Help yourself !

Victorel Ponta, care in primul tur a fugit de intalnirile directe televizate ca dracul de galeata cu tamaie, a prins brusc curaj in fata confruntarii cu Iohannis.
Normal.
Nu cred ca e un secret pentru nimeni, inclusiv pentru el si staff-ul tura-burra, ca Monica Macovei i-ar fi facut tandari masca de pseudo-profesionalism judiciar cu care face parada cand mai are ocazia, iar Udrea ar fi spalat podeaua cu el pe post de mop. Ceilalti nu mai contau in spectacol, deveneau spectatori.
Acum a scapat de otravurile alea, a ramas Mutul National.
Hoooray !

Asa ca s-anfipt cu o chemare la lupta de zici ca se adreseaza unui copil de la scoala neajutatoare. L-a chemat la „lupta dreapta” pe Iohannis, in locurile alese de el si cu armele alese de el.
Practic i-a comunicat programul gata intocmit, pe zile si ore, cu televiziunile si subiectele pe care el le-a hotarat.
Fara discutie, acceptarea acestei provocari de catre Iohannis ar fi o cedare foarte periculoasa. Indiferent cum ar evolua la alte televiziuni, in fata latrailor otraviti de la scoala „Felix” i-ar fi foarte greu sa iasa nesifonat. Cand il vor manji cu elucubratiile lor bolnave, cel mai probabil Iohannis va avea nevoie de zeci de secunde bune sa-si vina in fire si mai ales sa nu le crape capatanile.
El si asa isi gaseste destul de greu cuvintele iar alcatuirea unor fraze de efect care sa pareze si eventual sa atace, este o provocare pe care nu se inghesuie s-o abordeze fatis.
Ce va face daca aia vor pune pe fundal un copil care a declarat ca a fost abuzat sexual, un cuplu de batrani sibieni care au ramas pe drumuri dupa ce el „le-a confiscat casa” sau un travestit care „recunoaste” ca este partenerul sau intim de ani de zile ?
Eu cred ca mutenia lui ar suferi o singura schimbare : ar deveni „graitoare” pentru toti trepanatii iubitori de Ciutacu, Gadea, Cretuleasca sau Stoiceasca.
Va dati seama ce ramane din Iohannis acolo ?

Tot piratul sa-l scoata din rahat !
Traian Basescu a lansat propunerea ca dezbaterea sa aiba loc la Cotroceni, în Sala Unirii sau în Sala de Spectacole, in lipsa actualului chirias, coordonata de moderatori alesi de comun acord si sa fie transmisa de toate televiziile doritoare.
Teren neutru, sugestiv pentru jobul la care cei doi aspira, expunere cat de onesta si de larga se poate.

Iohannis a confirmat. E randul lui Ponta sa gaseasca portite ca sa evite intalnirea.
Pentru ca asa cum pentru Iohannis falsitatea intalnirilor aranjate de Ponta constituia un pericol serios, organizarea si desfasurarea acestora onest si transparent este cel mai probabil un pericol pentru Ponta.
La drept vorbind, orice e normal e un pericol pentru un anormal.

Nu stiu daca unde si cum va avea loc intlnirea celor doi, daca va avea loc.
Dar daca va avea loc as avea o sugestie pentru Iohannis !
O sugestie care ar valora cat greutatea aurului in aur : condamna nene puciul din 2012 !
Alora care nu cred c-a fost puci le pasa fix deloc, deci nu pierzi nimic.
Alora care cred c-a fost le pasa enorm, deci i-ai scos la vot !
Fa miscarea asta in direct, clar si raspicat si ai punctat consistent. Nu mai astepta la altii sa te ajute. Creste-ti sansele !

Viq

UpDate !

„Iohannis fuge de invitaţia televiziunilor. Ca de obicei, Băsescu îl ajută pe Iohannis, pentru că el e omul lui. Ne-am săturat de scandalul lui Băsescu din ultimii zece ani. Televiziunile sunt cele mai serioase. Îl aşteptăm pe Klaus Iohannis la tv de luni seara încolo”, a spus Firea, citată de Mediafax.

Cum ziceam mai sus, e randul lui Ponta sa fuga !

Anunțuri

93 responses to “Help yourself !

 1. Si ce tinar eram si eu pe atunci, ehe 😛

  Viq,
  si eu cred ca recunoasterea (cineva sa-i formuleze un text, nu chiar cum aveam eu pretentia „am fost un dobitoc”), recunoasterea, zic, ar fi de efect si, in plus, am stii de-o treaba. Cu cine aveam de-a face, pe cine votam

  • Victore,

   de regula trecem evenimentele si facem extrapolari prin filtrul parerilor noastre. Ceea ce implica un risc major.
   Pe de alta parte insa, daca parerile noastre coincid cu al unui numar mai mare de personi, poate fi un mare castig.

   Daca ar fi sa privesc prin prisma amicilor nostri de alte coloraturi, nu vad ca votul lui Loda sau Prl sa fie afectat in vreun fel de o asa declaratie 😀

   Insa al unui numar consistent de alte persoane, cu alte optiuni decat a celor doi, da. In mod favorabil.
   Cred ca noi avem nevoie de o declaratie de genul asta. Iar el ar cam fi de bun simt sa o dea.
   Daca tot n-a facut-o pana acum, ar putea marca momentul !

 2. Nici o televiziune nu transmite protestele

  Puteți vedea ceva pe pagina de FB a lui Valentin Jucan membru al CNA

  https://facebook.com/ValentinJucan?ref=bookmark

  • chiar acum am primit un telefon de fiul meu sa-i spun daca televiziile transmit si ceva de la Timisoara, piata Operei, unde ar fi peste 2000 de persoane. Poate la ora 8, la stiri

 3. Nu doar anti-pontistii vor vota Iohannis. Chiar si anti-basistii care nu sunt prosti vor vota Iohannis, pentru ca asta este singura lor sansa sa-l scoate pe Traian Basescu in decor: KI-presedinte, Ponta/Dragnea- liderii opozitiei. Sa ma explic? ( …bine, doar pentru prosti – aia care, cica, citesc CDP pe ascunselea: in caz ca va castiga Ponta, este sigur ca PMP va creste repede devenind principalul partid de opozitie, iar GIOP se va trezi in 2016 cu TB in templul luide azi: Parlament. Catastrofa! Pe scurt, dilema Ponta/Dragnea: lideri sau luzeri.

  • Un rationament prea sofisticat pentru mine.
   Popeye va veni in PMP oricum (dupa cum a declarat). Lupta lui se va da cu PUTEREA iar puterea se va afla la guvern, plagiatorul fiind un mic NIMENI la Cotroceni. Totusi sa ne fereasca DUMNEZEU de instalarea lui acolo.

   laplopulcuportocale

 4. Redăm, mai jos, scrisoarea integrală a profesorului Dan Angelescu pentru premierul Victor Ponta, aşa cum a fost ea publicată pe pagina de Facebook Roumains Francophones.

  „Stimate d-le Victor Ponta,

  Mă numesc Dan Angelescu, sunt profesor la Universitatea Paris-Est din Franţa. Am un doctorat în fizică de la universitatea Princeton, o licenţă de la California Institute of Technology (amândouă în Statele Unite), iar înainte de aceasta am fost olimpic la fizică. Trăiesc în diasporă de douăzeci de ani. Vă mărturisesc că niciodată nu m-am considerat nici peste poate de inteligent, şi nici nu m-am mândrit cu capacitate de a înregistra şi interpreta detaliile subtile ale tuturor situaţiilor. Însă declaraţia pe care aţi făcut-o pe postul de televiziune Antena 3 mi-a demonstrat că, faţă de o persoană ca dvs., sunt aproape primitiv. Ba chiar aş merge până la a mă considera prost, prin comparaţie.

  Eu am venit naiv la vot la secţia de la Ambasada României din Paris, am stat la coadă alături de oameni care mi s-au părut perfect normali, şi care au aşteptat ca şi mine ore în şir la coadă. Departe de mine gândul că aceştia se prefăceau a fi oameni obişnuiţi, fiind de fapt agenţi aduşi acolo în scopuri electorale. Insă, în apărarea mea, trebuie să spun că erau foarte bine camuflaţi: un domn cu o fetiţă în cărucior, un altul care spera să voteze până la 20:30 ca să poată să îşi ia băieţelul de la cinema, o fată care citea poezii. În orele de coadă, am ajuns să ne cunoaştem, şi am ajuns chiar să cred că şi ei erau naivi şi proşti ca mine. Sau poate, cum aţi observat dvs., încercau să mă manipuleze. Nu ştiu.

  La ora 21, încet-încet, coada a înaintat şi ne aflam în centrul de votare. Stupid din partea mea, însă aveam impresia că legea spune că în aceste condiţii îmi trebuie respectat dreptul la vot. Aşa credeau, aparent, şi cei din jurul meu. Ei bine, se vede că nu am înţeles bine textul legii, deşi l-am recitit de mai multe ori de pe sit-ul web al ambasadei. Ba chiar domnul preşedinte al secţiei de votare mi-a explicat că deşi aşa e legea (aici măcar nu m-am păcălit !), şi deşi s-a făcut cerere la biroul electoral central ca programul de votare să fie prelungit, a primit instrucţiuni clare ca votarea să se oprească la 21:00 deşi erau persoane în secţie care au fost împiedicate să voteze.

  Atunci, furios, am strigat şi eu, ca cei din jurul meu „Vrem să votăm !”. Nu am avut pancarte, nu ştiam că trebuiau pregătite dinainte (ce idee originală aţi avut !), şi de altfel în jurul meu nimeni nu avea. Toţi păreau oameni obişnuiţi, frustraţi însă de decizia pe care o considerau ilegală de a nu li se acorda dreptul la vot, şi reclamandu-şi-l. Un drept care (pentru noi cei proşti cel puţin) ar trebui să fie constituţional. Chiar am crezut pentru o secundă (orice bănuiala mi-a fost însă risipită după intervenţia dvs. la televizor) că dumneavoastră aţi fi fost personal implicat în această organizare proastă a alegerilor, pentru ca noi cei din străinătate să nu putem vota aşa cum am dori. Probabil o altă consecinţă a manipulării la care am fost supus, inconştient. Ce bine că m-aţi luminat !

  În naivitatea mea, nu mi-am dat nici măcar seama că puteam să fiu transportat cu autobuzul, gratuit, de către acei domni manipulatori la care aţi făcut aluzie dvs. Eu am venit ca prostul cu maşina, stând în trafic, consumând benzină şi plătind o parcare scumpă ca să mă pot prezenta la vot. Vă rog ca la turul 2 să se publice lista staţiilor autobuzului electoral, ca să putem profita cu toţii de el.

  Recitind ce am scris, mi-am adus aminte nu ştiu de ce de anii de doctorat, şi de lunile de muncă pe care le-am petrecut la redactarea tezei. Şi mi-am dat seama că până şi aici, domnule Ponta, v-aţi dovedit pe deplin superioritatea. Pentru dvs. totul trebuie să fi fost aşa de simplu şi de uşor, de parcă altcineva v-ar fi scris deja textul, dvs. rămânându-vă doar să îl transcrieţi. Păcat că noi, cei proşti, nu înţelegem cum merg lucrurile. Ce bine însă că vă găsiţi timp să ne explicaţi dumneavoastră, întotdeauna cu elocvenţa exemplului personal. Vă mulţumim !

  Cu multă consideraţie,

  Dan Angelescu

  Profesor
  Universitatea Paris-Est
  Franţa”

 5. ABUZ de DREPT _Guvernul Romaniei ,al carui prim ministru este unul dintre candidatii prezidentiali se OPUNE exercitarii dreprului de vot in diaspora.Explicatia???O gasiti mai jos!

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 în Spania:

  Kelemen Hunor – 97 voturi

  Klaus Iohannis – 16.390 voturi

  Dan Diaconescu – 3.011 voturi

  Victor Ponta – 4.768 voturi

  William Brânză – 202 voturi

  Elena Udrea – 3.640 voturi

  Mircea Amariţei – 10 voturi

  Teodor Meleşcanu – 229 voturi

  Gheorghe Funar – 241 voturi

  Zsolt Szilagyi – 22 voturi

  Monica Macovei – 2.300 voturi

  Constantin Rotaru – 40 voturi

  Călin Popescu Tăriceanu – 639 voturi

  Corneliu Vadim Tudor – 1.171 voturi

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Românii din Franţa l-au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale tot pe Iohannis. În total, 3.993 de români din Franţa i-au acordat voturile candidatului ACL. Monica Macovei şi Victor Ponta au primit 1.641 de voturi, respectiv 629 de voturi.

  În Franţa, s-au prezentat la urne 7.730 de perosane. Din totalul voturilor, 53 au fost declarate nule. În Franţa s-au primit 26.406 buletine de vot, dintre care 18.676 nu au fost întrebuinţate.

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 în Franţa:

  Kelemen Hunor – 36 voturi

  Klaus Iohannis – 3.993 voturi

  Dan Diaconescu – 143 voturi

  Victor Ponta – 629 voturi

  William Brânză – 34 voturi

  Elena Udrea – 533 voturi

  Mircea Amariţei – 5 voturi

  Teodor Meleşcanu – 68 voturi

  Gheorghe Funar – 39 voturi

  Zsolt Szilagyi – 15 voturi

  Monica Macovei – 1.641 voturi

  Constantin Rotaru – 9 voturi

  Călin Popescu Tăriceanu – 294 voturi

  Corneliu Vadim Tudor – 238 voturi

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Iohannis şi Macovei au fost candidaţii favoriţi şi în Germania. Candidatul ACL a obţinut aici 5.048 de voturi, în timp ce candidatul independent a primit 1.594 de voturi din partea românilor din Germania. Victor Ponta a primit doar 506 voturi.

  În Germania s-au prezentat la urne 8.198 de persoane, iar 49 dintre voturile lor au fost declarate nule. În Germania s-au primit 14.392 de buletine de vot, iar 6.194 nu au fost întrebuinţate şi au fost anulate.

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 în Germania:

  Kelemen Hunor – 51 voturi

  Klaus Iohannis – 5.048 voturi

  Dan Diaconescu – 128 voturi

  Victor Ponta – 506 voturi

  William Brânză – 12 voturi

  Elena Udrea – 281 voturi

  Mircea Amariţei – 4 voturi

  Teodor Meleşcanu – 36 voturi

  Gheorghe Funar – 30 voturi

  Zsolt Szilagyi – 7 voturi

  Monica Macovei – 1.594 voturi

  Constantin Rotaru – 2 voturi

  Călin Popescu Tăriceanu – 196 voturi

  Corneliu Vadim Tudor – 154 voturi

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Alte 4.742 de voturi au ajuns la Iohannis din Marea Britanie. Pe locul al doilea în primul tur al alegerilor prezidenţiale a fost aleasă, potrivit voturilor din Regatul Unit, Monica Macovei. Victor Ponta a primit 735 de voturi.

  În Marea Britanie s-au prezentat la vot 9.949 de români, iar din totalul voturilor lor 89 au fost declarate nule. Numărul buletinelor de vot primite în Regatul Unite a fost de 29.203, dintre care 19.254 nu au fost întrebuinţate.

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 în Marea Britanie:

  Kelemen Hunor – 29 voturi

  Klaus Iohannis – 4.742 voturi

  Dan Diaconescu – 212 voturi

  Victor Ponta – 735 voturi

  William Brânză – 37 voturi

  Elena Udrea – 617 voturi

  Mircea Amariţei – 5 voturi

  Teodor Meleşcanu – 72 voturi

  Gheorghe Funar – 34 voturi

  Zsolt Szilagyi – 12 voturi

  Monica Macovei – 2.614 voturi

  Constantin Rotaru – 7 voturi

  Călin Popescu Tăriceanu – 376 voturi

  Corneliu Vadim Tudor – 368 voturi

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În Statele Unite, Klaus Iohannis a primit 3.473 de voturi din partea românilor, în timp ce Monica Macovei a obţinunt 1.461 de voturi, iar Victor Ponta 559 de voturi.

  În Statele Unite ale Americii s-au prezentat la urne 6.248 de români. Dintre voturile lor, 31 au fost declarate nule. Numărul buletinelor de vot primite în SUA a fost de 45.613, dintre care 39.365 nu au fost folosite.

  REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 în SUA:

  Kelemen Hunor – 31 voturi

  Klaus Iohannis – 3.473 voturi

  Dan Diaconescu – 65 voturi

  Victor Ponta – 559 voturi

  William Brânză – 8 voturi

  Elena Udrea – 243 voturi

  Mircea Amariţei – 1 vot

  Teodor Meleşcanu – 54 voturi

  Gheorghe Funar – 24 voturi

  Zsolt Szilagyi – 3 voturi

  Monica Macovei – 1.461 voturi

  Constantin Rotaru – 2 voturi

  Călin Popescu Tăriceanu – 226 voturi

  Corneliu Vadim Tudor – 67 voturi

  Rezultatele alegerilor prezidenţiale venite din diaspora îl arată câştigător în primul tur pe Klaus Iohannis (45,83%). Acesta este urmat de Victor Ponta, cu 15,79% din voturi, şi de Monica Macovei, cu 15,09% din voturi.

 6. Mi-a scapat evenimentul din seara asta !
  Ar fi meritat o postare separata !

  ByTheWay…..
  Poate ar fi o idee buna sa caut un format wordpress multi-postari.
  2 sau 3 in paralel, sa aiba omul optiuni 😉

  Acum spre exemplu putea intra scrisorica aia (care e de o finete nemeritata pentru un asa adresant) cu clipul de la Timisoara !

 7. Dan Diaconescu s-a scapat, la un moment dat, in filmul lui Solomon, asupra strategiei electorale a clasei politice din Ro. In rezumat, zicea el: cum aia mai cu minte au plecat, eu (DDD, adica) m-am gandit ca cheia succesulu la public este sa te adresezi cu precadere prostilor. DD – precursoril sau tradatorul lui V2? Se leaga cu legea invatamantului si succesul plagiatorului? Cu votul diasporei? Cu tinichigii si sculer-matriterii care conduc comisiile parlamentare?

 8. sper ca cei din Moldova, sä nu-l mai voteze pe PONTA
  rusine sä le fie, presedintele Bäsescu a fäcut lobi pt. ei
  si ei il voteazä pe mitomanul plagiator.

 9. Recunosc cu mandrie ca alaturi de mii de alti romani, in aceasta seara am strigat cu URA in suflet…JOS PONTA
  http://netstiri.ro/stiri/stiri-interne/mii-de-oameni-strada-pentru-alegeri-libere-proteste-la-cluj-timisoara-bucuresti-oradea_2486.html

 10. Se mișcă România!
  Scandările favorite:
  * „Diaspora votează / Ponta fraudează”

  * „Le-a blocat votul, să nu-i umfle botul”

  * „Ghinion, ghinion / Țara s-a trezit din somn!”

  * „În turul doi / Vrem să votăm și noi”

  * „Vrem să fie bine-n țară / Încercăm și-a doua oară”

  * „Nu pot ei fura cât putem noi vota”

  * „89 spune tot / Hai și tu la vot!”

  * „Lăsați-i să voteze!”

  * „DNA, DNA, curăță politica!”

  * „Opriți corupția / Vine Revoluția!”
  * „Hoții, hoții!”
  * „Jos Ponta!”
  * „Ponta, nu fura! / România nu te vrea”

  * „Victor Ponta, nu reziști / Nici cu mii de securiști!”

  * „Sus poporul, jos plagiatorul!”
  * „Premier mincinos / Jos! Jos! Jos!”
  * „Ceaușescu, nu fi trist / Victor Ponta-i comunist!”
  * „Ceaușescu n-a murit / Este Ponta travestit!”
  * „Klaus, Klaus / Scapă-ne de Mickey Mouse!”

  * „Noi votăm un Klaus / Nu un Mickey Mouse!”

  * „Ponta, nu uita / Toți te vrem la DNA!”
  * Vrem eroi în turul doi!”
  * „Vrem să votăm / Nu să plagiem!”
  * „Victor Ponta, nu uita / România-i țara mea!”
  * „Ieșiți și votați / Altfel nu contați!”
  * „Cine nu votează / Țara o trădează!”

 11. realizati ce se va intimpla daca Ponta iese presedinte??Cite zile va avea parte de Cotroceni?????????????????????

 12. Romanii care scuipau pe politica s-au apucat de ea. Ce-am primit pe mail in ultimele 10 ore de la voi si ce inseamna asta

  A trecut o tornada peste facebook si in urma ei a ramas prapad: principiile hipsterimii, toate, sunt facute praf si pulbere. Unde e neimplicarea politica, unde e scarba fata de candidatii acestui sistem dement care-i democratia, unde e superioritatea lecturilor socialiste, unde sunt manierele calme si blazate, superioare zbaterilor noastre?

  S-au dus. Lumea face campanie electorala, cand nu face pro-vot, cand nu iese in strada sa-l huiduie pe-un candidat, stie el care. Ce s-a intamplat, ce-a provocat toate astea?

  E simplu: oamenii care au marait pana acum la democratie au constatat, brusc, ca sunt unii, deocamdata mai puternici ca ei, care vor acelasi lucru: sa scape de ea. I-au vazut pe organizatorii acestor alegeri cum impart mita electorala, cum blocheaza votul diasporei si cum inchid ochii la turismul din judetele rosii. Oamenii, aia care au urechi si ochi, au realizat ca oricat ar detesta ei defectele democratiei, sunt unii care ar vrea s-o aboleasca de tot.

  Dar altceva voiam sa va spun: voiam sa sarbatoresc cu voi intoarcerea nu a spiritului civic (asta aveam deja), ci a fervorii politice.

  Luati cazul Nicoletei Carjan, altadata demnstranta pentru Rosia Montana, care a inventat o scrisoare, tiparita la imprimanta si pusa in cutia postala a tuturor vecinilor de bloc. Peste 60 de adresanti. Citez din ea: “Să ne înțelegem, îl votez și-l susțin pe Klaus, nu dau un vot de încredere partidelor din spatele lui. Dacă îl votăm nu înseamnă că declarăm dragostea pentru corupții din partid, sau că uităm vreun abuz al politicienilor.” Textul integral e mai jos.

  http://lucianmindruta.com/2014/11/08/romanii-care-scuipau-pe-politica-s-au-apucat-de-ea-ce-am-primit-pe-mail-in-ultimele-10-ore-de-la-voi-si-ce-inseamna-asta/

 13. Suntem Breaking news pe Reuters …excelent ,stie o lume întreaga

  • Desi mii de oameni au iesit in strada sambata seara, in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Oradea, Romania TV nu au dat nicio stire pe acest subiect. Antena 3 a dat o stire in jurnalul de la ora 20.00 in care spune ca la Cluj au iesit in strada cateva sute de oameni. Singurele televiziuni care au tratat subiectul amplu au fost Digi 24, Pro TV si Realitatea TV. (HotNews)

   • Buna dimineata !
    este o rusine ceea ce fac televiziunile. Incredibil!! Trebuiesc informati cei de afara de porcariile la care se dedau televiziunile;ii vom tine noi la curent , inclusiv cu postari la CDP 🙂 La Cluj a fost cea mai tare faza : „Antenele si Ponta au pornit revolta” 😀 Sefii BOR au implicat o mare parte a preotimii in campanie. Doar si numai pentru bani !!! Inseamna ca le-a placut colaborationismul cu PCR si securitatea. Cu promisiunile ca vor primi mai multi bani ,l-au vandut si ei pe Mantuitor , trecand in tabara lui Iuda !
    Va rog sa nu ma ocarati ;priviti :

    • depemures, 🙂
     preotul in final a incercat sa dreaga busuiocul,apeland la constiinta fiecaruia,numai ca enoriasii au simtit capcana si au inteles rostul propagandei pesediste cu complicitatea preotului.

     La mitingul urias organizat la Cluj(in jur de 10000 de protestatari) s-a petrecut ceva absolut in premiera.Nu numai Ponta a fost identificat ca cel mai periculos politician ,nu s-a cerut doar demii la nivelul ministrului de externe,prima data a fost incriminat un realizator de tv.Slugoiul pontac Mihai Gadea.S-a inteles cat de nocivi sunt cei de la antene ,cat venin au inoculat ei in mintile oamenilor.

     • Ce sa mai dreaga?! Pupila lui Dragnea pe banii nostri la Paris, in campanie , in biserica !! Din pacate nu este singurul preot care procedeaza in acest fel . Acesta este trendul sefilor iar subalternii nici nu gandesc ce fac.Daca-i ordin …Daca l-ar iubi cu adevarat pe Dumnezeu ,nu s-ar intampla asa ceva.
      Dar hai sa ne amintim de ceva ,de acum 25 de ani

   • Mih,asa este! 🙂
    Nu ma astept de la antene,unde gugul lor Gadea a fost subiect de protest si critici dure.
    Si B1 a dat stiri mai anemice ce-i drept ,iar Nasul a dezbatut pe larg evenimentul.,amintind si de rusinea suferita de pompalau la Baia-Mare.

   • Buna dimineata, Mih
    Ce ciudat. Troneaza de aseara articolul respectiv si la comentarii si acum la 9 35, ia ghiceste (cred ca ai vazut si tu) ma jos si eu cu literele, deci ghici cate sunt ? O decat.

    Nu s-a mai intamplat asta in istoria Hotului (special gresit).
    6086 de vizualizari si niciun comentariu. Nu le lasa sa treasca. Imi inchipui de ce. Au dat cifre eronate de participanti si probabil ca li se „explica” cum au cam „gresit” numarul participantilor si mai ales de ce au „gresit”.
    Ce nemernici Doamne, ce nemernici. 👿

  • Deh !

   * Ghinion, ghinion / Țara s-a trezit din somn *

 14. Buna dimineata!
  Salut din coltisorul meu din Ardeal! 🙂
  Aseara in orasul meu lampioanele au luminat cerul,atmosfera s-a incalzit de protestele clujenilor contra tratamentului criminal la care au fost supusi romanii din diaspora.Strigatele de revolta au atins ticalosia sistemului reprezentat de WPonta.
  Klaus,Klaus ,Klaus
  scapa-ne de Mouse

 15. Profa , ceva poze ?

 16. Ai la dispozitie albume intregi pe facebook sau in ziarele locale,or nu stii sa cauti? Vrei sa trimit poze cu mine si familia mea?

  • ce nemernuci este olgutza-curvulitza,
   „ce dacä au iesit oamenii in stradä, scoatem si noi -o sä fie
   räzboi ” ALTU DÄ FOC LA TZARÄ; EA vrea .RÄZBEL ……………………………………………i-atzi läsat cam mult de capul lor.
   acum chiar trebuie scuturatzi.

 17. Chapeau Tismaneanu !!
  „Motto: “Ceausescu nu fi trist, Victor Ponta-i comunist”, Piata Universităţii, 8 noiembrie 2014

  Victor Ponta ne asigură ca vrea sa devina presedinte pentru fericirea poporului. Acesta era titlul uneia din producţiile propagandistice ale realismului socialist in cea mai degradată si degradantă fază a sa. Premiera a avut loc in 1952, in plină teroare stalinista. Era scrisă de comediograful en titre al regimului, Aurel Baranga, si de politrucul bornat, inenarabilul Nicolae (Nikolai) Moraru. Minciuna este sufletul nemuritor al comunismului, a afirmat, memorabil si cât se poate de justificat, marele filosof polonez Leszek Kolakowski. Comuniștii, post-comuniștii si tovarășii lor de drum, mai vechi si mai noi, s-au scăldat intotdeauna in mocirla minciunii.
  Victor Ponta este Homo Praevaricatus, tocmai din acest motiv a facut fulgeratoarea sa carieră in PSD-ul iliesciano-nastasiot. Minte fără să roșească și fara să clipească. Se pretinde un apărător al intereselor plebee, este de fapt valetul oligarhiei cleptocratice. In ceea ce privește convingerile, sunt de acord cu ce scrie Radu Vancu: “Gorila n-are ideologie”. Dar știe sa o simuleze, este specialistă, gorila noastra natională, in travestiuri. Si, dacă tot vorbim de gorilă, să ne destindem un pic ascultându-l pe Georges Brassens:…( DPM : clipul l-am scos ,dar il gasiti in link)
  Plagiatorul se declară un susţinător al alianţelor vestice, dar de fapt simpatizează cu putinismul si cu Partidul Comunist Chinez, “forţa politică conducătoare” din Republica Populară a Amneziei (cum corect a numit o jurnalistă americană China comunistă). Trebuie să fii fie orb politic, fie de totală rea-credinţă spre a crede, precum fostul președinte Emil Constantinescu, că Ponta dă doi bani pe asumarea trecutului totalitar. Victoria lui Ponta la al doilea tur ar insemna un dezastru pentru România: nu am nicio indoială că ar urma, cu maximă celeritate, graţierea marilor penali, in frunte Dan Voiculescu si Adrian Năstase. Din raţiuni ușor de bănuit, ar mai intarzia un pic graţierea lui Don Relu Fenechiu, fost ministru in cabinetul plagiatorului.”
  – articolul integral,inclusiv clipul http://www.contributors.ro/politica-doctrine/pentru-fericirea-poporului-reflectiii-despre-tavalugul-pontocratic-si-posibilitatea-de-a-l-opri/

 18. Buna dimineata Dora,

  Lasa ca-i arat eu acum multe.

 19. Uita-te si la astea. Si aici sunt si filmulete

  http://www.gandul.info/stiri/fiti-eroi-in-turul-doi-mii-de-romani-au-iesit-in-strada-in-cluj-timisoara-iasi-constanta-oradea-si-bucuresti-pentru-un-vot-corect-in-turul-doi-13509587

  Mereu cu aceeasi compasiune. Sper sa iesi cat mai curand din asemenea stari triste care te fac sa uiti ca esti totusi o… doamna.

 20. Ai gresit adrisantul. Eu ti-am trimis linkurile de mai sus. Eu nu sunt profesoara.

  Fii linistita. Fotografiile si filmuletele nu sunt cu mine 🙂

 21. Salut prieteni! Vineri am fost şi eu la protestul din Sibiu.. Numărul celor care au participat la marşul de pe centrul Sibiului a fost mult mai mare faţă de numărul celor strànşi în Piaţa Mare. Coloana sa întins pe lungimea a peste 250 de metri iar lăţimea ei cuprindea cel puţin 20 de persoane (am căutat să număr cat mai obiectiv) . Dacă înaintea începerii efective a marşului terasele erau pline ochi, odată cu începerea marşului acestea s-au golit instantaneu, lucru care poate fi confirmat de personalul care deservea acele terase, marea majoritate a clienţilor alăturànduse protestului. Mulţi dintre ei se temeau de eventualele repercusiuni din partea şefilor lor, numiţi în funcţie de către ciuma roşie, să fie văzuţi în Piaţă.
  Lume bună, lume frumoasă, mulţi tineri alături de care mi-a fost drag să particip .

 22. Ia uite ce titreaza astia de la „Ev. zilei” ca stire principala in rosu cu litere de-o schioapa

  RAIUL VIRTUAL al pedofililor, teroriștilor și ASASINILOR. Autoritățile române au participat la OPERAȚIUNEA internațională ONYMOUS

  Stirea cu Romania in strada undeva intr-un colt, in ce parte…in ce parte…in stanga asa cum au cotit-o si ei.
  RUSINE SA LE FIE !
  Lichelele naibii.

 23. Filadel,

  Aseara cand tocmai voiam sa intreb despre tine, ca ce faci, ca pe unde esti de nu mai apari, aparusi sub pseudonim @admin 😛

  Sa-mi spui si mie la ce ora iesiti astazi. Nu de alta dar vreau sa strig si eu din tot sufletul JOS PONTA !

  Multumesc anticipat.

 24. Mai multa compasiune.

 25. Aseara, un comentariu pe fb

  Protestele din tara, la „televizuinele” de stiri…
  „B1 TV” are treaba. Alta treaba.
  „Nasul TV” vorbeste despre „piatra care face minuni”.
  „Realitatea TV” transmite live, din Piata Universitatii.
  „RTV” ne anunta „imediat : cand se intorc ninsorile”.
  „Antena 3″… नगरस्य भक्ता.
  „Digi24”, a mai transmis, din cand in cand, protestele din tara.

 26. YES LA VOT
  (…)
  „Duminica, 9 noiembrie, romanii din Madrid, Londra, Paris, Dublin, Berlin, Viena si Bruxelles se vor manifesta in fata Ambasadelor
  pentru a cere MAE solutii viabile pentru votul in diaspora. Cerem inca o data 1.000 sectii de vot pentru diaspora si dublarea numarului personalului si stampilelor din sectiile de vot deja existente”, se mai arata in comunicat.
  „Domnul Ministru Titus Colatean continua sa dezinformeze opinia publica afirmand ca nu are suficient timp pentru a primi spatiile din partea adiministratiilor locale din tarile UE unde sa se instaleze noile sectii de votare. Informam pe aceasta cale inca o data dispozitia asociatiilor de a media aprobarile locurilor in care sa se amplazeze sectiile de vot”, a declarat Daniel Tecu, presedinte FADERE, citat in comunicat(…)

  http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezidentiale-2014/yes-la-vot-alianta-pentru-romania-curata-mii-de-romani-din-tara-si-strainatate-vor-iesi-in-strada-pentru-dreptul-la-vot.html

  • Ce mai, e din ce in ce mai clar

   * Ghinion, ghinion / Țara s-a trezit din somn *

   pe oriunde pribegeste ea prin lumea asta mare

   • Era si timpul…aproape depasit: „12:15:59” aproape trecute, fix, deh…

   • @MIHAELA
    Nu toata tara s-a trezit din somn.
    Mihaela mea nu s-a trezit inca.Am stricat vorbitorul cu ea cand am vorbit politica cu ea. 🙂
    Am primit un raspuns de m-a lasat si masca,,ce sti tu despre realitatile din tara?” si cand am reprosat ,,cu te-ai face tu daca ti-as taia ratia de la contul cu verzisori?” reactia a fost a unui nedreptatit ca a unuia carui i-ai luat jucariile. 😀

    • Salutare tuturor,
     La Timisoara au fost ieri in jur de 1500-1800 de oameni. Am aflat de la politistii care asigurau paza. O bila rosie pentru oras a fost si faptul ca Tonta n-a indraznit sa intre in el ieri. S-a dus la Varias.
     La Cluj a fost super. In schimb in Bucuresti a fost cam nasol, avand in vedere existenta a doua tabere.

     Dorian, ai aflat pe propria piele semnificatia expresiei: ”Exploatarea omului de catre om”.

    • Pai, tocmai de aceea, pentru ca-i dai tu verzisorii. Daca-i facea ea, poate o interesa ce e in tara cu acelasi interes ca pe taticul ei.

 27. Ia ca schimbara aia de la „Ev.Zilei” titlu in rosu cu pedofilii din mijlocul paginii si pusera altu” cu proxenetii, ptiu, nu i-ar mai tine pamantul ca MARI NERUSINATI mai sunt.

  Titlu nou cu rosu si litere de-o schioapa ?

  REŢEAUA lui SILE CĂMĂTARU oferea PROSTITUATE LA CATALOG în cazinouri de LUX. Interlopul şi încă doi complici au fost ARESTAŢI. Afacerişti şi directori de PR lucrau mână în mână cu „JUPÂNUL” DIN FERENTARI

  Oameni buni mie nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochii. E INCREDIBIL !

  p.s.
  @Victor L, cum ii zici lui tapalaga ca am uitat dar mereu ma amuza porecla, parca cuisaratul ? Ca de CTP stiu sigur ca si-a zis singur singurel „Crucisatorul” da la rapalaga uitai.

 28. Ala din stanga cu Romania in strada il trecura mai jos. Nu mai este primul. Primul este acum al cu ceata. Ca in anii 90 iar le venira la indemana cu pardalnica asta de ceata.

  Ptiu ! Ptiu ! Imi scuip in san, Doamne, cum face banu’ din om NEOM.
  Ptiu ! Ptiu !

  Hai ca poate ii infurie pe tinerii care stau mereu pe „feisbuc” si se trezesc duminica viitoare cu vreo 80 % din romani la vot. Ce mi-ar place.


 29. Doare umilinta mai tare ca orice pumn??

 30. Acum am vazut ca astia de hot au „up-date” si au dat cifra corecta la Cluj, ba mai au mai aparut si ceva comenturi.
  Azi noapte pe la 2 cand m-am uitat eu ultima oara la ambele art.erau 0 comentarii. Sigur, sigur, va spun ca am tot intrat sa vad si m-am uitat foarte atent. Erau 0 comentarii. Sigur, va spun. Pentru ca m-am mirat foarte tare ca erau 0 comentarii.

 31. Pina acum ceva timp B 1 era televizia lui Blaga; asa spuneau citiva pe bloguri.
  De ceva zile aflu ca televizia „a trecut” la Udrea 😛
  Acest exemplu imi intareste convingerea ca nu doar televiziunile mint/dezinformeaza, ci si cei ce se dau curati, inteligenti si, cred ei, de partea buna a baricadei (bineinteles, pentru ei unde e blonda e rau, ca-s acri strugurii 😉 )
  E indicat a se lua cu lămîie chiar ce pare o delicatesa 😛

  • Unul dintre patroni-Robert Negoita PSD .Acum ce politica face Negoita cu gurnalistii lui independenti nu se stie dar tin sa ti aduc aminte ca acum o saptamina Sorina Matei spala cu Udrea pe jos.
   Poate s au inprietenit intre timp.

   • Din cate imi aduc aminte, povestea cu Udrea si B1/EvZ, a fost vehiculata mai demulticel (mai prin primavara) si a fost „aruncata” pe piata de Tapalaga.

  • B1, eu asa stiu :

   1. Oancea – actionar majoritar (care a construit Antenele cate-s toate) care a venit cu o armata de acolo: Puscalau, blonda aia insipida si proasta rau de pe la ora 4, Irina Pietraru, Nelu Barbu, Mihai Jurca (ambii prezentau meteo la antene), Cristoiu si ultima pe lista Sorina Matei care asera pe la 2 fara ceva, cand am dat si eu sa vad ce mai zic (ptr.ca stiu ca pe la ora aceea mai sunt reluari) tipa de mama focului la Sabin Orcan care SO se enervase atat de rau incat a spus ca daca nu este lasat sa vorbeasca, pleaca dim emisiune, asta pentru ca Radu Popa, ala care fuse la DD si acum e la PSD + consilier al pontanacului vorbea intr-una si nu-l lasa pe SO sa termine nicio fraza. SM il ameninta pe Sabin Orcan ca daca nu tace ii inchide lavaliera. In ast timp Radu Popa, turuia si turuia iar Sorina nu mi-l oprea… pana-n-trun final cand… respectuoasa tare spuse inainte de publicitate „dle. Popa va inchid si dvs.lavaliera„. Apoi a urmat publicitatea eu m-am mai uitat odata la hot sa vad de comenturi (tot 0) si am adormit.

   2. Fostul sot al madamei Radulescu

   3. Paunescu care „l-a aranjat” pe Radu Moraru in felul in care l-a aranjat adica aducandu-i pe cap actionar majoritar Oancea + numeroasa echipa de la Antene. RM si momit cu un directoratbaban la un post baban TV s-a tirat. Si uite asa l-au extras pe Radu Moraru de la B1.

   Eiiiii si acum sa mi te tii. Eu pe Cristoiu l-am auzit cu urechile mele. Cu subiect si predicat si daca nici Cristoiu nu stie, atunci, cine ?

   4. Fratii aia de-au fost faiantari prin Belgia, Negoita, detin 10 %.

   In spriinul afirmatiei mele preluate de la Cristoiu urmariti sambata si duminica dimineata. O sa vedeti ca Mihai Jurca face emisiuni in colaborare cu ziarul „Ring” ziar care apartine fratilor Negoita, pam, pam,

   Acum se poate se intelege mai bine de ce s-o fi deconspirat subit Turcescu uitandu-se fix in ochii lu’Sorina.

  • nici vorbä, ringul cu maidanezii lui negoitzä, au invadat B1

 32. ca erau 0 comentarii am vrut sa-mi iasa. Prima data am scris ca nu erau comentarii am sters si mi-a ramas „nu”.

  Mih, te rog frumos sterge-mi-l pe „nu” .

  Multumesc mult.

 33. Dovada ca primarii din Italia au oferit Romaniei spatii si ajutor logistic pentru deschiderea de noi sectii de vot in localitati cu multi romani, dar conducerea Ministerului de Externe a refuzat ofertele (HotNews)

 34. Cred ca in sfirsit am avut si noi un eveniment.Manifestatiile de aseara din Cluj si Timisoare in special dar si cea din Bucuresti cred ca nu i au cazut bine lui Ponta.Din cite mi au povestit citiva participanti din Bucuresti se pare ca tineretul a prins gustul manifestatiilor si se pregatesc si pentru astazi.

 35. Iar am un comentariu in asteptare. Erau niste date despre actionariatul de la B1.

 36. Fragment din linkul de mai sus

  În Republica Moldova, forţele de stânga fac mari eforturi pentru a deturna ţara de pe drumul european pe care a pornit în 2014, odată cu parafarea acordului de asociere şi liber schimb cu Uniunea Europeană. Unul dintre cei mai puternici vectori de influenţă peste Prut este Renato Usatîi, în vârstă de 36 de ani, care a creat un bloc de partide politice pentru a influenţa alegerile parlamentare. Programul său politic este unul de extremă stângă: „Moldova are nevoie de un Lukaşenko”, este de părere Usatîi.

  Alexandr Lukaşenko este preşedintele Belarusului şi este considerat a fi ultimul dictator din Europa.

  Dar cum a ajuns Duckadam să-şi asocieze imaginea cu Usatîi?

  În ultimele luni, Renato Usatîi a cheltuit peste patru milioane de euro pentru campania electorală. Banii s-au dus către diferite evenimente, precum concerte şi turnee. În această vară, Helmuth Duckadam a fost invitat la Chişinău pentru a participa la „Bătălia portarilor”, competiţie în care au fost premiaţi cei mai buni portari din Republica Moldova. Duckadam apare într-o fotografie alături de Renato Usatîi, purtând un tricou cu numele politicianului: „Bineînţeles că am purtat un tricou cu numele lui, întrucât el a sponsorizat această competiţie. Nu m-au interesat viziunile sale politice. Păi, dacă mă duc în vacanţă în Cuba şi mă fotografiez cu Fidel Castro, trebuie să mă gândesc înainte?”, şi-a justificat gestul „Eroul de la Sevilla”.

  Alegerile din noiembrie vor decide ce traseu va urma Republica Moldova, dacă va reveni sau nu în sfera de influenţă a Rusiei. Conform ultimelor sondaje, Partidul Comunist este pe primul loc în preferinţele celor din Republica Moldova, având o popularitate de peste 23%.

  • bunä
   niste dobitoci notorii, cu astfel de oameni, estul rämane tot
   cu cortina de fier.
   sunt f. deceptzionatä de moldoveni, ei cred si sustzin mai departe
   niste pui de comunisti, mai räi si perversi, ca leanca-fleanca si
   mitomanul vagabond.

   • Theo

    Daca deschizi link-ul o sa vezi ca Ducadam este mare suporter de Ponta. Acolo este un afis mare cu Ducadam mare sustinator pontac. Aici e problema naspa pentru pontalau. Ca Ducadam care-l sustine pe Ponta, contra cost il sustine si pe Renato Usatîi asta, (ce nume) care vrea ptr. Moldova un nou Lukasenco. Din pacate televiziunile care au trecut toate de partea lui Ponta vor tacea chitic ori vor aminti in treacat.

    Eu ma intreb daca TV-urile de stiri care erau in 2009 toate impotriva lui Traian Baescu ar fi avut nunitia de prostii si gafe pe care le avem acum de la Ponta ce taraboi ar fi facut ? Ba eu imi aduc aminte ca Traian Basescu desi era Presedinte abia aparea vreun un post tv. Iar cand aparea pe cohorte de asa zis analistii tocau la el cate 3 zile si trei nopti.

    Acum, in 2014 Ponta apare din ora in ora , de zici ca ne prezinta Buletinul Meteo. Si este lasat sa vorbeasca „tot ce vrea muschii lui”. Nu l-ar incomoda unul cu vreo intrebare mai delicata, gen cand ti-ai terminat dle.liceul si ti-ai dat bacul daca intre 17 si 18 ani ai fost 9 luni la Paris. Pai cu absentele cum s-a rezolvat ?
    Dar examenul de admitere la Drept cand si cum l-ai dat ? Ca in alea 9 luni cruciale pentru orice tanar in jur de 18 ani, alea cand ai de-a face cu clasa a XII, cu bac, cu examen de admitere ati fost fugit la Paris.

    Acum cele doua tv-uri care se vor de opozitie ori trec sub tacere ori evidentiaza pe scurt si in treacat prostiile si faradelegile lui Ponta.

    Asta e marea nenorocire. De fapt NU avem presa de opozitie. ci un surogat, o fitza de dansii inventata ca sa mimeze ca avem presa de vezi Doamne ca in democratie. Aiurea !

    Pai cum l-au tocat pe Basescu A3 si RTV cu imbecilul de frati-su
    Mircea ? Care pana una alta, daca a excrocat de imbecil ce este, s-au excrocat intre ei doi excroci. Totusi doua persoane private care s-au furat intre ele. N-au furat de la STAT. Din partea mea sa se duca amandoi la puscarie si sa iasa cand ma voi duce eu sa-i scot.

    In contrapartida, am vazut noi oare pe Realitatea TV a lui Gusa ori pe B1 asa zis tv-uri de opozitie tocat alde Ponta 24 din 24 de ore din cauza ca tata socru Sarbu fura paduri cu Hrebenciuc de la STAT ?

    Pai ia sa fi tocat ei zi si noapte (dupa modelul RTV si A3 la Mircea Basescu) despre tata socru Sarbu. Ia sa ne fi spus Sorina Matei si cu Puscalau zi si noapte cum de nu stia ginerele ce face tata socru.
    Ia sa se fi intrebat B1 si Realitatea 24 din 24 de ore, oare cui dona tata socru banii obtinuti din spaga obtinuta din padurile furate de la STAT ? Oare nu copiilor lui, care copii nu sunt Daciana si Victoras ?
    Pai am vazut noi d’al dastea pe la B1 si pe Realitatea, non stop asa cum era normal ? Ba Cristoiu ii plangea de mila lui Hrbenenciuc pe Realitatea si ne povestea el cum DNA_ul se „vara” in campania electorala.

    Pai avem noi presa de opozitie ? Pai N-AVEM !
    Asta este in opinia mea o mare nenorocire. MARE DE TOT.
    Si ne mai miram ca iese Ponta dupa vot cu 40 % si tot ii facem prosti pe bietii romani, cand vina e la venalii din presa romaneasca la fel de sulfa si nenorocita ca si mare parte din clasa politica.

 37. Prostitutia da, Biserica nu, zice domnisoara Apciza:
  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-18505255-ioana-petrescu-ministrul-finantelor-despre-legalizarea-impozitarea-prostitutiei-orice-ban-plus-buget-conteaza.htm
  Pai da, cum ar fi ca banii impozitati de la prostituate sa se amestece cu banii impozitati de la Biserica?
  Piei, Satana 😛

 38. mafiotul Becali; A RÄMAS UN CRETIN
  nu voteazä J cä nu-i ortodox.e mai bun puiul de näparcä
  comunistä ca mitomanul plagiator.

  BECALII RÄMANE UN ESCROC NERUSINAT:

  ACEST HABOTNIC NU ARE NIMIC CU DUMNEZEU:

 39. si EVZ- are cam multe articolo spre stanga.
  se stie Andronic………………la nunta lui la Monaco, a fost
  si TÄRICENU- trädätorul liberal si altzii, deci……………………

 40. S aia care-si zice „brrr” e tot stela? Ca am intalnit-o (pe brr) in comentarii la B1

  • Exista o personalitate multi-nickname-troll-IP-ista si unic-mono-„stilista”, dupa „grai” identificabila ca…incalificabila…

   PS
   Au disparut cateva comenturi/raspunsuri ( odata cu comentul „originaro-oriiginal”), ca altfel iar dadea WP-ul ordinea comentariilor peste cap.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s