Antract – cu DW

Un foarte bun articol semnat în DW de Petre M. Iancu despre contextul geopolitic în care au loc alegerile din noiembrie și despre ceea ce trebuie să înțelegem și noi dar și alții că reprezintă pericolul „Ponta”. Și în ce (mai) constă.

„(…) Dincolo de manifestările aiuritoare de simpatie ale unui Victor Ponta pentru comunismul chinez şi de grija lui de o intensitate ieşită din comun pentru interesele ruseşti şochează grav şi altă atitudine a premierului, cea faţă de încleştarea justiţiei româneşti cu marea corupţie.
Acest dosar, care-i priveşte şi pe aliaţii pseudoliberali ai lui Ponta, este voluminos. Conţine apărarea unor mari corupţi ca Adrian Năstase, prelungirea, până la porţile puşcăriei sau chiar şi dincolo de ea a unor alianţe cu securişti ca Dan Voiculescu, precum şi alte, groase, nesimţiri. De pildă acceptarea, în plină campanie electorală şi în ciuda ei, fără vreo crâcnire perceptibilă, ca majoritatea din forul legislativ să blocheze ori să tergiverseze la calendele greceşti ridicarea imunităţii parlamentarilor implicaţi în scandaluri revoltătoare, precum afacerea licenţelor Microsoft.
Iar toate acestea în condiţiile în care până şi la Washington s-a ajuns, în fine, să se priceapă şi să se şi afirme deschis că „securitatea unor ţări (ca România) e ameninţată nu doar din afară”, de expansionismul rusesc, ci şi din interior, de corupţie şi de vidarea de miez a statului de drept, din pricina unor dregători, care „profită de NATO şi UE, dar au uitat de valorile” situate la baza acestor instituții. De lideri, care promovează „democrația iliberală şi ultranaționalismul, restrâng libertatea presei şi demonizează societatea civilă”, protejându-i de justiţie pe politicienii corupţi.
Ghici ghicitoarea mea la cine oare se referea dojana blândă a viceşefei diplomaţiei americane, Victoria Nuland. Scrutinul prezidenţial românesc – o simplă luptă pentru putere politică? Aşa le pare în continuare multor vesteuropeni. Ceea ce este absurd.
O posibilă soluţie
Ce n-au reuşit China, Putin şi emulii săi din sudul şi estul Europei, a izbutit, vai, ISIS. A forţat, în fine, acea schimbare de paradigmă, acea reactivare a politicii externe americane pe care au prezis-o prea puţini, fiindcă izolaţionista administraţie Obama a încercat din răsputeri să o evite. Rămâne ca acestui remarcabil progres epistemologic să le urmeze cât mai rapid, şi altele, la Washington şi aiurea.
Căci la nivelul reflecţiei politice, elitele occidentale continuă să fie în urmă. E probabil ca, din punctul de vedere al lumii libere, să existe primejdii net mai mari decât pusul „lupului” Ponta „paznic la stâna” democraţiei de pe malul Dâmboviţei. Dar n-ar trebui neglijată nici una.
Un important spor gnoseologic s-ar obține dacă s-ar înțelege că nu Ponta, Orban sau Erdogan ar trebui să alimenteze îngrijorarea vestului atât, cât tolerarea lor de către segmente importante ale populației esteuropene. Eliminarea variilor pericole planând asupra democrațiilor va depinde prin urmare și de lansarea de programe de educare a unor mase sistematic supuse experimentului mancurtizărilor televizate.”

[sublinierile îmi aparțin]

Mih

Reclame

88 responses to “Antract – cu DW

 1. Adevărat. Pacientul a fost diagnosticat corect. Pentru însănătoșirea lui ar mai fi nevoie de medic si de tratament. Medic nu avem. În schimb avem media, o sursă inegalabilă de dezinformare. Pronosticuri?

  • Servus, Zorin!

   Nu ma bag la pronosticuri ( poate pt ca vreau sa-mi pastrez doza necesar-vitala de optimism). Sigur va fi nevoie si de timp. Poate ca „soldatii” voluntari, purtatori de „carti” ar fi de gasit in etapa de inceput…Important este sa acceptam ca, in general, „primul pas” trebuie musai facut. Indiferent de lipsurile inventariate la linia de start.
   Si mai cred ca nu suntem chiar in situatia „primului pas”. Mai degraba, in cea cu „urmatorul”. Pe care nu-l vom „eficientiza” intorcandu-ne la…linia de start (ca unii, se pare ca asa vad lucrurile azi).

 2. Daca-i vorba de presa mi se pune un nod in git.
  Ca sa dibui cit-de-cit adevarul din spusele marilor analisti si formatori ai neamului trebuie sa alegi cu mare atentie, ca altfel vei avea soarta portelanurilor in vitrina cu elefanti 😉
  Despre Ponta; nu cred ca s-a nascut scriitorul/jurnalistul sa-l descrie mai bine decit gindesc eu. Si, vorba unuia pe o terasa, „mă, io nu stiu sa scriu, da` l-as baga in buzunar pe Creanga cu amintirile mele”.

 3. Sa nu scapam momentul sa i ascultam cu atentie pe ziaristi/analisti/ gargaragii sub acoperire in esenta toata fauna televizata.
  Multi au fost presati de evenimente sa iasa de sub pojghita de democratie cu care se fardeaza si sa cinte pentru adevaratii stapini.
  Il dau ca exemplu pe maestrul (intre ghilimele) Cristoiu care se screme de citeva zile sa ne convinga ca nu trebue sa sanctificam justitia, ca si justitia greseste, ca justitia trebue criticata pentru ca nu este admisibil sa ai o putere in stat asupra careia sa nu se poata exercita nici un contriol din afara.
  Se leaga cumva peroratia lui Cristoiu de ravagiile pe care le face justitia in ultimul timp printre detinatorii cornului abundentei ?
  Nu vreau sa merg mai departe si sa leg zicerile lui Cristoiu de afacerea Lukoil .

  • aai zis-o bine: l-am prins si eu de vreo doua ori, cred ca la iRealitatea, si chiar asa mi-a facut impresia, se scremea sa nasca iarasi pui vii.

  • Practica popoarelor civilizate este aceea ca vocile din mass media care analizeaza practica politica sa fie alese dupa criterii identice celei a selectionarii clasei politice insesi: integritate, competenta SI carisma. Practica asta finctioneaza si in Ro, doar ca din lista este eliminata conditia simultaneitatii. Eu vad doar cativa oameni de presa care-si merita statutul de analisti politici: Turturica, Bot, NC Munteanu, DPA, Traian Ungureanu, Tia Serbanescu, Melania Cincea, Andreea Udrea, Melania Cincea, Raluca Alexandrescu…si inca 10-20 de nume.
   Restul…ingramaditilor (sute) din segmentul politic al mass media – in dauna investigatiei, culturii, sanatatii, educatiei, economiei, civismului, etc – ar putea fi categorisiti in 4 categorii:
   1) presa arondata, hamesitii care reprezinta mercurialul minciunii;
   2) cei bine intentionati care nu inteleg ca exista si lucruri pe care nu le inteleg;
   3) smecherasi care machiaza realitatea astfel incat sa „creeze” stiri, cu scopul de a-si face vandabile publicatii de duzina;
   4) psihopati agresivi in cautare de audienta (ipe post de victime – cat mai muuuuulteeeeee!!!!!).
   De ce dau aceste patru categorii de „analisti politici” ocol clasei politice: pentru ca sunt perfect compatibili. Acestia sunt -toti- o masa de manevra pentru GIOP.

 4. Oare impatimitii pariori britanici nu au initiat pariuri si pe seama alegerilor din Romania?
  Viq, ne dai si noua ceva indicii cum ne vad urmasii lu` Şeicuspir?

 5. Happy birthday Viq !!!!!!! <3<3<3

 6. comentarii … odata ce afli cum sunt politicienii(si nu numai) din spatele ecranului, nu prea mai ai chef de comentat

  http://mareaspovedanie.wordpress.com/

 7. Ponta, un retardat parvenit, ce trebuie urgent oprit,
  altfel o sä distrugä romania.

 8. totzi ne miräm de escrocheriile rusilor, pe care ii mangaie mitomanul
  care vorbeste de evaziune ,etc. iar nenorocitzii astia indräznesc sä
  se targuie cu justitzia. nu poate fi scuzabil si admis iesirea träznitului
  PONTA, CARE A MINTZIT ORDINAR:

 9. dosarul EADS; DECE SE INTARZIE????
  DECE NU SE OCUPÄ PRESA DE EL???

  o sä iasä TROACÄ(de porci)- DAVID si Täriceanu ,cu incä 50 de hotzi, hai ,dece ii acoperitzi pe hotzi?

 10. Theo,

  Legat de niste link-uri de mai sus (de respectivii jurnalisti + cei care-i citesc, apreciaza si promoveaza) – eu prefer un „ignor” sincer: CTP si Pepine fac parte dintr-o lista mai lunga.

 11. LA MULTI ANI, VIQ! 🙂

 12. [@Loda, multumesc pt improspatarea memoriei].

 13. cat de ordinar si pervers este PONTA;
  scrie scrisorele la AMBASADE cä presiune asupra justitziei face
  PRESEDINTELE:
  OMUL ASTA ESTE O VIPERÄ NENOROCITÄ:

 14. LA MULTZI ANI; VIQ !
  sä -tzi dea d-zeu tot ce itzi doresti.

 15. PONTA, mitomanul a scris Ambasadelor; SÄ VADÄ CUM IN DECLARATZIILE PRESEDINTELUI, acesta face presiune asupra justitziei. cat de pervers potzi fi?? CAND EL A FÄCUT.

  • Theo…culmea perversului
   CSM s-a sesizat la interventia lui Victor Ponta ,cu privire la decizia procurorilor de a impune sechestrul pe Lukoil..CINEVA..probabil Horatiu Dumbrava l-a inclus si pe presedinte la modul cel mai neinspirat cu putinta…
   Sau poate chiar cu rea credinta…si impulsionat de sfaturi politice..
   Presedintele a demonstrat public ca acuzatia lui Dumbrava nu se sustine..Normal ca acest magistrat a intentionat ca prin minciuna sa il aduca pe presedinte intr-o situatie denigratoare si sa il situeze alaturi de Ponta,minimalizind fapta deosebit de grava a premierului sau punind la indoiala integritatea prezidentiala sa ii confere un al statut decit cel pe care il cunoaste tot mapamondul..presedintele care a asigurat libertatea,independenta justitiei..
   Dupa actiunea lui ponta ,cu acea scrisoare adresata ambasadelor putem sa realizam mai bine scenariul ..De parca toate aceste ambasade sau C.E nu l-ar cunoaste pe mitoman,celebru datorita plagiatului si loviturii de stat din 2012.Cind a incalcat toate regulile statului de drept..abuziv,grosolan si ticalos!

   • si tocmal el, escrocul micinos ce a fäcut presiune asupra procurorilor,
    scrie ambasadelor, CAT DE GOLAN POTZI FI????

   • Un act sinucigas al lui V2. Ca un salt fara parasuta. Cine l-o fi sfatuit? Eu astept cu nerabdare raspunsurile, care nu ar trebui sa intarzie prea mult. Cred ca vor veni raspunsuri si de la oameni si intitutii pe care V2 i-a sarit de pe lista adresantilor. Emisiunile in care V2 va raspunde corespondentilor sai vor semana ca doua picaturi de apa cu emisiunea lui Banciu. Eu le-as programa dupa orele accesibile minorilor.

 16. Se da intrebarea: ce este un plagiator?
  Pai, depinde de tara; in general un plagiator are ca eticheta un picior spate dos, trimis mama-mamii lui 😉
  Ei bine, in Romania, un plagiator e, acum, ministrul Culturii, sef de partid, prim ministru si catindat la presedintie.
  Cine sint cei care voteaza un asemenea ipochimen?
  Sa fie ( si cei) „noi v-am votat, voi ne-ati inselat”?

 17. Asa, dna Macovei,
  cu Udrea si Basescu va luptati dvoastra.
  Va sint si adversari si araci de urcare.
  Vinzatorul de Justitie e bun de bagat la inaintare doar 😉
  „Monica Macovei ii solicita din nou lui Traian Basescu sa initieze un referendum pentru eliminarea imunitatii demnitarilor”
  Ce consilieri aveti? cu un asemenea Parlament?

 18. Salutare tuturor,
  Spicuiri din RO reala, faza rafinaria Lukoil
  rusii de la Lukoil au platit IN AVANS salariile tuturor angajatilor de la Petrotel . ” …s-au speriat rau de tot rusii cand l-au auzit pe Basescu ca le ia rafinaria..” spun angajatii Lukoil!
  un alt angajat de la Ploiesti spune ca in birourile sefilor ” rula in continuu, de la inceput, si iar de la inceput, conferinta de presa a lui Basescu de aseara; i-a bagat rau in sperieti”

  • Orice om normal realizeaza ca rusii au incercat santajul cind au fost descoperiti cu evaziunea si frauda in bot 😛

  • @Ion
   Ce plata în avans?
   Salariile au fost plătite normal.

   • Conform reprterului DIGI salariile trebuiau platite azi, dar muncitorii s-au trezit cu banii pe card inca de ieri.

    • @Ion
     Am lucrat pentru ei și am și sunat în tara foști colegi și prieteni care lucrează acolo și mi-au confirmat ca au primi normal salariul.
     Deobicei salariul se baga pe 10 ale luni dar dacă pica vineri îl baga de joi, pica duminca sau lumi 10 îl baga marți.
     Pot spune ca nu au primit în avans banii.

     • Asa o fi Dorian. Nu te contrazic. Eu doar am reprodus ce au spus cativa oameni intrebati de reporter la poarta rafinariei.

 19. ,,i-a bagat rau in sperieti”Tu chiar crezi asta? Cum i-ar putea baga un sperieti ? Un bun pus ub sechestru cred eu, poate trece in proprietatea statului numai in urma unei sentinte judecatoresti definitive si executorii ca in cazul Voiculescu ori mai e mult pana departe.Daca toto am juns sa te deranjez, mai pun o intrebare :
  -Ioane, in care duminica?

 20. ,,i-a bagat rau in sperieti”Tu chiar crezi asta? Cum i-ar putea baga un sperieti ? Un bun pus ub sechestru cred eu, poate trece in proprietatea statului numai in urma unei sentinte judecatoresti definitive si executorii ca in cazul Voiculescu ori mai e mult pana departe.Daca toto am juns sa te deranjez, mai pun o intrebare :
  -Ioane, in care duminica?(Loda)

 21. scuzati, nu ma lasa platforma cu Loda

  • Loda, eu nu cred nimic. Asa cum am mentionat in prima fraza, am citat ce spun oamenii de pe platforma Petrotel cand au fost intervievati de reporterul de la DIGI.
   In final, nu gandirea conteaza ci perceptia pentru marea majoritate a romanililor. Remember episodul cu 7.4 milioane de romani l-au demis pe Pirat deci este ilegitim la Cotroceni.

   • @Ion
    Sincer sa fiu nici eu nu cred ca rusii se sperie asa usor.
    Exista insa si o alta varianta care s ar putea sa i fi determinat pe rusi sa cedeze daca in adevar au cedat si anuma ca acestia din urma sa fi aflata ca la poarta rafinariei sta deja un cumparator cu potential mare.In cazul acesta una este sa negociezi tu cu respectivul si alta este sa ti faca staul socoteala tinind cont de cit ai investit si cit ai furat.

    • Tucu2, eu am incercat sa subliniez ce mult influenteaza perceptia oamenilor simpli un discurs spus frank si fara ocolisuri chiar si atunci cand este transmis in eter de omul cel mai detestat din ultimii 2 ani.
     Nu uita ca Piratul ne e dator cu un raspuns la intrebarea Cine sunt ofiterii acoperiti care candideaza la functia de sef al statului?

     • Te am inteles.Vroiam sa transmit numai convingerea mea ca povestea nu i transata.
      Oricum Basescu a punctat extraordinar ieri prin pozitia luata punindu l pe Ponta negociatorul intr o lumina foarte prooasta.De aici si reactia asta tembela cu scrisoarea la ambasade care nu are ecou decit la Pora si A3.Subiectul scrisoare la ambasade a fost lansat ca sa acopere subiectul rusii sterg pe jos cu Ponta noroc cu Basescu ca ne apara.

     • Ponta are totusi noroc cu meduiia asta cretina care in loc sa tina sus subiectul Lukoil dezbate scrisoarea lui Ponta,

   • Mai aveai o intrebare te rog.

  • ce spui tu, straino?! s-o fi saturat si platforma de felul tau insidios si prefacut.
   Ieconomisto 😛

 22. Theo,

  Sper sa mearga acum comentariile. Baga un „test”, sau un comentariu 🙄

 23. Valabil si pt @Loda ce i-am spus mai sus lui Theo

 24. Am incercat sa-ti raspund la ziua lui Viq, sa zic ca si pe mine m-a ,,ajutat ”facebook-ul sa-mi aduc aminte, dar nu mi-a intrat de loc, incerc acum.

 25. am bagat ceva pentru tine ,nu a mers cu ,,Loda”

  • Loda, poti sa-mi dai link la comentariul legat de ofiterul acoperit pe care l-am postat saptamana trecuta. Sincer nu-mi aduc aminte.

   • Am verificat si am vazut ca am inteles gresit, cel care trebuia sa raspunda la intrebarea <<care duminica?" era Tapalaga :
    ,,profetia lui Tapalaga. Ce sa-i fac daca acesta din urma a anuntat pe FB in 2 octombrie ora 23:28
    “La o mica receptie, mi-a spus cineva asa: maine, cel tarziu duminica.''
    Mii de scuze .In rest, astept…

 26. Raspunsul Rusiei.
  Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg Malginov, a declarat vineri ca prefera sa nu comenteze declaratiile oficialilor de la Bucurestei legate de cazul Lukoil, „pentru a nu adauga emotii in discursul politic public din Romania in aceasta perioada foarte importanta pentru tara”.
  Hotnews

  • Ion.
   Ambasada rusa a declansat si reactia prompta a: premierului Ponta,prin declaratia facuta de ambasadorul rus:

   „preocupare aparte o provoaca faptul ca in cadrul masurilor de ancheta s-a dispus ca uzina sa opreasca productia, ceea ce a pus in pericol functionarea intregului lant de productie al companiei Lukoil din Romania”, precizeaza Oleg Malginov, conform unei declaratii de presa transmise luni de Ambasada Federatiei Ruse in Romania.
   Ambasadorul rus sustine ca, de cand activeaza in Romania, compania Lukoil a fost verificata „de multe ori” de catre „organele corespunzatoare de control”.

   „Ultima verificare s-a terminat anul trecut. (…) Intreprinderile Lukoil au indeplinit intotdeauna toate dispozitiile scrise in adresa lor. Impreuna cu aceasta, vreau sa subliniez in mod special ca, in cursul tuturor verificarilor, intreprinderea nu s-a oprit niciodata si ciclul de productie nu s-a intrerupt niciodata”, declara Oleg Malginov.

   Oficialul rus mai sustine ca „si acum conducerea uzinei procedeaza in conformitate totala cu legislatia romaneasca, indeplinind in mod ireprosabil toate dispozitiile organelor romanesti de control si de ancheta si ramane deschisa pentru colaborare ulterioara”.

   „Sper ca ancheta se va face nepartinitor si obiectiv in cadrul legii si tinand cont in mod cuvenit de interesele atat ale mediului de afaceri, cat si ale muncitorilor, precum si de interesele relatiilor ruso-romane. Cred ca sistemul de justitie din Romania va da dovada de competenta si de concordanta cu cele mai inalte standarde de drept. Vom urmari atent dezvoltarea situatiei in jurul rafinariei Petrotel-Lukoil”, afirma Oleg Malginov.

   Ponta s-a implicat imediat,discursul sau indreptat impotriva sechestrului si a actiunii procurorilor fiind aproape identic cu cel al ambasadorului rus.”

   ca deobicei Ponta a dat cu batul in balta…dar s-a si demascat…grabindu-se sa pupe mana …

  • eu tot nu intzeleg inpertinentza, el il reclamä pe presedinte,
   scoate din context- dece a fäcut declaratzii presedinztele si
   el mizerabilul ce ataca tot, si TOT EL s-a repezit la presedinte.

   nu-l atacä nimeni?
   nu mai existä jurnalisti integri??

 27. Iar in ceea ce priveste reactia USA, aici cred ca trebuie mai intai sa vedem ce raspuns da Obama dupa ce termina de vizionat casetele trimise de Izaura.

  • ASTA ESTE O TZIGÄNIE FÄCUTÄ DE abra-HAM SI TELEVIZIUNI
   porcärii fäcute special. se spune la DNA SI TRIBUNALUL Constantza
   dä dispozitzii pästaie, sä-si batä joc de presedinte:

 28. PONTA, este dement, in declaratziile din Moldova spune,

  spre deosebire de d-na NULAND; NU DAU SFATURI IN PUBLIC
  vä d-atzi seama ce mitocan ordinar, ce suferä comparatzie.?

 29. „Ambasada a luat la cunostinta de comunicatul de presa al CSM din 7 octombrie “privind anumite declaratii referitoare la dosarul Lukoil instrumentat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti “ si comunicatul din 9 octombrie “privind pozitia Consiliului Superior al Magistraturii fata de declaratiile publice din zona politicului referitoare la activitatea procurorilor si a judecătorilor”. Comentariile oficialilor despre cazuri aflate in desfasurare sunt nepotrivite si pot crea aparenta, intentionata sau nu, a interferentei. Independenta justitiei, libera de orice influenta a unui actor din afara, este vitala intr-o democratie”, precizează Ambasada SUA la Bucureşti, răspunzând unei solicitări Realitatea TV.

 30. Desi autorul a iesit din sfera preferintelor mele azi imi place ce scrie

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-18271542-lider-placul-rusiei.htm

 31. fratzii lui Haysam activisti PSD, au dispärut, ………dupä ce au dispärut au fost datzi in urmärire.
  .dece nu a fost dati la frontierä, dece dupä? sä aibä timp sä fugä?

 32. Ponta asta nu este intreg la cap…Actiunile si vorbele lui sunt mai mereu PUBLICE!
  Cum crede,cum intelege,cum justifica contradictia dintre ce a spus azi si ce face maine??
  TIPIC COMUNISTOID..
  Epoca de aur ..era de fapt epoca foametei si saraciei intelectului..TOTI MINTEAU ..pentru astea erau directivele de sus si pina jos..Minciuna a devnit starea de fapt a natiunii..nu se supravietuia daca nu MINTEAI grosier …se masluiau toate ,se inmulteau rezultatele reale cu 2,cu 5,cu 2o,cu o suta,cu o mie…ca sa satisfaca cerinta genialului conducator..

  de ce sa ne mai miram ca aceasta procedura s-a pastrat si s-a perpetuat prin comunistii lui Iliescu Sirbu,Hrebenciuc,nastase ,iar saminta a fost plantata pe odraslele celor ce au confiscat Puterea,pe utecistii de genul lui Ponta,pe toti cei care au crescut in puful din cartierul primaverii gen Oana mizil,Madalin Voicu,Adrian Nastase si alte mici sopirle ce forfotesc azi la sinul PSD??
  Mintim ,nu muncim!
  Slava Minciunii !Oda pontanista…dedicata perpetuarii spetei de urmasi ai lui ceasca…
  Mi-e greata de cei care il mai suporta si il mai accepta pe acest plagiator mitoman care se joaca rinjind cu Puterea …

 33. acu, e la rusi pardon MOLDOVA LA PRIETENUL LUI sa isi ia tainul si sarcinile,ESTE UN TRADATOR DE TARA DAR CINE SA IL PEDEPSEASCA PTR ACEST RAU FACUT TARII, CIND MARIIIII .romani se caca pe ei si vor sa demonstreze cit de rau este ptr tara daca pleaca rusii, adica ii dau peste labute lui BASE ca a avut tupeul sa se ia de putinoisti

  • Ary
   Se duce in republica Moldova dupa voturi..
   Cu tupeu si nerusinare..in timp ce mentine prevederea taxei de 500 de euro pentru obtinerea cetateniei romane..in timp ce a taiat fondurile alocate pentru mausoleul ce se ridica in memoria a unui numar de 960 ostasi romani ce si-au dat viata pentru Basarabia..
   PERVERS si periculos pentru natia romana..asta este progenitura lui Ilici..

  • isi face probagandä mitomanul, cu banii statului in Moldova,
   este cel mai ordinar om, nu el a militat pt. Moldova.
   PRESEDINTELE BÄSESCU A SUSTZINUT PESTE TOT SI INTODEAUNA MOLDOVA:
   mitomanul vagabond isi dä mana cu kgb-istul Leanca -fleaca
   asa reface firul rosu, sper ca moldovenii sä nu fie prosti sä-l
   creadä

 34. AU VENIT AMERICANII !! , sa ne bucuram si sa multumim lui Dumnezeu ca nu a uitat de tara si poporul acesta.
  Visul bunicilor ,al parintilor si al nostru 🙂 s-a implinit !
  Felicitari Traian Basescu ! Multumim !
  Si sa revenim la oile…pardon ,la pisicul „smantanit” si matza jegoasa + bonus super 🙂
  1. http://www.evz.ro/l-au-manjit-rusii-pe-pisic-cu-smantana-si-acum-il-santajeaza.html
  2.http://accentic.wordpress.com/2014/10/09/fii-rea-sau-cum-te-lasa-firea-politica-coboara-din-televizor-in-realitate-foto-audio/
  bonus :http://www.dw.de/csm-seam%C4%83n%C4%83-cu-cna/a-17985434

  PS am ” intarziat” putin : La multi ani Viq !!!

 35. Mare miting mare la Constanta.
  Credeam ca este miting electoral.
  M am inselat.Este terapie in grup.
  Vorbeste somniferul national.
  Iohannis.
  ascultindu l veti adormi linistiti.

  Pacat.

  • Vorbele sunt date sa ascunda gandurile. Mai ales in politica. Chiar si asa, problema cea mare a lui Iohannis nu este lipsa carismei, ci trecutul sau GIO. Faptele sale din 2012 il plaseaza in EXACT aceeasi barca cu Ponta: expresia politica a GIO. Punkt. Poate ca referirea la „lucrul bine facut” este una care indreptarea greselilor care facut ca puciul din 2912 sa esueze. Asa cum „Marea Unire” ar putea insemna unirea cu o tara mai mare. Zic si eu…
   P.S. Daca prezenta la vot in acest an va fi masiva, atunci inseamna ca Traian Basescu si-a indeplinit cu brio mandatul de Presedinte: a facut ca democratia sa invinga in Ro. Daca majoritate romanilor isi doresc un stat al faradelegii, il vor avea. Eu sunt optimist si raman calm.

   • scorpia cea mare a fost CÄCÄRÄU, care nu recunoaste nici azi, tentativa de puci. CÄCÄRÄU s-a retras pt. cä are mult rahat pe coadä. el si ponta nu se vorbesc de räu, pt. cä au fäcut multe
    escrocherii, au invartit bani de alegeri, au cumpärat parlamentari.
    el la adus pe tontul de JOHANNIS, care nu stia in ce hazna
    il bagä CÄCÄRÄU PAIATZA (sub acoperire)

 36. are un consultat bun, dar ce faci cu „materia primä.”
  ca sä misti un popor latin, spicuit cu tot felul de natzii,
  trebuie sä fii convingätor. cred cu tärie ; trebuie sä fie nativä
  caracteristica politicianului. BÄSESCU o sä rämanä un exemplu.
  fascineazä si azi.

 37. Viq,scuze de intîrzîiere …. 🙂

  LA MULTI ANI , MAN !!!!

 38. Salut!

  IT-ul nu-i (nici de departe) un domeniu in care sa-mi permit sa spun lucruri. E in schimb domeniul celor doi juniori, de la care stiu de ceva vreme ca multe nu merg la noi asa cum ar trebui, motiv pt care, pregatirea si performanta depind de pasiunea si efortul personal, extra-invatamant (fie el liceeal sau universitar).

  Iata ce povesteste un (alt) IT-ist despre legatura dintre…Microsoft (scandalul de azi) si experienta sa „Microsoft” din timpul studentiei.

  Două efecte ale corupției Microsoft în România

  http://dorinlazar.ro/doua-efecte-coruptiei-microsoft-romania/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s