Întrebări şi răspunsuri !

Cristian Diaconescu a lansat pe pagina sa de Facebook o iniţiativă-chemare către toate forţele politice din România care chiar doresc să sprijine-participe la progresul real al societăţii sub forma unui „Pact pentru Statul de Drept”, prezentat  aseară de Fil și la Pom într-o formă mai omenească.

Ce poate fi mai normal, mai de dorit de la politicieni decât să se pronunţe fără reţinere în favoarea realizării, consolidării şi protejării funcţionării unui stat de drept în societatea ai cărei cetăţeni (ar trebui să …) îi reprezintă?

Numai că în situaţia dată, la noi … ca la nimeni !
Majoritatea covârşitoare a reprezentanţilor politici tocmai s-au închegat într-o macrofromaţiune care (tradiţional am putea spune) acţionează ÎMPOTRIVA STATULUI DE DREPT !!!!
Aşa că ceea ce este de aşteptat să se întâmple, se petrece. 😀
Nu sunt multe opțiuni !  Respectivii fie răspund franc provocării fie o vor scălda şi vor încerca să scape de cârlig cu volte în şi sub „vânt”, să se eschiveze de la poziţionarea în raport cu statul de drept.

Răspunsul clar, deschis şi ferm este dificil de dat şi nu poate avea efect pozitiv pentru ei.
Dacă spun că „Da”, sunt PENTRU statul de drept, justiţie independentă … bla-bla-bla, sună ca dracu !
E imposibil de uitat atât de repede şi de complet ce au făcut în vara 2012.
Acţiunile lor au arătat fără urmă de tăgadă că sunt ÎMPOTRIVA acestui concept. Prin toate mijloacele şi din toate punctele de vedere. Cu o minciună ca asta și cu emblema de „Liar-Liar” a prim-mincinosului național, ce credibilitate mai pot avea cele ce le spun în campanie ???
Să spună „Nu”…. no comment. E catastrofă.

Prin eliminare, eschiva rămâne drept singura lor variantă opţională pentru „damage control”. Şi mă aşteptam ca cineva să scoată o perdea de fum sub care să încerce a se strecura dincolo de momentul ăsta penibil !
Poate Johannis, poate Predoiu, ca vizibilităţi în vederea campaniei ce bate tare-n sonerie. Sau unul din linia secundă, poate Blaga.

Spre suprinderea mea (deşi n-ar trebui), cel ce a ieşit sa pareze lovitura de colţ cu capul din dotare a fost …. MRU !
Care în faţa provocării „Cine e cu noi pentru susţinerea statului de drept în România ???” ridicată de Cristian Diaconescu în numele formaţiunii PMP, îşi afirmă ferm poziţia politică : „Udrea ! Eşti o proastă, fă !” 😀 😀 😀 😀

La o aşa mige la fileu, oricât de proastă ar fi mă îndoiam că va rata ocazia să-i dea un smeci cu lemnu’ rachetei, de genul :
„Poate. Sau poate nu. Dar cu susţinerea statului de drept cum rămâne domnule „deștept” ???? „.

M-am îndoit degeaba !
După ce scrisesem deja cele de main sus, dar inainte să vadă lumina zilei de azi, vine şi replica Elenei Udrea. Oricat de evident ar fi fost răspunsul corect la măgăria lui MRU, blonda a ales unul greşit.
Respectiv „Pe cine faci tu proastă, mă ?? Prost îi fiu’ lu’ tac’tu, ticălosule !”

Şi odata cu maniera asta de răspuns ticăloşia respectivului alunecă in subsidiar, individul e pe cale de a scăpa din cârligul mai sus menţionat pentru că madama taman ce a picat ea în plasa lui „Ba pe-a mătii!” deschisă de cel ce speră că hămăiturile îi vor face pe naşii mafiei să-i scape şi lui o candidatura cu zgârci la piciorul mesei.

Şi uite-aşa una câte una, cred că o să cam vedem cum se ratează mingiuţe din punctajul blondei, doar prin greşelile neforţate în timp ce gogomanii sunt poziţionaţi complet greşit pe teren.
DAR… poate mai e o şansa ca ideea (poate lansată de pirat, cine ştie ) să nu se piardă de tot. Poate are şi altcineva din PMP un cuvânt de spus. Poate chiar Cristi Diaconescu, dacă tot candidează la candidatură !

Oricum, se joacă !
Sunt de părere că nu are actuala uslărime, cu toţi achiziţionaţii proaspeţi și cu bagajul lor de diplome cu tot, atâtea eschive câte cârlige sunt în bagajul PMP ! 😉 😀

No, hai la manifestație pentru susținerea statului de drept !
Sau nu !
Fiecare după cum îl duce bibilica și-l angoasează naturelu’ simțitor !

Oricum vom obține rezultatul corect, vom reuși să realizăm ceea ce merităm !

Viq

94 responses to “Întrebări şi răspunsuri !

 1. Viq, ‘morning! 🙂

  Da’ măcar blonda a returnat, chiar așa, cu mânurile în șolduri, nu! 🙂

  Că bărbații ăilalți tot șed cu extremitățile in buzunare și fermoaru’ tras bine de tot la sacul cu fasole…

  …și apoi spusele blondei nu sunt adevărate?!

  • Salut, Old !

   Da.
   A returnat.
   Dar in afara terenului de joc.
   Lovitura de retur trebuia sa fie pe subiectul zilei : Statul de Drept !
   La care MRU e mat.
   MRU a eschivat si a atras-o pe blonda pe terenul lui.
   In loc sa fie el in carlig, a trecut la capatul cu bat al unditei.

   MRU nu e prost.
   E doar in tabara ticalosilor.
   Si cred ca vrea sa impresioneze acum, drept pentru care a inceput sa latre la veriga slaba.

 2. bunä,
  MRU,
  este un lingäu, Udrea nu il insultä in räspuns, dar el este un ticälos ,ce se aliazä, cu cei ce l-au spulberat, un mizerabil aliat cu
  dusmanii recunoscutzi ai presedintelui.
  prefer loialitatea lui Udrea si pe C Diaconescu

  sä vedem cine se duce la demonstratzie.
  dacä nu se dau posturi-bani, probabil nimeni, ce e aia „stat de drept”

 3. Geoanä, merge in america, sä discute despre ” Romania poarta Europei”

  SÄ NU UITE DESPRE , PROSTUL ROMANIEI

 4. Si dacă îl luăm pe diagonală pe stimabil la ce zice:

  – el nu atacă, o face «in scop curativ», ca un chirurg! …prost și cu bisturiu tocit.
  – se consideră făcând parte si el parte din «familia dreptei», da’ cu destin diferit. Aci o nimeri, directia lui e stânga sau unde este acu’ ciolanu’ 😀
  – responsibilitatea cu dărâmarea dreptei este un clișeu atât de supărător din partea unui bărbat politic, că n-ai ce comenta. Dacă dreapta e o constructie așa de sighinașă încât o «proptă» a blondei de 6 procente o face praf, atunci căsuța de paie din povestea celor trei purceluși este beton armat! O astfel de dreaptă n’ar fi decât, scuzați vorba proastă din bancul de pe vremea mea, sora ăleia cu ceas la mână!!!
  – lui nu i s-a dat nimica, nici măcar șansa de a arăta că este o speranță!
  Păi nu?!
  – «Gambetta» al României urăste trădarea dar iubește trădătorii, că doar d’aia se însoțește cu ei. Eh, chestie de perspectivă…
  – și dăi, și luptă cu contribuția blondei la dărâmarea dreptei și risipirea „moștenirii Băsescu” că melodia arhicunoscută ne zgârie iar auzul tocma’ lecuit după ce instrumentistul respectiv și-a tras scenă personală unde și-o poate interpreta de câte ori l’apucă cheful 😀

 5. Totul ar fi OK daca MRU n-ar avea dreptate in scrisoarea aia. Cuvintele Stat de Drept suna oricum ciudat in gura lui E.Udrea.

  • sunä f. bine, iar ai venit cu soparle?
   cautä al copac,

  • Gresit.
   Totul ar fi ok daca MRU ar fi de partea statului de drept.
   Nu inhaitat cu derbedeii care au dat lovitura din 2012.

   Cuvintele „Stat de Drept” suna putin ciudat in toata Romania. In gura blondei care este in frontul ce lupta pentru asta (deocamdata) suna cel mai bine posibil.
   Imagineaza-ti cum suna in gura lui MRU !
   Sau Ponta, sau Antonescu, sau Blaga….. Predoiu..samd.

   Nu are importanta pentru romani daca MRU are sau n-are dreptate cand o injura pe Udrea, pentru ca pentru natie e mai importanta functionarea societatii decat IQ-ul blondei.

 6. MRU,marele rahat pe varzä, nu a luat nici 3 %
  ea cu PMP a luat 6 %. , el ” nici nu stie ce mic este”

 7. MRU? un adevat liberal de sorginte Tradiceanu! Afara-i vopsit gardu’ , inauntru-i leopardu’.
  Se potriveste perfect cu PNL. Lasati-l acolo, a fost si este PNL, este incurabil.

 8. Salutare copăceni! Sistemul ticăloşit transpartinic reacţionează! Si pe stànga şi pe dreapta. Dacă în psd se găseşte centrul de comandă a sistemului mafiot , aşa cum dealtfel declarau unii lideri ai acestui partid, nu sunt străini de această chestiune nici o bună parte din pnl şi pdl, că deh…, capitalismul de cumetrie, a se citi contracte cu statul şi participarea la jaf, reprezintă scopul real al intrării acestora în politică. Si atunci, haideţi să ne debalasăm de TB, o dăm cu bla, blauri despre statul de drept ca să păcălim electoratul şi occidentul, după care, întro dulce frăţie şi cu sprijinul extern al Rusiei, revenim la ,,dolce vita” pentru noi de dinaintea lui TB! Facem fuziune, facem orice numai să oprim această prigoană din partea justiţiei! Ba mai mult, pică la ţac ăştia cu vise de mărire dar mai slabi de înger pentru ca marmota să aibă ştaif.
  Aşa că, pentru mine, tot pmp-ul mi se pare cel mai frcventabil! Continuarea politicii dusă de TB, cu acesta în cadrul partidului, îmi dă speranţe că personajele controversate din cadrul acestuia vor fi anihilate şi eliminate în timp dacă se va dovedi că sunt vinovate! Fie că aceste personaje au venit de bună voie sau au fost infiltrate. Garanţia? T.Băsescu!

 9. Cu riscul de a supara fan clubul Elena Udrea, as zice ca doamna nici macar n-ar putea sa tradeze, n-ar primi-o nici un alt partid decat PMP…

  • ca slugä , te primeste orcine pe tine

  • @ johnny,
   ai fost indrumat gresit; si un retard poate realiza ca la Copac nu e niciun fan club Elena, ci sint sustinatorii ideilor puse in practica de pirat. Si care sint sustinute, deocamdata, declarat doar de PMP si implicit EU.
   Tu, in loc sa-ti arati barbatia acoperind-o pe blonda cu dispretul tau care te-a otravit, vino cu un felinar si arata-ne omul.
   Am inteles impotriva cui esti, dar pe cine recomanzi din prea multa-ti intelepciune?
   Tu esti dintre urmasii lui pentru contra?

 10. Să înţeleg că voi faceţi parte din fan clubul Voiculescu, Frunzăverde, Blaga, Hrebenciuc, Sàrbu, Ponta şi…mulţi alţii ca ei? Totuşi, de la un willmans aveam alte aşteptări!

 11. Maladie grea udrofilia, un fel de priapism senil!
  http://www.ziare.com/udrea/traian-basescu/de-ce-va-temeti-de-elena-udrea-1309498

  „Imaginati-va ce ar fi fost mandatul lui Traian Basescu fara Elena Udrea!”, mi-a spus cu infinita tristete in glas unul dintre cei mai fideli sustinatori ai lui Traian Basescu.

  Dar toti vorbeau in soapta, off the record. MRU este primul care articuleaza portretul complet si corect, in opinia mea, al Elenei Udrea si al rolului sau funest in politica romaneasca. Si o face acum cand este deja cu un picior in PNL si cand pare a nu mai avea nicio asteptare din zona prezidentiala.

  M-am intrebat de multe ori, am intrebat de multe ori si o fac acum si public: de ce va temeti de Elena Udrea? De ce va temeti atat de tare incat nu indrazniti sa spuneti decat in soapta ca regina e goala?

  Dupa ce am scris niste articole mai dure la adresa domniei sale am fost avertizata inclusiv de colegi de breasla sa fiu atenta, pentru ca o s-o patesc, e razbunatoare si puternica. Nu stiu cat este de puternica si razbunatoare, dar cred ca teama aceasta aproape mistica de domnia sa i-a sporit puterea, a transformat-o intr-un soi de noua Elena Ceausescu.

  Da, a beneficiat si beneficiaza de sprijinul neconditionat si total al presedintelui Basescu, o sustinere inexplicabila rational, pentru ca in punct de vedere politic Elena Udrea a distrus tot ce a atins si iata acum a reusit sa restranga forta electorala a presedintelui la 6%.

  Dar daca toti cei care au inteles grozavia in loc sa-si fi frant coloana in fata Elenei Udrea, de teama, din oportunism, ar fi vorbit deschis asa cum o face de-abia acum Mihai Razvan Ungureanu poate ca mandatul lui Traian Basescu ar fi fost scutit de cea mai mare parte a pasivului sau, iar dreapta ar fi fost acum in alta situatie.

  Tacerea de frica, tacerea din oportunism, tacerea complice in orice caz au pus-o pe Elena Udrea in situatia de provoca raul descris corect, in opinia mea, de MRU. Nu doar ea e vinovata. Vinovati sunt toti cei care au tacut si tac in continuare. In politica, monstrii nu se autogenereaza. Ei sunt creati de egoismul, lasitatea si oportunismul celor din jur.

  • Vorbe, nimic concret.
   Si este chiar de risul curcilor: Elena Udrea pericolul principal si distrugator in Romania.
   Nu plagiatorul si-a lui ceata, nu cretinel, ci Elena.
   Ioana Ene Dogioiu si solul sau @ Uvârazmiya sufera de ceva: de invidie. Groaznica.
   Ar vrea sa loveasca in Basescu, dar nu au curajul si atunci lovesc in Elena, ca una dintre cele mai loiale persoane ale piratului.
   Mergeti la alte case; de genul unde se simte MRU acasa 😛

   • Daca e barbat e misogin, daca e femeie e invidioasa ,atunci cine o poate critica pe madam Udrea fara a fi acuzat? Al treilea gen ? Caci transexualii nu pot nici ei fara a fi acuzati ca-s misogini si invidoase in acelasi timp 🙂

    • daca e @ Loda,
     este un simplu băţ purtat pe zabrelele unui gard; face zgomot.
     Ca atare, dupa cum a descoperit, este „al treilea gen”.
     Lipsa totala de idei originale, lasitate in a-ti spune opiniile, dar curaj nemarginit in a ataca o blonda.
     Este instruita de cei trei muschetari, Pascu, Musat si Ardeleanu, plus al patrulea care-i Ilie si-i intrece.
     Acel al treilea gen, cum s-a autonumit, nu au decit iubiri ascunse si ură pe fata; din impo, pardon, imposibilitate.
     Imposibilitate de a-si declara iubirea; doar ura se poate manifesta la @ Loda. Sub „limbaj civilizat”, caci asa a invatat de la activistii utece/pecere.

   • Mi-a zburat comentu’ mai detaliat pe tema madamei IED de la ziare.com.Si chiar nu inteleg ce dreaq are compu’meu,recent resetat si bibilit.
    Ideea era ca,art. doamnei sufera de lipsa de deontologie profesionala,preia aproape integral scrisorica adresata blondei fara analiza impartiala si arunca tot raul din lume pe capul EU si al mentorului ei.
    Daca pana acum ne obisnuisem ca toate relele vin de la Basescu,acum va trebui sa trasferam „curatele sentimente” la pmpista Udrea.
    Ne mai atrage atentia IED ca frica a cuprins tara ,o frica mai ceva decat am cunoscut sub comunism.

  • sdreatzä mizerabilä, nu ne intereseazä veninul täu,
   bäsescu nu are dece sä-i fie fricä, vouä mafiotzilor o sä vä fie

  • Uvarazmayicgabea ,

   zice Victor mai sus ca si un retardat ar intelege ceva…
   Tu tii sa-l contrazici.
   Sunt retardati care totusi nu inteleg !

   Culpabilizarea tuturor celor care nu o injura pe Udrea mi se pare o ticalosie ieftina.

   Va agatati de o persoana care pretindeti ca are un scazut nivel intelectual.
   Ca sa sustineti o persoana cu un scazut nivel moral dovedit.

   Inteligenta nu este o scuza pentru nici o ticalosie. Dimpotriva.
   E circumstanta agravanta.
   Individul este cu atat mai constient de ceea ce face si cu atat mai eficient in producerea raului, pe cat e mai inteligent.

  • din ce breasla esti? ce [categorie de] colegi ai? sau doar bati campii? si cand bati campii o faci gratis [pentru binele iluminarii noastre de fraieri/orbi sau inculti] sau pe bani [ai cui?].
   Iar lipsa raspunsului tau la intrebarile mele sunt exact „egoismul, lasitatea si oportunismul” TAU.
   PS. Unde ai scris o filipica similara la adresa varanului sau a lui Ponta? sau macar Duicu/Fenechiu/Uioreanu?

 12. Nu şt’u cum , da’ cu cât mă încrâncenez să parcurg – per pedes , acum – partea mea (mai) etnică a internetului, cu atât mai mult îmi este tot mai clar că n-avem nimic în comun … Am priceput de mult că interesele noastre nu prea coincid . Adică eu şi majoritatea românaşilor mei (încă!) . Enucleată aprioric (cu deplinul meu acord fireşte) din societatea care totuşi s-a opărit să mă facă (?) om , azi , când buchisesc chestiunile astea aşa zis importante (citite şi comentate pe site-urile ziarelor , blogurilor , sau … naibilui unde ) de’o ”irelevenţialitate” ce aproape că doare … mă simt ca şi cum , m-ar trăzni-n moalele capului , fericita decât , idee , de a număra , într-o zi de toamnă picăturile dintr-o ploaie mocănească . Sunt nebună , ştiu (ar zice Doctor Viquinius) . Mda …

  Citind – în diagonală , recunosc – rândurile lu’ Doc Viq de mai sus , şi pentru că tot sunt la umbra copacului vostru fălos , mi-am amintit de ce spunea (o) (altă) Creangă mai trecută … cu ceva timp în urmă :

  Cică era odată într-un sat un om grozav de leneş; de leneş ce era, nici îmbucătura din gură nu şi-o mesteca. Şi satul, văzând că acest om nu se dă la muncă nici în ruptul capului, hotărî să-l spânzure, pentru a nu mai da pildă de lenevire şi altora. Şi aşa, se aleg vreo doi oameni din sat şi se duc la casa leneşului, îl umflă pe sus, îl pun într-un car cu boi, ca pe un butuc nesimţitor, şi hai cu dânsul la locul de spânzurătoare!

  Aşa era pe vremea aceea.

  Pe drum se întâlnesc ei cu o trăsură în care era o cucoană. Cucoana, văzând în carul cel cu boi un om care sămăna a fi bolnav, întrebă cu milă pe cei doi ţărani, zicând:

  — Oameni buni! Se vede că omul cel din car e bolnav, sărmanul, şi-l duceţi la vro doftoroaie undeva, să se caute.

  — Ba nu, cucoană, răspunse unul dintre ţărani; să ierte cinstită faţă dumnevoastră, dar aista e un leneş care nu credem să fi mai având păreche în lume, şi-l ducem la spânzurătoare, ca să curăţim satul de-un trândav.

  — Alei! oameni buni, zise cucoana, înfiorându-se; păcat, sărmanul, să moară ca un câne, fără de lege! Mai bine duceţi-l la moşie la mine; iacătă curtea pe costişa ceea. Eu am acolo un hambar plin cu posmagi, ia aşa, pentru împrejurări grele, Doamne fereşte! A mânca la posmagi şi-a trăi şi el pe lângă casa mea, că doar ştiu că nu m-a mai perde Dumnezeu pentr-o bucăţică de pâne. Dă, suntem datori a ne ajuta unii pe alţii.

  — I-auzi, măi leneşule, ce spune cucoana; că te-a pune la coteţ, într-un hambar cu posmagi, zise unul dintre săteni. Iaca peste ce noroc ai dat, bată-te întunerecul să te bată, uriciunea oamenilor! Sai degrabă din car şi mulţămeşte cucoanei, că te-a scăpat de la moarte şi-ai dat peste belşug, luîndu-te sub aripa dumisale. Noi gândeam să-ţi dăm sopon şi frânghie. Iar cucoana, cu bunătatea dumisale, îţi dă adăpost şi posmagi; să tot trăieşti, să nu mai mori! Să-şi puie cineva obrazul pentru unul ca tine şi să te hrănească ca pe un trântor, mare minune-i şi asta. Dar tot de noroc să se plângă cineva… Bine-a mai zis cine-a zis că: „Boii ară şi caii mănâncă”. Hai dă răspuns cucoanei, ori aşa, ori aşa, că n-are vreme de stat la vorbă cu noi.

  — Dar muieţi-s posmagii? zise atunci leneşul, cu jumătate de gură, fără să se cârnească din loc.

  — Ce-a zis? întrebă cucoana pe săteni.

  — Ce să zică, milostivă cucoană, răspunde unul. Ia, întreabă, că muieţi-s posmagii?

  — Vai de mine şi de mine, zise cucoana cu mirare, încă asta n-am auzit! Da’ el nu poate să şi-i moaie?

  — Auzi, măi leneşule: te prinzi să moi posmagii singur, ori ba?

  — Ba, răspunse leneşul. Trageţi mai bine tot înainte! Ce mai atâta grijă pentru astă pustie de gură!

  Atunci unul dintre săteni zise cucoanei:

  — Bunătatea dumneavoastră, milostivă cucoană, dar degeaba mai voiţi a strica orzul pe gâşte. Vedeţi bine că nu-l ducem noi la spânzurătoare numai aşa, de flori de cuc, să-i luăm năravul. Cum chitiţi? Un sat întreg n-ar fi pus oare mână de la mână ca să poată face dintr-însul ceva? Dar ai pe cine ajuta? Doar lenea-i împărăteasă mare, ce-ţi baţi capul!

  Cucoana atunci, cu toată bunăvoinţa ce ave, se lehămeseşte şi de binefacere şi de tot, zicând:

  — Oameni buni, faceţi dar cum vă va lumina Dumnezeu!

  Iar sătenii duc pe leneş la locul cuvenit şi-i fac felul.

  Şi iaca aşa au scăpat şi leneşul acela de săteni, şi sătenii aceia de dânsul.

  Mai poftească de-acum şi alţi leneşi în satul acela, dacă le dă mâna şi-i ţine cureaua.

  Ş-am încălecat pe-o şa şi v-am spus povestea aşa.

  Ps . las la doxa fiecăruia actualizarea personajelor şi … boilor , de ce nu !

 13. VÄ ROG SÄ SCOATETZI ACESTE ” GUNOAIE DUPÄ BLOG

  NU NE LÄSÄM INSULTATZI DE CRETINII SECURISTI

 14. Ziua bună ,copaceni !!!

  Io ,sunt curios ce pana mea vor mai scrie „basistii ” vopsiti ,al de IED,Tăpălagă,Pora ,Sorina Matei si restul găștii varaniste ,după ce pleacă Basescu ??

  Tara arde si babele se piaptănă ….suntem pe marginea prapastiei si pe hapciupaliticii astia ii doare capu’ de Udrea …..madam Udrea ,ar trebui să fie ultima chestie care să-i preocupe .

  • Dau in Udrea ca are efect, nu din alt motiv.
   N-are nici o relevanta daca e proasta sau geniu, daca e blonda sau cheala.
   Au batut moneda asta sub comanda lui Voiculescu si nu vor sa piarda inertia lucraturii de acolo. O exploateaza si storc din ea cat se poate.
   Si inca mai reusesc sa adune niste stropi…

   S-au gasit destui care a picat in plasa si au virat spre alte zari, se vor delimita mai intai de Basescu (daca n-au facut-o deja) iar mai apoi vor deveni electoratul sistemului reprezentat de USL, via FC, PDL…

   Ar fi comic daca n-ar fi trist 🙄

   • Mda ….măcar Piratul stie clar pe cine se poate baza ….ca de vopsiti e plină lumea …vorba ta ,se separa apele .

    • De fapt ,Piratul stie si a îndepărtat balastul si molozul ,noi nu prea stiam care au fost cauzele …uite ,ca acum ies la suprafață …Udrea i-a dat răspuns pînă si lui Eugeni ,de ce a lipsit de la mitingurile suspendari

   • viq,ce efect?
    manifestatia de azi cu mii de participanti nu le strica strategia?
    Frisoanele de care sunt cuprinsi nu trec ….

 15. Asurzitor desant la Copac…Desant cu miasma de sant, de unde-o batea Vantu? Pe urma, de unde atata ingrasamant in strachinile in care calca MRU, ca el nu e agricultor? Aoleoooo, mai sunt si greblele! Ascundeti greblele, ca baietii astia risca sa-si scranteasca picioarele si scoata ochii, simultan! Si pe urma o sa dea vina pe noi (astia ascunsi in codru) ca am ascuns grebla sub fusta Inexprimabilei…

 16. In orice caz ,daca toată unitatea dreptei stă in madam Udrea ,înseamnă ca e un personaj mirific de poveste si un politician de calibru ,dacă „genii” gen MRU si altii ,”bărbați politici adevarati ” se împiedică de o femeie … 😀

 17. 1) Miting acciza (Dreapta) : PMP
  2) Miting suspendare (Dreptatea): PMP.
  Mai exista si alti politicieni in Ro? VDM. Chiar astazi.

  • Lipsa de sustinere pentru statul de drept extra-PMP are (si) o parte buna: consolidarea nucleului dur al PMP. Un nou jalon: actiune vs. popandeala. Lipsa de actiune a unora se va traduce, incepand de azi, in pierdere de electorat. Cu certitudine.

 18. Desant cu miasma de sant in copac. De unde atata ingrasamant in strachinile in care calca MRU, ca el nu e agricultor? E timpul sa fie ascunse greblele, oamenii desantului asta risca sa-si scranteasca picioarele si sa-si scoata ochii, simultan…

 19. Yep Doc ,
  doar că vezi tu , într-o oareşcare zi , vei afla şi tu că armonia e ultimul pas ce duce direct spre … plictiseală ! Doamne păzeşte , să nu carecumva să crezi c-aş prefera haosul , anarhia , whatewer …
  La noi în casă suntem patru . Sau eram . Şi era o armonieeeeee … şi-o linişteeeeee … Pentru că nu mai aveam ce să ne spunem înţelegându-ne doar din priviri . Raiu’ pe pământ ce să zic .

  …Ş’atunci , de plictiseală şi nu sictirită , vorba lu’ … mno , într-o dimineaţă m-am trezit şi-am început să mă ”cert” cu toată lumea . De ce ?! Aşa , ca să avem pentru ce să ne împăcăm . Crede-mă : de atuci ne este mult mai bine !

  Şi apropo . Am prins armonia şi liniştea aia pe vremea dânsului (odihnească-se liniştit acolo unde e ) . Îţi mai aminteşti ?! Nu vreau ca acele vremuri să se întoarcă . Deşi … pare că oricum vor veni peste noi din nou . Mă rog …

  ************

  (iartă-mă că mă conversez acilea cu Madame TZATZeo , da’ chiar nu vreau să mai stric o coală de net cu respectabila[?] … So >

  Draga mea dragä duamnä . Vedetzi cä nu mi-atzi ascultat sfatul meu de asearä ?! Päi se poate duamnă TZATZeo ? Asa cevaaa !
  Mai am o curiozitate … de duminecä , sä zicem : narcis e cumva pupilul d-voasträ , c-avetzi cam acelasi discurs . Plin de cuvinte gen securisti , jigodii , gunoaie , conturi blocate , manipuläri …
  Mai abtzinätzivä olecä cä n’o iesit incä popa din besericä !
  Särumana draga mea dragä duamnä TZAZTeo ! )

 20. Salut!

  Am citit articolul, am citit asa, mai in fuga si mai pe sarite, comentariile.
  Intre altele, vad ca s-a revenit (se continua, de fapt) la injurat de Nutzi plus cei care n-o-njura (indiferent ca le place, sau nu, blonda, dar nu le plac pucistii si companionii lor mai vechi, sau mai recenti si mai ales , identifica drumul corect cu continuarea proiectului Piratului, in care si-au pastrat increderea).
  Anton sau Popescu, au fost cel putin niste gafe, adevarat, dar cel care a fost fericit ca Antonescu si-a facut timp sa discute cu el, cel care se afiseaza mandru langa Hasotti, Paul Dobre si parlamentarul ala de la PC-Voiculescu, mi se pare cu mult mai detestabil (nu spun mai mult, ca sa raman in limitele decente ale limbajului).

  Viq ,

  Raman la parerea ca excesul de toleranta [inclusiv fata de mizeriile, laturile unora care vin pe blog sub n nickname-uri si X IP-uri (ceea ce stiam ca nu se-ncadreaza in regulile casei) doar ca sa ni le verse-n cap – fie ca asta le e misiunea, fie ca au o problema de sanatate si/sau caracter] e daunator pe moment si riscant pentru viitor ( cei ce profita de el nu se vor schimba, nu se vor „da pe brazda”, nu vor accepta argumente, ci vor cauta sa faca mereu mai multa mizerie, mai mult rau – doar asa pot ei exista, „respira”, nu altminteri; s-ar sufoca, altfel)

  • admin ,

   ai o prolemă mare , vorba lui Doc Viq . (cât casa aş adăuga eu !)
   Nu’i mai lămuri pe pe ceilalţi admini de elucubraţiile domniei tale .
   Nu te leşina să mă banezi , că plec singură !
   Rămâi cu madame TUATZeo , scumpo !

   Pa !

 21. Enunt :
  „Încercăm să atragem atenţia tuturor românilor că ceea ce s-a întâmplat în vara lui 2012 se mai poate întâmpla oricând”
  ….. sunt exemple în acest sens şi în decembrie anul trecut, când s-a votat „în favoarea celor certaţi cu legea” şi zilele trecute, când PSD şi PNL au votat declaraţia prin care se cererea demisia lui Traian Băsescu…”

  Intrebare :
  Cine este persoana care cuvanta cuvintele de mai sus ?

  raspunsuri :

  1. Bercea Mondialul
  2. Felix Penalul
  3. Sarpele cu Ochelari
  4. Proasta Satului

 22. Sunt pentru şi voi vota PMP, dar acest apel, vorba lui Petre Roman: „Sună ca dracu!”
  Ca la festivităţile de primire de pionieri în organizaţie.
  Se vede infantilismul lui Nuţi în capul oastei.
  Asta avem ! Cu asta defilăm!
  Tot înainte ! (că înainte era mai bine)

  „Noi, Partidul Mişcarea Populară, ne luăm angajamentul ca, în toate acţiunile noastre viitoare legate de funcţionarea statului de drept şi independenţa Justiţiei, să respectăm următoarele principii şi valori asumate prin acest Pact:
  1. Garantarea funcţionării corecte a tuturor instituţiilor Justiţiei, fără afectarea lor prin modificări legislative care să le reducă atribuţiile sau competenţele pe care le au în acest moment.
  2. Respectarea unor criterii clare de profesionalism, independenţă politică şi transparenţă în numirea tuturor decidenţilor din sistemul de Justiţie românesc.
  3. Egalitatea în faţa legii a tuturor românilor, prin asumarea de către partidele politice că nu vor mai vota în Parlament împotriva cererilor venite dinspre instituţiile Justiţiei în cazul fiecărui parlamentar.
  4. Respectarea sentinţelor judecătoreşti şi ducerea lor la îndeplinire, printr-un angajament ferm împotriva susţinerii legilor amnistiei şi graţierii pentru persoanele care au comis acte de corupţie sau violente.
  5. Depolitizarea instituţiilor statului. În cazul administraţiei centrale, funcţiile politice vor fi doar cele de la nivel de subsecretar de stat în sus, iar la nivelul administraţiilor locale, de la cea de viceprimar.
  6. Separarea clară a puterilor în stat, astfel încât Parlamentul să fie singura instituţie capabilă să legifereze. Acest lucru presupune un angajament la eliminarea procedurii Ordonanţelor de Urgenţă.
  7. Respectarea termenelor de intrare în vigoare a legilor.
  8. Continuarea procesului de descentralizare a deciziei alocării fondurilor către administraţiile locale în detrimentul controlului unic de la centru.
  9. Accelerarea procesului de integrare în UE prin aderarea la Spaţiul Schengen, adoptarea monedei unice şi participarea la Uniunea Bancară.
  10. Asumarea reluării procesului de revizuire a Constituţiei prin consultarea tuturor partidelor politice şi a societăţii civile şi respectarea întocmai a deciziilor luate prin referendum de către români.
  11. Transparentizarea finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale în care acestea sunt angrenate.
  12. O nouă Lege a Sănătăţii şi reorganizarea administrativă a ţării.
  13. Accesarea şi utilizarea fondurilor europene devine o prioritate naţională.
  14. Consolidarea Parteneriatului Strategic cu SUA, prin întărirea cooperării economice, militare, ştiinţifice şi culturale. Considerăm acest Parterneriat ca fiind esenţial pentru securitatea României.”

  Lipseşte: Aşa să ne ajute Dumnezeu !

  • pim-ule, servus la toți 5! 🙂

   E așa de greu de făcut diferența între un program-angajament și un jurământ de credință?!

   Dacă nu, e mișto. Cam ieftin, după nivelul postărilor personale de mai aval…
   Dacă da, asta este, vorba lui Viq către @steluța 😀

   • “Noi, Partidul Mişcarea Populară, ne luăm angajamentul ca … ”

    Şi la pionieri tot program-angajament se numea. Că o să spargem normele de conduită socială şi şcolară şi că o so fim primii printre cei dintîi … şi … etc.

    (în mod normal ignor comenturile care n-au legătură cu „textul supus dezbaterii”. Dar azi fiind duminică, am zis că să te simţi şi tu un pic mai înalt. Şi DA, vorba lui Viq. În general.)

 23. P.S. Udrea + MRU + Bleaga + Kakamall + N de surori a’ lu’ stânga = LOVE

 24. Luptatorii pe baricade contra nu sint singur; cineva ii linisteste:
  „Premierul Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care arata ca „se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte, prin votul Parlamentului, pentru a doua oara”, el notand totodata ca „au mai ramas doar 23 de saptamani” pana cand acesta va pleca de la Cotroceni.”
  Uraaa, ce ne vom mai imbata atunci 😛
  Blonda va fi arsa in piata publica, iar MRU va putea sa se realizeze politic odata intors acasa.

 25. Erata : Misogin, Victore 😉

 26. La ultima postare a d-lui MRU pe pag. sa de fb (cea care reproduce se pare, textul din Adevarul (de azi), Un duet pentru neliniştea noastră*, am pus un scurt comentariu („Unde erati acum doi ani si unde sunteti azi! Eufemistic spus, jenant!”). Comentariul a disparut rapid. Ca si posibilitatea de a mai comenta pe respectiva pag. de fb… 😛 😛 😛

  *) Alaturarea imaginii „dusmanilor” de aceea a lui Voiculescu este, se pare, la moda, sau la „ordinul” zilei 😈

 27. uitatzi-vä la b1, cum l-atzi considerat pe acest papagal securist politician? MÄ UIT LA PETRE ROMAN. spume de securist, securist
  de salon. säracii romani, cum se uitä la asa o scursurä perversä?

 28. ce pervers este, cum il mangaie pe ilici criminalul,
  amandoi trebui au inchisi. escroci ordinari:

 29. scuze pt offtopic.
  Excelenta finala Federer-Djokovic.

  uite, Stelo, asta inseamna „armonie” 😉
  Tu vei in armonie o intepeneala plicticoasa, eu vad o dinamica spumoasa si constructiva. Chiar daca e o lupta, e una de inalt nivel al comportamentului si civilizatiei.

  Cred ca perceptia mea e mai corecta.

 30. excelent.
  Un spectacol cum n-am mai vazut de multi ani. Si ujn echilibru absolut fantastic.
  6-6 games
  6-6 tie break

 31. A luat Federer ! 😀

 32. elvetzianul , are mai multä experientzä, dar in ultimul timp,
  a castigat cand unul cand altul,

 33. degeaba tin ei nasul pe sus, dacä acum nu se distantzeazä de PONTA, si declarä o prostie suspendarea presedintelui, PMP si
  DIASPORA NU DÄ UN VOT, pt. asa zisä dreaptä, ce azi a fost la plaje. acolo ii trimitem si noi la alegeri:

 34. Salut!

  Ca sa nu lipseasca informatii despre marsul de azi – impresiile unui participant (IancuGeoarghe), copy/paste din „Ziare”:

  „Numai, UNIȚI ȘI IMPREUNĂ, vom face Romania Bună !!!

  Deși nu sunt membru PMP, am considerat să dau curs invitației adresată tuturor acelora care militează și acționează constructiv și neobosit, pentru construcția statului de drept, cu adevărat, in Țara Noastră.
  Așa că am fost prezent de la inceput pană la sfarșit și pot spune cateva constatări certe și totodată plăcute:
  – foarte mulți participanți și de bună calitate.
  – tineri maturi și destul de civilizați.
  – slogane decente și de bun simț.
  – lumea de pe margine, privea cu admirație, coloana de manifestanți, care a fost bine organizată.
  Toate acestea, intr-un total contrast cu mitingurile pesediste, unde se văd mereu aceiași mitingiști de profesie și mereu prezenți in campaniile electorale și primii la cozile unde se dau găleți și alte asemenea.
  Am văzut-o pe ELENA UDREA, in fruntea oamenilor săi, dar și pe VIITORUL PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI – CRISTIAN DIACONESCU, care are toate șansele să fie UN PREȘEDINTE BUN, PENTRU FIECARE ROMÂN.
  La sfarșit, pur și simplu s-a făcut coadă de-a binelea, de cei care nu au vrut să plece acasă pană nu fac o poză cu cea care in politica romanească este atat de activă și tenace – ELENA UDREA.
  Dacă doamna Ene Doagiu, ar fi fost acolo, sigur n-ar mai scrie atat de nedrept și urat, despre această ADEVĂRATĂ DOAMNĂ A POLITICII ROMÂNEȘTI și ar scrie că useliștii au făcut troc cu viitoarele funcții publice, pentru a putea să-și asigure o majoritate și astfel să poată provoca suspendarea Președintelui.
  Tot acolo, nu l-am văzut pe „USTUROI”, Paleologu, Baconschi, Papahagii, Blaga și Monica-oare de ce?
  Este in regulă oare cu statul de drept, sau și-au atins scopurile? „

  • Citeva „constatari” despre englezi.
   Britii astia mai lucreaza si ei ceva?
   – azi se termina turneul de la Wimbledon (deocamdata e 2-1 pentru Djokovic in finala cu Federer); mii si zeci de mii de oameni s-au perindat in arene si pe linga, pe dealul din apropiere, unde maninca capsuni si beau sampanie; sint veseli, zimbesc si isi flutura miinile la camerele de filmat, caci se vad si pe marile ecrane;
   – azi a fost concursul de Formula 1, la Silverstone (intrecere de bolizi, pentru cunoscatori); poate ca vreo 200.000 de oameni au fost in tribune. Si acolo se bea sampanie si, obligatoriu, din pahare cu picior.). Imi pare bine ca a cistigat Hamilton.
   – de ieri a inceput turul Frantei cu primele 3 etape in Anglia; sute de mii de oameni pe marginea strazilor.Comentatorii vorbesc de peste un milion.
   Eu, care urmaresc cele 3 mari tururi cicliste ale Ioropei, nu am vazut niciodata atita lume. Imi pare rau ca nu a cistigat Froome.
   Viq,
   inafara de tine mai lucreaza cineva dintre supusii Majestatii Sale? 😛
   (Cred ca o sa cistige sirbul, si imi pare rau pentru elvetian; dar a cistigat destule turnee la viata sa.)

   • Postarea de mai sus a aparut din greseala mea ca raspuns la postarea ta, @ Anca-Gabrilea; scuze.
    Dar sa stiti ca ati iesit in strada degeaba: tot Basescu si Elena sint vinovatii.
    Ne-o spune uomul:
    „”Stiind ca nu am facut nimic, stiind ca nu sunt cu nimic vinovat, stiu ca in toate aceste dosare nu exista nicio proba materiala directa sau indirecta impotiva mea, am pornit intr-o analiza retrospectiva sa inteleg ce se intampla.” Voiculescu „

   • Victor,

    foarte buna observatie ! 😉

    Da, mai lucreaza, dar cel putin pe unde ma preumblu eu (am doar 2 joburi pe moment 😀 ) sunt majoritatea emigranti care muncesc pe rupte.
    PE RUPTE…
    … n-am vazut niciodata in viata mea munca la modul asta.

    Sunt aici niste chestii pe care le tot pritocesc de ceva ani. E un fenomen interesant privind impactul emigratiei, multiculturalismul, mersul economiei, standardele morale…. oscilatiile bunastarii pe o purtatoare ascendenta, in fine, o corelatie extrem de curioasa.
    Pentru un sociolog e aur curat sa faca un studiu a fenomenului cu toate implicatiile.
    In Romania si in general in tarile cu capacul pus, nu prea ai ce observa cu exceptia fenomenului manipulator la macroscara.
    Aici e cu totul altceva.

    poate printre randuri o sa discutam si despre chestii de genul asta, desi ma indoiesc ca ar prezenta interes pentru romanasii nostri.

  • Anca-Gabriela,
   multi vor face icter dupa acest succes.
   Va primi si MRU raspuns la intrebarile lui inteligente.

  • Buna seara ramurele si bine v-am regasit

   Actiunea PMP nu era pe agenda lor, de aia n-au dat cu nasul pe-acolo.
   Este evident paralelismul agendelor de dreapta, paralelism datorat in buna parte obiectivelor diferite, a interpretarii diferite a continutului unor principii dar mai ales a primordialitatii initiativei.
   Obiectivele pe drepta se ramifica discret pre si post Basescu, principiile incep sa aiba un continut tot mai lax iar in privinta initiative,orice idee/actiune este proasta daca nu porneste de la cine trebuie, fapt demonstrat recent cu comisia parlamentara Varana.

   Si acum la subiect, daca tot sunt intrebari, am si eu 2 bucati:
   1. Am inteles, EU e o tuta /rapandula (citat de pe un blog vecin). Poate o lumineaza contestatarii de serviciu, implicit si pe noi: Ce ar trebui sa faca EU pentru a fi OK?
   2. Ce ar trebui sa faca TB, tot pentru a fi OK?

   Astept avalansa de raspunsuri la post restant 🙂

  • Buna Anca !

   Multam pentru relatare !

   Era de asteptat aspectul privind impactul blondei. Udrea are fanii ei.
   Si cred ca nu si i-ar pierde daca ar incepe sa se comporte mai stilat si focalizata mai mult pe chestii esentiale in loc de fumigene de scandal.
   Dimpotriva 😉

   Da… poate ?

   Cat despre „marii absenti” de la aceasta manifestatie, de la MRU la Monica si retur, de acum va trebui sa ne obisnuim cu ideea.
   Sustinerea statului de drept ca si alte zeci/sute de subiecte de gen, care sa favorizeze dezvoltarea societatii romanesti a fost „confiscata” de pirat 😀 😀 😀

   E aici o gaselnita pe care a folosit-o dintotdeauna si intodeauna i-a mers 😉

   • Buna Viq si toti ceilalti!
    Categoric ca putin mai multa cizelare si mai multa substanta i-ar prinde bine lui EU. Eu sunt insa ingrozita de cita nedreptate i se face, fiind mereu prezentata la derizoriu. Eu sunt plecata din tara de 40 de ani dar politica din Romania este asa de nedreapta ca pe mine ma fascineaza mai mult ca un roman politist. Si pentru ca sunt prea putine vestiile pozitive inca un comentar din „Ziare”:
    „Iar a batut PMP recordul,peste 3500 de romani PMP
    Iata ca mai sunt politicieni care stau conectati la viata reala a acestei tari si nu uita sa reaminteasca prostimii ce-au facut: PNL, PDL prin Blaga si Frunzaverde impreuna cu PSD in toti acesti trei ani. PMP- partidul dreptei 100%, azi in strada, intr-un mars demn, cu oameni frumosi, plini de speranta! Am vazut enorm de multa lumea, aprox 3500 de roamani s-au alaturat intiatievei PMP. Am vazut multi tineri ceea ce mi-a mai dat o speranta. Bucuresteni care s-au alaturat pe traseu mergand cu ceilalti chiar pana la guvern. Inca un semn ca PMP starneste interes! Tema marsului a fost una una trista, ne-am amintit de vara acelui an care a fost la un pas sa ne arunce in haos, in trecut. A fost un puci de toata frumusetea, dar, Presedintele a invins, greu, dar a reusit sa darame mafia lui Ponta si Voiculescu. Intitiativa a fost de apreciat! Felicitari Elena Udrea!!!!! Asa da politician curajos, determinat, consecvent si luptator!!!”

 35. multzumim pt. inpresii dela demonstratzie.

  dece te intrebi, dece nu au venit?

  nu se dä nimic, ceva pt. „intelectuali” pt., ” nobili ”

  NISTE NERUSINATZI; CARE PROBABIL NU AU PUTUT SÄ SE COBOARE DELA INÄLTZIMEA LOR

  SALUTÄRI PMP, si tuturor care au iesit cu voie bunä , la
  un mars de bun simtz.

 36. dece ii d-atzi atentzie acestui monstru Voiculescu:?

 37. CE INTERESANT; BOAGIU;SÄFTOIU;SULFINA;UDREA;MACOVEI ETC; FETE SUSTZINUTE SI PROMOVATE DE PRESEDINTE:

  inafarä de d-na Udrea nici una nu a meritat, ce nerusinate:

 38. MRU; ESTE TOT UN TÄRICEANU; vopsit cu ifose si dubioase
  …………….colaboräri. un botz de zgurä-atat este.

 39. Inca un citat din clasicii Securitatii:
  „Sunt unul dintre cei mai mari doritori si urmaritori ai unui stat de drept autentic.”

 40. a egalat Roger.
  2-2
  se relanseaza finala

 41. Salutare tuturor,
  Poate domnii profesori Papahagi, Bakonschi, Paleologu,MRU au lipsit motivatde la miting.
  Tocmai au aflat ca Romania, dpdv al aptitudinilor si competentelor educationale e pe locul 9 din coada.
  http://thelearningcurve.pearson.com/index/index-ranking.
  Cu OUG 47/2014, data de catelusii Abramburicai de la Min. Educatiei, sigur la anul vom fi depasiti de Indonezia.

 42. minge de meci pentru sarb !!!!

 43. a luat-o !
  gata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s