Minciuna te face liber

DPA 07.09.2014

Daca nici asta nu e scandal national si international, nu stiu ce mai poate fi. Ponta Victor, actual prim ministru al Romaniei, tara UE si NATO, declara azi, Septembrie 2014:

„Cred că efectele asupra societăţii româneşti lăsate de cei 10 ani de regim Traian Băsescu sunt destul de asemănătoare cu cele lăsate de regimul nazist în Germania”

Omul asta e chiar absolut, total si iremediabil scapat de sub control?! Nu exista oameni maturi si normali la cap in anturajul sau? Chiar nu se sesizeaza ca individul asta e de domeniul inconstientei si psihopatologicului? Ce trebuie sa mai spuna si faca, fratilor, asta ca sa renuntati sa il mai tineti in spate?

Va dati seama ca dupa ce chestia asta ajunge la cancelariile occidentale (si proabail a ajuns deja) omul e clasat irevocabil? Va dati seama ce se intampla in lume la ora actuala si ce fel de reprezentare si leadership are nevoie tara asta acum!? Va dati seama ce urmari are declaratia asta pentru Romania, pentru politica si prestatia si autoritatea reprezenatarii ei externe, cand e pusa in contextul patternului de declaratii si comportamente ale individului si asociatilor sai?

Prim Ministrul Romaniei. Premier al unei tari membre UE vorbind despre tara sa, membra NATO si UE. Vorbind despre tara sa: Ca Germania Nazista. Incredibil.

Romania ca Germania,Nazista???!! Imbecil iresponsabil, asta ai spus?!! Vai de patriotismul mamei tale si al inconstientilor care te sustin. NU va e rusine?! Faceti si spuneti ORICE. Dar ORICE. Sunteti bolnavi, mai oameni buni, sunteti bolnavi.

120 responses to “Minciuna te face liber

 1. Buna dimineata, filadel!
  Cata vreme pesedistii sunt preocupati doar de castigarea alegerilor prezidentiale, proiecte pentru tara neavand, Ponta e idiotul lor util, magnetul lor pentru electoratul manelist/iresponsabil.

 2. bunä,
  atitudinea plagiatorului PONTA, este a unui dement KGB, cu creeri
  spälatzi indoctrinat si inräit tipic . un astfel de turbat ce instigä la urä si face declaratzii halucinante, sunt rodul uceniciei langä
  NÄSTASE si ILIESCU, o rusine o decädere moralä indiscutabilä.

 3. Ponta ne debăsifică. Apoi vom fi pontificați. Calea către sfințenie.

 4. idiotul caine, ce laträ la democratzie este PONTA
  o rusine, de 3 ani sunt la guvernare, au tot, au schimbat 30
  de ministrii, au acaparat prin ordonantze ilegale, toate institutziile
  statului, DAR NU AU FÄCUT NIMIC:

  UNDE ESTE SOCETATEA CIVILÄ???? ESTE VANDUTÄ SECURISTILOR. rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. In afara certitudinii ca este un paranoic ,Ponta decredibilizeaza CONSTIENT politica externa a Romaniei,partidul lui avind o alta directie..
  Asa cum a reusit sa alunge investitori,sa falimenteze firme,sa suprataxexe populatia aducind-o la disperare,asa cum nu a mai lasat drum liber fondurilor europene in infrastructura pe marile proiecte asa procedeaza si acum.. ducind premeditat la o saracire evidenta a populatiei,
  Daca i s-ar da posibilitatea pentru a avea un burete sa stearga din memoria romanilor tot ce s-a infaptuit pina azi cu privire la economia de piata nu ar ezita sa o faca..si
  ar infiinta un partid stat- cum de altfel a si declarat , ar introduce restauratia vechiului regim fara sa clipeasca..
  Jocul asta nu mai este nici dubios macar….. ci evident in tot comportamentul sau..

  Nu imi dau seama de ce este luata in deridere o noua suspendare a Presedintelui
  Multora li se pare imposibila si incredibil de produs..pentru cele doua luni cit le mai are de executat Traian Basescu ca si Presdinte..
  DE CE ATITA GRABA???CE II ARDE??

  De ce RISCA,la urma urmei Ponta propriul sau viitor ,avind in vedere reactia de condamnare a actiunii de catre toate statele lumii,de catre UE si SUA..?
  Si nu am alt raspuns decit AMNISTIA SI GRATIEREA, dar si punerea sub control politic a JUSTITIEI..
  Si mai cred ca Ponta nu isi vinde constiinta pentru nimeni,dar se mobilizeaza al naibii de bine cind este in joc propria sa piele..vinde si pe ta-su si pe ma-sa…
  Ba chiar si TARA..

  Opriti-l ,pina nu este prea tirziu..!

 6. Eu, cind vad ce se scrie pe net si nu de catre orice anonim gen @ victor L, ci de cei carora li se spune intelectuali, am un ris amar la ce scrie dl Aligica.
  „Ce trebuie sa mai spuna si faca, fratilor, asta ca sa renuntati sa il mai tineti in spate?”
  Ha,ha,ha si haaa; dl Aligica chiar nu a auzit de leacul miraculos „Doamne, bine ca nu-i mai rau”
  Si risul meu e amar, caci poate peste ani cineva le va deschide mintea si ochii multora cazuti in mrejele Latrinei 3, chiar daca neaga. Comportamentul lor este de Latrina 3. O ura viscerala contra piratului si a tot ce ii este aproape.

  • Eu cred ca Ioana Lupea nu are umor, ci ura macabra, daca exista o asemenea formulare.
   Basescu ii ocupa tot timpul si nu mai are timp de ratiune.

 7. Un plan diabolic pentru a forţa aşezarea acestui actual deşeu de PM în jilţul de la Cotroceni, de unde ar urma salvarea tuturor baronilor PSD, alături de toate bandele lor, ceilalţi fiind deranjaţi o vreme, de ochii credulilor de pretutindeni.

  laplopulcuportocale, sădit de studenţii ro ante 89, încă viabil, din păcate.

 8. Salut prieteni! Acest individ, care din nefericire este PM Romàniei, nu cunoaşte sau mai degrabă admiră nazismul. La fel ca şi pe Putin, Che Ghevara, Mao şi alţi dictatori!
  Care dictator, care nazism? TB care a dat SRI, SIE, Curtea de conturi opoziţiei? A3 şi alte posturi tv care-l înjură făcàndu-l dictator, fără ca acestea să păţească ceva? Păi, prietenul lui Putin le-a aruncat în puşcărie pe copiluţele de la Pussycat Riot pentru faptul că şi-au permis să-l ironizeze întrun càntecel…!?
  A desfiinţat partide politice, a înfiinţat lagăre de exterminare, a recurs la epurări etnice etc?
  Aşa cum strigau puţinele voci din societatea germană şi nu numai la adresa lui Hitler: ,,Să-l oprim,pină nu este prea tiàrziu..!”

  • dupa ce am citi asta m-am oprit; nu imi place sa iau otrava drept analiza lucida:
   „Oricat ne displac optiunile sale de politica interna, oricat de dubios si trist arata finalul de mandat, iti trebuie maxima rea credinta sa nu admiti ca presedintele gesticuleaza in politica externa ca un conducator interesat de soarta tarii sale, in timp ce premierul reduce totul la imagine personala.”
   Am spus otrava, dar chiar daca e spusa cu intentie, pentru a-l mai mototoli un pic pe marinar, caci e clar ca nu e perfect si pe placul tutulor, se poate numi si prostie. Mai multa decit prevede legea.
   Cui_rasat al presei romanesti 😛

  • A doua postare:
   ” Ioan Schiopu • 14 minutes ago

   du-te dracului popa diavol .scapam noi de tine si de dementu nerusinat de ginere tau , va jumulim noi de nu va vedeti porcilor!”
   Ioana, sa te auda cel de sus, ca noi sintem plictisiti de politica

  • Socru’ mic & gaska kgb ravnesc la un post de komisar pentru Colina Powell Cretu, vor s-o infiltreze la varf.
   Chiar sunt curioasa daca Juncker va accepta incompetentza in conducerea Comisiei Europene.

 9. atat PONTA cat si TÄRICEANU; trebuie reclamatzi pt, abuz in serviciu.
  TÄRICEANU , TREBUIE JUDECAT PT: NENUMÄRATELE ESCROCHERII SI ACTE MAFIOTE FÄCUTE IN GUVERNARE.
  PONTA PT: NENUMÄRATELE CÄLCÄRI DE LEGE; ORDONANTZE
  TRAFIC DE INFLUENTZÄ; MANIPULARE A VOTANTZILOR:

 10. HAI SÄ NE ADUCEM AMINTE,
  cine a inceput scandalul,
  TÄRICEANU;- a intrat la guvernare datoritä PDL si PRESEDINTELUI:
  liberalii erau un nimeni. cand a inceput sä-si facä jocurile cu Patriciu,
  si altele, s-au prins multzi ministrii si presedintele.ASTA ERA SCANDAL????? NU, HOTZUL VROIA LINISTE SÄ FURE:
  TRÄDÄTORUL TÄRICEANU A ARUNCAT AFARÄ PDL si a fäcut
  frätzie ; cum era normal pt. un securist cu PSD; CA SÄ-L TZINÄ
  LA GUVERNARE; A ARUNCAT CU BANII PT: INTERESELE PSD

  trädätorul Täriceanu, pt. escrocheriile fäcute cu STERLING SI ALTELE
  ar trebuii sä fie judecat.

  HAI AVETZI CURAJI; !!!!!!!!!!!!!!!!

  CUM ESTE CU CONSTITUTZIA TRÄDICEANU??????????????????

  CINE NU RESPECTÄ LEGILE;??? O SÄ RÄSPUNZI:

 11. Un rotofei (in pragul obezitatii), la poarta abatorului, se plange ca a fost supus torturii prin inanitie, copia fidela a practicii de la Auschwitz. Bahna, mirosi a carnati!

 12. O semnalare pentru cei care cunosc bucataria politica:
  CONSTITUIE O GRAVA ILEGALITATE decizia politica a Parlamentului,prin care se suspenda Presedintele,netinind cont de punctul de vedere,de avizul negativ al Curtii Consitutionale..
  Nu exista nicaieri stipulat acest drept !

  S-a folosit deja si a intrat in practica,desi acest demers nu este .LEGITIMAT!

  Parlamentul NU ARE AUTORITATEA JURIDICA sa suspende un Presedinte ALES.,desi Curtea Constitutionala nu confirma motivatia!

  Nu avem republica parlamentara!Iar ce face Parlamentul nu este decit un abuz grav,anticonstitutional..
  Juristii si m ai ales cei care au terminat dreptul constitutional ar trebui sa gaseasca caile legale care sa opreasca acest ABUZ DE PUTERE !

  Actiunea de suspendare care are la baza un aviz negativ al Curtii Constitutionale este NULA de drept!
  Iar in acest caz,Presedintele nu ar trebui sa isi insuseasca suspendarea si nu ar trebui sa paraseasca locul legitim al exercitiului prezidential!

  Interimarul desemnat de catre un Parlament care isi depaseste atributiile si incalca Constitutia,prin emitere de decizii abuzive si nelegitime nu poate fi autorizat!

  • Ii pläcea Che, un drogat,dement,descreerat, nu este departe de el.
   cine cunoaste adevärata fatzä a banditului, nu putea sä-i placä,asa
   este si vagabondul consomolist:

 13. Îmi este foarte dificil să cataloghez declarația de ieri a lu ponta. Am folosit deja toate cuvintele pe care le aveam pentru a-l descalifica din prim ministru, politician, om, ființă. Se pare că pentru ponta nu există noțiunea de „prea jos”. Eu mi-l închipui într-o groapă adîncă în care sapă cu frenezie. Hîrciogu mai are puțin și iese în China.

  • Crezi ca degeaba l-au ales sa conduca PSD-ul?
   Si mai ales, crezi ca Iliescu nu stia cine-i Ponta?
   Nu degeaba l-au matrasit pe Prostanacul Geoana, in favoarea Idiotului Ponta.
   Ponta este expresia vie a idiotului util– activistul komsomolist ajuns sef de raion dintr-un incompetent,
   un ins lipsit de educatie, de morala, de scrupule, un ins fara caracter, fara principii, hotarat sa calce pe cadavre.daca interesele lui si ale baronilor din mafia partidului i-o cer.

  • Hi,hi,
   nu chiar in China.
   Deocamdata scurma intre Victoriei si Cotroceni.
   Poate le face si celor din Drumul Taberei o bucurie, sa le sape galeria de metrou. 😀

  • Filadel,
   multumesc de semnalare.
   Are haz Irinuca. Si nu m-a deranjat episodul 2009 cu lovirea copilului: am intilnit mamici care chiar daca aveau dubii ca piratul ar fi lovit copilul, totusi, ceva le-a stirnit impotriva marinarului. Sa bati un copil, tu, un presedinte 😛
   In rest, trebuie sa marturisesc spasit ca Irina mi-a scris gindurile mai bine decit as fi reusit eu.
   Si eu am boala statului de drept foarte acuta ori a libertatii Justitiei 😛

 14. Chestia cu suspendarea lui TB, mie-mi miroase a presiune la adresa UE . UE, care-n contextul actual, ar putea evita o destabilizare a flancului ei estic şi o complicaţie de care chiar nu are nevoie.
  M Paşcu: ,,Sunt şanse suficient de mari să primim un portofoliu important de comisar european”.
  Dacă nu reuşesc:; TB este de vină!
  Dacă reuşesc: este meritul lui Ponta iar TB este un marginalizat pe plan extern!
  Aşa că…minciuna te….!!!

  • Interesantă și asta da-l exclud pe ponta din calcul. Pentru așa ceva îți trebuie gîndire, strategie, calcul de riscuri iar la riscuri cam nu merită.

  • Principala tinta a demersului grajdanului GIOP: post-„legalizarea” puciui trecut prin prefraudarea alegerilor viitoare. Parvulescu+Stroe, la pachet.

 15. azi cucul are intirziere de 15 minute; iasa la 18,45 😛

 16. CE FAC NENOROCITZII ASTIA CU SUSPENDAREA; ESTE IN PAS
  INAPOI PT: ROMANIA: O RUSINE: DISTRUG ROMANIA.

 17. Ultima de la Taxi 😆 :

 18. Zi de luni buna copaceni!

  Observ amuzat ca domnul/doamna @filadel duce aici o intensa campanie macovista.
  Eu doar as vrea sa va readuc aminte ca nu doamna Monica Macovei este candidatul care sustine explicit ca va duce mai departe viziunea Presedintelui nostru. Ba mai mult, nici Preseditele nu o sustine explicit pe doamna Macovei.
  Mai exista un candidat. Dar v-ati intimidat poate. Cand spuneam ca bine ar fi sa deveniti mai militanti pentru a elimina trolli cu IQ 1000, nu la sa fiti militantii lui Macovei ma asteptam eu. Ci ai Presedintelui. Care si-a ales alt succesor.
  Aici o parere a unui personaj distrat si relaxat ca mine:
  http://www.evz.ro/profesorul-distrat-cum-ajung-udrea-si-tariceanu-in-turul-doi-pe-nuante-de-roz.html

 19. @ theo,
  citeste cu atentie articolul; are opinii demne de atentie.

  • da, parc-ar fi opiniile profesorului Vlaston. ❗

   • Pai, pentru cei care au o opinie fixa de genul Chomolungma, sigur ca nu place, dar cum in viata politica nu e nimic batut in cuie, se pot accepta opinii diverse. Atunci cind crezi ca doar opiniile tale sint scoase din Scriptura, e grav.

  • Dap. Sînt interesante și le-am mai citit în versiuni cu mici modificări și prin alte părți. Ce pot să zic? Că nu e? 🙂

   • Eu ma gandesc la sloganul
    „Romania e pregatita sa voteze un presedinte femeie”,

    si la ipocrizia posesorilor de nick-uri de barbat,
    care-si dau cu parerea pe site-uri de mare angajament, cum e si acesta,
    atacandu-si colegele de dialog cu expresii grobiene,
    tinandu-se dupa ele si
    atacandu-le asiduu comentariile doar ca sa-si exhibe niste frustrari iq-istice.
    Citindu-i pe ei , la acest nivel micro, blogosferic, ca manifestare psiho,

    mi se pare evident ca Romania barbatilor nu e pregatita deloc sa voteze o femeie Presedinta.
    Ei ar vota femeia- parasuta oricand, daca ea ar participa la Vocea Romaniei,
    nicidecum femeia integra, profesionista si puternica pentru cea mai inalta functie a statului.

 20. După conferința de presă a președintelui groapa lu ponta s-a adîncit atît de mult încît cred nu numai că a ieșit pe partea cealaltă dar este la cîțiva metri în aer. 😀

 21. Eu nu votez dupa sloganuri, de orice gen ar fi. Va aduceti aminte de unul „incercati si cu o femeie” 😉
  Eu am spus clar ca votez cu Macovei, dar nu consider ca e singura femeie din tara asta; mai e si soacra pe aproape 😛 Bine, glumesc, dar incrincenarea in ura pentru a scoate in evidenta ca iubesti pe cineva, ma sperie.
  Atitudini de televizie felixista.

 22. Buna seara!

  N-am avut vreme azi nici de citit (doar pe fuga si pe sarite), nici de comentat, nici macar de urmarit cucu’…
  Despre vvponta – nu ma mai mira de multa vreme si nimic din ce debiteaza si face: un derbedeu de ganGIOP, o catastrofa umana si politica „puita” de regimul emanatului, mos KGB-ila. Inutil sa ne mai intrebam retoric daca nu e nimeni pe langa el, sa-l traga de maneca, fie prin familie, fie prin partid, mai cu tiglele pe casa: NU E!
  Nu cei apropiati prin grad de rudenie si/sau „idealuri” ar trebui sa actioneze, cred…Si in privinta asta am asa, un gand, o speranta…
  …………………………………..
  Nu stiu daca ati vazut cu totii comentariile de dimineata ale @Mihaelei – semnalul de alarma de care vorbeste, cel cu „omuletii verzi” pomeniti de presedinte, mi se pare demn de atentie:

  Dan Musetoiu, fost director de programe al postului TV The Money Channel, intentioneaza sa lanseze un proiect editorial cu numele Russia Today, acelasi cu al televiziunii de stiri din Rusia(…)

  http://www.reportervirtual.ro/2014/09/russia-today-post-tv-de-propaganda-intra-si-in-romania-pe-usa-din-dos.html

 23. Ce se intimpla acum cu adulatorii Monicai Macovei, inflexibili si degraba aruncatori de anateme, am mai trait si la alegerile europarlamentare. Cind daca iti manifestai opiniile care sa nu corespunda cu ale vestalelor erai blestemat; pe veci.
  Pe stinga opiniile curg fluviu spre plagiator.
  Pe dreapta, pentru ca sint admise opiniile, se ramifica precum o Delta, dar se vor regrupa in mare. Daca intransigenta nu provoaca ura fara rost.

  • victoreL,
   cum se ramifica opiniile pe dreapta, in opinia ta?
   ca nu-l avem decat pe Johannis deocamdata, ca barbat,
   iar despre el nu prea se pronunta nimeni,
   si doua candidate femei.

   • @ luminita,
    nu ma refeream la candidatii pentru Cotroceni, ci la dreapta in general, unde sint admise opinii diferite.
    Acum, daca tot imi vii cu lozinci „“Romania e pregatita sa voteze un presedinte femeie””, iar in cursa sint doua si este vorba despre Romania, dece sa nu alegem?
    Dece vorbim despre una cu ura laudind-o pe cealalta?
    Nu e mai bine sa aducem doar argumente in favoarea celei care ne place, fara sa aruncam laturi pe „parasuta”?

    • victoreL,
     iti explic in doi pasi:
     „Romania este pregatita sa voteze un presedinte femeie”
     a fost lansat, ca slogan, de Udrea.
     Pe ce s-a bazat ea , nu stiu.
     ((Probabil pe like-urile primite la pozele de pe feisbuc,
     unde se concureaza cu Ponta.))
     Abia apoi s-a inscris in cursa si Monica Macovei,
     cu sloganul
     „Ei si-au impartit tara, eu impart dreptatea”
     (citat din memorie)
     Si i s-au alaturat nume de referinta,
     nu-l mentionez acum decat pe Vladimir Tismaneanu,
     ca pe ceilalti, care si-au exprimat in scris adeziunea, ii cunosti sigur, de pe Contributors.
     Tu, victoreL,
     la ce te referi cand intrebi :
     „de ce sa vorbim despre una cu ura , laudand-o pe cealalta”
     La Udrea nu s-a referit nimeni cu ura, numai s-a facut misto de stilul ei de pitipoanca, ce nu cadreaza cu functia suprema intr-un stat.
     Pe cand la Monica, probitatea primeaza.
     Adica, daca tot se gandesc misoginii majoritari sa voteze o femeie ca presedintele lor,
     femeia aceea nu poate fi decat Monica, in opinia mea.
     Eu nu cred ca barbatii romani ar lasa tara pe mana Udrei.
     Refuz sa cred ca sunt chiar intr-atat.

     • „Eu nu cred ca barbatii romani ar lasa tara pe mana Udrei.” ( o formulare nefericita, dar treaca).
      Repet: si eu cred ca Elena Udrea este prea tinara pentru a fi Presedintele tarii. Si pentru asta am spus ca n-o votez si il voi trada pe pirat. Dar doar aici.
      Daca ar avea cu vreo 15 mai mult si daca ar pastra ideia basista de Romania (adica ar fi „urmasa” ideilor piratului), marturisesc ca pe ea as vota-o.
      Dna Macovei sperie, si nu doar mafiotii, ci si prostimea care ar mai fura si ea cite ceva. Ca asa este gena: daca nu curge, pica.

     • Sa nu mai spui asa ceva ca nu te cred:
      „La Udrea nu s-a referit nimeni cu ura, numai s-a facut misto de stilul ei de pitipoanca, ce nu cadreaza cu functia suprema intr-un stat.”
      In plus, chiar stilul folosit de tine nu este demn pentru cineva care vrea sa fie morala.
      Scuze.

     • Imi zici sa ma explic:
      „“de ce sa vorbim despre una cu ura , laudand-o pe cealalta””
      Dece crezi ca ii vom ridica statuie dnei Macovei umplind-o de zoaie pe Udrea?
      Dna Macovei nu trebuia sa-si antagonizeze PMP-ul, ci sa-l atraga. Asta se numeste strategie.

     • victoreL,
      stilul meu frust nu ar trebui sa te deranjeze intr-atat.
      Iar eu nu fac morala nimanui.

     • Ok 😉

     • victoreL,
      vad ca vorbesc cu tine ca si cu peretii,
      ce spun eu si cum interpretezi tu nu se leaga.
      Asa ca ne intalnim pe Contributors, la comentarii.
      Vezi ca acolo semnez altfel. ❗

 24. Da, odata cu debasificarea tarii, sa nu uitam si s-o dezudrisam.

  • @Victor L, ai nimerit-o si de data asta! Sansele ca Macovei si Udrea sa isi dispute finala sunt, sa zicem…mici. Asa ca dilema EU vs MM este doar o stratagema (din hrebele gandirii) pentru ostilizarea celor care ar trebui sa se uneasca in turul doi. E simplu: viitorul poate roz, nu poate fi, insa, nici rozaliu si nici rozator. Mie, azi, imi plac nucile verzi, nu omuletii de aceeasi culoare. Si nici timbrele de azi nu ma atrag, nu sunt filatelist. Si mai putin – fitilist.

 25. Uite dece nu trebuie suspendat piratul: nu pentru ca ar fi o actiune nesabuita, ci pentru ca o favorizeaza pe „parasuta”:
  „”Daca acest lucru se intampla (suspendarea sefului statului, n.r.), avem de-a face cu o frumoasa poza. Domnii Ponta, Basescu si Udrea se afla de o parte a baricadei, iar dl Iohannis de partea buna a viitorului Romaniei”, a subliniat Mihai Razvan Ungureanu.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18064715-mihai-razvan-ungureanu-suspendarea-presedintelui-servi-intereselor-conjuncturale-ale-lui-traian-basescu.htm
  Si acest om va avea sansa, poate, sa scrie manuale de Istorie pentru viitorii mioritici.

  • Salve Victor,
   Vorba lui Baselu despre Inima Zburdalnica, un caraghios! 😀 Si asta la fel! Nascut tanara speranta si mort vesnica deziluzie… Si pe-aici mai bantuie cate o zambilica ce poate fi caracterizata idem 😛

  • Tapalaga, acest cui_rasat al presei romanesti ar trebui sa stie ca Basescu este Presedintele Romaniei, adica seful statului. Si un comandant de nava/sef de Stat stie ce inseamna responsabilitatea de a conduce.
   Asa ca acuzele ca i-ar fi facut jocurile lui Ponta sint ale unuia care habar nu are despre ce vorbeste.

 26. http://www.europalibera.mobi/a/26572672.html

  Noile sancţiuni, care vor fi publicate în detaliu mâine în Monitorul Oficial, vor restrânge accesul la pieţele de capital pentru marile companii petroliere ruseşti

  Practic, Gzaprom și Rosneft sunt excluse de la orice activități pe piețele bursiere europene.

  Uniunea Europeană a adoptat astăzi cea de a patra rundă de sancțiuni ….

 27. Are si Tapalaga un editorial fara dus-intors, in sfarsit,
  i-l recomand si Mihaelei:
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-18061954-diferenta-dintre-sef-stat-papagal-tricolor.htm

  • a mai fost semnalat.
   Uite ce nu imi place (ma repet):
   ” Oricat ne displac optiunile sale de politica interna, oricat de dubios si trist arata finalul de mandat, iti trebuie maxima rea credinta sa nu admiti ca presedintele gesticuleaza in politica externa ca un conducator interesat de soarta tarii sale, in timp ce premierul reduce totul la imagine personala.”
   Adica dupa ce il tavalesti prin noroi pe pirat („Oricat ne displac optiunile sale de politica interna, oricat de dubios si trist arata finalul de mandat)
   fara sa spui cine sint cei „ne displac” si dece, ori care este sfirsitul „dubios si trist”? ca nu a laes ce vrei tu, Tapalaga?
   Apoi, dupa ce il tavalesti prin noroi fara sa explici, il ridici in picioare si-i spui „hai sa te spal, netrbnicule” laudindu-l doar in comparatie cu mojiciile plagiatorului.
   Doar atita merita Basescu?

   • victoreL,
    nu dezvolt ,

    iti zic decat atat,

    „dubios si trist final de mandat”

    inseamna
    1. sa iti girezi urmasul in postura uneia ca Udrea,
    2. sa fii inca la mana unor kkaciosi precum Voiculescu (din puscarie) ,Tariceanu, Sarbu, Ponta etc. care sa te suspende pentru a 3-a oara. pe final de mandat.

    Ce vrei mai dubios si mai trist decat atat?!?

    • @ luminita,
     tu esti constienta de ceea ce ai scris?
     Eu unul consider ca e un merit pentru Basescu ceea tu si Tapalaga susineti a fi z”dubios si trist”.
     Bineintele, lasind la o parte magaria cu acuzele la adresa Elenei Udrea.
     Daca asa considerati, asa sa fie.
     Dar sa il acuzi ca se lasa la mina unor ca Voiculescu,Tariceanu, Sarbu si Ponta, este o iresponsabilitate.
     Pai pen`ce e „la mina lor”? colaboreaza cu ei, face blat cu ei?

     • victoreL,
      cheam-o pe soacra-ta, ca nu ne mai intelegem!
      pai, de vreme ce astia vor sa il suspende iarasi, a treia oara,
      si chiar au tupeul sa o faca,
      nu se cheama ca Basescu e la mana lor,
      ca nu se poate impotrivi?
      ce naibilii nu pricepi?

 28. Vleau la Cotloceni o luna; sa-mi fac sotia plima doamna 😛
  „Calin Popescu Tariceanu a declarat la Romania TV ca este posibil ca PSD sa semneze pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu si ca are convingerea ca lumea va iesi la vot si se va realiza cvorumul necesar pentru suspendarea sefului statului.

  Alte declaratii:

  Basescu este terminat si nu se mai poate reinventa. Oricat ar plange el, oricate dramolete ar mai face, toata lumea il stie si nu mai poate impresiona pe nimeni
  Cat costa toata supsendarea presedintelui Basescu? Pai mai punem in balanta suspendarea lui Basescu cu niste costuri?
  Exista o legatura intre Iohannis si Basescu
  Nu se pune problema sigurantei de stat, deoarece nu presedintele are aceasta sarcina ci CSAT-ul, iar lucrurile vor merge si fara presedinte.”
  Ce spune Tapalga are corespondenta:
  „Oricat ne displac optiunile sale de politica interna, oricat de dubios si trist arata finalul de mandat”
  Dece sa nu il suspendam?

  • victoreLeeee,
   tu citesti Contributors de atatia ani,
   si scrii comentarii acoloooo,
   ar trebui sa pricepi ce a vrut Tapalaga sa spuna cu
   “Oricat ne displac optiunile sale de politica interna, oricat de dubios si trist arata finalul de mandat”
   Cum era aia cu „ce a vrut poetul sa ecsprime in versurile sale….”?!?!?

   • Eu am citit si altceva inainte de a citi Contributors, nu mi-am facut „cultura” politica pe net, de la ziaristi ca Tapalaga.
    Ceea ce a spus Tapalaga este o magarie nu departe de a lui Ponta.
    Iar obsesia voastra cu Elena Udrea nu are suport decit din prea multa apreciere fata de voi si dispret fata de pirat.
    Desi votez cu Macovei, ce zici, daca Udrea nu se retrage, sa ia mai multe voturi decit Macovei?
    Ma repet: Macovei nu trebuia sa-si antagonizeze PMP-ul si unii sustinatori ai piratului.

 29. Sara bună copaceni !!!!

  Cred că v-am lipsit zilele astea … 😀 ….probleme cu netul m-au
  ținut departe de copac

  La temă

  Daul: E scandalos că un premier UE îşi compară preşedintele cu naziştii. PES să se delimiteze de Ponta

  Preşedintele PPE, Joseph Daul, a declarat, luni, că este „de-a dreptul scandalos” faptul că premierul unui stat UE îl compară pe preşedintele ţării sale cu naziştii şi face apel la socialiştii europeni să se delimiteze de afirmaţiile lui Victor Ponta.

  http://www.mediafax.ro/politic/daul-e-scandalos-ca-un-premier-ue-isi-compara-presedintele-cu-nazistii-pes-sa-se-delimiteze-de-ponta-13229982?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MediafaxPolitic+%28Mediafax+-+Politic%29

 30. Oho ho, cu ce se ocupa blonda:
  „Elena Udrea a vizitat, luni dupa-amiaza, Cetatea de Scaun a Sucevei, aflata in restaurare printr-un proiect finantat prin POR si care a fost semnat de ea in 2010, fotografiindu-se la Cancelaria Domneasca, urmand sa plece la un staret care a prevestit ca va fi aleasa presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.”

 31. Basistii care se dezic de Basescu, sau arama care iese de dupa spoiala. Spectacol de muzicuta si luminita. Asta le e capatul tunelului.
  P.S. Eu prefer o padure de nuci: aer curat, miros de iod.

 32. nu stiu cum de ai depistat „patru tabere”, ai poate un simt aparte :p
  Dar unde parerile sint impartite, nu se prefigureaza dictatura unei singure pareri.
  Este un progres.

 33. Coșmar,…cum era armata la trupă între 1969 – 1972. Câți ani se făceau?

 34. Televiziunea nationala TVR 1 a devenit Latrina cu nr.1.
  In fiecare dimineata un martafoi il imita pe Mircea Badea cu emisiunea Starea Presei..

  Are un limbaj incalificabil pentru o televiziune publica.Inadmisibil pentru banii pe care ii incaseaza nu de la un patron ,ci de la noi , contribuabilii..cu un abonament IMPUS ,OBLIGATORIU…si prin alocatii bugetare provenite din taxe si impozite..

  Nici mai mult,nici mai putin,individul si-a batut joc de summitul NATO..l-a facut TIGAN pe Presedintele SUA si HOT pe Traian Basescu ,ca si reprezentant al romanilor..
  Si multe alte murdarii ,excremente ale unor minti bolnave care il lasa la reprodus …un sef ,doi sefi,trei sefi etc..

  De ce sa ne miram ca finantam din saracia noastra asemenea productii defaimatoare pentru TARA?Cind primul ministru arunca non stop cu dejectii peste Romania?Cind CNA este condus de o sluga pesedista ,la fel de colorata in limbaj??
  Constat pentru a cita oara starea de mahala pesedista instalata c u buna stiinta prin adjudecarea unor institutii cheie , si care din institutii publice au ajuns ,dincolo de obedienta ,de slugarnicie …in fieful personal al lui Ponta??Restaurate leit dupa morala si incultura,dupa grobianismul si iresponsabilitatea lui??

  „Cinstitul” Victor Ciorbea ne dovedeste din plin ca nu este altceva decit un om de casa al PSD-ului..cinic si slugarnic ..nu are timp sa m u n c e a s c a??

 35. @ Adriana,
  te rog observa un lucru; exista oameni care folosesc acelasi limbaj ca Latrina 3 ori Ghita tv. Dar neaga pina in pinzele albe ca ii simpatizeaza pe Badea ori Femeia cu Tigaia.
  Ei zic, sa nu ii contrazici, ca sint din”patura intelectualilor”, vorbele lor sint cu iz academic, nu sint vulgaritati, caci doar vulgul se foloseste de vulgaritati.
  O injuratura de mama din partea unui intelectual este un izvor de intelepciune.
  Care ar fi problema lor? nu se prea manifesta deschis, le e teama de un esec si il preintimpina cu vulgaritati la adresa Elenei Udrea si a piratului.
  Ar putea lua exemple de la citiva autori, sa zicem, de pe Contributors (nu toti) care o sustin pe dna Macovei fara sa arunce laturi spre Elena Udrea si pirat.
  Cum face dl Tismaneanu. Si e de admirat.
  In momentul cind iti declari stima si iubirea pentru cineva, aruncind mizerii si tot ce poti emite mai mizerabil spre altcineva, nu ii faci un favor alesului tau.
  Doar daca e de nivelul lui Ponta ori Iohannis, fosti frati de mizerii.
  Unii se comporta ca sotul (putin) impote si care declara ca nevasta e o aia.

 36. Pingback: Puterea înțelepciunii sau calea către adevăr | Copacul din pădure

 37. Pingback: Deturnați (hijacked) | Copacul din pădure

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s