Antract – Cu @jo (/etc), despre „libertatea de exprimare”

Un frecvent/fervent comentator al CDP aduce* in discutie dreptul constitutional la libera exprimare (vs banarea unor comentarii pe blog). Cred ca e un subiect interesant si care merita atentie. Pareri?

*)

@jo
Înscris în 2014/07/10 la 09:28
Pentru ăşti lupi(?) manageri(?) la astă stână ! Dăăă !!!
So :

Libertatea de exprimare, garantată prin Constituţie şi Carta Drepturilor Omului, îmi conferă dreptul să îmi afirm ideile/părerile/criticile/opiniile şi vederile fără să-mi fie băgat pumnu-n gură.

Articolul 30 din Constituţia României, modificată şi ratificată în urma referendumului din anul 2003, stipulează următoarele :

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor si libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
(4) Nicio publicaţie nu poate fi suprimată.
(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ura naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunostinţa publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

291 responses to “Antract – Cu @jo (/etc), despre „libertatea de exprimare”

 1. M-am dat dreaqu ….dacă o ajuns Steluța subiect de articol la Copac.

  😆 😆 😆 😆

  Stela zice multe vrute si nevrute ….la nașu era basistă ,iar la Pom a ajuns pontistă ….scrie bine ,e spumoasă ,dar n-are coerentă si nu e consecventă ….e cind cu unu’ ,cind cu altu’ ….ca si in viața reala ,presupun … 😀

  Deci,nu prea poti să iei in seama si pune bază pe ce scrie si spune Steluța ….ei ii place să scrie ,indiferent ce …nu prea contează ,…desi ,cu nasicu a nimerit-o ….))))))

  • Night, servus! 🙂

   Nu chiar! Subiectul nu e tocmai persoana/personul @X, ci libertatea de exprimare ca drept (inclusiv constitutional). Putem spune orice si oricum in numele acestui drept? Exista si obligatii/responsabilitati/limite?

   • Pai ,cred că trebuie să-i explice cineva ce-i ala bann si pentru ce se dă ….cum e cu proprietatea si autocenzura …in rest poate protesta in strada ,ca nimeni nu-i ingrădește nimic ce-i constitutional

  • ‘neata
   Night,
   Pate e o combinatie de hipterism tarziu, exagerat dramatism al tranzitiei de varsta si Alz timpuriu, altoite pe o generoasa si inutila cultura 😀 😀 😀

   Oamenii e complecsi 😀

   • 😀 😀

    Da …complecsi…..de complecși ce suntem dăm p-afară … ))))

   • Ce vrea sa dovedeasca madama(am inteles ca e o „ea”)
    cu acele onomatopee ,de parca s-ar adresa ,aici la copac,unei gradini zoologice?
    Pricep subtilitatea ei in general,numai ca …….se pierde prea mult in incercarile de a ne jigni.

  • Va salut dragilor! 🙂
   @Mih,e bine venit oricand un asemenea subiect. 🙂
   @night,persoana nu este cauza abordarii subiectului,doar prilejul,pretextul de a lamurii unele aspecte legate de comunicare.

   Corect a punctat Mih.Libertatea gandirii,exprimarii, libertatea de a-ti trai viata dupa propriele standarde de decizie iti apartine individual,dar libertatea isi inceteaza atributele cand lezezi dreptul si libertatea altora.
   Unii peroreaza despre libertate si valori ca onoare,demnitate ,buna cuviinta,dar uita sa le respecte cand e vorba de ei.
   Uita si binecunoscuta morala crestina”ce tie nu-ti place altuia nu-i face”

   Ce s-ar intampla cu viata intr-o colectivitate unde fiecare ar proceda dupa bunul sau plac?….nu ar fi haos,anarhie ,in numele libertatii fara limite am fi sufocati de raufacatori,delicventi si criminali.

   Balzac spunea:”O libertate fără limite ucide libertatea.”

   • … mda , alt cadru … dădă actic , decât .
    Asta sună a morală madame (din frumosul Cluj după ip) , pentru proşti … Şi dacă tot l’ai invocat pe respectabilu’ , iote una – pt deştepţi de astă dată , dăăă :

    ” morala are regulile ei , din care oamenii decăzuţi încearcă să facă să ţâşnească asupra celor mai nobile persoane , noroiul în care se îneacă ei !”

    Deci şi decât , tăt de la musiu cetire !

    • De unde ai aparut, jo?Nu-mi aduc aminte sa te fi intalnit.
     Sa zic si eu una pentru cei cu Iq mai ridicat nu clone ce isi cauta identitatea.
     „Nimic nu este mai graitor si mai tiranic pe lume ca amintirea a ceva ca trebuia sa faci si pe care nu l-ai facut”. Ar fi mai potrivit sa inlocuim amintirea cu ceva pragmatic,in cazul tau caracter sau/si comportament.
     „deci si decat”, mai bine asculta:te multiplici (folosind clonarea) ca toti aceea care evadeaza din suferinta…..imi vine greu sa-ti spun ca esti succubus/incubus -dupa sex.

     • … deci , draga mea ,

      Să stau amu să-mi pun aicuiu’ meu lângă al tău – fie şi p’un taler , nu cred că te-ar avantaja . Iar pe mine una m-ar dezonora , crede-mă . Să rămânem cum suntem dară . Oricum , mă mir că ţi-au luat doar 3 ore să găseşti acea nuanţă care să-ţi confere superioritatea dorită şi locul pe cracă atât de râvnit ! La succubus/incubus -ul ăla mă refer . Tare de tot ce mai . Întreabă la Doc Viq cam cum s-ar numi asta după doxa lui , de doftor 😆 .

      Şi ca să-nchei : da , te cunosc ca pe buzunarul meu de la spate . Ţi-am citit postările oareşce vreme . D-aci sau mai ieri de la nasoltv ! Ai spus prea multe , ca să nu pricepem cei cu cuiu I mai mic .Rămâccum eşti şi-ai fost . Niciodată nu vei reuşi să fii altfel.

      … decât !

  • Nu importă numele celui care revendică dreptul la opinie personală.
   Orice blog, wall, pagină care pune reguli, îngrădeşte dreptul la opinie personală adică mai pă româneşte – CENZUREAZĂ.

   Eu unul nu aş impune decât o singură regulă:
   NU EXISTĂ REGULI !

   Pentru că – cei ce jignesc, se autojignesc – cei ce înjură, se autoînjură, şi aşa mai departe.
   Lăsaţi să funcţioneze autocenzura. Cei nu şi-o pot permite, pentru că neuronul nu-i lasă – asta avem … asta vă dăm. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere!
   Impunând reguli (de conduită, vorbire, scriere şi etc.) nu faci decât să îndepărtezi orice fărâmă de dialogş de autodefinire la urma urmei. Poate pentru unii este o (singura) formă de defulare. Introducând cenzura produci un frustrat în faţa tastaturii lui fără drept de descărcare, defulare.

   Celor ce se vor Dumnezei şi vor să impună reguli – NICI NU ŞTIŢI CE VĂ AUMAŢI STIMABILILOR (STIMABILELOR) ! Şi ar mai fi ceva – Cel mai curat să dea primul cu piatra !

   Şi ar mai fi încăceva. Istoria va decide cine a avut dreptate. Eliminând din start ceea ce unora li se pare defăimător, licenţios sau etc., un virtual urmăritor ar scrierilor, declaraţiilor, în timp nu-şi va puteaface o idee pentru că nu are decât un punct de vedere.

   Concluzia – FĂRĂ REGULI !!! (părerea mea)

   • pim5, salut! dreptul lui X de a ma injura implica OBLIGATIA mea de a-l asculta fara a reactiona? de cand?

    • Dintotdeauna. Cel mai deştept cedează.
     Dacă reacţia ta va fi o flegmă între ochi, atunci re-reacţia lui va fi un pumn în nas şi re-re-reacţia ta va fi … şi tot aşa … până la apusul zilelor …
     Se numeşte ESCALADARE. Până la urmă vine un moment în care te întrebi de unde a pornit totul şi dacă nu putea fi evitat.

     Aici, în virtual, e şi mai complicat/delicat. De fapt cui ne adresăm ? Oare nu cumva nouă înşine (pe noi, ne, ni)?!?

 2. Excelentă analiză a jurnalistului Petre Iancu de la DW

  Final de epocă pentru varan

  Se va sfârşi tenebrosul ev marca Dan Voiculescu? Se vor putea demantela reţelele securisto-oligarhice din fostul univers comunist care pun democraţia în pericol? Condamnarea lui definitivă ar putea declanşa o revoluţie.

 3. Buna ziua

  Va felicit inca o data pentru ca sunteti intre putinii oameni inimosi din aceasta tara. NU! Nu suntem doar 6%. Pana in 2016 vom lupta impotriva regimului Ponta si impotriva misoginismului si a oportunismului cu staif! Chiar de am fi doar 6%, tot lupta noastra alaturi de Presedinte si de Doamna Elena Udrea este lupta cea dreapta!
  PMP incomodeaza crunt. Toti liderii dreptei se tem de Udrea, pana si Ponta, deoarece este cel mai de temut rival politic. Dar, stiti vorba aia, ca de ce te temi de aia nu scapi.
  Udrea va fi viitorul Presedinte de stat ca doar nu vreti la Cotroceni un pamapalau pantalonar!!!!
  Lasati frustrarile, invidiile, misoginismul si analizati la rece cum ne-ar fi cu o femeie superba si extrem de inteligenta ca Udrea, Presedinte de stat. Ne-am mandri in toata lumea cu un om frumos, pacifist, competent, 100% de dreapta , fara trecut comunist, prin ea. Meditati, va rog!!!
  Corect mesajul Elenei Udrea! Fara aliante de compromis cum fac PNL si PDL. Mai bine incet si sigur pe un drum corect si de Dreapta.
  Aseara ,a spus vorba mare dl Octavian, citez: ” Doamna Udrea, pe Dreapta a ramas NUMAI cei 6,21%, adica dvs, ceilalti? Nici ei nu mai stiu ce sunt si pentru ce cauze lupta, in afara de interes…”
  Asa ca, PMP trebuie sa creasca natural, fara combinatii meschine.
  Electoratul asta vrea de la PMP, de la Dreapta. Daca PDL a tradat si se pupa acum cu lovitura de stat, MRU se pupa cu cei care l-au dat jos de la Guvern, e treaba lor, isi arata adevarata fata, lupta pentru functii, ciolan, oportunitati. NU doresc in Opozitie, deoarece e greu. Spunea odata Udrea ca in Opozitie rezista numai cei puternici si corecti, cei slabi fug la putere. Corect?
  Nu lasati opiniile oamenilor naimiti de marea hidra antibasista sa va amareasca!!

  • singura opinie contrara: Elena nu trebuie, si a spus ca nu, sa candideze la presedintie.
   In rest, cui ii plac pupaturile dintre cretinel&ciolhannis si buldog plus MRU, traim intr-o tara libera.

  • Taci mă ,cu Udrea presedinte ,ca România nu-i SUA sau vreo democrație avansată din Europa ….bărbații sunt inca foarte misogini si femeile foarte invidioase ….daca ,vrei ca PMP să dispară de tot ,să candideze Udrea la președentie …

   Udrea să facă ce-i zice Piratul si să stea pe fundul ei .

   Nu-i momentul psihologic in Romanica ,să candideze Udrea …nu vezi că romanasii nostri încă nu deosebesc un Turnator Securist de un luptător pentru democrație ???….si tu vrei pe lupta asta ,pe viață si pe moarte dintre vechi si nou ,să candideze Udrea …

   Suna ca dracu si momentul ales e si mai al dreaqu …peste vreo 50 de ani poate .

   • nu e misoginismul de vina ca nu castiga udrea. sa nu amestecam lucrurile.
    udrea nu castiga pentru ca nu merita. ca om, nu ca femeie.

  • Cristian80, 🙂 esti prea optimist.Romania nu e pregatita sa accepte o femeie in cea mai inalta functie,in rest ai dreptate si mi-a placut sincer increderea pe care o ai in PMP si strategia de a creste(pana in 2016) „natural,fara combinatii meschine”.
   Nu contest nici valabilitatea formarii unui pol de dreapta in vederea prezidentialelor,nici compromisurile acceptabile pentru o cauza buna,este ceva firesc in jocul politic,numai ca,subminarile reciproce in ultimii ani intre penelisti,pedisti(nici macar n-a fost acceptat complementarul L in titlu) si MRU cu minuscului sau partid. Infratirea la un moment dat cu neocomunistii a fost cel mai scabros compromis greu de digerat,apoi liberalii si acum o tin gaia mat’u ca in 2012 n-a fost atentat la statul de drept.Cum vor lupta ei pentru apararea si consolidarea statului de drept cand au un ascendent atat de mizerabil?

 4. Nu stiu nimic despre Stela-starsS-SS si alte nume cit mai „exotice”; si tiganii procedeaza la fel cu odraslele.
  Dar scrisul ei nu este deloc spumos, ci lalait, bilbiit, plin de scaieti, ăăit, hăhăit, scris cu oglinda in fata.
  Cit despre pretentiile de a scrie ce vrea neuronul ei, sub pavaza libertatii de opinie, hai ca ma face sa rid. Daca ar scriie civilizat, expunindu-si opiniile, dar postarile ei sint atacuri la persoana si la opiniile celorlalti.
  Neglijez articolul din Constitutie, si ii spun sa aiba bun-simt.
  Daca neuronu-i produce si altceva decit jigniri, atacuri imunde, felicitari. Dar nu a demonstrat.

  • ,, dar postarile ei sint atacuri la persoana si la opiniile celorlalti.”
   Yup, asta e buna ! Spre deosebire de tine care NU ataci niciodata persoana ci doar aduci argumente contrare la opinii 🙂 Mi imi spui ?LOL

  • O opinie personala? exista? dar far imbirligaturi.

  • last,
   -mi-a si sarit in ochi o mica manipulare.In titlu alaturi de ceea ce aflase de la frare-su ,scrie mare”m-am gandit sa demisionez” La prima vedere am crezut ca e vorba de o decizie imediata.M-am dumirit citind tot interviul

   -ieri te-ai intrebat,de ce tace piratul.Gasesti raspuns la dilema ta.Era omenesc,cat se poate de normal ,sa traiasca o drama sufleteasca,vazandu-si fratele arestat.Avea nevoie de timp pentru a analiza toate variantele comportamentului in situatia data..Era convins ca trebuie sa se comporte ca un sef de stat si sa sustina justitia ,prin demisie putea fi alaturi de frate.S-a gandit la consecinte ,la reprosuri si blamari din partea sustinatorilor sai, si in general din partea fortelor de dreapta care ar fi resimtit bulversare in fata anticipatelor.
   -Base a a atins toate problemele cu care se confrunta tara,a raspuns aplicat la intrebari,a fost corect cu interlocutorii si cu el insusi.
   -n-am sesizat nicio fisura de logica analitica,nicio declaratie discutabila sau interpretabila ,ca de obicei a fost convingator cu argumente irefutabile.
   -a vorbit si despre schimbul de epistole intre MRU si EU. Daca nu l-a putut ataca direct,MRU si-a revarsat toate frustrarile si unorile pe o femeie ,care face parte din tabara sa politica,fiindu-i apropiata.

   -pentru modul in care gandeste si gaseste solutii sustenabile la orice problema,ma simt bine ca sunt basista.

 5. Ieri am gustat din plin libertatea cuvantului la copac.
  Doar vreo 15 comentarii sterse. E si normal. Libertatea cuvantului e facuta pentru domnul ala de mai sus (cristian), aflat in misiune… Mai mult, domnul acela e facut pentru libertatea cuvantului. El pentru libertate, libertatea pentru el. Cam ca si cu basismul si udrismul vostru. Nu exista una fara cealalta. Si viteversa! E bine ca ati inteles asta. Felicitari.

  • La voi cum e? Trec toate comentariile sau exista „moderare”?

  • Libertatea de la Alergatorii pe drepta am simtit-o si eu: mi s-a facut o cusca separata.
   Pari destul de impertinent sa urli ca nu ti se da voie sa postezi, cind tu te manifestezi dupa cum vrei.
   Poate platforma nu rezista la avalansa ta logoreica si te mai fenteaza, dar nu te respinge, esti o comoara in devenire, foarte pretioasa, „micul Titu, pardon, micul viitor mare ideolog” al lui @ tds.

  • Ovidiu
   ai o problemă de agresivitate cu cei care nu-ți recunosc statutul pe care ți l-ai aplicat. Pînă cînd vei înțelege că problema e la tine și nu la cei cu care vorbești vei recepționa mereu aceeași reacție de respingere.

   De exemplu acuzi și etichetezi la grămadă iar cînd totuși spui ceva care ar merita citit mai adaugi și o mică prostioară care te delegitimează și te mută în trash. Again: astea nu-s greșelile celor care te ascultă.

   • Pai eu nu o sa-mi schimb atitudinea dupa ce mi-ati facut aici inainte de europarlamentare.
    Inca o chestiune: respingerea mea nu are consecinte doar pentru mine. Are si pentru voi. Aici e cheia…

    • Bile,

     Pricepi greu si intelegi incet.
     Dar ai potential 😉

     1. „Ti-am facut” fix ce situatia a impus la acel moment.
     Daca se va impune again, repetir.

     2. Respingerea ta are efecte pentru toata lumea.
     Doar ca ele sunt percepute diferit din puncte de vedere diferite. Nu fi sigur ca padurea duce dorul securii, chiar daca securii ii lipseste padurea ca obiect indispensabil singurului fel de manifestare pe care-l stie.

     3. „Basism”… „udrism”…
     De regula trasnsformarea unui nume propriu intr-un termen de acest gen defineste o doctrina,
     Pentru inceput, in perspectiva unei posibile si necesare colaborari, limpezire : defineste „udrism” !!!!

     • pot eu? 😀

     • pot, normal!

      udrism: forma de basism ce se caracterizeaza prin urmatoarele:

      țâțe

      maleabilitate ideologica ce se poate oricand mula pe directa din care bate vantul

      idolatrie

      țâțe

      bani multi de nicaieri catre nicaieri intr-un ciclu fesenist absurd

      țâțe

      Pe scurt fesenism cu decolteu!

     • Poti, cum sa nu 😀 😀 😀

      Am retinut ce intelegi tu.
      Am vazut cat/ce intelege si Last din el.

      Astept sa vaz ce intelege si Bill prin termenul de mai sus.

  • Si pentru Theo sa injura ca la usa cortului pe cine doreste si sa nu fie ever banata ….

  • Bill,
   tot e mai bine la copac, taras-grapis,dar tot treci valea.La voi esti impotmolit din start,nu ajungi sa atingi apa nici cu degetul mic.

  • din pura curiozitate! cate comentarii ai scris la Gadea/Badea/Ciuvica sau Chirieac? cate ti-au fost macar acceptate nu sterse?
   Pe de alta parte, intr-o grupare privata se aplica Constitutia? Daca gruparea [fie ea si mica natiune albaneza] nu accepta sa i se vorbeasca in swahili sau sa ii fie insultati membri se aplica dreptul la opinie?
   sau in numele dreptului la exprimare poti intra in izmene intr-un restaurant de cat. I?
   Pot -in numele aceluaisi drept la exprimare- sa te injur ori de cate ori te vad/aud/citesc?

 6. Este „interesant” cum unii dintre cei care clameaza dreptul la libera exprimare si protesteaza vehement cand nu le sunt acceptate (unele) „comentarii”, n-au nicio retinere in a reactiona intr-un mod „original” = injurios,/ofensator/denigrator si ne-conform cu drepturile invocate, fata de opinii contrare/diferite sau critici. (comentul si comentatorul de la 10:43 este un exemplu)

  • Il cheama Bill @mih draga … A scris cateva articole aici … Iti este sila sa ii spui pe nume asa ca il numesti cometatorul de la 10.43 🙂 ?

   Parca ai vrea sa apuci un rahat de partea lui mai curata. Iar parea cea mai curata dupa tine la Bill Ovi, bila este doar ora 10.43 🙂 🙂

   • Draga Last, n-am injurat pe nimeni si am dreptul sa ma exprim cum vreau. Sau nu??? Ti-as fi recunoscatoare daca nu te-ai mai „agata” de comentariile mele. E o rugaminte mai veche.

   • „Parca ai vrea sa apuci un rahat de partea lui mai curata. Iar parea cea mai curata dupa tine la Bill Ovi, bila este doar ora 10.43 🙂 🙂 ”
    Ce sa inteleg ca e @ OviBill? lucrul ala care ai spus mai sus?

 7. La tema !

  Rapunsul nu cred ca e chiar asa de greu de gasit.
  Dar, cum ne-am obisnuit deja, personi inteligenti orbesc intelectual in fata lucrurilor simple.
  Rationamentul stramb pe care-l aduce stela in comentul citat l-am intalnit si aici in controversa privind interdictia de a purta burka/niqab in public.
  Pagini intregi sustin doct si penibil ca este o manifestare a libertatii fundamentale, carta.. bla-bla-bla.

  „Cuiul lui Pepelea” cred ca e scoaterea cu mare usurinta din ecuatia libertatii privind exprimarea individului a libertatii tuturor celorlalti membri ai comunitatii !

  Concret, la cazul nostru !

  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor si libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
  A merge pe strada cu o pagina pe care scrie „Jos tu, sus eu !” este ok.
  A-l arunca pe individ de la etaj ca sa-i ocupi fotelul, nu mai e.
  In ambele e o libera exprimare a gandurilor, opiniilor, credintelor……dar nu e permisa decat una.

  In aceasta lumina, (2) ar fi avut nevoie de o alta formulare, mai completa si clara.
  Un om civilizat insa poate intelege limitele (auto)cenzurii si fara aceste precizari.

  In doua vorbe, esti liber a faci ce-ti trece prin cap dar numai pana la limita peste care imi ingradesti libertatile mele de a face ce-mi trece prin cap.
  La cazul in speta, libertateade exprimare pe blog/net nu trebuie (si deocamdata nu prea este inca) ingradita de nimeni.

  Vrei a spui ceva ?
  Ok.
  Ia si spune/scrie. Fa-ti site/blog si da-i bataie !
  E locsorul tau de exprimare, goarna ta de trambitat prostii, ventilatorul tau !
  Free Willy !

  Vrei a vii sa faci pipi in goarna altuia, musai trebuie sa ai acceptul posesorului.

  Cata carte iti trebuie sa intelegi chestii atat de simple ?
  Putina.
  Cata deteptaciune iti trebuie ?
  Multa.
  A fi prost nu inseamna a nu detine informatia ci a fi incapabil a te conformezi ei.

  D-aia sunt atat de multi destepti prosti.

  • @Viq amice
   Hai sa te lamuresc de ce oamenii cu carte sunt atat de prosti

   Problema ta este ca nu esti consecvent.
   Uita-te si tu care sunt comandamentele Copacului https://copaculdinpadure.wordpress.com/about/ despre care spui acum ca e goarna ta si accepti doar pipi blond in ea.

   Daca te uiti cu atentie majoritatea celor ce au luat suturi si au plecat au respectat constitutia copacului si s-au prevalat de toate drepturile inscrise acolo.

   De aceea nu intelegi de ce oameni cu scoala sunt totusi prosti : Pentru ca au respectat o regula pe care tu deja nu o mai respecti. Nu mai este un copac ci e o goarna. Nu mai este social comun ci este doar a ta pazita de cativa amici cat timp lipsesti tu.

   Nothing personal.

   • Măi tataie ….chiar nu ți-e rusine să manipulezi in halul asta ????…cind n-ați fost voi pe aici ,cine mama dreaq a vorbit de Udrea ???…..singurii care vorbesc de Udrea ,sunteti doar voi si papagalii pe care ii sustineti

    Plus de asta ,de ce ar trebui să-ti explicam tie ce comentăm???….ca ce chestie ???….cine te crezi ???

    • S-a marcat ca nu vă place Udrea ,dar să fi obsedat de chestia asta e deja prea mult …ai spus 1 dată ,de 2 ori ,de 3 ori …de jdemii de ori …s-a inteles ….nu-i nimeni handicapat p-aci ,să nu priceapa ce-ai scris …dar ,ajungăți tataie …mai du-te si prin alte părți să toci si cicălesti la cap …mai există pe netul asta netocați la cap cu Udrea ,ai grijă si de ei 😀

   • @ tds,
    nu mai vorbi despre cenzura la Copac; chiar ai uitat ce mi-ai facut pe blogul vostru cind credeati ca ati spart gura netului? Iar eu nu folosesc nici pe departe expresikile folosite de @ OviBilla sau @ starsS, cum s-o numi.
    Tu si micul tau ideolog spumegati de furie ca nu vrem, unii dintre noi, sa va recunoastem genialitatea ideologica.
    Si daca v-ati expune doar punctul de vedere despre „sus MRU” ori „jos Basescu” ar fi in regula.
    Dar voi ati facut o obsesie din a spune ca Elena este raul suprem, fara a veni cu o dovada. „Aha, o sa vina judecata pentru gala Bute” este avertizarea suprema.
    Dar in fond, dece va contrati cu noi din moment ce sustii ca esti de dreapta? vrei un ciola, pardon, o recunoastere ca doar opiniile voastre sint bune?
    Nu se poate.

   • Ba cred ca incepi s-o iei din ce in ce mai personal.
    si nu intamplator 😉
    Probabil e o ofensiva de a mai rupe ceva aripi ciufulite pentru cuibusorul vostru nou 😀
    Nu ma deranjeaza.
    Cine te place, duca-se !

    La subiect.
    Interpretezi fals si tendentios.
    Te prelevezi de primele doua reguli (initiativa si pareri diferite) ca sa justifici incalcarea urmatoarelor patru (respect, bucurie, bunavointa,colaborare).
    Din punctul meu de vedere am cautat solutia cea mai acceptabila pentru fiecare moment pentru a impaca cat mai multe din repectivele reguli.
    Inclusiv forma prin care am temperat conflictul.
    Ca e bine sau nu, e la latitudinea fiecarui ramurel sa cocluzioneze dupa cum crede.

    • E ok daca in continuare crezi asta, si te straduiesti sa impaci respectivele reguli. Mi s-a parut din textul cu trompeta ca … nu
     Dar avem tot timpul in fata

     In privinta cuibului ciufulit el are timp de ani de zile sa se dezvolte. Imi aduc aminte de Gradina de hartie care timp de multe luni la inceput nu avea decat comentariile @norei si ale lui @skorpion, un duet lung de tot. Mai rau e daca noi initiatorii nu vom avea timp de el.

     In ce ma priveste eu vin aici mai des decat in alte parti, pentru ca desi udristi – sunteti totusi toti de dreapta. Si erorile le vom suporta cu totii.

     • Suntem de acord 😀

      E ok sa cred asta. Si eu cred la fel.

      Ti s-a parut ca ….
      Da, sunt de acord, ti s-a parut.

      Avem tot timpul in fata…
      De acord iarasi !

      Cuibul are timp.
      Iarasi de acord.
      O sa fie dificil sa…
      Mie-mi spui ??? 😀 😀 😀 😀
      Apropo’s….
      De cand ati iesit din ou, figurati si aici :
      http://romanianhotblogs.blogspot.co.uk/
      in ideea despre care vorbeam candva. Daca ai retinut-o la momentul cu pricina 😉

      Iarasi da, erorile le vom suporta cu toii. Poate cei plecati mai usor decat cei ramasi, dar…. orisicat… !

      And finaly, but not „last”… 😀 😀 😀
      desi udristi – sunteti totusi toti de dreapta.
      De dreapta incercam sa fim.
      Dar … defineste „udristi” pliiiz !

     • Formal ? (ca de fond e cam mult de scris) : Pai cei care in orice ar scrie spun Elena in loc de Elena Udrea. dar nu spun Adrian lui Papahagi sau Vlady lui Putin 🙂
      Pentru mine asta e semn de udrism subaltern. 🙂

     • last,
      nu crezi ca e cam subtire argumentul invocat de tine pentru udrism?
      „Pai cei care in orice ar scrie spun Elena in loc de Elena Udrea. dar nu spun Adrian lui Papahagi sau Vlady lui Putin 🙂
      Pentru mine asta e semn de udrism subaltern.”

      Pentru mine care scriu EU sau blonda ,nici daca as numi-o doar Elena n-ar fi relevant.Atunci ,ar trebui sa spumegi cand spunem Base,pirat ,marinar etc.

     • last,
      corect au sesizat baietii(sunt mai multi cu care te contrezi) ca tie iti place sa fii mereu vioara intai,iti place deasemeni disputa.

      Pana acum nu ne-ai spus daca mai esti sau nu basist.Ai inceput sa te indoiesti de el,sa-l critici chiar,sa-i minimalizezi prestatia…altfel nu inteleg de ce nu comentezi interviul de ieri,te-am provocat la comentu de la 15,14′.
      Ar fi mult mai instructiv si benefic pentru toti sa-i cunoastem opinia intr-un moment de mare deruta pe dreapta.Or, numai esti nici de dreapta…tii mortis sa-ti onorezi nickul de tanar de stanga?

    • viq,
     uite nu m-am gandit si la varianta racolarii pt.blogul cel nou al „cenzuratilor”,de la copac….doar suntem toti de dreapta,nu?
     Crezi ca la noi mai sunt „aripi ciufulite?”
     Din cate stiu am zburat deja cu ocazia marelui eveniment de inaugurare.

  • ,,In ambele e o libera exprimare a gandurilor, opiniilor, credintelor”
   Nope, wrong !Cand arunci pe unul de la fereastra nu mai e libertate de exprimare ci de actiune si asta-i alta mancare.

   • @loda.[ cu toata bunavointa]. Dreptul [cuiva] la [ceva] naste AUTOMAT o obligatie pentru [cfineva]? Si acel cineva are vreun drept?
    Ca un exemplu: dreptul TAU de a ma [ataca] pe mine naste obligatia mea de a te asculta/urma? Dreptul tau anuleaza dreptul meu de a reactiona [cumva] la ceea ce pretinzi sa faci/spui invocand dreptul tau?
    Sau intr-o exprimare mai clasica: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face
    PS. Celui care se indoieste de intelectul/onestitatea/alegerile mele am dreptul sa-i raspund printr-un fel de HAI SICTIR?

 8. Fila

  Fă-i lu’ Bilă ,o pagina separată la Pom ,să se exprime liber ,ca nu-i ajunge tot netu’ să-si posteze „analizele” …nici măcar blogu’ lui .. 😀

 9. sä exprime la el acasä, nu la pomul nostru, acolo stä pres

 10. incä odatä retardatul tonta, dä dovadä de schizofrenie comunistä,
  un marlan ce il insultä pe presedinte la fiecare pas, väd cä
  nimeni nu se revoltä, o sä vä vinä bine, cand mai vine cu ceva taxe

 11. celor care ne jignesc, ne numesc o goarnä blogul, sä facä
  bine sä ducä …….. undeva, unde se simt bine, sä nu vinä aici.

  • viq: Vrei a vii sa faci pipi in goarna altuia, musai trebuie sa ai acceptul posesorului.

   Teo draga: este si blogul meu cum este al oricui care nu il ignora si il citeste chiar din cand in cand. Pana cand nu va avea cod de citit articole cum are Bleen

 12. Presedintele la B1

  • Pai a vazut ca nu prea a avut efect discursul de la 18.30
   Media nu mai are reactia imediata de odinioara indiferent daca era de bine sau de rau.
   Asta e un raspuns si pt intrebarea lui Victor_l de mai sus

   • asta nu e un raspuns, @ tds, este o mare prostie ce spui.
    Eu nu scxriam despre declaratia de ieri a piratului
    Media? care media? aia care vrea doar singe si Basescu sa le rezolve pe toate?
    Apoi, iarasi ocolesti ceea ce spun; si esti „suparat” ca nu am vrut sa ne intilnim „60 de secunde”.

    • Nu sunt suparat de loc ca te-ai ascuns de mine 🙂
     Testul a fost reusit pt mine. Numai faptul ca te-ai ferit sa te vezi ochi in ochi cu mine cand am trecut prin Lugoj m-a clarificat destul de mult in ce te priveste.

 13. monstrul ticälos Voiculescu, o sä facä plimbäri mai departe dimineatza

 14. DECI ACUM SE TRAGE SI SE BARFESTE PRESEDINTELE,

  RUSINE SÄ VÄ FIE!!!

  • @theo asteapta-te ca treptat sa fie mai putin luat in seama. E un presedinte pe final de mandat. E natural asta.
   Doar daca va spune ceva shocant va aparea in toata media. Altminteri nu.
   Ca sa extrapolez:
   Tu nu ai inteles asta cand ai iesit la pensie si dintr-o data ai vazut ca oamenii cu care interrelationai nu te mai iau in seama decat din pasti in craciun ? Ramai la familie si la blog.

  • Pe „dreapta” (aia anti-Basescu) se face asta de ceva timp. Acum, mai mult ca oricand, se doreste un soi de „suspendare” inainte de termen. Pentru ca presedintele incurca, se pare, „interesele” vasnicei noastre „opozitii” de…”dreapta”. Si pe ale „sefilor” si sustinatorilor ei (interni si externi).

 15. Cand faci o afirmatie despre ce/cum ar gandi un tert (dandu-i valoare de certitudine indubitabila), bazandu-te de fapt si doar pe ce gandesti tu ca ar gandi el, o fi o atitudine corecta si/sau de dreapta? Eu cred ca nu… 🙄

 16. Nu il ascult pe pirat, merg la Loto si la o bere sa dezbatem ziua fotbalistica de ieri 😛
  Pe pirat sa il asculte cei ce ii cauta noduri in papura dupa 10 ani de prostii facute 😛

 17. Mark Williams intră pe mess

 18. In timp ce unii il considera pe Basescu un reper politic credibil (si isi exprima aceasta parere, adesea cu argumente), altii pun acestei opinii eticheta de „idolatrie”, „talibanism” (mai nou, „udrism”)etc. Ba mai mult, pun eticheta direct pe persoana care are o asemenea opinie. O fi corect? O fi o atitudine „de dreapta”? 🙄

 19. Zi plina astazi la DNA .Ancheta despre licentele de windows la ministerul educatiei sper sa se tina departe de Funeriu si sa nu-l fi pus vreun consiler sa semneze ca primarul.In rest ne-a mai ramas doar ura 😀 d-ul Presedinte nu tace si merge mai departe prin ape tulburi.

  • Daca prostii nu au trecut pe Open Office si pe Linux care era gratuit …. dar nu se primeau spagi.
   Mona Musca inca in parlament era interesata de OO si Linux. A chemat un colaborator al meu sa discute, a vrut sa implementeze …si ghinion. Securista a fost demascata iar Plesu a scuipat-o in obraz. A picat si chestia asta care ar fi economisit sute de milioane de euro din banul contribuabilului in ultimii 10 ani

 20. ”M-am dat dreaqu ….dacă o ajuns Steluța subiect de articol la Copac.”

  … exact dragă coşmare . Doar că …
  Vezi tu … nimic nu’i întâmplător … părerea mea de (încă!) fată mare . Ha …

  Şi nici nu ştiu … Recunosc că mi s-au zburătăcit -oarecum- PNL pe şira spinării … mno , ego-ul meu când e scărmănat (relativ) bine , are tendinţe sinucigaşe (ştiu !) . (Cred că e-n gena neamului meu/nostru , totuşi ). Mă rog .

  PD altă parte , bă , da’ chiar şi aşa , s-ajungă tuta de Stela subiect de subiect_copăcios … e -totuşi- pre’pre’ . S-a mai întâmplat odată – îţi mai aminteşti , coşmare – când primola -răposatu’ decât meritocrat , fie-i odihna veşnică nepomenită – cerea , dăăă , imperativ (şi intempestiv totodată) celor câţiva guşteri -cei cu patalama de acţionar , mno, recte- părelologi ce se preumblau atunci pe platforma nasoltv-ceva de genu’ : ori eu ORI EU ! Mă leşi ?! Am văzut ce-au ajuns . Exact cum am prevăzut .

  De ce ? Pentru că şmecherii întotdeauna sfârşesc acolo unde le este locul , if you know what i mean . Fu-se şi se du-se . Dă-l/dăi (şi pe moralu’of course) -n spuma neţilor .
  Când închizi o platformă – decât !– pentru o singură STEA … e *ridicol … semn de diagnostic aka Doc. Viq !

  Apropo … că tot te-am pomenit , Mis. Doc.

  ”Vrei a vii sa faci pipi in goarna altuia, musai trebuie sa ai acceptul posesorului.”

  Urât şer doctore (sic!) ! Urât . ( dă-mi voie să nu dezvolt ) Asta ţine de arta manipulării , pe care o invocaţi adeseori atât de bine . So , fii liniştit , nu sufăr de vr’o incontinenţă … gen . Doar că nu pot suferi proştii . Şmecherii nici atât . D-aici refulările – după tine!- mele .

  Iar ai’laltă ”…Pate e o combinatie de hipterism tarziu, exagerat dramatism al tranzitiei de varsta si Alz timpuriu, altoite pe o generoasa si…” , ţine de bun simţ , ca să nu zic mai mult . Doar tu eşti El Doctore ! Că-n rest , aşa cum am mai spus , nu vreau şi nici nu doresc să schimb nimic ce deja este făcut . Şi mă refer la TOT ! Inclusiv ce faceţi(?) voi aici … E loc pentru toată lumea .

  …Dar … mentalităţi … Apoi că da ! Cu asta o să mă lupt toată viaţa – ce mi-a mai rămas . Poate că sunt vârcolac sau vampir , de simt ca p’un pripon … bine nemerit , ăst foc ce mă râcăie de n-am linişte deloc . Habar n-am . Sau poate tocmai pentru că am oareşce pretenţii/aşteptări – mai ales ! – de la cei ce nu contenesc a se lăuda (în)continuu că … ce /cum/câte magna cum laude au în panoplie . Mă leşi ?!

  Breeeeee !Ca să fii om , n-ai nevoie de diplome . Îmi pare rău !
  Când o să pricepeţi asta , vom avea ş’un viitor .

  Pân’atunci … seminţe … floricele … şi … TZATZeo ŞOU !

  [Nimic nu se poate construi fără pulime !!! oricâte diplome ai/aţi avea !}

  • Nimic mai adevărat :

   „[Nimic nu se poate construi fără pulime !!! oricâte diplome a-i/ă-ţi AVE !}”

   😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

   • Dar nici pulimea nu face nimic fara planuri, fara studiu geo. Pulimea stie doar sa sape gropi si sa se ascunda in ele sa nu stie nimeni de ea intre anul 400 si 1300 ca sa zica ungurii ca nu era nimeni aici cand au venit ei.
    Erau, dar era pulime , nici catedrale nu construia, nici o vorba pe o piatra nu stia pulimea sa scrijeleasca.

    • Last,
     atentie, teren alunecos.

     Cele doua nu sunt egale.
     Sunt subordonate.
     Invers decat crezi !

     Actiunea fara inteligenta, face.
     Ca d-aia-i zice cum ii zice.
     Poa’ sa iasa bine, poa’ sa iasa rau, asta e alta poveste.

     Inteligenta fara actiune nu face.
     E complet inutila. Practic nici nu exista in raport cu lumea daca nu se manifesta cumva.

    • Iote’l şi p’ăsta . Că tocmai ce uitasem de-apucăturile ‘mnealui ! Acest super_super_califragelisticexpira t , tobă de carte şi plin de diplome .
     Ţin să te anunţ dragul meu doct , decât , că tot ceea ce mătăluţă ai realizat până acum din pix – planuri , studiu geo , whatever- nu că n-ar fi luat viaţă fără de prostimea atât de blamată (de care apropo , dreapta se leapădă ca de un cartof fierbinte , iar stânga … o da ! are mare grijă să se regenereze continuu – e pleonasm ? wtf ! ) , că intrăm într-o discuţie fără sfârşit ( gen cine-a fost primu’ : oul sau găina ; şnuruleţ sau TDS , etc !) … Chiar nu asta’i important . Am vrut să spun – revin – tot ce-ai făcut şi vei mai face în restul zilelor tale … poate oricum mai bine un elev de clasa 12-şpea , doxat , de la natură sau părinţi .
     Am fost în toată ţara asta … N-am remarcat nimic făcut/lăsat de tine . Pe când colo …ţara asta … ţi-a dat totul !
     Lu’ şnuruleţ la fel .

     … bieţi bugetari …

     • Nu ai vazut pe soclul statuii lui Cuza din iasi scris cu creta alba : TDS ? Inseamna ca ai umblat prin tara dar nu ai fost atent.

      Tara nu mi-a dat nimic de buna voie, ci doar mi-a luat. Tara da doar la asistati si doar cand ii convine

      Ti-am raspuns ca multumire pentru cele 200 de cuvinte dedicate mie mai sus. Sper ca au fost pe gratis.

 21. Cat de repede au evoluat lucrurile din aprilie, cand eram extrem de contestat spunand ca piratul tinde sa devina groparul dreptei…..astazi a ramas doar cu udrea….rand pe rand, s-a certat cu toti „apropiatii”, cu tori cei care i-au fost alaturi la greu, nu mai este nimeni bun, tori sunt rai…. blaga care a fost zburat de lovitura de stat din 2012 de la conducerea senatului pentru ca grupul infractional sa actioneze linistit in parlament era, de fapt – vezi Doamne ! – in legatura stransa cu pucistii…dar se afla pe scena alaturi de pirat, la mitinguri, in timp ce udrea era pitita…nici fuziuniea pe dreapta nu mai este buna…desi inainte zicea ca e singura solutie si trebuie facuta repede……sic transit gloria mundi….busola, simtul, instinctul politic pare pierdut iremediabil……stie foarte bine ca fuziunea pdl-pnl + MRU il scota definitiv si irevocabil pe tusa scenei politice (in vecinatatea careia se afla, oricum, de ceva timp)….este evident ca unificarea dreptei este cel mai bun lucru care i se poate inatmpla acum Romaniei…el isi urmareste doar agenda personala….ma uit in urma si ma gandesc cat de important este sa nu fi dependent de o persoana, sa nu-ti faci idoli din politicieni…..sa ii sustii cand merita, cat timp apara idei sanatoase si sa le intorci la fel de usor spatele cand gresesc, cand dezamagesc, fara sentimentalisme……e trist sa vad unele persoane fanatice dupa politicieni, dispusi sa ierte orice, sa gaseasca orice justificari, doar pentru ca le place acel politician….va regasiti intre acestia ?!….macar un pic…..

  • Blaga e acum „in legatura” cu pucistii liberali.
   Tu ce parere ai: ar fi fost necesar ca liberalii sa-si faca un „mea culpa” pt ce-au facut in 2012, sau nu? Te-ai fi simtit mai „mandru ca esti (sustinator) pedelist” daca Blaga ar fi cerut asta liberalilor inainte de a anunta alianta/fuziunea cu PNL, sau nu?

   Despre ce unificare a dreptei vorbesti cand ea se face in jurul unui PNL care nu se dezice nici de lovitura de stat din 2012, nici de cardasia GIOP (guvernarea vvponta si PC-Voiculescu se includ).

   • Unificarea nu se face in jurul pnl……..juridic, fuziunea se face 1 la 1 prin comasare, asta inseamna ca apare un nou partid care are cate 50% din cele 2 vechi….sunt jurist si stiu ce vorbesc….deci, nu e o fuziune prin absorbtie….chiar daca s-ar numi pnl (cee ce nu imi doresc), tot un partid nou (care preia patrimoniile ambelor partide) este pentru ca numele nu schimba faptul ca e rezultatul unei comasarii 1 la 1…..evident ca as fi preferat un pdl puternic….dar nu piratul a facut ce a depins de el pentru a lovi in pdl, inclusiv sa creeze pmp -ul ?……accept noua situatie, ca o consecinta catastrofala si a actiunilor nemijlocite/planurilor marete ale lui Basescu…..acum, e tarziu sa mai dea inapoi….raul l-a facut deja….crezi ca un pdl de peste 20% cat ar fi avut daca nu se rupea pmp si nu lovea mereu base in el, mai fuziona cu pnl ?……practic, base i-a „fortat”, i-a „aruncat” pe pdl – isti sa se ia in brate cu pnl…..stie ca a gresit….incearca sa impiedice fuziunea ca nu i-ar servi planului personal…de a deveni marele Lider al Dreptei (varianta asta includea si castigarea presedintiei de V. Ponta, urmand ca Base sa preia, in rol de salvator, conducerea dreptei dupa alegeri……dar, nu mai poate controla acum situatia….s-a scos singur pe tusa…….dupa toti nervii pe care mi-am facut….pentru ca stiam ca rupand, lovind pdl, base nu va castiga mare lucru si vor pierde cu totii (ceea ce s-a confirmat ca a actionat manat doar de orgolii si nu de ratiune), am ajuns sa ma bucur de iesirea sa pe tusa….

  • Baiete, esti ilogic: daca Basescu s-a izolat (cu Udrea) de restul „dreptei”, inseamna ca restul dreptei este practic intreg si nevatamat de minuscula oaste a expiratului. Ce-i impiedica pe cei(lalti) neizolati sa lupte cu populismul (…polodismul)?
   Concluzie: izolare…iso-laturi…iso-latraturi. Si avem o haita. Eu aud doar scancete.

   • Vor lupta, stai linistit…..ilogic…da….este Basescu care incepe sa se contrazice de la o luna la alta, de la o saptamana la alta, de la o zi la alta…e tot mai grav…..

    • Cu cat TB „se contrazice” mai tare, cu atat mai mica se face oastea lui. Si cu atat mai mare se face armia dreptei antibasiste de care esti incantat tu. Si atunci de ce nu te bucuri? Vezi cum te afunzi? Intelegi, acum, de ce se spune „minciuna are picioare scurte”? Mai treci pe aici…

     • Eu cred ca esti avocat, nu jurist: avocatul noului partid PNL-CD-ROM, iar raspunsurile tale catre @Mih nu sunt decat pledoarie politica, nu juridica. Dovedeste ca esti jurist, raspunzandu-i lui @Mih la intrebarea pur juridica: a fost sau nu puci parlamentar in 2012? Pana vii cu raspunsul, pentru mine esti un simplu propagandist. Cu picioare scurte.

  • e parerea ta sau verdict?
   Cind isi face efectul lipsa de argumente se pun puncte de suspensie (…)
   Cam multe, @ Adrian.
   Uite aici un comentariu pe masura ta:
   „Breeeeee !Ca să fii om , n-ai nevoie de diplome . Îmi pare rău !
   Când o să pricepeţi asta , vom avea ş’un viitor .

   Pân’atunci … seminţe … floricele … şi … TZATZeo ŞOU !

   [Nimic nu se poate construi fără pulime !!! oricâte diplome ai/aţi avea !}”
   Ce zici? adinc spus, nu? 😛

   • Sincer, raspunsul tau imi suna ca nuca in perete…dar, daca doar atat s-a inteles…….ramanem fara argumente…….

  • …unele persoane fanatice dupa politicieni, dispusi sa ierte orice, sa gaseasca orice justificari, doar pentru ca le place acel politician….va regasiti intre acestia ?!….macar un pic…..

   Nu !
   Ne place ce face „acel politician” 😉
   Fie ca e chior, elegant, schiop, blond, varstnic, cultivat, mediocru, vegetarian, inalt, tuciuriu, nasos, diabetic, sau agricultor.

   Asta cand ne place ce face.
   Cand nu, nu.
   Simple like that.

   Piratul continua absolut neabatut drumul pe care a evoluat un deceniu.
   Blaga & Co (MRU inclusiv) se inregimenteaza ca recrut/i in armia pucistilor 2012, armia care vrea sa faca una cu pamantul TOT ce a construit ametitul asta.

   Acu’ meri la oglinda si repeta intrebarea !

 22. Şi acum despre variante oficiale şi neoficiale.
  Unii ar spune că este OFF TOPIC. Vă asigur că nu este.

  W ponta este un plagiator ?
  Oficial NU ! Pentru că o comisia a Ministerului Educaţiei a spus asta.

  Felix Varanul este un escroc ?

  Oficial NU ! Pentru că Ministrul Agriculturii i-a psus prim sinistrului că totul este în regulă. Varanul este pensionar şi Grivco nici usturoi n-a mâncat nici nu-i pute gura a căcat.

  Să merg mai departe …
  Nu cred că este cazul, blogul ăsta este pentru oameni deştepţi!

  Ce-am vrut să spun – rămând DOAR VARIANTA OFICIALĂ, poţi deduce că aşa este de fapt !

  A bon atandeor ! SALUT !

  • Nu cred ca-i chiar asa. Nici variantele oficiale despre care vorbesti, nici personajele, n-au prea respectat niste…reguli (de la mine asa se vede).
   De exemplu, textul c/p al lui vvponta alaturat originalului n-are nevoie de verdictul „oficialilor” subordonati lui vvponta pt ca eu sa stiu ca e plagiat ,nu?

  • Pim,

   Asa pare la o prima vedere.
   Dar nu cred ca e total adevarat.
   Hai sa privim variantele oficiale ale tuturor aspectelor sociale din societatea ceausista !
   Ce ramane in istorie ?

   Poate-ti scapa un amanunt semnificativ : istoria moderna este simbiotica cu istoriografia ! 😉
   Nu se mai ia de bun tot ce a scris gramaticul regelui ci se analizeaza de ce a scris aia si se evalueaza calitatea/cantitatea de adevar posibil continuta.

   • Doar dacă … peste un secol se va mai naşte un Cristoiu, să ia la puricat şi gazetele (feisbucu şi alte goagăle). Şi să …

    • Ei as !
     Cristoiu e datator cu parerea.
     Eu vorbesc de profesionisti.
     Istoria nu se lasa scrisa oricum.

    • @ pim5,
     imagineaza-ti ca Iepoca de Aur va fi judecata/analizata doar dupa ce scria Scinteia, Romania libera, revista Lumea in prima jumatate ori istoricii Pascu, Musat si Ardeleanu cu ilie pe post de coordonator.
     Sau imagineaza-ti o Istorie scrisa de marii istorici Cioroianu si MRU, care s-au implicat direct in lupotele politice.
     Cine-i retardatul sa-i creada ca vor fi impartiali?
     Sigur ca va mai fi un fel de Boia ori Djuvara sau Tismaneanu (daca este vorba despre comunism); mai nasc oameni.
     Vorba cu „scrisul ramine” este prafuita, din cronici 😛

 23. Se pare ca Basescu scoate to ce e mai bun din Blaga….omul asta chair a inceput sa aiba verb….
  http://www.stiripesurse.ro/blaga-il-desfiinteaza-pe-basescu-este-mincinosul-sef/

  • Nu numai din Blaga 😉

   N-ai observat cum a scos tot ce e mai bun din Ponta, Voiculescu, Antonescu si o intreaga sleatha de derbedei.
   Blaga n-a avut ocazia pana acum sa se manifeste liber 😀 😀 😀 😀

   Ede bine 😉

   • Ca sa nu ma intelegeti gresit….cred ca Blaga are mare dreptate in ceea ce spune si nu prea i se pot aduce contraargumente…..nu vad ce lagatura are cu ponta, voiculescu, antonescu….blaga a aparat pdl, ca sef al partidului, impotriva piratului care a beneficiat anterior de tot suportul partidului si apoi a spus Adio !…..

    • mhm.. ai dreptate, Blaga si-a aparat partidul doar ca de cand este el la conducere partidul nu a performat. de la 23% cu Boc a ajuns la nici 16% sub Conducerea lui Blaga(l-a luat si pe MRU in alianta atunci … ma rog un scor mai mic ca pe vremea lui Boc. Poate ca nu luau nici 16% daca nu era Basescu(asta de insinuezi ca si-a pierdut mintile acum) sa le faca campanie pe la televizor atunci. SI fara draga elena 😛 in prim plan. Ea a luat parca 40% in botosani sau iasi si vedeta MRU in cel mai sigur colegiu al dreptei la Falca in Arad a luat parca 44%(culmea imi amintesc de o dezvaluire pe Politeia atunci ” noroc cu baptistii tigani ai lui Falca” 😀

     Tu zici ca se face comasare 1 la 1 – NU este problema mea, eu doar votez si atat nu sunt membru la nici un partid.Mie mi se pare ca deja au fost prinsi cu fofarlica domnii astia de la la PNL – PDL – Forta civica. Acum cateva saptamani au spus ca fac repede un nou partid … in prezent, nu mai intelegi nimic. la ei totul se schimba de pe o zi pe alta.

     Apoi mi se pare josnic sa refuzi pmp-ul de la discutii (motiv Udrea) cand tu PDL si MRU accepti partid nou(mai nou alianta – minciunele pentru electorat) cu PNL-ul – partid plin de oameni corupti ( au furat in doi ani de zile cu pesedistii de au rupt).

     • De ce sa accepti pmp – ul la discutii, daca marea masa a alegatorilor lor vor veni oricum catre dreapta unita ? Nu ma refer la tine….am spus….marea masa……deja stiu, eu, cativa…..ca ard nu ar fi luat 16% fara base….pai cu base, pmp a luat 6, iar pdl, fara base a luat 12-13%….unde este logica ?……

    • PDL-ul, färä Bäsescu, era si acum o grädinitzä,
     tupeul lor este mizerabil

     • Doamna pentru mine este clar ca la situatia de acum are si piratul o contributie importanta in rau.Insa totul a mers mai prost pentru asa zisa opozitie(pdl si compania ) fara pirat si intr-un final e posibil sa aiba dreptate totala presedintele.Asta e viata electoratul este plictisit acum de Base zece ani de mandat si criza economica lupta continua cu psd-ul si propaganda antena3 realitatea romania tv l-au dus jos in inimile electoratului 🙂

      Aveti dreptatea daca nu era el aveam si acum un PSD mai mare(cel original) si altele mai micute in opozitie.El s-a gandit sa treaca partidul la ppe .. si de aici dreapta s-a relansat in Romania. MRU – vorbea de clasa noua politica acum se baga in pdl sau in pnl dupa ce tine morala 2 ani de zile ca e nevoie de schimbare la tv(EU l-am crezut si l-am votat:). Blaga spune ca duce inapoi partidul la 30% scade si mai mult ..ajunge acum sa piarda numele partidului probabil sau face alianta nu stiu nici ei cum sa mai minta. Antonescu se retrage in final apoi se intoarce si isi da la gioale cu Iohannis. Baconski a mai bagat si el o soparla ieri apoi s-a ascuns.. si de toate astea e vinovata udrea pt ca nu au curaj sa dea in Pirat 😀

     • @Adrian. Esti sigur sigur ca daca nu aparea acest partid PMP trecea pragul Forta Civica sau lua pdl-ul 18-20%? Blaga nu a facut mai deloc opozitie impotriva usl-ului nici nu se pricepe nu are forta A tot fost acuzat de unele forte de dreapta pe bloguri ca are contracte de paza la niste autostrazi de la PSD 😉 EU asa am citit si nu o singura data ci asa repetiiv. .. FortaCIvica nu avut niciodata mai mult de 5% in orice sondaj aparut in Romania (era unu facut de DW cu 7% :)) si cam atat.
      La PNL e o pura intamplare ca a ajuns in opozitie(acum e de dreapta, desi partidul ala european Alde e de stanga toata ziua.Nu s-au mai inteles la ciordeli cu psd-ul si de asta au plecat de la guvernare.cine spune ca nu e asa e un mincinos.

 24. Aoleu, pina aici am ajuns? nu e grabita ANI?
  „Agentia Nationala de Integritate afirma ca ambasadorul Romaniei la UNESCO-Paris, celebrul critic literar Nicolae Manolescu, nu poate justifica peste 77.000 de euro, motiv pentru care ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti.”

 25. Cine a mai vazut pescar care sa dea la salau cu coarda Mi de jos agatata intr-un varf de sequoia? Si sa si dea lectii de pescuit, pe deasupra?
  P.S.Poate nu e chiar o idee rea insertia unei pagini de consultanta psihiatrica, undeva, intr-un colt mai discret al CDP? Daca ridicolul ar durea…Disonanta=distonocalmanta.

  • Ar fi buna pagina de consult psihiatric la copac. Il propun pe Victor_L ca doctor consultant. El imi da gratuit tot felul de sfaturi psihiatrice ce ma duc cu gandul ca poate e un psihiatru din Lugoj la pensie
   …..
   Ultimul salau pregatit de mine in papillote, in hartie, cu fructe de padure pe dinauntru, cu coaja de lamaie pe razatoare, cu zuchinni, cu ulei si ghimbir nu a iesit grozav de loc. cum mi-a iesit pastravul sau stiuca preparate in acelasi mod. Fad si fara gust. Probabil ca simplu la gratar taraneste iesea mai bun.

   • tinere fara batrinete,
    ce zici?
    „Cel mai tanar europarlamentar ales la scrutinul din mai 2014 este un danez, Anders Primdahl Vistisen (26 de ani), iar cel mai in varsta: Emmanouil Glezos, din Grecia, de 92 de ani”

    • Prostul ala batran e Manolis Glezos, sef al partidului comunist interior, sau exterior, pe care grecii refugiati la noi pe vremea lui asteptau sa porneasca revolutia in grecia ca sa se intoarca si ei la Patrida. E cel care a smuls steagul nazist de pe Acropole. Deci mai traieste javra.

     Danezul de 26 de ani e apropiat de varsta cu Bill care este doctorand , si mai vine pe aici sa il injuri tu. Aux âmes bien nées, la valeur n’attend point le nombre des années.”

     • nu puteai sa nu iti bagi degetele in mizerie; unde/cind l-am injurat pe idolul tau? E doctorand pentru el. In politica este inca invatacel. La fel ca Neamtu. MRU a evoluat putin, pina la genunchiul broastei.
      Chiar nu vrei sa te debarasezi de minciuni?

     • Vezi de ce nu are ursul coada , Victor_L ?
      Tragi de mine sa vorbesc cu tine si la sfarsit spui ca sunt mincinos ?

      Poate la voi la birtul din centru de la Lugoj, dupa 3 beri Timisoreana, va permiteti sa va faceti mincinosi voi intre pensionarii revolutionari .

      Asta nu se face dincolo de Lugoj. Asa ca te rog nu te mai contraria cand nu iti raspund la toate invitatiile tale la dialog.

      Merita sa stric vorbele pe tine ? Bunaziua ti-am dat belea mi-am capatat.

 26. @pim5 a mai adus un subiect conex (desi, cred ca raspunsul se gaseste in comentariile de pana acum): cu reguli, sau fara?. Intr-o comunitate (ca asta e si CDP).

  PS
  Pt @pim5
  Daca la Copac suntem cred multi care consideram anumite reguli necesare, nu o facem pt ca ne credem „dumnezei”. Cred ca nu-i fair sa afirmi asa ceva.

 27. Observatie:
  @ Loda are aici 2 postari.
  Nu vine cu niste idei, ci cu rigla de la catedra, la citeva loaze 😛
  Ieri am gasit-o pe un blog unde tema era Cupa Mondiala.
  A intrat cu joarda sa-i atinga cind pe unul cind pe altul, pe care ii tinea ea minte ca ar fi basisti. Era evident ca e pe tusa, nu in teren 😉
  Apoi, dupa un timp, recunoaste: habar nu are de fotbal, nici ea nici sotul, nu il urmareste. Doar baschetul il urmarea cind fiul sau era elev si il practica.
  Este o tactica indelung exersata de unii si folosita de cozile lor de topor: deturnarea discutiilor sau ducerea discutiei in derizoriu.
  @ Loda,
  amicul @ tds spune ca pensionarii ar trebui sa stea acasa, cu sotul cu nepotii, si sa nu il incurce pe el si altii care dezbat probleme importante pentru tara.
  Ce zici? te pricepi la fotbal si politica?

  • LA VARSTA EI SI CUM ARATÄ; dupä atatea räutätzi debitate de ea,
   nu mä mir, atat ii rämane unei femei urate si bätrane(comuniste)

   • da theo, curat civilizat, curat demn, curat, curat.
    dar aia e… deja m-am plictisit.
    daca o femeie crede ca aspectul fizic al altei femei trebuie sa fie subiect de discutie atunci misoginismul electoratului e perfect justificat.
    oricum, repet: frumos si civilizat. de ce ar bana cineva o asemenea mostra de bune maniere?

    • este arma intoarsä mizeriilor scrise de voi.

     DA, special v-am servit, asa cum atzi oribilat blogul,
     si alte femei sunt deranjate de calificative, vouä nu vä place?

     da, este f. urat, asta atzi fäcut cu noi totzi, vorbitzi de maniere
     voi nu avetzi nici minimum de bun simtz.

     • cred ca vorbesti tampenii si cauti scuze pentru lipsa de educatie.
      daca vorbim despre discutii ca despre razboi, si eu ma pricep la a fi taios. doar ca:

      1. nu e razboi
      2. nu cred ca a oribilat nimeni blogul, sincer. cine il oribileaza va fi banat. asta spun din experienta.
      3. ce am facut urat? uratul acesta e in ochii tai. nu esti hume si discutia noastra nu e despre arta. in ce facem aici nu exista masuri si standarde. nu exista o singura parere in democratie. stiu ca esti invatata cu o opinie validata de sus si vanduta ca unic adevar. azi nu mai merge asa. respectul insa si evitarea nesimtirii si obrazniciei, astea sunt necesare si nu vad de ce ar fi tolerate.

      repet. ce ai scris tu e o scuza ieftina.

      nu inseamna ca nu cred ca lucrurile se pot ameliora si sincer, nu cred ca nu am putea purta discutii normale…daca aplicam niste reguli elementare. daca nu, nu-i bai, pe mine ma baneza si tu ramai cu adevarul.

     • *nu vad de ce absenta lor ar fi tolerata.

    • Stai bland, sunt mai tanara ca ea cu cel putin 15 ani si habar nu are cum arat, doar doi oameni stiu ,ca ma au pe Facebook, Viq si Filadel .descrierea ei ,cand repet, habar nu are cum arat este tot atat de adevarata cum sunt celelalte lucruri pe care le scrie.Achiesez cu entuziasm propunerii privind un colt psihiatric pe blog 😉

 28. ”lastnightmusic | iulie 10, 2014 la 14:58
  … Nu ai vazut pe soclul”

  … hey , ştiu c-a fost o răutate – nicidecum fortuită – recunosc . Poate-am exagerat un pic .So , no offence , totuşi .
  Nu te cunosc , nu mă cunoşti . Cum suntem cu adevărat … naiba ştie . Sau nu numa’ naiba . BTW ! Eu nu bag mâna-n foc nici măcar pentru mine , apăi …

  Tot ce-am dorit să subliniez defapt , e cruntul adevăr … că-ntotdeauna când gândim , credem sau suntem convinşi că suntem cei mai buni/cei mai de neînlocuit , whatever … exact atunci (‘n crucea mă-sii de treabă !) … viaţa sau , fuck , else / something else , îţi demonstrază contrariul . O fi bine o fi rău ?
  Io cre’că e bine !!!

  Că altfel … ne-am angaja toţi la A3 !

 29. Boc a mai pierdut un alegator:
  „Un clujean a reclamat la primarie ca se simte agresat vizual de fetele care fac topless pe malul Somesului. Emil Boc: Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place”
  Cum sa il mai votezi pe piticul care a taiat salariile si pensiile si nu le-a creiat favoruri imemistilor? acum se uita dupa fete 😛

 30. nu fac in centrul orasului, ce dracu, de bordelul care la fäcut
  mazäre drogatä, nu este deranjat nimeni:?

 31. 1/Eu cred ca discutia privind libertatea de exprimare , cenzura etc, este aiurea.
  Suntem pe un domeniu privat.Cineva a platit , a cumparat acest domeniu si ne a invitat la el acasa..Felul in care dicutam , ne exprimam , ne infoiem , ne credem grozavi , ne certam aiurea , tine de buna crestere si nu de libertatea de exprimare de care facem atita caz.
  Daca te a invitat cineva acasa la el si tu te apuci sa scuipi pe covor , sa i injuri soacra si sa i critici amanta , respectivul are tot dreptul sa te dea afara.
  Eu zic ca gazda noastra este de multe ori prea toleranta.

  2/Este surprinzator din partea unui om inteligent ca @last sa foloseasca termenul de pensionar in sens peiorativ indiferent de numele cui leaga termenul.

  In rest ramine cum ati stabilit , Nuti este rea, Basescu expirat, restul nu se stie ce fac.
  Din pacate sau din fericire vad ca expiratul tine prima pagina iar Nuti 6,32 face valuri.
  O fi si asta o modalitate de a arata cit de neimportant esti.

  • e domeniu public.
   daca casa ta nu are ziduri si usa atunci nu poti umbla in ciucurelu gol…

   si pt facebook e o decizie definitiva… e domeniu public.

   blogul poate fi facut privat si atunci nu poate intra oricine. alta poveste. dar legislatia se aplica in situatia actuala.

   • E domeniu public daca ziceti voi.Cu ani in urma dupa alegerile din 2009 cind combateam pe forumul RTV inpreuna cu @last , @Alexa si multi altii , enervati de cohorta antibasista ne am mutat pe un forum creat ca o alternativa a realitatii.Forumul a fost facut pe un domeniu cumparat de mine.E bine ca acum se dau si gratis.
    Totusi cineva este gazda , pune flori , matura, fae cafeaua.
    Nu avem nici un motiv sa facem pipi in mijlocul casei.

  • Tucu2
   Domeniul e wordpress e gratuit dar nu asta e problema.
   Pe usa nu scrie ca sta familia @viq
   Problema este cind intri intr-o sala de dans cu regulamentul pe usa , dar inauntru e alt regulament.

   • care se schimba cand vrea gazda si cei 3 prieteni apropiati deja e o problema. Se cheama inducere in eroare. S-a intimplat si la politeia aceiasi chestie.
    …..
    2 Am fost etichetat taiaie si bosorog aici pe un blog in care majoritatea sunt peste 50 ani. si o buna parte peste 60 ani,. Nimeni nu a protestat. Asa ca pot vorbii cu bosorogii mei si babaciunile mele de la egal la egal

    Da am o problema cu, nu cu toti pensionarii dar cu majoritatea lor sa zicem 80% care sunt bastionul care de 25 ani voteaza pe Iliescu, tariceanu , ponta amanetand viitorul tinerilor
    Imi e mila de ei ca sunt degradati, dar nu le-am inteles niciiodata lipsa de generozitate . Ei au daramat intodeauna dreapta de la putere. pensionarii disciplinati care voteaza cu Iliescu, Oprescu, Ponta.

    • In privinta lui Nuti ma simt inselat
     Cand a pornit Basescu initiativa si a adus intelectualii pe care acum ii injurati, am crezut ca va fi un altfel de partid

     Antena 3 spune de 2 ani ca Basescu isi face partid pentru Udrea. Toti am ras atunci.
     Acum nu ma simt confortabil cu partidul in care presedinte este o doamna din Plescoi, cu educatie incerta, cu avere mare facuta din relatii cu sotul Cocos, cu Bitner si cu altii.
     In politica nu a realizat prea multe, Nu cunosc un antibasist care sa o simpatizeze pe ea.
     Nu este chiar o Margareth Tatcher, o Angela Merkel.
     Eu sunt mai elitist – e defectul meu – si nu imi ajung contrafaceri de tipul asta,
     De aceea permite-mi sa nu fiu prea fericit cu PMP de azi, cum nu sunt nici cu pdl , nr, fc
     Poate sunt buni, dar nu e ce ma asteptam eu sa avem ca dreapta la un sfert de secol de la revolutie.

    • @Last,
     Dihonia dintre noi a pornit de la dama blonda.Nu e nici prima nici ultima oara cind o blonda provoaca un razboi.Gindeste te ce s a intimplat cu biata Troia.Ce facem ?Ne luptam pina cind o parte pirjoleste totul? Nu cred ca merita mai ales ca nu s a nascut inca Homerul care sa descrie lupta noastra.
     Eu zic sa ne asezam la masa tratativelor si sa cadem la o mica intelegere avind in vedere ca nu stim exact ce i cu Nuti 6,32.E un iepure? Este damblaua de batrinete a lui Basescu?
     Ar trebui sa renuntam noi udristii sa o vedem pe Nuti ca pe viitorul luminos al patriei si voi antiudristii sa vedeti in ea raul absolut.Asta cel putin pina se aseaza apele.Dupa ce von afla cine candideaza in realitate si cum s au pozitionat armatele putem reincepe razboiul pro sau contra.Pina atunci tragem in fantome.

     Despre pensionari ce sa ti spun.Eu am 70 de ani.Sunt un fel de pensionar mai de lux pentru ca nu traiesc din pensie.Atita lucru m a dus si pe mine capul.
     In rest pensionarii se primenesc mai repede decit oamenii politici.Ar trebui sa ti fie dragi pentru ca majoritatea celor ce l au votat in 90 pe Iliescu sunt acum la judecata de apoi.Vezi Iliescu -om politic traieste inca.
     Astazi lucrurile s au mai schimbat.Ponta este votat de foarte multi tineri.Se regasesc in el.E jmecher, are tupeu, joaca baschet , are gagica blonda si se da cu masina la raliu.
     Cum crezi tu ca Ponta mai are priza la babalici ca mine?

  • Salut tucu2, 😆
   bine ai venit!Nu te-am vazut demult.
   E de retinut ce-ai spus:niste „nimeni” dau batai de cap mai marilor zilei ,iar noaptea transpira de atatea cosmaruri.

 32. Daca cineva intra in „sala de dans” cu bocancii cu…”tinte” (si inca plini de noroi, uneori) si se precipita sa puna o piedica ici, una colo, sau se aseaza in mijlocul ringului aratand cu degetul si persifland/injurand pe unul si altul, sa nu se mai mire si indigneze ipocrit de reactiile pe care le starneste (uneori reactiile sunt riposte in acelasi „ton”, adevarat, dar riposte, totusi)…
  Parerea mea 😛

 33. Victor L;
  Multumesc, (la modul foarte serios ) pentru reclama gratuita pe care mi-o faci, redand fidel ce scriu pe alte bloguri, enormitati desigur, ca aceea ca imi place baschetul si nu ma pricep la fotbal.Nu inteleg de ce o faci, nu sunt atat de lipsita de modestie incat sa cred ca intereseaza pe cineva elucubratiile mele pe alte bloguri si nici nu candidez nicaieri .

 34. Eu propun ca pe blogul asta sa aiba dreptul de a-si spune parerea oricine, dar cu o conditie: dupa ce raspunde cu DA/NU la intrebarea lui @Mih:

  a fost sau nu suspendarea lui Traian Basescu din. 2012 un puci?.

  In absenta unei asemenea clarificari, orice interventie, a oricui, devine inutila, sterila, ambigua. Intr-un cuvant, dilueaza continutul blogului (exemplul cel mai recent: @Adrian).
  Uite incep eu: eu cred ca DA, in vara lui 2012 am asistat la un puci parlamentar esuat.

   • Apreciez onestitatea, @Purly. Incantat de…cunostinta. Ceva mai putin de cunostinte(le tale). Bine ai venit aici! Este t_zero.

    • Am intrat intamplator si am simtit nevoia sa raspund, pentru clarificare, lui P.

     Lovitura de stat parlamentara . Se mai cheama neo pucism. S-a inamplat in America de sud de vo 10 ori, fara violenta, dar bineinteles neconstitutional. M-as fi asteptat de la tine, precum lingvist sa gandesti creator( vezi PS). Iata ce zice un lingvist ….Dan Alexe la europa libera:

     http://www.europalibera.org/content/article/24653099.html.

     Pe Dan Alexe nu il pot banui de basism avand in vedere unele declaratii ale lui.

     PS. de ce creator? pentru ca imi dai link la lucrari din 1968. Tot asa si genetica era in anii 50 stiinta imperialista (if you catch my drift).
     PPS. in Dex la : fara fir (wi-fi) avem numai telegrafie …….dupa tine conexiunea fara fir la internet nu exista pentru ca nu este telegrama sau nu utilizezi telegraful.(vezi cuvantul telegrafie)?.

   • Din nefericire P/W nu cunoaste definitia loviturii de stat decit din media romaneasca.
    Media de la noi ca si multi foarte multi politicieni simplifica ideea loviturii de stat la preluarea puterii de cartre un om sau grup de oameni.Asta au invatat ei.
    Nu pot concepe ca exista si dicrtatura parlamentara desi parlamentul este (dupa ideile lor ) cea mai inalta forma de manifestare a democratiei.
    Nimic mai fals Pluralism politic si parlament au avut inainte de 89 si Polonia si Ungaria.Asta nu inseamna ca in aceste tari nu a fost o dictatura comunista .
    Lovitura de stat -poate fi data de o persoana , un grup de persoane sau o institutie.
    Lovitura de stat -in contextul statului de drept consta in anihilarea puterilor statului de catre o persoana un grup de persoane sau una dintre puterile statului.
    Ceea ce s a intimplat in 2012.Parlamentarii pucisti au anihilat , CCR ,ul -cea care putea sa le conteste legile , au anihilat presedentia, au incercat sa anihileze justitia.
    Au ramas sa dicteze doua puteri ale statului Guvernul si Parlamentul conduse de acelasi grup de oameni fiind anihilate toate posibilitatile legale de control asupra activitatii acestora.
    Asta i lovitura de stat.
    Repet .Cind anihilezi toate institutiile care se pot opune unei grupari sau terte institutii se cheama ca vrei sa dai o lonvitura de stat.
    Statul de drept nu functioneaza fara o separare si un control reciproc al institutiilor sale.

 35. tucu…Ion

  La comisioanele de MAI,care duc la cabinetul lui Nastase ,prinde contur si chemarea lui Blaga la DNA ,care ar fi pus capac afacerii cu securizarea frontierelor … 😀

  Dacă ,il saltă si pe Bleaga DNA-ul ,e kaput fuzionare cu PNL ..intram pe varianta care am scris-o aici ,PDL + PMP

  • @Night
   Tu chiar crezi ca PDL ul poate sa fuzioneze cu PNL ul in mod real?
   Eu nu pra cred ca asa ceva este posibil indiferent de ce vrea Blaga si grupul lui.

   • Nici eu nu cred ,acum dacă se intampla asta ,nici atît.. 😀

    Mă aștept la ceva reacții mai dure …

    • Buna seara, ramurele
     Vom vedea si reactiile dure Night, pentru ca incepe sa se ridice ceata de pe miza marii unificari a dreptei. A spus-o clar Johannis “nu se face, în niciun caz, pentru Băsescu, nu se face împotriva lui Băsescu, se face pur şi simplu fără Băsescu” si n-am percutat la momentul respectiv.
     Retineti – FARA Basescu!
     E clar ca PMP-ul s-a nascut ca vehicol pentru TB, dupa ce Blaga i-a trantit usa PDL-ului in nas, iar Udrea e faza de tranzitie pana dupa prezidentiale, cand cel care l-a mosit ii va prelua fraiele. Din cauza asta PMP si Udrea au fost vedetele atacurilor si de pe peronul stang si de pe cel drept.
     TB nu e mosnegutul izmenit in fata blondei, asa cum se straduie marii nostrii ziaristi sa-l gatuleze iar Blaga simtind ca I s-ar putea clatina PDL-ul de sub sa, negociaza in genunchi cu PNL-ul orice forma de izolare a unui PMP condus in viitor de TB. De izolare, repet, pentru ca fuziune nu va fi.
     Acum TB trebuie sa iasa si sa-si apere viitorul in politica, nu pe Udrea cum cred naivii ( sau partasii), dar mai ales sa-si conserve electoratul. Electorat pe care si-l anexeaza subliminal deja unii ca @Adrian la 16.33
     „De ce sa accepti pmp – ul la discutii, daca marea masa a alegatorilor lor vor veni oricum catre dreapta unita ?”

 36. @ tds,
  devii tot mai deviant si ma dixtrezi.
  Ti-am mai raspuns odata: nu te-am facut legionar, nu mai minti, ci doar simpatizant. Pentru ca tu ti-ai exprimat simpatiile legionare, nu mai retin unde (cred Politeia), eu am gasit ca e bine sa iti reamintesc.
  (In doasrul meu intocmit de Contrainformatiile militare, chiar asa se specifica: se banuieste ca tatal sau a avut legaturi cu legionarii; ceea ce e aceiasi minciuna prin care spui „VictorL ma dadea drept legionar”.)
  Nu i-am prins eu pe legionari, cum sa te consider pe tine legionar?
  (In tinerete si Neamtu avea atractii spre fostii legionari.)
  Punct. Daca poti intelege.
  E foarte obositor sa te citesc scornind minciuni; stiu ca tu te crezi cu umor, dar uneori ti se pare doar ca il ai.

  • @ tds,
   o mica complectare, daca tot va plingeti de „pumnul in gura” aici la Copac.
   Acum citeva zile, tu si prietenul tau, v-ati prezentat pe Politeia cu tema voastra in bat sa-i indemnati sa va citeasca. Ati fost repeziti cu picioare dos, incit de jena voastra am tacut. Dar nu meritati. Nu neglijati nici intimpinarea pe care mi-ati facut-o, Alergatori pe dreapta 😛
   Un blog se construieste greu, dar un partid, cind in jur ai nenumarate hiene doritoare de fonctii.

   • @Victor_L
    In noaptea dupa ce a murit Theophyle eu te-am debanat de la Politeia pe tine si inca vreo 30. Ai putea fi mai respectuos

    Cand m-am dus si am anuntat ca l-am publicat pe Mircea Rusu la http://alegtordedreapta.info ?
    Nu a fost chiar asa. A sarit revoltata @mar care este exact o @mih la indigo. De multe ori le si incurc nickurile 🙂 Una e MRU-ista alta e udrista. Dar mod de comportament exact la fel. Avea niste polite de ani de zile 🙂 Niciodata nu ne-am impacat. Nu uita nimic si nu invata nimic, exact ca Bourbonii dupa restauratie. Au potolit-o cumva oamenii,

    • pe rind:
     – habar nu am ca, vezi Doamne, ti-ai facut mila de mine si m-ai „debanat” pe Politeia; nu ma intereseaza, ca atare pentru asta nema respect. In cuibul ala de otraviti (nu e usor sa iti pui toate sperantele in MRU, si apoi sa incerci sa-i speli infatisarea), nu pot scrie.
     – Ce importanta are ca te-ai dus si i-ai anuntat ca l-ai publica pe MR? ai fost repezit, asta spuneam, nu altceva.
     – ” Una e MRU-ista alta e udrista”.
     Mai usor cu etichetele; tu ce esti? cred ca esti din categotia „derutati”
     – ” Nu uita nimic si nu invata nimic”.
     Am impresia ca te-ai descris pe tine.
     N-a potolit-o nimeni; @ Cetatean, dupa ce ti-a ars niste scatoalce, a cerut ca subiectului sa i se puna punct.
     Cum pun si eu acum.

     • Nu ai observat mai omule ca nimeni nu a sarit , nici prietenul tau Zigzag nici nimeni din cei ce erau acolo ? A sarit doar @mar aceasta @mih a Politeii
      Iar cetatean cel ce te-a banat 🙂 pe contributors a potolit chestia, cum a stiut el.
      Berea aia care ai baut-o de dimineata mai are efecte ?
      Chiar ca esti .. , Elenistule 🙂
      .

 37. Sara bună, dragilor! 🙂

  Tocmai am revenit de la inmormântarea jumățății din perechea care a fost ceea ce numesc «cei mai buni prieteni» ai noștri, ai familiei OldH.
  El a murit în noiembrie, infarct la volan.
  Ea deunăzi, boala care nu iartă.
  Apelez la voi, poate îmi dați o idee cum să-i spun unui năpârstoc de nici cinci ani unde s-au dus bunicii lui în cuibul cărora a deschis ochii.
  Prin ianuarie, incercat ceva cu „bunicul este plecat intr-o cursă lungă la Doamne-Doamne”.
  El, isteț: «Și Doamne-Doamne nu-l mai lasă să vina acasă, da?»

  Poate este efectul evenimentului de azi, dar discuția de mai sus mi se pare un joc, de adulți dar tot joacă. Vă rog să mă iertați…
  Ar fi simplu dacă am avea în vedere că «libertatea mea se întinde până când se ciocnește de libertatea ta». Reconcilierea se face în două etape: bunul simț al meu și al tău rezolvă diferențele.
  Daca nu se poate, indiferent de motive, apelăm la Codex, de la Hamurabi până la Napoleon sau care o fi ultimul…
  Așa a rămas lumea lume până acum. In real…
  …In virtual, avantajul este că nu ne putem sparge capetele! :mrgreen:

  • @ Old,
   condoleante
   greu de explicat, daca spui ca e istet.
   Situatie delicata.
   Am observat ca americanii pusi in asemenea situatii delicate raspund: e greu sa inteleaga unul ca tine, vei pricepe cind vei fi mare.

  • condoleantze!
   imi inchipui cä vä este f. greu ca prieteni, poate
   doamne,doamne, le-a curmat suferintza, de boalä si imi inchipui
   f. greu disparitzia partenerului. e greu, bune si grele te leagä-

 38. O mica stire printre miile care ne invadeaza:
  „Potrivit surselor citate, mita ajungea la persoane din conducerea MAI si cabinetul premierului de la acea vreme, respectiv Adrian Nastase.”
  Cita rautate in lumea asta; omul e la inchisoare si tot i se mai numara, pardon, ii mai cauta bube in cap.
  Ei, Bombo trebuia sa ne fie presedinte. Ca doar dupa cum se prefigurau inca de pe atunci vremile, azi nu ne mai certam. Aplaudam.

 39. Acum on topic, la tema, ,pentru ca Viq a cerut ,,pareri” .
  Am fost si sunt cu totul de acord cu regulile care au fost puse de la inceput la Copac si am intrat, plina de entuziasm aici ,sperand intr-un dialog civilizat ,chiar daca in contradictoriu ,bazat pe argumente. Dupa ani si ani (vorba cantecului) am renuntat la naivitati, cum ca aceste reguli ar putea fi respectate ,desi Viq s-a straduit din rasputeri sa le reaminteasca (trebuie sa recunosc) si personal nu le-am incalcat niciodata.Sunt de parere ca, daca intru la cineva in casa trebuie sa respect regulile casei (aceasta nu inseamna insa ca trebuie, obligatoriu sa si gandesc ca locuitorii casei).
  Dupa atata timp pot sa spun ca regulile sunt aplicate, in exces chiar uneori, dar nu ,,alor nostri” ci acelora care au tupeul sa gandeasca altfel si sa o mai si spuna.Am dreptul moral sa spun aceasta pentru ca, desi nu am incalcat niciodata o regula, am avut o perioada cand accesul mi-a fost interzis dupa ce fusesem in repetate randuri ,,invitata’ sa ma car ,iar atacata la persoana in timp trecut (mai ales) dar si prezent …ce sa mai zic, as putea umple o lucrare de doctorat cu exemple :).In concluzie ,eu cred ca reala libertate de exprimare trebuie sa aiba niste limite privind modul de adresare, respectul pentru opinia celuilalt chiar daca este opusa suta la suta opinie tale, exprimare politicoasa ,ironie -da, dar nu grosiera, umor -da ,insulta -nu ,combaterea ,cu argumente ,a opiniei si nu a persoanei care emite opinia .

 40. Nu credeam ca o sa am atat de repede un exemplu pentru afirmatia mea, ca regulile se aplica celorlalti nu alor nostri :
  ,,LA VARSTA EI SI CUM ARATÄ; dupä atatea räutätzi debitate de ea,
  nu mä mir, atat ii rämane unei femei urate si bätrane(comuniste)”
  NIMIC taiat nu s-a incalcat nici o regula !!!!!!!!!
  ,,cred ca vorbesti tampenii si cauti scuze pentru lipsa de educatie.” TAIAT !!!!
  Normal, cum si-a permis sa vorbeasca de ,,lipsa de educatie’ apropo de postarea unei ,,doamne” QED.

 41. victor,
  se va ajunge si la consiliile judetzene curand.

 42. http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-17649857-demisia-lui-traian-basescu.htm
  „Presedintele n-a avut ezitari nici azi s-o razbune stergand pe jos cu cei care i-au ranit orgoliul: MRU nu e barbat ca o critica, Macovei a facut numai scandal doi ani in timp ce de adevarata reforma s-au ocupat altii, Blaga este un geambas sustinut de cativa primari etc, etc. N-a mai apucat sa zica nimic de Baconschi, nici de Papahagi, desi merita macar o scaltoaca dupa ce a facut imprudenta sa spuna ca Doamna e un produs politic periculos si sa plece dupa ce tot ei au girat impostura.

  Toti sunt vraiste, numai Doamna e mare om politic. Toti sunt varza, numai candidatul ei la presedintie, nimeni altul decat nefericitul de Cristian Diaconescu merita sa ajunga in turul doi desi tot el, presedintele, l-a dat afara de la Cotroceni. Cu toata simpatia fata de acest om de buna credinta si competent, ma tem ca trebuie spuse unele lucruri.

  Din cate aud, Traian Basescu si-a dat afara consilierul pentru ca i-a prezentat rapoarte despre declaratii si intalniri inexistente ale ministrului de externe pe baza carora s-a facut de ras ca sef de stat. In ce hal de dezorientare trebuie sa ajungi ca sa-l prezinti public drept diplomat desavarsit si candidat ideal la presedintie? Ce-i in capul unui presedinte cand isi concediaza consilierii pentru gafe majore, dar ii trimite apoi sa joace in scenete de prost gust pentru a-i face pe plac protejatei cu ambitii nemasurate? ”

  Excelent articol a scris azi Tapalaga.

 43. Vad ca multi se autoamagesc ca Doamna e o solutie de tranzitie. Nici vorba, o solutie de tranzitie ar fi fost Tomac sau Diaconescu, baieti buni. Udrea e succesoare caci basismul a devenit udrism.
  Adio Traian, adio Basescu!
  Dupa puciurile care i s-au facut, acum isi face el unul la batranete cu succuba.
  Trist!

  • Retine-te cu saluturile de adioi!Sau du-le in alte parti!
   Vii aici,semeni matraguna si vrei pe deasupra temeneli?
   Trist,daca continui! Trist daca consideri ca suntem ca tine! Ca gindim ca tine! Ca nu il mai sustinem pe Traian Basescu!

   Tapalaga este un jurnalist care a terminat cu toti rechinii politici,retinindu-l pentru grosolanii si atac permanent doar pe Presedinte!?
   Stie oare ca are aplaudaci?

   Comunica-i si adresa blogului unde isi gaseste sustinatorii..asazisii basisti…

   Chiar nu realizati ca sunteti bolnavi de udrism??Sau poate faceti doar servicii??

  • Bile,

   „… basismul a devenit udrism..”
   repet : defineste „udrism” !!!
   Si un militian pricepea pana acum ce-l rog !

   Last a aruncat o aiureala, Purly un misto, ai ramas tu sa salvezi onoarea parintilor respectivei etichete.

   Inca astept.

 44. de ideile träznite ce te strofocesti sä le scrii pe blog, se vede ce
  pres amärat esti. dacä atzi fi pe cai mari si nu v-ar fi fricä de
  Traian Bäsescu, nu v-atzi inbulzii sä umpletzi blogurile cu mizeriile voastre,
  asa cä noi tot bäsisti rämanem, voi niste amäratzi ; plätitzi sä
  injuratzi pe bloguri:

 45. TÄPÄLAGÄ TOT UN MIZERABIL , CE NU MERITÄ ATENTZIE

  nu trebuie sä DEMISIONEZE, sä ducä mandatul la sfarsit.

 46. Ar fi ceva daca aceia care isi fac un merit din a se inregimenta in marele curent national „jos Basescu” (initiat de GIOP) ar putea vorbi (si argumenta, desigur) despre cat e de corecta, necesara, valoroasa, eficienta, principiala, „de dreapta” etc formula/varianta PNL-PDL-MRU…Si despre ce politicieni formidabili „construiesc” alternativa la PSD…

  Dar cum nu pot…

 47. Mih,
  nu vezi zilnic , „catziva ” ne povestec ,ne scriu epistole,
  spre nerusinarea lor, continuä sä-l blameze pe presedinte,
  nu-i chiamä nimeni, nici nu le dorim prezentza .nici nu-i citim:
  MM dä in judecatä A3, f. bine, era cazul, mai bine acolo ar scrie la CNA, s-au DNA, despre securistii mägari dela A3 si rtv-ghitzä

 48. SÄ VEDEM ;TÄPÄLAGÄ SE LUPTÄ PT: REPUTATZIA M MACOVEI
  S-AU BAGÄ CAPUL IN NISIP CA STRUTZUL???
  NU-L CRED INSTARE DE CEVA CONCRET:

 49. Salutare tuturor,
  Uitati-va ce bine merge fuziunea PNL-PDL la B1 intre Tinel Gheorghe si Tudor Barbu.

  • CE FLER ARE PRESEDINTELE:

  • ? N-am urmarit emisiunea (dar drept e, nici prea multe dubii in privinta „bunului mers” n-am… :mrgreen: )

   • Mih, cel putin in tabara PDL e mare suparare ca Piratul l-a acuzat voalat azi pe Bleaga ca a fost voit sau nu declansatorul evenimentelor din 2012.

    • cu sigurantzä presedintele are informatii destule, altfel
     nu se pronuntza.

     • Nu trebuie sa ai multe informatii. Daca citesti art 66 din Constitutie, iar apoi art 81 din regulamentul Senatului. Dar nu Domnule, tembelul persista si da decizia de convocare in 3 iulie 2012 a sesiunii extraordinare. Numai cand te uiti care a fost motivul convocarii (revocarea AV. Pop. pus chiar de PDL-isti), putea sa refuze convocarea.

 50. Dora,

  A plecat un mesaj spre tine! 🙂

 51. Citiva alergatori romani de dreapta vor construi „un pod spiralat de stele tinere care leaga doua galaxii batrane in curs de fuzionare”.

  Pardon, scuzati, „Hubble a fotografiat”

  • Si mai zice Tucu2 de ce nu rabd eu pensionarii 🙂
   Pensionari ca Victor_L
   Mai Victor_Lule. Tu nu-ti asculti gazda Viq care spera ca Alergatorul nu se va impunge cu Copaciosul ?
   De ce dupa ce ne ataci personal acum vrei raspunsuri si ratzoieli cum au fost intre Copac si Politeia ?

   Probabil ca de craciun voi fi in Semenic sau la lacul Secu – Resita.
   Nu ma pune sa iti fac o vizita la Lugoj, – caci stiu cum te cheama – si sa ma uit pe sub caciula la tine, ori la birt, ori la nepoti … asa pret de 30 de secunde.
   Nu te potolesti l ? Chiar iti polace sa ne aruncam sageti otravite de la blog la blog. Macar daca il respecti pe Viq – potoleste-te pensionar infantil 🙂

   • @ tds,

    Eu promisesem acum citeva luni ca daca veti inceta cu atacurile la PMP, implicit piratul si Elena, v-om putea coabita. Pina dupa alegerile prezidentiale.
    Dar cind te citesc, ori pe @ OviBilla sau pe @ jo_jo- starsS-SS, dece as sta linistrit?
    Cind vad ca voi nu veniti cu cineva pentru care sa pledati, ci doar procedati ca @ Loda, nu apela la sfatosenii ipocrite.

    • Ti-am zis doar sa nu te legi de blogul Alergaciosului asa la global, de aici da la Scorbura copaceana. Vrei acum bile aruncate dintr=o nparte in alta ? Editoriale ?
     Du-te acolo si vezi ca nu e criticat un blog anume si nici macar un bloger
     Daaa poti sa critici pe MRU, Basdescu, pe Ponta (pe care nu prea il mai critici, ca nu ai timp ) pe Udrea orice politician vrei tu fa o liber ., Macovei.
     Tu cand ai venit acolo l-ai criticat pe …..Eugeni

     PMP-ul il vom critica cand e de criticat in fiecare secunda la fel pe Elena din cap pana in picioare, la fel MRU si secretara lui MRU
     Nu pricepi ca noi suntem alegatori si nu slugile lui Udrea sau MRU ?
     Asa ca nu mai promite ce nu te roaga nimeni sa promiti

 52. Sondaj INSCOP Research – cifrele îl aşază pe preşedintele Traian Băsescu deasupra scandalului . 51,5% din români cred că Traian Băsescu nu ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al României ca urmare a scandalului în care este implicat fratele său. (Adevarul)

  • precis dusmanii presedintelui se spanzurä de limbä,
   chiar dacä nu-i foloseste procentajul, este flatant.
   au inceput romanii; sä-si de-a seama ce luptä duce presedintele
   pt. ei???

 53. Băi dreptacilor de conjunctura…România toată e concesionată pe 30-40 de ani ,energia luată,industria distrusă de foștii securisti,care tac si fac…si voi ,ca niște panarame veritabile ce sunteti ,aveti treabă cu tante Udrea.

  Citiți-l dreaq pe Turturică ,ce spune pe blogul lui ,pe Turcescu ,pe Prisecariu si Bot …că ar trebui o a doua Revolutie,la ce-a facut din România eșalonul 2 al Securității Ceaușiste ….la cit sunteti de „vizionari,analisti si inteligenti ” ,Tante Udrea e râul cel mai mare in RO ….așa-i ,băi nimurucilor???

  Vorbiti de elite???…pai Elitele si academicienii sunt vînduti Varanului ….despre ce intelectuali si elite vorbiti băi ???

  • NU OBSERVI CUM UMPLE BLOGUL CU PROSTIILE LOR ZILNIC

   nu potzi discuta nimic serios, vin viermi si schimbä orce temä,
   apoi se supärä cand ii respingi. vor cu orce pretz sä distrugä
   blogul.
   sigur UDREA e frumoasä si inteligentä, cum sä vorbeascä de monstru voiculescu,………glumesc

  • care conjunctura… poate de neconjunctura 😀

 54. Atitea fițe aveti in cap si atît faceți de deșteptii ,că dați in gropi ….

  Băi ,singurul care a luptat si luptă e Băsescu ..Singurul ….restul sunt băieții deștepti ai Sistemului ,impărțiti de o parte si de alta ….nimeni nu luptă împotriva nimănui …se rotesc …atita tot .

  MRU ,Kăkrău,Predoiu ,Joiannis,Ponta si restul sunt ,sunt Copii Sistemului .Punct .

  Tot Sistemul Mafiot Securistic e susținut de Varan ….Felix e tata lor …el susține rețele securiste si si le-a dat de muncă la toti securistii azvîrliți din instituțiile statului cind am intrat in NATO si UE …aici a fost prefecătoria ….felix a condus tot din umbră,iar pe Basescu nu l-a ajutat PDL cu nimic …a avut citiva oameni de încredere si cu aia a incercat să pună capăt hotiei si jafului care il practicau securistii sistemului .

  Dacă ,pică Felix se duce dreaqului toată sandramaua .

  • De aia nu vă mai place Basescu ….si -l atacati prin Udrea .

   Keep calm ,băieții ….DNA e susținut de Pirat si mai ales de SUA ….România este susținută de SUA ,in lupta pentru democrație …nu va scapă nimeni,așa ca nu vă mai agitati ca sifoanele că e in zadar …si .din cite vad au inceput imediat dupa 1989 …

   Mai mare rîsul ….suntem de mirul lumii ,cu Academia Romana ,sluga Varanului ….Elitele României vândute unui Turnător securist …drept ii ca nu-i orice Turnator …e Turnatorul National …mai avea puțin si ajungea internațional ….

   Si acum Facem legăturile cuvenite ,cu academicienii vărănei ,care luau poziții academice împotriva Rosiei Montane si a gazelor de șist ,precum si marile luari de pozitie a protestatarilor ….se aplicat mai mult in fată să primească mai bine șutul in fund de la Varan

 55. in aceasta seara la emisiunea de la B1 ,Robert Turcescu a dat dimensiunea profesiunii de jurnalist de inalta clasa..
  Documente despre conventii intre Grivco si Academia Romana..Mii de ha de teren concesionate pe 40 de ani companiei lui Dan Voiculescu..Acte,documente,semnaturi..
  Ma gindesc ce asteapta DNA??De ce nu se autosesizeaza??
  Nici nu vreau sa ma gindesc ce ar fi fost presa de azi fara ambitia,perseverenta si curajul lui Robert..
  Sa ne reamintim de „Cupola”…

  • Intradevar. Robert Turcescu face o treaba buna si de mult curaj. Astia pot sa ii faca o nefacuta, caci are multi dusmani puternici
   E un jurnalist adevarat

   • tinere,
    m-am hotarit: o sa iti cer voie, tie sau amicilor tai, despre ce sa scriu.
    Ca am observat:singur, in doua-trei vieti, nu as putea spune atitea enormitati, rautati, ipocrizii cite pot lua de la voi. Si ar fi pacat sa ma surmenez 😛
    Ramine cum am stabilit.

  • Legat de DNA versus Haiduc si Otiman, iti amintesc ca la inceputul anului tocmai au primit NUP intr-un dosar vizand o cesionarea unei părţi din casa Coandă

 56. Ionel Haiduc este marele maestru de ceremonii cu documente academice impotriva exploatarii gazelor de sist …”gestionate” magistral de FACIASUL lui Voiculescu

  Ori domnia sa semneaza conventia dintre Grivco si Academie..
  Nici o legatura veti spune..
  O sa vedem ce zice DNA..

 57. ‘Neata!

  Andrew Bird (n 11 iulie 1973)

 58. bunä,

  cele mai mizerabile vanzäri si escrocherii l-au fäcut in timpul guvernärilor NÄSTASE si TARICEANU:
  dna; trebui sä uite mai atent la toate escrocheriile fäcute ,
  in timpul lui TÄRICEANU, multzi mafiotzi ca PATRICIU;VOICULESCU si altzii, cu contributzia lui au distrus tzara
  LICHEAUA BÄTRANÄ TÄRICEANU- este un adevärat mafiot travestit:

  • exact. daca nu era basescu sa starpeasca mafia asta si azi se mai sprijineau politicienii pe ea…si azi se fura…si azi se spalau banii statului prin diferite metode dubioase si se facea evaziune fiscala imensa!
   dar prin basescu azi suntem cu totii cinstiti…daca nu erau el si oamenii lui ne mancau nastase si tariceanu si scooby doo.

   • OAMENI CA TINE NU POT FII CINSTITZI

   • Ti-o cauti cu lumanarea (si-ti place)
    Asa-i ca daca primesti un perdaf pt insolenta n-o sa te superi?

   • purly,

    începuși iar să piuești p’aci?!

    • imi fac un hobby de a-i raspunde lu’ theo… mai dragut oricum decat o face ea
     daca nu e ok, banare… aplicati regulile, selectiv sau cum vreti

     • hobby e o plăcere personală, cu oarece grad de ciudățenie fără să deranjeze pe cei din jur.
      la tine este altceva și, dacă te trezești cu reacții ceva mai „tari”, să nu te mire.
      …unii oameni mai cresc, ferice de tine ca rămâi la vârsta copilăriei! 🙂

     • si theo e mostra de decenta si maturitate in comparatie cu mine, sa inteleg? sau e mai tanara? nu ma prind…

     • old, cel mai simplu e sa aplicati regulile, nu crezi?

   • Sfinta impartasanie latrinist-pesedista!
    Daca nu era Basescu…
    Nimeni si nimic nu ar fi putut opri inmultirea necontrolata a paduchilor,plosnitelor ,reptilelor sobolanilor lacomi ce umplu azi puscariile sau bifeaza prezenta la DNA.,sau in salile tribunalelor..

    Apoi strecori sopirla:”azi suntem cu toti cinstiti”

    Nastase nu plateste nici 1% din ce s-a furat in timpul guvernarii lui…
    Tariceanu este scos curat de CNAS ,doar pentru ca nu i s-a cercetat dosarul pe intreg numele…
    Tariceanu si ministrii lui au subminat economia nationala…inca nu a platit..dar nu este tirziu..stie si el asta..nu degeaba vizeaza Presedentia

    Urmeaza si dragul de Ponta…
    Mai sunt scheleti in dulap.. o groaza..atit cit valora Romania in 1989 fata in fata cu distrugerea si devalorizarea programata..de sistemul ticalosit al lui Ilici..
    postezi ..pentru cine??pentru ce?/
    Nu cred ca poti avea o gindire atit de deviata fata de realitate!

 59. Salut !

  Dincolo , sau după mulţumirile de rigoare – na , nu oricine are privilegiul să şadă-n vârful copacului o zi întreagă – mulţumesc , mulţumesc , mulţumesc… aş mai avea doar o singură întrebare :

  Pot să-mi fac ş’un selfie cu această pagină ( aşa pentru nepoţi ) ? 😆 😆 😆

  Ne’om mai vedea cân’va . Poate când epidemia (ego-urilor) ce s-a abătut peste copac , va trece de la sine şi nebunateca sagacitate îşi va găsi şi ea însfârşit , la Copac … locul binemeritat de hodină .

  V-am pupat pe virtuţi . Care le aveţi . Care nu … Nu . Asta e , n’o pica Luna-n lacul de pe deal .

  • Stai linistita ,ca nu te întrece nimeni ….esti Number One !!!!

   Mai sunt citiva p-acilea cu ego-ul exacerbat ,dar nu te întrec . 😀

  • Oricând te voi ceti, nu neapărat de plăcere au că ai avea cine ştie ce talente ascunse (sau poate chiar le ai). Dar panseurile tale sunt gândurile neexprimate ale multor pudibonzi. So, fii vocea lor în continuare. Cine vrea să te-nţeleagă bine, cine nu … fericiţi cei săraci cu duhul.

   P.S. Să nu ţi se urce la cap, nu sunt întotdeauna de acord cu ce scrii/spui. Când e cazul – ingnor, când e ceva interesant – reflectez întâi şi apoi răstălmăcesc … sau nu. În funcţie de cum mi s-a sculat nervul.

 60. @ P/W si @ jo,
  dupa cum vedeti aveti voie orice 😛
  Sa fiti voi insiva: obraznici, prost crescuti, aroganti si doar cu scuipati pe tastatura.
  Pupati-o pina se sterg semnele 😉

  • eu sunt baiat finut, doar cand theo e obraznica sau exagereaza simt nevoia sa ii raspund pe masura. in rest, repet, cu mine se poate bea un ceai.

  • @victoraş , dragul meu ,

   cu fiece postare – marcă-nregistrată deja -observ că nu catadicseşti a te arăta-n toată splendoarea nimicniciei cu care natura , Gizăs , ursitoarele sau … cine vrei tu , teo fi înzestrat din belşug încă înainte de-a te naşte . Mă rog . Nick-ul nu te reprezintă de loc , crede-mă . Ba cred că-n viaţa reală nici n-ai prea marcat . Aici doar , te simţi şi tu interesant , puternic şi taaaaaaare victorios . Mda .

   De fapt eşti un biet şnuruleţ , care până şi-n ass-ul potrivit … tot deranj face ! Du-te-n viaţă dară , c-a ta va fi Împărăţia !

   • La o asemenea explozie de nimicnicie
    te gandesti la un singur lucru”te-a lovit groaznic
    ceva necunoscut la „mansaeda”.Vai,biet(biata) de tine!

 61. Scurt:
  „Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins cerea de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), astfel ca dosarul lui Dan Voiculescu se va judeca in continuare la Curtea de Apel Bucuresti”

  • victor,
   nu se putea altfel, o natziune se uitä cum turnätorul, a escrocat
   amanat si tergiversat.

   bravo magistratzilor.

  • Salve,victor! 🙂
   Intrasem la copac sa va spun si eu vestea buna:ICCJ a respins cererea de stramutare a dosarului ……..nu zic ca n-am avut emotii,imi era teama de prelungirea unei hotarari mult asteptate de o tara intreaga-desigur din motive diferite.
   Magistratii si-au insusit recomandarea MCV de a judeca cu celeritate.

 62. mafiotul bätran Voiculescu, chiar crede Justitzia tampitä?
  ajunge cu misculatziile si escrocheriile fäcute panä acum.

 63. M Macovei, sper cä-l dä in judecatä pe mafiotul turnätor
  si haita A3- de inprästiat mizerii. ajunge cu propaganda
  mafiotzilor:

  • Theo,

   Victimele Latrinei au facut greseala de a nu fi dat in judecata orice cuvintel ce excede cadrul legal.cred ca la aceasta ora s-ar fi ingropat tot trustul intact cu procese in in stante..Sunt mii de oameni ,mii de personalitati ce au suportat calomnia,insulta,invectivele,dezinformarea si incalcarea dreptului la imagine…sunt familii si institutii ce au fost terfelite in mocirla acestui trust media…Minciuna a fost principalul procedeu folosit ,manipularea populatiei a constituit tema majora ..iar Romania a fost indusa indirect in aceasta imagine deformata ,maculata si mizerabila..

 64. Pare puternic pustiul,chiar daca scena e putin lucrata si ajustata.
  Servus,scuze pentru impoliteta.
  ps.ai o epistola noua! 😆

 65. Sperand ca momentul asta de refulare o sa aiba si efecte pozitive si nu ne descapatanam reciproc cand ne-ntalnim pe alee, (BTW, Last, multam pentru invitatia la dialog facuta lui Victor si-mi exprim increderea ca o va primi imediat ce-i dovedesti ca acuzatiile de minciuna pe care ti le-a adus sunt nefondate) va invit la o postare noua, de inceput de weekend.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s