Puterea înțelepciunii sau calea către adevăr

Unchiu motto:

“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”Mark Twain

De multe ori, plimbîndu-mi întruparea pămîntească 🙂 , spre serviciu și înapoi spre casă, am constatat că lumea din jurul meu este complet amețită. Nu degeaba le zic eu bucureștenilor bezmetici buimaci. Îi văd de la distanță cum merg șovăielnic, alandala, vorbind la sau butonîndu-și smartfoanele. Calculez aproape exact traiectoriile de ciocnire și cu toate astea mi-e greu să evit orice coliziune. Nu se feresc din calea ta oricît de vizibil ai fi și oricît de disproporționată ar fi comparația între masele aflate în contact. Ca să nu fii lovit trebuie să te ferești tu întotdeauna.
Ei au impresia că spațiul vital li se cuvine, că cineva le-a dedicat o existență și o realitate numai pentru ei, o realitate în care numai ei contează, în care soarele le răsare, ploaia le plouă iar tot ce văd în jur este numai butaforie creată pentru a le da LOR impresia că nu sînt singuri (fiecare în parte), că nu există penalizare pentru orice fel de comportament. Trec pe roșu fără inhibiții după care îi înjură gros pe cei, pe bună dreptate, scandalizați. Aruncă resturi către cutiile de gunoi (cînd nu le lasă pur și simplu să cadă în voia gravitației gratuite pe unde apucă) fără să le nimerească și fără să se întoarcă să-și corecteze greșeala. Întotdeauna decorul din jur e cel vinovat. Personalitatea cu existență dedicată nu poate fi niciodată de vină. Ea e liberă de constrîngeri. Ea poate face orice fără teama că ar putea fi penalizată și are dreptul preemtiv de a nega mediului înconjurător orice încercare de împotrivire.
Am fost tentat să numesc prostie această pierdere a instinctului de conservare dar imediat mi-am dat seama că definiția asta m-ar putea include și pe mine. Nu se poate ca toată lumea să fie proastă. Nu-i posibil să fim toți imbecili simpli. La grămadă. Trebuie să existe o altă cauză care să ne scutească cumva de verdictul ăsta nedrept. Trebuie să existe cineva dinafară pe care să putem da vina, să-i pasăm răspunderea.
Și-atunci din înaltul cerului Dumnezeu mi-a trimis pe calea unui fulger, care m-a pocnit drept în tarele capului, lumina eliberatoare, înțelesul înțelesurilor:
România se află pe continentul Europa, de pe planeta Pămînt, și care se învîrtește cu o viteză de 1673,7/2 km/h, adică cam 836,85 km/h în jurul axei sale … în timp ce … în timp ce … planeta se mișcă cu aproximativ 30 km/s (per secundă) pe traiectoria sa în jurul soarelui care la rîndul său este centrul sistemului solar și care se mișcă și el într-o spirală față de centrul galaxiei cam cu 220 km/s. (Do the math and throw the rock dar numai dacă ești în stare să-i desenezi traiectoria relativă față de punctul de dispersie al Universului).
Așadar ce-i atît de miraculos că sîntem niște amețiți bezmetici buimaci? Ar trebui să sărbătorim în fiecare secundă miracolul supraviețuirii. Să ne mulțumim înclinîndu-ne unul în fața celuilalt pe stradă că nu ni s-au spart capetele unul de celălalt de atîta viteză și învîrteală. Să cîntăm ode inteligenței divine care ne ține în viață în astfel de condiții vitrege.
La scara asta, universală, ce mai contează un comentariu de felul celui de mai jos? Ce mai poate aduce la zestrea omenirii încă puțină nedeterminare? Ce-i pasă oceanului dacă verși o lacrimă în el? Este atît de filozofică încît depășește puterea mea limitată de înțelegere.

Zi de luni buna copaceni!

Observ amuzat ca domnul/doamna @filadel duce aici o intensa campanie macovista.
Eu doar as vrea sa va readuc aminte ca nu doamna Monica Macovei este candidatul care sustine explicit ca va duce mai departe viziunea Presedintelui nostru. Ba mai mult, nici Preseditele nu o sustine explicit pe doamna Macovei.
Mai exista un candidat. Dar v-ati intimidat poate. Cand spuneam ca bine ar fi sa deveniti mai militanti pentru a elimina trolli cu IQ 1000, nu la sa fiti militantii lui Macovei ma asteptam eu. Ci ai Presedintelui. Care si-a ales alt succesor.

Fil

Sîntem pe marginea prăpastiei. Să facem, dară, un pas mai în față.

Reclame

84 responses to “Puterea înțelepciunii sau calea către adevăr

 1. Bună dimineața!
  Are dreptate Mark Twain și este verificat.

  • Salut Fila!

   @ Fila

   Totul pleacă de la cei 7 ani de acasă cand inveti:

   – să știi să comunici: să știi să asculți și să știi cât si când să vorbești
   – să știi să dăruiești
   – să ai incredere
   – să iți Pese.

   Ne expunem fiecare gandurile poate curiosi fiind si parerea celorlalti. Imporant este si ambalajul prin care prezentam matrialul. Aici incepe de multe ori puterea intelepciunii sau calea spre adevar.

 2. Despre bucuresteni si mersul lor am numai intimplari haioase; ai impresia ca sint programati in mers, au directia stabilita si aparitia oricarui obstacol-pieton in fata il deruteaza, nu stie ce sa faca, asa ca isi pastreaza itinerariul trecind prin/peste tine 😛

  Atit de contorsionata e situatiunea, mai ceva ca anţărţ si ceilalti ani, ori de cind ma stiu.
  – dupa ultimele evenimente, votul meu ramine suspendat;
  – s-a prostit piratul cind a lansat titirezul in jurul caruia se invirte o tara, prin cele mai luminate minti care s-au vazut pe sticla ori batind tastatura?
  – chiar va face o deconspirare?
  @ EuNucu are dreptate.
  Iar eu cred ca din cauza de intelectuali de mare calibru, pe care tara nu-i mai poate incape, a devenit ceva de Latrina 3 sa spui ca esti basist si o sustii pe Elena Udrea. Astia doi sint mai riiosi decit Ponta si-a lui ceata.
  Daca Latrina 3 a zmintit mintile lumpen proletariatului si a citorva mai rasariti dintre ei, unii intelectuali, dupa vorba neaosa ca unde-i minte e si prostie mai multa decit prevede legea, au avut asupra colegilor lor un efect si mai devastator decit al Femeii cu Tigaia.

  Auzi, Basescu a distrus/farimitat dreapta!
  Mey impotentilor, daca unul singur a reusit sa va imprastie ca pe potirnichi, apoi el e Vinatorul, voi sinteti de plins.

 3. Filadelu, 😆
  Buna dimineata!

 4. Salut!

  Nu stiu daca sunt mai mult „off” decat „on” topic. O legatura exista intotdeauna intre comportament si educatie. DAR…in mod sigur, accederea la nivel de pregatire universitara pentru oricine, cu orice chip, in orice fel , nu este calea de a ne „dez-buimacii” si de a reusi sa folosim cosurile de gunoi fara rateuri…Ba chiar dimpotriva.

  Instituțiile de tradiție resping proiectul guvernamental „La Universitate fără BAC“

  http://www.romanialibera.ro/societate/educatie/reactie–universitatile-de-traditie-resping-proiectul-guvernamental-%E2%80%9Efacultate-fara-bac%E2%80%9C-349597

 5. Neatza !
  ,,Ce-i pasă oceanului dacă verși o lacrimă în el? Este atît de filozofică încît depășește puterea mea limitată de înțelegere.”
  A mai zis-o unul pe care il cunoastem toti (pardon, nu pe el, opera lui) :
  ,,De rupi din codru-o ramurea/
  Ce-i pasa codrului de ea?/
  Ce-i pasa unei lumi intregi/
  De viata mea ?”

 6. Salut prieteni! Observ că R.Turcescu şi alţi ziarişti se cramponează de o Hotăràre de Guvern dată de Ponta în 2013 cu privire la desconspirarea ofiţerilor acoperiţi sau nu şi care, chipurile, i-ar putea atrage lui TB acuzaţia de înaltă trădare. Numai că o HG este un act administrativ, nu o lege propriu zisă emisă de Parlament sau OUG/OG, emis în baza unei/unor legi, deci inferior legii, şi care poate fi atacat oricànd în contencios administrativ dacă acesta nu respectă întocmai legea sau legile în baza cărora a fost emis.
  Din ceea ce s-a prezentat pànă în acest moment se pare că HG-ul cu pricina încearcă să extindă, cu de la sine putere, prevederile legilor din domeniu atrăgànd ilegalitatea acesteia.
  Aşa că…!!!

 7. dar inimä zburdalinicä- s-au vibratorul de serviciu Täriceanu

  nu poate fi dat in judecatä??? este un abuz ce fac mafiotzii:

 8. ❗ ❗ ❗
  [Cine se-aseamana… sau unul din principalele motive pentru care nu-l vreau pe vvponta, sau oricare alt candidat GIOPucist, presedinte]

  China si Rusia este necesar „sa-si dea mana” si sa-si stranga relatiile in fata cresterii „riscurilor externe”, a declarat presedintele Xi Jinping intr-o intalnire cu omologul sau rus Vladimir Putin in Tadjikistan, a anuntat vineri agentia China Noua.

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-18090018-intalnire-vladimir-putin-jinping-china-rusia-angajeaza-consolideze-relatiile-fata-riscurilor-externe-crestere.htm

 9. EDUCATZIA IN ROMANIA O CATASTROFÄ:

  PRICOPIE DEMISIA!!!!!!!!!!

 10. vitezele amețitoare în care suntem prinși au un rost. apropierea de viteza finală, ce a luminii, dispariția materiei prin transformare în energie și reluarea ciclului de la BigBang încoace… Vitezele de care vorbești sunt fixe. Existența lor a creat stelele, galaxiile și prin procesele din ele, materia vizibilă și …omul. Există o viteză care e cea care duce la dispariția a tot ce s-a întrupat, cea a depărtării galaxiilor, viteză imensă care crește mereu…și care transformă în final , la atingerea vitezei luminii, tot universul vizibil în particule invizibile…Pe măsura creșterii acestei viteze de îndepărtare a galaxiilor crește și nivelul inteligenței în univers, o parte din materie transformându-se în inteligență, iar cea mai mare parte în energie. Universul e alcătuit din materie, energie și inteligență. La naștere energie este predominantă, la apogeu, materia, iar la sfârșitul ciclului inteligența …și ciclul se reia. Omul e imaginea universului…la naștere e doar potențial energetic, devine masă și sfârșește în înțelepciune…De aici, cine nu are bătrâni să-și cumpere…
  Aici este și explicația mișcării cu dexteritate în haosul social…Inteligența imanentă …face cuib la …buimaci. Creșterea vitezelor cosmice, implicit a inteligenței universului duce la creșterea exponențială a cunoașterii științifice la care asistăm…

  • @Tony draga:
   In timpul razboiului, in Anglia, un spion german suna la usa la un apartament pe care scria Familia Johnes. Iese dl Johnes.
   -Domnul Johnes ?
   -Da !
   -Domnule Johnes, randunelele zboara astazi foarte jos, semn ca primavara exuberanta, va veni sa ne bucure inimile doritoare de frumos.Imanenta verii care urmeaza ….

   -Va rog, nu mai continuati, il intrerupe tipul. Aici sta Jones croitorul. Jonhes spionul sta la etajul 2

 11. Accept ca @ anton are o postare interesanta; cu rautatea care mi-e proprie, as zice „cind nimic nu ai a spune, faci cuvintele sa sune”.
  Suna frumos si te intrebi ce o vrea omul.
  La fel ca noii crestin-liberali care depun o motiune de cenzura pe o banuiala. Ce minte ai (sau mai precis: ce interese) ca sa depui o motiune de cenzura pentru ceva care nu s-a intimplat?
  Au fost fraudate alegeri si nu s-au intimplat multe, dar pe banuieli?!
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18090788-opozitia-depune-motiune-cenzura-impotriva-guvernului-ponta.htm

 12. Si eu cred ca @Eunucu are dreptate, asa cum observa @Victor L. Motivul este filosofic, si asta este adevarat: politica, asa cum exista ea azi, este arta de a te regasi in ceilalti. Politicienii de geniu au darul de a se regasi pana si in dusmanii lor, fara sa se schimbe ei insisi (unii ii vor acuza de pactizare cu dusmanii, bineinteles, dar este doar un reflex natural de conservare al mediocritatii in fata a tot ceea ce ii depaseste puterea de intelegere).
  Primul pas al unui politician apartinand aceastei specii valoroase, dar rare, este exercitiul – cum sa-i zic?…- autoflagelarii politice. Eu vad doar o mana de oameni porniti pe drumul asta. Toti au un punct comun, in ciuda diferentelor „ideologice”: la un moment dat, au protejat pe cel care le-a deschis drumul. Si ochii…cine are (si) urechi (de auzit), trebuie sa stie cum sa-si scoata caciula.
  P.S. In tara lui III, @theo este hulita pentru ca pune punctele pe (cei trei) „I”, identificand inechivoc impostura…

 13. ar trebuii si ordonantza cu dedicatzie , targuitä de chitzoiu si
  aprobatä de PONTA, acolo unde se face vinovat si Ruseanu.
  astia s-au intrecut in „escrocherii, ” ar trebui stopatzi.

 14. in problemele cu Uioreanu, este adanc bägat mafiotul DRAGNEA;
  nu stiam ce vrea sä spunä Presedintele.dece nu-i in dosar?

 15. Salutare tuturor,
  Caz de cartita in interiorul structurii centrale a DNA,
  EXCLUSIV: După ce s-a descoperit că UN PROCUROR L-A PROTEJAT pe IPS Teodosie, șeful DNA a infirmat soluția de neincepere a urmăririi penale a ierarhului supranumit „Șpagoveanul” si a dispus inceperea anchetării acestuia pentru luare de mită și instigare la fals intelectual.
  Procurorul care nu a vrut să-l pună sub acuzare a plecat din DNA deoarece s-a constatat că a închis unele dosare , desi avea probe ( între acestea si dosarul „Teodosie”) . Acel procuror avea legaturi si cu jurnalistul de care vorbea Traian Băsescu. (sursa Ondine Ghergut RL).

 16. Procurorii lu` Basescu nu mai au niciun Dumnezeu, nu le mai e frica de nimic:
  „Procurorii i-au spus arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, vineri, că este acuzat de luare de mită şi instigare la fals intelectual, fiind suspectat că a primit 850 de euro de la o persoană, pentru a o ajuta să se înscrie la Facultatea de Teologie din Constanţa, potrivit DNA.”
  850 de euro imi pare cam putin pentru a fi numit mita la un asemenea personaj; procurorii par depasiti 😛 , pentru ei ori un ou ori un bou, tot un drac 😉

  • Victor, atentie ca, potrivit comunicatului DNA, in speta mai exista o alta persoana importanta urmarita penal.
   http://www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=5262&jftfdi=&jffi=comunicat
   Spui ”pentru ei ori un ou ori un bou, tot un drac”
   Pai nu sunt ei procurori ai ”regimului nazisto-basescian”, asa cum ne amintea un alt fost procuror.

   • da, aici e atunci:
    „În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de o altă persoană, despre care, raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”
    Cum isi baga Michiduta codita intre cele sfinte 😉

 17. CE RUSINE;
  Tudosie este un spägar.are multe la activ:

 18. Va supun atentiei ceea ce eu cred a fi o minciuna sau o manipuare subtila (ordinara, dupa intelesul meu) :
  – „Ministrul pentru Energie: Gazprom a redus cu 5% exporturile de gaze în România, fără o informare oficială”.
  Se stie ca noi nu luam gaz direct de la Gazprom si atunci cum puteau sa reduca ceea ce nu ne livreaza?
  – „România consumă anual circa 12,5 miliarde metri cubi de gaze naturale şi produce aproximativ 11 miliarde metri cubi. Diferenţa este importată din Rusia, prin firme intermediare, la preţuri mai mari decât cele ale gazelor produse intern.”
  Deci importam „prin firme intermediare” si deloc de la Gazprom.
  Dar trebuia spus: vedeti, mai romansilor, ce vi se intimpla daca va contrati cu rusii? nu-i mai bine sa-i dam dreaqului de americani, ca ei nu ne dau nici gaze nici petrol!?

 19. nu ajung banii pt. pomeni:

 20. tot el a sfätuit pe Mircea B sä boteze tziganii,
  nu vreau sä cred cä a fost o cursä……………..dar mai stii.

 21. e greu sä ai un frate ca TRAIAN; a vrut si el in fatzä………….
  dar a fost e escrocherie pusä la cale, de Abraham,Bolcasi si militzienii din constantza si olt, ce au jucat pt. partid:sä loveascä in Presedinte:;acum ii consiliazä DD.SI GHITZÄ

 22. Strategie neadecvata. E bine sa ocolesti, daca poti, unele raspunsuri la intrebari care „nu ti se pun” (mai precis, delicate pentru un popor de credinciosi care frecventeaza tavernele mai mult decit bisericile).
  „Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la prezidentiale, a declarat vineri, la Timisoara, in cadrul unei intalniri cu oameni de cultura, ca religia nu are ce cauta in scoli, iar ora de religie trebuie inlocuita de istoria religiilor”
  Asemenea declaratii nu ii aduc voturi (decit de la oamenii de cultura).
  Mai ales ca plagiatorul a inceput mai demult sa se dea mare ortodox.
  Dna Macovei, lasati macar religia copiilor, ca uitat ce ii asteapta 😛
  „Elevii incep scoala luni, pe 15 septembrie 2014. Copiii din clasele I si a II-a nu vor avea insa manuale scolare noi, si nici manuale digitale, desi ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a dat asigurari in repetate randuri ca acestea vor fi pe bancile elevilor. Este al doilea an in care elevii de clasa I nu au manuale conforme programei, avand in vedere ca anul trecut au avut manuale vechi si un curriculum nou.”

  • Si cu ce-i ajuta pe copii ora de Religie, daca la materiile importante nu au carti?!?!
   Poate doar ca sa-i mai invete teologul o rugaciune, care sa le aduca manualele de la Ministerul lui Pricopsitu, nu?
   Eventual intr-o galeata de plastic cu sigla PSD.

   • Si cum adica „Dna Macovei, lasati macar religia copiilor”,
    care religie, te-ai uitat vreodata intr-un manual de religie pentru I-IV ?
    Esti la curent cu dogmatismul care li se baga copiilor mici in cap la aceste ore, de gen „daca nu-ti spui rugaciunea, il manii pe D-zeu si o sa te calce masina” ??
    Multi parinti isi retrag copiii de la aceste ore, de altfel ele sunt optionale.

    • @ luminita,
     tu nu ai citi citatul pe care l-am dat?
     Era o gluma amara la ce scrie acolo.
     Te rog, bea un pahar cu apa rece, nu mai vede in orice scriu ceva cu care sa te racoresti.
     De glume amare ai auzit?

    • @ Salut Luminita,

     eu cred ca nu este democratic sa intrezici copiilor sa isi studieze religia in scoala, Asa cum nedemocratic ( si necrestineste) este sa impui credinta ta celor de alta credinta sau ateilor.
     Stiu, disciplina este optionala.
     Apropo de ” li se baga copiilor mici in cap la aceste ore, de gen “daca nu-ti spui rugaciunea, il manii pe D-zeu si o sa te calce masina” ??” Printre cei care predau aceasta disciplina sunt oameni cu capul pe umeri, care isi stiu menirea, dar mai sunt si habotnici, retardati. Toate disciplinele au profesori care au chemare, sau unii care si-au gresit locul.

   • @ luminita,
    dece te repezi sa acuzi? dece nu incerci sa intelegi ce am scris?
    Nu spuneam ca este bine ca religia e predata in scoli, ci faceam o paralela intre popurul roman „credincios” si expresia „nu vorbi de funie in casa spinzuratului”.
    Dna Macovei are nevoie de voturi, iar popolul nu prea apreciaza nici scoaterea religiei din scoli si nici lupta impotriva hotilor si coruptilor.
    Ca daca ar aprecia, nu i-ar vota pe pesedei in asemenea masura.
    Dar stiu, de cum apas pe prima clapa a tastaturi cineva se pregateste sa-mi dea o scatoalca.
    Apoi, nu este in puterea presedintelui pentru a putea scoate religia din scoli; unele subiecte, in alegeri, daca poti sa le ocolesti, bine faci.

    • Victor,
     Relax man, Luminita e ofuscata ca nu s-a implinit profetia ziarului Puterea de a ajunge azi Elena Udrea la DNA.
     Oricum tema orelor de religie in scoli este transata in prevederile Legii lui Funeriu.

     • ion, salut,
      sint calm, dar dezamagit ca ori nu citeste ce am scris ori chiar nu intelege si sare doar sa-mi dea scatoalce. Prea multa incrincenare.
      (Nu stiam ca mamele omida profetisera asa ceva pentru blonda 😉

     • ion,
      eu ma bazam pe previziunile tale astrologice,
      insa vad ca dai gres crezand despre mine ca ma preocupa daca Udrea va ajunge azi sau peste 10 ani la DNA,
      si mai ales referirea ta la ziarul Puterea, pe care eu nu l-am citit niciodata.
      Deci, te inseli si chiar ma astept sa iti ceri scuze.
      Destui alti purtatori de nick-uri barbatesti de la Copac isi permit sa ma atace frontal cu mistouri, de cate ori apar aici,
      de la tine chiar nu ma asteptam.

     • Si to(n)tusi, despre ce am scris/citat eu si ce ai scris tu, ce ai de spus? caci de aici a inceput totul.

 23. De unde mama zmeului vrea sa-mi mareasca madm Plumb pensia?

  „Eurostat aduce inca o veste proasta pentru economia Romaniei: dupa anuntul privind intrarea in recesiune, institutul de statistica al UE arata ca numarul angajatilor in Romania a scazut in trimestrul 2 din acest an cu 3,1% fata de perioada similara a anului trecut. Este cea mai scadere dintre toate statele UE, potrivit datelor dintr-un comunicat Eurostat.”

  • victoreL,
   din postarea la care ti-am raspuns mai devreme,
   asta reiesea.
   Ce vina am eu daca tu nu esti clar?

   • Si pana la urma, eu am comentat in termeni absolut civilizati referirea ta la religia predata in scoli,
    unde vezi tu incrancenare in comentariile mele?!?

    • victoreL,
     desi nu aveam chef, am citit inca o data comentariile noastre,
     mie nu-mi reiese nici o tenta de a te contra,
     mi-am exprimat in 2 comentarii scurte parerea despre impactul orelor de religie, asa cum se desfasoara ele,
     asupra copiilor mici, si daca as vrea sa dezvolt subiectul acesta, nu aici ar fi locul.
     Deci , dinspre mine, nici o intentie de a te deranja.

   • Luminita, pe blogul vecin la linkul pus de Bill ai raspuns ”Si uite-asa, din zece negrii mititei mai raman doar trei: Iohannis si Macovei.”
    PS Te asigur ca dosarul denumit generic ”Gala Bute” nu intra in sfera preocuparile lui Kepler. Are grija Red Bull Codruta Kovesi sa fie corect instrumentat.

    • Da, este adevarat, am scris asta ieri,
     in ideea ca dintre cati candidati s-au inscris, rand pe rand, li se cauta motive unora sa iasa din scena.
     De unde si pana unde ideea ca eu urmaresc stirile cu Udrea la DNA, sau ca-mi doresc asta??!?
     Eu nu o urmaresc pe Udrea, nu sunt in grupul celor care colinda blogurile sa o atace sau sa o sprijine.
     Am declarat ca nu o vad potrivita in postura de sef de stat, ca nu are anvergura necesara acestei functii importante,
     si in consecinta nu o votez.
     De aici mai departe nu merg si nu ma intereseaza.
     Eu nu sunt postac, chiar sunt un om liber, care isi exprima opiniile atunci cand are timp, acolo unde crede ca poate dialoga.
     Din pacate, aici, in ultima vreme, se servesc clisee in loc de dialog.

    • ion,
     si uite-asa, poc, la conspiratie!
     eu am dat un raspuns poznas ieri pe un blog,
     cu zece negrii mititei, care au ramas doar trei,
     iar tu l-ai bagat la cutiutza si l-ai procesat in spionita,
     cu referire la Gala Bute, Udrea, DNA….
     oooo, nici chiar mie imaginatia nu putea sa-mi joace o asa festa.

     • Luminita, nu are rost sa-mi dai explicatii sub forma unui ”roman fluviu”.
      Si eu am dreptul sa dau un raspuns poznas lui Victor.
      Hai sa incetam discutia pe subiectele Udrea, conspiratii, spionita. ca e vineri seara si incepe weekendul.

     • Ok.
      scuzele se accepta si sub forma aceasta.

 24. Da,
  @ luminita,
  tu ai dreptate in toate si intotdeauna.
  Reactia ta o aveam si eu uneori, dar in gluma: cind nu reuseam sa rezolv un exercitiu ori o problema, ziceam ca autorul e prost.
  Sigur, nu e vina ta, eu sint de vina ca m-am nascut si nu tac 😛

  • victoreL,
   chiar ai luat-o personal, desi nu e cazul,
   crede-ma ca nu vreau sa ma agatz de comentariile tale,
   insa tu scrisesesi ultimul cand am intrat eu,
   le citisem si pe celelalte, pe masura ce au aparut,
   dar nu mi-au dat motiv sa intervin.
   Acum e bine?

 25. Cel mai bun diagnostician, care descopera starea nesanatoasa a popolului miotitic pare a fi DNA-ul 😉

  „Primarul Bacăului, Romeo Stavareche, arestat la domiciliu pentru fapte de corupţie, a primit, vineri, acceptul instanţei să meargă la spital pentru consultaţii, în urma problemelor cardiace pe care edilul le acuză şi care, potrivit avocaţilor, au fost invocate şi pe durata arestului preventiv. „

 26. (…)Daca antibasismul, inseamna sa ii votez cu buna stiinta pe politicienii corupti, majoritari, dornici sa promoveze gratierea hotilor, sa ii sustin in lupta lor parlamentara ce vizeaza legiferarea furtului, daca trebuie sa accept doar concluziile oferite de posturile tv, patronate de sefi de partide, daca trebuie sa injur NATO si UE, zambind gales catre Rusia si China iar apoi sa ma proclam mandru roman, sustinator al izolationismului dorit de politicienii pusi pe furat, doar fiindca asa pot fura ei mai bine….

  Atunci, sunt basist!(…)

  http://alexaionescu.wordpress.com/2014/09/11/scrisoarea-unui-nazist-basist-catre-viorel-doctorponta/#

 27. CE JOC TEMBEL FACE STELICÄ TÄNASE
  se victimizeazä bulgarul, cä se fac presiuni,
  mincinosul il acoperä rahatul ca pisica.

 28. Ziua buna copaceni !!!

  Mari IT-știi suntem ….ne-am dat dreaq …ii depăsim pe mulți

  Daca e cineva curios de cit de mare IT era firma Siveco si de ce a fost arestată Irina Socol. 😀 …merită citit ,aflam lucruri noi …cam care sunt jocurile in RO si cum se intrepatund ele cu lumea interlopă

  http://mareaspovedanie.wordpress.com/2014/09/12/marea-spovedanie-33/

 29. Salut
  Are bill un articol de analiza pe alergator care nu va va pare rau sa il cititi:. N-a fost blat, a fost non combat . E chiar bun. Nu e musai sa fiti de acord cu concluziile lui, dar aparatul tehnic e perfect. Nici Tapalaga nu va place si totusi il cititi . In acelasi sens recomand articolul lui @bill . E mai bun ca tapalaga 🙂

 30. dacä nici acum nu-l aresteazä pe Mazäre, cand ii injurä in direct,
  la declaratzii, atunci DNA se face de ras.
  de altfel mafiotul MAZÄRE; CU ARMATA LUI DE INTERLOPI DE TOATE NATZIILE, ar trebuii de mult arestatä, acolo este traftir,
  contrabandä, escrocherii, droguri. si totzi cotizeazä la Mazäre.
  POLITZIA SI DNA CONSTANTZA, este la picioarele lui.-

 31. si la mazäre se duc cu sacosa, unde sunt cei din SRI ?
  DAU MANA CU EL ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s