Am verificat. Funcționează

Am programat încă de acum zece zile un clip pentru ieri.
Între timp am verificat involuntar realismul lui imediat.
Acolo, la „fapta crimei” desenată cu creta pe asfaltul cu găuri.
Metoda funcționează perfect.

Mulți cetățeni se uită la Antene. La 3 cu precădere.
Cetățenii ăștia o urăsc pe Udrea din motive des expuse acolo-șa, la televizia lor !
Că a cheltuit banii românilor să facă chestii pe care nimeni nu le folosește, că vorbește despre chestii care pe ei nu-i interesează, că face politică și bineînțeles pentru că e rea.
Cetățenii cu pricina îl urăsc pe Băsescu și mai abitir din cauză de Udrea care se încăpățânează să existe. ȘI din cauză de Fuberiu care a mâncat bătaie într-un bar, de scandalagiu ce e. Și din alte cauze. Alegerea lui Ponta președinte este soluția lor la toate necazurile.

Am întrebat cuminte de ce nimeni nu folosește ce a făcut ea !
De vreme ce sunt făcute, pot fi folosite de cei ce vor.
S-a rupt sonorul.
Ici-colo cineva a început să-și amintească că terenul de fotbal de la Cucuieții Din Deal e făcut în pantă și că telescaunul de la Cucuieții Din Vale n-are clienți.
Păi doar nu era să construiască și clienți pentru telescaun iar la pauză oricum echipele schimbă poarta, care-i șpilu’ ?
S-a rupt iar sonorul.
Și mă pune dracu’ să întreb ce am mai întrebat și alt’ dat : mai știți și alt ministru pe postul pe care a fost ea și ce a făcut câtă vreme a luat salar acolo ?
Cine e ACUM ministru pe tarlaua aia ?
Aici s-a rupt și imaginea.
Mea.
E clar, țin cu ….. Băsescu !!!!!!

Udrea e soneria de la poartă.
Băsescu e piciorul în ușă.
Ținta reală e schimbarea (mică ? mare ?) pe care el a adus-o în funcționarea societății românești.
E simplu. Știm asta.
Păi dacă știm, atunci de ce înghițim momeala ?
Poate pentru că ne e servită sistematic de pretinși amici, poate pentru că suntem la fel de vulnerabili ca și înainte de a ști de metodă, poate pentru că am obosit să repetăm „truisme”, poate din alte motive. Nu știu.
Dar este evident că este intens folosită și că dă rezultate.

O duminică excelentă tuturor.

Viq

282 responses to “Am verificat. Funcționează

 1. Dar poate,complectez eu,ne lipseste ceva care se numeste rationament.

 2. Probabil ca antropologii viitorului secol 22, vor masura craniul si analiza craniul Udrei si vor spune: Era geniala, putea sa ajute Romania ca presedinte sa o aduca la nivelul Frantei . Pacat ca alegatorii nu au votat-o iar femeile au urat-o
  Ce s-a intimplat ?
  1
  Am incercat sa vindem produsul Udrea. Nu s-a vandut. De ce ? nuu stiim !
  2
  Apoi am schimbat ambalajul produsului: Am renuntat la roz vaporos, la alb, apoi la Vuitton, am trecut la blugi. Si… tot nu s-a vandut. De ce ? Toot nu stiim !
  3
  Apoi am schimbat zona de vanzare schimband si potentialii cumparatori. Din centru de Bucuresti de la amatorii de flashmob am trecut Resita la amatorii de salam Victoria . Se pare ca nu se vinde. De ce ? Tot nu stiim !

  Poate cumparatorul secolului 21 e nepregatit pentru un produs bun pt secolul 22
  Daca tot nu stiiiiim si tot nu stiiiiim de ce cumparatorul e atat de irational si nu cumpara un produs pe care fabricantul il considera ca ar fi trebuit sa se vanda ca painea calda …. atunci ar fi trebuit sa se schimbe produsul nevandabil

  La hipermarket exista o taxa de raft. Daca produsul nu se vinde, producatorul ori il ia acasa ori plateste o taxa suplimentara de raft. La noi in politica taxa de raft o vom plati noi alegatorii de dreapta la alegeri.

 3. asta e indiscutabil.

 4. Dupa cum se observa, unii nici Udrea nu au tocat nici gura nu le miroase; decit a filozofeala.

 5. Otema de dezbatut la Antena 3,craniul EU. Si in studio alaturi de Gidea,Badea,stim noi cine.

  • La A3 merg bine vanzarile , Gadea Badea au in galantar produsul Ponta care se vinde cam la 40% din populatie. Ei nu au treaba cu produsul Udrea ,
   Udrea este la noi in vitrina, noi stam cu marfa nevanduta si ne uitam la ea cum se decoloreaza de soare .

 6. Ieri un tip, pe care cu greu l-au convins comesenii sa-i lase si sa plece la masa lui, zicea ca Basescu e tatar si alte balmajeli.
  (Dupa ce a plecat intrusul, un amic a zis celorlalti: mai, asta e oltean de-al meu, ieri a luat salariul si miine-i moldovean.)

  • @VictorL
   O fi ,nu pot sa-i contrazic daca a avut strabuni virili si a pus unealta la treba dand in ce li s-a parut frumos fara a avea importanta din ce zona este sau ce natie.
   Baietii de la latrine o simt si ei si neica Gadea se plange ,probabil,ca nu este corect ca un ortodox sa se dea la alta confesiune dar el nu stie ca aia este needucata? 🙂

 7. Nu ne trebuie mult pina ajungem si aici, dupa cum decurg discutiile la televizii si pe bloguri:
  „Statul Islamic (SI) a revendicat sambata decapitarea celui de-al treilea ostatic in decurs de o luna, lucratorul umanitar britanic David Haines”

 8. Neatza Viq et les autres ,
  Hai Viq ca esti dragut :
  ,,Am intrebat cuminte de ce nimeni nu foloseste ce a facut ea !
  De vreme ce sunt facute, pot fi folosite de cei ce vor.

  Ici-colo cineva a inceput sa-si aminteasca ca terenul de fotbal de la Cucuietii Din Deal e facut in panta si ca telescaunul de la Cucuietii Din Vale n-are clienti.
  Pai doar nu era sa construiasca si clienti pentru telescaun iar la pauza oricum echipele schimba poarta, care-i spilu’ ?”
  Pai, spilul e ca nu e (asa cum spui tu).
  Orice amator ca mine stie ca, inainte de a face o investitie (fie si pe banii publici) faci un studiu de piata ; mai, eu investesc acolo dar am pentru cine ? Daca aflu ca am, ma apuc ,daca nu e cum as investi intr-un bordel de lux intr-un camin de batrani.
  Deci mie mi se pare, da’ io is de istorie nu economista ,ca da, intai trebuie sa gasesti clienti pentru ce construiesti si apoi sa te apuci.
  Daca te consoleaza, nu e singura nici de pe dreapta,.nici de pe stanga.S-au reabilitat, cu sute de mii de euro scoli si cand au fost gata s-a pus lacat pe ele ca de, nu erau copii.S-au facut sali de gimnastica la tara, in comune unde mai ramasese contigentul de la 70 de ani in plus ,s-au facut bazine de inot de lux, dar primariile nu au mai avut bani sa angajeze personal.Ca la noi, la nimenea ,deci Udrea, din nefericire, nu e singura ca ar fi simplu. Dar nici sa o ridici in slavi ca ,,a facut” pur si simplu ignorand cum si pentru ce.

  • @ Loda,
   aplauze, esti ca la o sedinta de infierare a deviationistilor 😉
   Generalitati („si pe dreapta si pe stinga”, cu ocolire pe dreapta).
   Udrea? o aia pe care nici Latrina 3 n-o agreeaza; dece ar fi in gratiile dnei @ Loda?

  • ‘Neata, Loda.

   … ignorand cum si pentru ce.

   Ei mai adugau si „CU CE !!??”
   Ma mir ca ti-a scapat 😀 😀 😀

   Asta apropo’s de fonduri si absorbtie 😉

   Ideea e ca Udrea nu e udrea.
   E o parghie 😉

   • Frate, din partea mea poate fi si punctul de sprijin; nici nu mai indraznesc sa zic nimic de persoana (desi eu zic ca am fost decenta)ca sare victoras si-mi face teoria urii 😉

    • Marcule :
     1.Eu nu am vorbit doar de Udrea ci SI de Udrea, citeste atent, Doamne feri si tu si night parca sunteti dilexici !
     2.Despre scaunul de la Cucuietii din Vale, ala fara clienti a vorbit Viq si da, despre ala sigur stia doar a fost sa-l inaugureze si s-a oprit cu ea cu tot in mijlocul traseului, avusese o defectiune 🙂 (scaunul, nu Udrea):)

  • Loda
   Imi permit sa te informez ca aplici teorii pontaniste…adica cele cusute cu ata alba
   Si se vad al naibii de bine cind cusutul este pe negru.
   Doar nu iti imaginezi ca Elena Udrea ,in calitate de ministru al dezvoltarii. s-a ocupat de toate investitiile locale…mai ales cele din Cucuietii din Vale- deal..
   Esti totusi un om cu scoala..
   Fondurile europene dirijate de Elena udrea au ajuns pe proiecte comunale,locale ,prin intermediul Consiliilor judetene…si prin concursul unor firme de consultanta (asa cum are si Felix citeva) ….
   Nu trebuie decit sa consulti bugetul si executia bugetara a ministerului cu pricina pe perioada cit a fost Elena Udrea ministru …Nu ai sa gasesti nicaieri alocatii de sume directe pe proiecte de acest gen..
   practic era imposibil..daca te gindesti la ce volum de munca cuprinde un minister al dezvoltarii si turismului..
   Tu ai putea face asta??
   Sa te ocupi de fiecare sala de sport sau loc de joaca pentru copii sau cine stie ce traznaie a vreunui primitiv de primar??Cind ziua de munca are maxim 10 ore???

   Ca de obicei dezinformarea grosolana ,usor de intuit..si-a facut efectul,pe principiul citeste (asculta) si da mai departe!

   • Marcule :
    1.Eu nu am vorbit doar de Udrea ci SI de Udrea, citeste atent, Doamne feri si tu si night parca sunteti dilexici !
    2.Despre scaunul de la Cucuietii din Vale, ala fara clienti a vorbit Viq si da, despre ala sigur stia doar a fost sa-l inaugureze si s-a oprit cu ea cu tot in mijlocul traseului, avusese o defectiune 🙂 (scaunul, nu Udrea):)

    • Citesc atent..dar nu cunosc limba hindi..Daca te referi la dislexic ,nu ai maturitatea intelesului,altfel nu ai intoarce ca la Ploiesti…si nu ai posta acelasi mesaj la o distanta de 3 minute..

  • Dorel Petrescu (mai nou)

   Lody, gresesc eu sau esti
   ISTORIE?
   Ca Prof. PARCA erai de romana 🙂

 9. Salut prieteni! TB la Scoala de vară a tineretului PMP ne spune că v-a pune bazele unui partid nou, împreună cu Emil.Boc, atunci cànd timpul le va permite (adică, după încheierea mandatului)! Acum càteva zile ne spunea că PMP-ul v-a fuziona cu PDL-ul iar vremea femeilor Preşedinte nu a sosit încă. Ce înţeleg eu? Că, întrun final, vom avea de ales între Ponta şi Johannis. Că indiferent de de cine v-a càştiga, în scurt timp, îşi v-a frànge gàtul, împreună cu oricare guvern, fie cel actual, fie altul rezultat dintr-o altă majoritate parlamentară. Adică, aceiaşi ,,obosiţi” (parlamentari) constituiţi întrun alt puzzle! Dece? Fiindcă economia nu iartă! Si semnalele sunt evidente. O spun specialiştii noştri dar şi organismele internaţionale.
  Datoria externă se apropie de pragul maxim de îndatorare. Ministrul,,Leopard” ne îndatorează cu un miliard de euro lunar, pomenile electorale curg gàrlă, încasările la buget sunt tot mai mici, în ciuda creşterii taxelor şi preţurilor, jaful generalizat, stoparea investiţilor, etc ne conduc spre un dezastru economic inevitabil. Dacă mai punem un eventual derapaj democratic care se conturează în intenţiile celor din GIO, combinat cu reacţia occidentului la acest fapt, atunci, intrarea în incapacitate de plată a statului este inevitabilă!
  Se pare că romànul ,,pànă nu se loveşte cu capul de pragul uşii” votează GIO şi se uită la A3!

  • @ florin,
   sa nu crezi ca piratul, cind vede revarsarea de ura gen Latina 3 din partea unor intelectuali, este tot ca o stinca.
   Are dubii, ezitari, indoieli.
   Cind vede ca e injurat doar pentru ca nu a putut sa-i faca fiecarui EGO pe plac, si ii sint terfelite toate initiativele bune pe care le-a avut, ce dreaq ar putea face?

 10. Recitit, va rog, si multiplicati ca pe un text Sfint, postarea dlui
  @ lastnightmusic | septembrie 14, 2014 la 10:54

  • 🙂
   @VictorL are dreptate omul .Eu nu am nimic personal cu doamna dar traim in societatea pe care o avem si trebuie sa ne adaptam pieti pe care o avem.

   • deci tu spui ca nu conteaza cum cistigi, cum faci afaceri?
    Hai ca nu te inteleg.
    E acelasi lucru sa te supui unor legi cind interactionezi sau sa fentezi orice dupa princiupiul „legile care nu pot fi sarite, trebuie ocolite” 😛
    Nu tu prinţiputi, nu tu morala?!
    Latrina 3 este un bun exemplu de reusita in afaceri/politica?
    Nu cred ca asta vrei sa spui.

    • Draga Victor eu ma referem strict la ,,produsul de raft” care este frumos ambalat dar …….
     Chestia ca trebuie sa ne adaptam pietii ma referem strict la electorat si dupa cum observi educatia electoratului roman se rezuma la ,,mie ce imi iese din asta!”.
     Poti sa ii spui lui nea de libertatea de a face ce doreti in curtea ta?Nu, ca nea este interesat de,, unde ai si eu de ce nu am” si ,,de ce sa faci tu daca eu nu fac”.
     P.S. Sa fim in spiritul Bibliei romanul ramneste la bunul altuia dar si-l doresc furandu-l.

     • Buna, Dorule.

      Produsul este bun dar prost ambalat.
      SI de aici mai departe totul se schimba.
      la 180*

     • @VIQ
      Produs bun,frumos ambalat(am zis) dar manjit cu rahat de alti si aratat cu degetul de derbedeii care l-au manjit.
      Am ascultat-o ce vorbea la tv ,le spunea, dar perceptia multora nu o poti schimba pentru ca ce zice pastorul cu nume de casap pentru multi este litera de lege.
      Colac peste pupaza Base a avertizat PMP sa nu se alieze cu PDL si se zvoneste ca Base va face un partid nou.
      Apropo de invitati scapi ieftin astazi ca este post negru in calendar. 🙂
      __________________________
      Dorule,
      Am vizionat saptamana trecuta la A3 cat n-am vizionat in ultmii 5 ani.
      Fragmentele din discursul piratului erau relativ aceleasi ca si cele reluate de B1 sau Romania, sau Realitatea.
      Comentaiile si dominanta tabloului in care erau prezentate dadea nota pereptiei 😉
      Interpretarea, adica.
      Iar ceea ce se percepe nu este ce spune individul-subiect al clipului video, ci ce spune comentatorul ca spune individul.
      Tot ce conteaza este ca modul de lucru al electorului vizat sa fie setata pe frecventa de receptie potrivita.

 11. Salve copaceni !!!!

  Viq

  Tante Nuti ,cu parere de rău ,nu trece sticla ,plus ca in mentalul colectiv a fost descrisă altfel …..la fel si Macovei,vorba lui Victor la intilnirea cu Macovei ….afirmatia lui ,”e alta persoana ,nu-i cea de la televizor” ….singurul politician care trece sticla e Piratul ….e ca un fel de test ,dacă vrei ..

  Lipseste autenticitatea,spontaneitatea ,credibilitatea mesajului ,naturalețea si acel zvîc interior ….cum să spun mai bine …trebuie să fi un fel de actor,să intri in pielea personajului …..să crezi in primul rind tu ,mesajele care le transmiti ….nici mesajele nu sunt cu directie clare ,simple …votantii Tontalaului sunt captivi pomenilor ,nu-i intereseaza să fie el credibil ….pentru ceilalți este esentială credibilitatea pe ecran .

  Suntem o natie care votează emotiv ,bazată mai mult pe ce vede si simte,decît pe analiza ,pe informație ,pe valori ,pe civism sau pe acțiune ….uitam repede greselile ….la fel cum uitam si binele facut ,dacă apare o bombă bîrfâ sau ceva picant ….suntem ușor de manipulat ,pentru ca nu suntem interesați să ne informăm si chiar dacă primim informatii cîti înțeleg oare ??

  Suntem inclinati spre spectacol si emoții ,nu spre ratiune si analiza …deci candidatul trebuie să fie un actor stralucit ,demn de Oscar ,dacă vrea să cîstige ….Piratul are acest talent ,pentru că el crede si este si convins in tot ce face ….pe acest om ori il urăsti ,ori il iubesti …nu poate fi indiferent cuiva ….toată societatea se raportează la el ,chiar si acum la final de mandat…el este in centrul campaniei electorale ,desi nu candidează .

  Cind ai un asemenea om in centrul atentiei ,cine crezi că-l poate măcar egala ,nu să-l întreacă ???

  Cu siguranță că Udrea este altfel in realitate ,decît este pe ecran ,dar ce folos ??….Personajele Udrea si Macovei arată altceva pe sticlă ….singurul mod de a schimba asta ,ar fi ca lumea să te vadă cum esti in real prin contacte directe ,ca să poti schimba perceptia ,dar si atunci iti trebuie acel talent de care vorbeam….

  E foarte „simplu” ….trebuie să emotionezi auditoriul ,dacă vrei să cistigi ,ori pe sticla ,ori in direct cu electoratul.

  • Dovada cea mai bună ,că Elena Udrea este altfel in realitatea ,ne-a dat-o Last…..cu acea odă scrisă de el ,postată pe Politeaia ,cind a văzut-o in real ….n-am nici un motiv să nu-l cred ce-a simțit 😀

 12. Salutare tuturor.
  M-am intors de la vatra.
  Din ce am vaz’t, Ponta sta bine. 👿

  Acu am ceva oaspeti pentru o vreme, dar oi gasi ceva timp si pentru pom 😉

 13. Buna ziua din nou!
  Fratilor uite de ce trebuie sa dispara neica Traian care ..fluiera in biserica” si strica ploile ,,baietilor destepti”.(Cum a mai stricat apele lui Varan cu ,,baietii destepti „din energie si pac suspendare)
  http://www.evz.ro/exclusiv-evz-legaturile-misterioase-ale-temutului-serviciu-secret-al-internelor-cu-dosarul-de-coruptie-uioreanu.html

 14. bunä,
  ce stupid si ipocrit este mitomanul, se rätzoie la Johannis sä nu foloseascä copii la intanliri. MÄI-::::::::DERBEDEULE!!!! tu si oaia cu ochi de bou, defilezi ca ceausestii cu copii, te primesc copii, itzi
  dau flori copii. TU AI VOIE PLAGIATORULE????

 15. Buna ziua, ramurele

  De ce muscam, Viq?
  Daca electoratul care in sondaje urca la cifre umilitoare numarul nostalgicilor dupa vremea comunismului are justificarea in teama ( de decizie, de raspundere, de competenta, de concurenta onesta, de justitie,de verticalitate, de reglementare si respectarea stricta a acesteia,toate acestea aduse de schimbare) iar electoratul afiliat are justificare in interesul de grup/partid (destul de asemanator cu nostalgicii), la restul electoratului e o problema de ierarhizare diferita a acelorasi prioritati.
  La amici primeaza competitia si nevoie de recunoastere din partea celorlalti (mai ales a rivalilor), precum si de a fi ascultati si urmati. La unii dintre ei, forma de manifestare este aceiasi cu a nostalgicilor sau inregimentatilor, nereusind sa identifice decat aceleasi debusee (lipsa de inspiratie sau de motive?) care, din pacate, le poate compromite aspiratia, abia dupa vine recunoasterea ca schimbarea este tinta.

  • Buna sa-ti fie inima, luminosule.

   E corecta observatia referitore la cuantumul de nostalgici mai mult sau mai putin procomunisti (am impresia ca e si alta motivatie a acestei nostalgii, nu neaparat legata de reteta socio-politica a societatii) dar e si altceva dincolo de asta.

   Manipularea, inclusiv pe reteta asta tocita, functioneaza SI in alte conjuncturi. Cand am sa voi avea momentul favorabil (poate aici sau pe un nou proiect online, mai restrans), am sa voi aduce printre altele un material mai maricel si interesant despre asta.
   Cata vreme suntem oameni cu sentimente, suntem manipulabili. Pe paliere dierite poate, in functie de stadiul evolutiv in care ne aflam, dar de scapat nu scapam. E o permanenta confruntare a binelui cu raul ca in mai toate celelalte forme pe care le mai ia asta intr-o comunitate umana.

   Cand reusim sa ne detasam de sentimente, nu mai suntem oameni.

   Ceea ce putem face acum este sa ne fortam dujmanii sa se instruiasca mai bine, facandu-le misia un pic mai grea decat a fost pana-n ’89. 😀 😀 😀

 16. Mesaj gasit intr-o sticla :
  O sticla de forma sferica cu un dop biliform continea acest mesaj pe car il reproduc aici mot a mot
  Udrea nu e soneria si Basescu piciorul pus in usa. Asta e doar wishful thinking autovictimizant si perdant. Ea este cea mai mare crapatura din armura lui TB, crapatura cu care TB se mandreste si pe care o priveste ca pe o cicatrice-amuleta ce-i ofera invulenrabilitate, deci in ultima vreme chiar se gandeste sa renunta la armura.
  „Elena” e cel mai bun canal de atac disponibil pentru propaganda GIO. E normal sa fie asa, atacul lor pe mai multe fronturi prinde acolo unde TB e cel mai slab. Te-ai intrebat de ce Udrea, spre deosebire de Macovei, de exemplu, e detestata nu doar de cei 40% antenisti, ci si de mai tot restul populatiei, inclusiv de catre cei care nu se uita la antene si nu le suporta? Doar amandoua au fost desfiintate de antene. Te-ai intrebat de ce exista alegatori de dreapta ce-l plac pe Basescu, dar nu si pe Udrea, de ce exista cativa care ii plac atat pe Basescu, cat si pe Udrea, ba chiar si pe Macovei, de ce nu exista dreptaci ce-o plac pe Udrea, dar nu si pe Basescu sau de ce avem sidreptaci care o plac pe Macovei dar nu le (mai) place Traian Basescu? Nu observi aici un pattern? Daca nu fa niste diagrame Venn si te prinzi tu…
  Exista alegatori de dreapta ce-o detesta pe Udrea nu doar pentru ca a cheltuit aiurea, in interesul firmelor de partide, ci si pentru ca-l paraziteaza pe TB, pentru ca a distrus cam tot ce a condus (episodul Prigoana-Piedone e ilustrativ), pentru ca face o politica de tip sacosa si ulei cu accente tabloide in partidul ce se dorea altfel, pentru ca vine din nebuloasa zona Cocos-Oprea-Gusa-Bittner-Petrache, pentru ca a trecut pe la toate partidele, pentru ca nu crede o iota din discursul „basist” pe care-l produce mimetic doar pentru ca intamplator asta-i nisa pe care o paraziteaza, pentru aplecarea tabloida si prostul gust de pitipoanca intretinuta de cocalari interlopi, pentru modul in care a preluat sefia PMP dupa un esec, pentru dispretul fata de sorbonarzi si „puristi” si pentru modul in care s-a folosit de carpa Cristian Diaconescu pentru a accede la statutul de unic prezidentiabil cu pedigree basist.
  Chestia cu „doar nu era sa construiasca si clienti” venind de la un om ce se pretinde basssissst si de dreapta e chiar savuroasa…
  Da, tinta este intoarcerea in zona gri. Daca atacul pe falia Udrea e eficient (pentru ca e si in buna masura adevarat) pentru a duce lucrurile in zone gri, atunci va fi folosit. Dar, pe de alta parte, asta nu inseamna ca alegatorul de dreapta va accepta un santaj de tipul: „succesoarea si calea garantata e cu Udrea, altfel Ucraina scrie pe voi”.

  P.S. Ieri l-am vazut pe TB cu 30% in 2016 in gura. Daca nu esti idolatru sau in „campaign mode” ca marcu, atunci asta cam suna a delir..

  • intr-adevar, gasit intr-o sticla cind traversa Balta.
   Furtuna mare, zapaceala.

  • Băi ,”unicule expert”….pe oricine susținea Piratul ,era o mare crăpatură ….oricine …capito???

   • Nu cred ;pentru mine,poate, dar pentru majoritatea electoratului de dreapta sustinerea lui Boc sau Macovei nu ar fi fost ,,o crapatura in armura” .

    • 😆 😆 😆

     Te pomenesti că il votezi pe Boc ,care va „tăiat pensiile” dupa cum afirmai p-aci….mă leși??

     • Te pomenesti ca nu votez pe nimeni, am spus asta aici de o mie de ori ! Mai, voi nu puteti intelege ce cititi? Era vorba de mine sau de Basescu si electoratul de dreapta?

     • Pai si eu ce-am spus ???….pe oricine susținea Piratul ,erau crăpatură …si la stînga si la dreapta ..

     • Si eu am spus ca nu,,pe oricine” ca daca sustinea pe Boc sau Macovei nu avea crapatura, God, ce-i asa greu sa intelegi ? Din asta tu ai inteles ca il votez EU pe Boc si …hatz, am prins-o pe Loda 🙂
      Ma lesi ?

     • Deci ,tu care n-ai nici in clin si nici in mînecă cu dreapta ,stii ce gindesc dreptacii …. 😆 😆

      Esti de treabă …

     • „Nu votez cu nimeni” = „votez UDMR”. Simplu.

 17. Cind ajungi sa te transformi intr-un denigrator al piratului, nu exista niciun dubiu ca efluvii de ginduri si simtiri dintre tine si cei pe care apreciezi ca afaceristi, te bintuie. Cu seccesuri 😛
  Cind cauti in toate gunoaiele doar ce poate sa-l murdareasca pe pirat, sigur vei ajunge om bogat, cu reusite in viata. Pe reteta laudataL Latrina 3.

 18. ‘trebuie sa ne adaptam pietii ma referem strict la electorat si dupa cum observi educatia electoratului roman se rezuma la …”

  După haha-urile de rigoare , completectez şi io o opinie : back to skool , musiu ! Profesoraşi d’alde voi … e plină gârla netului .
  Mai studiaţi , ş’apoi daţi sfaturi troglodiţilor !

  • @elena
   O sa ma intorc la scoala dar fiti ,va rog,mai explicita, ca dupa cum se vede tot Pontalone are in sondaje 40%.
   De ce ati reprodus partial fraza?
   Fraza complecta este aceasta:
   ,,Chestia ca trebuie sa ne adaptam pietii ma referem strict la electorat si dupa cum observi educatia electoratului roman se rezuma la ,,mie ce imi iese din asta!”.”
   Observati ca politicienii nostri nu au nimic clar de spus decat galgara marunta si neinteresanta si asta se observa in absenteismul de la vot. Chiar ii considererati prosti pe cei care nu vor sa aive constiinta incarcata ca si-au facut rau cu mana lor?
   De ce nu se aproba votul prin corespondenta?Stiu trebuie sa ma duc la scoala.
   De ce nu pot sa fiu stapan deplin in gradina mea sa pot refuza sau accepta sa isi puna ala sonda si redeventa sa mi se cuvina mie si statul sa isi ia doar cei 16%?Stiu trebuie sa ma duc la scoala!
   O sa ma duc la scoala dar nu poti sa ma lamuresti in veci ca statul trebuie sa fie atot prezent ?
   As mai avea multe ,,de ce-uri” dar nu-i timp.
   P.S.Poti sa razi sau sa plangi dar asta-i mentalitatea romanului si in special a politicianului care gandeste la ,,ce imi iese din asta?”Exemple am un sac.

 19. Dovada mai clara de blat ori non combat!? nu se egzista:
  „La plecare, Traian Băsescu i-a oferit soţiei sale, Maria, un buchet de trandafiri roşii”
  Pe fata, Basescule?! simuleaza si tu, ceva mai cu perdea; asa ai dstrus dreapta, care era stimba si a ajuns contorsionata.
  Rau.

 20. Devine tot mai evident ca sustinatorii Monicai Macovei isi doresc ca aceasta sa ocupe locul lasat liber de Basescu pe scena politica.
  Cand Piratul a binecuvantat-o pe Udrea la sefia PMP cu sanse de succesiune, blonda a devenit persona non grata , iar cand a anuntat ca nu intentioneaza sa-si vacanteze deloc locul in politica, a intrat si el in masina de tocat.
  Cam asta e motivul tocarii celor doi dinspre sustinatorii MM, intrebarea este daca o fac cu acordul lui Macovei?

  • Salve Light !!!

   Pe piata mofturilor si a cîrcotelilor „puristilor” de-a dreapta stingii….puristi doar cu altii,cu ei deloc ….trebuia neaparat un candidat pro si unul contra …

   • Cu cit critică mai mult si se antagonizează sustinatorii cu atît vor lupta mai mult pentru candidatul lor …. 😀

    • Eu sunt foarte curios să-i vad pe toti in confruntări directe .. Pe teme de importantă naționala si internațională … 😀

     • @nightmare
      Ramai curios!
      Toate confruntarile vor fi pe tema Basescu si asezarea societati romanesti pe fagasul stiut sau mai bine zis la reintoarcerea la ,,bunastarea „post basista.
      Ce stat de drept?Stat drepti , asculta ordinul si executa!Aceasta este ,,normalitatea” pe care o vor de la noi alesii.

    • Asa e, dar intrebarea grea daca Macovei e in cunostinta de cauza, ramane valabila.

     • Posibil …dar ,cine are optiunea gata formată ,nu cred că ii mai poate convinge de ceva ….de fapt e o întrecere ,in care se folosește orice ….ceva,de genul scopul scuză mijloacele ,fiindcă este o luptă grea …

      In fine ,cel mai tare si bun să cîstige ….dacă ,cîstigă lupta asta cu puristii,băsiștii si mofturosii dreptaci ,atunci lupta cu pontălăul e floare la ureche … 😀

  • Eu nu vad decat doi sustinatori adevarati ai lui Macovei pe blogul asta: @VictorL si @filadel. Restul sunt impostori (cu cate doua puncte pe fiecare „i”).
   Sustinatorii adevarati ai lui Macovei nu pot fi incrancenati impotriva celor cu care spera sa se alieze in turul doi. Un pumn in stomac este altceva decat un picior in usa. Soneria este folosita doar in al doilea caz, in primul caz este preferata aruncarea cu caramida in fereastra din spate. Basescu prefera soneria, ca el e omul legii. Impotriva legii este, evident, doar faradelegea. Seriful foloseste o sonerie mai mare: sirena. Girofarul este, azi, mai util decat farul.

   • Pentru ei miza nu e turul doi, acolo sunt destul de limpezi apele.
    Miza e dupa alegeri cand ar trebui reconfigurata dreapta si, evident, condusa de cineva. Un scor mai bun al Monicai Macovei in fata Elenei Udrea ar insemna, pentru ei, un argument puternic.
    Le scapa insa ceva esential, Elena Udrea nu inseamna Traian Basescu iar dupa alegeri Piratul va reveni, deci socoteala uzurparii n-o sa prea iasa.
    Asadar, tunurile pe Pirat.

    • Light

     Să stii,că de multe ori m-am gindit ,dacă n-ar fi bine să cistige Tontălaul ,ca să vadă si „puristii” de a drepta stingii si tot prostu’ din tara asta ,ce-a însemnat Traian Basescu …ar vedea si mocofanii astia de-l ataca acum in stil antenist ,ce-a însemnat TB pentru drumul României spre vest si reformele făcute de el

     • Chiar ma gandeam sa scriu ceva despre asta 🙂 )cred ca si TB s-a gandit la un moment dat la asta)
      Zilele trecute am asistat la asa ceva nou, unul intr-un grup de votanti al USL a facut afirmatia ” O sa-l plangem noi pe Basescu” iar reactia printre ei a fost impartita, putini de tot si cam subrezi la caracter l-au dat de pamant (verbal),cei mai multi au tacut strategic iar altii s-au rezumat la un „n-ar fi exclus”.
      Oricum, in electoratul lor se produc schimbari mari, multi care s-au camuflat dupa particula L din USL sunt in deriva si fie se vor camufla in continuare dupa Tariceanu, fie (cei mai multi) nu mai vor sa iasa la vot. Ultimii sunt tineri si cred ca va conta mult pentru ei si opinia de gasca.

     • Plutind  cu usurință prin aer ,datorită capului gol pe dinauntru.expertul in harfe marțiale Victor Ponta vrea să transpună si in România modelul Socialismului Chinez ,profitind de faptul că-l va vota toată mulțimea vidă … 😀 😀

    • Salutare tuturor
     Light, am o intrebare pentru tine ”Care ei?”

     • Ei, amicii 🙂

     • Light,
      adica cei care inca viseaza la vremurile cand aveau un Milica pe care sa-l traga de sfori. Pai atunci lasa-i sa aiba in continuare vise erotice.

      Judex,
      un alt ipocrit iti spune ca: Mi-e prieten Sebi Lazaroiu &Co, dar mai prieten mi-e Kepler.

   • @judex
    Eu cel din gasca cu doi ,i” spun:
    Sunt confuz si ma abtin sa spun cu cine as vota.Mi-am exprimat opinia referitor la EU si am luat cateva scaltoace pe acest site.
    Am observat ca la copac se subtine PMP fara EU si se face reclama pozitiva lui MM prefer sa imi tin acasa opiniile.

   • @judex
    pe mine m-ai citit așa cum sînt. 🙂 Cu Mandela. Dar fără să dau cu piciorul celorlalți candidați pe dreapta. Elena Udrea mi-e indiferentă. Moș Crăciun nici nu intră în ecuație că n-are cu ce. Nu oferă decît liniște (sau tăcere) care-o fi prima – nu contează. Am încercat, poate prea subtil, să sugerez că propaganda pentru Elena Udrea nu e potrivită pe blogul ăsta dar n-au prea fost ecouri pozitive. So … let it be and go on.

 21. Elena,

  scuze penru complektare, dar precum am zis, am oaspeti si deci timp nu, ca sa ma ocup de strans frunzele.
  Vedeti-va de treaba macar pana pleaca batranii mei acasa.

  Valabi si pentru bilosi si doktele colturi rostogolitoare, cu papusarii lor inclusiv. Cand am timp nu-mi displac controversurile, dimpotriva
  Acum n-am.

 22. Antena 3 e fleasca de transpiratie..
  Nici spreyul dat de Dragnea si Vanghelie la congresul PSD nu o scapa de mirosuri neplacute..
  Otrava,veninul inoculat cu picatura de citiva ani buni in mintea ratacita a unui auditoriu fara cultura politica,fara informare si fara prea multa invatatura si-a facut efectul..
  Minciunile manipularile ,ordinariile si mahalaua si-au facut pe deplin efectele…
  Citeva milioane de oameni,dependenti de acest gen de informare se constituie ca si electorat al PSD…iubitori de denigrare,amatori de ura si dezbinare..acestia constituie nucleul pe care se bazeaza Ponta- cum bine a specificat Vanghelie
  Un electorat mintit si mincinos,cu grave carente de morala,infectat prin injectiile mediatice pline de neadevaruri sau adevaruri trucate..cu documente trucate,cu poze trucate,cu analize prefabricate la comanda..
  Un electorat care se regaseste in ce spune Gidea,in ce preda Radu Tudor,in ce insulta Badea nu poate fi decit de cea mai joasa speta..

  O mlastina imunda..in care se inmultesc viermii.. si se scalda porcii

  • Am citi un articol (nu mai stiu sigur unde, am si eu o varsta, parca in RL sau 22) in care, pe baza audientelor se estima numarul celor care urmaresc constant A3 la 800 000.Daca asta-i tot electoratul PSD cine sunt cei pana la 4-5 milioane (cam cati au votat tot timpul cu PSD?)Sau A 3 nu are importanta pe care i-o dati ….

 23. Realitatea este ca Ponta nu are ca baza atragerea electoratului cu un proiect..atestat si de realizari ale guvernului sau..
  Strategia sa consta in mentinerea vie in atentie publica a unui personaj „ticalos”-motiv cu care a cistigat Puterea…
  Indiferent ce,indiferent cum si cind Ponta alimenteaza acest esantion antibasist cu cele mai mizerabile epitete,acoperite de spoiala declaratiilor politice…
  Il acopera cu dejectii pe Presedintele Romaniei!
  O face constient doar pentru a nu pierde voturile celor pacaliti mediatic de catre antena 3 a turnatorului Felix!
  Ce garantie ofera o astfel de televiziune unui partid care o declara a fi asociata?
  Garantia ca se va minti cu nerusinare,se va denigra ,,se va ataca,incalcindu-se toate rigorile impuse de deontologie./..

 24. Am verificat. Funcţionează

  Si la A3 si la … B1. Ba chiar si la R1 & R2 …

  Ce functioneaza? Propaganda si partizanatul.

  Cat de bine functioneaza!? Pai … aici depinde. De mai multe lucruri:

  – de cat de mare e apropierea temelor de interesul publicului
  – de argumentele si dovezile care se pun „pe masa”
  – de inteligenta … propagandistilor
  – de inteligenta nativa si pregatirea publicului
  – de banii „bagati” in propaganda (+ alte avantaje, inclusiv sinecuri)

  Probabil ca sunt si altele importante fata de cele pe care le-am enumerat la repezeala. Cum ar fi cel pe care l-am lasat la urma si pe care eu il consider de departe cel mai important:

  dependenta in formarea opiniei de o singura sursa

  Dupa cum sigur intelegeti, cand zic o singura sursa nu ma refer doar la un A3 sau B1 ci … la un singur curent de opinii.

  De fapt, obisnuinta asta pare a fi una din explicatiile pentru care foarte multi „portocalii” de alta data (implicit, basisti) se simt acum oarecum … bulversati de ceea ce se petrece de ceva timp.

  „Sursa” lor nu mai vorbeste chiar aceeasi limba cu care se invatasera. Explodeaza noi … dialecte. Apar chiar sacrilegii de … lezmajestate, Basescu insusi fiind din ce in ce mai contestat [mai direct sau mai voalat] de multi din vechii gurnalisti „de curte”.

  Indraznesc sa „arunc” niste truisme: e foarte simplu de evitat efectul propagandei pe propria piele:

  a. atata timp cat iti diversifici sursele de informare.
  b. te feresti de lozinci si turuitori de lozinci (faci si o mare economie de timp)
  c. asculta si argumentele celor care gandesc altfel si ..
  d combate-i cu propriile argumente (nu uita de b.; nu deveni b.)

  Si … mai ales daca nu iti faci idoli printre oamenii politici romani de azi

  Altfel, reconfirm: am verificat – functioneaza 😉

 25. Eu, daca vreau sa fluier, fluier: eu gasesc ca Elena Udrea este un excelent politician si un om in care se poate avea deplina incredere. Do not hold your (friendly) fire!

  • Ca sa nu traga cineva pe alaturi, e bine sa ne reamintim 😉

   EXCELÉNT, -Ă, excelenți, -te, adj. (Adesea adverbial) Care excelează; deosebit, admirabil, minunat, excepțional. – Din fr. excelent, lat. excellens, -ntis.

  • LOIALITATEA UNEI LINII POLITICE; SI SPECIAL APÄRAREA JUSTITZIEI

   ESTE UN MOTIV INPORTANT PT: CE TREBUIE SUSTZINUTÄ UDREA:

   O RUSINE; copii nu au abecedare, in tzarä scoli deräpänate
   profesorii nu sunt plätitzi, dar mitomanul se plimbä si spunea
   azi ” am adus cadou un bus”- NESIMTZITUL , banii sunt dela UE

 26. asta este lozica
  MERGEM LA PSD; „SUNT SIMPATICI . CHIAR DACÄ SUNT HOTZI.”

 27. – „La A3 merg bine vanzarile , Gadea Badea au in galantar produsul Ponta care se vinde cam la 40% din populatie.”

  -„„Trebuia suspendat de douăzeci de ori şi omorât pentru că a distrus ţara românească, mai rău că Stalin a fost, cizma lui Hitler””

  Doo citate memorabile.

 28. Orice vedeta , indiferent ca i celebra la Slobozia sau la Paris, are un singur vis.Sa fie in centru atentiei.
  Pe plan local doi reusesc chestia asta-Ponta si Udrea.
  Diferenta intre ei este majora.Ponta trebue sa scoata ceva pe gura ca sa acapareze atentia.Nuti nu trebue sa faca nimic.
  Ce spune chestia asta?Nuti este campioana la stirnit stari emotionale aproape permanente.
  Daca despre sarmalele cu care te ai intoxicat la ultima nunta birfesti o saptamina si le ai uitat, Nuti devine reper in viata de zi cu zi.Nu i putin lucru.Demonizata sau acceptata este prezenta.
  Nu pentru noi si nici pentru fanii A3.Nici noi nici fanii lui Gidea nu suntem interesanti in acest joc.Interesanti sunt cei de nu se vor duce la vot decit daca girafa Kiki candideaza si spune poezii.E cool asa.
  Sa vedem cine i girafa.Daca poezia este buna va cistiga.Poate nu un loc la Cotroceni dar un scor suficient de mare ca sa poata bate cu tocul de la pantof in masa.

 29. Remus a lu` Pricopie a zis ca vulpea care i-a nascut pe Romulus si Remus nu era cetatean (al Romei).

  „Ministrul educatiei, Remus Pricopie, despre nasterea lui Romulus si Remus: Au fost gasiti intr-un cuib, nu cred ca vulpea era cetatean ”

  Funeriule, ai distrus invatamintul, ai urmasi de toata lauda 😛
  Iar piratul a distrus „tara romaneasca”.
  Voi chiar nu va uitati pentru egzamplu la A3?

 30. INSTIGAREA LA URÄ;VIOLENTZÄ SI MOARTE SE PEDEPSESTE

  UNDE ESTE PROCURORUL??? NU SE SEZIZEAZÄ NIMENI ???

  • Mare dreptate ai Theo,o birfim pe Udrea,o numim tiitoarea lui Basescu-CTP,DAR NU NE ingrozim de declaratiile sustinatorilor PSD care il ameninta cu moartea pe Presedinte ,il aseamna cu Hitler iar Tapalaga,Ponta,Fati il fac praf pe Presedinte,el este pericolul major.

   ===============
   Nu facem căcaturile astea pe blogul ăsta. Fil

   • Salut, Filadel!
    se pare ca ti-am fost un pic de ajutor.
    Ma rog, cat am putut.
    Nu ma supar ca mi-ai ras si mie raspunsurile catre hadriana.

    • am ras premisele. discuția nu mai avea sens.

     • in fine,
      nu mai conteaza.

     • Filadel,eu nu imi permit sa -mi bat joc de numele nimanui,si cer acelasi lucru de la interlocutorii mei. Numele meu este Adriana nu Hadriana.Oare ce a deranjat in comentariul meu,ca ma ingrozesc cu cita usurinta poporul PSD.foloseste cuvintul nazism Hitler,a da foc,a omori dusmanul de clasa Basescu.Sint ingrozita.

     • Nu mă deranjează numele tău. Am moderat doar ce nu era adevărat în afirmațiile pe care le-ai făcut. Atît. Poți să-ți exprimi opiniile fără nici o problemă în continuare.
      Cît despre contuzii interpersonale vă rog să vi le rezolvați tot în mod personal. Cuvînt cheie: politețe. Mulțumesc. 🙂

     • Filadel,m-ai inteles gresit,eu doar am reprodus ce a declatat CTPopescu la adresa EU la o televiziune acum citeva seri.Nici o femeie nu merita sa fie tratata asa,indiferent cine este ea.

     • Adriana
      așa este și îmi cer scuze. Dacă citai sau dădeai și link-ul mă scuteai de o situație jenantă. 🙂

    • Filadel
     apropo,
     de ce comentariile mele le-ai sters pur si simplu,
     iar pe al hadrianei l-ai lasat la vedere?

     • Hei hei hei! Nu am avut nimic împotriva comentariilor tale. Calm down. 🙂 Am lăsat comentariul martor – mediat. Sper că nu mai trebuie să dau și altora explicații. WTF? 😀 😀

     • Pai, daca nu aveai nimic impotriva comentariilor mele,
      trebuia sa le lasi la locul lor,
      eventual sa le tai si pe ale mele cu o linie continua, asa cum ai facut cu cel al adrianei, dar sa ramana citibile.
      Astfel, reiese ca m-ai discriminat,
      si ma obligi sa ma adresez organelor ierarhic superioare.
      😛 😛 :mrgreen:

     • Luminița
      în timp ce fac asta I do also things for a living. Te invit politicos să devii moderatoare de blog. De asemenea n-avem articol pentru mîine. 🙂 Will you?

     • Filadel,
      aoleu,
      n-aveti nici articol pentru maine?
      pai, nu puteai sa-mi dai un mail mai devreme?

    • Ajutor la dat FOC!
     Nu Hadriana…ci Adriana..putin respect ..daca il ai!

 31. Deocamdata am ajuns mai rau ca inainte de ’89. Manuale ioc, Victor Cap Patrat le zice la elevi sa nu se mai smiorcaie ca pot sa-si puna manuale digitale pe ipad-uri. Doar toata lumea stie ca la noi ipad-ul creste in livezi sau e adus cu trenul de mare viteza din China la pret de tenisi. Neica-nimeni Pricopie a invatat ca Romus si Remulus au fost parasutati intr-un cuib de o vulpe zburatoare. Stim ca era vulpe deoarece nu era cetatean. Economia e in recesiune, deocamdata tehnica, numarul angajatilor a scazut, adica a crescut de la 130 la 100km/h, coruptia musteste de peste tot. Protesteaza cineva? Aiurea, opozantii acl cu johanis in frunte ori dorm ori sint ocupati sa fie mai anti-basisti decit Ponta. SI de ce ar protesta cineva? Problema nu este lipsa manualelor din scoli, problema e ca de ce candideaza Udrea si de ce Macovei strica susta lui johanis cu Blaga.

  • Ei si tu! cind ni se da exemplu A3 ca model de reusita, tu vii si te lamentezi 😉

   • Da moshulache talon de pensie ,
    A3 e exemplu reusit pentru ai lor.
    Noi in schimb avem niste trogloditi care se dau de dreapta care isi dau cu dreptul in stangul. Uite de pilda parasutista Udrea nu gaseste ceva mai bun de facut decat sa se puna bine cu popii, si sa ii dea o zmetie lui Monica Macovei. Uite unde era fufa cucernica :

    Udrea, lovitură la strategia Monicăi Macovei: este de acord cu predarea religiei în şcoli! O declaraţie făcută zilele trecute de candidata independentă Monica Macovei a făcut vâlvă în spaţiul public. Macovei s-a declarat împotriva predării religiei în şcoli, optând pentru varianta predării istoriei religiilor. Elena Udrea, preşedinta PMP, a declarat că, din perspectiva sa, religia trebuie predată în şcoala românească, în contextul în care tinerii au nevoie de repere morale, iar religia în şcoli „poate fi o garanţie a sănătăţii morale a acestui popor,

    • bla bla bla,
     otrava te macina la del ca pe Badea ori Gadea 😛

     • Pe Badea sau Gadea nu ii macina de loc otrava. Sunt profesionisti . Ei sunt platiti pt ce fac. Noaptea dorm linistiti. Daca ar fi angajati de B1 la salariu dublu cat iau acum la A3, ar veni amandoi si ar presta exact la fel dar pe invers.

      Antena 3 are performanta extraordinara ca aduna doar 800.000 de privitori, dar numaraul celor influentati de ea care voteaza cum vor ei este de 3 ori mai mare !!! Asta trebuie bagat la tartacuta de luzerii nostri.

 32. Cu indemnul asat au inceput scoala milioane de elevi:
  „Klaus Iohannis, elevilor la deschiderea anului scolar: „Invatati, invatati, invatati””

 33. Udrea …. devotata lui Basescu vrea Popalaiii in scoli, sa ii invete ortodoxie pe elevii Romaniei. Da ? Basescu este de acord cu popalaii ? Se delimiteaza Basescu de asistenta lui pe acest subiect , sau nu ?
  Cine pupa poala popii ? Toata clasa politica inclusiv Udrea si Basescu ?
  Sunteti cu totii de acord cu asta ? Voi cei 390 de tacuti ai blogului , Nu astept raspuns de la invatatorul pensionar din Lugoj.

  • Nu pune obsesiile tale ca fiind ale altora.
   NB.
   imbogateste-ti vocabularul; doar pensionar-Lugoj-invatator-Udrea sint prea seci 😛
   Parca esti incremenit in proiectul A3.

  • Mai vrei încă un răspuns?!
   Tinere, mama ta trăiește?

   • NU TE NECÄJI, nu meritä , este bolnav…………..

    • Da theo, ma imbolnaveste ipocrizia asta infioratoare. Te inteleg ca de la o varsta vrei sa te pui bine cu slujbasii ortodocsi cu barba ai lui Doamne-Doamne. dar ce face Udrea referitor la biserica este anormal.

     Chiar ne trebuie un partid de dreapta autentic. Poate il creaza Monica Macovei.
     Ai vazut ca au facut tricouri cu Udrea , pt PMP-isti ? Te apuca rasul/plansul

     Incepe Ponta sa para mai decent decat Udrea ? 🙂 🙂

    • Theo,

     tu esti MAMA?
     ti-ar place ca un fel de Old sa li se adreseze copiilor tai astfel?

   • oldule, nu de la tine vreau raspuns, Tu le-ai dat pe toate acum multi ani.
    Mama mea nu este ortodoxa.
    Iar manevra Udrei care se da populist pioasa doar ca sa ii inchida traseul Monicai Macovei fara sa o intereseze desmatul asta ortodox cu o biserica la 3 zile cand inchidem scoli si spitale, cand pupa poala popii pentru voturile alea amarate . Madam exCocos nu are nici un dumnezeu. Am intrebat simplu: Traian Basescu este de acord cu Udrea in privinta asta ? Ii inteleg ca vor voturile popilor dar mi se pare indecent asta acum cand MMacovei a afirmat un lucru de bun simt.

   • OOOOOLD!!!

    Spune-i ca-i bou, spune-i ca-i ultimul biped pamantean, spune-i ca-i aaaa dupa usa din toaleta, spune-i ca are doua maini, doua picioare, doi ochi (pentru ca ii are) spune-i……
    O mama este, MAMA. Mama este sfanta. Dai dovada ca nu respecti nici macar cuvantul „mama”. Ai ajuns prea jos. Asa o porcarie!
    Uraste-l cum vrei, tavaleste-l cum vrei. Lui ii place sa dea shuturi in cur si se pare ca ii place sa si prtimesca suturi in cur.
    De mama lui NU TE LEGA. E o josnicie, o mizerie.
    Cere-ti scuze fata de noi, toate mamele.
    Ai ajuns sa te cobori la Mazare?!
    Blogul asta a rabdat multe, dar asta le intrece pe toate.

    • fini

     n-ai idee despre ce este vorba! 🙂
     n-am nimic cu mama lui cum nu am nimic cu nici o mamă de pe aici!
     tu ai o plăcere deosebită de a mi te băga în fată ca să te dai apoi călcată pe coadă! 🙂
     și nu e cazul…
     Dacă ne-am cunoaste personal, te-aș bănui de altceva 😀 😀 😀
     Nu?! 😉

     …scuzele mi le cer cui socotesc eu că i-am greșit!

 34. Mazariche, tacerea e de aur 😛
  „Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost denunţat, luni, de procurorii anticorupţie, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de presiuni asupra justiţiei, pentru afirmaţiile pe care le-a făcut, vineri, în cadrul conferinţei extraordinare a PSD.”

 35. O constatare:
  „Consiliul Superior al Magistraturii sustine ca prin „invectivele” adresate de catre primarul Constantei, Radu Mazare, unui procuror DNA s-au depasit limitele admisibile ale discursului politic”
  Si un sfat parintesc:
  ” si recomanda tuturor celor implicati in activitati cu caracter public, generate de apropiata campanie electorala, sa manifeste rezerve in raport cu activitatea de judecata sau de urmarire penala, pentru a nu lasa impresia ca folosesc aceste teme in lupta politica.”
  Recomanda.
  Cui?

 36. Eu cred ca Monica Macovei nu asculta manele. Salam e primit la Ateneu doar ca spectator. Daca ar urca pe scena, obisnuitii locului ar fluiera. Noroc ca sunt si scene mai permisive, ca altfel ar muri de foaaaaame.

 37. dar pe ala care vrea sä dea foc la tzarä?;cu primitivii……………..
  o haitä de hotzi, ei furä ,ei dau ,ei tzipä:

 38. Înainte de celebra declarație a Ministrului Educației, Remus Pricopie, cum că Remus și Romulus au fost crescuți de o vulpoaică lumea avea impresia că e prost. Acum e cert.

  • Salutare tuturor,
   Fila, te rog nu uita locatia,si anume intr-un cuib. Dar lasand hazul de necaz la o parte, am remarcat zambetul frumos si intelegaror al moderatoarei Digi24, ex reporter Realitatea TV din vremea lui Vantu. Mi-am amintit cu cata manie proletara infiera atunci orice greseala gramaticala a ministrului Funeriu sau cand se indigna de”tupeul” lui Funeriu de a refuza sa-si echivaleze studiile in RO.

  • to(n)tusi,
   eu ma intreb cum a putut debita asemenea prostie?
   Aici este nevoie imperioasa de interventia unui profesor de Istorie 😛
   „O vulpe care nu era cetatean” 😉

 39. ion, filadel,
  voua va arde de vulpile lu` Pricopie, cind subiectul arzator este Udrera?
  Tara arde, `telectualii se framinta, iar blonda zburda nestrunita 😉
  Oare are viata sexuala?

 40. Citind si ascultind cu mult interes (si de multe ori cu sonorul taiat) dezbaterile asupra candidatilor m am intrebat si ma intreb in continuare cum vor actiona asupra rezultatului alegerilor acele intimplari inexplicabile intimplate exact cind trebue..
  Pina acum intimplarile intimplatoare nu au fost multe.Au fost insa decisive.
  Va aduc in atentie 2.
  Geoana in vizita la Vintu.Intimplare ne explicata plauzibil nici pina astazi dar care a motivat perfect esecul lui Geoana.
  Retragerea lui Crin Dormeo Antonescu.Nu intuiesc efectul dar Dormeo ar fi facut praf pe oricare catindat anuntat pina acum.Crin nu are caracter dar are un discurs extrem de bun.Rezultatul -pe partea dreapta poate cistiga oricine.
  Mai sunt o serie de mici intimplari care sapa la temelia stingii.Mazare isi da drumul la gura, Mitrea ii anunta pe PSD isti ca nu au cistigat inca, un primar de nu stiu unde declara ca el se uita in fiecare dimineata la ora 6 pe geam sa vada daca nu a venit DNA ul.
  Si circul de abea a inceput.
  Eu ma gindesc ca este mult mai interesant de vazut cum se joaca „”soarta”” cu catindatii decit sa o criticam pe Udrea sau Macovei.Cine stie poate Udrea isi rupe tocul inainte de alegeri si se retrage sau Macovei fuge cu Tapalaga in Bahamas pentru a trai o frumoasa poveste de dragoste.

  Si daca soarta va decide iar ,cred ca ne pierdem timpul stabilind in profund dezacord care i bun si care i rau.
  Oricum ar fi eu sunt convins ca Ponta va descoperi la doua zile dupa incheierea alegerilor ca nu el este cel ales.Nu va recunoaste insa acest lucru nici o data.

  PS.Astept ca soarta sa si bata joc si de Johanis redindu i darul vorbirii.

 41. Nu mai pot posta raspunsul pentru @ fini.
  M-a suportat destul platforma cu baliverne 😉

 42. asta este pt. vaci???

 43. Epoca de Aur reloaded
  „Victor, o galație română-n devenire,
  Răsare în universul zidit pe răstigniri,
  Pe temelie veche, de piatră și jertfire,
  El reînalță o țară
  A vechilor români!
  Victor Ponta Președinte! ”
  Autor:baronul PSD de Prahova Mircea Cosma

  • romanul s-a nascut poet nu e o vorba aruncata-n vint 😉

  • Ce a vrut sa spuna poietul cu „galație ” ?!? ❓

  • Nu ma bagam in toata revenirea in forta a mizeriei tip Antena 3,daca nu eram mentionat:
   „P.S. Ieri l-am vazut pe TB cu 30% in 2016 in gura. Daca nu esti idolatru sau in “campaign mode” ca marcu, atunci asta cam suna a delir..

   RECOMAND,politicos:

   de evitat dispretul fata de pensionarii comentatori:
   „mosulache talon de pensie”
   „pune-ti ochelarul,mosulache”

   Insulta si atac pe Dreapta
   „trogloditi care se dau de dreapta care isi dau cu dreptul in stangul. Uite de pilda parasutista Udrea'”

   Atac la Traian Basescu
   „Madam exCocos nu are nici un dumnezeu. Am intrebat simplu: Traian Basescu este de acord cu Udrea in privinta asta ? ”

   „Cine pupa poala popii ? Toata clasa politica inclusiv Udrea si Basescu ?”

   Sustinerea directa,indirecta a Antenei 3
   „Pe Badea sau Gadea nu ii macina de loc otrava.”

   AZI ,
   Consemnez
   Adriana si Ion au fost la ordinea zilei privind atacul la persoana ,dar nici Victor nu a fost uitat….

 44. DAR CUM RÄMANE CU VULPEA??????

 45. S-au dus, au vazut, s-au intors, un fel de stramosesc veni, vidi, vici:
  „Culmea migratiei politice: Doi consilieri locali PDL din Bals au plecat la PSD si s-au intors in aceeasi zi in PDL „

 46. Eu chiar cred ca asta-i @victoreL al nostru,
  la cum ii reproseaza el Monicai ,
  jumatate timid, jumatate dezarmat la gandul ca ce va zice soacra-sa,
  cu degetele de la mana dreapta impreunate-n unghiul mortii, ( nu va repeziti, ca asta-i figura de stil in karatele traditional romanesc, deh )
  ca de ce s-a lepadat ea de Base:

 47. Tucu2 e mai complicat de explicat in cateva fraze. Dar hazardul, in cazul a doi candidati inseamna ”o cuspida”. Pentru ceilalati 3 Neptun si Uranus. In orice caz, nici unul nu are in harta natala bastonul de presedinte.

 48. Adoptatul Vulpii ”capitoline”
  „Intervenţia mea se opreşte aici, aproape se opreşte aici, nu înainte de a vă spune dumneavoastră, copiilor şi părinţilor, că aveţi una dintre cea mai frumoasă şcoală din Bucureşti.” (sursa: Digi 24)

 49. ” că aveţi una dintre cea mai frumoasă şcoală”.
  dl e ministru al invatamintului?

  • Expert in Relatii publice si comunicare. Preda cursul la fosta Stefean Ghiorghiu, actuala SNSPA. A fost si bursier Fulbright.

   Dă clic pentru a accesa rp_cv.pdf


   PS. Trebuie multumit pentru obtinerea gradului de prof. univ. ministrului Funeriu. A fost concurs doar pentru postul sau, desi exista un HG al guvernului Boc care ingheta pe considerente economice scoaterea posturilor de conf./prof univ. timp de 2 ani.

 50. Romanii au de doua ori mai multe biserici decat institutii in care se pot educa sau isi pot ingriji sanatatea. In ultimii 20 de ani, statisticile arata ca numarul bisericilor a crescut ametitor, in timp ce numarul unitatilor de invatamant si cel al spitalelor a scazut constant. Dupa 1989, in Romania au aparut aproape 4.000 de biserici noi, adica aproximativ 200 pe an sau o biserica noua la fiecare doua zile, arata un studiu APADOR Elvetia si Fundatia Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta, citat de publicatia Le Courrier des Balkans. In comparatie, fata de 1990, avem de trei ori mai putine scoli, iar numarul paturilor din spitale aproape s-a injumatatit. In 19 ani, statistic, au disparut in medie 1.056 de scoli pe an, adica trei pe zi. Numarul paturilor din spitale a scazut cu o medie de 3.835 pe an, iar din 2000 pana in 2009 a disparut in medie un spital pe an.

  Balanta dintre biserici si scoli sau spitale inclina covarsitor in favoarea locurilor de rugaciune. In 2008, numai Biserica Ortodoxa Romana avea aproape 16.000 de lacasuri de cult, aproximativ 80% din bisericile nou-construite apartinand acestui cult. In schimb, fata de biserici, in anul scolar 2008-2009 a functionat un numar de doua ori mai mic de gradinite, scoli si universitati: 8.221. I

 51. Aproximativ 3.200.000 de elevi și preșcolari încep astăzi școala. Anul acesta marchează o premieră: elevii din clasele mici nu au încă manuale și nici nu se cunoaște data la care le vor primi. Nici cei mai mari nu stau mai bine, mulți părinți fiind nevoiți să le cumpere. Pentru prima dată după Revoluție, bobocii de clasa I nu vor găsi abecedarul și nici o altă carte pe bancă în prima zi de școală. Situația este similară și la clasa a II-a, unde dascălilor li se cere să predea după o programă nouă și manuale digitale. La clasele mai mari, chiar dacă nu s-a schimbat programa, foarte multe manuale sunt bune de aruncat din cauza uzurii.

 52. Într-o emisiune televizată, ministrul Educației Remus Pricopie a spus că Romulus și Remus au fost crescuţi în pădure de o vulpe. Și ca să fie prost până la capăt, Pricopie a introdus în programa şcolară 10 noi lecturi obligatorii, despre care el însuşi spune că l-au marcat profund:

  • “Moartea girafei”, de Nicolae Labiş;
  • Fabula “Greierele şi albina”, de La Fontaine;
  • “Struţul”, de I. Al. Brătescu-Voineşti;
  • Romanul istoric “Fraţii Ratoni”, de Sadoveanu;
  • “La bufniţe!”, de Gala Galaction;
  • “Vulpea de stepă”, de Hermann Hesse;
  • “Ursuleţul şchiop”, de Elena Farago;
  • “Fram, râsul polar”, de Cezar Petrescu;
  • “Şerpoaică tânără, iubirea”, de Nichita Stănescu
  • “Capra cu trei miei”, de Ion Creangă.

  • La facultatea de arhitectura proful de franceza Marcel a scris pe tabla tot asa ca doamna asta: SOYEZ LESBIENS VENUS !
   (Eu eram la italiana caci 1) franceza o stiam din leagan, plus 2) ca eram indragostit ca prostul de profa de italiana)

 53. Despre minciunile cu religia (Monica Macovei).

 54. Ideea cu introducerea Istoriei Religiilor in programa scolara este excelenta. Iar pozitia favorabila mentinerii situatiei de acum este o excelenta pozitionare politica.

  • Formularea Monicăi Macovei mi s-a părut absolut definitorie pentru dilemă: să se predea valorile creștine. Aș completa cu: să se studieze Biblia.
   În orice caz nu propagandă religioasă instituțională. Biblia e a tuturor, la fel valorile creștine.
   Restul este o problemă a familiei. Nu cred că vrei să-ți rezolve școala o problemă ca asta. 🙂 Ca orice alt lucru sensibil lăsat în grija statului.

 55. @filadel: eu inteleg ca Tutea si Eliade se bat cu Dughin.

  • Dap. Dar ascultătorul este cel al A3. Grea problemă. 🙂

   • Adica, tu zici ca Gadea si Badea sunt mai convingatori in fata „multimii vide” decat ET? Nu cred, nici macar in cazul privitorilor A3. Spectrul somajului ii bantuie, cred, pe ambii mascarici, mai abitir decat cosmarul cu Voiculescu colaborand (sic!…din nou) cu politia.

  • Judex, dar pe urmasii lui Luther unde ii plasezi.
   Acum, lasand gluma la o parte, problema e mai complicata. In Arad de exemplu sunt comunitati foarte mari de baptisti, penticostali etc. Copii lor fac orele de religie cu profesori de care sunt si pastori ai acestor comunitati. Am asistat o data sau de 2 ori si chiar sunt placute. Interpreteaza biblia cu ajutorul unor filme de desene animate.
   Chiar MM si-a mai atenuat pozitia. A ajuns la concluzia ca defapt e o chestiune de procedura (cum sa se predea) si nu de interzicere a unei materii.

   • @ioane, pastorul Tokes este epuizat, pastorul Gadea s-a raspopit, pastorul Iohannis (emul Luther, banuiesc) a amutit, pastorul Becali s-a reprofilat…Nu mai sunt pastori, au fost decimati de castori. Viata e dura: de la wool la wolf, apoi la volkswagen. Dar ET e cu noi!

 56. Sara bună ,copaceni !!!

  Faceți un exercițiu de imaginație si gîndiți-vă ca sunt toti candidații intr-o dezbatere televizată ….pe cit puneți pariu că Tontălăul le ia fața la toti cu nesimtirea,tupeul jegos si minciuna ??

  Cine ii poate face fața la jegosul ăsta de Ponta ???

  • Pai natural ca Udrea ! Ea este arma secreta a dreptei. E singura care poate fi la fel de nesimtita, mincinoasa si cu acelasi tupeu jegos cu care azi a sarit in ajutorul BOR in pericol de a fi „demantelat” de necredincioasa Monica Macovei. E mai tupeista. Ponta nu si-a facut inca tricoruri cu moaca lui pe ele. Dar mai are timp. Invata repede.

   Definitely Udrea ! Ai vazut cum i-a desfintat pe estia cu doctorate in strainatate. Pe toti ! Cu conditia ….. sa nu pice la pace cu Pontalache.

 57. In ce tara civilizata,
  din Europa anului de gratie 2014,
  un astfel de ministru al Invatamantului, dupa toate idioteniile debitate, si dupa acest scandalos inceput de an scolar, fara manuale,
  nu si-ar fi depus deja demisia?
  Ati ghicit.

 58. Voi sunteti cazuti in cap ?
  Pai daca demisioneaza, il pune Ponta la centralele nucleare. Vreti un Cernobil ?
  Sau la aviatie, Vreti sa cada avioanele ?
  Sau la externe ? Sa declare razboi eschimosilor ? 🙂
  Lasati-l naiba la educatie. Copiii care vor sa invete invata si singuri acasa iar prostii nu invata nici daca il pun ministru pe Einstein.

  • Nope, Revine pe pozitia de Rector la SNSPA.

   • E bine si acolo, nu face rau, Sau devine seful tau la Arad la inalta universitate. Oricum cercetarile chimice pe care le faceti voi in laborator pe banii nostri sau cei europeni, nu omoara oameni. Si ce inventati voi invatamanul romanesc neaoshist (nu sorbonard doamne fereste ) la arad au inventat americanii acum 40 de ani. Daca vine Procopie, nu e rau … mai ai timp de o astrograma … o maslina … …

    • Imi pare rau, dar eu nu sunt cadru didactic la nici o universitate din Arad. Nu stiu de unde ai dedus asa ceva. Doar daca, in urma ploilor torentiale din ultimele zile, Aradul a luat-o la vale si a acoperit Timisoara.

    • ion,
     esti prea elegant, si nu merita.

     • @victorL Te-ai prins ce elegant este ? Sa iti trimita si o poza la costum.
      @ioane – L-ai dat gata pe invatatorul pensionar cu eleganta ta.
      Sunt manipulant ? si nu e prima oara ? Ai putea draga profesore sa iti recitesti postarile la sa zicem 30 de articole si sa le analizezi din punctul de vedere al exprimarilor vagi. de tip …Aurora Inoan. Ala nu e manipulism ? Acum pe bune. Kepler exista ? Nu esti tot tu ?

     • Last, te doare ce le spune Kepler. Referitor la exprimarile vagi din aceasta perioada, ce sa-i faci. Dirijorul acordeaza inca sferele ceresti in vederea obtinerii unei simfonii si nu a unei manele .
      Nu stiu cine e Madame Aurora Ioan
      Da, ca si chimist manipulez aproape zilnic
      reactivi.

     • Exprimarile vagi te caracterizeaza amice. Si parti priurile. intrarile cu dresul vocii 🙂 si iesirile
      Aurora Inoan, ? cauta pe google.
      Kepler doare ? 🙂 E un reactiv ?

 59. Pe Contributors de dimineata a fost publicat un articol bujn, zic eu
  http://www.contributors.ro/dezbatere/domnul-si-doamna-dumnezeu-la-scoala/

   • MLZ nu imi raspunde mie, nici atita nu observi?

    • Pune ochelarul moshulache.
     MLZ nu e de acord cu tine ca articolul e bun. Exact asta ai reptat si acolo

     victor L spune:
     @ MLZ,
     cre`ca ati gresit destinatarul.

     MLZ spune:
     Doar partial! Spuneti dvs. “Un foarte bun articol” (superlativ). Am indicat cateva motive pentru care, cred eu, articolul nu este foarte bun.

     • esti de coma; „doar partial”, zice, si gaseste chichita ca eu apreciez articolul. Dar nu imi raspunde la ce sriam deloc.
      Asta inseamna ca nu e de acord cu articolul/autoarea.
      E parere contra parere, asa cum sint impartite si parerile despre predarea religiei.
      Chiar de coma esti.

     • Ce naiba ai scris ?
      Tu esti campionul textelor scurte, pe contributors 🙂 Au spus si aia ca intri ca sa semnezi condica si iesi,
      Ai scris marele adevar:
      Un foarte bun articol; se vede ca il scrie cineva cunoscator in ale “dascaliei” copilului. Eu, daca asta conteaza, sint impotriva predarii Religiei in scoli.
      Eventual, Istoria Religiilor, dar nu chiar din primele clase.
      Subiect deloc usor de rezolvat cind intra si politicul pe fir si se cersesc voturi. De la credinciosi chiar de catre ateii

      Timid si profund 🙂

 60. Daca nu intelegi, taci si citeste, dar de mai multe ori. Ori memorezi, ori poate iti crapa capul. Nu am timp sa iti traduc sau sa iti desenez.

  • raspuns pentru tinarul afacerist 😛

  • Ba timp ai destul.

   Iti petreci timpul la Copac si la Contributors (acolo esti timid) la nivel de 14 ore pe zi. @Theophyle nu dedica atata timp zilnic si totusi tinea cateva bloguri cu texte serioase. A creat un edificiu in exact timpul in care tu bananai pe aici.

   • Cum spuneam, delirezi, tinere.
    (Eu l-am refuzat pe fi`miu cind a vrut sa-mi faca blog; sa scriu am incercat la tinerete, acum e rindul altora. Si gasesc ca exista destui tipi mai inteligenti ca mine in a teoretiza. Asta nu ma supara.)

    • Victore, Trebuie sa intelegi ca Last Varsatorul va fi o perioada mai efervescent, avand in vedere ca de ieri a trecut Marte in Varsator.

     • Scuze . Marte este de ieri in Sagetator.

     • Spune-i ca in Romania sunt cca 1.8 milioane de varsatori, iar la nivel planerar vreo 500 de milioane. Spune-i ca in Lugoj sunt vreo 20.000 de varsatori.
      Asa ca atunci cand va vedea efervescenti pe strada, la berarie, in piata, atunci va sti sigur ca aia sunt varsatori.

      Foarte stintific si precis mai esti Ioane draga 🙂 Nu dai si in carti ? tarot ? cafea ?

     • Si io trebuie sa-l astept pe Jupiter in Saturn ca sa ma-ntelegeti si pe mine cu efervescentza?

     • Eu sint Sagetator.

     • Acum vad ca :Lugojul are doar vreo 44.000 de locuitori, deci varsatori sunt cam 3.000 . Toti sunt niste roboti care actioneaza exact cum spune Ion 🙂 Astrologia e farmacie curata 🙂

     • @luminita – ohooo jupiter in saturn …. in 2020 abia . Mai ai de asteptat un pic.
      Atunci va ajunge si dreapta la guvernare 🙂

     • ion,
      pana la urma, cand mi se vor alinia si mie planetele?
      ca sa-mi fac si io o strategie pe urmatorii 20 de ani, nu de alta, ca nu ma grabesc.

     • @luminita draga
      Jupiter in Saturn este o conjunctie, Alinierea planetelor…. aia completa mai e un pic …. mai dureaza vreo 2700 de ani pana se aliniaza toate. Cam atunci va lua PMP 30% voturi

 61. ” cîinele moare de drumul lung si prostul de grija altuia ” e un proverb românesc sau chinezesc ???? … 😀

  • Ori sunt un caine ? ori sunt un prost care moare de grija altor prosti 🙂 ?
   E proverb romanesc. Chinezii nu fac proverbe cu caini, Ei doar ii maninca.

   Salut @noapte, mi-a placut replica de mai sus, si faptul ca acum 2 zile ai scris un comentariu serios de vreo 150 de cuvinte, Echilibrat, Parca nu erai tu 🙂 Zic sa mai insisti !

   • Bey….”un prost care moare de grija altor prosti” ?????… să stii că n-am auzit de proverbul asta….dar ,atunci se pune întrebarea .

    Care e cel mai mare prost dintre prosti …adica șeful prostilor ????….nu??….. 😀

    • 1
     Ai vazut tu caine murind pe drum lung ?
     Pisica nu moare de drum lung ? Coropisnita
     2
     Pai uite Basescu … moare de grija noastra … a prostilor de dreapta … si a romanilor tampiti si nataltoci . Inseamna ca si el e prost ? 🙂 Vezi ce zici ca vine @marka (m-am convins ca e femeie) si te penalizeaza !!!

    • Cred ca Sova s-ar califica din prima, fara sa dea examen, la orice categorie.

    • Răspuns greșit ,măi dragă ….esti veriga slabă expertizată ….

     Basescu moare de grija țării ,nu a prostilor …că sunt si prosti de dreapta ,nu contestă nimeni asta … 😀

     • Night,
      Priceless, sau vorba francezului: Touché

     • @noapte Tara de care moare basescu nu e cumva locuita de oameni ? 🙂 Moare basescu de grija Caraimanului sau de apa din Gilort ?
      sau de populatiune ? 🙂

      Sa vezi la alegerile astea , ;la fel ca si la cele trecute. Daca iei tara la scuturat, ca pe o cutie sa vezi cati prosti vor cadea din ea. Cam cati il voteaza pe Ponta, Tariceanu.

      @ioane Touche este vorba pe care o foloseste doar Oldhasu. :Lasa-i lui bucuria asta lingvistica

     • Ion

      Păi,vad că omu’ are normă ….ii ia pe toti la rind …se crede la el la „firma” Cucu ..

     • Last, iar esti pe langa. Nu spunea un fost sef de promotie , absolvent de studii juridice, fost PM al RO in perioada lui Milica si actual AP ca: ”Tara moare de foame”

  • @ night,
   tinarul nostru o sa moara de grija blondei si excedat de lipsa ei de viata sexuala.

   • Mda ….întrebări existențiale … 😀 ….ce sărăcie să mai zici la aceste întrebări de o asemenea importanță ???….după oda inchinată mi se pare normal ca omu’ să aiba dileme legate de persoana adorată …. 😆

 62. Deja viseaza frumos:
  „Traian Băsescu îl va susţine în turul al doilea al prezidenţialelor, deoarece este un om de dreapta”

  • vezi ce inseamna Marte in Sagetator in cazul unui Geaman.
   Luminita,
   Jupiter in Saturn, dpdv astrologic se va intampla la calendele grecesti.
   Last, explicatiile stiintifice tin de fizica, adica mai degraba de Kepler decat de Mendeleev.
   Sorry, my man

   • NOPPE Ioane 🙂 ! Nu este la calendele grecesti. E in decembrie 2020
    Stiu cum e cu aburelile astea domnu Kepler 🙂 . Am organizat prin anul 1996 un lant de cabinete astrologice. Atunci a fost vremea lor. Acum .. internetul sa traiasca.

    • Last nu pune egal intre sensul celor doua prepozitii:”in” respectiv ”cu”. O planeta se va afla ”intr-o” constelatie, si va face diverse unghiuri ”cu” alte planete. Exemplu corect ”Jupiter face conjunctie cu Saturn”.

     • Aici era vorba de calendele din …2020
      Am inteles chestia cu prepozitiile. „in” respectiv „cu” Multumesc,
      E asa:
      Gica e in tro relatie cu Maricica
      Deci
      Gica face sex cu Maricica

   • ion,
    deci e clar ca nu mi se aliniaza in urmatorii 100 de ani planetele pe care le-am ales oricum la plezneala,
    si pe cale de consecintza,
    o sa-mi tot stearga filadel comentariile lovite de paratraznet.

 63. In toamna lui 2005 m-am intilnit cu doi catindati la presedintie.
  Cu unul am avut un dialog in contradictoriu.
  Anul asta as vrea ca intilnirea amiabila sa fie de bun augur.

 64. Eheheheh …”tinărul” nost’ de stînga ,numa tînar nu e ,desi ii ia in deridere pensionarii…….,de stînga toată lumea a vazut că e ….deci,la nick nu trebuie decît niste ghilimele la tinar ca să restabilim adevarul .. 😀

  • Gata @night ai restabilit adevarul. (L-ai mai restabilit si alte dati : ca sunt ovi, ca sunt psd-ist, ca sunt mru-ist )
   O intrebare doar 🙂 Sfarma_piatra care te ia pe tine si pe @mark cu injuraturi anatomice, de nu stiti cum sa plecati mai repede de pe blogul lui Turcescu de pilda , cum e copil, tanar, batrin ? e de stanga, centru, dreapta ?

 65. gata, va las, a dat semn fiul meu ca a ajuns acasa si intra sa-mi faca curatenie prin calculator.
  Noapte buna.

  • Saracu baiat, depaneaza noaptea . dupa ora 2.
   Ca maine la ora 8 dimineata intra babacu sa combata la copac … si clapaceste pana dupa miezul noptii.

   • Da tu ,babacule cu pletele-n vînt ….tu ce faci. ? ?

    Sincer ,atîta ipocrizie n-am prea văzut la nimeni …..

    • @noapte, pentru ca esti superficial si neatent, si nu realizezi :
     Uite :
     Munca mea este la calculator, de aici imi castig painea. si supraveghez cateva chestii, multe ore pe zi. In acest rastimp am deschise ferestre pe monitor si vad ce mai faceti voi si altii ca doar ma relaxez si eu.

     Mosul in schimb e pensionar,. El intra aici doar la combatere politica.

     Tu la fel. Intri aici dupa ce te-a exploatat bine Giovanni parosul, si ai curatat cuptorul de pizza. enervat pe corporatii si pe italienii prosti si cauti alinare

     Eu oricum sunt la calculator. Asta este.
     Capito ? 🙂

    • Yep ,Majestate expertizată ……ar trebui să facem plecăciuni,să-ți întindem un covor roșu si să-ți aruncam petale de trandafiri înaintea pașilor tăi ,că de la inalțimea ta ,ai facut un pustiu de bine si o mare pomana ,că postezi p-acilea ,de pe unul din multele tale calculatoare. 😆 😆

     Noi ,astia mai ” exploatați” de soartă si patroni ,nu putem decît să-ți multumim din suflet ,că ți-ai coborât privirea galesă galactică ,către noi … 😀

     P.S …majestatea ta expertizată ,să stii că m-am spălat pe mîini după ce-am curătat cuptorul de pizza ….numa după aia am postat …fără grijă ,nu te contaminezi.

 66. Singurul care i-ar putea tine piept lui Ponta ar fi MRU.Daca Johannes iese din calcule,pe motivele cunoascute sau pe care le banuim , liderii ACL ar trebui sa stea cu picioarele in apa rece..dincolo de orice dorinta,moft,pretentie..
  Sa inteleaga \ ca n umai un individ cum este MRU il poate invinge pe Ponta..
  Nici nu se mai pun in discutie toate acele motivari ,acele dispute si pareri impotriva lui MRU.
  Suntem in situatia in care nu avem altceva mai BUN ,mai performant,mai capabil in a cistiga cursa..
  Singura noastra sansa de a nu il lasa pe Ponta sa ajunga la Cotroceni..
  Nu este cazul sa aduc in discutie reputatia sa publica si expertiza sa administrativa si diplomatica..
  Nici un alt candidat nu este in stare sa il invinga pe Ponta ,cu singe rece, si pragmatism si argumente.!.nici unul!
  sa ia si voturi,pe increderea electoratului,si colaborare deplina in relatii externe!

  • Am doua observatii:
   1) MRU s-a dovedit in final si el un pic koorva individualista. Nu stiu daca as lasa linistit butelia pe mana lui daca ar deveni presedinte.
   (nu e suficient sa il bata pe Ponta, este necesar si sa fie un bun presedinte)

   2) Ce spui tu madam @mark trebuia sa ii spui lui Traian Basescu, din momentul in care s-a razgandit sa il mai promoveze, si si-a aruncat plodul in noroi. acum 2 ani. Razgandeala lui Basescu de acum 2 ani l-a scos din joc definitiv pe MRU

 67. Presedintele Traian Basescu nu”s-a razgindit sa il promoveze” pe MRU.Domnia sa a dat doar un raspuns la un comportament pe care nu il astepta de la MRU….stim toti ce s-a petrecut..
  Bine ca nu este vorba de Elena Udrea…sau de Monica Macovei?? Totuna,cind esti plecat pe broderia:Basescu e de vina!
  MRU este cea mai buna varianta dintre toate posibilitatile,dincolo de umorile sau prezumtiile personale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s