Ce-i așa de greu, mă rog, să ții un pârlit de blog ?

Preiau mare parte din mesajul lui Bleen de pe Blogary  pentru că sunt câteva idei pe marginea cărora merită să medităm un pic :

„Financiar vorbind, rămînerea mea la Blogary este imposibilă. De patru ani trag în disperare de proiectul ăsta. Nu se mai poate.
Blogary va rămîne online în măsura în care se vor găsi bani pentru plata hostingului.
…………………………………………..

Conținutul site-ului va consta în preluări de pe În Linie Dreaptă și probabil articole scrise de Ducu Hâncu, dacă și cînd mai trimite.
Nu știu dacă se va ocupa cineva de administrarea comentariilor și conținutului online.

Cîteva precizări: nu scriu politică în timpul liber. Dacă aș scrie, n-ar mai fi timp liber, nu ?
Timpul liber încerc să mi-l petrec în moduri cît mai gratuit-relaxante, cu familia, cu prietenii,cu jocurile de strategie. Scrisul despre politică nu e un hobby. Jocurile de strategie sînt un hobby, berea cu prietenii e un hobby.

În ciuda a ceea ce se crede, scrierea unui articol (sau chiar mai multe) pe zi și administrarea unui site și a unor conturi de social media, tot ce înseamnă ocuparea unui spațiu public, nu-ți ia 47 de minute pe zi, îți ia 18 ore pe zi. Dacă e să vorbim doar în termeni de timp, nu și de ocupare a creierului, energie și nervi.
Faptul că toate astea ajung în spațiul virtual si al net-ului nu înseamnă că nu sînt făcute de oameni reali, în spațiul real, cu instrumente reale. Asta presupune un spațiu, întreținere, mobilier, chirie, PC-uri, curemt electric, internet prin cablu, telefonie mobilă cu internet și alte asemenea.
Plus timp. Foarte mult timp. Din păcate, deși oi fi excentric, milionar nu sînt sigur, ca să pot susține toate astea din banii mei.
Le mulțumesc tuturor celor care au susținut Blogary pînă acum. Nu sînt mulți.

Ideile la care mă refeream :

1. Factorul financiar în blogging ??!!
2. Conexiunea site-ului/blogului cu microcelulele-blog având emițători-receptori pe aceeași frecvență cu orientarea sa !
(Aspect asupra căruia am zăbovit cu puțină vreme în urmă)
3. Factorul „timp” în blogging !!!!!!

Care ar fi oare ingredientele cele mai potrivite și proporția lor 8-imă pentru bucate cât de cât comestibile dar mai ales pe durată cât mai lungă ????

Viq

Anunțuri

107 responses to “Ce-i așa de greu, mă rog, să ții un pârlit de blog ?

 1. Nu stiu cit de greu este sa tii un blog.
  Banuiesc insa ca cel mai greu este sa ti fidelizezi participantii , cei ce discuta pe blog, cei ce fac ca blogul sa fie viu.
  Bleen , desi foarte talentat nu a reusit sa mentina o orientare a blogului .A publicat de multe ori puncte de vedere contradictorii ceea ce i a facut pe multi sa renunte.
  Bleen nu a inteles si probabil ca nu intelege nici astazi ca oamenii se ataseaza de un blog atita timp cit se regasesc in ideile lansate pe respectivul blog .
  Desigur ca exista pe fiecare blog participantii anti.Dar si acestia prefera mediul de discutii bine definit.
  Din nefericire din momentul in care s a produs ruptura dintre PDL si Basescu ,Blogary a incercat sa impace si capra si varza atitudine care este gustata din ce in ce mai putin.
  Blogary , probabil va avea o perioada de coma indusa , pentru ca situatia s a radicalizat atit de puternic incit cere dogme nu analize stiintifice.

  • Hi, Tucu !

   Nu-i usor ! 😉
   Dar ce e usor ?
   Numai ceea ce e ilegal, imoral sau ingrasa ! 😀 😀 😀

   Fidelizarea participantilor !
   Eu am plecat de la premisa ca asta are loc in mod natural cu conditia sa nu ti-o propui drept scop principal.
   Are loc de la sine si corect daca te comporti normal. Orice tendinta de a o determina sa arate intr-un anume fel duce la esec.

   Orientarea blogului !
   Cred ca si asta e subsidiara.
   Depinde de o seama de factori in permanenta miscare. Ieri am fost fani PDL, azi PMP, maine numai bunul Dumnezeu stie 😉
   Tot comportamentul normal e cheia.

   Atunci ce e principal ?
   Ajungem la principii.
   Adica alea de le-am pus la intrare de la bun inceput si pe care ne chinuim sa le respectam, fara a si reusi mereu 😀 😀 😀

   Inclin sa cred ca asta a fost eroarea fundamentala a lui Bleen. N-a avut petecul solid pe care sa se sprijine si de aici oscilatiile si in orientare si in fondul functional al site-ului si in forma de prezentare….
   Practic Blogary a fost intr-o permanenta transformare. Pe toate planurile.
   De regula il ceteam chiar daca multe din pozitiile adoptate de Bleen mi se pareau complet eronate. In ultima vreme insa, dupa introducerea taxei la intrare am renuntat.
   (Si printre altele, mi-am notat in minte ca asta nu e deloc o idee grozava !)

  • viq,
   uite sunt din nou de acord cu tucu.
   Imi treceau prin minte aceleasi idei inainte de a citi ce scrie el.
   Poate sa achiesez si la alte opinii citind mai departe….de exp. mie nu mi-au placut multe din verdictele date de Bleen …sau ma rog, vocea de la Blogary ne era potrivnica multa vreme.,in orice varianta antibasista.

   Sunt de acord si cu radicalizarea pe „,i>dogme si analize stiintifice

   De fapt pe ce dreapta ne situam?
   Alaturi de noii reformisti liberali?(aceea care sunt gata sa-si vanda si parintele fondator liberal? 😦 maslaluind alaturi de stindardul rosu socialist?)
   sau mai moderatii si in acelasi timp oportunistii care se infratesc cu pedelistii si nu-si asuma marea greseala de a nu recunoaste ca au fost partasi la toate demersurile ce au pus sub semnul intrebarii statul de drept,inclusiv mizerabila suapendarea a presedintelui democrat?

   Pentru mine cine s-a scaldat in in incoerente principial democratice si s-a situat de partea incontestarii numai e credibil

   Regret,am fost mereu o adepta a unificarii dreptei,dar nu in orice conditii.

   Poate e irelevanta denumirea noului partid unificat(Pnl-PDL) ,cu toate acestea ma simt solidara cu Bocut(ca de atatea ori) si ma simt intr-un fel dezorientata,am stampilat o sigla si acum ma vad despartita de ea.Nu e corect pentru o masa destul de consistenta care gandesc la fel.

   Astept reactii care sa ma lumineze . 🙂

 2. BUNÄ;
  ASA ESTE, pe un blog trebuie sä gäsesti si idei,sperantze si chiar
  motiväri la problemele idicate s-au care te intereseazä.
  de aceia cand vizitatorii soparle, viermi s-au luaze o i-au razna,
  si stopeazä ,s-au incearcä sä deturneze discutzia, trebuiesc trimisi
  la…………………,altfel cei sufocatzi preferä sä plece.
  bleen nu a avut o linie, a cam serpuit din päcate:

  • Theo,

   ai dreptate.
   Este un loc in care oamenii trebuie sa se regaseasca un pic.
   Unde nu ai dreptate ?
   Radicalismul este o eroare. cel brutal e o eroare cu motz !
   Soparlele, viermii, carcalacii, si alte vietati mai mult sau mai putin traitoare, ne pot vedea pe noi oamenii ca pe niste viermi… soparle,…
   Asta nu are sens intr-un univers al conexiunilor sociale.

   Stiu, ai dreptate, au fost, sunt si vor mai fi personi de treaba a caror naturel hipersimtitor da-n fiert in prezenta unor fapturi pe care le percep astfel.
   Se urca pe lustra la vederea soricelului alb scapat de ala mic din terariu !
   Nici asta nu e normal asa cum nu e normala nici propaganda comandata !
   Nu exista solutie fara pierderi aici.

 3. ULUITOR, handicapatul mitoman ponta, se ridiculizeazä singur,
  cicä a fost o inscenare la cotroceni.
  adicä ei din „claul haitei rosii,” venise sä cearä ceva???
  „izaura cu un borfasi vagabond ” ce vrea sä santajeze, -nu a avut noroc

  Ponta este un cretin, declaratziile lui sunt de obor, de dezechilibrat,
  acest nenorocit se vrea presedinte???

  FIECARE AL 2-LEA CUVANT, E BÄSESCU:
  niciodatä in viatza ta cretinule, nu vei putea cälca nici pe urmele
  Presedintelui Bäsescu

 4. Daca e parlit, blogul chiar nu e greu de facut.
  Bleen a facut un blog bun.
  A facut un blog de tipul semiinchis ca si Politeia, Copac, Gradina
  Bleen si-a pus cateva comandamente care nu I au iesit si nu prea au cum sa ii iasa.
  A dorit sa il faca professional, sa ii dedice timp professional, in timpul programului deci sa fie platit pentru asta.
  Ultima parte nu I a iesit . Fiind un blog restrains ca vizite nu a mers ppc . Adica reclama platita prin clickuri. A incercat sponsorizare si la un moment dat abonament . Nu a functionat.
  A facut blogul singur si a vrut sa il faca in timpul de lucru , nu in timpul liber ca noi ceilalti.
  Ceilalti au surmontat altfel problema
  Theophyle pensionar a dedicat 16 ore de blog pe zi la birou cu rezultatul stiut. Nu a avut timp de miscare sport , calatorii , schimbare. Deci nu functioneaza.
  Gradina e tot un one man show. Nora nu face greseala lui Theophyle. Nora tot pensioner apoi in cuplu cu Basca. Postari la 2 zile, si nu 2 pe zi ca la Th. interes mai scazut , zile intregi in care comentariile sunt tinute de tandemul Nora, Basca
  Copacul, tinut de 2 oameni activi Viq cu pause plus Fila tot cu pause la un moment dat Clemy. Ca om activ este complicat. Cum a rezolvat Viq ? A capacitat pensionari Old, Mih, VictorL (care petrece timp pe bloguri aproape ca Theophyle) care tin blogul cat e Viq lipsa sau in shifturi. Nu cu plata ci dandu le sentimentul ca fac ceva util si ca sunt pretuiti pentru asta. Nu este rau, dar nici foarte bine nu este. Toti cei trei pensionari au personaltitati accentuale sunt mai rigizi decat viq si intra in coliziune cu viermii. Ei radicalizeaza blogul iar viq nu are ce face. Plateste credinta, abnegatia, lor (e greu sa tii un blog ora de ora) ne mustruluindu I niciodata. Castiga constantza pe care celelalte bloguri nu au, si pierde asumat ce am zis mai sus.
  Am facut alegatorul de dreapta , in echipa de 3 oameni ocupati, cu postari cand putem, cu comenturi ne fortate ca periodicitate. Avem ceva ganduri cum sa nu facem greselile celorlalti dar sigur ca vom face greselile noastre – Sa vedem cat ne tine 
  Fiecare cu avantajele si dezavantajele lor
  Personal nu vad o solutie perfecta in cazul blogurilor acestea seminchise , mai mari decat un blog tipic dar mai mici decat platforme si site uri politice

  • Salut, Last !

   Blog „profesional” mi se pare ciudat.
   Conceptul de blog il vad NON-profesional prin definitie. Singurele profesionale ar putea fi considerate cele ale jurnalistilor care numai bloguri nu sunt 😀
   Te referi probabil la aspectul financiar.
   Aici apele se despart.
   Cred ca un site (poate fi si blog) folosit pentru castig financiar are (trebuie sa aiba) cu totul alta configuratie adn decat unul de retea sociala.
   Aspectul asta e inca neclar.
   Ceea ce cred ca e limpede e ca structura de baza a unui blog se pliaza pe reteaua sociala.

   Daca te referi la volumul de timp investit, iar e neclar cate de „profesional” poate fi un blog. Cele doua aspecte se leaga.

   Eu am plecat de la premisa fundamentala ca e o activitate civica. faci ceva pentru comunitate. Beneficiul tau personal este rezidual in urma eventualei cresteri a calitatii vietii in respectiva comunitate, datorata si microscopicei activitati de acolo.
   ok.
   Nimeni din cei care nu au/avut blog nu are idee cat timp mananca !
   Asta e adevarat.
   iar acest timp este extrem de valoros pentru subiect si deseori lipsit complet de valoare in fata celor carora le este oferita produsul efortului din respectivul timp.
   Bleen are perfecta dreptate. Din punctul de vedere pe care l-a ales nu merge.

   • 1 Cred ca esti prea formal.
    Daca este un jurnal zilnic al unui insingurat, exchibitionist in care raspund diversi alti singuratici la semnalele scriitorului este un blog blog
    Blogari Copacul vor sa fie o comunitate. ii spunem blog pentru ca ea activeaza pe structura gratuita a lui wordpress in forma ultima postare e prima afisata.
    Vorbim deci de bloguri´- nebloguri

    2 Nu vorbim de castig financiar – adica de profit. Ci de salariu
    Tie salariul ti l platesc cei cui shiftul , iar de blog te ocupi cand poti ca un amator anvansat.
    Aici era vorba de salariul de subzistenta pentru cineva care sa poata scrie profesional , asta nu inseamna ca partinitor. Been dorea salariu de subzistenta ca sa stea sa se ocupe doar de blog. Si s a vazut . Analizele lui erau clar muncite
    …..
    Ca o societate nu poate intretine un Blogary este cjhiar rau. vezi ce am pus de la Aligica pe alergator Hai ca plec la Koln 🙂

    • 1. Nu exista blog al unui singur insingurat 😀 😀 😀
     Confirmi si infirmi in aceeasi fraza.
     Din momentul in care te-ai aruncat in spatiul virtual, nu mai esti singur oricat de singur ai fi.

     2. La aspectul asta financiar, cum ziceam, inca este de gandit.
     Sa-ti dau un exemplu.

     Cu luni in urma m-am apucat sa fac niste materiale video. 3 documentare BBC (Keynes, Hayek si Marx) pe care m-am hotarat sa le aduc la pom pentru discutie pe marginea lor. Accesibile, placute, cuprinzand in mai putin de un ceas aspectele esentiale ale gandirii socio-economice a celor trei.
     Insa am decis sa le aduc traduse.
     Discutarea pe marginea unor materiale direct in engleza, germana sau latina, mi se pare de un prost-gust teribil. In fond ele sunt interesante TOCMAI pentru cei ce nu exceleaza in einspe limbi straine.

     Am terminat unul. Am reusit sa ajung si la cel de-al doilea pe la jumatate.
     Intre timp slujbele mele au luat-o razna, prioritatile s-au schimbat brusc ca sa nu mai vorbesc ca nici oportunitatea discutiei pe planul asta nu mai corespunde cu momentul la care am inceput proiectul.
     Cel mai probabil ar fi potrivit de reluat temele dupa decembrie.

     Acum practic actiunea despre care vorbesc e blocata.
     Un lucru inceput e pe jumatate terminat.
     Corect.
     dar un lucru neterminat, nu exista !
     Asta pentru ca mananca timp.

     Intrebare posibila : daca mi s-ar fi platit contravaloarea timpului respectiv, as fi preferat sa fac asta sau sa ma duc totusi la slujba ?
     Nu stiu. Inclin sa cred ca totusi as fi ales slujba.
     Chestia e ca poti sa ai ce hobby vrei, sa bantui politic, bloguiesti, traduci, faci clipuri, poze, misto-uri… dar nu te joci cu veniturile familiei.

     O sa-l termin in cele din urma. Chestie de orgoliu, daca vrei 👿
     dar cum spuneam aspectul ramane in discutie.

   • Cred ca privim blogul din puncte de vedere diferite.
    Copacul este o circiumiara , fara pretentii de restaurant de mare lux in care citiva fideli vin sa si ia gustarea de seara.
    Din punctul meu de vedere este blogul ideal.
    Altii viseaza o cantina uriasa , influenta in care mii si mii de consumatori vin sa si ia hrana zilnica.
    Blogary a gresit in momentul in care a vrut sa fie cantina si a considerat ca poate servi feluri pe gustul tuturor..Nu a tinut cont de diferenta intre infometat si gourmet desi a avut toate ingredientele necesare pentru a deveni un loc indragit de consumatorul sofisticat.

    • Nu mi se pare ca gandim foarte diferit.
     Si eu vad la fel.

     Fiecare pub cu clientii lui.
     Care dupa ce au decis ca le place acolo mai degrab decat peste drum, completeaza personalitatea localului cu cea a propriei prezente.

     Cand a incercat a servi bucate pe gustul tuturor a fost o greseala de abordare. A servit bucatele pe care EL a crezut ca-s pe gustul tuturor.
     E normal daca tu esti singurul bucatar 😀 😀 😀 😀

     Un grup de bucatari e mai bun 😉

  • In ce priveste Politeia, ai dreptate, eroare a stat in abordarea la scara macro.
   Blogul, „seminchis” cum ii spui tu (de fapt este atat de inchis/deschis cat ii permit obisnuitii casei) , nu poate sa fie o macro-platforma.
   Eu as zice ca nici nu trebuie sa fie.

   Asemeni ale noastre.

   Blogurile le vad ca niste clustere de „celule” umane cu personalitati/valori apropiate, ce se coaguleaza de la sine, nicidecum ca pe niste stabilimente cu sisteme organizatorice si adminstratie interna.
   Ele reprezinta de fapt revolutia comunicatiei speciei umane tocmai prin forma lor diseminata. Forta lor sta in formarea retelei de clustere, nu in forma clasica de organism mastodont.
   Suntem un furnicar nu un dinozaur.

   Iar asta da efectiv peste cap conceptele. Arunca in aer paradigma clasica a vectorului de informatie.
   Secole de-a randul, de la tipar incoace, sensul de circulatie a informatiei a fost unidirectional, de la un „centru” emitator catre perifericele receptoare. Transformarile tehnologice de pana acum, de la tiparitura catre Tv via radio, au crescut exponential calitatea si cantitatea informatiei, dar nu au schimbat nimic in structura circulatiei ei.
   Asta se petrece acum sub ochii nostri si cu contributia noastra.
   Numarul de receptoare este relativ egal cu numarul de emitatoare.
   Deocamdata e o galagie de nu se aude om cu persoana 😀 😀 😀

   Impactul este urias.
   Majoritatea covarsitoare a celor implicati chiar in proces nu o sesizeaza, dar mai ales cei din media clasica sunt complet orbi. Efectiv nu sunt capabili sa perceapa fenomenul. cel m ai probabil pentru ca senzorii le-au fost amputati prin „specializarea” in media traditionala.

   Ma uitam azi-dimineata la Rogozanu (care seamana cu Estu ca doua jumatati ale aceleiasi picaturi 😀 ) care alege sa ignore informatiile crude diseminate prin retelele sociale in favoarea concluziilor organismelor guvernamentale de investigatie !
   Omul traieste in trecut !
   Inca are impresia ca singura informatie viabila este cea care „vine de la centru” 😀 😀 😀

   revenind la oile noastre !
   Cred ca sunt doua cuvinte magice : „nisa” si „musuroi”.
   Sau stol…. roi….. 😀 😀 😀

  • Last
   Cred ca insulti inteligenta si munca neplatita ,dar constienta a lui Old si Mih,dar si a lui victorL.
   Nu stiu de ce te afisezi a fi indreptatit sa faci asemenea aprecieri ,asemenea valorificari,chiar tu,cel respins de membrii majoritari ai Copacului.

   „Nu cu plata ci dandu le sentimentul ca fac ceva util si ca sunt pretuiti pentru asta. Nu este rau, dar nici foarte bine nu este. Toti cei trei pensionari au personaltitati accentuale sunt mai rigizi decat viq si intra in coliziune cu viermii. Ei radicalizeaza blogul iar viq nu are ce face. Plateste credinta, abnegatia, lor (e greu sa tii un blog ora de ora) ne mustruluindu I niciodata. Castiga constantza pe care celelalte bloguri nu au, si pierde asumat ce am zis mai sus.”

   CINE MAMA NAIBII TE CREZI,LAST?
   este mai precisa,mai pretioasa si mai pretuita afirmatia tendentioasa si mizerabila de mai sus ,decit ce fac acesti”pensionari” pentru Copac??

   Si nu cred ca Viq este de acord cu acest punct de vedere URIT si tendentios ca orice alt coment al tau de pina acum!
   Cei denumiti,cei aratati si pusi la zid de catre tine sunt colaboratori si umar la existenta Copacului!

   ‘\”Intra in coliziune cu viermii’???
   Si ce ai vrea ?
   Ca „viermii” sa devoreze frunzele,Ramurile,COPACUL??

   Pretuieste-te doar dupa ce dai! Doar dupa propriile tale rezultate!
   Acum ai prilejul,prin blogul tau de Superman! Hai da-ti masura orgoliilor ,a tot ce zici ca poti…si lasa -ne ..lasa-ne…fa pe buricul pamintului ,la tine acasa…

   Imi faci greata ,Man…

   • Mark,

    Nu cred ca Last a vrut sa insulte pe cineva.
    Da, sunt de acrod ca e in eroare privind ideea ca adminii pomului ar fi radicalizat.
    Eu am vazut complet pe dos. El a radicalizat. Iar oamenii astia (intre noi foe vorba, mult mai cumpatati decat ar fi meritat situatia) s-au comportat cat de bine s-a putut.
    Dar daca se considera adversar, nu e normal din punctul lui de vedere ca adversarul sa-i fie… adversar ? 😉
    Poate e timpul sa terminam cu adversitatile.

    Cred ca ar fi foarte bine sa avem puterea sa trecem peste episodul ala.
    Gata.
    Suntem in alta etapa.
    Povestea s-a racit.
    Oamenii au cuibusorul lor in care-si expun propria marfa si cu care uneori putem fi de acord, alteori impotriva iar alteori sa nu ne intereseze.

    Transformarea povestii in samanta unui alt razboi de 100 de ani, e o prostie. Ne mai intepam poate pe un subiect sau altul, dar suntem in aceeasi liga.

  • Pe mine nu ma intereseaza aspectul financiar ,stimatelast,daca as reusi sa valorific mesajul meu social-politic cum isi doreste copacul nostru as fi super multumita.Mi-am dedicat cateva luni acestui deziderat, acceptat fara rezerve de viq ,din pacate intrerupt prematur din motive personale.

   Apar totusi ca un meteorit la copacul originii mele de crez ideologic basist si in esenta de dreapta ,consecvent si nealterat.
   Pot avea si nuante diferite la diverse conjuncturi si situatii,intotdeauna insa ,respectand principii de viata universal valabile.

   last,copacul e intretinut de viq si Mih cu concursul lui filadel si Old,toti impreuna formand o echipa greu de contestat,unde aprecierile se complementeaza si nasc un tablou greu de combatit.

   Venim noi ceilalti sa facem finisakul.
   Ce nu e bine?

   • BUNÄ DORA,
    cu ultimul cuvant mi-am adus aminte de expresia ; FAINOSAG
    a trebuit sä fiu atentä sä-mi dau seama ,cä se vorbea de
    condimente:

   • Dora,
    e o perceptie.
    dar realitatea e ca facem complet aleatoriu, fara o ierarhizare si contabilizare.
    Au fost luni de zile in care Clemy a postat aproape zilnic, altele in care Filadel a facut acelasi lucru iar eu nici n-am calcat.
    E ceva dragut in asta.

    Uneori se mai incaleca postarile din neatentie, fapt care ar putea fi eliminat foarte usor printr-o fisa de lucru cine sa fie la butoane si cand, dar ar dispare tot farmecul.
    Asa e ca un arbust pe la care toti trecem cu grija sa vedem daca are apa, daca n-a patit ceva….
    Faptul ca o facem fiecare fara sa ne ceara nimeni asta e chiar frumos 😉

  • Pe mine nu ma intereseaza aspectul financiar ,stimatelast,daca as reusi sa valorific mesajul meu social-politic cum isi doreste copacul nostru as fi super multumita.Mi-am dedicat cateva luni acestui deziderat, acceptat fara rezerve de viq ,din pacate intrerupt prematur din motive personale.

   Apar totusi ca un meteorit la copacul originii mele de crez ideologic basist si in esenta de dreapta ,consecvent si nealterat.
   Pot avea si nuante diferite la diverse conjuncturi si situatii,intotdeauna insa ,respectand principii de viata universal valabile.

   last,copacul e intretinut de viq si Mih cu concursul lui filadel si Old,toti impreuna formand o echipa greu de contestat,unde aprecierile se complementeaza si nasc un tablou greu de combatit.

   Venim noi ceilalti sa facem finisajul.
   Ce nu e bine?

 5. PS
  Puteam sa public asta pe http://alegatordedreapta.info dar era pericolul sa fie perceput ca o critica de la blog la blog. Am vazut asta prea des si nu vreau sa fac aceiasi greseala idioata

  • Nu cred ca era pericolul asta.
   Am trecut de cateva ori pe acolo, mi s-a parut ok.

   Cred ca nasterea blogului vostru a fost o idee foarte buna !
   In timp o sa va clarificati si asupra pietei-tinta (in sens nonmercantil), o sa va perfectionati oferta, o sa capatati personalitatea distincta care sa va poata defini corect (evidentierea diferentelor specifice fata de genul proxim, nu … formule fizico-mecano-energetice 😀 😀 😀 )

   Trebuie sa fiti foarte atenti la cel mai important lucru care conteaza in etapa asta : tenacitatea !
   Faceti tot ce puteti sa rezistati !

  • last 🙂
   va doresc sincer succes! 🙂
   Problema voastra e sa va definiti identitatea si sa ramaneti perseverenti.
   Eu, am probabil o reticenta in ce va priveste,una nejustificata ,avand in vedere reactiile total negativiste din partea echipei tale in ce ma priveste.Se pare ca e viceversa valabil…ceea ce nu inseamna ca sunt corecte,doar supra evaluate in sens negativ.

 6. as dorii sä-l intrebe cineva pe mitoman, dece se strofoceste sä ducä la intanliri, la congrese ,la inmormantäri, doar sä fie väzut.
  este un mare cretin inpertinent si periculos.

  TOTZI PREMIERII AU LUAT POZITZIE; FATÄ DE ACTUL TERORIST
  INTANPLAT, EL PONTA PLAGIATORUL FACE GARGARÄ:
  DECE, ? sä nu supere RUSIA, sä nu supere pe PUTIN

  vä mai vine sä dormitzi, numai cu gandul cä poate ajunge presedinte?

 7. Buna de dimineata, la cafeluta „de blog” ! 😀 😀 😀

 8. bunä viq,
  desigur, si plantelor le place cafeaua.

 9. Ziua bună ,copaceni!!!

  Sunt si hostinguri gratuite cite vrei ,iar cit de „profesional ” vrei să ți-l faci e cit te duce mintea….am vazut bloguri de poezii,proză ,etc exceptionale….la blogurile politice important este ce directie ii dai si cum il moderezi ,având in vedere cit de mare si acerbă e lupta si ce echipe de distrugatori si demolatori sunt folosite in aceasta lupta .

  Partea proastă e ca doar comunistii pesedisti varanisti au aceste echipe ….ceilalți nu se ocupă cu demolari si distrugeri

  N-am auzit ca cineva care militează pentru libertate de expresie ,stat de drept si justitie liberă ,să demoleze sau să distruga blogurile politice concurente ….

  • Manipularea,distrugerea si demolarea sunt doar apanajul stingii ,care vesnic au ceva de ascuns ,iar libertatea pentru ei este un Non sens

   • Cel mai important lucru e să fi cunoscut si asta si datorită directiei ,dar mai ales articolelor postate de autori

    Acum cu Blogary problema e ca de prea multe ori a schimbat directia si oamenii s-au reorientat ..cind iti pleacă oameni cunoscuti ca si Lazaroiu ,e clar că o iei la vale. 😉

    S-a intîmplat exact ca si la nașu ‘ ….schimbi directia ,rămâi fără comentatori credibili si cunoscuti in blogosferă

    • 5 lucruri pe care orice om de bun-simţ trebuie să le ştie despre pesedişti

     comisarul.ro

     1. Un pesedist întotdeauna minte. Chiar dacă este cel mai bun prieten al tău, şi ştiţi amândoi că el te minte, el va prefera, întotdeauna, să te mintă.

     2. Nu lăsa nesupravegheat în casă un pesedist. Va fura ceva. Nu se poate abţine. Când ajunge la uşa ta scuză-te cumva, spune-i că ai musafiri.

     3. Nu încerca să afli cum a ajuns un pesedist pesedist. El s-a născut pesedist şi va muri pesedist. Cu excepţia lui Victor Ponta. Care s-a născut dobitoc şi va muri dobitoc.

     4. 60 la sută dintre pesedişti au probleme de exprimare şi scriere în limba română.

     5. Toţi pesediştii de sex masculin, indiferent de vârstă şi poziţie socială, vor să f…ă ceva.

     😆 😆 😆

  • Servus night! 😆
   Mare dreptate ai delimitand blogurile cu continut politic de celelalte.
   La cele politice se dezlantuie jihadul,demolatorii si distrugatorii conceptului de stat de drept isi fac numarul constant si insistent.
   Si cu totii sunt adversarii politicianului nr.1 al luptei pentru consolidarea democratiei si apararea independentei justitiei.Trecand peste interese personale sau de famile ce in conceptia sa palesc in fata suprematiei dreptatii si a justitiei.
   Mai cunoasteti un asemenea om vertical si dedicat apararii statului de drept ca Base al nostru? 😆

   • NU, el este un bun roman, si in ciuda mizeriilor scrise, este un sotz si un tatä bun, nu este misogin ,cum incearcä sä inducä
    adversarii lui, a sustzinut multe femei in politicä, unele ii multzumesc cu insulte azi, spre rusinea lor. iar loialitatea lui udrea
    este condamnatä, ce fel de gandire primitivä

   • Servus ,Dora !!!

    Dar stînga dezlănțuie jihaduri ….ceilalți își vad de treaba lor ….stiu clar ce vor,ce fac si ce votează …

 10. Un blog este o piata de idei. Piata, in sens de intersectie, nu de colectie de tarabe. Prima este interconectare, a doua este mercantilism. Faptul ca se cheama la fel naste confuzii in mintile mai schioapete.
  Piata de care vorbim este un serviciu, de obicei, nesolicitat. Motivele personale pentru care trecatorii aleg sa-si faca drum printr-o piata sau alta sunt multe si diferite: infatisare ingrijita, oameni mai curatei si mai politicosi, trotuarele spalate, sutii marcati cu culori stridente….Uneori, chiar o banca mai comoda, unde poti sta si, cu o cafea buna in mana, privi lumea. Tot buna. In asemenea conditii, cine vine cu noroi pe talpi…

  • Judex,

   recunoastem sau nu, avem nevoie de „piata” asta !
   Deseori m-am intrebat ce naiba m-a apucat sa ma bag in nebunia asta, ca uneori asa pare 👿
   SI nu vorbesc de Pom, ca el e tinerel 😀

   N-am putut gasi alt raspuns neipocrit decat ca … ii simteam lipsa 😀 😀 😀

   • Eu zic ca un blog e o piata,de schimb de oferte ideatice si conceptuale .,mai mult sau mai putin argumentate ,ce se pliaza pe natura caracteriala si personalitatea cumparatotului.
    Degeaba imi oferi tu trandafiri cand mie imi plac crizantemele(si aici,nu gresesc, eu chiar prefer reginele toamnei)

   • …si eu. Bravo!

 11. @ tds,
  „A capacitat pensionari Old, Mih, VictorL (care petrece timp pe bloguri aproape ca Theophyle)”; daca nu demonstrai ca esti prost crescut cu studii peste Balta, nu erai tu.
  Nu pentru ca exist ar trebui sa-ti faci probleme; cumparat-ti brichete ca sa ai pentru aruncat in perete.
  Acum, ca sa-ti fie clar: tu nu ai minte sa ma „capacitezi” pentru blogul tau; si atunci procedezi ca eroul lui Preda.
  Atit de josnic esti incit te legi de mine pentru ca nu il tradez pe pirat si nu te urmez pe tine in ideile-ti geniale.
  Da, m-a enervat afirmatia ta de om mic.

  • Victore

   Chiar ,n-ar trebui deloc să te lași afectat de un no name de pe net …..in fond si la urma urmei aici fiecare suntem catalogați după ce scriem ,nu după diplome de baltă ,care oricum nu le poate verifica nimeni …aici poti să fi ce vrei ,chiar si Obama sau Putin 😀

  • Formula este cel putin nefericita.
   Induce automat ideea unei minime manipulari.
   Poate o si gandeste in forma asta.
   Dar poate nu.

   Asta e.
   Nu are stil 😉

  • Victor L
   Regret ca te lasi dus de procedurile lui Last.
   De aceasta data el a dorit sa loveasca si sa primeasca totodata confirmarea corectitudinii loviturii

   Regret ca in parte a primit aceasta confirmare.
   Este,din punctul meu de vedere o slabiciune de neiertat
   O cedare privind verticalitatea Copacului

   Last nu este si nu poate fi O RAMURA,O CREANGA VIGUROASA a COPACULUI!

   ORICT DE MULT L-AR OCROTI SI L-AR UDA gradinarul!

   TOT USCATURA ramane!

 12. dacä el nu are stil, crezi cä pricepe un tratament cu manusi?
  mä indoiesc.critici repetate, lozinci contra- repetate, postäri indezirabile
  pt. ce? din prietenie………….nu:

 13. SE POATE INTZELEGE, prin trimiterea la blogul lui…………
  cä noi facem greseli idioate, s-au altzii.

 14. Salut, all! 🙂

  Despre ce se intampla cu Blogary si mesajul lui Bleen, nu ma bag sa comentez pentru ca nu inteleg prea bine despre ce e vorba.
  A fost o vreme cand le citeam materialele cu interes, am mai si comentat, dar cand au aparut disonante (dpmv) ale mesajelor lor, dar si prea multe „excese” lingvistice (nu de genul celor care apar la Theo – ca o reactie de indignare si respingere, ci avand mai mult conotatie de dispret, „sictireala” si aroganta fata de altii) am cam renuntat.
  Chestie de credibilitate si afinitati lipsa, probabil…

 15. In privinta disputelor, dar mai ales a „ciocnirilor” si adversitatilor aparute la umbra Copacului, cauza pare a fi in primul rand legata de politic ca subiect dominant de discutii. Dar cert, nu este chiar doar asta…Acum e vreme de „razboi”. De vor veni timpuri de „pace”, cred ca radicalizarile se vor estompa si se va vedea mai bine despre ce e vorba…

  • Mih,:)
   Daca vin timpuri de pace,ne vom retrage in discutii sau dispute filosofice,
   ne vom replia pe teme universal valabile de trascendenta spirituala si de ce nu de metemsihoza -cu reincarnari succesive ,atat de incitante pentru generatii intregi de ganditori si intelepti. 🙂

   Si ,crede-ma nu vor disparea nici atunci „ciocnirile”,iar noi copacenii vom avea un traseu distinct,aparte. 😆

 16. Cred ca ar trebui sa ne intreban de ce un blog incita la discutii si altul nu.De ce unele articole provoaca discutii aprinse si altele nu.
  Reusita unui blog tine de talentul celui/celor ce aduc in discutie o tema de a descoperi fatete indeite ale faptului in sine.
  Participantii nu intra pe un blog pentru a se informa asupra faptelor zilnicie ci pentru a incerca sa descopere fatetele invizibile ale respectivelor fapte , pentru a incerca sa si verifice propriile teorii referitoare la aceste fapte si la consecintele lor.
  Un blog moare chiar daca si pastreaza fidelii dar comentariile nu releva unghiuri diferite ale problemei puse in discutie.
  Pentru mine Politeia ultimilor 2 ani este un exemplu a cum nu trebue sa faci un blog.Parerile lui Th au fost atit de drastic impuse incit nu mai raminea loc la ginditul cu propria tartacuta.La Politeia te duceai ca sa cumperi o parere nu ca sa upgradezi propria ta parere.
  Bine inteles ca un blog trebue sa aiba citeva linii directoare de baza care nu se discuta .Vorbea @Viq mai sus ca ne mai schimbam si noi.Ieri eram PDL isti azi suntem PMP isti etc.
  De fapt aici @viq glumeste.Nu am fost nici PDL isti nici PMP isti ci am fost si probabil ca am ramas fanii unui anume stil de a face politica in Romania.Asta a fost semnalul care ne a adus impreuna.Nu este singurul blog care are in baza aceasta idee .
  Intrebarea este de ce stam aici.Raspunsul am incercat sa l dau la inceputul postarii.

  • ne mai schimbam si noi.Ieri eram PDL isti azi suntem PMP isti etc.
   De fapt aici @viq glumeste.Nu am fost nici PDL isti nici PMP isti ci am fost si probabil ca am ramas fanii unui anume stil de a face politica in Romania.

   Corecta observatia ! 😀 😀 😀
   Formularea mea nu a fost gluma, a fost proasta.
   Am fost aia sau ailalta, in aparenta.
   In fapt, asa cum bine observi, EI au fost/sunt mai mult sau mai putin „copacisti” ! 😀 😀 😀

   Corect.
   De fapt avem un set de valori in care la un moment dat se potrivesc unii la alt moment dat altii din cei reprezentanti, in functie de cum bat campii.
   Nici MM nu face exceptie si cred ca la o adica nici Basescu.

   Tot corecta mi se pare si observatia asta : „Un blog moare chiar daca si pastreaza fidelii dar comentariile nu releva unghiuri diferite ale problemei puse in discutie.
   Referitor la Politeia nu stiu, efectiv n-am mai calcat pe la ei de la un anumit moment in care am realizat ca-s incompatibil.

   Insa cu faptul ca articolele provoaca discutii sau nu este mai complicat.
   Au fost zile fara tema care au avut mai multe comentarii decat precedenta si decat urmatoarea, ambele cu tema 😀 😀 😀
   tema propusa pentru discutie chiar isi pastreaza (corect) caracterul de propunere.
   Poate este interesant dpdv al autorului dar autorul nu e decat un om si el.

   Se pare ca sentimentul libertatii este mai fecund, mai incitant, mai placut.

   Citeam undeva ca o companie de soft a stabilit o zi pe saptamana in care nimeni nu lucreaza la proiectele obisnuite si fac doar ce vor, ce le place mai mult.
   Numarul de programe noi a crescut dupa masura asta 😀 😀 😀

   • Viq,
    nu intotdeauna tema propusa
    se pliaza pe interesul cititorului.
    Alteori, cand tema este libera la discutii, se constata
    o eruptie,o efervescenta de opinii si atitudini din cele mai diverse
    ce dau camp liber defularii….e prilejul cel mai nimerit de a intelege
    susprinde adevaratul spirit ce-i anima pe comentatori ,cu bune si cu rele.Este insa relevant 😆

   • @Viq,
    Punctul de plecare intr o discutie este foarte important dar nu determinant .
    Determinant este ca participantii sa abordeze discutia din unghiuri diferite.Nu antagonice ci diferite.Fiecare vede alt detaliu.Acest lucru este de fapt motorul unei discutii.
    Asta da farmecul unei discutii , asta o intretine vie , asta creaza controverse constructive.
    Noi suntem de multe ori incorsetati si bruiati de fixismul unor colegi de discutie .Fixismul lor distruge din start orice posibilitate de nuantare.
    Se discuta despre PMP de exemplu.PMP ul este un organism viu cu bune si cu rele.Daca l am privi ca atare probabil ca am putea judeca si pricepe mult mai bine ceea ce se intimpla.
    Din nefericire in momentul in care incepe discutia apar si ideile fixe despre Udrea.In momentul acela discutia se incheie si se transforma intr o paruiala banala si neproductiva.
    In fapt am vrut sa spun ca blogul il intretinem viu toti.Si il vom intretine viu atita timp cit ne va interesa in egala masura parerea tuturor celor ce contribue la discutie cu buna credinta.

  • tucu, 🙂
   ce spui tu e valabil in masura in care un blog
   e capabil sa suscite interes,
   iar comentatorii reusesc sa analizeze,sa surprinda
   esenta fenomenului in discutie ,sa disocieze adevarul de fals(in formele sale specifice),sa armonizeze stirea cu propriile viziuni si conceptii
   si sa concluzionezi. 😆
   Se pare ca e partea cea mai dificila 😆

   tucu,nu poti nega:toti am fost de aici pedelisti.Unii si-au pastrat optiunea,altii s-au mutat in alte zari.Ceea ce a ramas intact,in mare masura,e raportarea la artizanul intregii politici pe care o consideram democratica si care e piratul Basescu.Divagatiile pe tema raman pa mai departe subiecte de disputa. 🙂

   • @Dora,
    Am fost PNT ist, CDR ist , PDL ist si actual PMP ist.
    Etichete
    Din nefericire pentru majoritatea pe eticheta scria icre de manciuria iar inauntru tot zacusca de fasole (cu partile ei foarte bune).
    Nu cred ca eticheta este importanta ci posibilitatea de a ti descoperi sperantele (chiar si pentru scurt timp) in actiunile lui x sau y.

 17. Am decis să primesc funcţia de prim-vicepreşedinte din cadrul PDL. Trebuie să vă spun că nu am participat la negocieri şi ceea ce s-a obţinut este meritul şi responsabilitatea colegilor mei din FC şi a viitorilor colegi din PDL. În discuţiile pe care le-am avut cu actuala conducere a PDL mi-am exprimat opţiunea pentru a fi membru simplu, dar din respect pentru colegii mei din echipa de negociere a FC, din respect pentru aşteptările foarte înalte ale viitorilor noştri colegi din PDL şi ca garanţie a implicării noastre totale în construcţia de viitor politic al dreptei mă văd nevoit să accept această funcţie. (MRU) 😛 😛 😛

 18. Ca in snoavele cu Pacala si Tindala: vreau sa fiu primar 😛
  „Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, dumunică, într-o conferinţă de presă, că nu renunţă la candidatura la Preşedinţie, deşi este pe locul doi, după Klaus Iohannis şi că pune la dispoziţia deciziei PNL şi PDL această candidatură, dar şi proiectul său politic.”

 19. Niste „bizarerii” de dreapta: sustinerea unei finantari masive de la stat pentru stimularea artei, creativitatii…?
  Mi se pare ciudat. Gresesc?

  http://economie.hotnews.ro/stiri-ttip-17710926-oficial-german-ttip-este-oportunitate-majora-pentru-cultura-europeana-bani-privati-versus-bani-stat-diferenta-majora-dintre-sua-germania-cultura-art.htm

  • Nu stiu daca ziaristul nostru, CZ, a inteles si tradus bine ce spunea „Oficialul de la Berlin”.
   Nu este o noutate ca in Germania arta/cultura sint sustinute masiv de catre stat, iar in SUA se merge pe initiativele private.
   Frau (sau ziaristul CZ) vrea sa insinueze ca sponsorii vor influenta arta/cultura in felul in care procedeaza Felix ori Ghita tv cu stirile.
   Iar arta/cultura finantate de catre stat au libertate deplina; noi stim cum a fost (si cum inca se mai intimpla in cinematografie ori cu revistele culturale).
   Eu unul votez pentru modelul americanesc.

 20. No,bine,no ardeleanca ce sunt!
  Daca nu intereseaza picatelele mele strecurate aci,
  ma retrag pentru alta data.
  Eu va respect! 😆

 21. dora,
  condimentezi foarte bine postärile tale, eu ca si prietenii nostrii aici,
  le citim cu multä pläcere ,si le aprobäm.

 22. Un blog adevarat, inafara de detaliile tehnice, este acela care si-a castigat-afirmat-impus propria-i personalitate si propriii … dependenti.

  „Copacul” a reusit in acest demers. 

  Ca si -n viata reala, nimic insa nu e castigat pentru totdeauna. Pe toti, atat imprejurarile cat si aptitudinile personale (in cazul blogurilor, calitatile adminilor) ne schimba.

  Privit oarecum dinafara, Copacul a pierdut cate ceva din calitatile avute in „epoca lui de aur”. 

  Nu pot sa va doresc decat ca, ceea ce vad eu ca niste insuccese de etapa, sa treaca in cat mai scurt timp. Insa, „de la sine”, nu cred ca o sa-I … treaca. 😉

  Mai ales o anumita … autosuficienta condimentata cu niste … intoleranta

  • 😀 😀 😀
   Anotimpuri ! 😉

   • Anotimpuri zici dar, nu de-ale lui Vivaldi ci de-alea adevarate, cuplate chiar in cicluri electorale. Adica ani buni din viata noastra.

    Ce mi se pare oarecum paradoxal la „voi” este faptul ca, pe masura ce va apropiati in aprecierile asupra celor mai multi din actorii politici de ceeace „noi” va spuneam cu multi ani inainte, „voi” deveniti din ce in ce mai intoleranti cu … „noi”

    Sa vi se „traga” din ce!?

    • „Voi” = copacenii?
     „Noi” = ?

     • Dupa cum era deja spus mai sus e vorba de „noi”, cei banati (si in clipa de fata) pentru considerente pe care si voi, azi, le confirmati.

      Nu zic ca deja vedeti tot tabloul, ma rezumam totusi sa constat paradoxul de mai sus 😉

     • 🙄 🙄
      E scris adanc, nu pricepi !!!!! 🙄

      Vezi cum vine vorba lui ?
      „par adoxal”, de la „doxa” adica destept !
      „A-doxal” adica parem invers desteptilor, precum devine ! 🙄

      Stai sa vezi un ce si mai tare !
      Daca „voi” suntem noi, iar „noi” este ei acolo unde zice el, noi suntem inversul lor, care la el este „noi”, deci ei sunt destepti, adica „noi” !
      Intelegi cum devine ?

      Stii ca aici loveste bine !!! 🙄

      Daca „voi”…. adica noi, devenim din ce in ce mai intoleranti cu ei, adica „noi”, asta este „par-a-doxal” adica invers.
      Pricepi cum devine chestia ?

     • Viq,

      Eu inteleg ca e vorba de minim dubla personalitate la „noi”, adica el/ea. 😛

    • @PROFUN
     Nu inteleg relatia dintre ,,noi” si ,,voi”.Te rog sa o definesti.
     Vreti locuri de munca dar vreti sa si jupuiti pe cei care le creiaza.
     Cand te duci in piata cumperi ce este mai ieftin si nu conteaza ca este importat acel produs pentru ca ce este made in Romania este scump daca se platesc toate taxele acelea aberante.
     Vrei sa imi spui ca ,virgula,calitatea primeaza si nu pretul, asa este dar segmentul la care merge sloganul acela este restrans.

     • Dorian,

      Ai inteles gresit. Si paranteza-divagatia pe care ai deschis-o nu are legatura cu mine.

      Eu nu sunt dintre pedelistii care au bagat taxe forfetare in criza (ca intreprinzator am fost deci nevoit ca in plina criza sa platesc impozite la nivelul veniturilor din vremurile bune), nu am crescut nici TVA cu 5%, nu am cauzat inghetarea fondurilor EU (si nici alte chestii care au „jupuit” segmente insemnate de populatie).

      In general, nu am avut decat puterea de a-mi vedea de micile afaceri si implicit de persoanele cu care colaborez.

      Asta pe scurt, of course

     • @PROFUN
      Eu nu sunt inregimentat in niciun partid si am spus si o repet ca de dragul bugetarilor toate partidele fac gafe monumentale de parca oamenii aceia sunt dumnezei.
      Inteleg ca unii oameni chiar au nevoie de ajutor din partea comunitati dar nu inteleg de ce sunt prea multi.
      Nu inteleg de ce un salariat la stat poate avea un salariu mai mare decat unul la privat cand cel de la stat isi ia banii din buzunarul privatului.
      Ar fi multe de spus dar timp nu este.
      Intr-o alta ordine de idei eu bajbai pe aici pentru ca acest blog este un blog mai deschis si nu mi se cere inregimentare stricta,mai clar nimeni nu imi da o palma peste ceafa daca critic decent prostia domnului X sau doamnei Y.Altii daca iesi din tiparele pupincuriste ,,pa Misu si la gara!” .Pun pe tine dustpan-ul si te trec la dustbin cat ai zice ,,peste”.

    • Dorian,

     E usor sa faci gafe. Exista bugetari si bugetari.

     Probabil ti se pare OK sa platesti: 
     – un service auto, 
     – o firma de paza care ajunge in timp util la o alarma
     – un antrenor care-ti invata juniorul tainele sportului (fost) in alb

     Dar, cand este vorba sa
     – iti faci propriul „service” intr-un spital
     – ai nevoie de pompieri 
     – apreciezi profesorii care iti formeaza juniorul pentru viata …

     ti se pare normal sa vorbesti de sus, cu un dispret greu disimulat. Vezi doamne, astia traiesc pe spatele tau. De exemplu, chiar ti se pare normal ca un medic sa aiba un salariu de cateva ori mai mic decat un mester auto?

     Desi sunt de mai mult de 20 de ani ” privat” eu, ma feresc de gafele sugerate mai sus

     • @PROFUN
      Cu scuzele de rigoare eu nu am fost clar in exprimare.
      Nu ma refeream la personalul medical,pompieri si profesori ci la muhaielele care te trateaza cu ,,vino maine”.
      Cu medicii am alt meci ca unii dintre ei au depus juramantul lui hipodrac si pe aceia fii sigur ca ii evit.

     • FUnule,

      interesant subiect.
      Cand vom avea ceva timp, poate incercam impreuna sa ne limpezim de ce e mai prost un profesor platit direct de tine decat unul platit de stat si mituit de tine, de ce e mai prost un medic de la o clinica privata pe care-l platesti tu direct decat unul de la una de stat pe care-l plateste statul si-l spaguiesti tu… samd.

     • VIQ
      Ar fi bine sa intram si in subteranele societatii.
      Acolo se duce lupta pentru supravietuire in societatea romanesca .
      ___________________________
      da, Dorule, acolo.

      Fa-ti timp si vezi filmul recomandat ieri de PIM,(atentie la stomac, nu e pentru sensibili) si apoi masoara distanta care ne separa de civilizatie.
      daca ai cu ce.

      De sesizat cum se reflecta principiile dreptatii, cum este vazuta munca…. samd

     • Viqule,

      Noi sa fim sanatosi, fiindca astfel cu siguranta ne vom … lamuri.

      Macar asupra faptului ca … avem (posibil) perceptii diferite 😉

  • se vede, cä nu prea ne cunoastetzi, dar stim dece atzi venit

  • postare fadä,nu vä sträduitzi cu criticile, nu stitzi sä condimentatzi,
   FITILISM:

 23. Copacul este bine ancorat!
  Inradacinat si fara putinta de a disparea precum Blogary.
  Asta se intiimpla pentru ca fundamentul se bazeaza pe integritate..fara compromis..fara plati si recompense/.

  Ce se intimpla la COPAC ..este in primul rind NORMAL..lucru extrem de rar pe bloguri

  Fiecare isi expune punctul de vedere ..fiecare isi arata viziunea…fiecare spune si arata ce crede,ce vede,cum intelege…

  Si asta este posibil ..doar in deplina libertate de exprimare..asigurata de admini ,de proprietar…

  Sa nu extindem asupra Copacului stari care apartin altora…sa nu exageram cu trimiteri de exigente sau rigiditate ..neintelegere sau neoportunittate…
  ca sa ne justificam neajunsurile,neimplinirile si erorile propriilor noastre gindiri

 24. Secretarul de Stat american John Kerry a declarat duminica, intr-un interviu acordat postului de televiziune CNN, ca este „clar” faptul ca sistemul de rachete folosit pentru a dobora avionul malaezian in estul Ucrainei provine din Rusia (…)
  Kerry a subliniat ulterior, pentru postul NBC, ca exista „dovezi circumstantiale extraordinare” in cazul aeronavei prabusite care arunca responsabilitatea pentru catastrofa aviatica de joi asupra Rusiei si a separatistilor pro-rusi (…)
  Seful diplomatiei americane a citat, in aceasta privinta, faptul ca SUA „stiu” de unde a plecat racheta, pe baza imaginilor din satelit, si ca „stim traiectoria, stim (de asemenea – n.red.) ora” (…)
  „Stim cu siguranta ca Ucraina nu dispunea de un asemenea sistem (baterie de rachete) in zona aceea la acel moment.(…)
  (HotNews)

  • Plus, O conversatie telefonica intre doi lideri rebeli, interceptata de Serviciile de Securitate ucrainene, despre care autoritatile de la Kiev sustin ca dovedeste ca militantii pro-rusi au doborat un avion civil, a fost autentificata de catre experti americani, a anuntat duminica Ambasada SUA la Kiev, potrivit AFP. (HotNews)

 25. Bravo,
  Monica Macovei: Cer să fiu inclusă în procesul de selecție al candidaţilor dreptei pentru prezidenţiale.
  2014 Anul alegerilor multiple.

  • Da, MM are dreptul sa fie inclusa in procesul de selectie. Are si multi simpatizanti/sustinatori
   Cui adreseaza aceasta cerere? PDL-ului? Intentioneaza sa candideze ca independent? 🙄

   • Mih trebuie date cartile pe fata.Prin acest anunt ceata ipocriziei va disparea. Arentie la ce mesaje transmite Sebi.

    • 😦 Nu am urmarit emisiunea de la B1. Abia acum am deschis televizorul…

     • Sebi despre MM spune ca ar trebui sa candideze independent pentru ca Blaga si Jogannis nu vor gi de acord cu candidatura ei. Vulnerabilitatea viitorului presedinte fata de parlament dat fiind scaderea pragului de participare la referenduum. Din acest motiv presedintele va fii la mana partidelor. Cristi Diaconescu ar fi cel mai potrivit pentru presedinte dar nu trece sticla. A mai spus ceva veriga slaba in demolarea statulu de drept a fost si este Avocatul Poporului.

     • Multumesc, Ion!

 26. Asa, dupa mintea mea de femeie, as putea spune, ca lumea s-a saturat de politica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s