Zâmbește ! Mâine va fi mai rău !

Am mai zis și, dacă n-am zis-o, o repet : nu e bine.
E rău.

„După alegeri, guvernul va avea decizii foarte grele de luat pentru că bugetul din 2015 trebuie să se închidă cu un deficit de 1,4% din PIB. Înseamnă o sumă pe care fie trebuie să o colecteze în plus, fie să o taie de la cheltuieli, fie un mix. Ne aşteptăm la creşteri majore de taxe sau la reduceri masive de cheltuieli, în funcţie de viziunea noului executiv. În orice caz, 2015 va aduce schimbări majore de politică fiscal-bugetară“
(Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal)

E aproape.
E acilea !
Chestie de luni de zile, nu mai mult.
Pe unde va scoate guvernul viitor cămașa de sărbătoare ?
Vă spun eu : n-o va scoate.
O va pune.
Dar nu pe el, ci pe contribuabil.
Și nu cea de sărbătoare ci pe cea de forță.

Partea sinistră a lucrurilor e acceptarea acestei „politici” de către masele de alegători fără reacție și îngrijorare.
Vorba unui cunoscut de prin anii ’80 : „La urma urmei … îți dă, nu-ți ia !”
Un bob zăbavă: o să-ți ia de o să-ți iasă pe nas !
Nas, gât și urechi, să fie ORL-ul complet.

O persoană simplă, cu cap la cap, ar răspunde situației la fel de simplu: statul adună bani prin taxe, deci e normal să și dea din ei, inclusiv prin măriri și indexări. Și majorări. Și creșteri.
Una care are și altceva decât rumeguș în respectivul cap și-ar pune întrebarea :
„Măi nene, dar nu e mai simplu să NU mai ia decât să ia și apoi să dea ?”

De ce aceste „creșteri” de venituri nu se fac de către guvern prin simpla scădere de taxe și impozite ?
Răspunsul posibil (chiar probabil) de pe malul stâng al gândirii ar fi că majoritatea covârșitoare a celor ce urmează să primească, respectiv persoanele cu dizabilități, persoanele sub îngrijire, copiii (alocațiile) și mai cu seamă „ghiuleaua-de-picior” – pensiile, sunt complet, sau măcar în cea mai mare parte, neimpozitate deja.
Pensia medie e 844 de lei, impozitul începând să fie calculat la ce este peste 1.000 de lei.
Prin urmare e simplu: aplicând măriri de venituri prin scăderea impozitului, beneficiarii nu vor fi cei mai sus enumerați, ci cei care produc și obțin venituri din muncă.
Cu alte cuvinte ar fi recompensată munca.

Pe când în maniera în care acționeaza guvernul Plagiatorului, cei ce produc urmează doar să plătească mai mult ca să beneficieze cei ce doar consumă.
Drept principiu fundamental al stângii, această manieră de gestionare a valorilor economice ale unei societati nu are decât o singură finalitate : eșecul.

Viq

Reclame

212 responses to “Zâmbește ! Mâine va fi mai rău !

 1. Aproape 193.000 de români primesc ajutoare de la stat sub forma venitului minim garantat.

  http://www.money.ro/cei-mai-saraci-dintre-saraci-din-romania_1261258.html

 2. Execuţia bugetului general consolidat
  în perioada 1.01 –31.08.2014 -Nota explicativa
  http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/buget/executii/NOTAaugust2014.pdf

  Taxe,taxe si iar taxe..exceleaza accizele..
  „La nivelul administraţiilor locale s-au înregistrat, de asemenea, creşteri faţă de anul
  precedent la impozite şi taxe pe proprietate cu 5,0%, taxe pe utilizarea bunurilor cu
  2,8% şi venituri nefiscale cu 1,5%. „

 3. Buna dimineata Copaceni,
  Hrebenciucul a demisionat din Parlament.
  He, he, sa vezi acum cantarea Romaniei. Ponta este mancat. La fel sunt si toti ai lui.
  Va cip-cirip tot! 😀

 4. He, he, da clasa Hrebe : demisioneaza din parlament si se pune la dispozitia justitiei! Precedentul Basescu nu mai ramane singular.

 5. Noi taxe…..

  Hotelierii: Taxa hotelieră creşte cu 20% prin impozitarea micului dejun din oferte
  http://www.mediafax.ro/economic/hotelierii-taxa-hoteliera-creste-cu-20-prin-impozitarea-micului-dejun-din-oferte-13424561

  • RV :
   Unele dintre cuvintele mele au fost interpretate într-un mod exagerat. Confirm că Polonia nu este implicata în anexiuni, “- a scris Sikorski pe Twitter.

 6. Salutare tuturor,
  Pe fuga. Demisia lui Hrebe devine oficiala abia dupa publicarea ei in MO. Adica atunci cand vrea Tonta. Cel putin 7 zile se mai amana eventuala arestare. Dosarul ramane la Inalta Curte pt. ca mai este si deputatul Sova urmarit penal. Nu este o paralela cu cazul Voiculescu.

 7. Societatea civila (daca exista) si partidele din Opozitie (si ele, daca mai exista), ar avea o nesperata ocazie de a iesi din gaurile in care stau ca popindaii.
  Chiar daca unii „oameni politicosi” (si alte dottorate) ricaneaza cind li se spune „treziti-va, romani”, e timpul, caci si Imnul Tarii tot asta spune: Desteapta-te române.
  Schimbam Imnul sau le dam cu sictir „oamenilor politicosi cu doctorate”?
  NB,
  Iohannis nu este de sperat sa profite de pe urma celor ce se intimpla zilele astea; este prea mototol.
  Dar intelighentia „oamenilor politicosi” dece nu mobilizeaza lumea la citeva proteste in marile orase?
  Inteleg ca oamenii lui Basescu nu o fac, nu le da voie blatul cu Ponta, dar „oamenii politicosi”?

  • Mediafax :
   Fostul şef al SPP Dumitru Iliescu îi spunea lui Viorel Hrebenciuc, despre angajatul DNA care a aflat că deputatul este interceptat, că „ştia şi de Ponta, şi de toţi”, „ştia cine are dosare, ştia de cei special urmăriţi”, „ştia de Băsescu, de 27 de milioane”.

  • Fostul şef al SPP Dumitru Iliescu îi spunea lui Viorel Hrebenciuc, despre angajatul DNA care a aflat că deputatul este interceptat, că „ştia şi de Ponta, şi de toţi”, „ştia cine are dosare, ştia de cei special urmăriţi”, „ştia de Băsescu, de 27 de milioane”.

 8. DERBEDEUL BÄTRAN, face jocul turnätorului,
  incearcä loaza comunistä sä-l compare cu Presedintele
  dar stim cä este figuri de escroc.

 9. @Straina | octombrie 21, 2014 la 11:22 |
  Loazo, daca mai faci mult pe proasta risti sa ramai incotopenita in aceasta postura! Hai, du-te la partid, ofelia rodica! La partidul ala, de care am vorbit inca de ieri si ti l-am amintit si azi! 😛

 10. Foarte inspirat titlul postari de azi ,,Zambeste, maine va fi mai rau”
  Mediafax :
  Dumitru Iliescu i-a mai spus lui Viorel Hrebenciuc că respectivul angajat al DNA lucrează la „sectorul de poliţie judiciară” şi „ştia şi de Ponta” şi „de Băsescu, de 27 de milioane”.

 11. Foarte inspirat titlul de azi : ,,Zambeste, maine va fi mai rau ”
  Mediafax :
  Dumitru Iliescu i-a mai spus lui Viorel Hrebenciuc că respectivul angajat al DNA lucrează la „sectorul de poliţie judiciară” şi „ştia şi de Ponta” şi „de Băsescu, de 27 de milioane”.

 12. Mediafax :
  Dumitru Iliescu i-a mai spus lui Viorel Hrebenciuc că respectivul angajat al DNA lucrează la „sectorul de poliţie judiciară” şi „ştia şi de Ponta” şi „de Băsescu, de 27 de milioane”.

 13. Dumitru Iliescu i-a mai spus lui Viorel Hrebenciuc că respectivul angajat al DNA lucrează la „sectorul de poliţie judiciară” şi „ştia şi de Ponta” şi „de Băsescu, de 27 de milioane”.

 14. prostul rämane tot prost si dacä isi dä aere,
  # fasoane de educat in conserve sträine.

 15. escrocul HREBE, rämane tot escroc. face figuri sä meargä la altä instantzä, mai au ceva din mafia rosie prin tribunale.

 16. Salut prieteni!Demisia lui Hrebenciuc din parlament comportă mai multe aspecte şi ridică o serie de suspiciuni. De la personaje de acest gen, ne putem aştepta la orice!
  1) Mai mult ca sigur presiunile internaţionale pentru încuvinţarea urmăririi penale de către Parlament sunt uriaşe.
  2) In momentul electoral actual o eventuală obstrucţionare de către parlamentarii PSD & co a solicitării DNA ar aduce prejudicii electorale lui V.Ponta, nu atàt în ràndul electoratului psd-ist bizonizat, càt , în nevoia acestuia de cele 10 – 15 procente necesare accederii în funcţia supremă.
  3) Dacă rămanea în Parlament, o eventuală judecată a cauzei la ICCJ , chiar cu cele două etape ale sale, ar fi redus drastic durata de timp între momentul acuzării şi cel al condamnării.
  4)Demisionànd, cauza se v-a judeca de către Tribunalul Bucureşti iar recursul de către Curtea de Apel!Ori, acest proces se poate prelungii mult mai mult şi nu putem exclude o eventuală tărăgănare venită din partea oricărei din instanţe. In acest caz Hrebenciuc ar putea viza ,,vremuri mai bune”
  5) Există si posibilitate unei eventuale colaborări cu justiţia şi care coroborat cu faptul că a depăşit vàrsta de 60 de ani, acesta să spere la o pedeapsă mai blàndă.
  Asa că reacţiile noastre la demisia acestuia din Parlament trebuie cenzurate!

 17. Poate fi insa altceva ;Demisia este valabila doar dupa ce e anuntata in Parlament , parlamentul nu va avea luni cvorumul necesar, cestiunea se amana, se mai amana, si uite asa este si demisionat si nedemisionat, dar comisia juridica nu are ce lua in discutie.

 18. ESCROC ASTA ESTE HREBENCIUC; CA MAJORITATEA DIN PSD

 19. Reiau pentru a pastra adevarul juridic si nu manipularile de presa. Ambele dosare ale lui Hrebenciuc raman la Inalta curte atata timp cat deputatii Adam si Sova raman parlamentari.
  Demisia lui Hrebe devine factuala abia in momentul in care e publicata in MO, deci pana atunci Hrebe e inca deputat.
  Ii doare la basca de presiunile americanilor , europenilor. Demisia s-a facut dupa o logica de campanie electorala.

  • DAR DUPÄ ANUNTZ IN MO ?
   nu incepe mutatul dosarului??

  • Salut Ion! Eu am încercat să arăt ce ar putea urmări Hrebe cu această demisie. Un posibil obiectiv ar pute fi tărăgănarea. D.p.d.v electoral, demisia lui Hrebenciuc dublată , mai de grabă, de o ,,executare” de către Camera deputaţilor a lui Adam decàt o demisie a acestuia ar limita pagubele electorale.

   • Comisia Juridica din Camera Deputatilor a decis sa AMANE un vot in cazul cererii DNA de arestare a deputatului PSD de Brasov Ioan Adam.
    Ti-am spu ii doare la basca de presiunile externe ale occidentalilor.

    • Asta-i tot tărăgănare. Cam asta urmăreşte.
     Contează şi presiunile externe! Din moment ce Guvernul se împrumută cu 1 miliard de euro lunar pentru a putea plăti pensii si salarii… întregi….???

 20. salutare
  🙂 bre Viq-ule, intrerupsei ce fac sa te felicit. pentru cum scrii, zic
  dar sa iti si spun: chestia cu camasa nu prea merge, in romanica
  … romanasul se descurca, mai ales ala trecut prin ciurul și darmonul socialist, e ca un cantec:
  el îți ia și tu îi iei
  el îți ia iar tu îi iei
  îți ia el da-i iei și tu
  tot mai mult decât ți-a luat

  cand se intampla asta? cand poti sa renunti la comunitati si la averea comuna.
  iar romanasul, ăl putin trecutul prin acel ciur socialist, a invatat sa renunte
  si sa o ia pe cont propriu
  a mai facut-o
  o va mai face, daca va fi nevoie
  … carne de tun sunt astia noi, tinereii

 21. Oare nu-si dau seama romanii, cä mitomanul plagiator cu haita
  rosie nu a fäcut nimic pt. romania, a aruncat cu banii.
  o sä bage romaniia in mari datorii, nu a fäcut nimic,decat SPUME

 22. CUM ESTE POSIBIL CA GANDACUL ASTA COLORAT ILIESCU
  SÄ MINTÄ? sunt totzi niste mincinosi si escroci.

  PSD- UN PARTID DE MAFIOTZI

 23. ABIA ASTEPT SÄ VÄD-

  CUM SUN BELITZI?????????????????????????????

 24. Salut!

  Se tot minuneaza lumea zilele astea de proportiile inimaginabile ale coruptiei romanesti.
  Mai degraba, coruptia, cunoscuta de un sfert de secol (ca sa ma refer doar la epoca post-decembrista), inclusiv prin „prelungirile” ei marginal-cotidiene si consecintele resimtite la nivel de „masa”, „doar” isi arata tot mai mult in ultima vreme fetele purtatoare de identitati concrete (in „piele, oase si far’ de obraz”). Sau mai exact, a inceput sa cam dea (ceea ce s-a ferit ca dracu’ de tamaie)…socoteala…pe persoana fizica. In proportie de…masa.

  Cu bine, pe saptamana viitoare! 🙂

 25. Loda
  te-am scos de la spam. Poți posta cu nick-ul tău.

  Declarația din urmă a lui Sikorski nu schimbă valoarea declarației lui anterioare privitoare la Ucraina. E chiar paralelă și echidistantă. Că tot mori tu de dragul lu Putin. Chiar nu înțeleg de ce îi iei apărarea constant.

  • uite dece, asta-i este logica: „He, he, da clasa Hrebe : demisioneaza din parlament”.
   Conteaza ca e „smecher” chiar cind e prins cu rata-ngura; ce conteaza daca este un ordinar?! he, he, he, v-am tras-o in apauzele jagardelelor.
   Staina asta este o jagardea din lotul „noi v-am votat, voi ne-ati inselat”.

   • Mai asta, daca Hrebe isi da demisia e ,,smecher” cand si-a dat-o Basescu a fost ,,erou” ? I-auzi, mai bine nu faceai curent si tineai guritza inchisa ,ti-o spun cu grija.

  • Fil ;
   Pe cuvantul meu ca nu mor, mama mea a fost in zona de front, cand au venit rusii in Romania si cat au stat cantonati in sat(langa Oradea)fetele tinere numai intr-o pivnita ,cu funingine pe par si fata, sa para cat mai batrane, au stat ascunde;tatal meu, cazut prizonier la Cotul Domnului, a fost prizonier la Celeabinsk, in Ural, la granita cu Siberia.Doar ca nu-mi place sa incrimineaz continuu un intreg popor.

 26. Vad ca peste tot in media diversii gurnalisti si analisti atoate stiutori intorc pe toate fetele problema baronilor locali.Il mai sprijina sau nu l mai sprijina pe Ponta.
  Nu am pretentia ca ma pricep la fel de bine ca ei dar eu as face mai intii o triere a acestora.
  1/Dupa criteriul DNA exista doua categorii
  -clienti
  -neinteresanti.
  Dupa acest criteriu clientii pot spera ca Ponta ii va scapa de gratii.
  Neinteresantii -citi or fi ei nu au in vedere acest motiv pentru a l sustine pe Ponta.
  2Dupa criteriul Ponta seful cel mare-presedinte exista tot 2 categorii-cei din gasca viitorului sef PSD+viitorului Prim Ministru ambii numiti cu binecuvintarea lui Ponta care si consolideaza astfel pozitia de lider si cei din gasca taberei PSD opuse noului lider de partid.
  3/cei din gasca fomistilor amatori de fonduri mai mari din bugetul de stat.Aici se incadreaza toti cu mentiunea ca vor fi favorizati-apropiatii noii conduceri si defavorizati ceilalti.
  Eu nu stiu sa i impart.Daca s ar gasi cineva care poate aprecia cum se incadreaza in cele trei criterii actualii baroni si primari importanti din PSD cred ca am putea pune un diagnostic corect.
  Oricum pierderea si numai a 5% din electoratul PSD captiv il scoate pe Ponta devinitiv din cursa.Daca pierde mai mult de 10% eu zic ca nu intra nici macar in turul 2.
  PS Nu va luati dupa sondaje.De fapt nici nu aveti dupa ce va lua.

 27. Mazäre drogatä, ar trebuii sä fie demult in inchisoare,
  este un mafiot ,manipulator si interlop.

 28. Adevarul up date :
  Rovana Plumb ne-a remis o dovadă eliberată de ANAF, potrivit căreia taxa de mediu, în valoare de 30.778 de lei, a fost achitată în data de 12.06.2013 cu chitanţa nr. 3510496.

  Citeste mai mult: adev.ro/ndqol3
  Cand va spun sa nu cadeti in capcana tuturor manipularilor ,voi nu si nu si apoi va suparati.

 29. Alta manipulare electorala dezamorsata :

  Reactia Postei la scandalul pliantelor PSD distribuite in cutiile postale: Avem contracte similare si cu Macovei, Udrea si Tariceanu/ Intreaga raspundere asupra continutului revine acestora
  Telecom
  Posta Romana a precizat luni ca a primit solicitari pentru distribuirea de pliante electorale „carora le-a dat deja sau le va da curs in zilele urmatoare” si de la Monica Macovei, Elena Udrea si Calin Popescu Tariceanu. Posta spune ca este vorba de contracte comerciale si ca in privinta continutului de text, intreaga raspundere revine beneficiarilor. Precizarile vin dupa ce Alianta Crestin Liberala (ACL) a acuzat ca PSD se foloseste de o institutie de stat, Posta Romana, pentru livrarea de pliante in care dezinformeaza alegatorii ca odata ajuns presedinte, Klaus Iohannis va gira taieri de pensii si salarii.(Hotnews)

  • jegoasa mai esti!
   nu contractul cu Posta e imoral ci mizeriile scrise de nemernicii pe care ii sustii, naparca batrana!

   • face parte din acelasi grup:
    ” Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f…ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. ‘m…iti rupem picioarele, ma!”

   • Multumesc dragutza, asemenea 🙂
    Lumea pe aici se scandaliza de infeudarea postei PSD-ului, dar tu de unde sa stii? Erai ocupat sa ma complimentezi,

    • hai mars in grota ta, rapandula nemernica!

    • Ce a mai ramas din Posta Romana?? A devenit un bazar bun la toate..doar servicii postale performante si de calitate nu face..
     baietii destepti cu firme predestinate au confiscat o buna parte din servicii
     unul dintre ei este agreatul lui Cancescu la Brasov,pe numele sau Sebastian Grapa..Firma sa a preluat o parte din corespondenta pentru distrib uire,in timp ce factorii postali au fost disponibilizati pe capete…

     Totul se amesteca in tara asta si propaga haosul umplind buzunarele oamenilor de casa..
     Lumea pesedista este o lume a griului in stil continuat..fara cap si coada,fara temeiuri legale,fara alte preocupari decit cele de parazitare a statului ,de capusare ,la mica cirdasie…si marea ciordeala..
     posta este infeudata ca si o multime alte companii,agentii si autoritati ale statului..
     S-a transformat intr-o dugheana in care poti cumpara de la detergenti pina la jucarii…se aude ca in viiitorul apropiat va acorda si imprumuturi..

 30. Raul, ramul,
  Reaua, raia – tot se misca-n tara asta.
  P.S. „Hrebenciuc da clasa”…Cata noblete! Eu astept rezultatul de la bacalaureat. Va fi Hrebe bacalaureat al premiului Nobel? Hrebele gandirii, VH negativ.

 31. La tornada de minciuni si dezinformari (a fost, parca, scapata din cusca de citeva zile) , cu cite o floricica naturala, aduse de @ Straina&@ Loda, te cuprinde lehamitea.
  „Mai asta, daca Hrebe isi da demisia e ,,smecher” cand si-a dat-o Basescu a fost ,,erou” ?”
  Lasa impresia ca eu as fi zis ca e smecher, se face ca uita ce scrisese: ” “He, he, da clasa Hrebe : demisioneaza din parlament”.
  „Da clasa”; la scoala profesoarei @ Straina&@ Loda.
  Basescu s-a autosuspendat o luna, nu si-a dat demisia din parlament.
  „Da clasa”.

  • victoras, revino-ti ! O luna este mai putin decat de tot ! 🙂
   Ps.S. Ai uitat lozinca ,aia singura pe care ai reusit sa o inveti pe de rost si pe care o repeti zilnic sa nu o uiti ,,Noi v-am votat….”
   Ia da tu o mincina sau dezimformare pusa aici de subsrmnata, sa avem pe ce discuta !

   • „Liviu Dragnea despre discutiile Hrebenciuc – Sova pe tema sefiei PSD: Marele noroc pentru unii e ca prostia inca nu e infractiune in Romania ”
    Ti se poate aplica 😛

    • Asta nu e un argument, astept sa vad minciunile si dezinformarile mele .Daca poti, daca nu ,iar a vorbit gura fara tine.

     • Oooo,ce candida domnisoara!
      De cite ori ti-am demontat minciunile si dezinformarile,”simpatico” care te agati cu disperare de acest blog sa iti presari mizeriile pesediste??Ai uitat? Sau nici nu ti-a pasat!Pentru ca stilul in continuitate nu are nimic in comun cu pareri personale ,neinfluentate de povesti nemuritoare atit de des difuzate la draga de LATRINA.

     • Zau markule ? ia da-mi tu un singur link vum ai demontat tu si m-ai facut praf si pulbere? Whisfull thinking man !Dar daca asta-ti creste stima de sine, e ok 🙂

 32. Tot mai bine era „inainte”:
  „Rompan scoate pe piata paine facuta dupa retete din comunism, mai scumpa decat cea actuala”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18349195-rompan-scoate-piata-paine-facuta-dupa-retete-din-comunism-mai-scumpa-decat-cea-actuala.htm

  • ,,. Retetele de paine de dinainte de 1989 erau mai bune si mai sanatoase decat cele de acum, erau mai naturale, pentru ca nu contineau amelioratori”, a spus Aurel Popescu, presedintele patronatului din industria panificatiei Rompan si proprietarul unei fabrici de paine.
   Si nu erau asa? Prefer sa dau putin mai mult pe paine sau sa mananc mai putina, dar sa stiu ca nu-mi periclitez sanatatea .Asta nu inseamna nostaligia comunismului.

 33. Colegul lui Dragnea are alta parere: schimbi o lege care sa-mi fie favorabila, te ajut sa ajungi sef 😛
  „Mazăre, despre stenogramele Hrebenciuc-Şova: Aşa se fac susţinerile politice peste tot pe planetă”

 34. Blogul arata tot mai abitir a tomberon otevist.
  Plec.

  Troll

 35. Asta da bomba.
  Decizie CEDO: Statul român poate refuza angajarea colaboratorilor Securității
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/decizie-cedo–statul-roman-poate-refuza-angajarea-colaboratorilor-securitatii-354182
  Multumim Iulia M.

 36. old, mih, fil, viq… frumos … frumos a mai ajuns copacul… speram ca macar aici campania sa nu devina o abjectie. Dar ma tot insel de ceva vreme.

  Apoi, presupun ca intre cei ce se exprima liber si frustratii care injura, exista un soi de mistica echivalenta. Sau poate ca pot presupune ca injuraturile sunt permise, jignirile sunt virtuti si scuipatul e apa sfintita? Oricum, … nu arata frumos. Iar eu de cateva zile nici nu am fost aici… si de cateva saptamani nici nu prea mai vad de ce as veni…
  Astfel, lipsa de educatie si vulgaritatea si-au indeplinit scopul… blogul ar trebui sa fie mai curat, nu-i asa?

  • Ei, lasa ca nici tu si Loda nu sunteti mai buni, aveti voie aici doar in masura in care sunteti niste tinte mai facile pentru urangutanii de „dreapta” deoarece sunteti pesedisti-taricenisti. Daca theo injura birjareste un pesedist e cumva mai acceptabil si mai aducator de simpatie decat daca o injura mitocaneste pe luminita de exemplu.
   Tu, si loda sunteti biele pentru manivelele sectare de aici.
   Cu asa „dreapta” ajunsa, iata, udrista, nu-i de mirare ca opozitia la stanga e facuta de DNA.
   Trist.

   • alearga pe dreapta cu „oamenii politicosi”.

    • Adanca asta…
     Viq poate fi bucuros, are doua comentarii in plus in insectar.

     • nu mai adinca decit minciuna ordinara a blatului Basecu-Ponta.
      Iti trebuie multa apa si sapun pentru a te spala de jegurile spuse.
      Pina atunci, alearga 😉

     • Nu e blat, e noncombat. Basescu nu vrea sa accepte ca din 2015 e pa-pa, si saboteaza orice poate bate PSD-ul. Ca e GIOP-ul ACL, ca e Mandela, ca a fost MRU, nu conteaza. Face praf tot. De aici, si desemnarea ca succesor oficial a Nutzicai. Neoficialul e premier si i se face culoar in colaborare cu George Maior, viitorul premier. Cred ca nici Pinalti (care, a propos, a trecut ieri gratie ordonantei traseistilor la PMP) nu era o solutie mai proasta decat Woodrea. Macar pe ala nu-l stie chiar toata lumea. Cand va intra PMP in alianta cu UNPR o sa fie distractie si mai mare. Sa vedem atunci ce o sa mai ziceti.
      Acu’ 5 luni erati toata ziua cu Funeriu, Papahagi si cu Diaconescu in gura si radeati pana si voi de „prezidentiabilul Elena”. Ei, iata ca acum o sa o votati. Stati sa vedeti peste sase luni… Mai aveti de coborat niste trepte. Va fi amuzant.

      La mine bagati tigaia, dar de ce n-o bagati la pesedistii Loda si PRL?
      Din acelasi motiv pentru care Vadim Tudor nu era interesat de disparitia lui Tokes. Dimpotriva.

     • Ei bine, prin ceea ce spui nu te deosebesti de latrine. Cu nimic.
      Si nici nu ma asteptam la altceva>

     • Bill draga, ce tigaie mai pot baga la mine ? tu citesti ce scriu Inganduratul, victor L si,azi, estu ? Ti se pare a fi declaratie de principii ? ce ar mai trebui sa faca ca sa demonstreze ca sunt antiLoda?Nu mai vorbesc de Theo.Credeam ca totusi esti o clona dar ti-am vazut avatarul.

     • ,,rapandula nemernica!”,,loazo” jegoasa” nu ti se pare suficient ? sa mal oveasca nu pot dar daca am fi face to face nu garantez 🙂

  • Ordinarele manipulari de pe AXN nu te deranjeaza?

 37. Upssss !!!!!….i-auziți care-i treaba ….Iulian Urban pe FB

  Hahaha!
  Ziua cutitelor lungi in PSD : Dragnea cere capul lui Sova si urla ” …Ponta nu era candidatul nostru la presedintie, sau uita ca a semnat cu Basescu in pactul de coabitare un angajament SCRIS ca nu va candida ?”
  Liviu Dragnea a detonat bomba în PSD. El a început să le spună liderilor din teritoriu, care sună disperaţi să întrebe ce se întâmplă cu partidul, adevărul. ,,Măi fraţilor, se întâmplă ce e mai rău. O să plătim noi pentru ce au făcut şi fac alţii. Băi, oameni buni, noi plătim acum pentru nebunia lui Victor. Nu el era candidatul nostru. Voi ştiţi Pactul de Coabitare? Eeeh, ăla n-a fost încheiat degeaba. Ce s-a spus public a fost una, ce s-a ştiut între nişte oameni care şi-au dat cuvântul e alta. Nu pot să vă spun mai multe. Dar vedeţi cu ochii voştri ce se întâmplă. Să ne ferească Dumnezeu de ce e mai rău! Că eu cred că lucrurile nu se vor opri aici.” le-a spus Dragnea celor care l-au sunat luni disperaţi.

  • Am citit si eu povestea asta pe comisarul.ro.
   Daca este adevarata s a trminat cu Ponta.

   • Acum ,nu stiu care de la cine ia știri …urban de la comisar ,sau comisarul de la urban …sau poate e una si aceiasi persoana ….multe care le spune Urban pe FB ,le regasesc imediat pe comisarul.ro …din acest motiv am pus postarea lui Urban

    Si vad că destui de dreapta importanți fac apel la linkul comisarului ….cine stie …

 38. „Cei care au aparut in opinia publica, domnii Sova, Vanghelie, Ghita, toti trei se vor suspenda din toate functiile din partid si la primul comitet executiv vom discuta daca acitunile lor au prejudiciat campania electorala.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18348900-sedinta-urgenta-conducerii-psd-marti-ora-15-30.htm

 39. Protestez hotarit impotriva suspendarii lui Marean.
  Marean Vanghelie singurul personaj autentic din PSD.

 40. Exclusiv: Angela Merkel vine in Romania sa il sustina pe Klaus Iohannis! Vizita? Privata. Cand? Intre cele doua tururi de scrutin!

  Ziar de Cluj va ofera in exclusivitate bomba saptamanii, o informatie foarte interesanta provenita de la o sursa de foarte mare incredere, una dintre cele mai implicate persoane ce lucreaza pentru campania electorala a lui Klaus Iohannis. 

  Potrivit sursei noastre, intre turul unu si doi de scrutin, Klaus Iohannis va primi, „cu totul intamplator”, vizita privata a cancelarului german Angela Merkel, care doreste astfel sa dea un semnal electoratului ca Germania este alaturi de Iohannis si ca il sustine pentru Cotroceni.

  Vizita, spune sursa noastra, va avea loc la Sibiu si deja a bagat in alerta serviciile secrete.

  „Este vorba de o intelegere intre niste giganti. Germania si SUA au interese majore in Romania. Au impartit feliile. Este evident, Germania a ales sa il sustina pe Iohannis. SUA prefera sa influenteze numele premierului. Care va fi George Maior, indiferent de cine va castiga Cotroceniul. Pana una alta, vad ca intelegerea isi urmeaza cursul”, ne-a declarat sursa din PNL.

  http://www.ziardecluj.ro/exclusiv-angela-merkel-vine-romania-sa-il-sustina-pe-klaus-iohannis-vizita-privata-cand-intre-cele-doua-tururi-de-scrutin

 41. Dupa ce ai batut apa in piua si ai alertat tara ca Basescu face blat cu Ponta, acum vii si ne spui ca ai invatat un nou cuvint, noncombat, trebuie ca ai fost plecat muuult timp de acasa 😛
  Ceva, cit de putin, despre ce se intimpla in tara, despre pesedisti si cel mai cinstit guvern, nu se face sa zica. El analizeaza sfere inalte, academice.
  Iar tontii catindati de pe dreapta in loc sa foloseasca momentul, parca il asculta pe @ Bill 😉 , unii se lupta cu Basescu si blonda.

  • Salut Victor,
   Cred ca amicul Bill s-a documentat de la Radu Tudor. Sluga lui Felix are un articol pe stiripesurse.ro care conduce la aceleasi concluzii. Nu dau linkul ca e penibil.

 42. Ce fericit e țărănușu’ Dragnea ….eheheheh ….clar si-a impus punctul de vedere ….Ponta o clonă imbecilă ca si clona lui Old ..

  • Pai, cum sa nu fie vesel. Ai mai auzit pe jurnalistii lu’peste intrebandu-l pe el sau pe Tonta de mafia retrocedarilor sau de sanatatea socrului acoperit.

 43. Sa-i facem si blondei la fel:
  „O tanara femeie acuzata de adulter a fost lapidata de tatal sau si de jihadistii grupului Statul Islamic (SI) in centrul Siriei, potrivit unei inregistrari postate marti pe YouTube, scrie AFP.”
  Caci ati auzit ce a intrebat-o Ghiurco la TVR ?
  „Sinteti iubita lui Basescu?”
  Ce timpita! ea nu a aflat ca Udrea nu are viata sexuala?

  • Nu s-a întâlnit cu trombonul „politicos” ….mare „perdere”. 😀

  • Nu Ghiurco a intrebat-o ci celalalt ziarist. Ghiorco a infundat-o cu conceptul softpower, ceea ce ar cam trebui sa o puna pe ganduri pe EU. E inadmisibil din partea unui candidat la presedinte sa nu posede minime cunostinte de geo-politica, mai ales ca are si un master in acest domeniu.

   • Fie, Radulescu, parca.
    ion,
    poate nu l-ai auzit pe Basescu: a spus foarte clar ca Udrea inca nu este la maturitatea pentru a fi presedinte.
    Iar candidatura liderului este normala din partea tuturor partidelor.
    UDMR-ul si-a pus candidat in speranta ca va ajunge la Cotroceni?
    Viata politica nu se termina odata cu alegerile prezidentiale; parlamentarele din 2016 sint mai importante.
    Basescu o sustine pentru ca este normal sa raspunda la loialitate cu aceiasi moneda; doar cei batuti in cap nu inteleg.
    Exista turul doi pentru clarificare.
    Cind, dupa unele teze de doctorat, va fi blat sau noncombat 😛

 44. Am gasit niste minciuni rostogolite de intelectuali pe care ii respect; ultimul este dl Cornea pe Contributors.
  A zis Basescu ca va indemna la boicot daca Udrea nu ajunge in turul doi.
  O magarie ordinara.
  Basescu, intrebat cu cine va vota, a spus ca in turul doi nu va merge la vot daca trebuie sa aleaga intre cei doi mincinosi, Ponta si Iohannis.

  • Pai si ce vrei mai clar ? cand, la referendum, Basescu a spus sa nu se mearga la vot, n-ati stat toti acasa? Acum ,daca spune ca ,intr-o anume situatie nu va merge la vot ce vor face toti basistii-udristi?Nu ce zice Sefu ?

  • Pai cum sa nu-l critice Cornea pe Pirat, acum, cand discutand cu staful lui MM, si-a dat seama ca marea majoritate vor vota in turul 2 cu Klaus. Pe cand talibanii basisti cocheteaza cu ideea de a-si anula votul.

 45. dl. Cornea a luat-o razna, este rusinos sä räspandeascä mizerii.

 46. Uite ca nu doarme, ci vegheaza:
  „Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a declansat o ancheta la Penitenciarul Targu Jiu, dupa ce tabloidul Libertatea a scris despre orgii sexuale organizate de detinuti ”
  Este sensibil, dom` Ciorbea, la orgii 😛

 47. la orgiile cu primarii, nu s-a sezizat??
  Ciorbea este un pervers bätran,.

 48. SOVA, este un vagabond spilcuit, arogant si agresiv.
  tipic gasca mitomanului securist.

 49. Robert Turcescu
  acum 58 minute

  Sa zicem ca s-ar putea. Sa plecam de la premisa asta, ca s-ar putea: ati fi de acord cu aminarea alegerilor prezidentiale? Nu vi se pare ca numai campanie electorala pentru presedintie nu e asta? Nu vi se pare absurd sa alegem in necunostinta de cauza? Nu vi se pare rusinos sa nu avem dezbateri fata in fata intre candidati?

  Nu vi se pare periculos sa aducem in fruntea Tarii oameni despre al caror trecut exista mari semne de intrebare? Nu va temeti ca ne compromitem viitorul pe termen mediu si lung?

  Nu va e rusine sa puneti stampila de vot cu teama si nu cu speranta? Nu credeti ca in fata lui Dumnezeu pacatuim inca o data grav prin ignoranta si nepasarea noastra?

  Nu aveti sentimentul ca peste citeva luni s-ar putea sa regretati amarnic alegerea facuta? Nu va simtiti ignorati, folositi, manipulati, intoxicati si prosti? Nu simtiti nevoia unei schimbari adevarate, a unei competitii electorale reale?

  Nu vreti sa vedeti si altfel de oameni in cursa electorala decit vesnicele fantose ale unei lumi strimbe? Nu v-ati saturat de papusari si marionete?

  Nu vreti, de dragul viitorului nostru si al copiilor nostri sa ne luam ragazul citorva luni in care sa vedem cu adevarat cine merita si cine mai poate sa candideze?

  Deci: ati fi de acord cu aminarea/refacerea acestor alegeri? Hai, cu calm, fara sa sariti ca arsi, dati-mi un raspuns civilizat si argumentat, va rog! Eu votez pentru!

 50. Lumea pare sa fi uitat de martorul Schulz. Un martor credibil. In fata lumii intregi, la ora de varf. Eu l-as cita. Chiar daca nu a spus mare (le) lucru in ultimul timp. Paradox: scrisul si cititul sunt un preambul necesar vorbitului. Oare? Vorbeste, canta, incanta!

 51. Cred că s-a băgat saxul peste mine cumva. 😦
  @Viq/@Fila, ai legătura…

  • Este un singur comentariu trollat pe care l-am identificat și marcat corespunzător. A intrat prin proxy și ținînd cont de modul de lucru a mai fost pe-aici cu misiune.

 52. Decalogul Chomsky

  1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate

  Pentru aceasta: Să distragi permanent atenţia de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional.

  2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai naţiunii

  Pentru aceasta: Inventează false ameninţări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real şi angajează opinia publică, iar apoi oferă soluţiile.

  Un exemplu: Favorizează insecuritatea cetăţenilor, apoi guvernarea providenţială salvează naţiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu preţul limitării propriilor libertăţi democratice.

  3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău

  Pentru aceasta: Mecanismele propagandei “albe” (oficială, integral asumată de guvern), “gri” (parţial asumată) şi “negre” (niciodată asumată) trebuie să promoveze imaginea unui guvern în permamenţă preocupat pentru ameliorarea condiţiilor tot mai sumbre ale viitorului. Politicile antipopulare dure se vor aplica gradual, pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. În acest fel, cel mai mare rău devine suportabil dacă e administrat în porţii anuale, conform unui program anunţat.

  4. Poporul trebuie să creadă că şi ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trai mai rău este tot pentru binele său

  Pentru aceasta: Să obţii acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obişnuieşte cu ideea şi înghite tot, dacă e prevenit şi amânat.

  5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu-i permită sesizarea legăturii dintre cauze şi efecte

  Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca şi cum ar avea cu toţii o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepţi mulţimile spre un tip de gândire superficială, naivă şi cu predispoziţie la intoxicări informaţionale.

  6. Poporul trebuie dezobişnuit să problematizeze realitatea şi să acţioneze sub impulsul emoţiilor

  Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente şi la reacţii glandulare, nu la raţiune. Să încurajezi reacţiile emoţionale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.

  7. Poporul trebuie obişnuit cu satisfacţii ieftine, care să-i ocupe timpul şi să-l demotiveze în atingerea unor idealuri superioare

  Pentru aceasta: Un sistem de învăţământ corupt şi nefuncţional este instrumentul ideal de a tine cetăţenii în ignoranţă şi a manipula opiniile colective după bunul-plac.

  8. Poporul nu trebuie să aiba acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă şi obiectivă

  Pentru aceasta: Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc publicul şi îl ţin legat de emisiuni şi seriale vulgare, ce trag inteligenţa în jos.

  9. Poporului trebuie să-i fie indus spiritul turmei

  Pentru aceasta: Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputinţă. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turmă şi sunt uşor de controlat.

  10. Poporul nu trebuie să creadă în existenţa strategiilor şi mijloacelor oficiale de manipulare

  Pentru aceasta: Să apelezi la toate cuceririle ştiinţelor pentru a cunoaşte punctele slabe din psihologia individului şi a mulţimilor. În acelaşi timp, să discreditezi aceste cunoştinţe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele şi strategiile statale de manipulare.

  • Vrei să demonstrezi ce cultă ești la copy/paste? 😆

   • Este mandra de C/V-ul ei. Si C/V e mandru de ea…Ca si Tariceanu, pe stanga.

   • Nu, ca nu ma cheama mark 🙂 mi s-a parut foarte interesant (nu e totusi Robert Turcescu, recunosc) si ma gandeam ca poate mai intereseaza pe cineva.daca nu scuze, fac loc ,,complimentelor” .O seara buna.

    • rämai aceias consomolistä parvenitä

    • Loda (iarta-ma pentru apelativul asta, mai agresiv decat tot ce ti s-a spus de catre ceilalti – care doar s-au inspirat din el…cine ti l-a pus si-a batut joc de tine), tu te-ai pus singura in situatia de a fi banuita de postacism/troll. Cine altcineva gaseste vreo placere in a-si petrece timpul intr-un grup cu care nu are deloc afinitati? Vezi, @adrian, omul (adica , nu postacul) a avut o reactie normala: decenta si onorabila, a castigat respectul meu pentru iesirea demna. Daca vrei sa indepartezi de tine banuiala de postac, nu ai decat o solutie: tacerea. Cel putin pana la turul doi. C-o fi raie, c-o fi scai…cui ii place?

    • Bey,postaco
     Ai trecut la dezinformare la persoana??
     Sunt eu copy paste???
     De cind??
     Din perioada in care faceam analize politice cu privire la partidele concurente??
     Nu fa valuri contra naturii..
     Te bag in abisuri din care nu mai iesi..

 53. @toatălumea
  să mă atenționați dacă comentează altcineva pe contul vostru personal așa cum s-a-ntîmplat cu Old astăzi. Sînt provocări pentru a genera animozitate între persoane politicoase și bine intenționate care comentează pe blog. N-ar trebui să răspundeți. Faceți-mi un semn și mă ocup eu de restul. 🙂

 54. Asta-i consilierul ala care l-a atacat la nivel de maidan pe MRU atunci cand acesta a indraznit sa-l critice pe Genial in privinta promovarii Nutzicai:
  http://www.enational.ro/news/politica/elena-udrea-alianta-cu-gabriel-oprea-436416.html/

  O, tempora!

  P.S. Sunt politicos si bine intentionat. Mi se parea mie ca old e suspect de bine intentionat si pune link catre alergator. 🙂

 55. Mey nu stiu daca tu stii da Basescu asta are un butoi mare cu bani in care face baie in loc sai dea la popor. Cu spume. Baiai cu spume. Da nare cum sal ia cu el cand pleaca de la Cotroceni siasa ca Ponta o sa ia bani aia si o sai dea la popor. Da decat dacai Ponta caltu parca vad ca no sa dea casa e ei zgarcitii.

 56. Sa te laude/lauzi ca iti dai doctoratul si sa vii cu asemenea laturi, ca link-ul de mai sus, dupa blat si noncombat, pai, mai nene, alearga poate pierzi ceva ce nu iti mai foloseste.
  Asemenea laturi se servesc la latrine, dece te infrupti cu ele? iti place jegul, mizeria?
  Bravo, dottore 😛

 57. särmana romania pe ce maini inträ,
  noapte bunä.

 58. Ce a mai rămas din teoria „blatului“ Băsescu-Ponta?

  Teoria existenței unei forme de com­pli­ci­tate între șeful statului și șeful guvernului a devenit una dintre cele mai vehiculate chei de interpretare a evenimentelor po­li­tice din acest an.

  Cei mai ex­pliciți au fost cunoscuți editorialiști ai HotNews.ro sau Ziare.com, dar aceeași grilă de interpretare a fost propusă și în alte publicații, inclusiv revista 22. În acest context a venit și atacul pre­ședintelui Băsescu la adresa unor jurnaliști „de dreap­ta“, la pachet cu gravele acu­zații la adresa lui Victor Ponta.

  Traian Băsescu vrea să ne arate că atacul său la Ponta decredibilizează ideea presupusului „blat“ și că cei care îl vehiculează au pro­pagat tot timpul o eroare.

  Baza plauzibilității „teoriei blatului“ între ocupanții celor două palate datează din 2013, când au fost negociate numirile în pos­turile cheie din cadrul Parchetului.

  Apoi, teoria a fost întărită cu ocazia alegerilor eu­ropene, atunci când efortul lui Traian Băsescu de a promova PMP l-a ajutat pe Victor Ponta în strategia acestuia de a se afirma drept unic reprezentant al elec­to­ratului USL/anti-Băsescu.

  În fine, teoria a părut definitiv confirmată odată cu apa­riția în presă a unor părți din dosarul Mi­crosoft. Prezența numelui Dorin Cocoș a legitimat ideea existenței unei relații a Ele­nei Udrea cu oameni de afaceri apropiați de Adrian Năstase și PSD, deci și cu ac­tua­lul președinte PSD și candidat la pre­șe­din­ție.
  Udrea, ea însăși can­di­dată și susținută de Traian Băsescu. Cercul era închis.

  O teorie care aparent ex­plică atâtea lu­cruri este se­ducătoare. Îi putem în­țe­le­ge pe cei seduși, iar ma­jo­ri­tatea din­tre ei rămân scep­tici cu pri­vire la in­tenția preșe­din­telui de a-l bloca pe Ponta prin scan­dalul ofi­țerului sub aco­pe­rire.
  Cu excepția „Na­șu­lui“ Radu Moraru, o ex­cep­ție care în­tă­reș­te regula.

  Totuși, faptele sunt în­că­pățânate.

  După „pac­tul asu­­pra procurorilor“ nu a ur­mat, așa cum eram anun­țați, încetinirea lup­tei îm­potriva corupției. Efectul a fost in­vers și, în ciuda unor nu­miri într-ade­văr im­po­sibil de justificat, în primul rând cea a pro­curorului general, to­tuși, ar­gu­men­tul lui Traian Băsescu că instituțiile nu mai pu­teau fi ținute în starea de pro­vi­zorat s-a dovedit corect.

  Acestea sunt mai proactive ca niciodată, asta mergând până la faptul că pro­ta­go­niștii înțelegerii din 2013 își văd fratele reținut și socrul an­chetat în dosare de ma­re corupție. Ideea că majoritatea ce­lor numiți acționează la comanda celor ca­re i-au numit este în acest caz falsă.
  În ultimele zile, vedem cel mai bine „în­că­pățânarea faptelor“: lovitura de cre­di­bi­li­tate dată lui Victor Ponta este una de­fi­ni­tivă, indiferent de rezultatul alegerilor.

  Nu va mai fi niciodată un partener credibil nici în politica internă, nici la nivel in­ter­național. Utilitatea sa ca interfață decentă a devenit nulă. Băsescu l-a atacat pe Ponta exact atunci când devenise evident că Io­hannis nu are o campanie destul de bună pentru a spera să-l înfrângă pe Ponta.

  Era nevoie de un moment de inflexiune pen­tru a schimba raportul de forțe. Încercarea de minimalizare a efectelor acestui scan­dal de la vârful statului este imposibil de jus­ti­ficat acum, când unda de șoc încă nu și-a produs toate efectele. Interesul sus­ți­nă­to­ri­lor lui Ponta de a nega aceste efecte este de înțeles. Scepticismul este însă ali­men­tat și de adversari ai PSD. Dacă acesta este prețul pentru ca teoria blatului să fie sus­ți­nută, atunci el devine prohibitiv atât din pers­pectiva corectitudinii analizei obi­ec­ti­ve, cât și din aceea a scopurilor in­vo­cate.

  continuare : 

  http://www.revista22.ro/articol.php?id=48910

  • Daca Ponta nu va castiga aceste alegeri, va fi o confirmare a faptului ca Traian Basescu ne manipuleaza ca sa continue blatul sau cu Ponta pana la viitoarele alegeri prezidentiale. Cele din 2024, adica . Scopul urmarit este evident: presedinte in 2024 va fi un V2 matur, o asigurare ca dosarele Flota, Mihaileanu, vila de lux si Nana vor fi stopate chiar in perioada clarificarilor finale, pronosticate pentru anul 2028. Jos coabitarea (mai ales LCK, exponentul ei de azi)! Jos blatul! Jos si cireasa de deasupra tortului! Sa alergam!

 59. Fie-vă milă de noi, domnule Ponta!

  Gabriel Liiceanu

  Portret „fenomenologic” (în formă de epistolă) al unui candidat la președinția României

  N-am simțit niciodată nevoia să vă vorbesc. Dacă o fac acum este pentru că aspirați, cu șanse mari se zice, la funcția de președinte al țării. Iar fiind și țara mea, „îmi pasă”. Așa se face că mi-ați ajuns în mod fatal interlocutor.

  Nu știu dacă m-am așezat vreodată cu mai multă nerăbdare (sentiment al urgenței?) să scriu o scrisoare cuiva. Deși este, după cum vedeți, o „scrisoare deschisă”, îmi imaginez tot timpul, scriind, că sunteți singurul cititor al rândurilor mele. Mai mult: am senzația, începând să scriu, că e ca și cum vom sta de vorbă singuri, privindu-vă în ochi și căutând punctul acela de inflexiune care trimite la ultima fărâmă de receptivitate din ființa cuiva. Altfel spus, deși suntem pe scenă, am uitat de sală înainte de a începe spectacolul.

  Aș vrea să știți de la bun început că nimic din ce-am să vă spun nu e menit să vă jignească. Nu de un „pamflet” e vorba aici, oricât de abrupte vor fi pe alocuri cuvintele. Ele nu vor face decât să descrie. Voi încerca să vă plimb prin față o oglindă, în speranța că ați putea fi dispus, fie și o clipă, să deslușiți în ea imaginea celui care, candidând, își propune să conducă o țară. Vă las să judecați apoi  dacă, punându-vă în locul meu, v-ați da sau nu pe mâna lui.

  *********************************************************************************

  http://www.contributors.ro/editorial/fie-va-mila-de-noi-domnule-ponta/

  • Foarte bine scris. Se cunoaște profesionistul și gînditorul. Mesaj puternic dar eu n-am să-i cer niciodată milă unui nenorocit ca ponta. Pentru el există ciocanul justiției și scorbura de la Jilava. Obiectele de genul ponta nu pot reacționa la mesaje inteligente cum nu poate reacționa scaunul de wc-u sau peria cu care se curăță.

 60. Primul termen al recursului in dosarul Klaus vs ANI este 18 noiembrie 2014.

  • Deci exista posibilitatea ca in noaptea de 16 noiembrie Klaus sa adoarma presedinte si peste doo zile sa aiba probleme cu gagica ANI 😉

   • Adica tu spui ca KJ castiga alegerile din noiembrie dar nu si pe cele din decembrie.

    • depinde cit de nazuroasa e ANI 😉

    • Ion
     Ce se intimpla in cazul in care johannes este eliminat de un verdict autorizat??
     Se reiau alegerile?
     Sau Ramane desemnat celalalt finalist??
     Alte variante???

     • Termenul de 18 noiembrie este doar unul de admisibilitate a recursului, La aceasta data Curtea va stabili un nou termen pentru judecarea de fond. Prin urmare vor mai urma 2 sau chiar 3 termene. Este foarte probabil ca ultimul termen si deci pronuntarea sa se produca la inceputul lui 2015.
      Eu am spus ca CCR va da verdictul in situatia in care are in 4 noiembrie de dat o decizie la o exceptie de neconstitutionalitate la legea ANI, exceptie ridicata de un primar din Constanta judet care se gaseste in aceeasi situate cu Klaus.
      Vreau sa mai subliniez ca potrivit legislatiei in vigoare CCR va valida rezultatul alegerilor din fiecare tur si nu un candidat anume.

   • 18 este o data interesanta.
    Daca socotim zilele necesare numararii voturilor, contestatiilor, anuntarea de catre BEC a rezultatului final si validarea de catre CCR s ar putea ca pe data de 18 Iohanis sa fie ales dar nu confirmat si incurcate s caile
    ICCJ.
    Este numai un scenariu ca multe altele dar de ce sa nu ne distram si noi de Craciun.
    PS.Scenariul preluat de la Ion gura de aur Cristoiu care desi nu le nimereste incearca.

  • @Filadel,
   Eu zic ca UNPR devine cheia marilor succese post alegeri daca nu iese (Doamne fereste) Ponta.
   Dl general Oprea un om cu o moralitate de general cu 4 stele in cinci colturi este oricind gata sa se sacrifice pentru binele patriei.
   Gurile rele vorbesc despre negocieri Udrea-Oprea.Pai cum vreti sa schimbati majoritatea parlamentara fratilor daca nu se gaseste vre un politician dispus sa se bage in rahat?
   Acum nu i mai putin adevarat ca eu sunt incapabil sa fac vre o diferenta intre actualii parlamentari PSD si cei ai PNL si o poarte din PDL si PMP dar poate or fi altii cu viziune care pot vedea diferentele.

 61. Toate acestea fara sa mai socotim cheltuielile exagerate care se fac in campanie !

 62. O intrebare pentru toti.
  Ce o fi discutat aseara Joe cu Victoras?

 63. Am un mesaj special pentru LODA
  Iti place MINCIUNA?
  Crezi in Ponta
  Iti place dezinformarea?
  Urmareste latrina 3 si Romania 10
  Esti multumita de starea ta de demnitate?
  urmareste starea materuiala a liderilor PSD in raport c u pensia ta\
  Iti place politica?
  Baga-te in mocirla in fractiunilor pesediste..in eludarea legislativa..in abuz dictatorial..in confiscarea PUterii prin subordonarea MI..jandarmeriei,parlamentului…

  CINE ESTI TU,LODA???
  Te regasesti in acest context??
  Esti oarba,esti surda,esti fara minte..sa nu vezi ce se petrece in PSD??
  Ori esti aderenta,complice si profitoare??

  • Ce ai frate, ce-ti veni ? Ce-i cu intrebarile astea existentiale ? Nu ,nu sunt multumita de loc de PSD si nici de conducerea lui, nu-i sustin, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu automat multumita de ceilalti si sa-i ador in pozitia ghiocel.Ce nu-i clar?AM DREPTUL SA NU-MI PLACA NIMENI, ce zici de asta?

 64. Intreaba Mark:”Se reiau alegerile?
  Sper ca nu vrei sa ai interimar la Cotroceni pe Tariceanu.

 65. Täriceanu, este un mizerabil rinocer buhäit, un ,afiot securist
  s-a inscris in cursä, la ordinele lui KONDYAKOV si sltzii,

  nemernicul asta a fäcut escrocherii, mai mari decat totzi ministrii,
  omul este imoral si un putregai nerusinat.

  cum rämane PONTA????
  TÄRICEANU- nu este ortodox, si origine grec

 66. ce mandru era cä a vorbit cu Biden,prostul inganfat
  ce ar fi trebuit sä facä Presedintele, de cate ori vorbeste cu el?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s