Adevărata luptă …

…. a momentului nu este, așa cum am mai menționat, pentru victoria capitalismului și/sau înfrângerea comunismului (deși se răsfrânge în oarece măsură), nu se duce pe palier doctrinar, și cu atât mai puțin pe fracțiuni politice ale dreptei sparte și susținătorii diferitelor cioburi ce reflectă mai drăguț sau mai trunchiat frânturi ale spectrului.
Acestea pot constitui corpul construcției sociale, zidurile funcționale care să clădească coliba comunității. Activitate puțin ulterioară !

Lupta reala AZI se da pentru turnarea fundatiei. Realizarea statului de drept in Romania. Un proiect de o simplitate dezarmanta dar de o dificultate uriasa.
Nici o societate, indiferent ce model de dezvoltare socio-economic adopta, nu poate functiona fara corecta impartire a dreptatii. Iar aici trista noastra experienta trebuie sa fi lasat urme privind si distorsionarea conceptului de siluirea legislativa savarsita de talhari ce au pus mana pe putere. Dreptatea nu se rezuma doar la respectarea legilor ci se intinde si asupra corectitudinii acestor norme ce se impun societatii.

In contextul asta, nuantele diferite in care vedem un politician/formatiune politica palesc. TREBUIE sa paleasca. Acestia trebuie judecati si impartiti ACUM in „ai nostri” si „pizmasii” exclusiv prin prisma adeziunii lor sincere la un stat de drept functional.
Altfel facem jocul diavolului, cadem in pacatul negarii propriului viitor si ne julim in genunchii copiilor.

Un material extrem de interesant realizat de Radio Europa Libera (de ce de „radio” ? don’t ask me !) ce poate fi vizionat la calitate buna AICI, acasa la el, dar pe care il atarn si aici in pom, pentru mai multa accesibilitate si sa si ramana „a’ la long…”.

Viq

Anunțuri

367 responses to “Adevărata luptă …

 1. Salut!

  Mi-a placut filmul. Mi-a placut sa vad un om cu mentalitatea lui Serban Marinescu. Sa faci/alegi ceea ce e corect, indiferent cat ar fi de greu…Nu sunt chiar vorbele arhitectului din film (spre lauda lui si varianta cu mita era una greu de acceptat), dar cam asta e ideea.

  Imi aduc aminte ca m-a contrariat teribil parerea lui Bleen ca mita data medicilor este o chestie f. ok. Il percepusem ca fiind realmente un om cu optiuni si valori de dreapta, ori „plicul” nu prea se potriveste acestor valori… Uite ca acum, vvponta/PSD/GIOP vor sa „legalizeze” plicul. E o mizerie…Stiu foarte bine cat sunt de mici salariile in sistemul sanitar. Dar stiu la fel de bine cata dezumanizare si de-profesionalizare se asociaza cu acest obicei…

  Si mi-am mai amintit o intamplare (povestita de cineva). Un patron IMM caruia cei de la fisc i-au cerut taxa de protectie, era foarte mandru de el ca n-a cedat si a facut in asa fel incat sa le dea „doar” o mica spaga. Nici prin cap nu i-a trecut sa procedeze corect si sa faca asemenea tanarului arhitect, un denunt…

 2. … este vorba despre re-colonizarea României …

  Adică … să ne aducem aminte cum a fost colonizată America. Cum au fost masacraţi indienii (amerindienii). Cum s-au clădit marile averi, marile imperii financiar-bancare, industriale, IT-iste şi etc.

  După marele jaf, japcă, în care regula de aur a fost NO RULES ! Jefuitorii, jepcarii trebuiau să-şi protejeze întrun fel ceea ce dobândiseră.

  Şi aşa au făcut statul de drept. Au reuşit pentru că au avut câteva capete luminate, tot colonişti, e adevărat, imigranţi din Lumea Veche, Asia, Australia şi mai ştiu ei de pe unde.

  La noi nu e posibil, pentru că (,) capete luminate au cam părăsit ţara, scârbiţi de rapacitatea jepcarilor, jefuitorilor . Au rămas doar cururile.

  Şi mai e ceva, un popor care votează hoţi, mitomani, plagiatori nu este victimă, este complice. A spus-o Orwell cândva („Un popor care votează corupţi, impostori hoţi şi trădători, nu este victimă ! Este complice !” – citat exact). Şi mare dreptate a avut.

  După Loviluţie s-a spus că dintr-un acvariu poţi face supă de peşte dar din supă de peşte nu poţi reface acvariul.
  Oarecum adevărat. Cu mijloacele tehnologice la momentul respectiv.
  Dar ingineria genetică a evoluat şi cred că azi ar fi posibi (încă) să se refacă acvariul.
  Cum
  Cum au făcut şi comuniştii (e adevărat, cu sprijin sovietic). Au distrus un sistem într-o singură zi, prin NAŢIONALIZAREA MIJLOACELOR DE PRODUCŢIE. Şi declararea celor ce au deţinut chiar şi un atelaj particular, o căruţă şi-un măgar, ca fiind chaiburi şi reeducarea lor în pensioanele comuniste.
  La fel – s-ar fi putut, se poate face şi acum. Declararea tuturor îmbogăţiţilor de loviluţie (iliescu, e acelaşi lucru) ca neoburghezie roşie – confiscarea tuturor bunurilor dobândite ilicit şi trimiterea lor la reculegere, nu reeducare, chiar şi în închisori private.
  Cum America, Europa, au privit oarecum cu nepăsare la distrugerea unui sistem, de ce nu ar mai face-o încă odată ???

  Uichend plăcut şi vouă !

 3. Stiam cazul de la Valcea din relatarile lui Ghinea (Dilema veche), cred ca in vreo doo articole.
  La zi:
  „Premierul Victor Ponta sustine ca a vrut initial sa-si trimita Corpul de control sa verifice modul in care firma familiei lui Dan Voiculescu, aliatul sau de la Putere, a luat in folosinta de la Agentia Domeniilor Statului teren agricol din judetele Calarasi si Giurgiu, insa prim-ministrul a renuntat la idee, pentru ca Partidul Miscarea Populara facuse plangere penala”
  Saracu` plagiator, i-a furat PMP-ul aureola 😛

 4. Din ciclul „Dupa razboi”:
  „Premierul Victor Ponta a declarat, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, ca el a propus-o pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA si ca Traian Basescu „nu a vrut-o initial”, sustinand-o doar la televizor.”
  Eee, asa cum sustinea cineva ieri ca Istoria se scrie dupa MO, e clar: Basescu e dusmanul, iar Ponta iubitorul de Justitie.
  NB,
  pentru cei scurti de memorie: Basescu tocmai asta spunea, ca vrea rocada intre Morar si Kovesi; ca nu i-a iesit in totalitate, este in Firea vremilor 😉

 5. Exact: dreptatea este indispensabila, in egala masura pentru „stanga” si pentru „dreapta”. Iar esenta statului de drept este exact acest lucru. Lupta care se da acum in Ro este, simplu, intre lege si faradelegea care vrea sa se impuna ca lege. Iar expresia maxima a dispretului Faradelegii fata de toti cetatenii Ro a fost puciul din 2012. Cine refuza sa denunte clar si raspicatpuciul din 2012 este, asa cum zic arhitectul Marinescu si Orwell, si @pim5, si @theo, si @eugeni, si @Mih, si @Old&comp …complici. Cine nu intelege asta @@Purly, de exemplu), este mai putin nociv decat cei care se dau dupa CDP crezand ca e cires. Cat despre @jo: mere, meri (ultimul, regionalism).

 6. mitomanul ,vrea sä-i spunä turnätorului cä nu este el de vinä.
  cat de nemernic este acest plagiator handicapat.
  pe Näsase tot el l-a denuntzat, apoi ii era milä, ce fätzarnic:

  • Cu cata ranjita satisfactie (asa mi s-a parut 😛 ) s-au repezit anti-basistii de „dreapta” sa-l taxeze pe Basescu pe tema CAS-ului!

   • EI VOR FI TAXATZI ; ATUNCI SÄ VEDETZI CHITZÄELI

    o sä fie de vinä tot Bäsescu

    • stai, deci dreptacii vor sau nu vor taxe?

     ca daca vor atunci una e basismul si alta e dreapta si sfarsit de drum si de poveste si de delir.

     • päduchele in delir,nu poate stii ce este dreapta, nu vei pricepe

     • @P/W, „dreptacii” vor ca scaderea de taxe sa fie sustenabila. Daca taxele scad in an electoral doar casa se dubleze in anii urmatorii, pe termen lung platitorii de taxe pierd. Ca sa-ntelegi mai bine: poti sa mergi cu un Ferrari cu 300km/ora. Poti sa faci asta si cu o @Loda. Diferenta este ca dupa 2 minute cu Lada…nu mai ai masina. Intelegi?

     • dar nu e un principiu de dreapta ca economia se autoregleaza si ca scaderea taxelor stimuleaza pe termen mediu si lung mediul de afaceri?
      adica hayek isi da doua dupa cap din mormant daca aude tezele de dreapta din romania…
      in fine, poate sunt eu exagerat si dreapta la noi e un fel de staga.

      sau poate ca e mai usaor sa accept logica „gica-contra”

      p.s. exemplul nu are noima…daca ne jucam de-a exemplele am si eu unul.
      daca marul cade in balta se murdareste cu noroi si trebuie sa il speli. stii care e cel mai important lucru laexemple? sa tina cont de context.

     • iar bubui? ai si vreun citat din Hayek? sau din decretul [propus de tine] despre desfiintarea BNR?
      Opozitia exprimata de Basescu se refera la marirea deficitului la pensii [deficit structural!!!!!].
      La un deficit structural de 1,5% admis pentru 2015 consecinta este ca in niciun alt capitol al bugetului nu este permis vreun deficit [CFR, asistenta sociala, subventie la caldura etc].
      Rezulta ca musai apar noi taxe si cum acestea nu se pot referi NUMAI la bugetari, firmele vor primi o lovitura sub centura peste cresterea fortata a costului manoperei prin manipularea marxista a salariului minim.

 7. am sä vä povestec ceva, sotzul meu este operat la un picior
  de 4 ori, operatzii f. grele. doctorul orthoped ,un om minunat
  a fäcut interventzii speciale,fiind vorba de atata profesionalism
  si prietenie, am dorit sä-i dau ceva, nu mitä, s-ar fi supärat
  cand era in vizitä la sotzul meu , am discutat mai mult,
  stiam cä are 3 copii si este putzin acasä, am discutat un pic de
  romania, ( care este prezentä in viatza mea si o sä fie intodeauna)
  l-am intrebat cat cunoaste despre romani, are mare apreciere despre colegii romani, i-am spus cä si in alte specialitätzi, sunt romani talentatzi. i-am oferit o carte bunä, de un scriitor roman, a primit-o
  i-am multzumit respectos. cärtzi am fäcut cadou, nu mitä, multe
  cärtzi de scriitori romani.nu este mult, dar poate trebuie sä cunoascä
  si altzii sufletul romanilor:mä sträduiesc cat pot, sä -i vadä altfel pe romani. din päcate despre plagiatorul mitoman, stiu totzi, sunt miratzi
  dece romanii il acceptä

 8. NÄSTASE si TÄRICEANU (cu vosganian) A SUNT MAFIOTZII CE AU FURAT ROMANIA, escrocul liberal rosu, a fost un mafiot camunflat:
  SPER SÄ-L DESCOPERE; CÄ ARE MULTE ASCUNZISURI

 9. udmr; ESTE O PERVERSIUNE; O CURVÄ CARE NU SE LASÄ:
  nu am nimic cu maghiarii, dar aceastä adunäturä UDMR, este
  o anomalie.

 10. Mă doare fix în pălăria vieţii (@jude) , c’o fost au ba … că puci , clăbuci , sau muci ori something else ! Că pân’ la urmă s’or prins până şi maidanezii de făcătură . Alţii , din alte regnuri văd că -încă- mai caută răspunsuri , adeziuni şi confirmări . Mă leşi ?! Adevărata luptă s-a dat atunci , când cu suspendarea Tiranului . Când n-am fost lăsaţi să ne băssim ! De ce mama naibii , n-am să pricep niciodată . Ş-au fost totuşi 7,4 milioane de tuţi . Hai , fie , să scoatem alea 2 meleoane ale lu’ Dragnea & . Bă da’ (fuckingtoase şi grijanii ) , tot mai rămân 5 şi ceva . Şi tare-aş fi vrut să ştiu , aşa de-adevăratelea , cu ştampila-n mână , cam câţi mai suntem , cam câţi ne mai băssim !

  C-aşa după tastatură şi-n spatele blocului , pardon , blogului – totuna – e foarte uşor să trâmbiţăm şi să ne vitejim .

  • Păi tu de unde te vitejești, din spatele baricadei?! Ne leși cu teribelisme d’aste de infantilă?

  • vä rog, imecilitatea dezechilibratului de mai sus stergi-o

  • basisti, astia-s, ii numeri aici.
   de dreapta-s mai multi, dar nu au loc si voie sa se manifeste

   • purly, nu te izmeni, păi tu ce faci aci?!
    …nu te manifești?
    …plenar 😀

    • in esenta spuneam lucrurilor pe nume, sa stii.
     in romania dreapta nu are loc de basism.
     dar, desigur… basistii/udristii si in general filiera de „dreapta” a fsn nu va accepta asta ca fiind corect.

     • @ P/W,
      azi se pare ca ai mincat „chef de baliverne”.
      Unora v-a intrat in cap o vorba magica. „basism”, si il repetati ca imberbii cind descopera sexul.
      Eu nu am incredere in sondaje, dar pentru ca tu iti dai cu parerea doct, hai sa comparam.
      Sondaj CSOP, comandat de PDL.
      Citeva exemple, doar de pe dreapta (liberalii nu mai sint de dreapta):
      Incredere in: „Traian Basescu – 15%, Catalin Predoiu – 14%, Mihai Razvan Ungureanu -13%, Vasile Blaga si Emil Boc -cate 12%, Monica Macovei -11”

      Tu contezi cu un vot (ca mine, dealtfel), dar atit de mult te umfli in teoria ideologiilor, incit mortii din Teleorman si vii din alta parte a tarii iti spun clar ca esti cam aerian.
      Iar teotiile (lui Hayek, ca il amintisi) nu functioneaza ca un buton cu care iti pornesti tu calculatorul ca sa arati cite cunosti.
      Teoriile ca teoriile, dar praftica te omoara.

     • aia e victore…intre a-mi vinde sufletul unor idoli si a ramane de dreapta, aleg a doua varianta.

     • P/W, tu nu produci nimic (prostiile pe care le spui sunt…nepretuite). Din nimicul tau se pot scoate 0 (zero) taxe. Din aceste 0 taxe, se pot plati 0 salarii de bugetar + pensii. Concluzia:prostia nu poate fi de dreapta. Taxele se pot scade numai atunci cand creste economia, astfel incat scaderea procentuala de taxe sa rezulte intr-un numar sporit de bani. Lingvistiucii nu stiu nici aritmetica de clasa a doua? M-ai dezamagit definitiv, nici sa-nveti nu poti.

     • inteleg ca nu esti de dreapta…
      eu platesc anual ceva bani ca taxe si activand pe piata prin pfa si ca angajat.
      beneficiez de mai putin decat dau.

      daca economia nu te doare (caci nu, nu cresti economia unui stat cu taxele astea si nu o faci sanatoasa…si nu statul creste economia, asta ca nota de subsol)…atunci macar justetea unui sistem cu taxe ridicate ar trebui sa-ti puna probleme. sau nu. treaba ta.

   • @P/W,
    Cine te impiedica sa te manifesti ?
    Ai un net intreg la dispozitie sa ti sustii opiniile si la cit sunt de pertinente vei avea sigur o sustinere majora.Inceara. Schimba blogul.
    Noi suntem mai batuti in cap si nu prea intelegem ce i cu dreapta asta.Nu ti mai pierde timpul cu noi.Zboara spre minti mai luminate altfel dai in fandacsie din cauza neputintei de a ne convinge de adevarurile tale.
    Nu merita sa ti pierzi timpul cu noi.

 11. la copacul nostru, päduchii rosii , ii cunosti imediat.

 12. Salutare tuturor,
  Fundatia EADS- PSD. Multe fantome avem in functii active la 25 de ani de tranzitie. Cred ca a trebuit sa vina ”neprofesionista in ale coruptiei la nivel inalt”, Kovesi la DNA ca sa iasa la lumina mizeriile
  http://www.investigatiimedia.ro/fundatia-psd-eads-2/

  • incurcate sint iţele contractelor.
   Pai, pe Kovesi, zice plagiatorul, el a propus-o la DNA, ca piratul n-a vrut-o.

   • Pai daca prostul nu e fudul nu e prost destul. Mitomanul spune ca Piratul l-a vrut numai pe Morar la PG, si ca alta persoana nu l-ar fi interesat. Pai atunci ”puristii” Tapalaga, Pora , Ghinea s.a., pentru ce l-au acuzat pe TB ca l-a aruncat pe Morar ”la gunoi”, aka CCR. Un orice caz se vede ca Red Bull are mult mai mult sange in instalatie.

     • Pai tot are nevoie Bill de referinte bibliografice pentru teza de doctorat.

     • Nici pe asta nu l lasa Nuti 6,32 sa se manifeste plenar?
      Acum realizez ca ne am molipsit si noi de la Nuti.
      Nu l lasam pe P/W sa zburde.
      Cer insistent o scrisoare deschisa de la P/W care @Viq.

     • MRU face politica epistolara…adica epistolitica ? 😈

      Oricum, asta-i visul „dreptei” PNL-PDL-MRU, sa dispara din viata politica Traian Basescu. Ciudat – si GIOP isi doreste acelasi lucru…

     • Tucu2, efectul Lunii Pline in Capricorn, Deh”“ O intrecere de stafeta. Fiecare alergator sare cu nerabdare spre locul sau”.

     • @ion
      Stau si ma intreb ce s ar face MRU daca nu ar fi Basescu? Cum s ar mai baga in seama? I ar scrie lui Ion iliescu ? Papei Francisc?
      Pentru mine este clar ca trebue gasit un post de sef de stat onorific de exemplu in care sa fie pastrat Basescu altfel geniile nationale gen MRU , Pora ,Tapalaga etc nu vor mai avea cal de bataie.

     • Buna ziua, ramurele

      Cum izolarea lui TB nu prea merge – prin iesirile de zilele astea, el si-a asumat mai mult decat clar conducerea viitoare a PMP si continuarea proiectelor proprii – a fost desemnat Copilul de aur sa dea glas motivatiei marii unificari a dreptei, clar ca lumina zilei
      “Dacă vă doriţi să lăsaţi o moştenire politică responsabilă, dacă doriţi să puneţi umărul la reinventarea dreptei şi dacă vreţi să evităm cu toţii catastrofa „Victor Ponta preşedinte”, atunci e momentul să faceţi ceea ce nu aţi făcut niciodată până acum: SĂ NU MAI FACEŢI NIMIC.
      […]Nu văd niciun motiv pentru existenţa PMP-ului. Se speculează că e locul în care vă veţi întoarce după alegerile de la finalul anului. Cred că e mult prea puţin pentru dumneavoastră”.

   • dacä presedintele a pus-o pe kövesii, dece il injurä mazäre pe
    presedinte pt. cä el a numit-o. haitä de banditzi rosii:

 13. @Viq , prieteni 🙂
  S-a chinuit bietul @Bill sa raspunda la intrebarea : Ce este udrismul si cine sunt udristii, la cererea ta/voastra repetata.
  A postat saracu’ si un articol, cu formule, derivate de gradul 2, cum l-a dus capul. Avea in minte un subiect mai suculent, si de mai mare impact, dar a vrut sa va faca pe voie.
  Puteti veni acolo si discuta subiectul, la http://alegatordedreapta.info Evident subiectul si nu faptul ce @tds e mincinos @eugeni e nebun sau @bill e vierme rosu. Discutii despre persoane putem vorbi aici 🙂 🙂

  • pe mine unul nu ma intereseaza teza de doctorat pe care o scrie.
   Si nu ar trebui sa se ‘chinuie”.
   Obsesia Udrea este o boala psiho.

   • … pe tine te intereseaza doar Elena, (a fost la timisoara, poate vine si la Lugoj sa va multumesca ) doar ziua cand vine pensia si doar cand incepe meciul la tv 🙂
    Voi l-ati pus pe bietul baiat Bill care ar putea sa iti fie copil sa explice ce e Udrismul . Si nu te repezi tu sa raspunzi. Poate vor altii 🙂

    • „Voi l-ati pus pe bietul baiat Bill”
     Mie mi se pare de o ironie devastatoare.
     „Bietul baiat” mai are mult pina sa descifreze tainele femeii; de-abia a descoperit-o 😛
     De la el vrei sa invat?
     Ti-am mai spus: si Neamtu era sclipitor pina a intrat in politica, locul bun de cimitir pentru multi doctoranzi.

     • Victor, tot raul spre bine. Doctorandul va avea in proportie de peste 60% (minim) contributii originale in teza. Subiectul este de noutate, articole in baza de date ISI nu exista inca, asa ca prevad o teza foarte interesanta. Probleme vor fi la alegerea comisiei de referenti, sunt prea multi intelectuali cu ”doctorate la Sorbona”, iar numarul de membri e limitat la cel mult 4, locul presedintelui de comisie fiind automat ocupat de decan.

    • Este din ce in ce mai bine.
     Stimabilul Ciuvica (A3 daca nu sunteti informati) a definit basismul , reusind in 10 ani sa scrie trei teze de doctorat .
     @Bill , desi nu are paternitatea udrismului (boala grea si intratabila momentan) se apleaca cu sirg asupra subiectului.De ce nu incearca si el la A3.Precis respectivii ii vor finanta studiile.

  • @Bill si cu tine nu ati raspuns la intrebarea cu puciul. Pana atunci, nu existati. Dupa ce raspundeti, veti vedea de ce bill&comp. nu pot avea dreptate.

   • Dar tu cum raspunzi la intrebarea :
    Daca ajunge ponta presedinte, noi toti dreptacii astia vajnici care dam vina unul pe altul nu avem nici o vina ?
    Dam vina pe soarta sau pe pisica neagra ?
    Vorbim dupa alegeri

    • A fost sau nu puci, mai baiete? Daca n-a fost puci, care e vina lui Ponta, de exemplu? Ca Voicu, Nastase, Voiculescu, Fenechiu, etc, etc, etc,…lasa ciresu’! Cucumanii sunt tot o teza de doctorat.

     • A fost puci domnule
      Dormi acum linistit ?
      Au obtinut ce au vrut in mai. Vor obine la alegeri in noiembrie si in 2016 tot ce nu au reusit cu puciul

      Si cu ajutorul nostru

     • Dacaa fost puci, pucistii trebuie pedepsiti. Daca nu-i pedepsesc romanii la alegeri, ii vor pedepsi politicienii din lumea civilizata, apoi vor avea parte de tratamentul pe care i l-au aplicat lui Basescu. Iata de ce, in acest moment, politicienii din Ro sunt de doua categorii: cei care intre in politica vs. cei care ies (oblugatoriu!) din politica. Ponta, daca vrea sa castige, trebuie sa acuze pe altcineva de puci. Sau sa dea de inteles ca puciul va fi pedepsit.

    • Intre tine si @Lida, sincer, apreciez sinceritatea ei (Nu-mi place numele ei/lui de scena, e adevarat, dar poate ca nu stie ce-nseamna…). Epiderma, deh…

     • Pai apreciaz-o pe Lida. 🙂
      Ce treaba ai cu mine ? Aici trebuie sa apreciezi pe @vic, @mih, @old, @filadel @victor_L
      E cale lunga pana la a ma aprecia pe mine. Si … nu iti ajuta la nimic 🙂

    • Eu NU sunt un om de dreapta. Mai mult, cred ca separarea dreapta/stanga este deja depasita. In toata lumea. Asa cum drepatea nu este apanajul dreptei, nici faradelegea nu este caracteristica stangii. Daca tot sari gardul aici zilnic, puteai sa vezi ca ciresii pe care-i cauti nu exista aici! Daca nu-ti place, de ce nu ramai in livada cu visini, ca nu se supara nimeni…Inca i data: nu raspundeti la intrebare (asa cum a facut-o @eugeni), nu existati (acum mi-am calcat pe principii si ti-an , doar ca sa-ti mai dau o sansa. Nu se va mai repeta.)!

     • Tu esti omul cu carnatul ?
      Carnatul nu e de dreapta. Toate lucrurile au un singur cap, dar carnatul are 2 capete. Ce naiba cauti aici pe un blog politic ? Te plictisesti la remmy in fata blocului ? Te lauzi ca nu esti om de dreapta. Nici de stanga, Tu esti rrrroman verde. Nu e mare scofala . 19.5 milioane de romani nu sunt de dreapta. Tu faci parte dintre ei. Aferim . Multumim de informatie

     • Dom’le, recunosc: esti tare. Esti cel mai fudul! Adio!

 14. Exagerarile nu-s bune. Sunt mai utile principiile si consecventa cu care urmaresti aceste principii.

  Cat de pragmatic poate fi sa spui „Nici o societate, indiferent ce model de dezvoltare socio-economic adopta, nu poate functiona fara corecta impartire a dreptatii” cand realitatile din ultimele mii de ani [cel putin 😉 ], ne dovedesc contrariul.

  E mai pragmatic [si mai simplu] sa spui: „trebuie urmate urmatoarele principii; iata argumentele …”.

  La nivel declarativ, cvasitotalitatea regimurilor, indiferent cat de dubioase ar fi, se autodeclara democratice. Fara a cadea la randul meu in generalizari, indraznesc sa spun ca foarte adesea poti detecta gravitatea derapajelor unui regim in functie de vocalitatea cu care isi trambiteaza … bunele intentii.

  Ca sa raman si in topic [si in … lumea noastra], la fel e si cu Statul de Drept (SdD). Daca ne-am lua dupa declaratii, nu am mai avea pe ce ne … ciondani: toata lumea iubeste SdD; in … vorbe.

  „Problemele” apar atunci cand trebuie :

  a) sa cunosti [cu adevarat] principiile SdD in forma acceptata de democratiile consacrate, nu doar sa le declami
  b) analizezi [gradul de] consecventa cu care principiile SdD sunt urmate real in practica atat de „ai lor” cat si de „ai nostri”

  Doar cine „rezolva” corect a) si b) poate afirma cu credibilitate: „In contextul asta, nuantele diferite in care vedem un politician/formatiune politica palesc. TREBUIE sa paleasca.”. Ceea ce, uitandu-ma „in jur”, nu prea observ.

  • Pro,

   observatie corecta.
   Mai aproape de adevar ar fi putut fi cu precizarea ca „… nu poate functiona bine..”

   „..nuantele diferite TREBUIE sa paleasca..” ceea ce .. nu prea observ !
   Corect again ! 😈

   Suntem defecti.
   Dar ne tratam 😉

   La a) si b) privind SdD nu pot spune decat ca aici e un proces.
   Pana sa le cunoastem atat de bine incat sa dam lectii, macar sa reglam ceea ce cat de cat bajbaim…..
   …. si pana la aplicarea cu consecventa, macar aplicarea 😉
   Partiala, trunchiata, mutilata, dar macar sa incepem.
   Apoi pas cu pas, procesul isi urmeaza cursul.

   Ca sa citez pe cineva, daca nu pleci de acasa pana nu ai garantia ca toate stopurile sunt pe verde,ai toate sansele sa nu mai pleci.
   iar daca totusi, prin cine stie ce noroc chior chiar prinzi momentul ala, oricum e nefolositor, ca semafoarele se schimba ca proastele ..
   .. ca ele e de fer si nu stie ce e-n capul nostru de lemn 😉 😀 😀 😀 😀

   Zic si eu 🙄

 15. – Nicusor de la Constanta este dat in urmarire prin Interpol’
  – adio, dar ramin cu tine si nu mai iesim de la guvernare, zic cele udemereu.
  – „Mihai Razvan Ungureanu ii sfatuieste pe Traian Basescu sa nu mai intervina in viata politica”

  Iar marii ideologi in devenire vor sa discutam despre Raul Suprem: Elena U. 😛

  • Elena Udrea nu e nociva prin ea insasi.

   E o vorba straveche care spune:
   Femeile nu sunt periculoase prin ceea ce fac ele insele, ci prin ce ii conving pe (tantalaii de ) barbati sa faca pentru ele 🙂

   • Last, TB a lamurit zilele astea si dilema : daca e posibil sa te dezici de PMP ( implicit si de EU) si sa continui sa fii loial proiectului sau.

 16. Draga @Victor L si draga @Ion
  Ironia devastatoare draga Victore https://copaculdinpadure.wordpress.com/2014/07/11/adevarata-lupta/#comment-136215 ca Bill si Neamtu nu se pricep la politica sau la fotbal se datoreaza faptului ca nimeni nu iti cere tie atestat ca te pricepi la politica si fotbal.
  Iti spun eu: Daca ar trebui sa se dea examen de politica peste o luna si s-ar da documentatia si referintele , @Bill si Neamtu ar trece sigur examenul pentru ca au mecanisme dobandite in doctorat care ii fac apti sa invete , si apti de analiza si sinteza. Tu esti specialist in zborul fluturilor pt ca nu se cere un examen in zborul fluturilor. E simplu sa spui ca Neamtu si Bill nu se pricep.

  Ion
  Gandeste-te ca @Bill e generatia urmatoare. E un specialist , se pricepe la ce spune, si are jumatate din varsta ta. Cred ca fetele tale, daca ai fete.. l-ar place pe Bill.
  Sa ii canti in struna lui Victor L specialist in toate disciplinele la care nu se cere atestat mi se pare riscant. Poate gresesc dar e parerea mea.

  • @Last,
   Conform invataturilor lui Stalin (mare om ) alegerile le cistiga cel care numara voturile.
   Extrapolez invataturile tatucii la examene si intreb .
   Examen , examen , am inteles.Baieti straluciti, am inteles.Dar cine da notele?

  • tinere,
   pentru politica, esti haios, nu se da examen teoretic, ci praftic; intra in arena si demonstreaza ceva.
   Nu ai destule exemple ca intelectualii nu reusesc in politica? si baga in cap, nu in teoria politicii. Nu vorbesc despre teorii politice ori despre eseul prietenului tau pornit din ura de Elena.
   Eu nu ii contest capacitate lui @ Billa in fel si fel de analize teoretice.
   De parca ai fi nascut ieri: intelectualii veritabili nu au succes in politica.
   Nu ma pricep la toate, asta e interpretarea ta ca sa ma jignesti, ceea ce nu e de bun augur pentru unul care nu inceteaza a-mi da intilniri.

   • Mai Victore mai Tucu2 Mai specialistilor
    Cititi naiba ce ati scris in martie aprilie si ce rezultate ati avut cu PMP la alegeri
    Pai asa specialisti sunteti ?
    V-a iesit ceva ?
    Nimic !
    Ati pierdut in estimari lamentabil ! Iar noi toti , chiar si cei mai sceptici am pierdut, deoarece ne da Ponta si Johannis cu tifla.

    Vreau sa te vad la fata, draga Victor L ca sa ma lamuresc ca existi in mod real. Ca nu esti femeie sau crocodil . Nu de altceva 🙂

    In politica nu au

    • deviezi discutiile; obicei urit.
     Nu te mai da „infrint” din cauza mea. Ai o vina chiar mai mare. Ai contribuit din plin la dezbinarea dreptei; si acum faci acelasi lucru, distrugi. pen`ca lumea nu este pe calapodul tau.
     Iti repet pina o sa surzesti: prefer sa pierd cu Basescu, decit sa-i cint in struna lui cretinel, ciolhannis ori MRU
     Citeste cele 2 postari pe care le-am adus de pe HN.

  • Last, poate tu il cunosti mai bine pe Bill dpdv al pregratirii academice,dar eu il pot analiza numai dupa modul de comunicare pe acest blog. Asta nu inseamna ca nu iau in considerare aprecierile tale extrem de pozitive fata de persoana respectiva. Dar, acceptand varianta ta, am o mica nedumerire, si anume de ce vrea sa contrazica in aceste conditii dictonul ”Aquila non capit muscas” ?

   • Ioane draga
    Stiu ca profesorii se tin agatati de joburi , de viata si de atentia publicului ca pisica de canapea.
    Pricepe ca vine in urma o generatie mai tanara, mai desteapta ca tine sau ca mine. Respect-o, ajut-o , Ei ne vor urma.

    • Asa o fi Last cum spui tu, dar si acestei generatii i se aplica curba lui Gauss.

     • Bineinteles, ca li se aplica, dar tu vei fi pe veranda asteptand postasul cu pensia. 🙂
      Ajuta-i naiba, Ei vin dupa noi –- caci nu o sa mostenesti tu pamantul

     • Curba lui Gaudeamus_asta_in_devenire este mai mult parabola. In sensul lui Plesu (nu este ambiguu, sunt aproape sigur).

 17. Este clar pentru mine.
  Udrismul este boala grea.
  Ca sa ne putem apara sau eventual trata sa l rugam pe @Bill sa ne faca o mica prezentare a udrismului.
  Cum se manifesta in formele severe, daca e mortal sau nu.Cum se raspindeste.Daca trebue sa ne spalam pe miini si pe dinti de fiecare data cind pronuntam Udrea.Alte masuri profilactice.Daca este periculors pentru sugari si femeile insarcinate.Masurile pe care trebue sa le ia guvernul pentru a preveni boala.Daca s a inventat vaccinul antiudrea, si daca este pe lista compensatelor.Daca folosind crema cu grad de protectie 50 ne ferim si de udrism.
  Astept cu interes prelegerea lui @Bill si ii propun lui @Viq sa i cedeze spatiul editorial pentru o binevenita si necesara dizertaie.

 18. Ca 2014 va fi unul greu, cu o vara urata, plina de mizerii, era de asteptat. Nici „intoarcerile acasa” nu sunt o surpriza. Doar nota de penibil e mai stridenta decat as fi banuit…

 19. La scrisoare lui Neac, pardon, MRU, catre pirat sint raspunsuri impartire:
  ” Este incorect (Vineri, 11 iulie 2014, 17:44)

  Kentt [utilizator]
  să pui pe seama lui Băsescu incapacitatea ta de a convinge electoratul.

  Nu Băsescu este responsabil că MRU nu îi convinge pe români.

  Şi în general nu Băsescu este responsabil dacă nu va exista cineva mai convingător decât Ponta.

  Băsescu are dreptul să facă ce doreşte, inclusiv să dispară din politică pe mâna lui, mizând pe Elena Udrea.
  Dar asta nu-ţi scuză ţie, MRU, sau oricui altcuiva, incapacitatea de a te impune în faţa lui Ponta.

  A pune viitorul eşec al dreptei la prezidenţiale în spinarea lui Băsescu e un gest murdar. ”
  si
  ” iudita (Vineri, 11 iulie 2014, 18:04)

  BalcanLucian1319277065896 [anonim]
  Este aberant sa ceri cuiva sa faca sau sa nu faca ceva adica sa-i impui ce vrei tu. Atata timp cat cineva isi asuma ceea ce spune e dreptul lui sa spuna ce gandeste. Este un drept elementar al cetateanului intr-o democratie reala. Se pare ca dv. nu intelegeti ca Basescu s-a izolat politic de o clasa politica viciata/corupta, mincinoasa, oportunista si manipulatoare. Basescu nu mai poate fi presedinte epuizandu-si mandatele la care avea dreptul. Dar ramane un om politic care isi poate permite sa critice si sa previna derapajele altora deci, sa construiasca in continuare. Si are dreptul s-o faca cu oamenii cu care vrea. Analizati-va pe dv. si corectati ce este necesar pentru a putea concura cu sanse reale la presedentie. Nu Basescu sau E.Udrea va strica imaginea ci dv. singur o faceti. Incepeti analizand diferenta de % obtinute la europarlamentare de dv. respectiv 2,6% si de E. Udrea 6,2% ”
  Ei bine, acesti anonimi umilesc „eseurile” unora despre „udrism” 😛

 20. La subiect
  @Viq, dreptatea e diferentiata de ochii privitorului. Varanul vorbea cu deplina convingere despre dreptate asa cum o intelege el (citat aproximativ – daca stiu un baiat “bun”, sa nu pun o vorba buna pentru el, ca se numeste trafic de influenta ???), iar ca el gandeste o mare parte din electorat. Pentru acest electorat, plagiatul, traficul de influenta, sunt exagerari ale unui mod de viata traditional atotcuprins in sintagma – se descurca. Dreptatea e clamata pana la propria persoana, de acolo incepe descurcareala.Din pacate, descurcareala bate dreptatea cata vreme prima este facila si solul fertil.
  Intrebarea este, cum poti convinge un popor care a supravietuit descurcandu-se sa renunte la metoda validata de supravietuire?

  • Light,

   scuze. Sunt la jobul de sambata si mai ies-mai intru…. am vrut sa raspund mai devreme si m-a luat valul cu altele…

   da, Ai dreptate.
   Dreptatea e parsiva ca naiba. Fiecare are dreptatea lui.
   Ziceam cu ani in urma pe Munte despre asta.

   Reprezentantul ametitilor de la UE care urmareste aplicarea directivei de a ucide porcii cu eleganta si fara dureri are drepatate sa-l amendeze pe taranul rural din Apahida ca-l taie pe godac fara anestezie.
   Precum si taranul Ion are drepatate sa-l bage-n doamna ma-sii pe dobitocul biped care se baga-n ograda lui.
   Si, ceea ce ne scapa de obicei e ca si godacul are dreptate sa faca cerere la Doaamne-Doamne sa consume doua trasnete pe crestetele alora.

   In cazul nostru cred ca calea de compromis pentru un sens acceptabil al termenului este formula democratica.
   Toti/majoritatea suntem de acord sa purtam caciula cu tugui ?
   Ok.
   Punem pe gard regula ca se poarta caciula cu tugui si ce pateste al de nu vrea. Eventual ca i se confisca purtatorul de caciula cu tugui, sau i se bate tuguiul in cuie. Ma rog, dupa cum devine.
   Si gata ! 😀 😀 😀

   De-asta e important sa avem grija pe cine punem sa faca regulile ca ne trezim cu unele de ne batem singuri cuiele.
   Unde mai pui ca o sa vegheze si draga noastra justitiara la respectarea lor !!!!!

 21. @ion, @victorL @tucu2
  Acum pe bune fratilor

  Hai naiba sa fim mai decenti. Hai sa ne uitam ce anticipari am facut fiecare din ianuarie la Copac, pe cine am laudat si pe cine am zis ca va castiga si cat va castiga si ….. vedeti ce am obtinut in 25 mai la alegeri
  Asa vedem ce mari specialisti politici suntem si ne dam rotunzi pe blog.

  Un pic de jena, nu ar strica. Daca faceti acest exercitiu, veti vedea gaunosenia la multe din anticiparile de acum.

  • tinere,
   acum, sincer: indemnul/cererea ta sa il respect pe @ Billa pentru ca isi da doctoratul mi se pare hilar. Eu il citesc pe bloguri si am opinii diferite de ale lui. Opinii politice. Nu referitor la subiectul tezei sale. Nu imi admiti si mie sa exist?
   Nu mai veni cu cereri de copil mic: hai, jucati-va si cu mine 😛
   Nu ma pot alinia curentului vostru de ura, sint, iarasi ti-o spun, in siajul ideilor piratului. Incetati cu alacurile si vom putea discuta.
   De mai mult timp am sesizat, si chiar ti-am spus-o: tie ti-e frica sa spui ceva despre Ponta, despre cel mai cinstit guvern, despre ce se intimpla in Parlament?
   Sincer: nu am gasit nimic din partea ta despre asemenea subiecte.
   Tu esti @ Loda sub acoperire?

  • Last, eu cred ca tu ai inteles gresit ca as avea pretentii de mare analist politic. Daca citesti ce am scris eu pe cele 2,3 bloguri, ai observa ca respectivele comentarii tin de sistemul educational, juridic si de previziunile lui Kepler. Nu mi-au placut niciodata activistii de partid, sociologii si ideologii fie ei de stanga sau de dreapta. N-am pretentie ca sunt de dreapta /stanga pentru ca pur si simplu nu-mii place inca o incadrare intr-un sablon. Am fost destul clasificat in regimul de trista amintire Si da, prefer sa ascult in primul rand muzica sferelor ceresti, ea nu te tradeaza niciodata daca ajungi sa o intelegi.
   Iar in ceea ce priveste previxiunile legate de alegerile europarlamentare eu n-am spus niciodata ca pmp le va castiga. Chiar ma amuzam gandindu-ma ca Funeriu a avut curajul sa candideze pt.un post de deputat la Timisioara.

  • @Last
   Hai sa fim un pic decenti si sa nu mai generalizam.
   Daca ai o problema cu parerile noastre expune o direct.
   Acum sa revenim la subiectele care te framinta.
   Nuti si lipsa unui program , si in general gaunosenia PMP ului.
   Pe mine PMP ul , soarta lui , nu ma framinta.
   PMP ul este o valoare insignifianta pentru alegerile din noiembrie.
   Chiar daca PMP ul obtinea in noiembrie 15% tot nu reprezenta mare lucru.
   Pentru alegerile din noiembrie eu ies din logica de partid.
   Nici un partid fie el si PSD nu se poate baza , pentru victorie pe electoratul propriu.
   Acum a venit rindul candidatului.
   Reuseste vre un candidat al dreptei sa mobilizeze electoratul =va cistiga.
   Nu reuseste , va cistiga candidatul PSD .
   Ecuatia este simpla din punctul meu de vedere.
   Daca pe tine te preocupa Nuti te priveste, nu mi cere mie sa intru intr o discutie inutila.Subiectul Nuti poate fi distractiv , ne putem amiuza , dar nu foloseste la nimic.

  • Last, vorbesti de decenta. Eu ma uit la ce a postat reprezentantul tinerei generatii:”Presedintele nu are niciun interes ca Puterea si “dreapta” sa fie ocupate de catre Iohannis, Predoiu, Blaga, MRU, Macovei, Ludovic Orban sau Hasotti, PNL-PD-PFC si ca Opozitia sa fie PSD-ul. Presedintele stie ca mai bine ajung PSD-ul si Ponta la Putere pentru ca el si Udrea sa ramana in joc din punct de vedere politic,” si te intreb ca si chimist scrupulos. Pe ce se bazeaza cand decreteaza asemenra ineptii?

   • Pe mine ma intrebi scrupulosule ? Intreaba-l pe el . Mergi acolo si intreaba-l : Ce poftesti mai Musiu !
    Am vazut ca ai fost la Gradina si incercai sa il injuri pe baconschi si nora ti-a spus ca are o pozitie jenanata
    In timp ce Theo tacea diplomatic 🙂 🙂 🙂

    • „Pe mine ma intrebi scrupulosule ?”
     Pai tu esti avocatul lui. Cine a venit aici cu rugaminti?
     „Mergi acolo si intreaba-l”
     O subtila invitatie: veniti la noi, Alergatorii pe dreapta, ca va facem o cusca separata unde sa scriţi 😛
     Repet:
     „ceva despre Ponta, despre cel mai cinstit guvern, despre ce se intimpla in Parlament” ai de zis? ca mi s-a acrit de ura voastra contra Elenei 😉

     • Victor, cred ca tanara generatie, laudata de Last are preferinta pentru Labis care spunea :”„Trăim în miezul unui ev aprins/Şi-i dăm a-nsufleţirii noastre vamă./Cei ce nu ard dezlănţuit ca noi/În flăcările noastre se destramă.“

     • Nu e rugaminte draga pensionarule.

      Te descurci tu din decembrie si cu Ponta , ca nu va taie pensiile

 22. MRU, si-a arätat fatza de mizerabil oportunist,
  sä-tzi permitzi sä-i spui presedintelui sä iasä din politicä. e practic ,caracterul de mägar , este un fel de multzumesc.

  niciodatä nu mai apucä un post bun in viatzä.
  isi primeste el räsplata nesimtzitul

  • Theo, de parca nu i-ar fi ajuns oportunismul, MRU ne dovedeste ca e capabil de rasturnarea valorilor, de contradictii flagrante la 2 fraze distanta, pentru el, a nu mai face nimic e mai mult decat intoarcerea lui Basescu in politica, ceea ce e prea putin.
   Vorba lui @Mih, devine ridicol

   • SÄRACUL CÄTZEL; mru ; ESTE UN CÄTZELUS RIDICOL
    EL ESTE UN NIMENI IN POLITICÄ; ACUM ARATÄ ARE UN CARACTER DE NEAM PROST:

    cum dracu, am putut sä cred in el? e o jigodie

   • Light, servus! 🙂

    Uite cum văd eu ceea ce vrea MRU (și hypo de lângă el):

    Leul să doarmă… 😀

    • Salut Old, 🙂
     Toata mobilizarea asta dovedeste ca Basescu e, inca, in joc.Si s-ar putea chiar sa dea el cartile.

     • Corect!

      Da’ să vezi ce joc după ce Piratul se eliberează de Cotroceni 😀 😀 😀

     • Nu e vorba doar de frica. E invidia celor cu CV-uri impresionante dar, care au cazut la proba vietii practice. Si culmea, s-a gasit un Marinar care cu apucaturi grobiene sa le dea clasa la acest capitol.
      In alta ordine de idei Ghinion Tonta loveste din nou. Plajele din Neptun, Mangalia, Venus devastate de furtuni, titreaza B1. Prim Plagiatorul isi petrece weekendul pe litoral.

 23. CEVA NERUSINAT ESTE SI ORGANIZATZIA CRISS; VANEAZÄ CARE SPUNE TZIGAN; CARE SPUNE INTERLOP SI IL DÄ IN JUDECATÄ

  HALLO! in loc sä vä ocupatzi de cetätzenii pe care ii reprezentatzi
  facetzi politzie politicä, este rusinos.

 24. Cine a participat la puciul din 2012 si-a anulat dreptul deca face politica. Orice alegeri la care vor participa puciurii le sunt dinainte interzise. Exista si o clasa aparte: cei care nu au participat la puci, dar le canta in strune azi. Si acestia vor fi exclusi din politica. Pe alta cale, atata tot.

   • stii cum zic rusii ca in ucraina e guvern de nazisti? asa suna si asta cu pucistii.

    • Serios? Poate ai tu vreo secera pe langa ciocanas, nicovala si scarita si ti s-a defectat auzul.

     • nu, nu am asemenea. am definitii. simple.
      daca faci ceva conform procedurilor in vigoare, cu pargiile legale in vigoare, daca te opresti cand institutiile iti interzic sa mergi mai departe cu ceva, nu, nu e o lovitura de stat si nici tentativa nu e. poate fi prostie, simplitate de gandire, imbecilitate, tot ce vrei…dar nu se incadreaza in semantica loviturii de stat.
      aici nu mai e nimic de discutat decat propaganda.

      iar aluzia cu privire la comunism facuta unui tip de 27 de ani ce e activ pe piata si isi plateste taxele, ce crede in libertarianism asa cum e definit de ron paul, asta e propaganda ce denota mai multa experienta totalitarista decat am eu.

     • Imi confirmi ca esti incurabil.
      Iar faptul ca un tanar de 27 de ani care plateste taxe (si cu lecturi marxiste la activ si afectiv) n-ar putea avea o secera si-un ciocan (simbolic, stilizat, modernizat, adaptat la „vremi noi” etc.) infipte bine in mentalitate, nu este…propaganda anti-totalitara (ca sa te parafrazez).

 25. Nu analize care ar fi prognozat vreo victorie PMP au tot fost combatute/criticate/atacate la CDP (n-au prea fost din astea), ci faptul ca Traian Basescu se bucura de credibilitate, simpatie si sustinere din partea multora dintre noi (majoritatea). PMP si apoi Udrea au fost pre-texte. Acum doar se continua, se vede mai clar si se ataca mai direct.
  Corul anti-basist de „dreapta” [PNL-PDL/Blaga-MRU si toti sustinatorii lor] canta pe toate vocile „Basescu, out!”, preluare a slagarului GIOP „Jos Basescu!”.

  • Mih, servus! 🙂

   Hai că mai e puțin până la poziția în genunchi:
   «Fie-ți milă de noi, Traiane, și iesi din politică!» 😀

   • Servus, Old!

    Nu-nteleg de ce se insista sa se dezica si CDP (marea majoritate) de Basescu? Pentru ca asta se tot incearca, de fapt. Parerea mea… 🙄

 26. amuzant, mari bärbatzi politici si auzi numai UDREA
  mare personalitate are fata, lasä cätzeii sä latre

 27. @ tds,

  insist, desi nu cred ca voi avea cistig de cauza dupa cum ocolesti intrebarile:
  “ceva despre Ponta, despre cel mai cinstit guvern, despre ce se intimpla in Parlament” ai de zis?
  Si apoi, spuneti punctul de vedere despre asemenea opinie; chiar crezi si tu in ce spune?
  ”Presedintele nu are niciun interes ca Puterea si “dreapta” sa fie ocupate de catre Iohannis, Predoiu, Blaga, MRU, Macovei, Ludovic Orban sau Hasotti, PNL-PD-PFC si ca Opozitia sa fie PSD-ul. Presedintele stie ca mai bine ajung PSD-ul si Ponta la Putere pentru ca el si Udrea sa ramana in joc din punct de vedere politic,”
  Care va sint dovezile?

 28. Buna seara!
  Mi-a luat ceva timp sa citesc ce s-a scris pe aici.
  Hai sa imi dau si eu cu parerea.
  Tov Tonta isi sapa singur groapa cu reducerea CAS si marirea taxelor pe imobiliare.
  De ce spun asta ca daca taxele vor creste pe cladiri si terenuri cu pana 300% si la ce salarii si pensii sunt in tara bietii lui votanti vor ajunge in strada la propriu adica cu catel si mobila executati silit.
  Puneti bani la ciorap ca miroase a afaceri bune pe pielea sarantocilor care voteaza PSD.
  Apoi vine circul cu o copie a lui Ghise care isi roteste pasnic votantii in jurul parlamentului,guvernului sau pe unde mai vor ei .
  Am spus ,,pasnic” dar presupun ca pasnicul ala inseamna si ceva pietre aruncate asta asa ca-sa le atraga atentia ca sunt si ei pe acolo.

  • Teza si antiteza (…nu, nu de doctorat): turismul si fripturismul.

  • 😛 🙂 😛
   Ceva din ultimul paragraf o spuneam si eu:
   „Te tot autointitulezi „băsist”. Sunt convins că, dacă ar fi rost de o nouă funcţie, la nevoie ai fi chiar şi „udrist” (vezi T. Baconschi în imagini de neuitat). Răzvane, sunt sigur că de la domnul preşedinte nu ai primi certificat de „băsist”, ci, mai degrabă, un certificat de „fripturist”.

   ” Încerci să cauţi vinovaţi pentru căderea guvernului condus de tine. Trebuie să ştii că vinovatul eşti chiar tu, ai fost arogant şi nu ţi-ai găsit timp să discuţi cu parlamentarii. Aşa ai intrat în istorie ca „premierul de trei… luni”.”

 29. Raspunsul baiatului asta, Hrituc, e penibil. Pana si modul de adresare e de 2 lei. Cand te gandesti ca, pe vremuri, consilier prezidential era Andrei Plesu…

  • Ba, raspunsul este pe masura lui MRU. Deocamdata un mic-micut in politica.
   Cit priveste pe Andrei Plesu, trebuia sa inteleaga ca va fi consilier al unui presedinte, si nu presedinte.

  • @ johnny,
   daca si tu vrei sa se analizeze meritele academice, titlurile si cartile scrise, atunci eu ma retrag. Eu credeam ca se discuta politica, pragmatismul politic, realizarile si nerealizarile politice.
   Cunosti armonia dintre intelectuali? ce crezi, ar putea face un partid? cred ca s-ar sfisia intre ei.

 30. @ Loda,
  nu ma uimesti, esti consecventa.
  Daca tot nu ai avut somn, macar puteai citi cu atentie, dar, la fel, de la tine nu ma pot astepta decit la lectii de Istorie din Iepoca de Aur.
  O sa te indemn sa citesti ” 3. DEPARTAMENTUL COMUNICARE PUBLICA”
  unde exista:
  a) Monitorizare si analiza Media;
  b) Relatia cu presa si Comunicare interna.
  Acum, tu ai dreptate: cind a fost intocmit acest regulament, nu era prevazut ca o sa apara tot felul de Neascu de la Cimpu, pardon, tot felul de pretendenti la Cotroceni care vor s-o jumuleasca pe Elena, ca semn al barbatiei.
  Era insa prevazut ca o sa apara cineva (mai multi) ca @ Loda, si pe linga ce am dat eu exista multe explicatii suplimentare.
  Dar trebuie sa citesti, si sa-ti pui neuronul in activitate.

 31. Mda .

  Acuma , deja … aproape matrafoxată sigur de cenzura la sânge practicată p’acest site de’naltă cultură (propagandistică , cred !) , şi cum deja mă dor fălcile de atâta râs (+ gândul că aproape ştiu , sau intuiesc mno , ce va urma) , rândurile de mai jos sunt dedicate doar proştilor , şi nu celor cu aicuiu … exacerbat . (?) . Nu . Nu cred . Hai să zicem … niţel prea sofisticat (pentru gustul meu evident ; ceea ce nu se pune ) . So …

  Pentru toţi adminii ( pe care’i urăsc BTW ”fărănumăr” , recunosc) gen , din negura neţilor , cei ce se cred zei ori zmei , whatever în puii mei , trăitori pe veci în frumoasa (lor!!!) rromânikă – c-a mea n’o fi ever – le recomand din tot sufletul meu rebel şi netrebnic să ia notă de zicerile mele şi să savureze din plin lunile ce vor urma . Ho , nu zâmbiţi pe sub mustăţile inteligenţei lipsă … Că vremurile ce va să vină , cu siguranţă n’or fi pentru voi . Eh , nici nu vă duc grija că nu vi-i’ţi descurca . Asta o aveţi în genă (descurcăreala i mean ) .

  Pe scurt şi la subiect : BUCURAŢI-VĂ DE INTERNETUL (ÎNCĂ) LIBER , Bro !!!

  Aşa că fuga la magazin , cumpăraţi un stick de vr’o 60 de giga , şi copy-paste – cum v’o-nvăţat mitomanu’ – acest wall, loc unde – voi împăraţi şi noi supuşi– aţi avut şansa să vă daţi în stambă , rupând şi spărgând – adeseori capetele pulimii , într’o veselie samavolnică , prin banări (personi ori cuvinte) lipsite de orice logică ori inspiraţie… Sau , la fel de des , atunci când limba mieroasă a yesman-ilor , v-au frăgezit deşănţat ego-urile cvasi lâncezite , aţi construit piedestaluri virtuale , aburcând pe/peste ele , no-name’uri decât frivole , c’o voluptate ecleziastică de tot râsul !

  … Întâmplător – sau poate dimpotrivă – cotrobăind prin baierele neţilor , nici că mai ştiu ce , mi s-a lipit de enter , taman năzdrăvănia asta .No amu cine nu buchiseşte ioc limba engleză, să priceapă doar că legea asta , prevede ca/că firmele străine care oferă consumatorilor de Internet , acces la servicii de e-mail, reţele sociale şi motoare de căutare , sunt obligaţi să stocheze datele privind utilizatorii ruşi exclusiv pe servere amplasate pe teritoriul Federaţiei Ruse. (asta începând cu 2016 ) Cine nu catadicseşte să se execute , a pus’o , pen’că – ar fi de râs de n-ar fi de plâns – “încalcă drepturile posesorilor de date personale”. Curat-murdar moncher ! Aşa că … pa-pa şi pu pu Yahoo şi Hotmail , Fâsbuc, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google+, MySpace, Youtube … sau motoare de căutare gen Google, Baidu, Yahoo!, Bing, Excite, Ask şi AOL .

  O Tempora , carevasăzică !

  De tot nu v-aţi convins apăi treceţi şi p-aci

  PS . superdoxaţii gen dora_pora tzatzeo au şnuruleţ pot fredona la sursa mamă !

  Savuraţi cât se mai poate dragii mei . ALL !

   

   

 32. Cred ca problema aici nu o reprezinta atributiile lui Hrituc, ci tonul boschetaresc al raspunsului. Cel putin faza cu „n-ai discutat cu parlamentarii” e de tot rasul. Ce se putea discuta cu jigodiile alea care vroiau doar bani si functii de parlamentar dupa alegeri?

  • nu conteaza ca sint au ba „jigodii” (oricum, nu toti).
   Exercitiul democratic asta presupune de la un premier: sa le explice parlamentarilor, si din opozitie si, mai ales, celor care il sustin in fruntea guvernului, initiativele sale.
   Nu le poti realiza daca nu convingi, daca nu ai sustinere.
   Cind in Parlament i se hotara soarta guvernului, a plecat din tara.
   Elementar.

   • Adica domni precum C.Croitoru sau altii pe care nu-i mai retin acum, erau genul pe care MRU ii putea convinge cu vorba buna…mda. Hai sa fim seriosi, tradarea s-a produs nu din revolta fata de premier, ci pt. ca baietii aveau emotii ca nu mai prind loc in parlament.

    • nu stiu cine e C. Croitoru (stiu unul de la BNR propus sa formeze guvernul).
     Eu iti spun ca asta este exercitiul democratic: sa explici parlamentarilor actiunile guvernului, mai ales ca MRU nu facea parte din niciun partid, nu avea sustinerea pe care o are Ponta. MRu s-a comportat arogant si iresponsabil si i s-a raspuns in consecinta.
     Chiar considerindu-i pe toti, ori majoritatea, jigodii, ai grija cum te comporti daca vrei sa-ti pastrezi postul. Sau nu te mai plinge ca ai fost „tradat”. Nu ai fost tradat, ci ti s-a raspuns in consecinta.
     Si doar atit arata ca MRU nu prea intelege politica.

     • C.Croitoru e Catalin pe numele mic. Acum sa incerci sa justifici tradarea PDL-istilor din 2012 dand vina pe premier e un pic cam mult. Sa inteleg ca dupa cateva luni, la suspendare, dezertorii PDL au votat DA fiindca nu-si puteau reveni dupa trauma produsa de MRU, care n-a stat sa-i asculte?
      In rest, asa e, MRU nu e cel mai abil politician, dar asta stia si TB cand l-a pus premier.

     • de unde sa stie ce fel de politician va fi MRU?!
      Sigur, a crezut in el din moment ce l-a propus premier.
      „Acum sa incerci sa justifici tradarea PDL-istilor”; tocmai ca eu nu justific „tradarea”, ci confirm ca au procedat in consecinta purtarii premierului.
      Eu nu aprob gestul lui MRU din ziua votului pe motiunea de cenzura, plecarea din tara. Si tratarea cu aroganta a „jigodiilor”; ele il mentineau la putere.
      Daca nu ii placeau jigodiile, un premier demn isi dadea demisia, nu astepta sa il umileasca „tradatorii”.
      Cam asta spun si, pentru un timp, ma retrag.
      O zi buna.

 33. @ johnny,
  uite un text academic, scris de @ jo; poate iti place, no problem.
  Eu cred ca e cineva chinuit rau de sinele sau.
  Exista cazuri si necazuri 😛

 34. Motto: “Competente si aptitudini artistice – Scrisul, competenta dobandita in compunerea diferitelor teme pentru a pune in practica diverse actiuni si evenimente” (din CV-ul lui Hrituc, Cristian Gabriel, consilier de stat al presedintelui Romaniei)
  … a inceput cine-mai-stie cand, dar a inceput precum un foc de tabara in creierii muntilor sau in mijlocul desertului – la inceput o scanteie, apoi o flacara palpaind tremurat, mai apoi o ditamai valvataia, cantece, povesti si voie buna, in jurul caruia stau adunati ciobanii sau, dupa caz, beduinii. Rand pe rand, insa, drumetii au obosit, unii s-au dus la culcare, altii s-au incapatnat sa mai picoteasca pe langa foc. Doar vreo doi dintre cei ce-si doreau ca noaptea sa nu se mai termine mai aruncau, la rastimpuri, vreascuri pe foc, si mai propuneau noi cantece. Fara succes. Entuziasmul murea, palpaind tremurat, dimpreuna cu focul. Incetul cu incetul, au obosit pana si ei, si-au facut, de suparare pe lume si pe viata asta nerecunascatoare, pipi pe foc. C-asa merg lucrurile. Nu s-a facut intuneric, ca a ramas cerul instelat deasupra lor.
  Legea morala, ia-o de unde nu-i.
  Si-am incaelcat pe-o sa, si v-am spus povestea omului politic Basescu asa. Pe scurt.
  Pe lung, sa analizam putin ultimele zvacniri ale jaratecului. Elena Udrea il suspecteaza public pe MRU de tradare, i.e., de apropiere de PDL-PNL. MRU reactioaneaza printr-o scrisoare deschisa publicata pe site-ul Adevarul. Udrea nu se lasa mai prejos si ii raspunde, pe acelasi site, cu un text al carui titlu se termina, sugestiv, “si despre alti demoni“. [Nota: Marturisesc spasit, am ramas placut surprins de referintele literare ale Elenei Udrea. De-atunci nu ma mai indoiesc ca i-ar fi scris textul vreun consilier, sau ca EU doarme cu Gabriel Garcia Marquez sub perna, si ca recita pe de rost, in clipele de reverie, paragrafe intregi din „Despre dragoste si alti demoni”.] Ca in orice polemica istorica intre intelectuali, MRU nu s-a putut abtine si-a mai dat o replica replicii.
  De inteles.
  Elena Udrea are dreptate cand il acuza pe MRU de exces de pragmatism daca incearca sa se pozitioneze neutru (spre PDL). Nu-i vinzi castraveti gradinarului. Amandoi stiu preabine ca trecerea o asemenea punte electorala presupune sa te faci frate cu dracul si ca pentru MRU aceasta ramane cea mai buna optiune logica. Rationala. Din pacate sau din fericire, politica nu se face doar rational, ci si cu emotii – sau mai ales cu ele. Inima are ratiunile ei, pe care ratiunea nu le cunoaste, zicea Pascal. Ceea ce, rational, MRU gaseste de cuviinta sa-i reproseze Elenei Udrea. Si lui Traian Basescu.
  Aici e-aici. Aici se arunca ultimele vreascuri pe foc, aici ultimii entuziasti se blazeaza incep sa se usureze pe jaratecul sfaraind.
  Pan-aci i-a fost. Jaratecului.
  Pentru ca aici Traian Basescu, seful statului pe care il respecta atat de mult, se descheie la prohab. “S-a răcorit ca un adevărat bărbat pe o femeie. Atâta poate!“, a spus Băsescu, racorindu-se la randul sau. Atata poate si el.
  Ba! Poate mai mult.
  Un proverb indonezian spune “nu fa prostia sa te prinzi de coada tigrului, dar daca te-ai prins, nu-i mai da drumul“. La ora actuala, liderii dreptei stau cu totii agatati, unul de coada celuilalt, si nu-i mai dau drumul. De unde si tragedia, ca de aia sunt tragediile grecesti tragedii, ca toata lumea face ceea ce trebuie sa faca, in aparenta n-are incotro. Ursitoarele. Moirae. MRU, odata prins de coada tigrului, n-a mai avut incotro – si-a mai publicat o scrisoare deschisa adresata sefului statului. Care sef al statului a delegat replica unui consilier de stat, pre numele sau Cristian Hrituc. Care consilier are un CV oficial. Care CV iti ridica parul pe cap. Detalii AICI. N-am rabdare sa-i enumar toate enormitatile, pentru ca jaratecul de-abia mai palpaie. Prea multi s-au usurat deja in crestetul lui. [Nota: Da, are si jaratecul un crestet! Daca nu ma credeti, mergeti la munte sau in desert si faceti un foc de tabara.]
  Ma grabesc sa mai prind pe cineva treaz.
  E tarziu. E foarte tarziu, iar jetul lui Hrituc e, pentru jaratec, devastator.
  Pe alde Hrituc i-a adus Basescu de mana, cum i-a adus si pe alde Macovei, MRU, Preda, dar si pe alde EBA, Udrea, Prigoana, Apostu.
  ………………………………………………………………………………………………..
  http://www.contributors.ro/politica-doctrine/omul-politic-traian-basescu-moare-urat/

  • catarat pe Statuia Libertatii, probabil ca asa se vede.
   Dar cobori „in jos mai Fat Frumos”, ca din tara ai plecat tocmai ca erai scirbit ca nu reusesti mai nimic; nici in ziaristica si nici politica.
   Ai plecat ca sa nu te minjesti si acum rizi de altii care incearca sa mature in locul lasat de tine de izbeliste.
   Baiat bun Fumurescu, dar doar de departe; aici, pe plaiurile natale nu-i de el, ci doar de dispretul sau.

  • Yo,
   Cind nu ai pareri proprii citezi pe altii.
   Stim , citim , pricepem cit poate fiecare , dar copacul are marele merit de a si asuma opiniile.Nu se citeaza in general decit stiri restul sunt opinii nascute din neuronii proprii.Ca sunt bune sau rele nu are prea mare importanta.
   Important este ca nu ne hranim de la Mc Donaldul intelighentiei media romanesti .
   Pina la urma media a reusit sa demonstreze ca toti sunt rai.
   Poate are dreptate.
   Noi , aici in copac avem o mare problema.Suntem constienti ca in toamna , in 2016 si tot asa va trebui sa alegem ceva.Suntem constienti ca vom putea indrepta ceva numai daca ne exercitam dreptul la vot.Intrebarea este -ce alegem?.Am priceput ca toti sunt o apa si un pamint.Bun .Si ce facem?
   @Yo in loc sa ne tratezi cu un articol inutil de pe contributors ( este atit de usor si banal sa arunci cu piatra) nu vrei sa ne sugerezi solutia?
   Fii barbat (sau barbata) si afirma sus si tare.
   Alegeti X ca -i bun.
   Fa asta si pe urma discutam.

 35. Traim intr-o tara libera, putem spune orice ne trece prin cap, numai sa mai afle lumea de noi:
  „Florin Calinescu, la Gandul Live: „Virgil Magureanu mi-a propus in 2000 sa fiu presedinte, dupa ce-am refuzat, mi-a spus ca il pune pe Basescu”.
  Oare piratul stie cit ii datoreaza?

 36. Neata
  Vin de pe blogurile prietenilor de dreapta. Cei din proximitate. Cred ca atitudinea lui T Basescu de a se delimita de toti ceilalati are efecte vizibile aici, in viata politica si pe termen mai lung in pierderi in noiembrie si in alti ani. Pax Romana, vad ca functioneaza. Facem pace dar in conditiile mele.
  Mai intransigenti ca niciodata blogherii. unii il citeaza pe Hritzuc, altii il injura. Si tot asa

  Din intransigenta lor intelegi ca sunt speriati, nu mai au argumente pentru ei insisi dar mite pentru ceilalti pe care ii vad ca pe niste dusmani. Cand vrea sa ne piarda, Dumnezeu ne ia mintile 🙂
  Hai sa o lasam mai moale.

  Doamne fereste si apara….

  • Salut, Last !

   da, trebuie s-o lasam mai moale.
   Bine ar fi sa si putem.

   Ceea ce trebuie sa priceapa stafful ADD este ca pacea nu este acceptabila in orice conditii.
   In ceea ce ma priveste, cel putin deocamdata ( nu stiu ce va urma, greu de crezut ca se va schimba ceva consistent dar am obiceiul sa-mi iau marja de manevra 😉 ) cine se pozitioneaza impotriva piratului se pozitioneaza implicit impotriva tuturor actiunilor acestuia si a modernizarii societatii romanesti. Prin alunecare, in virtutea normalului natural determinat de legi nonViq, pozitionarea este si impotriva a ceea ce cred/doresc eu (si poate nu numai).
   In doua vorbe, ai spus „Jos Basescu !”, pe mine m-ai pierdut de camarad.
   Dar ti-ai castigat un adversar 😀

   Pe la voi n-am trecut tocmai pentru ca am facut un efort sa nu-mi dau in petec.
   Dupa pozitionarea clara a autorului de formule in raport cu actualul presedinte si singurul om politic semnificativ care face ceva bun pentru poporul asta, singurul lucru pe care as fi putut sa-l fac sincer si fara ipocrizie ar fi fost sa-mi bat joc de el.

   Deunazi Stela m-a intrebat ce studii am.
   I-am raspuns ca studiile (in fapt EFECTUL lor) se pot deduce din ceea ce spun/scriu. Si indiferent ca e mai mult sau mai putin decat atesta documentele, este evalurea corecta.

   Apoi eu il intreb pe Bill ce intelege prin „udrism”.
   Raspunsul lui a fost :
   Untitled
   E de rasul curcilor.
   El nu-si da seama ca tocmai il reprezinta pe Pacala cu usa-n spate in sec al XXI-lea, printr-un țopârlănism intelectual de pus in rama, demonstrand fix opusul a ce-si propune.
   Asa e, e crud.
   Dar cruda e si viata 😉
   Ai grija unde-l duci !
   Il educi sa fie de partea opusa, asa va fi.
   Te va urma chiar daca unii din ceilalti sunt in apropierea unui dus rece.
   Nu pot pune mana-n foc pentru Lumi si Fini, dar ma indoiesc ca Scorpy (pe el am impresia ca-l cunosc mai bine) va va urma in ofensiva asta impotriva lui Base.

   • @viq nici eu nu cunosc studiile tale dar le banuiesc
    Zici ca rad curcile ? 🙂 🙂 🙂 de limita lui Bill ?
    Ai citit cumva raspunsul spumos si matematic dat de Pastorel Teodoreanu printesei Ileana ?
    Eu am citit formula asta in cheia matematismului de mai sus.

    Iti castigi noi dusmani ? E pacat. Bill va fi cam de aceiasi parte a baricadei cu tine si peste 10 ani cand T Basescu nu va mai activa, sa speram ca va trai, iar Elena Udrea sigur nu va avea aceleasi interese ca tine cum nu le are nici acum.
    Asa ca nu te repezi !

   • Si… @viq ofensiva este nu contra lui Basescu ci contra lui Udrea. Suntem basisti non udristi desi acum Basescu este udrist. Pare un paradox dar nu este 🙂
    Si… cu @skorpion vorbesc des la telefon, aproape in fiecare zi. Nu te arunca in speculatii caci pierzi.

    • Nu Last !

     Vorbesti absolut pe langa adevar.

     Ofensiva e impotriva lui Basescu, de fapt (ceea ce e cu adevarat grav si important) impotriva efortului sau de a moderniza societatea asta ametita.
     Udrea nu exista daca nu era lipita de el.
     Repet, Udrea nu exista daca nu era aliata cu piratul.
     Udrea nu reprezinta nimic alt decat flancul slab din frontul lui Base.

     Se folosesc … si acum pot spune fara teama de a gresi VA FOLOSITI de ea ca sa daramati ceea ce el incerca sa construiasca de zece ani de zile.
     Treaba voastra.
     Cum am spus, sunt printre putinii cel mai putin afectati de efectele tembelismului asta autodistructiv.
     Dar nu va pot ura succes in asta.
     Nici simpatiza, nici sprijini.

     • Vad ca a la contraire : tu te sprijini pe Udrea ca sa spui ca cine da in Udrea vrea sa dea in Basescu si dand in Udrea dai in efortul lui Basescu de a moderniza societatea … utilizand-o pe … Udrea.

      Vrei tu sa ne bagi in cutia dusmanilor lui Basescu si gata ! 🙂 Nu prea intram in ea … dar vrei tu asta si gata 🙂
      _____________________________________
      Nu, Last !
      Tu refuzi in continuare realitatea.
      Adevarul.
      … si viata, ca sa fiu in trend 😀 😀 😀

      Untitled

      https://copaculdinpadure.wordpress.com/2014/07/10/antract-cu-jo-etc-despre-libertatea-de-exprimare/#comment-136089

      In conformitate cu regula perechii din dosul urechii, in baza careia au functionat cuplurile celebre din istorie, Pat & Patachon, Oliver & Hardy, Beavis & Butthead, Lolek si Bolek, Basescu si Udrea, Night & Mark, formati si voi Last & Bill.
      Drept pentru care regula conform careia cele doua aripi se completeaza reciproc pentru procesul zborului, ce zice el e valabil si pentru tine si reciproca.
      Deci…. ce e afirmat mai sus e realitatea pe care o negi.

      Parere personala.
      Viq

   • viquinus ,
    te rog nu manipula … aşa de ieftin ! Că nu ”messengeşti” cu dora , ca să cad pe spate la orice ”truism” d-al tău . Mi se pişcă de studiile tale , sau ale oricui altcuiva d-aci ori de oriunde .
    Nu lua mot-a-mot vorbele mele . Că cre’că ai atâta glagorie încât să pricepi şi sensul .

    La urma urmei , de-aş fi convinsă că mi’ar fi de folos diplomele tale , înainte de a mă face preş (cum văd că se procedează), te-aş contacta-n particular , nu în văzu’ neţilor cu cer albastru . Domol , bro .
    C-am văzut la diplome-n viaţa asta , atârnate de gâtul proştilor , de nici nu-ţi închipuieşti . Nu te ofensa , că nu cred , sau sper că nu’i cazul tău .

    (îmi placi mai mult când nu mă bagi în seamă , btw ! Aşa că fă-ţi treaba [că io m/am prins demult] … şi nu mă … ”zgândări” rogu-te)

    • Sorry !
     Chiar n-am avut intentia sa te manipulez.
     nici pe tine, nici pe Tucu, nici pe Mih, nici pe altcineva despre care am spus ceva ce nu se incadreaza in canoanele elementare ale urii.

     da-i cu balariile.
     No problem.

     • Totusi, personajul suscita o intrebare: se aplica legea conservarii mesei la scaunul turcesc? Vreun doctorand sau docent (specializat) pe-aproape, sa ne lumineze?
      P.S.: eterul, are si el doua sensuri? Sau e ca parabola?

   • Formula e gresita: „dt” este, de fapt, „DDT”. Patratul de pastreaza, sigur, ca se refera la bicefali.

 37. Buna dimineata !
  😀 😀

  Am reusit sa trec in revista discutiile.
  Interesant.
  Ma asteptam si la o observatie-doua pe performantele DNA/Kovesi.
  DNA e in Top Five UE !!!!
  Pentru o institutie ce functioneaza in Ro e remarcabill 😉
  Pentru o institutie anticoruptie ce functioneaza in Ro e de-a dreptul uluitor !!!!
  Pentru mine Kovesi incepe sa devina un nume de referinta !
  N-a ajuns inca la soclul pe care am pus-o pe Macovei si Morar, dar urca voiniceste.
  Iar in curand locul lui Macovei va fi probabil liber 😉

  PS.
  Tucu2 !
  Domnule, nu stiu unde ai stat ascuns pana acum, dar dupa ce scrii zilele astea, este o onoare pentru mine sa te descopar.
  Chapeau !

  • @viq te-ai trezicit ? 🙂
   Tucu2 e un udrist recunoscut din primavara. Ma mir ca nu ai avut shapou pentru el pana acum. Stimuleaza-l. Cateva din postarile mele au pornit de la acest venerabil, care poate sa scrie 🙂

   • @Last
    Udrist daca vrei tu.Nu ma deranjeaza .Chestia cu venerabilul insa ma deranjeaza.Ti am pomenit de virsta incercind sa te fac sa termini cu ”pensionarii”.In rest as vrea sa judecam dupa cum gindeste x sau y fara sa tinem cont de diplome statut social sau virsta.

    • Varsta conteaza tucule. Una vorbesti cu nepotul de gradinita si alta cu bunica-su
     Diploma conteaza, mai ales daca e data de o scoala serioasa. Iti spune ce a invatat cel din fata ta.
     Statutul social conteaza. Arata cum si-a folosit energia persoana. Si cum a ajuns unde a ajuns.
     Asa cred eu.
     Este important ce spui, dar te intrebi: Cine spune asta ? Altfel nici nu ne-am asculta unul pe altul. Exista google

     • @Last’
      Sigur ca conteaza numai ca eu as inversa procedurile.
      Mai intii il asculti pe om si de abea pe urma incerci sa afli ce vrirsta studii sau pozitie sociala are.
      Daca nu procedezi in ordinea indicata de mine risti sa repeti povestea cu pomul laudat si sa pleci cu sacul gol.

  • @Viq,
   Recunosc ca eu am inceput cu tamiierea dar hai sa o lasam mai moale ca mi se urca la cap.Si la virsta mea dauneaza.

 38. A venit deja ordinul sa facem pipi pe statuia lui Macovei ?
  Vorba lui @viq , dati statuia jos intii , pt ca e complicat sa faci pipi in sus , iar sa te urci pana la capul statuii e cale lunga de tot. Statura procuroarei betive Macovei este destul de mare si e greu de ajuns la cap

  • Nu poti nega, tu ai scris: „A venit deja ordinul sa facem pipi pe statuia lui Macovei ?”
   Chiar daca te intrebi (insidios), eu unul nu am vazut pe aici asemenea porniri.
   Apoi, nu doar nu nu intelegi (ori te prefaci): Basescu s-a izolat politic de o clasa politica viciata/corupta, mincinoasa, oportunista si manipulatoare.
   Dece MRU avea voie sa-i trateze cu sictir pe jigodiile care-l sustineau la guvernare, iar piratul nu are voie sa se manifeste?
   L-am aplaudat (unii) la condamnarea comunismului; ii dam si lui o ciosvirta (desi meritul sefului e majoritar) din meritele pentru mersul Justitiei. Daca e sa-l credem pe Ponta si pe altii, meritul e al lor, caci ei au vrut-o pe Kovesi la DNA 😛
   Tot asteptam minuni de la pireat, iar cind face si o boacana (sau doar ceva care nu ne convine) navalim pe el cu toate injuraturile lumii.
   Da, „Doamne fereste si apara….” de asemenea loialisti 😛

  • Last,

   Macovei insasi sapa cu sarg la temelia propriei statui.
   In ciuda opiniilor contrare pe care este imposibil sa nu le fi perceput in vre-un fel, continua sa legitimeze o forta politica profund toxica.
   Daca astia isi finalizeaza ofensiva prin castigarea presedentiei, ofensiva in care castigarea de voturi sub umbrela ei este o manevra eficienta, atunci ea nu va face alt decat sa…. aplice legea.
   Ca aceasta lege va fi o faradelege e parsivenia ascunsa privirii.

   Eu nu pot face alt decat sa constat.
   Si nu uita : „soclul” ei e in mintea si sufletul meu, EU decid cine si cum si-l construieste sau si-l darama in funcie de propriile mele norme !

 39. Chiar daca deranjeaza citarea eu voi folosi acest procedeu ;daca vin si cu opinii proprii sare Victoras si iar zice ,,tu vorbesti, care….” 🙂 Deci :
  http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/206890/Basescu-a-salvat-de-la-somaj-pedelistii-din-ministere
  ,,Şi doi dintre angajaţii fostului ministru de interne, democrat-liberalul Traian Igaş, au fost pe placul preşedintelui Băsescu. Este vorba despre Gabriel Hriţuc, ex-preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL, care a fost numit, în august, consilier de stat la Departamentul Relaţii cu Autorităţiile Publice şi Societatea Civilă, şi Adina Ştefănie, care lucrează, din octombrie, la Departamentul de Analiză Politică. Ambii au fost consilieri ministeriali ai lui Igas ”

  http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/206890/Basescu-a-salvat-de-la-somaj-pedelistii-din-ministere

 40. Observ ca se studiaza CV-urile. Eu l-am studiat putin pe al ziaristului Alin Fumurescu si constat ca s-a format la scoala lui SRS.
  “Mai primeam, la rastimpuri, telefoane. De multe ori erau ”ponturi” – unele se verificau, altele nu, important, cred acum, privind retrospectiv, era doar sa se declanseze “ancheta jurnalistica” si omul sa stie […] Daca aveam ceva “beton” impotriva lui, publicam. Daca nu, publicam aluzii. Da, am facut-o si pe asta si mi-e rusine. Acum n-as mai face-o. Atunci, insa, am facut-o. Mi se parea inca un soi de haiducie chiar daca mie nu-mi “pica” nimic. Si nu mi-a “picat” in viata vietilor mele. Veneau oameni cu plicuri. Veneau. Ma chemau afara din redactie si-mi dadeau plicuri. N-am refuzat nici unul.”
  http://www.napocanews.ro/2009/11/jurnalistul-alin-fumurescu-despre-presa-de-santaj-patronata-de-sorin-rosca-stanescu.html

  • Sigur ca l-ai studiat. Ai instincte de cadrist ? Gasim noi ceva din ce a facut Fummi la gradinita care explica de ce are comportament deviant incepand de ieri. 🙂

   • Last, se pare ca nu intelegi. Acel ceva ”facut in copilarie” de AF se numeste santaj, si prin urmare il situeaza pe acelasi nivel cu Bercea Mondialul, SOV, respectiv Ghita.

 41. Hai sa o dam un pic pe birfa.Nevinovata.
  Sa vorbim despre @last.
  @Last , dupa parerea mea este unul din cei mai valorosi colaboratori ai acestui blog.Il stiu de mult timp si am avut ocazia sa apreciez felul in care stie sa si apere ideile , tenacitatea si mai ales opiniile .
  @Last este insa o fire conflictuala.Nu se simte bine decit in toiul conflictului.Asta ii da probabil impulsul.
  De citva timp a aparut pe acest blog un fals conflict intre udristi si @last.
  @Last stie foarte bine ca 99% dintre udristi sunt de fapt aparatori ai lui Basescu cel ce a creat o pe Nuti 6,32 (depaseste calibrul NATO).Deci Udrea este aparata nu pentru calitatile ei ci pentru ca este un produs Basescu.La fel s a intimplat si cu EBA.
  Lui @last insa acest fals conflict ii place.Daca stam bine si ne gindim probabil ne place si noua pentru ca este stimulator.
  Din punctul meu de vedere , combateti l pe @ last (sunt convins ca i face placere) dar nu l goniti.
  Fara @last blogul este mai tern si sunt convins ca nu vor mai trece multe masini pe la palatul Victoria pina cind vom avea mare nevoie de el.

  • Hai sa elucidam pe asta cu @tds conflictual.
   Ce cred eu – Cred ca Udrea e o calamitate iar MRU face greseli impardonabile de 2 ani de zile.
   Cum procedez:
   a) Mergeam la Politeia – pentru ca acolo mai intra si MRU sa spun unde cred ca greseste (La politeia nu o criticam de loc pe Udrea)

   b) Intru de un an la Copac si critic alegerile nefericite ale PMP pentru ca existe activisti ai PMP aici care pot transmite.
   Daca eram:
   a) Daca eram @mih il criticam la copac pe MRU sa ii mearga fugii
   b) Daca eram @mar o criticam la Politeia pe Udrea sa ii mearga fulgii.
   c) Daca eram curva masculina ce doreste sa se puna bine cu propietarii de bloage, si adminatorii de serviciu, mergeam la copac sa o vorbesc de bine pe Udrea si sa il critic voalat pe MRU si la Politeia sa il vorbesc de bine pe MRU si critic voalat pe Udrea.

   Vine acum tucu 2 si zice ca eu sunt conflictual …. Treaba e asta …tucule ? 🙂

   • … respectabile -deja , mno !
    apropo de curbe … ăăăă , pardon cuve , adică curve (wtf!) … brrrr . Curve , da , cum bine cred c-am auzit/văzut ş.a.m.d ! Masculine sau feminine . Chiar nu contează …

    Da’ ceva nume se poate ?! C-altfel ne transpunem în pielea politicienilor noştri de baltă …

   • @Last,
    Daca nu ai fi conflictual nu ai mai fi tu.
    Nu cred ca cineva duce dorul unui @last pasnic.

   • @Last
    Pai la Politeia te baneaza aia de iti merg fulgi de nu canti aceeasi melodie.

    • Nu stiu
     Pe mine nu, pana acum.
     Theophyle mi-a zis sa nu mai vin acolo in iulie cand eu o aparam pe MM iar el nu 🙂 dar nu m-a banat niciodata. Cetatean de cand e staroste mai ameninta cu banarea

     • @Last
      Pe mine da si de cand mi-am spus parerea la articolul scris de MRU pe Politeia nu am mai comentat nimic ca acel comentariu mi s-a sters.
      Prefer sa ii citesc si observ ca dupa europarlamentare au mai schimbat un pic tonul si scriu cxa niste adevarati oameni de dreapta. Parerea mea.

  • Tucu2, pornind de la ipoteza ta observ ca daca extrapolam la scara politica nationala vad ca EU este o replica feminina a lui Last.

   • @Ion,
    Daca ar fi asa ar fi un cistig pentru Udrea.
    Oricum ar fi insa asta avem , ma refer si la Udrea si la @last si cred ca trebue sa le speculam calitatile .Asa vom cistiga altfel vom ramine cu criticile si nu vom obtine nimic.
    Cit despre defecte cred ca cel putin eu le am din plin asa ca nu ma pronunt.

  • Parerea mea initiala a fost spulberata la un moment dat.
   Acum ma feresc sa-mi mai fac una pana nu am o baza de date suficient de solida.
   Iar asta numai timpul o poate da.
   Deocamdata datele sunt complet contradictorii.

 42. bunä,
  in sfarsit si-a dat arama pe fatzä nerusinatzii, care o fac pe macovei procuroarea betzivä.EA A INCEPUT REFORMA IN JUSTITZIE
  A CONTINUAT-O MORAR;KÖVESI; AU FOST SI SUNT PROCURORI SI JUDECÄTORI TINERI; CARE VÄD FATZA JIGODIILOR CE SE DAU NUMAI CU GURA DE DREAPTA SI CU DREPTATEA:

  RUSINE SÄ VÄ FIE; AM STIUT INTODEAUNA CÄ SUNTETZI NISTE JIGODII:
  RUSINE!!!!!!!

  • La Politeia venise cuiva ideea cam natanga sa puna G/M adica gluma misto adica. Fiti atenti ca am spus o gluma – Rideti ! Sau fiti atenti cand cititi asta caci de fapt vreau sa spun ailalta…
   Chiar mi s-a parut o prostie.

   Acum cand o vad pe Theo aparand-o pe MM de .. tds imi dau seama ca natangul care a propus G/M nu era tocmai natang …caci fauna este mai vasta decat mi-am imaginat eu 🙂

 43. LOAZA ASTA VINE CU RINGUL,
  se stie cine face acolo propagandä,

  sarmalagioaico, lasäte de veninul si intrigile haitei voastre
  nu-tzi este rusine?

 44. pt. cä nu te-a intrebat nimeni, ai venit numai sä-tzi dai ifose:
  CAND VII IN CASA CUIVA; NU FACI TU REGULELE:

  • deci asta e o casa in care gazdele pot jignii oaspetii.
   repet, usa e larg deschisa, poate intra cine vrea la petrecere.

   p.s. si eu si altii avem ani buni la copac. ca si tine. nu stiu daca unii oaspeti pot fi mai proprietari ca altii, pana la urma, tot oaspeti.
   am doua articole la copac si cred ca vor urma si altele dupa ce se mai linistesc apele. daca tu esti mai copacean ca mine si ai dreptul sa jignesti dupa cum te taie capu’ as vrea si eu sa stiu asta. exista criterii?

 45. Salut, all!

  Il rog pe @lastnightmusic sa inceteze a mai face referire la @Mih. I-o conveni metoda, dar eu o consider neavenita si incorecta.

  • Mih,
   desi nu-l bag in seamä, nu-i rostesc numele si de mine se leagä,
   lasä o sä ajungä sä vorbeascä singur.

  • Draga doamna de la ora 13.13 Desi anonima @mih este persoana publica. aici pe blog. Reprezentati o tipologie anume castigata in cativa ani de corifeiat si de a impune stilul @mih pe acest blog. 🙂

   • privesti lucrurile prin lentile concave, Last.

    Mih, ca si Old, ca si altii au urmat modelul onest de truditor la poalele pomului.
    Ne asumam raspunderi fata de Pom si toti vizitatorii sai, nicum drepturi sau pozitii privilegiate. Nu negam ca ele exista privite din alta pozitie, dar la fel cum exista si „avantajele” functiei de presedinte pentru piratul de serviciu. Din perspectiva lui lucrurile arata altfel.

    Cele parghii ce le folosim, unii mai rar. altii mai des, unii mai dibaci, altii mai stangaci… sunt doar unelte date de la firma sa ne facem treaba pentru care ne-am asumat raspunderea. That’s all.

    E o diferenta uriasa de abordare.
    Nu cred ca o faci din rautate, desi loveste. Pur si simplu nu prinzi nuanta.
    Poate peste o bucata de vreme de truda la propria coliba ai sa intelegi despre ce vorbesc.

    pana atunci, si truda lui Mih, indiferent cum o vezi tu, e recunoscuta si de alea 800 date de zelist pentru saptamana trecuta.

    • Vad cu oglinzi concave 🙂
     adevarul trece pe langa mine 🙂
     nu prinzi nuanta 🙂

     @mih trudeste aici la fel de onorabil si cu aceiasi abnegatie cu care @mar trudeste dincolo. Nu e nimic rau in asta daca managerul e multumit si ei sunt multumiti pentru recunoastere si admiratie

     Propria coliba 🙂 truditor la poalele pomului
     ….. Viq eu cred ca ai autocitit prea multe carti de audodezvoltare autopersonala. Nu e asa ? Daca @cetatean vorbeste ca un tanar preot ortodox tu esti cu supa de pui pentru suflet.
     Nu e rau nici ce faci tu , nici mih , nici mar, nici old, nici city. nici eu , petrecem niste ani din viata impreuna pentru ca vecinii de visavis ai fiecaruia din nou nu ne baga in seama, nu ne respecta sau au alta orientare politica sau sexuala

 46. … apăi no ni ! o ţâră din puţul gândirii lu’ madame tzatz E O (ce?), respectabila şi venerabila intelectuală decât , contrafăcută (?):

  ”55. theo | iulie 11, 2014 la 16:30
  astia vor si cu p…….. in g , si cu sufletul in rai.
  aceastä adunäturä a fost formatä de ilici, din oamenii magiari
  securisti ce l-au sprijinit”

  … via Nora din grădină

  … că tot batem monedă pe prinţipii (alţii , mai superdoxaţi)

 47. in adevärul, presidentzia räspunde cum trebuie ,fripturistului MRU.

 48. Ziua bună copaceni !!!

  Deci ,despre „udrism”

  Bila lu’Ovi are niște definitii despre „udrism” cu umori si venin ca un privitor de haznale analfabet ….doar pe bizoni ii poate spala Haznaua 3 pe creier .

  Udrea e o falsă problemă,cum bine zice Tucu ….toti basistii stiu foarte bine cit si ce poate Udrea …drept mărturie stau răspunsurile date lui Cristian 80 ,de basisti …..tante Nuti are locul ei in calculele Piratului si nu o să mă apuc acum să fac analiza asta ….toti basistii au scris despre asta la Copac .

  Singurii udristi sunt cei care scriu despre ea ,fiindcă asa isi inchipuie că lovesc ei in Traian Basescu …..asta isi imaginează ei in analfabetismul lor politic……in rest nici un basist de la copac nu o ridică in slavi sau o analizează

  Fiind un pion al Piratului ,devine normal si de la sine ca un basist veritabil ,să apere tot ce ii trebuie lui TB pe tabla de șah si să replice dur cind prin pion este vizată piesa principala .

  Cine joaca șah , stie bine de ce pionii stau in fața pieselor importante…analfabetii șahului si in ale politicii ,se aruncă si se vor arunca ca orbeții pe pioni….e problema lor . 😀

  Acum….dreapta sau stînga nu există…..e același Sistem Mafiot Securistic împărțit de o parte si de alta ….nimeni nu luptă împotriva nimănui ..

  Toți ,dar absolut toti fac parte din același Sistem Securistic Mafiot.

  Singurul care are FAPTE ,este Presedintele Traian Basescu. Punct,

  • „antiudristii” sunt de a dreptul jenanți si hazlii..

   Tara asta e acaparată si amanetată pe 30 de ani ,de caracatita Mafiotă si pe ei ii doare de Udrea ,in loc să-l sprijine pe singurul om care are fapte .

   Măi frate,Gloata Prostilor e pe cale să tragă la fund pe singurul om care a iesit in față si e altfel decît ei ….de aici de la mine ,așa se vede .

   Ok….acum din 2 una ….ori sunt idioti ,ori sunt plătiți ….simplu ,ca bună ziua.

   • Tocmai asta e buba, singurul om care a facut ceva e pe cale sa fie tras in jos, cu tot cu realizarile sale, de catre cei ce cred ca il sjujesc cel mai mult.
    parerea mea, cum s-ar zice, subiectiva si detasata, pana la probe pentru ea.

    • P/W
     Omul ala are curajul sa si promoveze oamenii de care considera ca are sau va avea nevoie indiferent de costul de moment pe care trebue sa l plateasca.
     Omul ala nu face nici un troc cu alegatorul.A avut curaj sa iasa si sa critice masuri extrem de populare luate de Tariceanu in 2008 si 2009 a avut curajul sa si asume masuri extrem de impopulare in 2010, are curajul sa se bata impotriva populismului lui Ponta .
     Crezi ca un asemenea om se va impiedica de smiorcaielile, noastre poate indreptatite , pentru as i alinia armata asa cum crede el de cuvinta?

  • O observatie: de ce nu-i mai place lui MRU sa fie profesor? De ce-i place lui @Bill la scoala? De ce au complexul matematicii cei de stiinte politice? Un singur raspuns…

 49. Măi dragilor, udrişti şi antiudrişti, nu pricepeţi că EU doar face rodajul unui vehicul. Din ianuarie 2015 la cârma PMP va veni Traian Băsescu.
  PMP, o repet a nu ştiu câza oară, a fost conceput pentru bătăliile din 2016.

  Şi ceva pentru BlegDog, MeReU şi alţii, făcuţi oameni de cel a cărui mână o muşcă azi. Şi câ mânuţele-amândouă se vând lui kăkă şi hrebenciucilor sans frontieres.

  • P.S. Una e unirea … şi cu totul altceva vânrarea-cumpărarea. Vânrarea cică ar fi de electorat, că toţi umblă zilele astea cu electoratu-n traistă. Cumpărarea de funcţii, afaceri, cumetrii, şmenuri ….

   • Parcimoniosule , Salut ,

    şi suma respectelor , indeed ! PLS , enlighten me ! O fost Kuk p’aci ?! Adică ”Yo | iulie 12, 2014 la 10:45 |” …să fie el ?!

    Sau nu ştii /nu vrei / nu poţi ! Whatever .

    Trage cu okiu – nu cu aicuiu’ – şi’o să pricep !

    • Chiar nu ştiu ! Kuk mi-a zis goodbye acum mai bine de un an şi nu mai vrea să audă de mine. S-a supărat ca văcarul pe sat, dacă mai ţi minte, pe blogul lui matale. Cică aş fi nociv la sănătatea lui şubredă. Şi că n-aş avea totă ţigla pe coperiş.

     Alles gute !

    • Am cetit. După stil el pare a fi.

     Nu aştepta nimic de la nimeni. Şi Diavolul a fost cândva înger !!!

  • Asta da tema de doctorat: mitul copilotului in politica Ro.

 50. Dacă ,nu era tante Udrea ,era altcineva pe care atacau ,doar ca să-l deposedeze pe Pirat de pioni ….deci ,o atacă pe Udrea ca să-l lipsesca pe TB de pioni cu care joacă .

  Simplu de tot …orice om normal vede asta .

  Si mai afirm inca o data …antiudristii „basisti” ori sunt idioti sadea ,ori plătiți ….din 2 una .Punct .

  MRU ,Ponta ,Joiannis ,Crizel sunt generatia Sistemului Mafiot Securistic …..tata lor e Varanul ….vedem clar care sunt rețelele securiste si cit de protejate au fost ele indiferent de guvernare .

  • @night
   Ai mare dreptate.
   Sobolanii incearca sa se repozitioneze.Nu le iese inca pasienta.Blaga alearga dupa colacul de salvare , Johaniss vrea sa anihileze ,prin cooptarea PDL, fortele ”reactionare” din interiorul PNL,MRU (ca sa l bagam in seama pentru ca nu reprezinta nimic) vrea orice ca sa ramina in bataia reflectoarelor.
   Eu zic ca marea zguduiala a sacului nu s a produs inca , dar cred ca se va produce prin septembrie.O zguduiala atit de mare incit multi sobolani nu se vor mai repozitiona.Vor fi pur si simplu zvirliti afara din sac.

 51. Last , Fierea lu’Ovi &comp …ori sunt prosti de dau in gropi ,ori tonomate plătite

  Fiindca aici nu mai este vorba de o părere care o repeti de citeva ori si încetezi ,cind vezi că situatia e mult mai gravă decît ce debitezi tu ….aici e vorba de aceiasi placă care se debitează de ani de zile la Haznaua 3 ,portavocea Varanului .

 52. @noapte Last si comp sunt vai de capul lor, sunt cam dezorientati, dezorientati sunteti si voi , sunt si alde blin, si cetatean, si ai lui nora ….. politicienii astia, nu ne prea ajuta, si nu ne dau nici o speranta.

  • @Last
   Ai dreptate 100%
   BA,nu ai ca ei ne ajuta sa ramanem fara bani in buzunare.
   Fac si ei saracii ceva. De ce esti rau?

  • Last
   iar amesteci mere cu pere!
   tU ESTI PE LOCUL TAU! Ori ne excluzi a nu fi acolo,ori te excluzi a nu fi cu noi! In nici un caz nu am nici o incidenta cu modul tau de gindire sau de aplicatie!
   O scalzi! In lipsa de raspuns pertinent!
   Dezorientarea nu este apanajul meu! Nu a fost nici odata..nu este nevoie de ce sa iti mai explic…
   Cind ai valori..pe care le urmezi..nu este loc de dezorientare!

   • acum a ajuns udrea sa fie si valoare … asta e chiar interesant
    asta e udrismul domn’e: transformarea tâțelor în principiu

    • @wulica: Freud ar spune ca mama ta nu te-a alaptat la san…Sa cresti mare!

     • nu chiar…freud ar spune ca datorii unei alaptari sanatoase imi plac sanii…

      jung ar zice ceva de spiritualitatea lor, chiar

      psihologia contemporana ar spune ca imi placeau chiar inainte sa stiu ca imi plac

      depinde

    • s-ar putea sä ai „o problemä cu femeile?”
     MERGI LA DR.

    • Eroare
     Eu nu sufar de obsesii..
     Nu m-am referit si nu am ca valoare o femeie..o doamna..o politiciana..o apropiata a lui traian Basescu..
     Vezi..te autodefinesti..asta este dezorientarea…

   • Nu am vorbit cu tine, caci tu nu esti fiinta umana, am vorbit cu @noapte.
    Dar si tu ai mai schimbacito in ultimele 6 luni cat de robotzica esti 🙂

  • Măi dragă …eu nu sunt deloc dezorientat ca tine care loveste bezmetic in pionii Piratului ..

   Totul constă in încredere …ți-a dat pina acum Piratul semne să te indoiesti de capacitățile lui de luptă ???….mie nu .

   Tu esti derutat fiindca sustii cind pe unul ,cind pe altul care-ți dau Flit

   Eu cred că esti doar un biet tonomat,care vrea contracte .

   • Esti si tu dezorientat ca naiba
    Te asteptai la un minim 12% pt pmp. si un 7% pt bleaga. Nu te asteptai sa plece in tromba de la FMP varfurile, sefii lui @mark. Nu te asteptai ca T B sa nu mai fie atat de infailibil cum era pana acum 2 luni. E ca atunci cand taticul nu mai e asa infailibil, sau cand taticu divorteaza si nu stii ce sa faci 🙂

    • Te definesti EXTRAORDINAR …
     raportat la Presedinte
     Esti un antibasist din ce in ce mai evidentiat

     „Nu te asteptai ca TB sa nu mai fie atit de infailibil cum era acum doua luni”

     asta este propria ta parere”basistule”

     Nu imi baga in bagaj mizeriile tale de gindire…

     Pentru mine nu se va schimba absolut nimic in atitudine si fidelitate fata de Presedinte…
     Dar
     Nu ai cum sa intelegi…Esti exact pe invers…

     • Pai de fidel esti fidel /sau fidela (eu tot cred ca esti femeie) dar ceva nesiguranta ai acolo in pipotzica ta devotata . Chiar nu simti cum bate ea mai rapid ? 🙂

      Daca o lasa balta pe Udrea peste un an Traian (caci in afara de familie i-a schimbat pe toti, ) Sau daca Elena cu Anton ii dau cu pas tot peste un an lui Traian, tu pe ce parte vei fi ? E un scenariu putin plauzibil, dar intreb si eu asa 🙂

 53. Problema acestui blog e disonanta intre ceea ce se pretinde si ceea ce este.
  E chiar pacat ca administratorului VIQ i s-a casunat si-i cazu cu tronc un politician (asa-i iubirea, vine ptr. cine nu te astepti!) Roman. Barbat. Cu nume de Traian. Mult mai bine pentru toata lumea (VIQ included) era daca se intampla acesta dragoste unei echipe de fotbal din Anglia. Cat talent desprins din brosuri motivationale a ratat biata echipa vaduvita de un sef de galerie cu scoala vietii… Pacat. Contemplati cum isi facea personul VIQ un blog fan-club Derby County (gen!) si stia toata lumea la ce sa se astepte. Intrau oamenii din galerie pe blog si se simteau bine. Din pacate pentru VIQ et. comp, politica si sociologia nu sunt potrivite pentru suporterii care nu-si gasesc o echipa de fotbal sau un idol pentru a se alatura unui cult.

  • CHIAR NU AVEM NEVOIE DE TINE:

  • Salut, Barbule !

   Ce e drept e drept.
   Am avut o scarba pentru politica pre-Basescu pe care numai scarba post-Basescu cred ca ar putea-o egala 😈 😀 😀
   Nu intru in detalii.
   Recunosc ca e adevarat. Eforturile si caracterul ce le-a determinat, ale omului asta m-au facut sa bantui prin net pe teme (pseudo)politice. Si dupa cum se vede acum nu pare sa fie cineva cat de cat capabil sa continue ce a inceput el. Daca Base ar fi unitate de masura, cei ce-i urmeaza se bat pe mili-micro-nano-pico.

   Disonanta !
   Right !

   Intre ce se pretinde si ce este.
   Si mai !

   Perceptie insa extrem de subiectiva,
   Ce se pretinde ?
   Ce este ?

  • Doamne, dar mataluta unde fusesi pina acum de ne lasasi sa ne scoatem ochii?

  • Bey,Barbule
   chiar nu inteleg ratacirea ta pe aici…
   Acest blog este un unicat..
   Nu apartine galeriilor de fotbal.
   Nu apartine nici unui cult consacrat
   Uite ,unde ne sunt sfatuitorii..criticii ..i-a batut vintul cu directie dinspre Latrine..

   Hahahahaha..auzi la el..ce pacat face Viq ca este basist..
   Wow..
   Viq…iti da si sfaturi…sa transformi copacul in galerie de fotbal….

   Nu ma pot opri din ras..
   Chestia asta seamana cu infantilitatea stergerii siglei Grivco de pe domeniul agricol al Academiei Romane….)))))))))))

   Ce prostovani…

   .

 54. Un weekend placut va doresc, ma pun pe treaba!
  Hai Germania maine!

  Si nu uitati: Cu Udrea presedinte / Iliescu nu mai minte!

 55. Ati observat?
  – @ tds (si ai sai amici)
  nu este interesat de ceea ce face Ponta, cel mai cinstit guvern ori Parlamentul.
  Poti sa ii ceri sa-ti spuna parerea, tinarul nostru are dezvoltat mirosul si se tine doar in apropierea Elenei.
  Sindromul drobului de sare, badie Creanga; a trebuit sa ni-l lasi pe cap 😛

  • VOI ati observat ?
   Ca am plecat de aici si punem postarile noastre pe Alergator lasand MULT LOC aici pentru a fi criticat PONTA si cel mai cinstit GUVERN ? Si ca Victor_L mai nou tot invoca spiritul lui @last si @bill si @Manitu
   In loc sa intre in cor Cu teo si sa strige jos Ponta ! jos Oprescu ! joos kkarau ! ei striga : jos viermele Bill, huo tds impotentul, masturbantul 🙂

 56. Interesant articolul lui Campeanu de ieri si pe tema noastra :

  „….…Dacă DNA va reuși să scoată la lumină legăturile de corupție dintre mari companii private și guvernanții din ultimii zece ani, și aici vorbim de toate guvernările – Năstase, Tăriceanu și Boc –, mecanismul comisioanelor și modul în care guvernanții au folosit banul public pentru beneficii personale și politice, atunci cutremurul ar trebui să fie atât de puternic încât să transforme în ruine întregul sistem de corupție pe care s-a bazat guvernarea României în ultimii 25 de ani. Atacând sistemul de achiziții publice, DNA va da un semnal fiecărui primar, fiecărui baron local, funcționar guvernamental, ministru, prim-ministru și parlamentar că nimeni nu mai este în siguranță dacă se atinge de banii publici.

  http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/cristian-campeanu-dna-zdruncina-pilonii-regimului-postdecembrist/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+InLinieDreapta+%28%C3%8En+Linie+Dreapt%C4%83%29

  • @ Viq,
   ceea ce ne propui tu nu este subiect de discutii (eventual de o teza de doctorat). Oamenii seriosi vad alt pericol (nu spui cine).
   Cind vii cu asemenea subiecte se lasa linistea.

  • @Viq ,
   Eu , optimist cum sunt zic ca DNA ul ne va ajuta in doua directii
   -va curata scena politica de o parte dintre neaveniti
   -va aduce in alegeri acel spor de procente necesar pentru infringerea lui Ponta.

 57. Am plecat sa ma tratez, pa Kovesi:
  „Nicuşor CONSTANTINESCU: Actiunea DNA de cerere a EXTRADARII mele din Statele Unite este ILEGALA”.

 58. Ex_piratul mai are cautare:
  „Presedintele Traian Basescu a avut, sambata, o convorbire telefonica cu presedintele Ucrainei, Petro Poroshenco, la solicitarea partii ucrainene. „

 59. bolnavul inchipuit constantinescu, este un primitivlig betiv, ce nu stie
  cä actele nu se fac la mica intzelegere ,cu ceva cunostintze si fosti
  condamnatzi.
  pt. justiotzie trebuia un act, din partea spitalului care il trateazä,
  totul oficial, nu cu falsuri si medici ce nu au nimic de-a face cu
  prostata lui.

 60. din cate stiu, boc a fäcut multe sezizäri la parchete:

 61. Presedintele KUK a mintit. Nu ar fi nici prima, nici ultima oara:
  http://www.revista22.ro/ura-lui-traian-basescu-45148.html

 62. :lol. 😆 😆

  … instinctul meu de fată mare ! Mercic mamă !

 63. Last

  Ți-am mai spus ….eu nu sunt deloc dezorientat …dacă tu esti ,e problema ta ,fiindca nu vezi pădurea ,din cauza celor citiva copaci uscați…gen MRU &comp.

  Eu ,cred in Traian Basescu,chiar si cînd e la „jos la podea” …capito???…..deocamdată,numai si numai Piratul are FAPTE …restu’ sunt mîncători de rahat din SISTEMUL MAFIOT

  Vă grabiti prea tare să-l scoateți din joc …e problema voastră .. 😀

  Viq a zis o vorbă mare intr-un articol „acum se aleg apele” …eu vad foarte bine de care parte esti tu si trupa ta .

  In adevărata luptă care se dă acum ,nu e loc de nuanțe ….acum e ORI ALBĂ ,ORI NEAGRĂ ….din doua UNA singură ….

  Acum trebuie să te pozitionezi….ori cu Sistemul si agricii lui ,ori cu Traian Basescu pentru un stat de drept si justiei liberă ,chiar dacă asta o include si pe Udrea .Punct.

  Simplu de tot ….ca bună ziua .

  • Deci …ori sunteti prosti de dați in gropi ,fiindcă vreți să fiti interesanți cu analizele voastre de 2lei si nu simtiti momentul dramatic de acum ,ori sunteti tonomate plătite ,pentru că o faceti in mod organizat si sunteti trîmbița Haznalei 3 pe așa zisa dreaptă

   Alege tu ce esti 😀

  • Buna.
   Eu stiu asa, daca tot te pui sa ataci un politician si femeie pe deasupra, trebuie sa te gandesti bine, trebuie sa mergi dincolo de atac si sa analizezi ce castigi si daca poti dovedi ca ai dreptate, ca esti in masura sa ataci, ca esti mai presus ca cel pe care-l ataci, ca ai mai multe realizari, ca ai o cariera solida de politician, ca ai avut mari proiecte dezvoltand locuri de munca, ca ti-ai promovat tara, ca ai fost scut la greu unui partid si cate altele care sa te justifice ca atacator credibil.
   Ori, MRU saracul, nu are nimic din tot ceea ce am spus, el a fost inventia d-lui Basescu si atat. N-a demonstrat niciodata ca ar fi bun undeva pe vreo functie, n-a fost in stare sa tina guvernul nici doua luni.L-a dat jos Blaga si Antonescu, mai putin Ponta- el a profitat de fraierii astia doi! Era plecat in strainatate isi traia vita, il durea in bombeuri de guvern, puci, de PSD!
   Nu are sange in instalatie, nu este politician, dar, dupa cum vedeti are tupeu nemarginit pentru a trece examenul in fata lui Blaga si Iohannis, alti doi dusmani care se pretind de dreapta!Cand colo ei sunt de stanga si in sange. MRU va sfarsi urat, asa cum sfarsesc toti tradatorii, nerecunoscatorii, vanatorii de functii! Mai vorbim noi p’aci :))))

  • @night,
   problema aparuta in societatea romaneasca este una de identitate.
   Basescu s a lacomit prea mult.El a dat aripi justitiei, El a tinut piept asalturilor PSD.El reprezinta opozitia.
   Si noi? Noi intelectualii de dreapta,revista 22, noi jurnalistii, noi politicienii reformatori ce facem?.Cine suntem?Unde ne situam?
   Putem sa l depasim pe Basescu?.Nu prea stim cum .Nu ne duce capul.
   Care i solutia? Romaneasca.Daca nu putem ajunge la nivelul unui om il bagam in rahat.Il coborim de pe soclu.
   Nu ne pricepem la construit dar la darimat nu ne intrece nimeni.
   Si da i si sapa.Basescu a ridicat justitia la nivelul la care este? Fals Macovei a facut o in cei 2 ani si jumatate in care a fost ministru.Prea putin? Nu conteaza , dupa Macovei au venit Morar si Kovesi.
   Basescu le a tinut spatele?Nu i un merit.era de datoria lui sa o faca.(mai este foarte putin si vor afirma ca si Ponta ar fi facut o daca era presedinte).Basescu nu a mai reusit in ultimii 3 ani sa i pastreze si pe Morar si pe Kovesi.Un dezastru.Basescu a distrus justitia.
   Basescu a incercat sa reformeze invatamintul si sanatatea? Cu ce drept.Ce stie Basescu de invatamint si de sanatate? Ne a intrebat pe noi? ne a pus sefi? Nu .Noroc ca le a rezolvat Ponta.Daca nu i mina lui Basescu noi nu cirtim.
   Si a facut Basescu un partid in care sa si continue activitatea politica?O mizerie.A promis sfinti si a dat pacatosi.Conteaza ca in celelalte partide sunt pacatosi mai mari? Nu conteaza pentru ca nu sunt ai lui Basescu.
   Si tot asa as putea continua pina miine dimineata.
   Rezultatul -poate fi benefic daca se reuseste o separare a apelor sau dezastros daca ne intoarcem la ciorba cu staif dinaintea epocii Basescu.

   • Eii ..da ,tucule …n-a întrebat „valorile” natie si-a făcut de capu’ lui ,dupa ce-a consultat niste specialiști in domeniu …

    Am vazut ce „mare ” valoare Manolescu ,Pora ,Tapalagă,Sorina Matei ,Plesu ,MRU ,Predoiu ….etc

    Si-au arătat potența toti ….potența de micimani fără viziune

 64. Iar a aparut EPISTOLARUL. Ca si LASTNIGHTMUSIC de altfel. De ce n-a scris o scrisorica si d-lui Basescu, ori el numai doamnelor trimite scrisori frustrante?! Cat de patetic este acest MRU, cat a dezamagit- nu ca ar fi fost apreciat vreodata de cineva. Doar dl Basescu a crezut in el, l-a numit in functii, l-a facut cunoscut si acum musca mana. Mai are o problema si cu Elena Udrea, e clar ca doarme cu poza ei sub perna, e clar ca-i obsedat de ea, e clar ca se simte complexat de ea si ca ii este teama. In concluzie, intreb: MRU este barbat? N-as prea crede, mai degraba un pantalonar penibiil care vrea functii si viata in lux, creme scumpe si tot felul de unguente! Rusine sa-i fie EPISTOLARULUI!!!

  • …e-pistolarul contra ex-piratul. Pronostic: 2. Desi se joaca pe terenul GIOP. Pentru ca tereneul e plin de gropi, iar echipa GIOP este incaltata in strachini.

  • Cristiane ….comentezi cumva si pe ziare.com???…acolo am vazut un nick ca si al tău

   • Acolo si la antibasistii cu spume de la hotznews. Le-am trimis comentul meu si la politeia dar excrocii nu-i dau drumul. L-am trimis si lui LASTNIGHTMUSIC sa se spanzure de limba. 😀 😀 😀 😀 😀

    • Si eu comentam acu 2 ani pe ziare.com si hotnews…..intru mai rar acum …ii stiu cam pe toti băsiștii de acolo ,cu unii sunt amic bun …ți-am dat puncte la aproape toate comentariile tale … 😉

    • mai Cristianne, nu ma spanzur de limba caci limba mea e scurta.
     Doar ca vii cu http://www.elenaudrea.ro in antetul tau (EU isi asuma ca oficiala pozitia ta ? sau e un trollism ? ) si am publicat primul tau mesaj, La al doilea in care ai inceput cu Hirtia hygienica care este blogul, Eugeni te-a moderat. Eu am zis sa te lase integral dar sa te puna pe pagina speciala Victor L din blogul nostru, ca sa pastram cafeneau zilnica la nivel de analiza si la nivel quality.

     Eugeni, baiat fin, (caruia Victor i-a zis ca e nebun si sa mearga la psihi 🙂 ) mi-a zis pe skype: @tdse ! . Nu il punem acolo ca nu are rost sa il mai suparam si pe Victor_L

    • Ba i-au dat drumul ca mostra de cum poti bate campii,verifica .

 65. Observ ca dreapta e … ocupata.

  Nu, nu in sensul pozitiv – ca munceste ca sa fie mai bine de ex. – ci in sensul de acaparata – la nivelul liderilor(sic!) de opinie, fie „mari” fie mici (fara „”) – de niste nevolnici cu un ego invers proportional cu potenta lor reala.

  Astfel, energii [si resurse – poate vb altadata mai mult] uriase sunt consumate in confruntari sterile si derizorii in care fiecare arata bubele celuilalt si … cand poate, i le si zgarmane direct. De preferinta in public.

  Tot felul de destepti(sic!), cu deficit sever de somn, se inghesuie sa incerce sa jigneasca marea masa de alegatori cu apelativul generic de „bizoni”.

  Si asta in conditiile in care, dupa toate sondajele dar si ultimile scrutinuri electorale stanga ramane cantonata la DOAR 35-40% din persoanele cu drept de vot.

  Stiind ca pentru toate culturile bizonul este – in realitate – un simbol al puterii si spiritului liber, nu pot decat sa laud intelepciunea populara care zice: gura pacatosului, adevar graieste.

  Ceea ce nu scapa de penibil pe cei care repeta papagaliceste asemenea clisee verbale 😉

  • DUTE CU SPRITUL TÄU DE HAITÄ ROSIE

  • Chinezule, ai dreptate Clar nu sunt bizoni aia 40% care voteaza cu PSD. Pai bizonii sunt animale pe cale de disparitie, nu au cum sa fie 40% . Pot sa fie iepuri, gandaci rosii, care sunt multi, marunti si redusi la cap. Dreptacii sunt pe cale de disparitie. Ei pot fi bizonii sau vulturii barbosi. Tot niste tampiti dar mai putini.

   Cred ca 10 ani il vom avea pe Ponta presedinte, si stangaceala voastra la putere cel putin 6 ani. Asa ca tine aproape. Sa te mai intrebam de sanatate … in anii astia. Sa stim ca daca noua ne e rau, macar chinezu se hi hi hi de dimineata pana seara

   • Last,

    In general, nu-mi sta in fire sa-mi fac idoli. Printre politicieni cu atat mai putin. Nici de dreapta, nici de stanga (nici romani, nici de aiurea dar, asta e o alta poveste mai lunga).

    Prefer sa fiu pragmatic [desi imi recunosc si un fond idealist]. In lipsa unor valori autentice in politica, incerc sa fiu macar eu consecvent cu principiile.

    Iar in lipsa de o alternativa cu adevarat buna, sunt adeptul … alternantelor (echilibrate; macar ca … durata).

    Oricum nu fac parte dintre cei care se bucura cand altii o duc rau. dar nici din cei care isi fac iluzii asteptandu-se ca de fericirea lui sa se ocupe … altii.

    Cum te „citesc” ca pe un personaj inteligent, cred ca ai inteles ca hi hi hi-ul este doar o marota cu care incerc sa contrabalansez incrancenarea [pe care-o consider nebazata] a unora.

 66. NU BASESCU MINTE, CI IOANA ENE!!!

  @jo ne aduce cu satisfactie la Copac un link spre artic. d-ei Ioana Ene/Rev 22, in care se afirma ca Basescu minte
  Spune d-na Ene:
  Adevarul istoric este asa: pe 3 iulie Camerele au fost convocate in sesiune extraordinara pentru ca Victor Ponta sa se adreseze Parlamentului pe chestiunea Consiliului European si sa fie desemnate conducerile SRR si SRTV.

  Doar ca Stenograma şedinţei Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului din 3 iulie 2012 ora 9:30 consemneaza urmatoarele:
  (…)
  Domnul Vasile Blaga:
  Suntem în cvorum toţi.
  Deci, în temeiul prevederilor art. 66 alin. (2) din Constituţia României şi al art. 89 din Regulamentul şedinţelor
  comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, Grupurile parlamentare ale PSD şi PNL solicită organizarea
  unei şedinţe comune a Birourilor permanente ale celor două Camere ale Parlamentului, astăzi, la 9.30
  pentru convocarea în sesiune extraordinară a unei şedinţe a Parlamentului, în data de 3 iulie 2012, adică
  astăzi, iar pe ordinea de zi propun cererea Grupurilor parlamentare ale PSD şi PNL din Camera Deputaţilor şi Senat de revocare a domnului Gheorghe Iancu din funcţia de Avocat al Poporului, ca urmare a încălcării Constituţiei şi a legii.
  Mandatul Avocatului Poporului este pe 4 ani. Scrie clar în ce condiţii poate fi revocat – dacă încalcă Constituţia,
  legile şi aşa mai departe.
  …………
  Domnul Vasile Blaga:
  Sunt intervenţii? Da, da, da, e în regulă.
  Sunt intervenţii pe cele două​? Nu sunt.
  Atunci, supun votului dumneavoastră convocarea sesiunii extraordinare pentru astăzi, 3 iulie 2012, ora 14.00.
  Voturi pentru? 14 voturi pentru.
  Voturi împotrivă? 3 voturi împotrivă.
  A fost convocată sesiunea extraordinară pentru ora 14.00

  http://www.cdep.ro/bp/sedinte.steno?ids=619&idp=13457&prn=1

  • conteaza?
   Ioana Ene a spus niste minciuni post de nestemata; @ jo, pasarica alba-n cioc, a luat-o sa a dus-o la copac, cotcodacind ca gaina din poveste.
   Ce conteaza? au umplut cu ra, pardon, netul cu neadevaruri.
   Cineva tot va musca din ordinaria lor, caci asta conteaza si pentru Latrina 3

  • Un ied cu constitutie de oaie. De studiat….

  • Carnatul de mai sus nu demonstreaza decat ca sula marinelului kuk la ora 18 n-ar nimic cu prefectura ministrului dezv.(irnghinarii).
   La argumentele doamnei Ene d.ta vii cu stenograma sedintei. Stenograma care demonstreaza ca Blaga nu putea pur si simplu sa se opuna fara sa incalce regulamentul si legea. Atat. Restul e propaganda cu clabuci. Propaganda pe care doar aia de-s in mintea copiilor o mai inghit (sau sug, ca-s in mintea sugarilor).

   • fä cläbuci in altä parte, ajunge.

   • Dearule Yo, ca românul imparţial, când colo când dincolo şi la o adică mai cităm din Războiu, o dăm la-ntors cum ne convine. Da’ e dreptul matale la liberă opinie. Opinia altora. Că tot la faza cu regurgitatul ai rămas. Opiniile personale trebuie să treacă musai prin telectul altuia întâi.
    Un lucru nu înţeleg dearule kuk, scuze Yo, de când a început să-ţi ălacă să bagi băţul prin gard ?

    No, dară nu-i bai ! Hârtia şi neţii suportă orice.

   • tu esti de la Latrina 3? sau esti pe cont propriu cu aia pe tastatura?
    Faci clabuci?

   • De ce taiati ,Doamne? Sunteti culmea uneori cu taiatul vostru selectiv, va faceti de minune, zau.Stiu,nu e treaba mea, taiati ce vreti dar ganditi-va ca mai citesc si altii blogul si-si fac cruce de atata ,,democratie’ selectiva.

    • nu te mai baga in seama; faci clabuci, zice amica ta 😛
     „Stiu,nu e treaba mea, taiati ce vreti”
     Si atunci?
     Sau iti pare rau ca a taiat aia marinelului?

     • Victor L,

      Cand cu „democratia”, cand cu „corectitudinea”, dupa cum ii convine. Normal ca acum n-are a comenta despre minciuni, ci despre „discriminari”.

    • Asa-i, nu e treaba ta! 👿

  • Afirmatia ca Blaga era obligat sa aprobe sesiunea extraordinara este o MINCIUNA.
   „Carnati” sunt postarile mincinoase-maskirovka.

  • Mih,

   recunosc spasit ca eu nici nu m-am dus pe linkul cu pricina.
   Habar n-am despre ce vorbeste madam iene.

   Inainte vreme mai umblam, mai vedeam ce zic aia… ailalti…
   pe masura ce am inceput sa-i cunosc si sa-i cataloghez, merg selectiv.
   Stiu in principiu la ce ma pot astepta si daca e cazul, salvez timp din viata si asa prea scurta.
   Netul e un univers urias. Fara selectie esti mort si ingropat.

 67. AER TREBUII SÄ-:I SCRIETZI ACESTEI INDIVIEDE ENE;
  CÄ MINTE CU NERUSINARE: ASTEA SUNT POVESTI INVENTATE
  SÄ-L BLAMEZE PE PRESEDINTE.

 68. INCÄ O DOVADÄ ;CÄ BLEAGA ESTE UN GEAMBAS

 69. GEAMBA-sul, rämane un mizerabil.
  asa a fäcut si cand a trimis militzienii la cotroceni, sä urle
  sä-l insulte pe presedinte, era ministru, aflase si a sters -o din buc:

 70. Ioana Ene ca Ioana Ene, dar Presedintele nu iese prea bine din chestia asta. Dupa mine, ar fi trebuit sa evite chestia asta cu Bleaga. Dar ma rog …. el stie mai bine

  • roaga-te! sa-si dea demisia, ca sa va fie bine si sa rezolvati problemele in tara asta.
   Ce te intereseaza pe tine ca piratul vrea sa-si distruga imaginea?
   Nu il ai pe MRU?
   Doar i-a zis-o „bine” Elenei, scorpia.

  • Dar cind a fost vreodata buna actiunea Presedintelui??
   Nici cind a pus-o pe Kovesi ..”basistii” nu au fost de acord…

   M-am saturat de sfatosii „mai tari,mai mari si mai destapti” decit Traian Basescu..
   Mare mirare ca astia nu au fost in stare de NIMIC altceva pentru Romania..in afara de exces de critica…daca erau mai buni decit Traian Basescu..cum naiba nu au ajuns la Presedentie in locul sau??
   Aici o introduc si pe Pora si pe MRU si pe Tapalaga si pe CTP si alti inteligfhenti ce se substituie activitatii Presedintelui..:
   „nu trebuia..nu a fost bine..nu asa…a gresit.. si da-i si da-i si da-i…”.

   • @mark
    Presedintele a inceput sa piarda puncte. A fost bun ani de zile. Acum, e la sfarsit de mandat, nu mai are autoritate, decat externa.

    Ne lasa cam naspa. Dar asta este. Om vedea noi

    • Este propria ta evaluare.A fost si este BUN.Faptul ca ii contesti la final de mandat meritele pe care le are,chiar daca nu le arunca in spatiul vizual tie nu inseamna altceva decit isonul pe care l-ai tinut langa la contestatarii antibasisti!
     Si minimalizarea functiei in integrum prin prognosticul unui final necompetent!
     Pe mine nu ma lasa naspa..Urit cuvint.Eu sunt constant pe aceeasi linie de plutire linga Presedintele meu..Renunta la plural cind faci afirmatii reiesite din putul gindirii tale…Asuma-le si atit.

  • Uite, ai ocazia sa te alaturi lor si poti striga jos Basescu. Vrea sa te asculte 😛
   „Aproximativ 100 de persoane s-au strans, sambata seara, in Piata Francofoniei din Capitala, vizavi de sediul SRI, pentru a protesta impotriva legii privind securitatea cibernetica a Romaniei si celei privind inregistrarea cartelelor telefonice preplatite.”

 71. Salutare tuturor, Legat de convocarea sesiunii extraordinare din 3 iulie 2012, DA Bleaga putea sa nu o convoace conform art 66 din Constitutie si art 81 din regulamentul Senatului. Avea precedentul Nastase in 2005. Atunci Nastase pres de CD a refuzat sa convoace sesiunea extraordinara pentru revocarea sa, opozitia a contestat la CCR refuzul si CCR dat dreptate lui Bombo.
  Iar legat de Ioana Ene, aceasta nici macar nu e originala Prima data cand s-a afirmat ca Piratul a mintit legat de posibilitatea sde a nu convoca sesiunea extraordinara a fost pe profilul lui Miron Damian pe FB. Afost imediat contrazis de comentatori, dovada ca tot mai multi se mai si informeaza direct de la sursa.
  Si mai vorbim de mistificarea istoriei de catre comunisti. Sa ai tupeul sa minti in modul cel mai ridicol cu putinta acum cand ai Google, si Netul la indemana nu detona de cat ticalosie.

  • Ion,

   really ?
   la Miron Damian/Doc ?
   Il stiam bun.

   • Intra pe profilul lui. Si eu m-am mirat ca poate face aceste greseli. Putea sa dea un link pe situl Senatului si sa vada cine a convocat sesiunea extraordinara si care a fost ordine de zi. Dupa ce a primit critici de la cititori a inceput sa o dea cotita dar cu o obraznicie iesita din comun. Eu am intrat pe profilul lui prin contul altei persoane si i-am dat toate regulamentele iar el a luat-o razna. Ii mai citeam din cand in cand interpretarile la rechizitoii /sentintele judecatoresti. Unele erau corecte altel mai puti bune dar cel putin argumenta punctul sau din vedere. Acum parca l-a luat amocul. Eu banuiesc de ce dar macar sa spuna cinstit si nu sa se mai dea dupa cires.

  • Punctul pe „i”: de cand cu netul, adio minciuna!
   P.S.
   …as adauga: adio bani negri, de asemenea. Iar conclyzia nu poate fi decat una: fara minciuna si fara furt, GIOP este dez-armata. Ce dezfatare!

 72. ion,
  bleaga a crezut cä nu se aflä, chiar politzistii o parte, au fost
  deranjatzi de trädarea lui bleaga.
  a fäcut multe nefäcuite duläul de vamä.
  ce este räu, cei tineri se lasä mintzitzi de vechii securisti, e penibil
  dar stiu cä totul se intoarce, totul se pläteste.
  vine precis si ” timpul presedintelui”

 73. Judex, eu am impresia ca miscarea din ultima perioada a intelectualilor cu doctorate la Sorbona si a analistilor puristi seamana foarte mult cu cea a Aliantei Civice de la sfarsitul anilor 90. Si atunci si acum vor sa promoveze un presedinte care sa joace dupa cum vor ei. Daca se poate un Constantinescu mai tanar si mai cizelat in discursuri oratorice.

  • Exact, @ioane, esentiala remarca! A (re)aparut si Ana (Blandiana). In alt rol. Din fericire, pentru toti acestia cuvantul „parabola” are un singur inteles. Parabola, cu „O” de la Man0lescu. Noroc cu codrul, noroc cu haiducuta.

   • Judex au incercat la congresul PMP-ului. Daca le citesti mesajele de pe FB din zilele dinainte de congres iti dai seama ca s-au crezut cu sacii in caruta. Insa cineva, persoana importanta le-a dejucat planurile. Nu spun ca n-au fost si naivi (exemplul este la alegerile pentru vicepresedinte cand au candidat unul impotriva celuilalt). Au sperat apoi ca vor pleca masiv din PMP, oamenii dar se pare ca hemoragia nu a fost abundenta.Au incercat apoi sa dea in fundatie prin demisia lui Preda, dar imediat a venit la carma CD si astfel pierderile nu au fost majore. Mai ales ca nici un primar PDL-ist nu si-a anuntat demisia din fundatie. Iar cireasa de pe tort este ca nici Funeriu si nici Cristi Preda nu au plecat preferand sa ramana pe loc.

    • ion
     Multe strofocari pe demolarea PMP..Unii au abordat direct pe cei pe care i-au pipait a fi mai slabi,mai carieristi,mai interesati si le-au cintat in struna…au alimentat orgolii si au sapat cit au putut..

     indiferent de greseli,de erori ,de inadecvari
     PMP ramane,in continuare cel mai curat si mai nou partid.. un anton este doar un anton..si serveste la propulsarea si si cunoasterea PMP prin afisaj negativ..

     PMP va fi din 2015 un partid pentru revolutionarea actualei clase politice

     hahahahahha cu Elena Udrea cu tot!

    • Buuuun……Sa numaram: Basescu, Laura, Boc, Cristi Preda, Funeriu, Siegfried, Sebi, Udrea, Diaconescu,…Imi ies mai mult de 300. Si inca neincluzand capritele „ratacite”, negre momentan, dar doar atat cat sa faca poteca pana pe culme. 300 este un efectiv suficient, istoricii sunt ultimii care ar trebui sa se indoiasca. Pe de o parte, noi VDM. Pe de cealalta, ei vor vedea…

 74. azi declaratzia lui Hunor a fost f. clarä, ei räman la guvernare,
  iar guvernul nu mai trimit acte , acolo unde au inceput ei actziunea.
  ce a fäcut UDMR, i-au trimis in banca lor, pe ponta si ai lui.
  dece? pentru voturi, dar ponta mitomanul tace, a spus numai Hunor

  • De data asta, Ponta a actionat corect. Hunor a frecat (Frunda de) menta. Cu toate astea, UDMR miroase mai rau ca Viorel. Curios, ce-o mirosi mai tare ca menta? Hai sa anagramam UDMR, poate aflam…

 75. Merita sa vedeti emisiunea Sorinei Matei. Carp (PDL) sustine deschis:
  -fuziune/alianta face numai PDL si PNL
  -nu accepta PMP si PNTCD
  -oferta presedintelui propus de ei va fi atragatoare si pentru electoratul refuzatilor PMP si PNTCD
  -daca electoratul refuzatilor nu voteaza candidatul lor, sunt intelesi cu Ponta
  Concluzia nu ar cuprinde oare si cuvantul santaj?

  • Ba da!
   Asta ne tot spun de catva timp si noua diversi personi…

   • Nu ma dau in vant dupa Vlaston, dar mi-a placut: decat sa-l votez pe Antonescu, mai bine stau acasa, nu e nicio diferenta intre el si Ponta.
    Carp turbat: deci o sa votati Ponta presedinte.
    Vlaston: nu votez nimic, domnule, intelegi? Nimic! Stau acasa ca milioane de alti romani. N-o sa ma dea nimeni afara din tara pentru asta.

    • De-un strop de jena nu mai au loc: prea-plin de furie Cam disperata… :mrgreen:

     • Si se-nvarte, si se-invarte si tot in posteriorul blondei ajunge.
      Cam ca aici pe blog. O fi programatic 🙂 🙂 🙂

     • Cam programat – asa se vede si de la mine: 2-3 teme cu 2-3 variante… Usor de memorat, usor de fredonat… :mrgreen:

   • Mih, ti-am mai spus ca par a fi urmasii urmasilor PDL

  • Eu voi vota doar candidatul care vine in tandem cu Basescu-PM, ca singura cale de pedepsire a puciuriilor. C-o fi Diaconescu, (sic!) Ponta, Predoiu, Oprescu, Mihai, Duda, Vadim, Domnudan, Tociusipalade, Antonescu, Gadea (hac!),

 76. Light
  Sunt siderat de atitudinea Sorinei Matei
  Daca imi pare rau de ceva este de modul in care am crezut in acest jurnalist
  A reusit sa manipuleze excelent..pina cind a trebuit sa se legitimeze ..

  Nu lasa interlocutorii sa isi spuna opinia,parerea.intervine brutal si cu mimica adecvata ori de cite ori cel in cauza o contrazice.

  fata asta NU ADMITE altceva decit ce VREA ea.

  Nimic nu convine,nimic nu este confirmat…conduce toata discutia potrivit unei teme asumate fara contraziceri

  Mi s-a parut incredibila afirmatia sa catre Vlaston,interpretind voit tendentios si rautacios raspunsul dat de acesta cu privire la optiunea PMP pentru prezidentiale..

  Nu numai ca l-a luat peste picior ,in ironie cu procentul (nesemnificativ) de la europarlamentare…privind sustinerea pMP al propriului candidat ..dar a si exclamat inainte de a se pronunta Vlaston:

  Deci PMP va sustine pe Ponta!
  De ce face toate astea???
  Eu nu ma mai intreb!Sunt dezgustat de acest joc murdar..am inchis tv.

 77. Nu voi aprecia decit pe acel candidat care se afirma prin merite proprii,prin rezultate notabile ,prin popularitate intensa in baza acestor valori sau merite..

  Desfid si dispretuiesc pe toti cei care se catara doborind adversarul cu metode murdare si nu prin propriile lor merite…

  Aici se inscriu toti cei care ataca PMP si pe cei care sunt acolo..
  .
  Daca exista un individ valoros si demn de a ocupa functia prezidentiala atunci sa faca dovada …cine este..ce face..ce trecut il recomanda ce viziune are pentru viitor…

  Elena Udrea este doar un pretext,un motiv,,o facatura ca sa isi justifice existenta toate jigodiile care tind sa participe la prezidentiale..fara ca ceva anume sa ii recomande!
  Un compromis mediatic serveste la cucerirea mediatica a atentiei de c atre toti mediocrii ce se viseaza a fi PRESEDINTI ai Romaniei.

  • @mark
   E greu sa acceptati ca Vlaston e un boooooooou , arivist si prefacut. Fost director si prof de mate la un liceu de tractoristi cu promovabilitate la bac sub 5%
   Inteleg ca daca e acum vice la PMP – pe doctrine ! 🙂 pe programe 🙂 pe relatii cu partidele 🙂 el trebuie sa fie aparat, si imi pare rau de tine si de @mih care trebuie sa gaseasca argumente pentru nimicul asta cu pretentii doar pentru ca Elena 🙂 doamna, l-a desemnat sa fie vice.

   Nu vezi ca se goleste in jur ?

   • ASTA-I ACUM!
    Politica de cadre!
    Pur comunista la modul in care te exprimi!
    Ia te uita cite ‘loaze’ fara studii sau cu unele mediocre avem de a face!
    daca nu erai tu ,uite ca nici nu bagam de seama..

    Nu imi doresc sa folosesc invective..desi tu faci abuz de ele…

    • @MARK ai trait in Bangladesh sau pe Venus in ultimii 2-3 ani ? Nu cunosti activitatea lui Vlaston PNL-NouaRepublica – etc ? articolelele ? problemele
     Eu sunt loaza fara studii sau studii mediocre ? dna Mark ? 🙂 🙂 Aaa stiu Tu ai fost in Niponia, la poporul Nipon , Acum pe dl prof de mate la tractoristi pensionar de 10 ani, e sarcina sa il aperi ?

     • tinere,
      din cauza celor fuduli ca tine, care stau pe margine si se dau destepti, apar si vlastonii; ei se implica, sincer/oportunist, dar fac ceva.
      Tu esti doar un gica-contra.
      Ba imi vine sa cred ca si invidios.
      Nu ti se ofera nimic daca nu iesi in arena sa risti a fi injurat si chiar acoperit cu noroi.
      Asta e politica.
      Esti inteligent, dar nu ajunge pentru politica.

     • Mosulica draga
      Alzheimer ? Alois cumva ?
      Ai uitat de o luna ?
      Vlaston i-a luat fatza lui Baconski si Papahagi la alegeri.la vicepresedionte pentru Doctrine 🙂 si program . Doctrina tractoristilor . 🙂 De ce ? Pentru ca blugista ta Elena , absolventa a universitatii din Plescoi a vrut sa ii taie pe astia cu doctorate la Paris … si l-a adus pe profersorul de tractoristi la pensie care spune sarumana dna Elena (cam ca tine asa )
      Hai, dai din telecomanda

 78. Fudulie si nervi pe bigudie 😛 😛 😛
  Cam isterica propaganda asta anti-Basescu a drept-unit-ei-si-ai-lor
  Ce le-o lipsi? 🙄

 79. Domnilor simpatizanti ai lui MRU
  Va rog faceti POZA maestrului vostru!
  Recomandari si rezultate concrete!

  Despre PNL nici nu vrerau sa stiu! sunt exact in aceeasi vibratie cu PSD!
  PDL s-a reintors la matca!

  Deci???
  CINE SUNT ,CE FAC cei care candideaza??MERITA sa le dam atentie??
  De ce?pentru ca ataca murdar adversarul ? sau pentru ca exista ca personalitati notorii si cu morala intacta??

  Se deviaza cu buna stiinta calea de atingere a credibilitatii candidadtului la Presedentie!
  Invocind antoni,udrea si alte inventii ce nu au legatura cu tema!

  • Mai @mark
   Daca vrei simpatizanti clari ai lui MRU mergi la Politeia. Toti sunt simpatizanti clari incepand cu City cu Clemy cu @mar omoloaga lui @mih de aici si terminand cu ziggy etc.
   Nu ii mai cauta aici. Mergi acolo si discuta cu ei.
   Noi cei ce suntem dezgustati de modul rudimentar, preistoric de a face politica a Elenei Udrea cu Anton si sacosa lui nu avem o solutie in MRU. Nici MRU nu e o solutie pentru noi. Asa ca mergi la Politeia daca vrei sa transmiti mesaje lui MRU

   • draga adminule, taietor
    Eu am stat ani de zile la politeia si am observat si copacul.
    @mar este sprijinitor, laudat de sefi, om de baza la fel ca si @mih aici. Nu e ceva de ocara. @mar e activa, e om de afaceri, e specialist in agricultura, a ajutat-o pe desy si FC la partea cu agricultura si partea economica a FC. i s-au adus multumiri si apara nepregetat Politeia.
    @mih e pensionara, nu este specializata ca @mar ea fiind mai generalista.
    Ma pricep la organizare, fara cite un om ca @mar si @mih pe un blog este greu.
    Sper ca niciuna din cele doua doamne nu se simte jignita de alaturarea de cealalta

    • mey,
     da` iti mai incapi in piele de cit te lauzi?
     Te pricepi la mistocareli de parcare si la ocolit subiectele.
     Nu ai decit citeva idei: catastrofa de Elena si expiratul Traian.
     Atit de plin de tine esti incit ti-e jena sa spui ce vrei si pe cine sustii, din teama ca daca nu iti iese si ti se va reprosa.

     • Treci la fotbal tataie. Uite eu am tinut cu Costa Rica Germania si uite ca am avut mana buna

      Tin cu Basescu dar ma rog sa scape de catastrofa aia de la Plescoi. Nu il vad bine altfel. Ii fuge norocul. Sper ca in 1-2 ani sa o puna pe tusa.

 80. dacä nici acum nu vä datzi seama de arogantza PDL-PNL
  SALUTARE.
  ADICÄ FACEM NUMAI NOI DREAPTA; DAR DACÄ NU REUSIM SI IESE PONTA;::::::::::::DE VINÄ E BÄSESCU:

  PANARAMILE DRACULUI. astia nu sunt oameni de reapta si nici nu
  vor binele romaniei.

  romani vetzi regreta amarnic pe Bäsescu!

 81. iar au apärut cu talciocul si sacosa.SI UDREA;-cine discutä de asta?

  noi vorbim de arogantzä,
  il injuräm pe BÄSESCU, dar ii vrem votantzi.
  asta spun desteptzii pnl-pdl; SÄ ASTEPTE

  nu castigä, de vinä tot Bäsescu:

 82. NU VÄ E RUSINE?
  NOI VORBIM DE CEVA SERIOS; SI VENITZI CU TALCIOCUL SI
  VUVUZELELE URLÄ UDREA; EA NU CANDIDEAZÄ NESIMTZITZILOR:

 83. sorina matei, si-a epuizat potentzialul, ajunge; nu este ce credeam

  mai bine PRISECARIU s-au ORCAN; erau mai buni:

 84. PREISTORIC ESTE BLEAGA SI CRIN-CRETIN; asta este politicä
  preistoricä, nu la 40 de ani cat are udrea si funeriu.
  zombi sä nu-si mai dea cu pärerea.
  cand o sä iasä ponta, sä nu indräznitzi sä spunetzi cä de vinä e bäsescu si udrea.

 85. pr Vlaston nu l-a DESEMNAT NIMENI; A FOST ALES;

  HAZNAUA iar aruncä läturi :ACUM STIM CINE SUNT
  SI SE DAU OFENSATZI CAND LE SPUI

  • A fost ales de aceia care l-au ales si pe Anton, Au fost alesi cei care a trebuit sa fie alesi, mai rau ca la PCR.
   Ce sa zic . A si meritat ! Ca bun a fost fripturistul asta venit de la PNL apoi la NR apoi la PMP , expirat, batran ca naiba, dar sarumaaanaaaa sefaaaa.

 86. ASTA SI VOR; SÄ CASTIGE PSD SI SÄ FACÄ UN GUVERN COMUN:

 87. Ai obţinut 2% în alegeri din postura de „locomotivă” cu bateriile terminate, ai făcut praf şi pulbere un partid, ţi-ai oferit funduleţul pentru un scăunel în PNL petru ca săptămâna următoare să o coteşti către PDL, atunci ce poate fi mai potrivit decât o mie două de cuvinte de lamentanţii pentru o mie de like-uri?

  Un pseudo-politruc având carisma unei răzători de bucătărie, obsedat de limbi dorsale, omagii gratuite şi vise umede prezidenţiale, în loc să îşi construiască o imagine coerentă, să îşi ducă organizaţia prin competiţii electorale 4-5 ani, se joacă de-a bloggerul. „Diplomatul” şi „eruditul” scufundat în irelevanţă după europarlamentare, practică jocul „caprei vecinului”, poate audienţa redusă uită lungul şir de greşeli neforţate.

  Carisma unei răzători de bucătărie …. Hahahahahahaha .

  Misto expresie ….

  • Cand l-a dat jos pe Basesscu de pe soclu ai zis Bravoooo Arfire ? 🙂 🙂 Bravooo Tog ? Vrei sa iti dau aici linkul ?

   • Nu stiu cine-i Arfire ,dar articolul asta e beton si nici TOG

   • @last,
    inainte de a ajunge tu insusi un antibasist (din ceea ce scrii se deduce ca asta este directia) spune ne si noua ce ti place.Pina acum am aflat ce nu ti place.Ok .Dreptul tau.
    Mai important acum este sa spui ce ti place.Efectiv sunt curios cine ti ar satisface exigentele.
    Nu incerca insa sa ne arunci praf in ochi cu oameni care nu au nici o sansa sa devina candidati.Ca sa fiu mai clar nu l pomeni pe Napoleon Bomnaparte.Papa Francisc sau Dalai Lama.Rezuma te la marfa scoasa pina acum in vitrina.

    • Cu deductia ca eu voi ajunge un antibasist m-ai facut praf si nu am ce sa raspund.
     Daca ai un prieten iar prietenul tau este intr-o companie proasta tu renunti la prieten ? Sigur ca nu. Speri ca mai devreme sau mai tarziu prietenul sa iasa din pasa asta si sa scape de piaza rea.
     Fiindca e duminica , vezi si Articolul de literatura tocmai postat de Eugeni aici http://alegatordedreapta.info 🙂

    • Si trebuie sa urlu … Vox clamantis in deserto ?
     Pentru mine nu conteaza alegerile astea … oricum le pierdem,
     Pentru mine oricum nu au contat alegerile europene oricum le-am pierdut toti din dreapta cu brio,
     Pentru mine conteaza
     1
     ca de 2-3 ani de cand se constituie Noua Republica, F C, PMP nu au dezvoltat dreapta si nu au dezvoltat o legatura cu electoratul de dreapta de care sunt straini.
     1 A Au neglijat si neglijeaza structurarea serioasa, avand scopuri imediate si mici pe care le pierd unul dupa altul 2012, 2014 mai, 2014 noiembrie, urmeaza 2016
     2
     PMP dat pe mana lui Udrea bareaza dezvoltarea partidului, nereusind sa aduca decat o parte din basisti. Oamenii multi si neutri nu vin la PMP
     2 A
     Personal imi doream sa avem si un partid purist, fara catavenci, coane zoe, branzovenesti , Partide de ratani, avem destule. Doream sa avem si unul mai quality cum sunt in Cehia, Lituania, etc. Dar ala e gust personal.

     Ce naiba vrei sa mai spun ? Oricum nu ma asculta nimeni 🙂

     • Deci ce candidat preferi?
      Antonescu , Johanis, Predoiu , Diaconescu sau nici unul.
      In rest de acord cu tine exceptid faptul ca , dupa cit se pare , eu si multi copaceni suntem foarte interesati de alegerile din noiembrie pe care refuzam din start sa le consideram pierdute.
      Este clar ca nu o sa ne putem intelege atita timp cit tu abordezi un subiect de perspectiva iar pe noi ne preocupa realitatea imediata.

     • Coane Last ,
      Te-am citit si sunt de acord cu tine si nu te supara ca mai sunt si alti care sunt mai dezamagiti decat tine,uite:
      http://tarotpolitic.wordpress.com/2014/07/13/26-6-0-la-suta-toate/#comments

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s