Antract – scurt, de bine(?) v-am regăsit …

O „ruptură” nu chiar totală, dar semnificativă de vâltoarea toamnei politice românești 2014, mi-a picat bine, așa cum mă așteptam (și recunosc, simțeam că e necesar pentru … aerisirea stării de spirit). Desigur, nu mi-am făcut iluzii în ce privește revenirea din vacanță la „normalitatea” cotidiană – știam că evenimentele de la noi se succed neabătut în același registru (pe care, cu îngăduința permisă de perioada de relaxare, l-aș numi „doar” bizar) imposibil de ignorat prea multă vreme …

Mai … de departe, ceea ce mi s-a părut că se vede și mai clar este nota de isterie în care se „analizează” și comentează unele lucruri (de exemplu, cazul Turcescu). De asemenea, delirul campaniei GIOPpontanoase – halucinantă și super-grețoasă grandomania în stil nord-coreeano-ceaușist a aniversării liderului PSD … Îți vine să spui că nu-i de-adevăratelea … Și totuși, un coșmar care nu pare să trezească la realitate pe români (unii? mulți? prea mulți? – vom vedea curând …)

Despre „dreapta” româneasca (poate va veni o vreme când ghilimelele nu vor mai fi necesare, dar deocamdată eu nu pot renunța la ele) nu am suficiente argumente să spun că mi-am schimbat … incertitudinile. Păstrez totuși speranța unui succes în aceste alegeri împotriva „Răului” cel mare …
Mai departe, indiferent de rezultate, muuulte de făcut și încă luuung drum de parcurs … Cu condiția să se meargă în sensul corect. Demolând mai puțin din ce s-a început deja și construind mai mult … Cu o dozare optimă între entuziasm și rațional și cred, obligatoriu, un plus de radicalism, va trebui să se producă o distanțare de zona de „centru”. Cred că e singura șansă reală a unei Drepte autentice și puternice.

Mih

Reclame

370 responses to “Antract – scurt, de bine(?) v-am regăsit …

 1. Am rezerve cu privire la relevanța a ceea ce se comentează. Isteric ține de temperament. Selecția subiectelor, de judecată, sau de absența ei.

  • Buna dimineata, Zorin!

   Cred ca si isteria si selectia mai tin uneori si de…premeditare (cu „p” de la propaganda?) Ca tot vin ele de la „formatori” de opinie. Si in aceste cazuri au loc desigur si temperamentul si judecata (sau lipsa ei). Cred 🙄

 2. servus mih. Creste in mine senzatia ca cei ce gandesc in PSD [grupati in jurul vulpoiului Ilici] inteleg ca PSD ne duce intr-un dezastru economic, atat din lipsa de solutii marxiste intr-o realitate UE, cat si trezirea la realitatea UE a unei parti semnificative din populatie [inclusiv familiile celor plecati la munca in UE].
  Imbrancirea lui Ponta afara din postul de premier pare a fi solutia pesedista, POATE combinata cu un premier mai putin „aerian”.
  Evident mai e si batalia pt. ciolan in interiorul PSD.

  • Servus, Cinic!

   Si eu cred ca in PSD mai sunt si unii care gandesc…rau, fata de cei care gandesc mai degraba prost (sau deloc)… 🙄
   In privinta lui vvp, el isi merita pe deplin imbrancirea, indiferent din ce directie s-ar produce ea…

 3. Bună dimineata copaceni !!!!

  Mih ..bine ai revenit .

  Poate ar trebui să facem si noi așa 😀

  Politicienii locali din Ucraina sunt aruncaţi în tomberoane de mulţimea nemulţumită de prestaţia liderilor.

  Ucraina cunoaşte un adevărat fenomen al politicienilor locali care sunt luaţi pe sus de oamenii de rând şi aruncaţi în tomberoane. Lumea reacţionează astfel la incompetenţa de care dau dovadă politicienii, arată agenţia Ukrinform, ştire preluată de Mediafax.

  Ministerul ucrainean de Interne i-a îndemnat pe cetăţeni să se „comporte civilizat” şi să nu mai arunce politicieni şi oficiali locali în tomberoane de gunoi, relatează agenţia Ukrinform, în pagina electronică. „Vom reacţiona dur la astfel de acţiuni, indiferent de motivele pe care le invocă huliganii şi de forţa politică pe care ei o reprezintă”, a declarat ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, îndemnând populaţia la aplicarea „normelor europene, inclusiv în lupta politică”.

  http://www.b1.ro/thumbs/big/2014/09/09/func-ionar-corupt-din-ucraina-aruncat-in-tomberon-de-activi-ti-video-121607.jpg

  • Night, multumesc si bine te-am/v-am regasit!

   Ucrainienii au transpus in practica o sintagma folosita si la noi. Coruptia si incompetenta merita asta. Daca de cuvinte ii doare-n pix pe politruci, contactul fizic cu tomberonul e mai…pe intelesul lor.
   In final, gesturile cele mai eficiente raman cele ale justitiei si ale…stampilei de vot.

 4. bunä,
  nu se pot construii atatea tomberoane, cat ar trebuii pt.
  politicienii coruptzi.

 5. culeasä dela starea -natziuni-com..
  sotzia premierului a fost iubita…si … „a agentului acoperit”
  f. interesant NU???
  sunt f. multe semne de intrebare, dece a fost atacat RT, de
  tatäl securist, al „oii cu ochi de bou”
  este lucrare securistä ala Sarbu,Voiculescu, etc???
  dece l-au demascat ei, ………colonel….. etc cu fiecare ocazie.
  PRESIUNE????

 6. atentzie la acest monstru manechin TÄRI , omul PSD-ului
  a fost intodeauna rosu, este un mizerabil escroc, de aia
  si-a pus averea la adäpost si nu stie nimeni,UN MAFIOT ORDINAR.
  IN GUVERNAREA LUI S-A FURAT CA SI LA NÄSTASE
  NU-L IGNORATZI– ARE SI RUSOFILI ALÄTURI MULTZI; MULTZI:

  PE EL MIZEAZÄ PUSCÄRIASUL VOICULESCU.

 7. Salutare prieteni! Focalizaţi mai mult pe cazul Turcescu se pierde din vedere un aspect important în legătură cu candidatul ,,ofiţer acoperit”, anume:
  Toată lumea vorbeşte de ofiţerul acoperit ca şi cum el ar aparţine numai unui serviciu special romànesc. Si-n cazul acesta, el nu poate fi deconspirat sau dacă se produce acest lucru, deconspiratorul riscă sancţiunea legii penale. Păi, lucrul acesta îl cunoaşte şi TB împreună cu consilierii săi! Tine de ABC-ul unui asfel de demers şi nu cred că Preşeditele s-ar fi hazardat să facă acest lucru!
  – Dar dacă acest ofiţer acoperit a fost sau mai este în serviciul unui stat străin?
  sau
  – dacă a fost sau este DUBLU AGENT? – cu vesiunile posibile:
  -agent dublu clasic – agent romàn şi străin
  – iniţial agent al unui serviciu străin, deconspirat de un serviciu romàn şi, eventual, recrutat în folosul acestuia din urmă.
  In acest caz, deconspirarea unui astfel de ofiţer acoperit nu mai intră sub incidenţa legii penale şi acest lucru este chiar obligatoriu avànd în vedere importanţa şi specificitatea funcţiei la care acesta aspiră!
  Aproape deloc nu se vorbeşte despre o asfel de variantă.
  Suspiciunile mele planează asupra unuia care din vagabond prin oraşele Europei, purtànd tricoul cu Che Guevara şi şepcuţa lui Mao, căsătorit în China, a ajuns să fie candidatul la funcţia supremă în statul romàn!

  • PONTA vagabondul mitoman, ce a practicat toate
   jocurile si prostitutzia,l se dä mare poliglot, ingerasi si sigur cä
   socrul- fost securist cu condicutzä, o sä facä jocuri, pt. apärarea
   urcäri pe tron, a unui vagabond parvenit.
   este f. rusinos. OPREA SI MAIOR, nasi ai mitomanului, nu-l trage de
   manecä. sigur stie si maior goläniile securistice, dar il acoperä-:

   • Dorel Petrescu (mai nou)

    Ar trebui intrebat ministrul invatamantului din vara lui ’90 care i-a aprobat lui Ponta sa dea Bacalaureatul dupa ce a chiulit sase luni prin gara la Paris 🙂
    Cred ca stie mai multe; poate isi aminteste si cine a intervenit.
    Interesant, nu?

 8. In fine, a venit! Momentul adevarului, adica. A fluierat arbitrul: a spus sau n-a spus? Alegerile astea sunt un examen pentru doi candidati care vor cu adevarat sa scoata clasa politica din mocirla unde se harjonesc impunitarii colectati pe baza criteriului Ilici. „Nosce te ipsum” este de bine, cotonogarii care tin neaparat sa il transforme in ipsos – nu.

  • Salve,

   Id est:
   „Ce m-a impresionat la Elena Udrea este că, dacă a fost atacată ca om politic, după mine, ea a fost al doilea om atacat de posturile lui Voiculescu și de cei care nu doresc evoluție democratică a României, a rezistat și asta o recomandă ca politican care ar avea forță să continue drumul”
   ”Sigur, nu am pretenția să îl (proiectul TB) continue la fel. Poate năzui să facă lucrurile mai bine, mai delicat, mai înțelept, mai puțin brutal. Eu probabil am avut abordarea comandantului. E un perete, trecem prin el. Mi-ar plăcea ca ea să găsească soluția să ocolească peretele pentru a merge mai departe. Am convingerea în orice caz că Elena Udrea este bună pentru România”.

   • ESTE F: ADEVÄRAT, cu toate mizeriile cu care este inproscatä,
    Udrea nu a räspus ordinar ca vagabondul mitoman, este posibil
    sä fie chiar f. beneficä romaniei. din päcate misoginismul si orbirea
    unora, nu väd aceastä mare oportunitate.

    • Foarte bine ai spus, dar as completa nu cu mare, ci cu uriasa, gigantica oportunitate. Chiar mai mult, eu as vota-o pe Udrea cu functii cumulate, rege in Germania si presedinte in Norvegia. Imensa oportunitate, treziti-va romani!

     • Eu zic ca mai bine-ar fi sa te duci la sediul vostru de partid si sa le dai trezirea politrucilor de-acolo. Apoi sa-ti umfli un pic pieptul si sa ceri votarea lui Ponta drept rege al Romaniei ca e tanar si deja e pe cale sa nasca o dinastie. Si ca sa impaci si caprele dar si verzele din gasca voastra poti sa dublezi oferta cerandu-le ca presedintele de onoare al PSD sa fie candidatul vostru si la presedintia Romaniei, macar o jumate de mandate sa poata face si el asa macar 3.
      Hai, pas vioi,alergator!

     • @inguduratule, cu vorbele astea , vrei sa ne-o plasezi pe Udrea presedinte ? Da ? Du-o nene la tine in curte, la sotia ta (ca Maria s-o fi saturat ). si lasa Romaniei o sansa. Nu musai ca adrian sa fie pontac. Are fund frumos Udrea ? Tine-o nene pentru tine in romaniafrumoasa dot ro. din curtea ta. Nu omori o tara intreaga cu pasul tau vioi ingudurat.

     • si pe tine dresor la circul PSD.

   • O cetate se construieste cu lemn si cu pietre. C-o fi mai mult lemn sau mai multa piatra, asta va hotari liantul locului.
    P.S. Evident, cei care vor sa impiedice constructia vor atrage atentia ca lemnul nu se lipeste de piatra. Si vor aprinde lumina (aia de la capatul patrat al tunelului) si o vor pune in ochii lumii (curat nazist, dom’le!), ca sa nu cumva sa ajunga lumea la vreunul din sutele de castele care impanzesc lumea. Inclusiv la ala de langa ei, la Bran. Alegeri preliminare in doi: culoarele sunt bine demarcate, startul a fost corect, cel mai bun sa castige! Cine nu concureaza nu castiga…

   • Este o tipa rezistenta,stabila si responsabila…Nu a ripostat fata de calomnii,fata de insulte,invective neavenite…nicaieri si nimeni nu are o proba de vulnerabilitate impotriva sa..
    Este rece,calculata si rezistenta..ca sa nu mai vorbesc despre constanta si loialitate..

    Un presedinte de stat trebuei sa aiba aceste calitati,acest comportament de stapinire de sine la orice provocare…

    • MARK;
     eu am toatä admiratzia, de multe ori te gandesti, e frumoasä si…….. am fost f. atentä, este o femeie inteligentä ,cu bun simtz
     si loialitatea ei cantäreste mai mult decat calitätzile celorlatzi la
     un loc. asta este crezul meu – LOIALITATEA:

     MI-AR PLACE SÄ-I SCRIU CATEVA CUVINTE

     CE ADRESÄ ARE PMP, in BUCURESTI?????

 9. m-am uitat la presa romanä, este jenant, mäcar nu trebuie pusä mutra mitomanului cu vesnicul ranjet de handicapat,
  vagabondul asta vrea sä arate sigurantzä, nu aratä arogantzä
  inconsientzä , silä.

  ROMANI TREZITZI-VÄ!!!

  PONTA ESTE NENOROCIREA ROMANIEI.

 10. eheeee, eu cred ca tot din afara tarii vom afla numele ofiterului acoperit, e imposibil sa nu fi calcat pe cineva pe bataturi din lumea mare, asa RT, A DAT SCINTEIA,si cum legile in tara sint cu doua trei subintelesuri mai bine ne fac un pustiu de bine ori americanii ori UE, SI ATUNCI CHIAR AR FI LOVITURA DE GRATIE LAPONTANACIPLAGIATI

 11. cei care stiu ceva, sunt italienii si francezi.-BINE INTZES „SOCRUL”
  stia si prietenul cäcäräu, care avea si el increngäturä
  cu fostii sefi securisti. cäcäräu avea si el chilotzi plini,
  ii era fricä sä se afle, cu f. multe escrocherii, bani luatzi
  cu plasa, etc. se pare unii dela puscärie isi deapänä amintirile:

 12. o nouä rectificare bugetarä, taie la PRESIDENTZIE; EDUCATZIE;
  TRANSPORTURI; SÄNÄTATE :::::si dä primarilor pt. mitä la vot
  PONTA distruge romania, vai de capul vostru.

 13. mä uit la fluturii ce se rätäcesc pe la copac,
  cu nerusinare ne spune nouä ce sä facem.
  cretinismul si inconstientza vä duce in haznaua lui Ponta
  are dreptate presedintele, manipulatorii ii invräjbesc

 14. Unuia care mi-a replicat la o alta replica de-a mea la postarea unuia (misto frazare, nu-i asa?) ii comunic ca m-a adus in admiratie extazianta! In consecinta, declam:
  Vai, cata profunzime 😛
  Vai, cata elocinta 😛
  Vai, ce de argumente 😛
  Vai, cata subtilitate 😛
  Vai, cat caracter 😛

  Si la sfarsit,
  Vai steaua ta, vai, vai! 😀 😀 😀

  • Ce mirare!
   insai latura asta nu ti-a cenzurat-o nici un admin.
   Deci aici se cenzureaza la cacialma.

   • Era vorba despre o „insailatura”.
    De ce ai taiat ?
    Nu pricepi subtilitatile exprimarii cu pauze intentionate ???

    :mrgreen:

    Ai acces la butoane?
    Si n-ai habar ce sa faci cu ele?

   • Sincer, nu stiu daca regurgitatiile tale postacesti pot fi caracterizate mai bine de cum ai incercat sa mi le transferi asupra-mi. Eu nu produc „d-alea” , eu aplic cate o corectie unor factori usor nocivi si daunatori Copacului.
    In ceea ce te priveste,persevereaza, ai potential. 😛 De Ferentari!
    P.S. Mai ai dureri? Ca ameteleli si vertijuri sunt sigur 😀
    Si fereste-te de automuscaturi. Daca te musti din greseala sau din lipsa instinctului de conservare risti sa faci un soc din cauza veninului 😛

  • Ei, „frazare”! Sburatorii. Esti si tu vorbitor de germana ca limba materna? Sau – fereasca Bunul Dumnezeu!!! – vreun var de-al gadelui?!

   • Bai adita, tie iti recomand o deplasare la o biblioteca publica. Cere si tu o carte de proverbe si zicatori. Cauta pagina la care apare zicala „cand armasarii se bat, magarii stau deoparte”.
    Citeste-o de zece ori, da’ pe silabe, s-o poti memora. Si sa ti se infiga in subconstient
    Pe urma odihneste-te cateva zile pana-ti dispare surmenajul intelectual.
    Daca nu, posteaza in continuare. O sa inteleg ca „surmenajul rezista” precum coafurile nemtesti. 😛

 15. avocatul Fenechiu era singurul om de valoare din gasca PP-DD,
  il felicit cä a plecat din gunoiul ala.

  • http://www.capital.ro/dw-germania-in-vizorul-statului-islamic.html

   „Miercuri, 24 septembrie, deasupra Bundestagului s-au strâns nori negri când, cu o mină gravă, juristul Hans-Georg Maaßen le-a prezentat colegilor săi nişte filmuleţe: Pe o podea prăfuită se aflau câteva cadavre. Nişte bărbaţi, membri ai organizaţiei teroriste Statul Islamic (SI), îşi batjocoresc râzând, victimele.

   Într-un al doilea material video apar doi tineri. Radiază în faţa camerei de luat vederi. De fiecare dată când iese la luptă – spune unul dintre ei – speră să găsescă pe cineva „pe care să-l decapităm”.

   Bărbaţii din cele două filmuleţe vorbesc germană. 400 de jihadişti din Germania s-au alăturat „Statului Islamic” în Siria şi Irak, iar tendinţa este ascendentă – a explicat Maaßen. În zilele următoare, instituţia pe care o conduce va rectifica cifrele. Acestea vor fi vizibil mai mari ca până acum – a adăugat preşedintele Autorităţii pentru Protejarea Constituţiei, Hans-Georg Maaßen.

   Grupul parlamentar conservator (CDU/CSU) a invitat la consultări mai mulţi experţi în probleme de securitate. Concluzia a fost unanimă: jihadiştii sunt un pericol real pentru Germania. Conform lui Hans-Georg Maaßen, cel puţin 125 de jihadişti germani s-au întors acasă de pe fronturile din Siria şi Irak. Există dovezi că 25 dintre aceştia au fost implicaţi în mod direct în operaţiuni de luptă.

   Experţii în securitate fac tot ce le stă în putere pentru siguranţa populaţiei, ne asigură juristul Hans-Georg Maaßen. Dar nimeni nu le poate garanta germanilor că nu vor avea parte şi de surprize neplăcute. „Nu putem monitoriza permanent repatrierea jihadiştilor”, adaugă el. O vizită inopinată la domiciliu, un agent care să ţină sub observaţie un suspect- doi, mai merge. Pentru mai mult, însă, nu sunt bani.”

  • Kannst du nicht einschlafen?
   Gute Nacht, genug fur Heute.

 16. Pentru @nightmare:

 17. Atrag atentia adminului care mi-a sters prin subliniere postarea ca a facut un act gratuit de cenzurare.
  Daca nu pricepe germana, poate apela la google translate.
  Frazele nu contin nici un element injurios, dimpotriva.
  Exprima un apel la calm, pentru o persoana surescitata,
  care umple blogul, in fiecare zi, cu clisee ridicole.

  • Daca nu-ti convin unele comentarii sau unii comentatori, ignora! Ar fi mai inteligent si mai decent decat sa dai indicatii, sa spui tu cine, ce si cand sa comenteze sau nu, sau sa pui „diagnostice”. In plus, „observatiile” tale…au cam devenit…clisee.

   • Iar tie, chiar daca nu-ti convin unele comentarii, trebuie sa le lasi la locul lor, asa cum ai lasat destule porcarii la vedere, chiar si azi, fara sa le stergi.
    Altfel, faci dovada ca tu nu esti o adevarata admina, ci esti un cenzor constipat.
    Iar asta e in neregula pe un blog autodeclarat social.
    Nu dezvolt, sunt lamurita cu tine.

    • „Oglinda” ai? Nici eu nu dezvolt; am citit destule („porcarii”) scrise inclusiv de tine pe care le-am lasat la „locul” lor si sunt, la randul meu lamurita in privinta…comentariilor tale.

     • Aha, trebuia sa ai tu ultimul cuvant.
      Inteleg ca sunt atent monitorizata , …

      declarata deja un element dusmanos, care gandeste cu capul lui, si asta nu cadreaza cu trendul instituit de tine pe blog.
      S-ar putea sa suferi si tu de vreun inceput de statuie.

     • Intelege ce vrei si cat poti – e problema ta, nu a mea.

     • Da, da,
      problema ta e sa tai numai ceea ce nu intelegi.
      Ai ajuns intr-o postura care te depaseste.
      Daca ti-ai cunoaste limitele, ar trebui sa te retragi.

     • Chestia asta cu retrasul (nu doar al meu) te cam obsedeaza. „Parca” ar fi scopul revenirii tale… :mrgreen:

     • Spre deosebire de tine, care ai aterizat „aici” la un moment dat,
      eu am fost aici de la inceputuri,
      si
      nu am fost plecata niciodata.

    • N-o sa-ti sugerez sa renunti la genul asta de…comentarii: te definesc excelent. :mrgreen:

     • Eeeiii, da,si sac, zise mogula, stiind ca nimeni n-o sa-i stearga ei ineptiile.

     • Mih
      Individa asta are un tupeu si o aroganta ce o si\ defineste..
      Se crede..nici mai mult,nici mai putin…buricul pamintului..
      Lamentabil..dar nu realizeaza

     • Ba da, Mark, realizeaza (ce face). Si urmeaza un „model” deja cunoscut.

     • Mih,
      simplul fapt ca te aliezi pe fatza cu sloganarii care au stricat firma blogului
      iar mie imi tai comentariile
      si faci tot posibilul sa imi retezi cheful de a mai scrie aici,

      te dezvaluie ca o inadecvata administratoare de blog.

      Repet,
      eu ti-as lua cheile blogului.

     • Si nu incerca sa mai stergi, ca ceilalti admini sunt la curent cu ce am scris si ce ai sters.

     • Vai,vai …ce „tragedie” ca nu mai postezi pe aici si n-ai nici chei 😀

     • Model pe dracu! Toti paranoizii cred ca intreaga lume urmeaza un model impotriva lor. Nu sunt capabili de autoanaliza, dar construiesc scenarii cu conspiratii totale.
      A se slabi cu conspiratvita.
      Mih, de ce ai taiat cuvantul laturi (muchie, plasa) si ai lasat partea aia a iguduratului ingudrit cu regurgitarile???
      E ala mogulul mogulei cu tigaia???

    • salut. Nu reusesc sa identific pistolul pus la tampla ta cu care ai fost obligata sa participi la discutiile noastre. Inteleg ca nu-ti plac unii participanti,urasti ce scriu altii… Cine te tine aici?

 18. Adunindu-ma tirziu in noapte la domiciliu observ cu groaza (rizind) ca unii o sa dea in icter negru din cauza de blonda 😉

  • Salve Victor,
   Ca sa fie icterul cu oarece sanse de vindecare eu as fi formulat asa: „unii o sa dea in icter brunet din cauza de blonda”. Suna mai optimist, nu-i asa? 😀

 19. Per Aspera ad Astram

  Admina a stricat linkul pentru @night:
  =================
  nu, nu admina

 20. Mih,
  intre timp vad ca ai sters de-a dreptul comentariile de la care plecase discutia.
  Tu esti admina de blog de-adevaratelea, sau esti o simpla frustrata cu cheile in mana?
  Asaaaaa cevaaaaaaaaaaaaa n-am pomenit.
  Deci, a comenta pe blogul acesta a ajuns o bataie de joc.
  Suntem la discretia ta.
  Care trece, care nu.
  Sper sa se sesizeze macar Viq si sa-ti ia cheile.

 21. rectific(sa nu dau apa la moara)
  Corijeaza-te

 22. Nu stiu cum o sa votati voi
  Eu in primul tur votez cum imi dicteaza inima…in finala votez rational..

 23. Salut copaceni,
  Bine ai revenit Mih!
  Eu votez cu blonda pentru ca iubesc Romania si am incredere in ea! Se intelege ca in ceilalti nu.

 24. Of,of si măi ,măi ….ce -si mai dau unii refularile si insatisfacțiile p-aci …apucă cite o creangă si vrea să o rupă …si cu cit se muncesc mai mult ,cu atît le vine plezneala peste ochi …. 😆 😆

  Încă nu s-au lamurit de elasticitatea crengilor si nici de forța lor ..

  Mă rog ,e dreptu’ lor să încerce si plezneli mai dure .. 😀

 25. @Bill | septembrie 28, 2014 la 00:54 |
  Si pe tine te doare la biluta? Pai ia si tu ceva pentru cap, o caciulita… 😛

 26. Luminita, Bill & Co

  Tineti-o tot asa ca doar asta-i ce stiu si pot face cel mai bine niste „adevarati” oameni de „””dreapta”””. Care au…”principii” si mai ales…scopuri clare.

  • Lasa ca-s buni! Daca se mai incordeaza un pic epigonul si mai palpaie in pic lanternuta facem 150 de comentarii ca popa! 😀

  • Eu o sa o tin tot asa,
   tu du-te si preda cheile blogului, ca nu-i de tine.
   Scrii cate un antrax , chipurile,
   si administrezi comentariile discretionar,
   tai si stergi fara motiv,

   unde te trezesti?
   Aici este un blog social comun.
   Oricum ceilalti admini sunt la curent si cu ce s-a petrecut in seara/noaptea asta,
   numai ca din lipsa de timp liber te mai lasa pe tine, ca pensionara, sa iti faci de cap.

 27. Dragilor îmi trece noaptea mai ușor cu VOI!

 28. Serios acuma, mai stie cineva vreun blog udrist?

 29. Pana acum nu am facut-o, dar de aici incolo, stimabila admina, te anunt ca arhivez toate comentariile si daca mi le mai stergi, a doua zi le pun la loc.
  E valabil si pentru cele scrise la postarea prezenta.
  Maine le pun la loc.
  Ca sa se vada ca nu meritau a fi sterse, ci e numai moftul tau.

  • Deja e maine. Pune-le!

   • Pai, ia vezi, ca deja le-am pus, cum de ti-au scapat?

    • „Maine le pun la loc. E valabil si pentru cele scrise la postarea prezenta.”. Eu pe „alea” le astept, nu pe „ala” pus deja, cel in care ai fost nepoliticoasa (eufemism) cu Theo 🙄

     • L-am pus la locul lui.
      Ti-a scapat???
      In traducere din romana in germana insemna Noapte buna!
      De ce l-ai sters, admino?

     • Te faci ca nu intelegi. Diferenta dintre singular si plural. In plus dai o traducere…”luminoasa” doar ca sa pui inca o intrebare intepata.
      „””Onestitatea””” face si ea parte din „modelul” pe care il pomeneam mai devreme.

      Aici voi cam pune punct unui prea prelungit „dialog”. Poate nu chiar inutil cum pare la prima vedere 😉 …Tu poti desigur, continua. :mrgreen:

     • Mih,
      la cate nepoliticoase ai scris tu pe blog, la adresa comentatorilor, trebuia sa fii demult banata.
      Inca iti mai faci de cap.
      Dar degeaba te dai batzoasa, acoperito.

     • Imi amintesc cum ai intrat pe blogul acesta, asumandu-ti o identitate de barbat si sustinand asta mult timp.
      Cand te-ai „deconspirat” ca fiind o Mihaela, era deja fasaita chestia,
      si nu mai conta pentru nimeni sexul tau.
      Te gandisesi intre timp ca suna mai bine mogula decat mogul.
      Mai bine ramaneai acoperit(a), poate nu ma ingretzosai intr-.atat.

  • Aha ….vezi să nu uiti … 😀

   Oricum sunt citeva ….nesemnificative …

  • Relax, scumpo, relaxa… sau dormeo? 😛

 30. No …s-o gătat reprezentatia ???….numa’ atît ??…o repriză ?? 😀

 31. Asa-i mai dorele! Ai dreptate 😀
  Si eu am rugat-o sa fie mai relax, dar ea nimic… Batman, Batman 😛
  Apropo, azi ai venit pe la noi pe jos sau… cu excavatorul? 😛

 32. Salutare tuturor,
  Inganduratule,
  Zburdalnicia Luminitei de ieri s-a datorat influentei cuadraturii dintre Luna si Jupiter. ”Mofturile sau pretentiile de moment aplica o lovitura dura dorintei de a schimba conditia sociala, statutul sau modul de a ne raporta la o problema”.

 33. Salut Ioane,
  Ce zici, extrapoland la subsemnatul voia astrelor, ar fi cazul sa ma potolesc si eu? Sau eu, fiind „Mogul” la Copac … intelegi tu… 😀

  • Recomandarea lui Kepler, acum cand si Mercur intra in Scorpio alaturi de Luna este aceea ”de a arata ca putem avea incredere in sine fara a atenta la integritatea celorlalti, fara a agresa increderea in sine a celorlalti chiar daca dispunem de o mare putere de concentrare, pe care vom fi tentati sa o folosim cu scopul de a preschimba ordinea lucrurilor si de a le aseza dupa cum ne convine mai bine.”

 34. La altii cuadratura a avut efecte dezastruoase.

 35. Haha, nu stiam ca mih se dadea barbat. Incerca sa intareasca legea aia a internetului, cum ca pe net nu exista femei.
  E culmea. Sa dai acces la bucataria interna unuia care face pe transsexualu in online e cam ca aia cu reperul gurnalistilor de dreapta – ofiter acoperit 😁

  • Lasa ma biluta epigonica, pe noi nu ne deranjeaza.
   Ce, tu cand te dadeai mascul inteligent si de viitor luminos (de-ala care e mic, negru si ne bate la usa), ne-a deranjat?
   Si cand colo, tu nu erai decat purtator ilegal de pantaloni ?
   Pai vezi?

 36. Buna dimineata,

  Cred ca e musai sa nu uitam unde se afla RAUL cel Mare.

  http://www.contributors.ro/editorial/valorile-nationale-ale-lui-victor-ponta/

  • Buna Mihaela,
   „Secta” noastra nu uita aceasta lema. Altele sunt „sectele” care se fac ca nu observa…

  • Mihaela, servus!

   Eu nu cred ca se uita Raul cel Mare. Doar ca el difera: nu este acelasi pentru toti (includ aici comentatorii Copacului).

   PSD/GIOP (fie el 1, sau 2), Mafia Rosie, dezastrul guvernarii vvponta, coruptia (din politica, presa sau societate, in general), pericolul pentru viitor pe care acest Rau cel Mare il reprezinta, nu prezinta niciun motiv de interes si/sau ingrijorare pentru unii, din cate se poate lesne observa in interventiile lor.

   • Bun gasit, ramurele
    Mih, dar e evident de ce Raul cel Mare nu prezinta interes, nu sunt in competitie directa cu el (ci cu posesoarea de vuitoane), putin diferit de Macovei care pare a fi.
    Cu asa sustinatori, Macovei nu mai are nevoie de dusmani.

 37. Batalie nene nu gluma fu aseara.
  @Bill @luminita si oastea lor au navalit acaparind remurele din copac.
  Motivul invaziei necunoscut.
  Cintecul de lupta-Jos Nuti sus MM.Strategia folosita .Cine nu e ca noi e un idiot.
  Riscant totusi.
  MM si Nuti nu sunt in copetitie.Sunt doua optiuni valabile pentru multi dintre noi care probabil se vor decide in ultimul moment.
  Talibanismul pro MM sau pro Nuti nu s a manifestat pina acum (in afara de cei mentionati)Din contra ambele au fost privite cu detasare si copacenii care au umor s au amuzat pe seama amindorora.
  In cazul de fata talibanismul pro MM devine daunator.Cel putin aici in copac.Nu cred ca MM are vre un beneficiu atita timp cit este asociata cu o gasca care din neputinta de a promova corect o persoana inpart lumea in noi desteptii si voi timpitii.

  • Nu mai incerca sa aduci vorba de o presupusa competitie intre MM si Doamna. Am zis eu sau luminita ceva de Macovei? Ce tot o bagi in lupta in noroi cu Elena? Sunt din alt film cele doua. Elena e din filmul ponta_cocos_bittner_gabioprea_sebighita. De aia nu e eficienta dreapta basista contra raului cel mare. Da voi stati si socotitiva pana in ultimul moment, doar aveti de ales persoane practic de valare egala. Puteti voi oare sa nu ascultati de genialul pirat in turul intai? Grea dilema de om de dreapta care ae lauda ca gandeste cu mintea Lui. Cu l mare.

   • @Bill
    oi fi tu tinar si detinator al unui vraf de diplome dar la logica ai pierdut examenul.
    Ce ne propui tu prin afirmatia-sunteti in stare sa nu ascultati de genialul pirat.
    Ori sa judecam cu propria tartacuta ori sa ne luam dupa Bill.
    Propria tartacuta spune ce am scris mai sus.Genialui Bill afirma ca propria tartacuta nu functioneaza bine.
    De acord tartacuta da rateuri si atunci trebue sa ma iau dupa cineva.
    Am de ales intre genialul Bill si expiratul pirat.
    Grea alegere.

    • Pentru a alege corect trebuie sa personalizezi?!?!?
     Nu alegi intre mine si Pirat, ca doar nu vrei sa te casatoresti ghei cu unul din noi. Trebuie sa alegi intre doua rationamente, nu intre doua persoane. Unde mai pui ca, de multe ori, gura pacatosului adevar graieste…

     • @Bill
      Nu ma critica Sfintul Duh ci o persoana care semna @Bill asa ca sunt nevoit sa personalizez.Varianta de a nu mai gindi cu neuronul propriu sau in lipsa cu neuronul piratulu tot @bill a scos o pe piata asa ca sunt obligat sa ma refer la @bill .
      Nu am decit trei posibilitati in discutia cu tine-sa exprim ce gindesc eu -ceea ce este gresit dupa parerea ta,sa exprim ceea ce gindeste piratul ceea ce este criminat tot dupa parerea tya sau sa exprim ceea ce gindeste @bill .Dupa cum am mai scris grea alegere.

 38. @Lumi ,

  laso’n ”bucuria” ei ! Să te lupţi cu antractul din neuronul adminei , neuron udat bine pe flancuri de alde Pat&Patachon foşti admini şi ei – comiţi în comitetul de integritate lu’ peşte prăjit , pe blogu’ şmekeritului … imens ziarist şi mogul tv/zero barat , radumoralu , înseamnă pierdere de vreme .
  Nu merită . Fie-ţi milă şi atât . N-o/nu-i pizmui ! În singurătatea lor , în ”antractul” vieţii lor … au fost nimic ! Aici doar se simt importanţi şi puternici. În rest … Fii convinsă că la uşa lor sună doar poştaşul . Şi ăla sictirit rău … d-asemenea minunăţie de bipezi !

  Iartă-i dară !

 39. In dimineata asta imi lipseste totusi Luminita. Stie cineva de ce lipseste?
  E ocupata cu arhivarea postarilor sau lustruieste motobiticalul Monicai?

  • Nu prezuma ingudurarea la toti ceilalti.

   • Hai ca ai inceput sa mai misti ceva… Elibereaza-te totusi de complexul ce epigon ce te marcheaza in continuare 😛
    Iesi din siajul celui cu saxofonu’ sau trombonu’ (dracu sa le ia de muzicute cu mustiuc, mereu le incurc) si o sa vezi ca exista viata si dupa Monica si Nutica. Si ce viata taica, ce viata 😀
    Asculta ce-ti spune un ingudurat adevarat, nu un narcisist trist si cu tromboane 😛 😛
    Curaj, mai ai ceva masterate de luat in viata… in puii mei 😛
    Cat timp o sa te mai lupti sa obtii rolul principal in remake-ul „Bonjour tristesse”? 😦

  • Mai bine i-ai plati si biletul de la Roma in Subcarpati lui Noapte. Jaba-i dai vila de langa partia construita de Doamna daca nu-i platesti zoborul.

   • Nu fii invidios! 😀 Daca pica Ponta, dublez oferta, poti veni si tu 😀
    O prietenie adevarata bazata pe stima si respect nu poate fi eclipsata de doua femei si ale candidate reusite fara loc 😀 😀
    Singura rugaminte este sa vii cu doua pistoale (d-alea din cutie) Eu si Night asiguram sabiile 😀 😛
    Hai, sa ne inguduram bine! 😀

    • ”Nu fii invidios …” dixit @în_gând_urâtu’ !

     … Învaţă naibii rumâna de baltă , profesore … apoi vină de ne convinge de ”luminăţia” ce te pătrunde ! Şi btw , nu’l provoca pe Dorel ! La ce muşchi intelectuali ai , eşti victimă sigură , filfizonule care esteţi !

     • GUNOIULE;
      ai gresit adresa

     • Da, e corecta observatia. Nu se foloseste varianta scrierii cu doi i decat la imperativ. Dar la cat scriu eu pe bloguri se mai intampla si greseli . Vrei sa dam amandoi niste teste de scriere gramaticala sa vedem cu adevarat ce poate fiecare? :P. In ceea ce priveste adjectivul cu care crezi m-ai imbalosat, nu ma deranjeaza prea tare. Inteleg ca atata poti,. Unde nu e, nici D-zeu nu cere. Despre Dorel, cred ca putea sa-si aleaga un avocat mai mobilat, asta in cazul in care nu esti chiar tu Dorel. Ai fi scuzabil
      Oricum, cand ai timp poti veni sa te pup pe frunte.
      Ca sa te poti lauda pe la altii ca te-a pupat Inganduratul in c_r 😛

  • bunä,
   ce multe gunoaie dau buzna la copac,
   nu te ingrijora, apar si restul,la fel de „educate”

 40. Salut!

  Navalitorii, dintre care unii, de „””dreapta”””, isi revendica postura de vechi, deci (?) unici copaceni autentici si singurii cu dreptul de a ocupa crengile Copacului, intr-o ciudata „uniune” simbiotica in suflet, simtiri si adesea…”stil” (as adauga si „mesaj” / „scop”) cu anumite mai vechi, sau mai noi nick-uri (nu dezvolt, se stiu ‘mnealor), nu cred ca au treaba (doar) cu Nutzi („obsesie” de etapa) sau cu Monica. Asta, cel putin daca tinem cont ca „navalirea” s-a produs ceva mai de demult…La inceput, mai discret, apoi in forta.
  Problema, scopul, tinta a fost si a ramas orientarea pro-Basescu a majoritatii comentariilor (si comentatorilor), deci a blogului, in ansamblul sau. Si evident, incercarea de a schimba radical aceasta orientare prin discreditarea si indepartarea sustinatorilor „basisti” – categorie ce trebuie musai redusa la tacere.
  De ce atata strofocare cand suntem la finalul ultimului mandat? Probabil pentru ca Basescu nu o sa dispara din viata politica. Anti-„basismul”, din oricare parte, ramane deci pe baricade, ca pentru el dusmanul e Piratul (si ce a reprezentat, reprezinta si va reprezenta pe viitor) & Co sustinatorii.

  PS
  O mentiune speciala pentru „modelul” si „metodele” utilizate de „copaceniivechisiadevarati” si diverse alte clone, care duc, vrand, nevrand cu gandul in zonele insalubre de propaganda GIOP-ista.

  • @Mih,
   Tu care folosesti cuvinte frumoase si complicate de nu ne facem de ris in fata studiosilor cu multe diplome nu vrei sa scrii un mic studiu despre frustrare.
   Frustrarea fata de cel realmente puternic, fata de ppropria neputinta de a ajunge Supermen,Omul Păianjen sau macar administrator de bloc, frustratea fata de cel ce reuseste sa si impuna ideile atunci cind tu nu poti convinge nici macar propria nevasta, frustrarea fata de cel ce obtine toate bunatatile sau bunaciunile atunci cind tu de abea ai reusit sa cuceresti tocilara din clasa 10 a b.
   Si mai sunt.Subiect vast care sta la baza discutiei academice despre ultimul model de poseta purtata de Nuti.

   • Tucu 2, salut!

    Frustrarea si resentimentele ar merita intr-adevar sa devina tema de discutie. Pentru ca sunt mult prea prezente si fac enorm de mult rau…
    Multi cultivatori de…ura le „ingrijesc” de ani de zile, cu mare ravna, profitand de „terenul” potrivit pe care il cam gasesc din abundenta…

 41. „Daca nu-l poti convinge, umple-l cu rahat”
  Observ ca asta este ideea principala a unui doctorand.
  Teza cu care se lauda el ori naimitii sai, de parca deja a fost propusa pentru un premiu de originalitate, „cine-i mai ingimfat ca mine”? („de nu ma apreciezi, te sparg”)

  O alta perla ar fi:
  „Aici este un blog social comun.”
  Comunismu n-o muritu`/num`un pic s-o hodinitu`
  si-a ramas, undeva departe, o luminita 😛

  Lume-lume, soro lume.
  NB,
  sincer: da` pe voi cine va plateste, fecioarelor!?

  • LUMINITZELE ROSII- nu fac bine

  • Prafuit, prafuit.
   Asa-i cand cadavrele didactice cantonate in vecinatatea matematica a Domnul Trandafir traiesc cu impresia ca dreapta e o persoana (care, fie intre noi vorba, s-a cam defectat in ultimii doi ani) prin acelasi proces de gandire magica prin care oamenii cavernelor credeau ca vulturul e un stramos mitic.

   • bill- ovi,

    incepi sä-tzi dai iar ifose, INTELECTUAL MANELIST:

   • Merita repetat, sigur face capitol separat in teza pe care o tot trimbiteaza noul dottore:
    „Prafuit, prafuit.
    Asa-i cand cadavrele didactice cantonate in vecinatatea matematica a Domnul Trandafir traiesc cu impresia ca dreapta e o persoana (care, fie intre noi vorba, s-a cam defectat in ultimii doi ani) prin acelasi proces de gandire magica prin care oamenii cavernelor credeau ca vulturul e un stramos mitic.”
    Asta e viitorul?

 42. se pare a fost deranjatä cä am scris pärerile mele,
  si mä trimetea indirect la culcare ,cu noapte bunä,
  nu a uitat sä spunä ” AJUNGE” se pare cum a fäcut
  si alte dätzi, vor monopolul pe blog si manipularea lui.
  dupä cum vedetzi gruparea luminoasä, cautä sä mä jigneascä,
  sä ne jigneascä, apärand cu diferite nikuri.

 43. Salutari!
  Nu aveam chef sa mai intervin, dar vad ca am devenit subiect de discutie duminicala.
  Va atrag atentia ca revolta mea a fost declansata de modul discretionar in care admina modereaza blogul, taindu-mi si stergandu-mi comentariile.
  Revolta mea nu are legatura cu MM sau UE.
  M-am simtit nedreptatita si nu e prima oara cand sunt tratata astfel.
  Aseara am reactionat.

  • ceea ce tie nu iti place/altuia nu face,
   luminita.
   Nu te da fecioara.

  • Asa scumpo, fii barbata! 😛 Pune-ti tocurile, incaleca-ti inaripatul paricopitat si ataca la sol tigaia lui MIh 😀
   Fura-i cheile si Gloria eliberarii blogului social comun te va coplesi. Sarbatorirea, pe National Arena, ca la Tonta 😛 😛

 44. Udrea: ”Nu ştiu dacă voi fi regină, dar sigur voi fi un preşedinte bun”
  I-auzi 🙂 Tupeul il mosteneste sigur !

  • sigur, tupeul de „noi v-am votat, voi ne-ati inselat”

  • Votati PONTA
   Omul care nu are tupeul de a sustine ca poate fi un presedinte bun .
   PS.Poate ajunge asta regina .

  • Sase, a venit profa 😛
   Bine ca nu mosteneste mitomania lui Tonta.
   Tine minte pesedea mica si gingasa. Daca asta ajunge presedinta, toata gasca pesedista fuge si se ascunde chiar si in hrubele DNA-ului ca sa scape de mania „Viperei” 😀 😀

   • 1.Mica sunt, gingasa ,nu;
    2Pesedista nu sunt ,nici nu am fost niciodata membra sau beneficiara intr-un fel a PSD;
    3.Nefiind, asa cum am arata la pct.2 pesedista ,nu ma intereseaza unde s-ar ascunde gasca si mi-e perfect indiferent.Totusi, ma gandesc ca, mai intai isi mai intai, daca ajunge Ponta presedinte )sper ca nu) ceea care va fugi mai rapis incercand sa-; copieze pe marta, va fi gasca basista.Asa e logic.

    • E posibil chiar si probabil. Cine a bagat mana-n caraiman sa plateasca. Cu ocna! Nu conteaza de unde nascatoarea masii ar fi. Dar cel putin acum, statistic, pesedeaua si GIOP au morcovul cu cel putin vreo 70% mai baban! Si mai zdravan incotopenit! 😛

     • ,, Cine a bagat mana-n caraiman sa plateasca. Cu ocna! Nu conteaza de unde nascatoarea masii ar fi.”
      Pai vezi inganduratule ca poti fi si rational? Pai eu ce tot spun ,ai impresia ca daca m-a furat unul de la PSd si nu un basist imi tine mie de cald ? Cat priveste procentajul de furi si aici ai dreptate dar se poate recupera ;stai sa vedem ce vor face ,,organili” dupa 2014 ,mai traim, mai vedem cine si cat a furat.PSD-ul a avut si ,,avantajul ”ca a fost la putere intr-o perioada cu legislatie permisiva, cu dedicatie sau chiar lipsa ,fapt ce a favorizat furaciunea.Eu zic ca vom vedea in continuare actiuni interesante din partea justitiei .

  • comunista tot comunistä rämane, tupeu il ai in sange:

   • Ti-as raspunde dar…ma taie admin.

    • si uite cum de vina pt. furaciunea PSD este ….. legislatia.
     Ai tupeul sa pui semn egal intre Miki Spaga sau Abramburica si Funeriu in contractul Microsoft? Arata-ti gandirea pt. toti, nu numai pt. cei ce STIU ca ai predat istoria scrisa de Roller, indobitocind zeci de promotii.

 45. neața
  … era plicticos rau, sa tot incerci sa scoti iepuroiul din joben si sa-ti iasa mereu aceeasi mâță … 🙂
  … nu mai stiu cu ce nick sa postez, apropo … dar e greu confundabil, zic eu, nepartizanul

 46. buna dimineata la copac 🙂 am un mesaj pentru sectantii victor viorel kgbelu cu masca de talibani m.macovei…tovarasi mai rasfirati mai draga… mai rasfirati ca faceti praf…si ca sa fie clar MM putea fi o alternativa corecta la politicienii corupti numai daca avea in spate o forta politica anticoruptie ferma credibila…un partid politic reformat…ar fi putut fi acest partid pd-l..nu a fost posibil si datorita MM care in loc sa sprijine curentul pro reforma din interiorul pdl l-a sabotat jucand cartea blaga…si-a distrus astfel si toata munca din PE…este modul ei de a face jocuri de glezna cu aripa blaga chiar si prin actuala ei candidatura ,,independenta,,..este un tariceanu al pdl cu fusta nimic mai mult…tariceanu iepurele lui ponta via pnl si m.macovei iepurele lui ponta via pd-l…halal dreptaci…in aceasta situatie stati blanzi ca nu convingeti pe nimeni…vedem peste o luna…cine crede ca ponta si gashca de profitori penali va reusi sa ocupe puntea portavionului uss Ro deviindu-i cursul si schimbindu-i denominatia in..cccp…se inseala amarnic..palaria iluzionistului ponta va fi spulberata de ..pusca vanatorilor anticoruptie si odata cu ea si blanita iepurilor inselatori…caci orice …iluzie se risipeste pana la urma..

  • Puncte-puncte separate prin slogane. Tre’ sa popularizez commentul asta pe FB. E de kinograma 🙂

   • mai rasfirat billululule..ce dreaq nu pricepeti ca se schimba ordinul pe unitate…va dati de gol aiurea…poate vreti o solda mai mare…fa o cerere la tov dragnea ca el are cheile de la bujet :mrgreen:

  • Emily,salut ….ai cam lipsit de p-aci
   Vezi ce faci si remediaza urgent lipsa. 😀

  • EMILY;
   bine ai revenit, nu bäga in seamä comentariile ” intelectualilor manelisti”

   • servus Theo 🙂 bine te-am regasit….manelistii neamului trebuie sa inteleaga ca nu le vom permite sa fie toxici si ca nu mai pot face propaganda antinationala …sub acoperire 😆

  • A jucat MM cartea Blaga? Asta-i nou pentru mine. Nu a participat la alegeri pentru presedintia PDL si a pierdut la mare distanta? Mie atunci mi-a parut ca 2 forte trans-partinice se lupta pentru sefie si forta care a pierdut a luat frâiele altui partid. MM a incercat sa reformeze partidul din interior si imi aduc aminte ca insusi TBasescu le-a solicitat asta cu ceva timp inainte de a le spune adio. Daca vorbesti de faptul ca MM a participat la europarlamentare sub cupola PDL, ma mir ca o critici pentru un compromis când in politica puterea compromisului este fluturata ca un drapel.

   • Mie mi-ar fi placut de exemplu, pt credibilitate, ca MM sa se inscrie in cursa prezidentiala ca independent fara sa ceara mai intai liderilor ACL (care nu transasera la acel moment problema puciului din 2012, ba cam dimpotriva – mare bila neagra dpmv pt ACL) sa o includa in sondajele lor. Daca ar fi mizat Blaga pe popularitatea lui MM, ca la europarlamentare si ar fi sustinut-o, ar fi fost ok? Asta insemna in fond ca MM ar fi acceptat si chiar ar fi dorit sa fie candidatul…GIOPucistilor. Pot sa fac abstractie de unele probleme, dar asta nu inseamna ca ele nu au existat/exista. Cu semnele de intrebare pe care le ridica, cu tot.
    NB – asta este o opinie, nu „confuzie” si nici „conspirationism”.

    • Mih,
     Buna ziua! 🙂

     Ma bucur ca putem discuta calm. Despre confuzie si conspirationism vorbeam cu Cristian, pentru ca … stie el de ce. Chiar tu m-ai indemnat sa ma adresez celui/celei cu care discut (de al carui comentariu „ma agat”) referitor la subiectul discutiei, nu la alt subiect.

     Referitor la subiectul discutiei, pot sa-ti dau dreptate, pana la un punct, adica pana la semnele de intrebare care le ridica diferenta dintre teorie si fapta. Da, a cerut MMacovei sa fie inclusa in sondaj, dar daca ar fi fost inclusa nu stim ce ar fi facut. Aici intervine punctul la care m-am referit. Poate ca pana la momentul acela nu-si dorea sa intre in cursa, poate atunci s-a intampalt „declicul”.

     Nu sunt o buna comentatoare a politicii pentru ca nu am, poate, o buna balanta a faptelor (nu stiu multe dintre faptele politicienilor nostri, pentru ca nu m-a preocupat multa vreme sa le urmaresc, iar acum raman consternata la ce aflu despre trecutul lor), prin urmare nu ma hazardez sa ma contrazic cu patos, asa cum se obisnuieste la noi.

     • Ahoe! Te salut din … mai noua Troie , fată .Şi bun (re)venit în această lume , a lu’ Smârc Împârat ( şi uneori … îngândurat , vai mama lui) ! Dă-o’n ”penele” noastre de politică . Că tot zici că nu (te) pricepi .
      Altfel bine sănătoasă ? Şeptelu’ , şi el ?! Ce mai face dom’ moralu’ ?! C-am auzit c’o revenit în forţă . Cu noi dezvăluiri , gen … ”dacă tăceam filozof rămâneam” ! Cum stai/staţi cu dividendele ?! Nasol(de la nasul :lol:) , ai ?!

      Hai , te pup pi dinţi ! Cu mare drag , că doar mă ştii , de … focoasă !

     • Si trimiti si-un cal? Din Troia, zic 😛

     • … ca să ce ?!

     • Ca sa ne radem, fata 😆

   • Salut Laura,
    Da, este adevarat ca politica e arta compromiului, dar parca MM spunea ca:””Sunt intransigenta. Daca vrem sa schimbam ceva, politica trebuie facuta cu intransigenta.” Ca s-a dovedit si de aceasta data adevarata zicerea, ”teoria ca teoria, dar practica ne omoara”, imi da serioase motive de reflectie.
    PS: Am avut un experiment esuat la parlamentare (cazul MRU si FC). Acum, aparent, Sebi ne indeamna la inca unul.

    • Salut, Ion!

     Ce ma frapeaza pe mine este ca nu doar Sebi Lazaroiu ne indeamna la inca unul, ci sunt cam multi care conteaza in spatiul public frecventat de mine si care ne indeamna la fel. Practica ne-a omorat pe noi, romanii, întotdeauna, noroc ca suntem descurcareti si o scoatem la capat 🙂

     • Laura,
      daca le urmaresti putin antecedentele sunt toti aceia care faceau galagie si in aprilie 2013, si in octombrie /noiembrie 2013 si da si in aprilie/mai 2014. Nu mergem mai departe ca ar trebui sa ajungem in 1995/1996. In cazul lui Sebi mai am inca indoieli, dar mai sti, poate i-a placut foarte mult Alba ca Zapada si cei sapte pitici. Nimic nou sub soare.

     • Ioane,

      Nu crezi ca sunt cam multi, si dovediti cu mobilier in regula la mansarda, astia care fac galagie din 2013, cum spui tu? Daca raspunsul este da, pentru mine inseamna ca ceva s-a stricat iar probabilitatea sa strice ceva la mansarda astora multi e mai mica, decat invers 😉 Nu stiu amanunte despre sustinerea lui Ciorbea, dar un sindicalist de-al nostru nu-mi inspira mie incredere ca s-ar interesa de soarta unei tari. Prin urmare, cred ca ai facut o comparatie neinspirata. Poate daca il puneai pe Milica drept termen de comparatie, ma gândeam mai mult cum sa-ti raspund, cu CV-uri si alte alea 🙂

     • Scuze, Ion, comparatia cu Ciorbea nu-ti apartine 🙂

      Asa se intampla daca-ti umbla mai multe idei prin cap. Scuze, inca o data! 🙂

     • Laura nu inteleg ce intelegi tu prin ”multi”. Eu am spus ca sunt aceeasi cu cei din 2013. Pe de alta parte spui:”Nu crezi ca sunt cam multi dovediti cu mobilier in regula la mansarda…” Nu stiu, ca nu sunt psihiatru. Dar eu nu le-am contestat ”mobilierul in regula de la mansarda”, ci caracterul.
      PS ”Cei multi” care fac galagie din 2013 au suferit pana in prezent doar esecuri. De aceea actiunile lor imi dau de gandit.

     • Ion,

      Si acuzele (abjecte, unele dintre ele si abject exprimate) pe care le-au emis „justitiabilii” in 2013 si care s-au dovedit cat se poate de neintemeiate, ne-retrase, ba chiar reluate, dau de gandit. Premeditare si „plan” de bataie pe termen mai lung, s-ar putea zice…”Agenti de propaganda & Co idioti utili” …

     • Da, Ion, cred ca vorbim limbaje diferite. Eu m-am referit la cei care, din cate se vede in spatiul public, au destule circumvolutii (mobilier in regula la mansarda) ca sa poata fi numiti intelectuali, nicidecum despre psihicul vreunui roman. Nu stiu ce esecuri au avut Tismaneanu, Marian Preda, Liiceanu etc. , poate doar Papahagi a avut un esec ca politician. Ma rog, când vorbim la modul general, bineinteles ca oricine poate intelege orice.

    • politica da, presedintia NU! compromisul e necesar fie si din pdv al timingului unor actiuni. Formatia de procuror e in contradictie [deseori] cu compromisul, altul decat „plea bargaining

   • salut Laura 🙂 m.macovei a inteles ca daca ea nu ,,reformeaza,, pd-l din primul tur al alegerilor interne atunci nimeni nu trebuie sa poata in turul 2 ..asa ca a votat cu buldogul 😆 din acel moment se desfasoara asa cum se vede…distructiv si auto…distructiv…de ce ?vom vedea mai incolo..cine uita lectia v.ciorbea taliban sustinut atunci si el de teligentii neamului risca sa o repete in acelasi mod cu m.macovei si tariceanu cine este ciorbea si ce este in stare vedem astazi…si cu ce costuri …asa ca este nevoie sa fim mai destepti astazi decat am fost ieri daca vrem sa ne fie mai bine in viitor…

    • I-am raspuns despre Ciorbea lui Ion, un pic mai sus. Multumesc de atentie!

     • Laura 🙂 termenul de comparatie poate fi si emilica umilica precum si tariceanu la fel de bine…ciorbea de la sindicalist a ajuns sef la pnt-cd si din acest punct de vedere a fost la fel de toxic in politica de ,,dreapta,,…asa ca cine a distrus partidele istorice ? desigur nu campeanu-tariceanu si nu ciorbea-umilica …nu uuu…TB e di…vina :mrgreen:

     • Emily,

      Te rog sa-mi arati unde am spus eu despre TB si vina lui. Am senzatia ca sunt introdusa intr-o anumita „echipa” (ca sa-i zic asa). Iar devierile subtile de la subiectul discutiei si insinuarea ca „eu as insinua ceva” imi sunt cunoscute si nu raspund pozitiv la ele.

 47. Măi fratilor ….noi ,basistii mai avem si alte treburi decît să discutam de toti frustrati neîmpliniti ,care dau navală p-aci ,mai vechi sau mai noi

  căderea măștilor intr-un moment cheie e un beneficiu imens …..nu zic care … 😀

  Zicea cineva că Pomul e un blog social ….Yep ,mare dreptate are ….așa e ….cu specificația ca nu e un cabinet psihologic gratis unde ei se pot trata ….orice ședință costă … 😀

 48. Perla de europarlamentar ,fost ministry .. .. 😆

 49. grapinii-cretinii, este o zdreantzä uratä si rea.
  inbibatä in veninul voiculescu::

 50. Gata,s-a depasit numarul de 200 de comentarii la postarea asta! 😀 Coana Udrea, sa vina recompensele, se aude? 😀 😀

 51. NU MAI POMENII NUMELE UDREA,
  vei fi invitat, sä päräsesti blogul.DESI EU POSTAM CE GANDESC:

  ce este mai räu, sunt asa agresivi si nu-si dau seama
  atacand bäsisti, fac räu candidatului de dreapta in ultimul
  tur. nimeni nu se cramponeazä de unul, inportant de dreapta,
  dar aruncand mizerii si fiind agresivi, te dezgustä sä mergi la vot:

 52. NU OBSERVATZI?????;
  NE DISTRAG ATENTZIA SI DISTRUG ORCE TEMÄ

 53. ALT COD RUTIER, vä jumoale altzi bani

 54. Salut,
  Daca mai sunt interesati:
  http://www.romaniafrumoasa.ro/#campaign

 55. Ponta securistul plagiator,
  se laudä cu sustzinerea nu stiu cator premieri,
  dar cate sute de mii de euro, a cheltuit mitomanul Ponta,
  cu vizite, in toate tzärile europene,
  africa,china,rusia,america.
  nici un candidat de dreapta nu putea da milioane, pe vizite,
  pe lobii,etc.nici Monica,Johannis s-au Udrea, nu au aceste milioane
  paranghelii de 2-3 milioane de euro,ce nesimtzire
  copii nu au abecedare, cad in haznale, in spitale mor copii,
  accidente zilnice.LA FEL DE NOCIV SI PERVERS ESTE SI TÄRICEANU; ESTE UN MAFIOTSECURIST SUB ACOPERIRE.
  TÄRICEANU NU ESTE LIBERAL; ESTE UNUL ASOCIAT PSD:
  ROMANI TREZITZI-VÄ!

 56. In cursa electorala pentru Cotroceni vor intra Victor Ponta, din partea Aliantei PSD-PC-UNPR, Klaus Iohannis (Alianta Crestin-Liberala), Elena Udrea (Partidul Miscarea Populara), Kelemen Hunor (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Dan Diaconescu (Partidul Poporului – Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista), Corneliu Vadim Tudor (Partidul Romania Mare), William Branza (Partidul Ecologist Roman), Mirel Mircea Amaritei (Prodemo) si Szilagyi Zsolt, din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania.

  De asemenea, vizeaza functia de sef al statului si patru independenti – Teodor Melescanu, Calin Popescu-Tariceanu, Monica Macovei si Gheorghe Funar. (HotNews)

 57. Pt Inganduratul – avem mai multi „Dorel”, sau cel putin doi. Adica @Dorel si unul care-i foloseste nick-ul ( „subtilitati” clonale, deh…)

 58. Luminita urmeaza cu precizie traseul,ruta lui Last.
  Se bate cu pumnul in piept ca ar fi fost printre primii membri fondatori..dar nu ezita sa atace si sa insulte pe toti cei care isi expun opinii contrare..,
  In loc sa combata ideea sau principiul,opinia sau parerea altora,,Individa ATACA si insulta cu tupeu si aroganta persoana..
  Iar cind a depasit deja numarul de persoane,este de-a dreptul insolenta si cu nerusinare…cu atit mai mult cu cit trece dincolo de comentatorii obisnuiti si calca pe admini….

  • Ai trecut la faza cu caracterizarea dusmanului de clasa?
   Scrie, scrie, ca mogula te soarbe din priviri, ai intrat in gratiile ei.
   Ca un veritabil lup moralist ce esti, vad ca in continuare te obsedeaza persoana mea, nu ataci ideile mele.
   Ca sa te duci pe poteca_corecta, iti mai atrag o data atentia, eu m-am revoltat pentru ca mi s-au sters comentarii.
   De catre admina.
   Ce parere ai tu despre cenzura care se practica pe acest blog, ii vizeaza ea pe toti participantii la discutii, sau doar pe unii?
   Asta e subiectul discutiei, si nu persoana cuiva.

   • Care idei, Luminito? Ca de obicei te agati de comentarii pentru a te lua de comentatori. De cei de care n-ai tu loc la Copac si le ceri insistent sa taca si/sau sa dispara. Mama ma-sii de „cenzura” si „dusmani de clasa”. 👿

    • Stimabilo,
     eu ma iau de comentatori?!?!?
     Tu citesti in diagonala?
     Ai vazut ce a scris markus la adresa mea, fara sa ii fi adresat eu vreun cuvant?
     Nu am voie sa ii raspund la ofense?
     Daca esti corecta cu toti, taie-i comentariul.

     • Altii nu au voie sa riposteze la ofensele tale? Nu zic ca si ajuta prea mult la ceva, in final, dar le cam cauti cu lumanarea.
      Si ai putea sa faci un efort sa te adresezi si sa comentezi pe un ton ceva mai calm. Asta, daca nu vrei sa dai apa la moara ripostelor de care apoi te tot plangi.

      PS Si da, te iei de comentatori. Cel mai adesea.

     • Fa-ti autocritica mai intai, din postura de admin ii jignesti pe unii comentatori, le faci sicane si-i infierezi ca la gazeta de perete.
      Aplica cenzura tuturor, fara discriminari.
      Favorizandu-i pe unii, ti-ai stricat deja firma.
      Si nu te mai agata de comentariile mele.
      Ma descurc si singura.

    • Luminito,

     Tu nu ai inteles pana acum ca imperativele tale te dezavantajeaza? Mai ales cand le „captusesti” grosier cu afirmatii aiurea (= ne-oneste)

  • marcule ;
   Luminita are dreptate, a fost printre membri fondatori si,tine-te bine, si eu am fost (daca am voie sa spun).
   ,,dar nu ezita sa atace si sa insulte pe toti cei care isi expun opinii contrare..,
   Hai fii curajos si spune drept ,voi nu faceti ever asa ,nu ?

   • E adevarat, s-a raspuns la provocari si atacuri. Si la postari postacesti. Uneori, excesiv (sau „neproductiv”), poate (pareri impartite).

   • Facem dar avem pile, cunostinte, relatii 😛 Si suntem si hitleristi, nu te-ai prins pana acum? 😛
    Plus ca suntem cu gena dictaturii in sange 😛 Suntem in stare sa inghitim si cheile blogului social comun si sa furam butoanele acestuia numai si numai sa blocam accesul democratiei prin frunzisul Copacului, nu-i asa? 😛 😛
    Vezi, curaj am (chiar daca sunt urat :D) da’ tu mai ai mitraliera aia antibasista ingropata in gradina? 😛 😛

    • Esti de coma frate.

     • Pai la sfarsit de saptamana, cantec, blog si voie buna! 😀

     • Inganduratule,
      Mai ales ca anul acesta ”nu prea iese cum vrea omul, ci cum da Domnul. Sau, daca iese cum vrea omul, iese atunci cand vrea Domnul.”

    • ,, da’ tu mai ai mitraliera aia antibasista ingropata in gradina?”
     Mai.. o am dar neamtul ala care-mi tot fura lucrurile mi-a mut-o in alta parte si nu o mai gasesc.Daca o gasesc dupa decembrie ce sa mai fac cu ea ca Base pleaca, la onoarea cui mai atentez eu cu mitraliera?

     • Stai linistita, tintele le-oi tarai eu pana la Cluj.
      Vor fi tinte piept si cap Tonta. Una cu tricou Che si alta cu sepcuta Mao. Tu cauta sa nu mai ratacesti prin gradina linia de ochire, raspunzi, o ai pe inventar! 😀 😛

    • Gîndule ….esti teribil,frate….cam tîrziu ți-ai dat drumul la talentul asta …l-ai ținut ascuns

   • confunzi notiunea de mambru fondator cu cea de comentator…veteran

  • Observatia nr.2.
   Vad ca tie admina iti permite nu doar sa „te agati” de comentariile mele,
   ci chiar sa ma ataci folosindu-mi numele si atunci cand nu particip la discutie.
   Ti se pare o procedura corecta de moderare a blogului?

 59. Sa dai in icter negru din cauza de blonda e caz de cartea recordurilor.
  Sa incerci sa-i depasesti pe latrinisti, este sigur teza de doctorat.
  Jos Basescu si scirba de Udrea.

 60. 1) A distruge vs. a construi…Castorul: o padure pentru un baraj. Poate fi antiteza la „un regat pentru un cal”, dar si pasul al doilea la tango. Al treilea nu este sfarsitul, ci doar un nou inceput.
  2) R.T. a-ngropat impostura din presa: prostia camuflata in inteligenta, smecheria camuflata in onestitate, minciuna camuflata in cinste, mercenariatul camuflat in independenta. E de bine! Se va intampla si in politica. Restart Ro, 2.1.

 61. Loda | septembrie 28, 2014 la 14:50 |
  Scumpa mica (uite, tai aia cu „gingasa” sa nu te simti „injurata” fara argumente :D), e bine ca ai adus vorba si despre irationalitatea mea anterioara, dar citez dintr-o clasica in viata:
  Cum probezi irationalitatea? 😛

 62. „Copacenii” antibasisti sunt rugati sa mai :bage” cate ceva, nu conteaza ce, poate fi si buletinul meteo 😛
  Cu cat coboara soarele cu atat se iteste cifra de 300 😀 😀
  Multumim pentru intelegere 😀

 63. Salut Mih,
  Cand te-ai referit la ””Agenti de propaganda & Co idioti utili” …eu citeam comentariul lui Papahagi pe FB ”Îmi pare sincer rău de Iohannis. Pare nesprijinit sau chiar sabotat din interior…..De asemenea, purtătorii de speranță în PDL (că în PNL nu e nimeni în afară de Iohannis), adică MRU și Predoiu, au fost anexați și neutralizați (am trăit același lucru și eu în PMP). Pur și simplu, au trecut în rândul 3.”
  Intrebare hamletiana: Are sau nu ”mobilierul in regula la mansarda”?

 64. @stella | septembrie 28, 2014 la 14:30 |
  Gresit pustoaico. Trebuia sa scrii nu „vai mama lui” ci vai stella lui” 😛
  In rest, inscrie-te si tu la tinere sperante, unde merge mia, merge si suta (editata la libraria „Camorra” din Oradea). 😛 Nu valoarea e importanta ci hartia, draga de tine!
  Asta cu libraria Camorra e patent TNR. 😀

 65. bulgarul STELICÄ Scatiu, se dä ofensat, „presat”intimidat.
  cand lucra pt. Vantu era liber?UN LINGÄU OPORTUNIST

 66. SONDAJ Johannis reduce din handicap, Udrea peste Tăriceanu

  http://www.stiripesurse.ro/sondaj-johannis-reduce-din-handicap-udrea-peste-tariceanu/

  Vin vremuri interesante ….luați-vă pop corn

 67. VRETZI O BERE BUNÄ’?
  DATZI O FUGÄ:

 68. cand vin in tzarä da,
  dar dela Buc, cam 1700 km.

 69. Despre mizeria romaneasca la propriu si o lectie pe care ar trebui sa ne-o insusim (probabil ca „mandria de a fi romani” va da nastere unui alt soi de reactii)

  Este important să înţelegem că ceva atât de simplu precum gunoiul de zi cu zi, pe care l-am arunca pe stradă sau pe plajă, are un uriaş impact, atât din punct de vedere al sănătăţii populaţiei, cât şi economic, pentru că descurajează turismul. Şi este ceva ce, evident, putem remedia. (…)
  Timp de patru ore, voluntarii au adunat gunoiul pe o distanţă de patru kilometri, reuşind să strângă, în 300 de saci din plastic, apoximativ cinci tone de hârtii, ambalaje, pet-uri.”

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/militarii-americani–alaturi-de-dean-thompson–au-strans-cinci-tone-de-gunoaie-de-pe-plaja-navodari-351287

  • asta este, mafiotul MAZÄRE, care face paranghelii si circ,
   aruncä banii pe prostii si vinde bäuturi contrafäcute si altele,
   orce aviz costä, mafiotul trebuie sä curetze plaja, nu sä lase
   paran ghelii tzigänesti sä distrugä tot.

 70. Interviu EXCLUSIV cu Emil BOC: „Elena Udrea este candidatul PDL la aceste alegeri. În Iohannis nu au încredere totală nici cei din PNL”

  http://www.evz.ro/interviu-exclusiv-cu-emil-boc-elena-udrea-este-candidatul-pdl-la-aceste-alegeri-in-iohannis-nu-au-incredere-totala-nici-cei-din-pnl.html

  • a fost f. bunä, a fost asa cum trebuie.
   a spus totul liber , apäsat cu sens.
   am väzut-o la tv.bun, poate cel mai bun discurs.
   multzi oameni, in special tineri, f. frumos:

  • Bocut saracu nici nu stie ca Udrea e sefa la PMP ? Daca nu e de acord cu linia partidului era foarte simplu sa actioneze corect, sa-si dea demisia, dar atunci mai ramanea primar? Niema ! Asa ca e si cu slanina-n pod si cu varza unsa.

   • CA DEOBICEI SOPARLÄ

   • Păi de ce să demisioneze?!
    Poate să migreze la pmp, ca doar s-a dat liber?!
    Da’ el nu și nu, ardelean cu cuvânt!
    Greu de priceput, nu-i așa, ca un om adevărat nu se murdărește chiar și pe mâna adversarului…

   • In calitatea ta de fata simpla, din popor, dar cu instructie, nu intelegi (nu cuprinzi) ca cel mai bun primar pe care l-a avut Clujul dupa Lovilutia lui Krimi Ilici este Boc? Tu pe asta il condamni? Bai frate, parca ti-a luat Nutica barbatul cand tu erai in paradis, asa ura proasta ai.
    Te agati de sarcina ingrata a lui Boc de a-si calca pe inima intru a alege intre clujeni si Bleaga? Rationalo, trezeste-te sau macar lasa naibii intoxicarile! Sau culca-te, tu denigrezi si ideia de manipulare, ce dracu! Vrei sa te incadrezi in mintea unora si a altora la „idioti politici utili”? Cum erai privita pe aici cand postai la „vax publica”?

    • raspuns comun ,pentru old si ingandurat :
     Dar nu ma intereseaza cum era si nici cum sunt ,,privita pe aici”, oricum sunt privita la fel indiferent ce as spune si ce as posta.Asa ca efectiv imi moare pisica de grija cum sunt privita :).Si nu mai vorbi aiurea : cum isi calca pe inima Boc fata de clujeni? Iti atrag atentia ca, clujenii l-au votat de doua ori primar ca membru PDL ,nu ca independent.La PMP nu poate sa migreze dupa ce a tunat si fulgerat fata de Ordonanta lui Ponta .chiar nu stii ?
     Iar pe Nutica nu o urasc, am obosit de cate ori am tot spus ca eu nu urasc .
     Si nu ma mai trage la raspundere cu ,,intoxicari si manipulari” pentru ca nu am mintit cu nimic,eu asa ceva nu am mai vazut : sa fii membru al unui partid si sa sustii candidatul partidului rival .Da-ti domne demisia, cum au facut si alti membri PDL si du-te si sustine-o pe Nutica.Sau, daca nu vrei sa renunti la postul de primar, fii decent ,nu fa propanganda candidatului partidului tau, dar nu fa nici la altul.De facea asa unul de la PSD ,mama ce scriati aici !
     Sunt de acord ca Boc e cel mai bun primar al Clujului,comparativ cu celalat, cu Funar :)ca altii ,,nu fuse”

     • Catre @Old si @Inginduratul
      Sa va fie clar inchizitori basisti ce suntem.Clujenii,Iesenii,Vasluienii,Cucuietenii din Deal si Vale voteaza ca primar partidul si nu omul.
      Traiasca Ponta.
      PS.Partidul e n toate cele ce sunt……..(atita stiu din nefericire pentru cultura mea generala)

     • Dezamagesti tucule de cand te vrei spiritual dar, ma rog, e dreptul tau sa-ti alegi rolul.

     • tucu2. servus! 🙂

      pentru completarea culturii generală:
      „Partidul e-n toate
      E-n cele ce sunt
      Și-n cele ce mâine vor râde la soare
      E-n pruncul din leagăn
      Și-n omul cărunt,
      E-n viața ce veșnic nu moare.”

      …cu asa înaintasi in „fericirea anusurilor” de partid, te miră ce mai pot scoate „copilașii” ăștia?!

     • He, he, smechera Lodita noastra 😛 Ce scriu eu si ce se face ca-ntelege ea! 😛 😛
      Scumpici, uite eu, in calitate de M C (Mogulul Copacului, tare asta cu Mogulul, cred ca Viq face o burta de ras din cauza deconspirarii calitatii mele), iti acord calitatea de m s c. Calitatea de m s c include implicit si functia de S O C !
      Succese cu succesuri 😀
      P.S. – m s c = mogulita de stanga caviar
      P.P.S. -S O C = Sefa Opozitiei la Copac

      He, he, cand nu-i poti convinge, cumpara-i 😛 😛

     • @Loda
      asta imi este sortit.Sa nu ma iubeasca profesorii.
      In toti anii de scoala am avut numai 3 proofesori care m au iubit.
      -Alexandru Mitru care ne a invatat sa povestim-nu inteleg de ce tinea la mine
      – Faion profesor de matematica -la asta i explicanbil era nebun
      -profesoara de limba rusa care nu a reuisit nici o data sa inteleaga cum copiam la teze.
      In rest nu ma puteau suferi desi stateam in prima banca.
      In conditiile astea cred ca intelegi de ce nu astept nici un fel de apreciere pozitiva de la tine.

 71. Nightmare si theo la liber…
  vulgaritate si misticism irational intr-o alaturare savuroasa.

 72. CE NOROC CU INTELECTUALII MANELISTI SI COMUNISTA

 73. copacul nostru infloreste, minunat.
  hai cä se poate.

 74. propunerea pt. referendum fäcutä de dna. MACOVEI; ESTE F: BUNÄ
  dar vor tzine cont de rezultat ????????

  • Contact de PSnews.ro, fostul ministru Ecaterina Andronescu a declarat că este de acord cu propunerea Monicăi Macovei, reiterând afirmația potrivit căreia nu are nici o implicare în dosarul Microsoft.
   ”Unde dai si unde crapa”

   • e de acord, pt. cä stie cä restul se vor opune.
    isi pune mana in cap, poate a avut interpusi.GRÄJDANI
    oricum PONTA s-a dat mare, cicä el a ordonat controlul.
    nu ; auzise cä sträinii erau demult pe urme.se vrea smecher golanul

 75. AU MAI IGNORAT CU REFERENDUM

 76. Inganduratul este in verva maxima de aproape 24 de ore. Ma racoresc citind replicile sale taioase si ironice la adresa „adevaratilor si neintelesilor” sustinatori ai dreptei. Sunt ferm convinsa ca sunt zeci, sute de alti cititori nevazuti si nevorbiti care sunt in totalitate de acord cu modalitatea lui de abordare a buruienelor de pe aici. Prea multe li s-au permis in numele bunei convietuiri, a politetii excesive si a egalitatii de exprimare. Astfel trebuie procedat cu o loda, cu un purli, cu un bil, cu un saxofon and so on.

  • ESTE GROZAV, este f. frumos la copac:

  • Doamna, unde vezi tu replici taioase si ironice ? Plus ca eu nu sunt sustinatoare a dreptei (vezi ca habar n-ai?) ci sunt de stnaga,na ! daca ai ceva de spus, spune-mi mie ,iti raspund daca nu,nu.In rest, din partea mea racoreste-te cum vrei si cu cine vrei, e democratie 🙂

   • „Doamna, unde vezi tu …” 😦
    In fine, ati absentat mult, des si iremediabil de la prea multe.
    Fie ca sunteti de stnaga, de derapta, din culj, zaalu, odarea … ignorarea e cel mai bun remediu pentru cei ca dvoastra. Sunteti irecuperabila. Nu pot sa ma irosesc incercand sa intru intr-un dialog cu dvoastra. Acesta este ultimul comentariu la adresa dvoastra.

  • Auzi la ea : buna convietuire,politete excesiva, ce blog citesti doamna? se impune urgent o vizita la DEX pentru a se clarifica notiunile invocate.

 77. Pagina noua (si-un pretext).

 78. ProTV, aventurile flotei de pescuit

 79. Interesant. Ii judecam pe politicieni tinand cont de valorile si de asteptarile noastre, iar ei ne trateaza conform valorilor si asteptarilor care le apartin 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s