Antract? – Nu, doar o pagină nouă

Fără o temă anume, o pagină încăpătoare pentru comentarii, căci subiecte sunt destule …
Mai de departe, câte o scurtă privire ajunge până la voi și până la ce se mai întâmplă în toamna asta electorală. O bilă albă și din partea mea pentru Bocuț.
În privința manualelor școlare, am aflat că în „Citirea de-a-ntâia” au ajuns bancurile cu Alinuța (rebotezată) și știrile de la ora 17:00 (Maria are o lamă nouă … baba bate băiatul bolnav). Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns …
O zi bună tuturor!

Anunțuri

134 responses to “Antract? – Nu, doar o pagină nouă

 1. Din ciclul „daca doriti sa revedeti cum se facea odata”:
  „Angajaţii RATB au fost invitaţi, printr-un anunţ lipit la autobaza Obregia, să participe la o „excursie pentru vizitarea” Arenei Naţionale, organizată sâmbătă, când Victor Ponta îşi va lansa acolo candidatura pentru Cotroceni. Conducerea şi sindicatul RATB neagă orice implicare în acest demers. „

 2. Ziua bună copaceni !!!

  Nu degeaba il apreciază foarte mult Traian Basescu pe Boc …romanii nici nu realizează ce -au facut oamenii astia pentru natia asta,care mai mult de jumătate suspină dupa Ceaușescu .

  Aproape toată mass media si presa din RO ,plus ‘telectualii ” natiei sunt de ce-a mai proastă calitate …seamănă perfect cu clasa politică si cu natia asta ….ar fi fost culmea ca oamenii politici ,”intelectualii”si presa să fie de altă calitate decît poporul asta …astia suntem ,calitate proastă de 2 bani …de atît suntem in stare .

  Dacă ,iese in față o excepție de la regulă ,tabarîm toti să o îngropam că nu-i ca restul lumii ,cum au facut si fac cu Basescu ,cu Boc, cu Funeriu,cu Liceeanu ,Plesu,Tismaneanu si încă cîtiva .

  Presa nu poate ieși din paradigma comunistă ….la 24 de ani de la Lovitura de stat nu poate face diferenta intre corectitudine si interes personal ….toti sunt aserviti .Punct ….cele citeva excepții ,le poti număra pe degete .

  • Noroc cu sloganarii. Astia au calitate, nu gluma. Doar ei mai tin sus steagul.
   Prevad ca copacul va trece printr-o scurta perioada post-depresie in care se va administra pe scara larga antidepresivul Boculetz Drag si Loial.

   • Tu ,Last si Luminița sunteti cele mai bune exemple la scară mai mică ….Punct .

    • Ce ați susținut acum un an sau 2 ,acum scuipati …halal concepții,principii si verticalitate aveti …..de cea mai bună calitate .

     Habar n-aveti de corectitudine ,valoare ,coerență ,principii .

     • Nu e deloc adevarat. Noi sustinem cu constanta ceea ce am sustinut in toti acesti ani. Noi sustinem principii, nu persoane sau gasti de partid. Daca anumite persoane publice tradeaza principiile si valorile pe care le aparasera in trecut nu inseamna ca trebuie sa ne incolonam pe drumul gresit pe care au apucat-o acestia. Nu suntem o secta sau galerie, nu suntem oameni de partid/fundatie care se dau pe bloguri (eg. Danielul, marka si clonele, judex si clonele sale ca inguduratul sau eunucu).
      Unii din voi se bat cu masonii si Illuminatii ca pe forumul psihiatric de la NasolTv de unde au aterizat la copac. Adminii au avut o abordare de tip tabloid, au permis degradarea in timp ce se dadeau impartiali cine stie, or fi avizi cititori de Daily Mail si The Sun, nu doar de magical self empowerment lit.

     • Da????….enumară aici citeva dintre principiile voastre ,ca să nu murim prosti …

     • Bilă

      Ai rămas suspendat cu principiile pe care le sustineti ????.

      Chiar nu poti enumera,măcar unul???…. 😆

     • 1. http://alegatordedreapta.info/despre-noi/
      2. http://alegatordedreapta.info/cine-suntem/
      3. Pe scurt: politici care sa atraga si sa creasca clasa mijlocie, stat de drept, pro-occidentalizare, partide ce nu se mai bazeaza pe politruci, partide cu o structura de tip grass roots, sustinute nu din bugetul de stat, prin mari contributori de tip oligarhic, partide de dreapta ce-si asuma o ideologie clara, poartide neopulate de canapisti, vampe penale, lipitori de afise, blatisti, reevaluatori, oligarhi gen Petrache-Bittner-Cocos-Udrea-Ghita, fara baroni gen Anton, Pinalti sau Cosma, fara extravaganti gen Playboy-ul Mazare sau Iepuroaica Playboy Saritoare cu Parasuta, respect pentru intelectuali si doctrine,,,,,,,
      Ar fi multe de zis, dar, sincer, nu cred ca merita sa fac eu pe omul cu continut „quality” intr-o zona atat de tabloida.
      M-as limita doar la a combate idei tabloide si slogane cu aceeasi masura. Nu asta-i profilul pe care adminii il incurajeaza??

     • ca sa nu murim prosti …. 🙂 temerea lui @noapte
      @noapte vrei sa te schimbi ? 🙂 . Ce mare avantaj sa mori altfel decat cum ai trait o viata intreaga ?

     • Așa Biluță … 😀 😀 …..acu ,citește ce-ai scris ,fiindcă te contrazici de la un capat la altul,cu ce-ai afirmat mai sus …..pentru că toate principiile voastre sunt in jurul unor persoane ,nu in jurul principiilor pe care ziceti că le sustineti ….voi ,aveti treaba doar cu Udrea,Basescu ,Boc si restul …toate comentariile voastre se axează pe aceste persoane .

      Dacă,ar fi așa cum zici si ați fi principiali,,comentariile voastre n-ar avea nici in clin nici in mînecâ cu persoanele ….s-ar axa pe convingerea altor comentatori că principiile voastre sunt cele sănătoase ,necesare unei societăți si că directiile celorlalti sunt gresite ….dar ,ce faceti voi e doar o bîrfă de pe banca din fața blocului ….o bîrfă de cartier ….

      Deci,nu vă deosebiti cu nimic si vă incadrat perfect in primul meu comentariu despre presă,politicieni si ‘telectuali ” ….nu puteți ieși din paradigma comunistă ,iar calitatea,valoarea si principii sunt zero barat ….pontălăul si așa zisă dreaptă vă reprezintă perfect .

     • A avea școala ,a avea un doctorat ,a fi intelectual asta nu obligă să ai si caracter sau principii…desi ,ar fi normala chestia asta ,avind in vedere gradul de cultură la care au ajuns … 😀

     • Nu esti sufficient de perspicace sau incerci un sofism ieftin. Eu ma refeream LA principii generale, LA ce m as astepta ca alegator de dreapta. Cand numesc persoane ma refer LA ceea ce primim in loc de principii si valori. Vrem partid noul, Fara baroni? Nu I nimic, ia inghititi de LA Pirat si de LA femeea CEA onesta un Marin Anton. Vrem principii, dar primim aceeasi politruci, penali si imbecili. Dupa care tot noi suntem admonestati ca nu avem principii si ca suntem carcotasi ca nu ne incolonam precum spalatii pe creier de LA antene sa I validam pe cei care isi bat joc de noi.

     • Ca sa fiu mai clar, faci urmatorul sofism:
      Spui ca eu din moment ce critic lipsa de principii si din moment ce in aceeasi critica mentionez si persoane fara principii, automat nu as avea principii si ca as fi in idolatry pe invers. NonX e X pentru ca l-ar contine pe X. E o prostie.

     • Serios ???…fugi ,mă d-acilea ….esti” confuzat” rău de tot si expertul alalalt la fel …. 😀 …vă contraziceti singuri de la un capăt la altul in ce afirmati acum sau acum un an ….nu sunteti coerenti nici măcar in principiile care ziceti că le sustineti …principiile voastre sunt doar de decor si pentru că dau bine la altii …exact ca mare majoritate a acestei natii ….

      Pai ,cu ce-a încălcat Basescu principiile pe care le-a susținut ,cu care a întărit statul si a facut reforme ,snobilor ??

   • Un comentariu „agatat” prompt, „inteligent” si „argumentat”. Ca de obicei.

   • Bill
    Si unde se afla acele partide care isi asuma principiile voastre ??? care sunt ele..cu subiect sio p;redicat
    Ca sa faci pe predicatorul unui „Alegator” ar trebui sa va bubuie de audienta siteul..
    ma indoiesc ca unul ca tine poate evalua calitatea comentariilor,postatorilor,
    Otraviti pur si simplu…

   • daca nu ti-a spus nimeni ca bubui de [prostie/ticalosie] iti spun eu acum.

   • „Daca anumite persoane publice tradeaza principiile si valorile pe care le aparasera in trecut nu inseamna ca trebuie sa ne incolonam pe drumul gresit pe care au apucat-o acestia.”

    Ia spune tu ,AICI,cu subiect si predicat cum si cind s-a incolonat Emil Boc pe un drum gresit?
    Ia sa vedem
    O tragi si tu pe nas
    Cu taiat pensii si salarii???

 3. Buna ziua.
  ,,O bila alba si din partea mea pentru Bocut.”
  Pentru ce ?

  • Pentru ca e loial si sustine pe Cine Trebuie. Le trece lor in cateva zile, le-a furnizat ElenaTv un pseudosubiect de rumegat pana pe 23.

  • Probabil pentru ca pupa mina dnei Elena W. urmator presedinte al Romaniei

   Nu il bantuie pe Boculetzu nici o grija, ca Monica Macovei a fost cea care in campania pentru Primaria Cluj (castigata de Boc la mustata) a fost la Cluj, a facut campanie pentru el,. a participat la emisiuni locale.
   Boc a ales ce i s-a indicat.

  • Pentru ca nu este politruc
   Pentru ca nu are case,terenuri ,conturi
   Pentru ca A REAlIZAT PROIECTE mARI IN TIMPUL UNEI GUVERNARI DE CRIZA
   De ex.Arena national unde se faleste azi Ponta alaturi de mercenari
   Pentru ca A GINDIT si a muncit asa cum trebuia sa faca un premier responsabil in raport cui interesul national.

   Al dreakului Ponta
   Cu Minciunile lui
   Ce v-a putut PACALI!

  • macar pt. faptul ca „approval rating”la Cluj a ajuns la 80%. Evident anti-Boc, anti-libera initiativa, anti-economie de piata [ca tine] nu intra la socoteala.

 4. Boc, este un om cu mare personalitate, are capul si principiile lui,
  numai cretinii pot gandi alceva despre el:

  • Sa vedem ce face marea personalitate, cu capul sau si cu orasul cibernetic pe care zicea ca il construieste pe 300 de hectare in Cluj.
   Ori vor pleca acolo toate firmele mari internationale la Cluj incepand cu Oracle, sa devina nordul Bucurestiului pustiu, ori va fi ca un oras din cel parasit din China, cu caini vagabonzi mirosind un mouse plouat. Oricum multi vor papa aiurea niste bani la constructia piramidei lui Boc.

   • Serios???!…pai ,in cazul asta ,mergînd pe logica ta transpirată de invidie ,zic si eu că vă meritati „lovitura” 😀

    • că prea va dați sculă -basculă ,voi astia miezu’ din bucale ..încă o dovadă că nu poti ieși din paradigma comunistă . 😀

     Așa ați fost invătați de pe vremea lu’ Ceașcă ,ca tot să meargă la voi la Bucale …

     • Nu pricepi.
      Boc vrea sa aduca firme cum este Oracle de pilda. Dar Oracle nu sta degeaba in Bucuresti, pentru ca Oracle are majoritatea clientilor in Bucuresti. Daca se relocheza la Cluj se indeparteaza de proprii sai clienti.
      Bataia pestelui nu este pentru softisti ci pentru imobiliari si firmele de constructii care vor construi acest oras fantoma, si pentru cadrele universitare care sunt stimulate sa creeze afaceri , din birou de la universitate.
      Este exact cum nu trebuie dezvoltata o mare investitie.
      Nu iti mai explic caci oricum nu vrei sa pricepi.

     • Așa si ???…ai impresia ca Oracle nu stie ce-i ala management???

      Ii porți tu de grijă acu’ celui mai mare producător american de Software ….daca vor se duc ,daca nu nu ??…care-i problema ta ???….doar nu se duc pe lună si deocamdată mai exista inca tehologia care n-are nici o treaba cu distanta si locatia si care se cheamă computer .. 😀

     • Computer si telefon ….sau tu ai rămas incă la stadiu de creion si hîrtie si deplasare cu Dacia la întreprindere???.. 😀

   • Nu ma pot abtine sa nu te categorisesc..
    Ca sa nu stearga adminul postarea mea…inchipuie-ti cu ce si cum..
    Orasul cibernetic din Cluj va fi tot atit de important pentru Romania ca si laserul de la Magurele

    Un proiect menit sa adune inteligenta romaneasca IT ,un proiect care ofera toate conditiile pentru a concentra puterea cibernetica din Europa, si nu numai ,aici in Romania!

    care este problema lui Last??
    O intuim..sau poate sa dezvolte de ce nu este necesara o asemnea investitie de performanta romaneasca..

    UNDE ESTE EROAREA??
    Hai,expertule..dezvolta!

     • Nu-i asa ca nu ai un raspuns pertinent??

     • Pai dacă întrebările astea sunt slogane ,ce scrieti voi cum se cheamă ???….expertize ???….”adevaruri” ???…

      Iti spun eu cum se cheamă Biluță ….se cheamă manipulari jegoase

      Ok…n-am nimic împotrivă să le folosiți ,dar in cazul astă ne jigniți, băi „unicatilor” ….manipularile se folosesc pe cei mai prosti ca emitentii …nu vezi ???….si antena se adresează celor mai prosti ca ei .

 5. Boc a cazut de la guvernare de grija bugetarilor.
  Trebuia sa faca ce a facut Merkel, afara 25% nu taiat salariile la toti cu 25%.
  De accord cu taierea salariilor celor care parazitau bugetul si colectau salarii mai mari decat presedintele SUA nu al Romaniei.
  Simplificarea birocratiei , reducerea numarului de bugetari din administratie,a dependentilor de bugetul de stat si cresterea investiilor vor fi o salvare de la colaps.
  Ce vor face bogetarosii?La capsuni in Spania sau se recalifica.
  Sau http://www.reportervirtual.ro/2014/09/a-ales-moartea-dupa-ce-a-ramas-fara-job-cazul-dj-ului-sinucigas-impresioneaza-romania.html
  mare paguba daca gandesc ca cel din link-ul de mai sus.

  • Da…de acord cu tine …dar Germania avea totuși o economie care mergea si nemtii au inteles perfect ce-a facut Merkel ,dovadă ca a cstigat incă un mandat…..romanii nu prea au inteles ce-a facut Basescu si Boc ….ai destule exemple aici ,care certifica asta ….si ai pretentie de la ei că ,cica sunt cu școală …vai s-amar de aia școala .. 😀

 6. DORIAN; AICI ANGELA A PUTUT, noi putem merge oriunde sä muncim, apoi s-au plafonat ani pensiile, färä discutzii. nu suferä
  comparatzie.
  BOC; A FÄCUT , CE ORCE BUN ROMAN FÄCEA
  cä nu stiu sä aprecieze, nu e de mirare, vor regreta amarnic
  ca si dupä Bäsescu.sacrificul lor, nu l-au meritat romanii:

  • @theo
   Pensii si iara pensii acesta este subiectul fierbinte.
   Pai daca neica Boc nu a putut sau nu s-a priceput asta ce mama dracului face?(nu este pus acolo pentru asta ci pentru altceva)
   Sa iti spun eu pe toti politicienii ii doare la mai mult de 10m in fata de pulime.
   Nu le trebuiesc ajutoare sociale ci un job .Exista oportunitati de investitii cu bani europeni ,investiti cinstit nu furati din ei pentru nevoile de partid si personale.
   Eu ma crucesc cand aud si citesc in media cum costa la noi construirea unui obiectiv mai scump decat in tarile vestice. si salariile muncitorilor sunt mai mici de 10 ori decat la aia.

 7. Angela a apreciat enorm sacrificiul politic fäcut de; B u B

 8. Dragilor imi pare rau dar tampitii de politicieni daca nu sunt prosti sunt prosti din doua una!
  http://www.paginadepolitica.ro/tinutul-tiganesc-romii-ameninta-cu-autonomia-in-sapte-judete/
  Acum ce se urmareste federalizarea Romaniei?
  A cui este Romania a tiganilor si a ungurilor?

 9. @Bill | septembrie 20, 2014 la 12:07 |
  Bai epigonule mic si subdezvoltat, cu toate ca scriu foarte rar la Copac observ ca vrei sa ma musti in continuare de partea moale, ca prea ma tot pomenesti in mizeriile ce le postezi.
  Asta inseamna ca te-am lovit de ma tii minte toata viata. Si te doare tare, tare. Asta-i bine! 😛
  Oricum, daca prostia ar avea un templu n-ai mai iesi in lume. Ai ramane „vestala” pentru eternitate in lacasul ala! 😀 😀

  • Subdezvoltat esti mata. Un fel de Coada Iepuroaicei ce se crede mogul pe bloguri tip secta.

   • Fugi repede la oglinda, mai cheama pe cineva sa nu lase pe nimeni sa intre in camera si aplica-ti o corectie cu palmele. Apoi plangi un pic de ciuda ca lumea te percepe cum esti in realitate si nu asa cum ai vrea tu sa pari.
    Succes 😀

    • Tu nu numai ca esti un fanatic, ca majoritatea, dar esti de un ghiolbanism gen Radu Mazare. Noroc ca ti se permite orice, nu degeaba esti mogulul lui viq.

     • Vezi ca ti-a cazut bila pe jos si s-a stricat. 😛
      Si alta nu mai ai, ghinion de nesansa 😀 😀
      Din cand in cand mai pune si tu pe cineva sa emita cate un buletin cu starea durerilor ce te-au cuprins de cand imi monitorizezi postarile 😀 😀
      In ceea ce-l priveste pe Viq, ma angajez ca-l anunt eu cat mai repede posibil ca i-a fost devoalat, in sfarsit, Mogulul (cu majuscula se scrie mai biluta „poligonala”, ca eu nu-s de colea 😛 :P)

     • Gîndule

      😆 😆 😆

      Fără replică ….fără replică ….

     • De fapt..daca nu iti place si nu iti convine

      Ce mama naibii te infipti pe aici??

     • Mey,Biluta
      Infipti este exact termenul lansat pentru IQ ul tau…

   • Mai,nimicule,
    Ce cauti tu pe un spatiu blog secta>>
    Chiar nu iti roseste obrazul??

 10. Amestecind in oala, soacra mediteaza: pai daca avem oameni ca @ tds ori @ Bill, dece a ajuns tara asta sa fie plinsa tot de ei? cum si-au irosit oamenii astia talentele?
  Ce făcurăţi, muică, de ajunseseram aici? ca trecura 25 de ani! Voi asteptati ca sa faca altii si sa vi se dea o tara ca-n povesti? nu va mai lamentati, puneti umarul unde trebuie, ca de becalieni, sovisti si patricieni nu se simte nevoia.

 11. Ponta vrea sa faca o demonstratie de forta a PSD cu 70.000 de fani.
  Cum a facut Udrea cu 5000
  Cum facea Lumi Williams cu 200
  Cum fac eu cand vreau sa ma intilnescu cu VictorL pe podul de fier adica 2
  Fiecare cu cati poate.

  • Circ pe paine.Chinezisme.Aparitia unui nou dictator.
   Blat pentru ca foloseste mercenari.

   Scirba si greata.Sila imensa pentru toti cei care stiu despree megalomania lui Ceausescu.
   O previziune a ce va urma..daca..Ponta va fi Presedinte al Romaniei!
   S I K TI R

   • Ei, lasa, ca Sefa rezista ea cumva, doar nu degeaba si-a trecut chestia asta in motiunea cu care s-a prezentat in competitia cu blatistul penelist Blaga in 2013:
    “PSD este un partid cu care dialogul politic este necesar pentru orice proiect mare de dezvoltare a României. Trebuie acceptat că discursul care califică PSD ca reprezentând stânga post comunistă nu mai este actual şi credibil și este nevoie de o abordare pragmatică care să ofere o viziune comună de acţiune partidelor de stânga și celor de centru-dreapta în ceea ce privește liniile majore de dezvoltare a ţării“.

    Pai vezi? E viata si pentru voi, acolo la PMP si cu Ponta presedinte. Abordari pragmatice, viziuni comune, dezvoltarea statului, e loc de negocieri…

    • A documentat foarte pragmatic si foarte vizionar:
     „abordare pragmatică care să ofere o viziune comună de acţiune partidelor de stânga și celor de centru-dreapta în ceea ce privește liniile majore de dezvoltare a ţării“.

     Din nefericire,PSD-ul are alta viziune… unica si dominatoare..se inscrie in pohtele tale afisate pina acum: ” Dezbina si stapineste”

 12. Copaceni, anunt important din partea subsemnatului:
  Datorita liberalizarii procedurilor de clonare la Copac si in urma prerogativelor asumate in calitate de Mogul al lui Viq va anunt si pe aceasta cale demararea procedurilor de clonare ale Copacenilor cu bun simt si discernamant nemanipulatori si inteligenti. Subiectii vor fi clonati fara discriminare de sex sau locatie, fara discriminare de varsta. De asemenea fara deosebire de religie sau loc de munca cu exceptia vestalelor practicante in templul prostiei.
  Exclus Bila poliedrica si compania 😛
  Rog seriozitate 😀

 13. Neşte binevoitori de blogăreală , mi-au recomandat zgomotos – just in case … doresc să mă râd , nu doar să zâmbesc ! – să trec p-aci . Indeed , de mult n-am mai râs aşa de mult şi atât de bine !

  Hm . După ce-am răsfoit niţel frunzili -cum vă place vouă pupincopăciştilor s’o daţi în … aiurea-n epic – din urmă , am constatat cu surprindere că mai nimeni din docţii ce se reproduc aici, n-au avut ever vreo taină cu ceea ce înseamnă dreapta , ori cu ce se mănâncă . Au prins o pensie … sunt singuri şi ştiu de toate . Doar că nimeni n-a vorbit vreodată despre ei . Nu i-a lăudat , şi nici nu’i va pomeni cineva vreodată . N-au construit nimic pe … barba lor , vorba cânkăciosului Smiley !

  Toată viaţa voastră aţi fost nişte bieţi bugetari … Şi cei mai mulţi, dascăli , cică ! Curat murdar , zău !Doamne , nici nu ştii ce mult îţi mulţumesc .M-ai scăpat d-acest supliciu ! Bogdaproste !

  Nu renunţaţi , vă rog . Umorul de calitate a dispărut de ceva vreme . Pls , câţiva români vrem să ne mai râdem !

  Cu drag , o admiratoare !:lol:

  • Stela

   Dai pe dinafară de atita spumă…vezi că te prelingi pe scoarța Copacului …. 😀 😀

   Mda ….la așa comenturi ai colegilor tăi Alergători degeaba ,nu poti decît să te rîzi ..vezi ca pe Alergatori degeaba sunt majoritatea aproape de pensionare. … Cred că mai ai un pik si incepi să alergi si de pe blogul ala .. 😀

  • In calitate de „fataciune femeiasca” poti sa te apleci fara vaicareli de durere si sa-ti ridici de pe jos talonul de pensie ce tocmai ti-a cazut din bocceluta?
   In ceea ce-ti priveste dorinta de amuzament, daca ti-arat un deget poti sa re hlizesti decent si mai ales discret, in hohote? 😛
   Hai ca poti, da’ atentie la proteza dentara, sa n-o faci bol alimentar 😀
   In rest, esti binevenita 😛

  • Admira..Admira..Deja Vu

   Inaltarea dictatorului Victor Ponta ,in osanele si in aplauze
   iubibil anume pentru intentiile tale!
   Nu ai greturi…???????????

 14. @nightmare | septembrie 20, 2014 la 15:31
  Salve!
  He, he, astia nu s-au prins ca nu pot imbarliga cat putem noi clona 😀 😀

 15. Uitati-va nene la televizor. De la anul asa va fi de ziua Presedintelui. Chermeza mare. Cu defilare … Si de ziua nevestei

  Acum au inceput sa cante imnul …. Sa vedem daca apare textul cu Traian 🙂

 16. Terifiant!
  Doar Ceausescu lipseste!
  Doar nu credem ca Victor Ponta pigmeul poate atinge vreodata capacitatea politica a lui nea Nicu!

 17. Dragnea e inaltator !
  🙂 🙂 🙂

 18. Mi se pare mie sau se fluiera intr-o parte a stadionului ???

  • Da, s-a fluierat la inceputul discursului lui Dragnea.
   Erau mortii-vii neplatiti pentru votul de la referendum 😀

  • Iti fluiera tie in cap. 🙂 Si o sa iti fluiere 10 ani. Sa vezi tu ce unit va fi poporul in jurul lui Ponta. Vor aresta basistii si peste 40 ani ! 🙂 Nu pe Udristi. Udrea va sti sa negocieze cu Ponta. Femeile de tipul ei sunt bune negociatoare cu invingatorii 🙂

   Am vorbit cu un securist, care ma avertiza de legionari de 90 ani . Si am intrebat : bine bine, cand vor muri mosii astia, nu veti mai avea subiect ?
   Cum nu ! Ii urmarim pe copii lor si apoi pe nepoti.

 19. Deci,mă băieți ….in fața acestei megalomanii,sfidări si nesimțiri jegoase ,,ori ne unim ori ne ducem dreaqu pe sfîrlă toti ….dacă ,vă place ce vedeti ,mergeți pe aceiasi directie care ați avut-o pînă acum.

  Ori trecem peste diferendele mici ,ori ne paste dispariția si restaurația cu surle si trîmbițe ,ca pe stadionul asta ,a Comunismului bolsevic

  • O sa va uniti pe naiba.
   Unii suntem aici pentru ca nu avem ce face acasa
   Altii pt ca nu ne respecta vecinii
   Altii ca nu avem prieteni si am fost batuti cand eram mici
   Altii ca il iubim pe Basescu carnal indiferent ce ar spune.

   Si tu, @noapte nu dispera. Tot timpul ai zis ca Basescu are un plan secret si vom castiga la sfarsit. Nu dispera , mai avem 50 zile.

   • Băi ,esti chiar bătut in cap …dacă scrii asa ceva ,atunci pe mine ,chiar nu mă interesează cum o duceti voi ….dacă nu realizezi ce se întîmplă acum si cu viitorul vostru ,pe mine nici atît ….imi va pare rău de tara mea ,aici unde sunt si cam atît ..oricum ,n-am ce face ,daca voi nu realizati că sunteti in fata instalării pentru a doua oara in 70 de ani a Partidului Stat .

   • Ciudat @last felul in care incerci sa ne aduci cu picioarele pe pamînt.
    Eu eram convins ca sunt in copac pentru ca parerea copacenilor inclusiv a ta ma intereseaza,pentru ca scrieți lucruri interesante,pentru ca am de cistigat dialogind cu oameni ca voi.

 20. Leanca aduce sprijinul Moldovenilor din Basarabia… care vor vota cu Ponta Unificatorul 🙂 🙂

 21. am o dilema.
  io nu pricep cum de basistii cei mai infocati, printre care si cei crescuti pe aici ca muschiul pe copac, stiu tot ce misca in tarlaua psedeului,
  stiu tot ce spune si se face la antena 3 sau care e aia cu propaganda.
  cu exceptia lui marcul, care e monitorul oficial al basescului.
  din aceasta dilema eu nu pot iesi, si mi-e ciuda ca nu pot iesi ca am si altceva mai bun de facut, dar daca nu pot iesii, ce sa fac?

 22. ce frumos e la ROMANICA , comunistii au pus labele pe tara si toata tara eo veselie, BLEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

 23. Si marii actori (si nu numai 😉 )
  „Pe ecranele de pe scena au fost transmise mesaje de sustinere de la diversi simpatizanti din randul PSD sau de la personalitati, printre care si Radu Beligan.”

  • Salut Victor,
   E ziua lui, primeste Gibonu fel de fel de cadouri. De la mortaciunea de Ciorbea-falitul, de exemplu primeste neatacarea OUG pe educatie la CCR. Fiecare contribuie cu ce poate, nu-i asa?

   • Lichele, lichele,
    sciboasele noastre lichele!

   • Salutare tuturor,
    Este ziua lui dar momentul lansarii a fost prost ales. Doua planete aflate in tranzit spun ca ”Este nefavorabil speculatiilor sau inceperii unor proiecte de anvergura, datorita riscului de faliment.”

    • ion, salut,
     nu ar fi mare problema reeditarea unor spectacole de trista amintire, dar dansul gibonilor pe linga Copac, cu hahaituri si grohaituri, da dovada ca Ponta stie cui se adreseaza, are adrisanti nu doar printre mortii din Teleor_man 😉

 24. toti milogii din presa la picioarele lui vvplagi,dar putin cit sa faca tenul frumos isi lua vvplagii de la TVR, butonai in cautare de un film ca imi era greata ce vedeam la tv, si ce ziceti pe tvr sa dadea filmul OCOLUL…….., iarasi butonai tvr la fel , IN SFIRSIT Cred ca dupa o ora se intrerupsa filmul si bagara Editie speciala, CRED CA ABIA ATUNCI LE INTRARA BANII IN CONT

 25. Mda ….vorbeam de paradigma comunistă…..si că nu se poate ieși din ea ..

  Azi ,ne-a fost livrată o monstruozitate comunistă ,dupa 25 de ani de la o lovitură de stat sîngeroasă …nu care cumva să-i uitam …acolo ,pe stadionul ala erau esaloanele 2 -3 al pcr si a sinistrei securitatii politice …..sper că măcar un sfert din cetățenii Românie să se trezească .

 26. Multe lucruri marete s au intimplat astazi.
  Lansarea pe repede inainte a lui Ponta,lansarea pe muteste a lui Johanis,atacul dur a lui Nuti,intoarcerea lui Jiji la bulau si multe altele .nestiute de presa vigilenta.
  Am sperat sa citesc in scoarta copacului reactii si ecouri la ce s a intimplat eventual informatii despre activitatea Monicai sau a lui Melescanu,Tariceanu,Ghise,etc.
  Cind acolo ce vad.Tot Basescu tine capul de afis.
  As intelege daca scriam numai eu sau @theo,@mark,@night sau alti basisti incurabili dar sa vad ca liberschimbistii,ultraprogresistii, blogului tot de Basescu vorbesc .Este de neinteles.
  Dragilor o veste despre ce a zis Iliescu dupa somnul de dupa amiaza,o descriere a parastasului la care a fost Monica,o parere despre timpul probabil si soarta Scotiei?
  Ce dracului ca pina si eu care sunt basist pina n virful sireturilor m am plictisit sa tot citesc despre ce a facut sau nu a facut Basescu.

 27. Din abecedar:

  Mama tata sio langusta
  Manca paine cu zacusca
  Daca drian Mutu nu era
  Cineval inventa
  Casajunga in trecut
  Foarfeca cun greier mut.

 28. Cum va place?? PONTA ALLES???


  Partidul, tara, poporul
  Un singur gind si un conducator
  Uniti cladim viitorul
  Spre comunism ne avintam in zbor
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Sintem stapini azi pe toate
  In tara noastra si cu toti luptam
  Sa v-aratam ca se poate
  Sa cutezam, sa vrem si sa visam
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  E liber, mindru poporul
  Ce-a ridicat atitea ctitorii
  E mindru si tricolorul
  Acestei minunate Romanii
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Partidul este puterea
  Ce ne conduce inspre viitor
  Partidul este iubirea
  Pentru al nostru brav conducator
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres
  Ceausescu reales la al 14-lea congres

  Cutezator
  Cutezator fiu al poporului
  Cantam ca azi e sarbatoare
  E sarbatoarea intregului popor
  Cintam pe cel ce ne conduce
  Pe drum de soare spre viitor
  Partidului iubit si tarii
  Cu drag intreaga viata si-a inchinat
  Stegar al fericirii noastre

  Cutezator fiu al poporului
  De drumuri marete deschizator
  Noi iti dorim mereu sanatate
  Sa fii oricind pentru al tau popor
  Cutezator
  Cintam pe acela care poarta
  Istorica faclie din strabuni
  Pe Nicolae Ceausescu
  Pe cel mai bun dintre cei mai buni

  Urcind spre culmile legendelor

  Neobosit fauritor
  Cutezator fiu al poporului
  Milioane de glasuri, te cinta in cor
  Noi iti dorim mereu sanatate
  Sa fii oricind pentru al tau popor
  Cutezator
  Cutezator
  Cutezator fiu al poporului
  Milioane de glasuri, te cinta in cor
  Noi iti dorim mereu sanatate
  Sa fii oricind pentru al tau popor
  Cutezator
  Intru multi ani
  Intru multi ani, la multi ani!
  Intru multi ani
  Intru multi ani
  Intru multi ani!

 29. Sa ne reamintim si sa nu mai permitem sa se mai intimple niciodata
  jos comunismul!

  Omagiu Nicolae Ceausescu

 30. Azi ati avut minunata ocazie să asistati gratis de pe Arena universului a lui Victor Galaxie ,viitor Presedinte planetar,galactic si intergalactic…dupa cum vedeti ,la manifestatia galactică ,nu s-au mai folosit cartoane ,fluturasi ,baloane si flori,ci tehnologia de vîrf ,luată de la capitalistii imperialisti …viitorul pas ,va fi de presedinte intergalactic al Căii Lactee si Gaurii Neagre,care nu-i neagră ,ci roșie.

  Să va uitati cum trebuie la această lansare ,pentru că tura aviatoare veți plăti pentru așa grandomanie si megalomanie de show intergalactic

 31. cE VREA MEGALOMANUL PONTA??
  sA FIE UN NOU cEAUSESCU!
  sA FIE OMAGIAT SI ADULAT!
  sA I SE INCHINE TARA! Si poporul roman!

  RUSINE PENTRU MANIFESTAREA DE AZI!
  RUSINE CELOR CARE IL URMEAZA!

  Remember:
  Sarbatori in Epoca de aur – RSR

 32. Ma simt dator sa fac o corectura.
  Cel mai bun mesaj transmis lui Ponta a fost cel al Monicai Macovei.
  Bravo Monica

 33. M am uitat un pic la emisiunea de pe B1.
  Este ilar in ce capcana au intrat cei ce promoveaza impartirea societatii in dreapta si stinga.Si nu numai ca o împarte dar au si stabilit masuri economice tipice stingii sau dreptei.
  Datorita acestei .impartiri artifîiciale a reiesit ca Ponta a luat masuri de dreapta.
  Scaderea CAS de exemplu.
  Pai dragi ziaristi unde sunt majoritatea beneficirilor?
  Va spun eu.In PSD unde nu exista om de baza din teritoriu sau de la centru sa nu aibă niste firme.

  • tucu,
   capcana nu este intre cei care ar imparti, chipurile, societatea intre stanga si dreapta,
   e capcana in care vor cadea aceiasi care l-au votat pe iliescu de 3 ori, si-l vor vota pe ponta, cu p mic, ca urmas al lui.

   • Din pacate, noi suntem la mana lor, iarasi.
    Nu mai este nici un Base care sa schimbe scorul in ultimul moment al numaratorii voturilor, iti amintesti faza cand lui Base ii mai trebuiau vreo jumatate de milion de voturi, si diasporenii inca se inghesuiau la consulate. iar din pricina fusului orar voturile lor nu erau inregistrate la BEC.

  • Nu cred ca e tocmai capcana.
   E bine de stiut ca B1 are printre actionari si pe pesedistul Robert Negoita. Asta ar trebui sa ne spuna cate ceva despre felurite capcane in care cad unii si altii dintre penibilii nostri jurnalisti asa zis de dreapta, ori asa zis independenti.

 34. Un comentariu de pe EVZ ,de la art. cu lansarea lu’ Galaxie

  Camelian Propinatiu – scriitor la 20 septembrie, 18:22 a spus:

  Analiza literara semnaleaza consultantilor politici ca Micul Titulescu a devenit de ziua lui Micul Ceausescu. Adoptând elemente de cult al personalitatii fara alte realizari pt popor decât promisiunile! Ceea ce n-ar fi fost posibil, ci culmea ridicolului, daca Autoelita nu arunca la gunoi valorile nationale in postromânism.

  Dl. Ponta se privatizeaza-n idealul Marea Unire, cum Vadim in România Mare, pt ca bestsellarii intelectualitatii sustin ca RO e ALTFEL, fara trecut, nici viitor!

  Placerea de-a-ti serba ziua aclamat de suta de mii de fani e umbrita doar de rusinea de a fi presedintele unei tari fara TVR Cultural, nici Muzeu al Literaturii, cu cel de Istorie mereu sfertfunctional si cu ICR adus la mediocritate.

  Universitarii nu practica Luminarea Poporului si, gratie politicii Moarte Intelectualilor, de subfinantare a infrastructurii cititului si a educatiei, tandemul Ponta-Harvard poate stapâni România tabloida 20 de ani, fara vreo opozitie civica observabila.

 35. Ce se pretece azi în România este o rușine națională fără margini. ponta este un dezastru pentru orice retardat din țara asta.

 36. Ponta ăsta ,s-a procopsit cu multe porecle de vreo 3ani încoace …Dottore ,Plăgy ,Mitomanu’ ,Pinochio ,Tonta ,….dar asta cu Galaxie e cea mai tare dintre toate … 😀

 37. Ce se pretece azi în România este o rușine națională fără margini
  spune mai sus Filadel. Asa este si este REVOLTATOR.

  Ceea ce s-a petrecut ieri in Romania cu ocazia celei de a n-spea mia lansare a pontalaului a fost un regal de scuipati pe obrazurile romanilor care au iesit la Timisoara incepand din 16 decembrie 1989, pe obrazurile celor care au fost batuti in acele zile la Timisoara, pe crucile de pe mormintele celor care au murit in acele zile la Timisoara. RUSINE NATIONALA.

  Ceea ce s-a petrecut ieri in Romania cu ocazia celei de a n-spea mia lansare a pontalaului a fost un regal de scuipati pe obrazurile bucurestenilor cinstiti care au iesit pe strazile Bucurestiului in dupa-amiaza zilei de 21decembrie si noaptea de 22 decembrie 1989.

  Pe obazurile acestor romani, pe crucile de pe mormintele lor, pe idealurile lor, pe visurile lor PSD-ul a organizat un regal de scuipati.

  RUSINE NATIONALA e prea putin spus pentru BATJOCURA ce s-a petrecut ieri in Romania..

 38. Plecam in comentariile noastre de la ideea ca pentru majoritatea romanilor Ceausescu a fost un dezastru.
  Ne inselam.O arata si sondajele .
  Ceea ce vad ca nu suntem incapabili sa intelegem este faptul ca memoria este selectiva.In general un om retine in majoritate lucrurile bune.Astfel dupa 25 de ani isi aduce aminte ca avea un loc de munca, ca utilitatile nu costau mai nimic,ca in general se descurca la fel ca ceilalti.Faptul ca statea in frig sau intuneric, ca magazinele erau goale afost estompat de situatia de acum in care frustrarea ca nu ai bani sa ti cumperi ce vrei sau sa te incalzesti cit vrei este dominannta.
  Aceiasi frustrare este transmisa si copiilor care nu au efectiv nici o posibilitate sa compare.
  Rezultatul dat de aceste lucruri + marotele politicienilor gen creerea de locuri de munca (pe vremea lui Ceasca toti aveau locuri de munca create de partid) va fi un dezastru.

  • Tucu2
   Asa sa fie??

   Contradicţiile comunismului în România:
   1. Cu toate că în comunism se muncea neeficient,
   treaba mergea foarte bine.
   2. Cu toate că treaba mergea foarte bine, în
   magazine nu găseai nimic.
   3. Cu toate că în magazine nu găseai nimic, omul
   avea acasă tot ce vroia.
   4. Cu toate că omul avea acasă tot ce vroia, el era
   nemulţumit.
   5. Cu toate că omul era nemulţumit, el totuşi
   aplauda.

 39. Ei, ne mai trezim un pic ?
  Nu ma refer la trogloditii aia vazuti la televizor,care vand orice nu e al lor cu 100 de lei. Aia nu se prea trezesc niciodata.

  Ma refer la noi, cei care credem ca trogloditii vor pune mana pe tzapoaie ca sa castigam noi alegerile, sa faca ce noi nu facem, iar noi sa ne permitem sa facem partide prost, sa promovam incapabili, sa ne adresam deficitar la cei ca noi, sa nu unim dreapta aia odata.

  Avem nevoie de 5,10 ani sa vedem ce se mai intimpla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s