUCIT PANÄ LA 64 DE ANI. mi-am castigat pesia

 53. dece läsatzi totzi porci , sä ne insulte???

 54. VAI…………….mama ta !

 55. Mi se pare anormal,bizar sa acumulam mai multe puncte negative..
  este oare acest semnal o demonstratie a ce numesc eu solidaritate??

  Cum poti avea un singur punct acordat pozitiv si 7 negative??
  Unde sunteti ,VOI,RAMURI si RAMURELE care nu va dati votul ???
  Care nici MACAR aici nu va inscrieti intr-o lupta impotriva adversarului stiut,consacrat??

  Inca o dovada ca cei impotriva carora ne adresam sunt mult mai bine organizati ,mult mai implicati..decit noi toti la gramada…

  Sa mai spunem povesti despre cum trebuie sa actionam impootriva imposturii,impotriva Minciunii,a perversiunii politice???

  Vorbiti,fratii mei…datu-l din gura nu costa nimic!

 56. NU MURDÄRI BLOGUL !

  • Theo,

   Nu te mai necaji din cauza trollilor cu misie si/sau buba la cap: de-aia vin, sa-si etaleze hardaul cu mizerii si venin…Mai greu de-oprit, dar „curatam” locul cat de repede putem…

 57. eu gäsesc, härtzuirea sotziei lui M Bösescu, este o mizerie, de acord
  cu presa , trebuie sä aibä räspunsuri, dar nu asa.este mult prea agresivä:

 58. cä nu atzi crezut, acum vedetzi cum Johannis joacä dupä
  muzica turnätorului Voiculescu, este un nemernic escroc si mincinos:

 59. Reiterez:
  UNDE va sunt voturile,copacenilor????
  De ce nu sunteti uniti??
  De ce nu va sustineti??

 60. un discurs de nota 10 pentru Presedinte:
  „In mandatul meu nu va fi acaparata JUSTITIA!”

 61. Wow
  pentru a cita oara sa spun :
  unde sunteti copaceni…va vad la comentarii..nu va vad la vot

 62. Ce discurs…Traian Basescu a fost exact ce am crezut si cred ca este

  DEMISIA???
  HAHAHAHahaha

  cE GLUMA PROASTA

 63. Dragi Tovarasi,
  Avem o problema de partid si de stat.
  PDL ul a declarat ca se aliaza moralei Tariceano-pontiste si va vota cererea privind demisia lui Basescu.
  Pina aici nimic nou.
  Ce ne facem insa cu Monica Macovei care a declarat ca toata povestea cu Mircea Basescu este o facatura, cu finul Falca , cu Boc si cu ceilalti basisti?
  Va rezista PDL ul unui asemenea conflict sau se va rupe?
  Va avea MM atita decenta incit sa recunoasca ca a facut o prostie in momentul in care a acceptat sa fie locomotiva PDL in alegerile din primavara?
  Vor iesi Boc , Falca , Scripcaru, sa declare ca politica lui Blaga ste de rahat?
  Ce ne facem cu Predoiu care si el declara ca Basescu nu trebue sa si dea demisia?
  Aveti vre un raspuns in afara de cel ce caracterizeaza caracterul politicianului roman?

  • cand liberalii trädätori vor fi la putere, democratzii se vor muta cu cortul.
   este clar, sunt o apä si un pämant, pe sub masä isi dau mana cu psd si voiculescu. cum de sunt asa tampitzi cu fuziunea nu pricep.
   aliantzä ,DA, apoi sä vadä dacä castigä si sunt corectzi poate fuziona. dar eu stiu cä nu o sä mearä.
   liberalii sunt trädätori, au fost intotdeauna ca si haiota rosie.

  • Din cate am citit, liberalii sunt cei care au vorbit despre o pozitie comuna (cel mai probabil, un „da” pt demisia presedintelui si un „da’ si ponta”)
   Ar trebui sa iasa Blaga (sau Saftoiu ca e purtator de cuvant) sa confirme, sau sa infirme afirmatiile colegilor de „dreapta unita”.

 64. respect, predoiu a fost clar si corect dela inceput.
  doar mru, s-a ascuns undeva, sä uitä la care in bratze sä fugä:

 65. TÄRICEANU A MINTZIT CU BILETZELUL; EL A CHEMAT SI PE

  M MACOVEI SÄ INTERVINÄ PT: PATRICIU; ATZI UITAT.

 66. Raspunsul meu este simplu, fara comentarii. Da, l-am ascultat pe dl MRU, in emisiunea Jocuri de Putere, vorbind despre dl Traian Basescu si Justitie. Iata link-ul, discutia de la min 31-38 http://www.realitatea.net/jocurideputere.html#emisiune20Iunie2014-2200 Fiecare avem un stil personal de a fi, in mod sincer, alaturi de cineva , in momente de cumpana.

 67. Si eu sunt cu tot sufletul alaturi de dl. Presedinte!

 68. dece mizerabilul ticälos Täriceanu minte, el a scris biletzelul de. Patriciu presedintelui, a sunat procurorul cand l-a arestat pe Patriciu;
  SI CEL MAI INPORTANT; A CHEMAT-O PE M MACOVEI IN BIROU:
  au uitat totzi de d-na Macovei.
  poate atentzionatzi pe Turcescu s-au alt jurnalist. scrietzii .
  TÄRICEANU ESTE UN MIZERABIL LIBERAL ROSU; MINCINOS SI
  TICÄLOS.

 69. Zbanghia Zbanghy

  Da, mai sunt multi alaturi de Presedinte, numai ca nu stiu sa se organizeze.
  Din pacate, in acea zi urata, presa „buna” a tacut. Este posibil sa fi fost luata prin surprindere de atacul marsav pus la cale. İn schimb, au sarit antenele de erau sa ia foc. De ce? Este posibil sa fii stiut ce va urma? Aveau deja totul pregatit. Materiale video exclusiviste, comentatori pusi la punct cu invectivele, invitati, pana si membrii ai clanului au venit repejor la ei. Probabil ca telepatia a functionat si au avut si cu ce sa vina, s-au teleportat.
  Din punct de vedere „televizionar”, este o regie pusa bine la punct.
  Daca ne intoarcem in timp, ne aducem aminte de „Telerevolutia” cu actori politici care manipulau masele in acel haos. TVR avea bombe puse, in Timisoara si Sibiu era apa otravita, atunci a fost prima data cand romanii au auzit cuvantul „terorist” la tvr in direct. Ori, ei nu prea stiau cu ce se „manca” lupta anti-tero, ci doar uslasii (care au fost macelariti la un ordin secret dat din celula de criza din MAPN, condusa de İlici&Co, maretul revolutionar remarcat pentru fapte deosebite si platit cu indemnizatie).
  Acelasi fapt se petrece si acum, varanul, stie tactica, Saint Paul nu mai zic de cata stiinta si tehinca dispune, sa poata regiza acest spectacol grotesc pentru manipularea maselor.
  La fel ca in 1989, s-a folosit aceeasi metoda. Prin difuzarea acelor materiale video (care sincer mi se par regizate din tonul lui Marean, de zici ca ii soptea cineva in casca intrebarile, pentru ca de fapt au fost intrebari puse asa cum pun avocatii la bara sa te incurce) si prin umplerea spatiului de emisie numai cu aceasta „mare stire de interes national” privind un presedinte „corupt” (sa nu amintescmesajele scrise pe burtiere – acelea iti raman intiparite in subconstient si se implanteaza in timp facandu-te sa crezi ca este ideea ta, si nu cea implantata de Antena3), pana si gandirea unui om normal a fost blocata si nu a putut reactiona.
  Presedintele a fost cu „tunurile” puse atat pe el, cat si pe familie. Pana si sotia lui Mircea a fost cautata sa i se ia interviu. Ati vazut reactia doamnei. Era surprinsa de ceea ce se intamplase. Si asta pentru ca atacul a fost pregatit din timp, fara sa fie nimeni informat. Aici mi-as pune o intrebare. Ce au pazit cei care trebuiau sa apere presedintele si familia sa, de nu au stiut ce se pune la cale? Ori, Saint Paul a lucrat unde a lucrat, ba chiar a avut de-a face si cu ceva capete si spinari de ale „golanilor” din Piata Universitatii din 1990 de i-a „cazat” la Baneasa cateva zile.
  Pana la urma, s-a profitat de acest haos, repetand „reteta reusitei revolutiei lui İlici”.
  Sunt multe de spus intr*un spatiu atat de mic, sper din tot sufletul sa nu ne mai jignim intre noi, trolii sa fie ignorati, se vor plictisi si vor pleca, nu le dati apa la moara, sa latre singuri asa cum latra si idolul lor Ciuvica numai cand aude de Basescu si Udrea.
  Update la intrebarea din articol, Blaga a declarat: ”În biroul premierul s-a făcut trafic de influență, acest lucru a fost demonstrat de procurori. Nu am văzut nici cea mai mică aluzie că ar fi fost implicat președintele în afacerea Bercea Mondial. Evident că pot să-i înțeleg pe Ponta și PSD că vor alegeri parțiale, în speranța că vor câștiga, dar alegerile vor avea loc la termen”
  Am speranta ca se va rezolva, este cunoscuta metoda infractorilor ca atunci cand li se face o plangere penala, sa faca si ei una impotriva. Saint Paul stie multe, bransa cu Varanul.
  Multumesc ca existati si aceluia care mi-a aratat cararea catre copac.

  Va pupa pe portofel Zbanghia.

 70. Zbanghia Zbanghy

  Da, Theo, este chiar dragut cum se aseaza :)) M-am distrat pe cinste cand am vazut ce a aparut dupa ce am scris. Dar am vazut data postarii.

 71. Zbanghia Zbanghy

  İar ca sa va dumiriti cam cum „lucreaza la psihic” implantul de idei puteti urmari filmul İnception 2010. Este putin cam ciudat, dar nu se stie niciodata.
  Si pe Tesla l-au crezut nebun, iar acum ii folosesc inventiile.

 72. Si eu sunt AICI, Domnule Presedinte! Respesct!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s