Nu trageți, dom’ Semaca ! Sunt, eu, Lastărică !

Întrebări ce-mi dau de gândit !

Este (stră)mutarea frontului de conflict de la cel anterior, StatDeDrept-Justiție-Libertate-Proccidentalism VS DisoluțiaInstituțiilor-SubordonareaJustiției-ObediențăDependență-Procomunism
către
un nou front în care se forțează confruntarea Macovei – Băsescu,
o soluție ce poate duce la rezolvarea actualelor probleme ?

Este înlocuirea observării acțiunilor formațiunilor (pretins) politice ce forțează dominația totală a întregii societăți românești de un grup organizat de mafioți ce corespund din toate unghiurile calapodului tradițional al tâlharului tupeist
cu
observarea carențelor exprimării dpdv logic-argumentativ sau tabloid-morfologic a respectivelor acțiuni de către cei ce le suportă efectele nefaste
o cale (mai) eficientă de a ajuta procesul de însănătoșire a nației ?

Timpul e o resursă de o inestimabilă valoare ce ne este oferită gratis. Zilnic primim din banca vieții 1440 de minute împachetate în 24 de calupuri egale. Fie că le cheltuim cu folos, fie că le irosim, la finele zilei ele sunt șterse din cont. Și odată cu o nouă zi, contul este alimentat din nou cu alte 24 de ceasuri.
Da, sunt gratis și la fel ca cele de ieri !
DAR SUNT ALTELE !
Cele de ieri nu mai pot fi nici cheltuite azi dacă ieri nu le-am folosit și nici rambursate dacă le-am cheltuit prost, pe subiecte greșite de interes.

Orice minut cheltuit pe chelia imperfectă a lui Băsescu, e un minut câștigat de minciuna perfectă a lui Ponta.
Orice oră de critică stearpă a dreptei ambidextre, e o oră câștigată de procomuniști.
Orice zi ocupată de poșetele lui Udrea e o zi de succes a frontului mafiot.

Revedeți ce discută și cine discută aici. Revedeți atent și cerneți și mai atent. Observați cine cu ce se ocupă !

Există profesioniști care știu că este ușor să câștigi bătălia dacă întorci linia frontului armiei dușmane către propriile trupe.
Ei sunt prezenți în mod activ și în virtual și acțiunea lor are succes, chiar dacă e limitat.
Există foști camarazi care deja trag în propriile linii, chiar dacă nu înțeleg pentru moment ce și de ce fac ce fac.
Indiferent însă dacă acțiunea de distrugere este conștientă sau nu, ea are același efect nefast.

Bătălia are un sfârșit. Poate fi victorios sau o înfrângere.
Camaraderia reală poate exista și după.
Dar cu cei care au tras în tine nu mai poți fi la fel ca în vremile în care sufletele nu erau otrăvite de veninul viclean al pizmașului.

Unele atitudini și manifestări ar trebui să fie oprite înainte de a depăși linia ireversibilității.
Dacă cei ce au format un alt front rămân la părerea că dreptatea e de partea lor, e ok.
Pot să tragă.
Fac parte din frontul advers și e normal să se comporte astfel.
Dar măcar să înțeleagă și să accepte realitatea că fac parte din frontul advers.

Viq

Anunțuri

142 responses to “Nu trageți, dom’ Semaca ! Sunt, eu, Lastărică !

 1. Cine a tradat va mai trada.
  Cine nu are simtul loialitatii si il intereseaza doar partidele cistigatoare, scuipa cu nonsalanta unde visa frumos odata.
  Nu poate elibera locul doar ca „nepotrivire de caracter”, ci in concurenta cu Latrina 3.
  Odata erau siderati de singura lozinca uslamista si latrinista „jos Basescu”.
  Acum o cinta ei sub alt aranjament muzical.

  • Fila,
   uita-te la codul livretului militar. 40 nu e pentru Pitesti.

  • Fii serios, o facatura de unul care crede ca are umor .Ramane ca si ,,acoperitii” sa-i guste gluma ;sau nu.
   Ar fi trebuit sa o faca mai cu grija, ca sa ajungi lent-colonel trebuie sa ai o varsta, nu toata lumea ajunge general la 32 de ani ca Coldea.

   • ai mai bagat un fitil? la 32 de ani era general seful directiei superioare politice a armatei, Nicolae Ceausescu. Dar ce sa vrei de la o veche comunista, care a indoctrinat/mintit zeci de generatii de elevi cu istorie de la Roller citire. Aceeasi comunista sub acoperire care da lectii ce,or ce NU VOR comunism/sovietism in RO!! Dispari, cutra!

    • Domne, te ocupi de ce scriu sau de ,,personul ” meu? iar te da afara din casa saracia argumentelor ? 🙂
     Pai tu imi dai exemplu statul totalitar comunist si acele timpuri cand noi vorbim de Romania Membra UE si NATO?Lasa etnobotanicele ca-ti cauzeaza si nu mai poti decat sa latri insulte

   • Domnilor admini. nu ca spun dar zic :observati ce perfect raspunde postarea lui cinic la ce scrie Viq ???

    • ce e ex-membra PCR, nu tine „unitatea in cuget si simtire” in jurul conducatorului iubit? Lasata sa judece si sa decida, nu stie ex-comunista cum sa-si ia responsabilitati fara indicatii de sus?i

  • Ma intreb si eu ,ca proasta in targ, de ce a pus o copie xerox si nu un scan?

  • „””Pușcalău l-a avut invitat în emisiunea sa, care se difuzează înaintea celei a lui Turcescu, pe Ilie Sârbu. Liderul PSD l-a numit colonel pe Turcescu, lucru ce l-a deranjat puternic pe jurnalist. El a cerut un drept la replică în timpul emisiunii, dar Pușcalău a evitat să-l difuzeze. Până la urmă, Turcescu a intrat în platoul emisiunii și s-a certat cu Ilie Sârbu și cu Pușcalău.
   Moderatoarea a difuzat, până la urmă, dreptul la replică al lui Turcescu. ”Ar trebui să lămuriți situația de la Timișoara. Sunteți ofițer acoperit SIE și participant la Revoluția de la Timișoara.”, a precizat Pușcalău din partea lui Turcescu.

   ”Ce am spus eu despre el a fost din simpatie, nu din răutate.”, a replicat Sârbu.”””
   http://www.stiripesurse.ro/scandal-imens-la-b1-tv-cum-s-a-suparat-turcescu-pe-madalina-puscalau/

 2. Salutare prieteni! Cu puţine zile înaintea intrării oficiale în campania electorală haideţi să încercăm să privim poza situaţiei din ţara noastră cu càt mai mult realism şi mai puţin patos.
  Istoria a demonstrat că economicul este cel care a condus la mari schimbări politice desi, atàt economicul càt şi politicul se determină reciproc, economicul este elementul cel mai bine perceput de marea masă a populaţiei şi care conduce la aceste schimbări. Schimbări în bine (căderea comunismului, dictaturilor, imperiilor etc) dar şi în rău (totalitarism, ultra-naţionalism, dictaturi etc).
  Aici la copac predomină disputa dintre susţinătorii la funcţia de Preşedinte a celor două doamne, Elena Udrea şi Monica Macovei, recunosc că şi eu voi vota în primul tur cu una dintre acestea, dar să nu ne facem prea multe iluzii. Sondajele de opinie (luate chiar cu un plus de 10%), realitatea din teren şi ultimele declaraţii ale lui TB , spuse direct sau citite printre rànduri, ne determină la acest lucru.
  Dar să presupunem că una dintre aceste doamne ar càştiga funcţia de Preşedinte. In contextul economic actual (recesiune economică) şi cel care se previzionează (TB: ,,nu ştiu cum or să o scoată la capăt” şi părerea organismelor internaţionale), cu acelaşi Parlament ticsit de GIO-işti, cu aceiaşi baroni locali & co, cu aceiaşi sefi în instituţiile administrative şi în regiile de stat, cu aceleaşi sindicate dedicate Psd-ului, cu aceiaşi media, cu perspectiva unei suspendări şi a unei demiteri cu un cvorum de 30% etc, şi ţinànd cont de prerogativele limitate ale unui Preşedinte ( aici, prea puţină lume a înţeles, în acest sfert de secol, că nu mai este ,,tătucul” de altă dată), putem prognoza că va putea face ceva semnificativ.
  Mai degrabă, pe fondul deteriorării standardului de viaţă, există riscul ca principiile de bază care alcătuiesc cadrul necesar dezvoltării unei societăţi, mai pe scurt ,,băsismele”, riscă să se dilueze cu aspiraţiile GIO şi percepute ca atare de o bună parte din populaţie. Ca atare, electoratul, în perspectiva alegerilor din 2016, cu gàndul mai mult la ,,stomac” (economic) şi ducànd în derizoriu aceste principii (mare greşală …dar…) să plece urechea la retorica partidelor extremiste, la populismul altor partide cu radăcini dubioase (practic, nişte sateliţi GIO) sau să rămànă incremenit la PSD & co care cu siguranţă vor urla că vinovatI sunt continuatorii ,,băsismului” în frunte cu una dintre aceste doamne aleasă Preşedinte. In consecinţă, ,,stàngacii”, chiar dacă vor pierde alegerile în 2016, vor avea un scor suficient de bun încàt să pună piedici mari în continuare.
  Părerea mea este că în 2016 trebuie să se producă ceva asemănător cu anul 2012, dar pe invers, în sensul că forţele democratice pro valorilor occidentale să obţină un scor detaşat care să le permită decapitarea sistemului ticăloşit, acum îngenunchiat şi care v-a lua o gură de oxigen, mai mare sau mai mică în funcţie de cine va ieşii Preşedinte dintre Johannis sau Ponta şi càt de mult se vor putea impune aliaţii noştri strategici în limitarea derapajelor pànă la aceste alegeri.
  Desigur ar mai fi şi o altă variantă mult mai rapidă însă societatea noastră civilă de mămăligă nu mă conduce spre o astfel de variantă.
  Greu de înghiţit, oricare din variante, dacă nu se întàmplă vreun miracol (puţin probabil)!
  Sintetizànd, nici nu ştiu cum e mai bine, o victorie momentană de etapă cu perspective incerte, un fel de ,,coitus intreruptus” vorba unui amic medic dermatolog care mai spunea că, indiferent de statutul social, ,,pànă cànd romànul nu se loveşte de o boală din aceea de care se ocupà el oricare sfat I l-ai da, îi intră pe o ureche şi îi iese pe cealaltă ” sau o victorie categorică viitoare, pe fondul ,,ruperii gàtului” celor aflaţi la guvenare pe fondul prăbuşirii economice?
  Teoretic, aşa cum arată datele actuale,răul cel mare….mai mic s-ar părea a fi Johannis. Dar nu ştiu care este părerea aliaţilor noştri despre capacitatea lor de a limita deranjul în cazul unei astfel de situaţii.
  De implicat se vor implica cu siguranţă!
  Si, totodată, reacţia (orgoliul) luiTB faţă de Blaga – Frunzăverde&co pozànd pe cai mari?
  Ufff….! Greu…greu… !!!

  • politicul este expresia concentrata a economicului [pana si marxistii recunosc asta]. Nu poti avea economie libera si autocratie statala [a mers la coreeni DOAR sub dictatura militara si nu prea mult].
   Iar autocratie statala si UE sunt perfect contradictorii [vezi doar ajutorul de stat], indiferent ce crede Ponta si ce spera sa viseze imbecila de Ioana Petrescu.

  • Florine,

   multam pentu opinie.
   Am cetit-o de doo ori.
   Este un punct de vedere pertinent, cred ca destul de logic si bine fundamentat.
   Jumatate din mine … ba poate mai mult de jumatate, e absolut de acord.

   Trambitarea conceptului de dreapta in conjunctura luptei politice din acest moment se poate sa fie nu doar nepotrivita (nu are de fapt prea multe conexiuni in realitatea de pe ambele parti ale frontului) ci risca sa fie o bomba cu efect mai intarziat in cazul in care Macovei sau Udrea ar reusi sa-l doboare pe Ponta.
   Reculul economic preconizat ar acentua ecoul nefavorabil la nivel de masa al conceptului.

   Insa ma tem ca lucrurile nu sunt deloc atat de simple. Noi judecam in conjunctura setului nostru de valori, prognoza este ghidata de respectarea unor reguli ce ni se par elementare si de neevitat.
   In linii foarte mari, din perspectiva asta, esecul economic al guvernarii GIO cu un presedinte ca Ponta, ar fi nu doar inevitabil ci si o catastrofala prabusire pentru un intreg sistem pseudo-politic, care pune hotia mai presus de orice si cetateanul in pozitie de sclav.

   Realitatea nu este asa.
   Sistemul de aceasta factura se autointretine prin propaganda, prin imbecilizarea maselor, prin coercitite pana la nivel de salopeta si turma la cantina. Avem dovada in proaspata istorie antedecembrista, in „succesul” economic chinez, in politica putinista si nu in ultimul rand in jumatatea coreana de nord. Plus conjunctura fierbinte….

   Teama mea este ca astia, odata REinstalati la TOATE butoanele, vor crea o noua realitate pentru romani. Un matrix intretinut de un complex amalgam de mari talhari, derbedei de conjunctura, oportunisti minori si o turma de tembeli oligofreni.
   Justitia este pentru moment singurul punct de uscat in marea asta de pacura.
   Daca pica, nu vad cum se mai scapa de la innec.

   Poate ar trebui sa avem in vedere si varianta politico-economica (si sociala) a pasilor marunti. Schimbarea mentalitatii este obligatorie si fundamentala. Fara asta orice succes de de etapa e reversibil.
   Dar cred ca din pacate este un proces foarte lung. Trebuie perseverenta, rabdare, tenacitate.

   In doua vorbe, asta e moyivul principal pentru care mi-as dori sa fie cineva care la Cotroceni pentru un minim „damage control”.
   E clar ca un nou basesc nu vom avea prea curand. Dar macar sa salvam cat mai mult din ce a reusit el din incendiul ce va urma.

 3. Mai rapida Monica decit Elena?
  „Monica Macovei si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale duminica, la Biroul Electoral Central, unde a adus si doua „cadouri” pentru doi dintre contracandidatii sai. Macovei a anuntat ca a strans peste 300.000 de semnaturi.”

  • ce cadouri?

   • am vazut niste popcorn pentru Ponta, nu stiu ce i-a dat lui Johannis, ca am pierdut momentul, am retinut ca Udrei nu i-a dat nimic, deci nu o considera un contracandidat serios 🙂

   • Am gasit : lui Johannis o oglinda sa se uite in ea sa vada cine vrea sa fie presedinte (mie mi s-a parut usor pueril si cam nepotrivit cu felul ei de a fi, dar daca asa au consiliat-o americanii din echipa ei…)

    • Loda, nu are consilieri americani in echipa. Fiul poporului este, in schimb, consiliat de unul care, cica a facut parte din staful lui Obama.

     • Am luat informatia pe pe pesurse.ro, dar e posibil sa fie o intoxicare :
      ,,Candidatura europarlamentarului este încurajată de un anume Nini Saviano, consultant politic american care susține că șansele de reușită sunt mari și că românii ar aprecia un independent. Înainte de a lucra cu Monica Macovei consilierul americana prestat pentru Cătălin Predoiu de care s-a despărțit nu în condiții cordiale.”

 4. sa facem o dedicatie lirica:

 5. Hei, dedicatia mea a ajuns deasupra.
  Sa mai pun una?

 6. fila ,
  nu mai sterge mojicia lu noapte d’ont’ologu ! Nu’i faci nici un bine . Fi-i prieten pa la capat si da i peste manute .
  Asa cevaaaaa !!!

 7. stella,
  opreste-te, de cate ori mai scrii,
  am inteles ca noapte a plagiat-o pe Mihaela Iancu, lasandu-ne perplecsi cu lirismul. 😛

 8. doc. viq,
  halal copaceni s/au aciuat acili sa ! Io zic c/ar fi tocma bun de admin la voi ! In tandem cu markus , normal !
  Ca integru … vazut … punct .

  • Inca nu. E prea temperamental.
   Poate in viitor.

   Ca si tine de altfel.
   Doar ca perspectiva pentru tine e mult mai generoasa la capitolul timp. Ai nevoie de schimbari mai largi si mai profunde 😉

 9. Nu trageti dom Basescu. Sunt eu Monica, ce naiba nu ma cunoasteti ?

  Articolul mi se pare corect si ar trebui sa fie citit si de Traian Basescu.
  Acesta in loc sa se concentreze exclusiv pe Ponta, isi consuma energia si timpul, semnand pentru Diaconescu, apoi criticand un pic la Macovei apoi semnand pentru Udrea. In tot acest rastimp putea sa nu se intereseze de diversii candidati si sa critice nene la Ponta, sa moara Ponta de rusine si sa planga toata familia lui !

 10. Scrie un amic, mai basist decit mine cum ca ca ndidatura lui Ponta ar fi fost contestata la CCR de o persoana necunoscuta pina in prezent.
  A auzit cineva de asemenea fapta reprobabila?

  • am citit pe RV ca o contestatie s-ar baza pe ideea ca Ponta este premier si, ca atare, nu ar avea dreptul sa candideze.Un asemena motiv e clar ca va fi respins de CCR ,exista precedentul Nastase.

   • Loda
    In articolul precedent ,Night a adus o decizie a Curtii ..luata de pe acest blog:
    http://ascunzisuri-constitutionale.eu/2014/09/17/sunt-alegerile-prezidentiale-corecte/

    Probabil nu ai citit-o..
    Este vorba despre Decizia nr. 102/2013 – v. http://www.ccr.ro/files/products/D0102_131.pdf.(deci una recenta din 2013)
    extrag doar o precizare importanta:
    „Un înalt funcționar public ori un demnitar public este, într-un fel sau altul, implicat în organizarea respectivelor alegeri. Este cazul Președintelui României, al primului-ministru, al acelorlalti membri ai Guvernului, chiar al deputaților și senatorilor, al directorilor serviciilor de informații, al prefecților și subprefecților etc. De pe oricare din aceste poziții se poate influența desfășurarea alegerilor. În 1992, respectiv în 2009 s-au produs astfel de încălcări ale prevederilor Constituției, când Președintele României în funcție a candidat pentru un nou mandat. Pentru cazul primului-ministru, pentru ceilalți membri ai Guvernului, pentru prefecți și subprefecți situația este chiar limpede, aceștia fiind organizatori nemijlociți efectivi ai alegerilor.

    Pe de altă parte, Președintele României și, respectiv, primul-ministru, acesta din urmă fiind, potrivit legii, și vice-președinte al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, sunt beneficiarii informațiilor furnizate de serviciile de informații. Aceștia, prin forța lucrurilor, văzând dispozițiile constituționale și, respectiv, legale, capătă informații privind partidele politice și, respectiv, ceilalti candidați, pe care cei din urmă însă nu le capătă. În mod neîndoielnic respectivii candidați – așadar Președintele României si primul-ministru -, în ipoteza în care ar candida, sunt avantajați față de ceilalți candidați, care în felul acesta sunt discriminați, încălcându-se astfel prevederile art. 16 alin. (1) al Constituției”.

    Valeriu Mangu

    In consecinta,Ponta avind calitate de prim ministru trebuie sa isi dea urgent DEMISIA,pentru a fi compatibil cu prevederile constitutionale!

 11. La … tema.

  Presupunand ca ar exista in realitate strategii & campanii organizate de raspandire a starilor de spirit convenabile in mediul online, adeversarii „copacenilor” cred ca v-au scos de mult de pe lista de interes.

  „Copacenii” sunt mult mai ocupati sa-si traga unu’ altuia la memeaca decat sa dezbata serios temele adevarate.

  Evident la modul subiectiv, apreciez ca atmosfera s-a degradat accelerat de cand a fost instaurata o „administrare” mai … [scuzati franchetea] obtuza. Lupta cu „antoni”, „johni” si „chinezi” a fost inlocuita cu …

  … stiti si voi prea bine(!?) cu „ce”.

  3x 😉

  • corect; este nevoie de cei ca tine, specialisti in frectii la radacinile Copacului.
   De specialisti care sa-i scuipe chelia piratului in speranta ca le va cere nepretuitele sfaturi.
   E nevoie de specialisti in vinzarea usturoiului la piata, si de revitalizat productia de rapiţă.

 12. EVZ titreaza:
  Pe blogul lui Robert Turcescu au fost publicate DOCUMENTE FALSE. Acesta „a RECUNOSCUT” că a fost ofiţer acoperit al Direcţiei Informaţii Militare. Datele personale de pe blog nu corespund cu cele reale. Jurnalistul vorbeşte despre asta la ora 21.00, pe B1

  • ion,
   scuza-ma ca spun, dar era la mintea cucosului (nu si la mintea unor comentator in urma „desonspirarii” 😉 ca Turcesu se juca pentru a da satisfactie fraierilor.

   • Victor,
    Victor L
    A avut o idee buna Turcescu. In ceea ce priveste comentariile la postare,… Mare e Gradina Domnului si multi au sarit gardul

 13. Monica Macovei:
  Împreună îi putem bate. Voi sunteți speranța mea, iar eu sunt speranța voastră.
  Dacă toți cei care cred în mine mă votează în primul tur, voi câștiga. Și David l-a bătut pe Goliath.

 14. Votati prim mistretul presedinte!
  http://www.paginadeagricultura.ro/sezonul-zilierilor-a-inceput-cu-stangul-fermierii-risca-sa-fie-amendati/
  http://www.presadegalati.ro/adio-zilieri-bun-venit-munca-la-negru/
  Bucurie mare nu alta pentru cei ce isi complectau veniturile cu muncind cu ziua .
  Porcii rosi vor sa distruga si micile proprietati si sa infinteze CAP-uri

 15. Salve,
  Documentele postate pe blogul lui Turcescu sunt reale, el le-a postat. A marturisit acum la B1 TV!
  Vai lui dar vai si natiei!

 16. http://www.b1.ro/live.php
  Turcescu recunoaste veridicitatea documentelor.

 17. Cred ca a fost santajat la greu!

 18. Stela ….asta dovedește incă o data ce hakereala de 2bani faci

 19. Viq si Filadel

  Aveti confirmarea cine-i cu clonele si cine hakereste .

  • Cine alta decit Stelu??care a reusit sa imi blocheze accesul la Nasul TV prin google…incit a trebuit sa imi aleg alt browser…
   Prietenul fluturilor care l-au urmat pe blogul pustiit…
   Ma gindesc daca nu cumva si „prietena” care l-a urmat dupa bannare ,nu este si pe aici ,sub alt nume…

 20. Infirma ipoteza mea cum ca ar fi fost santajat. Ceva pute, dar pute ingrozitor…
  Plus patetismul si invocarea judecatii divine…

  • Inganduratul,
   Nu numai justitia divina ci mai ales cea pamanteasca. Forteaza parchetul sa se autosesizeze pentru ca, nu-i asa, dupa cum declara tata Socru a incalcat legea.

   • Salut Ioane,
    Da, a batut moneda si pe faptul ca asteapta judecarea instantei si cantarirea faptelor de un judecator onest. Acolo va spune ce si cum…

    • Acolo va aduce si alte documente mult mai interesante. De aceea a si pus un livret militar. Intr-un fel este un pion de sacrificiu care, eventual pentru ”infractiunea de substituire de persoana” va lua 6 luni cu suspendare fiind la prima abatere.Dar in schimb va putea sa-l demaste pe ofiterul acoperit. Acum hai sa fim seriosi. Tu chiar crezi ca Piratul a jucat la cacealma cu aceasta poveste?

     • N-am crezut nici o clipa ca Base a jucat la cacealma dar solutia sacrificarii carierei unui jurnalist de notorietate mi se pare neverosimila. Mi se parea mai eficienta postura in care il intreba in zeflemea „Ponta, guvernam si noi ceva”?

 21. Suspiciunea santajului cred ca totusi ramane in picioare. Intr-o ipoteza a unei farse de proportii nu mai cred deloc!

 22. dom` Semaca, nu trage, ca am ramas masca 😉
  Da` ceva tot mi se pare neclar.

 23. „Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos,” a scris Turcescu pe blog.
  Adica refuza sa tradeze pe cineva?

  • O fi vrut sa spuna ca si-ar trada tara daca nu l-ar divulga pe Ponta??
   inseamna ca Ponta e periculos tare, nu degeaba a scos Base chestia asta .

 24. Este o seara interesanta dar dupa mine este un teatru ieftin. Ma uit acum la documentele respective si poza cu moaca lui turcescu pare pusa peste original. A fost haios silviu sergiu ca el este ”destabilizat” :))

 25. L-am ascultat putin pe Turcescu, dar nu il cred.
  Nu mi se pare sincer, iar de jucat teatru nu prea reuseste. Joaca prost, prea ii da cu Dumnezeu, suflet, usurare.
  Dar sa mai asteptam, s-ar putea ca „teatrul’ sa fie reusit si sa nu il inteleg eu 😛

 26. A picat blogul lui Turcescu.

 27. Este cineva dintre Copaceni sau dintre vizitatorii Copacului capabil sa intre cat de cat in miezul afacerii (audeconspirarii) lui Turcescu?
  Sa emita cateva ipostaze plauzibile? Sau ce crede pur si simplu?

 28. Eu ma gandesc daca Turcescu are vreo protectie pana ajunge la judecator. Si-a asumat un mare risc.

 29. Turcescu a luat etnobotanice, zau.

 30. Va propun un test simplu, pentru cine vrea sa raspunda si are o ideie despre cele intamplate cu Turcescu. Intrebarea ar fi „ce a determinat reactia lui Turcescu”?
  Variante de raspuns:
  A.Remuscare
  B. Santaj
  C. Farsa pentru lovitura ulterioara intr-un candidat la presedintie
  D. Altele
  Va bagati?

 31. Eu zic:
  B

 32. Si eu cred ca a fost santajat.

 33. Trebuie sa recunosc ca s-a lovit in virful de lance al jurnalismului anti Ponta!

 34. Va amintiti ca acum cateva zile a aparut o poza trucata cu Turcescu batut?

 35. Pieleanu la Realitatea: ”Nu trebuie sa intre procuratura pe fir”. Au intrat in fibrilatii baietii.
  Oricum este bagata la inaintare DGIA. Nu dorea Tonta sa schimbe legea a.i. seful sa fie numit de PM.

 36. TOT DE LA ILIE sIRBU I SE TRAGE
  dIn seara cind a intrat peste Puscalau ,in emisiunea unde Ilie sirbu tocmai ii dezvaluia statutul de ofiter acoperit
  Robert Turcescu l-a acuzat pe Ilie Sirbu ca in decembrie 1989 a fost alaturi dee cei care aui tras in revolutionari…

  De aici i se trage..de la Ilie Sirbu!

 37. Buna seara!
  Am prins pe sponci emisiunea de la B1 si nu am avut vreme sa citesc toate comentariile voastre.
  Am retinut din ce a spus Turcescu: sunt convins ca asta nu e sfarsitul.
  Daca e vorba de un serviciu al armatei…povestea asta o avea vreun mesaj pt niscaiva…omuleti verzi???

 38. Ondine Ghergut spune ca Daciana, actuala sotie a lui Tonta a fost inainte iubita lui Robert Turcescu.

  • Si daca, ha ha ha si ha, Turcescu are un scenariu cu piratul?
   Nu stiu care, ca multe nu le stiu, dar in marturisirea din seara asta nu cred; e un teatru zlab.
   Pare ca s-a dilit brusc 😛
   Nu cred
   Tocmai la asta ma gindeam si eu: bravo, fluturasi de salariu la un ofiter acoperit 😉

 39. eu cred ca a fost ori fortat ,ori are acte la mina sa ii desconspire si pe altii,sa gindit asa si bine ce a facut, cad eu dar trag dupa mine poate 10, sau mai multi, nu cred ca este teatrul omul a fost speriat rau de tot, sint speriati chiar si colegii lui, numai micutul banciu il musca de cur, crede ca va avea el telespectatorii lui TURCESCU. S-A DUS SI ULTIMA REDUTA ADREPTEI DIN PRESA, cine la urmarit in ani pe TURCESCU POATE sa isi dea seama ca nu a jucat murdar precum cei de la latrine

  • pai tocmai ca tu faci ceea ce zici ca face Banciu; aia cu muscatul.
   Daca ai ajuns sa-l compari pe Turcescu cu cei de la latrine, ceva e imbicsit in logica ta.

 40. Grigore Cartianu comentează pe o reţea de socializare prestaţia lui Radu Banciu, de duminică seara, care şi-a început emisiunea
  ştergând pe jos cu Robert Turcescu, care s-a autodenunţat în emisiunea Sorinei Matei că a fost ofiţer acoperit cu gradul de locotenent colonel.

  “Agariciul Radu Banciu, la B1 TV, îl desființează pe fostul său coleg Robert Turcescu: “A făcut un denunț fără pic de onoare, un denunț al unuia care atâția ani a mințit că e ziarist. Ce impostură! Ce rușine! V-a mințit în fiecare seară, și-a bătut joc de meserie! Turcescu n-a fost un jurnalist, prime-time-ul lui a fost o minciună. Dacă te duci și te demaști în rahatul ăla al tău de emisiune, sau la toanta aia, poate că te iertăm. Dar când tu ești o jigodie până la capăt?! Turcescu a fost un fariseu și o jivină până ultima secundă a carierei sale de ziarist. E o zi mare: am mai scăpat de un impostor!”

  Asta îmi întărește bănuiala că Turcescu a fost executat de Sorin Oancea, la ordinul stropit cu arginți al lui Ponta. Banciu nu este altceva decât portavocea boss-ului de la B1 TV.
  Și totuși, Ponta ar putea fi marea victimă a efectului de bumerang…”, a scris Grigore Cartianu pe contul lui de Facebook.

  • Sorin Oancea a lucrat la Intact ,cu Voiculescu

   • Gindule

    Se adevereste treaba cu întâlnirea mogulilor media si punerea lor in slujba Galaxiei ….exact ce s-a intîmplat cu Hotnews si Tapalagă …Turcescu a ales să se deconspire decît să treacă de partea lui Ponta …si să ajungă ca Tapalagă

   • Sorin Oancea a fost mana dreapta a lui Voiculescu. Sorin Oancea actionarul principal de la B1 a umplut postul Tv B1 intr-o proportie de cam trei sferturi cu oameni adusi din trustul intact: Madalina Puscalau, Irina Pietraru, Nelu Barbu (prezenta meteo) la antena 3, Mihai Jurca (si el tot meteo), In zilele noastre prezinta sambata si duminica impreuna cu ziaristi de la Ring ziarul care se distribuie gratis, ziar care apartine pesedistului Robert Negoita care este actionar cu 10 % la B1, Sorina Matei venita tot de la Intact si care a pelcat o perioada la RTV-ul lui Ghita. Din cauza ca ea nu se intelegea nici la Intact cu Ciutacu, fapt pentru care a si pelcat de acolo in urma unor polemici aprinse, vazand ca a aparut la TV-Ghita a intrat iar in conflict cu acesta. La scurt timp dupa venirea lui Ciutacu la Ghita a plecat inapoi la B1. Ultimul pe lista sosit la B1 de la Intact odata ce a preluat Oancea pachetul majoritar a fost Andrei Badin naimitul cu 5000 lei de Duicu. In mare asta este componenta de baza a moderatorilor de la B1, in majoritate cu oameni luati de la Intact. Nu proveneau de la Intact doar Robert Turcescu si Sabin Orcan care au avut emisiuni. Lui Sabin Orcan (foarte incomod si el pentru pontalau si pedeserime) i-a fost luata emisiunea din week-end inlocuinta fiind de emisiunea Sorinei Matei.
    Acum s-a reusit si indepartarea lui Robert Turcescu probabil prin santaj.Din pacate nu prea cred in alte scenarii care se vehiculeaza desi imi doresc foarte mult sa fie adevarate. Prea era devastat RT. Mai degraba cred ca a fost indepartat din campanie un jurnalist care l-a calcat dur pe orgoliul nemasurat al pontalaului. L-au santajat cu documentele care i-au parvenit si pe care Turcescu le-a facut publice in aceasta trista seara. Eu asa cred luandu-ma cu multa amaraciune si chiar spaima. Incet dar sigur sub o forma sau alta dispar de pe ecrane si foarte putinii jurnalisti cu personalitate care mai aveau curajul sa-l critice pe pontalau. Las ca ramane Tapalaga, singurul editorialist mai important care pana la ora asta n-a scris nimic despre oroarea a nspe’a mie lansare de ieri.
    Eiiii, acum e acum. Se va afla vreodata cine i-a inmanat acele documente ? Cine putea sa i le inmaneze si mai ales cum a fost posibil sa fie scoase dintr-un serviciu secret romanesc. Nu prea cred ca se va afla inainte de alegeri. De aceea cu imensa parere de rau spun ca bratul lung al razbunarii pontalaului si al socrului au amutit una dintre cele mai puternice voci impotriva lui si al socrului, mai ales ca inteleg ca a fost de curand un conflict intre Sarbu, Pasalau si Turcescu.

    p.s.
    Opinia mea despre Banciu. Nu mi-a placut niciodata, dar niciodata. Un grobian care se mai crede si mare intelectual, fie la el acolo. Ceea ce a facut in seara aceasta mi-a aratat ca in afara de a fi un grobian oarecare mai este si lipsit complet de caracter.

 41. A inceput eliminarea tuturor jurnalistilor care pot demonstra negru pe alb minareala pesedista si impostura lui ponta.
  Nu-i mare lucru..cind Ponta si-a pus oamenii la conducerea celor doua servicii de contrainformatii de la MI si MAN..Poate afla orice,specula orice,santaja pe oricine si cumpara pe oricare…

  Pe Moise Guran l-a eliminat pentru ca ce demonstra jurnalistul era de o acuratete rara intilnita si pura realitate,mai ales in domeniul economic care dezmintea statisticile oficiale…
  Pe realizatorul emisiunii ce a adapostit ultimul interviu cu Traian Basescu l-a desfiintata cu emisiune cu tot de la televiziunea nationala,ca a indraznit sa ii ia acest interviu Presedintelui..

  Cred ca Sorin oancea se intoarce la 180 de grade spre Putere..Am vazut de curind reluari la reluari fiecare cuvint transmis de Ponta zilnic..
  Lui Sabin Orcan i s-a luat emisiunea..acum este doar invitat la Sorina Matei,cea care nu il lasa sa vorbeasca…si pe care o suspectez ca face parte din noua trupa a lui Oancea…

  Badin era o piesa de rezistenta anti ponta..dar cum greseala este omeneasca i s-a pus in brate si i s-a aratat usa..
  Restul nici nu mai conteaza…apa de ploaie sfintita de argintii lui Iuda..

  • erata
   Puscalau cand cu conflictul cu Sarbu si Turcescu

   Lasa ca ramane Tapalaga si Pora ptr.ca ambii critica mult mai rau la Basescu decat la Ponta.

   Mai cred ca actele cu amenintarea i-au parvenit aseara ori azi lui Turcescu. Tocmai bine sa acopere magaria de ieri cu a nspe’a mie lansare de pontalau, ultima cea mai odioasa, care magarie se va estompa repede, repede de onor_dezonorata presa romana de cazul Turcescu. Dezolant.

   • Ar mai fi niste variante ….din moment ce idiotul ala de Banciu afirmă că Turcescu tremura dupa emisiune ….să existe o amenintare sau inscenare mult mai gravă decît asta cu ofiterul acoperit sau i-au rapit copilul

    Era prea dărimat să fie doar asta cu ofiterul acoperit ,si vorba lui Cristoiu ,nu te duci la caserie cu fluturasii să-ți ridici banii ….ceva nu bate in toată povestea asta ….actele alea sunt falsificate prea grosier ….s-ar putea să fie o inscenare care ascunde altceva mai grav …de prea multe ori la invocat pe Dumnezeu ,judecată divină ,Judecători corecti si să ne rugam pentru el ,de parcă ar fi condamnat la moarte …e mai mult de atît ,decît chestia cu ofiterul acoperit

 42. Si mai cred ca in cazul Turcescu va exista un proces…prea a repetat propozitia cu increderea in judecator..deci o are pusa pe masa….va fi un proces…

 43. Da ! Dar procesul nici macar nu cred ca va incepe pana la alegeri. Din pacate. De aceea nu prea imi vine sa cred in scenariile care se vehiculeaza. Cred ca pur si simplu a fos eliminat. Mare scarba mi-a produs Banciu. Urat caracter, foarte urat.

 44. De obicei nu mai uit la emisiunea lui dar astazi m-am uitat ptr.ca eram sigura ca-l face praf. Si asa a fost.

 45. Noapte buna copaceni care inca nu ati adormit si haladuiti citind pe ici pe colo, ca mine.

 46. Cel mai bun text despre grozavenia de sambata, in opinia mea.

  Ştii ce-am văzut eu pe stadionul în care ţi-ai înghesuit lăudătorii? Bani, purcoaie de bani. Ai aruncat cu banii în mulţime ca un manelist. Le-ai lipit 100 de lei pe frunte amărâţilor ălora pe care i-ai adus cu autobuzul din satele lor scufundate în beznă.

  I-ai cărat sute de kilometri, i-ai îmbrăcat în tricouri roşii şi le-ai pus în mână un steag nou nouţ. Le-ai spus să fie mândri că sunt români. Le-ai dat popcorn şi suc şi i-ai făcut să viseze că viaţa lor e un mall cu sclipici.

  Cât fast, câtă grandomanie, câtă amăgire! În ţara fără şosele, fără locuri de muncă, fără canalizare şi fără apă curentă în sate, în ţara asta de chirpici, ai reuşit să construieşti o piramidă din 70.000 de trupuri. În ţara celui mai mare steag din lume, a celui mai lung cârnat şi a celor mai mulţi Moşi Crăciuni, tu ai mai stabilit un record absurd: cei mai mulţi invitaţi la o zi de naştere.

  Ai vrut să faci o demonstraţie de forţă, să ne arăţi că oamenii te vor. Te-ai întrebat de ce au plecat atâţia înainte să-ţi începi discursul? Poate că şi ei s-au simţit prea umiliţi de fala Luminăţiei Tale.

  Monumentalule,

  Ţi-ai pus două coloane ale infinitului de-a stânga şi de-a dreapta scenei ca să te cocoţi spre galaxii.

  http://www.gandul.info/puterea-gandului/faraoane-13311045

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s