Bucuria de a fi normal

… pare ușor anormală privită dintr-o zonă gri-blazat în strălucirea crâncenă a nopții cu luna goală-pușcă !
Chiar așa !!!!
De ce să te bucuri dacă tot ceea ce poate constitui motivul bucuriei tale este ceva normal ?

Nu știu !
Poate pentru că bucuria ar trebui să fie starea normală de respirat ?!

O fi normal să te bucuri de ce e … normal ?
De ce să te bucuri că vezi ?
Întreabă un orb și ascultă atent ce-ți răspunde.

Atunci când funcționezi normal, când nu te doare nimic în organismul corpului (și nici la cap), când îți poți mișca fizicul mai mult sau mai puțin biped către mingea parșiv aruncată de fătuci în bikinei discreți, iar de acolo mai mult sau mai puțin trepied către baxul de bere până virezi ușor patrulater cătră finala revărsare pe nisipul plajei de pe plajă, mai încins decât permite legea, oare ar trebui să ai un sentiment de bucurie ?
Atunci când trudești voinicește pe plantație, când tragi de fiare la o „hală fitness” până când porii devin parte activă în circuitul apei în natură dar în loc să plătești tu pentru accesul la aparatele ce-ți mențin tonusul, te plătesc ei pe tine, iar contul din bancă are balanță pozitivă, constant crescătoare, oare nu ar trebui să te bucuri ?

Sau pur și simplu când cineva îți rupe-n față „pactul de coabitare” ???

Deunăzi citeam un punct de vedere foarte pertinent referitor la mentalitatea medicilor ce au dat certificate false pentru mii de pensionari închipuiți pentru șpăgi submediocre. Am lucrat cu un număr de medici (btw, nu sunt medic, just for the record 😉 ) și cred că înțeleg modul în care percept situațiile de acest gen. Respectivele cadre medicale acceptă șpaga în virtutea unei tradiții (deloc neplăcute) dar fac asemenea ilegalități mai degrabă cu sentimentul că fac un bine cuiva !
Pur și simplu pensia aia care urmează să fie primită de nu-importă-cine, pare venită din neant. De undeva dintr-un sac al belșugului veșnic ce nu se cere nicicând umplut. Da, este un concept-sentiment ce reflectă o lipsă completă de drepturi și responsabilități privind banii publici.
Și cred că asta e mentalitatea a peste 80-85% din români. E o boală a ceaușismului. Bugetul statului e sacul LOR cu bani. Nu al nostru.
EI, cei de la putere, sunt cei ce AU. Și care nu vor să ne dea și nouă. Decât când noi îi forțăm sau îi păcălim.
De unde să ne dea ?
Ce întrebare-i asta ?
De-acolo de la stat ! 😀 😀 😀

Iar atunci când se confruntă ocazional cu logica simplă a raportului venituri-cheltuieli la nivel societate, când umbra vinei începe să apese asupra găurilor pe care ei le fac sacului comun, o observație taie ca o ghilotină orice șansă de acces către o abordare normală : ție-ți pasă de câțiva lei amărâți ce se duc către niște nefericiți plini de datorii, care de bine de rău au trudit pentru țara asta, în timp ce niște burți cu bretele dau tunuri de milioane, zeci de milioane, sute de milioane de euro pe cap de jigodie, fără ca cineva să poate face ceva !
Ia de răspunde !
Trăind într-o permanentă stare de anormalitate, normalitatea capătă un iz ciudat. Curios. Anormal !
Avem nevoie de normalitate în comunitate, de starea de sănătate a macroorganismului social, așa cum la nivel individual avem nevoie de aer, apă, nutrienți și internet.
Și orice pas spre această stare de lucruri este o satisfacție pentru orice persoană ce înțelege fenomenul.

Conform pildelor studentului atipic, așa cum întunericul nu e decât absența luminii și frigul absența căldurii, nici bucuria nu este alt decât starea (normală) de spirit în absența necazurilor. Problemelor ! Defecțiunilor ! Ceaușescului ! Varanului !

Tristețea e contagioasă, așa e.
Empatia ne determină să devenim triști în fața tristeții, furioși în fața furiei și dezamăgiți în fața blazării. Și mulți încordați la nervii capului nu pricep de ce în preajma lor toți sunt nervoși !!! 🙄

Vestea bună e că și râsul se ia 😀 😀 😀
Un grup de „ciudați” au făcut o probă în metrou. În fața unor persoane complet necunoscute și absolut serioase, preocupate de cele ale zilei, fără absolut nici o legătură nici cu cei ce râd „ca proasta-n târg” nici cu subiectul ce ar declanșa o așa reacție.
Ba mai mult !
Văzându-se filmați, majoritatea celor prezenți realizează că râsul celor dintâi este fals, că sunt victimele unei înscenări. și, cu toate acestea …. nu rezistă ! 😀 😀 😀

Vrei să aduci o bucurie celor din jur ?
E simplu. Începe cu tine.

Vrei să-i întristezi, blazezi, dezamăgești, arunci în groapa cu ură ?
Idem !
Exhibă-ți dezamăgirile, frustrările, nemulțumirile, furiile și apoi proorocește-le viitoarea prăbușire pe care o astfel de stare de spirit o face extrem de probabilă.
Ulterior te vei putea lăuda că ai avut dreptate ! 😉

Vă urez tuturor un weekend plin de bucurie în fața șanselor de revenire la normalitate !

Viq

Reclame

156 responses to “Bucuria de a fi normal

 1. Un bucuros „Multumesc, Viq!” 😀
  Si tie, asemenea! 🙂

 2. tot universul doreste o normalitate, cred cä astrele stiu ele……………
  undeva ,ceva ii inping pe oameni la prostii si escrocherii.

 3. Este normal ce fac aia de la latrine?

  • Pentru ei cred ca da.
   Asta e „normalitatea” lor.

   Au data o gaura-n scoarta si au facut o poarta spre iad cu usile vraiste.
   Pe acolo se creeaza o comunicare live cu fum si pucioasa.

   Ca-n filmele pentru adolescenti cu probleme la scufie.

 4. nu pt. cä ei nu sunt normali.
  dar unde este CNA???????????

 5. Am ezitat sa comentez la aceasta postare serioasa cu multe deschideri la meditatie si autoanaliza.
  Si cum ma consider o persoana normala si pentru ca,azi,am trait o stare de spirit plina de bucurie si multumire, va spun si voua: o descindere in padurea verde cu aer curat,imbratisati de trilurile pasarelelor si compania nepotelelor dragi -te face sa te simpi implinit sufleteste ,numai doresti scene frustrante intalnite permanent in viata de zi cu zi.

  Bucurie si voua !Weekend plavut dupa dorinta fiecaruia. 😆

 6. Cum să nu te bucuri de normalitate? De starea de echilibru? 🙂 Mai ales dacă trăiești 90% într-o mare anormalitate.

 7. Servus,fete dragi si tie dorian65. 😆
  Macar azi sa ne linistim si sa-i lasam pe cei care „gandesc” fara neuroni (adica de loc) in anormalitatea lor, mocirla lor sa nu ne atinga.

 8. cicä ei fac demonstratzie duminecä la cotroceni,
  mai bine s-.ar duce la cimintirul cotroceni, sä
  punä o lumanare. cum se justificä jigodismul sustzinut
  de golanul PONTA.???

 9. ponta prin sustzinerea A3, aratä cat de anormal este.

 10. … fetite si baietei,
  maturi sau mai mititei
  dati popcornuri la catei
  sa puteti rade de ei !

 11. ce dulce.ce ras frumos.

  • servus Fil 🙂 cartianu are dreptate…faptul ca Justitia a ajuns sa-si merite numele…faptul ca magistratii au invatat libertatea …ca au invatat sa-si practice meseria cu profionalism…faptul ca nu le este frica nu numai sa condamne la inchisoare meritata pe inculpati dar mai ales sa recupereze integral si rapid prejudiile este un semnal puternic transmis tuturor ticalosilor GIOP ca a venit apocalipsa peste averile furate si libertatea lor nemeritata…vor incerca sa incropeasca o riposta printr-un nou asalt la ordinea de drept…am vazut ca aduna tot aliotmanul in studiourile a3…toata fauna tradatorilor revolutiei Ro si profitorilor tranzitiei de 25 de ani in care ei s-au imbogatit din furt iar populatia a saracit crunt…pe linga ghiolbanii politici am vazut si jigodii ,,dizidente,, alaturi de diversi idioti utili telectuali…sper sa fie intampinati in ,,plimbarea,, lor de rosiile si ouale stricate ale trecatorilor de bine :mrgreen: am vazut ca li s-au facut promisiuni in acest sens pe forumuri si feisbukuri 😆

 12. salut prieteni :0 faina postare Viq…despre normalitate ..intr-o societate anormala 😆 ne bucuram de normalitatea de care ne-a fost dor atunci cand ea reapare cu o bucurie care le pare…anormala celor care profita de anormalitate…recunosc ca ieri m-am bucurat si eu alaturi de voi de normalitatea functionarii justitiei Ro si am baut in cinstea MAGISTRATILOR profesionisti 😆 si nu ma simt vinovata de asta ci…bucuroasa 🙂

  • Buna, Emily !

   Am fost full busy in ultimile zile. cred c-am fost ultimul din comunitate care a aflat ca another one bites the dust !

   este un moment al adevarului.
   Caderea lui Voiculescu are o insemnatate cu totul aparte.

   Deja lupta are alte componente.
   De la Basescu-Ponta (cu variantele Geoana/Sarbu/Iliescu/….etc) frontul s-a mutat pe mafie-justitie.
   Basescu a transferat conflictul acolo unde de fapt ii era locul.
   Cu talharii nu poate fi lupta politica.
   NU AU CE CAUTA in politica.

   De fapt palierul politic a fost infestat de carcalacii astia care trebuie sa dispara din peisaj.
   Locul lor e la puscarie. Iar asta nu e succes politic ci succes al statului de drept, functional si …. normal.

   Marinarul l-a ascultat pe Vantu si a intarit statul. 😉

   ori din momentul in care incepe sa se schiteze un tablou de genul asta, parca altfel privesti viitorul 😉

   Incepe sa aiba sens demersul doctrinar, discutiile pe marginea implicarii sau non- a statului in economie, rostul si efectele libertatii pentru progresul societatii…samd.
   Alta lume, alt univers.

   • Teoretic … aşa e !
    Dar teoria e una şi … voinţa populimii … alta.
    Votantul român nu este interesat de teoria numerelor mari. Pentru el este important kilu de făină, ulei, zahăr şi un baboi sau pui opărit dat de cine vrea voturi. Pentru el important este cine pune ceva în plus pungă mai mult decât contracandidatul. ĂLA E ALESUL !!!

    • Da.
     de acord.
     ACUM asa e.

     dar daca peisajul informational este curatat de gunoaie precum Badea-nebunu’ care trage cu ghiulu’ se creeaza premisa cunoasterii in urma careia putem afla chiar si pe ce planeta suntem 😀
     (apropo’s de clipul de mai jos)

     Sa fim responsabili si sa recunoastem ca oamenii astia habar n-au pe ce lume traiesc nu pentru c-ar fi fost surzi si orbi, ci pentru ca pe canalele lor de receptare a informatiilor le-au fost turnate gunoaie.

     BBC are constant programe de stiinta popularizata, de familiarizare a maselor cu informatiile devenite treptat indispensabile vietii in sec al XXI-lea.
     Si gasesti asa ceva si pe SKY si pe ITV, si pe Channel 4….

     La noi … NIMIC !
     Ce te astepti sa stie oamenii aia ?
     Au 2-4 clase (daca le au si p-alea) toata viata au dat cu sapa si universul e delimitat de carciuma si biserica.

     In loc ca un post tv sa fie un izvor de informatie care sa ridice acest nivel absolut nepermis pentru poporul unei tari din Europa, punctul poate cel mai fierbinte al civilizatiei intregii planete, el este o unealta in mana unor talhari primitivi, cu mentalitatea specifica comunei respective.

     De ce un ONG nu are in program amaratii astia ?
     De ce cei care stiu si pot explica ce se intampla nu o fac pentru schimbarile profunde acolo un sistemul democratic are calcaiul cu platfus ?

     E !

    • @pim …eu sunt optimista…cei care inteleg numai teoria numerelor mici sunt nucleul dur psd=3-4 mil..si nu cred ca trebuie sa contam numai pe ei …alte 3-3,5 mil au votat cat de responsabil au avut ocazia..ar fi vremea sa li se alature si generatia cool si nepasatoare care invoca teoria numerelor mari…ca nimic nu cade din cer..weekend party-urile le pot aduce cel mult niste hangover..

   • corect Viq…o iustitie care functioneaza corect intareste statul care devine capabil sa apere institutiile si cetatenii de…parazitii infractori care sunt cauza saracirii natiei de 25 de ani…astazi simtim ca putem avea speranta insanatosirii societatii noastre….incet dar sigur..ne vom putea lua tara inapoi

 13. Salut
  Normalitatea o vad asa:
  Copiii si nepotii vostri/nostri vor avea un argument in plus ca smechereala zeflemeaua si furaciunea mica-mare nu merg de multe ori la apa. Sa se mai estompeze impresia ca in Romania nu iti trebuie scoala, hard work & enthusiasm, ca hotii si curvele castiga intotdeauna.
  Avem deja exemple Nastase,Vantu, Felix ca personajul negativ chiar o incurca la sfarsitul filmului.

  Pentru ca filmul sa se termine standard ar trebui ca Felix sa si crape rapid rapus de un cancer din ala baban, pentru ca altfel nepotii vor spune: Lasa babo/mosule, ca dupa ce iese din parnaie , si el si Vantu si Nastase vor avea nene multe milioane de euro la tescherea sa o duca bine mersi. Si eu as sta la Jilava va spune nepotul, sa invat inversiuni sexuale protejate si sa scriu carti cand stiu ca la sfarsit voi fi cu iahtul meu in Caraibe.
  🙂

  • Depinde …

   Există posibilitatea ca din 2015 să fi RELOADED. HORROR !!!

  • si dac-ar fi asa, … daca Felix crapa sub presiune cand s-apleaca dupa sapun, daca Vantu face buba-neagra la cap iar Nastase inghite un virus mic si se lichefiaza pe interior, te bucuri ?

   Nu cred ca persoanele mai mult sau mai putin fizice ale celor de mai sus ar trebui sa fie motivul satisfactiei ci actiunea justitiei si sansa de intrare a societatii pe alt palier de civilizatie.

   Mie mi se pare ca ceea ce s-a petrecut in ultimii ani, in care caderea varanului de ieri e un pas semnificativ, a fost un proces de trecere a unui prag important pentru poporul roman.

   • Ce ti se pare tie , mi se pare si mie , si nepotelului de 11 ani al oricui. Mai ales ca grasul ala de Felix e si urat. Un pas urias pentru omenire.

    Ailalata e mai suptila de aia e mai greu de patrunsi. si tine de munca si rasplata.
    Avem generatii intregi de fete , mai ales din Moldova pana la Focsani care zic asa.
    Ce naiba ne bate dirigintele la cap ?

    Eu vreau sa fiu ca Mihaela Radulescu, ca Andrea Marin ca Elena Udrea.
    Dar alunecam spre discutia despre modele, iar aia e complicat sa o discutam aici

    • Uff am uitat-o pe Monica Gabor care este cap de lista .. . 🙂

     • E-n regula.
      dac-ai bagat-o pe udrea, treba-i rezolvata ! 😀 😀 😀

      Ma tem ca daca femeia asta are vre-un accident fatal, ai putea suferi un soc extrem de traumatic cu declansarea unei vaste probleme existentiale ! 😉 🙄

     • Da, nu imi place Udrea in postura de lider al dreptei.
      Cred ca datorita ei PMP a obtinut doar 6% si din cauza acestui scor Traian Basescu a pierdut oportunitatea in iulie sa grupeze dreapta in jurul lui, sau macar sa aiba un cuvant de spus in coagularea dreptei.
      Un accident fatal poate fi si avertismentul dat ieri de Basescu prin EBA – Sau asa il vad eu.

     • @last btw sa fim seriosi daca toate fetele alea suparate pe carte ar vrea sa fie ca udrea ar fi bine…ma indoiesc insa ca vor fi fericite avind ca rollmodel pitipoancele lui bote sau si mai rau profesioniste de caracter ca radulescu firea stancu sau grecu …zau asa…si apropos ZITTTT :mrgreen:

    • ..Ailalata e mai suptila de aia e mai greu de patrunsi..”
     D-aia n-am prins ideea.
     Sunt slab la suptilitati.

     pana nu fac o vizita in Astoria nu ma ridic la nivelul minim. 🙄

 14. Depinde ce set de valori si principii primesc mostenire copiii si nepotii.

 15. @mark luptatorul credincios si adevaratii basisti
  Cred ca a venit si momentul lui @Mark sa arate ceeace se lauda pe aici: Ca il sprijna, loial si pana la capat pe presedinte, el marele bassssist ce interzice altora sa fie basssisti fara sa primeasca certificat de la el.

  Despre ce e vorba. Nenorocitii de la A3 pregatesc o plimbare la Cotroceni maine la 17.00 de tipul: iesi afara javra ordinara. Daca va avea succes, si presedintele nu va avea suporteri efecte negative ar putea sa apara.
  Ar fi o ocazie pentru @mark chiar si pt @noapte daca s-a gandit la asta si cu un Wizzair a venit in tara si pleaca luni. Ar fi o ocazie pentru palavragii sa faca si ei ceva pentru presedinte. Sa se adune la poarta Cotroceni cu un banner: Bravo justitiei, Multumim Presedintelui. Felix merge unde ii este locul. etc. Badea va aduna 500-2000 de rataciti. Sa fie cu @mark macar 10-20 care sa ii arate presedintelui ca nu este chiar singur. B1 ar filma, si poate le va lua si un interviu.

  De ce ar trebui sa faca si palvragiii gestul asta ? Pt noi ailalti am fost cam la toate manifestatiile.Ei doar cu gura. Este si randul lor. Mai ales ca Lumi Williams nu organizeaza nimic in perioada urmatoare. Si o inteleg de ce.
  Palavragii, aparatori ai presedintelui Basescu… se aude ?

  • esti tu un palavragiu, mare si nesimtit.

   • Eu am fost la toate manifestatiile posibile.
    Tu … iti misti trupul simtit la Bucuresti la o manifestatie ? Nu ai venit nici la cele programate de Elena ta si anuntate cu 60 zile.

    Iti este usor ca din virful Lugojului si din tastatura sa spui cfa noi suntem mari nesimtiti.
    Palavragila, te rog sa te abtii ! 😦

    • Citi locuitori are Bucurestiul?
     astepti sa vina provincia si tu sa stai la terasa, basta.
     Chiar ca ai introdus o nota de normalitate.
     Alt ton de a discuta, de a prpune ceva nu ai? atunci vei ramine palavragiul principal, pe care il deranjeaza ceilalti palavragii.

  • „Cainele moare de drum lung….” se zice in popor ! 😉

   Vad ca iar ai venit cu directive si comenzi !
   Si iar ti-o iei ! 🙄

   N-ai inteles nimic din ce am scris sus. probabil nici n-ai cetit. Din obisnuinta. Ca doar n-o sa pierzi din timpul tau pretios destinat biciuirii turmei de prosti.

   Intratabil.

   • Viq Nu ai inteles.
    Ar fi bine daca un numar chiar redus de oameni ar manifesta pentru Presedinte, la Cotroceni maine la ora 17. Cred ca cei mai multi inteleg utilitatea

    Pentru asta e nevoie de initiatori hotarati. Nu stiu un basist mai vocal decat @mark. De aceea m-am adresat lui
    ..
    Apropo de afisul cu MBA. Acum inteleg de ce multi din cei ce termina liceul, nu merg la o facultate serioasa si mai departe.
    Pentru ca citesc afise de tipul celor pe care le pui tu. Mai ascunde-le 🙂 Avem nevoie de tineri educati.
    Unul care spune ca doctoratul la sorbona e pentru prosti, nu ai ? (Elenei i-ar placea mult)

    • @last…..mai botosh ce stii tu de educatie serioasa…incercand sa faci real money din dotcom-uri si inginerii wallstreet…fumate si esuate in dezastre financiare…porcariile astea vor fi scoase in curind in afara legii..la fel si tehnicile frauduloase de marketing corporatist…mai incet cu MBA-ul pe scari..nu esti singurul posesor…pe bune :mrgreen:

     • Emily esti ca orbul cu baston alb care ciocaneste sa vada pe unde umbla : dotcom, walstreet, 🙂 Mai incearca 🙂

      Ma astept ca baietii cu MBA sa isi faca simtita prezenta in dreapta …si sa o ajute.

      Ati avut unul : pe Marian Preda cu un MBA pe bune …. dar l-ati scarbit si pe ala

     • nu esti decat un postac care hirai pe la copac ca un tonomat stricat …gata haraie la tine in cusca unde alergi pe dreapta in cerc…pe viitor o furi de fiecare data cind bati campii propagandei …simplu printr-un ZIT :mrgreen:

    • tu n-ai inteles ca am inteles ca nu inteleg ?
     De ce crezi ca e nevoie sa repeti ?
     Ti-e teama ca uiti ?

     Referirea la Mark este incorecta atata vreme cat el face ceva. Mai mult decat multi altii si la distanta incalculabila de ceea ce tu faci.
     daca intr-adevar ai avea intentia pe care o declari, ai folosi indemnul unui lider real : „Faceti ca mine !”
     Asigura-te ca vei fi acolo pe persoana fizica si abia apoi permite-ti sa chemi pe cineva sa ti se alature.
     Si nu oricum.
     Ci cu minimul de bun-simt la care BBa-ul ala obliga !

     „Ba, iesiti luav-ar dracu..!” e de juma’ de liceu la Falticeni, nu de MGA.

     Realitatea e cu totul alta.
     Tu vrei doar sa trosnesti la Marki si Nighti !
     That’s all.

     • Tot nu pricepi.
      De atatea ori le-am spus, v-am spus : Faceti ca mine !
      Eu am fost ani de zile la majoritatea manifestatiilor.
      Astia mi-au dat cu flit cand le-am spus sa participe. Ca ei nu participa la manifestatii de 200 persoane.ca la Lumi Williams dar nici la cele ale lui Udrea
      Macar @mih a spus ca nu sta bine cu sanatatea deci ca nu poate participa. Am inteles si nu am mai zis.

      Acum suntem intr-o faza in care e necesara putina solidaritate cu Traian Basescu

      Lumi W este cam suparata cred de vorbele adresate Monicai Macovei (pe care Lumi o sprijina pt presedentie) asa ca grupul ei nu a mai marsat. Era cazul ca altii mai odihniti sa o faca

     • N-ai inteles ca nu-ntelegi ca am inteles ca nu-nteleg !
      No problem.
      Neintelegerile sunt starea actuala de normalitate ! 😉

      Absolut aiuritor !

      O eventuala iesire in aceasta conjunctura ar putea avea drept mobil cel mult apararea justitiei in fata presiunii strazii (care ar putea fi de fapt potentata printr-o contra-manifestatie).

      Problema e intre verticalitatea justitiei si talharii care o vor daramata.
      Nu Basescu e vizat !
      Nu e miting antenist pentru suspendare de presedinte, demisie…. & other stupidities….
      E impotriva deciziei justitiei.

      Ce treaba cu Basescu, cu Lumi/suparata pe nu-stiu-ce non-macovism… Udrea (se putea fara ?).. ??? 🙄
      … varza a la sluj !

      MGM !

  • mai lasa-te de lucruri care te depasesc…ai vrea sa maresti gasca golanilor de bodygarzi ai mafiotilor oligarhi ? sau poate ai vrea sa faci un spagat cu pretenul b(G)adea 😆 nu va iesi cum cred ei si spera unii ca tine…se vor convinge inca o data ca…the game is over..

   • Cel mai potrivit act cetatenesc ar fi un protest in fata DNA si A3, in sprijinul procurorilor si judecatorilor cazului DV. Monica Mavovei ar trebui sa fie in frunte, cu „Votam DNA!”.

    • AR FI DE AJUNS IN FATZA DNA:

     RESPECT DNA !
     JUSTITZIA RESPECTATÄ!

    • Am fost la protest in fata DNA cand cu cei 2 procurori. Am fost cam 100 de oameni acolo. Era si Skorpion, si cativa ongisti cunoscuti ., Interesant a fost atunci ca sirul de la uniti salvam , a ocolit zona dna pt ca nu cumva sa fie asociati cu protestul atacului la justitie.

     Acum Judex, de ce nu participa si baba udrea in blugi mulati ? sau Cristi Diacoco in costum, si cu Mariana nevasta sa care a ciugulit milioane din banii nostri salariu la Eximbank. De ce nu te duci si tu ? In randul 3 dupa Udrea si Diaconescu,,,,dar sa fi si tu.

     Va dati ingrijorati pentru patrie , dar sunteti niste singuratici clapacisti ce nu puteti sa iesiti din zona de confort. Gresesc eu ? Ati facut si altceva ?
     Nu se vede. Partidul presedintelui la 6% iar Ponta la 40% sunt un raspuns.

  • Mafalda..stie tot…clarvazatoarea expertilor lui peste

   DE UNDE STII TU MAH unde si cind ma aflu eu??CE FAC???
   trebuie sa iti raportez??Sau sa scriu memorii??Sa iti urmez exemplul cind maninc sarmale la Casa Romaneasca sau stau la taifaspolitic la Koroana??

   CE VREI TU,MAH,bagatorule in zeama??
   Sa imi bag niste ‘ghilimele ” in CV? si sa le flutur ca pe niste toale de reprezentare??

   Eu chiar ma implic”maestro”..habar nu ai cine sunt si vorbeste gura fara tine…abtine-te …de la mistocareala si repeziciune dimboviteana…in ce priveste persoana mea…inca nu ti-a servit la nimic lectia primita???

   • @mark
    1 am primit vre-o lectie ? imi pari cam gura mare.
    2 Care e Casa Romaneasca ? Koroana ? care e ? 🙂
    3 Inteleg ca maine voi vedea o contra miscare. Si imi voi imagina ca este pornita de la tine 🙂
    4 Asta cu …stii bey cine sunt eu … sau cine e tata ? … nu functioneaza decat cu fraierii. Chiar spune cine esti ? Sau poate esti Melescanu sau Maior in timpul liber si nu te poti dezvalui, 🙂
    Palavre …

    • Te-am intrebat daca stii cine sunt…daca iti permiti sa imi judeci atitudinea
     trebuie ca ma cunosti…altfel este doar un atac mizerabil cu denigrare la fel de josnic …
     No comment
     Pentru existenta ta nevolnica…

     • @mark gura mare.
      Iesi la protestat sau nu iesi ?

     • Last,
      lasa-l ca nu iese la nici un protest stradal.
      s-a obisnuit sa militeze pe bloguri, la Moralu facea spume, aici face clabuci.

     • markwilliams

      Indiferent ce raspuns as da
      IES ..ma crezi???pe ce baza??
      NU IES …pentru ca NU POT sau NU VREAU/…ma crezi??
      Cum ar trebui sa procedez???Sa ma prezint cu sapca in mana la Domnia Ta sa ma bifezi Prezent??

      Inca o data te intreb:
      DE UNDE STII DACA EU AM FOST SAU NU PREZENT la manifestatiile PRO BASESCU???

      Si daca NU STII..de ce palavragesti???
      Bey
      In veci nu ma vei putea identifica… oricit te straduiesti p-acilea…

    • Lum inita,
     Ai o problema?? Sau doar tii tira gurului???
     Te cunosc de undeva??
     Mai frate,
     multi nebagati in seama isi dau cu stingul in dreptul..

 16. Adica, ce frumos ar fi sa fie frumos.
  Dar nu vorbiti de spinzurat intr-un depozit de fringhii.
  Cu parere de rau, dar nu e timp de normalitate, inca avem multi batuti in cap:
  – „Victor Bostinaru, europarlamentar PSD: Dosarul ICA a avut ca scop amutirea si distrugerea opozitiei din partea presei libere”;
  – „Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat isi declara sustinerea pentru jurnalistii Antenei 3” (adica, nea Georgica Severin);
  – „Suntem alaturi de ziaristii trustului de presa Intact si ii incurajam sa-si exercite in continuare profesia cu toata energia” – Sorin Rosca Stanescu.
  Ce poti ca sa le zici? credeti ca astia vor fi normali vre-odata?

 17. dece SOCETATEA CIVILÄ; nu iese la o contra manifestatzie
  mäcar cateva benere, cu sustinerea justitziei

  JUSTITZIA TREBUIE SUSTZINUTÄ- CAT NU ESTE PREA TARZIU

  NU LÄSATZI NENOROCITZII SERVITORI AI TURNÄTORULUI SÄ INSTIGE DIN NOU:

  DECE NU IESE NIMENI IN SRADÄ? PT: JUSTITZIE ????

 18. DECE LÄSATZI CAMPUL PRESURILOR TURNÄTORULUI??????

  mari luptätori pt. democratzie, numai vorbe………………………

 19. @ tds,
  daca erai chiar plin de intentii bune, dar nu ca Iadul,
  propuneai/provaocai; uite, eu dupa masa la ora X sint acolo cu citiva amici, care mai veniti? Era ceva de bun simt.
  Ca sa se poata spune ca ma laud:
  din 20 dec. `89 si pina in februarie 1992 am fost la toate manifestarile posibile in Lugoj, iar la unele si in Timisoara. Si au fost multe, si aducatoare de dusmani. Nu te intreb unde erai (se pare ca peste Balta la studii), ci iti spun ca acum e timpul tau.

 20. Camelia Bogdan este timișoreancă.

 21. Bostinaru, este un mare ticälos, din haita rosie
  cautä sä producä indoieli, un ticälos, e o strategie:

 22. Eu doar am facut o sugestie vajnicului(ei) Mark
  Si theo e de acord ca iesirea un pic in strada, sa vada Basescu ca nu e chiar singur ar fi fost de dorit.
  Se pare ca nu m-am adresat chiar publicului dornic de asa ceva
  🙂 🙂
  Vedem maine cum e cu javra ordinara redivivus.
  Nasol este ca daca vin multi prosti de partea lor, o vor extinde in fiecare seara in toate orasele, cu filmari complete… cum a fost in acel ianuarie

 23. toatä lumea stie, turnätorul Voiculescu pläteste o talä de secu si asociali, ce ies pt. catziva lei la urlat.
  unde sunt oamenii de bun simtz, socetatea civilä?
  tzarä ce nu se revoltä contra escrocilor, nu meritä sä fie respectatä

  • @theo servus 🙂 haita rosie este turbata ca li se intampla ce nu au crezut ca li se va intampla in veci..adica sa intre la puscarie si sa li se confiste si averile…sunt destul de multi si sunt la putere..vor incerca sa provoace haos in tara…trebuie sa fim atenti sa nu le dam ocazia….institutiile responsabile cu securitatea nationala vor avea grija sa nu reuseasca in planul lor criminal…daca ne amestecam si noi cei de buna credinta nu facem decat sa ajutam pe mercenari si sa incurcam profesionistii jandarmerie sri etc…sa se ocupe de jigodiile teroriste…lasa-i sa se arate singuri si adunati ca sa poata fi monitorizati si la nevoie neutralizati de fortele de ordine…

   • fortzele de ordine sunt ale lor

    • corect.

    • vom vedea..dar raman la parerea ca aparitia unui grup care sa li se contrapuna ar duce exact la violentele pe care ei le doresc…asa ei intre ei nu se pot scuipa decat cu scutierii…

     • nu era vorba ,decat de cateva benere in sustzinerea justitziei,
      plimbare de cateva minute in piatzä V,
      si desigur B1 si Realitatea ;
      INVITATE- un telefon ajunge. numai pt. sustzinerea JUSTITZIEI:

      CU 3-4 benere se realizezä ce trebuie:ESTE MARE NEVOIE

      JUSTITZIA TREBUIE RESPECTATÄ !

 24. CE FEL DE PRESÄ E ASTA; CARE URLÄ PE STRADÄ PT:
  UN TURNÄTOR PUSCÄRIAS ???????IAR AUZIM DE JAVRÄ?
  SÄ MEARGÄ LA VICTORIA LA PONTA; JAVRA ESTE PONTA.-

  ASTA NU E PRESÄ; ESTE O HAITÄ ASERVITÄ UNUI OM; CE A MANIPULAT POLITICA SI A DESTABILIZAT TZARA:

  PONTA , ESTI O RUSINE; SÄ TZII IN BRATZE UN PUSCÄRIAS

 25. DACÄ FAC CIRC; VOR VENII MULTZI DINAFARÄ; SÄ VADÄ CUM

  PREMIERUL ZINE IN BRATZE PUSCÄRIASUL OLIGARH; CE
  A DEMOLAT INSTITUTZII.

  nu de romani ii este milä, de manipulatorul ordinar, arhimilionar,
  ce are konturile afarä ascunse:

  CA SI TRÄDÄTORUL TÄRICEANU; ESTE TOT UN OLIGARH SECU.

 26. Pt ca aia de la A3 se pretind presa oropsita, cel mai firesc ar fi sa iasa justitiarii din presa in strada – sunt cei mai indreptatiti si mai in masurta sa dea o replica antenistilor; ei ar trebui sa mobilizeze societatea civila… 🙄

 27. -Te lepezi de Satana?
  – Ma lepad de Felix.
  „Kelemen Hunor: Dan Voiculescu nu a avut niciun cuvant de spus in actuala coalitie ”
  Era biped 😛

 28. la A3 erau mai multzi invitatzi, desigur totzi injurau la DNA

  PE ECRAN ERA POZA D-NEI KÖVESI; MÄDÄIL VOICU A STRIGAT

  SÄ DE-A PURCICA .

  asta este presä liberä?? SÄ TERFELESTI PERSONALITÄTZI SI JUSTITZIA?????????????????????????

  UNDE ESTE CNA;? UNDE ESTE PERVERSUL PREMIER??????

 29. hunor- „voiculescu este cancerul romaniei,”
  acum a devenit mai suav, ……………..interesul unui oportunist

 30. Doina varanului – Măi, Felix, unde te duci?

 31. AR TREBUII NUMAI CATEVA BENERE PT: SUSTINEREA JUSTITZIEI

  SÄ NU INDRÄZNEASCÄ SÄ INSULTE JUSTITZIA:

  NUMAI INFRACTORILOR NU LE PLACE JUSTITZIA

  LABELE JOS DUPÄ JUSTITZIE!!!!

  RESPECT PT: JUSTITZIE !!!

 32. ar trebuii SIE, sä caute konturile ascunse a puscäriasului.

 33. No comment că-i mai sănătos.

 34. No,ase,no!
  Dara..sa mai comentam..
  Indiferent de toate manifestarile idioate si zalude ale antenistilor (care neautorizati fiind ,vor beneficia dfe insotirea pasnica a jandarmeriei),mortul de la groapa nu se mai intoarce..
  O initiativa penibila si grotesca..un sluj de ultim omagiu pentru Felix…
  daca ar exista putina inteligenta,ratiune,logica,gindire la toti participantii

  ei si-ar da seama ca alcatuiesc un circ al erorii umane…
  un soi de clovnerie …capabila a fi redata de unii ca Ghise..ca Badea.sau gidea…

  De ce manifesta>???
  Sa arate patronului incatusat ca EI..isi merita euroii .pe care spera sa ii capete in continuare…
  Le tremura camesa asa cum le tremura mintea la adiacenti….

  Sfinta Manipulare Antenista!

 35. ‘seara! 🙂

  Una bună culeasă de pe fb:

  «La sediul pustiu al Intact, păzit doar de doi agenți, un oarecare vine și cere să vorbească cu Dan Voiculescu.
  I se spune că DV nu mai poate fi găsit aici, ci la închisoare.
  …a doua zi se repetă figura, a treia zi la fel, până când unul din agenți îl intreabă:
  – Dle, da’ și zilele trecute v-am spus același lucru, nu înțelegeți românește?!
  – Ba înteleg, dar nu pot să renunt la bucuria pe care mi-o faceți!
  – Ei, atunci reveniți și mâine, și poimâine și de câte ori doriți!»

 36. 🙂
  O miscare pornita maine la ora 17. e o miscare de tatonare
  Daca tatonarea va functiona, adica daca prostii pun botul, sigur vor cere autorizatii si vor face mitinguri in toata tara. Chiar daca la Satu Mare vor fi 10 fraieri. Ii vor filma astfel incat sa para 100.

  Mitingurile nu au nimic cu justitia. Asta nu pricepe @viq

  Ele incearca sa influenteze alegerea presedintelui Romaniei. Daca ar fi ceva cu justitia ar manifesta la dna dar ei manifesteaza la Cotroceni contra Javrei ordinare si nu a javrei oarbe cu balanta in mana
  continuam ?
  Manifestatii reusite contra lui Basescu incearca sa anihileze pe o parte din cei ce ar vota cum le spune Basescu, iar pe de lata parte ii poate face pe liderii de dreapta sa se fereasca de Basescu ca de un ciumat.
  Asta e pericolul. Depinde totusi de cati prosti pun botul si se duc la Cotroceni.
  Nu depinde de loc de antene confiscate, de felix la parnaie, depinde de viitorul presedinte de care depinde felix etc etc . Sensul e un pic invers.

  De aceea daca ar fi manifestat 100 de romani pentru Basescu la cotroceni maine, ar fi fost o treaba.
  Dar pt Basescu nu protesteaza nimeni.
  De aceea il inteleg daca atunci cand v-a aruncat sconcsul in partid ……..

  • Este posibil sa ai dreptate si eu sa gresesc.
   Este posibil sa Nu ai dreptate si orice om in plus, caruia cu incapatanare doresti sa-i provoci participarea, sa fie ceea ce-si doresc de fapt derbedeii, dintr-un motiv sau altul.

   daca-mi este permis sa fiu sincer, luand in seama si aiuritoarea fortare cu care o aduci iar pe amarata aia in discutie, indiferent de traseul tramvaiului fluturat in ora de varf, personal cred ca esti dus cu pluta !
   Sorry pentru observatie, dar nu ma pot abtine !

   ma duc sa caut o poza sa ti-o pui sub perna !

   • Nici o discutie nu este amarata.
    Sunteti/suntem o armata infranta la 6%
    Pentru tine e mai important sa te simti bine dupa 2 servicii cat ai simultan.
    Pentru mine e mai important in timpul meu liber sa arat pericole acolo unde pot fi ele.

    Normal pt tine exploatat de mai multi patroni britanici simultan, si fiind la concurenta cu toti pakistanezii e normal sa cauti un cerc prietenos in care se vorbeste romaneste E mai important pt tine decat cine va fi presedinte aici. Tu tot in UK ai toate problemele . Aici nu ai nici una.
    Tu vrei iubire, liniste duminicala, intarirea prin manuale de dezvoltare personala,
    Eu vreau altele.

    Amandoi suntem dusi de cate o pluta, dar in directii diferite si pe rauri diferite.

   • – Doamno, Last ‘ce ca „… de ce nu participa si baba udrea in blugi mulati ?”.
    cre’ ca va iubeste in secret, ca nu e minut scapat de nenea Cronosu’ in care sa nu-i ocupati intreaga gandeala. Efectiv nu-si poate vedea existenta fara aceasta permanenta raportare cu nabadai.
    Ce sa-i transmit ?

    Raspuns :

    • O FEMEIE FRUMOASÄ SI INTELIGENTÄ:

    • SÄ FIM SERIOSI; UNUL CA EL NU MERITÄ SÄ FIE LUAT
     IN SEAMÄ: ESTE UN DEZECHILIBRU…………………………………………

    • Zici de Udrea
     Necazul este ca impactul ei a fost major in dezastrul de acum.
     Este doar o lingura de rahat pusa intr-un butoias de miere. Te face sa arunci butoiasul de miere.
     Ai/aveti vre-o explicatie de ce am avut 6% si din cauza asta TBasescu nu a avut curaj sa ridice nasul la negocierile pt unificarea dreptei, in care a fost lasat pe dinafara ?
     Va rog frumos explicati. Eu dau vina in principal pe Udrea ca simbol, mesaj, strategie.

     Apropos de femeia frumoasa
     Vrei sa iti pun poze cu femei frumoase ? Sa vezi ce inseamna frumos ? Eu am invatat la facultate la estetica. Eu nu stiu ce ai facut tu dupa liceul din Braila.

     • markwilliams

      „Ai/aveti vre-o explicatie de ce am avut 6% si din cauza asta TBasescu nu a avut curaj sa ridice nasul la negocierile pt unificarea dreptei, in care a fost lasat pe dinafara ?”

      S I K T I R

     • Raspunsul SIKTIR este pe lista al 87-lea posibil, Din nefericire, extrem de inexact 🙂

     • Constat ca

      Theo spune ca e frumoasa si tu …. vii sa ma in veti pe mine ce femei trebuie sa-mi placa !!! 🙄

      Omule, chiar nu esti intreg la minte !!!!

      Nu vrei sa ma inveti si ce mancare-mi place ?
      Si ce muzica ?
      Ca de beuturi ai facut parada mai antart.

      Culmea, te dai singur de gol ca a trebuit sa inveti la facultate ce trebuie sa-ti placa, cand toata lumea stia deja ca de la gradinita ai mai facut doi ani de generala (cl. a IV-a si a VII-a) dupa care ai sarit direct la postuniversitara !

      Hai, ca e sambata seara si nu am de gand sa ma las tarat in lumea ta sumbra si plina de frustrari.
      Oi fi avand si tu nenorocirile tale pe care noi nu le stim.

      meri la culcare.

     • Omule
      Poate tie iti place
      Theo care are varsta ei probabil ca i se pare tanara
      Este treaba voastra
      Tu incerci sa mi-o bagi mie sub perna. Tine-ti-o tu, si Theo, lasati-ma pe mine, si am rezolvat problema cu De gustibus 🙂
      Iubeste-o am zis dar nu mi-o pune sub perna
      Clar pana aici ? 🙂

      M-am dat de gol. Am studiat estetica 2 semestre in timp ce altii sunt cu estetica invatata la gradinita.
      E sambata. si ce daca ? Pt mine sambata este si ziua de miercuri,
      Lumea mea sumbra si plina de frustrari 🙂
      Ce facem cu 6% ? Ce facem daca rahatul de maine de la 5 explodeaza.
      Sunteti in stare de mai mult decat de scris trei bibiluri pe un blog citit de 200-300 de persoane ? Activ
      Nenorociri, frustrari, meri la culcare, Asta e doar in filme britanice 🙂

     • @Last,
      Și dacă explodează ce se întâmplă?
      Iese varanul de la bulau? Nu cred.

     • Doua semestre ! 🙄
      Ei, se mai intampla.

      daca ai fi avut ocazia sa aprofundezi, ai fi avut (poate) sansa sa recunosti expresia practica a folosirii esteticii uratului in multe momente.
      Da’ esti baiet tanar, ai timp !

      Tot nu poti adormi ?

      Maine o sa te simti ca naiba !!! 🙄
      O sa enervezi pe toti cei din jur….

     • Multumesc pentru sfaturile personale pe care mi le dai.
      La intrebarile mele nu raspunzi ?
      Si la scoala tot asa faceai:
      La intrebarea profului sau a unui prieten : care e teorema lui pitagora ?
      tu raspundeai : Aveti un pulover maron, iar pe nevasta dvs o cheama Maricica si stiu ca locuiti in Viziru 3 ?

     • Pai astea-s intrebari de om zdravan ?

      Ce facem cu 6% ? Ce facem daca rahatul de maine de la 5 explodeaza.
      Sunteti in stare de mai mult decat de scris trei bibiluri pe un blog citit de 200-300 de persoane ?

      Impresia mea e ca-s gunoi emo ce da p-afara din tomberonul dintre urechi.

      Ce facem cu 6 % ?
      Il tocam si punem ceapa !
      Sau ii punem roti si-l folosim ca skate !

      ce facem daca rahatul de maine explodeaza ?
      Curatenie. Mopu’ si galeata.

      Sunteti in stare de mai mult decat de scris trei bibiluri ?
      Da.
      Scriem patru 😀 😀 😀

      Vad ca timp de batut campii aici ai berechet, da’ de semanat ceva pe tarlaua proprie nema.
      Si acolo crezi ca ai slugi.
      Il lasi parloaga de patru zile pana vine Eugeni sa dea cu sapa.

      Cat crezi ca o sa reziste o asemenea „relatie” ???

     • Nu mai faci conexiunile. Mai bea un pahar mare mergi la nani si vedem maine.

      Ai vrea sa pun la Alergator o postare cu Whitney Huston ? sau Relache la Copac ?
      Asa pare blogul ingrijit ? 🙂

     • @Dorian Pai daca rahatul explodeaza,sigur ca nu iese Varanul de la bulau. Miscarile nu vizeaza elibareare lui sau atac la justitie, ci TBasescu.
      Doar ca il vor proscrie si mai mult pe TBasescu in ochiul alegatorului. TB nu va castiga ci va pierde daca adunarileA3 au succes. Ce va pierde ? Posibilitatea de a mai negocia in cadrul dreptei ce s-ar mai putea negocia.

      Felix asteapta acum viitorul presedinte. Cu cat acesta este mai departe ombilical de TBasescu cu atit sansele lui sa vada lumina zilei mai repede sunt mai mari.

 37. VOICULESCU SI a3 TREBUIE JUDECATÄ PT: INSTIGARE SI
  CONTRIBUTZIE LA ATENTAT LA SIGURANTZA NATZIONALÄ:
  DE AIA VROIAU SÄ-L DEA JOS PE PRESEDINTE; SÄ POATÄ
  OLIGARHI MAFIOTZI SI BANDA LOR; SÄ FURE ROMANIA:

  MAINE DEMONSTREAZÄ CONTRA PRESEDINTELUI PT: CÄ A
  APÄRAT JUSTITZIA

 38. instigarea si insulte la institutzii si persoanele ce le conduc,
  ale statului roman, sunt condamnabile.

 39. Pe final, iese cineva sa protesteze in vre-un fel aratand ca il pretuieste pe Presedinte, Justitia ?

  Macar sa scrie ceva pe un cearsaf, sa il puna in balcon sa il fotografieze si sa il puna maine aici pe blog. in jurul orei 5
  Palavragiilor 🙂 🙂
  Victor L a spus ca el a protestat pana in 1992 si de atunci de 22 ani se odihneste binemeritat.
  @mark zice ca el face nu stiu ce chestii in care il iubbbbbbbbessste pe presedintele lui (ei) dl TBasescu.
  Voi ailalti ?
  Clapacistii ?
  Cum ii dati/dam un mesaj presedintelui ca nu e singur ?

  • Bey,monument al prostiei
   Ti-am spus sa imi dai pace…
   Eu nu fac chestii in care sa il iubesc pe Presedinte…Nu mimez ca tine..
   Ai o minte bolnava..bolnava..bolnava…
   Cu Fixuri paranoice.. traiesti intr-o alta lume…a cearceafului de cinemateca
   Nu vezi ca vorbesti singur???
   Lasa-ne…

  • stai linistit ca n-re nimeni nevoie de apararea ta …ZIT de pe blogul nostru cu mojiciile cu instigarile si cu obsesiile tale jalnice

 40. Pe ala cu iepurasul il stiti?
  Ala in care „pe final” iepurasul intreaba: „suc de morcovi avesi?” 😛

  • 😀 😀 😀
   Bun !

  • Cu iepurasul … suc de morcovi ????
   Nope ! 🙄

   • 😀 😀 😀

    Ala cu iepurasul care zi de zi intra la bar si intreba: „morcovi aveti?”
    Barmanul:” nu iepurasule, aici nu avem morcovi”
    O data, de doua, de trei, de noua…
    Pana l-a scos din pepeni pe barman: „daca mai vii o singura data sa intrebi de morcovi…o sa ramai fara dinti”
    Ziua urmatoare, iepurasul:”morcovi aveti?”
    Si s-a trezit cu un pumn zdravan drept in bot…
    Mai trece o zi si vine iar iepurasul: „suc de morcovi avesi?”

  • Se duce iepurasul intr-o zi la farmacie.
   Iepurasul: – Aveti morcovi?
   Farmacistul: – Nu, aici e farmacie, nu piata.
   A doua zi vine iar iepurasul la farmacie.
   Iepurasul: – Aveti morcovi?
   Farmacistul: – Nu, nu avem, ti-am zis ieri ca aici e farmacie, nu piata. Te rog sa nu mai insisti.
   A treia zi iepurasul trece din nou pe la farmacie.
   Iepurasul: – Aveti morcovi?
   Farmacistul enervat la culme: – Auzi urechi lungi, daca mai vii o singura data si ceri morcovi, iti bat un cui in cap. Sa fie clar.
   Urmatoarea zi iepurasul la farmacie:
   Iepurasul: – Aveti cuie?
   Farmacistul mirat: – Nu avem.
   Iepurasul: – Atunci imi dati niste morcovi?

   • Asta e bun sau caut altul ? 🙄 😀 😀 😀

   • Viq..mai merge o varianta??

    -Merge iepurasul la magazin si intreaba vanzatoarea:
    -Tanti vanzatoare, avetzi inghetzata care curge p-aisi si p-aisi? (arata coltzurile gurii)
    -Nu avem ma! Vino mai tarziu poate primim!
    Vine iepurasul a doua zi:
    -Tanti vanzatoare avetzi inghetzata care curge p-aisi si p-aisi? (arata din nou coltzurile gurii)
    -Nu avem ma! Vino mai tarziu!
    Vine iepurasul a treia zi si intreaba:
    -Tanti vanzatoare avetzi inghetzata care curge p-aisi si p-aisi? (aratand din nou colturile gurii)
    Vanzatoarea:
    -Da ma, avem!
    La care iepurasul:
    -Se scarbos!

 41. Last,

  ce zici de niste suc de morcovi ???? 😀 😀 😀

  Te-ar ajuta sa vezi mai bine ?? 🙄

 42. După prima noapte la Rahova a varanului trustul Intact se va numi trustul Spart.

  • Are acolo servitori cat cuprinde, la milioanele lui. Ii fac toate gusturile.
   A fost misto cand a scos o cutie de menosan la proces, si a inceput sa ii serveasca pe avocati, pe acuzati, pe toti cei din jur cu cate o pastila. Nimeni nu a avut curaj sa il refuze, toti au luat cate o pastila si au bagat-o in gura. Slugile. Nu il sodomizeaza nimeni pe ticalos.

  • cand cei de la dna l-au extras pe varan din trust s-a spart intactul :lol:..noapte buna copaceni..sa fiti destepti si fara frica 🙂 ca varani mai sunt chiar daca sunt pui care au ramas fara tata si intact 😆

   • Noapte bună ,Emily ….el a fost capul care a susținut securistii in sistem ….Varanul susținea toată reteaua si sistemul securist …or mai fi varani,dar nu de calibrul asta …au decapitat vîrful

 43. Acu tre’ sa ies ca mi se termina jobu’ „relash” de azi 😀 😀 😀

  see ya !

 44. Sara buna ,copaceni

  Mama mia ce de comentarii ….tataia bate recordul la aberatii si prostii 😀

  Pe asta nici dacă -i dai una in scăfîrlie ,nu-l trezesti …o tine una si buna cu fixatia lui …ce dreaq vrea să demonstreze?..nimeni nu stie …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s